WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA denkt aan kerncentrale op de maan

    NASA denkt aan kerncentrale op de maan

    Er is sinds de ramp in het Japanse Fukushima weer heel wat te doen rond de veiligheid van kerncentrales. Maar waarom zouden we ze alleen maar op Aarde bouwen, terwijl dat evenzeer op de maan of op Mars kan? Met die mogelijkheid houden onderzoekers van het Amerikaanse ministerie van Energie en NASA zich bezig.

    Wetenschappers willen volgend jaar al een eerste modelcentrale voorstellen, meldt Psych.org. De centrale in kwestie zou een stuk kleiner zijn dan de centrales die op Aarde gebouwd worden. De reactor heeft ook geen koeltoren nodig en zal maar een halve meter bij zeventig centimeter groot zijn.

    Het voordeel van een splijtingscentrale is ook dat er geen zonlicht voor nodig is. Een kerncentrale kan er minstens 40 kilowatt aan energie leveren.  Dat is op onze planeet voldoende om acht woningen van energie te voorzien. Op de maan of op Mars zou dat volstaan om een onbemande ruimtebasis te laten functioneren. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeeldige kinderen gooien voor 36.000 euro juwelen weg

    Voorbeeldige kinderen gooien voor 36.000 euro juwelen weg


    Een Australiër stopte de dure sieraden van zijn vrouw in vuilniszakjes. Hij wou inbrekers zo te slim af zijn. Zijn gezin staat op verhuizen en de man vroeg zijn kinderen om alle vuilnis te verzamelen en weg te gooien. Ze luisterden voorbeeldig naar hun vader die zich wel voor het hoofd kon slaan. "Toen mijn vrouw belde met de vraag waar de zakjes waren, werd ik misselijk."

    De armbanden, kettingen en kleine goudstaafjes in de vuilniszakken waren ongeveer 36.000 euro waard, schrijft de krant Brisbane Courier-Mail. Zijn vrouw heeft het verlies goed opgevat maar zijn collega's blijven hem plagen. Ze bellen hem met de droge mededeling dat de goudprijs opnieuw gestegen is. (afp/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: placenta eten

    Nieuwe trend: placenta eten


    Als u toevallig net aan het eten bent, bij voorbaat onze excuses dan. In de Verenigde Staten heerst er namelijk een nieuwe trend onder jonge moeders: het verorberen van de placenta nauwelijks enkele minuten nadat hun baby zijn eerste kreet heeft geslaakt. De idee is dat op die manier de moeder sneller zal herstellen van de negen maanden durende zwangerschap.

    Voorstanders prijzen de placenta omwille van de grote hoeveelheid ijzer, vitamine B-12 en hormonen. Voorts zou het eten van de placenta vermijden dat moeders in een postpartum depressie, de zogenaamde baby-blues, zouden terechtkomen en helpt het bij het aanmaken van moedermelk. Geen enkele wetenschappelijke studie heeft die overtuiging nochtans al kunnen bevestigen.

    De meeste ziekenhuizen staan dan ook niet te springen om mee te doen met de hype. Placenta's worden er als ziekenhuisafval beschouwd. De Amerikaanse Jodi Selander voerde een heuse media-oorlog om haar placenta terug te krijgen van het ziekenhuis in Las Vegas waar ze bevallen was. Sindsdien wordt ze beschouwd als de 'hogepriesteres van de placenta-etende club'. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweed eet 70 jaar oud vlees: "Het smaakte niet slecht"

    Zweed eet 70 jaar oud vlees: "Het smaakte niet slecht"

    Ooit al eens afgevraagd of vlees ook beter wordt met de jaren? Allicht niet. Een Zweed nam de proef echter op de som, en opende een bokaal met rundvlees die al 70 jaar niet meer geopend was. Dat meldt The Local.

    De schoonouders van Eskil Carlsson hadden het vlees gesteriliseerd en weggestopt tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode dat rantsoeneren aangewezen was. Ze besloten de bokaal niet te openen voor het geval rampspoed hen opnieuw zou treffen.

