WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    13-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers bouwen 27,5 kilometer lang zandkasteel

    Duitsers bouwen 27,5 kilometer lang zandkasteel

    Op het Duitse eiland Rügen hebben 10.000 bewoners en toeristen een gigantisch zandkasteel gebouwd. De 27,5 kilometer lange constructie verbrak een twintig jaar oud record uit het Guinness Book of World Records.

    De jury inspecteerde het 90 centimeter hoge bouwwerk, dat in enkele uren was gebouwd, vanuit een helikopter.

    "De mensen vieren feest, zijn dolgelukkig, het gaat hier helemaal los", zei Constanze Patrunky van het toeristenbureau op het grootste eiland van Duitsland, nadat duidelijk was geworden dat de recordpoging bij de badplaats Glowe was gelukt.

    Het oude record, een zandkasteel van 26,38 kilometer lang, was gevestigd in de Amerikaanse badplaats Myrtle Beach. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderbroeken Madoff brengen 200 dollar op

    Onderbroeken Madoff brengen 200 dollar op



    Ook gepersonaliseerde kledij werd geveild.
    Onderbroeken van de Amerikaanse miljardenfraudeur Bernard Madoff zijn afgelopen weekeinde voor in totaal 200 dollar (krap 140 euro) onder de hamer gegaan op een veiling in Florida. In totaal leverden de persoonlijke eigendommen van de oplichter meer dan 400.000 dollar op, zo meldde de krant Miami Herald.

    Naast veertien boxershorts kwam voornamelijk huisraad uit de voormalige Madoffvilla bij Palm Beach onder de hamer. Ook konden geïnteresseerden bieden op een collectie schoenen van de fraudeur, een antieke golfclub en een aantal kunstwerken.

    Meer dan 6000 onlinebieders deden mee aan de veiling. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van Madoff, die voor zijn miljardenfraude levenslang in de gevangenis zit. Madoff werd in 2008 opgepakt omdat zijn beroemde beleggingsfonds nep bleek te zijn. Hij had tientallen miljarden dollars van bedrijven en personen verkwanseld. (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan vindt dankzij Google Earth "een gebouw" op Mars

    Amerikaan vindt dankzij Google Earth "een gebouw" op Mars

    amerikaan vindt dankzij google earth een gebouw op mars

    Een Amerikaan heeft met behulp van Google Earth een "mysterieus gebouw" aangetroffen op de planeet Mars.

    De 'armchair astronaut' heeft zijn ontdekking al Bio-station Alpha gedoopt.

    "Ik neem aan dat er iets woont of in heeft gewoond. Het is heel vreemd en vrij groot, meer dan 200 meter lang en 45 meter breed. Het lijkt op een cilinder."

    David Martines heeft wel nog het raden naar de functie van het "gebouw". Hij denkt onder meer aan een elektriciteitscentrale of een veredelde garage. "Ik hoop niet dat het een wapen is."

    Het gebouw is te vinden op de coördinaten 49'19.73"N 29 33'06.53"W

    De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA heeft nog niet gereageerd.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nota's Engelse les Napoleon geveild voor 90.000 euro

    Nota's Engelse les Napoleon geveild voor 90.000 euro


    Om de eindeloze dagen in ballingschap op het eiland Sint-Helena nuttig door te brengen, besloot de verslagen Franse keizer Napoleon Bonaparte de taal van de vijand te leren. De nota's die hij daarbij nam, zijn nu onder de hamer gegaan voor meer dan 90.000 euro. "Comment se portoient-ils. How do they do?", luidt een van de opmerkelijke krabbels.

    Drie loten, van kleine tekeningen tot handgeschreven lijntjes Engels en Frans, gingen bij veilinghuis Osenat in Fontainebleau de deur uit voor 93.125 euro in totaal. De koper is het Parijse museum van Letteren en Manuscripten. Daar zullen ze vanaf 21 juni te bezichtigen zijn.
     
    Na de nederlaag in Waterloo in 1815 werd Napoleon verbannen naar Sint-Helena, een eilandje in het midden van de Atlantische Oceaan. Aan bood van het Engelse schip richting zijn definitieve bestemming besloot Napoleon de taal van de vijand te leren. Een van zijn getrouwen, de graaf Las Cases, gaf tijdens een tussenstop in Madera Napoleons eerste les Engels.
     
    Naast "Comment se portoient-ils. How do they do?", zijn er nog andere taalkundige parels zoals "Qu'es qui étoit arrivé. What was it arrived", "Combien étoint-ils. How many were they?" en "To run. Courir".
     
