NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Upton: "Nooit gezegd dat ik kleinere borsten wilde"

Kate Upton: "Nooit gezegd dat ik kleinere borsten wilde"

http://oi57.tinypic.com/ih79fo.jpg

Kate Upton ontkent dat ze gezegd zou hebben dat ze kleinere borsten wil. Het Sports Illustrated-model werd eerder deze week in media wereldwijd geciteerd: "Elke dag wens ik dat ik kleinere borsten had", zou ze hebben gezegd.

"Niet waar", verklaarde Upton op de Australische radiozender 2DayFM. "Is het niet schattig telkens de media iets verzinnen? Het is verdorie mijn lijf, ik zal zelf wel zeggen hoe ik me er bij voel!".

"Ik heb dat dus nooit gezegd. Als iemand me de vraag zou stellen en de moeite zou doen te luisteren naar wat ik over mijn eigen lichaam te zeggen heb, zou ik zeggen dat ik me voel zoals alle vrouwen. Niemand is perfect. Soms voelen mijn borsten zich niet op hun b est, maar ik hou van mijn lichaam. Ik ben altijd enorm dankbaar geweest voor wat Moeder Natuur me heeft geschonken".

De 21-jarige Upton liet haar fans ook via Twitter weten dat ze tevreden is met haar figuur. "Soms ben ik onzeker, maar ik hou van mijn lichaam en ik ben trots op elk deel ervan en zou er nooit iets aan veranderen".

17-04-2014 om 20:55 geschreven door artist lover


Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo bereidde Raf Simons zijn eerste Dior-modeshow voor

Zo bereidde Raf Simons zijn eerste Dior-modeshow voor

http://oi58.tinypic.com/2cddhyd.jpg

Op het Tribeca Film Festival wordt 'Dior and I' voorgesteld, een documentaire over onze Belgische trots Raf Simons die gevolgd werd tijdens het proces van zijn eerste haute-couturecollectie in 2012. De documentaire toont het hele verhaal achter de kledinglijn, van de eerste schets tot de spectaculaire modeshow.

Hoewel Christian Dior zijn gelijknamige bedrijf maar 10 jaar leidde, staat het modehuis nog altijd hoog aangeschreven in de fashionwereld. Het merk groeide onder invloed van enkele andere ontwerpers uit tot een groot succes. Dat Raf Simons ook een duidelijke inbreng heeft, valt nu te bewonderen in de documentaire. Daarin zie je veel intieme momenten tussen de Belgische ontwerper en zijn toegewijde staf. Ook minder leuke scènes hebben hun plaats gekregen, zo krijg je als kijker te zien hoe Raf bedolven wordt onder tonnen kritiek. Tranen krijg je maar twee keer te zien: wanneer Simons zijn crew voor het harde werk en wanneer de modellen voor de laatste keer het beste van zichzelf geven op de catwalk. Andere opmerkelijke feiten uit 'Dior and I' kan je hieronder lezen.

Raf kreeg 8 weken tijd om zijn eerste haute-couturecollectie te maken. Andere couturiers krijgen hiervoor 4 tot 6 maand.

Hij startte met 12 concepten die door zijn tekenaars en ontwerpers vertaald werden naar 150 schetsen. Uiteindelijk werden 54 looks overgehouden.

Het Franse modehuis heeft 2 grote ateliers onder leiding van Monique Bailly en Florence Chehet. Onder hen werken nog eens 105 getrainde vakmensen zoals naaisters. Zij werkten de maanden voor de modeshow de klok rond.

De naaister met de meeste ervaring werkt al 40 jaar bij Dior.

In 2012 was het thema van de modeshow 'flower puppy', 50 mensen werden ingezet om het décor in 48 uur op te bouwen en 1 miljoen bloemen erin te verwerken.

17-04-2014 om 20:50 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga voor Versace, maar dan zonder Photoshop

Lady Gaga voor Versace, maar dan zonder Photoshop

http://oi60.tinypic.com/2ahccpk.jpg

Op het internet circuleren onbewerkte foto's van Lady Gaga, die werden genomen voor het Italiaanse modehuis Versace. De fotoshoot dateert al van vorig jaar, maar iemand kreeg de originele beelden in handen en verspreidde ze via Twitter.

In de fotoshoot voor Versace lijkt haar make-up er achteraf digitaal te zijn bijgewerkt. De donkere kringen rond haar ogen zijn weggewerkt en zelfs haar armen zijn afgelijnd.  

