NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  07-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamantmuseum geeft iedere bezoeker gratis diamantje

  Museum geeft iedere bezoeker gratis diamantje

  Het Brugs Diamantmuseum pakt uit met een geslepen stunt om haar bezoekersaantal op te krikken. Vanaf paasmaandag 9 april krijgt iedere bezoeker een gratis diamantje.

  "We hebben onze rekening gemaakt en kunnen dit aan", vertelt conservator Boris Dewolf. "Zelfs veel Bruggelingen weten niet eens dat er een diamantmuseum is in hun stad. Daar maken we met deze actie komaf mee. We hebben het aantal diamanten in rekening gebracht, maar het mogen er altijd meer zijn." De actie loopt zeker tot na de zomer. Het Diamantmuseum in Brugge lokt jaarlijks 30.000 bezoekers.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  06-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kapitein Titanic spookt rond in zijn geboortehuis"

  "Kapitein Titanic spookt rond in zijn geboortehuis"

  De kapitein van de Titanic spookt rond in zijn geboortehuis in het Britse Stoke-on-Trent, stellen de eigenaars van de woning. Ze willen het huis verkopen naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het zinken van het schip, de ramp waarbij ook de kapitein omkwam.

  Kapitein Edward John Smith woonde in het 19de-eeuwse huis tot hij zijn loopbaan als zeeman startte. Tegenwoordig zou zijn geest er echter nog altijd rondwaren, stellen eigenaars Neil en Louise Bonner. Ze kochten het huis in 2002, waarna ze het verhuurden.
  IJzige tocht
  Volgens de eigenaars hebben verschillende huurders meldingen gemaakt van een spookachtige verschijning en een ijzige tocht in de eetkamer. "Enkele jaren geleden woonde er een vrijgezel die ervan overtuigd was dat hij de geest van de kapitein had gezien", zegt Bonner (64) in de Daily Mail. "Hij zegt dat hij in bed lag toen hij hem door de kamer zag zweven. Het spook droeg geen scheepsuniform of zo, maar hij was zeker dat hij hem had gezien."
  Geluiden
  "De geest heeft nog niemand doen verhuizen, maar zonder twijfel is het mogelijk dat de kapitein hier rondspookt, aangezien ook andere mensen spookachtige verschijnselen hebben gezien", gaat Bonner verder. "Andere huurders spraken immers van dingen die 's nachts botsten, en sommigen zeggen dat ze een erg koude rilling over hen voelden passeren - zo koud als een ijsberg."
  Overstroming
  Het promopraatje van de man maakt al snel duidelijk waarom het koppel net nu naar buiten komt met het 'nieuws'. Ze willen het twee slaapkamers tellende huis, dat ze tien jaar geleden kochten voor 35.000 pond, terug verkopen voor 80.000 pond (96.950 euro). Als klap op de vuurpijl stelt Bonner nog dat de keuken van het huis zelfs al eens is overstroomd, nog een link met de Titanic! Veel gespook kwam daar echter niet bij kijken: de huurders waren gewoon vergeten het kraantje dicht te draaien.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  05-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serveuse krijgt 12.000 dollar 'fooi' maar mag het geld niet houden

  Serveuse krijgt 12.000 dollar 'fooi' maar mag het geld niet houden

  In de Verenigde Staten liggen fooien sowieso een stuk hoger dan bij ons, maar het bedrag dat Stacy Knutson kreeg toegestopt in een restaurant in Minnesota, is op z'n minst hoogst opmerkelijk. De serveuse mocht een zak waar 12.000 dollar (dik 9.000 euro) bleek in te zitten houden. Eerlijk als ze is, bracht ze die naar de politie. Die denkt dat het om drugsgeld gaat. De vrouw heeft klacht ingediend en beweert bij hoog en bij laag dat het om een gulle gift van een (vrouwelijke) klant gaat en dat ze niet wil gestraft worden voor haar eerlijkheid. Wettelijk gezien heeft de eerlijke vinder in principe na 90 dagen recht op het geld, maar omdat het om verdacht geld gaat, moet een rechtbank daar nu over beslissen.

  Het was een vreemde scène in het Fryn's Pan restaurant in Minnesota. Toen een vrouwelijke klant vertrok, leek ze een meeneemzaak van een ander restaurant vergeten te zijn. Stacy Knutson liep haar meteen achterna om de zak terug te geven. "Nee hoor, het is in orde, hou de zak maar", zei de dame volgende de serveuse.