    Napoleon stierf in 1821 op 51-jarige leeftijd in Sint-Helena. (belga/jv)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste legale cannabisburgers in de rekken

    Eerste legale cannabisburgers in de rekken



    De eerste legale cannabisburgers liggen al een drietal weken in de rekken van de natuurwinkels. Dat bevestigt Patrick De Ceuster van de vzw Wervel, de werkgroep voor Rechtvaardigde en Verantwoorde Landbouw. Wervel serveert zaterdag 4 juni gerechtjes op basis van industriële hennep op het stationsplein van Oostende, om de nieuwe smaken van de ecokeuken te promoten.

    Patrick De Ceuster merkt wel op dat het hier om drugsvrije voeding gaat, zonder of met zo weinig mogelijk THC, de psychoactieve stof in cannabis. "Kemp, industriële hennep, bevat geen hallucinogene of allergene stoffen. Het gaat om drugsvrije eco-innovatie. De cannabisburgers zijn vleesvervangers en een symbool voor wat hennep te bieden heeft aan de ecokeuken."
     
    Officiële goedkeuring
    Op een studiedag rond het gebruik van kemp in de voeding verklaarde de FOD Volksgezondheid dat elke producent die kan aantonen dat zijn product minder dan 10 (voor olie), 5 (voor zaad) of 0,2 (andere afgeleide producten) milligram aan THC per kilogram bevat, een toelating tot productie krijgt. "Vroeger werden dergelijke producten gedoogd, maar dan begon het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen die producten uit de rekken te halen. Nu krijgen die producten eindelijk een officiële goedkeuring", aldus De Ceuster.
     
    De cannabisburgers zijn van het merk hemp-food, dat ook andere kempvoeding aanbiedt zoals olie, thee, gepelde zaden en koekjes. (belga/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.92-jarige tweeling sterft op dezelfde dag

    92-jarige tweeling sterft op dezelfde dag


    De tweelingbroers Julian en Adrian Riester.

    Toeval of het (nood-)lot? De dood van een tweeling in Florida zorgt in de VS voor enig opzien. De 92 jaar oude heren Julian en Adrian Riester, in 1919 geboren met enkele minuten tussentijd, zijn beiden woensdag met enkele uurtjes verschil een natuurlijke ood gestorven. Dat schrijft de krant St Petersburg Times.
     
    Monniken
    De twee leden van de eeneiïge tweeling waren hartlijders, en beiden overleden aan - weliswaar verschillende - complicaties. Het duo is hun gehele leven samen gebleven. Zij werkten 65 jaar lang als Franciskanermonniken. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordprijs voor oudste champagne ter wereld

    Recordprijs voor oudste champagne ter wereld


    Twee flessen champagne, die 170 jaar lang op de bodem van de oceaan lagen, zijn vandaag geveild voor 54.000 euro, een record. De veiling vond plaats in Mariehamm, hoofdstad van Aaland, een eilandengroep in de Baltische Zee die behoort tot Finland. Het was hier dat duikers het scheepswrak met de waardevolle lading ontdekten.

    In totaal werden 145 intacte flessen gevonden in het scheepswrak, dat tussen 1825 en 1830 moet zijn gezonken. De oorspronkelijke bestemming van de champagne is onbekend. Mogelijk was de drank bestemd voor het hof van de tsaar in Sint-Petersburg.
     
    Veuve-Clicquot en Juglar
    De twee geveilde flessen waren een Veuve-Clicquot van tweehonderd jaar oud, en een fles Juglar. De fles Veuve-Clicquot werd verkocht voor 30.000 euro, een recordsom voor een veiling.
     
    De vorige recordveiling dateert van 2008, toen een fles Dom Pérignon uit 1959 voor 27.600 euro werd geveild. De fles Juglar werd verkocht voor 24.000 euro. Beide flessen gingen naar een koper uit Singapore.
     
    Goed bewaard
    De champagne is goed bewaard gebleven, omdat ze horizontaal lagen, in een koele temperatuur en in het donker, 50 meter onder de zeespiegel. (bloomberg/afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldgezondheidsorganisatie

    Wereldgezondheidsorganisatie "kent EHEC-bacterie niet"

    wereldgezondheidsorganisatie kent ehec bacterie niet

    De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt dat de EHEC-bacterie, die in Duitsland al van zeventien mensen het leven heeft geëist, een nieuwe variant is van de E.coli-bacteriën, die in de darmen aanwezig zijn om de spijsvertering te bevorderen.

