WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skelet Graaf van Egmont moet in Zottegemse kerk blijven

    Skelet Graaf van Egmont moet in Zottegemse kerk blijven

    Het skelet van de onthoofde Graaf van Egmont en zijn vrouw Sabina van Beieren moet in een bronzen sarcofaag in de crypte van een Zottegemse kerk blijven. Dat adviseert Ruimte en Erfgoed Oost-Vlaanderen.

    Lamoraal I van Gavere, Graaf van Egmont (1522-1568)

    Lamoraal I van Gavere, Graaf van Egmont (1522-1568)

    Het stadsbestuur wil het skelet van de opstandige katholiek verhuizen naar een grotere kelder in het kasteel van Egmont, want in de crypte kunnen maar drie mensen tegelijk binnen.

    Lamoraal I van Gavere, Graaf van Egmont (1522-1568), werd samen met Graaf van Hoorne op 5 juni 1568 op de Grote Markt in Brussel onthoofd door de hertog van Alva, de Spaanse generaal en gouverneur van de Nederlanden. De twee edelmannen verzetten zich, samen met prins Willem van Oranje, tegen de Beeldenstorm en de Inquisitie.

    De stad Zottegem was van plan om de sarcofagen te verhuizen naar de kelder van het kasteel van Egmont. De twee lichamen liggen sinds 1857 begraven in de crypte van de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopnemingkerk. Het hart van de graaf ligt samen met de harten van zijn jongere broer Karel en hun oudste zoon Filips in een bronzen koffer.

    Ontgoocheld

    Ruimte en Erfoed contacteerde voor haar advies academici en zocht voorbeelden hoe andere historische figuren begraven werden. De erfgoedorganisatie stelt dat de graaf er duidelijk voor koos om als katholiek bij zijn familie in de parochiekerk begraven te worden en zelfs niet in de privékapel van zijn kasteel. De nieuwe rustplaats, een voorraadkelder, zou hem "onwaardig" zijn.

    Vanuit een "menswaardige behandeling" moeten de resten ook in de gesloten sarcofaag blijven. Ruimte en Erfgoed stelt wel een aantal alternatieven voor hoe Zottegem het graf van Egmont meer toeristisch kan uitspelen.

    "We zijn bijzonder ontgoocheld," aldus burgemeester Herman De Loor. "Het schepencollege zal zich beraden of er beroep wordt aangetekend." (belga/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser smokkelt honderden vogelspinnen per post

    Duitser smokkelt honderden vogelspinnen per post


    Een Duitser heeft in Los Angeles bekend dat hij 247 levende vogelspinnen met de post de Verenigde Staten heeft ingesmokkeld. Hij wou de spinnen naar een klant sturen, maar kwam zo bij de politie terecht.

    De man woont in het Duitse Wachtberg en stuurde van daaruit regelmatig spinnen naar zeker twaalf landen. In maart werden bij een routinecontrole in een pakket bijna drienhonderd levende levende vogelspinnen gevonden.

    De Amerikaanse recherche begon een onderzoek naar de man en bestelde vijf keer een pakketje met vogelspinnen. Telkens werden de spinnen door de post geleverd. Begin december werd de Duitser gearresteerd. Hij riskeert tot twintig jaar cel voor illegale handel. (anp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie pakt dronken uil op

    Politie pakt dronken uil op


    In de Duitse stad Pforzheim heeft de politie een dronken uil opgepakt. Niet dat de agenten de verwarde roofvogel een ademtest afnamen, maar naast de uil lagen twee kapotte flesjes Schnapps. Dat meldt Der Spiegel.

    "Een vrouw die haar hond uitliet, verwittigde de politie toen ze de uil zag zitten aan de rand van een drukke straat", zegt politiewoordvoerder Frank Otruba. "We stuurden een patrouille om het dier op te pikken".

    Groggy
    De uil was ongedeerd, maar zag er redelijk groggy uit. De agenten concludeerden dat de uil zat was. Het dier had zich wellicht tegoed gedaan aan de inhoud van twee gebroken flesjes Schnapps die langs de weg lagen.

