WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    27-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg ontdekt fossiel van monstergarnaal in Marokko

    Belg ontdekt fossiel van monstergarnaal in Marokko


    De Gentse wetenschapper Peter Van Roy heeft in de woestijn van Marokko het fossiel van een gigantische garnaal ontdekt. Het dier, dat al 480 miljoen jaar uitgestorven is, was een meter lang, meldt onder andere de krant Het Laatste Nieuws.


    "Zo'n grote variant hadden we nog nooit gezien", zegt Van Roy, onderzoeker bij de vakgroep geologie en bodemkunde van de Universiteit Gent. "De soorten die we tot nu toe vonden, waren niet groter dan zestig centimeter. Het fossiel dat we in Marokko vonden was bijna dubbel zo groot en bovendien zeer goed bewaard."

    Pantser
    Het zeemonster lijkt het meest op een gepantserde zeekat, een soort inktvis. "Met zijn twee grijparmen met stekels kon het dier zijn prooi spietsen. De ronde mond had scherpe tanden. De anomalocaridide joeg vooral op weekdieren," zegt Van Roy. "In zijn tijd stond het dier echt aan de top van de voedselpiramide. Vergelijk het met de haai van vandaag."

    Wereldfaam
    Het team van Van Roy - een samenwerking tussen de Universiteit Gent en Yale University - vond verschillende fossielen in Marokko. Er zaten enkele opvallend grote en goed bewaarde exemplaren tussen. Die worden nu verder onderzocht. Sinds het prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift Nature verslag uitbracht van het onderzoek van Van Roy, heeft de Gentenaar wereldfaam opgebouwd. Hij ontdekte in Marokko overigens ook fossielen van andere prehistorische zeedieren. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar miniatuurfiguurtjes al niet goed voor zijn...

    Waar miniatuurfiguurtjes al niet goed voor zijn...

    waar miniatuurfiguurtjes al niet goed voor zijn

    Miniatuurfiguurtjes en voedsel. Het lijkt een rare combinatie, maar de Amerikaanse fotograaf Christopher Boffoli maakt er ware kunstwerken van.

    De man is al jaren fan van miniatuurspullen. Na zijn modelbouwtreinen besloot hij iets anders te proberen. Hij gebruikt de kleine figuren en voedsel om leuke scènes uit te beelden. "Ik heb voor voedsel gekozen omdat het een grote rol speelt in het leven van mensen. Bovendien hebben ze prachtige texturen en kleuren", aldus de fotograaf.

    Boffoli maakt van een cupcakeje een golfbaan. Gemorste melk wordt dan weer een rivier om op te kanoën.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koets van 1 miljoen euro voor de Queen wordt 'vermist'

    Koets van 1 miljoen euro voor de Queen wordt 'vermist'

    In Australië wordt een koets van 900.000 pond (of ongeveer 1 miljoen euro) 'vermist'. Het gaat om een handgemaakt rijtuig dat de Australische overheid aan de Britse Queen wou schenken voor haar 80ste verjaardag ... in 2006.

    Het met juwelen bezette rijtuig van 2,75 ton werd gefinancierd met ongeveer 185.000 euro van de Australische belastingbetalers. Normaal gezien moest het cadeau in 2006 aan de Queen gegeven worden, maar de Australische overheid bekent nu dat ze geen idee heeft waar de zwarte koets zich bevindt.

    Britannia
    De koets werd de Britannia genoemd en is gedecoreerd met 24 diamanten, 130 saffieren en 400 boeken met gouden bladeren. Het luxueuze rijtuig werd gemaakt door monarchist Jim Frecklington en toont naar verluidt meer dan 100 taferelen uit de Britse geschiedenis.

