NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  11-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesluierde bruid heeft baard en kijkt scheel

  Gesluierde bruid heeft baard en kijkt scheel

  Een Arabische ambassadeur heeft zijn huwelijk geannuleerd nadat hij ontdekt had dat zijn toekomstige echtgenote, die volledig gesluierd was, een baard had en scheel zag, zo heeft de krant Gulf News, die in de Verenigde Arabische Emiraten verschijnt.

  De ambassadeur zou met een vrouw uit een Golfstaat in het huwelijksbootje stappen op basis van foto's die hij van haar gezin had gekregen en waarop de zus van de toekomstige bruid bleek te staan.
   
  Tijdens de zeldzame ontmoetingen die hij met zijn verloofde had, kon de ambassadeur haar gelaatstrekken niet zien omdat ze de nikab droeg. Van zodra het huwelijkscontract getekend was en hij "zijn echtgenote, een arts, wou kussen, (...) ontdekte de ambassadeur dat ze een baard had en scheel zag".
   
  Hij diende volgens de krant een klacht in bij de rechtbank wegens "bedrog" door zijn schoonouders, waarop de scheiding werd uitgesproken. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewicht dikkerd gehalveerd: 100 kg vet weggesneden

  Gewicht dikkerd gehalveerd: 100 kg vet weggesneden


  Verhalen over operaties om extreem dikke mensen te doen afvallen, worden almaar straffer. Neem nu deze Russische dikkerd die met één operatie zijn gewicht zag halveren. Van 208 kg ging de 48-jarige Peter Ferivov naar 108 kg nadat hij liefst 100 kg vet had laten wegsnijden. Dat meldt het AD.

  Operatie van vier uur
  Door zijn gewicht van 208 kg kon de man niet langer op zijn rug liggen, viel nauwelijks nog in slaap en kon al helemaal niet meer stappen. "Mijn seksleven was helemaal voorbij", vertelt hij in de Austrian Times. De doktors hadden 4 uur nodig om al het overtollige vet weg te snijden. Petr is opgelucht en voelt zich als een jongen van 17. Hij gaat nu op streng dieet om op zijn ideale streefgewicht van 90 kilo te komen. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
  » Reageer (0)
  10-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mag ik de heup van mama terug" en andere vragen aan de begrafenisondernemer

  "Mag ik de heup van mama terug" en andere vragen aan de begrafenisondernemer


  Na vijftig jaar in het vak heeft een Kroatische begrafenisondernemer een tipje van de zwarte sluier gelicht. En, het moet gezegd, Franjo Jozic uit Zagreb heeft in die lange carrière enkele merkwaardige klanten over de vloer (gerold) gekregen. Een overzicht.

  Opgezette parkiet
  Zo weigerde een 84-jarige weduwe in het gemeenschappelijke graf bij haar man begraven te worden. Ze gaf er de voorkeur aan haar laatste rustplaats te delen met haar opgezette troetelparkiet.

  Bankbriefjes
  De familieleden van een overleden dame stonden er dan weer op dat de binnenkant van de lijkkist van hun dierbare bekleed zou worden met bankbiljetten. Kwestie, wellicht, van in het andere leven niks te kort te komen.

  Juwelen
  Maar de 72-jarige begrafenisondernemer kreeg nog andere bizarre verzoeken. "Nogal wat mensen vragen ons om hun overleden familielid weer op te graven. Dat doen ze voornamelijk om de juwelen te recupureren die de dode naar het hiernamaals meegenomen heeft".

  Kunstheup
  Het vreemdste verzoek kwam volgens Jozic evenwel van een vrouw die vroeg om haar overleden moeder op te delven zodat ze diens kunstheup kon recupereren. "Ik heb er voor betaald, dus is het mijn eigendom", was haar argument. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljonair geeft alles weg: "Geld maakt mij niet gelukkig"

  Miljonair geeft alles weg: "Geld maakt mij niet gelukkig"

  De schatrijke Oostenrijkse zakenman Karl Rabeder (47) schenkt drie miljoen euro aan de armen en wil het voortaan zelf rooien met amper 888 euro per maand. "Mijn fortuin heeft me nooit gelukkig gemaakt", geeft hij als verklaring voor zijn plotse gulheid. "Ik wil finaal niks meer overhouden, helemaal niks", zei hij aan de Daily Telegraph. "Geld werkt contraproductief, het houdt geluk tegen."

