WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    15-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken klant bijt vingertop taxichauffeur af

    Dronken klant bijt vingertop taxichauffeur af

    Wat een nachtelijke routinerit had moeten worden, pakte voor de Nederlandse taxichauffeur Didier Doeve compleet anders uit. Een kotsende en vechtende dronken klant beet hem een vingertop af en veranderde het ritje in een ware horrortocht. "Ik zie nog steeds zijn mond met bloed voor me," zegt de aangeslagen chauffeur tegen het AD.

    Doeve pikte in de bewuste nacht een echtpaar op in de binnenstad van Enschede. De man was duidelijk onder invloed en gedroeg zich uiterst irritant. Alsof dat nog niet genoeg was, kotste hij ook nog eens het de hele wagen vol. De taxichauffeur vroeg of de man dat normaal vond, en die antwoord dat hij het wel zou vergoeden. Vervolgens veranderde hij toch van gedacht en gaf aan "wel voor de schoonmaakkosten te willen vechten.'' De verbouwereerde bestuurder denkt dat de man een geintje maakt, maar komt bedrogen uit.

    Bij de nek gegrepen
    Aangekomen in Haaksbergen lijken de gemoederen dan toch bedaard. De man en vrouw verlaten de taxi en zeggen Doeve toe het geld in hun woning, een fraaie boerderij, te gaan halen. Als de man vervolgens als een losgeslagen gek kwam aangestormd en hem door het openstaande raam met twee handen bij de nek greep, kreeg alles een andere wending. Doeve verweerde zich kranig, maar moest dat bekopen met zware verwondingen. "Hij beet het topje van mijn ringvinger eraf,'' zegt hij. "Het bloed stond hem in de mond.'' Bij het openen van het portier brak de chauffeur ook nog eens zijn hand.

    Te laat om aan te naaien
    Overmand door de pijn wist Doeve toch te ontkomen. Hij liet zijn wagen achter en een gealarmeerde collega bracht hem naar het ziekenhuis. Pas een dag later kon in Doeves wagen zijn afgebeten vingertop worden gevonden. "Te laat om het nog aan te naaien. Ongelooflijk. Dit verwacht je toch niet van een normale klant?''

    De aanvaller is inmiddels aangehouden en wordt zware mishandeling aangerekend. Chauffeur Doeve zit, arbeidsongeschikt, thuis en krijgt het bizarre gebeuren niet uit zijn hoofd. "Iedere keer als ik naar mijn handen kijk, zie ik die man voor me. Dit vergeet ik nooit meer.'' (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Als Oranje verliest, slaat papa ons"

    "Als Oranje verliest, slaat papa ons"

    als oranje verliest slaat papa ons

    Mannen werken hun frustratie na een verloren voetbalmatch vaak uit op hun partner en hun gezin. De Nederlandse Federatie Opvang speelt daar met de slogan 'Als Oranje verliest, slaat papa ons' wel heel direct op in.

    Het is een brutale slogan die op reusachtige verplaatsbare affiches komt langs Nederlandse autowegen. De Federatie Opvang heeft haar inspiratie gehaald uit een Amerikaans onderzoek. Daaruit blijkt dat huiselijk geweld met 8 procent toeneemt na een verloren wedstrijd.

    Kort lontje

    "Het geweld neemt toe, naarmate het verlies minder werd verwacht", aldus Johan Gortworst van de Federatie. "Een aantal mannen heeft een kort lontje. Die mannen moeten nadenken. Het is niet de bedoeling dat het gezin het huis uit vlucht als Oranje op achterstand staat." De campagne krijgt na het WK voetbal een verlengstuk in de Nederlandse voetbalstadions.

    In België vallen we van de trap

    Marijke Weewauters van het Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen vindt de affiches uit Nederland "vrij bot", maar ze trekken de aandacht en dat heeft effect.

    "Wij durven dat ook. In Antwerpen hebben we affiches gehangen met de slogan: 'Eén op de vijf vrouwen valt van de trap'"

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksclubuitbaatster leert zevenjarig dochtertje paaldansen

    Seksclubuitbaatster leert zevenjarig dochtertje paaldansen

    .

    .Sarah Burge, een moeder uit Cambridge, blijft voor controverse zorgen. De vrouw, die eerder een Botox-sessie aan haar 15-jarige dochter cadeau deed, leert haar jongste kind nu paaldansen. Dat meldt Clint.be.

