WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    11-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personages Star Wars op officiële munten

    Personages Star Wars op officiële munten

    personages star wars op officiele munten

    Het eiland Niue, in de Grote Oceaan, brengt een opmerkelijke set munten uit. Op de munten zullen onder andere afbeeldingen van Luke Skywalker, Darth Vader en Yoda uit de filmreeks Star Wars gedrukt worden. In totaal worden 40 verschillende munten ontworpen.

    De munten hebben een geldige betaalwaarde van 2 Nieuw-Zeelandse dollar (1,15 euro), maar het zilvergehalte in de munten is veel meer waard. De munten zijn dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor verzamelaars en investeerders. Op die manier hoopt Niue's regering wat extra geld in het laatje te krijgen. De munten zullen verkocht worden per vier, voor de prijs van een kleine 270 euro.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'s Werelds kleinste aquarium

    's Werelds kleinste aquarium

    s werelds kleinste aquarium
    De Siberische miniatuurkunstenaar Anatoly Konenko maakt al 30 jaar microminiaturen. Teksten schrijven op een rijstkorrel of zelfs op een mensenhaar, boeken kleiner dan 1 mm… Konenko gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Sinds kort heeft de man ook het record van kleinste aquarium ter wereld op zijn naam staan.

    Bekijk hier een filmpje waarin te zien is hoe Konenko zijn micro-aquarium inkleed met miniscule steentjes, plantjes en zelfs piepkleine visjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portretten van ouders Hitler volgende maand geveild

    Portretten van ouders Hitler volgende maand geveild


    Een man uit Californië biedt volgende maand twee portretten van de ouders van Adolf Hitler te koop aan op het internet. Ken Biggs (72) uit Orange hoopt 100.000 dollar te krijgen voor de olieverfschilderijen waarop Alois en Klara Hitler zijn afgebeeld. Dat meldt The Orange County Register.

    Gestolen uit Hitlers huis
    Biggs kocht de werken in de jaren '70 van een Franse neef van z'n vrouw. Die neef zou de schilderijen hebben gestolen uit de woning van Hitler aan de Duits-Oostenrijkse grens. De man was soldaat bij het Franse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij zou ook nog vijf andere schilderijen hebben meegegraaid uit het huis van de nazidictator. Ook die werken zullen geveild worden tussen 1 en 17 september.

    Iconen
    Volgens veilingmeester Craig Gottlieb kunnen de afbeeldingen van Hitlers ouders op grote belangstelling rekenen van potentiële kopers. "Deze portretten waren tijdens de hoogdagen van het Derde Rijke ware iconen", aldus Gottlieb. "Ze prijkten op postkaarten, op het graf van Klara Hitler en in een catalogus van kunstvoorwerpen die Adolf Hitler in zijn  bezit had".  Tot voor kort was het onduidelijk waar de protretten zich bevonden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen 2014 geen ticket meer nodig op de bus

    Tegen 2014 geen ticket meer nodig op de bus


    Tegen 2014 moeten alle bussen van De Lijn met een boordcomputer zijn uitgerust. Dat toestel kan de lichten op groen laten springen, het precieze aantal reizigers tellen en de papieren tickets overbodig maken. Dat staat vandaag in de krant De Standaard.

    De Vlaamse regering heeft haar fiat gegeven voor het systeem, dat 're-ti-bo' heet (registratie, ticketing en boordcomputer). "De werken kunnen nu van start gaan", zegt de Vlaamse minister van Mobiliteit, Hilde Crevits (CD&V). "De bedoeling is dat nog deze regeerperiode, die over drie jaar afloopt, alle bussen zo'n boordcomputer hebben."
     
    Voor de reizigers is de grootste aanpassing dat ze binnenkort een chipkaart nodig hebben. Die kaart kunnen ze op voorhand opladen en moeten ze bij elke rit voor een afleesapparaat houden. Afhankelijk van hun tarief gaat het juiste bedrag van de kaart af.
     
