NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Ellen DeGeneres: “Steven Seagal ritste zijn broek open”

Vrouw Ellen DeGeneres: “Steven Seagal ritste zijn broek open”

https://www.mupload.nl/img/fi3f1conplruj.jpg

De Australische Portia de Rossi, bij ons vooral bekend als de vrouw van talkshowhost Ellen DeGeneres, heeft acteur Steven Seagal er op Twitter van beschuldigd “zijn broek los te maken” in haar bijzijn.

Één scherpe tweet. Meer heeft de wederhelft van de Amerikaanse talkshowhost niet nodig om acteur Steven Seagal te beschuldigen van seksuele intimidatie. Hij is de zoveelste naam in de nog steeds lager wordende lijst van daders van seksueel misbruik. 

“Broek opengeritst”

Portia beweert op Twitter dat Seagal zijn broek heeft opengeritst, toen zij hem in zijn kantoor ontmoette voor een auditie. “Terwijl hij dit deed, vertelde hij me hoe belangrijk het was om buiten het werk chemie met elkaar te hebben”, schrijft ze.

Gevlucht

De actrice was zo onder de indruk, dat ze meteen is weggevlucht. Ze belde ook haar agent op, zo schrijft ze. “Ach, ik wist niet zeker of hij jouw type was”, zou die echter hebben gereageerd. Woordvoerders van zowel De Rossi als Seagal hebben nog geen tekst en uitleg gegeven bij de tweet. Portia is trouwens niet de eerste die Seagal beschuldigd van ongepast gedrag: actrice Julianna Margulies ging haar al voor.

09-11-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney zet acteercarrière op laag pitje: “Ik heb het geld niet meer nodig”

George Clooney zet acteercarrière op laag pitje: “Ik heb het geld niet meer nodig”

https://www.mupload.nl/img/nttfxiunzk29s.jpg

Slecht nieuws voor de fans van George Clooney. De acteur heeft besloten om zijn acteercarrière op een laag pitje te zetten om een wel erg opvallende - en eerlijke - reden. “Acteren was wat ik deed om de huur te betalen, maar ik heb net een tequilabedrijf verkocht voor een miljard, ik heb het geld niet nodig”, zegt Clooney in The Sunday Times. Al geeft hij ook nog een andere verklaring. “Ik ben al lang aan het acteren, maar ik ben 56 jaar oud nu. Ik ben niet meer de kerel die het meisje krijgt aan het einde van de film. En dat zou ik in ieder geval ook niet meer moeten zijn.”

09-11-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch nog een huwelijksreis(je) voor Willy Sommers

Dan toch nog een huwelijksreis(je) voor Willy Sommers

https://www.mupload.nl/img/oey1rri3mzomo.jpg

Zes weken nadat Willy Sommers volmondig ja zei tegen zijn Cindy, heeft hij nog steeds geen tijd gehad om te bekomen. “Het is zo druk dat onze kinderen aan de alarmbel trokken: ‘papa, je moet op reis met ons!’. Oké, dan maken we er meteen een huwelijksreisje van”, zegt hij.

In de kerstvakantie trekt Willy met z’n kersverse vrouw en hun twee kinderen voor vier dagen naar Spanje. “Eventjes weg van alle drukte en de dagelijkse sleur. Tijdens de herfstvakantie zijn we al drie dagen naar zee geweest met het gezin. Ik ben eens gaan shoppen met m’n dochter, naar een voetbaltornooi van mijn zoon gaan zien. Maar als je hier op straat loopt, herkennen de mensen je constant hé. Dat is leuk, maar de kinderen willen hun papa eens voor zichzelf en dat snap ik volledig”, glimlacht hij. “Het programma van Nathalie Meskens, ‘De Laatste 24 uur’ - waarin o.a. zijn huwelijk werd voltrokken - heeft me daar wel bij doen stilstaan. Door mijn werk heb ik weinig tijd over, maar het doet zoveel deugd om er eventjes samen tussenuit te zijn. Het is heel belangrijk om daar tijd voor te màken. Ook al zijn Cindy en ik dan niet alleen op ‘huwelijksreis’”, lacht hij. “Maar wij zijn al 20 jaar samen hé, veel is er niet veranderd door te trouwen. We zijn nog altijd even gelukkig.”

Ook professioneel lacht de toekomst hem toe. Letterlijk, want Willy is zelfs al tot in 2021 geboekt. “Dat is vreemd om te zien, want je weet niet wat er op vier jaar tijd allemaal kan gebeuren… Maar dat is wel superfijn. Da’s een teken dat ze heel tevreden zijn hé. Ik zie het zeker niet als een extra druk of zo, integendeel. Ik denk lang nog niet aan stoppen. Ik schrijf nog dagelijks nieuwe teksten, ik heb nog zoveel nieuwe muziek in petto!”

