WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    14-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met of zonder bh: advocate mag gevangenis niet binnen

    Met of zonder bh: advocate mag gevangenis niet binnen


    In Miami heeft een advocate geen toelating gekregen om een van haar cliënten in de gevangenis te bezoeken omdat ze een bh met een metalen beugel droeg. Toen ze haar bh uitdeed, mocht ze evenmin de gevangenis binnen omdat ze... geen bh droeg. Dat meldt The Miami Herald.

    Metaaldetector op hol
    De bh van Brittney Horstman deed de metaaldetector in de federale gevangenis van Miami op hol slaan. Reden genoeg voor de cipiers om haar de toegang tot de strafinrichting te ontzeggen. Hoewel het gevangenisreglement een uitzondering maakt voor vrouwen die een bh met metalen beugels dragen, waren de bewakers onverbiddelijk.

    Kledingvoorschriften
    De oplossing lag voor de hand: mevrouw Horstman trok zich terug in de toiletten om haar bh uit te doen. Ze bood zich opnieuw aan bij de bewaking, maar ving weer bot. Het reglement bepaalt immers dat vrouwelijke bezoekers een bh moeten dragen in de gevangenis. Ook diepe decolletés, nauwzittende of doorzichtige kledij zijn ongewenst.

    Onderzoek
    Het incident heeft de directie ertoe aangezet om een onderzoek op te starten. Zij betreuren het voorval en zullen het reglement aanpassen om dit in de toekomst te voorkomen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brug draait open met auto er nog op

    Brug draait open met auto er nog op

    .

    In Brugge is gisteren een auto van de Katelijnebrug gevallen omdat de brug plots opendraaide met de wagen er nog op. Een 56-jarige vrouw stond met haar auto op de scheiding van de draaibrug en de gewone weg. "Er was file", vertelt de bestuurster in de krant Het Laatste Nieuws.

    "Toen ik aan het einde van de brug kwam, sprong het licht plots op rood. Ik ben uitgestapt en beginnen te zwaaien naar de camera's die daar hangen. Ik dacht dat de sluiswachters dat zouden zien en me zouden doorlaten, maar dat was niet zo. Ik zag mijn auto naar beneden vallen."

    Het voertuig bleef hangen aan de reling van de open brug en moest getakeld worden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse officieren maken worst met eigen bloed

    Duitse officieren maken worst met eigen bloed



    Twee Duitse luchtmachtofficieren moeten voor de krijgsraad verschijnen omdat ze met hun eigen bloed worsten hebben gemaakt. De twee mannen werden gefotografeerd terwijl ze bloed aan het aftappen waren. Dat vermengden ze met uien, spek, kruiden en broodkorrels. Helemaal volgens het recept van de grootmoeder van één van het vindingrijke duo.

    Massaproductie
    De officieren, gelegerd in een luchtmachtbasis nabij München, wilden een heuse handel opzetten met hun 'menselijke bloedworst'. Ze hadden al collega's en familieleden gecontacteerd om 'grondstoffen' te leveren voor de pensen.

    Klachten
    Hun oversten hebben echter een einde gemaakt aan de culinaire bijverdienste van het duo. Eén van de medesoldaten had immers geklaagd dat hij werd benaderd om bloed af te staan.

    Geschorst
    De twee 'ambachtelijke koks', respectievelijk 25 en 29 jaar, werden in december meteen geschorst. Dat werd vandaag bevestigd door de Duitse legerleiding.

    Recept
    Bij een huiszoeking bij een van de beschuldigden werd het recept voor de worst gevonden. Daarin stond te lezen dat het bloed vers moest zijn en dat de spekblokjes niet te veel vet mochten bevatten. Voorts mocht je niet te veel broodkruimels gebruiken. Indien het bloed zou klonteren, mocht je er een beetje wijnazijn doorheen roeren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentenaar gaat met sabel in de hand stemmen

    Gentenaar gaat met sabel in de hand stemmen


    Een man die met een sabel in de hand wilde stemmen, werd uit een stemlokaal in de Gentse wijk Brugse Poort geplukt, meldt de lokale politie.
     
