WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De passagiersvliegtuigen van 2025 volgens NASA

    De passagiersvliegtuigen van 2025 volgens NASA


    Een futuristisch ontwerp van Boeing
    In 2010 heeft NASA aan drie vliegtuigbouwers de opdracht gegeven om nieuwe passagiersvliegtuigen te ontwikkelen. Zo kunnen we nu via de ruimtevaartorganisatie al een blik werpen op de toestellen van de toekomst. In 2025 moet de eerste vlucht vertrekken.

    Lockheed Martin

    Lockheed Martin

    Northrop Grumman

    Northrop Grumman

    Vliegen we binnen veertien jaar rond in één van de futuristische ontwerpen van Lockheed Martin, Northrop Grumman of Boeing? Het is nog maar de vraag maar de NASA gelooft er alvast erg in. De drie concepten zijn totaal anders maar voldoen aan de strenge criteria van de ruimtevaartorganisatie. Zo worden stillere motoren,
    een verminderde uitstoot en een lagere brandstofconsumptie geëist. Elk vliegtuig zal op deze drie punten beter moeten scoren. Ook aan veiligheid wordt extra aandacht besteed.

    NASA hoopt dat de nieuwe toestellen een snelheid halen van 85 procent van de snelheid van het geluid, en een draagvermogen (passagiers of lading) hebben van over de 45.000 kilo. Dit jaar zal duidelijk worden welk ontwerp het beste scoort en verder zal worden ontwikkeld. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS flippen op chocoladen eitjes met verrassingsspeeltje in

    VS flippen op chocoladen eitjes met verrassingsspeeltje in



    Foto: Kinder Surprise.
    U kent ze ongetwijfeld, de chocoladen Kinder Surprise-eitjes met een verrassingsspeeltje in. Ze lijken onschuldige snoepjes, maar in de VS zijn ze 'res non grata': ze mogen er niet in! Dat ondervond de Canadese Lind Bird aan den lijve aan de grens met de Verenigde Staten.

    Birds wagen werd grondig doorzocht en ja hoor, de douane vond zowaar een illegaal KS-eitje ter waarde van 1,50 euro. "Ze maakten er een enorm spel van", getuigde Bird aan CBC. "Ze zeiden me dat als ik er over de grens mee was betrapt, ik een boete van 225 euro zou aangesmeerd krijgen."

    De VS hebben het niet op de lekkernij begrepen omdat de verrassingsspeeltjes binnenin kunnen ingeslikt worden door kleine kindjes. De woordvoerder van de Amerikaanse douane verklaarde dat er in 2009 meer dan 25.000 van dat soort eitjes in beslag werden genomen. Pieken zijn daarbij de kerst- en paasperiode. Slik! (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander op snelweg op zoek naar weggewaaid geldbriefje

    Nederlander op snelweg op zoek naar weggewaaid geldbriefje



    In Nederland heeft de politie een 28-jarige man beboet omdat die op een snelweg achter een weggewaaid briefje van vijftig euro liep…

    De inwoner van Waalwijk zag het biljetje plots verdwijnen toen zijn vriendin het raam van de wagen opende. Onmiddellijk hield de man halt op de pechstrook. Op de snelweg ging hij te voet op zoek naar het geld.

    Een ongeruste passant alarmeerde de hulpdiensten. Die konden niet met het voorval lachen. De twintiger riskeerde naar verluidt niet alleen zijn leven, maar ook dat van andere weggebruikers.

    Agenten schreven een boete uit van 280 euro voor het stilstaan op de pechstrook. Daar kwam nog eens 100 euro bij omdat de papieren van de wagen niet in orde waren. Het biljet van vijftig euro kon de onfortuinlijke Nederlander nog grijpen. Hij kan het al meteen uitgeven!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Binnen 20 jaar is wrak Titanic helemaal opgevreten"

    "Binnen 20 jaar is wrak Titanic helemaal opgevreten"


    De ijzervretende bacterie, Halmonas Titanicae, verorbert het wrak van de Titanic langzaam maar zeker tot er niets anders dan een grote roestvlek van zal overblijven. Wetenschapster Henrietta Mann denkt dat de Titanic nog amper 15 à 20 jaar heeft. "Veel langer zal het niet duren."

