NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeďneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  11-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gorilla ontdekt Nintendo DS (en weigert zoon de console)

  Gorilla ontdekt Nintendo DS (en weigert zoon de console)
  Fotografe Christina Spicuzza was wat men noemt op het juiste moment op de juiste plaats met haar toestel. Ze kon de unieke confrontatie tussen een gorilla en een Nintendo DSi XL vastleggen op foto en op video. Een kort relaas, weliswaar, omdat Spicuzza helaas met een defecte camera op trot was.

  Een jongetje had zijn gameconsole laten vallen in het verblijf van de gorilla's van de zoo van San Fancisco. Eén van de vrouwtjes, Bawang, stortte zich onmiddellijk op het hebbeding om het van naderbij te bekijken. De rest van de bende kon de boom in, ook adoptiefzoontje Hasani. Hij kon fluiten naar een spelletje!

  De verzorgers konden Bawang uiteindelijk verleiden met een glimmende appel. Voor dat lekkers liet ze de Nintendo voor wat die was. De rechtmatige eigenaar was blij, maar toch ook een beetje verbouwereerd. De draagbare spelcomputer kreeg hij licht beschadigd maar niet defect terug. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet Greenwich weldra plaats maken voor Mekka Main Time?

  Moet Greenwich weldra plaats maken voor Mekka Main Time?  Saoedi-Arabië gaat tijdens de ramadan de grootste klok ter wereld testen. De klokkentoren is het pronkstuk van een enorme wolkenkrabber in aanbouw in Mekka, de heilige stad van de islam. Die moet 600 meter hoog worden, waarmee hij alleen de Burj Khalifa in Dubai als hoogste gebouw ter wereld moet laten voorgaan.

  Islamitische geleerden hebben nog meer in petto voor de toren en zijn klok. "Greenwich Mean Time vervangen door Mekka Time is het doel" klinkt het in de Daily Telegraph. "Mekka moet de nieuwe standaard tijdszone worden en Londen vervangen als de plek waar de lengtegraad 0 is."

  25 kilometer afstand
  Of het ooit zover komt, is maar de vraag. Zeker is wel dat de klokkentoren qua afmetingen de Big Ben in Londen doet verbleken. De Saoedische klok is bijna vijf keer zo groot. De diameter van de van de vier wijzerplaten is veertig meter. De wijzerplaten zijn ingelegd met 98 miljoen glazen mozaďekstukjes en worden bovendien uitgerust met gekleurde lichtjes. De klok kan vanaf een afstand van 25 kilometer worden gezien.

  Een gigantische gouden halve maan, 23 meter in doorsnede, zal uiteindelijk boven de klok uitsteken op een torenspits van 61 meter hoog. De gehele klokkentoren, vanaf de basis tot de halve maan zal 251 meter hoog zijn. Voorlopig is nog maar een van de vier wijzerplaten af. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plant groeit in long van Amerikaanse man

  Plant groeit in long van Amerikaanse man


  Na maanden van hoesten was Ron Sveden, een man uit het Amerikaanse Massachusetts, ervan overtuigd geraakt dat er iets grondig mis was met hem. Maar de diagnose had hij nooit verwacht: er groeide een plant in zijn longen.

  Een verschrikkelijke hoest en een constant gevoel van lusteloosheid waren de klachten waarmee Sveden meerdere dokters in zijn woonplaats Brewster bezocht. Na verschillende tests kreeg de man te horen dat hij geen longkanker had, maar dat er wel 'iets raars' in zijn long groeide.

  Verder onderzoek wees uit dat het om een erwtenplantje ging. Dokters vermoeden dat een groene erwt in de luchtpijp van de onfortuinlijke Amerikaan terechtkwam en daar gekiemd was. Tijdens een operatie kon het plantje, dat bijna 2 cm groot was, worden verwijderd. "Geen idee of het verder zou zijn gegroeid", zegt Sveden. "Maar ik ben blij dat het uit mijn lijf is."

