WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaser, de slimste hond ter wereld kent 1.022 woorden

    Chaser, de slimste hond ter wereld kent 1.022 woorden


    Een border collie
    Een border collie genaamd Chaser leerde de namen van 1.022 stukken speelgoed, dat is meer dan welk dier ook, zelfs meer dan de legendarische papegaai Alex.

    Border collie

    Amerikaanse psychologen Alliston Reid en John Pilley wilden testen of er een beperking was op het aantal woorden dat een border collie kan leren. Ze leerden gedurende drie jaar Chaser de namen van honderden stukken speelgoed aan. Dit gebeurde erg traag, voorwerp per voorwerp. Het paar liet Chaser regelmatig woordenschattests afleggen. De border collie is een erg slim hondenras, het is namelijk een herdershond, wat het makkelijker zou moeten maken om deze nieuwe woorden te leren kennen. "De hypothese is dat ze een speciale neiging hebben om een taal te leren omdat ze naar de boer moeten luisteren", aldus de psychologen.

    Met haar uitgebreide woordenschat klopt Chaser de Duitse hond Rico, die kende 200 woorden.  (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijs uien bedreigt Indiase regering

    Prijs uien bedreigt Indiase regering


    De Indiase regering heeft de invoertaks op uien geschrapt. Reden is de zogenaamde 'ajuinfactor', waarbij de prijs voor de groente te sterk stijgt en waardoor politieke partijen in het verleden al verkiezingen verloren hebben.
     
    Prijs meer dan verdubbeld
    Een kilo uien kost in India momenteel 80 roepies (1,35 euro), terwijl dat enkele dagen geleden nog maar 35 tot 40 roepies was. De forse prijsstijging haalde de voorpagina's van alle kranten en de Indiase premier Manmohan Singh deed kond van zijn 'ernstige bezorgdheid'.
     
    De regering heeft nu besloten de invoertaks op uien te schrappen. In 1980 en 1998 had een sterke stijging van de uienprijs een verkiezingsnederlaag voor sommige politieke partijen tot gevolg.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse rendieren met reflectoren uitgerust

    Noorse rendieren met reflectoren uitgerust


    In Noorwegen komen jaarlijks zo'n vijfhonderd rendieren om het leven bij ongevallen met wagens en daar wil de Noorse regering wat aan doen. Het gaat de dieren uitrusten met reflectoren om ze beter zichtbaar te maken voor autobestuurders.

    De voorbije maand hebben al zo'n 2.000 rendieren een gele reflecterende halsband omgekregen. "Het helpt écht", zegt Kristian Oevernes, leider van de Noorse Wegenadministratie, aan persbureau Reuters. "Bij een test met een sneeuwscooter is gebleken dat de dieren veel beter zichtbaar waren in het donker dan anderen. Dit is niet alleen goed voor de rendieren, maar ook voor de chauffeurs. Elk jaar raken er ook veel mensen gewond bij ongevallen met rendieren", aldus Oevernes.

    In Noorwegen zijn er zo'n 200.000 rendieren. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese vrouw zonder benen voedt 130 wezen op

    Chinese vrouw zonder benen voedt 130 wezen op



    Een Chinese vrouw zonder benen heeft gedurende bijna veertig jaar liefst 130 kinderen opgevoed in een weeshuis. De 55-jarige vrouw is sinds haar twaalfde haar twee benen kwijt en loopt rond met behulp van twee krukjes. Dat meldt de nieuwswebsite Anannova.
    Xu Yuehua was 12 jaar oud toen ze aangereden werd door een trein. Door het ongeval verloor ze haar beide benen. Het meisje verloor ook haar ouders en werd op 17-jarige leeftijd opgenomen in een weeshuis in de provincie Hunan, in het zuiden van China.
     
    'Big Mum'
    In dat weeshuis leerde ze zichzelf voort te bewegen door gebruik te maken van twee krukjes. De kranige vrouw zette zich van dan af in om de kinderen mee op te voeden. Ze deed zowat alles: luiers verversen, eten geven, schoonmaken, kinderen wassen en schoenen maken. De voorbije 37 jaar bracht ze mee 130 weesjes groot en versleet ze 40 krukken. De kinderen noemen haar 'Big Mum'.
     