    Het is nu ruim een week geleden dat de darmbacterie voor het eerst opdook. Mensen die ermee besmet worden, krijgen diarree, moeten overgeven en lopen een groot risico op nierfalen.

    "Het is inderdaad een zeldzame variant", aldus Herman Goossens van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen bij VRT. "Zeker in Europa is ze nog nooit opgedoken. Het is alleen nog te vroeg om te zeggen of het ook om een agressieve variant gaat."

    Ook onduidelijk is wat nu net de besmettingen veroorzaakt. Volgens professor Goossens zou de bron zich nog altijd in Duitsland bevinden. "Ik heb de indruk dat men nu weer in andere richtingen aan het zoeken is, bijvoorbeeld naar besmet drinkwater."

    Eerst werd er nog met een beschuldigende vinger richting de Spaanse komkommers gewezen.

    Reinhard Burger, het hoofd van het Duitse bureau van Volksgezondheid, liet zich erg pessimistisch uit bij BBC. Hij stelde dat de besmettingen "nog maanden kunnen aanslepen". "Misschien zullen we ook nooit weten wat de infectie veroorzaakt."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertig mensen kochten al ticket naar de ruimte

    Dertig mensen kochten al ticket naar de ruimte


    Ongeveer 30 mensen hebben een ticket gekocht voor een van de commerciële ruimtevluchten die in 2014 vanaf Curaçao van start gaan. Hierdoor worden de plannen voor de bouw van Space Expedition Curaçao (SXC) steeds concreter. Volgend jaar wordt de eerste testvlucht gemaakt. Dat verklaarden de 2 initiatiefnemers Ben Droste en Harry van Hulten tijdens een presentatie van de plannen bij het Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE) in Rotterdam.

    700.000 toeristen
    Het bureau verwacht mede door dit initiatief dat het aantal toeristen naar het eiland stijgt van ongeveer 500.000 per jaar naar 700.000 per jaar in 2014.

    Naast commerciële ruimtevluchten - voor de prijs van 95.000 euro per ticket - willen Droste en Van Hulten ook op andere manieren aan de ruimtevluchten verdienen. Zo moeten de vluchten ook beschikbaar zijn voor wetenschappelijke experimenten en het lanceren van nanosatellieten ter grootte van een melkkarton. (anp/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man helpt eendjes oversteken en wordt doodgereden

    Man helpt eendjes oversteken en wordt doodgereden

     
     Een dierenvriend is om het leven gekomen toen hij een eend met haar kuikentjes een druk verkeersknooppunt over hielp. De Amerikaan zag de eendjes sukkelen op de drukke weg in Naperville en besloot om de beestjes veilig aan de andere kant te loodsen. Hij zette zijn wagen aan de kant maar werd tijdens zijn heldendaad aangereden door een limousine op het knooppunt in de buurt van Schiller Park. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geurstoffen brengen muggen in de war

    Geurstoffen brengen muggen in de war


    Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat sommige geurstoffen muggen storen bij het zoeken naar voedsel. De vondst kan bijdragen aan nieuwe manieren om de verspreiding van ziektes als malaria tegen te gaan, stellen de onderzoekers in een artikel dat donderdag verschijnt in het wetenschappelijke tijdschrift Nature.
     
    Muggen leven van het bloed van mensen en andere zoogdieren. Zij sporen hun prooi op met behulp van speciale zintuigen, die de insecten in staat stellen de koolstofdioxide waar te nemen die wij uitademen. Bepaalde stoffen kunnen die zintuigen ontregelen, blijkt uit laboratoriumonderzoek.

    Veelbelovend spoor
    Of de betreffende chemicaliën voor mensen veilig zijn, moet nog nader worden onderzocht. Zelfs als dat zo blijkt te zijn, wil dat nog niet zeggen dat het ultieme antimuggenmiddel is ontdekt. De insecten gebruiken namelijk meer zintuigen om voedsel te zoeken. Zo worden zij bijvoorbeeld aangetrokken door geurstoffen in ons zweet en in onze huid. Maar de wetenschappers denken wel op een veelbelovend spoor te zitten.
     
    Jaarlijks overlijden vele honderdduizenden mensen aan malaria, een ziekte die door muggen wordt verspreid. Vooral jonge kinderen in Afrika lopen gevaar. Muggen zijn ook verantwoordelijk voor de verspreiding van ziektes als knokkelkoorts (dengue), gele koorts, filariasis en het West-Nijlvirus. (anp/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders laten kinderen zelf geslacht bepalen

    Ouders laten kinderen zelf geslacht bepalen

    ouders laten kinderen zelf geslacht bepalen

    In het Canadese Toronto woont een koppel dat ervan overtuigd is dat het voor hun kinderen beter is om zelf te bepalen welk geslacht ze willen hebben.