    Toen Carlsson de bokaal tien jaar later voor het eerst ontdekte, was er vanuit de familie een soort "respect" gegroeid omdat hij zo lang gesloten was gebleven. "Af en toe werd het verhaal van de bokaal weer opgerakeld en stilaan werd hij een beetje deel van de familie", aldus Carlsson.

    Toen zijn vrouw overleed, vond de Zweed het welletjes geweest. Hij nodigde al zijn buren uit om samen van het vlees te proeven. "Hoe het was? Het stonk niet echt", vertelde Carlsson aan de krant. "Het was niet slecht. Al moet ik niet overdreven. Het was zeker geen delicatesse." (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook ijs voor hondjes met melkallergie

    Nu ook ijs voor hondjes met melkallergie

    nu ook ijs voor hondjes met melkallergie

    Honden worden wel eens te veel in de watten gelegd. Het Zwitserse voedingsconcern Nestlé steekt Amerikaanse baasjes nu een handje toe met een speciale roomijs voor viervoeters die lactose-intolerant zijn.

    De hondensnack, op de markt onder het merk Frosty Paws, zou naar verluidt proteïnen van superieure kwaliteit, vitaminen en mineralen bevatten, maar geen melk.

    Er worden twee smaken gelanceerd: vanille en pindakaas.

    Nestlé heeft Frosty Paws, dat al langer ijs verkoopt, sinds 1991 in handen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn bijna met 7 miljard

    We zijn bijna met 7 miljard

    we zijn bijna met 7 miljard

    Nog voor het einde van dit jaar zal de wereldbevolking de kaap van 7 miljard mensen overschrijden. Over 14 jaar zullen er nog eens een miljard mensen bijgekomen zijn. Dat blijkt uit een rapport van de Franse onderzoeksinstelling INED.

    In 1999 werd de grens van 6 miljard mensen overschreden. Het zal volgens de onderzoekers nog eens veertien jaar duren alvorens we met 8 miljard zijn. Daarna zou de groei afvlakken om rond het jaar 2100 te stabiliseren op 9 à 10 miljard.

    De huidige groei is vooral toe te schrijven aan Afrika, waar vrouwen gemiddeld bijna vijf kinderen krijgen. China heeft het hoogste inwonertal, met 1,33 miljard mensen. India, waar nu 1,17 miljard mensen wonen, zal naar verwachting zijn buurland inhalen in de loop van de komende decennia.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Honden kunnen longkanker ruiken"

    "Honden kunnen longkanker ruiken"

    Honden kunnen getraind worden om de geur van longkanker te herkennen, nog lang voordat de eerste symptomen optreden. De geur van iemands adem zou al genoeg zijn om de kanker op te sporen. Tot die conclusie kwamen onderzoekers van het Schillerhoehe-ziekenhuis in Duitsland.

    De getrainde speurhonden (waaronder een Australische Herder, een Labrador en een Duitse Herder) kregen 100 ademmonsters van mensen met longkanker voorgeschoteld, waarvan ze in 71 gevallen de kanker konden ruiken. Hiermee doen de dieren het een stuk beter dan de huidige chemische analysemethodes. Dat staat te lezen in European Respiratory Journal.

    Andere geur
    "Dankzij de honden ontdekten we dat de adem van longkankerpatiënten anders ruikt dan mensen die geen kanker hebben", vertelt Thorsten Walles, die de studie leidde. "Het speelt in ons nadeel dat de honden ons -uiteraard- niet kunnen vertellen welke specifieke geur ze precies waarnemen."

    De Duitse wetenschappers zijn ervan overtuigd dat de honden nog beter getraind kunnen worden en dus sneller en beter kanker kunnen opsporen. De 'proefhonden' die ze voor hun studie gebruikten, werden op 11 weken tijd klaargestoomd.