  De ironie van het lot wil dat de man tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis erwtjes voorgeschoteld kreeg. "Ik kon er na alle miserie wel om lachen", zegt de man op de lokale televisiezender WHDH TV. "Ze hebben me goed gesmaakt." (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  10-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpdiensten rukken uit voor stofzuigende kat

  Hulpdiensten rukken uit voor stofzuigende kat


  In het Duitse Bayreuth zijn hulpdiensten naar een woning gesneld omwille van een stofzuigende kat. Het dier was gisteren alleen thuis, en was er blijkbaar in geslaagd de stofzuiger aan te zetten. De kat geraakte zo in paniek door het lawaai van het toestel dat het beest heel de buurt bij elkaar krijste en jammerde.

  Een buurman sloeg alarm toen hij het kattengejammer en de stofzuiger uren later nog steeds hoorde. Er werd gevreesd voor het ergste, maar ten onrechte. De deur bleek niet op slot, waardoor brandweerlieden gemakkelijk binnen konden en de kat uit haar lijden konden verlossen.  (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirug haalt haarbal van 700 gram uit maag meisje

  Chirug haalt haarbal van 700 gram uit maag meisje


  In Argentinië hebben chirurgen een 700 gram zware haarbal uit de maag van een 12-jarig meisje gehaald, meldt de Argentina Star. Artsen denken dat ze lijdt aan de zeldzame stoornis trichofagie, waarbij iemand dwangmatig eigen haar opeet.

  Het meisje kauwde al zeven jaar op haar eigen haar, maar zou ook kleine stukjes speelgoed, porselein, cement en modder gegeten hebben. Ze was in het Gandulfoziekenhuis bij Buenos Aires aangekomen met tekenen van haarverlies en een duidelijke zwelling in haar onderbuik. De artsen vreesden voor een tumor, maar de zwelling bleek een enorme haarbal te zijn. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje veilt maagdelijkheid om huis van moeder te redden

  Meisje veilt maagdelijkheid om huis van moeder te redden


  Een Hongaars meisje veilt haar maagdelijkheid om het huis van haar door schulden geplaagde moeder te redden. De 18-jarige blondine, enkel bekend als 'Miss Spring', zette het aanbod op eBay, waar een geďnteresseerde Britse zakenman 100.000 pond (120.000 euro) bood voor een nacht met het schoolmeisje.

  De deal ging echter niet door, omdat de man er meteen een huwelijksaanzoek bijdeed. "Ik zoek een redder, geen echtgenoot", luidt de uitleg van de Hongaarse. "Ik ben gewoon een meisje dat een betere toekomst wil, dat wil zorgen voor haar familie."

  'Miss Spring' leeft in het noorden van het land samen met haar moeder en een 20 maanden oud broertje. Gewetensproblemen over haar plan heeft ze niet. "Ik denk dat het eigenlijk vrij romantisch is, omdat de man die me het geld betaalt, helpt mijn familie te redden van dakloosheid."

  EBay heeft de veiling afgesloten, maar volgens Croatian Times gaat die volgende week gewoon door in een televisieprogramma op de Hongaarse zender Tabu. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dominee troggelt depressieve vrouw 2 miljoen euro af

  Dominee troggelt depressieve vrouw 2 miljoen euro af  Een vrouw uit het Britse Sale beschuldigt een dominee ervan haar een fortuin te hebben afgetroggeld. De 50-jarige Amanda Machin was depressief en dacht aan zelfmoord nadat haar huwelijk op de klippen was gelopen en haar zus overleed.

  De vrouw klopte voor raad aan bij dominee Steve Rankin, die haar overtuigde haar voorgeschreven antidepressiva niet meer te nemen en haar huis te verkopen. Het geld gebruikte Machin voor donaties aan de kerk, bedevaarttripjes en een (mislukte) zakendeal met de dominee.

  Wanhoop
  "Ik was zo wanhopig dat ik alles geloofde wat hij zei. Ik dacht dat hij de enige was die me kon genezen", vertelt Amanda in The Daily Mail. "Ik raakte volkomen afhankelijk van die man. Vooral toen hij me ook nog adviseerde met mijn antidepressiva te stoppen". Rankin had haar namelijk wijsgemaakt dat hij haar kon genezen van haar depressie, die volgens hem werd vooroorzaakt door 'demonische banden met haar familie'. Ze zou genezen door te verzaken aan haar bezittingen en die te schenken aan de kerk.

