WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    31-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skater springt van Eiffeltoren en vestigt fenomenaal record

    Skater springt van Eiffeltoren en vestigt fenomenaal record





    Voor wereldkampioen in-line skating Taig Khris was gewoon even van de eiffeltoren springen duidelijk niet extreem genoeg. De waaghals bond gisteren de skates aan en sprong de diepte in vanop de eerste verdieping van het beroemde toeristische icoon aangemoedigd door duizenden kijklustigen in de Franse hoofdstad. Dertig meter lager landde hij feilloos op de geplaatste halfpipe.

    Verpulvering
    De stunt is goed voor een vermelding in het Guinness Book of world records. Taig Khris verpulverde hiermee het vorige record dat op naam stond van de Amerikaan Danny Way en slechts een schamele 8,53 meter bedroeg.

    Grenzen verleggen
    "Ik voelde de adrenaline nooit zo sterk door mijn lichaam stromen," verklaarde de wereldkampioen achteraf. "Ik maakte de sprong om mensen aan te sporen steeds grenzen te verleggen en hun passies te volgen", besloot Taig Khris. (hlnsydney/kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste roof Thorarollen ooit uit Antwerpse synagoge

    Grootste roof Thorarollen ooit uit Antwerpse synagoge


    Een diefstal in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Antwerpse synagoge aan de Oostenstraat heeft een schokgolf door de joodse gemeenschap gestuurd. Zes waardevolle Thorarollen werden uit de synagoge gestolen, meldt Joods Actueel vanavond. In België is het de grootste roof van Thorarollen ooit, luidt het.
     
    Een Thorarol is het opgerolde perkament met daarop de tekst van de joodse bijbel. De waarde van zo'n rol wordt op meer dan 30.000 euro geschat. Dieven zijn via een zijgebouw het pand binnen geraakt en hebben behalve enkele deuren ook het slot van de ark, waarin de rollen lagen opgeborgen, kunnen openbreken.
     
    Concentratiekamp
    Naar verluidt zou een van de rollen meer dan tweehonderd jaar oud zijn en een wel zeer bijzondere geschiedenis hebben. De rol werd door een vrouw meegenomen naar een concentratiekamp en heel die tijd verborgen gehouden in het kamp. Kunstkenners schatten de waarde ervan boven de 200.000 euro.
     
    De politie heeft volgens Joods Actueel vingerafdrukken genomen en bekijkt of camerabeelden in de buurt meer informatie kunnen opleveren. Er werd nog niemand opgepakt. Kenners verwachten dat er binnenkort om losgeld zal gevraagd worden.
     
    Verbrand
    Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden uit dezelfde synagoge zo'n tien rollen en nog eens honderden heilige geschriften door het raam naar beneden gegooid en op straat verbrand.
     
    Philip Heylen, Antwerps schepen voor erediensten, bezoekt morgen  de synagoge. Die synagoge, een beschermd monument, staat trouwens een renovatiebeurt te wachten. Bij die werken zou er ook werk worden gemaakt van een betere beveiliging. (belga/sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere moeder neemt zoontjes mee op dievenpad

    Zwangere moeder neemt zoontjes mee op dievenpad


    Een zwangere moeder nam haar twee zoontjes van vijf en zeven mee op het dievenpad. Volgens de politie van Hamilton County gebruikte de vrouw van 25 haar kinderen. Zo stak ze haar zoontje door een open venster waarna de knul de deur voor zijn mama opende. Samantha Brewer was telkens uit op het stelen van juwelen.

    Een getuige zag hoe de vrouw de woning van een buur verliet. Toen zijn buurman zei dat hij het slachtoffer geworden was van een diefstal, begon het te dagen bij de getuige en hij gaf een precieze beschrijving van de dader aan de politie. Een tweede getuige meldde ook al een diefstal die gepleegd werd door een zwangere vrouw.

    Toen Brewer opgepakt werd, bekende ze meteen de inbraken en diefstallen. Ze zei dat ze het deed uit noodzaak. De jonge moeder zat in geldnood. Ze was werkloos en haar man was net op ziekteverlof gezet. Brewer werd op beschuldiging van het plegen van zes inbraken opgesloten in de gevangenis van Hamilton County. De vrouw moet volgende maand bevallen en dat zal dan gebeuren in de gevangenis. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drinken doe je met mate

    Drinken doe je met mate




    Het zou de ideale campagne tegen overmatig drankgebruik kunnen zijn, dit filmpje van een straalbezopen meisje op een festival in Ohio in de Verenigde Staten. Ze is zo dronken dat ze zelfs niet op haar benen kan staan.

