WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    28-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: zonnebrillen voor honden

    Nieuw: zonnebrillen voor honden

    Inwoners van Duitsland moeten hun ogen niet laten testen wanneer ze door het raam van de opticien naar binnen kijken en een wachtzaal vol honden zien zitten. Een Duitse opticien startte onlangs namelijk met de verkoop van zonnebrillen voor honden - een nieuw product dat UV-bescherming biedt voor uw trouwe viervoeter.

    Het product wordt sinds kort verkocht in de Berlijnse brillenwinkel Sehwerk, gespecialiseerd in de oogverzorging van honden. De brillen bieden bescherming voor honden die gevoelig zijn aan zonlicht en wind en werden zo gemaakt dat ze zo comfortabel mogelijk zijn. De ontwerpers omschrijven de zonnebrillen als "flexibel" en "goed passend" en ook de glazen blijken heilzaam voor blinde honden en honden met een visuele beperking.
    Tevreden klanten
    De brillen scoren over de hele wereld. Een gelukkig baasje vertelt: "Wanneer het tijd is om te gaan wandelen, wordt hij helemaal gek als ik de bril uit de kast neem." Een andere tevreden klant voegt daar nog aan toe: "Fantastisch concept. Mijn hond moest even wennen aan de bril, maar sindsdien is hij er zeer tevreden mee."
    Assortiment
    De modebewuste baasjes kunnen kiezen uit een reeks gekleurde monturen, waaronder roze, kaki en luipaardprint. Er zijn ook miniversies te verkrijgen voor kleinere honden zoals chihuahua's en terriërs. Het bedrijf verkoopt ook andere accessoires zoals rugzakken, hoeden en kettingen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gecrashte Cadillac van Leopold III duikt op in VS

    Gecrashte Cadillac van Leopold III duikt op in VS

    De Cadillac roadster waarmee koning Leopold III en prinses Liliane een zwaar ongeluk hadden in de Italiaanse Dolomieten, is volledig gerestaureerd opgedoken op een oldtimerbijeenkomst in de Verenigde Staten. De open sportwagen was een uniek exemplaar, gebouwd door koetswerkspecialist Pininfarina. Dat schrijven de Coreliokranten

    Koning Leopold III zat in 1935 aan het stuur bij het dodelijke ongeval in het Zwitserse Küssnacht, waarbij koningin Astrid om het leven kwam. In juli 1957, toen hij geen koning meer was, crashte Leopold nogmaals. Hun sportwagen sloeg twee keer over de kop en kwam in een greppel terecht in de Italiaans bergen, maar hij en prinses Liliane kwamen nagenoeg ongedeerd uit het wrak.
     
    Geleend voor testrit
    Leopold had de Cadillac voor een testrit geleend van zijn ontwerper, Battista Farina. Gelukkig werd het paar gevolgd door toenmalig Formule 1-piloot Giuseppe Farina. Hij bevrijdde Leopold en Liliane uit het wrak.
     
    Wat nadien met de verongelukte Cadillac gebeurde, is moeilijk te achterhalen. Maar oldtimerspecialist Isidoor Nieuwlandt trof de auto onlangs aan op foto's van een oldtimerbijeenkomst in Florida (VS). De wagen heeft een nummerplaat van de Amerikaanse staat Ohio en zou toebehoren aan de bekende oldtimercollectioneur Noel Thompson. "Deze Cadillac is met grote zekerheid de wagen waarmee Leopold crashte."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fles Glenfiddich geveild voor 72.000 euro

    Fles Glenfiddich geveild voor 72.000 euro



    In New York is een fles whisky voor een absolute recordprijs, 94.000 dollar (72.000) euro, onder de veilinghamer gegaan. Het gaat om een Glenfiddich uit het jaar 1957, behorend tot een collectie die amper elf flessen besloeg.

    Twee andere flessen van de collectie zijn in Groot-Brittannië voor merkelijk minder, maar nog steeds boven de 50.000 euro, van eigenaar gewisseld. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel.
     
