NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  02-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirurg amputeert verkeerde been

  Chirurg amputeert verkeerde been


  In het Oostenrijkse Tirol heeft een ziekenhuis het verkeerde been van een negentigjarige vrouw geamputeerd. De patiënte leed aan een vaatziekte, en de dokters hadden beslist om haar been onder de heup te amputeren.

  De chirurg zette echter het gezonde been af, en amputeerde  enkele dagen later dan maar het juiste. De directie van het ziekenhuis heeft nog geen uitleg voor het voorval, maar onderzoekt de zaak. Het parket van Innsbruck heeft een onderzoek ingesteld voor verwondingen door onachtzaamheid.
   
  De vergissing gebeurde op 16 juni, en de patiënte mag het ziekenhuis binnen enkele dagen verlaten. De familie had gevraagd om de vergissing niet bekend te maken bij het grote publiek, maar de Oostenrijkse media ontdekten het voorval toch. 
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers ontdekken het geheim van een lang leven

  Wetenschappers ontdekken het geheim van een lang leven

  Genwetenschappers zijn het geheim aan het ontsluieren van gezonde honderdjarigen, zo staat in het jongste nummer van het wetenschappelijk vakblad Science.

  Een team rondom Paola Sebastiani en Thomas Perls van de Universiteit van Boston onderzocht het genetisch erfgoed van 1.055 zogenaamde 'honderdjarigen' die veelal nog verrassend fit waren en een controlegroep van 1.267 mensen.
   
  Genen
  De wetenschappers vonden 150 genetische eigenschappen die de kranige oudjes van hun medemens onderscheidden. Volgens het team beschikt zowat 1 mens op 7 over de gencombinatie voor lang leven. Maar slechts 1 op 100 wordt daadwerkelijk zo oud.

  Dat de andere genetische begunstigden vroeger sterven kan te maken hebben met hun voedselgewoontes, gebrek aan beweging of slaap, alcohol, sigaretten of een ongeval. Bovendien zijn in de twintigste eeuw miljoenen mensen relatief jong gestorven omwille van een oorlog.

  Voorspellen
  Hoe meer een mens van de 150 genetische kenmerken heeft, des te langer leeft hij of zij - relatief gezond - lang. Het team is nu al in staat met een trefzekerheid van 77 procent voorspellingen omtrent het lang leven te maken. (belga/lvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man filmt onder rokjes

  Man filmt onder rokjes "wegens luizig seksleven"

  .

  In Georgia is een man gearresteerd omdat hij met zijn gsm beelden schoot onder de rokken van de vrouwen. Zijn werkterrein was een supermarkt in Conyers. Als beweegreden voor zijn merkwaardige hobby haalde de man zijn luizig seksleven aan. Dat schrijft The Rockdale Citizen.

  Tysinger Markell Simmons (41) werd opgepakt nadat een winkelbediende van de Wal-Mart-vestiging de politie had verwittigd. Die bediende had gezien hoe de onverlaat zijn gsm onder de rok van een vrouw schoof.

  Wiebelende achtersten
  Simmons ontkende tijdens het politieverhoor. Hij viel evenwel door de mand toen de agent op de gsm van de amateurcineast tal van filmpjes met vrouwenslipjes aantrof. Ook had de snoodaard beelden van wiebelende vrouwenkonten geschoten.

  Doffe seks met moeder de vrouw
  De vunzigaard kon niet anders dan bekennen. Zijn spelletje bleek al geruime tijd aan de gang. Simmons verklaarde dat hij de opnames maakte voor zijn plezier. Thuis stelde zijn seksleven met moeder de vrouw immers niks meer voor, beweerde hij.

  Niemand geïdentificeerd
  Simmons deed alsof hij iets op de grond wilde oprapen en zag zo z'n kans schoon om de schunnige prentjes te maken. Geen enkele van zijn slachtoffers kon via de beelden geïdentificeerd worden. In afwachting van zijn proces is hij vrij op borg. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus verschijnt op regenpijp

  Jezus verschijnt op regenpijp  Een Britse verpleegster is er vast van overtuigd dat ze een teken van God heeft gekregen in de vorm van een roestige vlek op een regenpijp aan haar huis. Volgens Alex Cotton (38) is de roestplek de beeltenis van niemand minder dan Jezus Christus.