    Het doel van de studie? Onderzoekers willen aan de hand van de resultaten een apparaat ontwikkelen dat, net zoals de speurhonden, kanker in een vroeger stadium kan detecteren. (kgm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kogelwerende huid: fictie of niet?

    Een kogelwerende huid: fictie of niet?

    een kogelwerende huid fictie of niet video

    Nederlandse onderzoekers zijn bezig aan een project om een kogelwerende huid te creëren. Het project draagt de naam '2,6g 329 m/s'. Die waarden staan voor het gewicht en de snelheid van een kogel die tegengehouden moet worden door de hedendaagse kogelvrije vesten. Via genetische manipulatie willen de wetenschappers nu ook een huid maken die zo'n kogel kan tegenhouden.

    Om dat te bereiken hebben ze geiten gemanipuleerd zodat die melk met speciale proteïnen, die ook te vinden zijn in de zijde van spinnen, afstaan. Die proteïnen worden dan geweven in een materiaal dat in verhouding tien keer zo sterk is als staal. Uiteindelijk denken de wetenschappers eraan om dat materiaal te vermengen met menselijke huid om zo een kogelvrije 'second skin' te maken. Of nog enthousiaster: de keratine in onze huid, die zorgt voor de stevigheid ervan, te vervangen door de proteïnen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum deelt minidoodskistjes uit

    Museum deelt minidoodskistjes uit

    Het Nederlands Uitvaartmuseum 'Tot Zover' in Amsterdam verspreidt 50.000 'minidoodskistjes' voor bijvoorbeeld een overleden muis, vogel of vis, zo meldt de Volkskrant. Dit papieren exemplaar is zelf in elkaar te vouwen en kan worden voorzien van een naam en versieringen, aldus het museum.

    Met het doodskistje wil het museum ouders en kinderen helpen de dood bespreekbaar te maken. De eerste kennismaking met de dood is voor veel mensen het overlijden van een huisdier, aldus de instelling.

    "Door samen een kistje te versieren en een uitvaartdienst op te zetten, ontstaat er ruimte voor een ontspannen gesprek en merkt een kind hoe een ritueel kan helpen bij het verwerken van het verdriet", stelt het museum. Voor grotere huisdieren die niet in het kistje passen, bijvoorbeeld een kat of een hond, kunnen grotere vouwmodellen worden besteld.

    Het museum wil kinderen van alle leeftijden helpen om te gaan met de dood. Zo worden bijvoorbeeld ook speurtochten georganiseerd en werkt de instelling samen met scholen. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen plastic bomen de echte bomen vervangen?

    Kunnen plastic bomen de echte bomen vervangen?

    kunnen plastiek bomen de echte bomen vervangen

    Regenwouden worden wel eens de longen van de aarde genoemd omdat de bossen het schadelijke CO2 uit de lucht halen. Onderzoekers van het Lenfest Center for Sustainable Energy (Columbia) vonden dat echter niet genoeg en ontwikkelden kunstmatige bomen die veel meer CO2 uit de lucht kunnen halen.

    Een 'klassieke' boom neemt in zijn leven enkele tientallen tonnen CO2 op terwijl vergelijkbare 'plastic' bomen 1 ton per dag kan opnemen. De opgevangen CO2 kan weer gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het produceren van benzine.

    Juist daar knelt het schoentje en heeft een echte boom toch een groot voordeel tegenover zijn kunstmatige collega. Echte bomen houden de CO2 jarenlang uit de lucht, terwijl de opgeslagen CO2 uit de plastic bomen meteen weer in het milieu vrijkomen. Nog niet meteen een volwaardige vervanger van de houten boom dus.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan rijdt meer dan 2000 kilometer voor lievelingspizza's

    Amerikaan rijdt meer dan 2000 kilometer voor lievelingspizza's

    amerikaan rijdt meer dan 2000 kilometer voor lievelingspizza s

    Een Amerikaanse man rijdt jaarlijks 2253 kilometer en doorkruist daarbij 16 staten voor een grote voorraad van zijn lievelingspizza's.