    "In de overgangsperiode zullen we waarschijnlijk de gewone tickets nog een tijdje laten bestaan, naast het elektronisch systeem",



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaai spreekt twee talen en blaft als een hond

    Papegaai spreekt twee talen en blaft als een hond


    Mittu, de grijze roodstaartpapegaai van de familie Ahmed uit het Engelse Stourbridge, is een geval apart. De vogel spreekt twee talen - Engels en Urdu - hij blaft als een hond en kan allerlei geluiden nabootsen, het alarm van de diepvrieskast. Dat schrijft de Daily Mail.

    In het gezin van Ghaffar Ahmed wordt zowel Engels als Urdu, de officiële taal van Pakistan, gesproken. De tweejarige Mittu pikte beide talen op. "Ik weet niet hoeveel tweetalige vogels er in het Verenigd Koninkrijk rondvliegen, maar veel kunnen het niet zijn", zegt meneer Ahmed. Uit een recente studie is gebleken dat de grijze roodstaartpapegaaien het intellectuele niveau van een vierjarig kind kunnen evenaren. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenares leeft zich uit op bananen

    Kunstenares leeft zich uit op bananen

    kunstenares leeft zich uit op bananen

    In Japan heeft een kunstenares zich in de kijker gewerkt door een wel heel bijzondere materie te gebruiken voor haar kunstwerken: bananen.

    De Japanse, die door het leven gaat met de naam Sue, maakt beeldhouwwerken van bananen door ze minutieus met een tandenstoker te bewerken.

    De resultaten zijn indrukwekkend. Zo toverde de 23-jarige Sue al draken, slangen en zelfs een heus kasteel uit een bananenschil.

    De Japanse kunstenares heeft naar verluidt zo'n veertig minuten nodig om van een banaan een kunstwerk te maken.

    Omdat de bananen niet bewaard kunnen blijven, eet ze haar kunstwerken nadien zelf gewoon op.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3.500 jaar oude grafkamer in Syrië ontdekt

    3.500 jaar oude grafkamer in Syrië ontdekt

    3.500 jaar oude grafkamer in Syrië ontdekt

    Archeologen van de universiteit van Tübingen hebben een grafkamer ontdekt in een oud koninklijk paleis in Syrië. De grafkamer bevat honderden beenderen en voorwerpen, die wellicht 3.500 jaar oud zijn.

    De ontdekking van de grafkamer, die de resten van minstens dertig mensen bevat, geldt als spectaculair omdat het graf nog niet is leeggeroofd, vertelt archeoloog Peter Pfaelzner.

    "Het is mogelijk dat de resten toebehoren aan leden van de koninklijke familie of van de hofhuishouding", sprak hij voorts.

    De grafkamer werd in Bronstijd opgericht in de stad Qatna, een van de belangrijkste koninkrijken in het oude Syrië.

    Naast beenderen, ontdekten de archeologen onder meer ook aardewerk, juwelen en een stenen sculptuur van een aap.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slim: fles water vervangt lamp

    Slim: fles water vervangt lamp

    slim fles water vervangt lamp

    Studenten van het Massachusetts Institute of Technology hebben een innovatieve vervanging gevonden voor lampen: een plastic fles gevuld met water en bleekwater.

    In sloppenwijken over de hele wereld moeten de woningen het vrijwel zonder licht stellen. De metalen golfplaten blokkeren al het daglicht, en er is vaak geen elektriciteit.

    Onderzoekers van het prestigieuze MIT hebben daarom een bijzonder eenvoudige oplossing bedacht: de lichtfles, een plastic fles gevuld met water en bleekwater. De fles wordt opgehangen in een gat in het dak, dat vervolgens waterdicht gemaakt wordt. De bodem van de fles wordt op die manier een peertje, goed voor het equivalent van een gloeilamp van 60 watt.