  Rabeder verkoopt zijn villa van 1,6 miljoen euro. Het optrekje is gelegen aan een meer, heeft een sauna en een spectaculair uitzicht op de Alpen. Ook zijn boerderij in de Provence in Frankrijk doet hij van de hand.

  Zijn collectie van zes zweefvliegtuigjes, zijn luxewagen, zijn dure meubels én zijn zaak -  samen goed voor een fortuin drie miljoen euro - werden al verkocht. Het geld gaat naar weeshuizen en andere liefdadigheidsprojecten in Zuid-Amerika.

  "Ik kwam op dat idee een paar jaar terug, op vakantie in Hawaii. Ik kan niet wachten tot ik echt van al mijn bezittingen af ben. Ik heb er tot nu over gedaan om te beseffen dat ik geen geld nodig heb. Sinds ik mijn bedrijf verkocht in 2004, heb ik al heel wat projecten met weeskindjes gesteund in Centraal- en Zuid-Amerika.

  Rabeder woont intussen in een kleine flat met twee kamers in Innsbruck. Hij is gescheiden en leeft van 888 euro per maand. "Het ergste dat mij zou kunnen overkomen, is dat ik er ergens een kleine job moet bijpakken om rond te komen." (jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn stof verhoogt risico op slagaderverkalking

  Fijn stof verhoogt risico op slagaderverkalking

  Opstapeling van fijne koolstofdeeltjes in longcellen verhoogt het risico op slagaderverkalking en dus op vernauwing van bloedvaten en vorming van bloedklonters, wat kan leiden tot een hart- of herseninfarct. Dat blijkt uit onderzoek aan de Eenheid voor Longtoxicologie (KUL).

  De wetenschappers onderzochten diabetespatiënten omdat deze gevoeliger zijn voor de effecten van fijn stof. De onderzoekers lieten patiënten op de diabetesconsultatie van het UZ Leuven een vragenlijst invullen over hun levensstijl, medicatiegebruik, het roken in hun omgeving en wonen in nabijheid van drukke wegen.

  Fluimen
  Van elke patiënt werd ook een bloedstaal afgenomen om het aantal geoxideerde LDL deeltjes te bepalen. Dit is een indicatie voor de ontwikkeling van slagaderverkalking. Vervolgens werd een "sputuminductie" uitgevoerd om fluimen met cellen uit de luchtwegen te analyseren op de hoeveelheid koolstofdeeltjes in longcellen.
   
  Drukke weg
  Uit het onderzoek blijkt dat patiënten die dichter bij een drukke weg wonen, meer fijne koolstofdeeltjes in de longcellen hebben. De onderzoekers stelden ook een verband vast tussen de hoeveelheden koolstofdeeltjes in de longcellen en geoxideerde LDL-deeltjes in het bloed.
   
  "Dit kan erop wijzen dat mensen die gedurende een langere tijd meer worden blootgesteld aan fijn stof, meer kans hebben op de ontwikkeling van slagaderverkalking", aldus de Leuvense onderzoekers.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arme Chinese arbeiders leven in openbaar toilet

  Arme Chinese arbeiders leven in openbaar toilet

  In de Chinese provincie Zhejiang leven tien mensen al maanden in openbare toiletten in Hangzou. De arbeiders zijn te arm om een appartement te kunnen huren, en worden binnenkort waarschijnlijk buitengezet, melden plaatselijke media.

  De bewoners hebben het gebouw inmiddels uitgerust met een bed, kookfaciliteiten en een televisietoestel. Het gaat om migranten die probeerden de armoede in hun regio te ontvluchten en werk te vinden in de snel uitbreidende steden. China heeft naar schatting 20 miljoen dergelijke migranten.