    David Schuler groeide op in het Amerikaanse stadje Spa maar in 1973 verhuisde de man naar Jackson, meer dan 2000 kilometer verder. Omdat hij in Jackson geen lekkere pizza kon vinden, besloot hij om ze te gaan halen in zijn geboortestad. Ondertussen is dat een jaarlijkse gewoonte geworden.

    De pizzabakker verheugt zich elk jaar op het bezoekje van Schuler. Zijn bestelling van 150 pizza's wordt speciaal verpakt en ingevroren voor de lange terugreis.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewonder de aarde vanuit de hemel in ruimtehotel

    Bewonder de aarde vanuit de hemel in ruimtehotel

    Rusland gaf gisteren de eerste simulaties vrij van een heus ruimtehotel dat in 2016 de deuren zal openen. Volgens de ontwikkelaars zal dit bijzondere verblijf veel meer comfort bieden dan het ISS waar de astronauten verblijven. Wie geld te veel heeft en van avontuur houdt, kan binnenkort een overnachting in de ruimte boeken.

    Het hotel biedt plaats aan zeven ruimtetoeristen in vier cabines met grote ramen voor een optimaal zicht op het wonderlijke shouwspel dat ruimte heet. Hotelgasten kunnen opteren voor een verticaal of horizontaal bed. Ook speciale douches zijn aanwezig. Op het menu staat opgewarmde kost, die op voorhand werd klaargemaakt op aarde. De ruimtetoeristen zullen, dat spreekt eigenijk voor zich, vergezeld worden door een ervaren crew.

    Ter plaatse geraken is wel al een avontuur op zich. Daarvoor moet je twee dagen reizen met een Sojoez, het Russische ruimtevaartuig, wat op zich al 570.000 euro kost. Daarbovenop komt nog eens de kostprijs van het vijfdaagse verblijf in de ruimte: 115.000 euro. Het is dus duidelijk dat zo'n reis niet voor iedere wereldburger is weggelegd. (kve)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwe 'Bus Force One' van Obama kost 1,1 miljoen dollar

    De nieuwe 'Bus Force One' van Obama kost 1,1 miljoen dollar

    De Amerikaanse president Barack Obama heeft er een nieuw vervoermiddel bij. De geheime dienst heeft twee zwarte bussen aangeschaft, voorzien van de meest modernde beveiligingsapparatuur en pantserbekleding. De kosten van 'Bus Force One' bedragen volgens de Amerikaanse televisiezender CBS bijna 1,1 miljoen dollar (760.000 euro) per stuk.

    De bussen zijn luxueus ingericht en worden meestal verkocht aan celebrities als Lady Gaga en Madonna. Vroeger werden er altijd bussen gehuurd voor het vervoer van de president. Maar de beveiliging ervan zorgde steeds vaker voor logistieke problemen. Daarom werd beslist om er zelf twee aan te schaffen.

    Obama heeft trouwens veel kritiek gekregen van de oppositie op de dure aankoop. De Republikeinen beweren dat de president belastinggeld gebruikt om campagne te voeren voor zijn herverkiezing, volgend jaar in november. Het Witte Huis was er als de kippen bij om dat te ontkennen. Volgens hen past de busreis binnen de normale taken van een president.

    Het Witte Huis kondigde gisteren aan dat Obama de bus voor het eerst zou gebruiken voor een trip door de staten Minnesota, Iowa en Illinois. Obama spreekt er in gemeentehuizen met burgers over de economie en andere onderwerpen. (adb/anp)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercedes-team helpt F1-fan aan bionische hand

    Mercedes-team helpt F1-fan aan bionische hand


    Krijgen we binnenkort cyborgs aan het stuur van Formule 1-wagens? Wellicht verre toekomstmuziek, maar het F1-team van Mercedes heeft alvast een eerste bescheiden stapje in die richting gezet. Het hielp een 14-jarige fan die geboren werd zonder linkerhand aan een nieuwe high-tech prostetische hand. Dat meldt The Daily Telegraph.

