NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  05-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levend begraven vrouw overleeft 10 dagen tussen 3 lijken

  Levend begraven vrouw overleeft 10 dagen tussen 3 lijken

  In Mexico heeft een vrouw die levend werd begraven en pas na tien dagen kon ontsnappen, haar verschrikkelijke avontuur overleefd. Ze lag al die tijd tussen drie echte lijken.

  Het slachtoffer, naar verluidt de dochter van een plaatselijk dorpshoofd, werd veertig dagen geleden nabij Cancun ontvoerd. Tien dagen geleden probeerden de autoriteiten haar te bevrijden, maar die reddingspoging mislukte en de vrouw werd samen met drie dode lichamen levend begraven. Pas na tien dagen slaagde ze erin te ontsnappen uit het graf.

  Stank en wormen
  Omwonenden troffen de vrouw in een afgrijselijke toestand aan: het slachtoffer stonk vreselijk en er zaten wormen in een wonde in een van haar wenkbrauwen. De politie inspecteerde het graf waarin de vrouw opgesloten zat en ontdekte de lichamen van drie mannen. Een van de doden miste ledematen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  04-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel woont in toilet met zicht op zee

  Koppel woont in toilet met zicht op zee

  Een koppel wou zo graag een huis met zicht op zee. En kijk, ze gaan hun droom waarmaken. Het duo investeerde 26.373 euro in het ombouwen van een openbaar toilet aan de kust tot een woning.

  Tracy Woodhouse -what's in a name?- en haar man Graham Peck kochten een Victoriaans toilet op een rots in Scarborough met zicht op de Noordzee. Ze hadden maar een doel: van het gebouw een woning maken. Ze kregen meteen de steun van de lokale politici. "We kregen een toelating om van het gebouw een woning te maken. Ze stonden volledig achter ons project."

  Het stel ging een lening aan en over 21 jaar is het nieuwe huis hun eigendom. De mannentoiletten werden omgebouwd tot een woonruimte en de vrouwentoiletten zijn een slaap- en een badkamer geworden. "Sommige mensen lachen een beetje met onze nieuwe woonst. Ook op het werk moet ik vaak horen dat ik in een toilet woon", aldus Woodhouse. "Maar we hebben ons huisje bij de zee! En laat ze maar lachen. Het is gewoon amusant", besluit de vrouw. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (15) ondergaat spoedoperatie door tongpiercing

  Meisje (15) ondergaat spoedoperatie door tongpiercing

  Een meisje van vijftien moest dringend onder het mes na het plaatsen van een tongpiercing waarbij een ader geraakt werd. Het meisje bleef maar bloeden.

  Reece-Marie Hall uit het Britse North Hull wist niet wat haar overkwam toen ze thuiskwam. "In het begin bloedde mijn tong niet, maar nadat ik de winkel had verlaten, begon het bloed eruit te stromen. Ik bleef kokhalzen", vertelt het meisje aan The Daily Mail. Ze ging terug naar de winkel en werd er geholpen maar even later was het opnieuw prijs. Het bloed bleef maar uit haar mond stromen.

  Gescheurde ader
  Haar moeder raakte in paniek en belde een ambulance. Haar situatie werd steeds erger en ze dreigde te stikken in het bloed. De piercing werd tijdens een spoedoperatie verwijderd. De hevige bloeding werd waarschijnlijk veroorzaakt door een gescheurde ader.

  Reece-Marie heeft moeite met praten en eten en zit aan de antibiotica. Haar tong is al wat minder gezwollen dan vlak na de operatie, maar doet nog steeds erg veel pijn.

  De familie van het meisje wil de winkel nu aanklagen. Een wettelijke regeling is er niet maar kinderen jonger dan zestien moeten toestemming vragen aan hun ouders. Reece-Marie beweert intussen dat ze al zestien is.

  "Schuld van meisje"
  Steve Rowe zette de piercing en legt de schuld bij de tiener zelf. Volgens hem moet ze aan de piercing geprutst hebben na het verlaten van zijn winkel. "Ze kwam pas na een half uur terug en toen heb ik het bloeden gestopt maar ze kon niet van de piercing blijven en dat maakte alles nog erger." Hij beweert dat hij eerst altijd de aders controleert voor hij een tongpiercing plaatst. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische veroordeeld voor morsen van aardbeiensap op Duitse vrouw in Dubai

  Belgische veroordeeld voor morsen van aardbeiensap op Duitse vrouw in Dubai


  In Dubai is een Belgische vrouw veroordeeld tot een boete wegens verbaal geweld en het morsen van aarbeiensap op een Duitse vrouw. De feiten vonden plaats op de parking van een winkelcentrum. Dat staat vandaag te lezen op de website gulfnews.com.
   
