WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    31-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders laten kinderen zelf geslacht bepalen

    Ouders laten kinderen zelf geslacht bepalen

    ouders laten kinderen zelf geslacht bepalen

    In het Canadese Toronto woont een koppel dat ervan overtuigd is dat het voor hun kinderen beter is om zelf te bepalen welk geslacht ze willen hebben.

    Kathy Witterick (38) en David Stocker (39) zijn sinds vier maanden mama en papa van Storm. Het geslacht van Storm wordt geheim gehouden. Het kind mag zelf kiezen hoe het door het leven gaat; als jongen of als meisje. De ouders vinden dat dat het beste is voor de ontwikkeling.

    Witterick en Stocker hebben nog twee kinderen. Eén van de twee, een jongen, draagt graag vlechtjes in zijn haar.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizend hotel zonder personeel doet intrede

    Reizend hotel zonder personeel doet intrede

    Het Duitse architectenbureau NAU heeft een 'reizend' hotel ontworpen dat zich aanpast aan de plaats waar het zich bevindt. Het hotel wordt iedere twee jaar verplaatst en functioneert zonder personeel, zo schrijft Architectenweb.nl. 


    Het hotel met futuristische look kreeg de naam 'Living roof'. De accomodatie bestaat uit drie zogenaamde ringen: een ring voor het exterieur, een middenring en een ring voor het interieur.

    Binnenin kan het interieur aangepast worden naargelang de wensen van de hotelgast. Zonnepanelen op het dak zorgen voor de nodige energie. Het regenwater wordt opgevangen voor hergebruik.

    Computer
    Aangezien het minihotel geen personeel in dienst heeft, worden reizigers welkom geheten door een computer die informatie verschaft over de locatie en de verschillende eetgelegenheden.

    Het prototype van het hotel zal in 2012 klaar zijn. De definitieve versie van het hotel wordt in 2014 opgeleverd. (kve)







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gids vertelt Britse agenten wat ze op hun boterham moeten smeren

    Gids vertelt Britse agenten wat ze op hun boterham moeten smeren


    Ongeveer de helft van het Britse politiekorps heeft een gids gekregen met lifestyletips voor agenten. Van bedtijdadvies tot wat ze wel en niet op hun boterham zouden moeten smeren staat tot in detail uitgelegd.

    Verder worden tuinieren en dansen aanbevolen om fit te blijven. Ook moeten agenten hun partner helpen in het huishouden, zo raadt de gids aan. De handleiding is een initiatief van een speciale afdeling binnen de politie, die zich bezighoudt met de gezondheid van agenten.

    Boze agenten stellen in de krant The Telegraph niet betutteld te willen worden. De politieleiding is zich echter van geen kwaad bewust. "We hebben een verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het welzijn van onze agenten'', aldus een politiewoordvoerder. (anp/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie mag geen zonnebril meer dragen in Vietnam

    Politie mag geen zonnebril meer dragen in Vietnam


    De communistische overheid in Vietnam verbiedt de politie in het land om zwarte zonnebrillen te dragen. Voorts mogen agenten er niet meer roken, praten of hun handen in hun zakken steken als ze in dienst zijn. Volgens het bevelschrift moeten ze ook "hun manieren houden en zich correct gedragen tijdens hun diensturen".

    Met dat correcte gedrag wordt bedoeld dat agenten zich niet achter bomen mogen verstoppen om mensen in de val te laten lopen en een boete te kunnen schrijven. Maar de reglementen zijn nog veel strenger, want de politie van Vietnam mag tijdens de diensturen ook geen boek meer lezen, persoonlijke telefoontjes plegen of een hapje eten in restaurants die een deel van het voetpad innemen.

    De verkeerspolitie van Vietnam wordt als erg corrupt ervaren. Vorig jaar deed 'Human Rights Watch' nog een oproep om het geweld binnen de Vietnamese politie te onderzoeken. De organisatie had weet van 19 meldingen van geweld door agenten in één jaar tijd, waarvan 15 gevallen een dodelijk slachtoffer eisten. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan bewaart dode echtgenote tien jaar in diepvriezer

    Amerikaan bewaart dode echtgenote tien jaar in diepvriezer

    amerikaan bewaart dode echtgenote tien jaar in diepvriezer

    In Hillsborough County, in de Amerikaanse deelstaat Florida, heeft men een lugubere ontdekking gedaan. Een gepensioneerde heeft er zijn overleden echtgenote tien jaar lang in een diepvriezer bewaard. Allan Dunn wilde van haar uitkering blijven genieten.

