NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  26-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattig vriendje voor Kai-Mook

  Schattig vriendje voor Kai-Mook

  Kai-Mook heeft er een nieuw vriendinnetje bij. In de dierentuin van het Duitse München is vorige maand Jamuna Toni geboren, het eerste babyolifantje in 60 jaar in de zoo. En nu al heeft ze alle harten veroverd..
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis uit tijdperk Jezus ontdekt

  Huis uit tijdperk Jezus ontdekt

  Overblijfselen van een woning die teruggaat tot de tijd van Christus zijn in Nazareth, in het noorden van Israël, blootgelegd, zo meldde de Israëlische archeologe Yardenne Alexandre, verantwoordelijk voor de opgravingen. In Nazareth leefde volgens het evangelie Maria, de moeder van Jezus.
   
  "Het is de eerste keer dat een huis uit Nazareth daterend uit het Romeinse tijdperk ontdekt en gerestaureerd wordt", zei Alexandre.
   
  Twee kamers
  Het huis, klein en bescheiden, bestaat uit twee kamers, een binnenhof en een waterput. Ook potscherven afkomstig uit de eerste eeuw na Christus werden op de plaats teruggevonden.
   
  Verborgen put
  Niet ver van de woning werd een put ontdekt waarvan de ingang verborgen werd gehouden. Volgens de archeologe werd hij waarschijnlijk gegraven door Joden in het kader van de voorbereiden voor de Grote opstand tegen de Romeinen van het jaar 67.
   
  Onbevlekte ontvangenis
  De opgravingen vonden plaats dichtbij de Kerk van de Aankondiging, in het centrum van Nazareth. Die kerk werd in 1969 opgericht ter vervanging van drie kerken en is de plaats waar, volgens de Griekse traditie, Maria van de aartsengel Gabriel vernam dat ze de geboorte aan Jezus zou geven. Jezus groeide op in Nazareth.
   
  Joodse graven uit het Romeinse tijdperk werden in de regio al ontdekt. (afp/eb
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden- en kattenvlees van het menu in China?

  Honden- en kattenvlees van het menu in China?

  Het protest tegen het eten van katten en honden in China is groot, zeker nu een wet op dierenmishandeling in aantocht is.
  Honden- en kattenvlees wordt in China eeuwenlang beschouwd als een echte delicatesse, maar lijkt nu voorgoed van hun menu te gaan verdwijnen. Het land heeft immers voor het eerst in zijn geschiedenis een wetsvoorstel klaar tegen dierenmishandeling, zo zegt het staatspersagentschap.

  Boete en gevangenisstraf

  Als de wet aangenomen wordt, trotseren mensen die vlees van kat of hond eten een boete van 5000 Chinese Yuan, gelijk aan zo'n 520 euro, en riskeren ze daarbovenop nog eens een gevangenisstraf van 15 dagen, zo zei men tijdens het Chongqing Evening News.

  Producenten of verdelers van het vlees zouden een boete krijgen tussen de 10.000 en de 500.000 yuan.

  Voorstel
  De wet is op dit moment nog niet aangenomen en omvat nog slechts een voorstel dat het afgelopen jaar werd opgesteld. Wanneer de wetgeving in actie zal treden is nog niet duidelijk. Volgens persagentschap AFP kan het jaren duren vooraleer een wetsontwerp in China wordt goedgekeurd.

  Dierenmishandeling en het kweken van honden en katten voor hun vlees blijft een wijdverspreid fenomeen in China. Wel groeit stilaan het besef van het belang van dierenwelzijn.

  'Aromatisch vlees'
  Dikwijls wordt op restaurant hondenvlees aangeboden onder een psuedoniem als 'aromatisch vlees'. Ook in grote steden, waar honden meer en meer als huisdieren worden beschouwd, blijft de voorliefde voor hun vlees op het bord ook bestaan.

  Kattenvlees is vooral populair in de zuidelijke delen van China. Regelmatig proberen dierenliefhebbers daar vrachtwagens met honderden of duizenden katten onderweg naar het slachthuis te blokkeren. Meestal komen de diertjes jammer genoeg toch nog in de pan terecht. (afp/vbd)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk verbiedt boerka op trein, bus en metro

  Frankrijk verbiedt boerka op trein, bus en metro

  Moslimvrouwen in Frankrijk mogen voortaan niet meer op het openbaar vervoer als zij gekleed zijn in boerka of niqab, kledij die het gehele lichaam bedekt. Dat is een van de voorstellen van een rapport dat vandaag is gepubliceerd en waaraan parlementsleden van divers pluimage zes maanden lang hebben gewerkt.

