WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    02-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen vinden schat van 3 miljard op oceaanbodem

    Amerikanen vinden schat van 3 miljard op oceaanbodem

    Amerikaanse schattenjagers hebben in een Britse cargo een lading platina gevonden ter waarde van drie miljard dollar. De cargo werd tijdens de Tweede Wereldoorlog tot zinken gebracht, schrijft de Boston Globe.

    Het bedrijf Sub Sea Research heeft de SS Port Nicholson teruggevonden op de bodem van de oceaan op ongeveer 50 kilometer van de stad Provincetown (Massachusetts). Het vrachtschip voer van het Canadese Halifax naar New York toen het in 1942 getorpedeerd werd. Er kwamen vier opvarenden om, 87 werden gered.
     
    Sub Sea Research lokaliseerde de schat in 2009 dankzij een onderwaterrobot. Er zouden verspreid in het wrak zeker dertig kisten met platinastaven steken. Sinds het begin van het eerste decennium van deze eeuw zijn de prijzen van dit edelmetaal exponentieel gestegen.
     
    Mogelijk liggen op de zeebodem ook zowat 10 ton goud en enkele industriële diamanten, aldus Greg Brooks van Sub Sea Research. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweelingzus' van de 'Mona Lisa' ontdekt in Madrid

    Tweelingzus' van de 'Mona Lisa' ontdekt in Madrid

    In het Madrileense Museo del Prado is een "tweelingzus" van de beroemde "Mona Lisa" ontdekt. Volgens het Spaanse persbureau efe gaat het om een kopie van het wereldberoemde doek, dat gelijktijdig met het origineel in het atelier van Leonardo da Vinci werd geschilderd.

    Het doek heeft jaren in het Madrileense museum gehangen, zijn waarde is voorlopig nog niet geschat. Pas bij restauratiewerken werd vastgesteld dat het werk parallel met het origineel is ontstaan. De schilder is waarschijnlijk Andrea Salai of Francesco Melzi, twee van de beste leerlingen van da Vinci.
     
    Bij het restaureren werd vastgesteld dat de zwarte achtergrond van de kopie pas later werd aangebracht. Daaronder ontdekten de experten van het Prado de afbeelding van een Italiaans landschap, dat ook op het origineel is te zien. De kopie heeft bijna dezelfde maten als het origineel van de "Mona Lisa" en is eveneens in de zestiende eeuw ontstaan.

    Met de hulp van infraroodstralen werd vastgesteld dat de schilder bij zijn werk aan het doek dezelfde veranderingen heeft uitgevoerd als da Vinci bij het origineel. Dat toont aan dat beide werken simultaan zijn ontstaan. Zowel het Prado alsook het Louvre, waar zich het origineel bevindt, hebben de oorsprong van de kopie bevestigd, aldus efe onder aanhaling van de Madrileense pinakotheek. De kopie zal op 21 februari officieel voorgesteld worden. (belga/jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viool van muzikant die bleef spelen op zinkende Titanic mogelijk terecht

    Viool van muzikant die bleef spelen op zinkende Titanic mogelijk terecht

    Het kleine groepje muzikanten dat bleef spelen tot de Titanic naar de zeebodem zonk - het is één van de meest legendarische verhalen over het rampschip. De viool van de orkestleider zou echter nog steeds bestaan. Het nieuws wordt onder voorbehoud onthaald, maar het instrument zou één van de meest waardevolle ontdekkingen van de Titanic kunnen worden.

    Experts moeten nagaan of het instrument daadwerkelijk van orkestleider Wallace Hartley was. Samen met zijn collega's bleef de man op 15 april 1912 tot het bittere eind muziek spelen aan boord van het zinkende schip. Het lichaam van Hartley zou nadien uit het water gehaald zijn met de viool rond zich gebonden. Destijds werden de bezittingen teruggezonden naar Engeland waar ze tot op heden een mysterie bleven.

    Daarom besloot het veilinghuis Henry Aldridge & Son, bekend om voorwerpen uit de Titanic, de viool aan een onderzoek te onderwerpen. De huidige eigenaar is geen familie van Hartley en verklaart dat de viool naar de weduwe en verloofde van Hartley, Maria Robertson, gezonden werd. De kist van de viool droeg de initialen WHH en het instrument zelf zou een inscriptie gehad hebben die verwees naar de verloving van het koppel.

