NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  06-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sumoworstelaar aan de haal met geldautomaat

  Sumoworstelaar aan de haal met geldautomaat


  Een Russische sumoworstelaar is aan de haal gegaan met een geldautomaat in Moskou. De man tilde het 90 kilogram zware apparaat op de schouders en nam de benen.
   
  Volgens de lokale politie zat er 25.000 roebel (613 euro) in de geldautomaat. De sumoworstelaar wandelde samen met een kompaan een winkelcentrum binnen en droeg het toestel naar buiten.
   
  Een winkeluitbater verwittigde de politie en de twee konden later op de dag worden opgepakt. De dief bevestigde aan de politie een professionele sumoworstelaar te zijn. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken oudje belt politie voor pak sigaretten

  Dronken oudje belt politie voor pak sigaretten


  Pech voor de Amerikaanse Moira Williams (67), die zondagnacht te diep in het glas had gekeken. Toen de vrouw tegen de vroege ochtend merkte dat haar sigaretten op waren, besloot ze het motto 'De politie, uw vriend' aan de praktijk te toetsen. Ze belde het noodnummer 911 met de dringende vraag om haar een pakje sigaretten mee te brengen uit de nachtwinkel.

  De dronken Williams belde herhaaldelijk het noodnummer, maar zonder succes. De telefonist van de politie waarschuwde haar verschillende keren om niet meer te telefoneren, tenzij het echt om een noodgeval ging. Toen de bejaarde vrouw doodleuk verder bleef bellen, werd ze aangeklaagd en opgepakt wegens oneigenlijk gebruik van het noodnummer. Op 12 april verschijnt ze voor de rechtbank. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie opgetrommeld voor vibrator in lade

  Politie opgetrommeld voor vibrator in lade


  Een vibrator heeft voor veel heisa gezorgd in de West-Duitse stad Bochum. Een vrouw waarschuwde de politie nadat ze verdachte geluiden had gehoord in haar woning.

  De Duitse vrouw belde de politie, die het harde en vreemde geluid door de telefoon hoorde en meteen een politiewagen stuurde. Een toegesnelde agent ontdekte in een lade van haar kledingkast een trillende vibrator.

  De politie meldde dat de agent "een zeer persoonlijk voorwerp op batterijen had gevonden, dat blijkbaar uit zichzelf was aangegaan".

  De bewoonster verschoot volgens de politie onmiddellijk van kleur. Daarop wensten de agenten haar nog een fijne avond en verlieten de flat. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  05-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje moet zich prostitueren om auto ouders af te betalen

  Meisje moet zich prostitueren om auto ouders af te betalen

  Autohandelaar Wayne Bearden.
  Autohandelaar Wayne Bearden.
  Moeder Sandra Davis.
  Moeder Sandra Davis.
  Vader James Clarence Davis.
  Vader James Clarence Davis.

  Om hun wagen te kunnen afbetalen, heeft een koppel uit Georgia hun dochter gedwongen seks te hebben met een handelaar in tweedehandsvoertuigen. Elke maand moest het meisje van veertien zich 'aanbieden' bij de handelaar voor een portie seks. In ruil schold de man de afbetaling van 281 dollar kwijt.

  Deze onverkwikkelijke ruilhandel was al twee jaar aan de gang. Toen kochten James en Sandra Davis hun tweedehands Dodge Caravan. Om de koop te kunnen betalen sloten ze de seksdeal met de baas Shorty's Used Cars, de 66-jarige Wayne Bearden uit Eastman.

  Drugs
  De politie kwam de zaak op het spoor toen de ouders van het 14-jarige meisje genoemd werden in een drugonderzoek. "Wellicht ging het huishoudbudget grotendeels naar verdovende middelen", aldus sheriff Tony Winborg van Dodge County.