    De man bedreigde geen stembusgangers, maar de voorzitter en de politie vonden het niet kunnen dat hij met een sabel in de stemlokalen in de Reinaertstraat rondliep. Hij werd daarom om 9 uur preventief opgepakt.
     
    De sabeldrager is bij de politie gekend omdat hij kampt met geestelijke problemen. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virgin wil binnen vijf jaar toeristen de ruimte inschieten

    Virgin wil binnen vijf jaar toeristen de ruimte inschieten

    Mogelijk zal het ruimtetoerismebedrijf Virgin Galactic binnen vijf jaar klanten van op een basis in Schotland even in de ruimte kunnen brengen, meldt The Timesonline op gezag van toplieden van Virgin.

    Voorzitter Will Whitehorn van Virgin Galactic noemde de luchtmachtbasis Lossiemouth in Schotland als de meest waarschijnlijke locatie voor lanceringen van op Brits grondgebied.
     
    Het Britse ruimtevaartbureau dringt al aan op een wijziging van de uit 1986 daterende (ruimtevaart)wetgeving die niets zegt over ruimtetoerisme. Toen was er nog geen sprake van (Britse) bemande ruimtevaart, laat staan ruimtetoerisme, aldus Whitehorn.
     
    Al 335 ruimtetoeristen
    Virgin Galactic heeft al voor meer dan 65 miljoen dollar reserveringen van 335 toekomstige astronauten. Iedere gegadigde moet zowat 200.000 dollar op tafel leggen om aan boord van het SpaceShipTwo enkele minuten gewichtloosheid te ervaren.
     
    In maart maakte het ruimtevliegtuig een eerste testvlucht boven Californië, gedragen door zijn moederschip WhiteKnightTwo. Virgin Galactic wil vanaf 2012 operationeel zijn. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama wedt om bier met Britse premier

    Obama wedt om bier met Britse premier


    Op de Wereldbeker staan vanavond Engeland en de Verenigde Staten tegenover elkaar. De Amerikaanse president Barack Obama en de Britse premier David Cameron geloofden beiden in de kansen van hun land en besloten daarom tot een weddenschap. Inzet is een pint schuimend gerstenat.
     
    De twee wereldleiders spraken elkaar vandaag telefonisch en hadden het dus niet alleen over de situatie in Afghanistan en Iran en over het olielek in de Golf van Mexico. "De president merkte op dat de Amerikanen favoriet zijn omdat ze in confrontaties op eerdere Wereldbekers het vaakst als winnaars uit de bus kwamen. Dat kon de Britse premier niet over zijn kant laten gaan", klinkt het in een mededeling van het Witte Huis. De verliezer moet de winnaar op een glas van het beste bier van zijn land trakteren. (belga/odbs)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priesters domineren de Franse hitparade

    Priesters domineren de Franse hitparade




    De Franse priesters Jean-Michel Bardet en Charles Troesch én seminarist Dinh Nguyen Nguyen staan met hun cd "Spiritus Dei" voor de derde week op rij op nummer één in de Franse top vijftig, zo heeft RKNieuws.net vandaag op gezag van de krant La Croix gemeld. In Frankrijk alleen al zijn al meer dan 200.000 exemplaren van de cd verkocht.

    Het trio heeft op initiatief van mgr. Jean- Michel di Falco Léandri, bisschop van Gap, een cd opgenomen ten voordele van een pastoraal en caritatief project. Zij maakten deel uit van vijf kandidaten die geselecteerd werden door hun bisschop.
     
    Léandri hoopt dat zijn priesters het succes van de Ierse groep The Priests, waarvan nagenoeg 1,5 miljoen platen werden verkocht in Europa, evenaren. Les Prêtres brengen liederen uit het traditionele christelijke repertoire maar ook profane liederen, onder meer van Jacques Brel. De cd kwam op 29 maart uit. Les Prêtres geven binnenkort concerten.

    Bouw nieuwe ontvangsruimte
    De opbrengst van de cd gaat naar de bouw van een nieuwe ontvangstruimte voor de bedevaarders in het Mariaal heiligdom van Laus en naar de inrichting van een school voor 1.700 leerlingen in Madagaskar.
     