    Kathy Witterick (38) en David Stocker (39) zijn sinds vier maanden mama en papa van Storm. Het geslacht van Storm wordt geheim gehouden. Het kind mag zelf kiezen hoe het door het leven gaat; als jongen of als meisje. De ouders vinden dat dat het beste is voor de ontwikkeling.

    Witterick en Stocker hebben nog twee kinderen. Eén van de twee, een jongen, draagt graag vlechtjes in zijn haar.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizend hotel zonder personeel doet intrede

    Reizend hotel zonder personeel doet intrede

    Het Duitse architectenbureau NAU heeft een 'reizend' hotel ontworpen dat zich aanpast aan de plaats waar het zich bevindt. Het hotel wordt iedere twee jaar verplaatst en functioneert zonder personeel, zo schrijft Architectenweb.nl. 


    Het hotel met futuristische look kreeg de naam 'Living roof'. De accomodatie bestaat uit drie zogenaamde ringen: een ring voor het exterieur, een middenring en een ring voor het interieur.

    Binnenin kan het interieur aangepast worden naargelang de wensen van de hotelgast. Zonnepanelen op het dak zorgen voor de nodige energie. Het regenwater wordt opgevangen voor hergebruik.

    Computer
    Aangezien het minihotel geen personeel in dienst heeft, worden reizigers welkom geheten door een computer die informatie verschaft over de locatie en de verschillende eetgelegenheden.

    Het prototype van het hotel zal in 2012 klaar zijn. De definitieve versie van het hotel wordt in 2014 opgeleverd. (kve)







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gids vertelt Britse agenten wat ze op hun boterham moeten smeren

    Gids vertelt Britse agenten wat ze op hun boterham moeten smeren


    Ongeveer de helft van het Britse politiekorps heeft een gids gekregen met lifestyletips voor agenten. Van bedtijdadvies tot wat ze wel en niet op hun boterham zouden moeten smeren staat tot in detail uitgelegd.

    Verder worden tuinieren en dansen aanbevolen om fit te blijven. Ook moeten agenten hun partner helpen in het huishouden, zo raadt de gids aan. De handleiding is een initiatief van een speciale afdeling binnen de politie, die zich bezighoudt met de gezondheid van agenten.

    Boze agenten stellen in de krant The Telegraph niet betutteld te willen worden. De politieleiding is zich echter van geen kwaad bewust. "We hebben een verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het welzijn van onze agenten'', aldus een politiewoordvoerder. (anp/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie mag geen zonnebril meer dragen in Vietnam

    Politie mag geen zonnebril meer dragen in Vietnam


    De communistische overheid in Vietnam verbiedt de politie in het land om zwarte zonnebrillen te dragen. Voorts mogen agenten er niet meer roken, praten of hun handen in hun zakken steken als ze in dienst zijn. Volgens het bevelschrift moeten ze ook "hun manieren houden en zich correct gedragen tijdens hun diensturen".

    Met dat correcte gedrag wordt bedoeld dat agenten zich niet achter bomen mogen verstoppen om mensen in de val te laten lopen en een boete te kunnen schrijven. Maar de reglementen zijn nog veel strenger, want de politie van Vietnam mag tijdens de diensturen ook geen boek meer lezen, persoonlijke telefoontjes plegen of een hapje eten in restaurants die een deel van het voetpad innemen.

    De verkeerspolitie van Vietnam wordt als erg corrupt ervaren. Vorig jaar deed 'Human Rights Watch' nog een oproep om het geweld binnen de Vietnamese politie te onderzoeken. De organisatie had weet van 19 meldingen van geweld door agenten in één jaar tijd, waarvan 15 gevallen een dodelijk slachtoffer eisten. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaan bewaart dode echtgenote tien jaar in diepvriezer

    Amerikaan bewaart dode echtgenote tien jaar in diepvriezer

    amerikaan bewaart dode echtgenote tien jaar in diepvriezer

    In Hillsborough County, in de Amerikaanse deelstaat Florida, heeft men een lugubere ontdekking gedaan. Een gepensioneerde heeft er zijn overleden echtgenote tien jaar lang in een diepvriezer bewaard. Allan Dunn wilde van haar uitkering blijven genieten.

    Margareth verdween in 2000. Aan de buren vertelde Dunn dat ze naar een rusthuis was vertrokken. In werkelijkheid was ze gestorven, vermoedelijk natuurlijk.

