NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan heeft er een klein broertje bij

Lindsay Lohan heeft er een klein broertje bij

http://oi47.tinypic.com/34pma84.jpg

Lindsay Lohan heeft er een broertje bij. De verloofde van haar vader Michael Lohan, Kate Major, is woensdag bevallen van een zoon.


Het jongetje heet Landon Major Lohan, weet TMZ. Het is onwaarschijnlijk dat de 26-jarige Lindsay haar kleine broertje komt opzoeken in het ziekenhuis. De actrice en haar vader leven al een tijdje op gespannen voet. Lilo zou niks meer met haar vader te maken willen hebben.

Lohan woont sinds kort in New York, bij haar moeder Dina thuis. Niet omdat ze Los Angeles zat is, zoals ze zelf zegt, maar omdat ze helemaal blut is.

Volgens een bron van RadarOnline is de actrice platzak. 'Ze kan zich niet eens een tweekamerappartement veroorloven. En ze komt nu echt niet door een kredietwaardigheidscheck. Maar al zou dat wel zo zijn, dan kan ze nog de borg en de maandelijkse huurkosten niet ophoesten'.

31-01-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason London doet gevoeg in politiewagen na arrestatie

Jason London doet gevoeg in politiewagen na arrestatie

http://oi47.tinypic.com/18iwpy.jpg

Na een handgemeen in een bar in Arizona is acteur Jason London, bekend van 'Dazed and Confused', gearresteerd. Op weg naar de gevangenis draaide London naar verluidt een drol in de politiewagen.


London (40) wordt ervan beschuldigd klappen te hebben uitgedeeld. Zelf beweert hij dat hij werd aangevallen.

"Een kerel die dacht dat ik zijn vriendin probeerde te versieren, sprong bovenop me. Mijn vrouw was in de kamer ernaast, ze wist niet wat er gebeurde. Ik haat Arizona", twitterde hij. London is getrouwd met actrice Sofia Karstens.

Volgens het politierapport was London in de Martini Ranch bar toen een onbekende klaagde dat London in zijn gezicht had geniesd. Toen die man eiste dat Londen zich verontschuldigde, zou die de man een klap hebben verkocht. Toen London naar buiten werd geleid door de buitenwippers, kregen die ook nog wat klappen.

31-01-2013 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burt Reynolds weer thuis na ziekenhuisopname

Burt Reynolds weer thuis na ziekenhuisopname

http://oi50.tinypic.com/2mwcw2g.jpg

Burt Reynolds is ontslagen uit het ziekenhuis in Florida waar hij belandde met griep.


De 76-jarige Amerikaanse acteur werd opgenomen met uitdrogingsverschijnselen en kwam op de intensive care terecht. Reynolds kreeg in 2010 een bypass operatie.

De acteur is onder meer bekend van zijn rollen in films uit de jaren 70 zoals 'Deliverance' en 'The Longest Yard'. Hij won een Golden Globe en kreeg een Oscarnominatie voor zijn rol van pornokoning in de film 'Boogie Nights' uit 1997.

31-01-2013 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore en Russell Brand zijn "bijzondere vrienden"

Demi Moore en Russell Brand zijn "bijzondere vrienden"

http://oi45.tinypic.com/2znrhw3.jpg

Demi Moore en Russell Brand zijn naar verluidt "speciale vrienden". Dat meldt The Sun. De geruchten gaan zelfs dat de twee een relatie hebben, nadat ze samen een tentoonstelling van Stanley Kubrick in Los Angeles bezochten.


Hun gemeenschappelijke hobby, yoga, zou de twee bij elkaar gebracht hebben. Russell schijnt Demi al nieuwe trucjes te leren.

"Russell en Demi hebben elkaar ontmoet door een gezamenlijke vriend en ze klikken echt met elkaar. Hij leert haar ook over meditatie. Russell is een echte charmeur en ze geniet van zijn gezelschap", weet een bron.

De relatie van Demi met Ashton Kutcher kwam in november 2011 tot een einde, nadat hij haar bedrogen zou hebben. Russell scheidde in december 2011 van zangeres Katy Perry.

31-01-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay en Dina Lohan krijgen buitenwacht in hotel

Lindsay en Dina Lohan krijgen buitenwacht in hotel

http://oi47.tinypic.com/fvxrbd.jpg

Het was een zware nacht voor Lindsay Lohan en moeder Dina. Ze waren naar Los Angeles gevlogen, waar LiLo voor de rechter moest verschijnen, maar werden keihard geweigerd in twee hotels.


De Lohans wilden overnachten in een hotel aan het strand in Santa Monica, schrijft TMZ. Lindsay zou wel even in de auto blijven wachten tijdens het inchecken. Maar moeder Dina werd bij de receptie zonder pardon weggestuurd. Volgens bronnen bij het hotel is Lindsay op een zwarte lijst gezet nadat ze in 2007 een van de kamers had vernield.

De twee probeerden een ander hotel, maar ook daar was Lindsay persona non grata. Al liet de manager aan TMZ weten dat het hotel geen vrije kamers had. Waar moeder en dochter uiteindelijk zijn beland, is niet bekend.

Tijdens de hoorzitting van vandaag moet worden bepaald of de 26-jarige Lindsay de voorwaarden van haar proeftijd heeft geschonden. Die kreeg ze opgelegd nadat ze in 2011 een dure ketting had gestolen bij een juwelier. Daarna zou ze valse verklaringen hebben afgelegd tijdens een politieverhoor naar aanleiding van een verkeersongeluk.

31-01-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown voorgoed weer samen

Rihanna en Chris Brown voorgoed weer samen

http://oi49.tinypic.com/2urrxpd.jpg

Het heeft even geduurd, maar Rihanna en Chris Brown hebben elkaar weer definitief gevonden. Volgens de zangeres hoeven haar fans zich geen zorgen te maken om haar. "Het is nu heel anders. We hebben geen discussies meer. We weten precies wat we aan elkaar hebben en dat willen we niet meer kwijt", vertelt ze aan Rolling Stone.


Toch lijkt het erop dat de zangeres het moeilijk vond om de keuze voor haar oude liefde te maken. Maar ze is blij dat ze het heeft gedaan. "Ik besloot dat het uiteindelijk heel belangrijk is dat ik gelukkig ben", vertelt Rihanna. "Ik wilde niet dat de mening van iemand anders mijn geluk in de weg zou staan. En als het een verkeerde beslissing is, dan is het mijn eigen fout."

In het interview vertelt ze dat ze zich jaren gekweld heeft gevoeld, ze was bang en probeerde het weg te stoppen. "Ik kies nu voor mijn ware gevoelens en neem het verzet erbij. Ik kan het aan." Maar de We Found Love-zangeres stelt haar fans wel gerust. "Chris heeft niet meer de luxe om het weer te verpesten. Dat is gewoon geen optie", aldus RiRi die niet gelooft dat het nog eens mis zal gaan.

"Anders hadden we het nooit zo bijgelegd." Het is bijna vier jaar geleden dat Rihanna door Chris in elkaar werd geslagen vlak voor de uitreiking van de Grammy's, wat een breuk betekende tussen de tortelduifjes.

31-01-2013 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez is al over breuk met Justin Bieber

Selena Gomez is al over breuk met Justin Bieber

http://oi46.tinypic.com/oh311.jpg

Justin Bieber zou gebroken zijn door de breuk met Selena Gomez. Maar de ex-vriendin van het Canadese tieneridool daarentegen lijkt nergens last van te hebben.

''Het gaat goed. Het gaat heel goed met me'', aldus een opgewekte Selena aan de entertainmentwebsite E! Online. ''Ik ben bezig geweest met muziek opnemen en ik heb veel plezier gehad met mijn vriendinnen.'' Gomez werkt momenteel aan haar nieuwe album. De brunette gaf toe dat er nummers over haar relatie met Justin op de nieuwe plaat zullen staan. ''Het voelt fijn om alle emoties die ik de laatste tijd voel eruit te laten.'' Bieber heeft ondertussen ook al een nummer over Selena gemaakt. In zijn nieuwe nummer Nothing Like Us zingt hij over de verbroken relatie.

31-01-2013 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams zingt op trouw van zijn vader

Robbie Williams zingt op trouw van zijn vader

http://oi46.tinypic.com/2z86qs3.jpg

Robbie Williams gaat optreden op het huwelijksfeest van zijn vader, meldt The Sun. Pa Williams (64), die zelf ook zanger is en optreedt in clubs onder de artiestennaam Pete Conway, gaat trouwen met Melanie Mills, een Zuid-Afrikaanse met dezelfde leeftijd als Robbie (38). Het stel is ruim twee jaar samen.


Pete is gescheiden van Robbies moeder toen de Take That-zanger pas drie jaar oud was. De twee hadden dan ook niet direct een hechte band, maar dit is gauw gekomen.

In 2010 heeft Pete gezongen op de bruiloft van Robbie en zijn vrouw Ayda in Los Angeles. Kort na zijn verloving met Melanie liet hij The Sun al weten dat hij het geweldig zou vinden als Robbie hetzelfde zou doen op zijn grote dag.

Dat doet Robbie, die onlangs vader is geworden van een dochtertje, maar al te graag. "Robbie is door het dolle heen", vertelt een insider aan The Sun. "Hij is getuige en gaat zingen. Misschien zingt hij tijdens de openingsdans en hij denkt er ook aan om iets anders tijdens de ceremonie te doen."

Robbies vader en Melanie leerden elkaar kennen via het kinderfonds Donna Louise Trust, waarvan Robbie peter is. Melanie staat er in voor de fondsenwerving.

31-01-2013 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone dumpt toyboy

Sharon Stone dumpt toyboy

http://oi50.tinypic.com/auipe0.jpg

Sharon Stone is weer single. De 54-jarige actrice en haar 27-jarige Argentijnse toyboy Martin Mica zijn uit elkaar, onthult Life & Style Magazine. De twee waren acht maanden samen.


"Zij heeft de relatie vlak na de feestdagen beëindigd", vertelt een insider. "Het lag niet zo zeer aan het leeftijdsverschil, ze hadden gewoon niet dezelfde interesses. Zij heeft een passie voor filantropie, politiek en activisme. Hij vindt dat allemaal niet zo interessant."

Daarnaast had de 54-jarige Stone ook niet zo veel tijd voor het 27-jarige model. "Sharon heeft het erg druk. Ze heeft haar handen vol aan haar drie zoons (de 12-jarige Roan, de zevenjarige Laird en de zesjarige Quinn) en ze reist ook nog veel voor haar werk."

Daarnaast heeft ze zeven films in de pijplijn, waaronder 'Lovelace' waarin ze de conservatieve moeder van pornoster Linda Lovelace speelt.

Stone bekende onlangs dat ze niet veel meer geeft om succes in haar persoonlijk of professioneel leven nadat ze in 2001 een bijna fatale hersenbloeding kreeg. Ze was toen nog getrouwd met Phil Bronstein.

"Als je hebt meegemaakt wat ik heb doorstaan, ga je niet door met je loopbaan tenzij er grote uitdagingen komen. Ik voel me goed en ik kan het aan. Ik trek het me ook niet meer aan als ik eens misluk. Wat is mislukking? Ik heb gefaald in de grote dingen van het leven. Mijn gezondheid, mijn huwelijk, alles. Maar ik ben overeind gekrabbeld en ben doorgegaan".

31-01-2013 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijlpaal voor Demi Lovato: al twee jaar nuchter

Mijlpaal voor Demi Lovato: al twee jaar nuchter

http://oi49.tinypic.com/2mxn4sm.jpg

Demi Lovato heeft een flinke mijlpaal bereikt. De zangeres is namelijk al twee jaar nuchter, schrijft de New York Daily News.


Fans van Demi hebben haar via Twitter gefeliciteerd met deze prestatie. De zangeres was daardoor zelfs even trending topic. Demi had dan ook lovende woorden voor haar volgers. "Dat #2YearsUnbroken nu trending topic is, is echt ongelofelijk. Ik hou van jullie allemaal."

In 2011 verliet Lovato de afkickkliniek nadat ze daar drie maanden had gezeten. Ze was er onder behandeling voor een bipolaire stoornis, anorexia, boulimia, alcohol- en drugsgebruik en zelfverminking.

31-01-2013 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
29-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

Máxima wordt nieuwe Nederlandse koningin

http://oi48.tinypic.com/2871a9z.jpg

Ze is al jaren het populairste lid van het Nederlandse koningshuis. Máxima Zorreguieta veroverde de harten van de Nederlanders, toen ze op 2 februari 2002 in het huwelijk trad met prins Willem-Alexander. Na de troonswisseling zal de 41-jarige prinses haar man bijstaan en mag ze zichzelf waarschijnlijk 'koningin' noemen.


Zowel het kabinet als een meerderheid in het parlement hebben al laten weten er geen problemen mee te hebben als ze als koningin Máxima door het leven gaat. De echtgenotes van de koningen Willem I, II en III gingen haar voor: ook zij voerden de aanspreektitel koningin zodra hun man de eed had afgelegd. De laatste was de uit Duitsland afkomstige Emma, die nog jarenlang het gezag waarnam toen haar dochter Wilhelmina nog minderjarig was.

Weinig veranderingen
Máxima zelf verwacht niet dat er zo veel zal veranderen, zodra Willem-Alexander als monarch is ingehuldigd. "Ik zal mijn man bijstaan als hij koning wordt, maar ik word zelf geen staatshoofd'', zei ze 2 jaar geleden in een interview met de NOS. Ze heeft ook geen speciale dingen die ze nog wil bereiken. "Ik vind het geweldig als ik alles wat ik nu doe, goed doe.''

Taken
Haar agenda is nu al druk. Ze werkt als adviseur financiële diensten voor de Verenigde Naties, ze gaat regelmatig op pad voor het Oranje Fonds en is actief op het gebied van financiële educatie. Ze heeft een drukke agenda: vorig jaar ging ze gemiddeld twee keer per week op pad. Daarnaast is ze ook moeder. Ze wil niks liever dan dat haar dochters Amalia, Alexia en Ariane een onbezorgde en normaal mogelijke jeugd beleven.

Ontmoeting met Willem-Alexander
De Argentijnse uit Buenos Aires kwam in beeld in 1999, toen ze Willem-Alexander ontmoette tijdens een feest in Sevilla. Máxima werkte toen bij de Deutsche Bank in New York. Het klikte meteen tussen de twee. Máxima verhuisde naar Brussel en verscheen in 2001 als officiële genodigde op het 63e verjaardagsfeest van koningin Beatrix.

Het was duidelijk dat de verloving toen niet lang meer op zich zou laten wachten, al moest daarvoor nog wel een zware storm worden doorstaan toen bleek dat Máxima's vader onderminister van Landbouw was tijdens het dictatoriale regime van Videla. Jorge Zorreguieta mocht niet komen bij het koninklijke huwelijk in Amsterdam, waar massa's Nederlanders meehuilden toen Máxima royaal tranen liet bij het horen van een tango uit haar vaderland.

Modebewust
In de jaren daarna ontpopte de modebewuste prinses zich als charmant, hardwerkend, belangstellend en sociaal betrokken, alom geprezen als 'de echtgenote van'. Een goede start als nieuwe 'koningin van Nederland', als was het voor Máxima nooit een droom om deel uit te maken van een vorstenhuis. "Toen ik mijn man ontmoette, dacht ik: je moet er ver weg van blijven", zei ze 2 jaar geleden. "Ik had nog zo veel kleine plannen. Het paste er niet echt in."

29-01-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

Channing Tatum nerveus om naderend vaderschap

http://oi48.tinypic.com/34864pd.jpg

Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan verwachten komende zomer hun eerste kindje en daar is de acteur inmiddels best wat zenuwachtig over. "Ik hoop dat ik dit niet verpest", vertelt hij aan People.


"Dit is de belangrijkste rol in mijn leven", laat de acteur ook nog los. Zodra de baby is geboren, wil Channing een pauze inlassen om te genieten van zijn gezinnetje. "Ik hoop dat ik het dan een beetje rustig aan kan doen", aldus de 32-jarige Tatum.

Channing en Jenna (32), die ook actrice is en bekend van de televisieserie American Horror Story, trouwden in 2009.

29-01-2013 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands parlement moet regent(es) aanwijzen

Nederlands parlement moet regent(es) aanwijzen

http://oi45.tinypic.com/358uu5e.jpg

Niet lang na het aantreden van koning Willem-Alexander moeten de Staten-Generaal besluiten wie wordt aangewezen als regent of regentes voor het geval 'de Koning' overlijdt voordat prinses Amalia meerderjarig is. Indien geen regent(es) is aangewezen op het moment dat het staatshoofd overlijdt, neemt de Raad van State tijdelijk het koninklijk gezag waar.


Een regent(es) oefent het koninklijk gezag uit zolang de koning(in) nog geen 18 jaar is. Een regent hoeft geen lid te zijn van het Koninklijk Huis, maar zo is het in de praktijk wel altijd geweest. Het ligt voor de hand om prinses Máxima aan te wijzen, maar prins Constantijn is ook een optie. Máxima is de laatste jaren aan de zijde van Willem-Alexander geschoold in het 'koninklijk bedrijf' en staat als moeder het dichtst bij Amalia. Een precedent is er ook: in 1890 werd koningin Emma regentes voor de toen 10-jarige koningin Wilhelmina. Daarvoor was ze overigens al een paar keer als regentes opgetreden tijdens ziekte van haar man koning Willem III.

Prins Claus
Prins Claus werd in 1981 aangewezen als regent voor het geval Beatrix zou overlijden voordat Willem-Alexander meerderjarig werd; prinses Margriet was eerste reserve. Prins Bernhard is in 1950 aangesteld als regent voor de minderjarige Beatrix. Maar Juliana had in haar jeugd niet haar vader prins Hendrik als mogelijke regent, maar haar oma koningin-moeder Emma.

29-01-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown wil onschuld bewijzen na vechtpartij

Chris Brown wil onschuld bewijzen na vechtpartij

http://oi47.tinypic.com/149tpo4.jpg

Chris Brown zweert dat hij niet de aanstoker was van de vechtpartij zondagavond met zanger Frank Ocean. Hij wil zo snel mogelijk zijn verhaal doen tegenover de politie om te vertellen wat er echt is gebeurd, schrijft TMZ.


De advocaat van de zanger heeft de entertainmentwebsite laten weten dat er al contact is opgenomen met rechercheurs. Brown is 'klaar, bereid en in staat' om alles te vertellen omdat hij ervan is overtuigd dat hij niks verkeerds heeft gedaan. Maar volgens een getuige deelde hij wel degelijk de eerste klap uit.

De 23-jarige zanger verliet zondag een muziekstudio in Los Angeles toen hem de weg werd versperd door de Amerikaanse singer-songwriter Frank Ocean en zijn vrienden. "Dit is mijn studio en mijn parkeerplek", zou Ocean gezegd hebben. Chris wilde Frank zijn hand schudden, maar de vrienden van Frank vielen hem aan. Daarna ontstond een handgemeen.

De politie werd erbij gehaald maar niemand werd opgepakt. Geen van beide zangers zou aangifte willen doen.

29-01-2013 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affaire met Kristen Stewart kost regisseur zijn huwelijk

Affaire met Kristen Stewart kost regisseur zijn huwelijk

http://oi47.tinypic.com/2qio3gi.jpg

De echtgenote van regisseur Rupert Sanders, van wie vorig jaar bekend werd dat hij een affaire had met actrice Kristen Stewart, heeft bij de rechtbank echtscheiding aangevraagd. Sanders is ruim negen jaar gehuwd met Liberty Ross. Ze hebben twee kinderen, een dochter van 8 en een zoon van 6.


Ross, fotomodel en actrice, heeft de rechter verzocht de voogdij aan haar en Sanders gezamenlijk toe te kennen. Ook heeft ze een verzoek om alimentatie ingediend.

Sanders regisseerde Stewart in de film 'Snow White and the Huntsman'. In juli, nadat de affaire tussen de twee was uitgelekt via het magazine US Weekly, bood de actrice haar verontschuldigingen aan voor het overspel. Zelf zag ze haar verhouding met Twilight-tegenspeler Robert Pattinson verzanden in een aan-uitrelatie.

29-01-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Frank Slaets strikt schoolvriendin van Véronique De Kock"

"Frank Slaets strikt schoolvriendin van Véronique De Kock"

http://oi50.tinypic.com/xmv477.jpg

Frank Slaets, de ex van Véronique De Kock, heeft een nieuwe vriendin. De 36-jarige Sophie Savelkoul, een naar verluidt een knappe blondine, is volgens Story al enkele maanden met Slaets.


De Kock en Savelkoul zaten samen op school bij De Dames in Antwerpen. De Kock is zelf al drie maanden op de hoogte van de relatie tussen Frank en Sophie, maar is niet bereikbaar voor commentaar. In de omgeving van Sophie weten ze wel meer. "Sophie heeft haar man en twee kinderen voor Frank verlaten", zo meldt een anonieme bron uit de entourage van Sophie aan Story.

Frank Slaets zelf houdt vol dat hij niks heeft met Sophie. "Ik moet je teleurstellen. Ik ben nog altijd single en leef voor mijn kinderen", reageert hij in Story.

Véronique De Kock (35) heeft sinds een jaar een relatie met Fabien Gribaudo, van wie ze een kind verwacht. Ze heeft reeds een zoon, met Slaets, de zevenjarige Sébastien. Gribaudo heeft twee kinderen uit een vorig huwelijk.

29-01-2013 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber betast fan

Justin Bieber betast fan

http://oi49.tinypic.com/zxnwqq.jpg

Justin Bieber doet er alles aan om te bewijzen dat hij over de breuk met Selena Gomez is. De zanger kon zijn handen niet thuishouden tijdens een meet & greet met een jonge fan in Miami. Bieber legde zijn hand op de borst van het meisje terwijl hij haar een kus op de wang gaf.  

De fan voelde zich duidelijk niet helemaal op haar gemak door de extreme 'vriendelijkheid' van haar idool. Het meisje fluisterde hem daarna nog iets in het oor, misschien een verzoek om dit in de toekomst toch niet meer te doen.

De 18-jarige zanger was gisterenavond in Miami voor zijn US Tour en liet geen enkele kans voorbijgaan om met zijn afgetrainde lichaam te pronken. Bieber gaf onlangs nog toe dat hij het moeilijk heeft om Selena te vergeten. "Ik ben momenteel niet echt gelukkig, ik heb al betere tijden gekend."

29-01-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

Lien Van de Kelder klust bij voor Johan Vande Lanotte

http://oi47.tinypic.com/1h7b7m.jpg

Ongewone transfer in de Wetstraat: sinds vorige week maandag gaat Lien Van de Kelder bijklussen op het federale kabinet van de socialistische minister Johan Vande Lanotte. Dat berichten de Coreliokranten.


De actrice die rechten studeerde gaat drie dagen per week aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte, vicepremier voor de Vlaamse socialisten.

Haar eigen taak: sommige delen van de wetgeving verbeteren. "Maar meer details kan ik voorlopig nog niet geven", aldus Lien Van de Kelder. Momenteel presenteert ze elke vrijdagavond op Canvas ook het tv-programma 'Hoera cultuur'.

Het kabinet Vande Lanotte benadrukt dat Lien Van de Kelder enkel en alleen om inhoudelijke redenen aangeworven werd, niet op basis van naam of faam. "Zoek er vooral niet te veel achter", klinkt het op de Kunstlaan. "Al is de verleiding natuurlijk groot."

29-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna opent fitness-studio in Rome

Madonna opent fitness-studio in Rome

http://oi45.tinypic.com/23h0h1k.jpg

Madonna komt naar Europa met haar fitnessketen Hard Candy. De eerste vestiging van de sportschool wordt over ongeveer vier maanden geopend in de Italiaanse hoofdstad Rome.


De popster heeft al een ruimte op het oog in het hart van het historische centrum, staat de website van de fitness-scholen. Het moet een club van drie verdiepingen worden met ruimte voor yoga, spinning, groepslessen en persoonlijke training. Ook denkt ze aan de speciale behoeften van de lokale bevolking, want Hard Candy in Rome wordt uitgerust met een espressobar.

Afgelopen zomer ontstonden er geruchten dat Madonna naar Rome zou willen verhuizen, maar of dit iets met Hard Candy te maken heeft, is niet duidelijk, schrijft The Hollywood Reporter. Destijds werd de zangeres meerdere malen gespot tijdens wat een huizenjacht zou zijn.

Vaticaan
Het is de vraag of het Vaticaan wel zo blij is met de komst van de diva. Ze staat al op gespannen voet met de katholieke kerk sinds de release van haar single 'Like a Prayer' in 1989, die gepaard ging met een videoclip waarin kruisen worden verbrand.