  Ook andere openbare instellingen -scholen, ziekenhuizen, ...- moeten voortaan taboe zijn voor "fout" geklede (moslim-)vrouwen. Een volkomen verbod propageert de commissie niet: dat zou tot al te grote sociale ongelijkheid leiden, moeilijk af te dwingen zijn en, vooral, tegen de grondwet indruisen.
   
  Symbool van onderdrukking
  Ook in Frankrijk wordt het boerka-debat gehouden in de terminologie van het moslimterreurgevaar en als symbool van "onderdrukking van de vrouw" (in de islam). Het dragen van die kledij "druist in tegen de waarden van de Republiek", zei voorzitter van de Assemblée Nationale Bernard Accoyer vandaagg. De voorzitter van de commissie, de communist André Gerin, had het dan weer over boerka en niqab als "het zichtbare gedeelte van het zwarte tij van het fundamentalisme".
   
  Concreet houden de voorstellen in dat vrouwen in voormelde kledij nog steeds vrijelijk op straat mogen lopen, en dat als zij trein of bus willen nemen, zullen moeten overschakelen op hijab of chador.
   
  2.000 op 62 miljoen
  De aandacht voor het 'boerkaprobleem' is exponentieel groter dan de realiteit: van de ruim 62 miljoen Fransen dragen er ongeveer 2.000 de gewraakte kledij. Critici vinden dat met de aandacht voor het verband tussen kledij en veiligheid en het inmiddels door uiterst rechts ingepalmde 'nationaal debat' over de "identité nationale" een rits meer urgente problemen wordt versluierd. (dpa/afp/belga/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hert loopt even binnen in de keuken

  Hert loopt even binnen in de keuken

  Rondvliegende glasscherven en gestommel maakten een man wakker. Mark Page dacht aan inbrekers en ging voorzichtig op het geluid af. Toen hij in de keuken kwam, schrok hij zich rot. Er stond een mannetjeshert. Het beest draaide zich meteen op en Page ging lopen.

  Terug op zijn slaapkamer herhaalde het scenario zich. Weer hoorde hij vallende glasscherven. Het hert was langs een ander venster weer naar buiten gelopen. Volgens de Amerikaan uit Belleville, Illinois raakte het hoefdier gewond maar de politie kon de dader niet meer opsporen. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek buitenaards leven op Aarde en niet in de ruimte


  Zoek buitenaards leven op Aarde en niet in de ruimte

  Wetenschappers beweren dat de zoektocht naar 'aliens' op Aarde moet beginnen en niet in de ruimte zoals vroeger meestal het geval was. Bewijzen voor buitenaards leven kunnen volgens hen net zo goed hier kunnen gevonden worden.

  Deze merkwaardige hypothese zal besproken worden op een vergadering van de 'Royal Society' waar zowel vertegenwoordigers van de NASA, het Europees Ruimteagentschap en de Verenigde Naties zullen aanwezig zijn. De meeting komt er ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van het 'Extra-Terrestrial Intelligence' programma.    

  Professor Davies van de universiteit van Arizona staaft de nieuwe redenering als volgt:"We moeten afstappen van het idee dat een soort van 'ET' ons gecodeerde boodschappen stuurt of zal sturen. Het onderzoek moet zich vanaf nu toespitsen op woestijnen, vulkanen, zoutmeren en Antarctica. Misschien kunnen op die plaatsen, waar normale wezens het moeilijk hebben om te overleven, vreemde microben gevonden worden."