    In de zomer van 2010 pleegde Dunn zelfmoord. Carol Kingsburry, een vriendin van de gepensioneerde, kreeg uiteindelijk van de rechtbank de toestemming om het appartement van Dunn op te ruimen.

    In de diepvriezer ontdekte de vrouw het lichaam van Margareth, dat zich al in een verre staat van ontbinding bevond. Negen maanden na het overlijden van Dunn besloot men namelijk de elektriciteit in de flat af te sluiten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leica-camera uit 1923 verkocht voor recordbedrag van 1,32 miljoen euro

    Leica-camera uit 1923 verkocht voor recordbedrag van 1,32 miljoen euro


    Een Aziatische verzamelaar heeft vandaag een vintage Leica-camera uit 1923 op de kop getikt voor een recordbedrag van 1,32 miljoen euro. Dat meldde het Weense veilinghuis Westlicht.
     
    "Er is een momenteel een Leica-boom aan de gang", verklaarde woordvoerster Karin Mueck van het veilinghuis Westlicht. Rijke verzamelaars worden aangetrokken door de legendarische reputatie en de technische kwaliteit van het product van Duitse makelij, zei ze. De verkochte Leica-camera, met serienummer 107, zou nog perfect werken.
     
    De vorige camera die voor een recordbedrag onder de hamer ging, was een Franse daguerreotype. Westlicht veilde die camera vorig jaar voor 732.000 euro. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische jurk Marilyn Monroe wordt geveild

    Legendarische jurk Marilyn Monroe wordt geveild



    De beroemde opwaaiende jurk van Marilyn Monroe uit de film 'The Seven Year Itch' wordt geveild. In een legendarische scène loopt Monroe in de witte jurk over een rooster van de New Yorkse metro, waardoor haar jurk opwaait.

    Naast deze filmjurk gaan talloze filmkostuums- en attributen onder de hamer, zoals de blauwe jurk die Judy Garland draagt in de musical 'The Wizard of Oz'.

    Ook worden de jurk van Audrey Hepburn uit 'My Fair Lady', de pakken van Laurel en Hardy en de kostuums die Julie Andrews droeg in 'The Sound of Music' geveild.

    Museum
    De voorwerpen zijn door zangeres en actrice Debbie Reynolds beschikbaar gesteld aan veilinghuis Profiles in History, in de Amerikaanse staat Californië. Het heeft haar vijftig jaar gekost om de collectie bij elkaar te krijgen.

    De stukken zouden eigenlijk een museum krijgen, maar nu dat niet doorgaat, verkoopt Reynolds alles. Op 18 juni kan geboden worden op de klassieke filmkostuums. (lb)



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg koopt luxeboek over Ferrari voor 175.000 euro

    Belg koopt luxeboek over Ferrari voor 175.000 euro


    "Een Belg" heeft het luxeboek van de 61-jarige boekenverkoper Christ van den Acker uit Eersel gekocht voor 175.000 euro, zo meldt de Nederlandse Omroep Brabant. Het 37 kilo zware boek met 1500 30-karaatsdiamantjes en handtekeningen van Ferraricoureurs lag zes weken te koop.
     
    Het boek is afkomstig uit de VS. De goedkoopste editie kost enkele duizenden euro's. Van de luxe-editie mag slechts één exemplaar per land verkocht worden.
     
    Van den Acker had verwacht dat het peperdure boek iets voor rijke sjeiks uit Abu Dhabi zou worden. "Ik dacht dat het boek niets is voor nuchtere Nederlanders. Aan Belgen had ik echter niet gedacht"., aldus de man uit Eersel in de Nederlandse Kempen. (belga/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond vangt kogel op voor baasje en sterft

    Hond vangt kogel op voor baasje en sterft

    In Amsterdam heeft een heldhaftige hond gisteren het leven van zijn baasje gered bij een overval. Het dier werd echter dodelijk getroffen door een kogel. Dat meldt de regionale nieuwszender AT5 op zijn website.

    Een smid was aan het werk in een garagebox, toen hij werd overvallen door drie mannen. Een bovenbuurman ging samen met zijn hond Odin en een buurjongen achter de boeven aan. Een van de overvallers trok zijn wapen en schoot. De dappere hond ving de kogel op voor zijn baasje. Het dier bezweek aan zijn verwondingen en stierf.

    Een held
    "Odin heeft de kogel voor mij opgevangen, hij is een held," vertelde de geëmotioneerde eigenaar tegen AT5. De overvallers zijn in een auto gesprongen en zouden nog altijd voortvluchtig zijn. De politie zette na de overval het gebied af voor sporenonderzoek. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!