WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    14-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portier geeft Ferrari aan verkeerde persoon mee

    Portier geeft Ferrari aan verkeerde persoon mee


    De portier van het Australische Melbourne Crown Casino beging een behoorlijk grote vergissing toen hij de sleutels van een perperdure Ferrari aan de verkeerde persoon meegaf.

    De 32-jarige man die de bolide in de schoot geworpen kreeg, maakte dankbaar gebruik van het cadeau. Hij maakte er een joyride doorheen Melbourne mee. Na zes uur kwam de politie de wagen op het spoor. De bestuurder van de Ferrari werd aangehouden op beschuldiging van diefstal, de auto zelf werd netjes terugbezorgd aan zijn steenrijke eigenaar. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giftige spin bijt in penis, naaktzwemmer bijna dood

    Giftige spin bijt in penis, naaktzwemmer bijna dood

    Een 22-jarige Canadese toerist zal zijn naakte zwempartijtje in Nieuw-Zeeland niet snel vergeten: de man bracht zestien dagen door in het ziekenhuis met een hartontsteking nadat een giftige spin het op zijn penis gemunt had.

    De argeloze toerist liet zijn kleren achter in de duinen, waar hij na de zwempartij een dutje deed, schrijft de New Zealand Medical Journalist. "Toen hij wakker werd, merkte hij dat zijn geslachtsdeel pijnlijk en gezwollen was en er een rode vlek op zat die leek op een beet. Hij kreeg al snel spierpijn, koorts, hoofdpijn en moest overgeven", aldus dokter Nigel Harrison van het Whangarei ziekenhuis.
     
    Tegen de tijd dat hij bij het ziekenhuis kwam, was zijn penis zeer opgezwollen, had hij een verhoogde bloeddruk en was zijn hartslag bijzonder hoog.
     
    De artsen gingen er van uit dat hij gebeten was door een katipo-spin en de man kreeg een antigifbehandeling. Voor hij op vakantie vertrok, werd hij ook behandeld voor hartproblemen.
     
    Volgens het artikel in het tijdschrift gaat het om het eerste gerapporteerde geval van hartontsteking na een beet van een katipo-spin. De katipo-spin of rode katipo (Latrodectus katipo) is een giftige spin die van nature in Nieuw-Zeeland voorkomt. De spin is familie van de Australische roodrugspin en de beruchte Noord-Amerikaanse zwarte weduwe. De naam katipo betekent vrij vertaald nachtbijter, afgeleid van de Maori-woorden kakati (steken, bijten) en po (nacht). (mvl/belga)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postzegel uit vuilbak bijna zes miljoen waard

    Postzegel uit vuilbak bijna zes miljoen waard

    Een Zweedse postzegel zou dit weekend voor een slordige zes miljoen euro onder de hamer kunnen gaan. Nochtans werd de postzegel ooit door een 14-jarige jongen uit de vuilnisbak van zijn grootmoeder gevist.

    Van de Tre skilling banco geel is slechts één exemplaar bewaard. In 1885 werd de postzegel door een jongen uit de vuilbak van zijn grootmoeder gehaald. Hij verkocht hem aan een verzamelaar voor amper zeven Zweedse Kronen. Volgende week zou de postzegel in Genêve veel meer kunnen opleveren.

    De postzegel uit 1855 is geel en dat was eigenlijk een drukfout, want hij moest groen zijn. Dit exemplaar is al een paar keer van eigenaar veranderd en telkens leverde dat een recordbedrag op. In 1996 werd hij voor het laatst verkocht voor 1,9 miljoen euro. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Automaat met goudstaven in luxehotel Abu Dhabi

    Automaat met goudstaven in luxehotel Abu Dhabi

    In goudnood? In de hall van een hotel in Abu Dhabi verdeelt een automaat, vergelijkbaar met die voor frisdranken, goudstaven.

    Sinds de verdeler woensdagavond in werking genomen werd, kreeg het hotel al heel wat nieuwsgierigen en enkele kopers over de vloer.
     