    De priesters staan hun auteursrechten volledig af. "Wij zullen niet in een Ferrari rondrijden", zei één van hen. De opnames namen een week in beslag. Voor de realisatie van een videoclip waren vier dagen nodig. (belga/ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militair vliegtuig brengt 220 kg zware Haïtiaanse naar VS

    Militair vliegtuig brengt 220 kg zware Haïtiaanse naar VS

    .

    Een zwaarlijvige vrouw uit Miami wordt met een militair vliegtuig van de Dominicaanse Republiek naar de VS gebracht. De Haïtiaanse Dominique Lanoise was in november naar eigen zeggen met een private maatschappij naar haar moederland gevlogen, waar ze haar been had verwond. Sindsdien zit de 220 kg zware vrouw in een rolstoel.

    Lanoise heeft zeven kinderen in Miami, en geen familie meer in Haïti sinds de aardbeving van 12 januari. De verplaatsing van Haïti naar de Domicaanse luchthaven van Santo Domingo maakte ze volgens de krant El Diario Libre op een bed, in de laadruimte van een klein vliegtuigje.

    Ze zit nu al 11 dagen in Santo Domingo. Geen enkele maatschappij wil de vrouw namelijk terug naar de VS vliegen omdat ze te zwaar zou zijn. Volgens lokale media in de Dominicaanse Republiek wil de luchtmacht van het Caraïbische land de opdracht wél klaren. Als alles volgens plan verloopt, vliegt de dame morgen in een rolstoel met een militair toestel naar Miami. (dpa/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruidegom gaat familie te lijf met sierbijl op huwelijksdag

    Bruidegom gaat familie te lijf met sierbijl op huwelijksdag


    Een bruidegom is in Nieuw-Zeeland familieleden te lijf gegaan met een sierbijl, nadat hij betrapt werd toen hij een bruidsmeisje aan het kussen was op zijn huwelijksdag. Een rechter veroordeelde hem daarvoor tot vijf jaar cel, zo bericht de krant Waikato Times.
     
    De 39-jarige Mark Spencer en zijn vrouw, die reeds 18 jaar samen waren toen ze in februari huwden, deden aan partnerruil met het bruidsmeisje en haar echtgenoot. Volgens de openbaar aanklager ging Spencer door het lint en viel hij zijn zus aan toen die hem op zijn huwelijksdag betrapte toen hij aan het kussen was met de andere vrouw.
     
    Toen anderen tussenbeide kwamen duwde hij zijn moeder tegen de grond, sloeg hij een buurman in het gezicht en hamerde hij met een sierbijl op zijn vaders hoofd, terwijl hij zei dat hij dat al lange tijd wilde doen. Zowel de vader als zus liepen gebroken neuzen op en de ouders van het heethoofd willen niets meer met hun zoon te maken hebben. Spencer, die schuldig pleitte, kreeg vijf jaar cel. (afp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Fabio Capello van bolognesesaus

    Een Fabio Capello van bolognesesaus




    Fabio Capello heeft een origineel eerbetoon gekregen: zijn portret, gemaakt uit zeventig lasagneblaadjes en bolognesesaus. Nathan Wyburn deed er in totaal anderhalf uur over om het kunstwerk te fabriceren.

    De student uit Cardiff is niet aan zijn proefstuk toe. Eerder tekende hij al de gezichten van jurylid Simon Cowell en ex-premier Gordon Brown op een stukje toast en maakte hij een replica van operaster Kathryn Jenkins uit Nutella.

    "Grootste uitdaging"
    "Maar dit was de grootste uitdaging", klinkt het. "Capello heeft een heel interessant gezicht met al die rimpels. Daarnaast is hij een straffe leider met een sterke persoonlijkheid, precies wat Engeland nodig heeft om de Wereldbeker te winnen. Hopelijk ziet hij dit ooit eens en apprecieert hij mijn werk. Zijn voorliefde voor kunst is gekend en volgens mij heeft niemand mij dit ooit voorgedaan."