    In 1987 trouwde Xu Yuehua en kreeg ze een zoon. Toch blijft de vrouw zich inzetten voor het weeshuis. "Ik ben niet groot van gestalte, maar ik doe wat ik kan doen: de arme weesjes de liefde van een moeder geven", aldus de vrouw. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muis met twee vaders geboren

    Muis met twee vaders geboren

    Techniek voorlopig niet toepasbaar bij mensen

    ROTTERDAM - Voor het eerst zijn er muizen geboren met twee vaders en geen moeder. Om de tweevadermuis te maken was nog wel een vrouwelijke 'tussenmuis' nodig.
    Muizen met twee moeders waren eerder al gemaakt, maar nu lukt het ook met twee vaders, schrijven wetenschappers uit de Verenigde Staten in het tijdschrift Biology of Reproduction.

    Nageslacht genereren uit twee vadermuizen ligt voorlopig nog iets ingewikkelder dan twee mannetjesmuizen bij elkaar in de kooi zetten. Een vrouwelijke 'tussenmuis' is noodzakelijk om de genen van een van de vaders op de juiste manier in een eicel te krijgen.

    Bij de natuurlijke vorming van een eicel wordt het DNA op specifieke wijze veranderd. Deze inprenting bestaat uit het koppelen van methylgroepen aan genen. Deze methylering bepaalt of genen actief zijn. Zonder moederlijke inprenting zijn embryo's niet levensvatbaar. Simpelweg mannelijk DNA injecteren in een lege eicel werkt dus niet, doordat de juiste inprenting ontbreekt.

    De tussenmuis werd gemaakt door een tiental stamcellen van de eerste vader samen te voegen met evenzoveel cellen van een vrouwelijk embryo. Hieruit ontstond een vrouwtjesmuis die voor de helft bestaat uit normale vrouwelijke cellen, en voor de andere helft uit cellen van de eerste man. Zo'n 'chimere' vrouwtjesmuis produceert eicellen met een correcte inprenting én vaak ook met de genen van die eerste vader.

    De ontstane eicellen konden vervolgens met het sperma van de tweede vader worden bevrucht. De eicellen hadden allemaal een X-chromosoom. De spermacellen van de tweede man kunnen zowel een X- als een Y-chromosoom bijdragen, zodat de twee muizenvaders zowel mannelijke als vrouwelijke nakomelingen kregen.

    Vooralsnog zijn de seksuele en genetische verschillen tussen mens en muis te groot om deze techniek te kunnen toepassen bij mensen. Het grootste obstakel is natuurlijk de 'chimere tussenmoeder'. Het is niet mogelijk de menselijke eicellen nu al in het laboratorium te kweken. Toch denken de onderzoekers dat het eens mogelijk zal zijn dat twee mannen een eigen zoon of dochter krijgen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wil moeder opgraven - "Het is mijn graf, ik heb er voor betaald"

    Man wil moeder opgraven - "Het is mijn graf, ik heb er voor betaald"



    Een man uit het Nederlandse Nieuwveen wil zijn eigen dode moeder laten opgraven, om wanneer hij overlijdt, zelf plaats te kunnen nemen in het graf.

    André van Leeuwen gaat de burgemeester van Nieuwveen vragen zijn moeder elders te mogen begraven. De vrouw overleed in 2005. De gemeente Nieuwveen begroef de vrouw bij haar man, die in 2003 stierf. Daarbij werd geen toestemming gevraagd.

    Tien jaar na overlijden, in 2015 dus, zou het graf geruimd kunnen worden. Maar de zoon wil zolang niet wachten; indien hij voor die tijd overlijdt, wil hij in het graf begraven worden. "Het is mijn graf, ik heb ervoor betaald", zei de man tegen het Leidsch Dagblad.

    Wat er met het lichaam van de moeder moet gebeuren na het opgraven, weet de man niet. Het lijkt hem ook niet te interesseren: "Dat zoeken zus en schoonzus maar uit. Ik ben gebrouilleerd (in onmin leven, red.) met mijn moeder."


