WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    15-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees rijdt met twee botsauto's door druk centrum

    Chinees rijdt met twee botsauto's door druk centrum

    Agenten van de Chinese stad Taizhou schrokken zich een slappe matrak toen ze op beelden van een bewakingscamera's zagen hoe een man zich met twee botsauto's in het drukke verkeer had begeven.

    "Ik zag hoe de man schrijlings op de botsauto's had postgevat", getuigt agent Liu Yulin. "Zo kon hij het gaspedaal van beide voertuigen induwen. Ik heb er meteen een patrouille op afgestuurd".

    Van geen kwaad bewust
    Agent Xiao Hu hield de man, ene meneer Zhang, en zijn merkwaardige gele wagentjes halt. De man was zich van geen kwaad bewust. Hij had de karretjes uitgerust met een verbrandingsmotor. "Dit is voor mij de meest voordelige manier om me te verplaatsen", aldus de man.

    Waarschuwing
    De politieman stond voor een dilemma. "In het verkeersreglement staat dat botsauto's geen gemotoriseerde voertuigen zijn en niet op straat mogen rijden", aldus agent Xiao. "In het reglement staat er echter niets over welke boete de bestuurder van botsauto's kan oplopen". Meneer Zhang kwam er van af met een waarschuwing. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedi's willen de hoogste hebben

    Saoedi's willen de hoogste hebben


    In de Saoedische stad Jeddah wordt momenteel gebouwd aan de 1,6 km hoge Mile High Tower

    Als het van de de koninklijke familie in Saoedi-Arabië afhangt, zal een futuristische raket in glas en staal met ruime voorsprong het hoogste gebouw ter wereld worden. De Mile High Tower, die momenteel verrijst in de havenstad Jeddah, zal na voltooiing 1,6 kilometer hoog zijn. Daarmee vergeleken zal de huidige hoogste toren, de Burj Khalifa (828 meter hoog) in Dubai, verbleken.

    De duizelingwekkende hoogte van de Mile Hight Tower komt overeen met vijf op elkaar gestapelde Eiffeltorens. Het immense project, dat ruwweg geschat 20 miljard euro kost, zal ook twee steuntorens bevatten om te vermijden dat de hoogste toren ter wereld begint te wiebelen tijdens hevige windvlagen. Met behulp van snelle liften sta je binnen de twaalf minuten op de bovenste verdieping.

    Zowel hotels als kantoren en een winkelcentrum zullen een plaatsje krijgen in het indrukwekkende gebouw, dat moet uitgroeien tot een toeristische trekpleister aan de Rode Zee. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En ze leefden naakt en gelukkig

    En ze leefden naakt en gelukkig


    Het is wellicht niet wat we van het komende 'droomhuwelijk' van prins William en Kate Middleton mogen verwachten, maar dit Oostenrijks koppel trok ook wel wat mediabelangstelling met hun trouwpartij. Het stel uit Feldkirchen stapte immers naakt in het huwelijksbootje. Hopelijk is het allemaal goed afgelopen, met de ringen en zo. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China verbiedt tijdreizen

    China verbiedt tijdreizen


    Het Chinese ministerie voor Radio, Film en Televisie verbiedt tijdreizen. Tenminste: films en tv-programma's die over het reizen van/naar de toekomst of het verleden gaan. Volgens het ministerie is tijdreizen onzin en hoort het daarom niet thuis op het grote of kleine scherm.

    In de richtlijn van het ministerie wordt tijdreizen omschreven als "niet positief en betekenisloos". Waarnemers zien achter de beslissing een iets fundamentelere gedachte. Volgens hen houdt de Chinese overheid er gewoon niet van dat kijkers de notie wordt gepresenteerd dat je de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sovjetcapsule Vostok geveild voor 2,8 miljoen dollar

    Sovjetcapsule Vostok geveild voor 2,8 miljoen dollar


    Op een veiling in New York is een 50 jaar oude Sovjetcapsule geveild voor 2,8 miljoen dollar, meldt veilinghuis Sotheby's.