    Kopers kunnen er goudstaven van een tot tien gram uit het toestel halen. "We wilden dat het Emirates Palace het eerste hotel ter wereld werd met zo'n service", aldus algemeen directeur Hans Olberz. (belga/edp)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip bevalt van eend

    Kip bevalt van eend

    In Waregem is uit een nest kippeneieren een merkwaardig kuiken geboren. Het dier lijkt niet op een kip, maar op een eend. Volgens de eigenaar is het wel degelijk uit een kippenei gekomen. Een kruising tussen een eend en een kip kan genetisch niet.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Automobiliste met 4,2 promille in bloed vrijgesproken

    Automobiliste met 4,2 promille in bloed vrijgesproken

    automobiliste met 4 2 promille in bloed vrijgesproken

     Een 45-jarige vrouw die vorige zomer met 4,2 promille in haar bloed van de weg werd geplukt, is door de politierechter in Nijvel vrijgesproken.

    De agenten die de vaststelling deden op de E19 in Nijvel, vonden dat de vrouw zich destijds heel normaal gedroeg en daar hield de rechter rekening mee.

    Hij betwijfelt of de vrouw wel degelijk zo dronken was. "Volgens de medische wetenschap had ze dan in een coma moeten zijn", klonk het.

    De vrouw uit Seneffe zei die dag dat ze zich niet lekker voelde. Ze had naar eigen zeggen niet gedronken, maar had wel een tiental likeurpralines binnen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse man is vijf maanden zwanger

    Amerikaanse man is vijf maanden zwanger


    In het Amerikaanse Oregon is een man vijf maanden zwanger van een meisje. Het lijkt absurd en rechtstreeks uit een scenario van een film te komen, maar toch is het levensecht. De Amerikaan Thomas Beatie was vroeger een vrouw en is nog volop in behandeling om te veranderen in een man.

    Menselijk verlangen
    Volgens Thomas Beatie wou hij vroeger altijd al een kind ter wereld brengen. "Een kind van je eigen hebben, is geen mannelijk of vrouwelijk verlangen", vertelt Beatie, "Het is gewoon een menselijk verlangen. Daarom besloot ik om als transseksueel mijn borsten te laten verwijderen en een testosteronkuur te volgen. Aangezien sterilisatie niet noodzakelijk was om van vrouw naar man te veranderen, liet ik dat niet doen."

    Zonder hormonenkuur
    De Amerikaanse transseksueel werd dan ook officieel als man aanzien en trouwde met zijn vriendin Nancy. "Toen Nancy en ik tien jaar geleden elkaar ontmoetten, was een kind krijgen meer een droom omdat Nancy geen kinderen meer kon krijgen doordat haar baarmoeder weggenomen is", vertelt Beatie, "Maar twee jaar geleden besloten we een kind te nemen en ik stopte met mijn testosteronkuur. Mijn lichaam paste zich van zelf weer aan zonder verdere hormonenkuur."

    Miskraam
    "We kregen eerst heel veel kritiek en er was geen dokter die ons wou helpen. Maar uiteindelijk wou iemand ons helpen en werden we zwanger, alleen kreeg ik een miskraam. Mijn broer opperde dat dat het beste was. Hij vreesde dat ik een monstertje ter wereld zou brengen. Maar nu ben ik opnieuw vijf maanden zwanger en hoewel mijn buik blijft groeien, voel ik me toch een man", besluit Beatie.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby met twee gezichten stelt het wel

    Baby met twee gezichten stelt het wel



    Lali werd vorige maand in India geboren met één hoofd maar met twee gezichten, twee paar ogen en lippen, twee monden en twee neuzen. Alles dubbel dus, behalve de oren. Lali, die als de reïncarnatie van de Hindugodin Durga vereerd wordt in India, stelt het wel, zeggen haar ouders Vinod Kumar en diens vrouw Sushma. "We kiezen de mond die vrij is om haar te voeden, want ze kan uit alle twee probleemloos eten."