    Nathan begon twee jaar geleden voor het eerst met voedsel te experimenteren. Sindsdien werden zijn Youtube-filmpjes al meer dan anderhalf miljoen keer aangeklikt. "Van mijn moeder mocht ik vroeger nooit met voedsel spelen. Natuurlijk maakte dat de uitdaging des te aantrekkelijker en kijk waar ik nu sta. En wees gerust, ik barst nog van de ideeën." (svm)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leukste Afrikaanse woordjes: Saadsokkie en warmpatat

    De leukste Afrikaanse woordjes: Saadsokkie en warmpatat

    Tijdens het WK voetbal kan je bij ons iedere dag een paar Afrikaanse woordjes leren. Vandaag hebben we het over een saadsokkie en een warmpattat.

    Voetbal heet in Afrika soccer, zoals ook de Amerikanen een onderscheid maken tussen 'soccer' en 'football' (rugby).

    De Zuid-Afrikanen vrezen dat buitenlandse supporters ziekten zullen oplopen als ze naar een huurmeissie (prostituee) zouden gaan. In dat geval kunnen ze best gebruik maken van een saadsokkie (condoom). Of ze kunnen aan de verleiding proberen weerstaan, maar dat is niet eenvoudig als je een Zuid-Afrikaanse warmpatat (vurig meisje) ontmoet.

    Wie getrouwd is blijft sowieso beter weg uit de Afrikaanse hoerenbuurten. Alleenlopers (vrijgezellen) hebben uiteraard geen verplichtingen. Zolang ze dus maar opletten voor ziekten die aansteeklik (besmettelijk) zijn.  (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour belt politie voor 75-jarige druivendief

    Carrefour belt politie voor 75-jarige druivendief


    De politie van zone Westkust is gistermorgen naar de Carrefour in Koksijde geroepen voor een 75-jarige man die enkele druifjes had geproefd. Hij probeerde er een drietal mee te nemen, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

    Dat was buiten de mensen van Carrefour gerekend, die de politie belden. De dader mocht het warenhuis pas verlaten nadat hij 50 cent had neergelegd voor de druifjes. Er werd geen proces-verbaal opgesteld. (hln/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse voert campagne om dikste ter wereld te worden

    Amerikaanse voert campagne om dikste ter wereld te worden


    Een Amerikaanse moeder van twee kinderen voert campagne om de dikste vrouw ter wereld te worden. Donna Simpson (42) uit New Jersey weegt momenteel al meer dan 265 kilogram, maar mikt op 450 kilo. Ze heeft inmiddels een eigen website, waarop haar fans kunnen betalen om haar te zien. "Hoe dikker je kont en hoe vetter je buik, hoe sexy'er je bent", luidt haar credo.

    625 euro voor boodschappen
    Simpson spendeert wekelijks 625 euro aan boodschappen, lijdt aan suikerziekte en heeft moeite om doodnormale dingen als koken en douchen tot een goed einde te brengen. Kritiek op haar ongezonde levensstijl kan ze echter niet verdragen. "Ik ben zeer gezond. Om de drie maanden ga ik naar de dokter."

    "Windt me op"
    Op liefdesvlak gaat het de zwaarlijvige dame wel voor de wind. Ze heeft een man gevonden die haar omvangrijk lichaam zelfs sexy vindt en het stel gaat dit jaar nog trouwen in Hawaï. "Als ik naar haar rondingen, volle buik en welgevormde heupen kijk, windt me dat sterk op", aldus de 'voeder'.

    Een woordvoerder van het Guinness Book of Records bevestigde intussen dat Simpson een gooi gedaan heeft naar de titel 'zwaarste vrouw ter wereld die een kind ter wereld bracht'. Of die kwalificatie ook daadwerkelijk zal opgenomen worden in het recordboek staat nog niet vast. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lerares ontslagen omdat ze ongehuwd zwanger was

    Lerares ontslagen omdat ze ongehuwd zwanger was


    Een lerares werd ontslagen omdat ze ongehuwd zwanger was. De Amerikaanse uit Flordia dient dan ook klacht in wegens discriminatie.