    De eigenaar weet nog niet of hij het instrument wil verkopen, maar volgens het veilinghuis zal die beslissing een stuk gemakkelijker zijn als bekend wordt of de viool zich echt aan boord van de Titanic bevond. In dat geval zal het instrument een fortuin waard zijn. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze cape is gemaakt door 1 miljoen spinnen

    Deze cape is gemaakt door 1 miljoen spinnen

    Hoewel spinnen velen onder ons schrik aanjagen, kunnen we niet anders dan bewondering hebben voor hun prachtige weefsels. Een Engelse textielexpert vond het dan ook hoog tijd om daar op modegebied iets mee te doen. Met de spinsels van meer dan één miljoen gouden zijdespinnen liet Simon Peers deze prachtige, goudgele cape vervaardigen.

    Voor het ontwerp kreeg hij de hulp van designer Nicholas Godley, maar voor de uitwerking moesten ze een beroep doen op vele vrijwilligers.

    Met de hand
    Zij verzamelden elke dag duizenden 'Golden Silk Orbs'-spinnen, van wie ze de zijden spinsels onttrokken. Daarna werden de dieren, die in de bergen van Madagascar leven, terug in het wild vrijgelaten.

    De volledig natuurlijke goudkleurige zijdespinsels werden vervolgens met de hand geweven, volgens een eeuwenoud proces. Uiteindelijk duurde duurde het vier jaar voor de cape van bijna vier meter volledig af was.

    Uniek
    Versierd met afbeeldingen van de spin van vijf centimeter, gaat het om een uniek kledingstuk. Er werden namelijk nog maar weinig experimenten uitgevoerd met spinnenzijde en zelfs geen recente pogingen om er ook echt mee te weven.

    In 1709 probeerde de Franse Francois-Xavier Bon de Saint Hilaire dat als eerste. Hij maakte stof uit spinnenzijde door eerst de spinnencocon te koken, waarna hij de draden er met kammen uithaalde. Zo maakte hij sokken, handschoenen en wellicht een volledig kostuum voor Koning Louis XIV.

    Inspiratie
    Sinds 1900 werden er echter geen pogingen meer gedaan om het materiaal echt te weven. Toen werd enkele kledingstukken vervaardigd voor de Exposition Universelle in Parijs, maar die gingen helaas verloren.

    "Wij hopen dat onze cape een inspiratiebron kan zijn voor anderen", vertelde Peers bij de voorstelling van zijn unieke ontwerp. De cape wordt vanaf vandaag tentoongesteld in het Victoria & Albert Museum in Londen. Daar is ze te bezichtigen tot 5 juni. (lbs)

    Textielexpert Simon Peers, model Bianca Gavrilas en mode-ontwerper Nicholas Godley



    De cape is versierd met afbeeldingen van de spinnen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw trouwt met gebouw

    Vrouw trouwt met gebouw



    Babylonia rukte al uit met haar trouwjurk om te verhinderen dat haar bruidegom zou gesloopt worden. Foto Facebook

    Morgen wordt een bijzondere dag voor de Amerikaanse Babylonia Aivaz. Dan treedt zij namelijk in het huwelijk met een gebouw in haar woonplaats Seattle. Dat melden Amerikaanse media.

    Babylonia trouwt met een 107 jaar oud pakhuis om zo te voorkomen dat het zou gesloopt worden. Eerder protesteerde Aivaz al met zestien andere mensen voor behoud van het pand, maar dat mocht niet baten en dus gaat ze een stapje verder. "Als bedrijven dezelfde rechten kunnen hebben als mensen, dan geldt dat ook voor gebouwen'', aldus de aanstaande bruid.

    Honderden genodigden
    Eerder deze week werd al begonnen met de sloop van het pakhuis. Dit was het sein voor mevrouw Aivaz om in haar witte jurk naar het oude pand te stappen om te eisen dat het werk stil werd gelegd. Ze verzekerde dat het huwelijk door zou gaan. Op haar Facebook-pagina heeft Aivaz honderden mensen uitgenodigd. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ier bouwt huis van miljard euro

    Ier bouwt huis van miljard euro



    De Ierse kunstenaar Frank Buckley in zijn eurobiljettenhuis.

