NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  24-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkelbediende masturbeert in vleestoog supermarkt

  Winkelbediende masturbeert in vleestoog supermarkt

  Winkelbediende Nicholas Lorenzo heeft meer dan één pijl op
zijn boog.

  Winkelbediende Nicholas Lorenzo heeft meer dan één pijl op zijn boog.
  In Colorado moet een winkelbediende zich voor de rechter verantwoorden omdat hij masturbeerde in de vleestoog van de supermarkt waar hij werkte. Dat meldt de Denver Post.
  Nicholas Lorenzo (25) werd op heterdaad betrapt door een shoppende vrouw. Zij nam, samen met haar kind, aan kijkje aan de vleestoog in de Safeway-supermarkt in Louisville. Lorenzo, behulpzaam als hij was, vroeg de dame of zij haar gading vond en of hij haar misschien kon helpen.

  Niet voor consumptie
  Tot haar grote ontzetting zag de vrouw in de vleestoog een worst glimmen die niet voor consumptie in aanmerking kwam. Bleek dat Lorenzo in alle hevigheid met zijn ontblote penis aan het spelen was. Toen de winkelbediende merkte dat de dame geschrokken was door het tafereel, stopte hij zijn koopwaar weer in z'n broek.

  Bekentenis ingetrokken
  De politie kwam de onverlaat oppakken. Hij gaf toe dat zijn penis niet op de plaats zat waar die normaal hoorde te zitten. In een eerste hoorzitting voor de rechter ontkende hij echter de beschuldiging van openbare zedenschennis. Zijn zaak komt opnieuw voor op 17 maart. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man ligt jarenlang dood in Parijse huurflat

  Man ligt jarenlang dood in Parijse huurflat


  De vondst van een lijk in ontbinding in een huurwoning bij Parijs heeft in Frankrijk ontzetting veroorzaakt. De ongeveer 60 jaar oude man lag blijkbaar al jarenlang dood in zijn appartement. Familieleden noch buren hadden zich uit ongerustheid bij de politie gemeld.
   
  "Deze zaak is tekenend voor de eenzaamheid in onze samenleving", zei de  burgemeester van Asnières-sur-Seine dinsdag. "Het is vreselijk dat iemand drie jaar lang in een woning kan liggen, zonder dat iemand ook maar wat merkt".
   
  Rekeningen bleven onbetaald
  De dood van de man was uiteindelijk pas opgevallen omdat hij sinds begin 2007 geen bijkomende kosten meer had betaald. Een advocaat van de verhuurmaatschappij liet daarom de broer contacteren. Die alarmeerde dan de politie. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ruilt pleegkinderen voor kaketoe

  Vrouw ruilt pleegkinderen voor kaketoe

  In de Amerikaanse staat Louisiana is een 52-jarige vrouw uit Pitkin veroordeeld omdat ze haar pleegkinderen had geruild voor een kaketoe en 175 dollar (zo'n 130 euro).

  Donna
Louise Greenwell stelde de ruil zelf voor.

  Donna Louise Greenwell stelde de ruil zelf voor.
  Donna Louise Greenwell zorgde voor het vierjarige meisje en het vijfjarige jongetje, die haar waren toevertrouwd door hun biologische ouders. Ze 'verkocht' ze vorig jaar aan een Amerikaans echtpaar, en werd voor elk van de twee inbreuken veroordeeld tot vijftien maanden dwangarbeid. De termijnen van de twee straffen starten wel op hetzelfde moment.

  Kinderloos koppel
  Zowel Greenwell als het koppel legden bekentenissen af. Volgens Brandy Lynn Romero (27) en Paul James Romero (46) uit Eunice stelde Greenwell zelf de bizarre ruil voor, toen ze belde in verband met de kaketoe die het koppel verkocht. Greenwell kwam met het voorstel op de proppen toen ze vernam dat het koppel geen kinderen had. Ze zei dat ze de opvoeding van de kinderen niet aankon. De waarde van de vogel wordt geschat op 1.500 dollar, zo'n 1.100 euro.

  Biologische ouders
  Volgens de National Examiner is de biologische moeder van de kinderen een voorvluchtige criminele, en kon de natuurlijke vader niet worden opgespoord. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken toerist hele nacht vast midden op steile klif

  Dronken toerist hele nacht vast midden op steile klif


  Een Oekraïense toerist haalde na een nacht pintelieren een gevaarlijke stunt uit. In dronken toestand daalde hij een steile klif af in de buurt van de Australische stad Sydney om dan op een stukje uitstekende rots zijn roes uit te slapen. Een visser merkte de 19-jarige man op en alarmeerde de hulpdiensten.

