NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  22-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veertig mensen gewond na bijenaanval in Niger

  Veertig mensen gewond na bijenaanval in Niger


  Een zwerm boze bijen heeft lelijk huisgehouden in een dorp in het Afrikaanse Niger. Veertig mensen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen. Een paard en een ezel overleefden de bijenaanval niet, 95 geiten zijn verlamd.

  Tak afgebroken
  De 'raid' gebeurde in het dorpje Dake-Garka nadat de tak afbrak waaraan het bijennest al vijftig jaar hing. De insecten koelden hun woede op de dorpelingen. In paniek renden zij de bush in, achtervolgd door de bijen.

  Niettemin werden veertig mensen, onder wie veertien kinderen, gewond door de bijensteken. Zij werden opgenomen in het ziekenhuis van Birni-N'Konni. Onder de veestapel van de dorpsbewoners was de ravage nog groter.

  Schrik om naar huis te gaan
  Intussen zijn de woningen van de dorpsbewoners nog altijd ingepalmd door de bijen. Vele mensen durven niet naar huis terugkeren. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heetste zomer ooit op komst

  Heetste zomer ooit op komst

  Na de extreem koude winter mogen we ons opmaken voor een extreem hete zomer. Het wordt zelfs de heetste zomer ooit, als we een klein weerkundig bedrijfje in Groot-Brittannië mogen geloven. En daar hebben we misschien wel reden toe, want ook de extreme vrieskou van de voorbije maanden hadden ze voorspeld.

   Een extreem hete zomer ligt al enkele jaren op tafel, maar het Met Office gokte op vorige zomer. Nu is het echt tijd om de barbecue boven te halen  
  Jonathan Powell

  Voor de Britten was de voorbije winter nog net iets historischer dan voor ons. Het land lag er sinds december bijna de hele tijd onder een dikke sneeuwlaag. Het leek wel of de Noordpool tot net boven het zeekanaal was afgedaald. Volgens een klein Brits weerkundig bedrijf zou de komende zomer op zijn beurt records breken. Zo zal de temperatuur het nationaal record van 38,5 graden Celsius overstijgen.

  Klein bedrijf
  Maar heeft zo'n klein bedrijf dan wel enige autoriteit als hun voorspelling niet ondersteund wordt door het Met Office, de weerkundige dienst van Groot-Brittannië? De voorbije winter hebben ze de belangrijkste weersvoorspellers alvast op hun plaats gezet. Die hadden vorig jaar trouwens al een goede zomer voorspeld, terwijl de Britten extreem veel regen over zich heen kregen.

  De daaropvolgende winter zou dan weer "mild" worden, terwijl we intussen een historische vrieskperiode achter de rug hebben. 'Positive Weather Solutions', een bedrijf in Abergavenny (Wales) met slechts vijf werknemers, had de ijskoude winter wel zien komen. Ook de regenval van vorige zomer hadden ze aangekondigd. Twee toevalstreffers of moeten we echt gaan geloven dat ze het weer beter kunnen voorspellen dan het Met Office?

  Zomer van 1976
  Voor het eerst zullen hun voorspellingen de meeste mensen als muziek in de oren klinken. De zomer van 2010 zou de heetste uit onze geschiedenis worden. Zelfs de hete zomer van 1976 zou dit jaar sneuvelen. Het zal gedurende juni, juli en augustus warmer zijn dan gewoonlijk en begin augustus mogen we ons aan een heuse hittegolf verwachten.

  "Een extreem hete zomer ligt al enkele jaren op tafel, maar het Met Office gokte op vorige zomer", zegt Jonathan Powell, de oudste weerkundige in dienst van 'Positive Weather Solutions'. "Maar nu is het echt tijd om de barbecue boven te halen." (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sms'je na moord:

  Sms'je na moord: "Kom je mee mijn vriendje opeten?"


  .

  Straffe tragedie van de andere kant van de wereld. De 29-jarige Tarnie Melehan vermoordde haar vriend, David Vaughan (30), en nodigde vervolgens een andere man uit om het lijk mee te komen opeten. Bonus: het drama gebeurde op kerstdag.

