WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    28-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend schilderij blijkt Rubens van 856.000 euro

    Onbekend schilderij blijkt Rubens van 856.000 euro


    Een anoniem schilderij dat op een Brusselse veiling 9.500 euro opbracht, werd vorige maand als een Rubens verkocht voor 856.000 euro. Dat melden de Coreliokranten.

    'Hercule', lotnummer 31 van de decemberveiling van het Hôtel de Ventes Vanderkindere in Ukkel, werd toegeschreven aan "een maker" uit de zeventiende eeuw en bracht 9.500 euro op. Drie maanden later ging het voor het honderdvoudige van de hand. De New Yorkse kunsthandelaar Jack Kilgore bood het op de Maastrichtse kunstbeurs Tefaf aan als "een vroege Rubens" en verkocht het voor 1,25 miljoen dollar (856.000 euro) aan een onbekende.
     
    Het schilderij heet nu 'Keizer Commodus als Herkules' en wordt gedateerd tussen 1597 en 1599. Het is een oliewerk op eikenhout, van 65 op 54 centimeter. Op het portret is een bebaarde man te zien die de toeschouwer krachtig tegemoet kijkt.
     
    Onderzoek
    Kilgore, die gespecialiseerd is in Hollandse en Vlaamse schilderkunst, vermoedde dat het uit de reeks Romeinse keizers van Rubens kwam. Diverse specialisten steunden hem in die visie. Ook het comité van de kunstbeurs Tefaf, dat over de authenticiteit van de aangeboden stukken oordeelt, vond dat hij het als een Rubens kon aanbieden.
     
    Volgens veilingmeester Serge Hutry van het Ukkelse veilinghuis Vanderkindere veilen ze honderd schilderijen per maand. "Onze cliënt heeft het niet aangeboden als een Rubens, dus is de verkoop correct verlopen. Als iemand het nadien tot een Rubens verklaart, heeft hij een probleem. Dan moet hij het zien te bewijzen." (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus verschijnt op sok

    Jezus verschijnt op sok




    Jezus is verrezen met Pasen, en wel op een sok van de 23-jarige James Henderson. De Heer verscheen toen de jongeman bleekwater op z'n kous morste.

    De Amerikaan is met enkele vrienden op reis doorheen Europa. De merkwaardige verschijning gebeurde terwijl het gezelschap tijdens de paasdagen in het Verenigd Koninkrijk verbleef. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees betaalt 110.000 euro om evenbeeld Shakespeare te worden

    Chinees betaalt 110.000 euro om evenbeeld Shakespeare te worden

    chinees betaalt 110 000 euro om evenbeeld shakespeare te worden

    Zhang Yiyi, een schrijver uit China, zal in de komende tien maanden enkele keren het operatiekwartier worden binnengereden. De man legt 110.000 euro op tafel om het evenbeeld van zijn idool, William Shakespeare, te worden.

    "In het leven moet je er naar streven een beter persoon te worden. Ik denk dat de plastische chirurgie haar geld waard zal zijn", getuigt Zhang in The Shanghai Daily.

    De auteur heeft intussen al de scherpe neus en diepliggende ogen van de legendarische Brit. De arts heeft er vertrouwen in de wens van Zhang waar te kunnen maken.

    De Shakespeare-fan vergeleek zich ooit met de beroemde denker Confucius en werd zo een controversieel figuur.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man die rattengif slikte laat schadelijke scheten

    Man die rattengif slikte laat schadelijke scheten



    In een hospitaal in Michigan zitten ze met een merkwaardig probleem. Een man die er is opgenomen omdat hij rattengif slikte, laat scheten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. De patiënt werd in quarantaine geplaatst in z'n kamer op intensieve zorgen. Dat schrijft de krant Detroit Free Press.

    "Het hospitaal is toegankelijk en de situatie is onder controle", aldus woordvoerster Lauren Jones van het St. Joseph Mercy Hospital in Ann Arbor. "Zijn kamer op de zesde verieping is enkel toegankelijk voor bevoegd personeel. Omwille van de privacy kan ik niets zeggen over de gezondheidstoestand van de patiënt". Het staat wel vast dat hij, al dan niet opzettelijk, rattenvergif heeft geslikt.

    Luchtkwaliteit getest
    De man werd zaterdagnacht met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zondagochtend werd vastgesteld dat hij schadelijke 'gasemissies' veroorzaakte. "We hebben de kwaliteit van de lucht getest en die bleek schadelijk voor de gezondheid", aldus nog Lauren Jones.