Madonna begon haar keten van luxesportscholen in 2010 met de eerste vestiging in Mexico City. Sindsdien heeft ze nog drie vestigingen over heel de wereld geopend, in Moskou, Sydney en Santiago. Rome wordt nummer vijf.

27-01-2013 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes wil rechten studeren

Katie Holmes wil rechten studeren

http://oi48.tinypic.com/34eerlu.jpg

Nu Katie Holmes gescheiden is van Tom Cruise, wil ze het roer helemaal omgooien. ShowbizSpy weet te melden dat de actrice van plan is rechten te gaan studeren.


"Katie is begonnen met acteren toen ze nog een tiener was en nu is ze dat wereldje beu", aldus een insider. "Nu haar scheiding rond is, heeft ze de tijd, het geld en de mogelijkheid om weer naar school te gaan." Wat volgens de bron ook meespeelt, is dat Katie een rolmodel wil zijn voor haar dochtertje Suri.

Vader Holmes is ook advocaat en razend enthousiast. "Ze overwegen zelfs om samen een praktijk te beginnen," luidt het.

Katies stond tot begin januari op Broadway met het toneelstuk 'Dead Accounts', maar dat liep niet zo goed als gehoopt. Na slechte kritieken viel de kaartverkoop tegen, waardoor het stuk ruim een maand eerder dan gepland werd afgevoerd.

27-01-2013 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fruitvale' wint grote prijs op filmfestival Sundance

'Fruitvale' wint grote prijs op filmfestival Sundance

http://oi48.tinypic.com/282me07.jpg

De film 'Fruitvale', die het verhaal vertelt van een jonge zwarte die door de politie van Oakland (Californië) gedood wordt, heeft op het filmfestival voor de Amerikaanse onafhankelijke film in Sundance de grote prijs gewonnen. Behalve de grote prijs van de jury won de film van Ryan Coogler ook de grote prijs van het publiek.


'Fruitvale', naar de naam van de wijk waar het verhaal zich afspeelt, vertelt het waar gebeurde verhaal van Oscar Grant, die door de politie werd neergeschoten in de eerste uren van 2009. Een van de hoodrollen is voor Octavia Spencer, die in 2012 al de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol won voor haar rol in 'The Help'.

De speciale prijs van de jury voor een buitenlandse documentaire ging naar 'Pussy Riot: a Punk Prayer', een documentaire over de Russische groep Pussy Riot (zie onderstaande video).

'Blood Brother', over het werk van een Amerikaanse toerist die beslist in India te blijven als hij een groepje hiv-positieve kinderen ontmoet, kreeg van het publiek de prijs voor beste Amerikaanse documentaire.

Het festival van Sundance is de jaarlijkse afspraak voor Amerikaanse onafhankelijke cineasten. Er werden dit jaar 119 films uit 32 landen getoond. Het festival werd opgestart door de acteur Robert Redford.

27-01-2013 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

Kourtney Kardashian spuit moedermelk over Kim

http://oi45.tinypic.com/5xpjyt.jpg

Kim Kardashian gebruikt graag moedermelk om haar huid mee te behandelen. De realityster was echter geschokt toen haar zus Kourtney rechtstreeks uit de borst verse melk over haar heen spoot. De opmerkelijke actie is te zien in de realityserie over de zusjes, waarvan Us Weekly alvast een preview online heeft gezet.


Kim weet sinds 2011 dat ze aan de chronische huidziekte psoriasis lijdt, wat droge rode plekjes op de huid kan veroorzaken. Ze heeft eens gelezen dat moedermelk goed kan zijn voor die plekjes. Sindsdien behandelt ze haar huid met de melk van Kourtney, die ze uit de flesjes voor Kourtneys dochtertje haalt.

"Deze plekjes gaan maar niet weg, maar het is een goed teken dat ze nu wit zijn", aldus Kim terwijl ze op een plekje op haar benen wijst. "Dus ik wil het blijven proberen", zegt ze over het toepassen van melk, waarop Kourtney zegt: "Ok, laten we nu wat meer proberen."

Vervolgens knijpt ze direct wat melk uit haar borst, over Kims been heen. Kim, die momenteel zelf in verwachting is van haar eerste kindje met haar vriend Kanye West, reageert geschokt. "Bah, dat is zo ranzig dat je gewoon kan knijpen en dat het er dan uitkomt", roept ze. "Ik vind het niet fijn, zo vers uit de borst." Dat wordt weer een spannende aflevering.

27-01-2013 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koning schrapt schoonzoon van website

Spaanse koning schrapt schoonzoon van website

http://oi50.tinypic.com/vpeq7d.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos heeft op de koninklijke website alle sporen van zijn omstreden schoonzoon Iñaki Urdangarín laten verwijderen. Dat schreven verscheidene Spaanse media.


Het gaat onder meer om zijn vermelding als hertog van Palma op de homepage en een biografie van de hertog van Palma.

Urdangarín raakte in opspraak, omdat hij met een handelspartner bij verscheidene lokale overheden rekeningen had ingediend voor niet verrichte diensten.

Het onderzoek loopt nog, maar de koning had eerder besloten de aanwezigheid van het koningshuis bij belangrijke gebeurtenissen terug te brengen tot het koningspaar en het kroonprinselijk paar. Zijn dochters en de in opspraak geraakte schoonzoon gaan niet meer mee.

27-01-2013 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke slachtoffer van fictief snowboardongeluk

Mickey Rourke slachtoffer van fictief snowboardongeluk

http://oi47.tinypic.com/9aqn3c.jpg

Acteur Mickey Rourke is het slachtoffer geworden van een online hoax. Op het internet circuleerden geruchten dat de acteur zou zijn omgekomen bij een snowboardongeluk in Zwitserland.


''Ik ontving condoleances van over de hele wereld, maar ik kan bevestigen dat Mickey nog leeft'', zegt zijn woordvoerder aan de New York Post. ''Mickey is erg aangedaan door alle mensen die bezorgd om hem waren, maar hij stelt het goed.''

Enkele dagen voor deze hoax doken ook al geruchten op dat Sylvester Stallone was omgekomen bij een snowboardongeluk. Over Jim Carrey en Christian Slater werd vorig jaar hetzelfde gefluisterd, maar ook deze drie acteurs zijn nog springlevend.

27-01-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

Kandidaat (33) X Factor sterft tijdens audities

http://oi50.tinypic.com/14wq9eb.jpg

Drama in Sydney tijdens de repetities van de Australische versie van X Factor, met onder meer Ronan Keating (ex-lead singer Boyzone) in de jury. Een 33-jarige Nieuw-Zeelandse kandidaat was tijdens de audities alleen in een kamertje van de studio's zijn nummer aan het repeteren toen hij ineenzakte. Enkele uren later is de man overleden in het ziekenhuis. Wellicht leed hij aan een hartkwaal.

Volgens ooggetuigen zag de man er kort voor het drama heel slecht uit. Nadat hij was ingestort, werd hij eerst ter plaatse verpleegd en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Op het moment van de tragedie was geen enkel celebrity-jurylid aanwezig op de audities.

27-01-2013 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin David Hasselhoff jaagt temperatuur omhoog op Necker Island

Vriendin David Hasselhoff jaagt temperatuur omhoog op Necker Island

http://oi45.tinypic.com/2cpp3rr.jpg

De vriendin van David Hasselhoff heeft enkele vakantiekiekjes gepost op Twitter en laat daarbij niet veel aan de verbeelding over. Zo trekt de blondine zelfs haar bikinibroekje naar beneden.

Hayley Roberts (32) voelt zich duidelijk helemaal in haar sas op Necker Island, het legendarische toevluchtsoord van Richard Branson. Samen met The Hoff (60) beleeft ze er zorgeloze tijden. We zien haar een plonsje wagen in het azuurblauwe water, tegen een tropische boom aanleunen en lekker luieren in de privé-villa. Meer moet dat niet zijn.

27-01-2013 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye koopt voor 48.000 euro aan juwelen voor Kim

Kanye koopt voor 48.000 euro aan juwelen voor Kim

http://oi47.tinypic.com/28ui4vl.jpg

Afgelopen weken brachten Kim Kardashian en Kanye West een paar romantische dagen door in Parijs. Uiteraard mocht een bezoekje aan de meest exclusieve winkels niet ontbreken, zoals juwelier Cartier. Daar trakteerde Kanye zijn zwangere vriendin op vijf armbanden, samen goed voor maar liefst 65.000 dollar of zo'n 48.000 euro.


"De Don slaat weer toe!!!", schreef de realityster op Twitter. Dat ging gepaard met een foto op Instagram met vijf gouden armbanden van de luxejuwelier. Volgens ETOnline zijn die samen 65.000 dollar waard.

De realityster (32) en de rapper (35) brachten naar verluidt ook een bezoekje aan de winkels van Hermès, Lanvin en Ermanno Scervino. Maar hoeveel ze daar gespendeerd hebben, is niet duidelijk.

27-01-2013 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar

Onuitgegeven foto van prinses Diana geveild voor 18.000 dollar

http://oi49.tinypic.com/1h5jzk.jpg

Een onuitgegeven foto van prinses Diana uit begin jaren '80 is geveild voor 18.000 dollar. Dat maakte het Amerikaanse veilinguis PR Auctions of Amherst bekend. Het gaat om een foto uit de archieven van Daily Mirror. De tabloid besliste om de foto niet te publiceren, wellicht omdat de foto problematisch kon worden voor het Britse koningshuis.


Het gaat om een zwart-witfoto van 20 op 25 cm, genomen begin jaren '80. De foto toont een lachende prinses Diana, gezeten op de knieën van een jongeman die een boek leest. Op de foto staat nog een derde persoon en er valt ook een fles whiskey op te merken. Maar wat het meeste opvalt is het opschrift "not to be published" (niet te publiceren) dat in viltstift op de foto is geschreven.

Aan de achterkant is de foto gedateerd op 26 februari 1981. En daar ligt wellicht de sleutel tot het opschrift. Amper zes dagen later zou Buckingham Palace het huwelijk van prins Charles en Diana aankondigen. Dat is wellicht meteen ook de reden waarom de Britse media de foto van Diana met een andere man dan Charles niet hebben gepubliceerd.

De jongeman op de foto is door de Britse media geïdentificeerd als Adam Russell, een nakomeling van de Britse ex-premier Stanley Baldwin. Wie de foto heeft gekocht, werd niet bekendgemaakt.

26-01-2013 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Whitney Houston maakt zich zorgen om kleindochter

Moeder Whitney Houston maakt zich zorgen om kleindochter

http://oi46.tinypic.com/1zpi5g6.jpg

Cissy Houston maakt zich ernstige zorgen over haar kleindochter Bobbi Kristina Brown. Het is op 11 februari een jaar geleden dat zangeres Whitney Houston overleed. Het gaat niet goed met Bobbi Kristina en andere familieleden, dat meldt het magazine People.


''Natuurlijk maak ik me zorgen over haar. Bobbi Kristina is 19, ze denkt alles te weten. Dat wil niet zeggen dat ze net als haar moeder op het verkeerde pad terechtkomt. Het kan, maar dat geldt voor iedereen. Ik probeer dit te voorkomen.''

Samen naar rehab
De openhartige Cissy Houston heeft een meegewerkt aan het boek 'Remembering Whitney' dat maandag uitkomt. Hierin onthult ze dat Whitney haar dochter Bobbi Kristina meenam naar een ontwenningskliniek in 2005. Dit diende als een onderdeel van haar behandeling.

''Ik denk dat Whitney haar wilde laten begrijpen waartegen ze streed'', verklaart ze in het boek. ''Ze wilde het haar uitleggen zodat ze niet in haar voetsporen zou treden.'' Cissy Houston zegt graag vaker contact met haar kleindochter te willen hebben. ''Het is een typische tiener die weinig haar grootmoeder belt. Maar ik ben er als ze me nodig heeft.''

26-01-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian wil geld van ex-man Kris Humphries

Kim Kardashian wil geld van ex-man Kris Humphries

http://oi50.tinypic.com/2chlssp.jpg

Realityster Kim Kardashian eist dat haar ex Kris Humphries de kosten van haar advocaat betaalt, dat beweert TMZ. De zwangere schoonheid vindt dat Kris de scheiding nodeloos rekt en de kosten lopen hierdoor op.


Kim en Kris waren in 2011 maar liefst 72 dagen een getrouwd koppel. Eind oktober van dat jaar besloot de knappe brunette een punt achter het huwelijk te zetten, maar de scheiding is nu nog steeds niet rond. De zaak zou Kim tot nu toe al 250.000 dollar gekost hebben.

Nietigverklaring
Kris, een basketballer, zegt dat hij erin is geluisd en dat hij wel degelijk slachtoffer van een publiciteitsstunt was. Hij wil het huwelijk daarom nietig laten verklaren, iets wat juridisch alleen mogelijk is wanneer er fraude in het spel is. Omdat Kim dit ontkent, zijn de twee nog steeds niet officieel gescheiden.

Humphries bood volgens de entertainmentwebsite vorig jaar aan om te schikken voor 7 miljoen dollar. Maar Kim weigerde hem te betalen. Ze vindt dat Kris financieel alleen maar heeft geprofiteerd van het huwelijk en dat een rechter uiteindelijk zal bepalen dat hij haar geld verschuldigd is.

26-01-2013 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren van Oh Oh Barbie niet blij met verhuis

Nieuwe buren van Oh Oh Barbie niet blij met verhuis

http://oi46.tinypic.com/23t45xs.jpg

Barbie, de ster uit de Nederlandse realityreeks Oh Oh Cherso, en haar man Michael hoeven niet op een warm welkom te rekenen van hun toekomstige buren.

De Haagse realitysterren hebben de bewoners van het appartementencomplex dat ze binnenkort betrekken schrik aangejaagd. Een buurvrouw vertelt aan de Nederlandse omproep RTL dat zij en andere bewoners van het gebouw niet zitten te wachten op de feestbeesten. Ze verwacht geluidsoverlast van luidruchtige feestjes. Ze vertelde ook dat de komst van Barbie het gesprek van de dag is onder de bewoners.

26-01-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burt Reynolds opgenomen in ziekenhuis

Burt Reynolds opgenomen in ziekenhuis

http://oi47.tinypic.com/2a98z1v.jpg

Acteur Burt Reynolds is opgenomen in het ziekenhuis, meldt TMZ. De 76-jarige ster die onder meer in 'Smokey and the Bandit' speelde, ligt op de intensieve zorgen van een ziekenhuis in Florida. Hij heeft een ernstige vorm van de griep.

De "Boogie Nights"-acteur zou na verschillende dagen van ziekte gedeshydrateerd geweest zijn. Intussen zou Reynolds al opnieuw aan de beterhand zijn. Hij zou de afdeling intensieve zorgen snel opnieuw kunnen verlaten.

26-01-2013 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner gaat voor Zwitserse nationaliteit

Tina Turner gaat voor Zwitserse nationaliteit

http://oi46.tinypic.com/5txugx.jpg

Tina Turner heeft de nodige stappen gezet om officieel Zwitserse te worden. Sinds 1995 verkiest de Amerikaanse poplegende de rust van de bergen. "Ze heeft al een test en interview achter de rug", weet de 'Zürichsee-Zeitung'. Nu is het nog wachten op groen licht vanwege het kanton Zürich en de federale autoriteiten.

Turner trok zich samen met haar echtgenoot terug in Küsnacht, een pittoreske gemeente aan het meer van Zürich. De kranige tante bewijst overigens dat ze het nog steeds kan: in 2009 stootte haar spiritueel album door naar de zevende plek in de hitlijsten, opvolger 'Children Beyond' kende twee jaar geleden ook nog een bescheiden succes. Momenteel is ze 'Beyond 2' aan het opnemen.

De zangeres van 'Simply the best' is niet de enige ster die haar tenten opslaat in Zwitserland: Phil Collins, Shania Twain en Roger Moore zijn haar al voorgegaan. "Ik voel me thuis in dit land, ik kan me geen betere plek inbeelden om te leven", aldus Turner.

26-01-2013 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Fabiola gekwetst door ongeloof rond stichting"

"Fabiola gekwetst door ongeloof rond stichting"

http://oi49.tinypic.com/xcoy9j.jpg

Koningin Fabiola is gekwetst door de manier waarop ze door de media en de politici behandeld werd naar aanleiding van haar stichting 'Fons Pereos'. Zo meldt Pierre-Yves Monette, de gewezen raadgever van koning Boudewijn. "De mensen geloofden niet in de goede bedoelingen van de koningin", zegt hij.


De advocaten van de koningin kondigden vandaag aan dat Fabiola haar stichting wil opdoeken. De koningin is zwaar gekwetst omwille van de polemiek die ontstond na de oprichting van 'Fonds Pereos', luidt het in een communiqué.

Volgens Pierre-Yves Monette is de koningin vooral aangedaan omdat zoveel mensen haar ervan beschuldigen slechte bedoelingen te hebben. Toen begin januari bekend raakte dat de koningin de stichting had opgericht, beschuldigden verschillende politici haar ervan belastingen te willen ontduiken. Sindsdien is het bedrag van haar dotatie verlaagd.

Boudewijn herdenken
"De koningin richtte de stichting op om de herinnering aan koning Boudewijn te vereeuwigen, niet om geld aan haar neven te schenken", legt Pierre-Yves Monette uit.

Koningin Fabiola heeft vandaag in een persbericht benadrukt dat ze niet voldoende heeft nagedacht over de politieke gevolgen van haar daden. Monette noemt die verklaring "een nederig gebaar".

26-01-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna in doorschijnjurk én zonder bh naar nachtclub

Rihanna in doorschijnjurk én zonder bh naar nachtclub

http://oi48.tinypic.com/2hi46u1.jpg

Daar heb je Rihanna weer: de zangeres presteerde het om naar de nachtclub in Hollywood te trekken in een complete doorkijkjurk. Wie ons niet gelooft, moet deze plaatjes maar eens bekijken. Het mag haast een wonder heten dat ze naast haar bh ook haar slipje niet vergeten was. 'Riri' combineerde het weinig verhullende geheel met goud-roze schoentjes.

De superster geniet van nog wat vrije tijd vooraleer ze op acht maart aan haar Diamonds-tournee begint. Deze week werkte de ranke hinde vooral aan haar danspasjes, bleek uit de lading foto's die ze op Twitter plaatste. Dat ze echter ook pronkte met een verdacht uitziende sigaret schoot bij Lena Dunham in het verkeerde keelgat.

"Jammer dat ze geen beter rolmodel is voor de jeugd", klonk het uit de mond van de Golden Globe-winnares. "Beroemdheid is iets geweldigs, maar je mag er niet te losjes mee omspringen. Vroeger was ik een echte fan. Maar als ik haar nu volg op Instagram vraag ik me af hoeveel jonge meisjes echt geobsedeerd raken door haar. En dan ook haar gedrag willen kopiëren. Ze heeft zo'n geweldige carrière, ze barst van het talent. En dan gaat ze terug naar Chris Brown en plaatst ze foto's van hen online terwijl ze marihuana roken op bed. Zoiets doet mijn hart in tweeën breken."

26-01-2013 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum danst in sexy jurk op bureau van Jay Leno

Heidi Klum danst in sexy jurk op bureau van Jay Leno

http://oi49.tinypic.com/3502zpl.jpg

Heidi Klum heeft Jay Leno gisterenavond laten zien hoe je een feestje bouwt. De talkshowhost had foto's van het model op een Golden Globes afterparty, waar ze op een tafel aan het dansen was. Heidi, die bij Jeno's The Tonight Show te gast was, deed dat nog eens dunnetjes over op het bureau van de presentator.


"Ben je weleens gevallen terwijl je op een tafel probeerde de klimmen?" vroeg Leno, waarop Heidi antwoordde: "Nee, want ik ben er goed in. Het is makkelijk, je klimt er gewoon op." Op dat moment begon de presentatrice op het bureau van Leno te klimmen. "Je moet er wel voor zorgen dat de juiste persoon je hand vasthoudt", aldus Heidi terwijl ze Leno's hand pakte. "En dan dans je gewoon."

Liefdesleven
Op de muziek van Rihanna deed het model in een transparante jurk een paar danspasjes, waarna ze weer naar beneden klom voor de rest van het interview. Daarin polste Leno onder meer naar haar liefdesleven. Heidi liet hierover weinig los, behalve dan dat de kans dat ze nog eens gaat trouwen klein is.

De Duitse is twee keer getrouwd geweest, met Ric Pipino en zanger Seal. Na haar breuk met de laatste een jaar geleden zou ze een relatie zijn begonnen met haar bodyguard Martin Kirsten.

25-01-2013 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cameron Diaz heeft een nieuw lief"

"Cameron Diaz heeft een nieuw lief"

http://oi45.tinypic.com/2duw7xl.jpg

Cameron Diaz heeft mogelijk eindelijk de liefde van haar leven gevonden. De actrice werd door The New York Post gespot met een 'vlotte heer in een maatpak' tijdens een gezellig etentje in Manhattan.

Het zag er niet bepaald uit dat de twee elkaar nog maar pas kenden. Sterker nog, de 40-jarige Cameron stelde hem voor aan haar beste vriendin Drew Barrymore. "Drew ging maar door over haar baby en het zag er heel gezellig uit", aldus een bron over de dubbeldate. Cameron Diaz had eerder al een relatie met onder meer Jared Leto en Justin Timberlake.

25-01-2013 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Jennifer Lopez is weer vrijgezel

Ex van Jennifer Lopez is weer vrijgezel

http://oi49.tinypic.com/156v13m.jpg

Marc Anthony, de ex-man van Jennifer Lopez en Shannon de Lima zijn geen koppel meer. De zanger en het model waren ongeveer een jaar samen.


"Marc en Shannon zijn niet meer aan het daten", bevestigt het management van Anthony aan People. "Ze hebben er halverwege januari een punt achter gezet.

Een ingewijde laat weten dat de twee niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan. "Ze hebben echt een goede tijd gehad samen, maar het werkte gewoon niet meer." Twee dagen geleden wist de New York Post nog te melden dat de 44-jarige ex van Jennifer Lopez een geheime ontmoeting met Lopez heeft gehad in een hotel in New York.

25-01-2013 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Regisseur J.J. Abrams blikt zevende 'Star Wars' in"

"Regisseur J.J. Abrams blikt zevende 'Star Wars' in"

http://oi50.tinypic.com/f36p1s.jpg

De Amerikaanse cineast, scenarist en producer J.J. Abrams zal volgens de gespecialiseerde pers de zevende 'Star Wars' film inblikken. Episode VII zal in 2015 in de zalen komen. Filmstudio Disney en Abrams zouden dicht bij een akkoord staan, zo meldden Variety en Hollywood Reporter vandaag.


Disney kocht in oktober voor 4,05 miljard dollar Lucasfilm over van George Lucas, de bedenker van de twee Star Wars-trilogieën die zelf de episodes I, II, III en IV regisseerde. Lucas zal voor het nieuwe drieluik creatief adviseur zijn. Verschillende regisseurs werden genoemd om de nieuwe film in te blikken, maar de job zou dus naar J.J. Abrams gaan.

Andere verwezenlijkingen
De 46-jarige Abrams regisseerde eerder onder meer 'Mission Impossible III', de 'Star Trek' film en 'Super 8'. Hij is eveneens medebedenker van de populaire televisiereeks 'Lost'. Momenteel legt hij de laatste hand aan 'Star Trek Into Darkness', het vervolg op dat andere populaire sciencefictionverhaal in de ruimte.

De eerste drie Star Wars film (IV, V en VI) kwamen eind de jaren 70, begin de jaren 80 uit. Eind de jaren negentig startte een nieuwe trilogie (I, II en III), die een prequel vormen op de eerste films. De recentste film is 'Episode III: Revenge of the Sith' uit 2005. De nieuwe trilogie (VII, VIII, IX) pikt terug de draad op waar het verhaal van het eerste drieluik eindigde.

25-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenaerts, 'Rundskop' en 'Oh Willy' genomineerd voor Césars

Schoenaerts, 'Rundskop' en 'Oh Willy' genomineerd voor Césars

http://oi48.tinypic.com/124zomt.jpg

Matthias Schoenaerts, Michaël R. Roskams speelfilmdebuut 'Rundskop' en de korte animatiefilm 'Oh Willy...' van Emma de Swaef en Marc James Roels zijn dit jaar bij de genomineerden voor de Césars, de Franse tegenhangers van de Oscars. Dat zegt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Ook de Vlaamse coproductie 'A Perdre la Raison' is een van de genomineerden.


Schoenaerts werd genomineerd in de categorie Meilleur Espoir Masculin. Hij krijgt de nominatie voor zijn rol in de Frans-Belgische coproductie 'De rouille et d'os' van Jacques Audiard, die vorig jaar in première ging op het Filmfestival van Cannes.