    De Titanic, destijds het grootste luxe passagiersschip ter wereld, zonk bijna honderd jaar geleden in april 1912 tijdens haar maidentrip, nadat het op een ijsberg was gebotst.

    Na onderzoek van de universiteiten van Halifax in Canada en van Sevilla in Spanje blijkt dat de bacterie zich te goed doet aan het ijzer van het wrak, dat 3,8 km diep op de bodem van de oceaan ligt. De Halmonas Titanicae vrat al 50.000 ton weg van het onzinkbaar gewaande cruiseschip, dat na de crash met de ijsberg doormidden brak en toch zonk. Daarbij kwamen 1517 passagiers om het leven. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel rond beeld van plassende politievrouw in Duitsland

    Rel rond beeld van plassende politievrouw in Duitsland


    In Duitsland is een rel ontstaan rond een kunstwerk dat een plassende politievouw afbeeldt. Tegenstanders van het werk zijn van oordeel dat de grens ven het toelaatbare is overschreden. Voorstanders zweren dan weer bij de absolute vrijheid van de kunstenaar.


    Het werk kreeg de titel 'Petra' en is van de hand van de Duitse beeldhouwer Marcel Walldorf (27). Het beeldt een politievrouw in gevechtskledij uit, gehurkt en met de billen bloot. Op de vloer onder het kunstwerk is een 'plas' uit gelatine gekleefd.

    Bekroond
    Het beeld staat momenteel in de Academie voor Schone Kunsten in Dresden en werd bekroond door de befaamde Leinemann Stischting voor Schone unsten. Deze onderscheiding levert de kunstenaar een prijs van 1.000 euro op. Volgens de jury geeft het werk op onnavolgbare wijze de dunne scheidingslijn tussen de publieke en private sfeer weer.

    Geschokt
    Markus Ulbig, Binnenlandminister van de deelstaat Saksen, houdt er evenwel een andere mening op na. Hij vindt het beeld een belediging voor de politiediensten en zegt geschokt te zijn. De politievakbond, van zijn kant, vindt dat de grensen van de artistieke vrijheid overschreden zijn.

    Protestbrieven
    Volgens een woordvoerster van het museum zijn er bij de Academie verscheidene protestbrieven tegen het werk aangekomen. "Maar de bezoekers zijn onverdeeld positief", aldus Andrea Weippert. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek op internet over dertiende sterrenbeeld

    Paniek op internet over dertiende sterrenbeeld


    Opschudding in zodiakland na een artikel in de Sunday's Star Tribune! Volgens astronomen zit onze dierenriem er al duizenden jaren naast door de afwijkende aardas. Daarom willen zij een nieuw sterrenbeeld toevoegen aan de twaalf bestaande. Wie tussen 29 november en 17 december geboren wordt, is een Ophiuchus of Slangendrager. Paniek, want dat werpt de hele horoscoop natuurlijk helemaal door elkaar.

    Dat komt omdat een sterrenbeeld oorspronkelijk door de Babyloniërs aan een pasgeborene werd toebedeeld op basis van het gesternte waarin de zon op dat moment stond. Maar na duizenden jaren is er daarop een afwijking van ongeveer één maand. Zo zouden Vissen eigenlijk Watermannen zijn.

    Astrologie vs astronomie
    Maar astrologen hebben het over "oud nieuws" en zeggen dat we ons geen zorgen moeten maken over de verschuiving in onze sterrenbeelden. De westerse astrologen gebruiken over het algemeen een systeem dat gestoeld is op de seizoenen en niet op het wetenschappelijke Babylonische systeem dat op het gesternte gebaseerd is.