Twee jaar geleden kwamen foto's van de 28-jarige zangeres ook al in opspraak, toen ze op de cover van Vogue mocht prijken. Met een paarse jurk en een gigantisch kapsel leek ze net een standbeeld. Geen enkel vlekje of rimpeltje was op haar gezicht te bespeuren.  

Te perfect
Lady Gaga maakte eerder al duidelijk dat ze geen fan is van de bewerkte foto's. "Mijn huid zag er te perfect uit. Zo zie ik er niet uit als ik wakker word. Dit ben ik niet." Gaga wil dat jongeren zich tegen dit schoonheidsideaal verzetten en riep op tot verandering. "Pas wanneer de covers van modebladen veranderen, zal de cultuur veranderen."

17-04-2014 om 20:44 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Williams keert terug als 'Mrs Doubtfire'

Robin Williams keert terug als 'Mrs Doubtfire'

http://oi59.tinypic.com/2rmxyyr.jpg

Acteur Robin Williams kruipt binnenkort weer in de huid van één van zijn bekendste personages, Mrs Doubtfire. Studio Fox is bezig aan een vervolg op de komedie uit 1993. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

De originele film was wereldwijd een enorm succes. De film, die een half miljard dollar opbracht, gaat over een gescheiden man die zich vermomt als de nuffige Schotse nanny Euphegenia Doubtfire om zijn kinderen vaker te kunnen zien.

De film won een Oscar voor beste make-up en Williams kreeg een Golden Globe voor beste komische hoofdrol van het jaar.

Regisseur Chris Columbus, die naast twee 'Harry Potter'-films ook het origineel maakte, keert ook terug. Het is niet duidelijk of Pierce Brosnan en Sally Field in de tweede flm te zien zullen zijn.

De eerste versie van het script van 'Mrs Doubtfire 2' dateert al uit 2001. Maar Williams en regisseur Columbus waren nu pas tevreden met het resultaat en beslisten de film eindelijk in productie te nemen.

17-04-2014 om 20:37 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is (al maandenlang) het nieuwe lief van Tom Cruise

Dit is (al maandenlang) het nieuwe lief van Tom Cruise

http://oi57.tinypic.com/9risn5.jpg

De ex van Katie Holmes zou al maanden een relatie hebben met Laura Prepon, beter bekend als de roodharige Donna uit 'That 70's Show'. Beide sterren zijn aanhangers van Scientology. Vorig jaar in november ontstonden de geruchten dat de twee aan het daten waren, nu werd onthuld dat ze sindsdien een koppel zijn.

De 51-jarige acteur en Laura, die momenteel een drugdealer speelt in de Amerikaanse reeks 'Orange Is the New Black', werden vorig jaar in Los Angeles gespot tijdens een romantisch diner. Hoewel de twee hun relatie geheim wilden houden, hebben de collega's van Laura de relatie ontdekt. 

Een bron uit de reeks vertelt aan de Amerikaanse krant New York Post: "Er wordt druk over gepraat op de set van de show. Tom kent Laura al jaren en hij had haar uitgevraagd nadat hij haar aan het werk had gezien. De twee genoten tijdens hun eerste date urenlang van elkaars gezelschap. Het is duidelijk dat Tom tot over zijn oren verliefd is."

17-04-2014 om 20:32 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miauwkes: Is dit de poes van Candice Swanepoel?

Miauwkes: Is dit de poes van Candice Swanepoel?

http://oi59.tinypic.com/1znpsls.jpg

Het Victoria's Secretmodel Candice Swanepoel heeft een wel erg mysterieuze foto op Instagram gedeeld.

Op het beeld zie je de onderbuik van een naakte vrouw en tussen haar benen komt een kattenhoofd piepen. Dit beeld verzamelde intussen meer dan 135.000 likes op Facebook. Uiteraard zorgde de foto voor heel wat geestige reacties op internet.

Het supermodel deelt graag sexy foto's op sociale media. Het 25-jarige Zuid-Afrikaanse model liet haar volgers genieten van een foto van zichzelf aan het zwembad in een ietsepietsie bikini. Daarin waren duidelijk haar strakke buik, ellenlange benen en heel wat decolleté te zien.

17-04-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke uitgeroepen tot 'seksist van het jaar'

Robin Thicke uitgeroepen tot 'seksist van het jaar'

http://oi60.tinypic.com/2ajuz2e.jpg

Robin Thicke is door een Britse vrouwenbeweging uitgeroepen tot seksist van het jaar. De 37-jarige zanger kreeg de twijfelachtige eer van de End Violence Against Women Coalition onder meer wegens zijn wereldhit Blurred Lines en de bijgaande videoclip, waarin hij wordt omringd door naakte modellen. Dat meldt The Guardian.