Naast de nominatie voor Schoenaerts is 'De Rouille et d'Os' nog genomineerd binnen acht andere categorieën: Beste Film, Beste Actrice, Beste Regisseur, Beste Geluid, Beste Montage, Beste Adaptatie, Beste Fotografie en Beste Originele Muziek.

Beste Buitenlandse Film
'Rundskop', het langspeeldebuut van Michaël R. Roskam, heeft een nominatie beet voor de César voor Beste Buitenlandse Film. Ook de Vlaamse coproductie 'A Perdre la Raison' van regisseur Joachim Lafosse werd genomineerd in diezelfde categorie.

De korte animatiefilm 'Oh Willy...', geschreven en geregisseerd door het duo Emma de Swaef en Marc James Roels, werd genomineerd voor een César voor Beste Animatiefilm.

De Césars worden uitgereikt op 22 februari.

25-01-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan beleefde weinig plezier aan trouwdag: "Ben jij een pornoster?"

Jordan beleefde weinig plezier aan trouwdag: "Ben jij een pornoster?"

http://oi48.tinypic.com/ixsbbm.jpg

"Of ze een pornoster was?" Die vraag kreeg Jordan voor de voeten geworpen toen ze eerder deze maand haar ja-woord gaf in een hotel op de Bahama's. "Mijn relatie heeft er niet onder geleden, maar het personeel was er wel bijna in geslaagd om onze speciale dag te verpesten", klinkt het.


Als deel van het huwelijksassortiment kreeg het rondborstige naaktmodel een butler ter harer beschikking. "Een van de eerste dingen die ik haar vroeg, was of er een afgescheiden deel op het strand was waar ik kon gaan zonnebaden. 'Waarom, ben je bekend misschien? Ben je een pornoster?', kreeg ik als antwoord. Ik heb wel wat gedaan in mijn leven, maar porno zat daar niet tussen. Laat staan dat iemand van het personeel zoiets hoort te vragen in een -zogenaamd- klassehotel."

In haar column voor 'The Sun' rekende Price ook af met het hele resort. "Niets wat in de brochure stond, komt overeen met de realiteit. Op enkele van onze huwelijksfoto's staat de zee als achtergrond. Wat je dan echter niet ziet, zijn de lelijke wolkenkrabbers aan de overzijde. De strandaccessoires waren ook een lachertje. Voor de fotoshoot kregen we houten bedden, maar nadien werden die weer ingeruild voor plastic exemplaren. Zelfs onze huwelijkstent was van plastic."

De Britse ster, die al voor de derde keer in het huwelijksbootje stapte, dreigt nu met juridische stappen. "Niet nodig", aldus een woordvoerder van het hotel. "We zijn zelfs bereid de hele som terug te betalen, op voorwaarde dat ze nooit meer naar een van onze resorts komt." Hij ontkent overigens ten stelligste dat de werkneemster denigrerend uit de hoek gekomen zou zijn.

25-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Naam zoontje Adele is Angelo James Konecki"

"Naam zoontje Adele is Angelo James Konecki"

http://oi50.tinypic.com/10pbwuo.jpg

De 'kleine pinda', zoals de Britse zangeres Adele haar zoontje eerder noemde, zou naar de volledige naam Angelo James Konecki luisteren, dat beweert de Britse tabloid The Sun althans.


Het kindje van Adele (24) en haar partner Simon Konecki (38) zag in oktober het levenslicht, maar zijn naam bleef een mysterie. Deze week zagen journalisten van de zangeres in Los Angeles met een gouden ketting lopen waarin de naam Angelo was verwerkt.

De media trokken al gauw de conclusie dat Adele hiermee de voornaam van het ventje op subtiele wijze aan de wereld wilde laten zien. Alhoewel Adele de naam zelf nog niet heeft bevestigd, verklapt een bron dat de keuze inderdaad op Angelo James Konecki is gevallen.

"Ze hebben hem Angelo James genoemd. Wat een prachtige naam", vindt de ingewijde. "Ze wilden de naam geheim houden tot ze er klaar voor waren en dat moment lijkt nu aangebroken."

25-01-2013 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss Brussel beschuldigd van drugshandel

Ex-Miss Brussel beschuldigd van drugshandel

http://oi45.tinypic.com/eaf87o.jpg

Voormalig Miss Brussel Ayse Özdemir zou bij een controle op de luchthaven van Istanbul gepakt zijn met drugs. Dat schrijft de Turkse krant 'Sabah'. Özdemir zelf ontkent dat ze ook maar iets met drugshandel te maken heeft. "Mijn ex-man zit hierachter, hij heeft me er ingeluisd", klinkt het. De jonge vrouw was nog maar enkele maanden getrouwd met de Turkse voetballer Onder Turaci (ex-Standard) toen ze hem beschuldigde van mishandeling. "Hij heeft imagoschade opgelopen en wil nu wraak nemen."

25-01-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez zonder slipje op première 'Parker'

Jennifer Lopez zonder slipje op première 'Parker'

http://oi45.tinypic.com/2wduiwj.jpg

Jennifer Lopez mag dan al 43 jaar oud zijn, haar befaamde derrière kan nog steeds de concurrentie met jongere exemplaren aan. Zo pronkte de actrice met een opvallende jurk van Kaufman Franco tijdens de première van haar nieuwste film 'Parker' in Las Vegas. Het strategisch geplaatste spleetje maakte duidelijk dat ze haar slip voor het gemak thuisgelaten had.


In die outfit moest zelfs naaktmodel Coco Austin haar meerdere erkennen, en dat wil wat zeggen. Voor een zeldzame keer had de blondine haar boezem bedekt en speelde ze voluit haar benen uit.

Lopez had voor de gelegenheid toyboy Casper Smart meegebracht. Eerder deze week gonsde het nochtans van de geruchten dat de zangeres haar ex Marc Anthony in het geheim bezocht had. "Ze brachten 2,5 uur samen door in een hotel in New York. Daarna ging hij er snel vandoor, met zijn hoofd naar de grond gericht. Alsof hij niet gezien wilde worden", aldus een bron.

In 'Parker' speelt Lopez aan de zijde van Jason Statham, een crimineel die door zijn kameraden voor dood achtergelaten wordt omdat hij een klus weigerde. Uiteraard zint hij op wraak en daarom besluit hij samen met makelaar Leslie (J-Lo dus; nvdr) hun buit te stelen. Tussendoor zet de Britse krachtpatser Lopez in haar ondergoed "om te zien of ze geen afluisterapparatuur draagt" en verleidt hij haar in een stomende douchescène. Geef hem eens ongelijk...

25-01-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez ontmoette ex stiekem in New York

Jennifer Lopez ontmoette ex stiekem in New York

http://oi46.tinypic.com/vscs90.jpg

Jennifer Lopez heeft gisteren een stiekeme ontmoeting met haar ex Marc Anthony gehad in een hotel in New York, dat beweert de krant New York Post. Haar huidige partner, de veel jongere Casper Smart, heeft volgens sommige bronnen wel wat te vrezen.


Sinds de popdiva een relatie begon met haar 25-jarige achtergronddanser zijn de twee onafscheidelijk, hij reisde haar de hele wereld achterna. Maar nu ze naar New York ging, liet ze hem alleen achter om wat tijd door te brengen met de vader van haar tweeling.

Volgens bronnen verbleef Lopez in het Londen Hotel maar ging ze haar ex opzoeken in The Mark, waar haar ex verbleef. Ze trok voor de gelegenheid een sexy minijurkje met luipaardprint en dijenhoge laarzen aan. Meer dan twee uur later, glipte Anthony stiekem naar buiten en sprong hij in zijn tourbus. Een ooggetuige vertelde aan de New York Post: "Hij ging snel naar buiten, met zijn hoofd naar beneden, alsof hij niet gezien wilde worden. Niet veel later verliet Lopez ook het hotel, met een brede grijns op haar gezicht."

24-01-2013 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake na vier jaar weer op het podium

Justin Timberlake na vier jaar weer op het podium

http://oi45.tinypic.com/dr7b87.jpg

Na een afwezigheid van ruim vier jaar maakt Justin Timberlake zijn rentree op het podium. De Amerikaanse zanger treedt op aan de vooravond van de prestigieuze Super Bowl, de Amerikaanse football-finale, op 2 februari in New Orleans.

De 31-jarige zanger en acteur, die eerder deze maand na zes jaar eindelijk weer eens een nieuwe single uitbracht, 'Suit and Tie', heeft al ruim vier jaar geen concerten meer gegeven. Hij komt later dit jaar met een nieuw album 'The 20/20 Experience'.

24-01-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston verstopte zich voor haar moeder

Whitney Houston verstopte zich voor haar moeder

http://oi49.tinypic.com/2jb84uc.jpg

Cissy Houston heeft het er erg moeilijk mee dat haar dochter alleen is gestorven. Dat laat de moeder van Whitney Houston weten in het boek 'Remembering Whitney' dat volgende week verschijnt.


People mocht alvast een aantal emotionele passages publiceren uit het boek met de memoires van Cissy (79). "Had ik haar op de een of andere manier kunnen redden?", vraagt de vrouw zich onder meer af.

In 'Remembering Whitney' staat Cissy uitgebreid stil bij het jarenlange drugsgebruik van haar dochter. "Ze begon met feesten en wist niet meer hoe ze moest stoppen", vertelt ze. "Ik vroeg me altijd af wat ze 's nachts allemaal uitspookte en waar ze was."

Een aantal keer probeerde Cissy Whitney te bellen, maar de zangeres nam zelden haar telefoon op. "Ze verstopte zich voor me", zegt Cissy. En als ze haar dochter wel zag, durfde Cissy haar niet echt aan te pakken. "Waarom zou ik dat doen? Ik wilde niet dat ze me helemaal zou ontglippen."

Haar moeder heeft de plotselinge dood van Whitney duidelijk nog niet verwerkt. "Ik vind het heel erg dat ze alleen gestorven is en ook de manier waarop maakt me woedend", treurt Cissy.

24-01-2013 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ie dan: Piqué tweet eerste foto van 'Waka'-baby

Hier is ie dan: Piqué tweet eerste foto van 'Waka'-baby

http://oi50.tinypic.com/4ta5i9.jpg

"Milans voetjes!" Met deze woorden stuurde de kersverse papa Gerard Piqué de eerste babyfoto van zijn kleine spruit de wereld in. Het gezicht van de twee dagen oude Milan is echter niet herkenbaar. Wel zijn kleine schattige voetjes waarrond nu al een paar gepersonaliseerde Nikes schitteren.


De Colombiaanse zangeres Shakira, die sinds maart 2011 een relatie heeft met Barça-verdediger Gerard Piqué, beviel afgelopen dinsdag via een keizersnede van haar eerste kindje.

Papa Piqué hoopt duidelijk dat kleine Milan ooit in zijn voetsporen treedt. Zo maakte hij niet alleen zijn zoontje meteen lid van FC Barcelona, maar deed hij ook onmiddellijk een paar sportschoentjes aan zijn voeten. Hoewel ze er op het eerste gezicht nog een beetje groot uitzagen, kunnen ze zeker schattig genoemd worden.

Shakira en Piqué bevestigden de geboorte zelf op hun persoonlijke website. Volgens de Spaanse krant La Razon plande het koppel de geboorte zodat Piqué de bevalling zou kunnen bijwonen. Hopelijk krijgen we binnenkort ook het hoofdje van de eerste 'Waka Waka'-baby te zien...

24-01-2013 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele maakt comeback op Oscaruitreiking

Adele maakt comeback op Oscaruitreiking

http://oi46.tinypic.com/2yvrns3.jpg

Adele gaat in februari optreden tijdens de uitreiking van de Oscars in Los Angeles. Dat laat de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie die de Oscars elk jaar uitreikt, weten via Twitter.

De Britse zangeres is zelf genomineerd voor een Academy Award, zoals de Oscars officieel heten. Met haar lied Skyfall, het themanummer van de gelijknamige James Bondfilm, maakt ze kans op de prestigieuze filmprijs in de categorie 'Beste Orginele Lied'. Het lied won eerder deze maand al de Golden Globe in die categorie. De BBC weet dat het optreden tijdens de ceremonie op 24 februari Adele's eerste live show in 12 maanden zal zijn.

De laatste keer dat ze optrad was tijdens de Brit Awards 2012. De zangeres beviel eind oktober vorig jaar van een zoon.

24-01-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Justin Bieber spuwde in mijn waterflesje"

"Justin Bieber spuwde in mijn waterflesje"

http://oi49.tinypic.com/2jg1pmw.jpg

Het Canadese tieneridool zou gisteren in een fitnesscentrum in het Amerikaanse North Carolina een vrouw hebben beledigd en in haar flesje water hebben gespuwd, dat beweert de entertainmentsite TMZ.com.


De radiopresentatrice Colette Harrington zegt dat ze aan het sporten was in de fitnessruimte van het Ritz-Carlton Hotel. Bieber kwam er met zijn trainer en een achtergronddanser- of zanger binnengewandeld. "Ik vroeg hem om een foto, maar hij zei nee. Vervolgens sportte ik gewoon voort, maar toen begonnen Justin en zijn entourage met mij te lachen omdat ik luidop aan het tellen was. De zanger begon me na te apen, ik negeerde de groep. Toen spuwde iemand, ik denk dat het Bieber zelf was, in haar waterflesje toen ik niet keek. Ik heb er nog van gedronken, want ik had er niet in gekeken."

Colette diende klacht in tegen het hotel na het incident. TMZ belde naar het Ritz-Carlton voor een reactie, maar niemand van het personeel wilde het verhaal bevestigen. Nu gaat de presentatrice het flesje op eBay verkopen en het geld aan een goed doel geven. De woordvoerder van Bieber zegt dat de vrouw liegt, de popster zou wel scherpe opmerkingen hebbe gemaakt, maar geen enkele daarvan was voor de vrouw bestemd.

24-01-2013 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nipple flash' in sexy zwarte doorkijkjurk Nicole Scherzinger

'Nipple flash' in sexy zwarte doorkijkjurk Nicole Scherzinger

http://oi50.tinypic.com/1zgdztg.jpg

Nicole Scherzinger kiest wel vaker voor een sexy outfit, maar op de National Television Awards werd haar verleidelijke zwarte jurk met diepe decolleté en split ongewild nog pikanter. De felle spots op de rode loper transformeerden haar jurk in een doorkijkjurk waardoor haar tepel 'zichtbaar' werd. Het effect werd nog versterkt door de flashes van de camera's van de vele fotografen. Geen 'nipple slip' maar een 'nipple flash' zeg maar.

Nipple covers
Het gevolg was dat alle blikken niet meer op het knappe gezicht van de WAG van F1-piloot Lewis Hamilton gericht waren, maar op haar imposante en fel verlichte decolleté. De X-Factor-mentor was van kop tot teen in het zwart gehuld, maar toonde net iets te veel als de fotostoestellen begon te flitsen. Plots werd haar jurk doorzichtig en bleek dat ze geen beha droeg, maar wel strategisch geplaatste 'nipple covers'. Eens binnen in de O2 Arena liep de avond verder gesmeerd voor de gewezen Pussycat Doll.

24-01-2013 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis aast op hoofdrol 'Fifty Shades'

Mila Kunis aast op hoofdrol 'Fifty Shades'

http://oi49.tinypic.com/288w7ja.jpg

Mila Kunis wil dolgraag de hoofdrol spelen in de filmversie van 'Fifty Shades of Grey'. "Soms wil je iets helemaal anders doen, omdat je weet dat je een leuke tijd zal beleven", verklaarde de bloedmooie actrice aan 'The Sun'. Ook Emma Watson wordt nog genoemd om in de huid van sm-fanate Anastasia Steele te kruipen.


Voor de rol van kinky miljardair Christian Grey ligt Ryan Gosling in polepositie. De Britse regisseuse Kelly Marcel is op dit moment nog bezig om het scenario bij elkaar te pennen. "Het zal er wild aan toegaan, wees daar maar zeker van", klinkt het. Mila houdt zich op dit moment bezig met het romantische drama 'The Third Person'.

Een stalker van Kunis moet zich overigens zes maanden lang professioneel laten begeleiden. In januari vorig jaar werd Stuart Dunn gearresteerd omdat hij ingebroken had in een flat dat eigendom is van de actrice. Aan het bijhorende contactverbod veegde hij echter zijn laars: in mei verscheen hij drie dagen op rij in de fitnesszaal waar zij ook heen trok.

Kunis verklaarde naar verluidt dat ze doodsbang van hem was en vreesde voor haar veiligheid. "Hij zag eruit alsof hij me wilde opeten."

24-01-2013 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé reageert ontgoocheld op heksenjacht: "Heb niets verkeerd gedaan"

Beyoncé reageert ontgoocheld op heksenjacht: "Heb niets verkeerd gedaan"

http://oi46.tinypic.com/168fk2v.jpg

Beyoncé die het Amerikaanse volkslied niet live zong? De kwestie blijft de gemoederen over de grote plas beroeren. De zangeres reageert vooral ontgoocheld op de heksenjacht die door haar toedoen ontstaan is.


De bal ging aan het rollen toen leden van de Marine Corp Band (het muziekkorps dat veel officiële gelegenheden muzikaal begeleidt; nvdr) verklapten dat ze geplaybackt heeft. "Ze heeft wel degelijk gezongen, maar met de hulp van een 'backing track'", aldus een insider in 'US Weekly'. "In haar ogen was daar niets mis mee, zelfs Pavarotti heeft dat gedaan. Het was ijskoud en als ze één noot gemist zou hebben, was dat het topnieuws geweest. Ach, iedereen doet dat wel eens, zeker in open lucht. De muziekregisseur raadde het haar zelfs aan. Jammer dat zo'n detail de schoonheid van het moment wegneemt."

24-01-2013 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback Schwarzenegger geen succes in bioscoop

Comeback Schwarzenegger geen succes in bioscoop

http://oi48.tinypic.com/99fhj6.jpg

The Last Stand, de eerste film waarin Arnold Schwarzenegger schittert na zijn periode als gouverneur van de Amerikaanse staat Californië, is in de bioscopen in Noord-Amerika lauw ontvangen. De film bracht in zijn openingsweekeinde niet meer dan 7 miljoen dollar binnen en bekleedt daarmee de tiende plaats in de ranglijst.


Die wordt verrassend aangevoerd door de horrorfilm Mama, die in het extra lange weekeinde - de Amerikanen vierden maandag de nationale feestdag ter ere van Martin Luther King - meer dan 32 miljoen dollar opbracht.

Hoofdrolspeelster Jessica Chastain is ook prominent aanwezig in de film die op de tweede plaats staat, Zero Dark Thirty, over de aanval op Bin Laden. De film was goed voor een recette van ruim 18 miljoen dollar en heeft, in de vijf weken die sinds de première verstreken, bijna 57 miljoen dollar opgebracht.

23-01-2013 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes houdt huid jong met slakkenslijm

Katie Holmes houdt huid jong met slakkenslijm

http://oi47.tinypic.com/2i1fuw7.jpg

Katie Holmes houdt haar huid jong met slakkenslijm. De 34-jarige actrice kreeg de raad om crèmes te gebruiken met dat goedje in en is nu al onder de indruk van de resultaten. "Het laatste jaar was moeilijk voor Katie", aldus een bron. "Ze beseft dat ze carrièregewijs heel wat laten liggen heeft en probeert er nu opperbest uit te zien om alsnog die droomrol te scoren. Voor haar is het nu of nooit als ze zichzelf wil herlanceren. Dat slakkenslijm is één middeltje om haar doel te bereiken, haar huid voelt er in ieder geval heel zacht door aan."

Sinds de breuk met Tom Cruise trok Holmes naar New York, waar ze samen met dochter Suri leeft. Haar medewerking aan de Broadway-productie 'Dead accounts' leverde een flop op. Door de armzalige ticketverkoop werd het stuk zeven weken vroeger dan gepland afgevoerd.

23-01-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Harry Styles en Taylor Swift weer samen"

"Harry Styles en Taylor Swift weer samen"

http://oi45.tinypic.com/e6rrwz.jpg

Taylor Swift en Harry Styles vormen weer een liefdesstel. Het jonge duo legde de discussie die ontstaan was tijdens hun nieuwjaarsvakantie op de Caraïben bij. Naar verluidt zullen ze volgend weekend opnieuw samen hun opwachting maken tijdens de NRJ Music Awards in Cannes.

"Taylor beseft dat ze wat overdreven heeft", aldus een bron in 'The Sun'. "Ze wil nu meer genieten van de relatie in plaats van zich zorgen te maken over de toekomt. Harry is bovendien niet het soort kerel waar je lang boos op kan blijven. Ze heeft hem wat ruimte gegeven en die beslissing heeft hen allebei deugd gedaan. Wat er met Nieuwjaar gebeurd is, is nu enkel nog een verre herinnering." Styles heeft bovendien naar verluidt nog enkele romantische plannetjes voor zijn vriendin petto.

Swift heeft al mislukte relaties met Jake Gyllenhaal, Joe Jonas en John Mayer achter de rug. Toen ook Styles zich in dat rijtje voegde, leverde haar dat heel wat hoongelach op. "De grapjes over haar liefdesleven bezorgden haar rode kaken. Pas op, eerst vond Taylor al die aandacht voor haar persoontje nog leuk en deed ze vlotjes mee. Maar er kwam geen eind aan in de tabloids en talkshows. Vooral de opmerkingen tijdens de Golden Globes hebben haar diep geraakt."

23-01-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé playbackte volkslied bij inauguratie Obama

Beyoncé playbackte volkslied bij inauguratie Obama

http://oi49.tinypic.com/29efwrc.jpg

Zangeres Beyoncé zong haar veelgeprezen vertolking van het Amerikaanse volkslied tijdens de inauguratie van president Obama gisteren wel, maar niet live. Ze playbackte, meldt The Times.


Een woordvoerder van de Marine Corp Band, het muziekkorps dat veel officiële gelegenheden muzikaal begeleidt, zei tegen de krant dat het een standaardprocedure is om een band achter de hand te houden met de opname van de muziek. Beyoncé besloot vlak voordat ze het door miljoenen bekeken optreden moest geven om te vertrouwen op de opgenomen versie, in plaats van het live te zingen. Haar vertolking van het volkslied werd overigens wereldwijd geroemd.

Het is niet ongebruikelijk dat gespeelde of gezongen muziek bij dit soort gelegenheden niet live is. Begin 2009 vroeg Obama, toen net voor het eerst gekozen, Yo-Yo Ma (cello) en Izhtak Perlman (viool) om te spelen, en noemde hij de naam van een componist die hij waardeerde. Dat leverde een muziekstuk op, dat ook van tevoren werd opgenomen. De muzikanten wilden tijdens de inauguratie zelf het risico niet lopen dat de weersomstandigheden hun spel zouden beïnvloeden, en deden dus alsof.

23-01-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Las Vegas smeekt: "Komt alsjeblieft terug, prins Harry"

Las Vegas smeekt: "Komt alsjeblieft terug, prins Harry"

http://oi48.tinypic.com/219uujk.jpg

De burgemeester van Las Vegas heeft Prins Harry gesmeekt om terug naar haar stad te komen nu hij terug is uit Afghanistan.


Harry heeft na vijf maanden zijn militaire missie in het Midden-Oosten afgerond. Hij heeft ook eindelijk voor het eerst gesproken over zijn naakte escapades in Las Vegas die in de Britse pers werden uitgesmeerd voor hij naar het oorlogsgebied vertrok. "Ik heb mezelf teleurgesteld."

De burgemeester van dé gokstad van de Verenigde Staten zegt dat Harry nu wel een nieuwe trip naar Vegas heeft verdiend. De stad is zelfs bereid de rode loper uit te rollen voor zijn bezoek. "We zijn blij dat hij huis is, Harry is hier altijd welkom, we verwelkomen hem hier met open armen."

Deze smeekbede van de burgemeester is niet verrassend. De stad kreeg voor 17 miljoen euro gratis media-aandacht dankzij het Britse koninklijke naaktschandaal.

23-01-2013 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verraadt Adele naam van zoontje door deze ketting?

Verraadt Adele naam van zoontje door deze ketting?

http://oi47.tinypic.com/2mfk711.jpg

Adele werd in Hollywood gespot met voor de eerste keer een bijzondere ketting om de hals met daarop de naam 'Angelo'. De paparazzi zijn er dan ook van overtuigd dat ze het grote geheim van Adele ontcijferd hebben. Angelo is dé naam van haar zoontje.