  Belastingbetalers
  De hulpverleners moesten de grote middelen inzetten om de toerist met een helikopter te ontzetten uit zijn netelige positie, dertig meter boven zeeniveau. De Australische belastingbetalers draaien trouwens op voor de kostelijke reddingsoperatie van 6.500 euro. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  23-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mams vindt slangenkop tussen de bevroren groentjes

  Mams vindt slangenkop tussen de bevroren groentjes


  Een hoge score voor Ernestine Jamison in de categorie: "Wat voor iets wansmakelijks zit er nu weer tussen mijn eten?". De Amerkaanse uit Houston in Texas stuitte tijdens het koken namelijk op een slangenkop tussen haar bevroren boontjes van Pictsweet.

  De moeder van vier dacht eerst dat het een steen betrof. "Het ding was hard, lijk een steen." Maar het bleek bij nader inzien om een kop-zonder-romp van een slang te gaan. "Toen ik doorhad dat het een slangenkop was, smeet ik die weg, riep mijn kinderen bij mij en zei hen dat ik een slangenkop tussen de groene boontjes had gevonden. Iedereen reageerde met de woorden: 'Oh nee, een slangenkop tussen de groene boontjes!'" Dat was niet gelogen.

  De 15-jarige dochter Sarah hield haar eigen hoofd ook koel en greep haar camera om beelden te schieten van het unieke voorval. "Ik zag grote ogen, een open mond met de tong eruit. Klaar om aan te vallen, zo leek het wel", zei de tiener aan Fox26.

  "Ik moet geen schadevergoeding"
  Mevrouw Jamison belde naar de firma Pictsweet die haar prompt een vergoeding van 110 euro aanbood. Maar geld was niet wat mams wou, en ze weigerde.

  Pictsweet liet haar dan weten dat zij niet verantwoordelijk waren voor het incident. Het bedrijf zei ook dat het niet om een slangen- maar om een kikkerkop ging. "Het blijft walgelijk, of het nu een slang of een kikker is", zei Jamison daarop.

  Mama heeft het nu moeilijker dan ooit om haar kroost bonen te laten eten. "Groenten, ahum, ik kan er niet meer op dezelfde manier naar kijken", zei Mariam, de dochter van 17. "Ik was er al niet dol op, maar nu kan ik zelfs niet meer in de buurt van groenten komen." Eten wat de pot schaft? (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekte laat peuter die weigert 'Amen' te zeggen verhongeren

  Sekte laat peuter die weigert 'Amen' te zeggen verhongeren


  De kleine Javon met zijn mama.
  Sekteleden hebben in de VS een kind laten verhongeren omdat het weigerde 'Amen' te zeggen. Drie leden van de sekte '1 Mind Ministries' zullen zich nu voor een rechtbank in Baltimore, Maryland, wegens moord op de kleine Javon Thompson moeten verantwoorden.
   
  Het eenjarige kind had zich de toorn van de sekteleidster op de hals gehaald omdat het het bijbelse slotwoord na het beëindigen van de maaltijd weigerde mee op te dreunen. Daarop gaf zij haar sekteleden de opdracht, het kind alle voedsel te onthouden. De peuter overleed december 2006 of januari 2007 aan dehydratie en ondervoeding.
   
  Nadat Javon was overleden, hielden de sekteleden gebedssessies voor zijn wederopstanding. Toen dat niet lukte, werd het lijkje in een koffer gestopt en in een tuinschuurtje in de buurstaat Philadelphia verstopt. (dpa/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse campagne: roken = gedwongen orale seks

  Franse campagne: roken = gedwongen orale seks


  In Frankrijk is een nieuwe antirookcampagne, waarbij roken wordt vergeleken met gedwongen orale seks, bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. De zogenaamde band tussen roken en de andere activiteit zou hem in het dwangmatige zitten - en allicht ook in de vaststelling dat een bepaalde manier van roken en een bepaalde seksuele activiteit met hetzelfde werkwoord worden aangeduid.

  De campagnefoto's, waarbij ofwel een tienermeisje ofwel een tienerjongen in een niet mis te verstane houding geknield voor een zakenman zit, zijn voorzien van de slogan "Roken betekent: slaaf van de tabak zijn".