    Bleekwater

    Het water in de fles zorgt ervoor dat het licht gebroken wordt en in alle hoeken schijnt. Het bleekwater heeft enkel tot doel om de ontwikkeling van bacteriën in het water tegen te gaan. Volgens de onderzoekers is de fles op die manier zo'n vijf jaar bruikbaar.

    In een eerste testproject zijn in de arme wijken van de Filipijnse hoofdstad Manila al duizenden van de flessen geïnstalleerd.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse wc-importeur vindt gat in markt met XXL-toiletbril

    Britse wc-importeur vindt gat in markt met XXL-toiletbril


    Voor corpulente mensen is deze nieuwe wc-bril een geweldige uitvinding.

    In Groot-Brittanië vond een wc-importeur letterlijk een gat in de markt. Sinds hij het gat van zijn toiletbrillen ferm verbreedde, kiezen de ronde Britse billen voluit voor de XXL-toiletbril. Dat staat te lezen op de Nederlandse website waarmaarraar.nl.

    Sinds de extra grote toiletbrillen twee jaar geleden in het Verenigd Koninkrijk op de markt kwamen, is de verkoop ervan er verdubbeld. De zitoppervlakte voor de wc-stop is met 13 centimeter extra dan ook bijna verdubbeld. Maar blijkbaar hechten de Britten veel belang aan comfort tijdens hun kleine en/of grote boodschap.
     
    Volgens de wc-importeur heeft het succes van XXL-toiletbril inderdaad te maken met de "supersized ass" van de gemiddelde Brit. "Mensen worden steeds groter, breder en zwaarder", zegt de succesvolle zakenman. De toiletbril kan daarom tot 380 kilo dragen. In obesitasland Amerika heeft de XXL-toiletbril al langer succes. (belga/jue)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zebra wil dat verzorger altijd T-shirt met zwart-witte strepen draagt

    Zebra wil dat verzorger altijd T-shirt met zwart-witte strepen draagt

    Een dierenverzorger in een Chinese zoo moet altijd een T-shirt dragen met zwart-witte strepen want anders wil een pas geboren zebra niet eten. De baby-zebra werd begin juli geboren en vijf dagen later stierf zijn moeder. Dat melden Chinese media.

    Nadat de moeder gestorven was, wilden de verzorgers van de zoo van Wuhan de kleine zebra toevertrouwen aan de vader. "Maar die weigerde elke verantwoordelijkheid en trapte naar de baby telkens die in zijn buurt kwam", zegt verzorger Chen Nong.

    Die dagen droeg Chen toevallig een gestreepte t-shirt en de kleine zebra reageerde steeds opgewonden telkens hij de verzorger in zijn buurt zag. De zoo bouwde een aparte kooi voor het dier en gaf hem melk. Het diertje wilde alleen drinken als Chen zijn gestreepte t-shirt droeg. "Hij zocht ook altijd naar mijn tepels. Ik gaf hem echter mijn duim om aan te zuigen."
     
    Volgens een woordvoerder van de zoo is het nog nooit gebeurd dat een baby-zebra het zonder moeder overleeft in de dierentuin. "We hopen dat het nu wel lukt en dat zou een mirakel zijn." (belga/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse studente legt examen via Skype af

    Nederlandse studente legt examen via Skype af

    Sophie Luikinga (21) is de eerste studente aan de Hogeschool Utrecht die via Skype haar eindexamen in het buitenland mag doen. Ze zal in Melbourne voor de webcam staan en zo haar afstudeerpresentatie houden.

    "Het is een experiment en het geldt vooralsnog alleen voor Sophie", benadrukt de Hogeschool Utrecht. Dat komt de Utrechtse studente life sciences & chemistry (biologie en medisch laboratoriumonderzoek) goed uit. "Ik loop in het najaar stage in Melbourne en vind het zonde om direct daarna terug te komen voor mijn afstudeerpresentatie. Ik wil daar nog reizen en een masteropleiding volgen."