    Australisch vakmanschap
    Als eerste minister gaf John Howard een stuk van het belastinggeld aan het project, als steun voor het 'Australische vakmanschap'. Twee jaar geleden liet ontwerper Frecklington weten dat de koets klaar was en getransporteerd kon worden naar Engeland. Afgelopen dinsdag moest de Australische Senaat echter toegeven dat het rijtuig nergens meer te vinden is. (lbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpad weer op de been door wiel van speelgoedauto

    Schildpad weer op de been door wiel van speelgoedauto


    Tijdens haar winterslaap werd Tuly de schildpad aangevallen door een rat. Het knaagdier beet een poot af van de arme Tuly, maar daar hebben ze in de 'schilpaddenfarm' van haar baasje nu een spreekwoordelijke mouw aan gepast.

    Tuly en haar 'redder' Philip Chubb (64).

    Tuly en haar 'redder' Philip Chubb (64).

    De ontbrekende poot van de 45-jarige schildpad werd vervangen door het wiel van een speelgoedtractor. Het chassis werd met behulp van Velcro aan het pantser van het dier bevestigd. "Dat pantser was vervaarlijk aan het afslijten doordat het over de grond sleepte", aldus schildpaddenvriend Philip Chubb uit het Engels Norwich. "Vandaar dit 'plan B' om Tuly een meer comfortabel bestaan te bezorgen".

    In haar nopjes
    En Tuly heeft het uitstekend naar haar zin met haar hulpwieltje. Nu is ze met voorsprong de snelste van al haar soortrgenoten op de schildpaddenfarm van Eleanor, de dochter van Philip Chubb. "Het belangrijkste is, dat Tuly nu haar evenwicht heeft teruggevonden en dat haar schild niet meer afslijt. Ze wordt nu zeker 90 jaar", aldus Eleanor. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi's wilden honden leren "spreken"

    Nazi's wilden honden leren "spreken"




    Het lijkt erop dat de nazi's een bizar wapen aan hun arsenaal wilden toevoegen: sprekende honden. Dr Jan Bondeson van de Universiteit van Cardiff beschrijft dit in zijn boek 'Amazing Dogs: A Cabinet Of Canine Curiosities'.

    De Duitsers beschouwden honden als bijna even intelligent als mensen en probeerden hen te leren spreken, lezen en spellen. Er werden zelfs experimenten met telepathie (van man naar hond) uitgevoerd.

    Hitler hoopte dat de dieren zouden leren communiceren met hun SS-baasjes, zodat ze ingeschakeld konden worden in de oorlog of als bewakers van concentratiekampen. Daarom werd een speciale school opgericht: de Tier-Sprechschule ASRA. Daar werden honden getraind om signalen door te geven door met hun poten op de grond te tikken. Elke letter van het alfabet stond voor een bepaald aantal tikjes met de poot. Een andere hond deed hetzelfde middels blaffen.

    Sommige honden zouden in staat geweest zijn de menselijke stem te imiteren. Eentje zou zelfs de woorden 'Mein Führer' gezegd hebben wanneer hem gevraagd werd wie Hitler was.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgevaarlijke diarree zorgt voor onrust in Noord-Duitsland

    Levensgevaarlijke diarree zorgt voor onrust in Noord-Duitsland

    levensgevaarlijke diarree zorgt voor onrust in noord duitsland

    Een levensbedreigende bacteriële darminfectie teistert het Noorden van Duitsland. Alleen al in Hamburg zijn tot zaterdagnamiddag 13 gevallen gemeld. De patiënten werden in het ziekenhuis behandeld en sommigen zijn in kritieke toestand. De bacterie kan in rundvlees of room zitten.

    Het gaat om EHEC-kiemen (Enterohemorragische Escherichia coli) die zorgen voor diarree. Bij de meeste mensen die besmet worden, blijft het bij waterige diarree maar in 20 procent van de gevallen slaat de infectie harder toe en zorgt ze voor bloederige diarree, krampen, koorts, nierfalen en uiteindelijk als niet ingegrepen wordt het overlijden.

    Geen rauw rundvlees

    In Schleswig-Holstein - regio rond Bremen en Hamburg - zijn ongeveer 20 gevallen van zwaar zieken bekend. In Niedersachsen - de regio rond Hannover - waren 5 mensen zo ziek dat ze op intensive care belandden.