    Ontploffingsgevaar
    Het ziekenhuis heeft inmiddels een communiqué vrijgegeven waarin gesteld wordt dat het gas dat de man uitscheidt ontvlambaar is. "De concentratie van het gas in de isolatiekamer wordt constant gemeten. Van ontploffings- of ontbrandingsgevaar is nog geen sprake", aldus de mededeling. Intussen wordt de kamer mondjesmaat gelucht. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over jongen die hoge hakken draagt op school

    Ophef over jongen die hoge hakken draagt op school

    In de Amerikaanse staat Florida is ophef ontstaan nadat een leerling naar school kwam in vrouwenschoenen met hoge hakken. Directeur Bob Heilman van de Riverview High School gebood de leerling de schoenen uit te trekken, meldt My Fox Tampa Bay.

    Heilman deed dat naar eigen zeggen om te voorkomen dat de jongen werd gepest. Een leraar had de directeur namelijk verwittigd dat andere leerlingen de jongen begonnen uit te schelden, en dat de lessen daardoor verstoord werden.

    Volgens Heilman gaat het hier dus om de veiligheid van de jongen, hoewel hij in principe grotendeels mag dragen wat hij wil. In het schoolreglement staat namelijk niets over het type schoenen dat mannelijke leerlingen mogen dragen.

    Volgens een vriendin van de jongen gaven de hoge hakken hem meer zelfvertrouwen. "De eerste keer dat hij schaamte voelde, was toen hij naar de directeur werd geroepen", zegt Haylep Stepp. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits tankstation vraagt 9,99 euro voor liter superbenzine

    Duits tankstation vraagt 9,99 euro voor liter superbenzine


    Een tankstation in de buurt van het Duitse Stuttgart heeft het een wel erg bizarre truc uitgehaald om zijn slinkende voorraad benzine intact te houden. Een liter superbenzine kostte er maandagochtend liefst 9,99 euro. De extreem hoge prijs was geen vergissing. De voorraad superbenzine van het tankstation was immers bijna op en de medewerkers wilden voorkomen dat er niets meer over zou zijn. Om potentiële klanten af te schrikken, gaven ze de superbenzine daarom de hoogste prijs die op de borden paste: 9,99 euro.

    Een vrouw die 20 liter tankte, moest bijna 200 euro betalen. Twee boze klanten schakelden de politie in, maar die kon niets doen. Eigenaar Esso heeft beloofd de klanten tegemoet te komen. Ze krijgen de extra kosten terugbetaald. (anp/lpb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cubaan rolt sigaar van 70 m

    Cubaan rolt sigaar van 70 m

    De Cubaanse sigarenmaker José 'Cueto' Castelar is begonnen met het rollen van een 70 meter lange sigaar. Als dat lukt, verbetert hij ruimschoots zijn eigen wereldrecord, dat sinds 2009 op ruim 43 meter staat.


    De 67-jarige Castelar, die prinsen en steenrijke zakenlieden tot zijn vaste klanten mag rekenen, denkt ruim een week nodig te hebben om de enorme sigaar te voltooien. Het is de bedoeling dat het gevaarte te zien zal zijn tijdens een internationale toerismebeurs die volgende week wordt gehouden in Havana.

    Volgens een zegsman vindt Castelar dat het wereldrecord sigaren rollen hoe dan in handen van een Cubaan moet blijven. Handgemaakte Cubaanse sigaren worden beschouwd als de beste ter wereld, en behoren tot de belangrijkste exportproducten van de communistische eilandstaat in het Caribisch gebied. (anp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste fossiele spin ooit gevonden

    Grootste fossiele spin ooit gevonden



    Wetenschappers hebben in het noorden van China een fossiel gevonden van een spin met poten van 15 centimeter. Volgens professor Paul Selden van de Universiteit van Kansas gaat het om de grootste fossiele spin die ooit werd gevonden.

    Dat meldt de BBC. Het fossiel is zo goed bewaard dat de wetenschappers konden vaststellen dat het gaat om een vrouwelijke gouden wielwebspin. De spin, die zo’n 165 miljoen jaar geleden leefde, kreeg de naam Nephila jurassica mee.

    “Ze is de grootste bekende fossiele spin,” zegt professor Selden. “Haar lichaam is niet het grootst, maar als je haar lange poten erbij optelt is ze wel de grootste.”
    Nephila, die een web van goudachtige zijde weven, komen over de hele wereld voor in tropische en subtropische gebieden. Het oudste exemplaar van dit geslacht dat tot dusver was ontdekt, was 35 miljoen jaar oud.