  De Duitse vrouw, die ook beschuldigd werd van verbaal geweld, werd vrijgesproken door de rechter. Volgens de Duitse had de Belgische S.S. met opzet haar drankje over haar heen gegoten. De Belgische verklaarde echter dat het drankje per ongeluk op de vrouw was terechtgekomen nadat het uit haar hand glipte.
   
  Het incident vond plaats op de parking van een winkelcentrum. De Belgische verklaarde dat ze bijna werd omvergereden op de parking. Toen ze de Duitse vrouw daarover aansprak reageerde die naar eigen zeggen zeer onbeleefd. Volgens haar viel haar drankje uit haar hand toen de Duitse opeens haar raam opende waardoor ze schrok.
  De Duitse besloot het hier niet bij te laten en verwittigde de politie. Beide vrouwen moesten zich komen verantwoorden voor de rechtbank. (belga/adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  03-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Reizen naar de toekomst kan en zal gebeuren"

  "Reizen naar de toekomst kan en zal gebeuren"


  Na "aliens bestaan": vermaarde astrofysicus Stephen Hawking doet een nieuwe opzienbarende uitspraak

  Amper een week na een vorige opmerkelijke uitspraak - dat er met zekerheid ander intelligent leven in het heelal is - komt de vermaarde astrofysicus Stephen Hawking met een nieuwe straffe uitspraak: tijdreizen is mogelijk en hij ziet het de mens in de toekomst ook doen. We kunnen echter alleen vooruit, naar het verleden reizen is echter pure nonsens volgens Hawking.

  De 68-jarige Stephen William Hawking is niet van de minste. De van oorsprong Britse natuurkundige en kosmoloog is één van de meest vooraanstande en gerespecteerde wetenschappers ter wereld. Wanneer de man dus dit soort uitspraken doet, is dat nieuws.

  De vermaarde wetenschapper is zich bewust van de controverse die hij met die uitspraak veroorzaakt, maar: "ik ben er al lang van overtuigd dat het kan, ik heb gewoon gezwegen uit schrik dat ze me gek zouden verklaren, want praten over reizen door de tijd werd beschouwd als een wetenschappelijke vorm van ketterij. Maar nu ik het einde van mijn leven nader, trek ik me niks meer aan van wat anderen over mij denken."

  Deeltjesversneller
  In The Times vertelt een collega-prof, Brian Cox van Manchester University, dat de theoriën van Hawkings helemaal niet gek is. Hij zegt dat resultaten van tests met de deeltjesvernsneller bij CERN in Genève ondersteunen wat Hawkings beweert.

  Toekomst koloniseren

  Volgens Hawking kunnen we in de toekomst ruimteschepen bouwen die in staat zijn zo'n hoge snelheden te halen dat de tijd zelve langzamer gaat voor de passagiers. Zo'n ruimteschip kan duizenden jaren in de toekomst reizen aan een snelheid die grenst aan die van het licht. Zo zouden ook verre sterrenstelsels kunnen bereikt worden in de tijd van een mensenleven. Hawking gaat nog een stap verder: daardoor zouden mensen "de toekomst kunnen koloniseren", en bijvoorbeeld "de aarde opnieuw bevolken wanneer tijdens hun reis onze planeet door een ramp wordt getroffen".

  Relativistisch ruimteschip
  Hawking gelooft dat de mensheid vroeg of laat in staat zal zijn een "relativistisch ruimteschip" te bouwen. Hij noemt het zo omdat de relativiteitstheorie van Albert Einstein aan de basis van het idee ligt. Einstein ontdekte immers dat naarmate voorwerpen versnellen in de ruimte, de snelheid aan welke de tijd voor hen passeert, vertraagt. Dat effect is verwaarloosbaar in bijvoorbeeld de vliegtuigen die we nu hebben, maar bij ruimtetuigen die aan 98 procent van de lichtsnelheid vliegen is het wel bijzonder sterk. 