    Ondanks verwoede pogingen van andere festivalgangers om haar recht te helpen, valt ze steevast op de grond, met haar gezicht in de modder. Of ze zich nog iets van het festival kan herinneren, betwijfelen we, maar deze beelden kunnen haar geheugen misschien wat opfrissen. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SMAK laat bezoekers zelf toegangsprijs bepalen

    SMAK laat bezoekers zelf toegangsprijs bepalen

    Het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK) in Gent laat tussen 20 en 24 april de bezoekers zelf de toegangsprijs bepalen voor de op dat moment lopende tentoonstellingen.

    De actie is een unicum voor het museum, en wil onderzoeken wat een bezoeker wil betalen voor een portie kunst en cultuur. Omwille van een lage ticketprijs haalt het museum namelijk weinig inkomsten uit zijn bezoekers, en vraagt zich daarom af hoe de werkingsmiddelen toch verhoogd kunnen worden op een publieksvriendelijke manier.

    "Zeven op de tien bezoekers hebben recht op korting. Zo is er de 1 euro-regel voor jongeren tot 26 jaar", zegt adjunct zakelijk directeur van het museum Femke Vandenbosch. "Wij geven die kortingen met veel plezier, maar we vroegen ons af wat je nog hebt aan een algemene ticketprijs van 6 euro als maar 30 procent van de bezoekers die betaalt".
     
    Op zondag 25 april is de toegang tot het museum sowieso gratis vanwege Erfgoeddag. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw topprijzen betaald voor Kuifje

    Opnieuw topprijzen betaald voor Kuifje

    In Parijs zijn vandaag prenten, tekeningen en objecten van Kuifje-tekenaar Hergé opnieuw voor recordprijzen onder de hamer gegaan. In totaal bracht de veiling 1,08 miljoen euro op.

    De veiling werd georganiseerd door veilinghuis Piasa, in samenwerking met Moulinsart, de beheerder van de exploitatierechten van het werk van tekenaar Hergé. In totaal gingen 230 loten onder de hamer. De 1,08 miljoen euro benadert de 1,2 miljoen euro die de belangrijkste veiling ooit van werken van Hergé, in 2009 in ons land, opbracht.

    Topper van de veiling was een dubbele prent uit het album 'de scepter van Ottokar' uit 1939, die voor 243.750 euro door een Belgische verzamelaar is gekocht. Dat is een recordbedrag.

    Een bronzen beeld van Kuifje en Bobbie, van de hand van Nat Neujean, werd voor 125.000 euro geveild, het hoogste bedrag ooit voor een werk van Neujean.

    De kopers kwamen vooral uit België, maar ook uit Frankrijk, Spanje of Groot-Brittannië. (afp/ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneken Pis plast melk voor Wereldmelkdag

    Manneken Pis plast melk voor Wereldmelkdag

    Manneken Pis, verkleed als Afrikaans veehouder, zal naar aanleiding van de Wereldmelkdag op 1 juni de hele dag melk plassen. Het initiatief komt van Dierenartsen Zonder Grenzen die hiermee de problemen van de Afrikaanse melkketen, in het bijzonder die in Mali, in de verf wil zetten. Dat heeft de organisatie aangekondigd.

    De Belgische ngo Dierenartsen Zonder Grenzen bestrijdt honger en armoede op een duurzame manier door lokale veeartsennetwerken uit te bouwen en heeft projecten in acht Afrikaanse landen, waaronder Mali.
     
    Tachtig procent van de bevolking in dat land leeft van de veeteelt. Melk speelt er een belangrijke rol in de strijd tegen armoede en honger. De productie en verspreiding van melk verloopt in Mali echter niet optimaal, luidt het. Terwijl een Belgische koe tot dertig liter melk per dag produceert, levert een Afrikaanse koe slechts twee tot drie liter. Het gebrek aan water en voedsel voor het vee, het tekort aan veterinaire diensten op het platteland, een onderontwikkeld wegennet en een gebrek aan hygiëne in het productie- en verwerkingsproces liggen aan de basis van het productieprobleem.
     
    Dierenartsen Zonder Grenzen ondersteunt de commercialisering van de lokale melkproductie in Mali door de gezondheid van het vee te verbeteren, de kwaliteit van de melk te waarborgen en de handel te ondersteunen. Zo zou drie tot vier keer meer melk bij de eindgebruiker raken.
     