    "Voor Poppy is dit net hetzelfde als op een klimrek spelen", ziet de 50-jarige eigenares van een seksclub geen graten in de paaldanslessen van haar dochter. "Bovendien is het gezonder dan de hele dag voor de tv zitten". Maar haar uitspraken zorgen voor heel wat ophef. Pedagogen vinden immers dat de 7-jarige Poppy op een te jonge leeftijd in contact wordt gebracht met seks.

    "Niet per se een seksattribuut"
    Burge beseft dat heel wat mensen misnoegd zijn door de paaldanslessen, maar ze ligt er heus niet wakker van. "Iedereen ziet zo'n danspaal als een seksattribuut, maar dat hoeft niet per se zo te zijn". De 'levende Barbie' denkt ook toekomstgericht. "Als Poppy mijn club op een dag overneemt, dan weet ze wat goede dansers in huis moeten hebben."

    Botox
    Het is niet de eerste keer dat Burge voor ophef zorgt. In maart haalde ze nog de Britse tabloids nadat ze haar 15-jarige dochter Hannah een Botox-sessie cadeau had gedaan. De moeder, die zelf ook niet vies is van wat plastische chirurgie, geeft ook nog mee dat de jonge Poppy een borstvergroting wil. "Die krijgt ze als ze oud genoeg is. Mijn dochters kan ik echt niets weigeren." (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-jarige vrouw sterft na krijgen rokerslongen

    28-jarige vrouw sterft na krijgen rokerslongen

    .

    Tragische gebeurtenis in Engeland: Een vrouw, die leed aan taaislijmziekte, overleed 5 maand nadat ze de nieuwe longen kreeg. Saillant detail: die longen waren van iemand die er gedurende 30 jaar stevig op losgerookt had..

    Vier jaar geleden werd Lyndsey Scott op de wachtlijst gezet voor een longtransplantatie nadat haar toestand ernstig achteruit was gegaan. 20 maand later was het eindelijk zover: er was een donor beschikbaar. De vrouw hoopte via de dubbele longtransplantatie haar leven alsnog te rekken. De 28-jarige vrouw werd echter nooit op de hoogte gebracht over de ongezonde levensstijl van haar donor. Ze onderging de operatie in februari, maar van begins af aan waren er meteen serieuze complicaties en de vrouw moest meer dan 6 weken op intensieve zorgen blijven. Eenmaal thuis bleef ze aan kortademigheid lijden. Enkele weken later werd de vrouw opnieuw opgenomen in het ziekenhuis, waar ze overleed aan een longontsteking.

    De ouders van Lyndsey besloten dan enkele maanden later het medische rapport van hun dochter op te vragen. Tot hun grote ontzetting bleek dat de donor van hun dochter een verstokte roker was. "Als Lyndsey dit had geweten, had ze de operatie zeker en vast geweigerd", was de reactie van de vader. (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjes mogen geen korte rokjes meer dragen op school

    Meisjes mogen geen korte rokjes meer dragen op school

    Meisjes jonger dan zestien mogen geen rokjes meer dragen in een school in Groot-Brittannië. De schooldirectie neemt de revolutionaire beslissing in het belang van de meisjes. De leerlingen hadden de rokjes van hun schooluniformen ingekort en dat kan volgens de directie ongepaste reacties uitlokken op de gemengde school.

    De meisjes van de Saint Aidan High School in Harrogate moeten vanaf september dan ook broeken dragen. De leerlingen die zestien en ouder zijn mogen nog wel een rokje dragen maar het rokje mag niet minder dan 7 centimeter boven die knie uitkomen.

    Leerlingen en ouders reageren verontwaardigd. Ze vinden de nieuwe regel belachelijk maar de schooldirectie zegt dat ze handelt in het belang van de meisjes. "Jonge meisjes lopen risico als ze met te korte rokjes naar school komen. Ze zijn zich ook niet bewust van de signalen die ze uitzenden met het dragen van die korte rokjes", luidt het bij de schooldirectie. "We nodigen de ouders uit om een kijkje te nemen op school. Hun dochters korten hun rokje in op weg naar school. Er is een significant verschil in de lengte van de rokjes op school en thuis. Het is dan ook niet denkbeeldig dat ze gevaar lopen in hun te korte rokjes en als school is het onze plicht om aan de veiligheid van de leerlingen te denken." (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerlijke taxichauffeur vindt 22.000 euro

    Eerlijke taxichauffeur vindt 22.000 euro


    De 23-jarige taxichauffeur Doan Thanh Xuan wordt wellicht uitgeroepen tot werknemer van de maand in zijn bedrijf. De Vietnamese chauffeur vond een tas met omgerekend 22.000 euro in zijn wagen in de hoofdstad Ho Chi Minh City. Hij gaf de waardevolle vondst prompt terug aan zijn baas.