  De autohandelaar en de ouders werden inmiddels gearresteerd op, beschuldiging van kindermishandeling. Het slachtoffer is ondergebracht bij een pleeggezin. De politie sluit niet uit dat er nog aanhoudingen zullen gebeuren. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefoneren zonder geluid

  Telefoneren zonder geluid

  De innoverende 'Silent Sounds' technologie zet lipbewegingen om in een computerstem.

  De technolgische ontwikkeling gaat razendsnel tegenwoordig. Op het CeBIT-congres in de Duitse stad Hannover is de revolutionaire 'silent sounds' technologie voorgesteld. Die uitvinding maakt het mogelijk om zonder geluid te maken te telefoneren, bijvoorbeeld met een gsm. Voorlopig is de methode nog toekomstmuziek, want over ten vroegste vijf jaar zal het systeem op punt staan.


  Het is niet enkel handig om je medemens niet te storen tijdens het gsm'en, maar het is ook een fantastische uitvinding voor mensen die niet meer kunnen spreken. Door het registreren van minuscule spierbewegingen zet het 'Silent Sounds' apparaat lipbewegingen om in een computerstem. Zo kunnen bellers geluidloos telefoneren.

  Elektrodes
  "Op dit moment gebruiken we elektrodes die op de huid worden geplakt. In de toekomst kunnen zulke elektrodes bijvoorbeeld in mobiele telefoons worden gebruikt'', verklaart Michael Wand van het Karlsruhe Institute of Technology.

  Talen leren overbodig
  Mensen die hun spraakvermogen zijn kwijtgeraakt bij een ongeluk kunnen dankzij deze uitvinding toch weer telefoneren. Uniek! Ook maakt het apparaat het leren van talen overbodig. Het vertaalt zinnen van de spreker naar de taal van de luisteraar, hoewel het vertalen van bijvoorbeeld Chinees nog moeilijk is doordat verschillende tonen verschillende betekenissen kunnen hebben. De machine maakt nu maar bij een op de honderd woorden een fout, volgens de technici, maar ze zijn bezig om de overige problemen op te lossen. "In vijf of tien jaar wordt dit bruikbare, alledaagse techniek'', zegt Wand. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venus uit ijs nog te heet voor de buren

  Venus uit ijs nog te heet voor de buren

  Het standbeeld, voor (links) en na (rechts).

  Een gezin uit New Jersey heeft zijn in sneeuw en ijs gesculpteerde versie van de Venus van Milo moeten bedekken nadat een buur klacht bij de politie had ingediend. Die vond de naakte jongedame nog steeds te heet en aldus een aantasting van de zedelijkheidsnormen. Dat meldt de krant Daily News.
   
  De ordehandhavers gaven het artistieke gezin de opdracht de aanstootgevende onderdelen van de Venus-met-één-arm in de voortuin kuis te bedekken. Een groene bikini en een blauw lapje stof ergens onderaan volstonden om de ijzige fantasie van de anonieme buur aan banden te leggen. (dpa/afp/eb)

  Ontwerpster Maria Conneran.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broedkip ontfermt zich over puppies

  Broedkip ontfermt zich over puppies


  .

  Het lijkt evident dat honden en kippen geen al te beste vriendjes zijn. Een éénjarige broedkip uit Engeland, lijkt echter het tegendeel te bewijzen. Mabel, die denkt dat ze een hond is, heeft zich ontfermd over een nest puppies. Dat meldt Daily Mail.

  De 'baasjes' van Mabel, Edward en Ros Tate uit Shrewsbury schrokken zich een hoedje wanneer de kip de eerste keer de puppies kwam warmhouden.  "Mabel observeerde eerst het gedrag van Nettle, de moeder van het nest. Nadien wachtte ze tot Nettle voor de eerste keer terug in de tuin ging spelen en het nest dus achterliet. Toen dat zover was, maakte ze van de gelegenheid gebruik om op de puppies te passen. Gelukkig lijkt Nettle zich hierbij te kunnen neerleggen"

  Voorbestemd
  Normaal gezien was de kip bestemd om de kookpot in te vliegen, maar de Tates staken daar dus een stokje voor. "Mabel kwam nogal zwaar in aanraking met een paard. Sinds dan krijgt ze het in de winter geweldig koud. Daarom besloten we haar in huis te nemen." (ypu)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken gepensioneerde schiet hondje van buren dood

  Dronken gepensioneerde schiet hondje van buren dood

  In Engeland heeft een dronken gepensioneerde de hond van zijn buren geëxecuteerd omdat het dier op zijn gazon liep. Met zijn luchtbuks knalde Michael Reed (75) een kogel in het hoofd van Sandy, een collie. Dat schrijft The Sun.