  Eerlijk

  Stacy ging terug naar de keuken, opende de zak en merkte tot haar grote verbazing dat die was volgestouwd met bankbiljetten van 100, 50, 20 en 10 dollar, netjes samengebonden met rubberen bandjes. In totaal ging het om 12.000 dollar De serveuse was zo eerlijk om de politie te bellen en het geld in te leveren.

  90 dagen

  Stacy wachtte de wettelijke 90 dagen of voor iemand om het geld te komen claimen en ging weer naar het politiekantoor. Daar kreeg ze te horen dat ze geen recht had op het geld. Het rook immers naar marihuana en was geconfisqueerd in een drugsonderzoek. De serveuse kon haar oren niet geloven en nam een advocaat onder de arm om het geld toch op te eisen. De wet stelt dat de eerlijke vinder recht heeft op gevonden geld of goederen als de vorige eigenaar na 90 dagen niet opdaagt. Omdat het geld nu als drugsgeld wordt beschouwd, is het in handen van onderzoeksrechter. Een rechtbank kan het geld echter nog wel toewijzen aan de serveuse.

  Speurhond

  Agent Jacobsen vertelt wat er gebeurde. "Toen we het geld binnenkregen, heeft een speurhond meteen een drugsgeur geroken. Daarom hebben wij het geld moeten overdragen. Maar de vrouw kan het geld nog wel claimen via een rechter. Een politiekantoor kan daarover niet beslissen."

  Advocaat

  Advocaat Craig Richie steunt de claim van de serveuse. "Nu wordt ze gestraft voor haar eerlijkheid om het geld naar de politie te brengen. Hoewel ze een moeder van vijf met financiële problemen is en het geld dus goed kon gebruiken, wilde ze absoluut niks illegaals doen. Volgens haar wist de vrouwelijke klant dat Stacy financiële problemen had en gaf ze haar daarom dat geld."


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  03-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tweelingzus' van de 'Mona Lisa' ontdekt in Madrid

  'Tweelingzus' van de 'Mona Lisa' ontdekt in Madrid

  In het Madrileense Museo del Prado is een "tweelingzus" van de beroemde "Mona Lisa" ontdekt. Volgens het Spaanse persbureau efe gaat het om een kopie van het wereldberoemde doek, dat gelijktijdig met het origineel in het atelier van Leonardo da Vinci werd geschilderd.

  Het doek heeft jaren in het Madrileense museum gehangen, zijn waarde is voorlopig nog niet geschat. Pas bij restauratiewerken werd vastgesteld dat het werk parallel met het origineel is ontstaan. De schilder is waarschijnlijk Andrea Salai of Francesco Melzi, twee van de beste leerlingen van da Vinci.
   
  Bij het restaureren werd vastgesteld dat de zwarte achtergrond van de kopie pas later werd aangebracht. Daaronder ontdekten de experten van het Prado de afbeelding van een Italiaans landschap, dat ook op het origineel is te zien. De kopie heeft bijna dezelfde maten als het origineel van de "Mona Lisa" en is eveneens in de zestiende eeuw ontstaan.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flesje whisky voor jubileum Queen kost 150.000 euro

  Flesje whisky voor jubileum Queen kost 150.000 euro

  Speciale whisky ter gelegenheid van het diamanten jubileum van de Queen op de Britse troon kost in Singapore liefst 150.000 euro per fles. Op Brits grondgebied wordt voor de zeldzame flessen 120.000 euro aangerekend.  De whisky van Johnnie Walker is een mix uit 1952, het jaar waarin Queen Elizabeth de Britse troon besteeg. In Singapore zullen ze niet struikelen over de hoge prijs, want daar heersen nu eenmaal miljonairs en dure superauto's. Voor die 150.000 euro krijg je de whisky in een kristallen karaf met zilveren versieringen, twee kristallen glazen en een in leer gebonden boekje. Er zijn maar 60 flessen van de whisky gemaakt.