  De dolle Australische sms'te na het doodsteken van Vaughan naar een andere vriend dat ze het lijk zou oppeuzelen, omdat ze dacht dat het goed zou smaken. Ze had net haar partner met zestien messteken in de hals, zes in de borst en vier in zijn buik om het leven gebracht. Het koppel was amper drie maanden samen, die kerstdag in 2008.

  Melehan bekende de moord, maar pleit op haar proces onschuldig wegens ontoerekeningsvatbaarheid. De vrouw heeft een medisch verleden dat bol staat van de psychische problemen. In 2002 werd ze gediagnosticeerd met paranoïde schizofrenie.

  Bizarre berichten

  Een greep uit de bizarre sms'jes die ze verstuurde aan een man die ze naar eigen zeggen "miste":

  "Mag ik deze kerel opeten?"
  "Ik denk dat hij lekker smaakt... er is genoeg, als je zin hebt om mee te eten - geen grap, delicieus vlees..."
  "Heb hulp nodig om het lijk weg te krijgen."

  Mama vindt lijk

  Even later belde ze haar moeder om haar te vragen: "Kan je naar mij thuis komen en hem meepakken voordat ik zijn keel oversnijd?" Melehans mama, Loretta Watts, trok inderdaad naar het husi van haar dochter en vond er het lijk van Vaughan op de grond van de douche in de badkamer. Het bloed gutste uit de nek van de onfortuinlijke man.

  De verdediging pleit dus ontoerekeningsvatbaarheid. Het is nog wachten op de uitspraak van de rechter. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren maken eurobiljetten na met printer

  Buren maken eurobiljetten na met printer


  Het openbaar ministerie heeft celstraffen tot 42 maanden gevorderd voor vier beklaagden die vervolgd worden voor het namaken van biljetten van 20 en 50 euro, goed voor een totaal van minstens 54.460 euro. Ze probeerden de briefjes ook in heel Vlaanderen uit te geven. De correctionele rechtbank van Antwerpen behandelde vandaag de zaak.
   
  De politie kreeg vorig jaar een tip dat iemand in een appartement aan de Tabaksvest in Antwerpen zich bezig hield met het namaken van bankbiljetten en dat ene 'H.' de briefjes verder verdeelde. Die 'H.' bleek Luc H. (43) te zijn, die samen met zijn vriendin Jeanine B. (54) aan de Tabaksvest woonde.

  De man werd op 22 oktober 2009 opgepakt en had zeven valse briefjes van 20 euro op zak. Een huiszoeking leverde nog eens 92 nagemaakte biljetten van 20 euro en 134 valse briefjes van 50 euro op. Er werden ook een kleurenprinter en laptop in beslag genomen.

  Valse briefjes voor Rode Kruis-stickers

  Luc H. gaf toe dat hij samen met zijn bovenburen Charles M. (47) en Louis D. (50) de printer gebruikte om valse biljetten af te drukken. Ze waren er in november 2008 mee begonnen en hadden de briefjes proberen te slijten in horecazaken, benzinestations, winkels, op markten en zelfs aan verkopers van Rode Kruis-stickers.

  Ook Charles M. en Louis D. werden opgepakt, maar zij ontkenden alles. Jeanine B. vroeg ook de vrijspraak, omdat zij niet had meegedaan met de valsmunterij of het verspreiden van de biljetten. Vonnis op 31 maart. (belga/mvdb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bediende gearresteerd en ontslagen omdat hij koekjes van collega opat

  Bediende gearresteerd en ontslagen omdat hij koekjes van collega opat

  .

  Tijdens zijn nachtshift in een call centre in het Engelse Newcastle, dacht Michael Campbell er geen seconde aan dat iemand het erg zou vinden als hij wat koekjes at die hij naast zijn bureau vond. Dat was buiten zijn collega Pamela Harrison gerekend, die de volgende morgen zag dat haar pakje van zeven Engelse pond verdwenen was en zich bestolen voelde. Videomateriaal duidde de 27-jarige Campbell als de schuldige aan, waarna de technical support worker gearresteerd werd. Campbell, die dacht dat de koekjes voor al het personeel waren, werd meteen ontslagen en moet naast de koekjes ook 150 pond gerechtskosten betalen.