    De Britse tiener schreef eind juni een brief aan de teambaas van Mercedes-Benz. Daarin zei Matthew James al lachend dat als Mercedes zijn nieuwe hand wilde "sponsoren", hij ze vol zou plakken met reclame van het automerk. Voordien moest hij zich behelpen met een klauwachtig verlengstuk van zijn arm. Tot zijn grote verbazing kwam Mercedes snel tot een akkoord met een Schotse firma om hem uit te rusten met een i-LIMB Pulse prothese ter waarde van zo'n 28.000 euro.

    Zijn nieuwe hand "leest" sensoren van zijn hersenen die zijn vingers bedienen. Elke vinger heeft een aparte motor. "Het is net een echte hand", vertelt Matthew, die echter ook negatieve gevolgen ondervindt van zijn nieuwe hand. "Ik moet in huis meer klusjes opknappen nu", aldus de tiener. (hlnsydney/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch wereldrecord: 2.011 liter mojito in glas van 2 meter hoog

    Belgisch wereldrecord: 2.011 liter mojito in glas van 2 meter hoog

    belgisch wereldrecord 2 011 liter mojito in glas van 2 meter hoog

     In de kuststad Knokke is zaterdagmiddag het wereldrecord mojito maken verbeterd.

    Er werd een cocktail gemaakt van 2.011 liter. Personeelsleden van een plaatselijke horecazaak zorgden voor de stunt, die zal worden opgenomen in het Guinness Book of Records.

    Na afloop werden glazen mojito verkocht op het strand, voor vijf euro het stuk. De opbrengst gaat integraal naar het centrum "Kleine Dennen", dat jongeren uit moeilijke thuissituaties begeleidt naar zelfstandig wonen.

    Wat van de 2.011 liter niet opraakt, zal op flessen worden getrokken. Die wil men verkopen aan de middenstand. In totaal hoopt men ruim 40.000 euro in te zamelen.

    Het oude wereldrecord, het was nog maar een maand out, werd gevestigd in een bar in Italië. Daar maakte men een mojito van 1.300 liter. Voor de cocktail in Knokke had men een zeshoekig glas van 2 meter hoog en een diameter van 1,60 meter nodig.

    In een mojito vind je rum, limoen en munt terug.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus dokt 160 miljoen euro voor duurste woonst ooit

    Rus dokt 160 miljoen euro voor duurste woonst ooit

    rus dokt 160 miljoen euro voor duurste woonst ooit

    Een nog onbekende Rus heeft maar liefst 140 miljoen pond, of omgerekend 160 miljoen euro, neergeteld voor een 300 jaar oud pand in het dorpje Remenham, in het westen van Londen. Het wordt meteen de duurste woonst ooit in Groot-Brittannië.

    Een projectontwikkelaar kocht het huis met 81 hectare grond vier jaar geleden. Hij stak miljoenen in de renovatie van het pand.

    Aan de woonst aan de Thames liggen nog verschillende kleine huisjes, monumenten, paardenstallen, golfbanen en een haven.

    Een gerucht doet de ronde dat er op het goed nog een geest van vrouw ronddwaalt die in 1752 haar vader zou hebben vergiftigd.

    Eerder telde een Oekraïener 136 miljoen pond (155 miljoen euro) neer voor een appartement aan het Londense Hyde Park.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dictatordrank' schiet in verkeerd keelgat

    'Dictatordrank' schiet in verkeerd keelgat

    Het Italiaanse bedrijfje 'Vini Nostalgici verkoopt wijn, bier en grappa in flessen met etiketten van dictators Hitler, Mussolini, Stalin of Lenin. Niet echt de gangmakers voor een feestje of borrel, zou je kunnen denken. In Duitsland veroorzaken de afbeeldingen inmiddels nogal wat ophef.

    Duitsers keren geïrriteerd terug van hun vakantie waar de zogenaamde 'Hitler-flessen' gewoon te koop zijn in de supermarkt. Vini Nostalgici, gevestigd in het Italiaanse Sedico, verkoopt de drank al enkele jaren. Op de website van het bedrijf kan je het volgende lezen: "In ieder van ons zit een hang naar nostalgie. Dat willen wij oproepen met deze historische figuren".

