WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spionerende' duif opgepakt in India

    'Spionerende' duif opgepakt in India


    De politie in India houdt een duif vast die verdacht wordt van spionage voor buurland Pakistan. De vogel wordt bewaakt door gewapende veiligheidsagenten. Dat meldden plaatselijke media.

    De duif had een adres en telefoonnummer uit Pakistan op het lijf gestempeld en een ringetje om zijn poot. De politie denkt dat de vogel met een bericht over de grens vloog. Het dier werd gevonden door een bewoner van de Indiase provincie Punjab, aan de grens met Pakistan.

    De vogel zou medisch onderzocht zijn. Het dier mag volgens functionarissen geen bezoek ontvangen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rat bijt toeriste in Hong Kong

    Rat bijt toeriste in Hong Kong


    Op een markt in Hong Kong is een Britse toeriste gebeten door een rat. Gevreesd wordt dat het incident geen goed zal doen aan de reputatie van de stad. Dat meldt de South China Morning Post.

    De 34-jarige vrouw was rond de middag in een schoenmakerstalletje toen ze een knauw in haar linkerenkel voelde. De toersite zag meteen nadien een dertig centimeter lange rat wegvluchten. De schoenmaker haalde evenwel een bezem tevoorschijn waarmee hij het knaagdier doodsloeg.

    Eerste keer
    "Ratten komen hier wel vaker voor", zegt de schoenmaker. "We zitten hier immers boven het afvaldepot van de metro. Het is echter de eerste keer dat iemand gebeten wordt".

    Slecht voor reputatie
    De markt waar het incident gebeurde, ligt vlak bij het chique winkelcentrum van Hong Kong. "Dat mensen gebeten worden door ratten, is heel slecht voor ons image", luidt het bij de autoriteiten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader dwingt jongen slecht schoolrapport op te eten

    Vader dwingt jongen slecht schoolrapport op te eten


    In Frankrijk heeft een man zijn twaalfjarige zoon gedwongen een slecht rapport op te eten. Hij ramde het drie bladzijden tellende rapport in de mond van de jongen, die daardoor bijna stikte. Toen de jongen het papier niet inslikte, probeerde de vader het verder in zijn keel te duwen. Daarna sloeg hij zijn zoon in het gezicht, kreeg een rechter in Poitiers te horen.

    Een leraar merkte de dag erna op school dat de jongen een dik oog en een gescheurde lip had, en verwittigde de sociale diensten. De vader werd aangeklaagd voor geweldpleging, en kreeg twee maanden celstraf met uitstel. De vader zegt zijn excuses te hebben aangeboden aan zijn zoon, en hem niet meer te slaan. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst van BV's levert 104.000 euro op voor olifanten

    Kunst van BV's levert 104.000 euro op voor olifanten

    Kai-Mook

    De olifant van Marcel Vanthilt bracht het meeste op.
    Tijdens een speciale gala-avond in de Antwerpse Zoo gingen gisteren 32 kunstige olifantjes, beschilderd door bekende Vlamingen en kunstenaars, onder de hamer. De opbrengst van 104.000 euro gaat integraal naar een project waarvan de één jaar oude Antwerpse olifant Kai-Mook de ambassadrice is.
     
    Bovenop dat bedrag komt nog 174.000 euro die werd bijeengesprokkeld met verschillende acties. De totale opbrengst van 278.000 euro investeert de Zoo in het K-Groeiplan. Dat ondersteunt de bouw van boscorridors voor 5.000 olifanten in India en de bouw van het nieuwe olifantenverblijf in de dierentuin van Planckendael.
     
    BV's en kunstenaars
    De olifant die het meest opbracht, was die van televisiefiguur Marcel Vanthilt. Hij ging voor 7.500 euro onder de hamer. Andere grootverdieners waren de olifanten van Kristel van K3 (4.400 euro), Mega Mindy (5.200 euro) en kunstenares Lieve Ulburghs (7.100 euro).

    De Kai-Mook olifantenparade is het resultaat van een samenwerking met Elephant Parade, een organisatie die zich het barre lot van de Aziatische olifanten aantrekt. De gala-avond is meteen de afsluiter van de een jaar durende campagne rond de baby-olifant. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter paft 40 sigaretten per dag, vader ziet probleem niet

    Peuter paft 40 sigaretten per dag, vader ziet probleem niet

    .

    Een Indonesische peuter kan niet meer zonder zijn dagelijkse dosis nicotine. De tweejarige Ardi Rizal paft zo'n 40 sigaretten per dag, en wordt verschrikkelijk lastig wanneer hij zijn kankerstokjes niet krijgt. "Dan wordt hij boos, weent hij en slaat hij met zijn hoofd tegen de muur. Hij zegt dat hij zich dan misselijk en ziek voelt", klaagt zijn moeder Diana (26).