    Tattoos weghalen

    Op het internet ontstond toch enige paniek na het "oude nieuws". Was onze horoscoop sowieso dan altijd al fout? Zullen de voorspellers die nu gaan aanpassen met een dertiende teken van de dierenriem? "En wat met mijn tattoo met mijn sterrenbeeld?", vroeg een ongeruste 'believer' zich op Twitter af. Collega's in hetzelfde schuitje wilden hun tattoo meteen laten weghalen.

    Voor het geval u een Slangendrager bent, geven we nog mee dat het dertiende teken van de dierenriem geassocieerd wordt met genezing, verlichting, geneeskunde en hogere opleiding, volgens de Seatlle Post-Intelligencer. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler en Anne Frank samen op schilderij

    Hitler en Anne Frank samen op schilderij



    De Indonesische kunstenaar Ronald Manullang heeft op de kunstbeurs van Singapore opzien gebaard met een serie schilderijen van een halfnaakte zwangere nazidictator Adolf Hitler. Op een schilderij is hij samen met een lachende Anne Frank te zien, die met een laptop in haar hand staat afgebeeld.

    De onder de titel Laatste Oordeel geëxposeerde schilderijen zijn spottend bedoeld, zegt de kunstenaar vandaag in Duitse media. Zo is bij Hitler, met joodse baby op schoot, een tatoeage te zien zoals bij miljoenen mensen in concentratiekampen een nummer op hun lijf werd getatoeëerd.

    Meer dan 120 internationale galerieën exposeren tot en met zondag verschillende kunstwerken. De kunstbeurs in Singapore hoopt een belangrijke plek op de internationale kunstmarkt te verwerven. (anp/ka)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa in Italië om kalender met uitsluitend vagina's

    Heisa in Italië om kalender met uitsluitend vagina's


    Fotograaf Oliviero Toscani.


    In Italië is ophef ontstaan over een reclamekalender met uitsluitend close-ups van vrouwelijke geslachtsdelen. De IAP, de Italiaanse tegenhanger van de Reclame Code Commissie, heeft de opdrachtgevers met klem opgeroepen de kalender terug te trekken.

    Feministen woedend
    Volgens de maker van de kalender, fotograaf Oliviero Toscani, geven de foto's de schoonheid weer van het vrouwelijk lichaam. Maar de feministische organisatie Artemisia is woedend over "het zoveelste voorbeeld van vrouwenlichamen die worden gebruikt voor publiciteit".

    Graatmager model
    Toscani baarde vier jaar geleden ook al opzien door het graatmagere Franse fotomodel Isabelle Caro naakt te fotograferen in het kader van een campagne tegen anorexia nervosa. Caro overleed in november op 28-jarige leeftijd aan de gevolgen van die eetstoornis. (anp/eb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennons eerste auto wordt geveild

    John Lennons eerste auto wordt geveild


    Toen John Lennon in 1965 zijn rijbewijs haalde, werd hij bestookt door autodealers die hem de beste voorwaarden boden op de aankoop van een Jaguar, een Maseratti of een Aston Martin. Maar Lennon had zijn zinnen gezet op deze lichtblauwe Ferrari 330 GT Coupé. Hij betaalde er toen 1.500 euro voor.

    De Ferrari werd in de jaren negentig gerestaureerd en wordt volgende maand geveild. Verwacht wordt dat hij voor meer dan 15.000 euro verkocht zal worden. Wie er op wil bieden, moet op 5 februari in veilinghuis Bonham in Parijs zijn. (lb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers creëren "superkip" die geen vogelgriep verspreidt

    Wetenschappers creëren "superkip" die geen vogelgriep verspreidt



    Wetenschappers hebben een genetisch aangepaste "superkip" gecreëerd. Het dier kan geen dodelijke vogelgriep verspreiden.

    Het Britse team achter de kip zegt dat het "ondenkbaar" is dat het vlees en de eieren van het dier schadelijk zouden kunnen zijn. Toch zullen strenge tests worden uitgevoerd voor het dier de voedselketen wordt ingestuurd.

    Anti-genetische modificatiegroepen vinden deze methode niet de juiste oplossing om vogelgriep een halt toe te roepen. Volgens hen zullen mensen ook nooit vlees en eieren van genetisch gemodificeerde dieren aanvaarden.