  Baasjes Kate en Steve Lloyd snelden nog met hun negenjarige troetel naar de dierenarts. De hersenletsels die het diertje had opgelopen, bleken echter fataal.

  "Sandy kon zich helemaal niet verdedigen", zegt Kate (42). "Wellicht kwispelde ze nog met haar staartje voor de ogen van haar moordenaar. Wat voor een onmens moet je zijn om zoiets te doen?", vraagt de vrouw zich vertwijfeld af.

  Twee flessen wijn
  Buurman Reed bleek stomdronken toen hij zijn wandaad pleegde. De man had twee flessen wijn leeggedronken. Hij beweerde dat hij vanuit zijn slaapkamerraam de hond onder vuur had genomen. Zijn voetstappen in het met sneeuw bedekte gazon bewezen echter het tegendeel. Ook volgens de dierenarts werd Sandy vanop korte afstand neergeknald.

  Spijt
  Reed zegt spijt te hebben van zijn daden. "Ik weet niet wat me bezield heeft", beweert hij. Zijn geweer werd in beslag genomen. De dierenbeul moet nog voor de rechter verschijnen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.USB-stick kan verwijderde pornobestanden opsporen

  USB-stick kan verwijderde pornobestanden opsporen


  Voor zij die ervan overtuigd zijn dat hun partner stiekem porno op zijn (of haar) computer bekijkt maar nooit bewijzen hebben kunnen vinden, is er nu een interessant nieuw gadget op de markt: de Porn Detection Stick. Dat schrijft De Telegraaf.

  De USB-stick bevat software die een hele computer kan scannen op pornografische afbeeldingen, door foto's te analyseren op kleur. Als er dus veel huidskleur in een afbeelding zit, dan gokt het programma dat het om porno gaat. Volgens de makers is de foutmarge slechts één procent en kan de Porn Detection Stick zelfs verwijderde foto's opsporen.

  Tot zover het goede nieuws (afhankelijk van welke kant u kiest). De USB-stick kan namelijk alleen foto's analyseren. Aangezien de meeste porno op het net tegenwoordig video's betreft, lijkt de Porn Detection Stick dus niet meteen doeltreffend.

  Moest u toch geïnteresseerd zijn: de stick kost 100 dollar en kan hier besteld worden. (sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders laten baby sterven voor virtueel kind

  Ouders laten baby sterven voor virtueel kind


  Een computerverslaafd koppel uit Zuid-Korea heeft haar kindje van 3 maand laten verhongeren terwijl ze hun online dochter aan het opvoeden waren. Dat meldt Daily Mail.

  Verslaafd
  Het koppel uit Suwon bracht 's nachts 12 uur door in internetcafés terwijl hun dochtertje van 3 maanden oud thuis alleen op het appartement achterbleef. 

  De politie zei dat het koppel "verslaafd geraakte aan het internet en dat ze een virtuele dochter aan het opvoeden waren via Prius, een Second Life game". Prius is een spel dat de gebruiker toelaat om een job te kiezen en converseren met anderen in de virtuele wereld. De bedoeling is om een personage op te voeden en op een zo hoog mogelijke niveau te brengen.

