NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  03-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweed steekt 19 muizen in brievenbus van zijn ex

  Zweed steekt 19 muizen in brievenbus van zijn ex


  In Stockholm is een 59-jarige man gearresteerd omdat hij niet minder dan negentien muizen in de brievenbus van zijn ex-vrouw heeft gestopt. De dame is doodsbang van die beestjes en moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Dat meldt de krant Aftonbladet.

  De Zweed was er zich terdege van bewust dat de 37-jarige vrouw een panische angst heeft voor muizen. Om zich te wreken voor het feit dat zij hem in de steek had gelaten, trok hij gisterochtend met een bruine papieren zak vol muizen naar de flat van zijn ex. Hij dropte de inhoud in haar brievenbus.

  Dierenmishandeling

  De diertjes verspreidden zich in het appartement van de dame. Overmand door angst, slaagde zij er toch in de politie te bellen. Het onderzoek wees al snel in de richting van de vroegere partner van het 'slachtoffer'. Hij werd gearresteerd op beschuldiging van bedreiging en dierenmishandeling.

  Gevangen
  De politie kon de muizen allemaal vangen. Ze werden ondergebracht bij een dierenarts. Naar verluidt zou de dader zijn muizen terugeisen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken seksende chauffeur knalt huis binnen

  Dronken seksende chauffeur knalt huis binnen


  Een koppel in Idaho heeft moeten springen voor hun leven nadat een Dodge pickup plots door de gevel van hun huis knalde. Volgens de politie van Lewiston was de chauffeur dronken en was hij op het ogenblik van het ongeval 'verwikkeld in seksuele activiteiten' met zijn passagier. Dat meldt de krant The Lewiston Tribune.

  Bij het ongeval vielen geen gewonden, niet in de auto en niet in het huis. De chauffeur werd gearresteerd voor het rijden onder invloed. De schade aan het huis van Bill en Teresa Roesner wordt geraamd op omgerekend 37.000 euro. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ongerust om nicotineverslaafde hond

  Vrouw ongerust om nicotineverslaafde hond

  .

  Een vrouw uit Peking is ten einde raad. Haar hond, een Cocker Spaniel genaamd Treasure, heeft te kampen met een nicotineverslaving. Ze wil haar viervoeter nu kost wat kost helpen stoppen met roken. Dat schrijft Daily Mail.

  Mevrouw Li zegt dat haar hond minstens 2 sigaretten per dag nodig heeft. "Ik moet tweemaal per dag een sigaret aansteken en in de asbak leggen. Daarna zuigt Treasure de rook als het ware naar binnen."

  Treasure was pas 5 maanden oud toen haar sigarettenverslaving aan het licht kwam. "Wanneer mensen aan het roken waren, achtervolgde ze hen om gewoon maar de geur van de sigaretten te kunnen inhaleren."

  Opeten
  Maar dat is nog niet alles. Wanneer de sigaret op is, speelt Treasure de peuk gewoon naar binnen. "Ze eet alle peuken op en haalt er de tabak uit. Nadien spuwt ze de rest weer uit."

  Een recent bezoekje aan de dierenarts bracht alvast zorgwekkend nieuws. De longen van het hondje zijn aangetast en haar hart en lever zijn groter dan normaal. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  02-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man plast zich dood tegen stroommast die hij omver reed

  Man plast zich dood tegen stroommast die hij omver reed


  Een 50-jarige man in de Amerikaanse deelstaat Washington kwam zonder kleerscheuren uit een auto-ongeval, maar plaste zich daarna dood. Dat melddt de radiozender KXRO.
   
  Roy Messenger was nabij het plaatsje Montesano met zijn auto tegen een elektriciteitsmast gebotst. Hij had zijn gezinsleden getelefoneerd met een vraag op hulp en begon, om van de emotie te bekomen, zijn volle blaas te ledigen. Helaas maakte 's mans urinestraal contact met een afgeknapte stroomkabel. De onfortuinlijke automobilist werd geëlektrocuteerd. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Russische directeurs levend doodgekookt in sauna

  Twee Russische directeurs levend doodgekookt in sauna


  Sauna's hebben als doel een verkwikkend effect te bezorgen aan wie er zich aan waagt. Zo liep het echter niet voor twee Russische bedrijfsleiders uit Kirov. Zij sprongen na hun korte verblijf in de warmtecabine in wat zij dachten een afkoelingsbad te zijn. Helaas had een van de slachtoffers zich ergens van knopje vergist en werden de zakenlui levend verbrand in kokend water.