    Arzil uit Musi Banyuasin geraakte verslaafd nadat papa Mohammed (30) hem aan een sigaret liet lurken toen hij 18 maanden oud was. De visboer ziet trouwens geen graten in de hobby van zijn zoon: "Hij ziet er gezond uit volgens mij. Ik zie het probleem niet," tekende The Sun op. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat overleeft wasbeurt in wasmachine

    Kat overleeft wasbeurt in wasmachine

    .

    In Australië heeft een jonge Perzische kat een volledige wasbeurt in een wasmachine overleefd. Het poesje klom naar alle waarschijnlijkheid de wasmachine in om er op de vuile was in slaap te vallen.
     
    De baasjes, zich van geen kwaad bewust, lieten een koude was draaien en kregen nadien bijna een beroerte toen ze met het wasgoed ook kat Kimba uit de machine haalden, zo staat te lezen op de website msnbc.
     
    Het vier maanden oud diertje zag er verfomfaaid uit en stond wat wankel op de poten, maar overleefde het incident dankzij de snelle tussenkomst van een dierenarts.
     
    "Het is een wonder dat ze het heeft overleefd, maar we vermoeden dat Kimba na dit avontuur haar negen levens in een keer heeft opgebruikt", aldus een opgelucht baasje. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf meisjes zwanger na seksspelletjes in Poolse school

    Vijf meisjes zwanger na seksspelletjes in Poolse school


    Vijf meisjes zijn zwanger geraakt na een blijkbaar erg gesmaakt seksspelletje in een middelbare school in het Poolse Ostroda. Het spelletje heet 'De Ster' en is in trek bij 14- en 15-jarigen. Dat weet de zender TVP Info.

    Wie laatst klaarkomt, wint
    Het gaat als volgt: de meisjes gaan op de grond liggen in een stervorm met hun hoofd tegen elkaar. Om beurten copuleren de jongens met hen. De winnaar is de jongen die het laatst klaarkomt. Zo doet een van de deelnemers het 'reglement' uit de doeken.

    Het resultaat bleef niet uit. In een jaar zijn vijf meisjes zwanger geworden door deze nieuwe vorm van 'zakdoek leggen'. "Twee van hen zijn inmiddels al bevallen", weet schooldirectrice Anna Czarnocka.

    Weinig medewerking
    Het gerecht onderzoekt de zaak, maar ondervindt weinig medewerking van de school en de ouders. "Niemand praat over de seksspelletjes en op de school zijn geen  begeleiders die de leerlingen diets maken dat je van dergelijke spelletjes zwanger kan raken", luidt het. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse 'circusslavinnen' moesten zwemmen met piranha's

    Italiaanse 'circusslavinnen' moesten zwemmen met piranha's


    De politie van Salerno in het zuiden van Italië heeft twee Bulgaarse zusjes weggehaald uit een circus. De oudste (19) moest voor de circusbezoekers zwemmen in een tank voor piranha's, de jongste zus (16) werd in een container gezet waarna circusmedewerkers haar bedolven onder slangen.

    100 euro per week
    Volgens de agenten werden de meisjes als slaven behandeld, aldus persbureau Reuters. Ze kregen 100 euro per week en moesten slapen in een trailer die eerder voor het vervoer van circusdieren had gediend. De politie arresteerde de drie Italiaans circusdirecteurs.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste echtgenote na 13 jaar terug: hertrouwde man riskeert straf voor bigamie

    Vermiste echtgenote na 13 jaar terug: hertrouwde man riskeert straf voor bigamie

    In China riskeert een man een veroordeling wegens bigamie, nu zijn vermiste echtgenote na dertien jaar weer terecht is. De 52-jarige Ren Shushao was in 2002 hertrouwd, en moet van de autoriteiten nu kiezen tussen een van zijn twee vrouwen.

    Xiong Jinzhen verdween in 1997 uit de echtelijke woning. Volgens de Conqing Business Daily werd ze door een buur ontvoerd en verkocht aan een man in een andere stad, die het slachtoffer weer verder doorverkocht.

    Begin 2010 werd Xiong in de stad Shijiao opgemerkt door een vriend van Ren. Ren organiseerde onmiddellijk een reddingsactie, en bracht Xiong naar het huis dat hij bewoonde met zijn nieuwe vrouw Cai Chengrong.
     