    Jarreta Hamilton stapte in april vorig jaar naar de directrice van de Southland Christian School in Saint Cloud. Ze was pas getrouwd en ging zwangerschapsverlof aanvragen. Toen kreeg ze de vraag of ze al zwanger was nog voor ze getrouwd was, zegt haar advocaat Edward Gay.

    Volgens hem vertelde zijn cliënte de waarheid en dat brak haar zuur op. Een week later werd ze ontslagen, ze mocht niet eens meer het schooljaar uitdoen. Ze kreeg een brief van de directrice waarin haar ontslag gemotiveerd werd. Jarretta werd gevraagd om niet meer terug te keren omdat ze seks had voor het huwelijk, zo stond in de brief en ze werd ook verzocht om geen klacht in te dienen. Nog volgens de brief was Hamilton op de hoogte van 'de waarden die de katholieke school aanhangt' maar die zijn volgens haar advocaat in strijd met de wetgeving tegen discriminatie. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appelsorbet met chocoladejasje

    Appelsorbet met chocoladejasje

     

    Ingrediënten

    1 kg appelen
    1/2 l suikerwater (250 g water, 250 g griessuiker)
    1 dl appeljenever
    1 citroen
    8 ronde plakjes marsepein
    2 repen bittere chocolade
    1 dl verse room
    1 toefje citroenmelisse


    Bereiding
    Snij de appelen in vieren, schil ze niet. Hierdoor krijgt de sorbet extra kleur en smaak. Verwijder wel het klokhuis en de pitten. Doe ze samen met de citroen door de sapcentrifuge. Meng het appelsap met het suikerwater en de appeljenever. Verhiten en de de temperatuur met de suikermeter meten, die 15-17 °C Baumé moet aangeven. Schep over in de ijsbereider, laat afdraaien en verder opstijven in de diepvriezer. Smelt de chocolade in een bain-marie en meng de room er door. Leg 2 rondjes marsepein op een bord en schep er een bolletje appel sorbet op. Overgiet met de lauwe chocolade. Garneer met citroenmelisse en serveer met fijne amandelkoekjes. Bestrooi eventueel nog met gebrande nootjes.(br.lekkervanbijons)
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe mama (18) wil jeugd terug via plastische chirurgie

    Knappe mama (18) wil jeugd terug via plastische chirurgie


    De 18-jarige Ambah Young

    De 18-jarige Ambah Young, een alleenstaande mama van een tweejarige dochter, wil haar 'jeugdigheid' terugwinnen met de hulp van plastische chirurgie. Verschillende ingrepen moeten volgens de Austalische jongedame de lichamelijke sporen van het jonge moederschap uitwissen.

    Ambah Young is nochtans een knappe jonge meid die van nature voldoende vitaliteit en jeugdigheid uitstraalt. Toch heeft de mama een behoorlijke som geld geleend van een vriend om de dure chirurgische behandelingen te laten uitvoeren in Maleisië.

    Make-over kost 9.000 euro
    "Sinds de geboorte van mijn dochter is mijn lichaam niet meer hetzelfde", verduidelijkt de Australische haar drastische beslissing. "Ik wil me opnieuw achttien voelen." Fitnessoefeningen hebben niet het beoogde resultaat opgeleverd. Haar buik, borsten en zelfs vagina moeten volgens de jongedame dan ook dringend onder handen genomen worden door een chirurg. De kostprijs van de make-over zal 9.000 euro bedragen.

    Kwetsbaar
    De Australische medische wereld fronst sterk de wenkbrauwen bij dit onrustwekkende verhaal. "Het meisje is op dit moment ongetwijfeld zeer kwetsbaar", verklaart psychiater David Castle van de universiteit van Melbourne. "Soms geloven mensen dat psychologische stoornissen kunnen opgelost worden door middel van cosmetische ingrepen. Dat is echter totaal verkeerd want meestal zal dit het trauma alleen maar erger maken", besluit hij. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma redt honden uit brand maar vergeet haar kleinzoon