  De leider van de Beagle 2 missie naar Mars, Professor Colin Pillinger, reageert eerder sceptisch. "Dit is voor mij echte sciencefiction. Mars blijft toch de uitgelezen plaats om buitenaards leven te vinden", verklaart hij.  (kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  25-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleven dankzij blauwe lamp

  Overleven dankzij blauwe lamp

  Elynn Engels, een baby van 4 maanden, zal haar hele leven onder een speciale blauwe lamp moeten slapen. Die breekt de afvalstoffen in haar bloed af, want haar eigen lichaam doet dat niet door een zeldzame aandoening, de ziekte van Crigler-Najjar.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodverklaarde Pool komt terug tot leven in doodskist

  Doodverklaarde Pool komt terug tot leven in doodskist

  In het Poolse Katowice is een man doodverklaard die helemaal niet dood bleek te zijn. De 76-jarige imker Jozef Guzy stortte in tussen zijn bijenkorven. Een ambulance werd opgetrommeld, waarna een arts zijn dood vaststelde. "De patiënt ademde niet meer, er was geen hartslag en het lichaam was al afgekoeld - alle kenmerken van de dood," zegt een woordvoerder van de ambulancedienst.

  Terug levend
  Drie uur later legde een begrafenisondernemer de man in een doodskist. Hij stond op het punt het deksel te sluiten, toen Guzy's vrouw Ludmilla vroeg om het horloge van haar man. Tijdens het uitdoen van het horloge bemerkte be begrafenisondernemer een hartslag in de nek van de man. Guzy bleek ook nog te ademen, waarna de ambulance opnieuw werd gebeld en dezelfde dokter moest toegeven dat Guzy helemaal niet dood was. "Terug tot leven gekomen", meende hij.

  Honing
  Meneer Guzy werd naar het ziekenhuis gebracht, waar artsen vaststelden dat hij niets mankeerde. Na enkele dagen rust mocht hij naar huis, schrijft de Daily Mail. Het eerste wat Guzy daarna deed, was de begrafenisondernemer een pot honing brengen. "Hij heeft mijn leven gered", zegt hij. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prehistorische mens kon succesvol amputeren

  Prehistorische mens kon succesvol amputeren

  De prehistorische mens beschikte al over genoeg medische kennis om succesvol ledematen te kunnen amputeren. Dit concludeerde een team van Franse archeologen na opgravingen ten zuiden van Parijs, zo meldde The Times vandaag.

  Scalpel van vuursteen
  De wetenschappers ontdekten het graf van een oudere man van wie de linker onderarm ongeveer 6900 jaar geleden chirurgisch werd verwijderd met een scalpel gemaakt van vuursteen.

  Onderzoek heeft aangetoond dat prehistorische 'artsen' de arm met precisie hebben afgezet. Daarna werd de wond behandeld, zonder dat een infectie optrad. Hiervoor zijn mogelijk geneeskrachtige planten gebruikt, zoals salie. De patiënt heeft na de operatie waarschijnlijk nog jaren geleefd.

  Schedelboringen
  Tot nu toe was alleen bekend dat de prehistorische mens schedelboringen kon uitvoeren. Daarbij werd een gat in het schedelbot geboord om hoofdpijn of een psychische stoornis te verhelpen.

  Onlangs zijn nog twee vondsten gedaan in Duitsland en Tsjechië die wijzen op prehistorische amputaties. (anp/vbd)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria verschijnt in pakje chips

  Maria verschijnt in pakje chips

  De Amerikaanse Jane Symington werd van de hand Gods geslagen nadat ze een beeltenis van de geknielde Maagd Maria aantrof op een aardappelchip. De wonderbaarlijke knabbel zat in een pakje van het merk Lay's.

  Volgens de zender FOX25 is de vrouw van plan om de eetbare Maria te koop aan te bieden op de veilingsite eBay. Welke smaak de chips hadden, is niet bekend. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitavlees en schepijs scoren slecht in kwaliteitstest

  Pitavlees en schepijs scoren slecht in kwaliteitstest

  Van de 927 voedingswaren en verkooppunten die consumentenorganisatie Test-Aankoop in 2009 onderzocht, kreeg 42 procent een slechte of zwakke beoordeling van Test-Aankoop. Onder meer over de kwaliteit van pita's, ijs, snelverkoop en suikervrije producten is de organisatie niet te spreken. Test-Aankoop lichtte vandaag tijdens een persconferentie de voedingsbalans van 2009 toe.
   
  "Zes op de tien voedingsproducten en verkooppunten bleken dus wel in orde, maar we kunnen niet spreken van een goed rapport voor 2009", stelde Ivo Mechels. "Van een echt gevaar voor de gezondheid kunnen we echter niet spreken." Volgens Robert Remy, voedingsexpert van Test-Aankoop, is de situatie in vergelijking met 2008 min of meer onveranderd gebleven.
   