    Margareth verdween in 2000. Aan de buren vertelde Dunn dat ze naar een rusthuis was vertrokken. In werkelijkheid was ze gestorven, vermoedelijk natuurlijk.

    In de zomer van 2010 pleegde Dunn zelfmoord. Carol Kingsburry, een vriendin van de gepensioneerde, kreeg uiteindelijk van de rechtbank de toestemming om het appartement van Dunn op te ruimen.

    In de diepvriezer ontdekte de vrouw het lichaam van Margareth, dat zich al in een verre staat van ontbinding bevond. Negen maanden na het overlijden van Dunn besloot men namelijk de elektriciteit in de flat af te sluiten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leica-camera uit 1923 verkocht voor recordbedrag van 1,32 miljoen euro

    Leica-camera uit 1923 verkocht voor recordbedrag van 1,32 miljoen euro


    Een Aziatische verzamelaar heeft vandaag een vintage Leica-camera uit 1923 op de kop getikt voor een recordbedrag van 1,32 miljoen euro. Dat meldde het Weense veilinghuis Westlicht.
     
    "Er is een momenteel een Leica-boom aan de gang", verklaarde woordvoerster Karin Mueck van het veilinghuis Westlicht. Rijke verzamelaars worden aangetrokken door de legendarische reputatie en de technische kwaliteit van het product van Duitse makelij, zei ze. De verkochte Leica-camera, met serienummer 107, zou nog perfect werken.
     
    De vorige camera die voor een recordbedrag onder de hamer ging, was een Franse daguerreotype. Westlicht veilde die camera vorig jaar voor 732.000 euro. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische jurk Marilyn Monroe wordt geveild

    Legendarische jurk Marilyn Monroe wordt geveild



    De beroemde opwaaiende jurk van Marilyn Monroe uit de film 'The Seven Year Itch' wordt geveild. In een legendarische scène loopt Monroe in de witte jurk over een rooster van de New Yorkse metro, waardoor haar jurk opwaait.

    Naast deze filmjurk gaan talloze filmkostuums- en attributen onder de hamer, zoals de blauwe jurk die Judy Garland draagt in de musical 'The Wizard of Oz'.

    Ook worden de jurk van Audrey Hepburn uit 'My Fair Lady', de pakken van Laurel en Hardy en de kostuums die Julie Andrews droeg in 'The Sound of Music' geveild.

    Museum
    De voorwerpen zijn door zangeres en actrice Debbie Reynolds beschikbaar gesteld aan veilinghuis Profiles in History, in de Amerikaanse staat Californië. Het heeft haar vijftig jaar gekost om de collectie bij elkaar te krijgen.

    De stukken zouden eigenlijk een museum krijgen, maar nu dat niet doorgaat, verkoopt Reynolds alles. Op 18 juni kan geboden worden op de klassieke filmkostuums. (lb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg koopt luxeboek over Ferrari voor 175.000 euro

    Belg koopt luxeboek over Ferrari voor 175.000 euro


    "Een Belg" heeft het luxeboek van de 61-jarige boekenverkoper Christ van den Acker uit Eersel gekocht voor 175.000 euro, zo meldt de Nederlandse Omroep Brabant. Het 37 kilo zware boek met 1500 30-karaatsdiamantjes en handtekeningen van Ferraricoureurs lag zes weken te koop.
     
    Het boek is afkomstig uit de VS. De goedkoopste editie kost enkele duizenden euro's. Van de luxe-editie mag slechts één exemplaar per land verkocht worden.
     
    Van den Acker had verwacht dat het peperdure boek iets voor rijke sjeiks uit Abu Dhabi zou worden. "Ik dacht dat het boek niets is voor nuchtere Nederlanders. Aan Belgen had ik echter niet gedacht"., aldus de man uit Eersel in de Nederlandse Kempen. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond vangt kogel op voor baasje en sterft

    Hond vangt kogel op voor baasje en sterft

    In Amsterdam heeft een heldhaftige hond gisteren het leven van zijn baasje gered bij een overval. Het dier werd echter dodelijk getroffen door een kogel. Dat meldt de regionale nieuwszender AT5 op zijn website.