    Ongeopend
    In de tas zaten, naast het geld in drie verschillende munteenheden, ook belangrijke documenten. De passagier belde het taxibedrijf met de melding dat hij zijn tas in een van hun auto's achtergelaten had. Chauffeur Doan Thanh Xuan kreeg weet van dat telefoontje en bracht de tas ongeopend naar zijn werkgever.

    Beloning
    De eerlijke vinder kreeg een beloning van 80 euro. Het gemiddelde inkomen in Vietnam bedraagt 65 euro per maand. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beroemde dubbeldekkers in Londen krijgen nieuwe look

    Beroemde dubbeldekkers in Londen krijgen nieuwe look

    Iedereen kent ze wel, de retro dubbeldekkers in Londen. Vanaf 2012 zullen de iconen rondrijden in een nieuw, futuristisch jasje. Het transportmiddel zal worden aangepast aan de noden van de moderne tijd en dat niet alleen, de dubbeldekkers worden bovendien heel milieuvriendelijk.

    Het gedurfde ontwerp van architect Thomas Heatherwick houdt in dat de bussen zullen uitgerust worden met grote glaspartijen waardoor je een sterk gevoel van ruimtelijkheid krijgt. Binnenin zal meteen de asymmetrie opvallen, die een futuristische toets geeft aan het geheel.

    Kloppend hart
    De nieuwe dubbeldekkers zullen 40 procent zuiniger zijn en dus een belangrijke rol spelen in het terugdringen van de CO2-uitstoot. De burgemeester van Londen, Boris Johnson, verwoordt het zo: " Onze bussen zullen niet enkel mooi zijn maar bovendien ook een groen kloppend hart bezitten." (kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mummie in schoorsteen van Finse fabriek

    Mummie in schoorsteen van Finse fabriek


    In Finland is in een fabrieksschoorsteen het gemummificeerde lichaam gevonden van een man. De lugubere ontdekking werd gedaan toen men de schouw wilde slopen. Dat meldt de krant Ilta-Sanomat.

    Portefeuille
    In een broekzak van de mummie vond men een portefeuille met identiteitspapieren. Daaruit bleek dat het ging om een man van 57 jaar die in 1991 was verdwenen. Enkele jaren later werd hij officieel doodverklaard.

    De politie onderzoekt nu of de man in de schoorsteen is gestopt of dat hij er zelf is ingekropen. De schouw is al tientallen jaren buiten gebruik. Gisteren zou ze worden afgebroken. Het waren de slopers die het lijk vonden. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man (73) verkracht kip en pleegt zelfmoord

    Man (73) verkracht kip en pleegt zelfmoord


    Een man uit het Afrikaanse Zimbabwe heeft zijn eigen versie van het alomgekende gerecht 'kip aan het spit' met de dood bekocht. Hij pleegde zelfmoord nadat hij werd betrapt terwijl hij een kip aan het verkrachten was. Dat meldt de krant The Sunday Mail.

    Verrast door echtgenote
    Het onverkwikkelijke tafereel speelde zich vorige week af in de provincie Manicaland. Terwijl de 73-jarige Pedro Maradze thuis in de keuken zijn gevederde vriendin aan het penetreren was, kwam zijn echtgenote onverwacht de woning binnen. Nadat vrouwlief hem de huid had volgescholden, vluchtte de kippenverkrachter vol schaamte het huis uit.

    Opgeknoopt aan boom
    Omdat Pedro niet kwam opdagen, werd een zoektocht opgezet. In de buurt van zijn huis trof men hem aan, bengelend aan een boom. De man had zich opgeknoopt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Verlamde' man betrapt tijdens spelletje rugby

    'Verlamde' man betrapt tijdens spelletje rugby


    In Groot-Brittannië is een 'verlamde' man betrapt terwijl hij rugby aan het spelen was, meldt de Britse krant The Mirror. Anonieme antifraudecontroleurs hadden hem gefilmd tijdens de match.

    De 34-jarige man uit Yeovil, in het zuidwesten van Engeland, had de voorbije twee jaar 7.448 euro gevorderd, omdat hij beweerde dat hij aan een spastische verlamming leed. Daarbij functioneert het zenuwstelsel gedeeltelijk niet meer.

