WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    29-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclameborden met gezichtsherkenning, aanval op uw privacy?

    Reclameborden met gezichtsherkenning, aanval op uw privacy?



    Science fiction wordt realiteit. In Japan, waar elders? In Tokio worden in winkelgalerijen de eerste digitale reclameborden getest die voorbijgangers herkennen en vervolgens producten aanprijzen die het profiel van de voorbijganger zouden moeten aanspreken. Een aanval op de privacy van de consument?



    In de science fiction film 'Minority Report' roept een interactief reclamebord naar het personage van Tom Cruise "John Anderton, je zou een Guinness moeten drinken!" nadat het ding hem via een irisscan heeft herkend.

    Geslacht, leeftijd en etnische groep
    Het door electronicagigant NEC ontwikkelde billboard gebruikt gezichtsherkenningssoftware en kan het geslacht van de voorbij komende winkelbezoeker met 90 procent correctheid bepalen, net als de etnische groep en de leeftijdscategorie waartoe de potentiële klant behoort. Dat is interessante informatie voor marketeers, die de voorbijganger vervolgens producten kunnen presenteren die op hen zijn gericht, zoals parfum voor vrouwen.

    In de toekomst zal de gebruikte software in staat zijn binnen de seconde het voorbijkomende individu te identificeren.

    Geen beelden opgeslagen
    In Japan kijkt men niet op van de nieuwe billboards, maar NEC wil ze ook in andere landen lanceren en verwacht wordt dat westerse consumenten minder tuk zullen zijn op dergelijke praktijken. Amerikaanse verenigingen voor privacybescherming hebben al huiverig gereageerd op de nieuwe ontwikkeling.

    "Ons systeem slaat geen beelden van personen op, enkel de op die beelden gebaseerde analyseresultaten (leeftijd en geslacht van de voorbijganger, nvdr.). Wij menen dat de privacy daardoor niet wordt aangetast", reageert NEC.

    Drankautomaten in Tokio zijn sinds kort ook uitgerust met camera's. De automaat suggereert de klant dan een bepaald drankje op basis van diens leeftijd en geslacht. Ook de weersomstandigheden spelen daarbij een rol. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fictie wordt realiteit: leger pronkt met 'Iron Man'-harnas

    Fictie wordt realiteit: leger pronkt met 'Iron Man'-harnas

    Het Amerikaanse defensie- en technologiebedrijf Raytheon onthulde gisteren een vernuftig nieuw militair snufje. Hun tweede generatie 'exoskelet' geeft militairen bovenmenselijke krachten.

    De nieuwste versie van Raytheons Exoskeleton, een soort harnas dat in de branche bekend staat onder de naam XOS 2, is een hydraulisch pak waarmee soldaten fysiek zware opdrachten aankunnen. Zo kan iemand die het pak aantrekt moeiteloos en herhaaldelijk tot 90 kilo optillen en door houten planken van bijna 8 centimeter dik slaan.

    "Onvermijdelijke innovatie"
    Volgens Raytheon kan één soldaat die het pak draagt, het werk van twee of drie militairen doen. De XOS 2 zou sterker, lichter en beduidend energie-efficiënter zijn dan het oorspronkelijke prototype. "Volgens ons is het onvermijdelijk dat zulke exoskeletten in de praktijk zullen worden ingezet", klinkt het, een beetje voorspelbaar, bij de fabrikant. Raytheon maakt zich sterk dat binnen de vijf jaar militairen aan de slag zijn met het technologisch hoogstandje.

    Om het geheel nog wat meer sciencefiction-cachet te geven, werd de XOS 2 voorgesteld tijdens de dvd-release van 'Iron Man 2'. In die film heeft hoofdpersonage Tony Stark superkrachten als hij een futuristisch harnas aantrekt. (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ventje van twee moet kap van anorak in supermarkt afzetten "om veiligheidsredenen"

    Ventje van twee moet kap van anorak in supermarkt afzetten "om veiligheidsredenen"



    De ouders van de tweejarige Corey Read hebben hun plaatselijke supermarkt beschuldigd van "een totaal gebrek aan gezond verstand en flexibiliteit" nadat hun zoontje de kap van zijn anorak moest afzetten in de winkel. "Om veiligheidsredenen", stelde de manager.

