WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    20-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam schrijft aardbevingen toe aan losbandige vrouwen

    Imam schrijft aardbevingen toe aan losbandige vrouwen

    Een vooraanstaande Iraanse geestelijke is van mening dat aardbevingen veroorzaakt worden door losbandige vrouwen en moslima's die zich niet houden aan de strikte kledingsvoorschriften van de islam. Dat meldt het persagentschap AP.



    In de Iraanse media trekt de geestelijke Hojatoleslam Kazem Sedighi fel van leer tegen zijn losbollige vrouwelijke geloofsgenoten. "Vrouwen die zich niet zedig kleden, brengen het hoofd van de mannen op hol", redeneert de imam die het vrijdaggebed in Teheran leidt. "Ze zijn een bedreiging voor de goede zeden en zetten aan tot seksuele omgang. Een direct gevolg hiervan is een grotere kans op aardbevingen".

    Recent nog wees de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad op de catastrofale gevolgen die een aardbeving voor de hoofdstad Teheran met zich zou meebrengen. Hij wil dat vijf miljoen mensen de stad verlaten in het vooruitzicht van mogelijke aardschokken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse fruithandelaar krijgt 110 kilo cocaïne in fruitkisten

    Brusselse fruithandelaar krijgt 110 kilo cocaïne in fruitkisten


    De politie heeft vorige week 110,860 kg pure cocaïne in beslag genomen bij een fruit- en groentenhandelaar langs de Werkhuizenkaai in Brussel. De drugs kwamen uit Colombia, en zaten verstopt in fruitkisten.
     
    De goederen waren bij de groothandelaar terechtgekomen via de haven van Antwerpen, waarschijnlijk per toeval. De handelaar is niet verdacht in deze zaak.
     
    De cocaïne was verpakt in 10 textielzakken van ongeveer 10 kg, die met hangsloten waren afgesloten. Rond de zakken zat nog een transparante plasticfolie en een laagje rubber om de pakken te scheiden en de geur te neutraliseren. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bom in politiekantoor blijkt vibrator

    Bom in politiekantoor blijkt vibrator

    Steven
Ferrini, de zelfverklaarde bomexpert.

    Steven Ferrini, de zelfverklaarde bomexpert.

    Een kantoor van de wegenpolitie in Californië is een tijdlang ontruimd voor een bomalarm. In de broekzak van een man, die was gearresteerd wegens drugsbezit, bleek een bedraad apparaat te zitten met een schakelaar. De agenten dachten meteen aan een bom. Het kantoor werd ontruimd en de ontmijningsdienst gealarmeerd.

    'Bomexpert'
    Nader onderzoek wees evenwel uit dat de draad leidde naar een vibrator die in de anus van de arrestant zat. Dat 'nader onderzoek' duurde volgens de website Smoking Gun evenwel drie uur. De speurders namen de zaak ernstig omdat de arrestant, de 60-jarige Steven Ferrini, beweerde dat hij een expert in explosieven was.

    In beslag genomen
    Toen er geen spreekwoordelijk vuiltje aan de lucht bleek, werd de vibrator in beslag genomen. Het politierapport vermeldt niet wie de 'stinkbom' verwijderd heeft uit het achterste van Ferrini
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ossobucco van varkensfilet

    Ossobucco van varkensfilet



    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    600 g varkensfilet
    boter
    1 grof gesneden wortel
    3 grof gesneden stengels bleekselder
    6 grof gesneden pruimtomaten
    2 teentjes knoflook
    1 eetlepel olijfolie
    1 eetlepel citroensap
    1 kippenbouillonblokje
    1 blaadje laurier
    2 dl witte wijn
    peper en zout
    gesnipperde peterselie
    olijfolie

    Bereiding
    Snijd het vlees in vier stukjes. Bak ze op beide kanten aan in boter.
    Fruit ook de groenten en de look in boter. Voeg het bouillonblokje, het citroensap, de tomaten, de witte wijn en de laurier toe. Schik er het vlees op en laat 8 tot 10 minuten sudderen onder gesloten deksel. Serveer het gerecht met wat peters
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant lanceert pizza met sprinkhanen na insectenplaag

    Restaurant lanceert pizza met sprinkhanen na insectenplaag

    De pizzabakker toont trots zijn pizza met sprinkhanen.