  Afkeuring van regering
  De Franse regering distantieerde zich al van de campagne. Zij stoorde zich met name aan de overduidelijke verwijzing naar pedopornografie "in tijden waarin tegen de kinderporno moet gestreden worden". Staatssecretaris voor het gezin Nadine Morano ziet in de campagne een vorm van publieke zedenschennis.

  Protest alom
  Ook feministische organisaties en bewegingen ter behartiging van de gezinswaarden zijn boos, eisen stopzetting van de campagne en/of hebben klacht ingediend. Maar ook de sigarettenfabrikanten kunnen er niet mee lachen. Zij vinden het gelijkstellen van een roker met een verkrachter of pedofiel enkele bruggen te ver.

  Shocktherapie
  Opdrachtgever van de campagne DNF (Droits des Non-Fumeurs) verdedigt zich met het argument dat enkel een shocktherapie de "tot wanhoop drijvende onverschilligheid van jongeren versus
  tabaksgebruik" de lethargie ter zake kan doorbreken. (dpa/afp/eb)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstmeisje mengt urine onder eten van werkgever

  Dienstmeisje mengt urine onder eten van werkgever


  Een rechtbank in Saoedi-Arabië heeft een dienstmeisje uit Zuidoost-Azië veroordeeld tot 200 zweepslagen en 1 jaar gevangenisstraf omdat ze haar urine onder het eten van haar werkgevers gemengd had. Het dienstmeisje zou uit wraak gehandeld hebben, omdat ze naar eigen zeggen slecht werd behandeld door haar werkgever.
   
  Volgens een bericht van het dagblad Arab News, beweren leden van de betrokken familie waar de vrouw werkte dat ze "zwarte magie" gebruikte tegen hen.
   
  Uitbuiting
  Internationale mensenrechtenorganisaties strijden al jaren tegen de uitbuiting en mishandeling van buitenlandse dienstmeisjes in de Arabische Golfstaten. De werkgevers hebben alle macht terwijl de gastarbeider niet zonder toestemming van de werkgever van job kan veranderen. Bovendien gebeurt het vaak dat het paspoort van de werknemer wordt afgenomen, waardoor ze niet zonder toestemming het land kunnen verlaten. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester krijgt dode muizen als verrassing

  Burgemeester krijgt dode muizen als verrassing  Een Oostenrijkse burgemeester kreeg een pralinedoos maar groot was zijn verrassing toen hij het pakje opende. Er zaten geen chocolaatjes in maar wel twee dode muizen.

  Volgens politichef Aloïs Lissl kreeg burgemeester Walter Ernhard het doosje met een handgeschreven, anonieme brief vol scheldproza en persoonlijke beledigingen. De politie heeft een onderzoek geopend naar de afzender van het doosje. Er is een verdachte, de man komt uit het dorpje van de burgervader die duidelijk geëmotioneerd op televisie verklaarde dat hij nog altijd gelooft in de goedheid van de mensen. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense dog (111 kg) officieel grootste hond ter wereld

  Deense dog (111 kg) officieel grootste hond ter wereld

  Giant George: 109 centimeter hoog, 2,2 meter lang, weegt 111 kg en eet maandelijks zo'n 50 kg voedsel.

  Giant George, een enorme Deense dog uit Tucson, in de Amerikaanse staat Arizona, is officieel erkend als de grootste hond ter wereld. Dat heeft het Guinness Book of Records meegedeeld.
   
  Giant George is 109 centimeter hoog en 2,2 meter lang. Hij weegt 111 kilogram en verorbert maandelijks zo'n 50 kilogram voedsel. Tot gisteren was de eer van grootste hond ter wereld weggelegd voor een andere Deense dog: Titan uit Californië, maar die meet "slechts" 107 centimeter. (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser vindt zeven granaten in monitor computer

  Duitser vindt zeven granaten in monitor computer


  Een Duitse gewezen voddenhandelaar heeft in Berlijn een heel merkwaardige ontdekking gedaan. De man trof in een computermonitor zeven handgranaten en vijf ontstekingen aan. Hij alarmeerde de politie, die de explosieven onschadelijk heeft gemaakt.

