NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  03-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 jaar cel na stelen pakje kaas

  8 jaar cel na stelen pakje kaas


  Een man in Californië heeft een celstraf van 8 jaar gekregen nadat hij een stuk kaas van 2,8 euro had gestolen. Dat meldt The Sun.

  Oorspronkelijk werd levenslang geëist tegen Robert Ferguson, omdat in Californië de 'Three strikes and you're out' regel nog steeds van kracht is. Deze houdt in dat een dief, die voor de 3de keer wordt betrapt, de gevangenis in moet. Na het psychologische rapport bleek echter dat een gevangenisstraf op basis hiervan veel te zwaar zou zijn.

  Ferguson is dus niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd al 13 keer veroordeeld en bracht 22 van de laatste 27 jaar door achter de tralies. In 1994 ontsnapte hij al eens aan de 'three strikes' straf.

  De advocaat van de kaasdief was echter van oordeel dat "het merendeel van de veroordelingen voorkwamen wanneer Ferguson nog jong was en dat pietluttigheden als deze veel te licht zijn om er een celstraf voor te eisen. Het gaat tenslotte maar om een pakje kaas." (ypu)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits dorp verkoopt gaten in wegdek

  Duits dorp verkoopt gaten in wegdek


  Veel Duitse overheden weten niet hoe ze de reparaties van de door de harde winter beschadigde straten en wegen moeten betalen. Het dorp Niederzimmern heeft er iets op gevonden: de gemeente in deelstaat Thüringen verkoopt de gaten in het wegdek.

  Voor 50 euro kunnen belangstellenden 'eigenaar' worden van een gat in de weg. Bij de reparatie worden platen verwerkt in het wegdek. De 'eigenaar' van het opgevulde gat mag dan bepalen welke tekst erop komt te staan. (anp/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hazerug met mosterdroomsaus, Knolselderpuree en Witloof Gewikkeld in Breydelspek

  Hazerug met mosterdroomsaus, Knolselderpuree en Witloof Gewikkeld in Breydelspek

  Hazerug met mosterdroomsaus, Knolselderpuree en Witloof Gewikkeld
in Breydelspek

  Seizoen: Winter

  Bereidingstijd: 0’-30’

  Breydelingrediënt: Breydelspek

  1046 calorieën/persoon

  Ingrediënten

  (Voor 4 personen)

  2 ontvliesde hazeruggen
  4 stuks witloof
  4 sneetjes breydelspek
  1 zakje veenbessen
  250 à 500 gram kristalsuiker (naar eigen smaak)
  5 dl rode wijn
  1/2 knolselder
  4 aardappelen
  Muskaatnoot
  Peper
  Zout
  Boter
  25 cl room
  15 cl wildfond
  1 à 2 eetlepels mosterd
  Jenever

  Bereidingswijze

  De knolselderpuree:
  Snijd de knolselder en aardappelen in gelijke blokjes en breng deze in gezouten water aan de kook.
  Giet af en breng op smaak met peper, zout, muskaatnoot, boter en een beetje room.

  Het witloof:
  Snijd het harde gedeelte uit het witloof en bak deze kort aan in een beetje boter.
  Voeg een beetje water toe en laat verder koken onder deksel op een matig vuur.
  Wikkel het gare witloof in het Breydelspek en bak bruin in een hete pan.
  Hou het witloof warm in een oven op 170°.

  De hazerug:
  Verwijder het vet van de hazeruggen en bak ze aan elke zijde bruin.
  Hou de ruggen warm in de oven op 170°C, afgedekt met folie.

  De mosterdroomsaus:
  Giet het vet uit de braadpan en blus met de fond en de room en afkruiden met peper en zout en wat laten inkoken.
  Breng op smaak met wat jenever en mosterd.

  De veenbessen:
  Doe de veenbessen en kristalsuiker in een pot, overgiet deze met de rode wijn tot ze volledig onderstaan.
  Laat volledig inkoken.