    Miljoenen sprinkhanen teisteren het oosten van Australië en een lokale pizzabakker heeft dan maar van een nood een deugd gemaakt. In het stadje Mildura kan je nu pizza's verorberen met een krokante laag sprinkhanen. Smakelijk!

    Overal waar je kijkt, huppelen ontelbare sprinkhanen rond. Op sommige plekken zitten er wel 500 per vierkante meter. De plaag is zodanig wijdverbreid dat heel wat plaatselijke boeren met de handen in het haar zitten. Het staat buiten kuif dat de beestjes op hun oogst uit zijn.

    Maar waarom kunnen we de rollen eens niet omdraaien, moet een pizzabakker in het stadje Mildura gedacht hebben. In plaats van lijdzaam toe te zien hoe de insecten de oogst opvreten, eten wij toch gewoon de sprinkhanen op. Eureka!

    De man schoot onmiddellijk in actie en creëerde een nieuwe specialiteit van het huis: de pizza belegd met krokante sprinkhanen. Of deze originele variant even succesvol zijn zal als de andere populaire pizza's, moet echter nog blijken. (hlnsydney/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloerse vrouw steekt geslacht van echtgenoot in brand

    Jaloerse vrouw steekt geslacht van echtgenoot in brand


    Voor een rechtbank in Australië staat een vrouw terecht die ervan beschuldigd wordt de geslachtsdelen van haar man in brand te hebben gestoken. De feiten gebeurden in december 2008. De man bezweek enkele weken later aan de gevolgen van zijn verwondingen. Dat meldt The Sydney Morning Herald.
           
    "Zijn penis is van mij"
    Een woedende Rajini Narayan uit Adelaide was er rotsvast van overtuigd dat haar echtgenoot Satish Narayan achter haar rug aanpapte met andere vrouwen. Uit wraak goot ze white spirit over zijn genitaliën en stak het hele zaakje in brand. "Zijn penis behoort mij en niemand anders toe. Ik ben nu eenmaal een jaloerse vrouw", zei ze meteen na de feiten tegen haar buren.

    Onschuldig
    Nu staat Rajini terecht voor moord en brandstichting. Ze pleit onschuldig. Voor de rechter barstte de 44-jarige vrouw maandag in tranen uit. De beschuldiging als zou ze de levens van haar drie kinderen in het gedrang hebben gebracht, is inmiddels vervallen.

    Huis afgebrand
    In het incident ging ook het huis van de familie in de vlammen op. Rajini is vrij op borg, volgende maand moet ze opnieuw voor de rechter verschijnen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varken vist zijn eigen maal op

    Varken vist zijn eigen maal op

    .

    Een varken in China zorgt sinds kort voor zijn eigen eten. Het beestje vangt vissen uit een vijver die de eigenares gebruikte om tropische vissen te kweken.

    Han, het baasje van het varken, opende de vijver om tropische vissen te kweken en te verkopen. Toen de marktprijs voor de vissen daalde, stopte ze de onderneming. Toch hield ze een tevreden klant over: haar varken.

    "Ik stond verbaasd toen ik zag hoe het varken zijn eigen vis uit de vijver haalde", aldus de vrouw, "Het stapte in het ondiepe water, ving de vissen met zijn mond en peuzelde hen dan vrolijk op. Misschien besloot het varken dat het wat meer proteïnen verdiende in zijn dieet."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matrassenkoning choqueert prostituees

    Matrassenkoning choqueert prostituees


    In de Brusselse gemeente Sint-Agatha-Berchem is er heel wat heibel ontstaan na een reclameboodschap van De Matrassenkoning. De winkelketen prijst haar waar immers aan met de slogan "Al onze producten zijn getest door professionals", terwijl op de achtergrond enkele prostituees op klanten wachten.

    Bemo SA, de verantwoordelijke, heeft de advertentie succesvol in haar eigen bedrijf getest. Volgens hen is de 'grap' gewoon een kwestie van aanvoelen en zijn er nog geen klachten van prostituees binnengerold. De foto van de reclamecampagne kon helaas niet op de kop getikt worden. Maar laat jullie verbeelding gerust de vrije loop... (dea)


     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken man in Barbie-auto krijgt drie jaar rijverbod

    Dronken man in Barbie-auto krijgt drie jaar rijverbod


    Een Brit heeft een rijverbod van drie jaar opgelopen omdat hij dronken achter het stuur van een elektrisch Barbie-autootje zat. Dat meldt The Sun.