    Geen chirurgische ingreep
    "Ze eet en ademt normaal", weet inderdaad ziekenhuisdirecteur Sabir Ali. "Ze opent en sluit haar vier ogen tegelijkertijd. Er is op dit moment alleszins geen reden voor een chirurgische ingreep." Het vreemde meisje kwam met een normale bevalling ter wereld.

    "Moeilijk in begin"
    Lali's vader (23) zegt wel geschrokken te zijn, na de geboorte. "Zoiets had ik uiteraard nog nooit gezien, dat was wel even slikken". Moeder Sushma beschouwt haar bijzondere dochter als een "gewoon" kind. "Aanvankelijk was het moeilijk haar te aanvaarden, maar nu is alles mooi in de plooi gevallen."

    Onderzoeken
    De twee gezichtjes kunnen medisch gesproken niet gescheiden worden. Toch zal de nu één maand jonge Lali nog heel wat onderzoeken moeten ondergaan om te zien of haar neus- en mondholte wel helemaal goed werken. "Maar wat God ons heeft gegeven, moeten we aanvaarden", besluit vader Vinod.

    Zegenen
    Dagelijks komt een hondertal Indiërs de voetjes van Lali aanraken uit respect. Ze geven ook geld om gezegend te worden. Het hoofd van het dorp wil nu een tempel laten bouwen ter ere van Durga. (jv)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taartje van tomaat met mozzarella, aubergine en zeebaars

    Taartje van tomaat met mozzarella, aubergine en zeebaars

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    4 tomaten Flandria "Coeur de Boeuf"
    600 gram verse zeebaars (filet met vel)
    100 gram kruidensla
    pesto
    2 bolletjes buffelmozzarella
    4 ronde plakjes bladerdeeg (doorsnee 15 cm)
    Kaviaar van aubergine
    3 Flandria aubergines
    1 Flandria tomaat
    2 sjalot
    2 tenen look
    olijfolie
    grof zeezout
    tijm, koriander en rozemarijn

    Bereiding
    Snijd de aubergine overlangs in 2 en maak enkele inkepingen in het vruchtvlees. Kruid met peper & zout, besprenkel met olijfolie, fijngesneden sjalot, look, verse kruiden en leg ook de blokjes tomaat op de aubergine. Schik alles in een vuurvaste schotel. Kleur de aubergines op 220°C en temper daarna de oven tot 150°C om verder te laten garen.
    Haal de aubergines leeg en mix de pulp samen met de look, de tomaten en de sjalot. Breng op smaak met peper & zout, een snuifje suiker en tabasco.
    Prik de plakjes bladerdeeg overvloedig met een vork en bak ze op een boterpapier gedurende 15 min. in een voorverwarmde oven van 220°C. Smeer de taartjes in met de caviaar van aubergine.
    Snijd de tomaat in plakjes. Laat de mozzarella verlekken en snijd deze ook in plakjes. Schik de plakjes tomaat en mozzarella beurtelings op het taartje. Kruid met peper & zout en grof zeezout en schuif 2 min. onder een hete grill.
    Laat de zeebaars ontgraten en ontschubben door de visboer.
    Bak de filets op de velkant in een hete pan met een scheut olie. Laat zo verder garen op een matig vuur. Draai de filets maar 1 maal om.
    Schik op het warme taartje en werk af met groene pesto of olijfolie en een kruidensla.
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Porno, seksspelletjes en gestolen sterke drank in seinhuis Brussel-Zuid

    Porno, seksspelletjes en gestolen sterke drank in seinhuis Brussel-Zuid








    Naar porno kijken, vrouwen ambeteren, sterke drank en tijdens de uren pooier spelen: het leven zoals het blijkbaar is in controlekamer van het spoor