  Dag in ruimteschip is jaar op aarde
  Zo'n schip zou ongeveer één miljard kilometer per uur snel moeten vliegen. "Het zou zes jaar duren om die snelheid in een ruimteschip te kunnen bereiken", zegt Hawking. "Na twee jaar zou het schip aan de helft van de lichtsnelheid vliegen en al ver buiten ons zonnestelsel zijn. Na nog eens twee jaar vliegt het dan aan 90 procent van de lichtsnelheid. Nog eens twee jaar later is het versneld tot 98 procent van de lichtsnelheid. Op dat moment komt elke dag aan boord van dat schip overeen met een jaar op aarde. Voor de mensen aan boord zou het 80 jaar duren om tot de grenzen van het heelal te reizen." Op dat moment is weliswaar meer dan 2,5 miljoen jaar gepasseerd op aarde.

  Niet naar het verleden
  Reizen naar de toekomst kan dan wel volgens Hawking, naar het verleden is volgens hem niet mogelijk. Dat noemt Hawking de "mad scientist paradox": een wetenschapper zou bijvoorbeeld terug kunnen reizen in de tijd en zichzelf daar doodschieten, maar wie heeft dat schot dan afgevuurd? Naar het verleden reizen zou dus volgens Hawking betekenen dat een fundamentele regel - oorzaak komt voor effect - met de voeten wordt getreden.

  Hoe gek en onmogelijk het reizen naar de toekomst ook lijkt, experimenten in deeltjesversnellers bevestigen de ideeën van Hawking. Deeltjes die in de Large Hadron Collider bij het CERN versneld zijn tot 99,9 procent de snelheid van het licht, ervaren tijd aan één zevenduizendste.

  Niet van de minste
  De 68-jarige Stephen William Hawking is niet van de minste. De van oorsprong Britse natuurkundige en kosmoloog is één van de meest vooraanstande en gerespecteerde wetenschappers ter wereld. Wanneer de man dus dit soort uitspraken doet, is dat nieuws.

  Hawking is overigens al jaren rolstoelgebonden door een progressieve neurologische aandoening waardoor hij ook slechts via een spraakcomputer kan communiceren.

  Tussen de tientallen buitenlandse onderscheidingen zit ook het lidmaatschap van de National Academy of Sciences of the United States. In 2006 kreeg hij de Copley Medal en in augustus 2009 werd Hawking door president Obama onderscheiden met de Presidential Medal of Freedom, de hoogste Amerikaanse onderscheiding voor burgers.

  Mister Black Hole
  Hawking is het meest bekend vanwege zijn werk op het gebied van zwarte gaten en singulariteiten in de kosmologie. Een belangrijke ontdekking, gedaan samen met Roger Penrose, was dat een singulariteit op het moment van de oerknal in de algemene relativiteitstheorie onvermijdelijk was.

  Een tweede belangrijke ontdekking was de hawkingstraling, die wordt uitgezonden door zwarte gaten en deze kan doen "verdampen", een van de dingen die men daadwerkelijk hoopt te bewijzen door middel van de experimenten in de Large Hadron Collider. Ook ontwikkelde Hawking het begrip imaginaire tijd in de kosmologie. Met deze imaginaire tijd hoopt hij singulariteiten zoals bij de oerknal en in zwarte gaten te kunnen oplossen.

  Simpel
  Hawkings grootste talent is misschien wel het vertalen van complexe materie zodat die begrijpelijk wordt voor een doorsnee lezers- en kijkerspubliek. Bij het grote publiek is Hawking, behalve door zijn handicap, vooral bekend geworden door A Brief History of Time, een bestseller waarin hij de stand van zaken in de kosmologie beschrijft. Vanaf augustus 2006 werkt Hawking, samen met zijn dochter Lucy, aan een drietal kinderboeken. Daarin wil hij "denkbeelden en ideeën over relativiteit en kosmologie in de vorm van verhalen beschrijven". Het eerste boek heeft de titel 'George's Secret Key to the Universe' en verscheen in 2008 in het Nederlands onder de titel "De geheime sleutel naar het heelal". (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische borsten kluisteren Peruviaanse half jaar aan bed

  Gigantische borsten kluisteren Peruviaanse half jaar aan bed

  .

  Een Peruviaanse moeder van vier kinderen is zes maanden lang aan haar bed gekluisterd geweest omwille van haar gigantische boezem. De 29-jarige Julia Manihuari beschikte sinds de geboorte van haar derde zoon zeven jaar geleden immers over een N-cup, die het haar onmogelijk maakte te bewegen. "Het was verschrikkelijk", vertelt Manihuari in The Sun. "Als ik op wilde staan, viel ik bijna flauw van het gewicht van mijn borsten."