  Smakelijk

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roemenen betalen belasting op fastfood

  Roemenen betalen belasting op fastfood

  Roemenen moeten binnenkort belasting betalen op producten die veel suiker en vet bevatten, zoals hamburgers, chips en frisdrank. Een revolutie, zeggen gezondheidsexperts, en een voorbeeld voor de rest van de wereld.


  Volgens de Roemeense regering moet de heffing ervoor zorgen dat mensen gezonder gaan eten. De helft van de 22 miljoen Roemenen is te dik, blijkt uit officiële cijfers. "Roemenen moeten worden heropgevoed in hoe ze normaal moeten eten", zei Adrian Streinu-Cercel, staatssecretaris van Volksgezondheid, tegen lokale media. Het Roemeense parlement zal de wet deze maand naar verwachting goedkeuren.

  Symbool van vrijheid
  Voor veel Roemenen was fastfood na de val van het communisme het symbool van vrijheid en een teken van welvaart. De snelle hap is ongekend populair, net als in andere landen in Oost-Europa. De gevolgen blijven niet uit. Obesitas komt er steeds meer voor, zegt de Praagse professor Vojtech Hainer, voormalig hoofd van de Europese Vereniging van Onderzoek naar Obesitas. "De levensstijl wordt steeds 'westerser', met meer tv kijken, meer computeren, minder bewegen, meer autorijden en meer fastfood."

  Gecombineerd met de traditionele, voedzame keuken van aardappel en vet varkensvlees zorgt dat ervoor dat meer dan de helft van de Hongaren, Tsjechen en Slovaken te zwaar zijn, blijkt uit onderzoek van de OESO.

  Volgens veel experts is de vettaks echter geen wondermiddel. "Alleen een paar ongezonde producten belasten is niet genoeg", zegt voedingsdeskundige Cristian Panaite in Boekarest. "Mensen moeten duidelijk informatie krijgen over wat gezond is en moeten worden gestimuleerd hun gedrag te veranderen."

  Armoede
  Voedingsbedrijven hebben kritiek op de heffing. Volgens hen eten Roemenen ongezond omdat ze arm zijn. Door de taks nemen de kosten toe en dat maakt de situatie alleen maar erger. Het gemiddelde maandloon in Roemenië bedraagt 350 euro, waarvan de helft wordt besteed aan voedsel.

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hoopt dat de effecten van de belasting op armoede goed worden onderzocht. Over de taks is de organisatie voorzichtig positief. "Als een dergelijke belasting wordt gecombineerd met een goede campagne, kan ze effectief zijn", aldus Timothy Armstrong van de afdeling gezondheidsvoorlichting.

  De Europese Alliantie voor Volksgezondheid (EPHA),  een internationale organisatie, steunt de nieuwe heffing. "Andere Europese landen zouden dit voorbeeld moeten volgen", aldus een woordvoerder. (IPS/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gentse onderzoekers besturen robot via hersenen

  Gentse onderzoekers besturen robot via hersenen


  Onderzoekers van de Universiteit van Gent zijn erin geslaagd een schaalmodel van een robotarm aan te sturen met behulp van hersensignalen. Die signalen worden door een computer verwerkt. Deze brain-computer interfaces (BCI) worden ontwikkeld in de hoop dat ze in de toekomst dienst kunnen doen als communicatiekanaal voor mensen met een zware handicap en als hulpmiddel in de revalidatie.

  Minuscuul kleine voltages
  Hersensignalen van minuscuul kleine voltages worden opgemeten en vervolgens door computers verwerkt tot bruikbare informatie. De onderzoekers plaatsen elektroden op of in het hoofd van de proefpersoon, analyseren de signalen en gebruiken ze om een extern apparaat aan te sturen. Het opzet lijkt volgens de Gentse universiteit simpel, maar de benodigde computerprogramma's zijn dit allerminst.
   