  Schending van vertrouwen
  Campbell ontkende aanvankelijk, maar pleitte voor de rechter schuldig. Volgens Harrison gaat het om een schending van haar privacy. "Het is ontgoochelend vast te stellen dat een collega zomaar in je privé-spullen rondneust en zelfs dingen, ook al zijn ze van geen grote waarde, ontvreemdt. Dat maakt me erg onzeker." Ondanks een pleidooi voor gratie, ging de rechter mee in het verhaal van Harrison. "Voor een schending van vertrouwen zijn er geen excuses", klonk het. "Zeker niet als je aanvankelijk nog je onschuld staande houdt."

  Goede naam kwijt
  De verdedigende advocaat kon het nauwelijks geloven. "Nooit had ik gedacht zo'n zaak te moeten verdedigen. Ik begrijp dat sommigen dit diefstal vinden, maar het is ongehoord dat iemand als Mr. Campbell hierdoor zijn goede naam verliest. Hij heeft nog nooit problemen gehad met het gerecht en zal die ook nooit meer hebben." Campbell is momenteel in training voor een job in de horeca. "157 pond voor een pakje koekjes, dat zou ik toch nooit durven vragen." (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse is pas 29 en al grootmoeder

  Italiaanse is pas 29 en al grootmoeder

  .
  Oma Giulia poseert fier met haar kleinkind Lucia.

  Giulia Elia uit Napels is de jongste grootmoeder van Europa. De Italiaanse is pas 29 en werd zelf op vijftiende moeder. Haar dochter Anna is op haar beurt tienermoeder geworden. Het meisje is veertien en zette een dochter op de wereld.

  "Ik had mijn dochter een andere toekomst toegewenst omdat ik zelf weet hoe zwaar het is om tienermoeder te zijn", zegt Giulia. Toen haar dochter vertelde dat ze zwanger was, moest ze even slikken maar nu het kind er is, straalt Giulia van geluk. "Eigenlijk heeft de geschiedenis zich herhaald maar ik ga goed zorgen voor mijn kleindochter. Voor mij is ze mijn tweede dochter."

  Intussen is de vader van het kind, de 18-jarige Antonio bij Giulia en zijn vriendinnetje ingetrokken. Zo kan hij na schooltijd voor zijn dochtertje zorgen. Anna gaat niet meer naar school. Ze heeft haar handen vol met haar baby, schrijft de Duitse krant Bild. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels meisje kan alleen maar in open lucht vrijen

  Engels meisje kan alleen maar in open lucht vrijen

  .

  Seks in open lucht lijkt misschien wel opwindend, voor Danielle Vincely is het dat lang niet altijd. Om de reden dat de 24-jarige Engelse, omwille van een bizarre seksuele fobie, alleen maar buiten kan vrijen.

   Jongens vinden het eerst wel opwindend, maar na een tijdje begint het hen toch te vervelen - zeker als het buiten regent.  
  Danielle Vincely (24)
  "In het begin zijn jongens er gek op", zegt Danielle. "Ze vinden het best kinky om te vrijen onder een sterrenhemel in het bos, op het strand, in het park of op de koffer van de auto. Maar na een tijdje begint het te vervelen, zeker als het buiten regent, en dumpen ze me. Veel mannen houden van een snelle wip in bed, maar dat kan ik hen niet geven. Ik heb het al enkele keren geprobeerd, maar kan het gewoon niet opbrengen zonder gek te worden. Het voelt aan alsof ik stik en mijn bewustzijn ga verliezen."

  "Seks in het bos met de geur van dennenappels daarentegen windt me erg op. Zeker tegen een boom heb ik het graag, ook al staat mijn rug de dag erna vol schrammen!"

  Dronken bui in het park
  Al vanaf de seks met haar eerste vriendje, op haar achttiende, heeft Danielle last van het probleem. "Ik droomde ervan dat die eerste keer perfect en romantisch zou zijn, maar het was echt hatelijk", herinnert ze zich. "Ik panikeerde en wou dat het zo snel mogelijk gedaan was. Elke keer dat we het daarna deden was een ramp, tot we tijdens een dronken bui in het park belandden en de seks daar fantastisch was. Ik kreeg er voor het eerst een orgasme en om dat samen met Moeder Natuur te beleven, was ronduit geweldig!"

