WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    23-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden binnenkort ook op Twitter

    Honden binnenkort ook op Twitter


    Speelgoedfabrikant Mattel lanceert deze herfst in de Verenigde Staten, een nieuw speelgoedje waarmee honden kunnen Twitteren. Als het nieuwe tuig succesvol blijkt, dan wordt het in de lente van 2011 ook geïntroduceerd op de Belgische markt.
     
    Concreet wordt een plastic plaatje aan de halsband van de hond gehangen. Bij het plaatje (tag) hoort een ontvanger die verbonden is met de usb-poort van de computer.
     
    De tag beschikt over 500 voorgeprogrammeerde boodschappen die aan een bepaalde activiteit van de hond gekoppeld zijn. Bij elke beweging of bij elk geluid van de hond, stuurt de ontvanger een "tweet" naar het sociale netwerk. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vallende laptop mist jongetje op een haar

    Vallende laptop mist jongetje op een haar

    .

    Een barbecue met de familie is ei zo na slecht afgelopen voor de tienjarige Grayson Peterka uit Minnesota. Plots kwam er een laptop uit de lucht gevallen die de knaap maar op een haartje miste. Het ding plofte voor zijn neus op de grond neer. Dat meldt de zender WCCO-TV.

    De laptop was uit een helikopter voor medische hulpverlening gedonderd. "Ik hoorde de helikopter overvliegen", getuigt Grayson. "Ik vond dat hij nogal laag hing. Het toestel maakte plots een bocht en toen is de laptop eruit gevallen".

    De verantwoordelijken van de vliegende ambulance gaven toe dat de laptop per vergissing op het landingsgestel was achtergelaten door een medisch team van het Saint Cloud Hospital. Dat ziekenhuis stelt een onderzoek in naar het incident. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren kater 2.092 kilometer verderop teruggevonden

    Verloren kater 2.092 kilometer verderop teruggevonden

    .

    Charles is terecht en krijgt straks een vlucht naar huis. De kater verdween spoorloos in New Mexico en werd 2.092 kilometer verderop in Chicago gevonden. Een bedrijf uit Albuquerque sponsort de vlucht huiswaarts met een toestel van American Airlines.

    Robin Alex kreeg deze week een verlossend telefoontje. De dierenzorg in Chicago had haar kat opgepikt. Het beestje heeft een microchip en zo kon Alex opgespoord worden. "Mijn kater verdween toen ik weg was voor vrijwilligerswerk in New Orleans. Ik was er kapot van", vertelt Alex maar daarmee is het verhaal nog niet af. "Ik had geen geld voor een vliegticket en vreesde voor mijn lieveling."

    De vrouw kon op hulp uit onverwachte hoek rekenen. Lucien Sims woont ook in Albuquerque en las het verhaal over de verloren kat van Alex. Het was zijn moeder die hem erop attent gemaakt had. Het raakte de dierenvriend en hij besloot om Alex te helpen. Sims moest toch in Chicago zijn voor een trouwpartij en besloot om de kat uit het asiel te halen. Hij zocht en vond een sponsor en zo betaalt een bedrijf de vliegtuigreis van het beestje. Volgens Travis van het asiel is de viervoeter klaar voor zijn terugreis. "Charles verkeert in goede conditie. Hij moet alleen wat geborsteld worden", besluit Travis. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney Chili even uit de ether voor seksprogramma

    Disney Chili even uit de ether voor seksprogramma


    Muis Mickey, hond Pluto en eend Donald zijn in Chili op het kleine scherm van Disney Channel enkele minuten uit de ether gegaan om plaats te maken voor een konijn. Helaas voor de kindertjes was die knager niet Bambi's vriendje Stampertje, maar het Bunny-konijn van de erotische zender Playboy. Oorzaak van het ongemak: een fout in de dispatching van de kabelbeheerder.
     
    Het vrouwenvlees heeft evenwel slechts weinige kinderen rode oortjes bezorgd. De kabelvergissing dinsdagavond betrof immers enkel de omgeving van de stad Antofagasta. Niettemin had een vertegenwoordiger van de Nationale Televisieraad van het Andesland het over een "onaanvaardbare zware fout".
     