    Voorwaarden
    Sophie moet op hetzelfde tijdstip als haar Utrechtse studiegenoten het examen afleggen. Hierdoor moet ze door het tijdsverschil haar proef 's nachts afleggen. Daarnaast doet ze haar presentatie in het Engels en is ze zelf verantwoordelijk voor een goede videoverbinding en weergave van de Powerpoint-presentatie.

    De Nederlandse studente moet voor haar examens een keer oefenen om te zien of de techniek wel degelijk werkt. Daarnaast heeft ze recht op een herkansing. Sophie ziet naar het speciale experiment uit. "Ik kan niet wachten." (jue)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste kaart van West-Europa ontdekt

    Oudste kaart van West-Europa ontdekt

    Oudste kaart van West-Europa ontdekt

    Spaanse archeologen menen de oudste landkaart, gemaakt door de mens, in West-Europa te hebben ontdekt. De kaart zou zo'n 14.000 jaar oud zijn.

    Het stenen tablet is 18 cm op 13 cm groot en werd 15 jaar geleden gevonden in een grot in de Spaanse regio Navarra. Volgens de wetenschappers van de universiteit van Zaragoza bevat het de allereerste tot nu toe bekende voorstelling van een West-Europees landschap, met aantekeningen van bergen, rivieren, lokale fauna en gunstige jachtgebieden.

    Het landschap zou een exacte weerspiegeling zijn van de omgeving waar de kaart is gevonden, zo staat in het 'Journal of Human Evolution'. Volgens de wetenschappers gaat het om een plan voor een jachtpartij of een verhaal over een eerdere jacht.

    In Europa werd slechts één oudere kaart ontdekt: een 25.000 jaar oude kaart van Pavlov in Tsjechië.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fossiel van monstergarnaal ontdekt

    Fossiel van monstergarnaal ontdekt

    Er is een grote vertegenwoordiger van een bekende fossielenfamilie gevonden.

    Paleontoloog Peter Van Roy van de Universiteit Gent presenteert met een Amerikaanse collega in het wetenschappelijke topvakblad Nature een nieuw beest: de grootste vertegenwoordiger van de anomalocarididen ooit beschreven.

    Het betreft zeedieren die tussen 488 en 472 miljoen jaar geleden leefden, en waarvan de onderzoekers fossielen hebben gevonden in Marokko. De familie overleefde dus veel langer dan werd aangenomen – ze werd als iets van het cambrium van tussen 542 en 501 miljoen jaar geleden beschouwd. De dieren moeten ook tot een meter lang zijn geweest, wat een stuk groter is dan vroeger werd vastgesteld.

    Ze behoren tot de ongewervelden, en hadden wat van uit de kluiten gewassen garnalen met een stevig pantser, en met vreemde uitsteeksels aan de kop die ze gebruikten om prooien naar hun mond te stuwen. Het is duidelijk dat het echte rovers waren. Ze moeten ook tot de grootste dieren uit hun tijd behoord hebben.

    Het was aanvankelijk moeilijk om een precieze indruk te krijgen van hoe de beesten eruitzagen, en pas nadat er goed bewaarde intacte skeletten gevonden waren kon hun anatomie correct worden beschreven. (DD)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man na 27 jaar teruggevonden in schouw van bankgebouw

    Man na 27 jaar teruggevonden in schouw van bankgebouw

    Het lijk van een man uit Louisiana die 27 geleden verdween, is teruggevonden in de schouw van een bankgebouw in Abbeville in New Orleans. Tijdens renovatiewerken botste het personeel op de overblijfselen van de onfortuinlijke Joseph Schexnider.


    De toen 22-jarige Amerikaan verdween in 1984 net voor hij voor de rechter moest verschijnen voor bezit van een gestolen wagen. Hij zou vandaag dus 49 jaar zijn.

