NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  01-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy: onzichtbare tattoo

  Trendy: onzichtbare tattoo

                   
       

  Een tattoo dat enkel onder uv-licht zichtbaar wordt, het lijkt de nieuwste tattoo-trend in Amerika. De tekeningen zijn in het daglicht nauwelijks te aanschouwen, maar geven hun geheimen prijs onder ultraviolet licht.


  Populair
  De baanbrekende creaties zijn het werk van bodyartist Richie uit Colorado. Zijn werk is intussen zo populair dat liefhebbers van bodyart uit heel Amerika een trip naar zijn studio zien zitten.

  Richie gebruikt speciale inkt waardoor het geheel duurder uitvalt dan de gewone tattoo, maar volgens de man vormt dat voor de meesten geen bezwaar wegens het 'coole' karakter van de prints.

  Kantoor
  Voordeel is dat deze tattoo niet zichtbaar is op kantoor. Uit recent onderzoek blijkt dat de werkplek meteen de grootste reden waarom vrouwen hun tattoo willen laten verwijderen. (lvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthoofd paard wordt autobestuurder fataal op snelweg

  Onthoofd paard wordt autobestuurder fataal op snelweg


  Op de autosnelweg A6 bij het Duitse Neurenberg is een autobestuurder zaterdagmorgen om het leven gekomen nadat hij botste op een paard en door het hoofd van het dier werd geraakt.
   
  De man had het weggelopen paard op het linkerrijspoor niet gezien. Bij de botsing werd het paard onthoofd en werd het hoofd in het voertuig geslingerd. De man was op slag dood.
   
  Zijn zestienjarige dochter, die achter haar vader op de achterbank zat, raakte zwaargewond. De moeder en haar dertienjarige zoon liepen lichte verwondingen op. (dpa/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  31-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slakkenspeeksel blijkt sterke pijnstiller

  Slakkenspeeksel blijkt sterke pijnstiller

  Wetenschappers hebben een nieuwe pijnstillers ontwikkeld uit een stof die zeeslakken gebruiken om hun prooi te vangen. Het zou even effectief zijn als morfine, zonder de kans op verslaving.

  De conus-zeeslakken zijn traag, en hebben voor het vangen van hun prooi nood aan hun dodelijk speeksel. Dat bevat een dodelijke dosis van de giftige peptiden. De prooi wordt ermee geïnjecteerd door naaldachtige tanden die uit hun mond kunnen schieten.

  Ruggengraat
  Ondertussen wordt een van de slakgiffen al gebruikt als pijnstiller, maar het moet rechtstreeks in de ruggengraat geïnjecteerd worden. Dit beperkt het gebruik ervan.

  Australische wetenschappers hebben nu orale pijnstillers ontwikkeld uit het slakkenspeeksel. Uit tests bij ratten bleek dat een lage dosis dan normaal extreme pijn kan stillen.

  Stabilisatie
  "Jarenlang al zeggen wetenschappers dat peptiden een fantastische pijnstiller zouden zijn. Maar ze waren niet stabiel en konden niet oraal ingenomen worden. Maar dat is veranderd nu mijn team heeft ontdekt dat de kop en staart van de peptiden aan elkaar lassen ze stabiel maakt", legt David Craik van de University of Queensland uit in het wetenschappelijke magazine Chemical & Engineering News.

  Potentieel revolutionair
  De ontwikkelde pijnstiller heeft het potentieel om de behandeling van extreme pijnen te revolutionariseren. Craik wil dan ook graag verder onderzoek doen én zijn ontdekking commercialiseren. (edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Aspergekweek op Mars mogelijk"

  "Aspergekweek op Mars mogelijk"
  Uit een eerste analyse van Marsbodem blijkt dat de grond voedingsstoffen bevat die een voorwaarde zijn voor het bestaan van leven op de planeet. Dat melden wetenschappers van NASA.