  Medische hulp
  De onfortuinlijke vrouw woont in een afgelegen dorpje in het noorden van Peru. Toen lokale media lucht kregen van haar verhaal, boden ze haar een driedaagse boottocht aan naar de dichtstbijzijnd gelegen stad om medische hulp te zoeken. Bleek dat Manihuari aan extreme vorm van bilaterale gynecomastie, een aandoening waarbij het borstweefsel blijft groeien.

  Omdat dokters vreesden dat het gewicht van haar borsten uiteindelijk haar longen zouden verpletteren en haar doden, sneden ze ongeveer 16 kilogram vlees weg. Na een operatie van zes uur beschikte de vrouw uiteindelijk over een 34B.

  "Voor de operatie kon ik niks meer doen", aldus Manihuari. "Ik moest er gewoon mee leren leven. Het werd zelfs zo erg dat mijn borsten mijn benen raakten. Ik ben altijd redelijk klein gebouwd geweest, en de stress op de rest van mijn lichaam was gewoon verschrikkelijk." (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse postbode trouwt met zijn kat

  Duitse postbode trouwt met zijn kat


  Een Duitse postbode heeft het afgelopen weekend zijn poes gehuwd. Dat schrijft boulevardkrant Bild vandaag. Met de ceremonie wilde de dertiger zijn liefde uitdrukken voor het dier, waarmee hij al tien jaar samenleeft. De postbode leeft alleen en beschouwt de kat als zijn partner. "Onze relatie is uniek", aldus de 39-jarige Uwe Mitzscherlich. "We strelen elkaar voortdurend en slapen samen in mijn bed."
   
  Omdat het in Duitsland onmogelijk is om echt met een dier te trouwen, huurde de man een tv-actrice in als ambtenaar. Zijn tweelingbroer trad op als getuige. De 15-jarige poes droeg een wit kleed en miauwde gedurende de hele ceremonie, volgens Bild een uitdrukking van haar liefde voor de postbode. (afp/ddh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige drinkt zich dood op zijn verjaardag

  21-jarige drinkt zich dood op zijn verjaardag


  Het is een gebruik in de Verenigde Staten dat een 21-jarige op zijn of haar verjaardag 21 glazen alcohol, meestal whiskey, drinkt. Dit gebruik is fataal afgelopen voor een jongen uit Missouri. Dat schrijft The Examiner.

  Feestje
  De jarige had een feestje uit de grond gestampt met familie en vrienden in een bar in Sugar Creek. De jongeman ging de uitdaging aan en sloeg 21 shots sterke drank achterover.

  Alcoholvergiftiging
  De jongen raakte buiten westen en werd door een vriend naar het hospitaal gebracht. Daar overleed de jarige de dag nadien aan een alcoholvergiftiging. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijnwerker nagelt vinger vast aan meubel

  Schrijnwerker nagelt vinger vast aan meubel

  schrijnwerker nagelt vinger vast aan meubel 2

    Een ambulance heeft vrijdagmiddag Pedro Cossengue naar het ziekenhuis gebracht, met een plank aan zijn vinger genageld. De man had zich bij meubelfirma Belform in Sint-Truiden met een hogedrukpistool vastgeschoten aan een meubel.

  Een dag na het arbeidsongeval is Pedro Cossengue, een twintiger uit Bilzen, weer de oude. Hij reageert verbaasd op de aandacht voor zijn pijnlijke avontuur.

  “Ach, het leek allemaal veel spectaculairder dan het in feite was. Een dom ongeluk, meer niet”, zegt Pedro. “In principe had de brandweer er zelfs niet aan te pas moeten komen. Het was een kleine vleeswonde. De nagel heeft het bot niet geraakt. Ik wist meteen dat het niks ernstigs was, dat voelde ik wel."

  "Ik had er zelfs op aangedrongen dat ze die nagel ter plaatse zouden verwijderen. Maar mijn baas hecht veel belang aan veiligheid en gezondheid. Hij wilde niets aan het toeval overlaten”, relativeert Pedro het werkongeval.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  02-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama steelt 100 creditcards uit vuilbak en gaat shoppen voor 9.000 euro

  Mama steelt 100 creditcards uit vuilbak en gaat shoppen voor 9.000 euro

  Mama Karen Barter stal bijna honderd kredietkaarten uit vuilbakken en brievenbussen om vervolgens voor zo'n 9.000 euro te gaan shoppen. Ze moet van de rechter 15 maanden brommen.