  De 64-jarige man had de monitor enkele weken geleden op straat gevonden en mee naar zijn huis in de wijk Kreuzberg genomen. Toen hij gisteren het beeldscherm wilde openen ontdekte hij de explosieve inhoud. Het is niet duidelijk waar de granaten en ontstekingen vandaan komen. Er is een onderzoek ingesteld. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  22-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommige planten houden van zout

  Sommige planten houden van zout

  Het strooizout van de afgelopen dagen en weken heeft de plantengroei in Vlaanderen veranderd. Zo duiken er in de Kempen planten op die normaal gezien alleen maar aan zee voorkomen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiechef: "Bidden helpt tegen criminaliteit"

  Politiechef: "Bidden helpt tegen criminaliteit"


  Een uitstekende politiechef heeft een afdoende methode gevonden in de strijd tegen criminaliteit. Roger Bartlett gelooft in de kracht van het gebed. Meer nog, hij organiseert sessies voor collega's waar ze samen bidden.

  Bartlett is een van de leiders van de Christelijke Politievereniging in Barnstaple, Devon. Volgens de politiechef zijn de criminaliteitscijfers gedaald sinds hij samen met zijn manschappen bidt. Ook het aantal dodelijke verkeersongevallen is drastisch gedaald van 97 naar 32 op een jaar tijd. "Ik weet het wel, mensen die niet gelovig zijn zullen zeggen dat het allemaal toeval is." (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prozac helpt ook depressieve honden

  Prozac helpt ook depressieve honden

  Voor wie zich zorgen maakt omdat zijn hond kampt met stressverschijnselen of depressie, heeft de Sunday Times goed nieuws. Een speciaal voor dieren ontwikkelde versie van de antidepressiedrug Prozac is uit Amerika overgewaaid naar Engeland en zal dus ook op het vasteland wel op de markt komen.

  Het nieuwe middel, dat Reconcile heet, wordt gebruikt om compulsieve aandoeningen bij honden te behandelen waarbij foute genen maken dat het dier zich veel te vaak likt, zijn eigen staart achterna rent of jankt. En het zal ook letterlijk in de smaak vallen bij de hond, want het smaakt naar vlees.
   
  Gedragsverbetering
  Bij proeven die in Amerika en Europa werden uitgevoerd op 660 honden met psychische problemen, bleek dat zij binnen acht weken een merkbare gedragsverbetering vertoonden en zich duidelijk beter in hun vacht zaten. Uit eerder onderzoek was al gebleken dat zo'n 8 procent van de honden last heeft van een 'dierlijke vorm' van compulsieve aandoeningen.
   
  Kritiek
  Maar net zoals het gebruik van Prozac, dat bij mensen depressieve gevoelens tegengaat door het serotoninepeil in de hersenen te verhogen, niet onaangevochten is, krijgt ook de nieuwe hondenpil al kritiek. Volgens dierenpsycholoog Roger Muford bijvoorbeeld "worden gedragsproblemen bij honden beter niet behandeld met medicatie, maar met kleine attenties". (belga/vsv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedi krijgt van de zweep omdat hij te veel vrouwen heeft

  Saoedi krijgt van de zweep omdat hij te veel vrouwen heeft


  Een rechtbank in Saoedi-Arabië heeft een man veroordeeld tot 120 zweepslagen omdat hij getrouwd is met zes vrouwen. Dat is twee vrouwen meer dan wettelijk toegelaten. Dit meldt de Britse openbare omroep BBC.

  De man, wiens naam niet werd vrijgegeven, verklaarde voor de rechter dat hij er zich niet van bewust was dat hij de sharia had overtreden. De islamitische wet schrijft evenwel voor dat een man 'maar' met vier vrouwen tegelijk in de echt mag verbonden zijn.

  Koran lezen
  De veroordeelde, die ook lid is van de religieuze politie, kreeg naast de zweepslagen nog enkele bijkomende sancties. Zo moet hij twee hoofdstukken van de koran lezen en mag hij geen gebedsdiensten meer leiden. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Douane vindt 127 condooms met coke in maag drugkoerier

  Douane vindt 127 condooms met coke in maag drugkoerier


  De Zwitserse douane heeft een drugkoerier onderschept. De Nigeriaan probeerde Zwitserland binnen te geraken met 1,7 kilogram cocaïne. De kerel had het goedje verdeeld over 127 condooms en die vervolgens een voor een ingeslikt. Dat bleek uit röntgenfoto's.