  Voetbalmatch
  De wonderbaarlijke verschijning kwam aan het licht toen mevrouw Cotton thuiskwam nadat ze met enkele vrienden naar een voetbalwedstrijd was gaan kijken. Het 'teken van God' is evenwel van weinig nut geweest voor het Engelse nationale voetbalteam op het WK in Zuid-Afrika.

  Paus uitnodigen
  Dat laat de verpleegster echter niet aan haar hart komen. Ze is zelfs van plan de paus uit te nodigen om naar haar wonderbaarlijke regenpijp te komen kijken. In september brengt de kerkleider immers een bezoek aan Engeland. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur vergat tienermeisje halve dag in gesloten bus

  Chauffeur vergat tienermeisje halve dag in gesloten bus

  Een buschauffeur van Connexxion, de Nederlandse versie van De Lijn, heeft in Utrecht een verstandelijk gehandicapt meisje (16) bijna een halve dag in een afgesloten bus laten zitten. De vervoersmaatschappij heeft de man op staande voet ontslagen.

  "De chauffeur werkte al twaalf jaar bij ons en had een goede staat van dienst, maar deze nalatigheid nemen we hoog op'', zegt een woordvoerder van Connexxion.

  Pilletje
  De chauffeur moest het 16-jarige meisje woensdagochtend van huis naar school vervoeren in een taxibusje. De man voelde zich tijdens de rit niet zo lekker en besloot naar huis te rijden. Hij parkeerde het busje voor de deur. Binnen nam hij een pilletje en ging even op de zetel liggen. Volgens de woordvoerder van Connexxion was de chauffeur het meisje helemaal vergeten. (anp/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mens sterft over 100 jaar uit"

  "Mens sterft over 100 jaar uit"

  Binnen 100 jaar is de mens uitgestorven. Dat denkt althans een belangrijke Australische wetenschapper. "De situatie is onomkeerbaar, wat we ook doen."

  De uitspraak komt van Frank Fenner, professor microbiologie aan de Nationale Universiteit van Australië en lid van de Royal Society of London, die eveneens veel prestige geniet. Fenner zorgde voor de uitroeiing van het pokkenvirus en hij hielp de konijnenplaag in zijn land onder de knie te krijgen.

  Einde van de mens
  "De homo sapiens zal uitsterven, mogelijk al binnen honderd jaar", vertelde hij aan The Australian. Volgens Fenner zit de Aarde nu in het Antropoceen. Dat is geen officieel geologisch tijdperk, maar toch lijkt het zijn intrede te doen in de wetenschap. Fenner denkt dat we het slachtoffer zullen worden van de groeiende wereldbevolking en onze drang naar consumptie.

  Klimaatverandering
  Dit jaar zal het aantal mensen op deze planeet volgens de VN voorbij de kaap van 6,9 miljard uitstijgen. "De klimaatverandering is pas begonnen, maar we zien nu al grote veranderingen in het weer", zegt Fenner. "De menselijke soort zal uitsterven, misschien al over honderd jaar. Ook vele andere diersoorten zullen mee verdwijnen. Het valt niet meer om te keren."

  Zijn collega, professor Stephen Boyden, is iets minder pessimistisch. Hij denkt dat Fenner gelijk heeft om zich zorgen te maken, maar Boyden hoopt dat we ons op tijd bewust zullen worden van de situatie, zodat we er nog iets aan kunnen veranderen. (gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser riskeert celstraf voor 'Sieg Heil'-ringtone van Hitler

  Duitser riskeert celstraf voor 'Sieg Heil'-ringtone van Hitler


  In Duitsland riskeert een 54-jarige man een celstraf omdat hij een toespraak van Adolf Hitler als ringtone op zijn gsm had staan. Treinpassagiers belden geschokt de politie toen ze de telefoon van de Duitser hoorden afgaan, en de ringtone eindigde met 'Sieg Heil'. Op het scherm stond bovendien een afbeelding van Hitler en een hakenkruis.