  Karen Barter is 33 en komt uit het Australische Sutherland. Ze pleitte schuldig op 50 aanklachten van fraude, druggebruik en identiteitsdiefstal. Ze stal bij herhaling identiteitspapieren zoals rijbewijzen, hospitaalpasjes en bankkaarten om frauduleuze kredietrekeningen op te zetten. Ze haalde bijna honderd creditcards uit vuilbakken en brievenbussen en deed er aankopen mee ter waarde van 9.000 euro.

  Barter kwam eerder al in aanraking met het gerecht. Ze werd voorwaardelijk vrijgelaten maar moest zich een jaar koest houden. Daar slaagde ze niet in. Ze werd nog vijf keer aangehouden door de politie.

  Op het proces zei de verdediging dat Barter met een zwaar drugsprobleem kampt en stelde voor om haar te laten opnemen in een ontwenningskliniek. De rechter oordeelde dat ze toch achter de tralies moet. In december kan ze vroegtijdig vrijkomen. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met maandstonden huurt hoertje voor haar man

  Vrouw met maandstonden huurt hoertje voor haar man

  In China is een vrouw veroordeeld omdat ze een prostituee had ingehuurd voor haar echtgenoot. De man, die in een andere stad werkt, wou bij zijn thuiskomst een potje vrijen met vrouwlief. Deze wees hem echter af omdat ze haar maandstonden had. Dat meldt de krant Yangzi Wanbao.

  Mevrouw Yu Hong kreeg een jaar voorwaardelijk en een boete van 2.200 euro, haar echtgenoot kwam er van af met 550 euro omdat zij een beroep hadden gedaan op de diensten van een prostituee.

  Dreigement
  De vreemde echtelijke dienstverlening begon in februari toen de heer des huizes na een lange afwezigheid wegens werk in een andere stad van bil wilde gaan met zijn vrouw. Die was daar niet tuk op omdat ze haar maandstonden had. "Ga mij dan maar een hoer zoeken. Anders ga ik zelf wel naar de wijven", beval haar echtgenoot.

  Collega
  Mevrouw Yu, die als pedicure werkt in een wellness, kende een collega-masseuse die wel beslagen was in het uitvoeren van 'allesomvattende' massages. Flink tegen haar zin, belde ze haar collega voor een huisbezoek van seksuele aard.

  Beneden wachten
  Terwijl de twee in de slaapkamer van jetje gaven, zat Yu Hong beneden te wachten tot de feestelijkheden afgelopen waren. Haar man vond dit blijkbaar een waardig alternatief tegen de huwelijkse sleur en liet de masseuse om de haverklap aanrukken onder het echtelijke dak.

  Aan het perverse spelletje kwam vorige week een einde toen de masseuse werd opgepakt voor prostitutie. Zij duidde Yu Hong en haar man aan als een van haar klanten. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees sterft door aal in anus

  Chinees sterft door aal in anus


  In een ziekenhuis in Sichuan te China is een man overleden nadat vrienden van hem een aal in zijn anus hadden gestoken.

  Vrienden
  De aal van 50 cm ging nadat hij in de anus gestoken werd naar de endeldarm van de man en at zijn ingewanden op. De 59-jarige man werkte als chefkok. Zowel de Chinees als de aal overleefden het voorval niet. De man zou bij zijn opname beweerd hebben de vorige dag veel aal te hebben gegeten. Na zijn overlijden gaven zijn vrienden toe dat ze het beest bij hem hadden ingebracht bij wijze van grap toen het slachtoffer 'bewusteloos' was door alcohol. (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krokodil gaat mee pintje drinken

  Krokodil gaat mee pintje drinken  De Noonamah Tavern in de Australische outback heeft er een stamgast bij: een krokodil. Drie vrienden vonden het dier aan de voordeur van het café en namen het mee binnen om een pintje te drinken.

  De zoutwaterkrokodil was amper zestig centimeter lang - volwaasen exemplaren kunnen 5 meter worden - maar de vrolijke jongens hadden toch maar zijn bek dichtgeplakt met tape. Uit voorzorg hebben ze hem achteraf in een doos nabij de toog gestopt. Leden van de dierenbescherming zijn hem nadien komen oppikken. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohits bevatten geheime maffiaboodschappen

  Radiohits bevatten geheime maffiaboodschappen

  Een topman van de Italiaanse maffia schakelde een plaatselijke radiozender in om via liedjes gecodeerde boodschappen te versturen en te ontvangen. Dat meldt de Daily Telegraph.