  Pita
  Slechts 8 op de 40 pita-verkopers die Test-Aankoop testte, konden zeggen welk vlees ze precies verkopen. Opvallend is dat in 11 gevallen waar Arabische shoarma-pita's verkocht werden, Test-Aankoop varkensvlees vond. Ook schep- en softijs kregen een slechte score: in 51 van de 70 verkooppunten was vorig jaar de netheid onvoldoende. "Dit is een aanhoudend probleem, de hygiëne wordt er steeds slechter", aldus Remy.
   
  Snelverkoop
  Ook over producten in snelverkoop is Test-Aankoop ontevreden. "34 procent is niet meer geschikt voor consumptie en zou uit de rekken moeten gehaald worden", waarschuwt Remy. Smoothies, gezondheidsdrankjes, lightproducten en voedingssuplementen noemt Test-Aankoop eveneens onaanvaardbaar omdat ze consumenten al te vaak om de tuin leiden.
   
  De voedingsbalans van 2009 wees ook positieve evoluties aan, aldus Test-Aankoop. Bij slechts 1 van de 31 geanalyseerde mozzarellakazen stelde Test-Aankoop fraude vast, waarbij koemelk in plaats van buffelmelk gebruikt werd. (belga/lpb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missy is eerste kat ter wereld met een kunstknie

  Missy is eerste kat ter wereld met een kunstknie

  Dankzij baanbrekende chirurgie zijn dierenartsen er in geslaagd het leven te redden van Missy. De kat werd overreden en voor dood achtergelaten. Haar baasje vond haar met één achterpoot die op acht plaatsen gebroken was. De knie van haar ander pootje was verbrijzeld. Dat meldt de Telegraph.

  Spuitje
  "We hadden twee keuzes", zei dierenarts Noel Fitzpatrick uit het Britse Guildford. "Missy een spuitje geven of speciaal voor haar een metalen kunstknie ontwerpen. We kozen voor de tweede optie hoewel niemand dit ooit voor ons had gedaan".

  "De moeilijkste klus was een piepkleine prothese vervaardigen die al de bewegingen van het gewricht kon nabootsen", aldus nog de dierenarts. "We zijn daar wonderwel in geslaagd".

  De operatie duurde ruim twee uur. Alles wijst er op dat Missy binnen afzienbare tijd weer de oude zal zijn. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.230.000 euro voor Bugatti die 70 jaar in meer lag

  230.000 euro voor Bugatti die 70 jaar in meer lag

  Een Nederlander heeft op een veiling van Bonhams 230.000 euro betaald voor een Bugatti uit 1927. Het Duitse persbureau spreekt van 260.000 euro en bouwjaar 1925.
   
  Hoewel de kilomerterteller van het 83 jaar oude vehikel erg laag staat, verkeert de auto niet echt in perfecte staat: de Bugatti lag 70 jaar op de bodem van het Zwitserse deel van het Lago Maggiore.
   
  De winst van de verkoop gaat naar een fonds ter bestrijding van jeugddelinquentie. Van de Bugatti zijn er wereldwijd nog maar een paar exemplaren over. De roestbak verhuist voor een paar maanden naar een museum in Los Angeles. (ats/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  24-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vuil is je keuken

  Zo vuil is je keuken

  De keuken is wellicht de vuilste plaats in het hele huis, ook al maak je die vaak en grondig schoon. De pannen, de tafelvodden, de koelkast, de broodrooster en zelfs restjes dragen allemaal een bepaalde graad van risico met zich mee. We zetten het even op een rijtje.


  1) Doekjes en sponsen

  Doekjes en sponsen die gebruikt worden om de tafel af te vegen, de afwas mee te doen en de keuken mee schoon te maken zijn een ware haard van bacteriën. Zo'n afwasspons bevat wellicht het meest bacteriën van alle spullen die je in huis hebt, inclusief je toilet, je laptop en alle deurklinken. Dat je er de hele keuken mee schoonmaakt, betekent vooral dat je de bacteriën verspreidt, zodat ze overal zitten.

  Risico: 4/5

  Oplossing:
  laat doeken en sponsen altijd goed drogen, was ze op een hoge temperatuur en ververs ze regelmatig, liefst verschillende keren per week.