  Een derde aanwezige wou de heren nog redden, maar kon hen niet uit het bad hijsen, waarvan het water per ongeluk tot koken was gebracht. De onfortuinlijken stierven aan oververhitting.

  Sauna's hebben gewoonlijk een 'afkoelbad' om in te duiken als verfrissing na de hoge zweettemperaturen in de stoomkamer. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden vissen vallen uit de lucht in woestijnstadje

  Honderden vissen vallen uit de lucht in woestijnstadje

  Inwoners van een afgelegen Australisch woestijndorpje schrokken zich een hoedje. Een pittige onweder had niet alleen veel regen en wind in petto... maar ook vallende vissen.

  Honderden witte baarsjes, zowel levende als dode, vielen uit de lucht in Lajamanu. Weersexperten denken dat de visjes werden uit een rivier werden opgezogen in een onweersbui om dus nadien (525 kilometer verder) over een dorp neer te sijpelen. Mark Kersemakers, weerman bij  the Australian Bureau of Meteorology, zegt dat de vissen gemakkelijk tussen de 12.000 en de 15.000 meter hoog zouden 'gevlogen' hebben.

  Dit is echter niet meer de eerste keer dat Lajamanu werd geteisterd door een 'vissenregen'. Volgens Northern Territory News zou dit in 1974 en in 2004 ook al eens het geval zijn geweest.

  Joe Ashley, een 55-jarige man uit Jabiru, nabij Lajamanu, is er alvast niet meer gerust in: "Normaal zwemmen vissen in het water, maar nu komen ze ook al uit de lucht gevallen. Wat als er de volgende keer iets groters naar beneden komt?". De gedachte dat dit eventueel krokodillen zouden kunnen zijn deed de man alleen maar harder huiveren...(ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: inbreker zit vast in schoorsteen

  Video: inbreker zit vast in schoorsteen

  De politie van de Amerikaanse stad Seattle heeft beelden vrijgegeven van een man die tijdens een inbraakpoging in Seward Park Avenue vast raakte in de schoorsteen van een huis.

  "Stop met roepen!"
  Een buurman hoorde de man vanuit zijn benarde positie om hulp schreeuwen. De attente buurtbewoner belde vervolgens de hulpdiensten. "Ze komen eraan, dus stop met roepen!", brulde hij de onhandige would-be misdadiger toe. "Spaar je krachten liever."

  De 23-jarige Shon M. Shanell was amper twee maanden vrijgekomen toen hij zich in dit avontuur stortte. Hij werd na zijn claustrofobische sinterklaaservaring, die bijna zes uur duurde, door de brandweer bevrijd. Hij wordt nu vervolgd voor inbraakpoging. Of hij ook een boete riskeert voor grenzeloze stupiditeit, is niet geweten. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse brouwerij maakt bier met 45 procent alcohol

  Nederlandse brouwerij maakt bier met 45 procent alcohol


  De Almeerse brouwer Jan Nijboer heeft bier met 45 procent alcohol ontwikkeld. Hij komt hiermee in opstand tegen twee niet-Nederlandse brouwers die steeds maar weer met zwaarder bier op de markt komen. Dat liet Nijboer dinsdag weten.
   
  "Ik vind het zo langzamerhand een klein beetje idioterie worden", legt Nijboer, eigenaar van bierbrouwerij Het Koelschip, uit. "En ik vond het wel leuk om in opstand te komen". Momenteel bestaat volgens hem het zwaarste biertje ter wereld uit 41 procent alcohol. Zijn bier Obilix is ondanks het hoge alcoholpercentage nog steeds goed drinkbaar. "Je drinkt het alleen niet als bier, maar als borreltje. In een mooi whisky- of cognacglas." (anp/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPhone-app 'Tigertext' maakt vreemdgaan makkelijker

  IPhone-app 'Tigertext' maakt vreemdgaan makkelijker

  Een nieuwe applicatie voor de iPhone laat gebruikers toe in te stellen dat een verzonden tekst na een bepaalde periode verdwijnt van het toestel van de ontvanger. Het bericht kan niet worden doorgestuurd of bewaard, en is voor schuinsmarcheerders dus een prima snufje om af te spreken met hun minnaar of minnares.

  Zowel de verzender als de ontvanger moeten de software met de toepasselijke naam 'TigerText' installeren. Wanneer alleen de verzender die toepassing heeft, krijgt de ontvanger de vraag om de software te installeren.

  De berichten kunnen niet worden bewaard, omdat ze enkel op de servers van TigerText staan. Wanneer ze daar worden verwijderd, zijn ze dan ook effectief weg. De toepassing bevat de mogelijkheid om een gelezen bericht na zestig seconden te verwijderen, en alle informatie over gemaakte telefoontjes te wissen.