    Water drinken
    De politie bracht de vogel naar een dierenarts. Die diende de uil een grote hoeveelheid water toe om hem te ontnuchteren. Wanneer de uil bij zijn positieven is, mag hij weer de vrije natuur in. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monnik wil botten overleden non op vliegtuig smokkelen

    Monnik wil botten overleden non op vliegtuig smokkelen



    De douane van de luchthaven van de Griekse hoofdstad Athene heeft in de bagage van een Cypriotische monnik een wel erg bijzondere inhoud gevonden.

    De 56-jarige had namelijk in zijn koffer de botten en schedel van een kloosterzuster gestopt, die al vier jaar dood was. De Cyprioot zegt dat de dame heilig zou zijn.

    De Griekse en Cypriotische orthodoxe kerken erkennen die status echter niet. Hij wilde haar een eeuwige rustplaats toekennen in een klooster op Cyprus.

    De Cypriotische aartsbisschop Chrysostomos reageert verbolgen. De geestelijke heeft het over een charlatan met financiële belangen. De monnik wordt aangeklaagd wegens diefstal en grafschennis.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse wetenschappers: 'Wij kweken mammoeten'

    Japanse wetenschappers: 'Wij kweken mammoeten'



    De Japanse Akira Iritani, professor aan de universiteit van Kyoto, beweert dat er 'een goede kans bestaat' dat hij binnen vier jaar een wolharige mammoet zal kunnen verwekken. De kloontechnieken zijn al beschikbaar, het is nu alleen wachten op een bruikbare set bevroren mammoet-DNA, zo vertelde hij aan de Britse krant The Daily Telegraph.
    Iritani verwijst daarbij naar zijn collega-wetenschapper Teruhiko Wakayama. Die slaagde er in 2008 in om een muis te klonen uit DNA dat 16 jaar was bewaard bij 20 graden onder nul. Als dat kan, dan moet het volgens Iritani ook lukken met DNA van de al lang uitgestorven mammoet, dat 5.000 jaar lang ingevroren heeft gelegen in de Siberische permafrost.

    Deze zomer wil Iritani in Siberië op zoek gaan naar zacht weefsel van een ingevroren mammoet, dat nog bruikbare celkernen bevat. Via Wakayama's procedure wil hij die inbrengen in een eicel van een Afrikaanse olifant, die als draagmoeder zal dienen. Zo denkt hij een 'redelijke' kans te hebben om binnen 4 à 5 jaar (inclusief 22 maanden zwangerschap van de olifant) een babymammoetje in handen te krijgen. Nog even geduld oefenen, dus.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel wordt nieuwe ark van Noach

    Hotel wordt nieuwe ark van Noach

    Een hotel in de vorm van een reuzegrote schelp wordt gepresenteerd als een moderne versie van de ark van Noach. Volgens de Russische architecten kan het futuristische 'Ark Hotel' aardbevingen en zelfs overstromingen weerstaan indien de zeespiegel zou stijgen.

    Op het moment dat een natuurramp zich voordoet, fungeert het hotel als een gigantische biosfeer voor de mensheid. In geval van overstroming drijft het hotel als een echte ark van Noach. Zonnepanelen zorgen ondertussen voor de nodige energie, regenwater wordt omgezet in drinkwater en de overvloedig aanwezige plantengroei zuivert de lucht en voorziet de gasten van voedsel.

    Volgens architect Alexander Remizov van Remistudio kunnen er wel tot 10.000 mensen in het hotel verblijven. Hij zou het zelfs zien zitten, mocht iedereen ooit permanent in zo'n hotel gaan wonen: "Het ontwerp beschermt de mens immers tegen de natuur en de natuur tegen de mens." (kve)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus Paul krijgt gedenkplaats in Oberhausen

    Octopus Paul krijgt gedenkplaats in Oberhausen



    Octopus Paul, wereldberoemd geworden door tijdens de Wereldbeker in Zuid-Afrika de resultaten van Duitsland en de finale te voorspellen, krijgt een eigen gedenkplaats in Sealife Oberhausen. Dat meldt de directie van het aquarium waar de orakelende octopus het grootste deel van zijn kort leven doorbracht. Paul was tweeënhalf jaar toen hij op 26 oktober 2010 overleed.
     