  Salvatore Pesce uit de Zuid-Italiaanse regio Calabrië, die vijf jaar geleden achter tralies vloog op beschuldiging van internationale drugstraffiek, schakelde de lokale zender Radio Olimpia in om te communiceren met gangsters buiten de gevangenis.

  Het radiostation, dat geen officiële licentie had, was een van de vijf bedrijven waarbij de politie binnenviel. De raids leidden tot de arrestatie van 30 mensen die nauwe banden zouden hebben met de 'Ndrangheta, de maffia van Calabrië. Volgens Michele Prestipino, de hoofdaanklager die de operatie coördineerde, was Radio Olimpia "een belangrijk communicatiemiddel voor de clan".

  "Laat me een liedje horen"
  De geheime communicatie kwam aan het licht toen agenten een gesprek tussen Pesce en zijn echtgenote afluisterden. Het viel de politielui op dat de maffiabaas voortdurend over liedjes sprak die hij op de radio wou aanvragen. Aanvankelijk dachten ze dat de man gewoon erg veel van muziek hield, maar achteraf ontdekten ze dat Pesce songtitels gebruikte om meer te weten te komen over de status van zijn aanvraag tot vrijlating.

  Hij krabbelde de naam van twee liedjes op een briefje, en zei tegen zijn vrouw: "Als het positief is, laat dan dit nummer op de radio horen vanavond. Indien het negatief is, speel je het andere."

  De Pesce-clan is een van de twee families die plaatselijk berucht zijn om zwaar maffiagerelateerd geweld. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  30-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiener steelt voet uit graf

  Tiener steelt voet uit graf


  De 18-jarige Daniel Wayne Staley werd vrijdagochtend gearresteerd nadat hij een voet bleek gestolen te hebben uit een joods kerkhof in de Amerikaanse staat Dallas. De politie werd opgeroepen door een getuige. Toen ze ter plaatse kwamen, stapte Staley op hen toe met de voet in een zak.

  "Ik groef hem op uit een graf van een joods meisje hier vlakbij, alleen maar omdat ik een voet wou", sprak de tiener.

  Hij werd aangeklaagd voor het ontvreemden van een menselijk lijk. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent flirt met tienermeisjes omdat hij zelf zo klein is

  Agent flirt met tienermeisjes omdat hij zelf zo klein is


  Een agent is seksueel getinte gesprekken aangegaan met tienermeisjes omdat hij "gepest werd vanwege zijn kleine gestalte". Dat kreeg een rechtbank in Schotland gisteren te horen. Bhaskar Baruah nam als gevolg van deze affaire zelf ontslag uit het korps van Strathclyde. De man, die 1,64 meter groot is, kreeg drie jaar voorwaardelijk.

  Het geflirt met jonge meiden zou al vijf jaar aan de gang zijn. Op chats en sociale netwerksites stelde Baruah zich voor als Baz, een veertienjarige jongen. Hij zou ook een van de meisjes willen ontmoeten hebben en probeerde haar naaktfoto's te ontfutselen.

  "Op school al werd Baruah gepest vanwege zijn afkomst", verklaarde zijn advocaat. "Toen hij in 2002 begon als agent kreeg hij er nog eens commentaar vanwege zijn kleine gestalte bovenop. Hij was nog nooit zo ongelukkig geweest. In een soort afweerreflex zocht hij op internet contact met pennenvriendinnen, daar kreeg hij wel het nodige respect." (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minuscule microscoop signaleert ziektes via e-mail

  Minuscule microscoop signaleert ziektes via e-mail

  Een minuscule microscoop kan een doorbraak betekenen bij het opsporen van ziektes of controleren van zuiver drinkwater in ontwikkelingslanden. De digitale beelden worden doorgestuurd via e-mail.

  De nieuwe microscoop is met 46 gram volgens de ontwikkelaars van de Universiteit van Californië de lichtste ter wereld. Opvallend is dat hij geen gebruik maakt van lenzen, maar van een LED-lampje dat een holografische beeld creëert. Dat beeld wordt digitaal doorgestuurd naar een computer via e-mail. Op die manier hoeft de gebruiker van de microscoop ter plaatse niet geschoold te zijn: de analyse van de beelden kan elders gebeuren door een geschoold onderzoeker of speciale herkenningssoftware.