    De veiling had plaats in het kader van de 50ste verjaardag van de lancering van de eerste menselijke ruimtevlucht van Joeri Gagarin. De geveilde Vostok 3KA-2 deed dienst als laatste testcapsule voor de vlucht van Gagarin op 12 april 1961.
     
    Op het ogenblik van de lancering op 15 maaart 1961 werd de capsule bemand door een levensgrote pop en de hond Zvezdochka ('kleine ster' in het Russisch). Na een volledige omwenteling rond de Aarde, keerde de capsule succesvol terug in de atmosfeer en landde zonder schade.
     
    Het unieke stuk werd aangekocht door Jevgeny Joertsjenko, voorzitter van het Moskouse investeringsfonds AS Popov. Hij was een van de slechts twee bieders. Vooraf werd gemikt op een prijs tussen 2 en 10 miljoen dollar. (anp/sam)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschermende kleding voor gebruik heetste chilipeper

    Beschermende kleding voor gebruik heetste chilipeper


    Om de heetste chilipeper ter wereld te gebruiken voor gerechten is speciale beschermende kleding met masker en handschoenen nodig. Dat beweert de Australische kweker van de Trinidad Scorpion Butch Taylor, die op de schaal van Scoville- die de pittigheid van pepers meet- ruim 1,46 miljoen eenheden telt. Dat berichten Australische media vandaag.

    "Zonder handschoenen blijven je handen nog twee dagen gloeien na het aanraken", aldus kweker Marcel de Wit. Hij gebruikte afvalwater van een wormenkwekerij als bemesting voor de chiliplant. Dat zou het natuurlijke afweersysteem van de plant opvoeren en de pepers pittiger maken.

    De Scoville-schaal meet de hoeveelheid capsaïcine, het bestanddeel in hete pepers dat hun pittigheid bepaalt. Een Spaanse peper scoort 1.000 eenheden en de heetste pepersoort tot dusver bekend, de Naga Viper, ruim 1,38 miljoen. (anp/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse lerares laat blanke leerlingen zwarten kopen in 'slavenveiling'

    Amerikaanse lerares laat blanke leerlingen zwarten kopen in 'slavenveiling'

    Een lagere school in de Amerikaanse staat Virginia krijgt een berg klachten omdat een onderwijzeres blanke leerlingen gekleurde klasgenootjes liet kopen bij de uitbeelding van een slavenveiling.

    Jessica Boyle deed dat tijdens een les over de Amerikaanse burgeroorlog, waarvan de bekende Slag bij Sewells Point plaatsvond op een steenworp van de school. De burgeroorlog is al lang onderwerp van controverse in de staat, in het bijzonder de rol die slavernij erin speelde.

    Slaven
    Boyle droeg de blanke leerlingen op aan de ene kant van de klas te gaan staan, terwijl zowel de zwarte als de leerlingen van gemengde afkomst aan de andere kant moesten plaatsnemen. De blanke kinderen moesten vervolgens om beurt een donker kind 'kopen'. Het ging om leerlingen van negen en tien jaar oud. In de klas is ongeveer 40 procent van de leerlingen zwart en 40 procent blank.

    Klachten
    Meteen na de les rolden de klachten al binnen, en de school liet in een brief aan de ouders weten dat mevrouw Boyle inderdaad te ver was gegaan. "Gepaste maatregelen" werden genomen, maar het is niet duidelijk wat die precies inhouden, meldt de Washington Post. (hlnsydney/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spijkerschrift lezen

    Spijkerschrift lezen

    In de Verenigde Staten is er een echte bibliotheek van kleitabletten.


    Hoogleraar Karel Van Lerberghe van het Centrum voor Archeologische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven brengt een deel van zijn tijd door aan de Cornell University in de Verenigde Staten, waar hij meewerkt aan de publicatie van een bibliotheek van 18.000 spijkerschrifttabletten die ongeveer de volledige geschiedenis van onze geschreven taal omspant.

    Hij concentreert zich op de periode waarin hij gespecialiseerd is: die tussen 2000 en 1600 jaar voor Christus. Zijn vrouw analyseert de zegels uit de collectie.