    Pandemie

    Sinds 2003 heeft het H5N1-virus meer dan 300 mensenlevens geëist in 15 verschillende landen. Een miljoen vogels legden het loodje. Dokters vrezen dat het virus kan muteren naar een versie die overdraagbaar is van mens op mens, wat wereldwijd tot miljoenen doden zou leiden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.App van Google vertaalt zinnen terwijl je spreekt

    App van Google vertaalt zinnen terwijl je spreekt

    Google werkt aan een app waarmee ja kan bellen met iemand die een andere taal spreekt. De app neemt je woorden op en stuurt die naar de servers van Google, waarna ze meteen vertaald terugkomen naar jou en je gesprekspartner.

    Het gaat om een uitbreiding van Google Translate, die momenteel als testversie beschikbaar is voor de talen Engels en Spaans. Momenteel moet je na elke zin nog op een knop drukken, maar Google verwacht dat het systeem binnen anderhalf jaar in realtime werkt. Ook zouden er snel nieuwe talen moeten bijkomen.

    Taaldeskundigen reageren sceptisch. Professor linguïstiek aan de Britse universiteit van Bangor zegt in de Daily Mail dat gesproken taal gewoonweg te veel verschillende snelheden en accenten bevat. "Op het moment kan geen enkel systeem dat fatsoenlijk aan," zegt hij. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleuter (3) belt politie: "Mijn babysitter is zat"

    Kleuter (3) belt politie: "Mijn babysitter is zat"

    In Schotland staat een vrouw terecht wegens kindermishandeling omdat ze in dronken toestand op een driejarig jongetje paste. Het knaapje belde zelf het noodnummer 999 met de melding dat zijn babysitter zat was. Dat meldt de Schotse tv-zender STV.

    De feiten gebeurden op 9 oktober vorig jaar. De kleuter belde kort na middernacht het noodnummer. Hij was naar eigen zeggen ongerust over de toestand waarin zijn babysitter verkeerde.

    De politie ging naar het adres dat het kind had doorgegeven. Ze belden aan en het jongetje deed open nadat de agenten zich hadden geïdentificeerd.

    Glas naar agent geslingerd
    In het huis troffen de agenten de 39-jarige Jacqueline Robertson aan. De babysitter had blijkbaar meer dan één fles wijn soldaat gemaakt. Toen de agenten het jongetje voor zijn eigen veiligheid wilden weghalen, werd Robertson agressief. Ze gooide een glas naar een agent. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus moet eerst politie bellen voor hij tijgers mag uitlaten

    Rus moet eerst politie bellen voor hij tijgers mag uitlaten


    Een 30-jarige man moet de Duitse politie inlichten voor hij in het dorp Ratzeburg zijn tijgers mag uitlaten. De autoriteiten hopen op die manier de angst onder de inwoners weg te nemen.

    Dorpelingen belden de politie omdat de africhter van een Russisch circus zijn tijgers aan een leiband uitliet en op straat hun boodschap liet doen. De bewoners zijn bang voor de beesten en durven niet meer buitenkomen.

    De Rus mag zijn dieren dus blijven uitlaten, maar hij moet- ook al gaat het om een kleine tijger- eerst de politie verwittigen. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vos schiet jager in been

    Vos schiet jager in been


    Vreemd incident bij een jachtpartij in Wit-Rusland. Een neergeschoten vos nam op een opvallende manier wraak door met een verrassende pootbeweging zijn aanvaller te lijf te gaan en zijn geweer te doen afgaan. De 40-jarige jager werd geraakt in het been.