  Seks
  Tijdens een van die sessies droeg hij haar ook op een lijst te maken van iedereen waar ze ooit seks mee had gehad, en die te verbranden. Hij zei haar ook geen lichamelijke relaties te hebben met mannen, omdat ze zo slechte geesten zouden uitwisselen.

  Terugbetaling
  De bisschop heeft de dominee opgedragen het geld terug te betalen. Vier maanden later heeft hij dat nog steeds niet gedaan. Machin en haar twaalfjarige dochter Jenny komen voorlopig rond van geld dat ze krijgt van andere parochianen. (sam)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw been dankzij lege blikjes cola

  Een nieuw been dankzij lege blikjes cola


  Lege blikjes frisdank recycleren is niet alleen goed voor het milieu, in Thailand kunnen ze gehandicapte mensen een nieuw been schenken. Duizenden mensen hebben er een goedkope prothese gekregen dankzij de donatie van lege blikjes. Het metaal in de blikjes wordt door de Prostheses Foundation op unieke wijze gerecycleerd in de vorm van metalen benen.

  Goedkoop
  Ooit stond de organisatie zelfs in het Guinness World Record Book omdat het in één jaar meer dan 600 valse benen had geproduceerd. In totaal kregen al 30.000 mensen een nieuw been. Al jaren gaat de organisatie langs ziekenhuizen en tempels om gehandicapte mensen een nieuw been te schenken. Maar om dit gratis te doen, moet de prijs van de prothesen uiteraard zo laag mogelijk blijven. De oude blikjes zijn dus een ideale manier om goedkoop aan metaal te raken. Nylon moet het been in het productieproces de juiste vorm geven.

  Olifantenpoot
  Natuurlijk gaat de lage prijs ook ten koste van de kwaliteit. Zo gebruiken de ingenieurs bijvoorbeeld aluminium in plaats van staal. De prothese zal daardoor veel sneller verslijten. Maar in Thailand is het geen kwestie van kwaliteit. Zonder deze vreemde techniek zouden heel wat mensen het zonder been moeten stellen. Het bedrijf experimenteert zelfs met nieuwe prothesen die wel heel aparte eigenschappen hebben. Zo kunnen boeren een been krijgen waarvan de onderkant meer lijkt op een olifantenpoot dan op een valse voet. Op die manier kunnen ze gemakkelijker door de modder ploeteren.

  De Thaise bevolking is tot nu toe heel tevreden over het initiatief. "Ik kan nu weer op eigen kracht geld verdienen", zegt een vrouw die onlangs een gratis been kreeg. "Ik kan dingen doen die vroeger in mijn rolstoel onmogelijk waren.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen geduld? Huur een bejaarde

  Geen geduld? Huur een bejaarde


  Ongeduldige bezoekers van de Wereldtentoonstelling in Shanghai hebben een nieuwe list verzonnen om te kunnen voorkruipen op het overvolle evenement. Ze huren een bejaarde in, zodat ze gebruik kunnen maken van een speciale voorrangsregeling.

  Bezoekers moeten bij sommige landenpaviljoens op de wereldtentoonstelling urenlang wachten. Mensen van 70 jaar en ouder mogen echter de rijen omzeilen, zodat ze niet bezwijken aan de hitte die Shanghai teistert. Veel bezoekers misbruiken die regel door een oudere 'begeleider' in te huren. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees zwemt 1.200 kilometer naar Expo Shanghai

  Chinees zwemt 1.200 kilometer naar Expo Shanghai
  Een 56-jarige Chinees heeft 1.200 kilometer gezwommen naar de wereldtentoonstelling in Shanghai. Bao Zhengbin zwom in 32 dagen via de Yangtze-rivier van Wuhan naar Shanghai, een idee waar hij al 44 jaar mee rondliep.

  Bao startte zijn reis op 7 juli en zwom dagelijks zo'n 40 kilometer. Hij stopte soms alleen even kort voor wat eten en drinken op een boot die hem begeleidde.

  "Ik ben naar de Expo gekomen om het bewegen te promoten", legt hij uit. "Mensen zouden iedere dag voldoende lichaamsbeweging moeten hebben." (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  09-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor koppel dat verf morst aan kant van buren

  Boete voor koppel dat verf morst aan kant van buren  96 euro moest een koppel betalen omdat de man tijdens het schilderen van een hek een beetje verf gemorst had aan de kant van de buren. En die vonden dat niet kunnen.