    Overigens is het niet de eerste keer dat Playboy de wereld van de kindertelevisie binnendringt. Zo moest vorige maand Time Warner Cable oprechte excuses ophoesten omdat kinderen in North Carolina twee uur lang vergast waren geweest op pogingen tot het creëren van een Fibonacci-reeks door Playboy-konijnen. (afp/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volledige gezichtstransplantatie voor het eerst gelukt

    Volledige gezichtstransplantatie voor het eerst gelukt


    Spaanse artsen hebben naar eigen zeggen voor het eerst ter wereld succesvol een volledig aangezicht getransplanteerd.
     
    Zowat 30 artsen hebben op 20 maart in een ziekenhuis in Barcelona een jongeman tijdens een operatie van 22 uur een volledig nieuw aangezicht gegeven. Teamhoofd Joan Pere Barret liet vandaag weten dat de patiënt er zo erg aan toe was dat hij nauwelijks kon ademen, slikken en spreken.
     
    Volgens de chirurgen zijn er in meerdere landen ter wereld al gezichtstransplantaties gelukt, maar het ging telkens maar om een deel van het aangezicht. (dpa/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaap (8) krijgt bevel om soldaat te worden

    Knaap (8) krijgt bevel om soldaat te worden


    In Oekraïne heeft een achtjarige knaap een oproepingsbrief voor het leger gekregen. Zijn ouders moesten de geboorteakte van hun spruit voorleggen om de autoriteiten er van te overtuigen dat er een vergissing in het spel was. Dat meldt het persagentschap UNIAN.

    Niet te vermurwen
    "Mijn vrouw en ik waren niet weinig geschrokken toen we het oproepingsbevel voor onze Misha in de bus kregen", zegt de vader van de jonge rekruut. "We hebben de militaire autoriteiten meteen gebeld om te zeggen dat dit een vergissing moest zijn. Ze waren evenwel niet te vermurwen. Onze zoon moest zich maandag aanbieden. Punt uit".

    Geboorteakte
    Met knikkende knieën én de geboorteakte van hun zoon, trokken de ouders maandag naar de kazerne. Pas toen de officier met eigen ogen kon lezen dat Misha in 2001 geboren was, werd de 'mobilisatie' afgeblazen. De legerleiding weigerde elk commentaar. In Oekraïne worden jongens pas vanaf hun 18de onder de wapens geroepen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedisch meisje (12) mag scheiden van 80-jarige man

    Saoedisch meisje (12) mag scheiden van 80-jarige man


    Een 12-jarig meisje uit Saoedi-Arabië heeft van de rechtbank de toelating gekregen om te scheiden van haar tachtigjarige man. Mogelijk gevolg van deze uitspraak is, dat er in het islamitisch koninkrijk een minimumleeftijd komt waarop meisjes mogen worden uitgehuwelijkt. Een mensenrechtencommissie wil dat de minimumleeftijd voor trouwen op 16 jaar wordt gebracht.

    Kentering
    De advocaat van het meisje heeft het gevoel dat de publieke opinie, mede door dit proces, aan het veranderen is. Steeds meer mensen raken er van overtuigd dat kindhuwelijken verboden moeten worden. Het huwelijk van de profeet Mohammed met een 9-jarige wordt in sommige islamitische gebieden gebruikt als rechtvaardiging voor deze praktijken.

    Neef van vader
    De vader van het 12-jarige meisje dwong haar vorig jaar te trouwen met zijn oudere neef van 80. Daar werd ruim 17.000 euro voor betaald. Het meisje heeft nu overeenstemming met haar familie bereikt dat de scheiding wordt voltrokken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokters vinden potlood in vagina van verkracht meisje

    Dokters vinden potlood in vagina van verkracht meisje


    Maleisische artsen waren met verstomming geslagen toen ze een 14-jarig meisje onderzochten dat beweerde dat ze was verkracht. In de vagina van het kind, een wees, vonden ze een vier centimeter lange potloodstomp. Bovendien bleek het meisje een maand zwanger. Dat meldt The Star/Asia News.

    Verkracht tijdens speeltijd
    Het meisje had bij de schooldirectie gemeld dat ze vorige week dinsdag tijdens de speeltijd was verkracht door een klasgenoot. Voorts klaagde het zij er over dat ze pijn had wanneer ze moest plassen.

    Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, waar de dokters tot hun grote verontwaardiging het potlood in haar vagina ontdekten. Het meisje zei dat ze zich daar helemaal niet van bewust was.

    Meerdere aanranders

    De artsen kwamen bovendien tot de vaststelling dat het meisje al meermaals verkracht was, wellicht daar een andere persoon of personen. Uit het medisch onderzoek is ook gebleken dat zij een maand zwanger is.

    Verdachte aangehouden, anderen verhoord
    De politie ondervraagt haar om de ware toedracht van dit onverkwikkelijke verhaal te ontdekken. Er werd alvast een verdachte aangehouden. Hij werd door het slachtoffer aangeduid als haar aanrander. Zes andere personen worden ook aan de tand gevoeld. Wie de vader van het kind is, kan worden bepaald via aan DNA-test na de geboorte van het kind. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brengt supergeheim tuig wapens naar de ruimte?

    Brengt supergeheim tuig wapens naar de ruimte?

    Het Pentagon lanceert straks een supergeheim onbemand ruimtetuig, een van de bijzonderste lanceringen sinds de eerste bemande shuttle vertrok in 1982. De 20 jaar lange ontwikkeling van de X-37B heeft honderden miljoenen dollar gekost, maar dat is alles wat we over het toestel weten. Het onbemande tuig is immers een van best bewaarde geheimen van het Amerikaanse leger.

    De X-37B is gebouwd door de Phantom Works-afdeling van Boeing, en viel oorspronkelijk onder de verantwoordelijkheid van de NASA. Later nam het Pentagon de leiding over. Het ruimteschip brengt vanavond een lading naar de ruimte, waarvan maar bijzonder weinig mensen weten wat die precies is.

    Vertrek
    De X-37 heeft vannacht tussen 00:52 uur en 01:01 uur exact negen minuten om te vertrekken, en kan negen maanden rond de Aarde cirkelen. "In alle eerlijkheid, we weten niet wanneer het terugkomt," zegt woordvoerder Gary Payton van de Amerikaanse luchtmacht.

    Het toestel werd oorspronkelijk ontworpen om te vertrekken met de hulp van een space shuttle, maar vliegt nu zelfstandig. Het tuig landt ook als een shuttle.

    Geheime experimenten
    Het enige wat het leger kwijt wil over de X-37, is dat het toestel geheime experimenten gaat uitvoeren. Er is veel speculatie rond het doel van de X-37, en sommigen vermoeden dat de lancering de start betekent van de "bewapening van de ruimte".

    Payton zegt dat de luchtmacht de automatische besturing wil testen, en wil zien wat het kost om het tuig opnieuw vertrekkensklaar te krijgen, ergens in 2011. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube weert parodieën op film 'Der Untergang'

    YouTube weert parodieën op film 'Der Untergang'


    De populaire website YouTube is gestart met het verwijderen van alle filmpjes met fragmenten uit de film 'Der Untergang'. Bovendien zal het ook alle parodieën op een van de sleutelsscènes uit de film verwijderen.

    De filmpjes van 'Der Untergang' waren de laatste jaren een ware hype geworden op de website. Tientallen YouTube-gebruikers voorzagen de scène waarin Hitler te horen krijgt dat Duitsland de oorlog aan het verliezen is van andere ondertitels.

    Zo ontstonden er verschillende versies: Hitler was niet tevreden met de nieuwe iPad, hij was woedend dat Susan Boyle X-factor niet won of hij kon er niet mee leven dat hij geen X-Box Live meer mocht spelen.

    De makers van de oorlogsfilm konden de parodieën wel smaken. Zo bleef de film immers onder de aandacht en aangezien parodieën onder de fair use-regel valt, konden er geen straffen uitgesproken worden.

    Content ID-systeem
    Volgens de Electronic Frontier Foundation (EFF) haalde het geautomatiseerde Content ID-systeem van YouTube al deze filmpjes offline. Het systeem helpt eigenaars om filmpjes waarop zij het auteursrecht hebben, op te sporen. Het systeem houdt wel geen rekening met het gebruik van materiaal in parodieën.