De naam van het kind moet zowat het best bewaarde geheim zijn in de showbizzwereld. Sinds de baby op 19 oktober vorig jaar in hun leven kwam, houden de 24-jarige zangeres en haar verloofde Simon Konecki immers de lippen stijf op elkaar.

Tijdens de uitreiking van de Golden Globes vorige week, waar ze een award kreeg voor de titelsong van de Bondfilm 'Skyfall', zei ze nog: "Het is te persoonlijk en intiem. Ik ben er nog niet klaar voor."

Zou Adele nu dan toch (per ongeluk) te veel hebben prijsgegeven tijdens een shoppingtrip? Ingewijden verklaarden eerder al aan The Sun dat personen, die close zijn met de zangeres, verklapt hebben dat het zoontje Angelo heet. "Het dragen van deze ketting bevestigt dit alleen maar", aldus de bron.

23-01-2013 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira via keizersnede bevallen van zoontje Milan

Shakira via keizersnede bevallen van zoontje Milan

http://oi47.tinypic.com/2vs2mhe.jpg

Shakira is in een privékliniek in Barcelona via een keizersnede bevallen van een zoontje. Vader Gerard Piqué, verdediger van FC Barcelona, was de hele tijd aan haar zijde. Opvallend is de naam van de spruit: Milan. In een verklaring laat de kliniek weten dat zowel moeder als zoon het goed maken.


De volledige naam luidt Milan Piqué Mebarak. ''Ik wil jullie allemaal vragen voor mij te bidden op deze zeer belangrijke dag in mijn leven'', zei de Colombiaanse zangeres eerder op de dag op Twitter. Het is het eerste kindje voor de blonde schone en haar vriend Gerard Piqué.

Kort na de bevalling verklaarden de ouders ook de naam van hun zoontje: "De naam Milan (uitspraak MEE-lahn) betekent waardevol, liefhebbend en gracieus in het Slavish, in het Latijn betekent het ambitieus en hardwerkend, in het Sanskriet staat Milan voor eenmaking".

"Net als zijn vader, werd Milan meteen lid van FC Barcelona".

Shakira heeft sinds maart 2011 een relatie met Piqué, profvoetballer bij FC Barcelona. In september vorig jaar bevestigde ze officieel de zwangerschap.

Volgens de Spaanse krant La Razon plande het koppel de geboorte zodat Piqué de bevalling zou kunnen bijwonen.

23-01-2013 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper wil rol Lance Armstrong spelen

Bradley Cooper wil rol Lance Armstrong spelen

http://oi50.tinypic.com/126blo9.jpg

Bradley Cooper aast op de rol van Lance Armstrong in een film over de gevallen wielerheld. "Ik zou hem zeker willen spelen", bekende de acteur tegen de BBC.


Paramount Pictures gaat het leven van Armstrong verfilmen, maar de cast is nog niet bekendgemaakt. Cooper zegt dat hij niet is benaderd voor de rol van de wielrenner. Namen die wel worden genoemd, zijn Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender en Christian Bale.

'Ik weet nog dat Matt Damon in een film over Armstrong zou spelen, jaren geleden al. Toen dacht ik al: wat een geweldig personage om te spelen, dat zou ik ook graag doen. Hij is zo fascinerend', aldus Cooper.

De topper maakt kans op een Oscar voor zijn rol in 'Silver Linings Playbook'. De Armstrong-productie wordt gebaseerd op het boek van New York Times-verslaggever 'Juliet Macur, Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong'.

23-01-2013 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry zet steun voor Obama's nog eens in de verf

Katy Perry zet steun voor Obama's nog eens in de verf

http://oi49.tinypic.com/2vtayrk.jpg

Katy Perry heeft haar steun voor Barack Obama nooit onder stoelen of banken geschoven. Zaterdag zette de zangeres haar vaderlandsliefde nog eens in de verf door in een pikante 'stars and stripes'-outfit op te treden in Washington. De show diende niet alleen om de tweede ambstermijn van de president te vieren, maar zette ook de kinderen van militairen in de bloemetjes. Usher droeg eveneens zijn steentje bij.

Naar het einde toe nam niemand minder dan Michelle Obama het woord. "Toen we zeiden dat we een optreden wilden geven ter ere van de kinderen van militairen wilde iedereen hier zijn. Usher, Katy Perry, Nick Cannon, de cast van 'Glee',... En geloof me ze zijn hier niet voor mij, maar voor jullie. Omdat ze weten wat voor offers jullie elke dag maken", klonk het.

21-01-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna langs achter bekeken

Rihanna langs achter bekeken

http://oi45.tinypic.com/2f087r5.jpg

Rihanna heeft u intussen al vanuit alle mogelijke hoeken en kanten gezien, maar zijzelf krijgt er blijkbaar geen genoeg van. Deze keer trakteert ze u onder meer op een sappig uitzicht op haar achterste. "Mijn haar opgestoken en aan het relaxen achter de schermen van een nieuwe covershoot", liet ze weten aan haar bijna 28 miljoen Twitterfans.

Op een ander plaatje slaagde ze er ondanks tonnen make-up niet in haar vermoeidheid te verbergen. De derde foto vanuit de rijdende Jeep focust dan weer vooral op haar boezem.

Vorige donderdag bracht de zangeres in de studio door met eeuwige liefde Chris Brown. Vermoed wordt dat de single zal gaan over "haar onvermogen om de rapper niet graag te zien". Brown zelf werd eergisteren nog gekiekt met een niet al te nuchtere blondine op zijn schoot.

21-01-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears vergeet haar beha weer eens

Britney Spears vergeet haar beha weer eens

http://oi49.tinypic.com/34pdldy.jpg

Het is nog maar net uit met Jason Trawick of Britney Spears is alweer gesignaleerd in een iets te bloot jurkje. De zangeres leek zich wat stijlvoller te kleden sinds ze samen was met Trawick maar nu de verloving is verbroken, loopt ze er toch weer wat schaamtelozer bij.

Brit is op de foto op de website van Us Weekly te zien in een luchtig jurkje met een dun bandje en daaronder draagt ze... niets. Maar zo zonder beha lijkt de zangeres toch ook wat ongemakkelijk te vinden. Ze houdt haar sjaal voor haar zeer aanwezige boezem en probeert haar jurkje een beetje over haar borsten te trekken. Dat Britney haar beha weleens vaker vergeet, is te zien aan de talloze foto's van haar op internet waarop ze zichtbaar geen beha aan heeft.

Het is de eerste keer dat de popartiest is gefotografeerd na de bekendmaking van haar breuk met haar voormalig manager, met wie ze drie jaar samen was.

21-01-2013 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Excuses BBC na kindershow met 'Jimmy Savile'-imitatie

Excuses BBC na kindershow met 'Jimmy Savile'-imitatie

http://oi47.tinypic.com/zmkwv4.jpg

De BBC heeft een golf aan boze reacties over zich heen gekregen na een uitzending van poppenserie 'De Tweenies'. Een van de karakters van het programma voor kleuters verkleedde zich namelijk in de show als pedofiel Jimmy Savile.


De omroep heeft gisteren zijn excuses aangeboden voor de pijnlijke blunder. De BBC meldt dat de aflevering, afgelopen weekend 's ochtends uitgezonden, al opgenomen is in 2001. De BBC schrijft dat ze de aflevering nooit meer zullen herhalen.

'De Tweenies' gaat over de avonturen van vier kinderen en twee volwassenen. In de bewuste scène verkleedt de vader van de kinderen zich als de overleden 'Top of the Pops'-presentator Savile. 

Jimmy Savile pleegde in ruim 50 jaar tijd zeker 214 seksmisdrijven, waaronder 34 verkrachtingen. Kinderen van pas 8 jaar oud behoorden tot zijn slachtoffers.

21-01-2013 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence maakt Oscar-concurrenten belachelijk

Jennifer Lawrence maakt Oscar-concurrenten belachelijk

http://oi46.tinypic.com/2vsjatg.jpg

Actrice Jennifer Lawrence heeft laten weten waarom haar concurrentie in de categorie 'beste actrice' geen schijn van kans maakt op een Oscar.


Dit deed Jennifer, die is genomineerd voor haar rol in 'Silver Linings Playbook', in het programma 'Saturday Night Live'.

Met een knipoog kraakt ze haar concurrenten een voor een af. "Jessica Chastain, je bedoelt Jessica Chast-aint winning? In 'Zero Dark Thirty' pakte je Bin Laden. Nou en? In 'Winter's Bone' ving ik een eekhoorn, en die at ik vervolgens op."

Ook Naomi Watts krijgt ervan langs: "Je speelde in 'The Impossible'. Weet je wat nog meer onmogelijk is? Dat je mij verslaat tijdens de Oscar-uitreiking. Over 'Amour'-actrice Emmanuelle Riva: "Een 85-jarige oude Franse vrouw. Um, yeah, ik denk dat ik jou wel aankan," aldus Jennifer.

Op 24 februari wordt bekend wie er met de Oscar vandoor gaat.

21-01-2013 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien beste quotes van Arnold Schwarzenegger

De tien beste quotes van Arnold Schwarzenegger

http://oi48.tinypic.com/xnf96r.jpg

Arnold Schwarzenegger mag dan al wel twee jaar gouverneur af zijn, maar de Oostenrijkse ex-krachtpatser en acteur slaagde er ondertussen in om een geslaagde comeback te maken in Hollywood. Schwarzenegger ('Schwarzie' voor de vrienden, zoals hij het zelf aangeeft tijdens ons interview) schittert momenteel in 'The Last Stand', zijn vierde film alweer sinds hij uit de politiek stapte. Ik kreeg onlangs de unieke kans om twintig minuten met 'The Governator' (fashionably late, netjes afgeborsteld en met een knoert van een sigaar in zijn hand) te praten. Dit zijn de tien beste quotes die uit ons gesprek zijn voortgevloeid.


1 Over de voordelen van ouder worden: "Well, aging sucks. Er zijn geen voordelen aan verbonden. Ja, je wordt wat wijzer en ik ben een betere acteur dan pakweg tien jaar geleden. Dat ik gouverneur ben geweest, kan ik misschien nog als een voordeel zien, maar daar is dan ook alles mee gezegd."

2 Over ouder worden: "Ik weet dat ik niet meer op hetzelfde niveau zit als pakweg dertig jaar geleden. Je geest wil zo graag opnieuw dertig zijn, maar je lichaam kan dat gewoonweg niet volhouden."

3 Over op pensioen gaan: "Ik begrijp dat hele concept van pensioen niet, dat is helemaal niks voor mij. Retiring from what? From having fun?"

4 Over zijn 'American Dream': "Ik wilde kampioen zijn, ik droomde er van om naar Amerika te verhuizen en ik was vastberaden om miljoenen te verdienen. Ik besefte vroeger niet dat het eigenlijk heel uitzonderlijk is om al je dromen ook effectief waar te maken. Waar kwam die motivatie vandaan? Die drive? It's crazy!"

5 Over zijn carrièreswitch van bodybuilder naar Hollywoodster: "Het voelde heel natuurlijk aan om de overstap van bodybuilder naar acteur te maken. Ik wist gewoon dat ik dat kon waarmaken, maar ik wist niet waarom ik daar zo zeker van was. Ik kon me mijn dromen visueel zo goed inbeelden waardoor het voelde alsof het echt was. In de realiteit was het echter een kwestie van wat werk om mijn dromen te verwezenlijken."

6 Waarom hij vindt dat actiefilms een komische noot nodig hebben: "Wanneer de lichten in de bioscoop uitgaan, dan willen de mensen een leuke tijd beleven. Lachen is daar een belangrijk onderdeel van. Dat is toch véél beter dan wanneer je de hele tijd gespannen op je stoel naar een achtervolgingsscène zit te kijken?"

7 Wat voor hem belangrijk is wanneer hij een script leest: "Films moeten in de eerste plaats overal goed marcheren. Het zit pas snor wanneer je op voorhand het gevoel hebt dat een film het goed zal doen in Duitsland, in de VS, in Italië, in China of in België."

8 Over hoe hij na een ongeluk op de set van 'The Last Stand' met 9 hechtingen in zijn gezicht meteen weer aan het werk is gegaan: "Well, euh, they were waiting for me. Ze hebben mij naar de spoed gebracht waar ze mij hebben opgelapt, maar ik ben dan meteen terug naar de set gegaan om die scène af te maken. Er was geen reden om niét terug te komen."

9 Over politiek versus acteren: "Politiek is 24 uur per dag. Er vindt elke dag wel een of andere benefietavond plaats en de mensen trekken om eender welke reden voortdurend aan je mouw. Er zijn altijd problemen en er zijn overal rampen. Mijn jaren als gouverneur waren voor mijn familie veruit de moeilijkste tijd."

10 Over de toekomstplannen van zijn kinderen: "Ik weet niet (of ze in de politiek willen stappen). Ze zijn geïnteresseerd in acteren, in tv-werk en in zaken doen. Ik moet nog zien welke richting ze uit zullen gaan. Maar die keuze laat ik volledig aan hen over. Voor mij maakt het écht niks uit."

21-01-2013 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart reed met vals rijbewijs

Rod Stewart reed met vals rijbewijs

http://oi49.tinypic.com/igvp5f.jpg

Rod Stewart (68) reed jarenlang met een illegaal rijbewijs.

"Ik heb nooit zelf mijn rijbewijs in het Verenigd Koninkrijk gehaald", onthult Rod in The Sun. De rocker liet in 1967 een van zijn personeelsleden het rijexamen in zijn naam afleggen.

"Een roadie was het zat om mijn chauffeur te spelen en bood aan om het in mijn plaats te doen", vertelt Stewart. "Hij is toen onder mijn naam geslaagd voor het examen. Daar was ik heel erg blij mee!"

Stewart reed vervolgens acht jaar illegaal op de Britse wegen totdat hij zijn rijbewijs wel zelf behaalde in Amerika. Zijn Amerikaans rijbewijs is ook geldig in Groot-Brittannië.

21-01-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
20-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octomom gaat voor de laatste keer uit de kleren

Octomom gaat voor de laatste keer uit de kleren

http://oi47.tinypic.com/33ff1tw.jpg

Enkele weken nadat Nadya Suleman, ook bekend als Octomom, zich kandidaat stelde voor een uitkering, gaat ze opnieuw strippen. De bekende Amerikaanse moeder van een achtling zweert wel dat het nu de laatste keer is.


De mama zou voor haar laatste stripact, waarbij ze topless gaat, 20.000 dollar krijgen van de club T's Lounge in West Palm Beach. Met dit bedrag zou ze haar juridische kosten betalen, dat meldt de showbizzsite TMZ.com. De club zou Octomom vorig jaar voor de rechter hebben gesleept wegens contractbreuk.

Ze had toen eerst ingestemd zich op het podium van de club uit te kleden, maar besloot dit toch niet te doen toen werknemers van T's Lounge haar in de media zwart maakten. Nu zou de club akkoord zijn gegaan de zaak te laten vallen in ruil voor vier stripshows in februari. Ze zou dan niet alleen schaars gekleed op het podium dansen, maar ook achter de bar staan.

20-01-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Batmobiel levert miljoenen op

Eerste Batmobiel levert miljoenen op

http://oi50.tinypic.com/v8j8y9.jpg

De eerste Batmobiel is zaterdag in de Verenigde Staten geveild voor 4,6 miljoen dollar (bijna 3,5 miljoen euro). Het spectaculaire voertuig speelde in de jaren 60 een hoofdrol in de tv-serie waarin Adam West de rol van Batman vertolkte.


De Batmobiel is een van de beroemdste auto's uit de tv- en filmgeschiedenis. George Barris bouwde het voertuig op basis van een oude concept-auto van Ford, de Lincoln Futura uit 1955. Hij kocht die auto voor een dollar. Eigenaar Barris (88) was zaterdag bij de veiling. Eerder had hij gezegd de auto nooit van de hand te doe

20-01-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye was al voor relatie geobsedeerd door Kim"

"Kanye was al voor relatie geobsedeerd door Kim"

http://oi45.tinypic.com/ou75ud.jpg

Kanye West heeft een obsessie voor het vrouwelijk lichaam én hij was al voor zijn relatie met Kim Kardashian geobsedeerd door de voluptueuze, donkerharige realityster.

Dat beweert de ex van de rapper in The Sun. De ex, Brooke Crittendon, denkt dat Kanye zelfs Kims beruchte sekstape heeft gekeken voordat hij wat met de tv-ster kreeg.

Brooke (31) had 2,5 jaar een relatie met Kanye (35). "Nadat we uit elkaar gingen, ontmoetten we elkaar nog eens als vrienden. Toen noemde hij ook al Kims naam. Ik wist dat er meer achter zat. Hij had al een tijdje gevoelens voor haar." Maar Kim was niet de enige celebrity die Kanye op zijn verlanglijstje had staan.

Ook Halle Berry, J-Lo en Beyoncé, maar die zijn allemaal al bezet. Toch denkt Brooke niet dat Kanye en Kim onafscheidelijk blijven. "In Hollywood kun je niet van 'voor altijd' spreken." Brooke maakte het zelf uit met Kanye toen ze ontdekte dat ze niet de enige vriendin was van de superster.

20-01-2013 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman bont en blauw na gewelddadige seksscène

Nicole Kidman bont en blauw na gewelddadige seksscène

http://oi45.tinypic.com/a9y8w2.jpg

Een stevige vrijpartij heeft zijn sporen nagelaten bij Nicole Kidman. De Australische actrice hield heel wat kneuzingen en blauwe plekken over aan de opname van een gewelddadige seksscène voor de film 'The Paperboy'.


Regisseur Lee Daniels wilde zelfs ophouden met filmen omdat hij bezorgd was over de verwondingen van Kidman. Maar de 45-jarige Oscarwinnares was niet te vinden voor een pauze. Tijdens de volgende opnamedag waren er weliswaar meerdere lagen make-up van doen om al haar blauwe plekken te bedekken.

Tegenspeler John Cusack onthulde dat veel seksscènes de finale versie niet eens haalden omdat ze te expliciet bleken te zijn. "Ik had echt schrik dat ik Nicole pijn zou doen maar zij was helemaal onbevreesd", aldus de acteur. "De beruchte seksscène werd al tijdens de eerste draaidag gefilmd en toen kende ik haar amper. "De volgende ochtend stond ze daar dan met al die blauwe plekken op haar benen."

20-01-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox verontschuldigt zich bij Taylor Swift

Michael J. Fox verontschuldigt zich bij Taylor Swift

http://oi47.tinypic.com/2rgezux.jpg

Taylor Swift kreeg het vorige week op de Golden Globes hard te verduren door de vele toespelingen op haar turbulente liefdesleven. Presentatrice Tina Fey zei onder andere dat ze moest wegblijven van Sam Fox, wat papa Michael J. Fox achteraf nog eens sterk benadrukte. Toch heeft hij daar blijkbaar spijt van gekregen, want volgens Taylor heeft de acteur zijn excuses aangeboden.


Vorige week vertelde Michael dat hij jong Hollywood niet echt volgt, maar dat hij niet blij zou zijn als Taylor Swift (22) zou daten met zijn oudste zoon Sam (23). "Taylor Swift schrijft liedjes over iedereen met wie ze uitgaat, toch?", vroeg hij cynisch in 'Vulture'. "Wat een manier om carrière te maken."

Veel ex-vriendjes van Taylor kregen er inderdaad van langs in haar songteksten. Denk maar aan 'Dear John', geschreven voor ex John Mayer. Michael verzon zelfs mogelijke titels voor liedjes na een breuk tussen Swift en zijn zoon. 'Sam, you piece of sh...', bijvoorbeeld.

20-01-2013 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Daniel Radcliffe samen met tegenspeelster nieuwste film"

"Daniel Radcliffe samen met tegenspeelster nieuwste film"

http://oi46.tinypic.com/2s0l0l0.jpg

Daniel 'Harry Potter' Radcliffe kan het opvallend goed vinden met Erin Darke, zijn tegenspeelster in de film 'Kill Your Darlings'. Tijdens het Sundance Film Festival zouden de twee al zoenend en al knuffelend gespot zijn.


In oktober kwam het bericht naar buiten dat Daniel zijn vriendin Rosie aan de kant had gezet. Toen al werd de naam van Erin genoemd als potentiële liefdeskandidate. En dat blijkt dus niet zomaar een gerucht te zijn.

"Ze zaten bijna de hele avond aan elkaar", vertelt een anonieme bron aan Us Weekly. "Erin had haar hand op zijn been. Maar pas toen ze vertrokken en een beetje uit het zicht waren, durfden ze zich wat meer te laten gaan."

People schrijft zelfs dat Daniel en Erin die vrijdagavond al zoenend zijn gesignaleerd. De filmsterren hebben zich zelf nog niet uitgesproken over de status van hun relatie. De acteurs wonen in New York en zouden elkaar daar regelmatig ontmoeten.

20-01-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde viert 40e verjaardag in familiekring

Prinses Mathilde viert 40e verjaardag in familiekring

http://oi45.tinypic.com/107l82a.jpg

Prinses Mathilde viert vandaag haar veertigste verjaardag. De vrouw van kroonprins Filip doet dat in familiekring.


In de aanloop naar haar verjaardag werd door het Belgische koningshuis een aantal nieuwe foto's van de prinses verspreid. Hierop is Mathilde te zien met haar echtgenoot en met haar dochters Elisabeth (12) en Eléonore (4) en zonen Gabriël (9) en Emmanuel (7).

Ook werden er nieuwe portretten van de prinses gemaakt. Hierop kwam meteen kritiek; Mathilde zou er onnatuurlijk op staan. De beelden zouden zijn gefotoshopt, maar de fotograaf ontkent dat. Op zijn website schreef hij dat hij 'speciale lichttechnieken' heeft gebruikt.

Ter ere van de verjaardag van de prinses heeft bpost een postzegel met haar portret uitgebracht. Het is de derde postzegel die Mathilde siert; de eerste keer was de aanleiding haar huwelijk met Filip, de tweede keer de geboorte van haar eerste kind.

20-01-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordans kersverse echtgenoot in sekstape

Jordans kersverse echtgenoot in sekstape

http://oi50.tinypic.com/11c6rs1.jpg

Jordan is nog maar net getrouwd, of er duikt alweer onthullend nieuws op over echtgenoot nummer drie. Kieran Hayler figureert namelijk samen met zijn ex, een pornoster, in een sekstape. Dat meldt The Sun.


Katie Price (34), zoals Jordan echt heet, trouwde afgelopen woensdag met de 25-jarige Kieran. Nog maar negen maanden geleden legde de kersverse echtgenoot van het glamourmodel het aan met pornoster Paige Turnah (24) en drie maanden later stelde zij voor hun liefdesleven een oppepper te geven door een sekstape te maken.

"Kieran zag het helemaal zitten en werd er ontzettend opgewonden van. Er was weinig overredingskracht nodig", aldus Paige, die eigenlijk Kiri Meads heet. "Een paar dagen later hebben we een camera in mijn slaapkamer gezet en onszelf gefilmd. Kieran voelde wel enige druk tijdens het filmen, maar nadat we hadden gemonteerd was hij heel blij met het resultaat."

Paige heeft er geen problemen mee om intieme details over haar relatie met Kieran rond te strooien. "Katie is er vast niet van onder de indruk. Ik denk dat ze ruimdenkend genoeg is om dit van zich af te laten glijden. En Kieran hoeft zich niet te schamen voor de tape."

20-01-2013 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan blijft onschuld volhouden"

"Lindsay Lohan blijft onschuld volhouden"

http://oi49.tinypic.com/2mydug.jpg

Lindsay Lohan blijft in de zaak rondom haar verkeersongeluk in juni haar onschuld volhouden. Ze ontkent ook gelogen te hebben tegen de politie. Dat weet entertainmentwebsite TMZ.


Lindsay zou dan ook niet willen ingaan op het voorstel van de rechter om strafvermindering te krijgen. Bronnen vertelden aan de website dat de aanklager bereid is om Lindsay 6 maanden naar rehab te sturen als ze akkoord zou gaan met een zogenoemd 'no contest plea'.

Dat betekent dat ze de feiten erkent, maar geen schuld bekent. Ze hoeft dan geen celstraf uit te zitten. Lindsay loopt nu het risico om voor 19 maanden de cel in te draaien.

Mogelijk riskeert ze ook nog een celstraf van 245 dagen vanwege het schenden van de voorwaarden van haar voorwaardelijke straf, die ze kreeg na een juwelendiefstal.

20-01-2013 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."John Mayer wil Katy Perry ten huwelijk vragen"

"John Mayer wil Katy Perry ten huwelijk vragen"

http://oi50.tinypic.com/1zj5hi.jpg

John Mayer (35) zou zo verliefd zijn op Katy Perry (28), dat hij haar ten huwelijk gaat vragen. Dit meldt Showbizspy.


