WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    13-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horloge maakt Eric Clapton in één klap 2,9 miljoen euro rijker

    Horloge maakt Eric Clapton in één klap 2,9 miljoen euro rijker


    De Britse gitarist Eric Clapton heeft in Genève een platina horloge laten veilen. Niet zomaar eentje, want een anonieme koper uit Azië had er maar liefst 3,4 miljoen Zwitserse frank (2,9 miljoen euro) voor over. Het exclusief kleinood uit 1987 werd gemaakt door de gereputeerde horlogemaker Patek Philippe. Hoeveel Clapton er destijds zelf voor betaalde is niet bekendgemaakt.

    Het horloge van Clapton is niet als duurste van de hand gedaan. Op de 'Important Watches' verkoop van veilinghuis Christie's wisselde een ander platina horloge van Patek Philippe voor 3,78 miljoen frank van eigenaar. Het pronkstuk werd in 1952 speciaal gemaakt voor de Amerikaanse verzamelaar J.B. Champion. De veiling bracht in totaal 27,04 miljoen Zwitserse frank in het laatje.

    In oktober deed Clapton ook het schilderij 'Abstraktes Bild' van de Duitse kunstenaar Gerard Richter van de hand. Het kunstwerk maakte hem toen 26,4 miljoen euro rijker. (DB)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur vrachtwagen geflitst aan 239 km per uur

    Chauffeur vrachtwagen geflitst aan 239 km per uur

    Een transportbedrijf uit het Nederlandse Reeuwijk is eind oktober ten onrechte bekeurd omdat een vrachtwagen van het bedrijf 246 kilometer zou hebben gereden op de A15 bij Hoogvliet. De snelheid werd gemeten door een mobiel flitsapparaat van het Korps landelijke politiediensten (KLPD). De vervoerfirma kreeg een brief die opriep om voor de rechter te verschijnen.

    Het KLPD zoekt nog uit hoe het heeft kunnen gebeuren dat die hoge snelheid is gemeten en waarom de radarwaarnemer het heeft kunnen doorlaten. "Op de een of andere manier is het onjuist beoordeeld', zegt een KLPD-woordvoerder. Het transportbedrijf krijgt binnenkort een excuusbrief.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij Picasso levert 32,5 miljoen euro op

    Schilderij Picasso levert 32,5 miljoen euro op

    Een schilderij van Pablo Picasso is voor 41, 5 miljoen dollar (zo'n 32,5 miljoen euro) onder de hamer gegaan bij het veilinghuis Sotheby's in New York. 'Nature morte aux tulipes' is een portret van Picasso's geliefde dat hij in 1932 heeft gemaakt.

    De veiling van impressionistische en moderne kunstwerken, met in totaal negen werken van de Spaanse kunstschilder, leverde uiteindelijk 163 miljoen dollar op. Dat lag onder de verwachtingen. Voor de veiling werd de opbrengst op 170 miljoen dollar geschat.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel schenkt koffie van olifantenkeutels in Thailand

    Hotel schenkt koffie van olifantenkeutels in Thailand

    Een Thaise hotelketen biedt koffie aan die gemaakt is van de uitwerpselen van olifanten. De koffie met de naam 'Zwart Ivoor' bestaat gedeeltelijk uit koffiebonen die de dieren eerst hebben verteerd.

    Omdat het zo ingewikkeld is om de koffie te produceren, moeten koffieliefhebbers maar liefst 1.100 dollar (850 euro) betalen voor een een kilogram en 25 euro (19 euro) voor een kopje.

    "Uit onderzoek blijkt dat de enzymen van de olifanten tijdens de vertering het aantal eiwitten in de koffiebonen verminderen", aldus de Thaise groep. "Aangezien de eiwitten zorgen voor de bitterheid van de koffie, is het 'Zwart Ivoor' minder bitter."

    De methode werd al toegepast in Vietnam, de Filippijnen en Indonesië, met koffiebonen afkomstig van de uitwerpselen van civetkatten. Die koffie wordt in New York verkocht 748 dollar (578 euro) per kilogram.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    22-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste koffiebonen ter wereld komen uit een olifant

    Duurste koffiebonen ter wereld komen uit een olifant

    De nieuwste en meteen ook duurste koffieboon op de markt heeft een behoorlijk bizarre oorsprong. De bonen worden namelijk eerst gegeten en verteerd door olifanten die leven in een reservaat in Thailand. De bonen worden vervolgens opnieuw verzameld uit de uitwerpselen van de dieren, waarna ze gereinigd worden en verdwijnen in de koffiemolen.