  Ondervoed
  Toen de ouders thuiskwamen van hun nachtje uit en hun baby dood vonden, verwittigden ze meteen de politie. Uit de autopsie bleek uiteindelijk dat het kindje stierf door ondervoeding. Het koppel bekende later dat het het kind bedorven poedermelk had gegeven en het kind ook vaak sloeg. De twee leerden mekaar in 2008 kennen... via een chatsite. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  04-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pervert seksend met dode inktvis op foto

  Pervert seksend met dode inktvis op foto

  In Groot-Brittannië heeft de politie een foto gevonden van een man die seks heeft met een dode inktvis. De 46-jarige Andrew Dymond werd ontmaskerd toen de politie een hele reeks grove, agressieve porno op zijn thuiscomputer vond.

  De man wordt aangeklaagd voor het bezit van een foto waarop iemand "seksuele contacten heeft die uitermate agressief, walgelijk of obsceen zijn, met een dood dier, namelijk een octopus/inktvis. In totaal staat hij terecht voor 25 pornomisdrijven.

   

  De aanklagers beweren dat Dymond ook 14 onkuise foto's gemaakt heeft van kinderen en daarbovenop nog eens 57 foto's met kinderporno op bezat. Hij wordt er ook van verdacht foto's te hebben van iemand die seks heeft met paarden en honden.

   

  Vier andere verklaringen stellen dat hij foto's had waarop seksuele daden staan die "ernstige blessures veroorzaakten aan vrouwelijke borsten" en andere intieme lichaamsdelen. (svl)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hert pleegt ramkraak

  Hert pleegt ramkraak


  De politie van Bogalusa, in het Amerikaanse Louisiana, vreesde voor een bankroof toen zondag om iets na halfvier 's ochtends het alarm in de plaatselijke Resource Bank in werking schoot. Daarop belden ongeruste buurtbewoners de ordediensten.

  Bloedsporen
  Ter plaatse stelden agenten vast hoe een indringer een raam van de bank had stukgemaakt, en zich daarbij verwond had. Op de muren en vloer van het gebouw werden bloedsporen aangetroffen.

  Een ooggetuige vertelde de politie dat een hert verantwoordelijk was voor de ravage. De vrouw reed met haar wagen voorbij de bank, en reed daarbij ei zo na een overstekend hert aan. Het verschrikte dier sprong via het raam de bank binnen, met alle gevolgen van dien.

  Na het incident vluchtte het hert een nabijgelegen bos in. De politie vermoedt dat het niet ernstig gewond raakte, omdat er buiten het bankgebouw geen bloedsporen werden gevonden. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ik heb me doodgerookt' prijkt op lijkwagen

  'Ik heb me doodgerookt' prijkt op lijkwagen


  De laatste wens van de Brit Albert Whittamore is in vervulling gegaan. Op de lijkwagen die hem naar zijn laatste rustplaats bracht, prijkte een bord met de niet mis te verstane boodschap: 'Ik heb me doodgerookt'.

  Albert Whittamore uit Dover overleed eind vorige maand op 85-jarige leeftijd aan de gevolgen van een longaandoening. Volgens de man was dat te wijten aan het feit dat hij tijdens zijn jeugd een zware roker was.

  Waarschuwing
  Om de jongeren te waarschuwen voor de gevaren van het roken, stond hij er op dat zijn lijkwagen en zijn grafsteen de boodschap 'Ik heb me doodgerookt' zouden dragen. Zo geschiedde. De slogan had dezelfde opmaak als de waarschuwingen op pakjes sigaretten. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miskraam binnenkort misdrijf in Amerikaanse staat Utah?

  Miskraam binnenkort misdrijf in Amerikaanse staat Utah?

  In de Amerikaanse staat Utah kunnen vrouwen die een miskraam hebben gehad binnenkort, onder bepaalde omstandigheden, gerechtelijk worden vervolgd. Het ontwerp heeft de horde van het Congres al genomen en ligt ter ondertekening bij de gouverneur. Dat melden Amerikaanse media.