  De whisky heet 'Diamond Jubilee' en is één van de duurste ooit. Hoewel het haast onmogelijk is om de whisky te proeven, heeft 'Whisky Advocate' in een blog toch een beschrijving gepubliceerd: "Een fluwelen textuur, een verfrissend bitter parfum van specerijen, zacht fruitig wanneer het door de keel stroomt." Na de zeldzame proefbeurt kreeg de whisky 93 op 100.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  29-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met Beyoncé, de kleinste puppy ter wereld

  Maak kennis met Beyoncé, de kleinste puppy ter wereld

  ’s Werelds kleinste puppy heeft een eigen toepassing voor de iPhone gevonden, namelijk als bedje.

  Beyoncé wordt mogelijk de kleinste hond ter wereld.

  Het twee weken oude hondje uit Californië past perfect op een iPhone. Bij haar geboorte woog Beyoncé slechts 28 gram en paste ze zelfs in een lepel.

  Ze wordt nu elk uur van de dag gevoed met de fles zodat het jong sterker wordt. Haar moeder, een verwaarloosde straathond, werd voor haar bevalling opgevangen door dierenbeschermers, die alles in goede banen leidden en Beyoncé vlak na de geboorte moesten reanimeren.

  De kleine pup werd genoemd naar een hit van zangeres Beyoncé, ‘I’m a Survivor’. Mogelijk krijgt ze van Guinness World Records het record van ‘kleinste hond’ toegewezen. Die eer is nu nog weggelegd voor Boo Boo, een chihuahua uit Kentucky. (TE)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil jij na je dood een betonnen rif worden?

  Wil jij na je dood een betonnen rif worden?

  Je kan al enkele jaren na je heengaan je asse tot een diamant laten persen, en ook een begrafenis op zee behoort tot de mogelijkheden. De Amerikaanse uitvaartsector doet er een optie bovenop: je asse laten verwerken in een betonnen rif dat in zee wordt gedumpt en na verloop van tijd een habitat voor vissen en schaaldieren wordt.

  'Eternal Reefs' is de naam van het bedrijf dat je in ruil voor 6.000 euro ombouwt tot een betonnen structuur waarin vissen en schaaldieren zich kunnen schuilhouden, paren en kuit schieten.

  Je nabestaanden kunnen kijken hoe je asse in beton wordt gegoten, ze kunnen hun handafdruk en een bronzen gedenkplaatje achterlaten op het kunstmatige rif en je vervolgens begeleiden naar je dropplaats. Via gps kunnen ze je altijd terugvinden.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  28-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond in nood 'belt' politie

  Hond in nood 'belt' politie

  De politie van het Engelse South Hiendley kwam zaterdagavond voor een verrassing zo groot als een huis te staan. Ze kregen een noodoproep van 'iemand' die het duidelijk moeilijk had om te ademen. Aangekomen op de plaats van het onheil, vonden de agenten een dashond die ei zo na gewurgd was door het snoer van de telefoon.

  Toen de hulpverleners aanbelden bij de bewuste woning, bleek er niemand thuis. Een buurman, echter, had een sleutel van het huis en liet de politiemannen binnen. Buur Paul Walker had de sleutel gekregen van  huiseigenaar Steve Brown. Die was met zijn dochter Lydia een avondje uit en had gevraagd of hij even wilde checken of alles in orde was met hun tweejarige hond George.

  Snoer uit toestel
  Dat bleek dus allerminst het geval. De agenten vonden George op de vloer met het telefoonsnoer rond zijn nek. "Het arme dier kon zichzelf niet bevrijden. Het was angstaanjagend", aldus buur Paul. "Ik trok als de bliksem het snoer uit het toestel. Je kon de sporen van George's poten zien op het toestenbord. De hond had zelf het noodnummer 999 ingedrukt. Uiteraard door een gelukkig toeval".

  Niet van de slimsten
  De agenten konden hun lach niet bedwingen. Dit was wel de vreemdste noodoproep die ze tot dusver hadden gekregen. Ook Steve en dochter Lydia waren bij hun thuiskomst met verstomming geslagen toen ze het verhaal hoorden. "George heeft zonder twijfel per toeval het noodnummer gedraaid", aldus Lydia. "Hij is namelijk niet van de snuggersten. Eigenlijk is sokken stukbijten zijn grootste eigenschap".
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: zonnebrillen voor honden

  Nieuw: zonnebrillen voor honden

  Inwoners van Duitsland moeten hun ogen niet laten testen wanneer ze door het raam van de opticien naar binnen kijken en een wachtzaal vol honden zien zitten. Een Duitse opticien startte onlangs namelijk met de verkoop van zonnebrillen voor honden - een nieuw product dat UV-bescherming biedt voor uw trouwe viervoeter.

