WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Douane vindt 127 condooms met coke in maag drugkoerier

    Douane vindt 127 condooms met coke in maag drugkoerier


    De Zwitserse douane heeft een drugkoerier onderschept. De Nigeriaan probeerde Zwitserland binnen te geraken met 1,7 kilogram cocaïne. De kerel had het goedje verdeeld over 127 condooms en die vervolgens een voor een ingeslikt. Dat bleek uit röntgenfoto's.

    Ingesmeerd met was
    De smokkelaar had de condooms ingesmeerd met was om ze zo beter naar binnen te laten glijden. Mocht er ook maar één condoom opengescheurd zijn, zou dat de dood van de Nigeriaan betekend hebben. Aan elkaar geknoopt zouden de condooms 6 meter lang geweest zijn.

    De koerier maakte deel uit van een bende van vier mannen. In een wagen probeerden ze de grens over te geraken. In de magen van de drie andere smokkelaars bleek nog eens 1,3 kilo coke verstopt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vodka ontploft: man sterft aan brandwonden

    Vodka ontploft: man sterft aan brandwonden


    In New Jersey is een man overleden aan de gevolgen van brandwonden die hij had opgelopen nadat vodka vuur had gevat. De vodka ontvlamde door een brandende sigaret die het slachtoffer in zijn schoot had laten vallen. Kort voordien had de man een glas van het geestrijke vocht gemorst op zijn broek. Dat meldt The Star-Ledger.

    Paul MacClymont (40) uit Toms River liep derdegraads brandwonden op over zijn hele lichaam. De man verloor het bewustzijn en kwam zes uur na het ongeval weer bij zijn positieven. Pas toen kon hij de hulpdiensten bellen.

    Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later overleed hij aan de gevolgen van zijn verwondingen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medailles Winterspelen waren ooit Belgische computers

    Medailles Winterspelen waren ooit Belgische computers

    De medailles op de Olympische Winterspelen zijn voor een klein stukje gemaakt uit oude Belgische computers. Het was de bedoeling dat deze Spelen de groenste ooit zouden worden. Nu enkel nog hopen dat de Belgen een medaille terug mee naar huis mogen nemen.

    Of je nu goud, zilver of brons wint, iedere medaille is op de Winterspelen in Vancouver een beetje groen. Het metaal voor de medailles is immers voor een stukje gemaakt uit gerecycleerd materiaal. De Spelen moeten 15 procent milieuvriendelijker worden dan andere edities. Zelfs de gebouwen zijn uniek in Noord-Amerika. Helaas moest er wel sneeuw aangevoerd worden door de warme omstandigheden in Vancouver.

    Bepaalde deeltjes van versleten computers werden gebruikt om de medailles te maken. Die computers werden verzameld en verwerkt in België. Het gaat wel maar om kleine hoeveelheden in ieder stukje eremetaal. Een bronzen medaille bevat 1,11 procent gerecycleerd materiaal, een zilveren plak slechts 0,12 procent. Dus je kan maar best voor goud gaan, want die medaille bestaat voor 1,52 procent uit gerecycleerd materiaal. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met (te) sterke lijfgeur uit vliegtuig gezet

    Man met (te) sterke lijfgeur uit vliegtuig gezet


    De Amerikaanse regisseur Kevin Smith werd onlangs nog uit een vliegtuig gezet omdat hij "te dik" was, nu gebeurde hetzelfde met een man die "te hard stonk". Zijn medepassagiers klaagden over de sterke lijfgeur van de man, waarna hij vriendelijk gevraagd werd het vliegtuig te verlaten.

    De onfortuinlijke passagier wilde van Charlottetown (Prince Edward Island, Canada) naar Montreal vliegen met Air Jazz, dat onder de vlag van Air Canada vliegt. Het boordpersoneel had al voorzorgen genomen en er voor gezorgd dat er niemand naast hem moest zitten. Maar zelfs enkele stoelen verder begonnen passagiers te mompelen en naar hem te staren.

    De vlucht kende, nadat de passagier uit het vliegtuig was gezet, uiteindelijk een vertraging van zo'n twintig minuten. De man maakte de trip naar Montreal de dag nadien, ook met Air Jazz. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schadevergoeding voor Duitser nadat wc ontploft

    Schadevergoeding voor Duitser nadat wc ontploft


    Een man die op een wc maar liefst twee spuitbussen luchtverfrisser heeft leeggespoten, moet een schadevergoeding van 20.000 euro betalen aan een collega. Die raakte zwaargewond toen het mengsel van brandbaar gas en lucht ontplofte.