09-11-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners maken comeback én stellen meteen nieuwe single ‘Viktoria’ voor

De Kreuners maken comeback én stellen meteen nieuwe single ‘Viktoria’ voor

https://www.mupload.nl/img/8raosyasultsl.jpg

Vijf jaar na hun afscheid in het Sportpaleis zijn De Kreuners weer helemaal terug. Met een nieuwe single ‘Viktoria’ (hieronder te beluisteren) en een nieuw avontuur langs de zomerfestivals. “Ik heb de tijd genomen om mijn kinderen te zien opgroeien, maar nu was de goesting te groot”, aldus Walter Grootaers. “We klinken beter dan ooit. Of beter nog: we gaan eindelijk goed klinken.” (lacht)

“Eigenlijk is het allemaal begonnen als grap”, vertelt Grootaers. ”‘Zodra Jan Van Eyken minder dan 100 kilo weegt, maken we er werk van’, zei ik twee jaar geleden op de radio. Allemaal in de gedachte dat dat nooit mogelijk zou zijn, natuurlijk. Maar een jaar later belt Van Eyken me plots op. ‘Hé Walter, ik weeg 84 kilo. Wanneer gaan we spelen?’ (lacht) Toen kon ik niet meer terug.”

09-11-2017 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: “Je bent een topwijf”

Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: “Je bent een topwijf”

https://www.mupload.nl/img/3lbutfa2firfi.jpg

De afgelopen dagen maakte Dalilla Hermans furore in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De journaliste wist maar liefst negen keren door te stoten, en laat met die score voorlopig iedereen achter zich. Welverdiend, vinden velen. Maar één iemand kan Dalila duidelijk niet appreciëren.

De schrijfster kreeg namelijk te maken met een gemene brief, waarin iemand verwijst naar alle heisa rond de Oerwoudfuif van een tijdje geleden. Hermans vond het toen niet kunnen dat de scouts van Hansbeke een stereotiepe afbeelding van een zwarte had gebruikt om reclame te maken voor hun jaarlijkse fuif in het gelijknamige thema. 

Het was zanger Tijs Vanneste, beter bekend als Jef Van Echelpoel, die de kwetsende brief deelde via zijn Facebookprofiel. ​“Geen praatjes van een illegaal aub!!! afrikanen naar africa!!”, schrijft de afzender onomwonden. Vanneste en Dalila waren samen in ‘De Slimste Mens’ te zien, hij reageert ontzet. 

“Zo triestig”

“Zo triestig dat het bijna lachwekkend is”, begint hij zijn relaas. ”Een beetje exposure door een f****ng SPELprogramma op tv en dit soort briefjes krijgt Dalilla (overigens een topper EN verstandig!) dus in haar brievenbus...”

“Kijk, je hoeft een niet eens te zijn met haar kritische kijk op de dingen... bijlange nie zelfs”, gaat hij verder. “In een vrije samenleving is iedereen vrij om te denken en te vinden wat hij/zij wil, daarover wordt dan gepraat als volwassen mensen (of zo zou het toch moeten zijn) maar dit soort dingen zijn in mijn ogen gewoonweg schaamtelijk. En dan bedoel ik niet alleen de spelfouten.... Als ik mijn ietwat publieke status van het afgelopen jaar ERGENS voor wil gebruiken is het dit wel!!”

De zanger waarschuwt er ook voor enkele vriendschappen in de vuilbakken te gooien: “Mochten er zich onder mijn 5000 virtuele fb-vrienden mensen bevinden die het niet eens zijn met mij in deze, gelieve u dan ASAP uit mijn vriendenlijst te schrappen en ruimte te maken voor weldenkende mensen ;-) You go girl!”

Hartverwarmende reacties

In de vele reacties onder de post willen tientallen mensen Dalila Hermans nu een hart onder de riem steken: “Wat nen triestige mens heeft zen eigen daar mee bezig gehouden Zeg??? Hoe achterlijk kunde zijn!!! Dalila ge zijt een topwijf en een knappe verschijning ook en trekt u alstublieft niks aan van die domme onnozelaars die van die briefjes sturen”, klinkt het.