  Het product wordt sinds kort verkocht in de Berlijnse brillenwinkel Sehwerk, gespecialiseerd in de oogverzorging van honden. De brillen bieden bescherming voor honden die gevoelig zijn aan zonlicht en wind en werden zo gemaakt dat ze zo comfortabel mogelijk zijn. De ontwerpers omschrijven de zonnebrillen als "flexibel" en "goed passend" en ook de glazen blijken heilzaam voor blinde honden en honden met een visuele beperking.
  Tevreden klanten
  De brillen scoren over de hele wereld. Een gelukkig baasje vertelt: "Wanneer het tijd is om te gaan wandelen, wordt hij helemaal gek als ik de bril uit de kast neem." Een andere tevreden klant voegt daar nog aan toe: "Fantastisch concept. Mijn hond moest even wennen aan de bril, maar sindsdien is hij er zeer tevreden mee."
  Assortiment
  De modebewuste baasjes kunnen kiezen uit een reeks gekleurde monturen, waaronder roze, kaki en luipaardprint. Er zijn ook miniversies te verkrijgen voor kleinere honden zoals chihuahua's en terriërs. Het bedrijf verkoopt ook andere accessoires zoals rugzakken, hoeden en kettingen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  23-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gecrashte Cadillac van Leopold III duikt op in VS

  Gecrashte Cadillac van Leopold III duikt op in VS

  De Cadillac roadster waarmee koning Leopold III en prinses Liliane een zwaar ongeluk hadden in de Italiaanse Dolomieten, is volledig gerestaureerd opgedoken op een oldtimerbijeenkomst in de Verenigde Staten. De open sportwagen was een uniek exemplaar, gebouwd door koetswerkspecialist Pininfarina. Dat schrijven de Coreliokranten

  Koning Leopold III zat in 1935 aan het stuur bij het dodelijke ongeval in het Zwitserse Küssnacht, waarbij koningin Astrid om het leven kwam. In juli 1957, toen hij geen koning meer was, crashte Leopold nogmaals. Hun sportwagen sloeg twee keer over de kop en kwam in een greppel terecht in de Italiaans bergen, maar hij en prinses Liliane kwamen nagenoeg ongedeerd uit het wrak.
   
  Geleend voor testrit
  Leopold had de Cadillac voor een testrit geleend van zijn ontwerper, Battista Farina. Gelukkig werd het paar gevolgd door toenmalig Formule 1-piloot Giuseppe Farina. Hij bevrijdde Leopold en Liliane uit het wrak.
   
  Wat nadien met de verongelukte Cadillac gebeurde, is moeilijk te achterhalen. Maar oldtimerspecialist Isidoor Nieuwlandt trof de auto onlangs aan op foto's van een oldtimerbijeenkomst in Florida (VS). De wagen heeft een nummerplaat van de Amerikaanse staat Ohio en zou toebehoren aan de bekende oldtimercollectioneur Noel Thompson. "Deze Cadillac is met grote zekerheid de wagen waarmee Leopold crashte."
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  17-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fles Glenfiddich geveild voor 72.000 euro

  Fles Glenfiddich geveild voor 72.000 euro  In New York is een fles whisky voor een absolute recordprijs, 94.000 dollar (72.000) euro, onder de veilinghamer gegaan. Het gaat om een Glenfiddich uit het jaar 1957, behorend tot een collectie die amper elf flessen besloeg.

  Twee andere flessen van de collectie zijn in Groot-Brittannië voor merkelijk minder, maar nog steeds boven de 50.000 euro, van eigenaar gewisseld. De opbrengst van de verkoop gaat naar het goede doel.
   