  De nieuwe technologie is er vooral op gericht om snel malariaparasieten of bacteriën op te sporen of bloedcellen te tellen. In de zomer van dit jaar zijn de eerste veldtesten gepland.

  De microscoop heeft volgens deskundigen een enorm potentieel, omdat het een draagbaar, stevig en goedkoop apparaat is dat geen onderhoud nodig heeft. Daardoor is het op maat gesneden voor gebruik in ontwikkelingslanden. De enige beperking is de noodzaak aan een werkzaam telecommunicatienetwerk. (ips/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur katapulteert fietser de dood in als wraak voor lichte schade aan zijspiegel

  Chauffeur katapulteert fietser de dood in als wraak voor lichte schade aan zijspiegel

  .

  Sean Fitzgerald (36) was razend toen Paul Webb met zijn fiets per ongeluk de zijspiegel van Fitzgeralds auto raakte en licht beschadigde. Die laatste zette meteen de achtervolging in en ramde 300 meter verder de onfortuinlijke fietser de dood in.

  Met zijn auto katapulteerde Fitzgerald het slachtoffer met mountain bike en al door de lucht om meer dan twintig meter verder neer te komen op de grond. Hij liet Webb voor dood achter. De fietser overleed later aan de kant van de weg aan zijn vele inwendige verwondingen.

  Lastig manoeuvre

  Webb was 42 en had een relatie van elf jaar met zijn vriendin. Reden van de wraakactie? Webb had per ongeluk met zijn fiets tegen de zijspiegel van de Fitzgeralds auto gestoten toen hij bij een opstopping aan het manoeuvreren was tussen de wagen en de stoeprand.

  Fitzgerald, die twee kinderen heeft, werd na de aanrijding gespot terwijl hij de bumper van zijn zilverkleurige Ford probeerde af te spoelen met een tuinslang. Daarna trok hij naar de garage om zijn wagen te laten herstellen.

  Fitzgerald staat nu terecht voor zijn daden. Het proces is lopende. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode jongeman opgebaard op lievelingsmotor

  Dode jongeman opgebaard op lievelingsmotor


  Nee, dit plaatje komt niet uit Madame Tussauds. De waarheid is veel luguberder, want David Morales Colón (22) werd vorige week doodgeschoten in San Juan (Puerto Rico). Motorfreak als hij was, gunden zijn nabestaanden hem het ultieme eerbetoon: opgebaard worden op zijn Honda CBR600 F4. Met zijn zwarte pet, zwarte zonnebril, zwarte broek en zwart t-shirt met lange mouwen ziet het tafereel er wel heel levensecht uit. (svm)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma (72) wil kind van haar kleinzoon (26)

  Oma (72) wil kind van haar kleinzoon (26)

  .

  De Amerikaanse Pearl Carter straalt. De 72-jarige is verliefd op haar kleinzoon Phil Bailey (26) en de twee willen een kind. Oma gooit al haar spaargeld - 40.500 euro - in de weegschaal voor een draagmoeder die hun baby op de wereld moet zetten. Dat meldt het Australische magazine New Idea.

  "Ik trek me niets aan van wat de mensen denken. Ik ben verliefd op Phil en hij op mij. Weldra zal ik onze baby in m'n armen houden en Phil zal de trotse vader zijn", zegt Pearl.

  Ongewenst zwanger
  Toen ze 18 jaar was, raakt Pearl ongewenst zwanger. Een probleem in het diepgelovigie Indiana. Ze beviel van een dochter, Lynette, die ze afstond voor adoptie. Phil is de zoon van Lynette. Toen die vier jaar geleden overleed, spoorde Phil zijn grootmoeder op. Meteen het begin van een merkwaardige liefdesrelatie.

  Tweede kans van God
  "Ja, de mensen lachen ons uit en roddelen. Maar we zijn nu eenmaal verliefd op elkaar. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot oudere vrouwen", legt Phil uit. "Ik dank God dat Hij mij een tweede kans heeft gegeven", aldus nog Pearl.

  Draagmoeder
  Het koppel heeft inmiddels een dertigjarige vrouw gevraagd om als draagmoeder te fungeren. "Ik zal eindelijk een volwaardige moeder kunnen zijn en mijn kind niet moeten afstaan", besluit oma/moeder Pearl. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!