  Drugsverslaving
  Danielle, die in het Zuid-Engelse Portsmouth woont, probeerde haar afkeer voor indoorseks te bestrijden met antidepressiva. Daar stopte ze snel mee. "Dan blijf ik het liever buiten doen. Een drugsverslaving heb ik er niet voor over. Ik weet dat mensen me raar vinden, maar dat vind ik al lang niet meer erg. Sommigen zijn bang van spinnen, of van hoogtes, wel dit is mijn fobie en daar probeer ik zo goed mee om te springen als ik kan."

  Half afgesloten ruimtes
  Seksuologe Catherine Townsend weet wat er scheelt. "Die eerste keer was voor Danielle een traumatische ervaring die ze nu nog meesleept. Waarschijnlijk heeft die jongen haar letterlijk en figuurlijk verstikt. Een psychologe lijkt me hier het best. Ik zou haar aanraden het eerst proberen te doen in half afgesloten ruimtes, om dan eventueel naar een echte binnenruimte over te gaan. Ondertussen heeft ze vooral nood aan een vriend die haar steunt en die haar probeert van seks te doen genieten op de manier zoals zij dat wil." (odbs)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gecontesteerde Picasso recordbedrag waard

  Gecontesteerde Picasso recordbedrag waard


  Binnenkort wordt een belangrijk Picasso-schilderij geveild. Volgens schattingen zal het kunstwerk tussen 33 en 45 miljoen euro opbrengen. Dat zou het hoogste bedrag ooit zijn dat in Europa wordt neergeteld voor een kunstwerk.

  Het schilderij is momenteel eigendom van de Lloyd Webber's Art Foundation. Het gaat om een portret van Angel Fernandez de Soto. Het kunstwerk zal ook het hoogtepunt zijn van de 'Christie's Impressionist and Modern Art Sale' in Londen.

  Meesterwerk
  "Dit is een van de belangrijkste werken dat de laatste decennia geveild wordt", aldus Jussi Pylkkanen, de voorzitter van Christie's voor Europa, Rusland en het Midden-Oosten. "De mogelijkheid om zo'n meesterwerk uit de 20ste eeuw te kopen zal voor veel enthousiasme zorgen bij verzamelaars en instituties over de hele wereld."

  Gecontesteerde geschiedenis
  Het schilderij werd in 1903 gemaakt en werd al eens eerder bijna verkocht. Toen werd verwacht dat het schilderij meer dan 60 miljoen euro zou opbrengen, maar de verkoop sprong op het laatste moment af. Er ontstond een hevige discussie over wie de eigenaar van het schilderij nu was. De Duitse professor Julius Schoeps, een erfgenaam van de Berlijnse bankier Pauk van Mendelssohn-Bartholdy, beweerde dat zijn grootvader de eigenaar van de Picasso was. Volgens hem moest die het schilderij voor een spotgoedkope prijs van de hand doen omdat hij op de vlucht was voor de Nazi's. (svl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demente man (88) opgepakt na niet betalen bonbon

  Demente man (88) opgepakt na niet betalen bonbon

  ..

  De zwaar demente 88-jarige bejaarde Dirk van der Elst is gisteren als een crimineel behandeld toen hij in een filiaal van Albert Heijn in Amsterdam werd gepakt met een niet betaalde bonbon. Dat meldt De Telegraaf.

  Winkelverbod
  De begeleidster van de man is ziedend. Niet alleen voor Dirk, maar ook om het feit dat ook zij van Albert Heijn een winkelverbod van een jaar heeft gekregen. "We waren net de kassa gepasseerd toen mij ineens om de kassabon werd gevraagd. Ik liet deze zien en zei dat ik alles keurig netjes had betaald. Ik was verontwaardigd, maar ik begrijp dat je in deze tijd af en toe een check moet doen. Wanneer ze zeiden dat mijn metgezel wel had gestolen, zei ik dat hij zwaar dement is. Hij weet niet meer wat hij doet", aldus de begeleidster.