  2) Voedselverpakkingen

  Chemische stoffen in verpakkingen, plastiek en containers, zorgen ervoor dat te veel van die stoffen in het milieu terecht komen, en de gezondheid en hormonale werking van onze kinderen (vooral jongens) aantasten. Het zou kanker veroorzaken, de oorzaak zijn van de daling van het aantal spermatozoïden en het onevenwicht in de geslachtsverhouding.

  Risico:
  1/5

  Oplossing:
  Probeer verpakkingen te vermijden, door in bulk te kopen en kies voor papier of karton waar je kan. Voor de rest moeten vooral de fabrikanten dringend op de proppen komen met eco-vriendelijke verpakkingen.

  3) Restjes

  Oma's regel is zo gek nog niet: klaargemaakt vlees kan je terug opwarmen, maar enkel één keer. Als je dus een hele pot restjes terug opwarmt, en de pot is niet op, dan moet je dié restjes dus weggooien.

  Nog zo één: steek gesmolten ijs nooit terug in de diepvriezer. Warm ijs is de perfecte broeihaard voor salmonella en listeria-bacteorie. Dit geldt overigens voor alle voedsel dat ontdooid is.

  Risico: 4/5

  Oplossing: behandel restjes goed. Bewaar ze in de koelkast, warm ze maximaal één keer op en gooi het weg als het er na een paar dagen nog staat.

  4) Broodroosters

  Elk jaar sterven honderden mensen wereldwijd door hun broodrooster. Dat staat in schril contrast met de doden door gevaarlijke beesten als haaien (een tiental). Broodroosters bevatten elekteische elementen en kunnen ze dus elektrocuteren als je met een mes een stukje toast probeert te peuteren, terwijl de broodrooster nog in het stopcontact zit. Oja, en laat de toast niet zwart worden, die verbrande stukjes zijn kankerverwekkend.

  Risico: 4/5

  Oplossing: eerst het stopcontact uittrekken, de toasten ondersteboven keren en met een plastic mes of lepel proberen peuteren. Stel de toaster ook juist in, zodat je mooi geroosterd brood krijgt in plaats van verbrand en keihard brood.

  5) Koelkasten
  Een volle koelkast is leuk, maar je loopt wel kans dat je voeding 'vergeet', die dan schimmelt. Ook is de kans op besmetting van gekookt voedsel door rauwe voeding (vooral vlees) groter.

  Risico: 2/5

  Oplossing: zorg ervoor dat rauw vlees waar nog bloed uitkomt, niet kan afdruipen. Bewaar geen voeding in plastic zakjes, wat het verval kan versnellen.

  6) Frietketel
  Een open frietketel is een van de gevaarlijkste objecten in je leven. De gesloten frietketel is veiliger, maar kan nog altijd in brand vliegen. Als dat gebeurt: sluit de stroom af, gooi er een branddeken of natte handdoeken over tot de vlammen uit zijn. Loop niet met de frietketel als hij nog brandt en gooi er zeker geen water op.

  Een tweede gevaar zit in het kokoen, afkoelen en weer laten koken van de olie. Dat verandert de samenstelling van de olie, en maakt gevaarlijke hoeveelheden gevaarlijke radicalen aan, die zorgen voor hart- en vaatziekten.

  Risico: 5/5

  Oplossing: eet niet op regelmatige basis gefrituurd voedsel, vervang regelmatig de olie en hou rekning met alle veiligheidsvoorschriften als je frituurt.

  7) Microgolfovens
  Bij het opwarmen van vloeistoffen in de microgolfoven, is het mogelijk je fel te verbranden. De temperatuur van de vloeistof kan namelijk hoger zijn dan het kookpunt, zonder dat het kookt. Er is een risico op explosies als je afgesloten dingen opwarmt, en een risico op brand als je metalen dingen in de microgolf plaatst.

  Risico: 3/5

  Oplossing: de microgolfoven correct en met voorzichtigheid gebruiken, en er is geen vuiltje aan de hand.

  8) Versheidsfolie
  Voedsel in versheidsfolie wikkelen om het goed te laten bewaren, zou je gezondheid nog meer kunnen schaden omdat dit plastiek hormonale schommelingen en kanker zou kunnen veroorzaken. Zou, want de link is enkel bewezen in enkele controversiële studies. Nog meer studies vonden helemaal geen bewijs.

  Risico: 1/5

  Oplossing: wie liever geen risico neemt, bewaart eten best in glazen bokalen of vetvrij papier.