  Dit wetsvoorstel beroert momenteel de gemoederen in het noordwesten van Utah. Initiatiefnemer Carl Wimmer motiveert zijn voorstel met een verwijzing naar de zaak van een 17-jarige die een miskraam uitlokte. De zeven maanden zwangere tiener had een man betaald om haar zo lang in de buik te slaan tot zij het kind verloor. Beiden werden vervolgd wegens moord, maar veroordeling van de jongedame bleek gerechtelijk niet mogelijk. Dat 'gat in de wetgeving' wil Wimmer nu dichten.

  Verzet
  Zijn ontwerp stuit op verzet van vrouwenrechtenactivisten en voorstanders van abortus. In Utah is abortus tot de 20ste zwangerschapsweek slechts in zeer uitzonderlijke gevallen toegestaan. Tegenstanders zeggen dat door de nieuwe wet veel onschuldige vrouwen die een miskraam hebben gehad onterecht gecriminaliseerd zullen worden. (dpa/ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw met vier borsten klaagt chirurg aan na twee operaties

  Vrouw met vier borsten klaagt chirurg aan na twee operaties


  "Vroeg borstvergroting geen verdubbeling"

  Een vrouw uit New York heeft haar chirurg aangeklaagd na twee compleet mislukte borstoperaties. Na de ingrepen heeft de vrouw vier borsten in plaats van twee grotere. "Ik vroeg een borstvergroting, geen borstverdubbeling", foetert de vrouw die door de schaamte over haar 'dubbele boezem' ook nog eens een scheiding moest incasseren. Ze eist een schadevergoeding van 5 miljoen dollar (zo'n 4 miljoen euro) van de dokter.

  Toen Maria Alaimo 40 werd, begon haar lichaam de prijs van het moederschap te betalen. Op het internet vond ze een chirurg die voor een democratisch prijsje borstvergrotingen aanprees. Maria Alaimo hoopte zo de borsten uit haar jeugd terug te krijgen. Ze betaalde 7.000 dollar (zo'n 5.000 euro) voor de operatie, maar al snel liep het helemaal mis met haar borsten.

  Double bubble
  De borsten van Alaimo waren zodanig vervormd dat ze een 'double-bubble' effect kreeg. Het leek wel of ze vier borsten had door de mislukte operatie. Het leverde haar een hoop pijn, verlies van zelfrespect, vernederingen en vooral schaamte op. Maria is nu 47 en ze eist een forse schadevergoeding van Dokter Berman. Haar advocaat formuleerde het zo in de rechtbank. "Eigenlijk heeft Maria nu vier borsten." Foto's die getoond werden op het proces tonen dat ook aan. Haar natuurlijke borsten zijn afgevlakt aan de onderkant en bovenaan heeft ze twee zware zwellingen zo groot als een honkbal, net een tweede paar borsten dus.

  Scheiding
  Dokter Berman probeerde enkele maanden later om het euvel te verhelpen met een tweede operatie, maar dat maakte alles nog erger, met nog meer littekens. Dat was nog altijd niet het einde van de Maria's lijdensweg, want een derde operatie bij een andere chirurg bracht ook geen soelaas. Meer nog: haar borsten leken nog meer vervormd. Ze was zo erg beschaamd dat ze zich niet meer durfde uitkleden en het koppel (dat twee kinderen heeft) ging een dik jaar later uit elkaar.

  "Geen enkele garantie"
  De verdediging kwam niet verder dan een droge verklaring. "Filmsterren laten constant hun borsten vergroten, waardoor plastische chirurgie iets banaal is geworden. De realiteit is natuurlijk dat er zoals bij elke chirurgische ingreep geen enkele garantie is dat er niks kan mislopen. Elke patiënt reageert anders." Deze vrouw dan wel heel anders, want ze moet nu met vier borsten door het leven. (hlnsydney/kh)

  Maria Alaimo (47) hield naast haar twee extra borsten ook een scheiding aan de mislukte operaties over.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vis die u ziet, is niet de vis die u eet

  De vis die u ziet, is niet de vis die u eet

  De visserij en aansluitend de horeca - verrassend cijfer: 68 procent van de vis die we consumeren, eten we op restaurant - hebben altijd al mooi misbruik gemaakt van onze povere kennis van de zee en haar bewoners. Wat u koopt of bestelt is erg vaak niet wat u vermoedt dat op uw bord belandt.