  Het zichtbaar dragen van nazi-symbolen zoals het hakenkruis is in Duitsland verboden sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, en de politie nam de gsm dan ook in beslag. Volgens de agenten hangt de man maximaal drie jaar cel boven het hoofd. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse politie arresteert alligator

  Duitse politie arresteert alligator  De politie behandelt de arrestant met de grootste omzichtigheid.

  De politie van het Duitse plaatsje Gross-Rohrheim kreeg de voorbije nacht een merkwaardige oproep. "Er kruipt een krokodil in de straat", belde een burger in paniek.

  De agenten met wachtdienst dachten dat het om een grap ging, maar gingen voor alle zekerheid toch een kijkje nemen. Het bleek inderdaad pure realiteit.

  Tape
  De agenten schraapten hun moed bij elkaar en probeerden het reptiel te vangen. Met de nodige omzichtigheid konden zij de krokodil overmeesteren. Met tape bonden ze de kaken van het dier vast.

  Circus
  Al snel werd duidelijk dat de alligator ontsnapt was uit een circus dat in het stadje zijn tenten had opgeslagen. Het dier werd naar zijn rechtmatige eigenaars teruggebracht. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penisaugurk wordt niet in mootjes gehakt

  Penisaugurk wordt niet in mootjes gehakt  De Hongaarse Iren Harsca (35) kwam met een merkwaardige augurk terug thuis van de wekelijkse markt in Esztergom. De groente leek verbazend veel op het mannelijke geslachtsorgaan.

  De dame kreeg het niet over haar hart om het ding in mootjes te hakken en bij de maaltijd te serveren. "De augurk deed me aan mijn man denken", getuigt ze. "Ik hou erg veel van hem en ik kon het gewoon niet in stukjes snijden". Wat ze er dan wel mee gedaan heeft, vertelde Iren er niet bij. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarlok van Napoleon voor 13.000 dollar geveild

  Haarlok van Napoleon voor 13.000 dollar geveild

  Op een veiling in Nieuw-Zeeland is een haarlok van Napoleon I afgehamerd op 13.000 dollar (ruim 10.400 euro). De koper is een anonieme verzamelaar uit Londen, zo maakte het Aucklandse veilinghuis Art+Object bekend.

  De haarlok werd geknipt de ochtend dat de Franse keizer in 1821 stierf op het eiland Sint-Helena. Het curiosum lokte biedingen uit Nieuw-Zeeland, Litouwen, Groot-Brittannië, de VS en Frankrijk. De topstukken waren een litografie en een aquarel van Napoleon op zijn sterfbed. Zij werden verkocht voor 14.600 dollar.
   
  Nakomelingen Britse officier
  De keizerlijke haarpluk maakte deel uit van een lot van 40 stukken die aan Napoleon gelinkt zijn en voor 100.000 dollar werden verkocht.
  De collectie werd aangeboden door nakomelingen van Denzil Ibbetson, een Britse officier die diende op Sint-Helena en ook actief was als schilder. Na zijn nederlaag in Waterloo in 1815 werd Napoleon door de Britten op het eiland gevangen gehouden, tot zijn dood op 51-jarige leeftijd.
   
  Ambities
  Het dagboek van Ibbetson werd verkocht voor 6.600 dollar. Daarin verhaalt de officier de gesprekken met Napoleon die nog steeds ambities koesterde om Groot-Brittannië binnen te vallen, ondanks zijn nederlaag in Waterloo.
   
  De collectie arriveerde met een zoon van Ibbetson in 1864 in Nieuw-Zeeland en bleef zo lang in de familie. (belga/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het passagiersvliegtuig van de toekomst volgens NASA

  Het passagiersvliegtuig van de toekomst volgens NASA

  Het ziet er misschien op het eerste zicht uit als een vliegtuig voor een superheld maar toch zullen we zo door de lucht zoeven als het van de NASA afhangt.