    Het gedenkteken wordt donderdag onthuld. Het zal bestaan uit een standbeeld van 1m80 hoog, dat de inktvis op een voetbal voorstelt. In de voetbal wordt de urn met de as van het diertje verwerkt.
     
    In het aquarium van Paul zwemt nu Paul II rond. Het is nog niet duidelijk of die over dezelfde gave beschikt als zijn voorganger. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modern Toilet, een restaurant voor wc-freaks

    Modern Toilet, een restaurant voor wc-freaks







    Altijd al eens willen dineren op een wc-bril onder het 'romantische' licht van een urinoir? Dan is 'Modern Toilet', het eerste wc-restaurant in China, wat voor u.

    Vijftien dagen na de opening rinkelt de kassa in Kunming, de hoofdstad van de provincie Yunnan, al onophoudelijk. "Uit een enquête vooraf bleek dat 20 procent er wel voor open stond. Een wc en een restaurant zijn twee extremen, maar als je ze combineert zou het wel eens een unieke plek kunnen worden", aldus eigenaar Xu Liang. Hij kwam op het idee toen hij een Japans cartoonboek las in een openbaar toilet.

    Uitwerpselijs

    Zo gezegd zo gedaan: niet alleen de muren, de tafels en de stoelen ademen het decor van een wc uit, ook de gerechten kregen een serieuze themasaus mee. Of wat dacht u van uitwerpselijs, wc-pot 'hot pot' (een Chinese fondue; nvdr) en fecaliën-frietsticks? "Eerst gaven we enkel ijs en snoep, maar intussen serveren we ook warme gerechten en aperitieven", besluit Xu.

    Yang Siwen is intussen al drie maal binnengewipt. "Ik wilde eigenlijk naar het toilet, maar toen ontdekte ik dat het een restaurant was", aldus de universiteitsstudente. Ach, zolang de stank maar niet navenant is... (svm)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De passagiersvliegtuigen van 2025 volgens NASA

    De passagiersvliegtuigen van 2025 volgens NASA


    Een futuristisch ontwerp van Boeing
    In 2010 heeft NASA aan drie vliegtuigbouwers de opdracht gegeven om nieuwe passagiersvliegtuigen te ontwikkelen. Zo kunnen we nu via de ruimtevaartorganisatie al een blik werpen op de toestellen van de toekomst. In 2025 moet de eerste vlucht vertrekken.

    Lockheed Martin

    Lockheed Martin

    Northrop Grumman

    Northrop Grumman

    Vliegen we binnen veertien jaar rond in één van de futuristische ontwerpen van Lockheed Martin, Northrop Grumman of Boeing? Het is nog maar de vraag maar de NASA gelooft er alvast erg in. De drie concepten zijn totaal anders maar voldoen aan de strenge criteria van de ruimtevaartorganisatie. Zo worden stillere motoren,
    een verminderde uitstoot en een lagere brandstofconsumptie geëist. Elk vliegtuig zal op deze drie punten beter moeten scoren. Ook aan veiligheid wordt extra aandacht besteed.

    NASA hoopt dat de nieuwe toestellen een snelheid halen van 85 procent van de snelheid van het geluid, en een draagvermogen (passagiers of lading) hebben van over de 45.000 kilo. Dit jaar zal duidelijk worden welk ontwerp het beste scoort en verder zal worden ontwikkeld. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS flippen op chocoladen eitjes met verrassingsspeeltje in

    VS flippen op chocoladen eitjes met verrassingsspeeltje in



    Foto: Kinder Surprise.
    U kent ze ongetwijfeld, de chocoladen Kinder Surprise-eitjes met een verrassingsspeeltje in. Ze lijken onschuldige snoepjes, maar in de VS zijn ze 'res non grata': ze mogen er niet in! Dat ondervond de Canadese Lind Bird aan den lijve aan de grens met de Verenigde Staten.

    Birds wagen werd grondig doorzocht en ja hoor, de douane vond zowaar een illegaal KS-eitje ter waarde van 1,50 euro. "Ze maakten er een enorm spel van", getuigde Bird aan CBC. "Ze zeiden me dat als ik er over de grens mee was betrapt, ik een boete van 225 euro zou aangesmeerd krijgen."