    Stapels porno, een verantwoordelijk die tijdens de diensturen een escortebureau runde, mannelijke personeelsleden die op het werk masturbeerden en vrouwen dwongen toe te kijken, of gewoon niet met hun handen van die vrouwen konden afblijven, een zwendel met gestolen sterke drank uit de Eurostar ... het zou volgens de krant Het Laatste Nieuws allemaal tot de orde van de dag behoren in een seinhuis van de spoorwegen dat betrokken was bij de treinramp in Buizingen

    Eén van de grootste pestkoppen had een verantwoordelijke functie bij Infrabel.Maar dat belette hem niet om tijdens zijn diensturen ook ongegeneerd een escortebureau te organiseren. Hij was een pooier met een job bij het spoor.   Niet zelden zaten ze dronken achter hun schermen, terwijl ze treinen met honderden passagiers in het oog moesten houden. Dat kon allemaal.  Het gebeurde soms dat twee mannen zich tijdens de middagpauze in de keukenterugtrokken", vertelt de getuige. "Daar ging de broek op de knieën en speelden ze met hun geslachtsdeel. Verscheidene vrouwen werden daarop de keuken binnengeduwd en verplicht toe te kijken.  

    De politie is binnengevallen in het seinhuis Brussel-Zuid, op zoek naar bewijs van seksuele intimidatie. Volgens een getuige masturbeerden mannen terwijl de vrouwen moesten toekijken. Enkele personeelsleden dienden een klacht in en het gerecht heeft massa's porno in beslag genomen. Het is net dat seinhuis dat betrokken was bij de treinramp in Buizingen. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws. "Je mag er niet aan denken dat die mee daardoor veroorzaakt is", luidt het in gerechtelijke kringen.

    Al vijf jaar bezig
    De seksuele intimidatie begon volgens de krant al vijf jaar geleden. "Verschillende vrouwen van de dienst waren steevast het slachtoffer", vertelt een bron bij het spoor aan Het Laatste Nieuws. "Ze kregen ongevraagd pornomails op hun computerscherm en werden ook lichamelijk lastiggevallen. Eén van de grootste pestkoppen had een verantwoordelijke functie bij Infrabel. Maar dat belette hem niet om tijdens zijn diensturen ook ongegeneerd een escortebureau te organiseren Hij was een pooier met een job bij het spoor."

    Dronken aan scherm
    De pesters organiseerden daarenboven ook een zwendel met sterke drank die ze stalen uit de Eurostar schrijft de krant. "Een groot deel dronken ze simpelweg zelf op. Niet zelden zaten ze dronken achter hun schermen, terwijl ze treinen met honderden passagiers in het oog moesten houden. Dat kon allemaal." De zwendel was het laatste jaar wel wat afgenomen, weet de bron. "Want de grootste pesters zijn na vele klachten toch overgeplaatst. Maar de seksuele intimidatie bleef wel duren en ging zelfs van kwaad naar erger."

    Spelen met geslachtsdelen
    Een getuige die ook in het seinhuis Brussel-Zuid werkt, spreekt onomwonden van 'seksspelletjes' in Het Laatste Nieuws. "Het gebeurde soms dat twee mannen zich tijdens de middagpauze in de keuken terugtrokken", vertelt die getuige. "Daar ging de broek op de knieën en speelden ze met hun geslachtsdeel. Verscheidene vrouwen werden daarop de keuken binnengeduwd en verplicht toe te kijken."

    Al die jaren dienden de slachtoffers wel klachten in, maar nu pas - vijf jaar na de eerste klacht - ging het parket tot actie over. Vorige week, op vijf mei, viel de politie binnen in het seinhuis. Ze nam er computers, documenten en cd-roms in beslag. "Er staat een massa porno op. Het wordt een heel tijdrovende zaak om alles te doorploegen", zegt een speurder. Behalve in het seinhuis werden ook op vier andere plekken huiszoekeningen verricht, onder meer bij de chef van de dienst. Het is niet bekend of daar iets in beslag genomen is.