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame 'brandt' logo op netvlies Reclame 'brandt' logo op netvlies

    Reclame 'brandt' logo op netvlies



    Een blijvende indruk nalaten. Dat is de bedoeling van een nieuwe reclamespot van het Duitse automerk BMW die momenteel in een Duitse filmzalen speelt. Met een nieuwe techniek slagen ze erin om hun bekende logo te 'branden' op het netvlies van bioscoopgangers.
    Wat gebeurt er wanneer je met opengesperde ogen in de volle zon kijkt en je ogen daarna even sluit? Juist, de schaduw van de zon blijft even op je netvlies hangen en vervaagt dan langzaam. Dat effect willen de makers van de nieuwe reclame voor de motoren van BMW, nabootsen. Daarvoor werd in een aantal Duitse bioscoopzalen een tweede scherm voor het eigenlijke projectiescherm geplaatst. Daartussen komen een sterke lamp en een uitgesneden logo van BMW. Op een bepaald moment tijdens de advertentie flitst de lamp een keer, waarna de motorrijder in het spotje de bioscoopgangers vraagt de ogen te sluiten. Op dat moment zien ze, ook al zijn hun ogen dicht, het BMW-logo dat langzaam vervaagt in paarse en groene kleuren.

    'Dat noemen we een nabeeld', zegt professor Rufin Vogels, neurofysioloog aan de KU Leuven. 'Je kan de intensiteit vergelijken met het kijken naar autolichten in de donkere nacht. Het beeld dat je dan ziet, wordt voor een stuk gevormd op het netvlies, maar ook in de visuele cortex in de hersenen. Daar blijft het tot vier keer langer hangen dan op je netvlies.'

    Geen oogschade


    De reclamemakers willen met de nieuwe techniek vooral dat de nieuwe campagne een nog blijvendere indruk maakt. Toch gaan in Duitsland al heel wat kritische stemmen op die vooral de nadruk leggen op het schadelijke effect van het spotje. Niet nodig, zegt neuroloog Paul Boon van het UZ in Gent. 'Een korte lichtflits zal geen schade berokkenen op het netvlies. Ook voor mensen die lijden aan epilepsie en mensen die gevoelig zijn aan lichtflitsen, zal het filmpje weinig indruk maken. Epileptische aanvallen of een onwel gevoel kunnen alleen voorkomen wanneer lichtflitsen snel na mekaar herhaald worden.'

    Steeds meer bioscoopstunts

    Voorlopig is de advertentie alleen in een beperkt aantal Duitse filmzalen te bekijken. Wanneer en of de spot naar onze zalen komt, weet Patrick Van Dijck, managing director bij Screenvision, verantwoordelijk voor de reclame in de Belgische bioscopen, niet. 'Het is me nog niet helemaal duidelijk in hoeverre het hier om een echte campagne of een stunt gaat. Het lijkt me praktisch nogal moeilijk om de reclame op grote schaal te verspreiden', zegt hij. 'Maar het is wel duidelijk dat reclamemakers steeds verder gaan met de zogenaamde experience marketing in bioscoopzalen. Zo hebben we vorig jaar in een viertal filmzalen de geur van deodorantmerk Axe gekoppeld aan de airconditioning en promootte een automerk haar nieuwe model cabriolet door het beeld van een open hemel te projecteren op het plafond.'



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond krijgt 17 puppy's

    Hond krijgt 17 puppy's



    In Duitsland heeft een hond 17 schattige puppy's gekregen. De baasjes van de hond hebben er zware weken op zitten. Ze moesten de meeste hondjes manueel voederen, omdat de moeder de vraag niet aan kon.

    Ramona Wegemann heeft in vier weken amper een oog dicht gedaan. Als ze de laatste puppy eten had gegeven, kreeg de eerste alweer honger. Doorgaans sterven verschillende hondjes als zoveel puppy's tegelijk geboren worden. "Maar die van ons hebben het allemaal overleefd. Dit is prachtig", zegt Wegemann. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad betaalt koppel om te trouwen en kind te krijgen

    Stad betaalt koppel om te trouwen en kind te krijgen

    De Servische stad Jagodina betaalt een bruidspaar, waar één van de partners ten minste 38 jaar oud is, een eenmalig bedrag van 3.000 euro. Het paar moet in elk geval vijf jaar bij elkaar blijven en in die tijd minstens één nakomeling krijgen.