  Het hek van bijna twee meter hoog was oorspronkelijk bruin, maar Kay Balsdon (47) en Chris Bates (29) uit het Britse Aldershot wilden het graag groen schilderen. Maar dat was zonder de woede van de buurvrouw gerekend. Die was in alle staten omdat Bates wat groene verf aan haar kant van het hek had gemorst. En het was ook háár hek, beweerde ze.

  De politie werd erbijgehaald en die legde Bates een boete van 96 euro op. Meteen te betalen of ze riskeerden een proces, dat hen veel meer geld zou kosten. "Ik stond eerst twintig minuten met mijn mond vol tanden om daarna te beseffen voor wat voor iets onnozels ik gestraft werd", zei Bates. "De buurvrouw had nog nooit met ons gesproken en we wisten niets van enige schade af."

  De politie van Hampshire besloot achteraf de boete terug te storten aan het schilderskoppel. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bisschop: "Drama op zondige Love Parade kan straf van God zijn"

  Bisschop: "Drama op zondige Love Parade kan straf van God zijn"

  De Love Parade in Duisburg, twee weken geleden, was een zondig evenement. Dat er 21 doden vielen, zou wel eens een straf van God kunnen zijn geweest.

  De Oostenrijkse bisschop Andreas Laun.

  De Oostenrijkse bisschop Andreas Laun.

  Dat schrijft de Oostenrijkse rooms-katholieke bisschop Andreas Laun op de Duitstalige website kath.net over het technofestival. Bij de Loveparade zijn 21 mensen door verdrukking om het leven gekomen. Vijfhonderd festivalgangers raakten gewond.

  Laun zegt dat de Love Parade en de deelname aan het evenement 'een rebellie tegen de schepping en tegen de Goddelijke Orde zijn, zondig zijn en een uitnodiging om te zondigen'.

  Hij waarschuwt zijn lezers de doden niet te veroordelen. "Ook mag geen mens beweren dat hun dood een - vanzelfsprekend gerechtvaardigde - straf van God is", aldus Laun. Maar even later schrijft hij: "Men weigert te erkennen dat de Love Parade, nog afgezien van haar ziekelijke verschijningsvorm, ook met zonde te maken kan hebben en daarom logischerwijs ook met de oordelende en straffende God!" (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktrijders vestigen wereldrecord in achtbaan

  Naaktrijders vestigen wereldrecord in achtbaan


  Meer dan honderd enthousiastelingen gaven zich bloot in het attractiepark Adventure Island in Groot-Brittannië. Ze reden naakt mee in de achtbaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel en tegelijk een wereldrecord te vestigen.

  De roetsjbaan moest uiteindelijk drie ritjes maken om de 102 naakte pretparkbezoekers te kunnen laten deelnemen. Het vorige record in het pretpark Alton Towers telde slechts 32 naaktrijders waardoor een plaatsje in het Guinness Book of World records echt wel verzekerd lijkt. (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (43 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen toont replica van ensemble koningin Astrid

  Antwerpen toont replica van ensemble koningin Astrid

  antwerpen toont replica van ensemble koningin astrid

  Fans van het Belgische koningshuis en bewonderaars van de betreurde koningin Astrid kunnen vanaf maandag op het stadhuis van Antwerpen een replica gaan bewonderen van het ensemble dat de Zweedse schone droeg bij haar Blijde Intrede in Antwerpen in 1935.

  Koningin Astrid besloot het originele ensemble destijds aan de Scheldestad te schenken. Zeventig jaar lang lag het in een vitrinekast. In 2006 moest de restauratie volgen, maar het zonlicht veroorzaakte onherstelbare schade.

  De stad besloot daarop een replica te laten aanmaken. Dat duurde maar liefst twee jaar tijd. "Er werd over heel Europa gezocht om dezelfde luxueuze stoffen en materialen als het origineel te vinden en alles werd met de hand gemaakt", aldus dr. Elsje Janssen, directeur van de dienst Collectiebeleid/Behoud en Beheer van de stad Antwerpen.