  Basen
  De Marslander Phoenix voerde woensdag tests uit in zijn TEGA-oven ("Thermal and Evolved Gas Analyzer") om de zuurtegraad en het alkalinegehalte van de bodem te meten en om te bepalen of de bodem gunstig is voor leven. "De grond lijkt vrij analoog te zijn aan de bodem aan de oppervlakte van hogergelegen droge valleien op Antarctica. Het gehalte aan basen op die plaats slaat werkelijk met verstomming", aldus wetenschapper Samuel Kouvanes.

  Zouten
  Andere wetenschappers voegden eraan toe ook een variëteit aan zouten te hebben gevonden. Nu al staat vast dat het onder meer om magnesium, natrium, kalium en chloride gaat.

  "Dat zijn (nog) meer aanwijzigen voor water, want er zijn zouten. We vonden ook een aanzienlijk aantal bouwstoffen of chemische stoffen nodig voor leven zoals we het kennen", vervolgde Koevanes in het communiqué van de NASA. Er is ook niks toxisch gevonden.

  "Geen vreemde wereld"
  "Ik ben tot de bevinding gekomen dat het verbazingwekkende aan Mars is dat het geen vreemde wereld is, maar in veel aspecten - zoals de mineralogie, heel erg op de Aarde gelijkt. Deze soort grond heb je waarschijnlijk in je achtertuin. Je zou er vrij goed asperges kunnen kweken, maar wellicht geen aardbeien", aldus de vorser op de gezaghebbende website space.com. De wetenschappers weigerden echter te zeggen of er een vorm van primitief leven op Mars is geweest.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladediamanten veroveren juweliers

  Chocoladediamanten veroveren juweliers

  .


  Je bent op zoek naar een diamanten juweel, maar wil eens iets anders? Kies dan voor de chocoladediamant! Deze gekleurde diamant heeft een diepbruine ('chocolade') kleur, en wordt zowel bij geelgoud als bij witgoud of zilver gedragen. De stenen hebben geen beperkingen, en kunnen zowel als grootste steen of als kleinere steentjes dienen.

  De chocoladediamant is aan een ware opmars bezig. De diamant is voorlopig nog vrij ongewoon, zeker voor een verlovings- of trouwring, maar daardoor ook net geschikt voor vrouwen die willen opvallen of graag gezien worden als trendsetter. Bijkomend voordeel? Ze zijn een pak goedkoper. (edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus brengt overvaller op andere gedachten

  Jezus brengt overvaller op andere gedachten


  In de Amerikaanse staat Florida heeft een moedige verkoopster een overval verijdeld door met de dader een gesprek over Jezus te beginnen.

  Televisiezender ABC toonde vrijdag beelden van de bewakingscamera van een telefoonwinkel in Pompano Beach in Florida. Op de beelden is te zien hoe een overvaller de winkel binnenloopt, geld eist en tegelijk de verkoopster gerust probeert te stellen door te zeggen dat ze geen schrik hoeft te hebben. Tot zijn grote verbazing antwoordt de vrouw dat ze helemaal niet bang is. 
  Job
  In plaats van de gevraagde 300 dollar te overhandigen zegt ze tegen de verbouwereerde dader dat ze het eerst even over Jezus wil hebben. Op een rustige toon biedt ze de man aan te helpen bij zijn zoektocht naar een job en vraagt ze waarom hij de overval wil plegen.
   
  Na ongeveer vijf minuten is de onzekere overvaller volledig de kluts kwijt en geeft hij toe dat zijn wapen eigenlijk een speelgoedpistool is, waarna hij het op een lopen zet. Zonder geld.
   
  Of de koelbloedige verkoopster er nadien daadwerkelijk in geslaagd is de man aan een job te helpen, is niet geweten. (afp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  30-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen kunnen tot vier tellen

  Bijen kunnen tot vier tellen  Bijen kunnen tot vier tellen. Dat hebben wetenschappers van de Australische Universiteit van Queensland ontdekt, meldt de tv-zender ABC News.