  De futuristische jet kreeg de naam 'Supersonic Green Machine' mee. Het is een hele mond vol voor het supersonische toestel van de toekomst, waarmee de mensheid zich zal verplaatsen vanaf 2035 volgens de ruimtevaartorganisatie.

  Het nieuwe passagiersvliegtuig, waaraan ook Lockheed Martin meewerkte, doet denken aan de concorde. Het zal echter een ander type motor bevatten waardoor de effecten, die het gevolg zijn van het breken door de geluidsmuur, verminderd worden. Bovendien is het ontwerp zodanig dat het toestel beduidend minder kerosine zal verbruiken. (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraressen lopen met kinderen onder slagbomen tijdens uitstap

  Leraressen lopen met kinderen onder slagbomen tijdens uitstap


  Doorgaans worden de Duitsers geroemd om hun nauwgezetheid, maar er is ook een keerzijde aan die medaille. In een poging om op tijd te komen, liepen twee Duitse leraressen met hun klasje onder gesloten slagbomen door.

  De feiten speelden zich af in het Duitse Baden-Württemberg. Twee leraressen maakten daar een schooluitstap met hun 21 leerlingen, kinderen uit een klasje van de basisschool. De juffen vreesden dat ze te laat zouden komen om de trein te halen en beslisten dan maar om met hun leerlingen onder de slagbomen van een gesloten overweg door te lopen.

  Drama nipt vermijden
  Een levensgevaarlijke actie, want de overstekende kinderen dreigden gegrepen te worden door een aanstormende stoptrein. De wakkere bestuurder slaagde er op het nippertje in om te remmen en een drama te vermijden. Beide leraressen zullen worden vervolgd. (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-roker sjouwt ziek hart mee naar parlement

  Ex-roker sjouwt ziek hart mee naar parlement

  Ex-roker Mohi Waihi heeft zijn zieke hart, dat in 2005 vervangen werd door een gezond exemplaar, meegetroond naar het Nieuw-Zeelandse parlement om er een commissie te woord te staan die een onderzoek voert naar de tabaksindustrie.

  Waihi, een Maori, vertelde de commissie dat hij op zijn 19de begon te roken en sindsdien al vijf hartaanvallen te verduren kreeg. In 2005 kreeg hij een bij een transplantatie het hart van een 40-jarige vrouw. "Ik ben heel blij dat ik hier ben", aldus Waihi, die zijn zieke hart meehad om zijn woorden kracht bij te zetten.
   
  Zowat 40 procent van de 500.000 Maori's op Nieuw-Zeeland rookt. Dat percentage ligt dubbel zo hoog als het percentage voor de totale bevolking. (afp/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  30-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Meer dan 5.000 slachtoffers van misbruik door geestelijken in België"

  "Meer dan 5.000 slachtoffers van misbruik door geestelijken in België"


  Leden van de Vlaamse Werkgroep Mensenrechten in de Kerk demonstreerden gisteren aan de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in Brussel. Priester Rik Devillé hield deze map vast.
  Meer dan 5.000 mensen zijn in ons land seksueel misbruikt door geestelijken, zegt professor Karlijn Demasure in Knack. Demasure zetelde in de intussen opgestapte commissie-Adriaenssens, de commissie onder leiding van psychiater Peter Adriaenssens die de klachten tegen geestelijken bundelde.

  Bij Operatie Kelk namen de speurders vorige week de 475 dossiers van de commissie-Adriaenssens in beslag. Volgens Demasure, die veel over kindermisbruik gepubliceerd heeft, gaat het om een groot, structureel probleem. "Zonder de inval hadden we nu al 500 zaken. Ik heb met daders gesproken, en sommigen noemden zelf spontaan nog tien slachtoffers. Als we die vermenigvuldiging maken, komen we al aan 5.000. Ik ben er zelf van overtuigd dat er zeker méér dan 5.000 slachtoffers van seksueel misbruik door geestelijken in België zijn", aldus nog Demasure in Knack.