Volgens de groepering wekt de tekst van het lied de suggestie dat date-rape acceptabel is. Ook laakt de EVCAW, dat zich inzet tegen huiselijk geweld, seksuele indimidatie, vrouwenhandel en andere vormen van vrouwenmishandeling, de uitspraken van Thicke in diverse interviews waarin hij zich laatdunkend uitliet over vrouwen.

EVCAW-lid Sarah Green zei: "Onze welgemeende felicitaties aan de waardige winnaar, Robin Thicke, voor het creëren van een platform waar vrouwen als object kunnen worden gezien ter promotie van matige popmuziek. Seksisme mag dan nog steeds gangbaar zijn voor sommige mensen in de muziekindustrie, maar de tijden gaan veranderen."

De Britse premier David Cameron was voor de tweede maal op rij de nummer 2 op de lijst.

17-04-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


Reageer (0)
16-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De Lau teert op spaargeld"

"De Lau teert op spaargeld"

http://oi57.tinypic.com/b4yrly.jpg

Het is Vlaanderen niet ontgaan: al enkele maanden is het verdacht stil rond Astrid Bryan en dus ook rond Laurens Nuyens. Nieuws over een volgende reeks op de Vlaamse tv blijft uit. Vele maanden na zijn ontslag, hebben er zich nog geen nieuwe professionele kansen aangeboden. En dus moet hij nu zijn zuurverdiende spaargeld aanspreken, weet TV Familie.

Toen aan het licht kwam dat Hollywoodvrouw Astrid Bryan bedrogen werd door haar 'husbandy' John, was het voor Laurens Nuyens (32), Astrids broer, meer dan duidelijk. Hij was dan wel senior managing director én Johns rechterhand in diens bedrijf The Watley Group, toch zag hij geen andere oplossing dan ontslag nemen. Niet zo erg, zou je denken. Hij verdient namelijk nog meer dan voldoende met de Vijf-reeks 'Astrid in Wonderland', waarin hij en zijn zus de grote sterren zijn.

Maar ondertussen is er al een tijdje een einde gekomen aan die realityreeks en zagen we Laurens niet meer op het kleine scherm, ook niet in andere shows. En hoewel eerder beweerd werd dat er een nieuw programma komt waarin zowel Astrid als de Lau een prominente rol zullen spelen, lijkt dat plan voorlopig on hold te staan. "Op dit moment doen we geen enkele communicatie rond Laurens of Astrid", vertelt Laurens' manager.

Maar hoe overleeft Laurens dan in het peperdure Los Angeles? Gelukkig kan hij volgens de website van de Amerikaanse overheid een beroep doen op een uitkering. Toch is het voor Laurens, die eerder vertelde dat je in LA voor een huis 'al snel 5.000 dollar per maand' huur betaalt, onmogelijk om van zo'n uitkering te leven. Die bedraagt namelijk slechts 25 tot 300 dollar per week, afhankelijk van je vorige inkomen. Bovendien heb je er maar zes maanden recht op dat geld.

Het lijkt er dus op dat Laurens sinds zijn vertrek bij The Watley Group deels van zijn spaarpotje moet leven. Maar dat het om een goedgevulde spaarpot gaat, daar twijfelt niemand aan. Zo is Nuyens al van goeden huize. Zijn vader heeft een eigen advocatenkantoor in Merksem en zorgde ervoor dat zijn kinderen nooit iets tekortkwamen. En ook Laurens' loon bij The Watley Group was hoogstwaarschijnlijk behoorlijk.

16-04-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger AC/DC: "We gaan gewoon door"

Zanger AC/DC: "We gaan gewoon door"

http://oi60.tinypic.com/2myx4s9.jpg

De iconische rockgroep AC/DC reageert voor het eerst op de geruchten dat de band er mee zou ophouden. Zanger Brian Johnson ontkent de geruchten over het einde van de band in de krant The Telegraph. "We gaan nog optreden en een nieuw album maken." Over de gezondheidstoestand van oprichter en ritmegitarist Malcolm Young (61), die na een beroerte een bloedklonter in de hersenen kreeg, wil Johnson niet veel kwijt.