  9) Bevroren voeding
  Het is duidelijk wanneer vers voedsel aan het bederven is: de kleur verandert, het wordt slap, het krijgt een geurtje of het beschimmelt. In de diepvries is dit echter niet zo duidelijk, bovendien is het soms moeilijk zich te herinneren wanneer het werd ingevroren. Het is echter niet zo dat bevroren voeding onbeperkt houdbaar is. De microben en bacteriën ontwikkelen zich nog altijd, maar veel trager.

  Risico: 2/5

  Oplossing: eet de diepvries regelmatig leeg, en zoek hoe lang voeding houdbaar is. Dit verschilt van het soort voeding, en is dus niet gemakkelijk te voorspellen. Let erop dat je diepvries altijd minstens -18 ° Celsius aangeeft.

  10) Restjes pesticiden
  Groenten en fruit worden vaak behandeld, en een restje daarvan even we op. Hoewel de voordelen wellicht de potentiële gezondheidsnadelen overtreffen, is het toch belangrijk te beseffen dat we deze residuen opeten. Hou ook in gedachten dat sommige natuurlijke verdelgers even schadelijk, zoniet schadelijker kunnen zijn voor jouw gezondheid dan synthetische.

  Risico:
  1/5

  Oplossing:
  was groenten en fruit voor consumptie

  11) Potten, pannen en kasten

  In anti-aanbakpannen en keukenkasten behandeld tegen vlekken werd de chemische stof PFOA aangetroffen, wat gelinkt wordt aan schilklieraandoeningen.

  Risico:
  1/5

  Oplossing:
  het enige wat je kan doen is deze niet gebruiken.

  12) Schoonmaakmiddelen

  Bleekmiddel is giftig en irriterend voor ogen en de huid als je het puur opneemt. Maar het is ook gevaarlijk in combinatie met ammoniak, hydroperoxide of zuren, zoals toileteenden. De combinatie van grote hoeveelheden van deze stoffen leidt tot het dodelijke chlorine of het explosieve tricholoride.

  Risico:
  3/5

  Oplossing:
  Zoek schoonmaakmiddelen zonder deze stoffen.

  13) De keukenkastjes

  De keukenkasten, en vooral die onder de wasbak, bevat zoveel gevaarlijke chemische stoffen dat je een chemisch labo kan beginnen. Zorg ervoor dat kinderen er niet aankunnen, en bewaar het nooit in hetzelfde kastje als voedsel.

  Risico:
  3/5

  Oplossing:
  koop kinderproof doppen, barricadeer de deur en gebruik hetzelfde kastje nooit voor voeding.

  14) Antibacteriële producten

  Als de keuken toch zo vuil is, waarom dan geen anti-bacteriële producten gebruiken, dan is het in een keer proper? Ja, maar neen.

  Deze producten zijn meestal gevaarlijk voor de volksgezondheid. Zelfs al doden ze '99 procent' van de bacteriën, dan nog laten ze de gevaarlijkste 1 procent leven. Binnen de kortste keren hebben die de zwakkere bacteriën overwonnen en zitten ze verspreid over je hele keuken.

  Bovendien moeten we niet té proper zijn. Ons lichaam kan zich dan niet meer verweren tegen al die bacteriën, wat de oorzaak zou zijn voor de spectaculaire stijging in auto-immuunziektes als astma en eczema.

  Risico: 3/5

  Oplossing:
  hou het proper, maar overdrijf niet. Heet water en zeep kunnen veel doen, zeker als het regelmatig gebeurt. (edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eyeliner Cleopatra had vooral medische redenen

  Eyeliner Cleopatra had vooral medische redenen

  Zo'n 2.000 jaar geleden stal Cleoptra al het hart van Marcus Anthonius, mede door haar prachtig opgemaakte ogen. Maar volgens de Sunday Telegraph was dat niet de enige reden voor het gebruik van die 'eyeliner'. De Egyptenaren wisten al door dat je op die manier de ogen kan beschermen tegen bepaalde aandoeningen en infecties.
   
  Laurioniet
  Vandaag is mascara een kwestie van mode en er goed uitzien, maar bij de Egyptische vrouwen zat daar niet zozeer een esthetische maar ook en vooral een medische reden achter. Dat ontdekten vorsers aan het Parijse Louvre museum. Die gebruikten een piepkleine elektrode, met een dikte van een tiende van een mensenhaar, om na te gaan welk effect het door de Egyptenaren gebruikte zout (laurioniet) op één enkele cel heeft.