    Een werkloze Ier bouwt een appartement van 1,4 miljard euro. Kunstenaar Frank Buckleyheeft versnipperde bankbiljetten gekregen van de Ierse drukkerij van eurobiljetten en verwerkte ze tot papieren bouwstenen. Die stenen vormen de basis voor zijn woning. "Je kunt veel zeggen over de euro, maar het is goed isolatiemateriaal", aldus de Ier.

    Versnipperde bankbiljetten werden verwerkt tot bouwstenen.

    Versnipperde bankbiljetten werden verwerkt tot bouwstenen. 

    Buckley noemt zijn woning een "monument voor de ,waanzin'' die in de afgelopen 10 jaar na de introductie van de gemeenschappelijke munteenheid in zijn land heerste. Het appartement is gebouwd in de lobby van een kantoorgebouw in Dublin dat vier jaar geleden werd opgeleverd, op het hoogtepunt van de vastgoedluchtbel, en sindsdien leegstond. "Mensen hebben miljarden uitgegeven aan gebouwen die nu niets meer waard zijn'', stelt Buckley. "Ik wilde iets creëren uit niets.''

    Goed isolatiemateriaal
    De kunstenaar betrok zijn appartement in december en is nog druk bezig met het plaatsen van een keuken. De muren en de vloeren zijn bedekt met bankbiljetten en het is binnen zo warm, dat Buckley slaapt zonder dekens. Aan de muren hangen foto's van munten en bankbiljetten.

    Ierland kampt sinds 2007 met een economische crisis. De 'Keltische Tijger' moest zelfs worden gered met financiële injecties van de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds.

    Ervaringsdeskundige
    Buckley ondervond de problemen aan den lijve. Hij kreeg op het hoogtepunt van de economische hoogtijdagen een hypotheek van 365.000 euro voor een huis in een buitenwijk van Dublin, terwijl hij geen stabiel inkomen had. Hij scheidde van zijn vrouw, die nog altijd in het pand woont dat nu nog maar zo'n 240.000 euro waard is. (rtr/eb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Contactlens voor olifant in dierentuin Amsterdam

    Contactlens voor olifant in dierentuin Amsterdam



    In de dierentuin van Amsterdam heeft de olifant Win-Thida gisteren een contactlens in haar linkeroog gekregen. Zij is daarmee de eerste olifant met dit optisch hulpmiddel in Europa, zo maakt dierentuin Artis vandaag bekend.
     
    De 44-jarige Aziatische olifant kampte met een beschadigd hoornvlies, vermoedelijk opgelopen door een tak in haar oog. Met behulp van een speciale oogarts voor dieren werd tijdens een ingreep van een uur de lens ingebracht. De ingreep is goed geslaagd en de wond op het hoornvlies kan nu goed genezen, aldus Artis. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapens Bonnie en Clyde verkocht voor 200.000 dollar

    Wapens Bonnie en Clyde verkocht voor 200.000 dollar

    wapens bonnie en clyde verkocht voor 200 000 dollar

    Bijna 80 jaar nadat ze in beslag genomen werden, zijn zaterdag twee vuurwapens geveild die vermoedelijk ooit eigendom waren van het beruchte misdaadkoppel Bonnie en Clyde. Dat gebeurde in de Amerikaanse stad Kansas. In totaal leverden de wapens meer dan 200.000 dollar (zo'n 155.000 euro) op. Dat meldt het veilinghuis Mayo Auction and Realty.

    Een dubbelloops jachtgeweer werd geveild voor 80.000 dollar (om en bij de 62.000 euro) en een machinepistool ging van de hand voor 130.000 dollar (zo'n 100.000 euro). Beide items gaan naar een anonieme internetbieder aan de Amerikaanse oostkust.

    De verkoper is volgens het veilinghuis de achterkleinzoon van een van de politieagenten die betrokken was tijdens een inval in de stad Joplin (Missouri) in april 1933. Een andere agent, die enkele maanden voor de raid ontvoerd werd door het misdaadduo, sprak later over een "Tommy Gun" machinepistool dat Bonnie Parker zou gebruiken.