    Het resultaat? Koffie met een kruidig aroma van onder meer melkchocolade, noten en rode bessen. DToch is deze koffie niet de eerste die gemaakt wordt uit dierlijke uitwerpselen. Zo werden ook al bonen verzameld uit kak van civetkatten in het zuiden van Azië en bestaan er ook koffiebonen die eerst doorheen het darmsysteem van vleermuizen en herten passeren. e bonen kregen de naam 'Black Ivory' en hebben een prijskaartje van maar liefst 1.100 dollar (ongeveer 843 euro) per kilo, wat hen meteen de duurste ter wereld maakt.

    Deze extravagante koffie is een initatief van de Anatara Resorts in Thailand. Een woordvoerder deelde met ABC news dat de bonen natuurlijk verfijnd worden door de olifanten in de Golden Triangle Elephant Foundation. Een kleine 8 procent van de verkoop van de koffie gaat naar de verzorging van dieren. Op dit moment is slechts 50 kilo van de bonen in omgang.

    Niet uniek

    Toch is deze koffie niet de eerste die gemaakt wordt uit dierlijke uitwerpselen. Zo werden ook al bonen verzameld uit kak van civetkatten in het zuiden van Azië en bestaan er ook koffiebonen die eerst doorheen het darmsysteem van vleermuizen en herten passeren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horen via de tanden

    Horen via de tanden

    Het Academisch Ziekenhuis in Maastricht in het zuidoosten van Nederland is een proef gestart waarin patiënten die doof zijn aan één oor kunnen horen via hun kiezen, zo heeft de openbare omroep NOS gemeld. Het gaat om een Amerikaanse uitvinding met de toepasselijke naam SoundBite.

    De SoundBite bestaat uit twee delen. Bij mensen die aan één kant doof zijn, wordt een microfoontje geplaatst bij het dove oor. Een afneembaar apparaatje, dat over de achterste kies in de bovenkaak wordt geklemd, vangt het geluid op en geeft het via de schedel door aan het goede oor. Mensen met het nieuwe apparaat ervaren dat ze van alle kanten kunnen horen.

    Het apparaatje is bedoeld voor patiënten die geen gewoon gehoorapparaat kunnen dragen, omdat ze daarvan een ontsteking aan bijvoorbeeld hun oorschelp krijgen. Tot nu toe konden deze patiënten alleen operatief worden geholpen via een hoortoestel dat in het bot wordt geplaatst, een zogenoemde Bone Conduction Device.

    Voorwaarde om het nieuwe gehoorapparaat werkend te krijgen, is dat de patiënt beschikt over twee gezonde kiezen in de bovenkaak, weet de NOS. De ingreep duurt volgens het Academisch Ziekenhuis van Maastricht ongeveer 1,5 uur.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    18-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische uitvinder bouwt fiets van karton

    Israëlische uitvinder bouwt fiets van karton

    Izhar Gafni is een fervent fietser en ingenieur. Als het van hem afhangt rijden we binnenkort allemaal op een kartonnen fiets rond. De man kreeg het idee toen hij hoorde hoe iemand een kano van karton bouwde. "Het idee bleef in mijn hoofd hangen en ik kwam er niet los van", aldus de ontwerper.


    De fiets van karton vervult niet alleen de droom van een hardwerkende ingenieur, hij biedt ook ecologische voordelen omdat hij van gerecycleerd karton is vervaardigd. Niet alleen het frame en het stuur, maar ook de wielen en het zadel zijn van karton gemaakt. Bovendien is de fiets erg betaalbaar doordat er slechts 10 euro aan materiaal nodig is. In de winkel zou je er volgens de ontwerper zo'n 50 euro voor moeten neertellen.