  Honing aan vierde streep
  De onderzoekers lieten bijen door een tunnel vliegen waar bij de vierde markering honing lag. Ook toen de honing weg was, vlogen de bijen tot de vierde streep. Volgens de onderzoekers lukte dit ook met het derde streepje, maar niet meer met het vijfde.

  Hersens als sesamzaadje
  "Hoe meer we deze wezens met hersenen zo klein als een sesamzaadje onderzoeken, hoe meer we onder de indruk zijn", aldus professor Mandyam Srinivasan. Volgens de wetenschapper zijn bijen intelligenter dan tot nu toe werd aangenomen.

  De onderzoekers hebben naar eigen zeggen ook bewezen dat bijen kleuren en geuren kunnen herkennen. Ook kunnen ze door ingewikkelde doolhoven leren navigeren.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Strontwijn' valt in de smaak

  'Strontwijn' valt in de smaak

  Een Franse restaurateur gooit hoge ogen met zijn 'Vin de Merde' (Strontwijn). De verkoop is nauwelijks bij te houden en er werd na een rode en witte wijn nu ook een rosé aan het gamma toegevoegd.

  Jean-Marc Speziale (45) heeft de provocatieve naam bewust gekozen. "De wijnen van de Languedoc-Roussillon worden door de consument worden vaak afgedaan als 'strontwijn'. Ik wou het tegendeel bewijzen. Samen met befaamde oenoloog en de coöperatieve van Cignac zijn we beginnen werken aan een wijn van hoge kwaliteit. Dat is onze 'Vin de Merde' geworden", aldus Speziale.

  De flessen kosten 6,50 euro per stuk. Verwacht wordt dat er dit jaar 100.000 exemplaren zullen geproduceerd worden. Intussen wordt gewerkt aan een cuvéé prestige, gerijpt op houten vaten. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man slikt USB-stick in om bewijsmateriaal te vernietigen

  Man slikt USB-stick in om bewijsmateriaal te vernietigen

  In New York heeft man voor de rechter bekend dat hij een USB-stick heeft ingeslikt om zo bewijsmateriaal te vernietigen. Dat meldt de New York Daily News.

  Florin Necula (32), van Roemeense nationaliteit, had een systeem uitgedokterd om via elektronische weg kredietkaartnummers te kopiëren van mensen die een betaalautomaat gebruikten. Die gegevens had hij opgeslagen op een USB-stick.

  Bij zijn arrestatie, in januari, slikte de man het ding in. "Ik was bang dat de gegevens op de stick tegen mij gebruikt zouden worden", was zijn uitleg.

  Geopereerd na bevelschrift
  De USB-stick werd operatief uit de ingewanden van Necula verwijderd. Hiervoor was wel een bevelschrift nodig. De man riskeert een celstraf van vier jaar, waarna hij naar zijn vaderland Roemenië kan uitgewezen worden. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk staaltje pensioenfraude: opa ligt al 30 jaar gemummificeerd in bed

  Sterk staaltje pensioenfraude: opa ligt al 30 jaar gemummificeerd in bed


  De man die met 111 jaar geregistreerd stond als de oudste man van Tokio blijkt al dertig jaar dood te zijn. Zijn familie deed mogelijk alsof hij nog leefde om het pensioen van Sogen Kato en zijn eveneens overleden vrouw op te strijken.

  De lokale autoriteiten wilden hun lijst van honderdplussers opschonen en raakten wantrouwig toen functionarissen keer op keer door familieleden werden weggejaagd. De familie zei dat het prima ging met de op 22 juli 1899 geboren man, maar dat hij niemand wilde zien.