09-11-2017 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griet Op de Beeck na getuigenis over misbruik: “Mijn leven is op dit moment geen feestje”

Griet Op de Beeck na getuigenis over misbruik: “Mijn leven is op dit moment geen feestje”

https://www.mupload.nl/img/iiujoxzliknnq.jpg

Schrijfster Griet Op de Beeck heeft er zware maanden op zitten, sinds ze op de Nederlandse televisie getuigde over het seksueel misbruik door haar vader. Toch heeft ze geen spijt dat ze erover heeft gesproken, zo zei ze gisteren in De afspraak. “Ik ben meer dan ooit overtuigd van het belang om ongemakkelijke waarheden te benoemen.”

Sinds de schrijfster in De wereld draait door voor het eerst vertelde hoe ze als kind door haar vader misbruikt werd, is haar leven grondig op zijn kop gezet. “Het is ongelooflijk heftig”, zei ze in De afspraak over de emoties en de vele reacties op haar verhaal. “Mensen hebben plots een mening over je, hoewel ze je nog nooit gezien hebben.”

Maar Op de Beeck kreeg ook veel hartverwarmende reacties van mensen die haar openheid toejuichen. “De hele #MeToo-beweging bewijst ook dat daar nood aan is”, aldus de auteur, die in haar jongste boek, Het beste wat we hebben, het incestthema aansnijdt.

Ontkennen is misdadig

“Het taboe is nog groter dan ik dacht”, aldus Op de Beeck. “Seksueel misbruik vinden we vervelend, zeker als het binnen de familie gebeurt. We hebben allemaal een vader en sommigen zijn het ook.” Toch is ze overtuigd van “het belang om ongemakkelijke waarheden te benoemen, ook al heb ik er zelf een prijs voor betaald”.

“Mijn stem klinkt blijkbaar iets luider en dan zou het misdadig zijn om te ontkennen wat aan de hand is, zowel voor mezelf als voor iedereen die zoiets heeft meegemaakt. Het zou mijn schuld en schaamte in stand hebben gehouden. Ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan, maar intussen is de boel wel opengereten en is mijn leven op dit moment niet echt een feestje.”

08-11-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de eerste beelden van ‘de nieuwe Benny’ in ‘Familie’

Dit zijn de eerste beelden van ‘de nieuwe Benny’ in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/uit6jvp4fkusz.jpg

Pas vanaf 11 december maakt de ‘Familie’-kijker kennis met de vervanger van Roel Vanderstukken. Maar nu al kunnen wij tonen hoe Govert Deploige eruit ziet in het personage van Benny Coppens.

Actrice Jasmijn Van Hoof (Stefanie, de dochter van Benny in ‘Familie’, red.) toonde vandaag via haar ‘stories’ op Instagram de eerste beelden van Govert Deploige op de set van ‘Familie’. Govert vervangt Roel Vanderstukken tijdelijk, omdat die moet revalideren na zijn zware hartoperatie. ‘De nieuwe Benny’ is overigens geen onbekende in ‘Familie’. Govert speelde al twee keer een gastrol in de soap. In 2009 was hij te zien als Geert Van Loo, een ingenieur die een revolutionair project kwam aanbieden bij VDB Electronics, maar in werkelijkheid een mannetje was van slechterik Xavier Latour. In 2013 dook hij opnieuw op als Wouter Dewynter, een architect die geraadpleegd werd door Véronique Van den Bossche en gevoelens voor haar kreeg.

08-11-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of Heidi Klum het nog heeft!

En of Heidi Klum het nog heeft!

https://www.mupload.nl/img/3vxof6xerw6kx.jpg

Officieel is de Duitse al een tijdje met pensioen als model. Maar hier toont ze dat  ze er als gepensioneerde nog best mag zijn.

Dat bewees Heidi tijdens opnamen voor haar tv-show ‘Germany’s Next Topmodel’. Op het strand van de Dominicaanse Republiek toonde ze de jonge kandidates in haar show hoe het moet. In een minuscule bikini bewees la Klum dat ze op haar 44ste best nog catwalkwaardig kan zijn. Vraag is nu of ze die meisjes op die manier inspiratie gaf dan wel of ze hen compleet ontmoedigde...

08-11-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

https://www.mupload.nl/img/xkxch28yayerp.jpg

Komen, zien en winnen. Dat deed Elodie Ouedraogo bij haar nieuwe deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze droogde niet alleen haar echtgenote Jeroom keihard af – de immer gortdroge moppentapper zat er, wellicht mooi in scène gezet, meer dan eens voor spek en bonen bij-, maar knalde met een topscore ook genadeloos naar een straffe overwinning. De voormalige hordenloopster en gouden medaille van de 4 x 100 meter, landde op de zesde plaats in de top tien van beste scores sinds seizoen 7. 