  Camerabeelden
  Dat excuus volstond echter niet. "Uiteindelijk werden we als twee criminelen naar de manager van de winkel gebracht waar ik al jarenlang mijn boodschappen doe. Ik dacht nog mijn verhaal te kunnen doen en te vertellen dat meneer Van der Elst niet weet wat hij doet, zodat de zaak in den minne geschikt kon worden. Maar nee hoor, de man ging op zijn strepen staan." Hij toonde camerabeelden en daar was inderdaad op te zien hoe de man een bonbon stal.

  Uiteindelijk werd de 88-jarige na bijna twee uur wachten door de politie opgehaald waarna hij weer snel werd vrijgelaten. Bij Albert Heijn wou niemand reageren op dit voorval. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sieraden van 860.000 euro gestolen op kunstbeurs Maastricht

  Sieraden van 860.000 euro gestolen op kunstbeurs Maastricht

  Een beeld van de kunstbeurs Tefaf in Maastricht.

  Onbekenden hebben vandaag op de kunstbeurs Tefaf in Maastricht twee sieraden gestolen ter waarde van in totaal 860.000 euro. Het gaat volgens een woordvoerster van de Tefaf om een ring en een hanger, die eigendom zijn van de Londense antiekhandelaar Hancocks. De sieraden werden ontvreemd in het laatste uur van de beurs. Van de daders ontbreekt elk spoor. Het is niet voor het eerst dat dieven toeslaan op de kunstbeurs. Twee jaar geleden werd tijdens de Tefaf een diamanten halsketting met een verkoopwaarde van 1,2 miljoen euro gestolen.
   
  De Tefaf is inmiddels gesloten. In de elf dagen dat de internationale kunstbeurs de deuren geopend had, trok de beurs 72.863 bezoekers, aldus de woordvoerster. Dat zijn er ruim 4.000 meer dan vorig jaar. De woordvoerster toonde zich tevreden over het bezoekersaantal. "Het is een goede beurs geweest, er is goed gekocht", zegt ze. (anp/lpb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker in sla overleeft duizenden kilometers in koeltransport

  Kikker in sla overleeft duizenden kilometers in koeltransport

  .

  Een kikker heeft een vrouw aangenaam verrast. Plots kroop het beestje uit een krop sla. "Fantastisch!", riep Hilde Haugland. De Noorse is dan ook biologe van opleiding. De amfibie had het koeltransport van Frankrijk naar Noorwegen overleefd.

  "Het was zo lief. Ik had net de sla uitgepakt om te wassen en plots kwam er een kikker te voorschijn. Ik heb onmiddellijk mijn man en mijn dochter geroepen", vertelt Haugland. Haar man Ole Hoem ging snel een fototoestel halen en maakte een foto van 'Kermit' en de krop sla. "Hij was zichtbaar verzwakt maar nog in leven", vertelt Hoem. Volgens hem was de jonge Kermit zo'n drie à vier centimeter lang. Het ging om een boomkikker.

  Haugland had de krop sla uit Frankrijk gekocht in Asker, schrijft de Noorse krant VG. De kikker werd overgebracht naar een lokale dierenwinkel en zal een nieuwe thuis krijgen in Zweden. "Vrienden vragen nu grappend wanneer ze mogen langskomen. Ze hebben zin in kikkerbilletjes", lacht Ole. "Mijn vrouw kreeg een nieuwe krop in de winkel en heeft intussen een heerlijke salade bereid. Ik vind het nog steeds onwaarschijnlijk dat de kikker het koeltransport in een verpakking van Frankrijk naar Noorwegen overleefd heeft", besluit Hoem. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman schenkt ruim half miljard euro aan goede doelen

  Zakenman schenkt ruim half miljard euro aan goede doelen

  Hij had het God nog zo beloofd. Als hij ooit rijk zou worden dan zou de arme drommel de helft van zijn fortuin wegschenken. En zie, Albert Gubay houdt woord. De geslaagde Britse zakenman schenkt 531 miljoen euro (!) aan goede doelen en daarmee is het verhaal nog lang niet af.