    Paul Hutton, 40 jaar en voormalig ingenieur bij de Britse luchtmacht, had het wagentje samen met zijn zoon omgebouwd nadat hij het bij het grof huisvuil had opgepikt. Hij wilde het resultaat gaan tonen aan een vriend in de buurt, maar werd door de politie uit het verkeer geplukt.

    Al eens betrapt
    Hutton moest een ademtest afleggen en bleek te veel gedronken te hebben. De man moest zich verantwoorden voor de rechter en die bleek niet mals. Omdat Hutton in het verleden al dronken achter het stuur werd betrapt, kreeg hij een rijverbod van drie jaar opgelegd. Hij moet ook de gerechtskosten, zo'n 100 euro, ophoesten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus valt in slaap tijdens zijn eigen mis op Malta

    Paus valt in slaap tijdens zijn eigen mis op Malta

    De paus moest gewekt worden door zijn buurman.

    HLN update  Hij is zeker niet de eerste die in slaap valt in een kerk, maar hij is wel de laatste van wie je het zou verwachten. Niemand minder dan de paus is gisteren tijdens zijn eigen mis op het eiland Malta in slaap gesukkeld.


    Het zijn zware tijden voor het Vaticaan en zijn kerkleider, die vrijdag 83 is geworden. We betwijfelen dat de fout te zwaar zou zijn doorgezakt en daarom in slaap viel gisteren. De aanhoudende schandalen rond pedofiele priesters en de twijfelachtige rol van het Vaticaan in het bestrijden daarvan bezorgen Paus Benedictus XVI heel wat slapeloze nachten. Het is zelfs zo erg dat Joseph Ratzinger tijdens zijn eigen mis begon te knikkebollen.

    Tik tegen rug
    Guido Marini die naast de paus zat, merkte op dat de kerkleider in slaap was gesukkeld en tegen het protocol in gaf hij de paus een tik tegen de rug om hem weer te wekken. Daarna zette de paus de eredienst weer verder. Het zal het geschade imago van de katholieke kerk geen deugd doen.

    Opnieuw in Rome
    Gisterenavond keerde de paus terug naar Rome na een tweedaags pastoraal bezoek. Het bezoek werd gekenmerkt door een ontmoeting met slachtoffers van pedofiele priesters en zijn oproep tot de jongeren om de christelijke waarden te verdedigen.
     
    Het vliegtuig van de paus, een A320 van de Maltese luchtvaartmaatschappij, landde om 20.15 uur op de militaire luchthaven van Rome-Ciampino. De paus werd verwelkomd door Gianni Letta, de rechterhand van Italiaans premier Silvio Berlusconi.
    De christelijke waarden zijn in de Europese samenleving een tegencultuur geworden, zei de paus tot de Maltese jongeren. "Jullie moeten die waarden verdedigen." (hlnsydney/kh/adv)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna-doodervaring 3-jarige: "Overgrootmoeder in hemel stuurde me terug"

    Bijna-doodervaring 3-jarige: "Overgrootmoeder in hemel stuurde me terug"

    Het mysterie van de bijna-doodervaring blijft heel wat wetenschappers bezighouden. In de buurt van Berlijn heeft een driejarig jongetje getuigd over iets wat alles weg heeft van zo'n bijna-doodervaring. De kleine Paul Eicke was verdronken in een vijver en na reanimatie was hij afgeschreven. Meer dan drie uur nadat hij in het ziekenhuis was binnengebracht, kwam het jongetje plots terug tot leven en hij vertelde dat hij zijn overgrootmoeder had gezien in de hemel. Die vertelde hem dat hij terug naar de levenden moest gaan.