    Vorig jaar publiceerde hij zijn eerste boek, gebaseerd op de analyse van (amper) 80 tabletten. In het tweede boek moeten er 240 staan, omdat technologische ontwikkelingen de analyse vergemakkelijkt hebben. Finaal zouden 6000 tabletten gelezen moeten worden.

    'Het is een hels werk,' geeft Van Lerberghe toe, 'maar het levert boeiende inzichten op over het leven in die tijd. Rond 1800 voor Christus moet het zuiden van Irak in grote problemen gekomen zijn, want de mensen verlieten toen massaal de streek. De tabletten met Babylonisch spijkerschrift die ik nu aan het lezen ben, behandelen de heropbouw van het religieuze centrum Nippur - een stad met volgens de Sumerische literatuur 1001 tempels - in het centrum van Irak, in de buurt van Babylon. De oorspronkelijke stad in het zuiden moest waarschijnlijk verlaten worden als gevolg van verzilting van het water en verzanding van de irrigatiekanalen.'

    De mensen waren zich toen al erg bewust van het belang van water, want de teksten vermelden dat in de nieuwe site huurlingen waren aangetrokken om dammen en waterkanalen te beschermen. De nieuwe tempels en godenbeelden werden opgesmukt met dure blauwe steen, die met ezelkaravanen werden ingevoerd uit Afghanistan, samen met het tin dat nodig was voor het maken van bronzen beelden. 'Het lezen is soms zenuwslopend,' zegt Van Lerberghe, 'maar het loont de moeite. Het verandert onze kennis van de geschiedenis.'

    Ook de onlangs verdreven Iraakse dictator Saddam Hoessein liet zich door de geschiedenis inspireren. De historische koning Nebukadnezar van Babylon had een paleis van bakstenen laten bouwen, en had per 50 stenen een steen laten steken met zijn eigen signatuur als inscriptie, een vroege variant van het visitekaartje. Saddam vond dat een fantastisch idee en liet op de archeologische site ongegeneerd een eigen paleis bouwen met ook per 50 bakstenen een steen met persoonlijke insignes.

    Ook Saddams rijk werd vernield door vreemde invallers.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Penismuseum krijgt eindelijk eerste menselijk exemplaar

    Penismuseum krijgt eindelijk eerste menselijk exemplaar


    Het Fallologisch Museum in Husavik gaat dit jaar op 20 mei open. © ap

    Het Fallologisch Museum in IJsland, zeg maar penismuseum, kan eindelijk een exemplaar van een mannelijk menselijk lid tentoonstellen. Het pronkstuk van het merkwaardige museum in Husavik is een gepekelde penis die toebehoorde aan de 95-jarige Pall Arason.

    Museumdirecteur Sigurdur Hjartarson is dolblij dat hij na vijftien jaar een menselijke penis kan showen naast de geslachtsorganen van onder meer walvissen, zeerobben, beren en andere zoogdieren.

    Vele beloften
    Door de jaren heen kreeg Hjartarson tal van aanbiedingen van mannen die hun lid zouden schenken aan het museum. Het bleef echter bij beloften. De schenking van de in januari overleden Pall Arason bleek echter realiteit. Zijn lid werd na zijn dood op 95-jarige leeftijd deskundig geamputeerd door een arts en nadien gepekeld. Eerder deze week werd het kleinood tijdens een kleine plechtigheid aan het museum in het kleine vissersdorpje overhandigd.

    Lampenkappen van stierenballen
    Pall Arason was bij leven een excentrieke figuur die bedrijvig was in de toeristische sector. Zijn lid zal nu in het Fallologisch Museum pronken tussen bijvoorbeeld een 170 centimeter lange walvisfallus, lampenkappen van stierentestikels of de als ongelooflijk groot omschreven penis van een Canadese walrus. In het totaal herbrgt het museum, dat elke jaar duizenden bezoekers lokt, niet minder dan 276 'stukken'.