  De oprichter van de supermarktketen 'Kwik Save' en de fitnessketen 'Total Fitness' is vastbesloten om het bedrag nog voor zijn dood te verdubbelen. Albert schenkt de som aan goede doelen die verbonden zijn aan de katholieke kerk. Zelf houdt hij van zijn fortuin nog elf miljoen euro over om van te leven. "Ik wil geld blijven geven aan goede doelen en daarom ga ik me de volgende jaren extra inspannen. Ik wil koste wat kost, een miljard euro kunnen wegschenken en dus moet ik spaarzaam zijn. Alles staat voortaan in functie van het goede doel", aldus de wilde weldoener.

  Snoep
  De zoon van een Joodse vluchteling en een Ierse katholieke moeder begon zijn loopbaan als verkoper van snoep. Hij opende zijn eerste zaak in Prestatyn in 1965 en verkocht zijn eerste winkelketen acht jaar later voor het bedrag van vijftien miljoen euro. Hij investeerde het geld in vastgoed maar bleef zijn handen vuilmaken. Intussen ruilde hij Wales voor een fraai optrekje op het eiland Man. Toen hij gewond raakte aan de rug en revalideerde, kwam hij op de idee om een fitnessketen te starten. Zo ontstond het succesvolle 'Total Fitness' dat hij in 2004 verkocht voor 77,5 miljoen euro.

  Miljard doneren
  "Toen ik na de oorlog de Royal Navy verliet, had ik amper nog 88 euro. Ik leende 110 euro en maakte een afspraak met God: 'Maak van mij een miljonair en ik schenk jou de helft van mijn fortuin'", vertelt Gubay. De gelovige man leeft vandaag met zijn tweede vrouw, Carmel en wil zijn zaken blijven runnen tot aan zijn dood. Enkel zo kan hij zijn doel, het wegschenken van een miljard euro bereiken. Dat doel werd het voorbije jaar al bereikt door de voormalige Britse minister van Wetenschap, Lord Sainsbury. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieb krijgt boek na 45 jaar terug

  Bieb krijgt boek na 45 jaar terug


  Het gebeurt wel eens vaker dat mensen hun boeken te laat terugbrengen naar de bibliotheek maar het personeel van de bieb in Dinnington keek toch vreemd op toen het een pakje open maakte. Er zat een boek in dat 45 jaar geleden uitgeleend werd. Het ging om een exemplaar van 'Quatermass and the Pit' van schrijver Nigel Kneale.

  "Ik dacht eerst dat het om gewone terugzending ging maar toen ik de vergeelde bladzijden van het boek zag, wist ik dat dit niet het geval was", zegt Alison Lawrie van de bieb. "Het is zeker zo dat lezers hun tijd nemen voor een goed boek maar 45 jaar is wel een heel lange periode." Volgens het personeel werd het boek uitgeleend door de oude bibliotheek van Dinnington in Sheffield.

  De identiteit van de lezer blijft een mysterie omdat de gegevens die voor handen zijn, niet zover teruggaan in de tijd. "In ieder geval wou hij of zij niet in de problemen komen. Toch willen we graag de identiteit kennen en we willen graag horen waarom het boek zolang in het bezit lezer bleef", besluit Lawrie. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (9) elke dag naar de les via eeuwenoude 'death ride'

  Meisje (9) elke dag naar de les via eeuwenoude 'death ride'

  .
  Daisy Mona (9) neemt haar vijfjarig broertje mee in een juten zak voor een 'death ride' 400m boven de rivier.

  Dat er in de Zuid-Amerikaanse jungle nog primitieve toestanden bestaan, wisten we al. Het verhaal van de negenjarige Colombiaanse Daisy Mora en haar broertje van vijf tart echt de verbeelding. Het meisje moet elke dag via een kabel 400 meter boven de wilde Rio Negro naar de andere oever om op school te geraken. Op haar 'death ride' neemt ze met 65 km per uur haar 5-jarige broertje Jamid mee in een juten zak.

  De kabelbaan in twee richtingen (voor de terugweg) hangt al eeuwen boven de Rio Negro. De Duitse ontdekkingsreiziger Alexander von Humboldt was de eerste westerling die het systeem met eigen ogen mocht aanschouwen. Toen waren de kabels van hennep, maar met de komst van de houthakkers werden die vervangen door stalen exemplaren.