    De politie sluit kwaad opzet uit, maar het is een mysterie wat Schnexider in de bank deed. Een overval lijkt op het eerste gezicht niet vergezocht, maar de man had handschoenen bij zich, een aansteker, een horloge en een portefeuille. Niet meteen inbraakmateriaal. Er werd ook geen tas gevonden om eventueel het cash geld in mee te zeulen.

    Schexnider stierf hoogstwaarschijnlijk aan uitdroging en verhongering, toen hij kwam vast te zitten in de schouw.

    Hij had een voorgeschiedenis als het op 'verdwijnen' aankwam. Zo reisde hij ooit maandenlang samen met een circus dat door de VS trok. (hlnsydney/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Archeologen vinden een van Jezus' 12 apostelen in Turkije

    Archeologen vinden een van Jezus' 12 apostelen in Turkije


    De kruisiging van Filippus door schilder José de Ribera.

    Een groep archeologen is ervan overtuigd de laatste rustplaats gevonden te hebben van Filippus, een van de twaalf apostelen van Jezus Christus. De heilige zou ontdekt zijn in een ruïne in Pamukkale, ten westen van Turkije. Dat heeft het Turkse persbureau Anatolia laten weten op gezag van Francesco d'Andria, de Italiaanse leider van het archeologenteam.

    "We hebben jarenlang gezocht naar de graftombe van Sint Filippus", aldus d'Andria. "Ons team van archeologen heeft hem uiteindelijk ontdekt in de ruïne van een kerk, die we vorige maand al opgegraven hebben." De ontdekking is volgens de Italiaan een belangrijke ontwikkeling voor de archeologie en voor het christendom.

    Filippus zou volgens de verhalen als martelaar gestorven zijn aan het kruis. De tombe met het stoffelijk overschot is nog niet geopend. Pamukkale heette in de antieke tijd Hierapolis. Filippus zou er het christelijke geloof verkondigd hebben. De plaats staat nu vooral bekend als kuuroord en is zeer in trek bij toeristen. (adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewezen: mensen uit het Noorden hebben grotere hersenen

    Bewezen: mensen uit het Noorden hebben grotere hersenen


    Hersenen van mensen uit het Noorden zijn groter dan die van mensen uit het Zuiden.

    Hoe noordelijker mensen wonen, hoe groter hun hersenen zijn. Dat ontdekten wetenschappers van de universiteit van Oxford. Maar dit wil niet zeggen dat die mensen slimmer zijn dan mensen uit het Zuiden.

    Dat verschil in grootte is vrij eenvoudig uit te leggen. De mensen die noordelijker wonen, leven met minder licht. Hun hersenen hebben zich daaraan aangepast zodat ze daarmee om kunnen.

    Niet slimmer

    "Hoe verder je leeft van de evenaar, hoe minder licht er beschikbaar is. Hierdoor moeten de ogen van de mensen zich ontwikkelen en groter worden", legt antropologe Eiluned Pearce van de universiteit van Oxford uit. "De hersenen moeten ook groter worden om met de extra visuele input om te kunnen. Maar die grotere hersenen willen niet zeggen dat mensen slimmer zijn."

    Scandinaviërs hebben grootste hersenen
    Ze onderzocht samen met haar team de oogholtes en de hersencapaciteit van 55 schedels die van over de hele wereld komen. De studie toonde aan dat mensen die ver van Afrika woonden, zich sneller aanpasten aan een lager lichtniveau. Scandinaviërs hebben duidelijk de grootste hersenen. Een Brit heeft een hersengrootte van 26 millimeter, terwijl de hersenen van iemand uit de buurt van de evenaar slechts 22 millimeter groot waren. (jue)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extravagant superjacht heeft spuwende vulkaan

    Extravagant superjacht heeft spuwende vulkaan

    Dit is het allernieuwste superjacht dat klaar is om de wereldzeeën te bevaren. Met een 'privévulkaan' en vergezeld van drijvende tropische eilandjes is dit schip een unicum.