    Glenfiddich (in het oosten van Schotland) viert dit jaar zijn 125ste bestaan. De verkoop geschiedde ter ere van de kleindochter van de oprichter van de distilleerderij, Janet Sheed Roberts. Met 110 levensjaren is zij ook de oudste vrouw van Schotland - en levende reclame voor een dagelijks glaasje whisky.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg gaf al 100.000 euro uit om zich voor te bereiden op het einde van de wereld

    Belg gaf al 100.000 euro uit om zich voor te bereiden op het einde van de wereld

    U gelooft het of u gelooft het niet, maar op 21 december zou de wereld vergaan. 2012 heeft op die manier al heel veel geld opgebracht - denk maar aan de rampenfilm '2012'. Omgekeerd heeft de theorie ook al veel geld gekost. Sommige mensen kijken op geen cent om zich voor te bereiden op het einde van de wereld. Nieuwszender CNN bezocht enkele mensen die kosten noch moeite sparen om klaar te zijn voor wat ons op 21 december te wachten zou staan. Onder de getuigen treffen we ook een Antwerpenaar aan. Patrick Geryl spendeerde al ongeveer 100.000 euro aan zijn overlevingspakket. Hij is de auteur van het boek "How to Survive 2012" en gelooft dat we op het einde van het jaar door een verschuiving van de polen te maken zullen krijgen met zonnevlammen, vulkaanuitbarstingen en aardbevingen. Die rampen zullen samenvallen met het einde van de kalender van de Maya's.

    Om dit te overleven heeft Geryl een bunker voorzien in Zuid-Afrika, ver van de nucleaire straling die op de planeet zal worden verspreid. Hij wil er met andere overlevenden een nieuwe gemeenschap vormen. Daarvoor heeft hij al veel geld uitgegeven aan materiaal dat essentieel zal zijn om in de bunker te overleven. Hij moet natuurlijk wel nog van België naar Zuid-Afrika reizen en zal daar mogelijk een "onzinkbaar jacht" voor gebruiken dat door een Belgisch bedrijf gemaakt wordt, zo meldt CNN. Al zou dat jacht misschien wel te duur



    70.000 euro
    Natuurlijk leeft de angst over de nakende apocalyps ook in de rest van de wereld. CNN bezocht ook Robert Bast, een 46-jarige Australiër die liefst 270.000 euro uitgaf om zich voor te bereiden. "Ik ben er zeker van dat er tijdens mijn leven een catastrofe zal gebeuren - de zon die een stroompanne veroorzaakt, een griep die miljoenen mensen doodt, een meteoriet die op onze planeet inslaat of een verschuiving van de polen", zegt hij.

    Hij kocht een stuk grond buiten Melbourne dat hoog genoeg ligt om een tsunami te overleven. Daar bouwde hij een huis met een bunker. Hij besteedde ook veel geld aan batterijen, voedsel en water. Om dit allemaal te kunnen betalen, heeft Bast veel gespaard en heeft hij zelfs een lening afgesloten.                                             

      Zombies                                                                                                                              
    Phil Burns is een Amerikaan die vreest dat mensen zich als zombies zullen gedragen door een natuurramp of door een economische crisis die wereldwijd hongersnood zal veroorzaken. Hij kocht daarom allerlei soorten voedsel, zodat hij er een jaar van kan leven. Daarnaast kocht hij verschillende wapens voor ieder van zijn acht kinderen, zodat ze zich kunnen verdedigen tegen hongerige mensen.

    Toch beseft Burns dat niet iedereen zich op zoiets wil voorbereiden en geeft daarom de raad gewoon 20 procent van ons loon opzij te zetten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen dollar voor joods muntstuk uit eerste eeuw

    Miljoen dollar voor joods muntstuk uit eerste eeuw

     

    Bij een veiling in New York is een antiek muntstuk uit Judea voor 1,1 miljoen dollar onder de hamer gegaan. Dat werd vernomen bij het veilinghuis Heritage. Het prototype van de shekel, die uit het jaar 66 na Christus dateert, was één van de allereerste munten die werden geslagen aan het begin van de eerste grote joodse opstand tegen de Romeinen in de eerste eeuw. Slechts een ander exemplaar is bekend.

    "Deze zilveren shekel uit het jaar 1, die net na het begin van de oorlog in mei 66 werd geslagen, is een ongelooflijk historische munt", meent Cris Bierrenbach, de ondervoorzitter van Heritage. "Het is één van de allereerste munten die door de joodse rebellen werden geslagen nadat ze de Romeinen uit Jeruzalem hadden verjaagd".
     