    Het gemeentebestuur hoopt het aantal geboorten in de stad op deze manier wat op te vijzelen, meldde de Servische krant Blic in Belgrado. Alleen jonggehuwden die voor de eerste keer in het huwelijksbootje stappen, hebben recht op het geld. Ze mogen vóór de huwelijksvoltrekking ook geen buitenechtelijke relatie hebben gehad, laat staan een onwettig kind hebben.

    Als het huwelijk voor het aflopen van de termijn wordt ontbonden of als er, zonder een geldige medische reden, na vijf jaar niet ten minste één kind is geboren, moet de 3.000 euro aan de gemeente worden terugbetaald, met rente. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase ontdekt na jaar huwelijk dat haar man een vrouw is

    Indiase ontdekt na jaar huwelijk dat haar man een vrouw is

    Een Indiase vrouw heeft pas een jaar na haar huwelijk ontdekt dat haar echtgenoot eigenlijk een vrouw is. Het gebrek aan seksueel contact deed de 'echtgenoot' de das om. Dat meldt de website ananova.com.

    De 26-jarige Minati Khatua en haar familie vielen voor de charme van de 28-jarige Sitakant Routray. Zoals de traditie het voorschrijft in India, kreeg de echtgenoot naar aanleiding van het huwelijk een uitgebreide bruidsschat, waaronder een auto, gouden juwelen en cash geld.

    Nattigheid
    Minati Khatua begon na het uitgebreide huwelijksfeest echter nattigheid te voelen. Haar kersverse echtgenoot weigerde immers elk fysiek contact, naar eigen zeggen omdat hij een religieuze belofte had afgelegd.

    "Ik heb herhaaldelijk geprobeerd om zijn geslacht te ontdekken, maar dat mislukte steeds. Tot ik op een dag erin slaagde om de deur van de badkamer te forceren. Daar nam mijn 'man' een bad, werd mijn vrees bewaarheid en ontdekte ik dat hij een vrouw is", legt de belogen echtgenote uit. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse sleept Google voor rechter omdat haar ondergoed te zien is

    Japanse sleept Google voor rechter omdat haar ondergoed te zien is



    Een Japanse vrouw sleept Google voor de rechter omdat haar ondergoed op de wasdraad te zien is op Googles Street View functie. Ze eist 600.000 yen, dat is omgerekend 5.500 euro.

    Volgens de Japanse krant Mainichi vond de eerste rechtszitting in deze zaak vorige week plaats in de stad Fukuoka. "Ik werd bevangen door de angst om het slachtoffer te worden van een seksuele delinquent. Door die angst raakte ik mijn baan kwijt en ben ik moeten verhuizen", aldus de vrouw.

    Ze herkende haar ondergoed aan de wasdraad toen ze in de lente met Street View van Google haar eigen appartement wilde bekijken.

    De dame woont alleen maar lijdt aan een dwangneurose. Die aandoening werd verergerd door het zien van de beelden met haar ondergoed. De vrouw begon zich in te beelden dat alles wat ze deed in het geheim werd gefilmd.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computer van IBM doet mee aan 'Waagstuk'

    Computer van IBM doet mee aan 'Waagstuk'


    Computerfabrikant IBM heeft een data-analysesysteem ontwikkeld dat het in de Amerikaanse quiz 'Jeopardy' zal opnemen tegen menselijke tegenstanders.

    In de quiz, die bij ons met presentator Luc Appermont op tv is geweest als 'Waagstuk', moeten kandidaten de vraag verzinnen in plaats van een antwoord. Dit vergt nogal wat rekenkracht van het systeem, dat de makers Watson hebben genoemd naar de oprichter van IBM. De computer moet namelijk het antwoord analyseren en de behorende vraag geven, maar daarbij moet het rekening houden met wat de woorden allemaal betekenen in de context van de gegeven zin.

    Watson heeft inmiddels al zo'n 50 potjes 'Jeopardy' achter de kiezen, maar IBM wil niet zeggen hoeveel het systeem daarvan gewonnen heeft. Het bedrijf maakt zich echter sterk dat het apparaat straf genoeg is om mee te doen aan een speciale uitzending van de quiz. Hierin zal de computer het opnemen tegen twee 'Jeopardy'-kampioenen Er valt daarbij een miljoen dollar te winnen, dat IBM aan een goed doel zal schenken indien Watson wint. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goudeerlijke bejaarde betaalt uitkering uit 1964 terug

    Goudeerlijke bejaarde betaalt uitkering uit 1964 terug

    Sterk staaltje van burgerzin in de Amerikaanse staat Californië. Daar betaalde een gepensioneerde man ongevraagd 1.100 dollar aan uitkeringen terug die hij 46 jaar geleden ontving - mét interest.