  Woensdag forceerden agenten zich een toegang tot het huis van Kato in het centrum van Tokio. Daar troffen ze een gemummificeerd lichaam gekleed in ondergoed en pyjama in het bed van Kato aan. De kleindochter van de man verklaarde dat haar opa zich dertig jaar geleden in zijn slaapkamer had opgesloten, omdat hij als een boeddha wilde leven. Waarschijnlijk is de man kort daarop overleden. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kat bevalt van puppy"

  "Kat bevalt van puppy"

  kat bevalt van puppy video

  In Georgië zou een kat bevallen zijn van een puppy. Dat meldt Russia Today.

  De kat zou twee dagen hebben moeten worstelen om het 'hondje' op de wereld te zetten.De oren en het staart van het dier hebben heel wat weg van die van moeder. De rest van het lichaam lijkt op dat van een hond.

  Wetenschappers weten niet of er hier sprake is van kruising of een mutatie door straling.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peddel eens onder water

  Peddel eens onder water  Met de nieuwste uitvinding van Stephane Rousson kun je nu ook gezellig peddelen onder water. Zijn 'Scubster' is namelijk een pedalo en een onderzeeër tegelijk.
  De 'Scubster' is 3,5 meter lang en biedt plaats aan één persoon. De onderzeeër kan tot 6 meter diep gaan en wordt aangedreven door twee propellors die verbonden zijn aan de pedalen. Wie erg hard kan peddelen, kan een maximale snelheid halen van 8 kilometer per uur.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  29-07-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asteroïde op weg naar Aarde zou Londen kunnen wegvegen

  Asteroïde op weg naar Aarde zou Londen kunnen wegvegen

  .

  Een gigantische asteroïde die op weg is naar de Aarde zou weleens enorme verwoestingen kunnen aanrichten. Dat beweren verscheidene ruimtewetenschappers. Een internationaal team van experten, met ook NASA-waarnemers, waarschuwt voor de ruimtesteen van liefst 560 meter breed.

  Als de asteroïde zou inslaan op de Aarde, zou hij een krater van enkele kilometers breed maken en zou het een stad van de grootte van Londen helemaal kunnen verwoesten. Dood en vernieling zouden ons deel zijn, honderden kilometers in alle richtingen.

  Het goede nieuws voor de huidige generatie Aardbewoners: als de ruimtesteen de Aarde ooit raakt, zal het ongeveer in het jaar 2182 zijn. U en ik zijn dan al tot stof en as weergekeerd. Wetenschappers hebben dus nog 172 jaren de tijd om uit te pluizen hoe ze met het gevaar moeten omgaan.

  De asteroïde werd ontdekt in 1999 en kreeg de naam 1999 RQ36 mee. Wetenschappers toen spraken van een "mogelijk gevaarlijke asteroïde" uit de Apollogroep, omdat zijn baan dicht bij de Aarde komt. Maar toen werd het risico toch lager ingeschat dan vandaag.

  "Kans op inslag serieus nemen"
  Wetenschappers uit Spanje, Italië en van de NASA hebben met computermodellen de baan van de asteroïde herberekend, met meer precisie. Ze publiceerden de resultaten in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus.

  Let wel: de kans op instorting op de Aarde blijft 1 op 1.000, maar naar ruimtenormen is dat voldoende om de bedreiging heel serieus te nemen. Volgens kraterexpert dr. Emily Baldwin zou de inslag van de 1999 RQ36 een krater van minder dan tien kilometer veroorzaken met een diepte van 500 meter. Voor een stad zou dat desastreus zijn.

  "Een hard contact met de oceaan zou een tsunami teweegbrengen die hele kustdorpen van de kaart kan blazen", zegt Baldwin. "Het zou niets zijn in vergelijking met de impact van de asteroïde die 65 miljoen jaar geleden de dinosaurussen van de aardbodem vaagde, maar je wil toch ook niet echt op het inslagpunt staan." (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valse tanden van Churchill geveild voor 18.000 euro

  Valse tanden van Churchill geveild voor 18.000 euro  Churchill was Brits premier van 1940 tot 1945 en van 1951 tot 1955.