    De jager had de vos in een woud bij Grodno verwond en wilde het dier met zijn geweerkolf de genadestoot toedienen. Toen de jager zich over de vos boog, zwaaide die in een reflex met zijn poot tegen de trekker van het wapen. De kogel doorboorde het bovenbeen van de man. Terwijl de jager naar het ziekenhuis moest gebracht worden, liep de lichtgewonde vos gewoon weg. (kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw plaatsen voor (steenrijke) ruimtetoeristen

    Opnieuw plaatsen voor (steenrijke) ruimtetoeristen


    Ruimtetoeristen kunnen ten laatste vanaf 2013 opnieuw het heelal in met Russische Sojoezcapsules, meldt de Amerikaanse onderneming Space Adventures. Vanaf dat jaar zullen er jaarlijks vijf in plaats van vier ruimteschepen naar het Internationale Ruimtestation ISS vliegen, en dat betekent dat er elk jaar drie plaatsen vacant zijn voor gewone burgers.


    De commerciële aanbieder ondertekende een contract in die zin met de Russische ruimtevaartautoriteit Roskosmos en raketbouwer Energija. Space Adventures reserveerde reeds tot 2009 toeristenzitjes aan boord van de Sojoezcapsules, vooraleer Rusland het aanbod bevroor wegens plaatsgebrek.
     
    Elke vlucht zou ongeveer tien dagen duren. Wie interesse heeft, moet wel goed bij kas zitten. De voorbije jaren telden zeven hobbyruimtevaarders tot 40 miljoen dollar (toen 30,8 miljoen euro) neer voor hun trip. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vissen in plasbak Chinees eethuis vallen niet in de smaak

    Vissen in plasbak Chinees eethuis vallen niet in de smaak


    De vissen in de plasbak worden met gemengde gevoelens onthaald.

    Een restaurant in de Chinese stad Changchun ligt onder vuur omdat er zowat twintig vissen zwemmen in de plasbak van het mannentoilet. "Dit is nefast voor de vissen een getuigt van weinig respect voor de Chinese viscultuur", schrijft de Eastern Asian Economic and Trade Daily.

    Niet voor consumptie
    De baas van het restaurant gaat in het verweer door te stellen dat er constant stromend water door het urinoir loopt. "Het water wordt twee keer per dag ververst en er wordt continu zuurstof aan toegevoegd. Eigenlijk is er weinig verschil met een aquarium", luidt het. "Bovendien zijn de vissen bedoeld als attractie voor de gasten en worden ze niet opgediend", zegt de eigenaar.

    'Gelieve hier te plassen'
    Neemt niet weg dat de gasten wel lichtelijk schrikken als ze zien dat er vissen zwemmen in de pisbak, die bovendien gesierd wordt met het bordje 'Gelieve hier te plassen'. "Mocht dat bordje er niet hangen, zou je denken dat het een aquarium is", zegt een van de klanten.

    Een andere gast vindt het dan wel weer een interessant experiment. "Ik kan niet wachten tot ik weer eens moet", zei hij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wordt in hoofd geschoten en niest de kogel uit

    Man wordt in hoofd geschoten en niest de kogel uit


    Een Italiaanse man zal de nacht van 31 december 2010 op 1 januari 2011 niet snel vergeten. De man werd tijdens de vieringen van de jaarwissel door een kogel in het hoofd geraakt. Hij overleefde wonderwel en is nu aan het herstellen nadat hij de kogel uitgeniesd had.

    De 28-jarige Darco Sangermano was met zijn vriendin oudejaar en Nieuwjaar aan het vieren in Napels toen hij plots geraakt werd door een verdwaalde kogel van het kaliber .22. Napels is gekend om zijn rumoerige vieringen tijdens oudejaar. Niet alleen wordt er vuurwerk afgeschoten, sommige Italianen schieten daar ook met pistolen.

    De kogel drong langs de rechterkant van zijn hoofd binnen, ging langs zijn oogholte en bleef zitten in de neus. Hoewel de man hevig bloedde, leek de schade nogal mee te vallen. Hij werd door een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht en wachtte in de spoed tot de dokters hem zouden komen onderzoeken. Plots moest Sangermano niezen waardoor de kogel langs zijn rechterneusgat naar buiten kwam.