"John vindt het heel fijn dat Katy zo zelfstandig en niet zo plakkerig is zoals zijn ex-vriendinnen. Dit is de eerste keer dat John zulke sterke gevoelens voor een meisje heeft. Ze heeft haar kaarten perfect uitgespeeld', aldus een bron van de entertainmentsite.

De insider vervolgt: "Ze brengen echt het beste in elkaar boven. Het zou me niets verbazen als hij haar zou vragen. John heeft haar veel zelfvertrouwen gegeven. Met hem is ze zichzelf, ze wil zich met hem settelen. Ze is wat aangekomen en heeft even een pauze ingelast . Wellicht is ze zich mentaal en fysiek aan het voorbereiden op een mogelijke zwangerschap", hint de bron.

19-01-2013 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael J. Fox: "Taylor, blijf uit de buurt van mijn zoon"

Michael J. Fox: "Taylor, blijf uit de buurt van mijn zoon"

http://oi46.tinypic.com/4gqjht.jpg

Michael J. Fox wil onder geen beding dat zijn zoon gaat daten met Taylor Swift. De zangeres, die onlangs brak met One Direction-lid Harry Styles, is weer op vrijersvoeten en de 'Family Ties'-acteur houdt dan ook zijn hart vast.


Tijdens de Golden Globes was het turbulente liefdesleven van Swift een thema. Gelegenheidspresentatrices Tina Fey en Amy Poehler maakten er een toespeling op en zeiden dat de mannenverslindster moest wegblijven van Sam Fox, de zoon van Michael dus.

Sneer
Michael Fox hield zich na afloop van het event dan ook niet in. "Zij schrijft toch liedjes over al haar exen", verklaarde hij cynisch. "Wat een manier om carrière te maken". Verschillende vriendjes kregen er inderdaad hard van langs in haar nummers. Met 'Dear John' deelde ze bijvoorbeeld een sneer uit aan haar ex John Mayer.

De 51-jarige acteur kan zich al levendig inbeelden hoe de toekomstige song over zijn zoon zou kunnen klinken: "Sam, you piece of sh..".

19-01-2013 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora bestijgt olifant in hotpants

Rita Ora bestijgt olifant in hotpants

http://oi48.tinypic.com/2ih9fra.jpg

De beste manier om je benen te showen is met sexy hotpants maar of het ultrakorte shortje gecombineerd met een vestje ook de meest uitgelezen outfit is om een olifant te bestijgen, valt te betwijfelen.

Toch beklom Rita Ora niet zonder vrees de kolos en postte enkele foto's op haar Twitteraccount. De Britse zangeres bracht een aantal dagen in Thailand door in het gezelschap van Snoop Dogg en dat zullen we geweten hebben.

19-01-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden portret van Britse Queen eindelijk te bekijken

Verboden portret van Britse Queen eindelijk te bekijken

http://oi50.tinypic.com/a5jcld.jpg

Een portret van de Britse koningin Elizabeth II, dat 60 jaar in een kelder van de stad Liverpool heeft gelegen, is nu te bezichtigen. Dat meldde de Britse openbare omroep BBC.


Het kunstwerk van John Napper uit 1952 werd nooit geëxposeerd, omdat het niet op de vorstin zou lijken. Elizabeth heeft op het schilderij een erg lange nek.

Het portret is sinds vandaag te zien in St George's Hall in de havenstad. Napper kan het niet meer bekijken, aangezien hij stierf in 2001. De kunstenaar noemde het portret zelf "een mooi schilderij van een koningin, maar niet onze Koningin". Hij maakte een nieuw portret van Elizabeth, dit keer met een kortere nek. Dat hangt in het stadhuis van Liverpool.

19-01-2013 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson verwacht een jongetje

Jessica Simpson verwacht een jongetje

http://oi46.tinypic.com/34fxqhf.jpg

Jessica Simpson mag alvast blauwe verf gaan kopen voor de kinderkamer. De zangeres is namelijk zwanger van een jongetje. Dit weet RadarOnline. Jessica en haar verloofde Eric Johnson schijnen al druk bezig te zijn met het nadenken over een naam.


"Het is voor Jessica een droom die uitkomt, ze hoopte vurig op een jongetje", vertelt een bron dichtbij Simpson aan de entertainmentsite.

"Gezien de problemen in haar privéleven met haar vader, is dit eindelijk weer iets waar ze over kan glimlachen. Ze is er deze week achtergekomen na een check bij de dokter, die vroeg of ze wilde weten of het een jongen of meisje zou worden", aldus de insider. "Jessica zei meteen 'ja' en toen ze hoorde dat ze een zoon zou krijgen schreeuwde ze van geluk."

Jessica beviel in 2012 van haar inmiddels negen maanden oude dochter Maxwell.

19-01-2013 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Mel Gibson de biologische vader van Jodie Fosters kinderen?

Is Mel Gibson de biologische vader van Jodie Fosters kinderen?

http://oi47.tinypic.com/35ji9tw.jpg

Zou Mel Gibson de biologische vader kunnen zijn van de zonen van Jodie Foster? Deze geruchten doen alvast hardnekkig de ronde in Hollywood nadat Foster de acteur uitgebreid dankte tijdens haar opmerkelijke speech op de Golden Globes. Gibson zat toen trouwens samen met haar zonen Charles (14) en Kit (12) aan dezelfde tafel.


De 50-jarige actrice die zondagavond tijdens de uitreiking van de Golden Globes voor het eerst openlijk toegaf op vrouwen te vallen, heeft echter nooit bekendgemaakt wie de vader van haar twee zonen is. Volgens een ingewijde wil ze hen pas duidelijkheid  geven wanneer ze 21 jaar oud zijn.

Een man die vaak genoemd wordt in dat verband is Randy Stone. De Amerikaanse acteur overleed in 2007 en was ook producer bij de film 'Little Man Tate'. Hierin maakte Jodie haar debuut als langspeelfilmregisseur. Maar nu valt de naam van Mel Gibson steeds nadrukkelijker. Een genealoog is er alvast van overtuigd dat de kinderen op hem lijken, "alleen zijn ze wat blonder", liet hij optekenen in Amerikaanse media.

Sperma
Indien Gibson zijn sperma doneerde aan Foster dan zou dit alvast haar loyaliteit kunnen verklaren toen de acteur werd uitgespuwd door heel Hollywood na zijn antisemitische uitspraken en de mishandeling van zijn toenmalige Russische vriendin en moeder van zijn jongste kind Oksana Grigorieva.

Foster wierp de neergesabelde Hollywoodacteur in 2011 een reddingsboei toe door hem een rol aan te bieden in de door haar geregisseerde film 'The Beaver'. "Hij is zo ontzettend liefdevol en gevoelig, ik wist vanaf het eerste moment dat ik hem zag, dat ik hem voor de rest van mijn leven zou liefhebben", verklaarde ze veelbetekenend.

19-01-2013 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse zenders gaan samen strijden tegen piraterij

Vlaamse zenders gaan samen strijden tegen piraterij

http://oi47.tinypic.com/mr690w.jpg

De Vlaamse zendergroepen SBS, VRT en VMMa trekken samen ten strijde tegen het illegaal aanbieden van hun programma's op het internet. De zenders dienden een gezamenlijke klacht tegen onbekenden in.


Internetpiraterij is een fenomeen dat de klassieke entertainmentsector al langer erg pijn doet. Vooral de muziekindustrie kreeg er de voorbije jaren mee af te rekenen, maar ook de grote film- en televisieproducenten klagen al jaren steen en been over de haast ongrijpbare internetpiraten die hun werk gratis te grabbel gooien op het net.

De Vlaamse zenders bleven daar lang al bij al gespaard van. Maar vorige week raakte bekend dat de Vlaamse content die illegaal op het internet wordt gedeeld, de voorbije twee jaar verdubbeld is in volume.

Primeur
De Vlaamse zendergroepen worden financieel getroffen door die piraterij, omdat wie een van hun programma's wil zien minder geneigd is om te kiezen voor betalende opties als dvd's of kijken op bestelling. De drie grote zendergroepen schakelden daarom het in intellectueel eigendomsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor Hoyng Monegier in, aldus De Tijd. Volgens de krant werd vrijdag een gezamenlijke strafklacht ingediend voor inbreuken tegen de auteurswet, een primeur.

Advocate Fabienne Brison diende namens SBS, VRT en VMMa een klacht tegen onbekenden in, tegen de persoon of personen achter de websites gelinkt aan @ShowGemist. "We vragen het parket om onderzoeksmaatregelen te nemen, en zo de identiteit van de piraat-uploader te achterhalen", zegt ze in de krant. Als het parket met de klacht aan de slag gaat en achterhaalt wie de shows uploadt en aanbiedt, riskeert die persoon een geldboete tot 100.000 euro en een gevangenisstraf.

19-01-2013 om 16:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong wordt verfilmd

Boek Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong wordt verfilmd

http://oi50.tinypic.com/zwm2p0.jpg

Niet alleen mocht Lance Armstrong uithuilen bij Oprah Winfrey, er komt ook een film over de voormalige wielrenner. Dat meldt onder meer filmwebsite Deadine.


Paramount Pictures en regisseur JJ Abrams hebben de filmrechten verkregen van het nog te verschijnen boek Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong van Juliet Macur. Zij is sportverslaggeefster voor The New York Times en heeft Armstrong ruim tien jaar gevolgd. Ze schreef over zijn successen, maar ook over de beschuldigingen van dopinggebruik die Armstrong eerst nog hardnekkig ontkende. Wanneer het boek over de ondergang van de sporter uitkomt is nog niet bekend.

Sony Pictures had eerder al het plan opgevat om een film te maken over Armstrong. Vriend van de wielrenner, Jake Gyllenhaal zou de hoofdrol vertolken in het heldhaftige verhaal van een atleet die tegenspoed had overwonnen. Toen echter duidelijk werd dat Armstrong de boel had belazerd, was dat plan snel van de baan.

19-01-2013 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Justin Bieber produceert anti-abortusfilm

Moeder Justin Bieber produceert anti-abortusfilm

http://oi46.tinypic.com/x4tqo.jpg

De moeder van Justin Bieber heeft een korte film tegen abortus geproduceerd, weet Cinemablend.com. Crescendo is vanaf 28 februari in de VS te zien en moet 10 miljoen dollar opbrengen. Het geld is bedoeld voor zwangerschapscentra, Amerikaanse organisaties die zwangere vrouwen begeleiden en over het algemeen tegen abortus zijn.


"Ik hoop dat de film een aanmoediging is voor jonge vrouwen net als ik over de hele wereld", verklaart Pattie Mallette, die zelf op haar 18e onverwachts een kind kreeg.

"Ik wil hen laten weten dat er een plek is waar je heen kunt gaan, waar mensen voor je zorgen en waar je kunt wonen als je zwanger bent en denkt dat je er alleen voor staat."

Pattie heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze op haar 18e onverwachts een alleenstaande moeder werd na een jeugd vol misbruik en depressie. Vorig jaar gaf ze hierover een boek uit, Nowhere But Up.

19-01-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton Johns vriend David is moeder

Elton Johns vriend David is moeder

http://oi46.tinypic.com/33mrfi8.jpg

Elton John (65) heeft gisteren bevestigd dat hij opnieuw vader is geworden. Op het geboortecertificaat van zijn zoontje staat zijn partner David Furnish (50) als moeder vermeld.

Elijah Joseph Daniel Furnish-John kwam ter wereld bij een surrogaatmoeder, vermoedelijk dezelfde vrouw die hun eerste zoon Zachary ter wereld bracht.

Op het geboorteattest van Elijah staat Elton John als vader. Het kind werd vorige week vrijdag geboren in Los Angeles, de staat Californië laat toe dat de feitelijke ouders op het geboorteattest staan en niet de surrogaatmoeder.

17-01-2013 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skrillex steekt haar in brand met verjaardagskaarsen

Skrillex steekt haar in brand met verjaardagskaarsen

http://oi48.tinypic.com/52dj08.jpg

Tijdens een privéfeest in Hollywood vierde dj Skrillex eergisteren zijn 24ste verjaardag. Zijn verjaardagstaart, in de vorm van een draaitafel, heeft hem ei zo na zijn scalp gekost. Dat meldt TMZ.com

Toen hij voorover leunde om de kaarsen uit te blazen, vatte zijn lange haar vuur. Gelukkig was er iemand die dat opmerkte, zodat de schade beperkt bleef tot wat verbrande lokken en een vieze geur in de feestzaal.

17-01-2013 om 16:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen 300 en 600 ontslagen op komst bij Cirque du Soleil

Tussen 300 en 600 ontslagen op komst bij Cirque du Soleil

http://oi47.tinypic.com/aepixi.jpg

Bij Cirque du Soleil zouden 300 tot 600 banen op de tocht staan. Dat melden Canadese media. De Canadese multinational weigerde elke commentaar in afwachting van een persconferentie over "de huidige situatie binnen het bedrijf".


"Wij geven geen commentaar op deze geruchten", aldus woordvoerster Chantal Côté. Cirque du Soleil, dat in 1984 opgericht werd door de Canadees Guy Laliberté, telt vandaag wereldwijd 5.000 werknemers, van wie 2.000 op de zetel in Montréal.

Vorig jaar moest het bedrijf al het mes zetten in vijf van zijn vierentwintig producties wereldwijd.

17-01-2013 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie wil niets liever dan een verzoening"

"Sylvie wil niets liever dan een verzoening"

http://oi50.tinypic.com/wlro6b.jpg

Hoewel Sylvie en Rafael van der Vaart gisteren ontkenden zich te hebben verzoend, wordt er achter de schermen gewerkt om het huwelijk te redden. Dat meldt De Telegraaf op basis van ingewijden.


De krant schrijft dat bronnen rond de twee niet al te veel zeggen, maar toch wordt een tipje van de sluier opgelicht. "Nee, het is allemaal nog niet geregeld. En een verzoening kun je het nog niet noemen. Maar er wordt gesproken. Zij heeft er ook veel spijt van hoe dingen mis zijn gegaan. Anders hadden gemoeten. Ja, ook werk. Zij zoekt de schuld daarvan ook bij zichzelf en wil voor Damián ook niets liever dan dat het goed komt", zegt een van de bronnen rond het paar.

"Er staat (te) veel op het spel"
Over een 'doorstart' van het huwelijk of in elk geval een verzoening zegt de bron: "Bij beiden is nu het besef dat ze het zo goed hadden heel sterk. Maar meer kan ik er echt niet over zeggen."

Volgens De Telegraaf zijn niet alleen de persoonlijke, maar ook de zakelijke belangen van Sylvie en Rafael groot aangezien de merknamen die de twee hebben laten registeren miljoenen hebben opgebracht. "Het ligt erg gevoelig, alles is ook nog niet vergeven en vergeten. En er staat veel op het spel, hun hele geluk. En ook zakelijk. Daar is tijd voor nodig", aldus de bron.

Medium
Medium Sarina maakt inmiddels geen deel meer uit van het gezinsleven, maar wenst Sylvie, Rafael en Damián geluk toe. "Ik ben heel blij en gelukkig dat ze elkaar weer gevonden hebben. Ik hoop echt dat ze er met z'n tweeën voor zullen gaan! Ik wens Sylvie, Rafael en Damián alle geluk van de wereld", aldus het medium.

17-01-2013 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga wil Michael Jacksons Neverland redden

Lady Gaga wil Michael Jacksons Neverland redden

http://oi49.tinypic.com/fy1w15.jpg

Lady Gaga heeft haar zinnen gezet op de Neverland Ranch, waar Michael Jackson graag kinderen in zijn pretpark annex dierentuin mocht ontvangen. Gaga is megafan van Jackson en kocht recent op een veiling nog 55 van zijn persoonlijke spullen.


Gaga heeft al een fortuin uitgegeven aan showbizz memorabilia. Zo kocht ze ook de schoenen die Judy Garland droeg in 'The Wizard of Oz'.

"Lady Gaga is geobsedeerd door Michael Jackson. Ze is goed bevriend met zijn zus Latoya en ze wil niets liever dan Neverland in zijn oorspronkelijke staat herstellen. De kinderen van Jackson zouden ook heel graag zien dat het huis waarin ze opgroeiden gevrijwaard blijven. Dan kunnen ze later beslissen wat ze ermee willen doen. Gaga wil er graag een aandeel in kopen".

Jackson kocht in 1988 Neverland en liet er zijn eigen treinspoor, een dierentuin en een pretpark bouwen. Toen hij in 2008 in financiële moeilijkheden raakte, kocht een investeringsgroep zijn hypotheek van 23 miljoen dollar over. De drie kinderen van Jackson hebben nog altijd een groot aandeel in dat bedrijf, net als Jacksons moeder Katherine. Een financiële injectie van Gaga zou de kinderen wat respijt geven tot hun erfenis vrijkomt en ze Neverland kunnen terugkopen.

17-01-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman: "Plassen op Zac Efron? Geen probleem"

Nicole Kidman: "Plassen op Zac Efron? Geen probleem"

http://oi45.tinypic.com/15xjr6s.jpg

Nicole Kidman voelde niet de minste schaamte toen ze voor de camera moest urineren. Op Zac Efron nog wel, in de film 'The Paperboy'. "Het was alleszins makkelijker dan zingen in 'Moulin Rouge'", stelt Kidman.


Kidman in The Hollywood Reporter: "Urineren vind ik helemaal niet schokkend. Ik denk dat ik in het begin van 'Eyes Wide Shut' ook plaste. Nu, ik vind niet gauw iets schokkend. Geweld is veel aanstootgevender dan seks. Seks is primair. Regisseur Lee Daniels wilde me voortdurend langs achteren filmen. Hij was geobsedeerd door mijn kont. Dat vind ik grappig, ik ben dol op Lee. Zijn wilde kant trekt me aan. Ik was verlegen toen ik moest zingen in 'Moulin Rouge'. Maar plassen? Nee, dat maakt me hoegenaamd niet verlegen".

Vooraleer u denkt dat 'Paperboy' een ranzige film rond plasseks is: de scène waarin Nicole op Zac plast, heeft  niets erotisch. Zac wordt in zee gestoken door een kwal en om de pijn te verzachten, plast Nicole op de steek. Moraal van het verhaal: nooit met een lege blaas in zee zwemmen.

17-01-2013 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Papa van Arnold' overleden

'Papa van Arnold' overleden

http://oi46.tinypic.com/veopyg.jpg

De Canadees-Amerikaanse acteur Conrad Bain is in Livermore in Californië aan de vooravond van zijn 90ste verjaardag overleden. Bain werd in de jaren '80 wereldberoemd door zijn vertolking van de papa van Arnold in de komische tv-serie 'Diff'rent Strokes'.

Misschien zegt de slagzin "Whatcha talkin bout Willis" je nog iets? Die werd keer op keer uitgesproken met dezelfde snoezige, boze snoet van Gary Coleman, aka Arnold uit de tv-reeks 'Diff'rent Strokes'. Arnold en Willis Jackson speelden daarin twee broers uit Harlem, die werden geadopteerd door de rijke zakenman van Park Avenue, Philip Drummond, vertolkt door Conrad Bain. De comedy was een gigantisch succes van 1978 tot 1986. Hij verscheen ook, onder meer, in de 'Fresh Prince of Bel-Air'.

Conrad Bain werd in op 4 februari 1923 in Canada geboren. Hij diende als militair zijn vaderland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarna studeerde hij drama in New York en verwierf hij in 1946 de Amerikaanse nationaliteit. Bain had zelf drie zonen en een dochter met Monica Sloan, met wie hij tot haar dood in 2009 getrouwd was. Hij had ook een tweelingbroer Bonar Bain. Maandag overleed hij op 89-jarige leeftijd.

17-01-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katie Holmes speelde heetste filmscène van deze eeuw"

"Katie Holmes speelde heetste filmscène van deze eeuw"

http://oi45.tinypic.com/906r81.jpg

Volgens 'GQ Magazine' heeft Katie Holmes de heetste filmscène van deze eeuw op haar naam staan. Het mannenblad riep haar ook uit tot de op twee na meest sexy vrouw van het millennium, na de onaantastbare Beyoncé. Daarmee hield de ex van Tom Cruise kleppers als Jennifer Lopez, Britney Spears, Eva Mendes en Halle Berry achter zich. Voor de zeurpieten: dat er in dat millennium eigenlijk nog 987 jaren te gaan zijn, doet er even niet toe.

Jennifer Aniston sleepte de titel 'Elk jaar opnieuw de op een na heetste babe' in de wacht, een ode aan haar blijvende schoonheid. De heupen van Shakira versloegen cocaïne in de categorie 'Stimulerendste dingen uit Colombia'.

Holmes heeft haar onderscheiding te danken aan haar (kleine) rol in 'The Gift', een bovennatuurlijke thriller uit 2000 waarin ze snel het hoekje om geholpen wordt. In de bewuste scène rollebolt kinky Katie er stevig op los met een van haar vele minnaars en is ze ook topless te zien. In die periode scheerde haar bekendheid hoge toppen dankzij 'Dawson's Creek', waarin ze gestalte gaf aan de immer charmante Joey Potter. Tegenwoordig richt ze haar pijlen vooral op Broadway, al kon haar aanwezigheid niet verhinderen dat 'Dead Accounts' al na zes weken afgevoerd werd.

17-01-2013 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borstvergroting voor Taylor Swift?

Borstvergroting voor Taylor Swift?

http://oi47.tinypic.com/2qn4cwg.jpg

Haast meer dan over de inhoud van Lance Armstrongs biecht bij Oprah, stelt de modale Amerikaan zich dezer dagen vragen over de inhoud van Taylor Swifts beha. Het gerucht doet de ronde dat de 23-jarige countryzangeres haar borsten liet vergroten. Volgens experts zou ze de jongste tijd een vollere voorgevel hebben, wat ook te zien zou geweest zijn tijdens de People's Choice Awards vorige week.


Het ziet er niet meteen naar uit dat Swift haar collega Dolly Parton achterna gaat, of het zou moeten zijn dat ze nog verschillende afspraken met de plastisch chirurg in haar agenda heeft.

Maar goed, ene dokter Michael Fiorillo verklaarde aan InTouch dat hij ervan overtuigd is dat Swift haar borsten lichtjes heeft laten vergroten. "Je kan de implantaten zien", stelt de borstenfluisteraar.

Afgewezen door Bradley Cooper
Veel impact heeft de vermeende ingreep niet gehad. Vorig weekend hengelde Swift, die onlangs brak met Harry Styles van One Direction, naar een afspraakje met de 38-jarige Bradley Cooper. Die liet echter weten dat hij geen interesse had.

"Bradley is helemaal niet van plan met Taylor op te trekken. Vooreerst heeft ze haar reputatie tegen. Bradley haalt zijn neus op voor vrouwen die de vriendjes aan elkaar rijgen. Bovendien vindt hij haar veel te jong, hij wil immers een serieuze relatie. Het was allemaal een beetje vervelend voor Bradley. Jennifer Lawrence kwam hem vragen of hij geïnteresseerd was in een afspraakje met Taylor. Goed wetende dat Taylor en Jennifer goeie vriendinnen zijn, moest hij haar vriendelijk afwijzen".

17-01-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dido na vijf jaar terug met album

Dido na vijf jaar terug met album

http://oi47.tinypic.com/zss8rl.jpg

Dido heeft zich de afgelopen jaren gestort op het moederschap, maar nu is de zangeres weer toe aan de spotlights. Ze komt na vijf jaar met een nieuw album, Girl Who Got Away, grotendeels geproduceerd door haar beroemde broer Rollo van Faithless.


Het album verschijnt begin maart, laat een woordvoerster van Sony Music weten. De nieuwe single, No Freedom, komt 24 februari uit.

Het titelnummer is een van haar favorieten op haar nieuwe plaat. Dido: "Het vat ook goed de afgelopen jaren voor mij samen. Een stapje terug doen en een gezin beginnen. Maar ook weer een album maken, waar ik zo trots op ben. Ik kan niet wachten om het te laten horen. Het was een ongelofelijk leuke plaat om te maken. Er was geen druk, het was heel natuurlijk en makkelijk."

Dido (41) werd bekend door haar duet met Eminem, Stan. Ze bracht zelf drie albums uit. Wereldwijd verkocht ze hiervan meer dan 29 miljoen exemplaren. Ze kreeg in juli 2011 een zoon, Stanley.