  Churchill was Brits premier van 1940 tot 1945 en van 1951 tot 1955.

  Het vals gebit van de roemruchte Britse ex-premier Winston Churchill is vandaag geveild voor een bedrag van ruim 18.000 euro. Het gebit van de voormalige wereldleider wordt ook wel eens omschreven als 'de tanden die de wereld redden'. Dankzij deze valse tanden kon Churchill zijn vlammende toespraken houden en zo het verzet tegen Adolf Hitler op onnavolgbare wijze aanpoken. (eb)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.76 centimeter grote man claimt titel van kleinste man

  76 centimeter grote man claimt titel van kleinste man  Hij is amper 76 centimeter groot en leeft als veertigjarige met het lichaam van een kleuter. Huang Kaiquan claimt dan ook de titel van kleinste man van de wereld en aast op een vermelding in het Guinness Book of Records.

  Met zijn lichaamsgewicht van twaalf kilogram heeft hij de lichaamsbouw van een driejarige, schrijft de Duitse krant Bild. Huang woont met zijn moeder Cheng Fuxiu in de provincie Sichuan in het zuidwesten van China. Zijn ouders hadden al snel door dat er iets niet pluis was met hun zoon. "Toen hij drie was, stopte hij met groeien. We hebben toen de ziekenhuizen platgelopen maar niemand kon ons helpen", vertelt zijn moeder.

  Toen hij zes was, stierf zijn vader en stond zijn moeder er alleen voor. Op veel steun kon ze niet rekenen. Meer nog, de buren gaven haar de 'raad' om Huang aan zijn lot over te laten. Hij was in hun ogen alleen maar een last voor de vrouw die het toch al zo moeilijk had.

  Ook vandaag nog heeft de kleinste man nauwelijks vrienden en blijft zijn de moeder de belangrijkste persoon in zijn leven. "Ze houdt van mij zoals ik ben, ik zal voor altijd haar kleine jongen blijven!"

  Het Guinness Book onderzoekt nog of hij in aanmerking komt voor de titel. Kaiquan is amper 1,4 cenitmeter groter dan zijn voorganger, He Pingping. Zijn landgenoot was 74,61 centimeter groot en stierf in maart op 21-jarige leeftijd aan een hartfalen. (vsv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw steekt kip in vagina en wandelt winkel uit

  Vrouw steekt kip in vagina en wandelt winkel uit


  Een lid van het Russische kunstcollectief 'Voina' heeft in een supermarkt een kip gestolen. De vrouw stak de halve panklare kip in haar vagina en wandelde de zaak uit.

  De actievoerders maken nogal wat misbaar in de winkel om te verhinderen dat de bewakingscamera's de vrouw filmen. Op de 'kunstvideo', die inmiddels van het net verwijderd is, is vervolgens te zien hoe de vrouw haar slipje uittrekt en probeert de kip tussen haar benen naar binnen te wringen. Meer dan de poging wordt niet getoond.

  Voina, Russisch voor 'oorlog', heeft al meerdere 'kunstprojecten' op zijn actief. Zo haalden ze recent nog het nieuws door een enorme penis op een brug te schilderen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (20 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bus met 1,8 miljoen km op de teller uit verkeer geplukt

  Bus met 1,8 miljoen km op de teller uit verkeer geplukt


  De politie van Berlijn heeft dinsdag een tourbus uit Letland in beslag genomen. Het gevaarte had 1,8 miljoen kilometer op de teller. Genoeg om tweemaal heen en terug van Letland naar de Maan te rijden.

  Niks in orde
  Behalve de indrukwekkende tellerstand was er met de dubbeldekker nog een en ander niet pluis. Het koetswerk zat vol roestplekken, de banden waren versleten, de remmen kapot en de voorruit was gebarsten.