Dit is de nieuwe top tien:

1. Gilles van Bouwel (seizoen 14) 559 seconden

2. Danira Boukhriss Terkessidis (S13) 548

3. Sophie Matthys (S14) 545

4. Eva De Roo (S14) 543

5. Bieke Ilegems (S14) 542

6. ELODIE OUEDRAOGO (S15) 541

7. Eva Daeleman (S11) 538

8. Gert Verhulst (S12) 533

9. Jonas Geirnaert (S14) 528

10. Bert Kruismans (S9) 523

Hoogste scores van de winnaars sinds seizoen 7. Voordien werd er met lijstjes gespeeld en niet met foto’s (seizoen 1-5) en in seizoen 6 en 7 kreeg je maar 10 seconden per gevonden foto, nu 15 seconden.

08-11-2017 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

https://www.mupload.nl/img/lbbxomjgcokot.jpg

Het gezin Janssen uit Knokke-Heist dient een klacht in tegen productiehuis Geronimo dat verantwoordelijk is voor het VTM-programma ’Helden van Hier: in de lucht, schrijft Het Nieuwsblad. Zonder dat ze op de hoogte waren, kregen ze beelden te zien van hulpverleners die naar het station van Beernem gingen omdat er even voordien een wanhoopsdaad gebeurde.

“We kregen details te zien waar ze ons bewust van gespaard hadden”, aldus papa Luc Janssen. De mama van Timothy (34) zat nietsvermoedend naar de aflevering te kijken en had al snel door dat het over haar zoon ging. Luc kreeg achteraf pas te horen wat er gebeurd was omdat zijn vrouw en dochter de aflevering gewist hadden. 

Het gezin nam contact op met VTM en productiehuis Geronimo. ”Ze hebben zich wel geëxcuseerd, maar veel meer niet.” Ze raadpleegden een advocaat, die nu een deontologische klacht gaat indienen. “Ze hadden die mensen op voorhand moeten verwittigen”, aldus de advocaat.

“Details moeten zien en horen”

“Als ik op de hoogte was geweest, had ik de uitzending niet tegengehouden, maar ik had het op een andere manier willen zien. Wij waren bewust niet op de hoogte van de details, maar hebben ze nu toch moeten aanhoren. Dit is de zoveelste mokerslag”, aldus Luc.

VTM betreurt wat er gebeurd is en wil benadrukken dat het productiehuis met de grootste zorg tewerk gaat en strenge procedures hanteert. “We willen uitdrukkelijk onze excuses aanbieden”, aldus Sara Vercauteren.

08-11-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

https://www.mupload.nl/img/hn3y4twyvfhtk.jpg

Het is al een tijdje gelden dat we de familie nog elke week op tv konden bekijken, maar online kan je nog wel een blik binnenwerpen ten huize Planckaert. 

Stephanie Planckaert en echtgenoot Christopher hebben hun eigen B&B, die toepasselijk Ten Huize Planckaert gedoopt werd. Hoewel het in het verleden eerder rustig was op hun Facebook pagina, is er nu volop leven in de brouwerij. 

In enkele recente blogfilmpjes, ofwel ‘vlogs’, kan je onder andere zien hoe de kids verkleed waren met Halloween, maar ook hoe je de lekkerste wafels kan bakken. Iluna, Mageno en Elara weten precies hoe dat moet. 

Extra schattig: Het begint steeds duidelijker te worden dat oudste dochter Iluna als twee druppels water op haar moeder lijkt.

06-11-2017 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Becker slaat terug: “Ik ben niet failliet”

Boris Becker slaat terug: “Ik ben niet failliet”

https://www.mupload.nl/img/r0v4txg1q2b4v.jpg

Boris Becker (49) ontkent dat hij geen geld meer heeft. In juni werd de voormalig tenniskampioen nochtans failliet verklaard door een Engelse rechter. “Het is gek om te denken dat ik blut ben”, zegt Becker tegen de Zwitserse krant Neue Zürcher Zeitung.

De advocaten van Becker hadden in juni uitstel gevraagd voor het betalen van schulden, alles bij elkaar zo’n zestig miljoen euro. De schuldeisers gingen echter niet akkoord, omdat de zaak eerder al eens was uitgesteld in een eerdere zitting. En dus werd Boris, die al zes Grand Slams won, bankroet verklaard. 

“Niet blut”

Al die tijd repte Becker met geen woord over de situatie. Tot nu. “Het is gek om te denken dat ik blut ben”, zei Boris tegen Neue Zürcher Zeitung. “Ik heb genoeg nationale en internationale deals om een inkomen te verdienen waarmee ik mijn personeel op tijd kan betalen en mijn leven normaal kan voortzetten.