  Glenfiddich (in het oosten van Schotland) viert dit jaar zijn 125ste bestaan. De verkoop geschiedde ter ere van de kleindochter van de oprichter van de distilleerderij, Janet Sheed Roberts. Met 110 levensjaren is zij ook de oudste vrouw van Schotland - en levende reclame voor een dagelijks glaasje whisky.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  14-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg gaf al 100.000 euro uit om zich voor te bereiden op het einde van de wereld

  Belg gaf al 100.000 euro uit om zich voor te bereiden op het einde van de wereld

  U gelooft het of u gelooft het niet, maar op 21 december zou de wereld vergaan. 2012 heeft op die manier al heel veel geld opgebracht - denk maar aan de rampenfilm '2012'. Omgekeerd heeft de theorie ook al veel geld gekost. Sommige mensen kijken op geen cent om zich voor te bereiden op het einde van de wereld. Nieuwszender CNN bezocht enkele mensen die kosten noch moeite sparen om klaar te zijn voor wat ons op 21 december te wachten zou staan. Onder de getuigen treffen we ook een Antwerpenaar aan. Patrick Geryl spendeerde al ongeveer 100.000 euro aan zijn overlevingspakket. Hij is de auteur van het boek "How to Survive 2012" en gelooft dat we op het einde van het jaar door een verschuiving van de polen te maken zullen krijgen met zonnevlammen, vulkaanuitbarstingen en aardbevingen. Die rampen zullen samenvallen met het einde van de kalender van de Maya's.

  Om dit te overleven heeft Geryl een bunker voorzien in Zuid-Afrika, ver van de nucleaire straling die op de planeet zal worden verspreid. Hij wil er met andere overlevenden een nieuwe gemeenschap vormen. Daarvoor heeft hij al veel geld uitgegeven aan materiaal dat essentieel zal zijn om in de bunker te overleven. Hij moet natuurlijk wel nog van België naar Zuid-Afrika reizen en zal daar mogelijk een "onzinkbaar jacht" voor gebruiken dat door een Belgisch bedrijf gemaakt wordt, zo meldt CNN. Al zou dat jacht misschien wel te duur  70.000 euro
  Natuurlijk leeft de angst over de nakende apocalyps ook in de rest van de wereld. CNN bezocht ook Robert Bast, een 46-jarige Australiër die liefst 270.000 euro uitgaf om zich voor te bereiden. "Ik ben er zeker van dat er tijdens mijn leven een catastrofe zal gebeuren - de zon die een stroompanne veroorzaakt, een griep die miljoenen mensen doodt, een meteoriet die op onze planeet inslaat of een verschuiving van de polen", zegt hij.

  Hij kocht een stuk grond buiten Melbourne dat hoog genoeg ligt om een tsunami te overleven. Daar bouwde hij een huis met een bunker. Hij besteedde ook veel geld aan batterijen, voedsel en water. Om dit allemaal te kunnen betalen, heeft Bast veel gespaard en heeft hij zelfs een lening afgesloten.                                             

    Zombies                                                                                                                              
  Phil Burns is een Amerikaan die vreest dat mensen zich als zombies zullen gedragen door een natuurramp of door een economische crisis die wereldwijd hongersnood zal veroorzaken. Hij kocht daarom allerlei soorten voedsel, zodat hij er een jaar van kan leven. Daarnaast kocht hij verschillende wapens voor ieder van zijn acht kinderen, zodat ze zich kunnen verdedigen tegen hongerige mensen.

  Toch beseft Burns dat niet iedereen zich op zoiets wil voorbereiden en geeft daarom de raad gewoon 20 procent van ons loon opzij te zetten.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  12-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen dollar voor joods muntstuk uit eerste eeuw

  Miljoen dollar voor joods muntstuk uit eerste eeuw

   

  Bij een veiling in New York is een antiek muntstuk uit Judea voor 1,1 miljoen dollar onder de hamer gegaan. Dat werd vernomen bij het veilinghuis Heritage. Het prototype van de shekel, die uit het jaar 66 na Christus dateert, was één van de allereerste munten die werden geslagen aan het begin van de eerste grote joodse opstand tegen de Romeinen in de eerste eeuw. Slechts een ander exemplaar is bekend.

  "Deze zilveren shekel uit het jaar 1, die net na het begin van de oorlog in mei 66 werd geslagen, is een ongelooflijk historische munt", meent Cris Bierrenbach, de ondervoorzitter van Heritage. "Het is één van de allereerste munten die door de joodse rebellen werden geslagen nadat ze de Romeinen uit Jeruzalem hadden verjaagd".
   