     Er was veel licht. Ik kwam aan een poort en ik zag Emmi aan de andere kant. Ze zei me: 'Wat doe je hier, Paul? Je moet terug naar mamma en papa. Ik zal hier wel op je wachten. De hemel zag er leuk uit, maar toch ben ik blij dat ik nu terug bij mama en papa ben.  
    Paul Eicke
     Het was een fantastisch mirakel. Ik beoefen deze job nu al 30 jaar en heb nog nooit zoiets meegemaakt. Het toont alleen maar aan hoe groot de weerstand van het menselijke lichaam kan zijn en dat we nooit zouden mogen opgeven.  
    Professor Lothar Schweigerer
    Paul Eicke was aan het spelen in de tuin van zijn grootouders toen hij in een vijver sukkelde. Het duurde enkele minuten voor zijn grootvader het incident opmerkte en hij hem uit de vijver sleurde. Pauls vader paste vervolgens gedurende tien minuten hartmassage en mond-op-mond-beademing toe tot een medische helikopter ter plaatse kwam. Het duurde nog tien minuten vooraleer Paul in het ziekenhuis arriveerde. Urenlang probeerden dokters hem te reanimeren. Ze hadden net de hoop opgegeven, toen het jongetje meer dan drie uur later weer tot leven kwam. Zijn hart begon plots weer te slaan.

    Poort
    Hij vertelde dat hij zijn overgrootmoeder Emmi gezien had en die had hem aan een soort poort bevolen terug te keren naar zijn ouders. "Er was veel licht en ik dreef. Ik kwam aan een poort en ik zag Emmi aan de andere kant. Ze zei me: 'Wat doe je hier, Paul? Je moet terug naar mama en papa. Ik zal hier wel op je wachten.' Ik wist dat ik in de hemel was, maar ze zei dat ik snel naar huis moest gaan. De hemel zag er leuk uit, maar toch ben ik blij dat ik nu terug bij mama en papa ben."

    Lage temperatuur
    Paul is nu terug thuis en vreemd genoeg lijkt hij geen enkele hersenschade te hebben opgelopen. Mogelijk werd het jongetje gered door de lage temperaturen in de vijver. Toen hij eruit kwam, lag zijn lichaamstemperatuur amper rond de 28 graden. Omdat het metabolisme bij zulke temperaturen vertraagt, kan het lichaam langer overleven zonder zuurstof.

    Mirakel
    Professor Lothar Schweigerer maakte het medische mirakel zelf mee. "Na twee uur hartmassage stonden we op het punt hem helemaal op te geven. We dachten echt dat hij hersendood was en dat zijn overlevingskansen onbestaande waren. Toch begon zijn hart weer te kloppen. Het was een fantastisch mirakel. Ik beoefen deze job nu al 30 jaar en heb nog nooit zoiets meegemaakt. Het toont alleen maar aan hoe groot de weerstand van het menselijke lichaam kan zijn en dat we nooit zouden mogen opgeven." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draaiende wolkenkrabber revolutie in wonen

    Draaiende wolkenkrabber revolutie in wonen

    .

    Een wolkenkrabber, die voortdurend in beweging is en wiens verdiepingen onafhankelijk van elkaar draaien, moet de nieuwe toekomst van het wonen inluiden. De eerste 'Rotating Tower' zal in 2010 in Dubai staan, kondigde de Italiaanse architect David Fisher in New York aan. Daar werden nu de eerste reserveringen aangenomen. Na Dubai volgt Moskou, maar ook Duitse ondernemers hebben hun belangstelling al getoond. "Dat kan in Berlijn, Hamburg, Frankfurt of München zijn", zei Fisher aan het Duitse persagentschap DPA.

    De wooneenheden van zijn dynamische wolkenkrabber komen uit de fabriek en worden ter plaatse enkel nog aan een intern geraamte bevestigd. Dat bespaart werk en geld, zei Fisher. Windturbines tussen elke verdieping zorgen voor het energiegebruik van de bewoners en kan zelfs de buurt nog van stroom voorzien. De kopers van de luxewoningen met een prijskaartje vanaf 30.000 dollar (ruim 19.000 euro) per vierkante meter belooft Fisher "ontbijt bij zonsopgang en avondeten met de blik op de ondergaande zon". Door een druk op de knop of een mondeling bevel kunnen de bewoners zelf bepalen hoe snel en in welke richting hun verdieping zal draaien. (dpa/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless tuinieren mag van rechter

    Topless tuinieren mag van rechter


    Een 52-jarige vrouw uit Colorado vrouw mag van de rechter topless tuinieren. Haar huurbaas wilde haar het huis uitzetten omdat ze, slechts gehuld in een string en mét handschoenen, de tuin onderhield. Toch maar uitkijken voor de netels.