  Urinegeur
  De toiletten worden trouwens nog altijd gebruikt. "We zijn de sterke geur van urine inmiddels gewoon," zegt een zekere Ai die in de vrouwentoiletten leeft in de Zhejiang Morning Expres. "Het ergste is dat de mensen steeds mijn vuren en kookpotten stelen". Haar vriend Wang Yuhua klaagt dan weer over een muizenplaag.

  Begrip
  Naar verluidt tonen de andere inwoners begrip voor de migranten, en vermijden ze doorgaans gebruik te maken van het toiletgebouw. "De lokale overheid waarschuwt echter dat leven in de toiletten verboden is, aangezien ze dienen voor openbaar gebruik. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organen van Indiër (64) zitten in spiegelbeeld in lichaam

  Organen van Indiër (64) zitten in spiegelbeeld in lichaam


  Een 64-jarige Indiër kampt met een wel heel bijzondere aandoening. Volgens Indiase media heeft de man bijna al zijn organen in spiegelbeeld of op de verkeerde plek in zijn lichaam zitten. Zijn artsen maken zich sterk dat het om het eerste bekende geval ter wereld gaat.

  Volgens de artsen heeft Ashok Shivnani ook een gespleten lever. De mysterieuze aandoening van de Indiër kwam aan het licht tijdens voorbereidingen voor een operatie wegens een tumor aan een nier. Bij twee eerdere herniaoperaties en een onderzoek naar een chronische longaandoening was er nochtans niks abnormaals vastgesteld bij de man.

  Of de artsen de röntgenfoto's van de onfortuinlijke man misschien gewoon omgekeerd vasthielden, is niet geweten. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  09-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer haalt hooibalen weg en moet zijn kasteel afbreken

  Boer haalt hooibalen weg en moet zijn kasteel afbreken

  Robert Fidler (61) moet zijn grote droom steen voor steen afbreken. De gepensioneerde landbouwer heeft een kasteel gebouwd op een lapje grond in de buurt van Londen maar de rechter heeft bepaald dat hij zijn paleisje moet afbreken.


  Fidler bouwde het prachtige kasteel op 65 kilometer ten zuiden van Londen. Bijna vijf jaar lang woonde hij er onopgemerkt met zijn vrouw en kind. Het kasteel stond er verschanst achter hooibalen. Toen hij na jarenlang woonplezier de gigantische stapels weghaalde, duurde het niet lang vooraleer de gemeente Fidler voor de rechter daagde.

  De rechter heeft nu beslist dat de boer het terrein moet terugbrengen in de originele staat. De advocaat van Fidler reageert teleurgesteld. "Meneer Fidler en zijn familie woonden meer dan vijf jaar in hun huis. De stedenbouwkundige wetgeving zegt dat iemand die meer dan vier jaar in een substantieel afgebouwd huis woont, beschermd is tegen het neerhalen van het huis."

  Het gezin gaat in hoger beroep en stapt desnoods naar het Europese hof als justitie in Engeland het hoger beroep afwijst. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze bouwt iglo in hartje Berlijn

  Dakloze bouwt iglo in hartje Berlijn


  Een dakloze met een zelfgebouwde iglo in het midden van de Duitse hoofdstad Berlijn veroorzaakt opschudding. De 52-jarige Horst, die zijn achternaam liever geheim houdt, heeft de iglo naar eigen zeggen zelf gebouwd. 's Nachts slaapt hij echter liever ergens anders. "Ik wil natuurlijk ook niet bevriezen", aldus Horst.
   