  Verlamming
  BCI-systemen richtten zich aanvankelijk enkel op patiënten met zware handicaps, zoals volledige of partiële verlammingen na een ongeval of beroerte. "Deze mensen zijn meestal volledig afhankelijk van de personen rond hen. Dankzij BCI kunnen zij een gedeelte van hun onafhankelijkheid terugwinnen. Daarnaast lijkt voor deze systemen ook een plaatsje weggelegd in revalidatiecentra, de PC-gamingindustrie en als waarnemingssysteem in beroepen waar een bepaalde graad van oplettendheid vereist is", luidt het.
   
  Cyborgs
  Met deze realisatie lijkt volgens de onderzoekers een oude droom werkelijkheid te worden. Sinds de uitvinding van de microchip fantaseert de mens over zogenaamde cyborgs, een samensmelting tussen mens en machine. Wat toen nog sciencefiction was, lijkt nu steeds meer tot de mogelijkheden te behoren, aldus de universiteit. (belga/svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanen doden vos

  Hanen doden vos


  In het Britse Basildon hebben vier hanen een heroïsche strijd geleverd met een vos die hun hok was binnengedrongen. De vos heeft het onderspit moeten delven en werd dood aangetroffen in de kippenren.

  Dude, Izzy, Pongo en Pecky - zo heten de hanen - hebben met vereende krachten de indrigner een kopje kleiner gemaakt. Het kadaver van de vos werd aangetroffen door kippeneigenares Michelle Cordell (43) toen ze 's morgens eieren wilde gaan rapen in de ren. "Het ziet er naar uit dat ze de vos gewoon hebben doodgepikt", zegt de vrouw.

  Eerdere aanslag
  Mevrouw Cordell kocht de hanen vorig jaar. Rond Kerstmis was een vos haar kippenren al binnengedrongen. Toen sneuvelden twee kippen. Sindsien merkte de vrouw dat haar hanen waakzamer en strijdlustiger waren. Dat heeft de vos nu tot zijn schade moeten ondervinden. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viagra redt stier van slachtbank

  Viagra redt stier van slachtbank

  Viagra kan niet alleen nuttig zijn voor de mens, ook bij dieren kan het erectiemiddel soelaas brengen. De Engelse stier Boris presteerde niet zoals het moest en dreigde naar het slachthuis te moeten. Uiteindelijk kreeg een kruidenversie van Viagra de stier weer bronstig en redde hem van de slachtbank.

  Enkele weken geleden had de Engelse boer Dave Joyce (41) uit Solihull al een afspraak bij de slager geboekt voor de vierjarige Limousin-stier wegens ondermaatse prestaties bij het bestijgen van zijn kudde koeien. Op de valreep probeerde de veehouder nog een noodoplossing uit. De kruiden-Viagra deed Boris weer steigeren, exact twee dagen voor zijn afspraak op de slachtbank.

  Nooit zo bronstig
  "Omdat we Boris zo'n toffe stier vonden, bleven we naar alternatieven voor het slachthuis zoeken", legt Dave Joyce uit. "Sinds de behandeling met die kruiden-Viagra hebben we hem nog nooit zo bronstig gezien. Als de koeien uit de stal komen, is hij er als de kippen bij om toe te slaan, bij wijze van spreken. We hebben er weer het volste vertrouwen in dat we ons aan kalveren mogen verwachten. Nu we dagelijks die natuurlijke Viagra in zijn voederbak draaien, zien we ons niet meer verplicht om hem door de vleesmolen te laten halen om vervolgens in hamburgers te belanden."

  Internet
  Rob Smith, de 52-jarige assistent van Dave, ontdekte het product op het internet. Het is een mengeling van Horny Goat Weed, Cordyceps, Damiana, Avena, Sativa en Muira Puama. Al die producten met namen als klokken claimen dat ze een beter seksleven brengen. Voor mens én dier blijkt nu.