    Komt dat zien
    Over zijn nieuwste aanwinst blijft directeur Hjartarson vaag. "Neen, ik zeg niet hoe lang de penis van Pall Arason is. De mensen moeten maar komen kijken", zegt hij aan het persagentschap Associated Press. Het museum opent dit jaar op 20 mei de deuren. (eb)


    Museumdirecteur Sigurdur Hjartarson. Voor een goed begrip: dit is niét de gepekelde penis van Pall Arason.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden penis ontdekt met metaaldetector

    Gouden penis ontdekt met metaaldetector

    In het Engelse graafschap Norfolk is een merkwaardig kunstobject ontdekt. Amateurarcheoloog Kevin Hiller vond er een gouden hanger in de vorm van een fallus. Het voorwerp dateert uit de Romeinse oudheid. Hiller deed zijn ontdekking toen hij met zijn metaaldetector een akker van landbouwer Neil Riseborough afschuimde.

    Vruchtbaarheid
    Fallussymbolen waren erg in trek bij de antieke Romeinen. Ze werden een magische kracht toegedicht. Ze zouden boze geesten weren en wie ze droeg kon rekenen op een hogere vruchtbaarheid en mannelijkheid. (eb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze schoenen bezorgen je letterlijk tenenkaas

    Deze schoenen bezorgen je letterlijk tenenkaas



    Vergeet de vleesjurk van Lady Gaga, vanaf nu zijn alle ogen gericht op de kaas-schoen van Lisa Dillon. De Britse modestudente knutselde voor een schoolopdracht een eigenaardig paar muiltjes in elkaar, gemaakt van... een broodje kaas.

    Het beestje heeft ondertussen ook een gepaste naam gekregen. Dillon liet zich door schoenengod Jimmy Choo inspireren en noemde haar eigenzinnige ontwerp 'Jimmy Cheese'.

    Om het geheel de juiste vorm te geven, smolt Dillon een blok kaas en boetseerde er onder andere een hak mee. Stukjes brood proberen het boeltje dan weer bij elkaar te houden.

    De kunstige stinkers hebben alvast een plaatsje veroverd op de Royal Bath & West Show in het Engelse Somerset. Of de trend ook effectief een regelrecht succes zal worden, laten we in het midden. Oordeel alvast zelf via deze link. (kgm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hersengolven kunnen toetsenbord vervangen

    Hersengolven kunnen toetsenbord vervangen


    Deze vrouw heeft een EEG-net op.

    In een nieuwe studie zijn onderzoekers van de Universiteit van St. Louis erin geslaagd om de cursor van een computer te laten reageren met behulp van hersengolven, meldt BBC News. Dat is op zich niet nieuw, maar de manier waarop wel. De reeds bestaande methodes maakten gebruik van een net dat langs de buitenkant op de schedel wordt geplaatst (EEG), maar nu wisten wetenschappers elektrodes aan te brengen op de cortex, de buitenste schil van de hersenen. Daardoor kan er nauwkeuriger gewerkt worden.

    Individuele letters
    Dankzij de nieuwe techniek kunnen minder sterke hersengolven gedetecteerd worden. In deze studie werden succesvol signalen opgevangen wanneer de volledig verlamde patiënt aan klinkers dacht. "Deze signalen hebben zo'n hoge resolutie dat de reeds gekende EEG methodes deze niet kunnen opvangen", wist Eric Leuthardt van het onderzoeksteam te vertellen. Een extra voordeel is dat deze methode veel betrouwbaarder is. Een EEG-net kan namelijk verschuiven, terwijl de elektrodes op de nieuwe manier vast worden ingeplant.

    Hoewel de nieuwe methode voorlopig hetzelfde bereikt heeft als de oude, namelijk een muiscursor laten bewegen, is het volgens Leuthardt een doorbraak. Hij vergelijkt het graag met hoe je een computer gebruikt: "Je gebruikt toch ook geen muis om een tekst te typen, daarvoor heb je een toetsenbord met een aantal specifieke knoppen. Als we de nieuwe methode verder uitbouwen, kan de patiënt individuele letters ingeven in een computer enkel door eraan te denken." (sg)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse man start eigen UFO 'hotline'

    Amerikaanse man start eigen UFO 'hotline'


    Illustratie UFO

    Wie denkt een UFO gezien te hebben, kan terecht bij Joe Capp, een gepensioneerde man uit New York die in februari zijn eigen UFO hotline opgestart heeft. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Post.