    Shane (22) en Stacie (23) Read gingen met hun baby van vijf maanden, Finley, met Corey en met nonkel Chris (21) naar de Co-op in Norwich. "We wilden maar een paar dingetjes kopen voor ons zondagse gebraad", zegt mama Stacie. "Corey had geklaagd over oorpijn en daarom had hij zijn capuchon op. Lekker warm. Maar de manager vroeg ons bij het binnenkomen om de kap af te zetten. 'Anders zeuren achtjarige gasten dat zij wél hun capuchon moeten afdoen en uw zoon niet.' Het was nochtans écht koud die dag, en de deuren van de winkel staan er altijd open. Bovendien is Corey erg gevoelig aan oorontstekingen", doet Stacie haar verhaal in de Daily Mail.

    Toen de familie daarna bij de buren van Tesco ging shoppen, bleek daar helemaal geen veiligheidsprobleem met de kap. De familie vernam nadien dat, omdat het zondag was, er blijkbaar een andere manager van dienst was bij Co-op. Die zei wel dat het een algemeen beleid betrof, dat gevolgd wordt in alle winkels van de keten.

    Diefstal
    Verscheidene soorten hoofddeksels worden vaak gebannen uit winkels omdat gevreesd wordt voor misdaden en ander asociaal gedrag. De daders zouden dan minder herkenbaar gefilmd worden door de veiligheidscamera's...

    Na het voorval belde de opa van Corey, Alan Barker (41), de supermarkt boos op voor een woordje uitleg. De manager herhaalde dat zij verplicht zijn de regel te volgen en dat ook bejaarden van negentig jaar dezelfde vraag krijgen. "Dit is een probleembuurt, waar veel gestolen wordt", klonk het aan de telefoon.

    Of een tweejarige, vergezeld van zijn familie, snel effe met geweld de winkel zou leegroven, is zeer de vraag. De keten stelde alvast een intern onderzoek in en liet verstaan dat het gezond verstand hier inderdaad had moeten zegevieren. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Indiër krijgt een nummer om fraude tegen te gaan

    Elke Indiër krijgt een nummer om fraude tegen te gaan



    Gewapend met irisscanner, vingerafdrukmachine, camera, laptop en printer gaat de komende tijd een identificatieteam alle Indiase deuren langs. De Indiase premier, Manmohan Singh, geeft vandaag de aftrap van een omvangrijk plan om elke Indiër een eigen nummer te geven.

    Singh deelt de eerste identiteitsnummers uit aan inwoners in de westelijke deelstaat Maharahstra. De overheid gaat de nummers koppelen aan de biometrische gegevens van de ontvanger. De hoop is dat de nummers helpen om fraude in de kiem te smoren en bureaucratie te verminderen.

    Het uitdelen van de nummers gaat gepaard met de massale volkstelling, die in april begon. In tegenstelling tot die telling is de registratie van identiteitsnummers geen eenmalig proces, maar zal het bestand voortdurend worden bijgewerkt. (anp/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag eindigt Eerste Wereldoorlog definitief

    Zondag eindigt Eerste Wereldoorlog definitief



    Zondag is de Eerste Wereldoorlog definitief voorbij. Ongeveer 92 jaar nadat de wapens van WOI officieel werden neergelegd, zal Duitsland zijn laatste vergoeding aan de getroffen landen betalen.