  Bang Bang worsten
  Dave is zo onder de indruk van de werking van het product dat hij die meteen in zijn ambachtelijke boerenworst draaide. De 'Bang Bang' worsten bevatten een kleine dosis van het wondermiddel en zijn te koop in zijn boerderij. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweed steekt 19 muizen in brievenbus van zijn ex

  Zweed steekt 19 muizen in brievenbus van zijn ex


  In Stockholm is een 59-jarige man gearresteerd omdat hij niet minder dan negentien muizen in de brievenbus van zijn ex-vrouw heeft gestopt. De dame is doodsbang van die beestjes en moest in het ziekenhuis opgenomen worden. Dat meldt de krant Aftonbladet.

  De Zweed was er zich terdege van bewust dat de 37-jarige vrouw een panische angst heeft voor muizen. Om zich te wreken voor het feit dat zij hem in de steek had gelaten, trok hij gisterochtend met een bruine papieren zak vol muizen naar de flat van zijn ex. Hij dropte de inhoud in haar brievenbus.

  Dierenmishandeling

  De diertjes verspreidden zich in het appartement van de dame. Overmand door angst, slaagde zij er toch in de politie te bellen. Het onderzoek wees al snel in de richting van de vroegere partner van het 'slachtoffer'. Hij werd gearresteerd op beschuldiging van bedreiging en dierenmishandeling.

  Gevangen
  De politie kon de muizen allemaal vangen. Ze werden ondergebracht bij een dierenarts. Naar verluidt zou de dader zijn muizen terugeisen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken seksende chauffeur knalt huis binnen

  Dronken seksende chauffeur knalt huis binnen


  Een koppel in Idaho heeft moeten springen voor hun leven nadat een Dodge pickup plots door de gevel van hun huis knalde. Volgens de politie van Lewiston was de chauffeur dronken en was hij op het ogenblik van het ongeval 'verwikkeld in seksuele activiteiten' met zijn passagier. Dat meldt de krant The Lewiston Tribune.

  Bij het ongeval vielen geen gewonden, niet in de auto en niet in het huis. De chauffeur werd gearresteerd voor het rijden onder invloed. De schade aan het huis van Bill en Teresa Roesner wordt geraamd op omgerekend 37.000 euro. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ongerust om nicotineverslaafde hond

  Vrouw ongerust om nicotineverslaafde hond

  .

  Een vrouw uit Peking is ten einde raad. Haar hond, een Cocker Spaniel genaamd Treasure, heeft te kampen met een nicotineverslaving. Ze wil haar viervoeter nu kost wat kost helpen stoppen met roken. Dat schrijft Daily Mail.

  Mevrouw Li zegt dat haar hond minstens 2 sigaretten per dag nodig heeft. "Ik moet tweemaal per dag een sigaret aansteken en in de asbak leggen. Daarna zuigt Treasure de rook als het ware naar binnen."

  Treasure was pas 5 maanden oud toen haar sigarettenverslaving aan het licht kwam. "Wanneer mensen aan het roken waren, achtervolgde ze hen om gewoon maar de geur van de sigaretten te kunnen inhaleren."

  Opeten
  Maar dat is nog niet alles. Wanneer de sigaret op is, speelt Treasure de peuk gewoon naar binnen. "Ze eet alle peuken op en haalt er de tabak uit. Nadien spuwt ze de rest weer uit."

  Een recent bezoekje aan de dierenarts bracht alvast zorgwekkend nieuws. De longen van het hondje zijn aangetast en haar hart en lever zijn groter dan normaal. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  02-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man plast zich dood tegen stroommast die hij omver reed

  Man plast zich dood tegen stroommast die hij omver reed


  Een 50-jarige man in de Amerikaanse deelstaat Washington kwam zonder kleerscheuren uit een auto-ongeval, maar plaste zich daarna dood. Dat melddt de radiozender KXRO.
   