    Deze nieuwe vondst bevestigt dus dat de Nephila al tijdens het Jura op aarde ronddoolden. Dit exemplaar leefde in Noord-China toen het klimaat er warmer en tropischer dan nu was. (KVDA)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimmers willen met Viagra top van Everest bereiken

    Klimmers willen met Viagra top van Everest bereiken

    Met viagra op zak wil een Brits team bergbeklimmers de tweede helft van mei de top van de Mount Everest, de hoogste berg ter wereld, bedwingen. Viagra verhelpt erectiestoornissen door de bloedvaten te verwijden, en net dat mechanisme moet op grote hoogte meer zuurstof geven aan de alpinisten.

    De arts die het team zal begeleiden, wil in de eerste plaats uitgeputte groepsleden een duwtje in de rug geven. "Bedoeling is dat viagra de bloedvaten in de longen verwijdt, zodat de bloedcirculatie vlotter verloopt en meer zuurstof uit de ijle lucht kan opgenomen worden", aldus expeditiedokter George Rodway.
     
    De mannelijke expeditieleden maken zich wel zorgen of er geen neveneffecten zullen optreden. "Zo lang we niet aan seks denken, zouden er geen problemen rijzen", laten ze optekenen.
     
    Naast het onderzoek over de werking van viagra op de longen, krijgen de klimmers ook verschillende soorten voedsel, om te zien of er betere alternatieven zijn dan de typische hoogcalorische bergbeklimmerskost. Gina Wagott, de enige vrouw in het gezelschap en daardoor mogelijk beklagenswaardig, neemt enkel aan dat tweede experiment deel, wordt nog fijntjes opgemerkt.
     
    Het team, onder leiding van David Hempleman-Adams, bereidt zich momenteel voor in een basiskamp. De top zal bedwongen worden via de technisch moeilijkere noordkant, vanuit Tibet. De klimmers houden een blog bij op de website van The Sunday Times. Met een liefdadigheidsactie halen ze ook één miljoen pond op. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drijvend operadecor palmt Oostenrijks Bodenmeer in

    Drijvend operadecor palmt Oostenrijks Bodenmeer in



    Een drijvend operadecor met een prijskaartje van liefst 7 miljoen euro moet het Bregenz-festival in Oostenrijk van de nodige luister voorzien, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Op het wateroppervlak van Bodenmeer is dit jaar een podium opgetrokken met als thema de Franse Revolutie. Het vormt de scène voor de opera André Chenier van de Italiaanse componist Umberto Giardino over het leven van de gelijknamige dichter die tijdens de Revolutie werd geëxecuteerd.

    Sculptuur
    Blikvanger is een 24 meter hoge Maratsculptuur, gebaseerd op een schilderij van Jacques-Louis David uit 1793. Het decor, met onder meer een gouden spiegel van 19 meter breed en 7 meter hoog, zal pas helemaal klaar zijn in juni, net op tijd voor de première van de opera tijdens het festival. (hln/kve)




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongste prematuurtje ooit mag weldra ziekenhuis verlaten

    Jongste prematuurtje ooit mag weldra ziekenhuis verlaten


    In Duitsland, in een kliniek in Fulda, heeft een vrouw het leven geschonken aan een baby na een zwangerschap van slechts 21 weken en 5 dagen. Nooit eerder ter wereld werd een baby zo vroeg geboren. Dat meldt de Duitse krant Bild vandaag.

    460 gram

    De kleine Frieda werd geboren op 7 november 2010, woog 460 gram en was 28 centimeter groot. Het kindje zal een van de komende dagen, na een maandenlang verblijf in het ziekenhuis, naar huis mogen gaan. Frieda weegt ondertussen 3,5 kilo en is 50 centimeter groot.

    Mirakel

    Volgens een van de artsen in het ziekenhuis bestaat er momenteel "geen enkel voorzienbaar risico, en zal het meisje zich ontwikkelen zoals elk ander kind." De geboorte wordt als een mirakel beschouwd, aangezien een kind dat voor de 22ste week geboren wordt, geen enkele overlevingskans heeft omdat de longen, het hart en de hersenen dan nog niet genoeg ontwikkeld zijn.

    Frieda maakte aanvankelijk deel uit van een tweeling, maar haar broertje Kilian overleed enkele dagen na hun geboorte. (belga/ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand had ooit al seks in de ruimte

    Niemand had ooit al seks in de ruimte

    niemand had ooit al seks in de ruimte

    Enkele dagen na de feestelijkheden rond de vijftigste verjaardag van de eerste bemande ruimtevlucht, heeft een Russische expert ook een duit in het zakje gedaan: Valeri Bogomolov liet vrijdag weten dat de kosmonauten nooit seks gehad hebben in de ruimte. Dat meldt het Russische persagentschap Interfax.