  Veel giften
  Nochtans wil hij samen met een vriend een nacht in zijn ijshuis doorbrengen aan het station in Schöneberg. In elk geval heeft al die aandacht ook wel wat opgeleverd voor Horst. Met de vele giften die hij ontvangt, helpt hij naar verluidt ook anderen hulpbehoevenden. En kan hij weer wat alcohol kopen. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo gesignaleerd boven Schaarbeek

  Ufo gesignaleerd boven Schaarbeek


  Het was weer even geleden dat er een ufo werd gesignaleerd, maar nu is het opnieuw raak: boven Schaarbeek (Brussel) werd vorige zaterdag een 'vreemd object van om en bij de tien meter' waargenomen. Een persoon maakte de onderstaande beelden omstreeks 15u30. "Ik zou echt niet weten wat voor iets het kan zijn", vraagt de man zich af. U wel? (dea)
  09/02/10 13u05
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ouderdomsgen' bepaalt hoe oud we worden

  'Ouderdomsgen' bepaalt hoe oud we worden


  Wetenschappers van het Universitair Medisch Centrum Groningen hebben een gen ontdekt dat een rol speelt in hoe oud we kunnen worden. De leeftijd waarop we sterven is immers deels genetisch bepaald.

  "Deze genetische variant verklaart deels waarom mensen in sommige families allemaal veel ouder worden dan in andere families," zegt een onderzoeker. "Voor het eerst hebben we overtuigend bewijs gevonden."
   
  Het UMC Groningen deed de ontdekking samen met Engelse collega's van de Universiteit van Leicester en het King's College in Londen. Zij publiceren die in het wetenschappelijke tijdschrift Nature Genetics. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse postbodes krijgen 'hondenafschrikker'

  Britse postbodes krijgen 'hondenafschrikker'  In Groot-Brittannië worden elke week niet minder dan 92 postbodes aangevallen door een hond. Van het goede te veel, vonden ze bij de Royal Mail en daar wordt nu een mouw, of een broekspijp, aan gepast.

  Vierduizend aanvallen
  De postbodes krijgen eerlang een toestelletje dat een geluid maakt dat honden moet afschrikken. Het postbedrijf heeft dat besloten nadat bleek dat vorig jaar bijna vijfduizend postbodes zijn aangevallen. Dat is een vijfde meer dan het jaar voordien.

  Proef
  Op dit moment wordt het apparaat uitgetest door een groep postbodes. Als het goed blijkt te werken, krijgt ieder brievenbesteller een 'hondenafschrikker'. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim zet lijnbus aan de kant voor gebed

  Moslim zet lijnbus aan de kant voor gebed


  Plots zette de chauffeur zijn lijnbus in Londen aan de kant. Hij kroop vanachter het stuur stapte het gangpad van de bus op, legde zijn fluovestje op de vloer en knielde. De passagiers konden hun ogen niet geloven maar de chauffeur ¿ een moslim- begon aan zijn gebed. Toen hij klaar was, kroop hij weer achter het stuur en zette hij zijn rit verder.

  "Onwaarschijnlijk"
  Niemand kon tijdens het bidden de bus verlaten en een boze passagier diende klacht in bij de Londense vervoermaatschappij. Gayle Griffiths (33) uit Camden was net de bus opgestapt. Ze kwam van haar werk en was gehaast. De Britse moest haar kinderen van school halen. Ze stond doodsangsten uit. Ze dacht dat de chauffeur een terrorist was. "Ik was gehaast want ik moest mijn dochter van school halen. Ik heb de busroute al duizenden keer gedaan en plots gebeurde dit. De chauffeur was net gestopt aan een halte en had een heleboel mensen laten uitstappen. Even verderop zette hij de bus aan de kant. Hij kroop uit zijn stuurhut en ging naar de gang. Plots legde hij zijn gele fluojasje op de vloer. Ik dacht eerst dat iemand ziek geworden was en hij de smurrie opruimde. Maar even later deed hij ook zijn schoenen uit en begon hij te bidden. Ik kon mijn ogen niet geloven!", aldus Griffiths.

  Angst voor aanslag
  "Hij deed zijn ding en gaf ons geen woord uitleg. Niemand durfde iets zeggen. Ik dacht dat het niet lang zou duren maar hij was toch vijf minuten aan het bidden. Ik vreesde even dat hij een extremist was en dat hij de bus wilde opblazen. Hij had ook de uitgang van de bus geblokkeerd. De passagiers keken elkaar vol ongeloof aan." De vrouw begrijpt dat moslims vaak moeten bidden maar het tijdstip en de plaats vond ze niet echt gepast. "Ik besef ook wel dat Londen een multiculturele stad is maar moet je nu echt gaan bidden op een volle bus?", vraagt ze zich af.