    Het roemruchte koppel, dat verdacht wordt van talloze (bank)overvallen en 14 moorden, werd in op op 23 mei 1934 doodgeschoten door de politie, die een hinderlaag had opgezet. Hun verhaal vormde later een bron voor verschillende Hollywoodfilms.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christie's New York veilt duurste boek ter wereld

    Christie's New York veilt duurste boek ter wereld


    Bij Christie's in New York werd gisteren een volledige eerste editie van "The Birds of America" geveild voor 7,9 miljoen dollar (zo'n 6,1 miljoen euro). De vogelgids is een negentiende-eeuws prachtstuk, gecreëerd door de Amerikaanse schrijver en natuuronderzoeker John James Audubon (1785-1851) en wordt beschouwd als het duurste boek ter wereld.

    Een eerste volledige editie van het beroemde boek ging in december 2010 bij Sotheby's in Londen voor 11,5 miljoen dollar (8,9 miljoen euro) onder de hamer. Volgens Christie's is de koper een Amerikaanse verzamelaar die via de telefoon geboden heeft. De geschatte prijs schommelde tussen de 7 en 10 miljoen dollar (5,4 en 7,7 miljoen euro).

    "The Birds of America"

    De vier delen bevatten meer dan vierhonderd gekleurde illustraties van alle vogels in Noord-Amerika die Audubon kende aan het begin van de negentiende eeuw. De werken zijn 1 meter hoog, het grootste papierformaat dat destijds mogelijk was. De schrijver wilde immers dat het boek in groot formaat werd uitgebracht zodat hij de vogels zoveel mogelijk op ware grootte en in hun natuurlijke omgeving kon afbeelden. (dpa/lf)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fastfoodketen lanceert braille-burger

    Fastfoodketen lanceert braille-burger

    fastfoodketen lanceert braille burger

    fastfoodketen lanceert braille burger

    De Zuid-Afrikaanse fastfoodketen 'Wimpy' pakt uit met een speciale 'blindenhamburger'. De sesamzaadjes op deze hamburger vormen immers brailletekens zodat je met de ogen toe kan herkennen welk vlees je in de kuip hebt.

    "Honderd procent puur rundvlees, speciaal voor jou", valt op één van de hamburgers te lezen. Met deze speciale hamburgers wil Wimpy aan de klanten laten weten dat alle menu's ook beschikbaar zijn in braille.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topvrouw juwelenketen verliest ring van 1,2 miljoen euro in toilet

    Topvrouw juwelenketen verliest ring van 1,2 miljoen euro in toilet

    De medevoorzitter van de Zwitserse juwelenketen Chopard heeft in een toilet van een hotel in Hong Kong een enorme dure ring verloren. Het sieraad was 1,57 miljoen dollar (1,2 miljoen euro) waard. Dat melden lokale media.

    Caroline Gruosi-Scheufele liet de ring liggen in het toilet van een hotel, waar in september een feest plaatsvond ter gelegenheid van de opening van een winkel van Chopard in Hong Kong. Toen ze zeven minuten later terugkwam, was het kleinood verdwenen. Het ging om een smaragden ring van 16.83 karaat, met twee diamanten van 1.15 en 1.28 karaat. Hoe de ring verdween, is niet duidelijk.
     
    De feiten vonden op 8 september 2011 plaats. De politie, die het nieuws vandaag bekendmaakte, beschouwt de verdwijning als een diefstal en heeft intussen een beloning van 64.000 dollar (50.000 euro) uitgeloofd voor wie de ring terugbrengt. Chopard is gespecialiseerd in exclusieve juwelen die vaak op catwalks en festivals allerhande worden gedragen. Het van oorsprong Zwitserse bedrijf is aanwezig in de meeste hoofdsteden. (dpa/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus bewaart 29 vrouwelijke mummies thuis

    Rus bewaart 29 vrouwelijke mummies thuis

    Een Russische grafschenner die thuis 29 gemummificeerde vrouwenlijken had, legde die verzameling aan "uit liefde voor mensen". Hij wilde de dode vrouwen met warme gevoelens nieuw leven inblazen. Dat maakte justitie vandaag bekend.

    De 45-jarige man schokte in november heel Rusland met zijn collectie. Hij had de vrouwen aangekleed en opgemaakt als poppen. Zijn activiteiten werden ontdekt toen zijn ouders hem thuis in Nizjni Novgorod kwamen opzoeken. De motieven van de man waren tot op heden een raadsel.