  Houten vork
  Er wonen maar elf families samen met de Mora's aan die kant van de rivier. Er zijn zelfs geen paden in dit dichtbeboste Cordillera-gebied, zodat dit de enige manier is en blijft om Daisy's kant van de vallei te verbinden met de buitenwereld. Ook voedsel en zelfs vee moeten via de 'death ride' naar de andere oever. Omdat Jamid nog te jong is om zelf veilig de 'death ride' aan te vatten, steekt zijn grote zus hem in een juten zak. Met een houten vork kan ze min of meer remmen.

  Otto
  Enkele jaren geleden werd al een documentaire uitgezonden over het fenomeen, maar nu heeft de Duitse fotograaf en schrijver Christoph Otto (43) er een prachtige fotoreportage over online gezet. De man nam de andere kabel die weer naar boven gaat om deze prachtige beelden aan de wereld te tonen. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  21-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wordt vrouw om schulden te ontlopen

  Man wordt vrouw om schulden te ontlopen


  Een Britse man heeft een geslachtsoperatie ondergaan om zijn schulden te ontlopen. De wanhopige man uit de West Midlands wou een volledig nieuwe identiteit, vertelt actrice Sarah Thom in de Daily Telegraph. Ze vernam het weetje toen ze in een kredietinstelling inspiratie opdeed voor een rol, en daar de extreemse gevallen van schuldenaars te horen kreeg.

  De man liet zich effectief ombouwen, maar zou desondanks toch bezig zijn de circa 55.000 euro schulden af te betalen. De man belandde in de put nadat hij zijn baan was verloren. Hij kon zijn hypotheek niet meer betalen, en had daarnaast schulden met zijn kredietkaart. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje verzint verkrachting en vader krijgt vijf jaar cel

  Meisje verzint verkrachting en vader krijgt vijf jaar cel


  Een meisje van zeventien heeft haar vader valselijk beschuldigd van verkrachting. De man werd veroordeeld tot vijf jaar cel. Zijn dochter wordt nu op haar beurt beschuldigd voor het uiten van valse beschuldigingen. Ze riskeert tot twee jaar cel.

  Het meisje stapte in 2007 naar de schooldirectie. Ze zei dat haar vader haar verkracht had waarop de directie de politie verwittigde. Hij moest voor de rechter verschijnen en werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenis, schrijft de krant Dagens Nyheter. Kort na de veroordeling kwam het meisje met een nieuw verkrachtingsverhaal maar het onderzoek van de politie bracht aan het licht dat ze de verkrachting verzonnen had.

  De aanklager heropende daarop de zaak van haar vader voor het hof van beroep en hij werd vrijgesproken omdat zijn dochter ook daarover gelogen had. "Ik heb lang getwijfeld of ik wel een zaak wou tegen mijn dochter maar ik hoop dat een onderzoek meer duidelijk kan brengen over haar mentale toestand. Bovendien wil ik niet dat andere vaders hetzelfde overkomt", zegt de man. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder met achtling bijna op straat door geldproblemen

  Moeder met achtling bijna op straat door geldproblemen

  Nadya Sulema heeft een jonge achtling en zes andere kinderen.

  Een Californische achtling dreigt ruim een jaar na zijn geboorte dakloos te worden. De moeder, Nadya Suleman, wordt volgens de Los Angeles Times mogelijk uit haar huis gezet. Haar vader blijft in gebreke met de afbetaling van het huis, zei schuldeiser Amer Haddadin aan de krant. Suleman woont in het huis met de achtling en de zes kinderen die ze eerder kreeg.

  Haddadin kwam naar eigen zeggen met Sulemans vader een maandelijkse afbetaling van 4.000 dollar overeen voor het huis in La Habra, 30 kilometer ten zuidoosten van Los Angeles, dat 565.000 dollar (415.000 euro) kost. Begin deze maand moest een eindbedrag van 450.000 dollar betaald worden, maar dat geld heeft hij tot dusver niet ontvangen. "Ik was de redder van de kinderen. Maar wat de familie nu doet, is niet correct. Ik zal hen voor de rechtbank dagen", zei Haddadin aan televisiezender KABC.
           