    De VS hebben het niet op de lekkernij begrepen omdat de verrassingsspeeltjes binnenin kunnen ingeslikt worden door kleine kindjes. De woordvoerder van de Amerikaanse douane verklaarde dat er in 2009 meer dan 25.000 van dat soort eitjes in beslag werden genomen. Pieken zijn daarbij de kerst- en paasperiode. Slik! (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander op snelweg op zoek naar weggewaaid geldbriefje

    Nederlander op snelweg op zoek naar weggewaaid geldbriefje



    In Nederland heeft de politie een 28-jarige man beboet omdat die op een snelweg achter een weggewaaid briefje van vijftig euro liep…

    De inwoner van Waalwijk zag het biljetje plots verdwijnen toen zijn vriendin het raam van de wagen opende. Onmiddellijk hield de man halt op de pechstrook. Op de snelweg ging hij te voet op zoek naar het geld.

    Een ongeruste passant alarmeerde de hulpdiensten. Die konden niet met het voorval lachen. De twintiger riskeerde naar verluidt niet alleen zijn leven, maar ook dat van andere weggebruikers.

    Agenten schreven een boete uit van 280 euro voor het stilstaan op de pechstrook. Daar kwam nog eens 100 euro bij omdat de papieren van de wagen niet in orde waren. Het biljet van vijftig euro kon de onfortuinlijke Nederlander nog grijpen. Hij kan het al meteen uitgeven!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Binnen 20 jaar is wrak Titanic helemaal opgevreten"

    "Binnen 20 jaar is wrak Titanic helemaal opgevreten"


    De ijzervretende bacterie, Halmonas Titanicae, verorbert het wrak van de Titanic langzaam maar zeker tot er niets anders dan een grote roestvlek van zal overblijven. Wetenschapster Henrietta Mann denkt dat de Titanic nog amper 15 à 20 jaar heeft. "Veel langer zal het niet duren."

    De Titanic, destijds het grootste luxe passagiersschip ter wereld, zonk bijna honderd jaar geleden in april 1912 tijdens haar maidentrip, nadat het op een ijsberg was gebotst.

    Na onderzoek van de universiteiten van Halifax in Canada en van Sevilla in Spanje blijkt dat de bacterie zich te goed doet aan het ijzer van het wrak, dat 3,8 km diep op de bodem van de oceaan ligt. De Halmonas Titanicae vrat al 50.000 ton weg van het onzinkbaar gewaande cruiseschip, dat na de crash met de ijsberg doormidden brak en toch zonk. Daarbij kwamen 1517 passagiers om het leven. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel rond beeld van plassende politievrouw in Duitsland

    Rel rond beeld van plassende politievrouw in Duitsland


    In Duitsland is een rel ontstaan rond een kunstwerk dat een plassende politievouw afbeeldt. Tegenstanders van het werk zijn van oordeel dat de grens ven het toelaatbare is overschreden. Voorstanders zweren dan weer bij de absolute vrijheid van de kunstenaar.


    Het werk kreeg de titel 'Petra' en is van de hand van de Duitse beeldhouwer Marcel Walldorf (27). Het beeldt een politievrouw in gevechtskledij uit, gehurkt en met de billen bloot. Op de vloer onder het kunstwerk is een 'plas' uit gelatine gekleefd.

    Bekroond
    Het beeld staat momenteel in de Academie voor Schone Kunsten in Dresden en werd bekroond door de befaamde Leinemann Stischting voor Schone unsten. Deze onderscheiding levert de kunstenaar een prijs van 1.000 euro op. Volgens de jury geeft het werk op onnavolgbare wijze de dunne scheidingslijn tussen de publieke en private sfeer weer.

    Geschokt
    Markus Ulbig, Binnenlandminister van de deelstaat Saksen, houdt er evenwel een andere mening op na. Hij vindt het beeld een belediging voor de politiediensten en zegt geschokt te zijn. De politievakbond, van zijn kant, vindt dat de grensen van de artistieke vrijheid overschreden zijn.