    Treinreis

    Sommige vrouwen had hij meer dan 400 kilometer verderop opgegraven, in de buurt van Moskou. De resten nam hij mee in de trein. De grafschenner staat bekend als kenner en liefhebber van begraafplaatsen, waar hij ook zou overnachten. Bekenden beschrijven hem als een "introverte lokale historicus".

    Enkele psychologen waarschuwden ervoor de man onmiddellijk als krankzinnig te bestempelen. Volgens hen kan het ook gaan om een wetenschapper die "grenzen heeft overschreden". (belga/ep)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man die zich laat voorttrekken op skateboard krijgt rijverbod

    Man die zich laat voorttrekken op skateboard krijgt rijverbod

    man die zich laat voorttrekken op skateboard krijgt rijverbod 2

    Een politierechter uit Vilvoorde heeft een bizar vonnis uitgesproken. Een jongeman uit Kapelle-op-den-Bos kreeg een boete van 330 euro en een rijverbod van tien dagen omdat hij zich op de openbare weg met zijn skateboard liet voorttrekken door zijn hond.

    Marijn Verbruggen (26) liet zich op 29 september 2010 op zijn skateboard voorttrekken door zijn labrador. Toen hij zich op een kruispunt bevond werd hem de pas afgesneden door een wagen, waardoor de jongeman ten val kwam. De wagen reed ervandoor.

    Een politiewagen kwam ter plaatse maar zette niet de achtervolging in op de wagen. De agenten richtten zich wel tot Verbruggen. Zij wezen de man er op dat hij een overtreding had begaan en stelden een proces-verbaal op voor hinder en het in gevaar brengen van andere weggebruikers en omdat hij zich liet voorttrekken door een dier met leiband.

    Nadat hij niet inging op het voorstel tot minnelijke schikking kreeg Verbruggen een dagvaardiging voor de politierechtbank van Vilvoorde in de bus. De politierechter veroordeelde de man maandag tot een boete van 330 euro plus gerechtskosten. Bovendien werd zijn rijbewijs ingetrokken voor tien dagen.

    Wetgeving

    Volgens de verkeerswetgeving valt een skateboarder onder de wetgeving van fietsers als hij zich sneller voortbeweegt dan een voetganger. In dat geval mag je niet voortgetrokken worden door een dier een de leiband.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cafébazen ontzet over rondzendbrief rookterrassen

    Cafébazen ontzet over rondzendbrief rookterrassen

    In een rondzendbrief luidt het dat één kant van een rookterras "volledig én permanent open moet zijn, ongeacht de weersomstandigheden". Is dat niet het geval, dan geldt ook daar het rookverbod.

    Op vele honderden caféterrassen geldt, tot wanhoop van de cafébazen, voortaan ook een rookverbod. De FOD Volksgezondheid zou plots strengere eisen stellen aan de rookterrassen. Zo bericht De Standaard.

    In een rondzendbrief luidt het dat één kant van zo'n terras "volledig én permanent open moet zijn, ongeacht de weersomstandigheden". Is dat niet het geval, dan geldt ook daar het rookverbod. De brief is de voorbije dagen aan politie en burgemeesters bezorgd.


    Horeca Vlaanderen reageert verbijsterd. "Iedereen interpreteerde de wet tot nog toe veel soepeler en heeft op basis daarvan zijn terras laten bouwen. Bovendien verplichten sommige gemeenten nét halfgesloten terrassen. Cafébazen zien zo al af van de gevolgen van het rookverbod. Met deze nieuwe terrasinterpretatie wordt het helemaal dramatisch", waarschuwt voorzitter Jan De Haes.


    FOD Volksgezondheid: "Regels zijn niet gewijzigd"

    Om te mogen roken op het terras van een café moet één wand van het terras steeds volledig open zijn. "Aan deze simpele regel is helemaal niets veranderd", zo reageert de federale overheidsdienst Volksgezondheid op een bericht dat roken plots verboden zou zijn op vele terrassen.

    "Een terras moet één wand volledig open hebben om als terras en rookruimte gebruikt te mogen worden", zegt Jan Eyckmans, de woordvoerder van de federale overheidsdienst. "Bij controles stelden we echter vast dat die open wand steeds verder werd dichtgemaakt", met bijvoorbeeld wanden of schuifdeuren. "In dat geval geld er een rookverbod, want dan is er geen luchtcirculatie mogelijk."