    Het stuk werd donderdag verkocht aan een private verzamelaar uit de Oostkust. Hij telde er 1,105 miljoen dollar voor neer, vier keer meer dan het vorige recordbedrag voor een joodse munt, weet het veilinghuis. Ze maakt deel uit van een collectie van 2.200 antieke stukken uit Judea van een Amerikaanse verzamelaar, bekend als de Soshana-collectie. Ze zal dit jaar via verschillende veilingen te koop worden aangeboden. De waarde wordt volgens Heritage op meer dan 10 miljoen dollar geschat.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie het schoentje past...

    Wie het schoentje past...

    Opmerkelijk beeld in het centrum van de stad Hyderabad in het zuiden van India. Een testpiloot snort vrolijk door de straten in een uit de kluiten gewassen vrouwenschoen. Het ding rijdt écht en haalt een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur.

    De 'autoschoen' is een ontwerp van de Indiase ontwerper Sudhakar Yadav. Deze absolute blikvanger maakt deel uit van een speciale reeks wagens die de Internationale Vrouwendag van morgen in de verf moeten zetten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titanic-ramp is te wijten aan de maan’

    ‘Titanic-ramp is te wijten aan de maan’

    ‘Niet een ijsberg, maar wel de maan is de zondebok voor de ondergang van de Titanic’, zo beweren Amerikaanse wetenschappers.

    Meer dan 1.500 mensen kwamen om het leven bij de ramp met de Titanic

    Meer dan 1.500 mensen kwamen om het leven bij de ramp met de Titanic

    Hoewel de botsing met een gigantische ijsberg wel degelijk het passagiersschip tot zinken bracht, was het zowaar de maan die het obstakel daar drie maanden eerder plaatste. Dat blijkt uit een nieuwe studie in het magazine ‘Sky & Telescope’.

    Een zeer zeldzame combinatie van astronomische factoren waaronder de dichtste stand van de maan tot de aarde in 1.400 jaar veroorzaakte namelijk in januari 1912 een ongewoon hoge waterbeweging, zo ontdekten de onderzoekers.

    De uitzonderlijke deining leidde mogelijk tot het afdrijven van een groot ijsbergenveld van zijn normale rustplaats voor de Canadese kust naar het zuiden. Het zou bijna exact drie maanden kunnen hebben geduurd om de zeevaartlijn te bereiken waar de Titanic op 14 april 1912 zonk.

    ‘De Titanic voer aan hoge snelheid in een gebied met veel ijsbergen, dat is wat het schip echt deed zinken, maar het voorval met de maan verklaart mogelijk waarom er zo’n groot aantal ijsbergen op het pad van de Titanic kwam te liggen”, zegt professor Donald Olson van de Texas State University, die de studie leidde.

    Zeldzaam toeval

    Ongewoon hoge getijden worden veroorzaakt wanneer de maan en de zon op zo’n manier staan waardoor hun aantrekkingskrachten vergroten.

    Op 4 januari 1912 stond de maan dichter tot de aarde dan op eender welk moment in de voorgaande 1.400 jaar, en bereikte ze haar dichtste punt amper zes maanden van een volle maan.

    Dit zeldzaam toeval gebeurde een dag nadat de aarde haar jaarlijkse dichtste stand tot de zon bereikte. Die combinatie van factoren veroorzaakte een recorddeining.

    Dit was mogelijk voldoende om grote aantallen ijsbergen los te rukken van de ondiepe wateren voor de Canadese kust en hen naar de zuidelijke stromingen te voeren, waar ze in april uiteindelijk de Titanic op hun pad kruisten.(TE)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipnugget die lijkt op George Washington verkocht voor 6.100 euro

    Kipnugget die lijkt op George Washington verkocht voor 6.100 euro


    Het silhouet van de nugget lijkt 'sprekend' op George Washington, vindt de vrouw.  

    Op de veilingsite eBay is een kipnugget verkocht die lijkt op de eerste Amerikaanse president, George Washington. Een onbekende koper had er 8.100 dollar voor over, omgerekend meer dan 6.100 euro. Dat melden Amerikaanse media.
     
    Een vrouw uit de Amerikaanse staat Nebraska vond de nugget in 2009 in een maaltijd van haar kinderen. Ze vroor het stukje kip in en besloot vorige maand het te verkopen.



    George Washington.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse prins veilt diamant uit geldnood

    Duitse prins veilt diamant uit geldnood

    De 'Beau Sancy'-diamant moet 1,5 tot 3 miljoen euro opbrengen

    De Pruisische prins Georg Friedrich laat een dure diamant veilen die al eeuwenlang in familiebezit is. De prins van het voormalige vorstenhuis kampt met geldgebrek, aldus de woordvoerster van de familie Hohenzollern. De diamant 'Beau Sancy' van bijna 35 karaat moet 1,5 tot 3 miljoen euro opbrengen bij een veiling op 15 mei in het Zwitserse Genève.