    De bacterie kan door direct contact met besmette dieren opgelopen worden of door het eten van de genoemde levensmiddelen. Ze kan ook van mens tot mens overgaan via een contactbesmetting. De Duitse autoriteiten geven de raad geen rauw rundvlees te eten.

    Het is nog totaal onduidelijk hoe het tot een plotse uitbreiding van deze infectie is gekomen. De getroffen patiënten komen uit alle lagen van de bevolking, wat het moeilijker maakt om de oorzaak van de grootschalige infectie te bepalen.

    Volgens het Robert Koch-Institut komen in Duitsland steeds meer EHEC-besmettingen voor.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte papegaaien zetten stad op stelten

    Zatte papegaaien zetten stad op stelten

    zatte papegaaien zetten stad op stelten

    In het Australische Palmerston hebben inwoners last van dronken papegaaien.

    De dieren eten van een bepaalde tropische vrucht, waardoor ze dronken worden. De vogels vliegen dan luidkrijsend rond, alvorens uit de lucht te vallen.

    's Ochtends worden de papegaaien - met kater en al - op de grond gevonden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van Hergé voor 35.000 euro geveild in Namen

    Schilderij van Hergé voor 35.000 euro geveild in Namen


    Een abstract olieverfschilderij van Hergé is zondag in Namen voor 35.000 euro onder de hamer gegaan bij het veilinghuis Rops. Alles bij elkaar bracht de veiling, die volledig aan het werk van Hergé gewijd was, 385.000 euro op.
     
    Het schilderij uit 1963 "was de verrassing van de verkoop", zei een woordvoerder van het veilinghuis. Een buste van van Hergé vond geen koper, maar een 'Tintin en Amérique' (Kuifje in Amerika) uit 1932 ging voor 13.750 euro van de hand en voor hetzelfde album in een uitgave van 1934 werd 16.250 euro geboden. Een klein bronzen beeldje van Kuifje leverde 12.500 euro op. (belga/kh)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler vroeg dagje verlof om Derde Rijk te stichten

    Hitler vroeg dagje verlof om Derde Rijk te stichten


    Iedereen heeft recht op een dagje verlof. Zo ook Adolf Hitler, die in 1932 via een brief aan de regering van Brunswijk verlof vroeg "tot zolang het nodig is om de selectieprocedure voor president van het Rijk te voltooien". Een Brits veilinghuis kon de brief bemachtigen en hoopt er zo'n 5.600 euro voor te vangen. Dat meldt de New York Daily News.

    De Duitse staat Brunswijk, toen al geleid door de nazi's, had Hitler enkele dagen voordien als ambtenaar aangesteld zodat die -als Oostenrijker geboren- het Duitse staatsburgerschap kon bekomen en zo meedingen naar het presidentschap.

    Experten gaan ervan uit dat Hitler de brief, waarin overigens een aantal fouten staan, zelf schreef. "Het is een heel zeldzaam en historisch item over de opmars van Hitler en het nazisme", klinkt het. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits koppel trouwt na verloving van 28 jaar

    Brits koppel trouwt na verloving van 28 jaar

    In Groot-Brittannië is een koppel getrouwd na een verloving van 28 jaar. Ze bleven de bruiloft al die tijd uitstellen omdat ze het te druk hadden, en omdat de perfectionistische bruid de grote dag tot in alle details wilde plannen.

    De 63-jarige Ivan Brown en de 55-jarige Barbara Furlonger uit Fair Oak ontmoetten elkaar in het ziekenhuis waar ze allebei werken. Ze hadden echter zelden een weekend samen vrij.

    Toen de bruid met pensioen ging, stelde ze voor alsnog de bruiloft te regelen. "Het was het wachten waard", meent ze. (anp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: Unieke foto's eerste optreden Beatles in VS

    Te koop: Unieke foto's eerste optreden Beatles in VS

    te koop unieke foto s eerste optreden beatles in vs

    Op een veiling in New York zullen op 20 juli foto's worden verkocht van het allereerste concert van de Beatles op Amerikaanse bodem. Samen zouden ze zowat 71.000 euro moeten opbrengen.