  Tegen bacteriën, vliegen en zon
  En zoals ze uitleggen in het tijdschrift Analytical Chemistry, draaide het allemaal rond het loodzout dat in die 'make up' werd gebruikt. Want in zeer kleine hoeveelheden produceert zout namelijk nitrisch oxide dat zorgt dat ons immuunsysteem optreedt tegen de bacteriën die ooginfecties kunnen veroorzaken. Ook zou Galena, de natuurlijke minerale vorm van loodsulfiet, vliegen op afstand houden en de ogen beschermen tegen de felle (Egyptische) zon. Maar omdat lood, zoals men toen al wist, niet zo onschuldig is, gingen de Egyptische 'cosmeticamakers' er zo zorgvuldig mee om dat het vaak een maand duurde voordat ze hun product aan de vrouw konden brengen. (afp/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vettig eten verlost kind van epilepsie

  Vettig eten verlost kind van epilepsie

  Max Irvine eet smakelijk van zijn vettige maaltijd. Foto CBS

  Max Irvine kon nog amper functioneren door talrijke epilepsie-aanvallen. Medicatie hielp niet en ten einde raad werd op doktersadvies overgeschakeld op een vetrijk dieet. En wat bleek? Het 'ongezonde' eten verloste de kleine Max Irvine van zijn aandoening.

  Een jaar geleden kreeg Max wel honderd epilepsie-aanvallen per dag te verwerken. Soms kon hij amper praten of eten. Hij functioneerde niet meer en verloor zijn speelsheid. Normaal kan men met medicatie de aandoening meestal goed onder controle houden maar dit gold niet voor Max.

  Tachtig procent vetten
  Uiteindelijk stelde Elaine Wirrell, een epilepsie-experte, voor om de medicatie aan de kant te schuiven en in de plaats daarvan over te schakelen op een radicaal dieet. Elke maaltijd van Max moest vanaf nu 80 procent vetten bevatten.

  Ketogeen dieet
  Het ging hier over het zogenaamde 'ketogeen' dieet waarbij een vetrijke voeding gekoppeld wordt aan een beperkte inname van koolhydraten (suikers en zetmeel) en eiwitten. Hierdoor verandert op termijn de stofwisseling in de hersenen, wat kan leiden tot het verminderen van de aanvallen of zelfs tot het wegblijven ervan.

  Olie drinken
  "Ik herinner me nog heel goed dat ik in het begin in tranen uitbarstte omdat ik mijn kind zoveel 'ongezonde' vetten moest voorschotelen", getuigt de moeder van Max. Een doordeweekse maaltijd van haar zoontje zag er op het eerste zicht inderdaad allesbehalve 'gezond' uit: boter als voorgerecht, spek als hoofdgerecht en koolzaadolie om te drinken. Uitzonderlijk kreeg hij al eens een aarbei als nagerecht.

  Sterke vermindering
  Het strikte dieet is echt het proberen waard voor kinderen die nauwelijks reageren op de medicatie. Bij meer dan de helft van die patiëntjes stelt men een vermindering van de aanvallen vast en bij één op drie blijven de aanvallen zelfs helemaal weg.

  Cholesterol
  De ouders van Max vroegen zich wel af of hun kind nu niet in de problemen zou komen met zijn cholesterol. Elaine Wirrel stelt gerust:" We volgende deze kinderen van nabij op en bij weinigen onder hen worden cholesterolproblemen vastgesteld".

  Normaal eten
  Op termijn kunnen de kinderen geleidelijk aan terug normaal gaan eten als blijkt dat hun stofwisseling weer op punt staat. Meestal blijven de epilepsie-aanvallen voorgoed weg. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompiers krijgen parkeerboete terwijl ze levens redden

  Pompiers krijgen parkeerboete terwijl ze levens redden

  In Hongarije hebben leden van een vrijwillig brandweerkorps een parkeerboete gekregen terwijl ze mensenlevens aan het redden waren. Dat meldt een radiostation in de stad Kaposvar.