16-01-2013 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala-dirigent Stijn Kolacny lanceert poppentheatervoorstelling

Scala-dirigent Stijn Kolacny lanceert poppentheatervoorstelling

http://oi48.tinypic.com/1oqelu.jpg

Stijn Kolacny, dirigent van het Aarschotse meisjeskoor Scala, heeft samen met vriendin Lokke Dieltiens de poppentheatervoorstelling "Feest! Met Nette en Korneel" gecreëerd voor kinderen vanaf 5 jaar. De voorstelling is in maart in 4 culturele centra (Heist-op-den-Berg, Scherpenheuvel, Tienen en Herent) te zien. Standaard Uitgeverij brengt die maand tevens een bijhorend feestboek en cd uit.


"Oorspronkelijk wilden we een kookboek voor kinderen uitbrengen, maar in overleg met de uitgeverij is dat geëvolueerd naar een boek waarin 8 verschillende feesten aan bod komen, zoals carnaval, verjaardag, Halloween en Valentijn. Bij elk feest hoort een liedje, een verhaal dat bedacht werd door Lokke en uitgewerkt door Kristien Dieltiens, een knutseltip, kooktip en karaoke-versie", aldus Stijn Kolacny.

Een van de feesten uit het boek resulteerde inmiddels in een interactieve poppentheatershow die in maart in première gaat en geregisseerd wordt door Bruno Van Heystraten. Kolacny en co willen het komende seizoen een heleboel voorstellingen in culturele centra en scholen organiseren. Patrick Maillard van Theater Froe Froe zorgde voor de poppen. Nette wordt gespeeld door Lokke Dieltiens en Korneel door Michaël Zanders. Jan Coeck componeerde de liedjes.

Het project staat los van Scala, maar het kinderkoor Scalette staat in voor de muzikale omlijsting.

16-01-2013 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Marijke trakteert Twitterfan op gratis pijpbeurt

Hot Marijke trakteert Twitterfan op gratis pijpbeurt

http://oi47.tinypic.com/16774o2.jpg

Hot Marijke weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Van zodra ze vierduizend volgers op Twitter verzamelde, zou ze een van hen een gratis pijpbeurt cadeau geven. Vrouwen hoefden zich overigens niet gediscrimineerd te voelen, voor hen lag een kostenloze befbeurt in het verschiet. Noem het een kleine compensatie voor de pijpmarathon die haar door de vingers glipte.

De aanpak werkte, want in de voorbije twintig uur kreeg ze er vijftig fans bij. Ene stevenverga presteerde het om nummer vierduizend te zijn en dacht dat hij gewonnen had. Iets te voorbarig dus, want de gelukkige zal uitgeloot worden.

16-01-2013 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John voor de tweede keer vader

Elton John voor de tweede keer vader

http://oi46.tinypic.com/15nu8o1.jpg

Elton John is op 65-jarige leeftijd voor de tweede keer vader geworden. Nadat speculaties over het tweede kind van de zanger en zijn partner David Furnish al een week de kop opstaken, bevestigde het stel nu de komst van de kleine Elijah Joseph Daniel in het magazine 'Hello!', het Britse topblad over 'celebrities'. Bij de geboorte op 11 januari woog de baby 3,74 kilogram.


"We verlangden beiden al lange tijd naar kinderen. Maar dat we nu twee zonen hebben, is gewoon ongelooflijk. We zijn overweldigd van blijdschap", zei Elton John in het blad. "De geboorte van onze tweede zoon maakt ons gezin compleet met het meest kostbare", zei de 65-jarige popster.

Net als de eerste zoon van het koppel werd Elijah Joseph Daniel door een draagmoeder ter wereld gebracht. Het gaat volgens mediaberichten om dezelfde vrouw uit Los Angeles, die in december 2010 ook Zachary het leven schonk. Beide kinderen werden in de Verenigde Staten geboren. Het is nog niet duidelijk wie peter of meter van Elijah wordt. Lady Gaga is meter van Zachary.

Elton John en zijn partner David Furnish -een 50-jarige Canadese filmmaker- leven al bijna 20 jaar samen. Ze wonen meestal in Londen. In 2005 maakten ze een dag na de vankrachtwording van de wet gebruik van de mogelijkheid om te trouwen in Groot-Brittannië.

16-01-2013 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Angelina Jolie elegantste vrouw van 2012"

"Angelina Jolie elegantste vrouw van 2012"

http://oi45.tinypic.com/r243fr.jpg

Angelina Jolie is volgens het tijdschrift 'Hello' de elegantste vrouw van 2012. Prinses Mary van Denemarken werd tweede, Kate Middleton moest zich tevreden stellen met de derde plek.


Jolie heroverde de koppositie in het Britse tijdschrift ten koste van Kate Middleton, die nummer 1 werd in 2011. De actrice kreeg 40 procent van de stemmen.

De 40-jarige Deense kroonprinses haalde 27 procent binnen. Mary komt oorspronkelijk uit Australië. In 2000 leerde ze tijdens de Olympische Spelen in Sydney prins Frederik van Denemarken kennen.

De zwangere Britse hertogin haalde 22 procent van de stemmen binnen. Ook Katherine Jenkins en Anne Hathaway kwamen in de lijst voor.

De lezers van het tijdschrift konden ook stemmen op mannen. Daar kwamen Roger Federer, Orlando Bloom en Tom Hiddleston als winnaars uit de bus.

16-01-2013 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper negeert avances Taylor Swift

Bradley Cooper negeert avances Taylor Swift

http://oi45.tinypic.com/14xdw6w.jpg

Na de split met Harry Styles is Taylor Swift (23) alweer op vrijersvoeten. En dan is er geen betere prooi denkbaar dan de knappe Bradley Cooper, die terug single is nadat hij en Zoe Saldana recent uit elkaar gingen. Swift waagde haar kans maandag tijdens de Golden Globes maar ze ving bot.


De zangeres vroeg aan gemeenschappelijke vriendin Jennifer Lawrence om haar te introduceren bij Cooper. Maar de acteur heeft daar vriendelijk voor bedankt.

Cooper (38) reageerde ook op de geruchten als zou hij aan het daten zijn met de reeds eerder genoemde actrice Jennifer Lawrence (22), zijn tegenspeelster in de bejubelde film Silver Linings Playbook. "Ik zou wel haar vader kunnen zijn", liet hij optekenen.

Toch waagde Taylor Swift haar kans bij de 38-jarige acteur terwijl ze slechts één jaartje ouder is dan Lawrence. Volgens Radar Online heeft Cooper dan ook niet de intentie om te daten met Swift. "Zij is echt veel te jong voor hem, Bradley zoekt iemand van zijn eigen leeftijd", aldus intimi.

16-01-2013 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

"Kristen Stewart opnieuw gedumpt door Pattinson"

http://oi49.tinypic.com/2gsr9e9.jpg

Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn alweer uit elkaar. Dat beweert 'The Sun' althans met stellige zekerheid. Het 'Twilight'-koppel beleefde een eerste crisis in juli, toen de affaire van de actrice met de twintig jaar oudere én getrouwde regisseur Rupert Sanders aan het licht kwam. Twee maanden later veegde R-Patz de spons over het incident en in november verschenen ze zij aan zij op de première van de (voorlopig) laatste vampierenfilm.


Na een lastige feestperiode vond Pattinson het echter opnieuw welletjes. Dit weekend kreeg Stewart te horen dat ze beter gewoon vrienden zouden blijven. "Ze was naar Los Angeles gevlogen om samen met hem naar de Golden Globes te gaan", aldus een bron.

"Hij liet haar echter verstaan dat hij even op adem wilde komen zonder haar. Hij houdt nog van haar, maar wil in eerste instantie aan het vertrouwen werken en focussen op het werk na 'Twilight'. Kristen reageerde teleurgesteld, maar snapt hem wel. Ze had hem niet zo hard mogen pushen om het weer goed te maken na haar slippertje. Ze hoopt dat tijd alle wonden heelt en hij het ooit zal kunnen laten rusten."

Pattinson kreeg het naar verluidt ook hard te verduren bij familie en vrienden omdat hij haar vergeven had. "Hij stond onder grote druk om haar te dumpen", wist de bron nog. "Ze vertelden hem allemaal dat hij zich moest concentreren op zijn carrière en dat zij zijn geluk daarbij in de weg stond." De acteur is van plan om in zijn huis in Los Angeles te blijven, Kristen zou naar New York trekken om een nieuwe start te maken. "De mensen laten haar daar gerust en dat kan ze nu wel gebruiken", aldus een insider.

16-01-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael en Sylvie geven huwelijk tweede kans"

"Rafael en Sylvie geven huwelijk tweede kans"

http://oi49.tinypic.com/inzur6.jpg

Rafael van der Vaart was gisteren even terug op de plek waar hij Sylvie, tijdens hun oudejaarsfeest, een klap in het gezicht verkocht. Niet om ruzie te maken, maar voor een tas koffie. Het ziet ernaar uit dat Sylvie en haar toekomstige ex-man weer met elkaar praten. De grote vraag is: waarover? Het Duitse blad Gala heeft het antwoord: Sylvie en Rafael gaan het weer proberen!


"Ik ben zo gelukkig", zei Sylvie tegen het tijdschrift aldus de Duitse krant Bild. "We willen het weer met elkaar proberen." Naar eigen zeggen houdt ze nog heel erg van Rafael. Het koppel zou hun huwelijk een tweede kans willen geven.

Het bezoekje van Rafael aan het Berlijnse penthouse duurde zo'n 2,5 uur. Na afloop maakte Rafael zich snel uit de voeten, mogelijk om de Duitse paparazzi te ontlopen. De roddelpers draaide echter op volle toeren, en in Duitse media werd hardop geroepen dat Rafs bezoekje aan Sylvie over het scheiden van de inboedel ging. Maar er werd ook verondersteld dat het om de alimentatie kon gaan.

Rafael heeft op loopafstand onlangs al een nieuwe woning gevonden, en gaf aan ook daar een kamertje voor zoontje Damian in te willen richten. Hoe het er nu naar uitziet, zal dat niet meer nodig zijn. Wanneer Rafael weer intrekt bij Sylvie is nog niet duidelijk.

16-01-2013 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell neemt nieuw album op in bh

Geri Halliwell neemt nieuw album op in bh

http://oi47.tinypic.com/t5fvgo.jpg

Geri Halliwell werkt naarstig aan haar vierde soloalbum. En dat kost blijkbaar veel zweet, want ze twitterde een foto vanuit de opnamestudio in haar bh. "Ik kreeg de raad om dit niet op Twitter te zetten, maar ach... Ik doe het toch. Het is hier heet, blijkbaar deed Kate Bush haar bh uit!" Een verwijzing naar de Britse zangeres die haar wereldhits in de jaren tachtig inderdaad liefst zonder spannend textiel inzong.

Over haar nieuw werk is nog maar weinig bekend, al zou het album volgens de geruchtenmolen 'Putting on the bling' gaan heten. De eerste single Phenomenal Woman bracht ze wel al in oktober tijdens een show ten voordele van borstkanker.

"Ik kijk uit naar mijn muzikale comeback", liet de vroegere Spice Girl vorig jaar weten. Ongetwijfeld hoopt ze op een groter succes dan haar laatste creatie: Passion haalde in 2005 slechts de 41ste plek in de Britse albumlijst.

16-01-2013 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DiCaprio biedt 150.000 euro op Bill Clinton

DiCaprio biedt 150.000 euro op Bill Clinton

http://oi50.tinypic.com/wb58wo.jpg

Leonardo DiCaprio moet Bill Clinton wel heel erg mogen. De acteur had maar liefst 150.000 euro over om een dag met de voormalige president van de Verenigde Staten door te brengen, weet de website Showbizspy.


Sean Penn hield zaterdag een liefdadigheidsavond voor de slachtoffers van de ramp in Haïti en Leo was één van de grote sterren op het benefiet. De Titanic-acteur bood oorspronkelijk 75.000 euro, maar werd toen overboden door mode-expert Roberta Armani. Vervolgens bood hij het dubbele, maar toen werd DiCaprio wederom met een hoger bedrag (180.000 euro) te kijk gezet en mocht Armani de dag met Clinton in haar zak steken.

De benefiet leverde in totaal bijna 1,7 miljoen euro op voor de slachtoffers van de aardbeving van drie jaar geleden. Onder meer Daniel Craig, Richard Gere, Julia Roberts en Pamela Anderson waren aanwezig op de liefdadigheidsavond.

15-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gérard Depardieu viert Belgisch rijbewijs met drink

Gérard Depardieu viert Belgisch rijbewijs met drink

http://oi45.tinypic.com/54jrm.jpg

Gérard Depardieu heeft een Belgisch rijbewijs gekregen. Dat schrijven de kranten van SudPresse. De acteur haalde het rijbewijs vorige week donderdag af in het Waalse Estaimpuis, waar hij een huis kocht.

Depardieu kreeg zijn rijbewijs buiten de openingsuren van de gemeentelijke diensten. Om het personeel daarvoor te bedanken, organiseerde Depardieu een geïmproviseerde drink. Hij bracht wijnflessen mee van zijn wijngaarden in het Franse Anjou.

15-01-2013 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe thriller Dan Brown 'Inferno' verschijnt op 14 mei

Nieuwe thriller Dan Brown 'Inferno' verschijnt op 14 mei

http://oi48.tinypic.com/ejxxxj.jpg

Tien jaar na het overweldigende succes van de 'Da Vinci Code' verschijnt op 14 mei bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller van Dan Brown, getiteld 'Inferno'. De hoofdrol is opnieuw weggelegd voor professor Robert Langdon en het verhaal speelt zich af in Italië. Het boek zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.


"Hoewel ik al tijdens mijn studie Dantes Inferno heb gelezen, heb ik pas onlangs, toen ik onderzoek deed in Florence, echte waardering gekregen voor de invloed van Dantes werk op de moderne tijd", verklaart Brown. "Ik verheug me erop in mijn nieuwe boek de lezers mee te nemen op een reis naar deze mysterieuze wereld, een landschap vol codes, symbolen en geheime doorgangen."

De thrillers van Dan Brown zijn in 52 landen uitgegeven en er werden meer dan 200 miljoen boeken van verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 4 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan.

15-01-2013 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

Kylie Minogue stopt toch niet met zingen

http://oi47.tinypic.com/n6s7z8.jpg

Fans van Kylie Minogue hebben opgelucht gereageerd op een Twitterbericht waarmee de Australische zangeres duidelijk maakt nog niet te stoppen met het maken van muziek. Kylie twitterde de hashtag '#notquitting', plus een hartje met een microfoon ernaast. "Bedankt God!" was de reactie van een fan.

De Britse krant Sunday Mirror meldde zondag dat Kylie stopte met haar zangcarrière, om zich volledig te richten op acteren. Dat blijkt een misverstand te zijn. De 44-jarige zangeres heeft de samenwerking met haar manager Terry Blamey opgezegd en gaat zich weliswaar meer bezighouden met acteren, maar stopt voorlopig nog niet met muziek maken.

"Kylie was nooit van plan te stoppen en dat heeft ze meteen getwitterd", zegt haar woordvoerder voor alle duidelijkheid in de krant The Sydney Morning Herald.

15-01-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kijkje in de buggy van Drew Barrymore

Een kijkje in de buggy van Drew Barrymore

http://oi49.tinypic.com/dr7bjk.jpg

Drew Barrymore heeft nooit officieel toegegeven dat ze zwanger was, hoewel het niet te ontkennen was toen ze hoogzwanger trouwde in een Dior-jurk en die foto liet lekken.

Ook baby Olive zelf wordt maar zelden gezien, vandaar dat deze foto een zeldzaamheid is: Drew en Will samen op stap met de buggy en Olive, die alert en nieuwsgierig de wereld inkijkt.

Het gezinnetje werd gezien in New York City terwijl ze boodschappen deden en papa Will enkele kleren paste.

15-01-2013 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba loopt rond met miljoenen op Golden Globes

Jessica Alba loopt rond met miljoenen op Golden Globes

http://oi49.tinypic.com/263y0et.jpg

Jessica Alba was letterlijk miljoenen waard toen ze afgelopen zondag de rode loper van de Golden Globe Awards bewandelde. De actrice droeg niet alleen een indrukwekkende koralen meerminjurk van Oscar de la Renta, maar droeg ook opvallend veel 'blingbling'. Totaal prijskaartje? 4,35 miljoen euro...


Zelf zouden we ons niet veilig voelen, met zoveel geld 'over straat' lopen. Maar Jessica Alba draait al heel wat jaren mee in de showbizz natuurlijk, en is niet aan haar proefstuk toe. En de actrice wordt goed in het oog gehouden, natuurlijk.

De juwelenset was uiteraard enkel te leen voor de prijsuitreiking, maar je kan wel stellen dat het de outfit van Jessica helemaal 'af' maakte.

De indrukwekkende, diamanten halsketting in de vorm van een traan is van de hand van celebrity-juwelier Harvey Winston. Er hoorden ook ronde diamanten platinum oorringen bij en een platinum ring bezet met een peervormige diamant.

15-01-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ryan Gosling welkom bij Backstreet Boys"

"Ryan Gosling welkom bij Backstreet Boys"

http://oi46.tinypic.com/f4hh5e.jpg

Als Ryan Gosling uitgekeken raakt op acteren, kan hij altijd nog zijn geld verdienen als Backstreet Boy. Dat zegt A.J. McLean, een van de leden van de succesvolle boyband, tegen website TMZ.


Begin jaren 90 woonden A.J. en Ryan in hetzelfde appartementencomplex in Orlando en waren ze goed bevriend. Vervolgens veroverden de Backstreet Boys de wereld met hits als 'Everybody', 'Quit Playing Games With My Heart' en 'I Want It That Way'. Gosling had z'n handen ondertussen vol aan de Mickey Mouse Club.

"In de tijd dat de Backstreet Boys net bestonden, dacht Ryan niet echt dat het een succes zou worden", vertelt A.J. "Maar dat werd het wel en hij miste de boot een beetje." Jaren later belde de Driver-acteur hem op om weer eens bij te praten, maar A.J. nam zijn telefoon niet op.

Niet met opzet
De 35-jarige zanger laat nu weten dat hij Gosling (32) absoluut niet met opzet heeft genegeerd. "Ik wil gewoon even zeggen dat het me spijt dat ik hem niet heb teruggebeld. Ik heb je telefoonnummer niet eens, Ryan. Maar als ik je weer zie in de sportschool, moeten we echt nummers uitwisselen."

"En als we ooit een zesde Backstreet Boy nodig hebben, geef ik je een belletje." A.J. weet zeker dat Gosling geen modderfiguur zou slaan. "Hij kan zingen, absoluut! Hij is niet alleen een geweldige acteur en een knappe kerel, maar ook een prima zanger."

15-01-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate vs Kim: de zwangerschap

Kate vs Kim: de zwangerschap

http://oi50.tinypic.com/2d262ko.jpg

Net als je denkt dat het niet gekker kan worden, zetten bookmakers in op wie eerder zal bevallen: Kim Kardashian of Kate Middleton? In theorie zou het Kim moeten zijn: zij zou enkele weken verder moeten zijn dan Kate, al is dat niet officieel bekend. Maar dat belet mensen niet om te gokken op het feit dat beide nog op dezelfde dag zouden kunnen bevallen: die kans is (volgens de gokkantoren) 66 tot 50 tegen


Kate was gedwongen de zwangerschap heel vroeg bekend te maken wegens extreme ochtendmisselijkheid. Kim lijdt dan weer aan geen enkel kwaaltje 'maar vindt zwangerschap toch niet zo leuk tot nu toe'. Op vlak van afzien, wint Kate hands down.

Wedden dat?
Kim zou enkele weken eerder moeten bevallen dan Kate, maar toch wordt de kans op een bevalling in dezelfde week voor de gokkers geschat op 7 tegen 1. De kans dat Kate eerder bevalt dan Kim wordt op dit moment zelfs hoger ingeschat: 6 tegen 1.

De weddenschappen over de Koninklijke Baby gaan over elk detail: namen (George, Victoria en Diana staan 10 tegen 1, Elizabeth 12 tegen 1 en Charles, John en Philip 14 tegen1), de bevallingswijze (keizersnede wordt waarschijnlijker geacht dan een natuurlijke geboorte), haarkleur (blond) en natuurlijk geslacht (meisjes dragen de voorkeur).

15-01-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Stichting Fabiola is niet wettelijk"

"Stichting Fabiola is niet wettelijk"

http://oi50.tinypic.com/53qu8h.jpg

Fons Pereos, de omstreden stichting van koningin Fabiola, hangt juridisch met haken en ogen aan elkaar. Enkele bepalingen van de oprichtingsakte gaan lijnrecht in tegen de bepalingen van de wet van 2002 op de stichtingen. Dat schrijft De Morgen.


Zo mag een stichting geen geld uitkeren aan haar bestuurders, maar in de oprichtingsakte van die van de koningin-weduwe staat dat "bestuurders en toekomstige bestuurders" daarvoor wél in aanmerking komen.

Volgens Philippe Verdonck, die op het kabinet van toenmalig minister van Justitie Marc Verwilghen (OpenVld) meeschreef aan de wet en vandaag voorzitter is van de Franstalige ondernemersorganisatie UCM, betekent die dubieuze bepaling niet dat de hele stichting automatisch nietig is. "Maar elke beslissing die in strijd is met de wet, zal kunnen worden aangevochten."

Er is ook een bepaling dat een deel van de middelen van de stichting, bij een ontbinding, zou gaan naar een stichting "die de oprichtster in Spanje heeft gecreëerd op 5 oktober 1999". Daarover zegt Verdonck: "Ik vraag me af of de rechter (die zich moet uitspreken over een ontbinding) het doorsluizen van het vermogen naar het buitenland zomaar zal aanvaarden."

14-01-2013 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Rouille et d'Os' grijpt naast beeldje voor beste buitenlandse film

'De Rouille et d'Os' grijpt naast beeldje voor beste buitenlandse film

http://oi48.tinypic.com/173210.jpg

De Oostenrijkse film 'Amour' van Michael Haneke heeft in Los Angeles de Golden Globe gewonnen voor beste buitenlandse film.


De Frans-Belgische film 'De Rouille et d'Os', met Matthias Schoenaerts en de Franse actrice Marion Cotillard in de hoofdrollen, kon zijn nominatie in deze categorie dus niet verzilveren. De overige genomineerden waren de Franse film 'Intouchables', de Deense prent 'A Royal Affair' en de Noorse film 'Kon-Tiki'. Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone mogen de award voor Beste Buitenlandse Film bekendmaken.

'Amour' won op het recentste filmfestival van Cannes de Gouden Palm en heeft vijf Oscarnominaties op zak.

Voor de 70-jarige Oostenrijker Michael Haneke is het de tweede Golden Globe. In 2010 kreeg de in München geboren regisseur al eens de prijs voor beste buitenlandse film voor 'Das weiße Band'.

14-01-2013 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie legde muzikanten zwijgplicht op

David Bowie legde muzikanten zwijgplicht op

http://oi45.tinypic.com/2s15hcx.jpg

Niemand deed het hem voor: in het tijdperk van roddelsites, gsm's met camera's en sociale media flikte David Bowie het om twee jaar aan een nieuw album te werken zonder dat er ook maar een gerucht daarover de buitenwereld bereikte. Bowie liet zijn muzikanten dan ook een contract ondertekenen waarin ze er zich toe verbonden absoluut te zwijgen over hun samenwerking. Zo kon hij zijn comeback, vorige week op zijn 66ste verjaardag met de single 'Where Are We Now, geheim houden. Producer Tony Visconti onthult dat er dan toch een concert komt, een eenmalige show in Londen.


Producer Tony Visconti: "De leden van de band, de geluidstechnici, zelfs de mensen die ons koffie serveerden: iedereen die erbij betrokken was, moest zo'n contract ondertekenen. De meeste mensen hadden al vaak met David gewerkt, maar omdat er ook nieuwkomers waren en we in een nieuwe studio werkten, hebben we die voorzorgsmaatregel genomen. Niemand had daar problemen mee, iedereen vond het een eer om met hem te mogen werken. Het was ons gedeeld geheim en zo vormden we een clubje".

Gitarist Earl Slick, ook een oudgediende van Bowie, moest zelfs opletten waar hij tijdens de opnames van het nieuwe album 'The Next Day', zijn rookpauzes hield.

"Op een dag ging ik naar buiten om een sigaret te roken voor de studio. Ik kreeg plots een naar gevoel. Ik rookte in een halletje, ik ging zelfs de straat niet op. Ik keek op straat en daar stond een kerel met een camero op een statief. Toen besloot ik mijn sigaret te doven en terug naar binnen te gaan. Hadden ze me gezien, zouden ze wel vermoed hebben wat er gaande was".

Visconti laat in de Daily Express optekenen dat Bowie overweegt naar aanleiding van zijn comeback een eenmalig concert in zijn geboortestad Londen te geven. "David mag dan in New York wonen, hij is en blijft een Londenaar. Londen wordt dan ook de locatie voor een eenmalig openluchtconcert. Hyde Park of Wembley zal het worden".