    In 1964 staken John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr het kanaal over om op te treden in het populaire tv-programma 'The Ed Sullivan Show". Twee dagen later gaven ze hun eerste concert in het Washington Coliseum in Washington, D.C..

    Fotograaf Mike Mitchell was er die dag bij en hij maakte heel wat zeldzame beelden. De man heeft aan het aangeboden item ook beelden toegevoegd van het optreden van de Fab Four in het Baltimore Civic Center in Maryland.

    De "zeer intieme" zwart-witfoto's gaan onder de hamer bij Christie's.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse arts riskeert job te verliezen omdat hij met patiënt praatte over God

    Britse arts riskeert job te verliezen omdat hij met patiënt praatte over God

    Een Britse huisarts vreest zijn job kwijt te spelen nadat de Algemene Medische Raad hem berispte over het feit dat hij met een patiënt sprak over God. De vijftigjarige Richard Scott uit Kent is een overtuigd christen, en onderneemt gerechtelijke stappen tegen de formele waarschuwing.

    Scott kreeg de berisping na een klacht van de moeder van een patiënt. Volgens haar had de arts zijn positie misbruikt door haar zoon godsdienst op te dringen tijdens een consultatie in 2010.

    Gedragsregels
    De Raad oordeelde dat de religieuze uitleg van de dokter de patiënt ongemakkelijk maakte, en dat dergelijke acties niet voldoen aan de gedragsregels van artsen. Scott reageert dat de patiënt kampte met een probleem dat geen medische oorzaak had, en dat zijn hulp wel binnen de richtlijnen voor artsen viel.

    De dokter gelooft dat er een spiritueel element zit aan genezen, en zegt dat het maar juist is om tegen een patiënt over religie te beginnen als dat wordt gedaan op de juiste manier. Hij zegt dat hij het al duizenden keren gedaan heeft, en dat slechts weinigen zijn raad in de wind slaan.

    Pesten
    De dokter klaagt dat de reprimande van de Raad slechts een voorbeeld is van hoe christenen worden gepest op het werk. Hij zegt aan de Sunday Telegraph dat veel van zijn patiënten problemen hebben met drugs en alcohol, en dat religie hen daarvan kan redden.

    Niall Dickinson van de Raad meent dat artsen hun geloofsovertuiging niet mogen opdringen aan patiënten, of hen ongemakkelijk mogen doen voelen door het ongepast bovenhalen van religie. Het beroep dat hij aantekende tegen de berisping kan hem mogelijk zijn job kosten. De arts blijft echter bij zijn overtuiging, en meent dat hij het recht heeft zijn geloof uit te drukken. (hlnsydney/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerk "leert kanker te genezen en doden te doen herrijzen"

    Kerk "leert kanker te genezen en doden te doen herrijzen"


    De 'School of the Supernatural', een op het evangalie geïnspireerde nevenbeweging van de Hillsong Church in Australië, biedt een cursus aan waarin je de kracht aangeleerd wordt om kanker te genezen, vrouwen zwanger te laten worden en doden weer tot leven te brengen. Van 'bovennatuurlijk' gesproken.

    Zeventig deelnemers hebben al bevestigd voor de cursus, die een half jaar duurt en waarin je dus leert mirakels uit te voeren. Place to be is Brisbane, aan de andere kant van de wereld. Maar de leer zelf is gebaseerd op de evangelische kerk van Bethel en haar controversiële leider, Bill Johnson, uit de VS. Hij zal zich zelf via dvd's tot de cursisten richten.