    Een smid was aan het werk in een garagebox, toen hij werd overvallen door drie mannen. Een bovenbuurman ging samen met zijn hond Odin en een buurjongen achter de boeven aan. Een van de overvallers trok zijn wapen en schoot. De dappere hond ving de kogel op voor zijn baasje. Het dier bezweek aan zijn verwondingen en stierf.

    Een held
    "Odin heeft de kogel voor mij opgevangen, hij is een held," vertelde de geëmotioneerde eigenaar tegen AT5. De overvallers zijn in een auto gesprongen en zouden nog altijd voortvluchtig zijn. De politie zette na de overval het gebied af voor sporenonderzoek. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg ontdekt fossiel van monstergarnaal in Marokko

    Belg ontdekt fossiel van monstergarnaal in Marokko


    De Gentse wetenschapper Peter Van Roy heeft in de woestijn van Marokko het fossiel van een gigantische garnaal ontdekt. Het dier, dat al 480 miljoen jaar uitgestorven is, was een meter lang, meldt onder andere de krant Het Laatste Nieuws.


    "Zo'n grote variant hadden we nog nooit gezien", zegt Van Roy, onderzoeker bij de vakgroep geologie en bodemkunde van de Universiteit Gent. "De soorten die we tot nu toe vonden, waren niet groter dan zestig centimeter. Het fossiel dat we in Marokko vonden was bijna dubbel zo groot en bovendien zeer goed bewaard."

    Pantser
    Het zeemonster lijkt het meest op een gepantserde zeekat, een soort inktvis. "Met zijn twee grijparmen met stekels kon het dier zijn prooi spietsen. De ronde mond had scherpe tanden. De anomalocaridide joeg vooral op weekdieren," zegt Van Roy. "In zijn tijd stond het dier echt aan de top van de voedselpiramide. Vergelijk het met de haai van vandaag."

    Wereldfaam
    Het team van Van Roy - een samenwerking tussen de Universiteit Gent en Yale University - vond verschillende fossielen in Marokko. Er zaten enkele opvallend grote en goed bewaarde exemplaren tussen. Die worden nu verder onderzocht. Sinds het prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift Nature verslag uitbracht van het onderzoek van Van Roy, heeft de Gentenaar wereldfaam opgebouwd. Hij ontdekte in Marokko overigens ook fossielen van andere prehistorische zeedieren. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar miniatuurfiguurtjes al niet goed voor zijn...

    Waar miniatuurfiguurtjes al niet goed voor zijn...

    waar miniatuurfiguurtjes al niet goed voor zijn

    Miniatuurfiguurtjes en voedsel. Het lijkt een rare combinatie, maar de Amerikaanse fotograaf Christopher Boffoli maakt er ware kunstwerken van.

    De man is al jaren fan van miniatuurspullen. Na zijn modelbouwtreinen besloot hij iets anders te proberen. Hij gebruikt de kleine figuren en voedsel om leuke scènes uit te beelden. "Ik heb voor voedsel gekozen omdat het een grote rol speelt in het leven van mensen. Bovendien hebben ze prachtige texturen en kleuren", aldus de fotograaf.

    Boffoli maakt van een cupcakeje een golfbaan. Gemorste melk wordt dan weer een rivier om op te kanoën.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koets van 1 miljoen euro voor de Queen wordt 'vermist'

    Koets van 1 miljoen euro voor de Queen wordt 'vermist'

    In Australië wordt een koets van 900.000 pond (of ongeveer 1 miljoen euro) 'vermist'. Het gaat om een handgemaakt rijtuig dat de Australische overheid aan de Britse Queen wou schenken voor haar 80ste verjaardag ... in 2006.

    Het met juwelen bezette rijtuig van 2,75 ton werd gefinancierd met ongeveer 185.000 euro van de Australische belastingbetalers. Normaal gezien moest het cadeau in 2006 aan de Queen gegeven worden, maar de Australische overheid bekent nu dat ze geen idee heeft waar de zwarte koets zich bevindt.

    Britannia
    De koets werd de Britannia genoemd en is gedecoreerd met 24 diamanten, 130 saffieren en 400 boeken met gouden bladeren. Het luxueuze rijtuig werd gemaakt door monarchist Jim Frecklington en toont naar verluidt meer dan 100 taferelen uit de Britse geschiedenis.