  Roy Messenger was nabij het plaatsje Montesano met zijn auto tegen een elektriciteitsmast gebotst. Hij had zijn gezinsleden getelefoneerd met een vraag op hulp en begon, om van de emotie te bekomen, zijn volle blaas te ledigen. Helaas maakte 's mans urinestraal contact met een afgeknapte stroomkabel. De onfortuinlijke automobilist werd geëlektrocuteerd. (dpa/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Russische directeurs levend doodgekookt in sauna

  Twee Russische directeurs levend doodgekookt in sauna


  Sauna's hebben als doel een verkwikkend effect te bezorgen aan wie er zich aan waagt. Zo liep het echter niet voor twee Russische bedrijfsleiders uit Kirov. Zij sprongen na hun korte verblijf in de warmtecabine in wat zij dachten een afkoelingsbad te zijn. Helaas had een van de slachtoffers zich ergens van knopje vergist en werden de zakenlui levend verbrand in kokend water.

  Een derde aanwezige wou de heren nog redden, maar kon hen niet uit het bad hijsen, waarvan het water per ongeluk tot koken was gebracht. De onfortuinlijken stierven aan oververhitting.

  Sauna's hebben gewoonlijk een 'afkoelbad' om in te duiken als verfrissing na de hoge zweettemperaturen in de stoomkamer. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden vissen vallen uit de lucht in woestijnstadje

  Honderden vissen vallen uit de lucht in woestijnstadje

  Inwoners van een afgelegen Australisch woestijndorpje schrokken zich een hoedje. Een pittige onweder had niet alleen veel regen en wind in petto... maar ook vallende vissen.

  Honderden witte baarsjes, zowel levende als dode, vielen uit de lucht in Lajamanu. Weersexperten denken dat de visjes werden uit een rivier werden opgezogen in een onweersbui om dus nadien (525 kilometer verder) over een dorp neer te sijpelen. Mark Kersemakers, weerman bij  the Australian Bureau of Meteorology, zegt dat de vissen gemakkelijk tussen de 12.000 en de 15.000 meter hoog zouden 'gevlogen' hebben.

  Dit is echter niet meer de eerste keer dat Lajamanu werd geteisterd door een 'vissenregen'. Volgens Northern Territory News zou dit in 1974 en in 2004 ook al eens het geval zijn geweest.

  Joe Ashley, een 55-jarige man uit Jabiru, nabij Lajamanu, is er alvast niet meer gerust in: "Normaal zwemmen vissen in het water, maar nu komen ze ook al uit de lucht gevallen. Wat als er de volgende keer iets groters naar beneden komt?". De gedachte dat dit eventueel krokodillen zouden kunnen zijn deed de man alleen maar harder huiveren...(ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: inbreker zit vast in schoorsteen

  Video: inbreker zit vast in schoorsteen

  De politie van de Amerikaanse stad Seattle heeft beelden vrijgegeven van een man die tijdens een inbraakpoging in Seward Park Avenue vast raakte in de schoorsteen van een huis.

  "Stop met roepen!"
  Een buurman hoorde de man vanuit zijn benarde positie om hulp schreeuwen. De attente buurtbewoner belde vervolgens de hulpdiensten. "Ze komen eraan, dus stop met roepen!", brulde hij de onhandige would-be misdadiger toe. "Spaar je krachten liever."

  De 23-jarige Shon M. Shanell was amper twee maanden vrijgekomen toen hij zich in dit avontuur stortte. Hij werd na zijn claustrofobische sinterklaaservaring, die bijna zes uur duurde, door de brandweer bevrijd. Hij wordt nu vervolgd voor inbraakpoging. Of hij ook een boete riskeert voor grenzeloze stupiditeit, is niet geweten. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse brouwerij maakt bier met 45 procent alcohol

  Nederlandse brouwerij maakt bier met 45 procent alcohol


  De Almeerse brouwer Jan Nijboer heeft bier met 45 procent alcohol ontwikkeld. Hij komt hiermee in opstand tegen twee niet-Nederlandse brouwers die steeds maar weer met zwaarder bier op de markt komen. Dat liet Nijboer dinsdag weten.
   