  Het kledingstuk heeft 4.000 euro gekost.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varken bijt boer dood

  Varken bijt boer dood

  varken bijt boer dood

    In Hongarije heeft een boer het leven gelaten door toedoen van een van zijn varkens.

  De 35-jarige man uit Kerkakutas probeerde een ontsnapt varken te vangen. Maar de boer werd daarbij gebeten in zijn dij. Hij had de pech dat een slagader geraakt werd.

  Via een helikopter werd de man in allerijl naar een ziekenhuis gevlogen, maar alle hulp kwam te laat; de patiënt had teveel bloed verloren.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen bouwen recordschip met 513.000 Legoblokjes

  Kinderen bouwen recordschip met 513.000 Legoblokjes


  Het langste Lego-schip ter wereld ligt in de Duitse havenstad Wilhelmshaven. Kinderen hebben er met 513.000 blokjes een containerschip van 7,66 meter lengte gebouwd. Daarmee hopen de initiatiefnemers het Guiness Book of Records te halen.

  Het record staat officieel nog op naam van deze Lego-boot uit Wolfsburg.
  Sinds maandag legden in totaal 3.200 kinderen de bekende Deense speelgoedblokjes om de containerreus te bouwen. Gisteren was de opdracht volbracht en kon een notaris de meetlat leggen.
   
  Of de prestatie werkelijk een wereldrecord is, vergt nog zes tot acht weken geduld. Zo lang vraagt de verwerking van alle gegevens door recordboekcomité. Het tot op heden langste Lego-schip werd in oktober 2009 in Wolfsburg in elkaar geknutseld. (afp/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  08-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robot twittert vanuit ruimte

  Robot twittert vanuit ruimte


  Robot twittert vanuit ruimte

  Robot twittert vanuit ruimte


  Volgende maand vertrekt de eerste robot naar het internationaal ruimtestation ISS. Vanuit daar zal Robonaut, of kortweg R2, twitteren.
  Dat meldt de Britse Telegraph. Het account van de robot is @AstroRobonaut. De eerste berichtjes over de voorbereidingen verstuurde hij al. Zo twitterde Robonaut enkele dagen geleden: 'Nog elf dagen voordat ik vertrek naar het Kennedy Space Center. 96 dagen voor vertrek naar de ruimte! Ik kan niet wachten! De voorbereidingen zijn als een wervelwind geweest.'

  Bij het twitteren krijgt hij de hulp van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, vanuit het Johnson Space Center in Houston. Twitteraars kunnen vragen stellen door een bericht te sturen naar @AstroRobonaut met de hashtag 4R2.

  Robonaut werkt in de module Destiny, een laboratorium in het ISS. Daar zullen astronauten onderzoeken hoe de robot omgaat met gewichtloosheid. Daarnaast is het de bedoeling dat Robonaut gevaarlijke of herhalende taken uitvoert die anders door een astronaut gedaan moeten worden.

  R2, een verwijzing naar de robot uit de Star War-films, weegt 136 kilo en heeft een romp, een hoofd, twee armen en twee handen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pot op met de spoelbak, leve de droge WC!

  De pot op met de spoelbak, leve de droge WC!  Zo kan het ook: gamen op de plee.  De pot op met de klassieke doorspoeltoiletten! Dat hoor je uit de mond van experten,  Waarom? Simpelweg om water uit te sparen. Als toemaatje brengt het ook mest op voor gewassen.

  Drinkwater
  De zogenaamde droge toiletten scheiden de urine van de faeces en maken zo het doortrekken overbodig. Tegenstanders beweren echter dat zo'n WC niet houdbaar is. "Ook al is het een enorme uitdaging om iets te doen aan het feit dat mensen vlotjes de plee doortrekken maar tegelijkertijd zich niet bekommeren om de duizenden liters drinkwater die zo verloren gaan".

  WC-taks
  Bij onze tegenvoeters in Australië wordt de toilettaks geopperd. Die zou mensen moeten aanzetten tot kortere douchesessies, tot het recycleren van water voor de was of tot het gebruik van regenwater. En zelfs tot minder doorspoelen dan voorheen.