    Een aantal filmpjes staat momenteel nog online, zo ook het filmpje waarin Hitler furieus reageert op de Fortiskwestie. Het zal waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn eer ook dit verdwijnt. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haan legt eieren nadat vos al zijn kippen doodbijt

    Haan legt eieren nadat vos al zijn kippen doodbijt

    In Italië is een haan eieren beginnen te leggen nadat een vos alle kippen in zijn ren had doodgebeten. Het verschijnsel is zodanig uniek dat wetenschappers van de Verenigde Naties de haan/kip aan een onderzoek gaan onderwerpen.

    Gianni heet het dier en hij begon zijn carrière als rasechte haan op een boerderij in Toscane. Die carrière nam een verrassende wending nadat een vos een waar bloebad aanrichtte in de kippenren van de boerderij. Alle kippen werden doodgebeten. Amper enkele dagen later begon Gianni eieren te leggen. Als klap op de vuurpijl begon hij ook nog eens op die eieren te broeden.

    Het fenomeen heeft de aandacht getrokken van de Verenigde Naties. Landbouwexperts zullen het DNA van Gianni bestuderen om uit te vissen waar deze merkwaardige geslachtsverandering aan toe te schrijven is.

    Primitief gen
    "Misschien hebben we hier te maken met een primitief gen dat moet instaan voor de redding van de soort", meent alvast een wetenschapper. "Omdat alle vrouwelijke soortgenoten verdwenen waren, kon de haan enkel door middel van een geslachtsverandering het voortbestaan van zijn ras verzekeren", luidt het nog. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorafdrukken verraden dieven die in 52 flats inbraken

    Oorafdrukken verraden dieven die in 52 flats inbraken


    Het openbaar ministerie in Turnhout heeft strenge straffen gevorderd tegen drie mannen die inbraken in 52 appartementen verspreid over het hele land. Het drietal, Nazim B. (30) uit Brussel, Abdelhalim B. (34) uit Anderlecht en Abderrahmane Z. (33) uit Luik, kon gepakt worden op basis van hun oorafdrukken.
     
    Oor tegen de deur
    Voordat ze inbraken, legden de mannen hun oor tegen de appartementsdeuren om te horen of er iemand thuis was. De inbrekers konden later geïdentificeerd worden door de sporen die ze zo op de deuren hadden achtergelaten. Het openbaar ministerie vorderde celstraffen van 36 en 40 maanden tegen het drietal. Vonnis op 5 mei. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overspel troef bij de "van Seksen-Coburgs"

    Overspel troef bij de "van Seksen-Coburgs"

    overspel troef bij de van seksen coburgs

    08:27 Story pakt deze week uit met een artikel over de liefdesaffaires die wel een rode draad lijken te vormen doorheen de geschiedenis van het Belgische koningshuis.

    "Leopold II was in zijn tijd een echte celebrity. Zijn minnaressen hadden een status zoals Paris Hilton vandaag", zegt geschiedkundige Bram Bombeek in het weekblad. "Ook Leopold I hield er buitenechtelijke relaties op na, met actrice Caroline Bauer en een zekere Arcadie Claret, dochter van een majoor."

    Recenter is het overspel van Albert II, die bij barones Sybille de Selys Longchamps een buitenechtelijk kind verwekte: Delphine Boël.

    "De van Saksen-Coburgs worden ook wel eens de van Seksen-Coburgs genoemd. Na mijn onderzoek moet ik zeggen dat dit geen terechte bijnaam is voor de koninklijke familie."

    Pedofilie

    "Een weinig bekend verhaal is het pedofilieschandaal rond Leopold II. Een Engelse journalist stootte in 1985 bij zijn onderzoek naar een bordeel in Londen op de naam van Leopold II. In het bordeel werden meisjes van 12 jaar verhuurd aan rijkelui", aldus Bombeek in het tijdschrift.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beer bevrijd uit melkkan

    Beer bevrijd uit melkkan


    In Vermont is een beer bevrijd uit een benarde situatie. Het dier was met zijn kop klemgeraakt in een melkkan. De beer en zijn redders kwamen heelhuids uit de reddingsoperatie. Dat meldt The Rutland Herald.

    Het was bioloog Forrest Hammond die de beer aantrof. Hij alarmeerde meteen politie en brandweer. Hammond verdoofde de beer, een jong mannetje van zowat 55 kilo. Er moest snel gehandeld worden want het dier was erg uitgeput. De beer zat al uren met zijn kop in de melkkan en was gewond.