    De laatste storting van Duitsland zal ongeveer 69 miljoen euro bedragen. Het land kreeg de vergoeding als straf opgelegd door de geallieerden. Het werd in 1919 officieel opgenomen in het Verdrag van Versailles. Het geld was bedoeld om het herstel te betalen voor de vernielingen die het leger in België en Frankrijk had aangericht.

    Uitgestelde betaling
    De Eerste Wereldoorlog was één van de bloedigste conflicten uit de geschiedenis. Bijna tien miljoenen soldaten vonden tussen 1914 en 1918 de dood. Aanvankelijk moest Duitsland 226 miljard marken betalen. Dat bedrag werd later verminderd tot 132 miljard. In de munt van die tijd komt dat overeen met ongeveer 27 miljard euro.

    Normaal gezien had Duitsland zijn laatste rekening al lang betaald hebben, maar door de komst van Adolf Hitler werden de betalingen onderbroken. De nazi's verzetten zich tegen de afspraken uit het verdrag en dat was één van de redenen waarom ze zo snel de macht konden grijpen.

    Komst van Hitler
    "Zondag betalen we de laatste rekening en is de Eerste Wereldoorlog, tenminste financieel, eindelijk voorbij voor Duitsland", schrijft Bild, de grootste Duitse krant. Het meeste geld gaat naar pensioenfondsen en bonden die onder het Verdrag van Versailles werden opgericht.

    Er was destijds veel kritiek op het verdrag. Vooral Frankrijk had een zware straf geëist tegen Duitsland. "Duitsland zal nooit in staat zijn een correct beleid te voeren als het geen geld heeft", zei de Britse vertegenwoordiger John Maynard Keynes op de Vredesconferentie in Parijs. De schulden liepen hoog op na de Wall Street Crash van 1929 en vier jaar later werd Hitler verkozen tot Kanselier. (gb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit ontdekt gebakken muis in zijn brood

    Brit ontdekt gebakken muis in zijn brood



    Een Britse vader kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn kinderen een boterham aan het maken was. In de korst van het brood bleek een muis gebakken te zijn. De voedingsproducent werd voor de rechter gedaagd en kreeg een boete van bijna 17.000 Britse pond (ongeveer 19.990 euro).


    De 41-jarige Stephen Forse uit Kidlington deed een lugubere ontdekking toen hij in januari zijn zesjarige tweeling Matthew en Jonathan en zijn achtjarige dochter Hannah boterhammen met kaas aan het smeren was. In zijn Hovis Best of Both-brood uit de plaatselijke Tesco-supermarkt bleek een muis in de korst van het brood gebakken te zitten. De staart van het dier ontbrak, waardoor gevreesd wordt dat die al opgegeten was.

    Forse getuigde voor de rechtbank dat hij een donker object zag zitten in de korst van het brood, maar dat hij er eerst van overtuigd was dat de bloem daar niet goed vermengd was waardoor een klonter blijven zitten was. "Maar toen ik wat dichter ging, zag ik onmiddellijk dat het object haar had", aldus de 41-jarige vader, "Ik liet mijn kinderen niets merken en maakte verder boterhammen met een brood dat ik uit de diepvries haalde, maar zelf kreeg ik geen hap meer door mijn keel. Dat viel ook mijn dochter op en ik loog tegen haar dat ik geen honger had."

    Grootste voedingsproducent
    Stephen Fresco gaf het brood met de muis mee aan de voedselinspectie die voedingsproducent Premier Foods voor de rechtbank daagde. Toen de producent de verklaringen hoorde, pleitte het onmiddellijk schuldig. Premier Foods gaf toe dat het er niet in slaagde om alle stappen in de voedselproductie te vrijwaren van om het even welke besmetting. De producent werd dan ook veroordeeld tot een boete van 16.821 Britse pond (of 19.780 euro).