Johnson ontkent in het interview niet dat Malcolm Young ziek is, maar dat betekent niet het einde van de groep: "Ik wil er niet veel over zeggen, maar we gaan zeker door. In mei komen we weer samen in Vancouver, we gaan onze gitaren opnemen, wat spelen en zien wat er gebeurt. Als iemand ideeën heeft, kunnen we dat zeker opnemen." AC/DC plant naast een nieuw studioalbum, ook een wereldtournee voor hun veertigste verjaardag met veertig optredens over de hele wereld.

Meer dan een maand geleden kreeg Malcolm Young, die naast stichtend lid ook co-producer en co-songwriter was, een beroerte die hem een bloedklonter in zijn hersenen bezorgde. Toen de band begin deze maand samenkwam om te repeteren voor de nieuwe opnames, ontdekte Malcolm dat hij niet meer als voordien kon spelen.

Voltijdse thuiszorg
Het Australische mediabedrijf Fairfax vernam van een kennis van de familie dat Youngs toestand zo fel verslechterd is dat zijn vrouw Linda en zijn gezin voltijdse thuiszorg krijgen. De gitarist zou met zijn gezin voor Kerstmis uit Engeland, waar ze woonden, naar Sydney zijn teruggekeerd, waar hij verzorging krijgt in zijn woning. Hij zou het lastig hebben bekenden te herkennen en ook steeds meer moeite hebben om te communiceren.

Hoewel zijn broer en sologitarist Angus meer bekendheid geniet, is AC/DC wel degelijk Malcolms band. Onder begeleiding van zijn oudere broer George (ex-Easybeats en co-producer van AC/DC) startte hij de band en spoorde hij zijn jongere broer Angus aan de band te vervoegen.

Al vier decennia lang is Malcolm de stille kracht en leider van de band. Hij schreef mee aan alle klassiekers en waakte over de reputatie van de band. Zijn toewijding was zo groot dat hij in de jaren zeventig vaak op de vuist ging met Angus toen in de studio onenigheid ontstond over een bepaald geluid of gitaarriff.

Voor hun Amerikaanse tournee van 1988 werd Malcolm, die toen afkickte van zijn drankverslaving, vervangen door Stevie Young, de zoon van Alex Young, de andere broer van Malcolm en Angus.

16-04-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Miley zat aan drank en drugs voor ziekenhuisopname"

"Miley zat aan drank en drugs voor ziekenhuisopname"

http://oi61.tinypic.com/a1icex.jpg

Miley Cyrus zat flink aan de grond voordat ze gisterenavond in het ziekenhuis werd opgenomen voor een allergische reactie op een antibioticakuur. De zangeres kreeg medicijnen voorgeschreven omdat ze uitgeput zou zijn.

Ingewijden vertellen aan TMZ dat Miley de afgelopen tijd veel heeft gefeest waardoor ze oververmoeid is geraakt. Daarbij kwam ook nog het overlijden van haar hond Floyd eerder deze maand, wat leidde tot een emotionele instorting. "Ze is sindsdien de weg kwijt", aldus een bron.

Cyrus had huilbuien en last van slapeloosheid door het verlies van haar trouwe viervoeter. Om aan de pijn te ontsnappen feestte de zangeres erop los. Hierbij zou de alcohol rijkelijk vloeien en ook zou er drugs in het spel zijn.

16-04-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate, jij lijkt net een banaan"

"Kate, jij lijkt net een banaan"

http://oi59.tinypic.com/2m60pom.jpg

Na hun bezoek aan Nieuw-Zeeland hebben Kate en William voet aan de grond gezet in Sydney. De hertogin van Cambridge had voor de gelegenheid haar meest zonnige kleed tevoorschijn getoverd maar dat viel niet zo in de smaak bij haar echtgenoot. "William vindt dat ik lijk op een banaan", vertrouwde Kate toe aan een toeschouwster.

De eega van William deed de onthulling aan Heather Easton toen deze dame het prinselijke paar verwelkomde aan het wereldberoemde Opera House. De kanariegele jurk met een prijskaartje van omgerekend 1.150 euro was van de hand van Roksanda Ilincic.

Het ontwerp werd door prins William dus niet op gejuich onthaald. Terecht?

16-04-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre fobie: man als de dood voor de Kardashians

Bizarre fobie: man als de dood voor de Kardashians

http://oi58.tinypic.com/ml2qsl.jpg

De 24-jarige Mike Amess kampt met een Kardashian-fobie. Een glimps van de nasaal klinkende, mediageile zusjes is naar eigen zeggen genoeg om misselijk te worden en koud zweet te krijgen.