    Niet dat de man, die nu 74 jaar oud is, de uitkeringen onrechtmatig ontving. Dennis Ferguson werd in 1964 ontslagen bij het bedrijf Douglas Aircraft, en zat daarna vier maanden zonder job. In die periode ontving hij een uitkering terwijl hij zich inschreef voor een computeropleiding.

    Belofte
    De carrièreswitch bleek een lonende zaak: hij bouwde achteraf een succesvolle loopbaan als programmeur uit. "Dankzij de werkloosheidsuitkering en andere voordelen die ik van de staat ontving, kreeg ik de kans om mijn leven een nieuwe wending te geven", zegt hij nu. "Toen ik als 26-jarige in een piepkleine flat leefde en met een schijntje moest rondkomen, maakte ik voor mezelf de belofte dat ik alles en iedereen zou terugbetalen die me hielp om het hoofd boven water te houden."

    Die belofte komt de man nu na. Hij berekende dat hij destijds zo'n 1.100 dollar aan voordelen ontving en besloot om de Amerikaanse staat een cheque van 10.000 dollar uit te schrijven. "Met interest dus, want ze hebben wel even op hun geld moeten wachten", lacht hij. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodskist moordenaar JFK geveild voor 66.000 euro

    Doodskist moordenaar JFK geveild voor 66.000 euro



    De doodskist waar het lichaam van Lee Harvey Oswald, de veronderstelde moordenaar van de Amerikaanse president John F. Kennedy, in gelegen heeft, is tijdens een onlineveiling verkocht voor 87.468 dollar of 66.000 euro. Dat heeft het veilinghuis Nate D Sanders uit Los Angeles meegedeeld in Los Angeles.
     
    De doodskist uit dennenhout lag achttien jaar onder de grond. In 1981 werd de kist opgegraven na geruchten dat een Russische spion begraven zou zijn in de plaats van Oswald. Het lichaam werd na de opgraving geïdentificeerd als wel dat van de moordenaar van de 35ste president van de Verenigde Staten. Lee Harvey Oswald werd opnieuw begraven in een andere kist.
     
    De identiteit van de nieuwe eigenaar van de kist werd niet bekendgemaakt.
     
    Lee Harvey Oswald werd beschuldigd van de moord op John F. Kennedy, op 22 november 1963 in Dallas. Hij werd twee dagen later zelf doodgeschoten. Verschillende onderzoekscommissies bevestigden dat Oswald op Kennedy schoot, maar in talloze complottheorieën is er sprake van andere schutters. (belga/lb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enorme ijspegel door defecte WC legt verkeer Bratislava plat

    Enorme ijspegel door defecte WC legt verkeer Bratislava plat



    Een defect toilet heeft vandaag een verkeerschaos in de Slovaakse hoofdstad Bratislava veroorzaakt. Van 's middags tot vroeg in de avond was de centrale toegangsbrug over de Donau in beide richtingen gestremd, omdat het toilet in het café van een 85 meter hoge uitkijktoren boven de brug overstroomde. Daardoor ontstond een gigantische ijspegel en dreigde acuut gevaar.

    Niemand mocht in de buurt van de almaar aangroeiende pegel bij de brug komen, aldus lokale media. Pas toen de reddingsdiensten de pegel stukje voor stukje hadden weggehaald en een loodgieter de wc had gerepareerd, werd de brug weer vrijgegeven. (anp/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glijmiddel en vibrators in kerstpakketten Nederlands bedrijf

    Glijmiddel en vibrators in kerstpakketten Nederlands bedrijf


    Het bedrijf Polyvision uit het Nederlandse Noordwolde heeft in het kerstpakket van zijn vrouwelijke werknemers dit jaar tussen de nootjes en de wijn een vibrator gestopt. De mannen vonden op hun beurt een tube glijmiddel. Het bedrijf stoffeert, heeft een lijmspuiterij en een naaiatelier.