“Ik ga vanavond naar Zürich, ik ga inchecken in een hotel en mijn eigen rekening betalen”, ging Boris verder. “Als ik insolvent was, kon ik dat niet doen. Als ik een taxi neem, zal ik ervoor betalen. En geloof me, ik heb niets gestolen.”

De voormalige tenniskampioen is dezer dagen als commentator aan de slag. In 1985 maakte hij furore door op 17-jarige leeftijd Wimbledon te winnen.

06-11-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Aspe: “Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs”

Pieter Aspe: “Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs”

https://www.mupload.nl/img/sxow4rexz64sv.jpg

Successchrijver Pieter Aspe is messcherp voor Boek.be, dat de Boekenbeurs organiseert. Hij noemt het “een heel schimmige organisatie”. Aspe wijt het teruglopende aantal bezoekers van de Boekenbeurs deels aan de dure toegangsprijs. “Ik vind het een schande dat mensen tien euro inkom moeten betalen”, aldus de auteur op Radio 1 vanochtend. 

Aspe begrijpt niet waarom het toegangsgeld integraal naar Boek.be moet vloeien: “De uitgevers betalen al een fortuin om er een stand te hebben. De mensen betalen eigenlijk tien euro om een boekenwinkel binnen te gaan. Ik vind het een schande”.

Een toegangsticket voor de Boekenbeurs in de Antwerp Expo kost tien euro voor al wie ouder is dan elf jaar. Ook in boeken geïnteresseerde tieners moeten dus betalen. En aan de ingang zijn ze streng: wie bijvoorbeeld een half uur voor sluitingstijd iemand wil komen ophalen, geraakt zonder geldig ticket niet voorbij de security.

“Ik kom niet meer”

Greet Spaepen van Boek.be verweert zich in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Ze stelt dat een groot deel van het geld naar de huur van Antwerp Expo gaat en dat de Boekenbeurs veel meer is dan een gigantische boekenwinkel. “Het is een unieke plaats waar je een overzicht hebt van alle boeken die op dit moment in de boekhandel te krijgen zijn”, aldus Spaepen. Maar Pieter Aspe zegt dat hij volgend jaar niet meer wil komen, “dan moeten de mensen van Boek.be maar zelf aan een stand zitten en signeren”.

“Héél kort door de bocht”

De kritiek van de thrillerauteur is volgens Boek.be-woordvoerder Alexis Dragonetti “héél kort door de bocht”. In een reactie zegt Dragonetti dat de auteur een complex economisch gebeuren tot iets sloganesks herleidt. Vooral Aspes uitval dat de Boekenbeurs dient “om een aantal ambtenaren bezig te houden”, schiet bij Dragonetti in het verkeerde keelgat. “Dit slaat echt nergens op.”

Niet iedereen betaalt zelf

Dragonetti wijst erop dat elke beurs inkomgeld vraagt. “Het Autosalon, Batibouw, noem maar op, altijd wordt toegangsgeld gevraagd”, aldus Dragonetti. “En wie als beursbezoeker wat creatief is, zal via een uitgeverij of een mediapartner al vlug aan een gratis ticket geraken. De 150.000 bezoekers die de Boekenbeurs gemiddeld bezoeken, betalen zeker niet allemaal voor hun ticket. Voor jongeren onder de twaalf jaar is de toegang trouwens gratis.”

Dat een auteur voor signeersessies of panelgesprekken niet betaald wordt, vindt Dragonetti normaal: “Hij krijgt de kans om met duizenden lezers in contact te komen. Dat is allemaal reclame voor zijn werk.”

Drie dagen gesloten

Dragonetti vindt verder de conclusie over de opkomst die dit jaar zou tegenvallen, voorbarig. “Er zijn nog vier dagen te gaan, waaronder enkele waarop veel scholen op bezoek komen en een weekend dat meestal ook veel mensen lokt.” De Boekenbeurs is nu drie dagen dicht en gaat donderdag weer open.

06-11-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin”

“Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin”

https://www.mupload.nl/img/s1mt6t4nug9np.jpg

Er zijn opnieuw barsten ontstaan in het huwelijk tussen celebrities Kim Kardashian (37) en Kanye West (40). De wulpse reality-ster zou de grillen van haar echtgenoot zo zat zijn, dat de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online spreekt van een mogelijke scheiding. Dat terwijl het koppel binnen een paar maanden een kindje via draagmoederschap verwacht.