    Het jacht dat 'Tropical island Paradise' gedoopt werd, is ontworpen door het Britse ontwerpbureau Yacht Island Design. "Het exterieur wil de impressie opwekken van een vulkanisch eiland waar de golven op breken," aldus designer Rob McPherson. "Het is een paradijs met privéstrand en een waterval die van de vulkaan afstroomt en zo het zwembad van water voorziet.

    De boot lijkt recht uit de Caraïben te komen.  10 tot 15 gasten kunnen van het drijvende luxepaardje genieten. Binnenin de vulkaan bevinden zich een cinema, bibliotheek, fitness, wellness en suites.

    De ontwerpers zijn ervan overtuigd dat het jacht een hit wordt eens het op de markt komt, hoewel het prijskaartje voorlopig ontbreekt. Dit wordt het nieuwste speeltje van de miljonairs. "Alle boten lijken tegenwoordig op elkaar, ons jacht springt er echt uit." Wie zijn wij om hen tegen te spreken? (kve)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiaas jongetje heeft 34 vingers en tenen

    Indiaas jongetje heeft 34 vingers en tenen

    Het is een wat ongelukkig record, dat van de kleine Akshat Saxena. Het Indiase ventje uit Uttar Pradesh staat in het boek van Guinness World Records omdat hij tien tenen aan elke voetje telt, en zeven vingers aan elk handje. 34 tenen en vingers dus in plaats van 20.

    De traditie wil dat elke ouder bij de geboorte van een kindje meteen de vingers en tenen telt. Voor mama Amrita Saxena was dat een shock: "Ik was ontzettend blij met onze eersteling, maar toen ik zijn vingertjes zag, was ik gechoqueerd en verrast", zegt ze.

    Het jongetje is inmiddels een jaar en heeft al een hoop operaties ondergaan aan voetjes en handjes. Gek genoeg werd Akshat zonder duimen geboren en die proberen chirurgen nu te reconstrueren uit de andere vingers die werden verwijderd.

    De aandoening die Akshat heeft is erfelijk en heet polydactylie. Een vriend des huizes wees Amrita op het uitzonderlijke van haar zoontje nadat hij op het net over een Chineesje met 15 vingers en 16 tenen had gelezen. Dat ventje werd in maart met succes 6,5 uur lang geopereerd. (hlnsydney/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briefje Baden-Powell brengt duizend euro op

    Briefje Baden-Powell brengt duizend euro op

    veiling briefje baden powell brengt duizend euro op

    In Londen is een briefje van de hand van Lord Robert Baden-Powell verkocht voor ruim duizend euro.

    Op het documentje - dat zou dateren van de jaren 30 - pende de oprichter van de scouts het volgende neer. "Ik hoop dat je geen verzamelaar van handtekeningen wordt. Het is pure tijdverspilling en levert niemand wat op."

    Een Zuid-Amerikaan, uitgerekend een verzamelaar van handtekeningen, kocht het item, dat tien keer meer opbracht dan verwacht.

    Het briefje was oorspronkelijk bedoeld voor iemand die op de handtekening van Baden-Powell aasde, maar de man willigde de wens toch maar in.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden juweel na 2.000 jaar teruggevonden in Jeruzalem

    Gouden juweel na 2.000 jaar teruggevonden in Jeruzalem



    In Jeruzalem is een juweel teruggevonden dat meer dan 2.000 jaar oud is. Het gaat om een gouden belletje dat volgens de vinders destijds verloren werd door een hogepriester van de (tweede) tempel.

    Het kleinood werd tijdens een opgraving aangetroffen in een oude waterleiding die het water verdeelt van de Siloué-bron, in de Palestijnse wijk Silwan in het bezette en geannexeerde Oost-Jeruzalem.

    Volgens de verantwoordelijken van de opgraving zou het belletje waarschijnlijk verloren zijn door een hogepriester van de tempel. In de bijbel staat beschreven hoe zij dergelijke juwelen droegen. (afp/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!