    Australisch vakmanschap
    Als eerste minister gaf John Howard een stuk van het belastinggeld aan het project, als steun voor het 'Australische vakmanschap'. Twee jaar geleden liet ontwerper Frecklington weten dat de koets klaar was en getransporteerd kon worden naar Engeland. Afgelopen dinsdag moest de Australische Senaat echter toegeven dat het rijtuig nergens meer te vinden is. (lbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpad weer op de been door wiel van speelgoedauto

    Schildpad weer op de been door wiel van speelgoedauto


    Tijdens haar winterslaap werd Tuly de schildpad aangevallen door een rat. Het knaagdier beet een poot af van de arme Tuly, maar daar hebben ze in de 'schilpaddenfarm' van haar baasje nu een spreekwoordelijke mouw aan gepast.

    Tuly en haar 'redder' Philip Chubb (64).

    Tuly en haar 'redder' Philip Chubb (64).

    De ontbrekende poot van de 45-jarige schildpad werd vervangen door het wiel van een speelgoedtractor. Het chassis werd met behulp van Velcro aan het pantser van het dier bevestigd. "Dat pantser was vervaarlijk aan het afslijten doordat het over de grond sleepte", aldus schildpaddenvriend Philip Chubb uit het Engels Norwich. "Vandaar dit 'plan B' om Tuly een meer comfortabel bestaan te bezorgen".

    In haar nopjes
    En Tuly heeft het uitstekend naar haar zin met haar hulpwieltje. Nu is ze met voorsprong de snelste van al haar soortrgenoten op de schildpaddenfarm van Eleanor, de dochter van Philip Chubb. "Het belangrijkste is, dat Tuly nu haar evenwicht heeft teruggevonden en dat haar schild niet meer afslijt. Ze wordt nu zeker 90 jaar", aldus Eleanor. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi's wilden honden leren "spreken"

    Nazi's wilden honden leren "spreken"




    Het lijkt erop dat de nazi's een bizar wapen aan hun arsenaal wilden toevoegen: sprekende honden. Dr Jan Bondeson van de Universiteit van Cardiff beschrijft dit in zijn boek 'Amazing Dogs: A Cabinet Of Canine Curiosities'.

    De Duitsers beschouwden honden als bijna even intelligent als mensen en probeerden hen te leren spreken, lezen en spellen. Er werden zelfs experimenten met telepathie (van man naar hond) uitgevoerd.

    Hitler hoopte dat de dieren zouden leren communiceren met hun SS-baasjes, zodat ze ingeschakeld konden worden in de oorlog of als bewakers van concentratiekampen. Daarom werd een speciale school opgericht: de Tier-Sprechschule ASRA. Daar werden honden getraind om signalen door te geven door met hun poten op de grond te tikken. Elke letter van het alfabet stond voor een bepaald aantal tikjes met de poot. Een andere hond deed hetzelfde middels blaffen.

    Sommige honden zouden in staat geweest zijn de menselijke stem te imiteren. Eentje zou zelfs de woorden 'Mein Führer' gezegd hebben wanneer hem gevraagd werd wie Hitler was.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgevaarlijke diarree zorgt voor onrust in Noord-Duitsland

    Levensgevaarlijke diarree zorgt voor onrust in Noord-Duitsland

    levensgevaarlijke diarree zorgt voor onrust in noord duitsland

    Een levensbedreigende bacteriële darminfectie teistert het Noorden van Duitsland. Alleen al in Hamburg zijn tot zaterdagnamiddag 13 gevallen gemeld. De patiënten werden in het ziekenhuis behandeld en sommigen zijn in kritieke toestand. De bacterie kan in rundvlees of room zitten.

    Het gaat om EHEC-kiemen (Enterohemorragische Escherichia coli) die zorgen voor diarree. Bij de meeste mensen die besmet worden, blijft het bij waterige diarree maar in 20 procent van de gevallen slaat de infectie harder toe en zorgt ze voor bloederige diarree, krampen, koorts, nierfalen en uiteindelijk als niet ingegrepen wordt het overlijden.

    Geen rauw rundvlees

    In Schleswig-Holstein - regio rond Bremen en Hamburg - zijn ongeveer 20 gevallen van zwaar zieken bekend. In Niedersachsen - de regio rond Hannover - waren 5 mensen zo ziek dat ze op intensive care belandden.

    De bacterie kan door direct contact met besmette dieren opgelopen worden of door het eten van de genoemde levensmiddelen. Ze kan ook van mens tot mens overgaan via een contactbesmetting. De Duitse autoriteiten geven de raad geen rauw rundvlees te eten.