  Privacy
  De toepassing is dus ideaal voor schuinsmarcheerders en andere geniepigaards, maar werd eigenlijk niet voor hen ontwikkeld. Ontwerper Jeffrey Evans is naar eigen zeggen voornamelijk bezorgd over de privacy van zijn klanten. "Mensen sms'en zoals ze praten," zegt hij. "Sommige dingen die ze zeggen, kunnen uit hun context worden gerukt en terug opduiken om hen te achtervolgen."

  Hij wijst erop dat de Europese Unie in 2006 telefonie- en internetoperatoren verplichtte alle gsm-verkeer en e-maildata een zekere tijd bij te houden, en vindt dat een inbreuk op de privacy.

  Sexting
  De man geeft toe dat zijn toepassing interessant kan zijn voor vreemdgangers, of tieners die al eens aan sexting doen of dronken sms'jes versturen. Hij mikt echter eerder op advocaten en hun cliënten, en zakenlui die verwikkeld zijn in ingewikkelde deals.

  De naam 'TigerText' bestond trouwens al voor het seksschandaal rond golfer Tiger Woods uitbrak, zegt Evans. De app staat op iTunes voor 2,5 doillar per maand, zo'n 1,85 euro. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad

  Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad


  Irisscans en vingerafdrukken behoren al lang tot het arsenaal van topspeurders in hun strijd tegen de criminaliteit, maar nu krijgen de misdaadbestrijders er nog een geheim wapen bij. Volgens onderzoekers aan de universiteit van het Britse Bath kunnen neuzen de ultieme manier worden om mensen te identificeren.

  Volledig plaatje
  De researchers scanden neuzen in 3D en deelden de reukorganen in volgens kenmerken als tip en brugprofiel. Zo stelden ze zes types neus vast: Romeins, Grieks, Nubisch, havik, snob en wipneus. Met de basiskennis op zak slagen ze er makkelijker in om gelaatstrekken van mensen te onderscheiden. "Tot nu toe waren neuzen grotendeels genegeerd in de biometrie, de studie van het gelaat", zegt Dr Adrian Evans van de universiteit. "Oren en ogen kennen we onderhand van binnen en van buiten, het werd tijd om het volledige gezichtsplaatje te kennen."

  PhotoFace-systeem
  De onderzoekers gebruikten het PhotoFace-systeem om 3D-scans te maken en kunnen zo veel fijner onderzoek verrichten dan voorheen. "In vergelijking met de iristechnologie staan we nog nergens, maar ons systeem heeft ook zijn voordelen", vindt Evans. "Zo zijn irisscans zeer doeltreffend, maar het is verschrikkelijk moeilijk om zo'n onderzoek accuraat uit te voeren. Misdadigers kunnen hun irissen verbergen door een bril of door hun ogen dicht te knijpen, of ze zelfs wijder maken door oogdruppels te gebruiken. Met de oren zijn er ook problemen: die stop je gewoon weg onder je haar."

  "Uiteraard kunnen mensen die niet willen herkend worden hun neus laten breken of plastische chirurgie ondergaan, maar laat ons wel wezen: dat is al een behoorlijk drastische ingreep."

  Evans hoopt nu dat de veelbelovende onderzoeksresultaten ook in de praktijk succesvol zullen blijken. "Deze nieuwe techniek heeft in elk geval potentieel", maakt hij zich sterk. "In combinatie met andere opsporingsmethodes kan hij de identificatie van personen veel makkelijker maken." (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atoomkelder te koop op eBay

  Atoomkelder te koop op eBay


  Op zoek naar bescherming in een onveilige wereld? Op eBay vind je misschien wat je zoekt. Daar loopt momenteel een veiling voor een schuilkelder die bestand is tegen een nucleaire aanval op Groot-Brittannië.

  De bunker ligt in Derbyshire Dales in het hart van Engeland en werd eind jaren '50 gebouwd door de Royal Observer Corps, die bij het begin van de Koude Oorlog de verantwoordelijkheid kregen om nucleaire aanvallen te rapporteren. Na de val van de Sovjetunie en het einde van de Koude Oorlog raakten de bunkers in onbruik.