    Premier Foods is de grootste voedingsproducent in Groot-Brittannië. Ongeveer 99 procent van alle Britse gezinnen koopt hun producten en 47,2 miljoen mensen eten van het voedingswaren. Het bedrijf wil zich dan ook verontschuldigen bij de familie Forse. "Nadat het verhaal van de muis bekend raakte, hebben wij de gebouwen aan een grondige inspectie onderworpen", aldus een woordvoerder van Premier Foods, "Er werden geen muizen gevonden, dus gaan we ervan uit dat het een alleenstaand geval is. Sorry daarvoor." (ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uil begint bijna aan zeereis met cruiseschip

    Uil begint bijna aan zeereis met cruiseschip

    Een zeldzame konijnuil is op het nippertje gered van één van de grootste cruiseschepen ter wereld. De uil was een ongewenste passagier die een nest probeerde bouwen op het minigolfterrein van de 'Oasis of the Seas'. Slechts enkele uren voor de afvaart werd de uil ontdekt.

    Het cruiseschip lag in Port Everglades in Florida en stond op het punt uit te varen naar de Caraïben. Een lid van de crew zag de uil in de buurt van het golfterrein en riep de hulp van specialisten van de Florida Fish and Wildlifde Conservation Commission. Het was kennelijk een aantrekkelijk plekje voor de zeldzame uil, want het schip beschikt over een volledig park met planten en bomen. Toch lieten ze de uil liever niet vertrekken op de cruise die een week zou duren.

    De uilensoort heeft immers een open ruimte nodig om te leven en zou dus niet goed aarden op volle zee. De gebruikte ondergrond van het synthetische golfterrein is vergelijkbaar met de ondergrond in stedelijke gebieden die de uilen gebruiken om hun nesten te bouwen. Het gaat om een speciale soort binnen de uilenfamilie. Zo leeft de konijnuil bijvoorbeeld ook overdag, terwijl de meeste uilen nachtdieren zijn.

    De uilen zijn beschermd en vallen onder een speciale wet. Zo is het verboden om de uilen, hun eieren of hun nest te storen. Maar aan boord van een cruiseschip zijn de uilen dus niet welkom. De uil in kwestie werd gevangen en op een meer geschikte plaats vrijgelaten. Het avontuur op zee zal dus nog even moeten wachten. (gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeëer eens het logo van een radiozender op je hoofd

    Tatoeëer eens het logo van een radiozender op je hoofd



    David Jonathan Winkelman.

    Mogen wij u voorstellen: David Jonathan Winkelman. De 48-jarige man uit Iowa werd vorige week gearresteerd op beschuldiging van autodiefstal. Niks bijzonders, ware het niet dat onze aandacht werd getrokken door de merkwaardige tatoeage die 's mans voorhoofd 'siert'.

    Wedstrijd
    Tien jaar geleden lanceerde een dj van het radiostation KORB een wedstrijd. Wie het logo van de zender op z'n voorhoofd liet tatoeëren, maakte kans op een geldbedrag "van zes cijfers".

    Winkelman liet zich niet pramen en trok met zijn stiefzoon naar de plaatselijke tatoeëerder. Trots gingen beide mannen zich - getooid met de geïnkte tekst '93 Rock' en 'The Quad City Rocker' op hun 'façade' - aandienen bij het radiostation om hun geldprijs op te strijken.

    Grap
    De bazen van de zender stuurden het olijke duo evenwel met een kluitje in het riet. Zij beweerden dat het om een grap ging. "Een bizarre radiostunt", klonk het.

    De twee gedupeerden daagden de radiozender voor de rechter. Enkele maanden later trokken ze hun klacht om duistere redenen echter weer in.

    Andere naam
    Tot overmaat van ramp is het radiostation inmiddels van naam en logo veranderd. KORB uit Bettendorf, Iowa, heet nu KQCS, Star 93.5. Als dat maar geen plaatselijk sterrenmeisje op ideeën brengt. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor stapt halte te vroeg van trein en krijgt zware boete

    Professor stapt halte te vroeg van trein en krijgt zware boete

    Een Britse professor heeft een boete van 155 pond (182 euro) gekregen omdat hij een halte te vroeg van de trein is gestapt. Volgens zijn kaartje had de man nog één halte verder moeten rijden, schrijft de Daily Mail.