   Pangasius wordt massaal verkocht als kabeljauw. Afgelopen zomer werd in Londen de proef op de som genomen. 14 van de 56 als niet in korst klaargemaakte kabeljauw bleken in feite schotels met pangasiusfilets te zijn.  
   Bij als gepaneerde kabeljauw verkochte schotels bleek de zaak nog veel erger te zijn. Eén onderzoek vond dat in 37 procent van de gevallen de vis in het krokante jasje helemaal geen kabeljauw was. In de meeste gevallen was het pangasius, in sommige gevallen tilapia (een Chinese variant) en verder koolvis en heek. Een andere steekproef kwam uit op fraude in 25 procent van de gevallen.  
   Het vaste vlees van de zeeduivel lijkt qua textuur en uitzicht op kreeft, maar is veel goedkoper. Stukjes zeeduivel eindigen dan ook vaak als kreeft in bereide gerechten, zoals pasta's en vispannetjes.  
  Neem één van de absolute lievelingen: kabeljauw. Wat u in de horeca daarvoor krijgt is vaak schelvis (haddock), wijting, heek (merluza) of koolvis (pollak). Recente studies zijn er niet, wel eentje uit het midden van de jaren negentig, toen dat in 15 procent van de gevallen zo bleek te zijn.

  Pangasius, de lucratieve zwendel
  Dat percentage is de jongste jaren fors gestegen, en wel door de invasie van de pangasius. De pangasius is een zoetwatervis uit de familie van de reuzenmeervallen. Hij kan 3 meter lang worden. De vis wordt tegenwoordig massaal gekweekt, vooral in de Vietnamese Mekongdelta. In 2008 eindigde meer dan de helft van de 600.000 ton "geoogste" pangasius in West-Europa. Hij begint steeds meer op te duiken in het vriesvak van uw warenhuis of vishandel, maar dat is niet de voornaamste reden van dit succes.

  Pangasius wordt massaal verkocht als kabeljauw. Afgelopen zomer werd in Londen de proef op de som genomen. 14 van de 56 als niet in korst klaargemaakte kabeljauw bleken in feite schotels met pangasiusfilets te zijn. Engeland is het kabeljauwland par excellence. Niemand eet meer kabeljauw dan de Britten. Een lucratieve zwendel dus, want pangasius is drie à vier keer goedkoper om in te kopen dan kabeljauw.

  Een krokant jasje verbergt alles
  Bij als gepaneerde kabeljauw verkochte schotels bleek de zaak nog veel erger te zijn. Eén onderzoek vond dat in 37 procent van de gevallen de vis in het krokante jasje helemaal geen kabeljauw was. In de meeste gevallen was het pangasius, in sommige gevallen tilapia (een Chinese variant) en verder koolvis en heek. Een andere steekproef kwam uit op fraude in 25 procent van de gevallen.

  Culinaire geesten onder u zullen nu meewarig het hoofd schudden. Hoe is dat mogelijk? Pangasius is helemaal geen familie van kabeljauw. Het is een tropische zoutwatervis, heeft een andere textuur. Het enige dat de vissen met elkaar gemeen hebben is dat eens gekookt hun vlees wit is.

  Vertrouw uw ogen niet

  Experimenten verklaren hoe het kan. Zo blijkt dat drie op vier mensen klaargemaakte kabeljauw, koolvis, pangasius en schelvis niet uit elkaar kennen. De vier soorten werden op dezelfde manier geprepareerd (gestoomd), kregen op hun bord dezelfde garnituur en saus en slechts één op vier bij de 150 testpersonen slaagden er in de kabeljauw er uit te pikken.