  Bij de bunker hoort ook een stuk privaat land van 5x5 meter. De bunker zelf is in goede staat en beschikt over onder andere over een stapelbed, een chemisch toilet, een bureau en een kast. Het huidige bod bedraagt 19.500 pond (21.849,76 euro). Bieden kan nog tot 7 maart. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte

  Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte


  Een 53-jarige melkveehouder uit het Nederlandse Houwerzijl (in de provincie Groningen) moet een half jaar de cel in omdat zijn 11-jarige zoontje een ernstig ongeluk veroorzaakte nadat de boer zijn tractor aan hem had uitgeleend. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

  De man liet de jongen in 2008 op een tractor zonder licht rijden. Hij zette het voertuig aan de kant van de weg, maar was moeilijk zichtbaar. Daardoor knalde een bromfietser er tegen. Het slachtoffer is sindsdien blind aan beide ogen. De rechter legde de man een half jaar celstraf op, waarvan drie maanden voorwaardelijk. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland

  Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland


  Naakt fietsen is in Nieuw-Zeeland geen probleem. Een rechtbank maakte vandaag een vonnis ongedaan tegen een bouwvakker die vorig jaar poedelnaakt op zijn fiets reed.
   
  Een autobestuurder verwittigde de politie, die de man aanhield. In eerste instantie werd hij tot een boete van omgerekend 100 euro veroordeeld. De rechter in beroep oordeelde anders en vond dat er niets aanstootgevend is aan naakt fietsen.
   
  Geen vuile was
  "Het is een kwestie van levensstijl", zei fietser Nick Lowe (40) in een kranteninterview. "Ik voel me nu eenmaal niet goed in mijn vel met kleren aan. Ik loop thuis naakt rond, ik maai mijn gras af in mijn blootje en onderhoud ook de rest van mijn tuin in mijn adamskostuum. Waarom een hoop vuile was produceren als dat niet nodig is? " (belga/lb)
  02/03/10 09u28
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  01-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf nu testen mannen vruchtbaarheid discreet thuis

  Vanaf nu testen mannen vruchtbaarheid discreet thuis


  Een nieuw instrument dat lijkt op een zwangerschapstest dat het aantal zaadcellen bij mannen controleert zal snel in Europa op de markt komen. Zo kunnen mannen in alle discretie testen of zij de oorzaak van een uitblijvende zwangerschap zijn.

  96 procent accuraat

  De test is bedoeld voor koppels die al even proberen zwanger te raken, maar nog niet klaar zijn om professionele hulp te zoeken, aldus ontwikkelaar John Herr. Het product kost ongeveer 20 euro, dat is heel wat goedkoper dan een bezoekje aan een arts. Uit onderzoek blijkt dat deze test 96 procent accuraat is, hij werkt door een antigen op te sporen dat je vind aan de kop van een zaadcel. Normaal sperma bevat 20 miljoen zaadcellen per milliliter, de test geeft aan wanneer je hieronder zit of wanneer je er extreem weinig  onder de vijf miljoen) hebt. "De test vertelt een man hoe erg het het met zijn vruchtbaarheid gesteld is. Als de test aangeeft dat hij weinig zaadcellen heeft, moet hij medische hulp zoeken." (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jezus Christus was allesbehalve arm"

  "Jezus Christus was allesbehalve arm"


  Met Kerstmis vieren de christenen dat Jezus Christus op 25 december van het jaar 0 (eigenlijk: -3) arm in een stalletje nabij Betlehem is geboren. Volgens dominee Thomas Anderson van de 'Living World Bible Church' in Mesa (Arizona) kan Jezus niet arm zijn geweest, gezien hij bij zijn geboorte waardevolle giften kreeg als goud, wierook en mirre.
   
  Zijn ouders, Jozef en Maria, leefden en reisden in stijl, zegt de geestelijke ook. Zo trokken zij per ezel naar Betlehem, wat toen min of meer gelijkstond aan een Cadillac. Armen aten immers hun ezels op en ezels waren in die tijd gewoonweg het beste transportmiddel. Bij zijn dood, 33 jaar later, dobbelden Romeinse soldaten om de onderkleding van Jezus Christus aan het kruis.
   
  Dat Jezus niet arm kan zijn geweest, is ook ingebed in de controversiële 'welvaartsdoctrine'. Die zegt dat God de gelovigen beloont met financiële voorspoed en spirituele giften. (anp/svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezus verschijnt in emmer tomatensaus

  Jezus verschijnt in emmer tomatensaus

  Jezus Christus is verschenen in een emmer tomatensaus. Het 'wonder' voltrok zich in een pizzeria in Pennsylvania en werd vastgeleged op film. Dat meldt The Times Tribune.

  "God heeft ons toegelachen", zegt Mary Louise Salerno (65). Zij goot de emmer met tomatensaus leeg. Wat in de plastic pot overbleef, was het beeld van een man met een baard en lang haar. Voor de diepgelovige vrouw was het duidelijk: dit was een teken van God.