  "Ongeoorloofd"
  Intussen heeft de Londense vervoersmaatschappij haar verontschuldigingen aangeboden voor het ongemak en de vertraging. Transport for Londen heeft de chauffeurs ook duidelijk gemaakt dat bidden tijdens busritten niet kan. "Een bus op lijn 24 had vertraging omdat de chauffeur de bus aan de kant gezet had om te bidden. We hebben een gesprek gehad met de chauffeur in kwestie en we hebben hem duidelijk gemaakt dat zoiets niet kan. We willen dan ook onze verontschuldigingen aanbieden aan de reizigers", aldus de woordvoerder. "Er zijn gebedsruimtes in de busgarages en de chauffeurs kunnen tijdens hun rusttijden bidden." (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  08-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sjeik bestelt Mercedes in witgoud

  Sjeik bestelt Mercedes in witgoud


  Een wellicht niet onbemiddelde sjeik uit de oliestaat Abu Dhabi heeft een Mercedes SLR op maat laten maken. Als optie koos hij voor een uitvoering in witgoud. De prijs van het karretje werd niet bekendgemaakt.

  De auto is uitgerust met een V10-motor en vier turbo's, goed voor 1.600 pk. Binnen de twee seconden haalt de wagen 100 kilometer per uur.

  Nog merkwaardig is dat de buitennissige auto op bio-brandstof rijdt. Vreemd in een staat als Abu Dhabi, waar de olie net niet uit de grond spuit ( eb )
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa van miljoen euro vernield na Facebook-feestje

  Villa van miljoen euro vernield na Facebook-feestje


  Een zestienjarige scholier zal wel twee maal nadenken vooraleer hij nog eens een feestje aankondigt op Facebook. Enkele uren nadat zijn ouders op weekend vertrokken waren, stormden meer dan honderd fuifbeesten de peperdure villa van een miljoen euro in Londen binnen. Ze richtten er een ware ravage aan: voorwerpen werden uit het raam gegooid, auto's beschadigd, kandelaars vernield en de urine vloog ook langs alle kanten.

  Door het kabaal belden de buren naar de politie, die zes patrouillewagens en twee ambulances optrommelde. "Je kon het gras niet meer zien door alle flessen en blikjes op de grond. Ook de tieners zelf lagen helemaal verspreid op de weg", aldus een buurman. De volgende dag moest een schoonmaakploeg de troep komen opkuisen. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven aan de haal met truck vol legoblokjes

  Dieven aan de haal met truck vol legoblokjes


  In Engeland zijn dieven aan de haal gegaan met een vrachtwagen vol legoblokjes. De chauffeur werd gekneveld en enkele kilometers verderop in de berm van de autoweg gedumpt. De man werd niet gewond. Dat schrijft The Sun.

  Truck uitgebrand
  De politie vond de vrachtwagen helemaal uitgebrand terug. De lading speelgoedblokjes was evenwel verdwenen. De dieven zijn ook weg met een partij schoonheidsproducten die in de camion lag. De waarde van de buit bedraagt tienduizenden euro's.

  Gedumpt
  De chauffeur werd overmeesterd toen hij in zijn truck lag te slapen op een parking langs de A14-autoweg in Kettering, Northamptonshire. Hij werd vastgebonden en in een ander voertuig gesleept. De daders dumpten hem vervolgens enkele kilometers verderop langs de kant van de weg. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenarmige steelt één manchetknoop

  Eenarmige steelt één manchetknoop


  Merkwaardige diefstal in een juwelierszaak in Essex. Een onbekende ging er vandoor met één manchetknoop. Op de beelden van de bewakingscamera's was achteraf te zien dat de dief maar één arm had. Het gestolen sieraad in de vorm van een bokshandschoen is 140 euro waard.