    Bogomolov is de adjunct-directeur van het Instituut voor medisch-biologische problemen, een orgaan dat belast is met wetenschappelijk onderzoek in de ruimte. "Er bestaat geen enkele officiële of officieuze informatie over seksuele relaties of experimenten in de ruimte", aldus Bogomolov.

    Er circuleren al jaren geruchten over geheime Russische of Amerikaanse experimenten inzake seksuele relaties in gewichtloze toestand, maar zowel Moskou als Washington heeft altijd ontkend dergelijke experimenten gevoerd te hebben.

    "Wat de Amerikanen betreft, heb ik geen informatie om dergelijke geruchten categoriek te ontkennen. Althans geen officiële informatie. Er zijn enkel geruchten en die moeten niet geloofd worden", aldus nog Bogomolov.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlene Dietrich wou Hitler doden met giftige haarspeld

    Marlene Dietrich wou Hitler doden met giftige haarspeld

    De Duitse actrice Marlene Dietrich had plannen om Adolf Hitler te verleiden en te vermoorden met een vergiftigde haarspeld. Dat staat te lezen in een nieuwe biografie over Dietrich, zo meldt het AD.

    In het boek van Charlotte Chandler zegt Douglas Fairbanks Jr dat Dietrich al in de jaren 30 een hekel had aan de Nazi's. Dietrich wou Hitler zelfs uit de weg ruimen. Ze was van plan de dictator naakt te verleiden. Ze wist alleen niet waar ze het moordwapen zou verstoppen.

    Daarom had ze plannen om een vergiftigde haarspeld te gebruiken. Het is echter bij een plan gebleven. "Ze was een dapper meisje en ik ben er zeker van dat ze haar leven had willen riskeren", zegt haar ex-geliefde Fairbanks. Dietrich is in 1992 overleden in Parijs. Hitler pleegde op 30 april 1945 zelfmoord in een ondergrondse bunker in Berlijn. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Termieten verslinden voor 153.000 euro aan roepies in India

    Termieten verslinden voor 153.000 euro aan roepies in India

    Termieten hebben in een filiaal van de grootste Indiase bank in het noorden van het land voor omgerekend 153.000 euro aan bankbiljetten opgegeten. De medewerkers van de State of India in het dorpje Barabanki waren verbaasd toen ze ontdekten dat 10 miljoen roepies plotseling verdwenen waren, aldus de krant DNA.

    "We hebben alles geprobeerd om het geld in veiligheid te brengen", verklaarde de hoofdboekhouder O. P. Dwivedi. "Maar het termietenprobleem is zodanig groot dat we zullen moeten overwegen om het kantoor elders te heropenen", zei hij.
     
    In het verleden dienden al enkele documenten en meubelen van het bankfiliaal als maaltijd voor de insecten. De politie gaat nog na of het voorval niet te wijten is aan nalatigheid. (belga/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baasje beweert dat haar kat een hond gebaard heeft

    Baasje beweert dat haar kat een hond gebaard heeft


    De Chinese Zhou Yun beweert dat haar kat het leven geschonken heeft aan een hond. Haar dierenarts hecht evenwel weinig geloof aan dit verhaal.


    Begin deze maand wierp de kat van mevrouw Zhou twee poesjes. Eén van de twee diertjes stierf evenwel korte tijd later. "Tot mijn grote verbazing merkte ik dan pas dat het andere poesje erg sterk op een hondje leek", aldus Zhou Yun. De vrouw heeft ook een spin in huis en is er nu van overtuigd dat de 'boreling' het resultaat is van de 'liefde' tussen haar kat en die hond.

    Compensatie
    Lai Xiaoyun van de plaatselijke dierenkliniek hecht weinig geloof aan dit verhaal. "Na de dood van een van haar kroost is de kat wellicht naar buiten gegaan en vond ze in de buurt een nest puppy's. Wellicht heeft de treurende kat een van die hondjes mee naar huis genomen. Als compensatie, om het zo te zeggen", aldus de dierenarts. (eb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees rijdt met twee botsauto's door druk centrum

    Chinees rijdt met twee botsauto's door druk centrum

    Agenten van de Chinese stad Taizhou schrokken zich een slappe matrak toen ze op beelden van een bewakingscamera's zagen hoe een man zich met twee botsauto's in het drukke verkeer had begeven.