  Volgens haar was het probleem al vanaf 1990 voldoende bekend.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monnik filmt honderden naakte vrouwen die baden in heilig water

  Monnik filmt honderden naakte vrouwen die baden in heilig water


  In Cambodja staat een boeddhistische monnik terecht voor het filmen van naakte vrouwen. De 37-jarige Net Khai maakte stiekem opnames terwijl de vrouwen in een tempel baadden in heilig water, en deelde de clips vervolgens met anderen.

  De zaak kwam aan het licht toen een slachtoffer de politie verwittigde over dergelijke videobeelden die de voorbije weken werden uitgewisseld op gsm's.

  De monnik riskeert tot een jaar celstraf voor het maken en verspreiden van pornografische afbeeldingen, en is geen geestelijke meer. Sinds 2008 filmde hij honderden vrouwen. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75-jarige vervoert drugs om katten te onderhouden

  75-jarige vervoert drugs om katten te onderhouden


  De Nederlandse politie heeft in Maastricht een 75-jarige vrouw opgepakt die als drugskoerier rondreed. De vrouw kreeg naar eigen zeggen een kleine vergoeding voor haar diensten waarmee ze haar katten kon onderhouden.

  De vrouw viel door de mand toen de politie haar een stopteken gaf omdat ze geen gordel droeg. De agenten zagen dat ze snel iets uit de auto gooide. Het bleek om een kleine hoeveelheid cocaïne te gaan. De bejaarde dame gaf snel toe ook wiet te vervoeren.

  Na verhoor kwam de vrouw er met een laatste waarschuwing vanaf. Ze beloofde het nooit meer te zullen doen. (anp/adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  29-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'vliegende auto' is een feit

  De 'vliegende auto' is een feit


  Wie regelmatig in de file staat, kent het gevoel van opgekropte frustratie en onmacht. Zou het dan niet geweldig zijn om gewoon te kunnen opstijgen en er meteen over te vliegen? Het klinkt misschien als een scene uit de film 'Back to the future' maar vergis je niet want de vliegende auto bestaat nu echt.  Een volwaardige vliegende auto is iets wat al jarenlang hoog op het verlanglijstje van de mensheid staat. Het bedrijf Terrafugia, uit het Amerikaanse Massachusetts, maakt deze droom waar. Het voertuig is uitvoerig op de weg en in de lucht getest en heeft nu het fiat gekregen van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten.

  De Transition van Terrafugia, wat toepasselijk 'ontsnapping van het land' betekent , is werkelijk heel bijzonder. De vliegende auto kan 450 kilometer afleggen met vliegsnelheden tot 185 km/u.  Met een druk op de knop vouwt het voertuig zijn vleugels in. Dat is extra handig op de snelweg, lijkt ons.

  Standaard garagebox
  Verder past de Transition in een standaard garage van 2 meter breed, 5,7 meter lang en 2,1 meter hoog. De vliegende auto kun je op iedere parkeerplaats kwijt waar je ook een flinke SUV kunt parkeren. Het voertuig rijdt en vliegt op gewone benzine.

  Benzinestation
  Is de tank bijna leeg? Dan rij je gewoon naar het eerstvolgende benzinestation om bij te vullen. Volgens de makers kan de auto bovendien op 1 tank zo'n 640 kilometer vliegen. De maximum snelheid op de weg geeft de fabrikant niet, de snelheidslimiet zal echter moeiteloos gehaald kunnen worden.

  Diploma

  Een diploma als sportvlieger is uiteraard wel vereist om je met dit speeltje in de lucht te begeven. En een gevulde spaarrekening is evenzeer noodzakelijk. Reken op 194.000 dollar (160.000 euro) om mee te zijn met je tijd. (kve)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helderziende inktvis kondigt nieuwe Duitse WK-zege aan

  Helderziende inktvis kondigt nieuwe Duitse WK-zege aan


  Een inktvis heeft zich sinds de start van het WK voetbal razend populair gemaakt in Duitsland. 'Paul' voorspelde tot nu toe alle wedstrijden van de Mannschaft correct, de nederlaag tegen Servië in de groepsfase incluis. Met het oog op de kwartfinales tegen Argentinië werd de inktvis opnieuw geconsulteerd. En jawel, hij koos resoluut voor Duitsland, een goed teken voor de troepen van Joachim Löw.