    De huisbaas van Catharine Pierce en haar man Robert uit Boulder had klachten gekregen van buren en voorbijgangers over de ontblote borsten van de tuinierster. Toen de vrouw het vertikte om haar boezem te bedekken, zette de huiseigenaar een uitzettingsprocedure in gang.

    Vagina bedekken
    Na een maandenlange juridische strijd heeft de vrouw gelijk gekregen. Zolang haar genitaliën maar bedekt zijn, mag de vrouw doen wat ze wil in haar tuin. Dus ook topless haar tuintje omspitten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australisch kookboek: "Voeg gemalen zwarte mensen toe"

    Australisch kookboek: "Voeg gemalen zwarte mensen toe"


    Een Australische uitgever heeft duizenden exemplaren van een kookboek moeten terugroepen en vernietigen. De 'Pasta Bible' bevatte een recept met een pijnlijke drukfout. In het recept voor tagliatelle met sardines stond namelijk "voeg versgemalen zwarte mensen (people) toe".

    Het moest uiteraard zijn: "Voeg versgemalen zwarte peper (pepper) toe". Toch is de spelfout een opmerkelijke prestatie. Zowel de schrijver, de redacteur, de spellingscontroleur als een corrector lieten de fout staan. Hopelijk heeft niemand het recept dus letterlijk uitgevoerd... (anp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Washington bracht boeken niet terug naar bibliotheek

    George Washington bracht boeken niet terug naar bibliotheek

    George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten, heeft twee uitgeleende boeken nooit teruggebracht naar de bibliotheek. Hij heeft ze dus eigenlijk al sinds 1789 in zijn bezig, goed voor een boete van 300.000 dollar (ruim 220.000 euro).

    De ontdekking werd gedaan in een bibliotheek in New York die onlangs haar collectie doorzocht. In de tijd van George Washington was New York nog de hoofdstad van de Verenigde Staten. Medewerkers merkten dat Washington twee boeken nooit heeft teruggegeven. Hij leende ze uit op 5 oktober 1798. Het ging om een essey over internationale betrekkingen en de handelingen van het Britse Lagerhuis.

    Als naam van de lener werd destijds 'president' ingevuld. In principe had die president zijn boeken op 2 november 1789 moeten terugbrengen. Niemand weet waar de boeken nu zijn. "De boete hoeven we niet, maar de boeken willen we wel graag terug", zei het hoofd van de bibliotheek. (anp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen op politiebureau

    Trouwen op politiebureau

    De politie in de Maleisische deelstaat Johor heeft inwoners uitgenodigd om hun huwelijk te laten plaatsvinden in het recent geopende politiebureau. De kloof tussen de politie en de gemeenschap zou er alleen maar wel bij moeten varen.

    Verschillende delen van het politiebureau zouden openstaan voor het publiek om er huwelijken, etentjes of samenkomsten te organiseren.
    Volgens politiechef Mohamad Mokhtar Shariff is het initiatief ook positief nieuws voor arme mensen omdat het huren van het politiebureau gratis is. Het project omvat tot nu toe slechts een politiebureau, maar bij succes zouden ook andere bureaus hun deuren opengooien. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse boer ruilt vrouw in voor geit

    Bulgaarse boer ruilt vrouw in voor geit


    Een Bulgaarse boer heeft zijn vrouw ingeruild voor een geit omdat ze - de vrouw wel te verstaan - hem geen kinderen kon schenken. Dat meldt The Daily Telegrapph.

    De merkwaardige deal werd afgesloten op een dierenmarkt in Plovdiv. Stoil Panayotov (54) verkoos een achtjarige geit boven Elena, zijn derde echtgenote. De mensen op de markt konden hun ogen amper geloven.

    Drie lammetjes
    "Onlangs hoorde ik van een vriend dat hij niet in de smaak valt bij het vrouwelijke geslacht, maar dat hij mijn vrouw wel zag zitten", legt Stoil uit. "De geit van m'n vriend had al drie lammetjes geworpen en m'n vrouw geen enkel. Ik koos dus voor de geit, na overleg met mijn echtgenote", kijkt de boer nuchter op de transactie terug.