    FAO, de voedsel- en landbouworganisatie van de VN, startte in 2001 met de Wereldmelkdag. Vorig jaar deed Dierenartsen Zonder Grenzen op 1 juni Manneken Pis al eens melk plassen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetverslaafd koppel laat baby verhongeren

    Internetverslaafd koppel laat baby verhongeren


    Een Zuid-Koreaans internetverslaafd echtpaar moet twee jaar de cel in omdat ze hun pasgeboren kind hebben laten verhongeren. De baby kreeg maar één keer per dag te eten.

    Het stel zat bijna de hele dag in een internetcafé. De twee waren geobsedeerd geraakt door een spel op internet waarbij ze een virtueel meisje moesten opvoeden.

    Beide ouders waren hun baan kwijt en hadden hun toevlucht gezocht op internet om aan de realiteit te ontkomen. De straf van de vrouw is opgeschort omdat ze weer zwanger is. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordsom betaald voor één van oudste fototoestellen

    Recordsom betaald voor één van oudste fototoestellen


    Een voorloper van het moderne fototoestel, een daguerreotype-toestel uit 1839, met handtekening van uitvinder Jacques Daguerre, is in Wenen geveild voor 732.000 euro. Dat is een recordsom voor een fototoestel. De camera, waarvan er maar een tiental bestaan, allemaal in musea, werd te koop aangeboden door een Duitse familie. De koper is een internationale verzamelaar. In 2007 werd al eens een soortgelijk toestel geveild, voor 576.000 euro, maar dat droeg niet de signatuur van Daguerre.
     
    De camera, in hout, is in goede staat. Uitvinder is de Fransman Jacques Daguerre (1787-1851). Met dit type camera konden voor het eerst zuivere foto's worden genomen. (afp/ddh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dief wil gestolen portefeuille aan eigenaar terugbezorgen in ruil voor 50 euro

    Dief wil gestolen portefeuille aan eigenaar terugbezorgen in ruil voor 50 euro


    In Luik is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige oplichter opgepakt die had aangeboden om een gestolen portefeuille aan de eigenaar terug te bezorgen in ruil voor 50 euro.
     
    Toen het slachtoffer merkte dat hij was bestolen, ging hij de diefstal bij de politie aangeven. Tijdens het verhoor kreeg de man telefoon van een persoon die zijn portefeuille had en hem die wilde teruggeven in ruil voor 50 euro. De bestolen man ging op het aanbod in, maar nam wel enkele agenten in burger mee, die de oplichter arresteerden.
     
    De dief werd ter beschikking gesteld van het parket van Luik. Het parket signaleert overigens dat er momenteel in Luik een bende actief is, die dezelfde modus operandi hanteert. Of de dief lid is van die bende, is niet geweten. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Half miljoen mensen per dag gaan werken met kater in Verenigd Koninkrijk

    Half miljoen mensen per dag gaan werken met kater in Verenigd Koninkrijk


    Dagelijks gaan zowat vijfhonderdduizend mensen in het Verenigd Koninkrijk naar hun werk met een kater. Dat blijkt uit een studie van de site Drinkaware, staat op de website 20 minutes.fr te lezen.

    De inwoners van het Verenigd Koninkrijk, van wie er in totaal 31 miljoen mensen werkzaam zijn, zouden gemiddeld driemaal per maand gaan werken terwijl ze nog de naweeën van een "zware avond" ondervinden. En zeven procent van de 520.000 mensen in kwestie moeten door die kater zelfs vroeger naar huis gaan.

    Van wie dan toch de moed kan opbrengen om de volledige werkdag te blijven, zegt zeventien procent dat ze moeten zwoegen om alles onder controle te houden, maar dat ze hoe dan ook fouten maken. (afp/ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Spionerende' duif opgepakt in India

    'Spionerende' duif opgepakt in India


    De politie in India houdt een duif vast die verdacht wordt van spionage voor buurland Pakistan. De vogel wordt bewaakt door gewapende veiligheidsagenten. Dat meldden plaatselijke media.

    De duif had een adres en telefoonnummer uit Pakistan op het lijf gestempeld en een ringetje om zijn poot. De politie denkt dat de vogel met een bericht over de grens vloog. Het dier werd gevonden door een bewoner van de Indiase provincie Punjab, aan de grens met Pakistan.