    Opengesneden
    Al snel bleek echter dat de melkkan niet gewoon van de berenkop kon getrokken worden. Ook niet met behulp van vloeibare zeep. Brandweermannen sneden het ding dan maar met de grotste voorzichtigheid open. De hele operatie duurde nagenoeg een uur. Nog wat suf stapte de beer gewoon weer het woud in.

    In de melkkan bleken restjes van vogelzaad te zitten. Wellicht wilde de beer die opeten en raakte zijn hoofd zo klem. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijk lag tien jaar onder sofa in sociale flat

    Lijk lag tien jaar onder sofa in sociale flat


    In het Engelse Bristol heeft een man tien jaar dood gelegen onder een zetel in een sociaal appartement. De dode man, Denis Pring (73), woonde clandestien in de flat van Alan Derrick. Die had zijn vriend en drinkebroer destijds in huis gehaald omdat hij nergens anders naartoe kon. De zaak wordt nu behandeld voor de rechtbank. Dat meldt de BBC.

    Paniek
    Wanneer Denis Pring echter onverwacht overleed, raakte Derrick in paniek. Hij vreesde dat hij uit zijn appertement zou gezet worden en verstopte het lijk onder zijn sofa. Volgens de wetsdokter moet meneer Ping ergens tussen april en juni 1998 gestorven zijn.

    Verstopt toilet
    Een jaar later werd een ambtenaar van de stad naar het appartement gestuurd omdat buren hun beklag hadden gemaakt over de weerzinwekkende stank die er heerste. De ambtenaar beweert nu voor de rechtbank dat zij niets gemerkt heeft van het lijk. In haar rapport van toen staat te lezen dat de stank te wijten was aan een verstopt toilet.

    Poetsploeg
    Het skelet van meneer Ping werd uiteindelijk in 2008 aangetroffen door een poetsploeg die het appartement kwam opruimen nadat Derrick naar een andere flat was verhuisd.

    Strengere controle
    De hele zaak brengt de sociale huisvestingsmaatschappij van de stad Bristol serieus in opspraak. Zij zullen werk maken van een strengere controle op hun huurders, zonder evenwel hun privacy te schenden. Tegen de heer Derrick werd geen klacht ingediend. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder en dochter uit Disneyland gezet omdat ze gekleed waren als prinsessen

    Moeder en dochter uit Disneyland gezet omdat ze gekleed waren als prinsessen

    Natasha Narula uit Coventry keek er helemaal naar uit om haar dochter Drew op een weekendje Disneyland Parijs te trakteren. De vrouw vond het dan ook een geweldig idee om voor haar achtjarige dochter een echt prinsessenkleed te kopen. Alleen deelde het personeel van Disneyland die mening niet. Moeder en dochter mochten het park niet binnen omdat ze te veel op de prinsessen van Disney leken.

    Natasha was volledig verbouwereerd toen ze te horen kreeg dat ze terug naar het hotel moest om zich om te kleden voor ze het park binnenmocht met haar dochter. De vrouw had zich de driedaagse trip voor haar 35ste verjaardag waarschijnlijk helemaal anders voorgesteld.

    Geen grap
    "Ik dacht echt dat ze een grapje maakten toen ze zeiden dat we niet binnenmochten omdat we te veel op het Disney-personeel leken. Maar toen ook de manager zei dat hij vreesde dat andere kinderen ons met personeel zouden verwarren, had ik het begrepen. Ik had niet eens make-up op en het was nu echt niet dat ik een Micky Mouse outfit aanhad", reageerde de verbaasde moeder. "Ik droeg een oude trouwjurk die ik voor 20 euro gekocht heb, dat is toch niet te geloven."

    Behandeld als criminelen
    De moeder had nochtans op voorhand naar Disneyland gebeld om te vragen of het een probleem was als zij en haar dochter een prinsessenkleed zouden dragen. "Aan de telefoon werd er helemaal geen probleem van gemaakt, maar we werden wel weggestuurd om ons te gaan omkleden. Mijn dochter en ik werden behandeld als criminelen, en dat allemaal voor een kleed. Drew keek er echt helemaal naar uit om zich als een prinses te kleden. Het was voor haar een droom om zo door Disneyland te lopen. Het arme kind barstte in tranen uit toen we het park niet binnen mochten."