    Vragen
    Overal wordt onthutst gereageerd op de inval. "Los van het leed voor beide dames die jarenlang seksueel beschimpt werden, kan je je enorme vragen stellen over de sérieux waarmee het personeel in dat seinhuis zijn werk deed", zegt iemand bij het spoor.

    Ook in gerechtelijke kringen stelt men zich vragen: "Het is op dit moment nog niet duidelijk waar de pestkoppen met hun handen zaten op het moment van de treinramp in Buizingen. Laten we hopen dat hun wandaden in de verste verte niets te maken hebben met dat drama op 15 februari, waarbij achttien mensen om het leven kwamen. Tot nu toe wijst gelukkig niets in die richting, maar het onderzoek is uiteraard nog maar net begonnen."

    Het parket in Brussel bevestigt het nieuws, maar stelt dat het onderzoek naar de treinramp en dat naar de seksuele intimidatie twee compleet verschillende onderzoeken zijn die elk door een andere onderzoeksrechter gevoerd worden. (Het Laatste Nieuws/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op borsten slapen nu binnen ieders handbereik

    Op borsten slapen nu binnen ieders handbereik


    Een wakker Kroatisch designbedrijf brengt het borstenhoofdkussen op de markt. Het product kreeg met 'Tits' (tieten) een niets aan de verbeelding overlatende naam. Dat meldt de krant Vecernji List.

    Het borstenkussen heeft de afmetingen van een welgevormde D-cup. Het is uitstekend geschikt om tv te kijken en dankzij zijn anatomische vorm is het luidens de ontwerpers nog goed voor je nek ook.

    Warm
    Het ding belooft bovendien heerlijk warm te zijn want het is gevuld met wol. Bijkomend voordeel is dat vrijgezellen of andere 'mensen in nood' nu 's avonds de koude lente niet meer hoeven te trotseren om hun hoofd op een koppel borsten neer te vleien. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezel geniet van oude dag dankzij bierdieet

    Ezel geniet van oude dag dankzij bierdieet

    . .

    Een Britse ezel die zo oud is dat haar eigenaar denkt dat ze een recordleeftijd bereikte, dankt haar mooie oude dag aan bier: het dier mag zich tweemaal daags op een 'pint of Guinness' verheugen.



    Volgens de eigenaar van ezelin Rosie is het dier 54 jaar, hoewel er geen papieren zijn die die ongewoon hoge leeftijd kunnen bewijzen. Wat wél vaststaat, is het opvallende dieet waarop Rosie leeft.

    Goed voor het bloed
    "Rosie krijgt Guinness, en dat doet haar deugd", weet haar baasje Lesley Manger, die een opvangcentrum voor pony's runt. "Dat is een middel dat ik al gebruikte toen ik jaren geleden in renpaardenstallen werkte. Af en toe een goede pint bier is goed voor het ijzer in het bloed. Niks nieuws onder de zon trouwens: zwangere vrouwen kregen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog ook op tijd en stond een bruin biertje, om precies dezelfde reden.

    "En wees gerust, Rosie is geen dronkaard", sluit Manger af. "Al is het maar best dat ze nooit met de auto hoeft te rijden." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken vrouw raakt met hoofd gekneld in radiator

    Dronken vrouw raakt met hoofd gekneld in radiator


    Wakker worden met een joekel van een kater in een benarde positie. Dat overkwam Sabine. Ze was na een stevig feestje omvergevallen en toen ze weer wakker werd, zat haar hoofd in een radiator gekneld. Gelukkig voor de Duitse stond de verwarming niet op en kon ze rekenen op de hulp van de gastheer die de brandweer verwittigd had. Met de hulp van de spuitgasten kon ze uit haar benarde positie bevrijd worden.

    Sabine was gaan drinken om de ruzie met haar man te vergeten. Ze ging op café en dronk zich te pletter samen met Michael. Later ging ze met de man nog aan het feesten in zijn woning in Oberdollendorf. Een paar makkers van de man dronken mee en de sfeer was opperbest. "Sabine en Michael dansten en kusten", vertelt een getuige. Even na het feestje ging Sabine neer en raakte met haar hoofd vast in de radiator.