    Regeling
    Volgens Ren hebben hij en zijn vrouwen onderling een regeling uitgewerkt, en komen ze goed overeen. Een lokale advocaat heeft hem echter laten verstaan dat hij van een van zijn twee vrouwen moet scheiden. Doet hij dat niet, dan riskeert hij een veroordeling wegens bigamie.
     
    Ren is nu van plan om van zijn tweede vrouw te scheiden, maar benadrukt wel dat Cai bij hem en Xiong kan blijven inwonen en dat ze voor haar zullen zorgen. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat overleeft nagel in kop

    Kat overleeft nagel in kop


    In de Amerikaanse staat Iowa heeft een dierenbeul een nagel door de kop van een kat geschoten. Als bij wonder overleefde het dier de aanval met het bijna acht centimeter lange stuk metaal.

    Het dier werd opgemerkt toen het met de nagel dwars door de schedel in ogenschijnlijk goede conditie rondwandelde in Sioux City. De dierenbescherming bracht de kat naar een dierenarts, die de nagel kon verwijderen. (sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prof besmet zichzelf met computervirus

    Britse prof besmet zichzelf met computervirus

    Een Britse wetenschapper heeft zichzelf besmet met een computervirus. Mark Gasson van de universiteit van Reading zette een virus op een RFID-chip, die dan onderhuids werd ingeplant in zijn hand. Het gaat om een verbeterde versie van de identificatiechips die worden gebruikt bij dieren.

    Gasson kan de chip gebruiken om veiligheidsdeuren te openen of zijn gsm aan te zetten, maar ook om het computervirus draadloos over te dragen op andere systemen. Andere gelijkaardige chips die een verbinding maken met die systemen, worden op hun beurt besmet.

    Waarschuwing
    De man wil met zijn experiment waarschuwen voor de gevolgen van steeds meer geavanceerde technologie in medische toepassingen, zoals pacemakers of gehoorimplantaten. Naarmate de technologie krachtiger wordt, nemen namelijk ook de veiligheidsrisico's toe.

    Professor Rafael Capurro van het Duitse Steinbeis-Transfer-Instituut voor Informatie-ethiek vindt de bevindingen alvast interessant. Hij werkte in 2005 mee aan een ethische studie over dergelijke implantaten voor de Europese Commissie, en waarschuwt ook voor het gevaar voor het geval iemand online toegang zou krijgen tot iemands implantaat.

    Lichaam verbeteren
    De man gelooft dat de technologie meer en meer zal opduiken, net zoals mensen hun heil zoeken in plastische chirurgie. "Als we een manier vinden om iemands geheugen of IQ te verbeteren, dan is er een reële mogelijkheid dat mensen zullen kiezen voor een dergelijke invasieve ingreep", zegt hij aan de BBC. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkende Kamiel moet weg uit woonwijk Boortmeerbeek

    Balkende Kamiel moet weg uit woonwijk Boortmeerbeek

    De ezel Kamiel moet de woonbuurt in Boortmeerbeek, waar hij al twee jaar lang staat te balken, verlaten. Dat heeft de Leuvense rechtbank van eerste aanleg vandaag beslist op een vordering van buurtbewoner Stefan Kuklis.

    Eerder had de Haachtse vrederechter beslist dat Kamiel mocht blijven. Kamiels eigenares, Ingrid De Win, moet haar buurman een schadevergoeding van 2.220,75 euro betalen.

    Nachtwerk
    De vrouw kocht de ezel in juni 2008 en stalde het dier naast haar pony's, kippen, eenden en geiten achterin haar tuin. Dat leidde al snel tot ontevredenheid bij haar buurman Kuklis. Die klaagde er eerst over dat het dier 's nachts balkte en, nadat Kamiel 's nachts in een stal sliep, dat het dier ook overdag zijn keel openzette. Omdat de man regelmatig in de nachtploeg werkt bij chemiebedrijf Bayer, slaapt hij overdag en het gebalk van Kamiel maakte volgens hem een rustige slaap onmogelijk.

    Schadevergoeding en 'uitwijzing'
    Kuklis stapte eerst naar de vrederechter in Haacht maar die gaf hem ongelijk, waarna de man in beroep ging bij de Leuvense rechtbank van eerste aanleg. Die heeft nu beslist dat Kamiels gebalk wel degelijk hinder veroorzaakt en dat zijn eigenares haar buurman daarom een schadevergoeding van 2.220,75 euro moet betalen. Kamiel moet de woonbuurt verlaten, binnen de 48 uur nadat het vonnis betekend wordt, zoniet volgt er nog een dwangsom van 100 euro per dag. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biggetjes leggen verkeer lam in Duitse tunnel

    Biggetjes leggen verkeer lam in Duitse tunnel

    Drie biggetjes hebben het verkeer lamgelegd op een Duitse autoweg, zo heeft de politie bekendgemaakt. Twee van de drie varkens lieten bij hun avontuur het leven.