    Het mechanisme van de kartonnen fiets is overigens gebaseerd op de Japanse origami (of papiervouwkunst). "Wanneer je karton meerdere keren plooit, krijg je een ongelooflijk sterke structuur", legt Izhar Gafni uit. En zo vouwt en snijdt de ontwerper zijn ecologische fiets in elkaar, die in niets onderdoet voor een conventionele fiets.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    15-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australiërs vinden Nederlands urinoir onfatsoenlijk

    Australiërs vinden Nederlands urinoir onfatsoenlijk

    Een hip restaurant in de Australische stad Sydney heeft de urinoirs van de Nederlandse kunstenares Meike van Schijndel weggehaald. De toiletten hadden de vorm van een vrouwenmond, met tanden en roodgestifte lippen. Daarin plassen ging veel klanten te ver, meldde de Ananas Bar and Brasserie op zijn Facebook-pagina.


    Vrouwonvriendelijk

    De bar ging drie weken geleden open. Volgens de inrichtster deden de lippen denken aan de Rolling Stones. Er kwam echter veel kritiek. Zo zei de feministische schrijfster Anne Summers in Australische media: "Vrouwenhaat is wijdverspreid. Dit is gewoon een voorbeeld van vrouwenhaat. Het idee is uitdagend en confronterend. Ze vragen mannen om hun geslachtsdelen in deze monden te stoppen en erin te plassen".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigantische oogbal aangespoeld in Florida

    Gigantische oogbal aangespoeld in Florida

    Een oogbal ter grootte van een pompelmoes is woensdag aangespoeld op een strand in de Amerikaanse staat Florida.

    Medewerkers van de wildbeheerdienst van de staat breken zich het hoofd over de herkomst ervan. Is de oogbal afkomstig van een reuzeninktvis, een walvis, een tonijn of een nooit eerder geïdentificeerd zeewezen?

    Gino Covacci deed de opmerkelijke ontdekking tijdens zijn ochtendwandeling op een strand in Pompano Beach, ten noorden van de stad Fort Lauderdale. De man verklaarde tegenover de lokale krant Sun Sentinel dat de oogbal nog hevig bloedde toen hij het object aantrof. Hij stak de oogbal meteen in een plastic zak. Eens terug thuis legde hij de zak in de koelkast, waarna hij de politie inlichtte.

    De oogbal wordt nu onderzocht door onderzoekers van het Florida Fish en Wildlife Research Institute in Saint Petersburg. 

    Enkele experts menen te denken dat het om een oog van een zwaardvis gaat
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robotbij in de maak om fruitbomen te bestuiven

    Robotbij in de maak om fruitbomen te bestuiven

    Robotbij

    Onderzoekers in Harvard bouwen aan een mechanische bij die in staat zou moeten zijn om fruitbomen te bestuiven, meldt The Sunday Times. Projecten met insectenrobots roepen dikwijls weerstand op, omdat de vrees bestaat dat die als 'drone' kunnen dienen voor militaire toepassingen. Toch zijn ook vreedzame civiele voorbeelden mogelijk.

    Professor Gu-Yeon-Wei zegt dat de achteruitgang van de bijenpopulatie de drijvende kracht is achter het project. "We proberen een vleugelrobot te bouwen die kan reageren op signalen van verschillende sensoren", klinkt het. Hij noemt de complexiteit van het brein van bijen onderschat:  "Het is niet veel minder ingewikkeld dat van gewervelden.

    Robotbij

    De wetenschappers in Harvard werken samen met de universiteiten van Sussex en Sheffield. Die onderzoeken het brein van een bij en bootsen het na om in vliegende robots te bouwen. Daarvoor wordt software ontwikkeld die onder meer zicht en geurzin kan combineren. "De bedoeling is om een robot te ontwikkelen die dezelfde zintuigen heeft als een bij", zegt James Marshall van de Universiteit van Sheffield.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapens Bonnie en Clyde geveild voor half miljoen dollar

    Wapens Bonnie en Clyde geveild voor half miljoen dollar

    Twee wapens die gevonden werden op de lichamen van het legendarische gansterduo Bonnie en Clyde zijn zondag op een veiling in de Verenigde Staten voor meer dan een half miljoen dollar (zo'n 390.000 euro) onder de hamer gegaan.

    Bonnie Parker en Clyde Barrow verwierven een prominente plaats in de Amerikaanse misdaadgeschiedenis met een reeks bankovervallen, ontvoeringen en autodiefstallen. Ze zouden dertien moorden op hun kerfstof hebben. In 1934 kwamen ze om het leven nadat ze door de politie onder vuur werden genomen. Hun leven werd in 1967 vereeuwigd op het witte doek, in de gelijknamige film met Warren Beatty en Faye Dunaway in de hoofdrollen.