    Brandweermannen kwamen haar redden. "Ik heb alleen maar hun voeten gezien. Hoe ze het precies gedaan hebben, weet ik niet", vertelt Sabine die nog voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht werd maar daarmee is het verhaal nog niet afgelopen. De gastheer moet zich nu voor de rechter verantwoorden voor het toebrengen van slagen en verwondingen. Intussen komen getuige aandraven met verschillende versies van de feiten. Wat wel zeker is, is dat er te veel gedronken werd. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander trouwt met mama

    Xander trouwt met mama

    xander trouwt met mama 2

     De zesjarige Xander Daems is zaterdag, daags voor Moederdag, in het gemeentehuis van Nijlen met zijn mama Nancy Compagnie getrouwd. Dat was al lang de wens van Xander, bij wie vorig jaar een grote hersentumor werd vastgesteld.

    Dat slechte nieuws was ook Make- A-Wish ter ore gekomen. Deze organisatie vervult de hartenwens van kinderen tussen drie en achttien jaar die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hen hoop, kracht en vreugde te brengen.

    “We hebben Xander de eerste keer in december ontmoet”, zegt Sophie Haemels van Make-A-Wish. “Toen we naar zijn grootste wens vroegen, zei hij ons dat hij met zijn mama wilde trouwen. Toen we zijn tweede grote wens wilde weten, kregen we hetzelfde antwoord.”

    Make-A-Wish wist dus wat te doen: een huwelijk regelen in het gemeentehuis van Nijlen. Dat vond zaterdag plaats.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (18 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetmaagd verwerpt bod van 2,3 miljoen euro

    Internetmaagd verwerpt bod van 2,3 miljoen euro


    De Ecuadoriaanse die van plan was haar maagdelijkheid te verkopen om haar zieke moeder te helpen, heeft een bod van 2,3 miljoen euro naast zich neergelegd. De koper wilde er voor die prijs een relatie bovenop, maar dat zag Evelyn Duenas niet zitten. "Dat hij die zonder zonde is de eerste steen werpt", verdedigt de internetmaagd haar initiatief. "Ik doe dit voor een goed doel en wat anderen ervan vinden, daar trek ik me niets van aan."

    Duenas bood zichzelf aan op een website die normaal puppy's en tweedehandse telefoons verkoopt. Ze hoopte op die manier minimum 15.000 euro te incasseren. Haar zieke moeder bracht ze intussen al op de hoogte van haar seksplan, kwestie van te vermijden dat ze het van iemand anders te horen zou krijgen.

    Kussen en knuffelen verboden
    De vent die het meeste geld op tafel legt, moet zich wel aan enkele strikte regels houden. Zo moet hij verplicht een condoom gebruiken en moet hij bewijzen dat hij geen vieze ziektes met zich meedraagt. Opmerkelijk: ook kussen en knuffelen is ten strengste verboden. Tenslotte beslist Evelyn waar de actie zal plaatsvinden en zal ze om veiligheidsredenen een vriend meebrengen.

    "Het is een grote opoffering, maar ik doe dit voor mijn mama. Al mijn problemen zullen er niet door opgelost raken, maar ik zal financieel wel op eigen benen kunnen staan", aldus de veelbesproken maagd. De Ecuadoriaanse regering heeft intussen al beloofd dat ze Evelyn zal helpen, op voorwaarde dat ze zichzelf niet langer te koop aanbiedt. (svm
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren veilen maagdelijkheid in documentaire

    Jongeren veilen maagdelijkheid in documentaire

    Veel geld proberen verdienen door je maagdelijkheid te veilen: een nieuw idee is het niet. Tot nu toe bleef het echter wel altijd een individueel initiatief, en geen georganiseerd. Dat verandert nu de Australiër Justin Siseley een documentaire wil maken waarin een jongen en een meisje hun maagdelijkheid veilen op de televisie. Australische moeders, vaders, media en politici spreken in koor schande van het initatief, dat ze branden als prostitutie.