“Kim heeft het helemaal gehad met Kanyes gedrag”, vertelt een insider aan Radar Online. “Na zijn breakdown ging het goed, maar de laatste tijd is hij compleet doorgedraaid.” Kanye kapte zijn Saint Pablo Tour vorig jaar november af nadat hij op de psychiatrische afdeling van het UCLA-ziekenhuis terecht was gekomen door een zenuwinzinking.

Medicijnen

Volgens de anonieme bron zou Kim haar vriendinnen onlangs in vertrouwen hebben genomen over dat ze denkt dat haar man, van wie ze een maand geleden haar laatste foto via haar populaire Instagramaccount deelde, zijn medicijnen niet meer slikt. De superster heeft last van manische buien en sluit zich nachten in zijn studio op. “Kim is heel verdrietig en zegt dat ze dit niet had verwacht van haar huwelijk. Ze wil dat hij er voor haar is, fysiek en mentaal, maar hij is er nooit.” Tot overmaat van ramp zou Kanye zich zelfs niet op een feestje willen vertonen met zijn vrouw.

Mislukte date

Radar Online kwam eerder met het bericht dat een date, die was gepland om Kims verjaardag te vieren, compleet mis liep. “Ze was in een rotstemming en zei bijna niets tegen hem.”

In september werd bekend dat Kim en Kanye via een draagmoeder een meisje verwachten. De vrouw die het derde kindje van ‘Kimye’ zal baren zou uit San Diego komen en eind 20 zijn. Naar verluidt krijgt ze een vergoeding van 45.000 euro. De baby wordt het zusje van North (4) en Saint West (1). Kim en Kanye trouwden in 2014.

06-11-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maker van ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’ maakt fictiereeks over beginjaren van VTM

Maker van ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’ maakt fictiereeks over beginjaren van VTM

https://www.mupload.nl/img/xyplzxyrrg51f.jpg

Regisseur Tim Van Aelst, de man achter bekroonde reeksen als ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’, werkt in alle stilte aan een nieuwe VTM-fictiereeks over... VTM. Meer bepaald de bejubelde beginjaren, ergens tussen 1990 en 1995. De reeks, met al zeker een hoofdrol voor Koen De Graeve en Ruth Beeckmans, moet in 2019 op de kijker losgelaten worden.

“We zijn vollebak aan het werken, aan het schrijven dus, aan een nieuwe reeks voor VTM. Na de pure komische fictie van ‘Safety First’, wordt het een tragikomische fictiereeks van tien afleveringen van telkens drie kwartier. Het gaat over de cast en de crew van een sketchshow uit 1993 die destijds zogezegd bij VTM werd uitgezonden”, vertelt een enthousiaste Tim Van Aelst ons. 

“Het is uiteraard een fictieve show, maar wel herkenbaar, want we nemen de kijkers mee terug naar de gouden jaren van VTM. De jaren van ‘Rad van Fortuin’, ‘Tien om te Zien’ en ‘Zondag Josdag’, om maar een paar parels te noemen. Die sketchshow hebben we ‘Studio Tarara’ gedoopt en wordt dus de rode draad doorheen de reeks.”

“Concreet volgen we de cast en de crew van die reeks voor en achter de schermen. Het is een bende tragische gelukzoekers die voor een stuk zichzelf de duivel aandoen. Het gaat over verslavingen aan drank, drugs en succes. Allemaal korte shots geluk, waarvan je er steeds meer nodig hebt om het emmertje te vullen. Wat uiteindelijk leidt tot een soort bodemloosheid en een spiraal van zelfdestructie.”

06-11-2017 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse droombruiloft voor Kate Upton

Italiaanse droombruiloft voor Kate Upton

https://www.mupload.nl/img/2txxikxpnpejx.jpg

Kate Upton is sinds gisteren een getrouwde vrouw. Het 25-jarige model en de 34-jarige honkballer Justin Verlander gaven elkaar het jawoord in een droombruiloft in het Italiaanse plaatsje Montalcino.

De huwelijksceremonie werd voltrokken in een middeleeuwse kerk, gesitueerd op een heuvel omgeven door eeuwenoude ruïnes en uitkijkend op een vallei vol wijngaarden. Een lange rij kaarsen vormden een pad naar boven. De omgeving was versierd met weelderige rode bloemen en olijftakken. Kate droeg een witte jurk met kanten mouwen.

De dienst duurde een half uur. Daarna ging het gezelschap weer naar beneden om verder te feesten in het luxueuze resort Rosewood Castiglion Del Bosco.

Upton en Verlander verloofden zich begin vorig jaar. Daarvoor waren ze al drie jaar samen.