  Recent model
  "De teller gaat 'maar' tot 999.999, maar was dus al een keertje helemaal rondgegaan", aldus een woordvoerder van de politie. "Vreemd genoeg was het niet eens een aftands model. De bus leek eerder modern".

  67 passagiers
  De buschauffeur en de 67 Letse passagiers moesten het voertuig verlaten. Ze waren op weg naar Zwitserland via de Duitse hoofdstad. Ze zullen nu naar een ander vervoermiddel moeten uitkijken. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achteruitgang fytoplankton bedreigt hele voedselketen

  Achteruitgang fytoplankton bedreigt hele voedselketen


  De hoeveelheid fytoplankton is de voorbije decennia sterk achteruitgegaan, wat de volledige voedselketen in alle oceanen van de planeet bedreigt. De oorzaak ligt waarschijnlijk in de opwarming van de aarde, blijkt uit een studie van Canadese onderzoekers die het tijdschrift Nature publiceert.
   
  Opwarming aarde
  De hoeveelheid fytoplankton, dat uit microscopisch kleine organismen bestaat, daalt gemiddeld met 1 procent per jaar. Volgens de wetenschappers is er een verband met de stijging van de oppervlaktetemperaturen van de oceanen. Het plankton ging vooral achteruit in de tropische en polaire gebieden.
   
  Cruciale rol
  "Het fytoplankton speelt een cruciale rol in het ecosysteem van onze planeet. Het produceert 50 procent van de zuurstof die we inademen, het reduceert de koolstofdioxide en het is belangrijk voor de visserij. Een oceaan met minder fytoplankton zal anders functioneren", zegt onderzoeker Boris Worm. (afp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder wc-papier in de pot dankzij gedichtje

  Minder wc-papier in de pot dankzij gedichtje  Een gedichtje op het toilet kan ervoor zorgen dat we minder wc-papier in de pot werpen. Volgens Japanse onderzoekers die zich specialiseren in toiletgebruik, zou een eenvoudig versje mensen aanzetten om tot twintig procent minder toiletpapier te gebruiken. Ze hopen dat hun posters binnenkort duizend openbaren toiletten in Japan zullen kleuren.

  'Dat stukje papier zie je maar heel even', klinkt de poëtische taal in één gedicht. 'Hou van het toilet', is de boodschap van een ander. Uit statistieken is gebleken dat het verbruik van toiletpapier in Japan de voorbije jaren fel gestegen is. Dat zou vooral te verklaren zijn door het toenemend aantal openbare toiletten. "Omdat papier daar gratis is", zeggen de onderzoekers. "Thuis zijn mensen veel gieriger met de velletjes wc-papier."


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knaap (5) krijgt 7.500 euro van Lidl na valse beschuldiging

  Knaap (5) krijgt 7.500 euro van Lidl na valse beschuldiging


  Een vijfjarige Ierse knaap, die door warenhuisketen Lidl valselijk was beschuldigd van de diefstal van een pakje chips, heeft van de rechter een schadevergoeding van 7.500 euro toegewezen gekregen. Dat meldt de krant Irish Times.

  Bij de arm gegrepen

  In juni vorig jaar was de kleine Tadhg Mooney uit Balbriggan met zijn moeder aan het winkelen in de plaatselijke Lidl-vestiging. Plots werd de knaap bij de arm gegrepen door een winkelbediende. Die beweerde dat de jongen een pakje chips had gestolen. Een bewering die niet bleek te kloppen.

  Psychologisch trauma

  De moeder bracht de zaak voor de rechter omdat haar zoon een psychologisch trauma had opgelopen door de affaire en omdat zijn reputatie schade was toegebracht. Haar advocaten brachten ook aan dat de winkelbediende zijn boekje te buiten was gegaan door de kleine bij de arm te grijpen en zo een wederrechtelijke arrestatie verrichtte.

  Als minnelijke schikking werd een schadevergoeding van 7.500 euro voorgesteld. Beide partijen gingen hierop in. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!