    Dit heeft een rechtbank in het Duitse Ruhrgebied beslist, zo meldt het weekblad Der Spiegel op zijn website. Wat tot de ontsteking van het brandbare mengsel heeft geleid, is onduidelijk. De collega liep levensgevaarlijke brandwonden op. Het toilet werd totaal verwoest. Ook in aanpalende ruimtes ontstond schade. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders draaien grootste joint ooit

    Nederlanders draaien grootste joint ooit



    Waar anders dan in Nederland? De makers van het BNN-programma 'Spuiten en Slikken' hebben de grootste joint ooit gedraaid. Een flinke zak nederwiet en twee sloffen sigaretten hadden ze nodig voor een joint van maar liefst 1,66 meter. Het stickie is een halve meter langer dan de vorige recordhouder uit 2006.

    Tijdens de opnames van het programma hebben de presentatoren Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart en Geraldine Kemper al van de enorme joint mogen genieten. "Het bouwen van zo'n superjoint is één ding, maar het oproken ervan is pas écht een prestatie", aldus Kluijver. De geslaagde recordpoging is zondag om 22.00 uur te zien in 'Spuiten en Slikken' op Nederland 3. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweelingbroer groeit op buik van Indisch jongetje

    Tweelingbroer groeit op buik van Indisch jongetje


    Twee benen en een hand groeien op de buik van de achtjarige Deepak Kumar uit India. De ledematen zijn afkomstig van zijn zogenaamde parasitaire tweelingbroer die niet volledig is volgroeid.

    God of monster?
    Vele gelovigen beschouwen Deepak als een godheid en vereren hem. Anderen zien hem dan weer als een monster en gooien stenen naar het jongetje.

    Geen geld voor operatie
    Deepak, van zijn kant, wil gewoon een normaal kind zijn. Zijn grote wens is dat de ledematen operatief worden verwijderd. Zijn ouders hebben echter het geld niet om de ingreep te laten uitvoeren. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Superdiamant' blijkt bergkristal van 20 euro

    'Superdiamant' blijkt bergkristal van 20 euro


    De vermeende superdiamant en het paspoort van de Angolees die het bergkristal Duitsland binnensmokkelde.
    Een vermeende ruwe diamant ter waarde van rond 2,5 miljoen euro, die de douane in januari op de luchthaven van Frankfurt in beslag had genomen, blijkt nu slechts een bergkristal te zijn. "Die is slechts 20 euro waard. Dat heeft een expert later vastgesteld", zei de Frankfurtse procureurgeneraal Doris Möller-Scheu.
     
    'Smokkelaar' vrij
    De vermeende smokkelaar uit Angola werd uit de gevangenis ontslagen. De 38-jarige Angolees was blijkbaar zelf overtuigd dat het bij de 17 gram zware steen om een diamant ging. Bij een eerste controle van de douane werd ervan uit gegaan dat het om een diamant van 86,7 karaat ging.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man voert zijn hond met levende katjes

    Man voert zijn hond met levende katjes


    In Nieuw-Zeeland is een man tot zeven maanden cel veroordeeld omdat hij zijn hond voerde met levende jonge katjes. De 31-jarige dierenbeul mag bovendien van de rechter tien jaar lang geen huisdieren meer houden. Dat meldt het persagentschap ANP.

    Gefilmd met gsm
    De man filmde het gruwelijke tafereel met zijn gsm. Dit is hem evenwel fataal geworden toen hij z'n mobieltje verloor en de vinder de beelden doorspeelde aan de dierenbescherming.

    Hond afgemaakt
    De hond met de naam PP was getraind om andere dieren aan te vallen. PP is afgemaakt omdat er volgens de dierenbescherming geen kans is dat het dier heropgevoed kan worden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Makelaars radeloos: snufje op gsm wijst op vervelende buren

    Makelaars radeloos: snufje op gsm wijst op vervelende buren


    Een nieuwe toepassing voor iPhones en smartphones die met het Androidsysteem van Google werken, laat u weten waar er personen met een sociale gedragsstoornis wonen. Een nachtmerrie voor Britse vastgoedmakelaars.

    De applicatie uit het Verenigd Koninkrijk vertelt gsm-gebruikers hoeveel buren er antisociaal gedrag vertonen. Het programma - Asborometer gedoopt naar 'Anti-Social Behaviour Disorder' - haalt de informatie uit databases van de overheid en zendt die naar smartphonegebruikers. Het systeem werkt op postcode en is volledig gratis. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tiener komt om bij spelletje Russische roulette

    Amerikaanse tiener komt om bij spelletje Russische roulette

    Een zestienjarige jongen uit Salt Lake City heeft zichzelf per ongeluk doodgeschoten bij een spelletje Russische roulette. De tiener dacht dat de revolver niet geladen was.