    Oma redt honden uit brand maar vergeet haar kleinzoon


    Kwestie van prioriteiten stellen: een Britse oma redde wél haar honden uit haar brandende woning, maar vergat dat haar elfjarige kleinzoon Curtis in de logeerkamer aan het slapen was. Die moest uiteindelijk door de brandweer uit het huis gehaald worden. Vermits ze allebei giftige rook ingeademd hadden, werden ze voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

    "Ik kan er niet bij dat ik mijn kleinzoon achtergelaten heb", aldus Mandy Hands uit Coventry. "Normaal woont hij in Portsmouth, maar nu was hij op bezoek. Ik was zodanig in paniek dat ik vergat dat hij er ook was. Pas toen iemand vroeg of er nog iemand in het huis was, viel mijn euro. Ik stond aan zijn raam te roepen toen de hulpdiensten arriveerden."

    De brand werd allicht veroorzaakt door een defecte broodrooster die haar echtgenoot gebruikt had net voor hij naar zijn werk vertrokken was. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siliconenmodel eist nieuwe borsten na vliegreis

    Siliconenmodel eist nieuwe borsten na vliegreis

    Ferrari zal haar trip van Moskou naar Zurich niet snel
vergeten.

    Ferrari zal haar trip van Moskou naar Zurich niet snel vergeten.
    Een model met de grootste siliconenborsten van Rusland sleept een Zwitserse luchtvaartmaatschappij voor de rechtbank. Reden: haar implantaten die door turbulentie in het vliegtuig beschadigd raakten.

    "Ineens voelde ik een enorme klap. Ik had mijn linkerborst gestoten en schreeuwde het uit van de pijn", aldus de 29-jarige Iren Ferrari. De rondborstige stoot eist nu omgerekend 100.000 euro schadevergoeding, kwestie van beide implantaten van negen kilogram te kunnen vervangen. "De ruimte tussen de zitjes was te krap voor haar borsten", luidt de redenering van haar advocaat. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste lederen schoen ter wereld ontdekt in Armenië

    Oudste lederen schoen ter wereld ontdekt in Armenië



    Wetenschappers hebben een lederen schoen van 5.500 jaar oud ontdekt in een grot in Armenië. Het schoeisel in maat 37 stamt uit het jaar 3.500 voor Christus, en is dus een paar eeuwen ouder dan de schoenen van de gletsjermummie die in 1991 in de Oostenrijkse Alpen gevonden werd. Dat schrijft onderzoeker Ron Pinhasi van de universiteit van het Ierse Cork in een artikel voor het tijdschrift PLoS One.
     
    "We weten niet of de schoen van een vrouw of een man was", zegt Pinhasi. De schoen lag onder een dikke laag schaapsmest en werd dankzij de koelte en de droogte in de grot in perfecte staat bewaard. (dpa/sam)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw belt hulpdiensten: "Ik zoek een man"

    Vrouw belt hulpdiensten: "Ik zoek een man"

    Een vrouw uit het Amerikaanse Ohio heeft vijf keer naar het 911-noodnummer gebeld met de vraag om een echtgenoot voor haar te vinden. Een even originele als inefficiënte poging, zo blijkt: de dame vond geen man, maar mocht wel drie dagen brommen.

    De 911-medewerker begreep er helemaal niks van toen de 57-jarige Audrey Scott hem herhaaldelijk belde met de vraag om een man voor haar te zoeken.

    De telefonist kreeg een enthousiast 'Ja!' toen hij verbouwereerd vroeg of ze wel degelijk hulp zocht bij het zoeken naar een echtgenoot. Daarop waarschuwde hij Scott dat ze een celstraf riskeerde voor oneigenlijk gebruik van een noodnummer. "Laat ons er toch maar voor gaan", liet Scott zich niet van haar stuk brengen.

    Drankgebruik
    Vorige week kreeg de vrouw de rekening gepresenteerd voor haar originele contactlijn. Ze werd veroordeeld tot drie dagen in de gevangenis, die ze al uitzat sinds haar arrestatie. Daarnaast werd ze veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zeven dagen, die vervalt als ze een jaar uit de problemen weet te blijven.

    Scott verklaarde dat ze haar lesje heeft geleerd, en wijt de zaak aan overmatig drankgebruik. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!