  Duurste model ter wereld
  Gaat u liever naar het kleinste kamertje in luxe, dan is het duurste toilet ter wereld misschien iets voor u? Bekijk de video hierboven, met het gesofisticeerde exemplaar van de Japanner Toto. De bril gaat automatisch naar boven én - jawel, dames! - ook weer naar beneden. Het ding heeft uiteraard ook een verwarmde zitting en speelt een zacht muziekje. Andere modellen laten zelfs toe uw bloeddruk te meten, uw gewicht, lichaamsvet en ga zo maar verder. No shit!

  Wist je dat...
  - een gemiddelde mens drie jaar van zijn/haar leven op de pot doorbrengt?
  - diezelfde mens het toilet zo'n 2.500 keer per jaar doorspoelt, en acht blaadjes toiletpapier
     verbruikt per dag?
  - zo'n 2,6 miljard wereldwijd geen degelijke WC hebben, vooral in China en Indië?
  - dit de dood betekent van 1,8 miljoen mensen per jaar, van wie heel veel kinderen?
  - de eerste spoelbak werd uitgevonden in 1596 door Sir John Harrington? Dit petekind van
     Queen Elizabeth I werd uitgelachen en gebruikte het toestel enkel voor zichzelf.
  - de meeste WC's doorspoelen in E mineur?
  - één mens gemiddeld 22 liter drinkwater per dag doortrekt?
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen met nazi-namen mogen niet terug naar ouders

  Kinderen met nazi-namen mogen niet terug naar ouders

  Een koppel uit het Amerikaanse New Jersey dat zijn kinderen nazi-namen gaf, krijgt zijn kroost niet terug. Dat besliste een Amerikaans Hof van Beroep vandaag.

  Heath en Deborah Campbell verloren het hoederecht over hun drie jonge kinderen in januari vorig jaar. De familie trok de aandacht van ambtenaren nadat een supermarkt weigerde om een verjaardagstaart voor hun zoontje Adolf Hitler Campbell te versieren.

  Pleegouders
  Kort nadien werden het knaapje en zijn zusjes JoyceLynn Aryan Nation Campbell en Honszlynn Hinler Jeannie Campbell bij pleegouders geplaatst.

  De aparte namen waren overigens niet de doorslaggevende factor bij de beslissing van het hof. De rechter oordeelde dat er nog steeds een reëel gevaar voor verwaarlozing of huiselijk geweld binnen het gezin bestaat. (hlnsydney/tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  07-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spookvis' met doorschijnende kop op film vastgelegd

  Spookvis' met doorschijnende kop op film vastgelegd


  Sinds 1939 wisten wetenschappers al dat er een unieke diepzeevissoort met een doorschijnende kop bestond: de macropinna macrostoma of barreleye fish in het Engels. Nu is de bizarre vis ook voor het eerst op film vastgelegd voor de kust van Californië. Zijn kop heeft veel weg van de cockpit van een vliegtuig. De 'spookvis' kan met zijn ogen draaien om zo beter zijn prooi te bespieden en op te eten. Door zijn enorm gevoelige ogen kan deze vis zelfs tot op de donkere diepten van de oceaan (tot op 1.000m) heel goed vormen onderscheiden en zo zijn natuurlijke vijanden ontwijken.

  Pikzwart
  Jarenlang dachten wetenschappers dat de ogen van de 'spookvis' niet konden bewegen. Uit deze unieke filmopname onderwater blijkt nu echter dat hij vanuit zijn doorschijnende 'cockpit' in allerlei richtingen kan kijken. Opvallend is dat enkel de kop van de vis doorschijnend is en niet de rest van zijn lijf. Dat is pikzwart. Hij gebruikt zijn relatief grote vinnen om heel stil te blijven liggen in het water als hij aangevallen wordt. Hij is ook niet zo groot, waardoor zijn vijanden hem heel moeilijk kunnen opmerken in het donkere water. Wellicht heeft de vis deze ongewone eigenschappen ontwikkeld door eeuwenlang in zo'n extreme omstandigheden diep onder water te leven.

  Schijnogen
  Nog heel opvallend aan deze unieke vis is dat de twee gaatjes vooraan zijn kop geen ogen zijn, hoewel ze daar heel sterk op gelijken. In werkelijkheid zijn het echter de visequivalenten van de menselijke neusgaten. Zijn ogen liggen bovenaan zijn kop omdat zijn bovenaanzicht cruciaal is.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!