    De jongen was met zijn vrienden aan het kaartspelen toen hij het wapen in handen kreeg. Hij haalde er de munitie uit, maar blijkbaar niet alle kogels. Hij plaatste de revolver tegen zijn hoofd en vuurde het fatale schot af.

    De tiener leefde nog toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, maar overleed later in het ziekenhuis. "We zagen hem er de kogels uithalen", getuigt zijn neef Sione, die erbij was. "Maar hij vergat er dus één."

    Het slachtoffer woonde met enkele familieleden in een duplex. "Ik stond beneden klaar om naar het werk te vertrekken, toen ik een schot hoorde", zegt zijn oom Sione Kini Kini. "Toen ik de trap opging, zag ik een ander neefje een handdoek tegen het hoofd van de jongen houden om het bloeden te stoppen." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemeense van 240 kilo brengt kind ter wereld

    Roemeense van 240 kilo brengt kind ter wereld


    De zwangere vrouw wordt -met man en macht- naar het ziekenhuis gebracht.
    Een 240 kilogram zware Roemeense vrouw, Victoria Lacatus, heeft vandaag in de universiteitskliniek van Boekarest een gezond meisje van 2,9 kilogram ter wereld gebracht. De risicovolle geboorte gebeurde met een keizersnede.
     
    De moeder stelt het wel, maar moet door de zware ingreep nog enige tijd op intensieve zorgen doorbrengen. De woordvoerder van de kliniek, Bogdan Popescu, zei dat deze bevalling enig in haar soort is in Roemenië en "wellicht zelfs in de hele wereld".
     
    De 25-jarige moeder was uit de Zuid-Roemeense stad Craiova door de brandweer naar Boekarest gebracht, omdat er in de materniteit in haar woonplaats geen bevallingstafel voor handen was die haar extreem overgewicht kon dragen. De keizersnede was noodzakelijk omdat de placenta voor een normale geboorte ongunstig lag. (dpa/ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld verbranden redt leven van skiër in lift

    Geld verbranden redt leven van skiër in lift

    Ga nooit skiën zonder voldoende geld op zak. Honderdtwintig euro in briefjes heeft het leven gered van een Duitse toerist in Oostenrijk. De skiër zat vast in de lift, verbrandde het geld en trok zo de aandacht van een man.

    Dominik Podolsky (22) besloot om de stoeltjeslift te nemen. De jongeman was moe na een dagje skiën kroop net voor sluitingstijd nog in de zetellift. Even later stond de stil lift en daar zat hij dan, tien meter hoog bengelend in het Oostenrijkse Hochzillertal bij min achttien graden. Tot overmaat van ramp had hij zijn gsm vergeten. Hij riep nog om hulp maar niemand hoorde zijn kreten. "Ik heb nog even gedacht om uit de zetellift te springen maar dan zou ik mijn benen breken en doodvriezen", zegt hij.

    De tijd ging voorbij, het werd donker en alsmaar kouder. Gelukkig had hij zijn legerdienst vervuld bij het regiment skiërs. Daar had de Duitser een paar overlevingstechnieken geleerd en plots kwam hij op de idee om zijn spullen in brand te steken. Hij probeerde het eerst met briefjes en zakdoeken maar niemand zag hem zitten. Toen besloot hij om zijn geld op te branden. Hij had al honderd euro verbrand toen hij zijn allerlaatste briefje van twintig in de fik stak. Met succes want het vlammetje werd opgemerkt door een man op een sneeuwscooter. Een half uur later ging de lift weer aan het draaien en kon de Duitser opgelucht ademhalen.

    Toch was hij boos omdat niet niemand van de skilift controleerde of er nog gewicht op de lift zat maar de liftmaatschappij wijst haar verantwoordelijkheid af. "Er staan immers genoeg waarschuwingsborden met de sluitingstijd van de liften", besluit een woordvoerder van de skilift. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder krijgt boete omdat baby stukje banaan laat vallen

    Moeder krijgt boete omdat baby stukje banaan laat vallen


    Een moeder heeft een boete gekregen omdat haar oogappel een stukje banaan liet vallen op de openbare weg. De baby van Kirsty Allen (29) was met het stukje fruit in slaap gevallen in zijn kinderwagentje.