  Afgewassen
  De emmer werd gefilmd, op YouTube gepost en vervolgens in de koelkast gestopt. De vrouw heeft inmiddels haar toestemming gegeven om de emmer af te wassen. "We willen helemaal geen munt slaan uit deze verschijning. Ik ben er van overtuigd dat dit een teken was. Dat volstaat voor mij". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.500 euro voor zeldzaam Nintendo-spel

  30.500 euro voor zeldzaam Nintendo-spel


  Een man uit de Amerikaanse staat North Carolina heeft maar liefst 41.300 dollar (bijna 30.500 euro) gekregen voor een spel van de oude Nintendo NES-console. Dave uit Kansas ging rommelen in zijn kelder nadat eenzelfde game bijna 10.000 euro had opgebracht. Hij stond op het punt het spel weg te geven aan een liefdadigheidsactie.

  Zeldzaam
  Het gaat om de Amerikaanse versie van het spel 'Family Fitness: Stadium Events', dat maar heel even in de winkels heeft gelegen. Nintendo kocht kort na de release de rechten op de game over van Bandai, en riep alle 'Stadium Events'-games terug. Het spel werd opnieuw uitgebracht onder de naam 'World Class Track Meet'. Van 'Stadium Events' zouden slechts zo'n 200 exemplaren verkocht zijn, waardoor het een felbegeerd item is voor verzamelaars.

  Niet uitgepakt
  Het exemplaar van Dave was zoveel waard, omdat het nog in de originele doos zat met plastic folie rond. Het spel heeft namelijk een speciale vloermat nodig, en Dave heeft er nooit een bemachtigd. Vorige maand werd een iets minder goed bewaard exemplaar nog verkocht voor meer dan 13.105 dollar (9.650 euro). (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlucht afgelast door gigantische rat op vliegtuig

  Vlucht afgelast door gigantische rat op vliegtuig


  Op de luchthaven van Ottawa was een vliegtuig van Air Canada aan het taxiën om op te stijgen  toen een passagier een gigantische rat opmerkte in de opbergruimte. De piloot besliste om het toestel aan de grond te houden om een zoektocht naar het knaagdier te kunnen starten. Alle passagiers moesten de Boeing 767 verlaten.

  Maar de rat dacht daar duidelijk anders over en wou niet gevonden worden. Zelfs na een intensieve speurtocht in het vliegtuig, kon het beest niet  gelokaliseerd worden, waardoor de vlucht naar Londen tenslotte werd afgelast. De passagiers moesten in Ottowa overnachten om de dag erna mee te vliegen met een andere vlucht.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stewardessen gaan op de vuist: vlucht gecanceld

  Stewardessen gaan op de vuist: vlucht gecanceld

  Een vlucht van de maatschappij Pinnacle Airlines moest afgelast worden nadat twee stewardessen met mekaar waren beginnen te vechten voor het opstijgen.

  De twee vrouwelijke leden van de crew begonnen eerst gewoon te bekvechten wegens een meningsverschil alvorens met mekaar op de vuist te gaan. Het handgemeen ontspoorde zodanig dat de piloot geen andere mogelijkheid zag dan het volledige vliegtuig te evacueren en de vlucht van Rochester naar Atlanta af te lasten.

  De passagiers werden met een andere vlucht naar hun bestemming gebracht. De vliegtuigmaatschappij Pinnacle Airlines heeft een onderzoek bevolen en de vechtlustige stewardessen geschorst. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drankverslaafde aap moet in behandeling

  Drankverslaafde aap moet in behandeling


  Zhora, een chimpansee uit een Russische zoo, moet naar een ontwenningskliniek. De bezoekers hebben het dier op het slechte pad gebracht door haar zat te voeren en sigaretten aan te bieden. Dat meldt de krant Komsomolskaya Pravda.

  Circus
  Zhora verblijft nu al vijf jaar in de dierentuin van Rostov en dat heeft haar geen goed gedaan. Het dier, dat in een vorig leven circusartiest was, heeft een zware alcohol- en nicotineverslaving opgelopen. Schuldigen zijn de bezoekers van de zoo die het arme dier sigaretten lieten roken en sterke drank lieten drinken.

  Ontwenning
  "Ondanks de driedubbele omheining rond het verblijf van Zhora, bleven de mensen haar sigaretten en flessen drank toegooien", zegt Nadezhda Yeutushenko van de dierentuin. "Verbodsborden haalden ook niets uit. De mensen vonden het blijkbaar hilarisch om de fratsen van de dronken Zhora te aanschouwen", luidt het nog. Om de chimpansee van haar verslavingen af te helpen, wordt ze nu overgebracht naar een dierentuin in de Tatarije. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!