    Straf
    De controleurs konden echter achterhalen dat hij werkte als schoonmaker, waarna de man bekende dat hij tussen 2007 en 2009 valselijk geld had gevorderd. De rechter veroordeelde hem tot 100 uur onbetaald werk.
     
    "Mijn cliënt vindt het moeilijk om te gaan met papierwerk en met het leven in het algemeen, nu hij niet langer bij zijn vrouw is", zei zijn advocate, Helena Suffield. "Hij raakte een beetje verloren in de wereld van de ambtenarij en de bureaucratie." (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met of zonder bh: advocate mag gevangenis niet binnen

    Met of zonder bh: advocate mag gevangenis niet binnen


    In Miami heeft een advocate geen toelating gekregen om een van haar cliënten in de gevangenis te bezoeken omdat ze een bh met een metalen beugel droeg. Toen ze haar bh uitdeed, mocht ze evenmin de gevangenis binnen omdat ze... geen bh droeg. Dat meldt The Miami Herald.

    Metaaldetector op hol
    De bh van Brittney Horstman deed de metaaldetector in de federale gevangenis van Miami op hol slaan. Reden genoeg voor de cipiers om haar de toegang tot de strafinrichting te ontzeggen. Hoewel het gevangenisreglement een uitzondering maakt voor vrouwen die een bh met metalen beugels dragen, waren de bewakers onverbiddelijk.

    Kledingvoorschriften
    De oplossing lag voor de hand: mevrouw Horstman trok zich terug in de toiletten om haar bh uit te doen. Ze bood zich opnieuw aan bij de bewaking, maar ving weer bot. Het reglement bepaalt immers dat vrouwelijke bezoekers een bh moeten dragen in de gevangenis. Ook diepe decolletés, nauwzittende of doorzichtige kledij zijn ongewenst.

    Onderzoek
    Het incident heeft de directie ertoe aangezet om een onderzoek op te starten. Zij betreuren het voorval en zullen het reglement aanpassen om dit in de toekomst te voorkomen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brug draait open met auto er nog op

    Brug draait open met auto er nog op

    .

    In Brugge is gisteren een auto van de Katelijnebrug gevallen omdat de brug plots opendraaide met de wagen er nog op. Een 56-jarige vrouw stond met haar auto op de scheiding van de draaibrug en de gewone weg. "Er was file", vertelt de bestuurster in de krant Het Laatste Nieuws.

    "Toen ik aan het einde van de brug kwam, sprong het licht plots op rood. Ik ben uitgestapt en beginnen te zwaaien naar de camera's die daar hangen. Ik dacht dat de sluiswachters dat zouden zien en me zouden doorlaten, maar dat was niet zo. Ik zag mijn auto naar beneden vallen."

    Het voertuig bleef hangen aan de reling van de open brug en moest getakeld worden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse officieren maken worst met eigen bloed

    Duitse officieren maken worst met eigen bloed



    Twee Duitse luchtmachtofficieren moeten voor de krijgsraad verschijnen omdat ze met hun eigen bloed worsten hebben gemaakt. De twee mannen werden gefotografeerd terwijl ze bloed aan het aftappen waren. Dat vermengden ze met uien, spek, kruiden en broodkorrels. Helemaal volgens het recept van de grootmoeder van één van het vindingrijke duo.

    Massaproductie
    De officieren, gelegerd in een luchtmachtbasis nabij München, wilden een heuse handel opzetten met hun 'menselijke bloedworst'. Ze hadden al collega's en familieleden gecontacteerd om 'grondstoffen' te leveren voor de pensen.

    Klachten
    Hun oversten hebben echter een einde gemaakt aan de culinaire bijverdienste van het duo. Eén van de medesoldaten had immers geklaagd dat hij werd benaderd om bloed af te staan.

    Geschorst
    De twee 'ambachtelijke koks', respectievelijk 25 en 29 jaar, werden in december meteen geschorst. Dat werd vandaag bevestigd door de Duitse legerleiding.

    Recept
    Bij een huiszoeking bij een van de beschuldigden werd het recept voor de worst gevonden. Daarin stond te lezen dat het bloed vers moest zijn en dat de spekblokjes niet te veel vet mochten bevatten. Voorts mocht je niet te veel broodkruimels gebruiken. Indien het bloed zou klonteren, mocht je er een beetje wijnazijn doorheen roeren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentenaar gaat met sabel in de hand stemmen

    Gentenaar gaat met sabel in de hand stemmen


    Een man die met een sabel in de hand wilde stemmen, werd uit een stemlokaal in de Gentse wijk Brugse Poort geplukt, meldt de lokale politie.
     