    Wie meedoet krijgt 20.000 Australische dollar (14.000 euro) en 90 procent van het finale bod. De andere tien procent gaan naar het bordeel waar de veiling gehouden wordt. Boden worden online geplaatst voor de finale veiling, die face-to-face zal gebeuren.

    Ouders en overheid
    Best een pak geld voor een jongere, maar de ouders zijn er meestal niet zo voor te vinden. "Het moeilijkste is om het aan de ouders te vertellen, want zij haten mij", aldus Siseley. En ook de Australische overheid houdt hem in de gaten. Wettelijk gezien is wat Siseley doet prostitutie en dus dreigden ze met vervolging. De man verhuisde zijn activiteiten dan ook van Australië naar de Verenigde Staten.

    Geld én taboe doorbreken
    "In feite verkoop ik mijn maagdelijkheid voor geld, en dat geldt technisch gezien inderdaad als prostitutie. Maar ik ben geen prostituee, want het blijft bij één keer", aldus de 21-jarige 'Veronica'.

    Ook haar ouders waren razend, maar toch zet ze door. "Het is veel geld, en misschien verandert het wel de perceptie van seks."

    Op zoek naar een man
    Siseley is al een jaar bezig met het verzamelen van mannen en vrouwen die willen meestappen in zijn project 'Fame and fortune'. De mannelijke kandidaat heeft ondertussen weer afgehaakt, en dus is de documentairemaker op zoek naar een nieuwe kandidaat, die het publiek kan helpen kiezen.

    Alex (20) bijvoorbeeld, die graag iemand zou ontmoeten op deze manier. Ronan was het dan weer beu te wachten op het 'juiste' meisje, en zegt elk ernstig bod te overwegen. John wil dan weer zowel seks met een man als met een vrouw. "Geld is de drijfveer, maar ik vind het ook een avontuur." Dion probeert een traumatische ervaring te verwerken, en Ryan wil gewoon dichter bij een meisje geraken dan voor een tongkus." De filmpjes kan je op dit YouTube-kanaal bekijken.

    Of de werkelijke daad ook (deels) in beeld zal gebracht worden is nog niet duidelijk, net zomin wanneer de documentaire/film zal uitgezonden worden. (edp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrachtwagen met Kuifje-spullen gestolen in Machelen

    Vrachtwagen met Kuifje-spullen gestolen in Machelen

    vrachtwagen met kuifje spullen gestolen in machelen

      Inbrekers zijn het afgelopen weekend bij de nv Moulinsart in Machelen aan de haal gegaan met een vrachtwagen vol Kuifje-spullen.

    Volgens de lokale politie sloegen vier of vijf inbrekers rond zaterdagnacht toe. Met een donkerkleurige BMW kwamen ze aan het bedrijf aan, waar ze de toegangspoort openbraken.

    Vervolgens laadden ze een vrachtwagen vol Kuifje-spullen om ten slotte met beide voertuigen te vluchten.

    Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robots kunnen mensen dodelijk verwonden

    Robots kunnen mensen dodelijk verwonden



    Robots die ingeschakeld worden als hulp bij eenvoudige huishoudtaken, kunnen dodelijke verwondingen toebrengen bij mensen. Dat waarschuwen Duitse wetenschappers tijdens een robotica-beurs in Anchorage, Alaska.

    Met de opkomst van domotica en fijner wordende taken die aan machines kunnen worden gedelegeerd, lijkt het futuristische idee van robots die huishoudelijk werk uitvoeren steeds meer binnen handbereik te komen. Kleine reparaties, schoonmaken of eenvoudige maaltijden bereiden zou binnenkort tot de mogelijkheden van de huishoudrobot kunnen behoren.

    En hoewel films zoals 'I Robot' - waarin machines zich tegen hun menselijke schepper keren - geen reële bezorgdheid zijn, lopen we volgens een aantal wetenschappers wel degelijk gevaar als we zonder voorzorgen een robot in huis halen.