  Sulemans woordvoerder zei dat het een zaak tussen haar vader en Haddadin was. "Zij is enkel het slachtoffer."
           
  Na een kunstmatige bevruchting bracht Suleman in januari acht kinderen met een keizersnede ter wereld. Drie kindermeisjes helpen haar dagelijks bij de verzorging van haar veertien kinderen. (belga/vsv)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen niet langer bedreiging voor stad New York

  Bijen niet langer bedreiging voor stad New York


  Het stadsbestuur van New York heeft het verbod op het telen van bijen opgeheven. Dit kwam er omdat bijen een bedreiging zouden vormen voor het stadsleven.

  Dak appartement

  De stad New York deelde lange tijd bijen in dezelfde categorie in als hyena's, gifslangen en gevaarlijke spinnen, dieren die een bedreiging vormen voor de bevolking van de stad. Imkers moesten door het verbod hun dieren ondergronds houden. Deden ze dit niet riskeerden ze een boete van honderden dollars riskeren. Veel bijenhouders hielden hier echter geen rekening mee en beoefenden hun hobby illegaal op het dak van hun appartement. Nu moeten imkers zich wel laten registeren, zo kan New York bijhouden hoeveel dieren er geteeld worden, dat meldt deredactie.be.

  First Lady Michelle Obama zorgde enkele maanden geleden voor een bijenkorf in het Witte Huis, daarmee wil ze Amerikanen aansporen gezonder te eten. Bijen zijn niet alleen goed voor de natuur omdat ze planten bestuiven, ze zijn een goedkope en milieuvriendelijke bron van honing. (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  20-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop eens een F18 in je garage

  Stop eens een F18 in je garage

  .

  Een Duits bedrijf is met originele posters op de proppen gekomen waarmee je je saaie garagepoort kan opfleuren. Dankzij een uitgekiende optische illusie lijkt het alsof er een gevechtsvliegtuig, een paard of een racebolide in je garage staat gestald. Het bedrijf heet 'StyleYourGarage' en garandeert dat de posters bestand zijn tegen regen, wind en zonneschijn. Je betaalt 300 euro om je garagepoort uit de grijze massa te laten springen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operatie aan beide polsen voor meisje dat 100 sms'en per dag stuurt

  Operatie aan beide polsen voor meisje dat 100 sms'en per dag stuurt


  Een Amerikaans tienermeisjes moet aan haar beide polsen geopereerd worden omdat ze door meer dan 100 berichten per dag te sturen het 'carpale tunnelsyndroom' opliep.

  Geen gevoel meer
  De zestienjarige Annie Levitz heeft geen gevoel meer in haar handen en kan sommige voorwerpen niet oprapen, daarom draagt ze nu braces aan beide polsen en heeft ze pijnstillende injecties nodig. "Ik werd echt agstig toen ik pijn begon te voelen aan mijn polsen, ik probeerde dingen op te rapen en ze vielen gewoon op de grond." De artsen stelden vast dat Annie het carpale tunnelsyndroom heeft, de zenuwen in haar polsen zitten gekneld. De aandoening komt vaak voor bij mensen die hele dagen aan de computer zitten.

  Niet zinnig
  Annie beweert dat ze nu minder  sms't, nu stuurt ze nog 'maar' gemiddeld 50 berichten per dag. "Ik weet dat het nog niet genoeg is, maar ik doe mijn best. Het is niet dat ik iets zinnig stuur, vaak vraag ik gewoon hoe het gaat. Ik verkies nog altijd om te communiceren via sms, maar nu begrijp ik wel dat bepaalde dingen de pijn niet waard zijn." De tiener hoopt nu haar huidig model te kunnen inruilen voor een IPhone, het touchscreen zou handiger zijn om berichtjes mee te typen.

  Annie moet binnenkort onder het mes om haar aandoening voorgoed aan te pakken. Moeder Carrie kan de gsm van haar dochter niet afnemen omdat het haar sociaal leven is. "Ik heb er even over nagedacht. Maar als je zelf tienerkinderen hebt, weet je dat dat niet helpt."  (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!