De jongeman uit Exeter stelt dat het allemaal begon met een sekstape van Kim Kardashian die hij als tiener (17) zag. Vandaag doet een schaarsgeklede Kim hem zelfs braken. "Gewoon de nasale stemmen van de Kardashians horen maakt me al misselijk. Mijn handen worden klam, ik ga zwaarder ademen en het koud zweet breekt uit. Soms wil ik zelfs huilen", klinkt het.

Sekstape
"Ik ben streng katholiek opgevoed en probeerde mijn (homo)seksualiteit altijd te ondtrukken. Heel wat jongens op school konden niet zwijgen over hoe goed de sekstape van Kim K. wel was. Dus besloot ik er zelf ook naar te kijken in de hoop dat het mij zou opwinden.

Ik keek er stiekem naar in mijn slaapkamer, maar het zicht van haar gigantisch achterwerk en de klank van het afgrijselijk hoge gekreun deed me walgen. Tegen het einde barstte ik zelfs in tranen uit. De ervaring heeft me zodanig getraumatiseerd dat ik Kims gezicht nooit meer wilde zien. Ondertussen heb ik vrede genomen met mijn geaardheid, maar mijn angst voor de Kardashians wil niet verdwijnen", getuigt Amess.

Fobie
Helaas is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om Kardashian-loos door het leven te gaan. De realitysterren zijn overal. "Ik ben graag up to date, maar als ik een foto op de cover zie, ga ik niet in de buurt. Ik heb vrienden nodig om eerst door kranten en magazines te bladeren en de artikels of fotoreportages over de zussen eruit te scheuren. Het maakt mijn leven soms echt moeilijk." Zijn meest recente onaangename ervaring had alles te maken met Kanye Wests video voor 'Bound 2', waarin een schaarsgeklede Kim de hoofdrol speelt.

"Ik was aan het luieren in de zetel en begon te zappen tussen muziekkanalen. Plots verscheen de clip. Het beeld van Kims stuiterende borsten bracht me terug naar die walgelijke sekstape. Ik begon te zweten als een varken en ging over mijn nek. Telkens ik nu dat liedje hoor, moet ik veranderen van radiozender.

Grap
Gelukkig kan Mike rekenen op steun van zijn vrienden, al is hij wel een gemakkelijk slachtoffer voor flauwe grappen. "Ooit had iemand eens een foto van Kim op de badkamerdeur geplakt, waardoor ik een hele avond niet naar het toilet kon gaan. Ze vinden het hilarisch, maar beseffen niet dat het echt traumatisch is voor mij. Ik wou dat ik geen schrik had van de Kardashians", besluit hij.

16-04-2014 om 21:17 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe wending in affaire-Loridon?

Nieuwe wending in affaire-Loridon?

http://oi59.tinypic.com/2cf8toh.jpg

Sinds de 'kopstoot-affaire' trok BV-land en Vlaanderen tout court volop de kaart van Zoë Van Gastel (30). Logisch, gezien de feiten die werden verteld. Pieter Loridon (40) eiste in videofragmenten op Facebook wel eerherstel, maar niemand die de basketballer geloofde. Tot nu? "Zoë is voorzichtig verliefd", klonk het vorige week in TV Familie.

"Haar hart is ontdooid. Door Antwerpenaar Michiel De Burchgraeve, die Zoë's ex Pieter in jaloezie en razernij deed onsteken." Zoë was zogenaamd op skivakantie toen Pieter haar met diezelfde Michiel betrapte in Antwerpen. Deze nieuwe onthulling zou dus een ander licht op de feiten kunnen werpen.

"Er wordt nu druk gespeculeerd dat ik al van straat ben, maar daar is niks van aan", aldus Zoë. "Mensen denken toch wat ze willen! Maar een relatie? Dat zijn drie stappen te ver." Hiermee ontkracht Zoë ook meteen de hardnekkige geruchten dat ze Pieter bedroog toen ze zogenaamd op skivakantie was: "Complete onzin!" vertelt ze. "Ik ben daadwerkelijk op skiverlof vertrokken, maar daar was Pieter van op de hoogte. Het incident dat hij mij in Michiels gezelschap trof, heeft zich pas enkele weken later afgespeeld. We waren toen al uit elkaar."

16-04-2014 om 21:11 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias en Veerle sieren cover Brits modemagazine

Matthias en Veerle sieren cover Brits modemagazine

http://oi59.tinypic.com/63ykye.jpg

Het hippe mode- en cultuurmagazine 'Dazed' pakt voor zijn lente-zomereditie uit met een dubbele cover waarop Veerle Baetens en Matthias Schoenaerts prijken. De twee Vlaamse topacteurs worden naar voren geschoven als de boegbeelden van de 'nieuwe Belgische lichting'.