  "Ik vind het zo langzamerhand een klein beetje idioterie worden", legt Nijboer, eigenaar van bierbrouwerij Het Koelschip, uit. "En ik vond het wel leuk om in opstand te komen". Momenteel bestaat volgens hem het zwaarste biertje ter wereld uit 41 procent alcohol. Zijn bier Obilix is ondanks het hoge alcoholpercentage nog steeds goed drinkbaar. "Je drinkt het alleen niet als bier, maar als borreltje. In een mooi whisky- of cognacglas." (anp/gb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPhone-app 'Tigertext' maakt vreemdgaan makkelijker

  IPhone-app 'Tigertext' maakt vreemdgaan makkelijker

  Een nieuwe applicatie voor de iPhone laat gebruikers toe in te stellen dat een verzonden tekst na een bepaalde periode verdwijnt van het toestel van de ontvanger. Het bericht kan niet worden doorgestuurd of bewaard, en is voor schuinsmarcheerders dus een prima snufje om af te spreken met hun minnaar of minnares.

  Zowel de verzender als de ontvanger moeten de software met de toepasselijke naam 'TigerText' installeren. Wanneer alleen de verzender die toepassing heeft, krijgt de ontvanger de vraag om de software te installeren.

  De berichten kunnen niet worden bewaard, omdat ze enkel op de servers van TigerText staan. Wanneer ze daar worden verwijderd, zijn ze dan ook effectief weg. De toepassing bevat de mogelijkheid om een gelezen bericht na zestig seconden te verwijderen, en alle informatie over gemaakte telefoontjes te wissen.

  Privacy
  De toepassing is dus ideaal voor schuinsmarcheerders en andere geniepigaards, maar werd eigenlijk niet voor hen ontwikkeld. Ontwerper Jeffrey Evans is naar eigen zeggen voornamelijk bezorgd over de privacy van zijn klanten. "Mensen sms'en zoals ze praten," zegt hij. "Sommige dingen die ze zeggen, kunnen uit hun context worden gerukt en terug opduiken om hen te achtervolgen."

  Hij wijst erop dat de Europese Unie in 2006 telefonie- en internetoperatoren verplichtte alle gsm-verkeer en e-maildata een zekere tijd bij te houden, en vindt dat een inbreuk op de privacy.

  Sexting
  De man geeft toe dat zijn toepassing interessant kan zijn voor vreemdgangers, of tieners die al eens aan sexting doen of dronken sms'jes versturen. Hij mikt echter eerder op advocaten en hun cliënten, en zakenlui die verwikkeld zijn in ingewikkelde deals.

  De naam 'TigerText' bestond trouwens al voor het seksschandaal rond golfer Tiger Woods uitbrak, zegt Evans. De app staat op iTunes voor 2,5 doillar per maand, zo'n 1,85 euro. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad

  Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad


  Irisscans en vingerafdrukken behoren al lang tot het arsenaal van topspeurders in hun strijd tegen de criminaliteit, maar nu krijgen de misdaadbestrijders er nog een geheim wapen bij. Volgens onderzoekers aan de universiteit van het Britse Bath kunnen neuzen de ultieme manier worden om mensen te identificeren.

  Volledig plaatje
  De researchers scanden neuzen in 3D en deelden de reukorganen in volgens kenmerken als tip en brugprofiel. Zo stelden ze zes types neus vast: Romeins, Grieks, Nubisch, havik, snob en wipneus. Met de basiskennis op zak slagen ze er makkelijker in om gelaatstrekken van mensen te onderscheiden. "Tot nu toe waren neuzen grotendeels genegeerd in de biometrie, de studie van het gelaat", zegt Dr Adrian Evans van de universiteit. "Oren en ogen kennen we onderhand van binnen en van buiten, het werd tijd om het volledige gezichtsplaatje te kennen."