'The Next Day' komt uit in maart.

14-01-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over aanval op Bin Laden best bezocht

Film over aanval op Bin Laden best bezocht

http://oi50.tinypic.com/2cwv95h.jpg

Zero Dark Thirty, de controversiële film over de Amerikaanse aanval op de compound van terroristenleider Osama bin Laden, was het afgelopen weekeinde de grote hit in de bioscopen in de Verenigde Staten en Canada. De film, vorige maand al op beperkte schaal uitgekomen, bracht 24 miljoen dollar in het laatje.

Afgelopen week werd bekend dat de film voor vijf Oscars is genomineerd, waaronder in de categorie voor de beste film en de beste actrice (Jessica Chastain).

Deze nacht zou Zero Dark Thirty al kunnen scoren bij de uitreiking van de Golden Globes. Ook daar maakt de film kans op de onderscheiding als beste film.

14-01-2013 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralende Adele sleept Golden Globe voor 'Skyfall' in de wacht

Stralende Adele sleept Golden Globe voor 'Skyfall' in de wacht

http://oi47.tinypic.com/3463i52.jpg

Adele heeft een Golden Globe in de wacht gesleept voor het nummer 'Skyfall', de titelsong van de gelijknamige Bondfilm. Het komt voor de Britse als een grote verrassing, maar ze weet wel wie ze moet bedanken.


"Eerlijk gezegd kwam ik hier voor een avondje uit. Ik zag dit niet aankomen!", geeft de goedlachse Adele toe op het podium als ze de Golden Globe goed vasthoudt. Naar eigen zeggen kwam de zangeres met een vriend naar het evenement in LA. 'We hebben zitten gibberen van het lachen", zegt ze op Britse wijze. Daarna bedankt ze onder andere Sony Pictures, de Hollywood Press en James Bond-acteur Daniel Craig. "En Simon voor het nemen van het risico dit te doen en ten slotte mijn lieve zoontje.'

Rode loper
De zangeres heeft zich voor het eerst sinds de bevalling van haar zoontje publiekelijk laten zien. "Het is toch gek hier te zijn", vertelt ze. Ze betrad rond 16.30 uur (Amerikaanse tijd) de rode loper en kon rekenen op een luid applaus. Adele, die in oktober beviel van haar eerste kindje, ziet er stralend uit, maar is nog wat onwennig. "Al deze mensen hier, figuren uit films en tv-series waar ik van houd... Het is toch gek", laat ze los.

De stylistes van de populaire zangeres kozen voor een zwarte jurk van Burberry en juwelen van het Franse modemerk Cartier. Ook haar nagels vallen op. "Ik had flink wat pret vanmorgen, er zitten echte glitters in mijn nagels", lacht ze als TMZ ernaar vraagt.

'Hartstikke zwanger'
Tijdens de opnames van 'Skyfall' was Adele "hoogzwanger en erg emotioneel", gaat ze verder. "Het was allemaal erg spannend. Ik voelde me een beetje als Frank Sinatra."

Ze verklapt dat ze het script van Skyfall al lang geleden ontving. "Toch deed ik er nog lang over om de titelsong erbij te schrijven. Het is een grote verantwoordelijkheid om een Bondnummer te maken. Paul McCartney heeft het gedaan en Shirley Bassey is de koningin ervan. Maar ik raakte overtuigd en ik houd van het script." Volgens Adele is acteur Daniel Craig een "geweldige" Bond en vindt ze het aspect dat de films over 007 steeds serieuzer worden positief.

Uiteindelijk is Adele nu in het Beverly Hilton Hotel met een nominatie op zak. 'Het was het allemaal waard en iedereen houdt van het nummer', sluit ze af.

14-01-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson valt voor haar danspartner

Pamela Anderson valt voor haar danspartner

http://oi47.tinypic.com/3463i52.jpg

Pamela Anderson is aan de rol met Matt Evers, haar danspartner in 'Dancing On Ice'. De 45-jarige Anderson werd al tijdens de eerste ronde uit de Britse tv-show gewipt nadat haar borsten uit haar jurkje waren gefloept en ze zo naar eigen zeggen haar concentratie verloor.

Anderson en professionele schaatser Evers zijn al sinds eind vorig jaar een stel. Verwacht wordt dat ze in maart hun relatie bekend zullen maken. Dan komt Anderson terug naar Londen voor de finale van 'Dancing On Ice'.

14-01-2013 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Les Miserables' trekt wereldwijd volle zalen

'Les Miserables' trekt wereldwijd volle zalen

http://oi50.tinypic.com/4kqdg.jpg

De musicalfilm 'Les Miserables' is over de hele wereld een grote hit. Wereldwijd staat de teller nog geen twee weken na de première al op 200 miljoen dollar, en dat terwijl de film in de meeste landen nog moet uitkomen.


Vooral in Groot-Brittannië breekt 'Les Miserables records: met een opbrengst van 3,7 miljoen dollar op de première-avond is het de best geopende musicalfilm ooit in het Verenigd Koninkrijk. In België draait 'Les Mis', dat in de race is voor acht Oscars, vanaf 20 februari in de bioscopen.

'Les Miserables' is gebaseerd op het wereldberoemde boek van schrijver Victor Hugo en vertelt over de ellende van het Franse volk in de halve eeuw na de revolutie. De belangrijkste verhaallijn is de obsessie van rechercheur Javert (Russell Crowe) met de rechtschapen Jean Valjean (Hugh Jackman), die na 20 jaar cel vanwege het stelen van een brood besluit te vluchten en een nieuw leven op te bouwen.

13-01-2013 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Barman voor Nederlandse tv op zoek naar verhalen achter filmlocaties

Tom Barman voor Nederlandse tv op zoek naar verhalen achter filmlocaties

http://oi47.tinypic.com/2z4fjh1.jpg

DEUS-frontman Tom Barman gaat voor de Nederlandse omroep VPRO op zoek naar de verhalen achter locaties waar eigentijdse filmklassiekers zijn opgenomen. Vanaf 20 januari bezoekt Barman de zes steden die als decor dienden voor veelbekroonde films als 'Gomorra' (Napels), 'Das Leben der Anderen' (Berlijn), 'Van God los' (Venlo) en 'Bloody Sunday' (Londonderry).


Barman haalde ter plekke met betrokkenen herinneringen op over de manier waarop de film tot stand kwam en welke rol de stad in kwestie daar precies in speelde. Hoewel hij vooral bekend is als voorman van de band dEUS studeerde Barman ooit aan de filmacademie in Brussel en maakte hij zelf tal van videoclips en kortfilms.

"Ik ga vooral op zoek naar de relatie tussen de stad, het onderwerp van de film en de mensen die er aan werkten", legt Barman uit. "Film is een samenwerking van ontzettend veel talenten en krachten waar het publiek vaak amper weet van heeft. Die probeer ik te ontdekken en te verkennen."

Openhartig
Veel betrokkenen vonden het fijn om jaren na dato nogmaals over de film te praten. "Als een film net af is, moet hij nog aan de man worden gebracht en moeten alle uitspraken in het openbaar positief zijn", legt hij uit. "Pas na tien of twintig jaar kunnen crewleden openhartig mijmeren over hoe het er écht op de set aan toe ging."

De zanger-presentator denkt niet dat hierdoor juist de magie van de films verloren gaat. "Ik denk dat het publiek anno 2012 heus wel weet dat films niet echt zijn", grinnikt hij. "En een zekere bezinning en beschouwing over mooie films draagt ook bij aan de totaalervaring die het kijken van film toch is. Onze serie heeft een licht poëtische insteek."

De eerste aflevering van 'Shot on Location' wordt op zondag 20 januari uitgezonden op Nederland 2.

13-01-2013 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears sluit miljoendeal in Las Vegas

Britney Spears sluit miljoendeal in Las Vegas

http://oi50.tinypic.com/2z86s1j.jpg

Britney Spears staat op het punt een lucratieve deal te sluiten. De zangeres keert terug naar Las Vegas en zal daar een fortuin verdienen, beweert showbizzsite TMZ.


Volgens de entertainmentsite ligt het voor de hand dat Britney haar carrière voortzet in de gokstad in Nevada, wat een stuk gemakkelijker is nu haar relatie met haar verloofde Jason Trawick is verbroken en ze stopt als jurylid van 'X Factor'.

TMZ weet dat Britneys vertegenwoordigers vergevorderde onderhandelingen met een grote hotelketen heeft. Céline Dion en Shania Twain gingen haar al voor. Zij sloten tweejarige contracten. Volgens bronnen van TMZ is ook het contract met Britney rond, al zijn er nog een paar bepalingen die een kink in de kabel kunnen veroorzaken.

Een van de hete hangijzers is of Britney gewoon meerdere avonden per week in een groot theater zal optreden of dat ze ook haar opwachting maakt in andere functies in hotels en nachtclubs. Bronnen van TMZ noemen astronomische bedragen. Britney zou meer gaan verdienen dan Céline Dion, die jaarlijks 100 miljoen dollar met haar optredens in Las Vegas opstrijkt.

13-01-2013 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival van Berlijn toont laatste film River Phoenix

Filmfestival van Berlijn toont laatste film River Phoenix

http://oi50.tinypic.com/6gegqf.jpg

'Dark Blood', de laatste film waar de in 1993 overleden acteur River Phoenix aan meewerkte, zal vertoond worden op het gilmfestival van Berlijn dat begin februari plaatsvindt. De film van de Nederlandse regisseur George Sluizer is opgenomen als special event in het hoofdprogramma.


'Dark Blood' moest de grote doorbraak van Sluizer worden in Hollywood, waar hij begin jaren 90 voet aan de grond had gekregen dankzij het internationale succes van zijn thriller 'Spoorloos'. De film vertelt over een ontheemde jongen (Phoenix) die leeft op een oud nucleair testterrein in de woestijn en daar een yuppenstel ontmoet. Phoenix overleed vlak voor het afronden van de opnames aan een overdosis.

De nu tachtigjarige Sluizer redde de filmnegatieven uit de kluis van de verzekeringsmaatschappij toen deze had gemeld het materiaal te willen gaan verbranden. Hij besloot een aantal jaar geleden na een bijna fatale slagaderbreuk toch het onvoltooide materiaal tot een film te monteren.

'Dark Blood' beleefde eind september zijn wereldpremière op het Nederlands Filmfestival. De film werd ontvangen met een staande ovatie, al waren de recensies zeer gemengd. Het is nog niet duidelijk of de film een gewone bioscooprelease krijgt, omdat het heel onduidelijk is wie de rechthebbende is van het materiaal.

13-01-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate achter fornuis op Valentijnsdag

Kate achter fornuis op Valentijnsdag

http://oi49.tinypic.com/28rcidl.jpg

Prins William hoeft op Valentijnsdag niet te rekenen op 100 procent aandacht van zijn zwangere echtgenote. De hertogin van Cambridge krijgt het druk, want ze gaat een diner koken voor haar schoonvader prins Charles.


Kate, die afgelopen week haar 31e verjaardag vierde, is druk bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse liefdadigheidsdiner dat de prins van Wales organiseert. Ze doet dit samen met tv-kok Lorraine Pascale. Die heeft tegenover FemaleFirst gezegd dat Kate een flinke vinger in de pap heeft bij het samenstellen van het menu voor het benefiet.

''Prins Charles komt en ik heb petit fours en het hoofdgerecht bedacht. Ik doe het samen met Kate en dat is erg spannend. Ik ben ervan overtuigd dat we met haar hulp een prachtig menu maken'', zei Pascale.

13-01-2013 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?

Wordt Beyoncé het nieuwe gezicht van H&M?

http://oi47.tinypic.com/fp8jb.jpg

Het gonst van de geruchten dat de Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé het nieuwe gezicht wordt van kledingketen H&M. De campagne zou afgelopen week gefotografeerd zijn op de Bahamas.


Beyoncé zette eerder deze week een foto op haar Tumblrpagina waarop ze op de Bahamas in een bikini met tropische print gefotografeerd werd met haar dochtertje Blue Ivy. Bovendien twitterde een van haar danseressen, Kimberly Gipson, deze week: 'First day of trial in the Bahamas! H&M all set ... go.' De tweet werd later verwijderd.

De persdienst van H&M laat weten niet te reageren op geruchten, maar het nieuws werd ook niet ontkend. Vorig jaar gebeurde net hetzelfde met zangeres Lana Del Rey. Pas na een maand vol geruchten werd het nieuws bevestigd.

Als het nieuws klopt, zal 2013 voor Beyoncé nóg drukker worden. Niet alleen heeft de 31-jarige net een miljoenendeal met Pepsi gesloten, ze zal ook optreden op de Super Bowl en op de inauguratie van president Barack Obama. Bovendien stelt ze bovendien ook een documentaire voor en binnen enkele maanden ligt er een nieuw album van Destiny's Child in de winkelrekken.

13-01-2013 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore gespot met ex van Lindsay Lohan

Demi Moore gespot met ex van Lindsay Lohan

http://oi49.tinypic.com/1603dwp.jpg

Demi Moore heeft een nieuwe vlam. Het gaat om de 31-jarige Harry Morton, een ex van Lindsay Lohan. Naar verluidt is de 50-jarige actrice al op verschillende dates geweest met haar nieuwe toyboy.


"Ze proberen het geheim te houden", vertelde een insider aan E! Online. De website publiceerde ook een foto van het kersverse koppel. "Het is nog niet zo serieus, maar het kan wel iets worden. Ze hebben veel plezier samen en hebben op geheime plekken in New York en Los Angeles afgesproken."

Morton, eigenaar van de Pink Taco-restaurants, werd een paar jaar geleden nog gelinkt aan Jennifer Aniston, daarna aan Lindsay Lohan. Demi Moore werd sinds haar breuk met Ashton Kutcher gezien met kunsthandelaar Vito Schnabel, maar die romance hield niet lang stand.

13-01-2013 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue stopt abrupt met zingen

Kylie Minogue stopt abrupt met zingen

http://oi45.tinypic.com/15nlkit.jpg

Kylie Minogue zet haar muziekcarrière on hold en zal zich vanaf nu volledig focussen op acteren. Volgens The Mirror ligt een breuk met haar manager Terry Blamey ten grondslag aan de radicale beslissing.


De Australische popzangeres verkocht wereldwijd meer dan 65 miljoen platen. Het afgelopen jaar vonden er meerdere 'K25' events plaats om de 25-jarige zangcarrière van Minogue in de verf te zetten. Vrienden zijn dan ook verrast en geschokt dat de 44-jarige Australische haar micro zo plots opbergt.

Naar verluidt zit de breuk met haar manager er voor iets tussen. Terry Blamey stond sinds jaar en dag als een rots in de branding aan haar zijde en begeleidde haar carrière naar ongeziene hoogtes. Minogue zou van streek geweest zijn nadat er spanningen waren onstaan tussen haar manager en haar vader omtrent de weg die haar 'loopbaan' zou moeten uitgaan.

Terry Blamey van zijn kant heeft aan intimi ondertussen laten verstaan dat de twee in alle vriendschap uit elkaar gegaan zijn. Kylie wil gewoon meer tijd hebben voor zichzelf en acteren.

13-01-2013 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reden van de breuk: Britney wilde nog kinderen, Jason niet

Reden van de breuk: Britney wilde nog kinderen, Jason niet

http://oi47.tinypic.com/2db1isw.jpg

Hoewel de verloving tussen Britney Spears en Jason Trawick voorbij is, willen de twee koste wat het kost vrienden blijven. Dat is ook de reden waarom Britney haar verlovingsring van 90.000 dollar (of zo'n 68.500 euro) teruggaf aan haar ex-verloofde. Ondertussen wordt er ook druk gespeculeerd over de reden van de breuk. Het feit dat Britney meer kinderen wilde, zou de doorslag gegeven hebben.


"Jason en ik heb beslist om onze verloving te verbraken", liet de 31-jarige zangeres weten. "Ik zal altijd van hem houden en we zullen vrienden blijven." Het teruggeven van de 3-karaats diamanten ring leek haar dan ook volledig normaal, want het zou een reden tot ruzie kunnen zijn.

Geruchten
Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat het niet meer goed ging tussen Britney en haar ex-manager, met wie ze sinds december 2011 verloofd was. "De romantiek is weg", wist een insider van Us Weekly. "Jason zette haar zelfs op speaker als ze belde, zodat zijn vrienden haar konden horen zeuren."

Toch wenst ook Jason zijn ex het beste. "Terwijl dit hoofdstuk voor ons hier eindigt, beginnen we allebei aan een nieuw", zei hij. "Ik hou van haar en haar zonen en we zullen voor altijd een hechte band hebben."

Oorzaak
Maar hoeveel Jason ook van Britneys zonen hield, zouden 'kinderen' aan de basis van de breuk liggen. Britney zou namelijk verlangen naar nog meer kinderen, maar Jason was niet te vinden voor zo'n gezinsuitbreiding. Dat zorgde volgens TMZ voor grote ruzies tussen het koppel.

Ook het feit dat Jason zijn relatie met Britney niet goed kon combineren met zijn eigen bedrijf zou een rol gespeeld hebben. Hij wilde zijn onderneming uitbreiden, meer klanten aannemen en zijn omzet verhogen, maar volgens TMZ was dat niet naar de zin van de zangeres.

13-01-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Britney Spears werd ontslagen bij X Factor"

"Britney Spears werd ontslagen bij X Factor"

http://oi48.tinypic.com/i54pbl.jpg

Britney Spears heeft er niet zelf voor gekozen om X Factor te verlaten. Volgens entertainmentwebwite Showbizspy zou ze ontslagen zijn. Bronnen vertelden Showbizspy dat iemand dichtbij Britney gelekt heeft. "Ze wilde de vernedering van het ontslagen worden voor zijn", aldus een bron.


"Iedereen weet dat Simon Cowell niet blij was met de manier waarop Britney zich manifesteerde bij de show. Hij wilde de gekke Britney, zij gaf hem een Britney met slaappillen. In de vakantie heeft Simon met het productieteam gepraat over het juryteam voor volgend jaar en Britney kwam niet voor in de plannen", zegt een insider.

12-01-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult uit elkaar

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult uit elkaar

http://oi50.tinypic.com/nnnts5.jpg

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult hebben een punt gezet achter hun relatie. Althans, dat beweert het Amerikaanse magazine In Touch.


De 'Silver Linings Playbook'-actrice en de 'Warm Bodies'-ster zouden na een relatie van twee jaar uit elkaar zijn. Het voormalige koppel zou besloten hebben om vrienden te blijven.

"Ze zijn nog jong en ze zijn uit elkaar gegroeid, maar ze blijven bevriend", verklapt een bron aan het blad.

Lawrence en Hoult (23) werden twee jaar geleden een koppel nadat ze elkaar op de set van 'X-Men: First Class' leerden kennen. De actrice heeft altijd benadrukt dat ze absoluut geen behoefte had om een "celebritykoppel" te worden.

Geheim
"Je wil je relatie zo ver mogelijk uit de pers houden, maar- en dit is slechts een theorie - hoe meer je je best doet om het geheim te houden, hoe meer de media zijn best gaat doen om alles uit te pluizen. Misschien is er minder druk wanneer je gewoon toegeeft dat je een relatie hebt. Toegeven is slechts een experiment. Ik moet nog zien wat effect dat gaat geven", aldus Jennifer.

"Hij (Nicholas, nvdr) heeft helemaal geen idee hoe knap hij is. Ik denk dat heel wat vrouwen en mannen me daarvoor haten", besluit de Hollywoodster.

12-01-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Emotioneel afscheid van Bart Van den Bossche

http://oi49.tinypic.com/2wnd56t.jpg

In het crematorium van Wilrijk hebben enkele honderden familieleden, vrienden en heel wat voormalige collega's afscheid genomen van Bart Van den Bossche. De bekende presentator en zanger van hits als 'De heuveltjes van Erika' en 'Ga met me mee' overleed zondag op 48-jarige leeftijd totaal onverwacht aan een hartaderbreuk.


De familie van Van den Bossche had vooraf laten weten dat iedereen die Bart een warm hart toedroeg welkom zou zijn om afscheid van hem te nemen. Er daagde dan ook heel wat bekend en minder bekend volk op in het crematorium. Bij het begin van de plechtigheid zat de zaal al overvol.

Onder de aanwezigen was een hele waslijst aan voormalige collega's zoals Jo Vally, Luc Steeno, Rocco Granata, Will Tura, Wendy Van Wanten en Bart Kaell. Ook andere bekende Vlamingen als Johan Verstreken, Ben Crabbé en 'Zaki' kwamen een laatste groet brengen.

Diep onder de indruk
Heel wat genodigden waren na afloop erg onder de indruk van het eerbetoon aan Van den Bossche. De dienst was opgehangen aan het oeuvre van de zanger, met tussendoor heel wat persoonlijke getuigenissen van onder andere zijn kinderen.

Bart Van den Bossche brak begin jaren '90 door als zanger, maar is bij het grote publiek ook bekend als presentator van vtm-programma's als Videodinges en Puzzeltijd. Nadien was hij ook nog een tijd belspelpresentator, tot die werden stopgezet. Hij bleef al die jaren ook nog actief als zanger.

12-01-2013 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Van Der Perren wint 'Sterren op de Dansvloer'

Kevin Van Der Perren wint 'Sterren op de Dansvloer'

http://oi45.tinypic.com/acsz93.jpg

Kunstschaatser Kevin Van Der Perren heeft het dansprogramma 'Sterren op de Dansvloer' op de commerciële omroep vtm gewonnen. Hij haalde het in de finale van presentatrice, actrice en zangeres Eline De Munck, die nochtans als favoriete werd beschouwd.


Van Der Perren deelde de dansvloer met de Nederlandse professionele danseres Charissa van Dipte. Danspartner van De Munck was de ervaren Arman Erasnosjan, die al voor de derde keer aan het programma deelnam. Er namen tien bekende Vlamingen deel aan de wedstrijd. In de halve finale werd acteur Lucas Van den Eynde vorige week uitgeschakeld.

De jury bestond uit professioneel ballroomdanser Davy Brocatus, vijftienvoudig Belgisch kampioen Rony Daelemans, achtvoudig latin- en ballroomdanskampioene Euvgenia Parakhina en presentatrice en ex-winnaar Dina Tersago. Het waren wel de kijkers die via televoting de doorslag gaven.

12-01-2013 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears en Jason Trawick verbreken verloving

Britney Spears en Jason Trawick verbreken verloving

http://oi46.tinypic.com/33cpsht.jpg

Britney Spears en Jason Trawick zijn uit elkaar. De 31-jarige popster en Trawick, die zich in december 2011 verloofden, hebben samen een punt gezet achter hun relatie. Dat meldt showbizzsite TMZ.


Volgens TMZ groeide het koppel de laatste maanden uit elkaar, maar blijven ze wel vrienden. Britney bevestigt aan het Amerikaanse tijdschrift People dat ze opnieuw vrijgezel is: "Jason en ik hebben besloten om onze verloving te verbreken. Ik zal hem altijd graag hebben en we blijven goede vrienden."

Nieuw hoofdstuk
Ook Trawick maakt in een persmededeling de breuk bekend: "Terwijl dit hoofdstuk voor ons hier eindigt, beginnen we beiden aan een nieuw hoofdstuk. Ik hou van haar en haar zonen en we zullen voor altijd een hechte band hebben."

Trawick is niet langer de medebewaarder van haar fortuin. Britney's verloofde vroeg in april vorig jaar zelf aan het gerecht of hij mee inspraak kon krijgen in het beheer in de financiën van de zangeres. Jamie Spears zal nu als enige het geld van zijn dochter beheren.

Woelige week
Het is een woelige week voor BitBit. Zo kondigde aan dat ze niet zal terugkeren als jurylid van X-Factor, naar eigen zeggen omdat ze zich wil focussen op haar muziekcarrière: "Ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om niet terug te komen voor een nieuw seizoen. Ik heb een ongelooflijke tijd beleefd tijdens de opnames en ik ben dol op de andere juryleden. Ik ben een heel fier jurylid maar het is tijd om opnieuw in de muziekstudio te duiken. Zien hoe de deelnemers elke week op het podium mochten, deed me beseffen hoe erg ik optreden mis! Ik kan niet wachten om een comeback te maken en om te doen wat ik het liefste doen."

12-01-2013 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret zet liefde voor dochter in de verf met tattoo

Jade Foret zet liefde voor dochter in de verf met tattoo

http://oi49.tinypic.com/2zrpabp.jpg

Jade Foret draagt haar dochter Liva diep in het hart. Wie er nog mocht aan twijfelen, hoeft maar naar haar de tatoeage op haar rechterarm te kijken. 'Live for Liva', staat er voortaan te lezen.