    De vogel zou medisch onderzocht zijn. Het dier mag volgens functionarissen geen bezoek ontvangen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rat bijt toeriste in Hong Kong

    Rat bijt toeriste in Hong Kong


    Op een markt in Hong Kong is een Britse toeriste gebeten door een rat. Gevreesd wordt dat het incident geen goed zal doen aan de reputatie van de stad. Dat meldt de South China Morning Post.

    De 34-jarige vrouw was rond de middag in een schoenmakerstalletje toen ze een knauw in haar linkerenkel voelde. De toersite zag meteen nadien een dertig centimeter lange rat wegvluchten. De schoenmaker haalde evenwel een bezem tevoorschijn waarmee hij het knaagdier doodsloeg.

    Eerste keer
    "Ratten komen hier wel vaker voor", zegt de schoenmaker. "We zitten hier immers boven het afvaldepot van de metro. Het is echter de eerste keer dat iemand gebeten wordt".

    Slecht voor reputatie
    De markt waar het incident gebeurde, ligt vlak bij het chique winkelcentrum van Hong Kong. "Dat mensen gebeten worden door ratten, is heel slecht voor ons image", luidt het bij de autoriteiten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader dwingt jongen slecht schoolrapport op te eten

    Vader dwingt jongen slecht schoolrapport op te eten


    In Frankrijk heeft een man zijn twaalfjarige zoon gedwongen een slecht rapport op te eten. Hij ramde het drie bladzijden tellende rapport in de mond van de jongen, die daardoor bijna stikte. Toen de jongen het papier niet inslikte, probeerde de vader het verder in zijn keel te duwen. Daarna sloeg hij zijn zoon in het gezicht, kreeg een rechter in Poitiers te horen.

    Een leraar merkte de dag erna op school dat de jongen een dik oog en een gescheurde lip had, en verwittigde de sociale diensten. De vader werd aangeklaagd voor geweldpleging, en kreeg twee maanden celstraf met uitstel. De vader zegt zijn excuses te hebben aangeboden aan zijn zoon, en hem niet meer te slaan. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst van BV's levert 104.000 euro op voor olifanten

    Kunst van BV's levert 104.000 euro op voor olifanten

    Kai-Mook

    De olifant van Marcel Vanthilt bracht het meeste op.
    Tijdens een speciale gala-avond in de Antwerpse Zoo gingen gisteren 32 kunstige olifantjes, beschilderd door bekende Vlamingen en kunstenaars, onder de hamer. De opbrengst van 104.000 euro gaat integraal naar een project waarvan de één jaar oude Antwerpse olifant Kai-Mook de ambassadrice is.
     
    Bovenop dat bedrag komt nog 174.000 euro die werd bijeengesprokkeld met verschillende acties. De totale opbrengst van 278.000 euro investeert de Zoo in het K-Groeiplan. Dat ondersteunt de bouw van boscorridors voor 5.000 olifanten in India en de bouw van het nieuwe olifantenverblijf in de dierentuin van Planckendael.
     
    BV's en kunstenaars
    De olifant die het meest opbracht, was die van televisiefiguur Marcel Vanthilt. Hij ging voor 7.500 euro onder de hamer. Andere grootverdieners waren de olifanten van Kristel van K3 (4.400 euro), Mega Mindy (5.200 euro) en kunstenares Lieve Ulburghs (7.100 euro).

    De Kai-Mook olifantenparade is het resultaat van een samenwerking met Elephant Parade, een organisatie die zich het barre lot van de Aziatische olifanten aantrekt. De gala-avond is meteen de afsluiter van de een jaar durende campagne rond de baby-olifant. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter paft 40 sigaretten per dag, vader ziet probleem niet

    Peuter paft 40 sigaretten per dag, vader ziet probleem niet

    .

    Een Indonesische peuter kan niet meer zonder zijn dagelijkse dosis nicotine. De tweejarige Ardi Rizal paft zo'n 40 sigaretten per dag, en wordt verschrikkelijk lastig wanneer hij zijn kankerstokjes niet krijgt. "Dan wordt hij boos, weent hij en slaat hij met zijn hoofd tegen de muur. Hij zegt dat hij zich dan misselijk en ziek voelt", klaagt zijn moeder Diana (26).

    Arzil uit Musi Banyuasin geraakte verslaafd nadat papa Mohammed (30) hem aan een sigaret liet lurken toen hij 18 maanden oud was. De visboer ziet trouwens geen graten in de hobby van zijn zoon: "Hij ziet er gezond uit volgens mij. Ik zie het probleem niet," tekende The Sun op. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat overleeft wasbeurt in wasmachine

    Kat overleeft wasbeurt in wasmachine

    .