    De zestien maanden oude Lennon liet daarop het stukje vallen en dat was een stadswacht niet ontgaan. De man in Grimsby gaf Allen meteen een boete van vijftig pond. "Lennon is dol op bananen en ik had hem een stukje gegeven. Hij moet in slaap gevallen zijn en zo viel het stukje uit de kinderwagen op de grond. Ik reed door omdat een stukje banaan toch geen kwaad kan. De vogeltjes zouden het wel opeten", aldus Allen. "Maar de stadswacht dacht er anders over. Hij gaf me meteen een boete. Ik wist niet wat me overkwam."

    De stadswacht kan op de goedkeuring rekenen van de gemeente. "Wie zomaar iets weggooit wordt beboet. Bovendien gaf Allen het feit toe. De stadswacht heeft haar ook gewezen op de consequenties van haar gedrag. We handhaven ons beleid van nultolerantie voor sluikstorters. We willen zo het vertrouwen van de inwoners herstellen en ervoor zorgen dat ze opnieuw fier worden op hun gemeente", besluit John



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is griepprik voor senioren verloren geld?

    Is griepprik voor senioren verloren geld?


    Al jarenlang wordt gepredikt dat ouderen elk jaar een gratis griepvaccin moeten halen, om het dodental te verminderen. Italiaans literatuuronderzoek suggereert nu dat dat wel eens verloren geld zou kunnen zijn. "De vaccins verminderen het dodental niet, en leveren ook niet de gezondheidsvoordelen die iedereen verwacht", aldus de onderzoekers in het tijdschrift The Cochrane Library.

    De onderzoekers analyseerden de data van 75 studies om uit te maken of de vaccinatie van bejaarden werkt. Slechts één klinisch onderzoek toonde aan dat de vaccins griepaanvallen of andere complicaties voorkomen. Vier recente experimenten die werden bekeken, waren onduidelijk omdat de kwaliteit te laag lag en de conclusies onmogelijk te achterhalen.

    Matig effect
    "Er is maar weinig betrouwbaar bewijs en dat zegt dan nog alleen dat de vaccinatie een matig effect heeft", aldus hoofdonderzoeker Tom Jefferson. "Onze schattingen zijn systematisch lager dan wat economisten en beleidsmakers zeggen."

    "Niet overbodig"
    Toch willen de wetenschappers niet gezegd hebben dat de griepvaccins overbodig zijn. "Tot we duidelijk bewijs hebben, doen we geen duidelijke uitspraken over de effectiviteit van griepvaccins bij senioren. Het is wel zo dat het bewijs tot nu toe mager uitvalt, en het zou niet slecht zijn om uit te kijken naar andere strategieën om die vaccins aan te vullen, zoals voldoende eten, drinken en handen wassen," aldus Jefferson.

    In een eerder onderzoek in 2008 toonde Jefferson al aan dat het vaccin geen impact had op het verblijf van senioren in het ziekenhuis, op de tijd die je wegblijft van je werk of op de sterftegraad bij gezonde volwassenen.

    "Niets nieuws"
    Het is niet de eerste keer dat onderzoekers zeggen dat het griepvaccin niet erg efficiënt is. "Nieuw is het niet, we weten al dat griepvaccins minder effectief zijn bij ouderen. Dat is zo bij alle vaccins. Dit werd al overwogen voor het griepvaccin voor senioren werd aangeraden", aldus dokter David Salisbury, hoofd van de departement immunisatie op het Brits ministerie voor Volksgezondheid.

    "Beter dan niets"
    Biochemicus Graeme Laver, die het griepvaccin mee ontwikkelde, gaf in 2007 toe dat hij nooit echt onder de indruk is geweest van de effectiviteit van het vaccin. "Maar het is beter dan niets, en ik zou mensen zeker niet aanraden het niét te nemen. Je kan er alleen niet op rekenen dat je niet ziek zal worden, of dat je er voordeel bij zal hebben." (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strafste bier ter wereld is straffer dan whisky

    Strafste bier ter wereld is straffer dan whisky


    De Schotse brouwerij die een tijd geleden al het strafste bier ter wereld brouwde, heeft een nieuw, nog straffer drankje geproduceerd. 'Sink the Bismarck' heet het 41 procent zware goedje van brouwerij BrewDog.

    BrewDog bracht eerder al spul als 'Tactical Nuclear Penguin' op de markt, wat 32 procent straf is. Enkele weken geleden claimde de concurrentie van Schorschbrau de titel van strafste bier ter wereld met zijn 'Schorschbock' van 40 procent, maar daar heeft Brewdog nu dus een stokje voor gestoken.