05-11-2017 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Dreyfuss: “Kevin Spacey randde mij aan toen ik 18 was”

Harry Dreyfuss: “Kevin Spacey randde mij aan toen ik 18 was”

https://www.mupload.nl/img/j39uyxncws6dc.jpg

Harry Dreyfuss, zoon van Hollywood-acteur Richard Dreyfuss, claimt via een column dat hij als 18-jarige is aangerand door Kevin Spacey terwijl zijn eigen vader in dezelfde ruimte was. 

Dreyfuss is de elfde man die naar buitenkomt met beschuldigingen in de richting van acteur Spacey. Eerder kwam Anthony Rapp naar buiten dat hij als 13-jarige last had van de ongewenste seksuele aandacht van de gelauwerde acteur.  

Harry Dreyfuss stelt dat hij is aangerand in 2008 toen hij 18 jaar oud was. Zijn vader speelde in het toneelstuk Complicit in Londen dat geregisseerd werd door Spacey. “Het gebeurde op een avond toen we alle drie in Kevins appartement waren waar mijn vader zijn tekst oefende. Mijn vader zag het niet en ik heb hem jarenlang niets over het incident verteld”, schrijft hij. “In plaats daarvan grapte ik er jarenlang over op feestjes bij wijze van goede grap.”

“Kevin Spacey is een seksueel roofdier. Maar om over mijn ervaringen daarmee te praten, zag ik nooit als serieuze optie.” Volgens de column legde Spacey zijn hand op de dij van de 18-jarige terwijl ze het script bespraken.

Een van mijn helden

“Het kwam niet bij me op dat Kevin in mij geïnteresseerd was”, aldus Dreyfuss. “Het was een volwassen man, een van mijn helden, mijn vaders baas: geen categorie die paste bij mijn radar voor seksuele interacties.” Bovendien vond hij het een bizarre gedachte dat Spacey dit deed waar zijn vader bij was. “Maar toch gebeurde het, zijn hand bleef daar liggen.”

Toen Dreyfuss uit de ongemakkelijke situatie probeerde te ontsnappen, en naar een andere stoel verhuisde, bleef Spacey hem volgen. Hij bleef zijn dij aaien. “Ik kon niet goed met de bizarre situatie omgaan: mijn vader en ik speelden de scene waarbij we geliefden waren in het toneelstuk terwijl Kevin Spacey mij probeerde te verleiden. Ik was in het echt nog een maagd die alleen maar een beroemde acteur wilde te worden.”

Pas toen Spacey naar zijn kruis reikte, liet Dreyfuss de handtastelijkheden niet meer toe. “Ik was bang dat als ik wat zou zeggen mijn vader zijn werk kwijt zou raken.”

05-11-2017 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens: “Ik geloof in karma. Ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen het deksel op de neus krijgen”

Nathalie Meskens: “Ik geloof in karma. Ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen het deksel op de neus krijgen”

Wie zoekt naar een bewijs dat de dingen zelden zwart of wit zijn, moet eens goed naar Nathalie Meskens (35) kijken. Ooit was ze zogezegd te mollig en nu zou ze graatmager zijn. Terwijl ze er de hele tijd erg normaal en ongewoon mooi heeft uitgezien, nu eens met meer, dan weer met minder kilo’s. Maar lichter voelt Meskens zich gezonder, en voor wie ook naar verlichting zoekt, heeft ze nu een kookboek geschreven. Op VTM waagt ze zich aan zwaardere kost: daar stelt ze vanaf donderdag aan BV’s de vraag: ‘Wat zou je doen mocht je maar 24 uur meer te leven hebben?’

Wat zou jij zelf doen mocht je maar 24 uur meer te leven hebben?

“Had je me dat een jaar geleden gevraagd, dan zou ik zonder veel nadenken gezegd hebben: ‘Ik wil nog eens de Machu Picchu gezien hebben’, of zoiets. Maar nu ik wél bij die vraag ben blijven stilstaan, besef ik dat ik helemaal geen bucketlist zou willen afwerken. Geen enkele gast in het programma, trouwens. Iedereen wil vooral samen zijn met de mensen die ze graag zien. Het belangrijkste in het leven is en blijft de liefde. En daar gaat het programma uiteindelijk over, niet over zomaar wat spannende of sensationele dingen beleven, maar over wat er echt essentieel is in ons bestaan, over wat het de moeite maakt.”

