Clinton gaf toe dat hij tijdens zijn presidentschap enkele van zijn medewerkers Area 51, de beroemde militaire basis die vaak gelinkt wordt aan buitenaardse activiteiten, had laten onderzoeken. ‘Om er zeker van te zijn dat er geen aliens aanwezig waren’, aldus de voormalige president van de VS.

Hij deed hetzelfde met Roswell, het plaatsje waar in 1947 een UFO gespot zou zijn. ‘Maar zou je het ons wel zeggen moesten daar aliens zijn’, vroeg presentator Jimmy Kimmel. ‘Jazeker’, antwoordde Clinton.

Het blijkt dus zo niet te zijn, maar dat wil niet zeggen dat Bill Clinton nu opeens geen ‘believer’ meer is. De voormalige president denkt nog altijd dat er in het universum wel ander leven moet zijn. ‘Als we op een dag bezocht zouden worden door aliens, zou ik niet verbaasd zijn’, aldus Clinton. ‘Al hoop ik dat het er niet aan toe gaat als in Independence Day (de film met Will Smith over een invasie van aliens, red.). Al kan dat misschien wel de enige manier zijn om alle mensen hun geschillen te laten bijleggen en dat de gezamenlijke vijand ervoor zorgt dat we allemaal een front zullen gaan vormen.’

{http://www.nieuwsblad.be/}