    Hakenkruis
    Op de meeste flessen staat Hitler afgebeeld, met bijschriften als 'Mein Kampf, een prominent aanwezig hakenkruis of terwijl hij de nazi-groet brengt. Allemaal even smakeloos schrijft de krant Bild op haar website.

    "Ideaal geschenk"
    Op de website worden de dictators omschreven als "mensen die geschiedenis schreven". Een veel te milde omschrijving volgens de Duitsers. Het gaat nog wat verder. "Laat uw ogen en uw smaak genieten, ideaal als geschenk of om te schenken op een feestelijk moment", word de dranken aangeprezen.

    Niet strafbaar
    Hoe walgelijk de Duitsers het ook mogen vinden, de verkoop is niet strafbaar. Niet in Italië zelf en ook niet als je als toerist een flesje mee naar huis neemt. Het bedrijf verkoopt haar producten vooral in de grensgebieden van Duitsland en Oostenrijk. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personages Star Wars op officiële munten

    Personages Star Wars op officiële munten

    personages star wars op officiele munten

    Het eiland Niue, in de Grote Oceaan, brengt een opmerkelijke set munten uit. Op de munten zullen onder andere afbeeldingen van Luke Skywalker, Darth Vader en Yoda uit de filmreeks Star Wars gedrukt worden. In totaal worden 40 verschillende munten ontworpen.

    De munten hebben een geldige betaalwaarde van 2 Nieuw-Zeelandse dollar (1,15 euro), maar het zilvergehalte in de munten is veel meer waard. De munten zijn dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor verzamelaars en investeerders. Op die manier hoopt Niue's regering wat extra geld in het laatje te krijgen. De munten zullen verkocht worden per vier, voor de prijs van een kleine 270 euro.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'s Werelds kleinste aquarium

    's Werelds kleinste aquarium

    s werelds kleinste aquarium
    De Siberische miniatuurkunstenaar Anatoly Konenko maakt al 30 jaar microminiaturen. Teksten schrijven op een rijstkorrel of zelfs op een mensenhaar, boeken kleiner dan 1 mm… Konenko gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Sinds kort heeft de man ook het record van kleinste aquarium ter wereld op zijn naam staan.

    Bekijk hier een filmpje waarin te zien is hoe Konenko zijn micro-aquarium inkleed met miniscule steentjes, plantjes en zelfs piepkleine visjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portretten van ouders Hitler volgende maand geveild

    Portretten van ouders Hitler volgende maand geveild


    Een man uit Californië biedt volgende maand twee portretten van de ouders van Adolf Hitler te koop aan op het internet. Ken Biggs (72) uit Orange hoopt 100.000 dollar te krijgen voor de olieverfschilderijen waarop Alois en Klara Hitler zijn afgebeeld. Dat meldt The Orange County Register.

    Gestolen uit Hitlers huis
    Biggs kocht de werken in de jaren '70 van een Franse neef van z'n vrouw. Die neef zou de schilderijen hebben gestolen uit de woning van Hitler aan de Duits-Oostenrijkse grens. De man was soldaat bij het Franse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij zou ook nog vijf andere schilderijen hebben meegegraaid uit het huis van de nazidictator. Ook die werken zullen geveild worden tussen 1 en 17 september.

    Iconen
    Volgens veilingmeester Craig Gottlieb kunnen de afbeeldingen van Hitlers ouders op grote belangstelling rekenen van potentiële kopers. "Deze portretten waren tijdens de hoogdagen van het Derde Rijke ware iconen", aldus Gottlieb. "Ze prijkten op postkaarten, op het graf van Klara Hitler en in een catalogus van kunstvoorwerpen die Adolf Hitler in zijn  bezit had".  Tot voor kort was het onduidelijk waar de protretten zich bevonden. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!