  Ingesmeerd met was
  De smokkelaar had de condooms ingesmeerd met was om ze zo beter naar binnen te laten glijden. Mocht er ook maar één condoom opengescheurd zijn, zou dat de dood van de Nigeriaan betekend hebben. Aan elkaar geknoopt zouden de condooms 6 meter lang geweest zijn.

  De koerier maakte deel uit van een bende van vier mannen. In een wagen probeerden ze de grens over te geraken. In de magen van de drie andere smokkelaars bleek nog eens 1,3 kilo coke verstopt. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vodka ontploft: man sterft aan brandwonden

  Vodka ontploft: man sterft aan brandwonden


  In New Jersey is een man overleden aan de gevolgen van brandwonden die hij had opgelopen nadat vodka vuur had gevat. De vodka ontvlamde door een brandende sigaret die het slachtoffer in zijn schoot had laten vallen. Kort voordien had de man een glas van het geestrijke vocht gemorst op zijn broek. Dat meldt The Star-Ledger.

  Paul MacClymont (40) uit Toms River liep derdegraads brandwonden op over zijn hele lichaam. De man verloor het bewustzijn en kwam zes uur na het ongeval weer bij zijn positieven. Pas toen kon hij de hulpdiensten bellen.

  Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later overleed hij aan de gevolgen van zijn verwondingen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  20-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medailles Winterspelen waren ooit Belgische computers

  Medailles Winterspelen waren ooit Belgische computers

  De medailles op de Olympische Winterspelen zijn voor een klein stukje gemaakt uit oude Belgische computers. Het was de bedoeling dat deze Spelen de groenste ooit zouden worden. Nu enkel nog hopen dat de Belgen een medaille terug mee naar huis mogen nemen.

  Of je nu goud, zilver of brons wint, iedere medaille is op de Winterspelen in Vancouver een beetje groen. Het metaal voor de medailles is immers voor een stukje gemaakt uit gerecycleerd materiaal. De Spelen moeten 15 procent milieuvriendelijker worden dan andere edities. Zelfs de gebouwen zijn uniek in Noord-Amerika. Helaas moest er wel sneeuw aangevoerd worden door de warme omstandigheden in Vancouver.

  Bepaalde deeltjes van versleten computers werden gebruikt om de medailles te maken. Die computers werden verzameld en verwerkt in België. Het gaat wel maar om kleine hoeveelheden in ieder stukje eremetaal. Een bronzen medaille bevat 1,11 procent gerecycleerd materiaal, een zilveren plak slechts 0,12 procent. Dus je kan maar best voor goud gaan, want die medaille bestaat voor 1,52 procent uit gerecycleerd materiaal. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met (te) sterke lijfgeur uit vliegtuig gezet

  Man met (te) sterke lijfgeur uit vliegtuig gezet


  De Amerikaanse regisseur Kevin Smith werd onlangs nog uit een vliegtuig gezet omdat hij "te dik" was, nu gebeurde hetzelfde met een man die "te hard stonk". Zijn medepassagiers klaagden over de sterke lijfgeur van de man, waarna hij vriendelijk gevraagd werd het vliegtuig te verlaten.

  De onfortuinlijke passagier wilde van Charlottetown (Prince Edward Island, Canada) naar Montreal vliegen met Air Jazz, dat onder de vlag van Air Canada vliegt. Het boordpersoneel had al voorzorgen genomen en er voor gezorgd dat er niemand naast hem moest zitten. Maar zelfs enkele stoelen verder begonnen passagiers te mompelen en naar hem te staren.

  De vlucht kende, nadat de passagier uit het vliegtuig was gezet, uiteindelijk een vertraging van zo'n twintig minuten. De man maakte de trip naar Montreal de dag nadien, ook met Air Jazz. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schadevergoeding voor Duitser nadat wc ontploft

  Schadevergoeding voor Duitser nadat wc ontploft


  Een man die op een wc maar liefst twee spuitbussen luchtverfrisser heeft leeggespoten, moet een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan een collega. Die raakte zwaargewond toen het mengsel van brandbaar gas en lucht ontplofte.

  Dit heeft een rechtbank in het Duitse Ruhrgebied beslist, zo meldt het weekblad Der Spiegel op zijn website. Wat tot de ontsteking van het brandbare mengsel heeft geleid, is onduidelijk. De collega liep levensgevaarlijke brandwonden op. Het toilet werd totaal verwoest. Ook in aanpalende ruimtes ontstond schade. (anp/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!