    Martyn Evans stapte af in het station van Darlington, omdat hij dan sneller thuis zou geraken. In feite moest hij nog één halte blijven zitten, tot het station van Durham. Daar werkt hij als professor aan de afdeling filosofie van de universiteit. Het treinbedrijf East Coast stelt echter dat hij volgens het reglement enkel mocht afstappen in het station waar hij voor betaald had.

    "Ik kan begrijpen dat je meer moet betalen voor een extra halte. Maar als je een halte vroeger afstapt, heb je niet eens het volledige product gebruikt waarvoor je betaald hebt", zegt professor Evans. De man wou meteen naar huis gaan, aangezien het al redelijk laat was. Dus stapte hij een halte vroeger af. In het station moest hij langs een automatische barrière passeren en daar bleek zijn ticket dus niet te kloppen.

    Uiteindelijk besloot de maatschappij de boete van Evans te verscheuren. Als teken van goede wil... (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes tips om een alien te spotten

    Zes tips om een alien te spotten

    Aliens zijn deze week plots weer hot. De Verenigde Naties hebben een contactpersoon voor buitenaardse wezens aangesteld en zes voormalige Amerikaanse piloten stellen dat aliens al jaren aan onze kernwapens komen prutsen.

    Hoog tijd dus voor enkele handige tips om een buitenaards wezen te spotten, zo oordeelde de Britse Telegraph:

    1. Controleer het luchtruim boven nucleaire kampen en militaire centra, vooral in de Verenigde Staten, Rusland of het Verenigd Koninkrijk.

    2. Zoek naar roodgloeiende UFO's die boven de grond zweven. Vooral goed opletten in bosrijke gebieden.

    3. Maar zoek ook naar sporen op de grond. Soms landen de toestellen en dan laten ze inkepingen in de bodem achter.

    4. Als je een vreemd object in de vorm van een sigaar of een schotel ziet vliegen, heb je de jackpot gewonnen. Zeker als dat object lichtstralen naar de grond schiet.

    5. Panikeer niet! Dit zijn vriendelijke aliens die naar onze planeet komen om kernwapens te desactiveren. Ze zijn alweer verdwenen voor we hen kunnen bedanken.

    6. Als je er echt niet in slaagt een UFO te spotten, hoef je je niet te schamen. Ze laten zelden sporen achter en anders zijn de 'Men in Black' misschien al langs geweest. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen we in de toekomst op deze manier naar het werk?

    Fietsen we in de toekomst op deze manier naar het werk?



    De Shweeb

    Een overdekte ligfiets aan rails, zo kun je de 'Shweeb' omschrijven. De eerste monorail voor fietsen staat in een avonturenpark in Nieuw-Zeeland maar het ziet er naar uit dat het daar zeker niet gaat bij blijven. Google investeert namelijk miljoenen om de shweeb te laten uitgroeien tot een stedelijk vervoermiddel.

    De techniek achter de Shweeb is betrekkelijk eenvoudig. Er is alleen een rail nodig waar de voertuigen aan hangen. De aandrijving komt van de inzittenden zelf waarbij de opstelling te vergelijken is met die van een ligfiets. In de Nieuw-Zeelandse stad Rotorua kan je op deze manier 600 meter overbruggen in 55 seconden.

    Dankzij de investering van Google zien we de monorail voor fietsen op termijn misschien wel in de stad of op universiteitscampussen opduiken, eventueel boven bestaande fietspaden. (kve)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht naar tiener die walvis berijdt

    Zoektocht naar tiener die walvis berijdt

    Natuurbeschermers in het Australische Albany zijn op zoek naar een tiener die volgens ooggetuigen op de rug van een walvis zou hebben gereden.