    Op de autoweg tussen Arfurt en uitgerekend Schweinfurt vloog in een tunnel ineens het laadluik open van een veetransport. Drie jonge varkens sprongen uit de vrachtwagen en begonnen rond te waggelen in de tunnel. Veertig minuten lang was de autoweg in twee richtingen versperd.

    Twee varkens werden aangereden en overleefden de klap niet. Nummer drie werd weer gevat. De bestuurder van het varkenstransport had niets gemerkt en werd pas voor de grens van Beieren tegengehouden. (dpa/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foetus in cocktailglas moet Italiaanse moeders van drank af houden

    Foetus in cocktailglas moet Italiaanse moeders van drank af houden

    Een choquerende Italiaanse campagne wil vrouwen op het gevaar van alcholgebruik tijdens de zwangerschap wijzen. Posters met een foetus in een cocktailglas moeten dorstige moeders in spe op andere gedachten brengen.

    In de campagne zie je een ongeboren kind in foetushouding, op de bodem van een glas, bedolven onder ijsblokjes en een schijfje sinaasappel. "Mama beve, bimbo beve", luidt de begeleidende slogan: "Als mama drinkt, drinkt baby ook."

    Het drankje op de poster is een specialiteit van de Veneto-regio waar de campagne gevoerd wordt. 'Spritz' is een cocktail van witte wijn, Campari en bruiswater. De advertenties zullen te zien zijn op bussen, aanplakborden en in de damestoiletten van cafés, restaurants en dancings.

    Gezondheidsrisico's
    De campagne komt er nadat het Italiaanse Instituut voor Gezondheid ontdekte dat liefst 65 procent van de Italiaanse dames alcohol gebruikt tijdens de zwangerschap. Volgens een Europees onderzoek loopt één op honderd baby's gezondheidsrisico's omdat de moeder drinkt terwijl ze een kindje verwacht.

    Alcoholgebruik is de hoofdoorzaak van aangeboren afwijkingen en ontwikkelingsstoornissen, waaronder een laag geboortegewicht en hartproblemen, zeggen Europese specialisten. De Wereldgezondheidsorganisatie raadt dan ook aan om alcohol tijdens de hele zwangerschap te vermijden.

    "Smakeloos"
    Toch krijgt de campagne de wind van voor omdat ze van slechte smaak zou getuigen. Volgens Luca Zaia, gouverneur van Veneto, riskeert ze een verkeerd beeld te scheppen van zwangere vrouwen. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verkoopt zijn leven op eBay

    Man verkoopt zijn leven op eBay



    Een Britse Australiër zit zo diep in de put na een mislukt huwelijk dat hij zijn hele leven te koop heeft aangeboden op eBay. De 44-jarige Ian Usher verkoopt op de veilingssite zijn huis, auto, job en al zijn andere bezittingen. Het bieden begint aan één Australische dollar (een halve euro), maar de man hoopt dat de prijs zal oplopen tot ruim 290.000 euro.

    Zes jaar geleden verhuisde Usher van het Britse Scarborough naar Australië. Na vijf jaar kwam er een einde aan de relatie met zijn vrouw Laura. "Mijn leven hier is schitterend, maar ik wil een nieuwe start nemen", zegt hij. "Na de verkoop wil ik met mijn geld naar de luchthaven stappen en op het eerste vliegtuig springen dat ik zie. De bestemming doet er niet toe."

    De verkoop start op 22 juni. Wie interesse heeft, kan alvast een kijkje nemen op zijn website www.alife4sale.com. Daar vind je alle details over zijn leven, inclusief videobeelden zodat de koper zich een duidelijk beeld kan vormen over zijn/haar nieuwe leven. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viskroketten met dragonaardappelen

    Viskroketten met dragonaardappelen

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten
    300 g wijtingfilets
    2 grote aardappelen
    1 ui
    1 wortel
    1 sjalot
    2 zure augurkjes
    1/2 eetlepel mosterd
    1/2 koffielepel verse fijngehakte dragon
    2 eetlepels bloem
    1 ei
    4 eetlepels paneermeel
    1 scheutje olijfolie
    peper en zout

    Bereiding
    Ui en wortel schillen. In stukken snijden. 20 minuten laten koken in licht gezouten water. Tegelijk de vis boven het kookwater stomen in een mandje met het deksel op de pot. De vis mag eigenlijk niet echt koken, want dan wordt hij te droog. Laat de vis uitlekken. Kook de aardappelen en snijd ze in stukjes. Doe ze in een kom en leg er kleine klontjes gezouten boter op. Hak een sjalot en de augurkjes heel fijn. Zorg ervoor dat alle kleine graatjes uit de visfilets verdwenen zijn. Doe de vis, de sjalot, de augurken, de dragon en de mosterd bij de aardappelen. Kruid met peper en zout. Plet met een vork tot een mooie dikke puree is ontstaan. Laat afkoelen in de koelkast en vorm er met een lepel ronde vormpjes van. Draai elk vormpje eerst in bloem, daarna in losgeklopt eiwit en dan in het paneermeel. Bak de koekjes zachtjes in een pan met antikleeflaag en wat boter. Versier het geheel met citroen en peterselie.