    Al Capone

    Het hoogste bod kwam er voor de Detective Special .38 van Parker, die 264,000 dollar opleverde. De Colt .45 van Barrow werd gekocht voor 240.000 dollar. De wapens maakten deel uit van een veiling in New Hampshire die plaatsvond onder de noemer American Gangsters, Outlaws and Lawmen. Zo gingen er ook items van Al Capone en Baby Face Nelson onder de hamer.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse uitvinding vervangt pamper door echt toilet bij slapende patiënten

    Japanse uitvinding vervangt pamper door echt toilet bij slapende patiënten

    Japanners staan bekend om hun sanitaire netheid, maar die levert ook baanbrekende uitvindingen op. Neem nu de 'Robohelper Love': een revolutionaire uitvinding die vervelende luiers vervangt door een echt toilet. Zelfs terwijl de (incontinente) patiënt slaapt, kan die rustig naar het toilet gaan in zijn bed. Zonder het te beseffen worden zijn urine en uitwerpselen afgevoerd. Het straffe toestel zorgt ook voor de opkuis, want de patiënt wordt 'gedroogd' en verschoond in zijn slaap.

    Japanse bedrijven etaleerden hun innoverende incontinentietoestellen op de Internationale Beurs voor Thuiszorg en Rehabilitatie in Tokio. Ze mikken op de bloeiende markt van de thuiszorg voor bejaarden. Vooral de 'Robohelper Love' springt in het oog als vervanger van die vervelende pamper.

    Sensor

    Verkopers demonstreerden hoe het toestel werkt: een opvangbakje in U-vorm past tussen de benen van de patiënt en bevat een sensor die bij een grote of kleine booschap een zuigmechanisme activeert. De urine of uitwerpselen worden heel snel afgevoerd. Vervolgens verschoont een soort bidet de patiënt, die tot slot nog gedroogd wordt ook.

    Thuisverplegers

    "Deze machine wil in de eerste plaats de taak van thuisverplegers vergemakkelijken, vooral 's nacht", zegt Daizo Igawa van Muscle Corp. "Het is vooral bedoeld voor bedlegerige patiënten en mensen met incontinentie. Hen proper de nacht doorhelpen, is ons doel."

    Terugbetaald

    De vraag naar incontinentieproducten stijgt in Japan, omdat de bevolking razendsnel vergrijst. Een aanpassing in de ziekteverzekering laat nu ook toe dat die toestellen terugbetaald kunnen worden. Deze revolutionaire uitvinding zou ook in Vlaanderen de groeiende last in de thuiszorg en bejaardentehuizen kunnen verlichten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Elizabeth koopt Warholportretten van zichzelf

    Koningin Elizabeth koopt Warholportretten van zichzelf

    De Britse koningin Elizabeth heeft een serie portretten van zichzelf, gemaakt door Andy Warhol, gekocht voor haar Royal Collection.

    De felgekleurde prints zijn in 1985 gemaakt in de voor Warhol kenmerkende pop art stijl en zijn bestrooid met 'diamantstof'.

    Dit zijn minuscule glasscherven, waardoor de portretten schitteren als diamanten. Ze worden vanaf 23 november tentoongesteld in Windsor Castle, ter ere van het 60-jarige jubileum van de koningin.

    De portretten maken deel uit van een serie met de titel 'Reigning Queens', waarvoor ook koningin Beatrix, koningin Margrethe van Denemarken en koningin Ntombi Twala van Swaziland werden vereeuwigd.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    13-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw baart 'veulen' in kerk

    Vrouw baart 'veulen' in kerk

    Gelovigen die gisteren een kerkdienst bijwoonden in een Nigeriaanse evangelistische kerk, waren getuigen van een even schokkend als ongelooflijk tafereel. Tijdens de gebedsdienst beviel een van de aanwezigen van een 'wezen' dat op een veulen lijkt.

    Gedurende de viering begon de zwangere vrouw te schreeuwen. Korte tijd later begon ze hevig te bloeden en beviel ze van haar afschrikwekkende vrucht.