    "Waarom zouden mensen UFO's melden als iedereen hen dan voor gek verklaard", stelde Joe. "Ik zie de getuigen tenminste als een waardevolle bron." Zo heeft Joe al sinds februari meldingen van bijna 2.000 verschillende waarnemingen rond de stad New York gekregen.

    Joe kreeg al verschillende vreemde meldingen binnen. Zo meldde een man dat hij achtervolgd werd door UFO's en dat hij bang was om ontvoerd te worden door de aliens.

    Zelf zag Joe zijn eerste UFO toen hij nog jong was. "Wanneer je een UFO ziet, verandert niet alleen je geloof, maar het maakt je ook kwetsbaar", aldus Joe. In het begin kon hij er enkel met vrienden en familie over praten. "Het schaadt je carrière."

    Wanneer Joe op pensioen ging, richtte hij de zogenaamde 'UFO media matters blog' op om te communiceren met andere 'believers'. In 2007 hielden ze een samenkomst. Daar ontstond het idee om de 'hotline' op te starten. (tvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogste toren met Legoblokjes staat in Brazilië

    Hoogste toren met Legoblokjes staat in Brazilië


    In Sao Paolo werd het voorbije weekend het wereldrecord 'hoogste toren met Legoblokjes' gebroken. De Brazilianen hadden vier dagen nodig om een toren van 31,19 meter hoog te bouwen. Ze gebruikten er meer dan 500.000 blokjes voor.

    Het vorige record stond op naam van Chilenen. Zij moesten het met 25 cemtimeter minder stellen.

    Cafu
    Het indrukwekkende bouwwerk werd voltooid door de Braziliaanse stervoetballer Cafu. Met behulp van een hoogtewerker plaatste hij de laatste blokjes.

    Lange reeks
    De eerste toren met de beroemde Deense speelgoedblokjes werd in 1988 in Londen gebouwd. Die was amper iets hoger dan 15 meter. Sindsdien is het record verhuisd van 53 steden in niet minder dan dertig landen. Wie in de buurt zou zijn: de nieuwe recordtoren is nog tot 14 april te bekijken op het parkeerterrein van het winkelcentrum Norte in Sao Paolo. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië schrikt rokers af met horrorpakjes sigaretten

    Australië schrikt rokers af met horrorpakjes sigaretten


    De huidige waarschuwingen op de pakjes sigaretten houden de Australische bevolking absoluut niet van het roken af, dus introduceert de regering een nieuw, afschrikwekkender pakje. De maatregel kadert in een zeer streng antirookbeleid.

    De nieuwe pakjes sigaretten worden aangeboden in het olijfgroen, want dat schijnt de lelijkste kleur te zijn, en afgewerkt met een schreeuwerige gele rand. Op de voorkant zal een confronterende afbeelding te zien zijn van wat de giftige chemicaliën die het roken zo 'lekker' maken, met je lichaam kunnen doen.

    De logo's van de fabrikant worden verboden: het merk en type sigaret mag slechts in een standaard letter onder aan de pakjes staan.

    Per jaar sterven 15.200 Australiërs aan de gevolgen van roken, wat het land 32 miljard dollar aan gezondheidszorg kost.

    Of de pakjes daadwerkelijk in productie worden genomen is nog niet bekend gemaakt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgekomen FBI-files bevestigen: "Aliens zijn op Aarde geland"

    Vrijgekomen FBI-files bevestigen: "Aliens zijn op Aarde geland"



    Pas vrijgegeven documenten van het FBI zouden bevestigen wat samenzweringstheorieën al jarenlang stellen: dat vliegende schotels bemand door aliens op de Aarde gecrasht zijn.

    De documenten, die jarenlang topgeheim zijn gebleven, lijken de theorie te staven dat buitenaardse wezens in het Amerikaanse stadje Roswell zijn geland en daarna naar een legerbasis zijn overgebracht. Drie cirkelvormige ruimtetuigen, met aan boord telkens drie aliens van ongeveer een meter groot, crashten, zo beweerde een FBI-agent in 1950.