  Voor elke wedstrijd van Duitsland krijgt de inktvis uit Oberhausen twee doosjes in zijn aquarium: één in de kleuren van de Mannschaft, één in de kleuren van de Duitse opponent. De laatste vier wedstrijden pikte hij er telkens het juiste doosje uit. Ook de verrassende uitslag van Servië-Duitsland (1-0) had de straffe inktvis vooraf aangekondigd. (dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holbewoners gingen al naar de cinema

  Holbewoners gingen al naar de cinema


  Het lijkt erop dat onze prehistorische voorouders al, in een zeer primitieve versie, naar de cinema gingen. Dat melden Britse en Oostenrijkse onderzoekers. De wetenschappers hopen deze "films" nu te kunnen reconstrueren.

  Rotsgraveringen daterend uit het koperen tijdperk, die in heel Europa op moeilijk bereikbare plaatsen werden aangetroffen, tonen aan dat deze afbeeldingen meer zijn dan eenvoudige illustraties. Zo melden onderzoekers van Britse universiteit Cambridge en Sankt Pölten, in het noorden van Oostenrijk.

  "De graveringen zijn volgens ons geen eenvoudige afbeeldingen maar ze vormen een element van een audiovisuele voorstelling. De afbeeldingen volgen elkaar op zoals een animatie", aldus Frederick Baker van de universiteit van Cambridge in een persbericht. "Daarnaast zijn de graveringen vaak teruggevonden op plaatsen met een uitzonderlijke echo, dus er was ook sprake van geluid."
   
  De universiteiten van Cambridge en Sankt Pölten hebben in samenwerking met de universiteit van Bauhaus in Weimar (Duitsland) een project opgestart om met behulp van computers de afbeeldingen achter elkaar af te spelen. (belga/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massagraf met paarden gevonden nabij Maastricht

  Massagraf met paarden gevonden nabij Maastricht

  .

  Archeologen hebben in het Nederlandse plaatsje Borgharen, vlakbij Maastricht, een groot massagraf met de resten van 35 tot vijftig paarden uit de zestiende of zeventiende eeuw ontdekt. Het is voor het eerst dat in West-Europa een massagraf met zoveel paarden is gevonden.

  Mogelijk zijn de paarden gedood tijdens gevechten in de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648), of bij de belegering van Maastricht in 1673 door de Franse koning Lodewijk XIV.
   
  De paarden lagen gestapeld in een greppel met een lengte van 35 tot 40 meter. Van de dieren werden de nagenoeg volledige skeletten blootgelegd. In het massagraf werden hoeven, maar geen paardentuig gevonden. Archeozoöloge Jessica Grimm van Archeodienst noemt het "een vondst die z'n weerga niet kent in West-Europa".
   
  Vindplaats
  Mogelijk is er een verband met de vondst van resten van Franse soldaten enkele jaren geleden nabij de Maasoever in Borgharen, niet ver van de huidige vindplaats van het paardengraf. Dat zegt archeologe Angela Simons van het bureau Hazenberg Archeologie, dat de opgravingen coördineert in opdracht van het Consortium Grensmaas. Dat het toen om Franse soldaten ging, bleek uit de vorm van de gevonden uniformknopen.
   
  Onderzocht
  De vindplaats van het paardengraf wordt in de toekomst ontgrind door het Consortium Grensmaas. Standaard wordt voorafgaand aan de ontgrondingen archeologisch onderzoek uitgevoerd. Archeodienst, die in opdracht van het consortium het archeologisch onderzoek uitvoert, ontdekte het paardengraf enkele weken geleden. De paardenresten worden bewaard en nader onderzocht. (belga/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!