    Het is nog totaal onduidelijk hoe het tot een plotse uitbreiding van deze infectie is gekomen. De getroffen patiënten komen uit alle lagen van de bevolking, wat het moeilijker maakt om de oorzaak van de grootschalige infectie te bepalen.

    Volgens het Robert Koch-Institut komen in Duitsland steeds meer EHEC-besmettingen voor.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte papegaaien zetten stad op stelten

    Zatte papegaaien zetten stad op stelten

    zatte papegaaien zetten stad op stelten

    In het Australische Palmerston hebben inwoners last van dronken papegaaien.

    De dieren eten van een bepaalde tropische vrucht, waardoor ze dronken worden. De vogels vliegen dan luidkrijsend rond, alvorens uit de lucht te vallen.

    's Ochtends worden de papegaaien - met kater en al - op de grond gevonden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van Hergé voor 35.000 euro geveild in Namen

    Schilderij van Hergé voor 35.000 euro geveild in Namen


    Een abstract olieverfschilderij van Hergé is zondag in Namen voor 35.000 euro onder de hamer gegaan bij het veilinghuis Rops. Alles bij elkaar bracht de veiling, die volledig aan het werk van Hergé gewijd was, 385.000 euro op.
     
    Het schilderij uit 1963 "was de verrassing van de verkoop", zei een woordvoerder van het veilinghuis. Een buste van van Hergé vond geen koper, maar een 'Tintin en Amérique' (Kuifje in Amerika) uit 1932 ging voor 13.750 euro van de hand en voor hetzelfde album in een uitgave van 1934 werd 16.250 euro geboden. Een klein bronzen beeldje van Kuifje leverde 12.500 euro op. (belga/kh)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler vroeg dagje verlof om Derde Rijk te stichten

    Hitler vroeg dagje verlof om Derde Rijk te stichten


    Iedereen heeft recht op een dagje verlof. Zo ook Adolf Hitler, die in 1932 via een brief aan de regering van Brunswijk verlof vroeg "tot zolang het nodig is om de selectieprocedure voor president van het Rijk te voltooien". Een Brits veilinghuis kon de brief bemachtigen en hoopt er zo'n 5.600 euro voor te vangen. Dat meldt de New York Daily News.

    De Duitse staat Brunswijk, toen al geleid door de nazi's, had Hitler enkele dagen voordien als ambtenaar aangesteld zodat die -als Oostenrijker geboren- het Duitse staatsburgerschap kon bekomen en zo meedingen naar het presidentschap.

    Experten gaan ervan uit dat Hitler de brief, waarin overigens een aantal fouten staan, zelf schreef. "Het is een heel zeldzaam en historisch item over de opmars van Hitler en het nazisme", klinkt het. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits koppel trouwt na verloving van 28 jaar

    Brits koppel trouwt na verloving van 28 jaar

    In Groot-Brittannië is een koppel getrouwd na een verloving van 28 jaar. Ze bleven de bruiloft al die tijd uitstellen omdat ze het te druk hadden, en omdat de perfectionistische bruid de grote dag tot in alle details wilde plannen.

    De 63-jarige Ivan Brown en de 55-jarige Barbara Furlonger uit Fair Oak ontmoetten elkaar in het ziekenhuis waar ze allebei werken. Ze hadden echter zelden een weekend samen vrij.

    Toen de bruid met pensioen ging, stelde ze voor alsnog de bruiloft te regelen. "Het was het wachten waard", meent ze. (anp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: Unieke foto's eerste optreden Beatles in VS

    Te koop: Unieke foto's eerste optreden Beatles in VS

    te koop unieke foto s eerste optreden beatles in vs

    Op een veiling in New York zullen op 20 juli foto's worden verkocht van het allereerste concert van de Beatles op Amerikaanse bodem. Samen zouden ze zowat 71.000 euro moeten opbrengen.

    In 1964 staken John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr het kanaal over om op te treden in het populaire tv-programma 'The Ed Sullivan Show". Twee dagen later gaven ze hun eerste concert in het Washington Coliseum in Washington, D.C..

    Fotograaf Mike Mitchell was er die dag bij en hij maakte heel wat zeldzame beelden. De man heeft aan het aangeboden item ook beelden toegevoegd van het optreden van de Fab Four in het Baltimore Civic Center in Maryland.

    De "zeer intieme" zwart-witfoto's gaan onder de hamer bij Christie's.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!