    Evangelist Silva Wealth, hoofd van de World Liberation Ministry-kerk, was al even erg geschokt als zijn parochianen. "Ik kan niet zeggen of het 'wezen' dood of levend geboren is", was zijn karige commentaar. Nadat het nieuws bekend was geraakt, werd de kerk langsheen de autoweg van Sapele naar Benin overrompeld door persmensen en nieuwsgierigen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (2)
    27-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: vuile onderbroek van Elvis

    Te koop: vuile onderbroek van Elvis

    In het Engelse Stockport worden volgende maand enkele memorabilia van Elvis Presley geveild. Fans kunnen er onder meer een vuile onderbroek van The King op de kop tikken. Verwacht wordt dat het eerder groezelige kleinood zo'n 12.500 euro zal opbrengen.

    Elvis droeg de oorspronkelijk lichtblauwe onderbroek onder zijn witte jumpsuit tijdens een optreden in 1977, het jaar dat hij overleed. Net omdat het 35 jaar geleden is dat de King of Rock 'n' Roll stierf, gaat veilingmeester Paul Fairweather ervan uit dat de belangstelling groot zal zijn

    Bijbel

    Ander item dat onder de hamer gaat, is een bijbel die Elvis in zijn bezit had sinds 1957, zijn eerste Kerstmis die hij doorbracht in Graceland. Presley maakte tal van notities in het boek en onderlijnde diverse passages. Deze bijbel zou voor ruim 30.000 euro van eigenaar kunnen wisselen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    23-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie ziel verknoeit Spaans fresco

    Goeie ziel verknoeit Spaans fresco

    Het zal de geschiedenisboeken ingaan als de meest lamentabele restauratie van een kunstwerk ooit. Het fresco 'Ecce Homo' van de Spaanse 19de-eeuwse schilder Elias Garcia Martinez begon zwaar af te bladderen en dat was ook een bejaarde dame in het Spaanse Borja niet ontgaan. De vrouw, in de tachtig, besloot de muurschildering dan maar zelf wat op te frissen.

    De onherstelbare schade kwam aan het licht toen een kleindochter van Martinez enkele weken geleden een schenking deed aan het Centro de Estudios Borjanos, dat een archief bijhoudt van regionale religieuze schilderwerken en die ook regelmatig fotografeert.

    Specialisten van het kunstencentrum besloten hun nieuwe aanwinst te gaan bewonderen in de kerk Sanctuario de Misericordia en vonden meteen dat het werk sterk afweek van de foto die er in 2010 van gemaakt werd. Vorige maand werd er nog een foto van gemaakt (midden op de foto hierboven), maar toen was de devote bejaarde schijnbaar al begonnen met haar oplapwerk. De vrouw beklemtoont dat ze het restauratieproject "met de beste intenties" op zich had genomen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eiffeltoren is 434 miljard euro waard"

    "Eiffeltoren is 434 miljard euro waard"

    De Eiffeltoren is het duurste monument van Europa. Uit een studie moet blijken dat het bouwwerk in Parijs maar liefst 434 miljard euro waard is.

    De Eiffeltoren is volgens kenners zes keer meer waard dan het Colloseum in Rome. De studie die Kamer van Koophandel in Monza publiceert, bestaat uit een vergelijking van de waarde van een aantal bekende historische monumenten en bouwwerken in Europa. Het onderzoek is niet gebaseerd op de materiële waarde maar op het imago, de 'merkbekendheid' en de esthetische kwaliteiten van de 'landmarks'. Op basis van die parameters wordt de trots van Parijs dus geschat op 434 miljard euro of 25 procent van het Franse bruto binnenlands product.

    Het Colloseum in Rome prijkt op de tweede plaats. Het bouwwerk is 'amper' 91 miljard euro waard, een miljard meer dan de nog onafgewerkte Sagrada Familia van Gaudi in Barcelona. Andere bekende monumenten op de lijst zijn de kathedraal van Milaan, goed voor 82 miljard euro, de Tower of London (70,5 miljard euro), het Pradomuseum in Madrid (59 miljard euro) en Stonehenge (10,5 miljard).