    Omwille van die vaststellingen heeft Volksgezondheid onlangs een brief gestuurd om de regels in herinnering te brengen. Die werd bezorgd aan de burgemeesters en ook aan de horecafederaties. De woordvoerder spreekt tegen dat er een nieuwe interpretatie van de regels is. "Als er een verschil in interpretatie is, dan komt dat van de horecazaken die de open wand steeds meer dicht maakten", luidt het. Volgens Eyckmans staat er binnenkort een gesprek met de sector op de agenda. 

    NSZ: "Cafésector heeft nood aan relancemaatregelen"

    Het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) vindt de interpretatie van de FOD Volksgezondheid een "wel heel strikte interpretatie" van de regels, die getuigt van een "totaal gebrek aan gezond verstand". "Het is toch logisch dat een cafébaas zijn terras volledig wil afsluiten, om veiligheids- en energieredenen, wanneer de zaak gesloten is", zegt NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws in een persbericht.

    Volgens het NSZ heeft de cafésector geen nood aan "een zoveelste rondje cafés pesten", maar wel aan krachtige relancemaatregelen, nadat het aantal faillissementen in de eerste jaarhalft na de invoering van het rookverbod met 43 procent is gestegen tegenover dezelfde periode een jaar eerder. De organisatie pleit onder meer voor een btw-verlaging naar 6 procent voor voeding en drank, een verhoogde fiscale aftrek voor de plaatsing van een rookkamer of een keuken en soepelere regels voor studenten- en gelegenheidsarbeid. (Belga/INM)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse vindt 150 jaar oude liefdesbrief uit Oostende

    Zweedse vindt 150 jaar oude liefdesbrief uit Oostende

    Een Zweedse heeft tijdens een wandeling met haar vriend een paar vellen papier gevonden op een veld. Het ging om een liefdesbrief uit 1862. Leuk detail: de brief werd gepost in Oostende.

    Susann Bollö (45) nam haar vriend Roger Bengtsson bij de hand voor een fikse wandeling in Morup. "Ik zag de papieren liggen en raapte het op. Toen ik merkte dat het om een brief uit '62 ging riep ik mijn vriend", vertelt Bollö in de krant Hallands Nyheter. Toen ze een twee blik wierp op de papieren zag ze dat het om schrijfsels uit 1862 ging. "Het vroor en dus waren de bladzijden droog. Ze waren waarschijnlijk aangewaaid met de storm Emil. De vellen lagen op een paar meter van een beekje. Met een klein zuchtje wind verdwenen ze in het water. Gelukkig is dat niet gebeurd."

    De brief is nog altijd leesbaar en werd in Oostende verstuurd. De boodschap ontcijferen kostte Bollö wel wat moeite want die was geschreven in het oud Zweeds. Toch herkende ze vrij snel de woorden 'mijn liefste' en 'liefde'. De schrijfster was een Lina die op reis was en haar liefste, Otto miste. Ze schreef ook dat Parijs niet te vergelijken is met Londen. Eindigen deed ze met de woorden 'liefdevolle omarming....ik hou van jou'. "Ik ben nu nieuwsgierig wie Lina en Otto waren. Ik wil dat uitzoeken", besluit Bollö. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinste gewerveld dier ter wereld is kikker van 7 mm

    Kleinste gewerveld dier ter wereld is kikker van 7 mm

    Wetenschappers hebben in Papoea-Nieuw-Guinea de tot nog toe kleinste gewervelde dierensoort ter wereld ontdekt. De kikker wordt slechts zeven tot acht millimeter groot. Dat meldt Christopher Austin van de Louisiana State University in het online-journaal PloS ONE.

    De biologen noemden de mini-springer Paedophryne amauensis, met verwijzing naar het dorp Amau, waar hij voor de eerste keer werd aangetroffen. De donkerbruine kikvors heeft nauwelijks ontwikkelde tenen en relatief grote ogen. Hij is vooral 's morgens en 's avonds actief en stoot een schril geluid uit. Na één tot drie minuten moet het kikkertje opnieuw op krachten komen voor een nieuwe zangbeurt.
     