  Zander = snoek = groene baars = meerbaars = mosbaars = forel

  De dingen veel namen geven, is overigens een handige manier om consumenten zand in de ogen te strooien. De breedbekbaars staat ook te boek als groene baars, meerbaars, mosbaars. Wat u in de helft van de gevallen op uw bord krijgt wanneer u het bestelt, is zander (wat dan eigenlijk snoekbaars is) en in sommige gevallen zelfs forel. Tonijn, als steak, blijkt vaak gefileerde haai te zijn.

  Wild is een kwestie van interpretatie
  Een andere vorm van wijdverspreid bedrog heeft te maken met gekweekte versus wild gevangen vis. Neem zalm. Tenzij er bijzonder expliciet op de verpakking staat vermeld waar de zalm gevangen is, kan u ervan uitgaan dat het gaat om zalm van een visboerderij. Het label "wild salmon" blijkt een kwestie van interpretatie te zijn. "Een grote kooi in de oceaan, tja, 't is wel een kooi maar het water dat er doorstroomt is hetzelfde als dat van de 'wilde' oceaan, en eigenlijk zwemmen die vissen dus in de zee. En zijn dus wild." Om maar één voorbeeld te geven van een redenering waarmee je in deze tijd makkelijk overeind kan blijven in een rechtbank.

  Harrod's
  En zelfs wanneer de details op de verpakking of bij de uitgestalde zalm staan, wordt u in één op vijf gevallen gerold. Dat bleek uit DNA-tests van zalm die gekocht werd bij 128 West-Europese supermarktketens. Zelfs de gourmetafdeling van het prestigieuze Harrods liep tegen de lamp. "Een vergissing bij het labelen van een slordige winkelbediende", luidde het excuus.

  Sushi
  The Chicago Sun-Times liet in de thuisstad van Obama DNA-sampels nemen in de 14 beste sushi-restaurants. Daaruit bleek dat de gegeerde rode snapper in vier gevallen goudbrasem was en in de tien andere gevallen de goedkope Chinese kweekvis tilapia, een soort die zo tsjokvol hormonen, antibiotica en andere viezigheid zit, dat je er niet zou aan denken ze rauw te eten.

  De duivel in de kreeftensoep

  Zeeduivel (wat hetzelfde is als lotte, staartvis en hozemond) staat in New England bekend als "the poor man's lobster" (kreeft voor de armen) en dat nemen restaurateurs al te vaak letterlijk. Het vaste vlees van dit vreselijk lelijke beest lijkt qua textuur en uitzicht op kreeft, maar is veel goedkoper. Stukjes zeeduivel eindigen dan ook vaak als kreeft in bereide gerechten, zoals pasta's en vispannetjes. (mvl)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-eigenaar eist piano terug van Herr Seele

  Ex-eigenaar eist piano terug van Herr Seele

  ex eigenaar eist piano terug van herr seele 2

  De zeldzame piano van de hand van de befaamde Parijse pianobouwer Ignace Playel uit 1838, die Herr Seele recent kocht in het kringloopcentrum van Bredene, had misschien al een eigenaar. Een zekere Dirk Lievens beweert dat de piano zonder zijn medeweten werd verkocht aan het kringloopcentrum.

  Dirk Lievens was de vorige eigenaar van het Albert 2 hotel in Oostende, waar de piano door het kringloopcentrum werd opgehaald. Lievens beweert dat de piano nog steeds van hem is, en zonder zijn toestemming van de hand werd gedaan door de nieuwe eigenaars van het hotel.

  De Vlaamse striptekenaar Herr Seele reageert resoluut: "Ik heb deze piano gekocht en het is nu mijn eigendom. Er zijn van deze piano maar twee exemplaren wereldwijd en ik verzeker je, het is in zeer goede handen.

  Ook Bart Herremans, directeur van het kringloopcentrum Kust waar de piano werd verkocht, reageert onaangeslagen: "Na de ophaling van de spullen moeten de eigenaars een document ondertekenen waarin ze bevestigen dat zij deze spullen verkopen. Dit was ook zo het geval bij de piano."