De prachtige zwart-witfoto's werden gemaakt door de gerenommeerde Belgische modefotograaf Willy Vanderperre. Binnenin zit ook nog een modeportfolio, waarin onder anderen ontwerpers Walter Van Beirendonck en Raf Simons worden gevierd. De laatste jaren zette het tijdschrift ook Madonna, Eminem, Kate Moss en Pharrell Williams op de cover.

16-04-2014 om 21:06 geschreven door artist lover


Reageer (0)
15-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prinses Astrid moet brokken koninklijke familie lijmen"

"Prinses Astrid moet brokken koninklijke familie lijmen"

http://oi60.tinypic.com/29ze793.jpg

Achter de muren van het paleis probeert prinses Astrid (51) de brokken te lijmen van een koninklijke familie die totaal uit elkaar is gevallen. Zij is de enige die, ondanks de ruzies, met iedereen op een normale manier bleef omgaan. "Als iemand deze familie weer kan samenbrengen, is zij het wel", zegt Reinout Goddyn van het VTM-programma 'Royalty' in Dag Allemaal.

Terwijl prins Laurent (50) thuis in villa Clémentine herstelt van zijn depressie en de longontsteking die erop volgde, likt de koninklijke familie haar wonden. De open brief van Paola bracht de spanningen die al maanden in en rond het koningshuis hangen tot een uitbarsting. "Prinses Astrid probeert nu de brokken te lijmen", zegt een intimus van het paleis. "Vandaag is zij de enige die nog een beetje overeenkomt met iedereen".

"Prinses Astrid is zonder enige twijfel de meest evenwichtige persoonlijkheid onder de drie kinderen van Albert en Paola", zegt kolonel Noël Vaessen, die gedurende meer dan zes jaar de rechterhand was van prins Laurent".

Normaal en menselijk
"De reden is niet ver te zoeken: Astrid is jong getrouwd en wist zo te ontsnappen aan de verstikkende sfeer van het Belgische hof en aan de negatieve invloed van een gezin dat nooit een echt gezin is geweest".

Op het tuinfeest dat Albert en Paola gaven voor Astrids achttiende verjaardag, maakte ze kennis met de Oostenrijkse aartshertog Lorenz (58). Na een relatie die vier jaar lang geheim werd gehouden, zijn ze met elkaar getrouwd. Het huwelijk vond plaats in Brussel, maar Astrid is haar man gevolgd naar de Zwitserse stad Bazel, waar Lorenz actief was in het bankwezen.

"Dat is misschien nog het belangrijkste geweest voor haar", zegt een vriend van de familie. "Astrid komt uit een gezin waar niemand werkte, en het is bijzonder moeilijk om samen te leven met een man die geen job heeft". Ze keerde nog geregeld naar België terug, in de eerste plaats om te bevallen van haar drie oudste kinderen, Amedeo (28), Maria Laura (25) en Joachim (22), maar verder genoot ze in de Zwitserse anonimiteit van een doodnormaal leven. "Prinses Astrid is dan ook de meest normale van de bende", zegt de vriend. "Zij is het meest menselijk".

Kinderen niet opgevoed als prinsen en prinsessen
Na de afschaffing van de Salische wet in 1991 werd ook Astrid troongerechtigd en vroeg koning Boudewijn haar om zich opnieuw in België te vestigen. Ze kreeg een dotatie en een huis in de Brusselse Brederodestraat aan de achterkant van het koninklijk paleis, maar bleef een zo gewoon mogelijk leven leiden. "Astrid heeft haar kinderen niet opgevoed als prinsen en prinsessen", zegt Reinout Goddyn van het VTM-programma 'Royalty'.

"Ze hebben allemaal geleerd dat ze later zelf verantwoordelijk zullen zijn voor hun inkomen en ook hoe ze die verantwoordelijkheid moeten nemen".

Astrid liet haar menselijke gezicht zien tijdens de hospitalisatie van Laurent. Na elk bezoek verliet ze in tranen het ziekenhuis. Ze haalde Laurents beste vriend Guy Gilbert uit Parijs naar Brussel. En ze was erbij toen Albert en Paola eindelijk langsgingen bij hun jongste zoon. "Prinses Astrid dringt zich nooit op, maar als het moet, is ze er wel voor de anderen. Ze schiet goed op met prinses Claire. Dat zal zeker een rol gespeeld hebben in de inspanningen die ze voor Laurent heeft gedaan", stelt Goddyn.