    De man bedreigde geen stembusgangers, maar de voorzitter en de politie vonden het niet kunnen dat hij met een sabel in de stemlokalen in de Reinaertstraat rondliep. Hij werd daarom om 9 uur preventief opgepakt.
     
    De sabeldrager is bij de politie gekend omdat hij kampt met geestelijke problemen. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virgin wil binnen vijf jaar toeristen de ruimte inschieten

    Virgin wil binnen vijf jaar toeristen de ruimte inschieten

    Mogelijk zal het ruimtetoerismebedrijf Virgin Galactic binnen vijf jaar klanten van op een basis in Schotland even in de ruimte kunnen brengen, meldt The Timesonline op gezag van toplieden van Virgin.

    Voorzitter Will Whitehorn van Virgin Galactic noemde de luchtmachtbasis Lossiemouth in Schotland als de meest waarschijnlijke locatie voor lanceringen van op Brits grondgebied.
     
    Het Britse ruimtevaartbureau dringt al aan op een wijziging van de uit 1986 daterende (ruimtevaart)wetgeving die niets zegt over ruimtetoerisme. Toen was er nog geen sprake van (Britse) bemande ruimtevaart, laat staan ruimtetoerisme, aldus Whitehorn.
     
    Al 335 ruimtetoeristen
    Virgin Galactic heeft al voor meer dan 65 miljoen dollar reserveringen van 335 toekomstige astronauten. Iedere gegadigde moet zowat 200.000 dollar op tafel leggen om aan boord van het SpaceShipTwo enkele minuten gewichtloosheid te ervaren.
     
    In maart maakte het ruimtevliegtuig een eerste testvlucht boven Californië, gedragen door zijn moederschip WhiteKnightTwo. Virgin Galactic wil vanaf 2012 operationeel zijn. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama wedt om bier met Britse premier

    Obama wedt om bier met Britse premier


    Op de Wereldbeker staan vanavond Engeland en de Verenigde Staten tegenover elkaar. De Amerikaanse president Barack Obama en de Britse premier David Cameron geloofden beiden in de kansen van hun land en besloten daarom tot een weddenschap. Inzet is een pint schuimend gerstenat.
     
    De twee wereldleiders spraken elkaar vandaag telefonisch en hadden het dus niet alleen over de situatie in Afghanistan en Iran en over het olielek in de Golf van Mexico. "De president merkte op dat de Amerikanen favoriet zijn omdat ze in confrontaties op eerdere Wereldbekers het vaakst als winnaars uit de bus kwamen. Dat kon de Britse premier niet over zijn kant laten gaan", klinkt het in een mededeling van het Witte Huis. De verliezer moet de winnaar op een glas van het beste bier van zijn land trakteren. (belga/odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priesters domineren de Franse hitparade

    Priesters domineren de Franse hitparade




    De Franse priesters Jean-Michel Bardet en Charles Troesch én seminarist Dinh Nguyen Nguyen staan met hun cd "Spiritus Dei" voor de derde week op rij op nummer één in de Franse top vijftig, zo heeft RKNieuws.net vandaag op gezag van de krant La Croix gemeld. In Frankrijk alleen al zijn al meer dan 200.000 exemplaren van de cd verkocht.

    Het trio heeft op initiatief van mgr. Jean- Michel di Falco Léandri, bisschop van Gap, een cd opgenomen ten voordele van een pastoraal en caritatief project. Zij maakten deel uit van vijf kandidaten die geselecteerd werden door hun bisschop.
     
    Léandri hoopt dat zijn priesters het succes van de Ierse groep The Priests, waarvan nagenoeg 1,5 miljoen platen werden verkocht in Europa, evenaren. Les Prêtres brengen liederen uit het traditionele christelijke repertoire maar ook profane liederen, onder meer van Jacques Brel. De cd kwam op 29 maart uit. Les Prêtres geven binnenkort concerten.

    Bouw nieuwe ontvangsruimte
    De opbrengst van de cd gaat naar de bouw van een nieuwe ontvangstruimte voor de bedevaarders in het Mariaal heiligdom van Laus en naar de inrichting van een school voor 1.700 leerlingen in Madagaskar.
     