    'Per ongeluk' dodelijk
    Een Duits onderzoeksteam van het Instituut voor Robotica en Mechatronica in Wessling zegt dat robots een bedreiging kunnen vormen, zeker indien ze worden uitgerust met scherpe voorwerpen zoals scharen of messen. Het team ging na wat er gebeurt als een robot een scherp voorwerp gebruikt en daarmee per ongeluk een mens raakt.

    Men programmeerde een mechanische arm die allerlei voorwerpen vasthield om op 'zachte' substanties in te hakken die op menselijk weefsel lijken. Zo sloeg de robotarm op een bol siliconen, op een stuk varken en zelfs op de arm van een dappere menselijke vrijwilliger. De schade die daarbij werd toegebracht, zou in sommige gevallen dodelijk kunnen zijn, zeggen de researchers.

    Veiligheid inbouwen
    Het institituut stelt nu voor om robots uit te rusten met een detectiesysteem dat botsingen voorkomt, en zo de kans op verwondingen beduidend verkleint. Het veiligheidsssysteem gebruikt sensors die de robot waarschuwen als hij een 'nieuwe' substantie raakt - bijvoorbeeld de duim van een nieuwsgierige kleuter in plaats van de tomaten die hij aan het fijnhakken is.

    Het systeem is het eerste waarmee hakwondes door robots kunnen  worden vermeden, iets dat ongetwijfeld niet alleen goed nieuws is voor huishoudens, maar ook voor een aantal industriële toepassingen op de fabrieksvloer. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verkleed als Snoopy wil inbreken in gevangenis

    Man verkleed als Snoopy wil inbreken in gevangenis

    .
    Een man verkleed als Snoopy heeft samen met een makker een poging ondernomen om in te breken in een gevangenis. Het olijke duo wilde een familielid bevrijden. De verklede stripheld werd prompt opgepakt toen hij zich gewapend een weg wilde banen in de gevangenis van Albany op het Isle of Wight.

    Zijn kompaan was niet vermomd als stripheld, meldt de boulevardkrant The Sun. Tot overmaat van ramp bleek dat de mannen zich ook nog eens vergist hadden. Het familielid dat ze wilden bevrijden zat in een ander deel van het gevangeniscomplex. De twee wilden de deur van de personeelsingang forceren en toen dat niet lukte, wilden ze munitie naar de wagens van de cipiers gooien.

    Snoopy en zijn makker werden snel overmeesterd en opgepakt. Het wapen van de hond bleek onschadelijk, het ging om een waterpistooltje. "Je maakt het niet elke dag mee dat een stripfiguur wil inbreken in een gevangenis", aldus een gevangeniswerker. "Maar dit was echt wel een van de van domste pogingen ooit." (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Algerijnse vrouw 30 jaar lang opgesloten in schapenstal

    Algerijnse vrouw 30 jaar lang opgesloten in schapenstal

    Een 48-jarige Algerijnse vrouw is 30 jaar lang opgesloten in een schapenstal door haar vader en broer. De twee mannen werden opgepakt. Dat melden de Algerijnse media.

    Uit de eerste verklaringen van de vader blijkt dat de man, in een poging om een schandaal te vermijden, zijn dochter in de stal opsloot toen ze op 18-jarige leeftijd zwanger bleek te zijn. De politie van Adrar, in het zuiden van Algerije, trof de vrouw aan op de boerderij van de familie in het dorp Zaouia Kenta.
     
    Haren en nagels niet geknipt
    De zwaar onderkomen vrouw was vastgebonden en zat tussen de schapen en de geiten. De vrouw was niet in staat om te spreken en leek gedesoriënteerd. Volgens getuigen zouden de haren en vinger- en teennagels van de vrouw al jarenlang niet meer geknipt zijn.
     
    De vrouw werd overgebracht naar het ziekenhuis. De vader en broer worden beschuldigd van opsluiting en foltering.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!