    Excuses
    Disneyland bevestigde dat er bepaalde regels zijn. "Niemand boven de negen jaar mag in een prinsesssenkleed het park binnen", aldus een woordvoerder. "Dat is om verwarring te voorkomen." Natasha heeft een brief geschreven waarin ze excuses van het park eist. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam schrijft aardbevingen toe aan losbandige vrouwen

    Imam schrijft aardbevingen toe aan losbandige vrouwen

    Een vooraanstaande Iraanse geestelijke is van mening dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen en moslima's die zich niet houden aan de strikte kledingsvoorschriften van de islam. Dat meldt het persagentschap AP.



    In de Iraanse media trekt de geestelijke Hojatoleslam Kazem Sedighi fel van leer tegen zijn losbollige vrouwelijke geloofsgenoten. "Vrouwen die zich niet zedig kleden, brengen het hoofd van de mannen op hol", redeneert de imam die het vrijdaggebed in Teheran leidt. "Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen".

    Recent nog wees de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad op de catastrofale gevolgen die een aardbeving voor de hoofdstad Teheran met zich zou meebrengen. Hij wil dat vijf miljoen mensen de stad verlaten in het vooruitzicht van mogelijke aardschokken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse fruithandelaar krijgt 110 kilo cocaïne in fruitkisten

    Brusselse fruithandelaar krijgt 110 kilo cocaïne in fruitkisten


    De politie heeft vorige week 110,860 kg pure cocaïne in beslag genomen bij een fruit- en groentenhandelaar langs de Werkhuizenkaai in Brussel. De drugs kwamen uit Colombia, en zaten verstopt in fruitkisten.
     
    De goederen waren bij de groothandelaar terechtgekomen via de haven van Antwerpen, waarschijnlijk per toeval. De handelaar is niet verdacht in deze zaak.
     
    De cocaïne was verpakt in 10 textielzakken van ongeveer 10 kg, die met hangsloten waren afgesloten. Rond de zakken zat nog een transparante plasticfolie en een laagje rubber om de pakken te scheiden en de geur te neutraliseren. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bom in politiekantoor blijkt vibrator

    Bom in politiekantoor blijkt vibrator

    Steven
Ferrini, de zelfverklaarde bomexpert.

    Steven Ferrini, de zelfverklaarde bomexpert.

    Een kantoor van de wegenpolitie in Californië is een tijdlang ontruimd voor een bomalarm. In de broekzak van een man, die was gearresteerd wegens drugsbezit, bleek een bedraad apparaat te zitten met een schakelaar. De agenten dachten meteen aan een bom. Het kantoor werd ontruimd en de ontmijningsdienst gealarmeerd.

    'Bomexpert'
    Nader onderzoek wees evenwel uit dat de draad leidde naar een vibrator die in de anus van de arrestant zat. Dat 'nader onderzoek' duurde volgens de website Smoking Gun evenwel drie uur. De speurders namen de zaak ernstig omdat de arrestant, de 60-jarige Steven Ferrini, beweerde dat hij een expert in explosieven was.

    In beslag genomen
    Toen er geen spreekwoordelijk vuiltje aan de lucht bleek, werd de vibrator in beslag genomen. Het politierapport vermeldt niet wie de 'stinkbom' verwijderd heeft uit het achterste van Ferrini
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ossobucco van varkensfilet

    Ossobucco van varkensfilet



    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    600 g varkensfilet
    boter
    1 grof gesneden wortel
    3 grof gesneden stengels bleekselder
    6 grof gesneden pruimtomaten
    2 teentjes knoflook
    1 eetlepel olijfolie
    1 eetlepel citroensap
    1 kippenbouillonblokje
    1 blaadje laurier
    2 dl witte wijn
    peper en zout
    gesnipperde peterselie
    olijfolie

    Bereiding
    Snijd het vlees in vier stukjes. Bak ze op beide kanten aan in boter.
    Fruit ook de groenten en de look in boter. Voeg het bouillonblokje, het citroensap, de tomaten, de witte wijn en de laurier toe. Schik er het vlees op en laat 8 tot 10 minuten sudderen onder gesloten deksel. Serveer het gerecht met wat peters
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!