    Versleten
    Volgens directeur Robert Moerman gaat het om een grapje. "Ik heb ze zes jaar geleden ook al eens in het pakket gedaan en de mensen zeiden hier dat die waren versleten." Het personeel, dat bestaat uit tien vrouwen en zestien mannen, kon de grap wel waarderen, aldus Moerman. (anp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyhoofdje blijft groeien door mysterieuze aandoening

    Babyhoofdje blijft groeien door mysterieuze aandoening




    Een zestien maanden oud Chinees meisje lijdt aan een mysterieuze aandoening waardoor haar hoofdje maar blijft groeien. Het hoofd van Hong Yu is nu al bijna tweemaal zo groot dan dat van een volwassene.

    Toen Hong Yu een maand oud was, kreeg ze plots hevige koorts. Haar ouders gingen meteen met hun baby naar het plaatselijke ziekenhuis. De artsen konden echter niet vaststellen wat er precies aan de hand was met de kleine patiënt.

    Geldgebrek
    Het kindje werd overgebracht naar een groter hospitaal. Daar luidde de diagnose: virale meningitis en longontsteking. Na twee weken moest de behandeling stopgezet worden omdat de ouders van Hong Yu geen geld meer hadden. Intussen bleef het hoofd van het meisje maar in omvang toenemen.

    Vader Pan Luojiang en moeder Wei Fengxue hebben hun kind nu toevertrouwd aan de zorgen van traditionele genezers. Tot dusver zonder resultaat. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedische vader blaast huwelijk achtjarige dochter af

    Saoedische vader blaast huwelijk achtjarige dochter af



    Een man die in Saoedi-Arabië met zijn achtjarige dochter naar het hospitaal ging voor een "voorhuwelijks medisch onderzoek," is tot andere gevoelens gebracht. De directie van het ziekenhuis kon de vader ervan overtuigen om van dit voornemen af te zien.

    Personeel aan het onthaal van het hospitaal in de stad Rass was geschokt toen ze vernamen wat de man daar met zijn dochter kwam doen. De directeur werd erbij gehaald. Die praatte de vader zijn idee uit het hoofd. "U berokkent uw dochtertje ernstige sociale en mentale schade", was het argument van de directie.

    Ten langen leste kon de vader overtuigd worden. Hij verzekerde de directeur dat hij het huwelijk zou afblazen en dat zijn dochter gewoon weer naar school zou gaan. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard

    Duurste kerstboom ter wereld is 14 miljoen euro waard





    Het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi heeft de duurste kerstboom ter wereld in zijn ontvangsthal staan. Omdat de versiering uit juwelen bestaat, is de boom maar liefst veertien miljoen euro waard.

    Het hotel hoopt zich met deze stunt te onderscheiden van andere luxehotels in de regio en hoopt zo op een plaatsje in het Guiness Book of Records.

    De kerstboom is dertien meter hoog en is onder meer versierd met horloges, diamanten, edelstenen en parels. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puzzelexpert herstelt 200 versnipperde bankbriefjes

    Puzzelexpert herstelt 200 versnipperde bankbriefjes


    Liu Hui-fen kon de versnipperde biljetten voldoende restaureren. 

    Een Taiwanese zakenman liet afgelopen maand per ongeluk een tas met 200 bankbiljetten in de papierversnipperaar vallen. Een puzzelexpert van de politie bracht evenwel redding en kon de biljetten herstellen. Dat meldt Reuters.

    5.000 euro
    Het zat Lin, de baas van een plasticfabriek, niet mee toen hij de 200 biljetten van 1.000 Taiwanese dollar in de shredder dropte. Omgerekend gaat het om een bedrag van zowat 5.000 euro.

    De man ging evenwel te rade bij een befaamde sporenonderzoekster van de politie. Liu Hui-fen wordt niet voor niets de puzzelexpert genoemd.

    Zeven dagen
    Binnen zeven dagen wist Liu de 200 biljetten te restaureren. Ze omschreef de taak als "lastig" en iets dat "geduld vereist". De Taiwanese centrale bank heeft inmiddels verklaard dat de biljetten in voldoende mate hersteld zijn om eigenaar Lin de cash terug te geven. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!