15-04-2014 om 21:08 geschreven door artist lover


Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drew Barrymore viert babyshower

Drew Barrymore viert babyshower

http://oi61.tinypic.com/wcb81w.jpg

Drew Barrymore is over twee weken uitgerekend, maar voordat de zwangere actrice bevalt van haar tweede kindje heeft ze afgelopen weekend haar babyshower gevierd. Volgens E! Online waren er veel bekende collega's als Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow en Reese Witherspoon.

"Het was een groot tuinfeest met zo'n 50 gasten", aldus een bron. Naast de bekende namen waren er ook veel goede vrienden en familieleden bij. "Iedereen had een leuke dag. Er werd muziek gedraaid en veel gelachen. Drew vond het heel leuk om al haar vrienden bij elkaar te zien. Er hing een hele ontspannen sfeer."

De website meldde eerder dat Drew in verwachting is van een meisje. Zij en haar man Will Kopelman hebben al een dochter genaamd Olive.

15-04-2014 om 21:02 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood springt op MH370: "The movie draait binnen halfjaar"

Hollywood springt op MH370: "The movie draait binnen halfjaar"

http://oi59.tinypic.com/w2dies.jpg

De wereldwijde fascinatie voor spookvlucht MH370 is kapitalen waard. De eerste boeken over het mysterie zijn al te koop. En Hollywood staat in de startblokken om de Titanic van onze tijd te verfilmen. "MH370, the movie draait binnen een halfjaar."

Volgens Hollywood-producer J.C. Spink, bekend van onder andere 'The Hangover'-films, is de vermissing van het Maleisische vliegtuig een enorme tragedie. "Maar ik weet zeker dat er op dit moment minstens vijftig verschillende mensen met vijftig verschillende projecten bezig zijn die over de MH370 gaan."

Het verhaal is te mysterieus om te laten liggen, stelt hij. "Er is overduidelijk iets gebeurd aan boord. Iets wat we nooit zullen weten en dat is een fantastisch uitgangspunt."

Scenario's
Filmmaker Ate de Jong, die jarenlang in Hollywood werkte, denkt dat er tientallen freelance schrijvers al dan niet in opdracht van de grote filmstudio's bezig zijn met scenario's. "Er zijn zo veel invalshoeken denkbaar. Het ongeval door de ogen van een Amerikaanse passagier, of de vluchtsimulator van de piloot. Dit is zó fascinerend. Het is in deze tijd toch bijna onmogelijk dat een vliegtuig zomaar verdwijnt?"

De Jong verwacht niet dat er tientallen films zullen komen, maar enkele projecten zullen de bioscoopzalen halen en snel ook. "Als het wrak de komende 3 à 4 weken niet wordt gevonden, zullen de studio's beginnen met hun film. Over een halfjaar draait de eerste. Nu staat het vliegtuig in de belangstelling. Dan moet je niet te lang wachten."

Meest gezocht
Het lot van het toestel trekt wereldwijd een ongekende media-aandacht. Tot in Nigeria is MH370 in de top 10 van meeste gebruikte Google-zoekwoorden gekomen. Zo veel aandacht betekent geld. De afloop van de echte zoektocht naar de MH370 doet er niet eens toe. Discovery Channel werkt aan een documentaire die volgende week wordt uitgezonden. De kijkcijfers van CNN zijn wereldwijd gestegen na de keuze van de nieuwszender om álles rond de vlucht te verslaan.

Boeken
Bij Amazon is inmiddels een handvol boeken te koop over spookvlucht MH370. Schrijver Laszlo Giricz heeft er al een complete thriller uit weten te persen.

Op een enkel serieus werk na, zijn het vooral ramsj boeken die nu het licht zien. 'The Mysterious disappearance of Malaysian flight MH730' is in zo'n grote haast gemaakt dat het vluchtnummer verkeerd op de cover staat. Schrijfster Anna G bespreekt in het boek de vraag of de Boeing door een ufo of een zwart gat is verzwolgen.

Helderziende
Zelfbenoemde helderziende Dimitrinka Staikova heeft haar licht laten schijnen over alle passagiers en daar een boekje over geschreven dat ze voor nog geen 10 dollar verkoopt.

De totaal onbekende Ben Maroof probeert met zijn liedje 'MH370 Immortal in the Heart' een graantje mee te pikken. De platenhoes toont een vrouw met vochtige ogen en een vliegtuig een paar seconden voordat het voorgoed in de golven verdwijnt. Maroofs muziek is vooral veel melodramatisch synthesizer-gejank. Het is te koop voor 99 cent.