    In Australië heeft een jonge Perzische kat een volledige wasbeurt in een wasmachine overleefd. Het poesje klom naar alle waarschijnlijkheid de wasmachine in om er op de vuile was in slaap te vallen.
     
    De baasjes, zich van geen kwaad bewust, lieten een koude was draaien en kregen nadien bijna een beroerte toen ze met het wasgoed ook kat Kimba uit de machine haalden, zo staat te lezen op de website msnbc.
     
    Het vier maanden oud diertje zag er verfomfaaid uit en stond wat wankel op de poten, maar overleefde het incident dankzij de snelle tussenkomst van een dierenarts.
     
    "Het is een wonder dat ze het heeft overleefd, maar we vermoeden dat Kimba na dit avontuur haar negen levens in een keer heeft opgebruikt", aldus een opgelucht baasje. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf meisjes zwanger na seksspelletjes in Poolse school

    Vijf meisjes zwanger na seksspelletjes in Poolse school


    Vijf meisjes zijn zwanger geraakt na een blijkbaar erg gesmaakt seksspelletje in een middelbare school in het Poolse Ostroda. Het spelletje heet 'De Ster' en is in trek bij 14- en 15-jarigen. Dat weet de zender TVP Info.

    Wie laatst klaarkomt, wint
    Het gaat als volgt: de meisjes gaan op de grond liggen in een stervorm met hun hoofd tegen elkaar. Om beurten copuleren de jongens met hen. De winnaar is de jongen die het laatst klaarkomt. Zo doet een van de deelnemers het 'reglement' uit de doeken.

    Het resultaat bleef niet uit. In een jaar zijn vijf meisjes zwanger geworden door deze nieuwe vorm van 'zakdoek leggen'. "Twee van hen zijn inmiddels al bevallen", weet schooldirectrice Anna Czarnocka.

    Weinig medewerking
    Het gerecht onderzoekt de zaak, maar ondervindt weinig medewerking van de school en de ouders. "Niemand praat over de seksspelletjes en op de school zijn geen  begeleiders die de leerlingen diets maken dat je van dergelijke spelletjes zwanger kan raken", luidt het. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse 'circusslavinnen' moesten zwemmen met piranha's

    Italiaanse 'circusslavinnen' moesten zwemmen met piranha's


    De politie van Salerno in het zuiden van Italië heeft twee Bulgaarse zusjes weggehaald uit een circus. De oudste (19) moest voor de circusbezoekers zwemmen in een tank voor piranha's, de jongste zus (16) werd in een container gezet waarna circusmedewerkers haar bedolven onder slangen.

    100 euro per week
    Volgens de agenten werden de meisjes als slaven behandeld, aldus persbureau Reuters. Ze kregen 100 euro per week en moesten slapen in een trailer die eerder voor het vervoer van circusdieren had gediend. De politie arresteerde de drie Italiaans circusdirecteurs.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste echtgenote na 13 jaar terug: hertrouwde man riskeert straf voor bigamie

    Vermiste echtgenote na 13 jaar terug: hertrouwde man riskeert straf voor bigamie

    In China riskeert een man een veroordeling wegens bigamie, nu zijn vermiste echtgenote na dertien jaar weer terecht is. De 52-jarige Ren Shushao was in 2002 hertrouwd, en moet van de autoriteiten nu kiezen tussen een van zijn twee vrouwen.

    Xiong Jinzhen verdween in 1997 uit de echtelijke woning. Volgens de Conqing Business Daily werd ze door een buur ontvoerd en verkocht aan een man in een andere stad, die het slachtoffer weer verder doorverkocht.

    Begin 2010 werd Xiong in de stad Shijiao opgemerkt door een vriend van Ren. Ren organiseerde onmiddellijk een reddingsactie, en bracht Xiong naar het huis dat hij bewoonde met zijn nieuwe vrouw Cai Chengrong.
     
    Regeling
    Volgens Ren hebben hij en zijn vrouwen onderling een regeling uitgewerkt, en komen ze goed overeen. Een lokale advocaat heeft hem echter laten verstaan dat hij van een van zijn twee vrouwen moet scheiden. Doet hij dat niet, dan riskeert hij een veroordeling wegens bigamie.
     
    Ren is nu van plan om van zijn tweede vrouw te scheiden, maar benadrukt wel dat Cai bij hem en Xiong kan blijven inwonen en dat ze voor haar zullen zorgen. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!