    Het nieuwe bier is straffer dan whisky of vodka, en moet dus ook in kleine hoeveelheden worden genuttigd. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat geeft eekhoorn de borst

    Kat geeft eekhoorn de borst





    De natuur zit vol ontwapenende en wonderbaarlijke verhalen. Neem nu deze gewonde eekhoorn die onderdak vond bij een kat. Nadat haar baasje Ruben Gaviria uit Envigado (bij de Colombiaanse grootstad Medellin) een week geleden de jonge eekhoorn gewond had aangetroffen in een park en mee naar zijn huis gebracht, adopteerde de kat Tita het arme diertje. De eekhoorn krijgt zelfs borstvoeding om op kracht te komen.

    Ruben Gaviria ziet het schouwspel in zijn woning met plezier aan. Zelfs het kleine katje van Tita speelt met de eekhoorn. Dat leidt tot hilarische taferelen, zoals blijkt uit onderstaande foto's. (hlnsydney/kh)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook UFO gefilmd boven Mexico?

    Nu ook UFO gefilmd boven Mexico?

    Is het een wolkenformatie boven Mexico of een UFO? Zij die in UFO's geloven, weten het zeker. Non-believers hebben een andere verklaring voor het waargenomen fenomeen. Volgens hen is het gewoon een wolkenformatie.

    Klopt beweren de believers maar die wolkenformatie wordt gevormd door een UFO. Een anonieme liefhebber schoot de opmerkelijke beelden, begeleid van de volgende zin op YouTube: 'opmerkelijke beelden tonen iets wat lijkt op een UFO die naar de aarde komt of de aarde net aan het verlaten is'. Eerder dit jaar werden ook al gelijkaardige beelden gedraaid op Indonesië en Rusland.

    Wetenschappers zeggen dat het gaat om ongewone wolkenformaties, die op grote hoogte gevormd worden. Bekijk het filmpje en oordeel zelf: is dit een wolkenformatie of is dit het werk van groene mannetjes met vreemde hoofden? (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kok vertelt op tv hoe je katten moet bereiden

    Kok vertelt op tv hoe je katten moet bereiden


    Een tv-kok heeft zich de woede op de hals gehaald van dierenvrienden. De flamboyante Beppe Bigazzi gaf op tv tips om kat te bereiden. Volgens de Italiaan is een stukje kat best wel lekker. "Kat is heel lekker, lekkerder dan de meeste andere dieren die ik ooit gegeten heb", aldus Bigazzi.

    Volgens hem moet je katten eerst drie dagen laten stomen tot het vlees zacht geworden is. Daarna gooi je de kat in de stoompot. "Het is een echte lekkernij", aldus Bigazzi die goed besefte wat hem te wachten stond. "Ik vrees dat ik nu veel boze brieven ga krijgen."

    Het tv-station werd overstelpt met boze brieven en ook dierenrechtenorganisaties deden hun beklag. De 76-jarige ster van het programma 'La Prova Del Cuocco' werd door de zender op geschorst. Volgens dierenactiviste Francesco Martini heeft Bigazzi zich schandalig gedragen en is het "verwerpelijk" om katten te eten. De tv-kok kreeg het laatste woord en zei nog dat katten eten in de regio waar hij vandaan komt, heel populair was in de jaren dertig en veertig. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hacker projecteert porno op reuzenscherm in stad

    Hacker projecteert porno op reuzenscherm in stad


    De politie heeft een hacker opgepakt in Rusland. De man had een computerprogramma gekraakt en zo in het hartje van Moscou een pornofilm geprojecteerd op een reuzenscherm. Het verkeer in de Russische hoofdstad raakte helemaal in de knoop.

    Het filmpje op het advertentiescherm duurde twee minuten en werd getoond boven een hoofdweg in de stad. De vertoning zorgde voor heel wat opwinding en plezier. Zowel bij de chauffeurs als bij surfers op blogs. Volgens de politie verwierf de hacker controle over het scherm door de server van het advertentiebedrijf te kraken. "De hacker is een hoogopgeleide man en dacht de politie niet in staat zou om hem op te sporen", aldus een politiewoordvoerder. "De vertoning was het gespreksonderwerp in de stad."

    De 40-jarige wilde naar eigen zeggen de Moskovieten aan het lachen brengen maar volgens het televisiestation Rossiya 24 kreeg een oudere chauffeur een hartaanval. Hij raakte te opgewonden achter het stuur. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!