    Tweedehands
    "Ik kreeg een tweedehandse geit en hij is nu de trotse eigenaar van een nagelnieuwe vrouw. Ik denk dat mijn vriend dus niet kan klagen over de ruiloperatie", aldus nog Stoil Panayotov. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menselijk offer in Indiase tempel

    Menselijk offer in Indiase tempel

    De tempel waarin de man werd gevonden, is aan godin Kali
gewijd.

    De tempel waarin de man werd gevonden, is aan godin Kali gewijd.
    In de Indiase staat West Bengalen werden in een tempel het afgehakte hoofd en het lichaam van een man aangetroffen. De omwonenden en de politie menen dat het om een menselijk offer gaat.

    Het hoofd en het lichaam werden aangetroffen nabij een altaar dat voor het offeren van geiten dienstdoet in de tempel voor godin Kali in de buurt van Chotomakdampur. Een dorpsbewoner is aangehouden voor verhoor, zo meldt de BBC.

    Menselijke offers zijn verboden in India, maar in afgelegen en onderontwikkelde gebieden komen ze nog voor. "Dit is een schande voor Bengalen, waar de heersende coalitie beweert dat ze sociale vooruitgang boekt en het bijgeloof heeft uitgeroeid", stelde oppositieleider Samir Kumar Ray. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driejarig Brits meisje wil jongste tatoeëerder worden

    Driejarig Brits meisje wil jongste tatoeëerder worden


    De meeste driejarige meisjes kunnen nog maar net met een kleurpotlood kriebelen, maar de Britse Ruby Dickinson leert nu al haar tekenkunsten op de menselijke huid te botvieren.

    Speciale pen
    De driejarige kleuter is bezig de jongste tatoeëerder van de wereld te worden, ze leerde het vak van haar vader die een tattoozaak in Wales heeft. Hij importeerde een inktpen uit de Verenigde Staten die  speciaal ontwikkeld is om goed te hanteren met kleine handen. Ze zal deze voor haar vierde verjaardag krijgen in oktober. "Ruby kan niet wachten om tatoeëerder te worden. Voor mijn veertigste verjaardag, dat is binnen vier jaar, wil ik dat ze een verjaardagsboodschap op mijn been zet." Momenteel krijgt ze na de kleuterschool lessen in tatoeëren met een speelgoedkit in de zaak van haar vader. 

    Spin
    Vader Dickinson hoopt hiermee de Canadese Emilie Darrigade te verslaan, het vijfjarige meisje zette een vlinder op de arm van haar vader. Volgens Dickinson kan Ruby bijna een hele tekening van een spin afmaken, wat haar favoriete ontwerp is. "Ik verwacht niet van haar dat ze Van Gogh kan evenaren, ze is nog maar drie jaar. Aangezien 70 procent van mijn lichaam toch al bedekt is met tattoo's en het maar een kleine tekening wordt, maak ik me niet te veel zorgen. Het zal een heel speciaal moment voor haar en mezelf worden. Ruby vindt het tatoeëren echt leuk en ik ben blij dat ik mijn talent kan doorgeven." (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osama bin Laden heeft eigen Facebookpagina

    Osama bin Laden heeft eigen Facebookpagina

    Osama bin Laden gebruikt Facebook om zijn boodschap uit te dragen. De leider van al Qaida zet op zijn eigen Facebookpagina videoboodschappen en speeches om zijn militanten te bereiken.

    Veiligheidsexperts hebben de Amerikaanse eigenaars van Facebook al opgedragen de pagina van de terroristenleider uit de lucht te halen. Bin Laden koos als adres 'de bergen van de wereld' en noemt zichzelf op zijn Facebookpagina "de leider van de Mujahedeen, Osama bin Laden".

    Duizend volgelingen
    Volgens The Sun werd de pagina minder dan een maand geleden opgericht en trok al bijna 1.000 extremistische volgelingen aan. Aanvankelijk kwamen er enkel boodschappen in het Arabisch op, maar ondertussen zijn er ook al Engelse teksten verschenen.

    Op stang jagen
    Er ligt nog altijd een beloning van zo'n 20 miljoen euro te wachten op diegene die bin Laden in de kraag kan vatten. Hij zou zich nog altijd in de bergen van de Afghaans-Pakistaanse grensstreek verschuilen. Insiders denken dat bin Laden op deze manier zijn jagers nog meer op stang wil jagen. (hlnsydney/kh)
    16/04/10 07u30
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!