    Veilinghuis Sotheby's spreekt over een belangrijke historische edelsteen. "De steen is overgeleverd door de koninklijke families van Frankrijk, Engeland, Pruisen en het huis Oranje. De 'Beau Sancy' heeft de eer om getuige te mogen zijn van vele eeuwen Europese geschiedenis.''

    De steen werd eind 1500 gekocht door de Lord van Sancy. Hij verkocht hem in 1604 aan de Franse koning Henri IV. Toen die werd vermoord, verkocht zijn vrouw Maria de Medici de steen aan de Oranjes. De diamant belandde zo later in Engeland en Pruisen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 kilo brons voor beeld van Kai-Mook gestolen

    600 kilo brons voor beeld van Kai-Mook gestolen


    Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag zeshonderd kilo brons gestolen uit een kunstatelier in Aalter. Het brons was bedoeld om in de Zoo van Antwerpen een standbeeld van het olifantje Kai-Mook te gieten en was zo'n 4.800 euro waard. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    Het was niet de eerste keer dat kunstenaar Bart Dujardin bronsdieven over de vloer kreeg. Twee weken geleden nog gingen dieven er al met 150 kilo vandoor.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laboratoriumhamburger kost 250.000 euro

    Laboratoriumhamburger kost 250.000 euro


    laboratoriumhamburger kost 250 000 euro

    Een hamburger van echt vlees, dat niet van een geslacht dier afkomstig is. Dat is het nieuwe kweekconcept van de Nederlandse professor Mark Post. Hij slaagde erin 'in vitro-vlees' te produceren.

    Het concept is min of meer simpel. Post nam cellen uit slachtafval van runderen. Liet die cellen uitgroeien tot dunne lapjes spierweefsel. Vermengde ze vervolgens met vet- en bloedcellen. Joeg er elektrische shocks door om het vlees 'malser' te maken en de juiste structuur te geen en liet daarna zo'n 3.000 lapjes opeen stapelen. Het eindresultaat? Een laboratoriumhamburger ter waarde van zo'n 250.000 euro.

    Topchef Heston Blumenthal van het Britse driesterrenrestaurant The Fat Duck zou de eer krijgen het stukje vlees te mogen klaarmaken. Volgens Post zal het in het begin nogal flets smaken en zal de structuur nog verbeterd moeten worden. Toch ziet hij in dergelijk gekweekt voedsel de toekomst. "Massaproductie zal de prijs van dergelijk gekweekt vlees danig doen dalen. Doordat de vraag naar vlees zo stijgt, zal het goedje anders een delicatesse worden, die enkel de allerrijksten kunnen betalen", aldus Post in een krant van Corelio.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft 10 miljoen veil voor zeldzaamste diamant Australië?

    Wie heeft 10 miljoen veil voor zeldzaamste diamant Australië?


    De bekende Engels Australische mijnbouwgroep Rio Tinto heeft vandaag de 'Argyle Pink Jubilee' voorgesteld, een roze diamant van bijna 13 karaat. Volgens Rio Tinto is deze steen de meest zeldzame ooit gevonden in Australië. De waarde ervan wordt op minstens 10 miljoen dollar geschat.


    Het juweel van 12,76 karaat werd aangetroffen in een diamantmijn in Kimberley, in het westen van Australië. "Dit is de belangrijkste vondst ooit in Australië. 26 jaar hebben we gezocht naar een dergelijk exemplaar. Dit was mogelijk het eerste en het laatste", luidde het in een verklaring.

    De 'Argyle Pink Jubilee' lijkt op de 'Williamson Pink', een steen van 24 karaat die de Britse Queen Elizabeth, het staatshoofd van Australië, in 1947 als huwelijkscadeau kreeg. Of de pas opgegraven diamant naar een veilighuis gaat of naar een belangrijk staatshoofd, is nog niet duidelijk. De komende weken wordt het peperdure kleinood gepolijst in Perth. (hlnsydney/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrische sigaret ontploft in mond van man die wilde stoppen met roken

    Elektrische sigaret ontploft in mond van man die wilde stoppen met roken



    In Florida is een man zwaargewond geraakt nadat een elektrische sigaret in zijn mond is ontploft. Het slachtoffer liep ernstige brandwonden op in zijn aangezicht en mist enkele tanden. Bij de explosie werd ook een deel van zijn tong weggerukt.