    Omdat hij zo klein is, heeft de kikker in verhouding tot zijn volume echt grote lichaamsmaten. Daarom is vochtverlies voor hem een van de grote gevaren, aldus de wetenschappers. Dat kan de reden zijn waarom een dergelijke miniscule kikker in het regenwoud te vinden is en vooral tussen de vochtige bladeren op de grond. Voor biologen is deze vondst enorm spannend, zei Austin, "omdat we weinig weten over de functionele problemen van zijn extreme lichaamsmaten, zijn ze klein of groot".
     
    Pas in december hadden andere vorsers de -toen- kleinste ontdekte kikkersoort ter wereld voorgesteld, die ook in Paoea-Nieuw-Guinea leeft. De dieren behoren zoals de nu geïdentificeerde kikker en veel andere minuscule springers tot de soort Paedophryne en zijn tussen 8,5 en 9,3 millimeter lang. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson' leefde tussen dinosauriërs

    Michael Jackson' leefde tussen dinosauriërs

    michael jackson leefde tussen dinosauriers

    Een nieuw ontdekte familie van heremietkreeften is vernoemd naar de King of Pop. De fossiele heremietkreeft werd op 25 juni 2009, de sterfdag van Michael Jackson, in Noord-Spanje ontdekt door een internationaal team van paleontologen. Daarom heeft het fossiel de naam Mesoparapylocheles michaeljacksoni meegekregen, zo is dinsdag bekendgemaakt.

    De ontdekking was volgens paleontologen - onder wie René Fraaije, directeur van het Oertijdmuseum in Boxtel - erg bijzonder. Niet alleen bleek het fossiel een nieuwe soort te zijn, het was ook een nieuw geslacht en zelfs een nieuwe familie. "Deze gesteenten behoren toe aan een koraalrif van 100 miljoen jaar oud. Dit is midden in de Krijtperiode waarin de dinosaurussen heer en meester waren op het land."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen bouwen bunkers en doden huisdieren uit vrees voor einde van de wereld

    Amerikanen bouwen bunkers en doden huisdieren uit vrees voor einde van de wereld

    Duizenden Amerikanen hebben ruimtevaartorganisatie NASA al gecontacteerd met vragen over het einde van de wereld. Zij wensten hun familie dit jaar geen 'Gelukkig Nieuwjaar', maar bestelden bunkers die bestand moeten zijn tegen asteroïde-inslagen en overwogen om hun huisdieren te doden, zodat die niet moeten afzien, wanneer de apocalyps een feit wordt op 21 december. De Franse regering vreest zelfs voor een massazelfmoord in een dorpje in de Pyreneeën, waar veel magnetische straling zou zijn.

    Chichen Itza, Yucatan, Mexico.

    Chichen Itza, Yucatan, Mexico.



    Op 21 december 2012 eindigt de 5.125 jaren tellende Mayakalender. Voor sommigen hét teken dat die dag de wereld zal vergaan. De Maya's stonden immers bekend voor hun buitengewone astronomische observeringen en hun wiskundige kennis. Als zij het niet nodig vonden om hun kalender verder uit te werken na december 2012, moeten ze toch wel een reden gehad hebben?

    De vrees voor een ramp is bij sommigen zo groot, dat de NASA er een hele pagina aan wijdt op zijn website. NASA kreeg al meer dan vijfduizend vragen van ongeruste Amerikanen. Enkelen vroegen de organisatie of ze zichzelf, hun familie en hun huisdieren al moesten doden om lijden te voorkomen.

    Twee inscripties
    Tot voor kort was de enige bekende Mayatekst waarin 21 december 2012 expliciet wordt vermeld, geschreven op een monument in Zuid-Mexico. De steen is trouwens zo beschadigd, dat de tekst niet eens volledig gelezen kan worden. De inscriptie lijkt te vermelden dat op 21 december 2012 de god Bolon Yokte' K'uh zal neerdalen op aarde. Maar over die oorlogsgod is verder amper iets bekend.

    Enkele weken geleden vonden archeologen een tweede bewijsstuk in een ruine bij Comalcalco: een 1.300 jaar oude steen waarin een fragment gekerfd was. De steen ligt momenteel in het Mexicaanse Instituut van Antropologie en Geschiedenis.