  Het stuk werd donderdag verkocht aan een private verzamelaar uit de Oostkust. Hij telde er 1,105 miljoen dollar voor neer, vier keer meer dan het vorige recordbedrag voor een joodse munt, weet het veilinghuis. Ze maakt deel uit van een collectie van 2.200 antieke stukken uit Judea van een Amerikaanse verzamelaar, bekend als de Soshana-collectie. Ze zal dit jaar via verschillende veilingen te koop worden aangeboden. De waarde wordt volgens Heritage op meer dan 10 miljoen dollar geschat.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  08-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie het schoentje past...

  Wie het schoentje past...

  Opmerkelijk beeld in het centrum van de stad Hyderabad in het zuiden van India. Een testpiloot snort vrolijk door de straten in een uit de kluiten gewassen vrouwenschoen. Het ding rijdt écht en haalt een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur.

  De 'autoschoen' is een ontwerp van de Indiase ontwerper Sudhakar Yadav. Deze absolute blikvanger maakt deel uit van een speciale reeks wagens die de Internationale Vrouwendag van morgen in de verf moeten zetten.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  07-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titanic-ramp is te wijten aan de maan’

  ‘Titanic-ramp is te wijten aan de maan’

  ‘Niet een ijsberg, maar wel de maan is de zondebok voor de ondergang van de Titanic’, zo beweren Amerikaanse wetenschappers.

  Meer dan 1.500 mensen kwamen om het leven bij de ramp met de Titanic

  Meer dan 1.500 mensen kwamen om het leven bij de ramp met de Titanic

  Hoewel de botsing met een gigantische ijsberg wel degelijk het passagiersschip tot zinken bracht, was het zowaar de maan die het obstakel daar drie maanden eerder plaatste. Dat blijkt uit een nieuwe studie in het magazine ‘Sky & Telescope’.

  Een zeer zeldzame combinatie van astronomische factoren waaronder de dichtste stand van de maan tot de aarde in 1.400 jaar veroorzaakte namelijk in januari 1912 een ongewoon hoge waterbeweging, zo ontdekten de onderzoekers.

  De uitzonderlijke deining leidde mogelijk tot het afdrijven van een groot ijsbergenveld van zijn normale rustplaats voor de Canadese kust naar het zuiden. Het zou bijna exact drie maanden kunnen hebben geduurd om de zeevaartlijn te bereiken waar de Titanic op 14 april 1912 zonk.

  ‘De Titanic voer aan hoge snelheid in een gebied met veel ijsbergen, dat is wat het schip echt deed zinken, maar het voorval met de maan verklaart mogelijk waarom er zo’n groot aantal ijsbergen op het pad van de Titanic kwam te liggen”, zegt professor Donald Olson van de Texas State University, die de studie leidde.

  Zeldzaam toeval

  Ongewoon hoge getijden worden veroorzaakt wanneer de maan en de zon op zo’n manier staan waardoor hun aantrekkingskrachten vergroten.

  Op 4 januari 1912 stond de maan dichter tot de aarde dan op eender welk moment in de voorgaande 1.400 jaar, en bereikte ze haar dichtste punt amper zes maanden van een volle maan.

  Dit zeldzaam toeval gebeurde een dag nadat de aarde haar jaarlijkse dichtste stand tot de zon bereikte. Die combinatie van factoren veroorzaakte een recorddeining.

  Dit was mogelijk voldoende om grote aantallen ijsbergen los te rukken van de ondiepe wateren voor de Canadese kust en hen naar de zuidelijke stromingen te voeren, waar ze in april uiteindelijk de Titanic op hun pad kruisten.(TE)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  06-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kipnugget die lijkt op George Washington verkocht voor 6.100 euro

  Kipnugget die lijkt op George Washington verkocht voor 6.100 euro


  Het silhouet van de nugget lijkt 'sprekend' op George Washington, vindt de vrouw.  

  Op de veilingsite eBay is een kipnugget verkocht die lijkt op de eerste Amerikaanse president, George Washington. Een onbekende koper had er 8.100 dollar voor over, omgerekend meer dan 6.100 euro. Dat melden Amerikaanse media.
   
  Een vrouw uit de Amerikaanse staat Nebraska vond de nugget in 2009 in een maaltijd van haar kinderen. Ze vroor het stukje kip in en besloot vorige maand het te verkopen.  George Washington.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  05-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse prins veilt diamant uit geldnood

  Duitse prins veilt diamant uit geldnood

  De 'Beau Sancy'-diamant moet 1,5 tot 3 miljoen euro opbrengen

  De Pruisische prins Georg Friedrich laat een dure diamant veilen die al eeuwenlang in familiebezit is. De prins van het voormalige vorstenhuis kampt met geldgebrek, aldus de woordvoerster van de familie Hohenzollern. De diamant 'Beau Sancy' van bijna 35 karaat moet 1,5 tot 3 miljoen euro opbrengen bij een veiling op 15 mei in het Zwitserse Genève.