    Een van de aanwezigen heeft tegenover de autoriteiten verklaard dat hij zag hoe een jongen op de rug van een walvis klom nabij Middleton Bay.

    "Reële dreiging"
    Een bijzonder straffe daad, al kan de tiener in kwestie er maar beter niet te veel luchtbaarheid aan geven. Indien hij gevat wordt, hangt hem een boete van 10.000 Australische dollar, of zo'n 7.000 euro, boven het hoofd. "Het is een zware boete", geeft een woordvoerder van het Department of Environment and Conservation toe. "Maar het is belangrijk dat mensen het gevaar van zo'n avontuur inzien. Er is een reële dreiging dat een ritje op een walvis fataal afloopt. Ze kunnen er vriendelijk uitzien als ze zo dicht bij de kust komen. Maar vergis je niet: het kunnen gevaarlijke, dodelijke dieren zijn."

    Patrouilleboten
    Om een herhaling van het huzarenstukje te vermijden, patrouilleren er sinds het incident bootjes die mensen waarschuwen om uit de buurt van de mastodonten te blijven. "De Zuidkapers, de soort die we hier het vaakst zien, kunnen tot 18 meter lang en 80 ton zwaar worden", waarschuwt het departement. "Indien je in de weg loopt als ze met hun staart slaan, overleef je het niet."

    Boten moeten minstens 100 meter uit de buurt van de walvissen blijven, zwemmers en surfers mogen niet dichter dan 30 meter bij de dieren in de buurt komen. "Zo verzekeren we dat de dieren niet gewoon raken door schepen, en dat ook de menselijke veiligheid gegarandeerd is." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuahua bestuurt Belgisch voertuig in Bazel

    Chihuahua bestuurt Belgisch voertuig in Bazel


    De Bazelse politie heeft zowat de verrassing van haar leven gekregen toen zij werd ingehaald door een Belgisch voertuig, bestuurd door een chihuahua, zo heeft de krant Le Matin vandaag op haar website gemeld.

    Het dier zat met zijn achterpoten op de knieën van de normale bestuurder en bediende met zijn voorpoten het stuur. Na de Pont de la Forêt Noire te zijn gepasseerd, heeft de politie het voertuig tot staan gebracht om te kunnen verbaliseren. De Belgische bestuurder moest een borg van 560 Zwitserse frank neertellen om zijn weg verder te kunnen zetten. De dienaren der wet hebben er zich ook van vergewist dat de dierlijke gelegenheidsbestuurder nadien netjes vastgemaakt zat op de achterzetel, aldus de kantonnale politie van Bazel-stad.

    "Je moet echt een Belg zijn om zo stom te kunnen zijn", luidde een reactie op het onlinekrantenbericht. (afp/ka)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Aliens kwamen onze kernwapens onderzoeken"

    "Aliens kwamen onze kernwapens onderzoeken"

    Enkele voormalige Amerikaanse piloten stellen dat al sinds 1948 buitenaardse wezens naar de kernwapens van de VS en Groot-Brittannië komen kijken. Ze zouden zelfs één keer geland zijn in een Britse basis. De regeringen zouden de buitenaardse activiteit verzwijgen.

    Captain Robert Salas en zes andere piloten besloten hun stilzwijgen te doorbreken. "Het gaat over onbekende vliegende objecten. Ze worden vaak omschreven als UFO's, zo zou je hen kunnen noemen", zegt Salas in de Britse media. "De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid en wij kunnen het bewijzen", gaat hij verder.

    Buitenaards
    Salas zegt zelf een bezoek van buitenaardse wezens gezien te hebben op 16 maart 1967. Hij was toen in de Malmstrom basis in Montana. "Ik had dienst toen het object boven de site kwam zweven. En een week later gebeurde ergens anders hetzelfde. Ze hebben vooral interesse in onze raketten, waar ze ook vandaan komen. Ik denk persoonlijk dat ze niet van deze planeet afkomstig zijn."