    Bewijzen?
    Volgens UFO-'experts' kunnen de documenten bewijzen dat aliens en UFO's geen verzinsels zijn. FBI-agent Guy Hottel onthulde 'de ontdekking' in 1950 aan zijn directeur. Hottel had zijn informatie van een inspecteur van de Amerikaanse luchtmacht. "Drie zogenaamde vliegende schotels zijn aangetroffen in New Mexico. Ze worden omschreven als cirkelvormig, bol in het midden, met een diameter van ongeveer 15 meter. Elke schotel was bemand door drie lichamen met menselijke vormen, echter ze waren slechts een meter groot, gekleed in een verfijnde metaalachtige stof. Elk lichaam droeg een pak zoals testpiloten dragen".

    In de documenten is de naam van de inspecteur die deze onthullingen tegenover Hottel deed geschrapt, er is evenmin melding gemaakt van de datum van de 'ontdekking'.

    Gecrasht door radar

    Hottel, die instond voor het FBI-kantoor in Washington, stelt voorts dat de krachtige radar van Roswell de besturingssystemen van de UFO's had verstoord, waardoor ze neerstortten.

    Het document werd zopas door het FBI in het online archief The Vault gepubliceerd, samen met duizenden andere. Dat meldt The Sun. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antieke Chinese vaas 225.000 euro minder waard nadat vrouw ze zelf restaureert

    Antieke Chinese vaas 225.000 euro minder waard nadat vrouw ze zelf restaureert



    Vaas uit de Qing-dynastie ten tijde van de Chinese keizer Qianlong

    In Groot-Brittannië gaat volgende maand bij veilinghuis Woolley and Wallis een waardevolle Chinese vaas uit de periode van de Qing-dynastie onder de hamer. Niets bijzonders, ware het niet dat de vaas voordien bij een opsmukoperatie al letterlijk onder de hamer was gegaan. Resultaat: de vaas is 200.000 pond (226.535 euro) minder waard, zo valt te lezen op de website van de Britse krant The Daily Mail.

    Omdat er in de uitstulpende rand van de vaas een stukje ontbrak, nam de dame destijds het familiestuk onder handen met een hamer. Ze sloeg ook andere stukjes uit de rand, om het geheel wat symmetrischer te maken. Maar de vaas kon de vrouw niet meer deren. Ze gaf het waardevolle stuk weg aan een vriend. Jaren later zag ze de vaas opnieuw in de tuin van de vriend. De vonk sloeg opnieuw over, waarop ze de vaas, die dateert uit de periode 1821-1850, opnieuw in huis nam.
     
    De vrouw wou de vaas uiteindelijk wegsmijten, tot ze zag hoe een gelijkaardig stuk bij een veiling 192.000 pond haalde. Ze stuurde een foto naar het veilinghuis, het vervolg laat zich raden. "Zonder de beschadiging zou de vaas 250.000 pond waard kunnen zijn", dixit Clare Durham van Woolley and Wallis. Het waardevolle stuk wordt volgende maand geveild met een startprijs van 30.000 pond. Al wordt verwacht dat het dubbele gehaald zal worden. (belga/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joeri Gagarin kwam om door botsing met atmosfeersonde

    Joeri Gagarin kwam om door botsing met atmosfeersonde


    Enkele dagen voor de wereld viert dat Joeri Gagarin op 12 april 1961 de eerste mens in de ruimte is geworden, blijkt uit vrijgegeven en voorheen geheime documenten dat de kosmonaut om het leven is gekomen toen zijn Mig-15 met een atmosfeersonde in botsing is gekomen.


    Op 27 maart 1968 kwam de 34-jarige ruimtevaartpionier bij een ongeluk met een door hem bestuurd gevechtstoestel van het type Mig-15 op 190 km ten oosten van Moskou om het leven, net als zijn instructeur Vladimir Serjegin. "Mijn missie zit erop. Ik keer terug" waren de laatste van Gagarin gehoorde woorden. Het toestel van de ervaren gevechtspiloot crashte.