    Volgens organisator Westlife Church hebben er zich al een aantal mirakels voorgedaan in de kerk en is er hoop dat de 'School of Supernatural Evangelism' nog meer in petto heeft. Hun website stelt het als volgt: "De bovennatuurlijke scholen zijn bedoeld om de studenten van het materiaal te voorzien om te leven en te handelen  in het bovenatuurlijke via de leer van de Bijbel en via praktische toepassingen, om Gods Rijk op Aarde aan het werk te zien." (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS-overheid twittert tips voor wat te doen bij zombie-invasie

    VS-overheid twittert tips voor wat te doen bij zombie-invasie

    Volgens sommigen beleven we morgen al het einde van de wereld, maar zo niet, dan is er altijd nog de mogelijkheid dat zombies onze planeet bestormen. Wat moet je in zo'n geval doen? Daarvoor geeft het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) op Twitter de Amerikanen tips.

    Het CDC postte op Twitter het bizarre bericht 'Preparedness 101: Zombie Apocalyps'. De link is sinds maandag echter al meer onbereikbaar dan toegankelijk, waarschijnlijk door te veel internetverkeer. Wat raadt de Amerikaanse overheid de burger precies aan?

    Natuurrampen
    "Plan op voorhand je vluchtroute. Als zombies honger hebben, weten ze van geen ophouden tot ze eten (lees: hersenen) vinden. Dat betekent dat je snel moet vluchten! Plan waar je naar toe wil via verscheidene routes zodat je tijd wint en de vleeseters te slim afbent! Dit is ook nuttig bij natuurrampen, wanneer je snel een schuilplaats nodig hebt."

    Aandacht, aandacht

    Een woordvoerder van CDC vertelde aan The Wall Street Journal dat het idee voor de gekke tweet er kwam nadat iemand had ontdekt dat het woordje 'zombie' op Twitter voor heel wat kliks zorgde. Bedoeling van het CDC was dus de aandacht van de mensen te trekken en ze vervolgens in te lichten over wat te doen in noodgevallen.

    Zolang de link platligt, heeft de bewustmakingscampagne van de overheid wel niet zo veel nut... (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klant Leuvense bakker vindt muis in brood

    Klant Leuvense bakker vindt muis in brood



    Een klant van een Leuvense bakker heeft gisteren in zijn pas gekochte brood een dode muis gevonden. Dat bevestigt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Het nieuws stond eerder op de website van Het Belang van Limburg.
     
    Volgens het Voedselagentschap gaat het om een zogenaamde 'koude bakker', die zelf geen brood bakt maar het laat leveren uit een industriële bakkerij. Vermoedelijk is het diertje dan ook daar in het meel terechtgekomen en meegebakken, aldus het FAVV. Dat onderzoekt de zaak verder. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28.000 euro voor sigarenkistje Titanic-kapitein

    28.000 euro voor sigarenkistje Titanic-kapitein



    Een sigarenkistje dat toebehoorde aan de kapitein van rampboot Titanic, is op een veiling in Liverpool voor 28.000 euro onder de hamer gegaan.

    Het uit walnoot vervaardigde kistje, waarin 40 Havana-sigaren passen, werd per toeval ontdekt toen veilingmeester John Crane in het huis van Hilary Mee uit Liverpool een kijkje ging nemen om antieke spullen te schatten.

    Mevrouw Mee had geen idee dat het item gelinkt was aan het schip dat in 1912 op zijn debuutreis zonk. Volgens haar bevond het kistje zich al lang in haar familie. Wellicht gaven familieleden van kapitein Edward John Smiths weduwe Sarah het item aan de vader van Mee.

    Op de doos staat het logo van rederij White Star Line. EJS, de initialen van Edward John Smith, zijn eveneens aangebracht.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man geneest als eerste ter wereld van hiv

    Man geneest als eerste ter wereld van hiv

    man geneest als eerste ter wereld van hiv

    Een 45-jarige man uit het Amerikaanse San Francisco is als eerste mens ter wereld genezen van het aidsvirus hiv. De genezing is het gevolg van de ontdekking van een gen dat immuun is voor hiv. Dat melden Amerikaanse media woensdag.