De Amerikaanse filmstudio's gaan voor het grote geld. Hollywood zal er, indien gewenst, een positieve draai aan het lot van MH370 kunnen geven. De Jong: "Bijvoorbeeld van twee mensen die aan boord de liefde vinden en die à la Bonnie en Clyde in de dood eindigt."

15-04-2014 om 20:56 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift stelt eisenlijst op voor toekomstig vriendje

Taylor Swift stelt eisenlijst op voor toekomstig vriendje

http://oi61.tinypic.com/250i681.jpg

Taylor Swift is het beu om jongens te daten die niet aan haar standaarden voldoen. Daarom stelde de 25-jarige zangeres een eisenlijst voor haar toekomstige vriendje. Een bron vertelde aan Hollywood Life dat de eisen zo extreem zijn dat slechts een handvol mannen in Hollywood in aanmerking komen.

"Ze wil iemand van haar eigen niveau en hij moet knap zijn. Daarmee bedoelt ze een man die van aanpakken weet", aldus de bron. "Het liefst wil ze ook dat hij minstens twee talen kan spreken."  

"De man moet op zijn minst één zus hebben, omdat hij volgens haar dan een beter vriendje zou zijn, en hij moet een goede relatie hebben met zijn ouders. Vooral met zijn moeder, maar het mag dan wel geen moederskindje zijn."

Jammer genoeg voor Swift zijn de meeste mannen in Hollywood die aan deze eisen voldoen, mannen waarmee ze al een relatie heeft gehad of eens een afspraakje mee heeft gehad. Onder andere zanger Joe Jonas van de 'Jonas brothers', acteur Taylor Lautner van 'The Twilight Saga' films, acteur Jake Gyllenhaal en Harry Styles van 'One Direction' waren niet genoeg voor haar.

15-04-2014 om 20:51 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."VRT dwarsboomt tweede seizoen 'Wauters vs. Waes'"

"VRT dwarsboomt tweede seizoen 'Wauters vs. Waes'"

http://oi57.tinypic.com/1zp7310.jpg

Na het enorme succes van 'Wauters vs. Waes', waarvan enkele afleveringen twee miljoen kijkers haalden, was iedereen het over eens dat er een tweede seizoen zou komen. Maar de VRT zou dat niet zien zitten, meldt Story. Neemt Vier het over van de openbare omroep? En krijgen we dan 'Wauters vs Otto-Jan Ham'?

Wauters en Waes lieten al weten dat ze een tweede reeks wel zouden zien zitten. Bij VTM is het enthousiasme groot, maar bij de VRT staan ze minder te popelen: "Wij hebben dit altijd als een eenmalig project beschouwd", klinkt het daar.

Onlangs riep Vlaams minister van Media Ingrid Lieten al op om ook VIER bij een tweede seizoen te betrekken. Misschien strijden volgend jaar Koen Wauters en Otto-Jan Ham tegen elkaar. Bij VIER zullen ze zeker de neus niet ophalen voor zo'n kijkcijferkanon.

Ook het buitenland lijkt intussen gebeten door het 'Wauters vs. Waes'-virus. Tijdens de internationale televisiebeurs in het Franse Cannes, werd onder 'Wauters vs Waes' onder de Engelse titel Channel vs. Channel te koop aangeboden.

De Franse producent Shine France waagde de gok en wil het programma nu ook in Frankrijk maken. Ook in andere landen, zoals Nederland, is er interesse.

15-04-2014 om 20:47 geschreven door artist lover


Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twerk it! Mel B schudt de billen los in roze hotpants

Twerk it! Mel B schudt de billen los in roze hotpants

http://oi59.tinypic.com/msccwj.jpg

Het moet gezegd: Melanie B kan 'twerken' als de beste. Dat maakt de video hard die de voormalige Spice Girl vorige week postte op Instagram.

Op de beelden is te zien hoe de 38-jarige artieste haar achterste in de lucht zwiert en de billen losschudt, oftwel 'twerken'.

Met dit betere 'twerk'-werk laat Mel B sterren als Miley Cyrus en Robin Thicke - die ook niet schuw zijn van de populaire 'dans' - een poepje ruiken, vindt ook The Mirror.

"Getting my twerk on with @twerkout," schreef de zangeres bij de video.

15-04-2014 om 20:41 geschreven door artist lover


Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!