    Sangermano die uit Turijn afkomstig is, mocht intussen het ziekenhuis al verlaten. Volgens dokter Ramieri heeft de kogel het slaapbeen van de man gebroken. Daardoor nam de kogel in snelheid af en kreeg de oogbal slechts een schram. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi's woedend om hond die met Hitler spot

    Nazi's woedend om hond die met Hitler spot

    Documenten die onlangs gepubliceerd werden, tonen aan dat de Duitse regering tijdens het naziregime niet opgezet was met een hond die getraind was om Hitler na te bootsen. Duitsland zette een campagne op tegen de Finse eigenaar van de hond.

    Tor Borg met zijn hond Jackie

    Tor Borg met zijn hond Jackie

    Uit de documenten blijkt dat Berlijn de opdracht had gegeven aan het nazigezinde Finland om zoveel mogelijk bewijsstukken tegen de hond te verzamelen. Er waren zelfs plannen om het bedrijf in pharmaceutische middelen van de eigenaar te vernietigen.

    Tor Borg was de eigenaar van Jackie. Maar zijn vrouw noemde de hond Hitler omdat hij zijn poot hoog in de lucht stak. Volgens Willy Erkelenz, een Duits consul in Helsinki, was er zelfs een getuige die zag en hoorde hoe de hond van Borg zijn poot omhoog stak wanneer er 'Hitler' geroepen werd.

    Poging tot proces
    Borg mocht het hele voorval gaan uitleggen voor de Duitse ambassade. Hij gaf toe dat zijn vrouw Josephine, die tegen de nazi's was, de hond Hitler had genoemd, maar ontkende dat hij betrokken was in zaken die het Duitse Rijk zouden beledigen.

    De ambassade liet Berlijn echter weten dat ze Borg niet op zijn woord geloofde. "Borg vertelt niet de waarheid, ook al zegt hij van wel." Drie maanden lang zocht Berlijn naar een manier om Borg voor de rechtbank te dagen voor het beledigen van Hitler, maar niemand wou getuigen.

    Uiteindelijk liet Berlijn in 1941 de pogingen tot een proces tegen de Fin varen. Klaus Hillenbrand, auteur van verschillende boeken over de nazi's, beschrijft deze gebeurtenis als volkomen geschift. (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legerjas van John Lennon brengt 150.000 euro op

    Legerjas van John Lennon brengt 150.000 euro op

    Een militaire jas die John Lennon in 1966 droeg, is door het modemuseum van Santiago (Chili) op een veiling gekocht voor 200.000 dollar, zo'n 150.000 euro.

    De jas werd begin december geveild door veilinghuis Julien's Auctions in Californië. De aankondiging van de aankoop door het museum komt aan de vooravond van de herdenking van de moord op Lennon op 8 december 1980.
     
    Het modemuseum kocht eerder ook al kledingstukken aan van prinses Diana, Marilyn Monroe en Rita Hayworth. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre urinoirgames in Japanse metro

    Bizarre urinoirgames in Japanse metro


    Wie beweerde ook weer dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen? In vier metrostations in Tokio kunnen ze voortaan een videospelletje spelen terwijl ze 'hun patatten afgieten'. Gamesfabrikant Sega heeft de urinoirs namelijk uitgerust met sensoren en een schermpje.

    De 'Toylet' bevat vier games: 'Manneken Pis' meet hoeveel je precies plast, terwijl 'Graffiti Eraser' de 'speler' uitdaagt met een krachtige straal graffiti van een muur te spuiten.

    Rokje
    Typisch Japans is dan weer de game waarin je urine als een windvlaag de rok van een meisje omhoog doet waaien, terwijl het vierde spel je uitdaagt krachtiger te plassen dan je voorganger. Het heet 'Milk From Nose', en toont twee sumoworstelaars die elkaar uit de ring proberen te krijgen met een straal melk die uit hun neus komt. Origineel is het spel dus alleszins.

    Reclame
    De producent toont reclamefilmpjes tussen de games, en hoopt zo een flinke duit te verdienen. Oh ja: zeikers die trots zijn op hun prestatie, kunnen hun score downloaden op een USB-stick, meldt Wired. (sam)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!