  Cadeau voor moeder
  Volgens de Telegraph zei de dief aan een winkelbediende dat hij op zoek was naar een geschenk voor zijn moeder. Hij duwde zogezegd per ongeluk een hele reeks doosjes met manchetknopen op de grond. Nadat de man de zaak was buitengestapt bleek er één manchetknoop te ontbreken.

  Lege mouw
  Pas nadat de beelden van de bewakingscamera's grondig werden bekeken, bleek dat de man maar één arm had. Een lege mouw was in zijn jaszak vastgespeld. De politie is op zoek naar de dief. Hij zou ook al gesignaleerd zijn bij andere juweliers. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man geeft feestje voor zijn vijf vrouwen 285 nakomelingen

  Man geeft feestje voor zijn vijf vrouwen 285 nakomelingen


  Als de 88-jarige Amerikaan Joe Jessop een familiefeestje geeft, laat hij best genoeg tafels en stoelen aanrukken. De man uit Arizona heeft namelijk vijf vrouwen en niet minder dan 285 nakomelingen.

  Alcohol zal er evenwel niet te bespeuren zijn op het feest. Jessop is immers een aanhanger van de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus. Dit is een afsplitsing van de Mormonen in de Verenigde Staten.

  Gezegend leven
  De man is met vijf vrouwen tegelijk getrouwd. Met zijn harem kreeg Jessop 46 kinderen en 239 kleinkinderen. "Ik leid een gezegend leven. Ik zou met niemand willen ruilen", vertelt Jessop in The National Geographic.

  Sekte
  Er is echter ook veel kritiek op de man en de Fundamentalistische Kerk. De religie wordt in Amerika beschouwd als een sekte. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwarde man aan de haal met trein in Nederland

  Verwarde man aan de haal met trein in Nederland


  In Nederland is een verwarde man uit Den Dolder er zondagochtend in geslaagd om een trein ongeveer 100 meter te verplaatsen. De man reed met de lege passagierstrein van perron 4a naar perron 4b. Medewerkers hebben de man uit de trein gehaald en aan de politie overgedragen.
   
  De trein was niet afgesloten zoals hoort, aldus de Nederlandse politie. Het station was vanwege het vroege uur vrijwel verlaten. De politie heeft de verwarde man teruggebracht naar de instelling waar hij verblijft. (anp/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom muggen niet iedereen steken

  Waarom muggen niet iedereen steken


  Wie vaak het bed deelt, heeft het wel al meegemaakt: er zoemt een mug door de slaapkamer en die landt keer op keer bij een van de slapers en laat de andere met rust. Dat een mug, net als andere stekende insecten, een doelwit kiest via de geur, wisten we al. Nu onthult de Sunday Times hoe die ongenode gast dat doet: een vaak gestoken mens zweet gewoon meer of heeft in dat zweet een hogere concentratie aan chemische stoffen.

  Volgens professor John Carlson, moleculair bioloog aan de Amerikaanse universiteit van Yale, is een groot deel van het reuksysteem van muskieten namelijk speciaal ontworpen om menselijke doelwitten te ruiken.

  Chemicaliën in zweet
  Van de 72 geurontvangers waarmee zo'n beest is uitgerust, zijn er 27 bedoeld om de chemicaliën op te sporen die in ons zweet zitten. De ploeg van Carlson hoopt met deze analyse de basis te kunnen leggen voor het ontwikkelen van nieuwe manieren om de muggen weg te houden of te vangen.
   
  Malaria
  En dat heeft natuurlijk veel belangrijkere gevolgen dan onze slapeloze nacht en ons jeukend plekje. Muggen verspreiden immers ook een van de kwalijkste ziektes ter wereld, malaria. Die ziekte treft in tropische streken honderden miljoenen mensen met jaarlijks zo'n drie miljoen slachtoffers - vooral jonge kinderen in zwart-Afrika - tot gevolg. In de woorden van professor Carlson: "De wereld heeft grote behoefte aan doeltreffende, goedkope en milieuvriendelijke middelen om muggen onder controle te krijgen".  (afp/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!