    Tip: Elke vissoort doet het goed in dit recept. Je kunt er ook restjes kabeljauw, pollak, zeebaars of pladijs voor gebruiken.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodelijk' telefoonnummer uit roulatie genomen

    'Dodelijk' telefoonnummer uit roulatie genomen

    Een Bulgaarse gsm-operator heeft het mobiele nummer 0888 888 888 uit roulatie genomen, nadat elke persoon die het nummer de laatste tien jaar in gebruik had is overleden.


    De eerste 'houder' van het nummer was Vladimir Grashnov, de voormalige CEO van operator Mobitel. Hij stierf in 2001 op 48-jarige leeftijd aan kanker. Hoewel hij geen vijanden had, waren er hardnekkige geruchten dat hij vergiftigd was door een rivaal door middel van radioactieve besmetting.

    Het nummer kwam nadien in handen van de Bulgaarse maffiabaas Konstantin Dimitrov. Die kwam in 2003 in Nederland om het leven toen hij op straat werd neergeschoten, met zijn gsm in de hand. Naar verluidt zat de Russische maffia achter die moord.

    De volgende die het nummer kreeg toegewezen, was Konstantin Dishliev, een malafide projectontwikkelaar. Hij kwam in 2005 vroegtijdig aan zijn einde, toen ook hij werd doodgeschoten in de Bulgaarse hoofdstad Sofia.

    Sindsdien het nummer 'on hold' gezet door Mobitel, al wil de operator dat bericht ontkennen noch bevestigen. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraar wil foto's zwangere leerlingen in jaarboek en mag gaan

    Leraar wil foto's zwangere leerlingen in jaarboek en mag gaan


    Een leraar moet volgend schooljaar niet meer terugkomen. De man had de suggestie gedaan om een extra hoofdstuk toe te voegen aan het jaarboek van de Knightstown High School. K.C. Salter dacht aan een aparte katern voor de zwangere leerlingen van het voorbije jaar maar dat vond directeur Scott Ritchie absoluut niet kunnen.

    "Een leerling wou koste wat het kost een foto nemen van een zwangere leerlinge. De leerlinge was daar niet mee opgezet en toen werd duidelijk dat de foto diende voor het aparte hoofdstuk in het jaarboek", aldus Ritchie. De directeur geeft nog mee dat de leraar volgend schooljaar niet meer opnieuw verwacht wordt wegens zijn "middelmatige prestaties". (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen doet behoefte in brooddoos tijdens les

    Jongen doet behoefte in brooddoos tijdens les

    .

    De directie van een school in Orange County is een onderzoek gestart naar een merkwaardig incident. Een jongen van dertien deed tijdens de les zijn behoefte in zijn brooddoos. De leerling zou van de lerares geen toestemming gekregen hebben om naar het toilet te gaan.

    Ze vertelde de jongen te wachten tot de les gedaan was of om zijn brooddoos te gebruiken wat het hij deed, schrijft Myfoxorlando. Na het incident is Janeeka Chambers met betaald verlof gestuurd tot het onderzoek afgerond is.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken vrouw pikt opmerking niet en bijt oor af

    Dronken vrouw pikt opmerking niet en bijt oor af


    Ze pikte een opmerking aan het adres van een vriendin niet en dat maakte ze op een pijnlijke manier duidelijk. Susan Mwarabu (30) ging op de man af, likte zijn gezicht en beet daarna een oor af.

    Volgens de politie van Ramsey County in Minnesota had het slachtoffer een opmerking gemaakt over de manier waarop een vriendin van Mwarabu frieten at. Mwarabu raapte nog een stuk oor op, stak het opnieuw in haar mond en wandelde doodleuk naar buiten. De lerares was blijkbaar dronken en vloog na haar hap achter de tralies.

    Intussen is ze al voor de rechter verschenen en die heeft de Amerikaanse veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf. De Northfield School waar ze les gaf, heeft haar ook op straat gezet. Dokters konden het oor van het slachtoffer herstellen. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!