    Brandweercommandant Joseph Parker van het korps van Pensacola vermoedt dat het batterijtje van de sigaret is ontploft. De man was overgeschakeld op elektrische sigaretten omdat hij wilde stoppen met roken. De brandweerchef weet niet over welk merk van sigaret het gaat. Het slachtoffer wordt verzorgd in een brandwondencentrum in Alabama. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander betaalt 2.100 euro voor eerste druk Suske & Wiske

    Nederlander betaalt 2.100 euro voor eerste druk Suske & Wiske

    nederlander betaalt 2 100 euro voor eerste druk suske wiske

    Een Nederlandse stripverzamelaar heeft via de veilingwebsite Catawiki 2.100 euro uitgegeven aan het eerste album van 'Rikki en Wiske'.

    'De avonturen van Rikki en Wiske' was in 1946 te koop voor 36 Belgische frank. In het verhaal treden tante Sidonia, Wiske, en haar oudere broer Rikki op.

    Rikki moest in het volgende album (Op het eiland Amoras) plaats ruimen voor Suske. Het personage van Rikki leek volgens bedenker Willy Vandersteen te veel op Kuifje.

    Er werden 7.000 exemplaren van de eerste uitgave van het album gedrukt, maar daarvan zijn er nog weinig in goede staat.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 miljoen euro voor schilderij van Van Gogh

    16 miljoen euro voor schilderij van Van Gogh

    16 miljoen euro voor schilderij van van gogh

    Niet minder dan 16 miljoen euro (10,1 miljoen pond) bracht een schilderij van Vincent van Gogh gisteravond op bij een veilig van Christie's in Londen. Dat maakte het veilinghuis zelf bekend.

    Het werk, met de titel Vue de l'Asile de la Chapelle de Saint-Rémy, maakte deel uit van de collectie van actrice Elizabeth Taylor.

    Het werk uit 1889 is één van de laatste doeken die Van Gogh schilderde. Taylor kreeg het in haar bezit in 1963, toen haar vader het schilderij voor 92.000 pond kocht. Vue de l'Asile hing tot haar dood in maart 2011 in de huiskamer van Liz Taylor in Bel Air.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldwijde zoektocht naar zanger die laagste noot haalt

    Wereldwijde zoektocht naar zanger die laagste noot haalt

    Een platenmaatschappij is een wereldwijde zoektocht gestart naar de zanger die de laagste noot kan zingen, een noot waarvan nooit gedacht werd dat die met de stem gehaald kon worden. Dat meldt de Britse zender BBC.

    Componist Paul Mealor heeft een stuk geschreven -De Profundis- waarin een lage mi staat beschreven. Die noot ligt zes halve tonen lager dan de laagste noot ooit beschreven in een koorwerk: een si mol van Rachmaninovs 'Vespers'.
     
    De zoektocht naar de basstem zal gebeuren via magazines en het internet. " 'De Profundis' vereist een rijke en krachtige stem, een stem die niet alleen beroert door zijn waarachtigheid, maar die ook elke vezel in het menselijke lichaam doet weergalmen doordat ze de laagste regionen van het vocale spectrum bespeelt", verwoordde Mealor de unieke prestatie.
     
    De laagste noot die tot nu toe gehaald werd met de stem, was een extreem lage fa kruis. De prestatie werd in 2010 uitgevoerd door een Amerikaanse buschauffeur en staat in het Guinness Book of Records.
    Componist Mealor schreef eerder al de Britse kersthit 'Wherever You Are', uitgevoerd door de Military Wives Choir. 'De Profundis (Out of the depths I cry to you, O Lord)' zou nog deze lente worden opgenomen. (belga/svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chileen steelt vijf ton gletsjerijs om ijsblokjes te maken

    Chileen steelt vijf ton gletsjerijs om ijsblokjes te maken

    In Chili is een man gearresteerd die vijf ton ijs heeft gestolen van de gletsjer Jorge Montt in Patagonië, een van de snelst krimpende gletsjers ter wereld. Dat meldt The Guardian. De dief maakte er ijsblokjes van en verkocht die vervolgens aan bars en restaurants in de Chileense hoofdstad Santiago.