    Geland
    Een ander gepensioneerd lid van de luchtmacht, kolonel Charles Halt, zou een UFO gezien hebben nabij Ipswich, één van de weinige plaatsen in het Verenigd Koninkrijk waar kernwapens opgestapeld liggen. De feiten zijn al 30 jaar oud. Halt zeg een vliegend object stralen over de basis sturen. Vervolgens hoorde hij op de militaire radio dat buitenaardse wezens nabij de opslagplaats voor kernwapens geland waren.

    Getuigenissen
    De VS en het Verenigd Koninkrijk zijn er sindsdien altijd in geslaagd om de verhalen te verdoezelen. De piloten zijn van plan om de informatie over buitenaards bezoek openbaar te maken. Ze beschikken over getuigenissen van 120 voormalige militairen die bevestigen dat er vreemde interventies waren in nucleaire kampen. Sommige verhalen gaan zelfs nog maar tot 2003 terug. Ze zullen de overheid proberen overtuigen om de bevolking in te lichten over het feit dat onze planeet bezocht werd door aliens. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Britse premier slaapt in kartonnen doos

    Baby Britse premier slaapt in kartonnen doos

    baby britse premier slaapt in kartonnen doos

    Florence, de pasgeboren baby van de Britse premier David Cameron, slaapt zowaar in een kartonnen doos. Dat biecht de Conservatief op in de Daily Telegraph.

    Het meisje werd vorige maand geboren. Het gezin Cameron was net op dat moment met vakantie in Cornwall. In hun verblijf was er geen wieg. Nancy, het oudere zusje van Florence, vond er niets beter op dan een doos te beschilderen.

    Toen Cameron en co terugkeerden naar de ambtswoning in Downing Street besloten ze de doos te houden. ''Florence is prachtig en gedraagt zich best goed. Ze eet en slaapt de meeste tijd en is verrukkelijk", aldus de 43-jarige politicus.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet borsten van 33 kilo laten wegsnijden

    Vrouw moet borsten van 33 kilo laten wegsnijden



    Een zwangere vrouw uit Macedonië heeft haar borsten moeten laten wegsnijden. Tijdens haar zwangerschap begonnen haar borsten op te zwellen tot cupmaat 34ZZZ. Haar boezem woog op de duur 33 kilo. Dat meldt The Sun.

    Helse pijnen
    Afrodita Kamberi (24) kon de dokters er van overtuigen haar enorme borsten weg te snijden. De vrouw moest immers helse pijnen doorstaan. "Ik wist wel dat mijn borsten zouden opzwellen tijdens mijn zwangerschap, maar in mijn geval bléven ze maar groeien", legt de vrouw uit.

    Laken als bh
    "Ik kon nog amper slapen. Na verloop van tijd kon ik niet meer stappen. Ik moest zelf een bh in elkaar knutselen. Daar gebruikte ik een laken voor".

    Operatie van 7 uur
    De enige manier om de jonge vrouw uit haar lijden te verlossen was een borstamputatie. De operatie duurde zeven uur. Eén van de chirurgen was dokter Borce Antevski. "Gevallen als deze zijn uiterst zeldzaam, maar ze kunnen gebeuren", zegt de arts. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Busty Heart showt uitgebreid monstertieten op Duitse tv

    Busty Heart showt uitgebreid monstertieten op Duitse tv

    Bierblikjes, baseballstick en tegels vermorzeld

    De Amerikaanse 'Busty Heart' heeft haar reputatie alle eer aangedaan voor de Duitse tv-kijkers. In 'Das Supertalent' deed ze heel wat Duitse monden openvallen door met haar monstertieten (10 kg per stuk) onder meer bierblikjes te kraken, baseballsticks te breken en meloenen te vermorzelen. Het filmpje onder dit artikel is even hilarisch als verwonderlijk.