  Veilinghuis Sotheby's spreekt over een belangrijke historische edelsteen. "De steen is overgeleverd door de koninklijke families van Frankrijk, Engeland, Pruisen en het huis Oranje. De 'Beau Sancy' heeft de eer om getuige te mogen zijn van vele eeuwen Europese geschiedenis.''

  De steen werd eind 1500 gekocht door de Lord van Sancy. Hij verkocht hem in 1604 aan de Franse koning Henri IV. Toen die werd vermoord, verkocht zijn vrouw Maria de Medici de steen aan de Oranjes. De diamant belandde zo later in Engeland en Pruisen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  03-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 kilo brons voor beeld van Kai-Mook gestolen

  600 kilo brons voor beeld van Kai-Mook gestolen


  Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag zeshonderd kilo brons gestolen uit een kunstatelier in Aalter. Het brons was bedoeld om in de Zoo van Antwerpen een standbeeld van het olifantje Kai-Mook te gieten en was zo'n 4.800 euro waard. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

  Het was niet de eerste keer dat kunstenaar Bart Dujardin bronsdieven over de vloer kreeg. Twee weken geleden nog gingen dieven er al met 150 kilo vandoor.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  22-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laboratoriumhamburger kost 250.000 euro

  Laboratoriumhamburger kost 250.000 euro


  laboratoriumhamburger kost 250 000 euro

  Een hamburger van echt vlees, dat niet van een geslacht dier afkomstig is. Dat is het nieuwe kweekconcept van de Nederlandse professor Mark Post. Hij slaagde erin 'in vitro-vlees' te produceren.

  Het concept is min of meer simpel. Post nam cellen uit slachtafval van runderen. Liet die cellen uitgroeien tot dunne lapjes spierweefsel. Vermengde ze vervolgens met vet- en bloedcellen. Joeg er elektrische shocks door om het vlees 'malser' te maken en de juiste structuur te geen en liet daarna zo'n 3.000 lapjes opeen stapelen. Het eindresultaat? Een laboratoriumhamburger ter waarde van zo'n 250.000 euro.

  Topchef Heston Blumenthal van het Britse driesterrenrestaurant The Fat Duck zou de eer krijgen het stukje vlees te mogen klaarmaken. Volgens Post zal het in het begin nogal flets smaken en zal de structuur nog verbeterd moeten worden. Toch ziet hij in dergelijk gekweekt voedsel de toekomst. "Massaproductie zal de prijs van dergelijk gekweekt vlees danig doen dalen. Doordat de vraag naar vlees zo stijgt, zal het goedje anders een delicatesse worden, die enkel de allerrijksten kunnen betalen", aldus Post in een krant van Corelio.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie heeft 10 miljoen veil voor zeldzaamste diamant Australië?

  Wie heeft 10 miljoen veil voor zeldzaamste diamant Australië?


  De bekende Engels Australische mijnbouwgroep Rio Tinto heeft vandaag de 'Argyle Pink Jubilee' voorgesteld, een roze diamant van bijna 13 karaat. Volgens Rio Tinto is deze steen de meest zeldzame ooit gevonden in Australië. De waarde ervan wordt op minstens 10 miljoen dollar geschat.


  Het juweel van 12,76 karaat werd aangetroffen in een diamantmijn in Kimberley, in het westen van Australië. "Dit is de belangrijkste vondst ooit in Australië. 26 jaar hebben we gezocht naar een dergelijk exemplaar. Dit was mogelijk het eerste en het laatste", luidde het in een verklaring.

  De 'Argyle Pink Jubilee' lijkt op de 'Williamson Pink', een steen van 24 karaat die de Britse Queen Elizabeth, het staatshoofd van Australië, in 1947 als huwelijkscadeau kreeg. Of de pas opgegraven diamant naar een veilighuis gaat of naar een belangrijk staatshoofd, is nog niet duidelijk. De komende weken wordt het peperdure kleinood gepolijst in Perth. (hlnsydney/dea)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!