    Omtrent de oorzaak ontstonden er vele speculaties, met inbegrip van onvermijdelijke complottheorieën. Vandaag gaf Aleksandr Stepanov van de archieven van Kremlin lezing uit het tot dan toe geheim gebleven onderzoeksrapport. Het luidde dat de Mig waarschijnlijk is neergestort na een bruusk manoeuvre waarbij Gagarin een atmosfeersonde wilde ontwijken. Een tweede, maar minder waarschijnlijke, mogelijkheid is dat de kosmonaut wilde vermijden in een wolkenlaag terecht te komen. (afp/belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees weldra verlost van 'tweede hoofd'

    Chinees weldra verlost van 'tweede hoofd'

    De 19-jarige Xiao Yang wordt weldra geopereerd aan zijn hoofd. De Chinese jongeman lijdt aan een aangeboren afwijking aan de schedel. Naarmate hij opgroeide, begon zijn hersenweefsel zich een weg te zoeken door het wekere gedeelte van zijn schedel waardoor hij als het ware een tweede hoofd ontwikkelde.


    Al die tijd moest Yang uiterst voorzichtig zijn dat hij zijn hoofd niet stootte. Zonder een beschermende hoofddoek ging de jongen nooit de deur uit.

    Jaren gespaard
    Jarenlang hebben zijn ouders gespaard om de operatie van hun zoon te kunnen bekostigen. Ze hebben eindelijk het nodige geld opzijgezet om hem te laten behandelen in een ziekenhuis in Wuhan.

    Dodelijk
    Het 'aanhangsel' zal weggehaald worden en het wekere deel van de schedel zal worden vervangen door een stalen plaat. "Dergelijke aandoeningen worden het best behandeld wanneer de patiënt nog jong is", zegt dokter Wang Jianyi. "Indien het 'tweede hoofd' zou gebarsten zijn, zou de patiënt wellicht overleden zijn aan de gevolgen van een herseninfectie. Indien we nog langer hadden gewacht, zou Xiao Yang het wellicht niet gehaald hebben", aldus nog de arts. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers vinden superbacterie-gen terug in water New Delhi

    Wetenschappers vinden superbacterie-gen terug in water New Delhi


    In de watervoorraden en op de straten van New Delhi werd een superbacterie aangetroffen die resistent is tegen zowat alle gekende antibiotica. Dat staat te lezen in een wetenschappelijke studie.

    Het onderzoek aan de Universiteit van Cardiff toonde aan dat de resistente 'New Delhi metallo-beta-lactamase' (NDM 1) zich ook ophield in de omgeving van de stad. Wetenschappers riepen op tot verder onderzoek in steden in India, Pakistan en Bangladesh om de verspreiding van de dodelijke bacterie te kunnen bestuderen.
     
    Bedreiging voor volksgezondheid
    "Deze studie toont aan dat internationaal toezicht op resistentie noodzakelijk is", stond er in het blad Lancet's Infectious Diseases. "De bacterie kan een bedreiging vormen voor de volksgezondheid aangezien de moderne geneeskunde de middelen niet heeft om een dergelijke weerstand te bestrijden". Wetenschappers in Cardiff ontdekten het NDM-1 gen vorig jaar bij patiënten die gehospitaliseerd waren in India. "De bacterie waart niet rond in de ziekenhuizen maar is wel terug te vinden in het drinkbaar en stilstaand water in de omgeving van New Delhi", zei één van de onderzoekers, Mark Toleman.
     
    Huidige antibiotica onmachtig
    De superbacterie werd aangetroffen in water dat bestemd was voor drinken, wassen en voedselbereiding maar ook in zwembaden en plaatsen waar kinderen spelen. Wat de wetenschappers het meest verontrust is dat het NDM-1 gen zich verspreid had naar 11 nieuwe soorten bacteriën, waaronder degenen die cholera en dysenterie veroorzaken. Mensen die drager zijn van het gen en besmet raken met deze ziekten zullen met de huidige antibiotica niet kunnen geholpen worden, volgens het rapport. (belga/eb)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!