    Sussende NASA
    "Niets erg zal gebeuren met de aarde in 2012", aldus de NASA op zijn website, als een ouder die zijn bange kinderen moet geruststellen. "Onze planeet is al meer vier miljard jaar oud en geen enkele serieuze wetenschapper is ongerust." Toch volstaat dat niet om duizenden cynici gerust te stellen.

    David Morrison, wetenschapper bij NASA, zegt dat hij dagelijks tientallen e-mails krijgt van "bijzonder ongeruste" mensen. Een jonge vrouw uit Denemarken mailde hem onlangs: "Ik ben een zwangere vrouw met een dochtertje. Gisteren overwoog ik om mijn tweejarig dochtertje, mijn ongeboren baby en mijzelf te doden, uit angst voor december 2012. Ik ben doodsbang om het einde van de wereld mee te maken."

    Een dertienjarige Amerikaanse mailde hem: "Ik overweeg zelfmoord te plegen. Ik ben doodsbang. Ik wil niet meer leven. Ik eis een uitleg." Een derde persoon schreef: "Ik ben zo bang. Mijn enige vriend hierin is mijn kleine hond. Moet ik haar nu al in slaap laten doen opdat ze niet zal afzien als de aarde vergaat?"

    Luxebunkers
    De Amerikaanse zakenman Robert Vicino is gespecialiseerd in het bouwen van luxebunkers op geheime locaties. "Wat als de voorspellingen kloppen", vraagt hij zich (wellicht een beetje opportunistisch) af op zijn website. "Aan welke kant van de deur wil je staan wanneer de wereld vergaat?" Volgens hem hebben al meer dan 5.000 Amerikaanse gezinnen bunkers besteld en wordt hij nu zelfs veel gevraagd in Europa.

    Een van Vicino's klanten, Steve Cramer, legt uit: "Wij zijn niet gek. Dit zijn beangstigende tijden. Mijn familie wil overleven. We moeten voorbereid zijn." Jason Hodge, vader van vier, noemt zichzelf nu al "een toekomstige overlever": "Een bunker is een investering voor het leven. Ik wil een plaats hebben waar ik mijn familie naar toe kan brengen als dat worst-case scenario uitkomt."

    Massazelfmoord
    Maar niet alleen in de VS zijn mensen ongerust. In de Pyreneeën verzamelen believers van over de hele wereld zich in het piepkleine dorpje Bugarach, waar de magnetische krachten blijkbaar uitzonderlijk sterk zijn. Het zijn die krachten die de mensen zouden beschermen tegen de apocalyps. Sinds het begin van vorig jaar hebben de 200 dorpsbewoners daar al 20.000 bezoekers ontvangen. De Franse overheid is bezorgd dat daar plannen gemaakt worden voor een massale zelfmoordpoging. (adb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pub serveert bier voor honden

    Pub serveert bier voor honden


    In Newcastle heeft een pub bier voor uitzonderlijke klanten. Honden kunnen in de Brandling Villa Pub samen met hun baasjes van een pintje genieten. Het bier bevat natuurlijk geen alcohol en het smaakt ook niet zoals gewoon bier. Het drankje is gemaakt van mout, hop en vleesextracten.

    In de pub zijn alle huisdieren welkom, maar honden krijgen dankzij het bier speciale aandacht. Het bier is nog niet te koop in winkels en wordt dus exclusief door de pub aangeboden. Honden kunnen er trouwens ook van speciale gerechten genieten. Baasjes kunnen zich alleen best niet van glas vergissen... (gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemeense geheime dienst schiet met condooms

    Roemeense geheime dienst schiet met condooms

    De Roemeense geheime dienst schiet met condooms, die tot projectielen omgevormd kunnen worden. Dat heeft Marius Bercaru verklaard, de woordvoerder van de binnenlandse inlichtingendienst SRI.

    De voorbehoedsmiddelen worden gevuld met gel, water of zand. Daardoor ontstaat een rubberen kogel, waarmee vooral bompaketten vernietigd kunnen worden, bericht het Roemeense persagentschap Mediafax. Dergelijke projectielen vliegen sneller dan gewone kogels, lichtte de SRI-agent toe.

    Hij voelde zich verplicht een verklaring af te leggen nadat aan het licht kwam dat een SRI-eenheid in Boekarest 50 condooms had gekocht. (dpa/adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!