    De zaak ging vorige vrijdag aan het rollen toen de Chileense politie in Santiago een koelwagen kon onderscheppen met aan boord een lading gletsjerijs ter waarde van 3.900 dollar (bijna 3.000 euro). De ijskoude vracht was bedoeld voor verschillende bars en restaurants in de hoofdstad.

    De chauffeur van de truck wordt beschuldigd van diefstal. Er volgt eventueel nog een klacht voor het beschadigen van nationaal erfgoed.

    De gletsjer Jorge Montt krimpt jaarlijks ongeveer 800 meter, zo stellen wetenschappers. Het is daarmee een van de snelst smeltende gletsjers ter wereld. Klimaatwijziging is de grote boosdoener, aldus wetenschappers. Maar ook andere oorzaken worden onderzocht. Met diefstal hielden zij echter geen rekening... (adha)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.102-jarige mag naar kleuterklas

    102-jarige mag naar kleuterklas



    Een man van 102 jaar oud uit Retie heeft deze week een brief in de bus gekregen van vier kleuterschooltjes om te starten in de eerste klas. Een administratieve fout ligt aan de basis van het misverstand.
     
    In Retie krijgen kleuters geboren in 2009 een brief van de kleuterscholen in de bus. Bij het zoeken zijn wellicht alleen de twee laatste cijfers van het geboortejaar, 09, ingegeven. Op die manier kreeg ook de 102-jarige, geboren in 1909, de brief in de bus, schrijven de Concentrakranten. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische 'garnaal' zwemt in diepste delen van oceaan

    Gigantische 'garnaal' zwemt in diepste delen van oceaan

    Het leven in de diepste delen van de oceaan is nog altijd een mysterie. Nabij Nieuw-Zeeland is op zeven kilometer diepte een gigantisch schaaldier ontdekt.

    Dit vreemde wezen is een soort vlokreeft, maar dan een overmaatse versie ervan. Normaal worden de dieren ongeveer 2 tot 3 centimeter lang. Deze soort is tien keer groter. "Het is alsof we een kakkerlak van 30 centimeter zouden ontdekken", zegt Alan Jamieson, van de universiteit van Aberdeen. "Ik stopte en dacht: 'Wat voor iets is dat?' Deze vlokreeft is veel groter dan ik ooit mogelijk achtte."

    Een metalen val werd met een camera in het water gelaten in de 'Kermadec Trench'. Zeven exemplaren van deze vreemde dieren werden gevangen. Het grootste gevangen dier was 28 centimeter lang, maar de camera filmde een exemplaar van liefst 34 centimeter. Vlokreeften komen vaak voor in de diepste kloven van de oceaan, die tot 11 kilometer diep kunnen gaan.

    Deze soort werd al omgedoopt tot 'supergiants' toen enkele grote exemplaren in de jaren 80 nabij Hawaï gevangen werden. Voor Antarctica werden nadien nog vlokreeften van 10 centimeter gezien, maar deze ontdekking slaat wetenschappers met verstomming. "Het is niet te geloven dat zo'n groot dier al die tijd onopgemerkt is gebleven. Het zegt veel over onze kennis van het leven in de diepste habitat van Nieuw-Zeeland", zegt Dr. Ashley Rowden, van Niwa. (gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste hotdog ter wereld komt uit Vancouver

    Duurste hotdog ter wereld komt uit Vancouver

    Honderd dollar of zo'n 75 euro. Zoveel kost de duurste hotdog ter wereld. Die kan je verkrijgen in het restaurant DougieDog in het Canadese Vancouver. Niet zomaar een worstje tussen een broodje, die 'Dragon Dog', of wat had u gedacht?

    Neen, voor die somme gelds zit er zelfs Louis XIII-cognac in de braadworst. Dat is cognac van honderd jaar oud die zo'n 1.500 euro per fles kost. De Dragon Dog wordt verder met allemaal verse ingrediënten bereid. Zo vers, dat hij minstens twaalf uren op voorhand moet besteld worden. Het vlees is afkomstig van het Japanse runderras Wagye en wordt gebraden in olijfolie met truffel. Er komt ook verse kreeft en een pikante saus aan te pas.

    Restauranteigenaar Dougie Luv verpulvert het record van de huidige titelhouder in het Guinness-boek: de 'Haute Dog' (naar: Haute Cuisine) van het New Yorkse restaurant Serendipity 3. Daarvoor moet je 'slechts' een goede vijftig euro voor neertellen. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!