    Protestbrieven
    Volgens een woordvoerster van het museum zijn er bij de Academie verscheidene protestbrieven tegen het werk aangekomen. "Maar de bezoekers zijn onverdeeld positief", aldus Andrea Weippert. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek op internet over dertiende sterrenbeeld

    Paniek op internet over dertiende sterrenbeeld


    Opschudding in zodiakland na een artikel in de Sunday's Star Tribune! Volgens astronomen zit onze dierenriem er al duizenden jaren naast door de afwijkende aardas. Daarom willen zij een nieuw sterrenbeeld toevoegen aan de twaalf bestaande. Wie tussen 29 november en 17 december geboren wordt, is een Ophiuchus of Slangendrager. Paniek, want dat werpt de hele horoscoop natuurlijk helemaal door elkaar.

    Dat komt omdat een sterrenbeeld oorspronkelijk door de Babyloniërs aan een pasgeborene werd toebedeeld op basis van het gesternte waarin de zon op dat moment stond. Maar na duizenden jaren is er daarop een afwijking van ongeveer één maand. Zo zouden Vissen eigenlijk Watermannen zijn.

    Astrologie vs astronomie
    Maar astrologen hebben het over "oud nieuws" en zeggen dat we ons geen zorgen moeten maken over de verschuiving in onze sterrenbeelden. De westerse astrologen gebruiken over het algemeen een systeem dat gestoeld is op de seizoenen en niet op het wetenschappelijke Babylonische systeem dat op het gesternte gebaseerd is.

    Tattoos weghalen

    Op het internet ontstond toch enige paniek na het "oude nieuws". Was onze horoscoop sowieso dan altijd al fout? Zullen de voorspellers die nu gaan aanpassen met een dertiende teken van de dierenriem? "En wat met mijn tattoo met mijn sterrenbeeld?", vroeg een ongeruste 'believer' zich op Twitter af. Collega's in hetzelfde schuitje wilden hun tattoo meteen laten weghalen.

    Voor het geval u een Slangendrager bent, geven we nog mee dat het dertiende teken van de dierenriem geassocieerd wordt met genezing, verlichting, geneeskunde en hogere opleiding, volgens de Seatlle Post-Intelligencer. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler en Anne Frank samen op schilderij

    Hitler en Anne Frank samen op schilderij



    De Indonesische kunstenaar Ronald Manullang heeft op de kunstbeurs van Singapore opzien gebaard met een serie schilderijen van een halfnaakte zwangere nazidictator Adolf Hitler. Op een schilderij is hij samen met een lachende Anne Frank te zien, die met een laptop in haar hand staat afgebeeld.

    De onder de titel Laatste Oordeel geëxposeerde schilderijen zijn spottend bedoeld, zegt de kunstenaar vandaag in Duitse media. Zo is bij Hitler, met joodse baby op schoot, een tatoeage te zien zoals bij miljoenen mensen in concentratiekampen een nummer op hun lijf werd getatoeëerd.

    Meer dan 120 internationale galerieën exposeren tot en met zondag verschillende kunstwerken. De kunstbeurs in Singapore hoopt een belangrijke plek op de internationale kunstmarkt te verwerven. (anp/ka)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heisa in Italië om kalender met uitsluitend vagina's

    Heisa in Italië om kalender met uitsluitend vagina's


    Fotograaf Oliviero Toscani.


    In Italië is ophef ontstaan over een reclamekalender met uitsluitend close-ups van vrouwelijke geslachtsdelen. De IAP, de Italiaanse tegenhanger van de Reclame Code Commissie, heeft de opdrachtgevers met klem opgeroepen de kalender terug te trekken.

    Feministen woedend
    Volgens de maker van de kalender, fotograaf Oliviero Toscani, geven de foto's de schoonheid weer van het vrouwelijk lichaam. Maar de feministische organisatie Artemisia is woedend over "het zoveelste voorbeeld van vrouwenlichamen die worden gebruikt voor publiciteit".