    Sylvie van der Vaart, de Nederlandse vrouw van topvoetballer Rafael, zit ook dit seizoen weer in de jury van de Duitse tv-show 'Das Supertalent'. Ze zag al heel wat rare kwasten de revue passeren, maar toen de 49-jarige Busty Heart haar troeven, elk 10 kg zwaar, letterlijk op haar tafel deed ploffen, wist de bevallige WAG niet meer waar kijken.

    Stapel tegels
    Eerder had Busty Heart al bierblikjes gekraakt met haar superboezem alsof het plastic bekertjes waren. Vervolgens zien de kijkers met stijgende verbazing hoe ze ook een baselballstick en een meloen aan flarden mept met haar monstertieten. Als klap op de vuurpijl moet ook een stapel tegels eraan geloven. (kh)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet voor gevoelige kijkers: strafste piercings ooit

    Niet voor gevoelige kijkers: strafste piercings ooit





    Heb jij ook, teneinde de coolste van de klas te zijn, wel eens een courgette door je oorlel overwogen, of liever meteen een limonadeglas? Verder in de aanbieding en altijd handig: een aansteker door je boven- en onderlip, of hang je liever een sleutelrek aan je tepels? Ze passeren allemaal de revue in deze compilatie van de strafste piercings ooit. (lb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand wil rode cape van Superman kopen

    Niemand wil rode cape van Superman kopen





    Op een veiling in New York zijn zowel de rode mantel van Superman, de polsband van Elvis als een halsketting van Lady Di er niet in geslaagd een nieuwe eigenaar te vinden. De redenen, aldus Arlan Ettinger van venduhuis Guernsey: het zijn economisch moeilijke tijden en de verkopers hadden hun prijskaartjes te duur gemaakt. Van het honderdtal zogenaamd emblematische objecten van de Amerikaanse cultuur en geschiedenis konden er slechts weinig gesleten worden.
     
    Voor de met diamanten en parels versierde halsketting van de Queen of Hearts, nochtans gedragen door Lady Di twee maanden voor haar dramatisch verscheiden, moest 1,5 tot 2,5 miljoen op tafel gelegd worden, maar verder dan een bod van 700.000 dollar kwam men niet.
     
    Voor het prikje van een half miljoen dollar was de gouden en diamanten armband van The King, inclusief de gegraveerde voornaam, de Uwe, maar niemand beet toe.
     
    Grootste aankoper van de avond was miljardair Stewart Rahr (farma-industrie) die onder andere het beroemde beeldje uit de film 'The Maltese Falcon' kocht voor zijn vriend Leonardo di Caprio. De Maltezer Valk werd afgeklopt op 305.000 dollar. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man loopt drie jaar rond met mes in hoofd

    Man loopt drie jaar rond met mes in hoofd



    In Brazilië hebben chirurgen een 10 centimeter lang lemmet uit de hersenen van een 29-jarige man verwijderd. De garagist kreeg drie jaar geleden het mes in zijn hoofd geplant tijdens een caféruzie. Dat meldt het plaatselijke persbureau Terra.

    Te gevaarlijk
    Al die tijd kreeg Edeilson Nascimento van de artsen te horen dat het te gevaarlijk zou zijn om het lemmet te verwijderen. De ingreep zou de herstenstam kunnen beschadigen met de dood tot gevolg.

    "Gedruende drie jaar had ik constant hevige hoofdpijn. Niet te harden. Ik moest mijn job opgeven", getuigt Nascimento.

    Zeven chirurgen
    Een ploeg van zeven specialisten, onder wie drie neurochirurgen, zijn er nu in geslaagd om het mes uit het hoofd van de Brazilaan te verwijderen zonder dat er verdere schade aan zijn hersenen werd toegebracht. De ingreep in het universitair ziekenhuis van Pernambuco duurde drie uur. De patiënt mag wellicht volgende week het hospitaal verlaten. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!