    De Italianen plakken voor de aardigheid ook een som op het Witte Huis. Het bekende optrekje in Washington DC is goed voor een waarde van 81 miljard euro.  Over onze nationale trots, het Atomium wordt met geen woord gerept.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA-vluchtleider schakelt met gezin over op Marstijd

    NASA-vluchtleider schakelt met gezin over op Marstijd

    Een voortdurende jetlag die elke dag een beetje erger wordt. Dat is hoe de familie Oh zich momenteel voelt. Vader David Oh moest van zijn werkgever NASA overschakelen op Marstijd, en overtuigde zijn gezin om mee te doen. Elke dag duurt voor hen veertig minuten langer dan de vorige.

    Bij elke Marsmissie moet een klein legertje wetenschappers en ingenieurs de eerste drie maanden omschakelen naar Marstijd. Maar het is de eerste keer dat een NASA-werknemer zijn hele gezin vraagt om van tijdzone te veranderen.

    We voelen ons allemaal een beetje slaperig", aldus Bryn Oh. "De hele dag door hebben we last van jetlag, maar iedereen maakt het goed." Haar echtgenoot, David Oh, is de vluchtleider van NASA's Marslander Curiosity. Hij vond het "een cool idee" dat zijn hele gezin op Marstijd zou overschakelen, net als hij gedaan heeft met zijn crew.

    Devyn (8), Ashlyn (10) en Braden (13) doen mee aan het experiment van hun vader. Hun avondeten wordt tegenwoordig geserveerd om 2.30 uur 's nachts waarna ze een nachtwandeling gaan maken en rond 5 uur hun dessertje eten. "Het is geweldig, maar het is vermoeiend", aldus Ashlyn.

    Oh's collega's reageren gemengd op het experiment. "Sommigen denken dat het cool is om de kinderen erbij te betrekken", vertelt Oh. "Anderen noemen me zot."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de oorzaak van onze intelligentie?

    Is dit de oorzaak van onze intelligentie?

    e ooit al afgevraagd hoe het eigenlijk komt dat de mens het intelligentste wezen op de aardbol is? Wetenschappers aan de universiteit van Colorado claimen het antwoord te weten. Een piepklein deeltje van een proteïne, genaamd DUF1220, zou de oorzaak zijn van onze goed ontwikkeld brein.

    De snelle en ingrijpende evolutie van onze hersenen laat wetenschappers al decennialang verbijsterd achter, maar nu zou het antwoord open en bloot op tafel liggen. "DUF1220 is de sleutel tot de grootte en complexiteit van onze hersenen", stelt professor James Silka.

    Intelligentie

    Het menselijk brein vandaag is maar liefst drie keer groter dan dat ten tijde van de mensapen. Ook in verhouding tot de lichaamsgrootte palmen onze hersenen nu een veel groter volume in. De hersenschors, fundamenteel voor analyse en interpratie, is bovendien veel beter ontwikkeld en bevat een hogere concentratie aan neuronen. Maar, hoe is het gebeurd?

    DUF1220

    "Dit onderzoek toont aan dat we de evolutionaire groei van het menselijke brein te danken hebben aan een specifieke unit binnen een proteïne, wat we een eiwitdomein noemen. Meer dan bij eender welk ander ras, zijn ze het talrijkst aanwezig in de mens", verklaart Silka.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: autoruit met vogelpoep die op Michael Jackson lijkt

    Te koop: autoruit met vogelpoep die op Michael Jackson lijkt

    Een man uit Chicago heeft de voorruit van zijn auto te koop gesteld op eBay. Niet zomaar een voorruit: een artistieke vogel heeft er een boodschap op achtergelaten waar je, mits wat goede wil, de beeltenis van Michael Jackson in kan zien.

    "Er kunnen twee dingen gebeuren", stelt Brandon Tudor, verkoper en vader van drie kinderen. "Ofwel krijg ik er een astronomisch bedrag voor, ofwel niets".

    De 29-jarige Tudor reed vorige week woensdag in de buurt van Big Rock toen hij vogelpoep op de voorruit van zijn 1996 Cadillac Seville kreeg, zo meldt de Chicago Sun Times.

    Tudor verklaarde dat hij meteen de gelijkenis met Michael Jackson zag, en dat werd nog duidelijker "nadat de stront opgedroogd was".

    "Iedereen is er dol op, er is niet één iemand geweest die er Michael Jackson niet in ziet". Het bieden op eBay begint bij 500 dollar. Tot de veiling voorbij is, beschermt Tudor zijn 'kunstwerk' met plastic en parkeert hij zijn auto in de garage.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!