“Dit programma sluit heel nauw aan bij hoe ik denk en leef. ‘Pluk de dag’ en ‘Viva la vida’ - al dat soort bijna commerciële slogans - daar geloof ik heel hard in. Ik sta gulzig in het leven en probeer elke dag de moeite te maken. Als ik ga slapen, wil ik niet het gevoel hebben dat het zomaar allemaal aan mij is voorbijgegaan. Ik wil er altijd iets van maken. Ik probeer heel bewust te leven, en me ook heel bewust te zijn van het feit dat ik gezegend ben met de mensen die me graag zien en de dingen die ik mag doen.”

Omdat elke dag de laatste kan zijn?

“Ja. Mocht iemand me vertellen dat mijn laatste 24 uur zijn ingegaan, wil ik niet het gevoel krijgen dat ik in mijn leven te weinig heb gedaan. Dat ik meer heb toegekeken dan deelgenomen, dat ik niet vaak genoeg heb durven springen. Dat zou ik spijtig vinden en spijt probeer ik zo veel mogelijk te vermijden.”

“Ik ben een entertainer, dat is mijn missie hier op aarde. Allez, zo zie ik dat toch. Ik geloof dat we hier allemaal met een reden zijn, dat we allemaal een rol of een taak hebben, hoe klein of groot die ook is. Mijn werk valt perfect samen met wie ik ben. Voor mij is dat heel helder: ik ben hier om de mensen te doen lachen, te doen vergeten. Heb jij dat dan niet? Jij bent al een stuk ouder, jij weet toch al beter dan ik waarom je hier bent?”

Ik denk niet dat daar een reden achter schuilt, of dat ik een taak heb. Ik geloof nogal in zinloos toeval.

“Echt? Ikke to-taal niet. Ik geloof zelfs niet dat toeval bestáát. Ik denk dat alles - of toch bijna alles - gebeurt om een reden, zeker de belangrijke dingen. Ik geloof ook heel erg in karma. Dat is geen fabeltje, want ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen daarna het deksel op de neus krijgen.”

04-11-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks beschuldigingen: Netflix blijft samenwerken met ’That ‘70s Show’-acteur

Ondanks beschuldigingen: Netflix blijft samenwerken met ’That ‘70s Show’-acteur

Terwijl Netflix vrijdag bekendmaakte alle banden met Kevin Spacey te verbreken, gaat de streamingsdienst gewoon door met haar samenwerking met Danny Masterson. De 41-jarige That ’70s Show-acteur wordt door vier vrouwen beschuldigd van verkrachting.

The Huffington Post deed navraag bij Netflix nadat de website er vrijdag achter kwam dat een maandenlang onderzoek naar de aantijgingen op onverklaarbare wijze vertraging oploopt. Dit ondanks dat de openbaar aanklager van Los Angeles ‘overweldigend en overtuigend bewijs’ tegen de acteur in handen zou hebben.

“We zijn op de hoogte van de beschuldigingen en het onderzoek dat hierop volgde. We zullen reageren zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn”, aldus een woordvoerder van Netflix, dat momenteel met Masterson werkt aan de opnames van het vijfde seizoen van de Netflix-comedyserie The Ranch. De streamingsdienst wilde verder geen commentaar geven op vragen waarom Spacey wel de deur is gewezen, maar Masterson niet.

04-11-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Justin Bieber zat al een tijdje achter Selena Gomez aan”

“Justin Bieber zat al een tijdje achter Selena Gomez aan”

 Justin Bieber is degene die achter Selena Gomez aanzat en niet andersom. En volgens TMZ moest de 23-jarige zanger heel wat moeite doen om de 25-jarige zangeres ervan te overtuigen om hun relatie nieuw leven in te blazen.

Verschillende bronnen vertellen dat Justins ogen werden geopend toen hij afgelopen zomer hoorde van Selena’s niertransplantatie. Het popidool zou zich hebben gerealiseerd hoeveel zij voor hem betekent en dat Gomez zijn ware liefde is. Daarom zocht Bieber contact met Gomez en zat haar achterna terwijl ze nog een relatie had met zanger The Weeknd.

Selena’s familie was naar verluidt tegen een hernieuwde romance tussen de twee. Ze houden Justin verantwoordelijk voor de depressie waarin ze vorig jaar terecht kwam en waardoor ze hulp moest zoeken bij een kliniek. Justin moest daardoor alles in het werk stellen om zijn ex ervan te overtuigen om weer een relatie met hem aan te gaan. Maar de zanger hield vol.

Een van de ingewijden ontkent het gerucht dat Justin en Selena samen zijn als publiciteitsstunt. De twee zijn weer dolverliefd op elkaar, aldus de insider.

04-11-2017 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!