    Graatmager model
    Toscani baarde vier jaar geleden ook al opzien door het graatmagere Franse fotomodel Isabelle Caro naakt te fotograferen in het kader van een campagne tegen anorexia nervosa. Caro overleed in november op 28-jarige leeftijd aan de gevolgen van die eetstoornis. (anp/eb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennons eerste auto wordt geveild

    John Lennons eerste auto wordt geveild


    Toen John Lennon in 1965 zijn rijbewijs haalde, werd hij bestookt door autodealers die hem de beste voorwaarden boden op de aankoop van een Jaguar, een Maseratti of een Aston Martin. Maar Lennon had zijn zinnen gezet op deze lichtblauwe Ferrari 330 GT Coupé. Hij betaalde er toen 1.500 euro voor.

    De Ferrari werd in de jaren negentig gerestaureerd en wordt volgende maand geveild. Verwacht wordt dat hij voor meer dan 15.000 euro verkocht zal worden. Wie er op wil bieden, moet op 5 februari in veilinghuis Bonham in Parijs zijn. (lb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers creëren "superkip" die geen vogelgriep verspreidt

    Wetenschappers creëren "superkip" die geen vogelgriep verspreidt



    Wetenschappers hebben een genetisch aangepaste "superkip" gecreëerd. Het dier kan geen dodelijke vogelgriep verspreiden.

    Het Britse team achter de kip zegt dat het "ondenkbaar" is dat het vlees en de eieren van het dier schadelijk zouden kunnen zijn. Toch zullen strenge tests worden uitgevoerd voor het dier de voedselketen wordt ingestuurd.

    Anti-genetische modificatiegroepen vinden deze methode niet de juiste oplossing om vogelgriep een halt toe te roepen. Volgens hen zullen mensen ook nooit vlees en eieren van genetisch gemodificeerde dieren aanvaarden.

    Pandemie

    Sinds 2003 heeft het H5N1-virus meer dan 300 mensenlevens geëist in 15 verschillende landen. Een miljoen vogels legden het loodje. Dokters vrezen dat het virus kan muteren naar een versie die overdraagbaar is van mens op mens, wat wereldwijd tot miljoenen doden zou leiden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.App van Google vertaalt zinnen terwijl je spreekt

    App van Google vertaalt zinnen terwijl je spreekt

    Google werkt aan een app waarmee ja kan bellen met iemand die een andere taal spreekt. De app neemt je woorden op en stuurt die naar de servers van Google, waarna ze meteen vertaald terugkomen naar jou en je gesprekspartner.

    Het gaat om een uitbreiding van Google Translate, die momenteel als testversie beschikbaar is voor de talen Engels en Spaans. Momenteel moet je na elke zin nog op een knop drukken, maar Google verwacht dat het systeem binnen anderhalf jaar in realtime werkt. Ook zouden er snel nieuwe talen moeten bijkomen.

    Taaldeskundigen reageren sceptisch. Professor linguïstiek aan de Britse universiteit van Bangor zegt in de Daily Mail dat gesproken taal gewoonweg te veel verschillende snelheden en accenten bevat. "Op het moment kan geen enkel systeem dat fatsoenlijk aan," zegt hij. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleuter (3) belt politie: "Mijn babysitter is zat"

    Kleuter (3) belt politie: "Mijn babysitter is zat"

    In Schotland staat een vrouw terecht wegens kindermishandeling omdat ze in dronken toestand op een driejarig jongetje paste. Het knaapje belde zelf het noodnummer 999 met de melding dat zijn babysitter zat was. Dat meldt de Schotse tv-zender STV.

    De feiten gebeurden op 9 oktober vorig jaar. De kleuter belde kort na middernacht het noodnummer. Hij was naar eigen zeggen ongerust over de toestand waarin zijn babysitter verkeerde.

    De politie ging naar het adres dat het kind had doorgegeven. Ze belden aan en het jongetje deed open nadat de agenten zich hadden geïdentificeerd.

    Glas naar agent geslingerd
    In het huis troffen de agenten de 39-jarige Jacqueline Robertson aan. De babysitter had blijkbaar meer dan één fles wijn soldaat gemaakt. Toen de agenten het jongetje voor zijn eigen veiligheid wilden weghalen, werd Robertson agressief. Ze gooide een glas naar een agent. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!