  PhotoFace-systeem
  De onderzoekers gebruikten het PhotoFace-systeem om 3D-scans te maken en kunnen zo veel fijner onderzoek verrichten dan voorheen. "In vergelijking met de iristechnologie staan we nog nergens, maar ons systeem heeft ook zijn voordelen", vindt Evans. "Zo zijn irisscans zeer doeltreffend, maar het is verschrikkelijk moeilijk om zo'n onderzoek accuraat uit te voeren. Misdadigers kunnen hun irissen verbergen door een bril of door hun ogen dicht te knijpen, of ze zelfs wijder maken door oogdruppels te gebruiken. Met de oren zijn er ook problemen: die stop je gewoon weg onder je haar."

  "Uiteraard kunnen mensen die niet willen herkend worden hun neus laten breken of plastische chirurgie ondergaan, maar laat ons wel wezen: dat is al een behoorlijk drastische ingreep."

  Evans hoopt nu dat de veelbelovende onderzoeksresultaten ook in de praktijk succesvol zullen blijken. "Deze nieuwe techniek heeft in elk geval potentieel", maakt hij zich sterk. "In combinatie met andere opsporingsmethodes kan hij de identificatie van personen veel makkelijker maken." (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atoomkelder te koop op eBay

  Atoomkelder te koop op eBay


  Op zoek naar bescherming in een onveilige wereld? Op eBay vind je misschien wat je zoekt. Daar loopt momenteel een veiling voor een schuilkelder die bestand is tegen een nucleaire aanval op Groot-Brittannië.

  De bunker ligt in Derbyshire Dales in het hart van Engeland en werd eind jaren '50 gebouwd door de Royal Observer Corps, die bij het begin van de Koude Oorlog de verantwoordelijkheid kregen om nucleaire aanvallen te rapporteren. Na de val van de Sovjetunie en het einde van de Koude Oorlog raakten de bunkers in onbruik.

  Bij de bunker hoort ook een stuk privaat land van 5x5 meter. De bunker zelf is in goede staat en beschikt over onder andere over een stapelbed, een chemisch toilet, een bureau en een kast. Het huidige bod bedraagt 19.500 pond (21.849,76 euro). Bieden kan nog tot 7 maart. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte

  Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte


  Een 53-jarige melkveehouder uit het Nederlandse Houwerzijl (in de provincie Groningen) moet een half jaar de cel in omdat zijn 11-jarige zoontje een ernstig ongeluk veroorzaakte nadat de boer zijn tractor aan hem had uitgeleend. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

  De man liet de jongen in 2008 op een tractor zonder licht rijden. Hij zette het voertuig aan de kant van de weg, maar was moeilijk zichtbaar. Daardoor knalde een bromfietser er tegen. Het slachtoffer is sindsdien blind aan beide ogen. De rechter legde de man een half jaar celstraf op, waarvan drie maanden voorwaardelijk. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland

  Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland


  Naakt fietsen is in Nieuw-Zeeland geen probleem. Een rechtbank maakte vandaag een vonnis ongedaan tegen een bouwvakker die vorig jaar poedelnaakt op zijn fiets reed.
   
  Een autobestuurder verwittigde de politie, die de man aanhield. In eerste instantie werd hij tot een boete van omgerekend 100 euro veroordeeld. De rechter in beroep oordeelde anders en vond dat er niets aanstootgevend is aan naakt fietsen.
   
  Geen vuile was
  "Het is een kwestie van levensstijl", zei fietser Nick Lowe (40) in een kranteninterview. "Ik voel me nu eenmaal niet goed in mijn vel met kleren aan. Ik loop thuis naakt rond, ik maai mijn gras af in mijn blootje en onderhoud ook de rest van mijn tuin in mijn adamskostuum. Waarom een hoop vuile was produceren als dat niet nodig is? " (belga/lb)
  02/03/10 09u28
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!