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  03-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kind begeleidt luchtverkeer vanuit controletoren New York

  Kind begeleidt luchtverkeer vanuit controletoren New York

  Op de luchthaven van JFK in New York is een onderzoek ingesteld nadat op een audioband van de controletoren de stem van een kind te horen is. Het knaapje bleek instructies te geven aan piloten om hen te begeleiden tijdens het opstijgen.

  Op het geluidsfragment is te horen hoe het kind vijfmaal aanwijzingen geeft aan piloten. Uit het gesprek valt wel op te maken dat een volwassenen het knaapje superviseert. Toch blijft het hele voorval ongehoord.

  Drukste luchthaven
  In de Verenigde Staten fronsen de autoriteiten dan ook flink de wenkbrauwen na het opduiken van de bewuste audioband. Het gaat hier immers om één van de drukste luchthavens ter wereld en de controletoren is normaal zeer streng beveiligd. Het spreekt voor zich dat enkel gediplomeerde luchtverkeersleiders gesprekken mogen voeren met de piloten.

  Geschorst
  "Dit gedrag straalt geen professionalisme uit", verklaarde een woordvoerder van de luchthavenautoriteiten. "De betrokken luchtverkeersleiders zijn dan ook geschorst zolang het onderzoek loopt." (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Copiloot zonder brevet vliegt al 13 jaar met passagiers

  Copiloot zonder brevet vliegt al 13 jaar met passagiers


  Zweed klopte meer dan 10.000 vlieguren voor ondermeer Belgische luchtvaartmaatschappij


  Op de Amsterdamse luchthaven Schiphol is een copiloot aangehouden die 13 jaar met een vals vliegbrevet vloog. Hij klopte in die tijd minstens tienduizend vlieguren voor maatschappijen in België, Groot- Brittannië en Italië.

  Op het moment van zijn arrestatie aan boord van een Boeing 737 stond de 41-jarige Zweed volgens de Nederlandse politie op het punt om met 101 passagiers naar Ankara in Turkije te vliegen.

  De luchtvaartmaatschappij was vantevoren over de arrestatie ingelicht en zorgde voor een vervanger zodat de vlucht zonder de neppiloot kon vertrekken.

  Opgelucht
  De in Milaan woonachtige Zweed verklaarde dat hij al 13 jaar met valse papieren achter de knuppel zat en dat hij in die tijd minstens tienduizend vlieguren had gemaakt voor maatschappijen in België, Groot- Brittannië en Italië. Hij toonde zich opgelucht dat zijn bedrog aan het licht was gekomen en deed ter plekke zijn strepen af. De man had wel een brevet maar dat was verlopen en ook niet geldig voor verkeersvliegtuigen. Om toch te kunnen vliegen had hij een brevet nagemaakt. De nederlanders kwamen in actie na een tip van de Zweedse autoriteiten. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 jaar cel na stelen pakje kaas

  8 jaar cel na stelen pakje kaas


  Een man in Californië heeft een celstraf van 8 jaar gekregen nadat hij een stuk kaas van 2,8 euro had gestolen. Dat meldt The Sun.

  Oorspronkelijk werd levenslang geëist tegen Robert Ferguson, omdat in Californië de 'Three strikes and you're out' regel nog steeds van kracht is. Deze houdt in dat een dief, die voor de 3de keer wordt betrapt, de gevangenis in moet. Na het psychologische rapport bleek echter dat een gevangenisstraf op basis hiervan veel te zwaar zou zijn.

  Ferguson is dus niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd al 13 keer veroordeeld en bracht 22 van de laatste 27 jaar door achter de tralies. In 1994 ontsnapte hij al eens aan de 'three strikes' straf.

  De advocaat van de kaasdief was echter van oordeel dat "het merendeel van de veroordelingen voorkwamen wanneer Ferguson nog jong was en dat pietluttigheden als deze veel te licht zijn om er een celstraf voor te eisen. Het gaat tenslotte maar om een pakje kaas." (ypu)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!