    De man, Timothy Ray Brown, was sinds 1995 hiv-patiënt en werd in 2007 opgenomen in een Duits ziekenhuis met acute leukemie. Daarvoor kreeg hij chemotherapie en onderging hij een stamceltransplantatie. Ruim een jaar later keerde de leukemie terug, waarna de man opnieuw chemotherapie onderging en een stamceltransplantatie van dezelfde donor als de eerste keer.

    De donor bleek imuun te zijn voor het virus, wat uiteindelijk leidde tot de genezing van Brown.

    Onderzoeker dokter Jay Levy spreekt van "een deur die opengaat" in het onderzoek naar de genezing van hiv en aids.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse vrouw van 114 jaar is oudste mens op aarde

    Braziliaanse vrouw van 114 jaar is oudste mens op aarde

    braziliaanse vrouw van 114 jaar is oudste mens op aarde

    Een 114-jarige Braziliaanse vrouw is woensdag de oudste mens ter wereld geworden in het Guinness Book of Records. Ze onttroont daarmee de Amerikaanse Besse Cooper, die 48 dagen jonger is.

    Maria Gomes Valentim werd op 9 juli 1896 geboren in het dorp Carangola, in het zuidoosten van Brazilië. Precies 114 jaar en 313 dagen later woont ze er nog altijd.

    De vrouw zegt dat ze haar hoge leeftijd te danken heeft aan een "gezond dieet", dat onder meer "een glas wijn van tijd tot tijd" inhoudt.

    Tot nu toe werd de Amerikaanse Besse Cooper, die op 26 augustus 1896 geboren werd in Tennessee, door het Guinness Book of Records als oudste mens ter wereld beschouwd.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Arbeit macht frei'-opschrift hersteld na diefstal

    'Arbeit macht frei'-opschrift hersteld na diefstal


    Na een jaar renovatiewerk is het ijzerwerk met de spreuk 'Arbeit macht frei', dat boven de toegangspoort van het voormalige vernietigingskamp Auschwitz hing, hersteld. De kans is echter klein dat het opnieuw boven de ingang komt te hangen, zegt de directeur van het Auschwitz-Birkenau museum. "Het werk zal waarschijnlijk op een veilige plaats opgeborgen worden, zegt directeur Piotr Cywinski. "Het is heel moeilijk te beschermen tegen mensen die slechte bedoelingen hebben. Het is veiliger als het niet opnieuw aan de ingang komt te hangen."
     
    Het ijzerwerk werd in december 2009 gestolen en minder dan drie dagen later al teruggevonden, in drie stukken gezaagd. De vijf Poolse dieven werden meteen gearresteerd. (dpa/lpb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atheïsten zorgen voor uw huisdier na Dag des oordeels

    Atheïsten zorgen voor uw huisdier na Dag des oordeels

    Een groep atheïstische Amerikanen speelt in op de aankondiging van de Dag des oordeels door fundamentalistische christenen. De christenen zijn ervan overtuigd dat het zaterdag zover zal zijn. Eternal Earth-Bound Pets biedt aan om voor de huisdieren te zorgen wanneer de christelijke baasjes naar de hemel zijn gegaan.

    Volgens een campagne van de Amerikaanse Bijbeluitlegger Harold Camping zal God aanstaande zaterdag het einde der tijden in gang zetten. Jezus zou terugkeren op aarde, rechtgeaarde gelovigen naar de hemel gaan en de wereld uiteindelijk vergaan. In veel landen heeft Campings omroep Family Radio posters laten ophangen waarin de apocalyps wordt aangekondigd.

    Abonnement
    Alle dierenredders zijn gezworen atheïsten, wat wil zeggen dat ze dus zeker op aarde zullen achterblijven. Ze claimen al 259 klanten in 26 Amerikaanse staten te hebben die zeker willen weten dat in de eindtijd goed voor hun huisdier wordt gezorgd. Het abonnement, dat 135 dollar (90 euro) kost,  is overigens tien jaar geldig, mocht de kans bestaan dat de eindtijd dan tóch langer op zich zal laten wachten. (anp/sg)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!