    De priesters staan hun auteursrechten volledig af. "Wij zullen niet in een Ferrari rondrijden", zei één van hen. De opnames namen een week in beslag. Voor de realisatie van een videoclip waren vier dagen nodig. (belga/ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militair vliegtuig brengt 220 kg zware Haïtiaanse naar VS

    Militair vliegtuig brengt 220 kg zware Haïtiaanse naar VS

    .

    Een zwaarlijvige vrouw uit Miami wordt met een militair vliegtuig van de Dominicaanse Republiek naar de VS gebracht. De Haïtiaanse Dominique Lanoise was in november naar eigen zeggen met een private maatschappij naar haar moederland gevlogen, waar ze haar been had verwond. Sindsdien zit de 220 kg zware vrouw in een rolstoel.

    Lanoise heeft zeven kinderen in Miami, en geen familie meer in Haïti sinds de aardbeving van 12 januari. De verplaatsing van Haïti naar de Domicaanse luchthaven van Santo Domingo maakte ze volgens de krant El Diario Libre op een bed, in de laadruimte van een klein vliegtuigje.

    Ze zit nu al 11 dagen in Santo Domingo. Geen enkele maatschappij wil de vrouw namelijk terug naar de VS vliegen omdat ze te zwaar zou zijn. Volgens lokale media in de Dominicaanse Republiek wil de luchtmacht van het Caraïbische land de opdracht wél klaren. Als alles volgens plan verloopt, vliegt de dame morgen in een rolstoel met een militair toestel naar Miami. (dpa/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruidegom gaat familie te lijf met sierbijl op huwelijksdag

    Bruidegom gaat familie te lijf met sierbijl op huwelijksdag


    Een bruidegom is in Nieuw-Zeeland familieleden te lijf gegaan met een sierbijl, nadat hij betrapt werd toen hij een bruidsmeisje aan het kussen was op zijn huwelijksdag. Een rechter veroordeelde hem daarvoor tot vijf jaar cel, zo bericht de krant Waikato Times.
     
    De 39-jarige Mark Spencer en zijn vrouw, die reeds 18 jaar samen waren toen ze in februari huwden, deden aan partnerruil met het bruidsmeisje en haar echtgenoot. Volgens de openbaar aanklager ging Spencer door het lint en viel hij zijn zus aan toen die hem op zijn huwelijksdag betrapte toen hij aan het kussen was met de andere vrouw.
     
    Toen anderen tussenbeide kwamen duwde hij zijn moeder tegen de grond, sloeg hij een buurman in het gezicht en hamerde hij met een sierbijl op zijn vaders hoofd, terwijl hij zei dat hij dat al lange tijd wilde doen. Zowel de vader als zus liepen gebroken neuzen op en de ouders van het heethoofd willen niets meer met hun zoon te maken hebben. Spencer, die schuldig pleitte, kreeg vijf jaar cel. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Fabio Capello van bolognesesaus

    Een Fabio Capello van bolognesesaus




    Fabio Capello heeft een origineel eerbetoon gekregen: zijn portret, gemaakt uit zeventig lasagneblaadjes en bolognesesaus. Nathan Wyburn deed er in totaal anderhalf uur over om het kunstwerk te fabriceren.

    De student uit Cardiff is niet aan zijn proefstuk toe. Eerder tekende hij al de gezichten van jurylid Simon Cowell en ex-premier Gordon Brown op een stukje toast en maakte hij een replica van operaster Kathryn Jenkins uit Nutella.

    "Grootste uitdaging"
    "Maar dit was de grootste uitdaging", klinkt het. "Capello heeft een heel interessant gezicht met al die rimpels. Daarnaast is hij een straffe leider met een sterke persoonlijkheid, precies wat Engeland nodig heeft om de Wereldbeker te winnen. Hopelijk ziet hij dit ooit eens en apprecieert hij mijn werk. Zijn voorliefde voor kunst is gekend en volgens mij heeft niemand mij dit ooit voorgedaan."

    Nathan begon twee jaar geleden voor het eerst met voedsel te experimenteren. Sindsdien werden zijn Youtube-filmpjes al meer dan anderhalf miljoen keer aangeklikt. "Van mijn moeder mocht ik vroeger nooit met voedsel spelen. Natuurlijk maakte dat de uitdaging des te aantrekkelijker en kijk waar ik nu sta. En wees gerust, ik barst nog van de ideeën." (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!