    "Ik zag hoe de man schrijlings op de botsauto's had postgevat", getuigt agent Liu Yulin. "Zo kon hij het gaspedaal van beide voertuigen induwen. Ik heb er meteen een patrouille op afgestuurd".

    Van geen kwaad bewust
    Agent Xiao Hu hield de man, ene meneer Zhang, en zijn merkwaardige gele wagentjes halt. De man was zich van geen kwaad bewust. Hij had de karretjes uitgerust met een verbrandingsmotor. "Dit is voor mij de meest voordelige manier om me te verplaatsen", aldus de man.

    Waarschuwing
    De politieman stond voor een dilemma. "In het verkeersreglement staat dat botsauto's geen gemotoriseerde voertuigen zijn en niet op straat mogen rijden", aldus agent Xiao. "In het reglement staat er echter niets over welke boete de bestuurder van botsauto's kan oplopen". Meneer Zhang kwam er van af met een waarschuwing. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedi's willen de hoogste hebben

    Saoedi's willen de hoogste hebben


    In de Saoedische stad Jeddah wordt momenteel gebouwd aan de 1,6 km hoge Mile High Tower

    Als het van de de koninklijke familie in Saoedi-Arabië afhangt, zal een futuristische raket in glas en staal met ruime voorsprong het hoogste gebouw ter wereld worden. De Mile High Tower, die momenteel verrijst in de havenstad Jeddah, zal na voltooiing 1,6 kilometer hoog zijn. Daarmee vergeleken zal de huidige hoogste toren, de Burj Khalifa (828 meter hoog) in Dubai, verbleken.

    De duizelingwekkende hoogte van de Mile Hight Tower komt overeen met vijf op elkaar gestapelde Eiffeltorens. Het immense project, dat ruwweg geschat 20 miljard euro kost, zal ook twee steuntorens bevatten om te vermijden dat de hoogste toren ter wereld begint te wiebelen tijdens hevige windvlagen. Met behulp van snelle liften sta je binnen de twaalf minuten op de bovenste verdieping.

    Zowel hotels als kantoren en een winkelcentrum zullen een plaatsje krijgen in het indrukwekkende gebouw, dat moet uitgroeien tot een toeristische trekpleister aan de Rode Zee. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En ze leefden naakt en gelukkig

    En ze leefden naakt en gelukkig


    Het is wellicht niet wat we van het komende 'droomhuwelijk' van prins William en Kate Middleton mogen verwachten, maar dit Oostenrijks koppel trok ook wel wat mediabelangstelling met hun trouwpartij. Het stel uit Feldkirchen stapte immers naakt in het huwelijksbootje. Hopelijk is het allemaal goed afgelopen, met de ringen en zo. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China verbiedt tijdreizen

    China verbiedt tijdreizen


    Het Chinese ministerie voor Radio, Film en Televisie verbiedt tijdreizen. Tenminste: films en tv-programma's die over het reizen van/naar de toekomst of het verleden gaan. Volgens het ministerie is tijdreizen onzin en hoort het daarom niet thuis op het grote of kleine scherm.

    In de richtlijn van het ministerie wordt tijdreizen omschreven als "niet positief en betekenisloos". Waarnemers zien achter de beslissing een iets fundamentelere gedachte. Volgens hen houdt de Chinese overheid er gewoon niet van dat kijkers de notie wordt gepresenteerd dat je de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sovjetcapsule Vostok geveild voor 2,8 miljoen dollar

    Sovjetcapsule Vostok geveild voor 2,8 miljoen dollar


    Op een veiling in New York is een 50 jaar oude Sovjetcapsule geveild voor 2,8 miljoen dollar, meldt veilinghuis Sotheby's.


    De veiling had plaats in het kader van de 50ste verjaardag van de lancering van de eerste menselijke ruimtevlucht van Joeri Gagarin. De geveilde Vostok 3KA-2 deed dienst als laatste testcapsule voor de vlucht van Gagarin op 12 april 1961.
     
    Op het ogenblik van de lancering op 15 maaart 1961 werd de capsule bemand door een levensgrote pop en de hond Zvezdochka ('kleine ster' in het Russisch). Na een volledige omwenteling rond de Aarde, keerde de capsule succesvol terug in de atmosfeer en landde zonder schade.
     
    Het unieke stuk werd aangekocht door Jevgeny Joertsjenko, voorzitter van het Moskouse investeringsfonds AS Popov. Hij was een van de slechts twee bieders. Vooraf werd gemikt op een prijs tussen 2 en 10 miljoen dollar. (anp/sam)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!