  De ploeg rukte uit met een auto van een van de leden om assistentie te verlenen bij de brand in een kantoorgebouw. Terwijl de brandweermannen het vuur bestreden en mensen uit de vuurzee haalden, vonden parkeeragenten er niet beter op dan een boete onder de ruitenwisser van hun auto te steken.

  Hoewel er een offciële brandweerplaat achter de voorruit was bevestigd, waren de agenten onverbiddelijk. De auto stond nu eenmaal geparkeerd waar dat niet mocht.

  Verscheurd
  De inwoners van de stad nagelden de agenten spreekwoordelijk aan het kruis, maar hun overste nam het voor hen op. "Onze agenten hebben niet te beslissen welke chauffeurs ze beboeten en welke niet", luidde het. Onder druk van de publieke opinie werden de parkeerboetes evenwel in de papiermand gegooid. (eb)
  22/01/10 13u09
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  23-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verkoopt geit om minnares te verwennen: zijn vrouw slaat hem dood

  Man verkoopt geit om minnares te verwennen: zijn vrouw slaat hem dood

  Met een gelijkaardige spade kwam de scheve schaatser aan
zijn einde.
  Met een gelijkaardige spade kwam de scheve schaatser aan zijn einde.
  Merkwaardig familiedrama in Rwanda. Een vrouw heeft haar overspelige echtgenoot doodgeslagen omdat hij de familiegeit had verkocht om nieuwe kleren te kopen voor zijn minnares. Het koppel was vijftien jaar getrouwd. Dat meldt allAfrica.

  Hakspade
  Joyce Mukamurigo (45) sloeg haar man maandag de kop in met een hakspade. Ze was erachter gekomen dat haar echtgenoot een buitenechtelijke relatie had met een buurvrouw. "Ik kon niet meer leven met zijn ontrouw", zei de moeder van vijf kinderen bij haar arrestatie.

  Ruzies over geld
  Buurtbewoners wisten te vertellen dat het koppel de jongste tijd vaak ruzie maakte over geldkwesties. Toch waren ze geschrokken van de doortastende methode die mevrouw Mukamurigo hanteerde om haar overspelige man tot andere gevoelens te brengen.

  De spreekwoordelijke druppel
  "Dat hij ook onze familiegeit verpatste om die slet te plezieren, was de druppel die de emmer deed overlopen", zij de vrouw nog. "Ik pakte een hakspade en sloeg hem de kop in". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam legt gsm-verkeer lam om rustig te kunnen bidden

  Imam legt gsm-verkeer lam om rustig te kunnen bidden

  Een imam in het Nederlandse Tilburg blijkt al het mobiele telefoonverkeer in een straal van tientallen meters rond zijn moskee te hebben lamgelegd om zo rustig te kunnen bidden. In het gebouw werd een zogenoemde gsm-jammer geplaatst. Dat meldt BN/De Stem.

  Verboden
  De Islamitische Stichting voor Opvoeding en Overdracht van de imam Salam werd deze week door de Bredase rechter veroordeeld tot een boete van 650 euro wegens het verstoren van het belverkeer. Een gsm-jammer zendt sterke radiosignalen uit waardoor bellen in de nabij omgeving onmogelijk wordt. Een dergelijk apparaat is verboden omdat het op dezelfde de frequentie als de providers uitzendt. Bovendien worden ook de telefoonlijnen van alle hulpdiensten platgelegd.

  Klachten
  Mensen uit de buurt hadden geklaagd dat ze niet meer mobiel konden bellen. De rechter vond dat de verantwoordelijken van de moskee gewoon een bordje moeten ophangen met de mededeling dat gsm's uitgezet moeten worden. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouw vindt tand in reep chocolade

  Vrouw vindt tand in reep chocolade

  Een Texaanse vrouw zat lekker te snoepen van een reep chocolade toen ze opeens iets vreemds in haar mond voelde. Eerst dacht ze dat het een pinda was, maar het bleek dat ze op een kies zat te kauwen. Dat meldt de tv-zender KLTV.

  Gelukkig waren de tanden van Sue Calhoun niet afgebroken door de kies. Maar vies vond zij het wel. "Elke keer als ik er aan denk, word ik misselijk. Omdat ik niet weet van wie die kies is geweest", luidt het.

  De producent van de repen heeft intussen beloofd nieuw snoepgoed te sturen. Alleen is de vrouw na het incident niet meer zo tuk op snoep. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!