De fans van het Belgische topmodel reageren bijzonder enthousiast. "Wat een moederliefde. Liva heeft veel geluk. Je gaat een geweldige mama zijn", vond er een. Enkele dagen geleden lanceerde Jade ook haar nieuwe blog, waar ze uitpakt met enkele sexy modefoto's.

11-01-2013 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Beyoncé zet eerste stapjes in zee

Dochter Beyoncé zet eerste stapjes in zee

http://oi49.tinypic.com/21mb47k.jpg

Van een schattig plaatje gesproken: Beyoncé laat haar dochter de eerste stapjes zetten in zee. Voor de 31-jarige zangeres was het echter ook werken geblazen, daar in de Bahama's. Met een bloemetje achter het oor werkte ze professioneel een fotoshoot af.

Dat haar lichaam alweer fenomenale vormen aangenomen heeft, bewijst de fotoreportage in mannenblad 'GQ'. "Ik wil vrouwen leren opkomen voor zichzelf, maar ik besef niet altijd hoeveel invloed ik heb", aldus Beyoncé. "Toen ik de liedjes aan het schrijven was voor Destiny's Child betekende dat heel wat voor mij. De platenmaatschappij wist toen nog niet dat we zoveel succes zouden krijgen, dus kregen we alle verantwoordelijkheid. En ik raakte daaraan gewend. Ik wil nu dat voorbeeld zijn voor anderen. Ik weet nu dat ik macht heb. Ik heb blijkbaar zelfs meer macht dan mijn verstand kan bevatten en begrijpen."

11-01-2013 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Candice Swanepoel toont bevallig kontje op Twitter

Candice Swanepoel toont bevallig kontje op Twitter

http://oi48.tinypic.com/1z3nq0h.jpg

Les één in succesvolle bikinireclame: stuur een fraai exemplaar op en laat Candice Swanepoel ermee uitpakken op Twitter. "Dankuwel, Frankie's Bikinis. Ik hou van het motiefje #bikinivandedag", schreef ze.

Het Zuid-Afrikaanse topmodel zit momenteel in Brazilië, het thuisland van haar vriend Hermann Nicoli. Ze trekt er al heen sinds haar zeventiende en heeft er recent zelfs een huis gekocht. "Hij is veel aan het surfen, ik vind het leuk om gewoon rond te lopen en iedereen bezig te zien", klinkt het.

Candice heeft ook heel wat te vieren. Zo mag ze voor de derde keer op rij de cover van de zwemcatalogus van Victoria's Secret sieren. "Het is een echte eer om in de voetsporen van iconische vrouwen zoals Gisele Bundchen en Tyra Banks te stappen. Voor mij is dit het allerleukste aan een engel zijn, want ik hou van de zon en de zee."

11-01-2013 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen reclameblokken tijdens VIER-reeks 'Met Man en Macht'

Geen reclameblokken tijdens VIER-reeks 'Met Man en Macht'

http://oi45.tinypic.com/2l9h24g.jpg

Vanaf maandagavond 28 januari is op VIER de nieuwe fictiereeks "Met Man en Macht" van productiehuis Woestijnvis te zien. De tragikomische reeks van Tom Lenaerts en Tom Van Dyck gaat over ambitie en gemeentepolitiek in het Vlaamse dorp Ransegem en zal zonder reclameblokken worden uitgezonden.


'Met Man en Macht' volgt een aantal families in Ransegem tegen de achtergrond van de nakende gemeenteraadsverkiezingen. In het dorp gaat het er aanvankelijk rustig en stabiel aan toe. Enkele maanden voor de verkiezingen schudt het noodlot Ransegem echter ruw wakker en worden de inwoners meegesleurd in het politieke leven.

Josse De Pauw, bekend van onder meer 'De Kus' en 'De Ronde', vertolkt de burgemeester van het dorp, terwijl Lucas Van den Eynde en Tom Van Dyck de rol van respectievelijk OCMW-voorzitter en eerste schepen op zich nemen. De cast wordt verder aangevuld door onder meer Jan Decleir, Peter Van den Begin, Sara De Roo, Viviane De Muynck en Sven De Ridder. Tom Van Dyck en Tom Lenaerts zijn verantwoordelijk voor het scenario en de regie.

In aanwezigheid van enkele leden van de cast stelden Lenaerts en Van Dyck hun geesteskind vrijdag aan de pers voor. Ze lieten weten heel fier te zijn dat "al die fantastische acteurs wilden meedoen". De reeks verschijnt vanaf maandagavond 28 januari om 21.05 uur op VIER en wordt zonder reclameblokken uitgezonden.

11-01-2013 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voice-coaches 'stelen' elkaars gedumpte kandidaten

Voice-coaches 'stelen' elkaars gedumpte kandidaten

http://oi48.tinypic.com/vy4bco.jpg

Nog welgeteld één week en dan is het zover. Dan begint de tweede reeks van 'The Voice van Vlaanderen'. VTM gaat dan opnieuw op zoek naar de strafste zangstem in onze contreien. Alles blijft zowat bij het oude, behalve één nieuwigheidje bij de 'battles': de 'steals'.


De jury blijft eveneens ongewijzigd, dat wist u al. Ook nu weer zullen Koen Wauters, Jasper Steverlinck, Alex Callier en Natalia elk proberen dé gouden stem van Vlaanderen te vinden. En dat begint met wat The Voice onderscheidt van andere talentenjacht: de 'blind auditions'. Met daarin de kandidaten die de eerste grote schifting eind vorig jaar overleefden, tussen meer dan 6.000 gegadigden. De 'blinds' krijgen we te zien tijdens de eerste zes afleveringen, dat is vanaf volgende week tot 22 februari.

Daarna begeven de 48 uitverkoren kandidaten (12 per coach) zich naar de 'battles' (uitgezonden van 1 tot 22 maart), waar ze strijden voor een plaats in de live shows. Zangduels binnen dezelfde ploeg en hier is er een nieuwtje. De betrokken coach kiest nog altijd zelf met wie hij of Natalia verder wil, maar de drie andere leden van de jury kunnen de ongelukkige afvaller 'oprapen' en in het eigen team stallen. Of beter: 'stelen' of 'stealen', in de tweede voertaal van The Voice.

Het stelen van twee bijna-afvallers is overigens verplicht omdat elk team met acht kandidaten naar de lives moet. Die vinden plaats van 29 maart tot 3 mei, wanneer de uiteindelijke winnaar bekend zal zijn.

11-01-2013 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Critic's Choice Awards kiest 'Argo' als beste film van 2012

Critic's Choice Awards kiest 'Argo' als beste film van 2012

http://oi50.tinypic.com/2ik9w8x.jpg

Awards Season is in volle gang, en onze Hollywoodredactie volgde voor het derde jaar op rij de Critic's Choice Awards vanop de eerste rij, live vanuit Los Angeles. 'Silver Linings Playbook' werd het grote prijzenbeest van de avond, 'Argo' - de film van regisseur Ben Affleck sleepte dan weer de belangrijkste awards in de wacht: die van Beste Film en Beste Regisseur.


De eerste award van de avond - die van Beste Cast - ging naar 'Silver Linings Playbook', waarin onder andere Bradley Cooper, Jennifer Lawrence en Robert De Niro schitteren.De film van regisseur David O. Russell is het prijsbeest van de avond. Zo won 'Silver Linings' ook de prijs voor Beste Komedie, mocht Jennifer Lawrence de award voor Beste Komische Actrice in de wacht slepen en ging Bradley Cooper met het beeldje van Beste Komische Acteur naar huis.

"Je kijkt nu naar een heel gelukkige kerel", steekt Cooper van wal. "Ik werk al sinds het begin van mijn carrièremet fantastische komieken, en dan kreeg ik de kans om in deze film mee te spelen... Mijn personage maakt heel veel dramatische dingen mee die tegelijkertijd komisch geladen zijn. En Jennifer Lawrence... zo vind je er geen twee."

11-01-2013 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel rapport: Savile verkrachtte 34 kinderen en misbruikte 450 anderen

Officieel rapport: Savile verkrachtte 34 kinderen en misbruikte 450 anderen

http://oi49.tinypic.com/1gliwx.jpg

Jimmy Savile had vervolgd kunnen worden als politie en gerecht de slachtoffers met meer ernst behandeld hadden. De Britse tv-presentator verkrachtte in zestig jaar tijd zeker 34 kinderen en randde 450 anderen aan. Het misbruik vond plaats in de BBC-studio's, ziekenhuizen, gevangenissen en zeker één instelling waar terminale zorg centraal staat. Het jongste slachtoffertje was acht jaar oud, een dame van 47 jaar was de oudste. In 73% van de gevallen lag de leeftijd onder achttien jaar. Dat blijkt allemaal uit een rapport dat Scotland Yard en de National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC) samenstelden na drie maanden onderzoek. "Het voelt goed om van dit geheim verlost te zijn", reageerde een van de slachtoffers.


De politie noemt Savile een de ergste Britse verkrachters uit de geschiedenis, en dat terwijl hij met zijn status toch volop in de schijnwerpers liep. "Dat toont aan hoe tragisch de combinatie van kwetsbaarheid en macht kan worden", aldus misdaadonderzoeker Peter Spindler. "Hij kan niet meer vervolgd worden, maar we hopen dat dit rapport de honderden slachtoffers toch enige troost biedt. Ze werden gehoord en we hebben hun klachten serieus genomen. Nu moeten we hieruit leren, zodat zo'n lijdensweg andere kinderen en kwetsbare volwassenen bespaard blijft."

"Sinds deze zaak losbarstte, hebben we veel telefoontjes gekregen in verband met seksueel misbruik", aldus directeur Peter Watt van het NSPCC. "Het probleem is dus niet gestorven met Savile. Positief is dat we zo wel achthonderd andere kinderen konden redden."

"Er bestaat geen twijfel over dat Savile het ook op heel jonge kinderen gemunt en dus was hij een ordinaire pedofiel", vult John Cameron van de kinderbescherming aan. "Hopelijk twijfelt niemand nu nog aan de woorden van een kind als hij/zij het over zo'n zaken heeft." Savile overleed in oktober 2011 op 84-jarige leeftijd, net een jaar voordat het grote misbruikschandaal zou losbarsten.

11-01-2013 om 17:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne: "Lady Gaga, je bent een pestkop"

Sharon Osbourne: "Lady Gaga, je bent een pestkop"

http://oi50.tinypic.com/24exta8.jpg

Sharon Osbourne noemt Lady Gaga in een open brief een pestkop en een aandachtszoekster. Aan de basis van het conflict ligt een bitsige chickfight over overtollige kilo's.


Aan de ene kant van de boksring: Kelly Osbourne, die er recent in geslaagd is twintig kilo kwijt te spelen. Toen Lady Gaga vorig jaar de omgekeerde beweging maakte én in een boerka verscheen, gaf dochterlief haar ongenuanceerde mening. "Volgens mij is ze zwanger, waarom zou ze anders haar lichaam zo verbergen? Dit is trouwens niet de eerste keer dat ze dat doet, haar hele stijl is veranderd." De opmerking kwam Kelly op doodsbedreigingen van verhitte Lady Gaga-fans te staan. "Kelly moet zelfmoord plegen", klonk het onder meer in een tweet. "Ze is een vuile hoer die het verdient om doodgereden te worden of te sterven aan aids."

Aan de andere zijde: de koningin van de wansmaak, die op haar beurt stevig uithaalde. "Het is mijn missie om te streven naar een vriendelijkere wereld. Jij, Kelly, hebt echter een andere weg gekozen", liet Lady Gaga in een open brief weten. "Kijk maar naar je gedrag in je programma 'Fashion Police'. Een en al kritiek, waarbij de klemtoon ligt op schoonheid. Looks zijn echter de hoofdreden om gepest te worden. Je show straalt negativiteit uit, jij en Joan Rivers maken grapjes over beroemdheden alsof we dieren uit de zoo zijn."

En nu doet dus ook Sharon Osbourne haar duit in het zakje. Want aan die doodsbedreigingen aan het adres van haar dochter, daar is nog lang geen eind aan gekomen. "Ik sta perplex van je hypocriete reactie", laat ze op haar Facebookpagina weten. "Ik was er ziek van toen ik je die fameuze vleesjurk tijdens de MTV Music Awards zag dragen. Dode beesten gebruiken om toch maar in de belangstelling te komen, is gewoon weerzinwekkend. Moet je jouw 'kleine monsters' geen respect bijbrengen voor dierenwelzijn?"

"Kijk, ik hoef de keuzes van Kelly niet te verantwoorden naar jou toe. Je gedrag maakt me echter wel duidelijk dat je een hypocriete aandachtszoekster bent. Je bent ook een pestkop, want er zijn 32 miljoen fans die aan je lippen hangen en toch geef je zo'n kritiek op Kelly. Ben je zo wanhopig dat je deze commotie nodig had? Stop ermee om via je fans Kelly en andere beroemdheden te kleineren. Eén woord van jou is genoeg om deze doodsbedreigingen te doen stoppen. Laat me weten of je deze discussie wil verderzetten. Ik ben een open speelveld voor je, liefje." Uit de Gaga-hoek blijft het voorlopig nog stil.

11-01-2013 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling over Matthias Schoenaerts: "Hoop met hem te kunnen samenwerken"

Ryan Gosling over Matthias Schoenaerts: "Hoop met hem te kunnen samenwerken"

http://oi50.tinypic.com/dzw3z5.jpg

Ons nationale acteerwonder, Matthias Schoenaerts, wordt weleens in één adem genoemd met superster Ryan Gosling. Daar wou Sofie Lemaire van Vier meer over weten en ze vroeg de Amerikaanse acteur tijdens een tv-interview naar zijn mening over de succesvolle Antwerpenaar. Enigszins verrassend zei Rosling dat hij hoopt ooit met Schoenaerts te kunnen samenwerken.


Als we de puberale verliefdheid van Sofie Lemaire voor Ryan Gosling even buiten beschouwing laten, viel tijdens haar interview met de ster uit 'Gangster Squad' in de Kruitfabriek vooral diens reactie op de prestaties van Matthias Schoenaerts op.

De voorgeschotelde foto van Schoenaerts zei Rosling aanvankelijk niets maar toen Lemaire de woorden Oscarnominatie en Bull Head liet vallen, ging er wel een lampje branden. "Ha, is hij die kerel? Hij zat ook in 'Rust and Bone', niet? Hij is geweldig", herpakte Rosling zich.

Of hij ook goeie raad had voor zijn 'opvolger', de 'nieuwe Ryan Gosling'? "Zeg hem maar dat die vergelijking mij spijt. Wat erg. Raad heeft hij niet nodig. Hij is geweldig. Die films zijn fantastisch. Ik hoop alleen dat ik ooit met hem kan samenwerken." Met "die films" bedoelt Rosling in de originele versies 'Rundskop' en 'De rouille et d'os'.

Met 'Dood van een Schaduw' van Tom Van Avermaet heeft hoofdrolspeler Matthias Schoenaerts dit jaar overigens opnieuw een Oscarnominatie beet voor beste kortfilm.

Ryan Rosling, die met zijn 32 drie jaar jonger is dan Matthias Schoenaerts, schittert op dit moment zelf naast Josh Brolin en Sean Penn in de indrukwekkende, ijzersterke misdaadfilm Gangster Squad. Die kunnen wij van onze kant dan weer de 'nieuwe Godfather' noemen.

10-01-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé laat stukje borst zien

Beyoncé laat stukje borst zien

http://oi50.tinypic.com/rtgb4i.jpg

En of Beyoncé er weer tiptop uitziet na haar bevalling: de Amerikaanse prijkt boordevol zelfvertrouwen op de cover van 'GQ'. De heren kunnen maar beter genieten van dit stukje borst, want uit de kleren gaan voor een mannenblad doet de vrouw van Jay-Z zelden.


Beyoncé treedt ook -net als in 2009 overigens- op tijdens de inauguratie van president Barack Obama. Ze zal op 21 januari het nationale volkslied zingen, Kelly Clarkson en James Taylor nemen respectievelijk 'My Country Tis of Thee' en 'America The Beautiful' voor hun rekening.

"Vicepresident Joe Biden en ikzelf zijn vereerd met de komst van deze geweldig getalenteerde artiesten. Hun muziek gaat recht naar het hart van de gemiddelde Amerikaan", liet Obama weten.

De 31-jarige zangeres heeft er tijdens de kiescampagne nooit een geheim van gemaakt aan welke kant ze stond. In november schreef ze zelfs een brief, waarin ze Obama prees als inspiratiebron voor de toekomstige generatie. "Elke dag zien we jouw hart en karakter, waardoor we nog meer van onzelf kunnen geven", klonk het onder meer. "Jij bent de leider die ons de goede richting zal uitsturen. Jij bent de reden dat mijn dochter en neef zullen opgroeien in de wetenschap dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Daarom verdien je al mijn respect en bewondering." Ze liet ook een T-shirt ontwerpen om geld in te zamelen voor zijn herverkiezing.

10-01-2013 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Communicatie van paleis lijkt op paniekvoetbal"

"Communicatie van paleis lijkt op paniekvoetbal"

http://oi48.tinypic.com/9ghhg2.jpg

Nadat het Paleis gisteren een communiqué verspreidde waarin gesteld werd, dat men niet op de hoogte was van de beslissing van koningin Fabiola om haar erfenis onder te brengen in een stichting, hebben de advocaten van de koningin vandaag een tekst gepubliceerd waarin de werking van het fonds werd toegelicht. "Dit lijkt op paniekvoetbal", zegt de Belgische royaltywatcher Thierry Weber. "Het paleis had veel beter kunnen anticiperen."


"Als je de reactie analyseert van prins Filip op het boek van Frédéric Deborsu en die van koningin Fabiola op de heisa over haar stichting, dan vallen twee dingen op", zegt Thierry Weber. "De protagonisten werden ertoe gedwongen om snel te reageren, en ze hebben dat ook vrij snel gedaan."

De koninklijke familie lijkt veel meer dan vroeger onder vuur te liggen. "Een taboe lijkt gesneuveld", stelt Weber vast. "De reactie van prins Filip vond ik knap in mekaar zitten, maar ik zou het Paleis toch de raad geven om de communicatie te centraliseren en ook meer pro-actief op te treden."

Privésfeer
Christian Koninckx, professor aan de Vrije Universiteit van Brussel en ook gespecialiseerd in de monarchie, vindt de communicatie van het Paleis helemaal niet problematisch. "Fabiola is niet langer de echtgenote van het staatshoofd en heel deze kwestie situeert zich in de privésfeer", zegt de professor. "Daarnaast is het zo, dat het Paleis verschillende afdelingen heeft: het huis van de koning, van de koningin, de diensten van prins Filip, ... Dat zijn allemaal onafhankelijke entiteiten, zowel op financieel vlak, als op het gebied van communicatie."

Van de kant van het Paleis wordt gesteld, dat "de laatste communiqués van prins Filip en van koningin Fabiola persoonlijke initiatieven zijn. De koningin stond er op om de berichten in de pers over de oprichting van haar fonds snel recht te zetten."

10-01-2013 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears weg bij 'X Factor'

Britney Spears weg bij 'X Factor'

http://oi45.tinypic.com/yjx4l.jpg

Britney Spears stopt als jurylid in de Amerikaanse versie van 'X Factor'. Volgens TMZ heeft ze om professionele redenen zelf de knoop doorgehakt. 'The Hollywood Reporter' meent echter dat de superster de eer aan zichzelf hield nadat ze te horen kreeg dat de bazen haar niet meer voor het volgende seizoen zouden vragen. Televisiezender Fox heeft nog niet op het vertrek van Britney gereageerd.


Versie één: 'Bitbit' is dol op de talentenjacht, maar wil zich in de nabije toekomst op haar muziekcarrière focussen. Ze is zelfs al de studio ingedoken om te werken aan haar achtste album, onder deskundige begeleiding van Will.i.am en producer Hit-Boy. Na de opnames zou Britney zowaar weer op tournee willen. Volgens TMZ loopt Spears 15 miljoen dollar mis door te stoppen met 'X Factor'.

Versie twee: ze zou sowieso haar C4 gekregen hebben omdat Simon Cowell haar commentaren te saai vond. "De makers hebben al plannen gemaakt voor volgend seizoen. Britney en haar entourage beseften dat de kans dat ze mocht terugkeren wel heel klein was", aldus een bron uit de productie. "Hetzelfde geldt voor L.A. Reid trouwens: hijzelf wist maar al te goed dat dit seizoen niet zijn beste was en dus stapte hij zelf op."

Volgens insiders had Britney bovendien veel te vaak pauzes nodig en ontbrak het haar ook aan inlevingsvermogen. Tijdens de live shows keek ze haar eigen kandidaten zelfs amper aan.

10-01-2013 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Taylor Swift krijgt het hard te verduren op People's Choice Awards

Sexy Taylor Swift krijgt het hard te verduren op People's Choice Awards

http://oi47.tinypic.com/2mg6q6s.jpg

Taylor Swift is weer single en dat zal u geweten hebben. Op de rode loper van People's Choice Awards verscheen de Amerikaanse countryzangeres in een gewaagde maar stijlvolle witte jurk. De rode ogen verraadden echter dat de kersverse breuk met Harry Styles allesbehalve verwerkt is.


Toen Swift haar trofee ging ophalen, botste ze echter op het njet van actrice Olivia Munn. "Een beetje stom dat net jij die prijs wint", flapte ze eruit. Een grappige verwijzing was dat naar de gênante ervaring die Taylor drie jaar geleden te slikken kreeg op de MTV Music Awards. Kanye West stormde toen het podium op om duidelijk te maken dat de award eigenlijk naar Beyoncé had moeten gaan. De term 'geKanyed' worden was geboren.

In tegenstelling tot toen reageerde Swift nu wel gevat op de situatie. "Oh God, dit overkomt me nu eens elke keer", lachte ze vlotjes mee. "Bedankt fans, dit is dankzij jullie." Het podium verlaten deed ze op de tonen van... One Direction, de groep van Styles. Nee, het is tegenwoordig geen lachertje om Taylor Swift te zijn...

'The Hunger Games' werd de grote winnaar van de avond met vijf prijzen. Jennifer Lawrence haalde het zelfs als beste actrice van Mila Kunis, Emma Stone, Anne Hathaway en Scarlett Johansson. Katy Perry mocht vier keer juichen. Jason Mraz won de prijs voor beste mannelijke artiest. Maroon 5 werd verkozen tot beste band. Het beste album ('Up all night') en de beste song ('What makes you beautiful') werden volgens het publiek gemaakt door One Direction. Onder meer Christina Aguilera en Alicia Keys deden de zaal daveren met een spetterend optreden. De People's Choice Awards gelden als een opwarmertje voor de Golden Globes en de Oscars.

10-01-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj legt ruzie met Mariah Carey bij: "Dankzij mijn sekstape"

Nicki Minaj legt ruzie met Mariah Carey bij: "Dankzij mijn sekstape"

http://oi49.tinypic.com/2h7q8i1.jpg

Nicki Minaj heeft naar eigen zeggen haar ruzie met Mariah Carey bijgelegd. De popster verklaarde dat tijdens een persconferentie voor het nieuwe seizoen van 'American Idol'. Reden van de verzoening? "We hebben samen naar mijn sekstape gekeken", grapte ze. Een sneer naar de media, die gewag maakten van pikante beelden die gelekt zouden zijn. "Tijd heelt alle wonden", vulde Carey aan.

Toch kon de Amerikaanse popster het niet laten om nog een klap onder de gordel uit te delen. "De ruzie kwam eigenlijk van één kant", klonk het. "Niet waar", riposteerde Nicki.

Daarna sloeg die laatste voor alle veiligheid een zalvende toon aan. "Ik zeg constant lieve dingen over Mariah. Zij is een van mijn favoriete artiesten aller tijden. Dankzij haar is een hele nieuwe generatie zangeressen opgestaan. Dat ik nu samen met haar in de jury mag zitten, is gewoon te gek."

10-01-2013 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne: "Fans Lady Gaga willen dat ik zelfmoord pleeg"

Kelly Osbourne: "Fans Lady Gaga willen dat ik zelfmoord pleeg"

http://oi49.tinypic.com/2mr61ia.jpg

De fans van Lady Gaga zijn duidelijk niet onder de indruk van het gewichtsverlies van Kelly Osbourne. Ze raden haar zelfs aan zelfmoord te plegen omdat ze nog steeds te dik is.


Ruim twintig kilogram is de realityster inmiddels al kwijtgespeeld, maar van haar slechte imago raakt ze niet verlost. "Hoewel ik me nog nooit zo slank en gezond gevoeld heb, blijven ze me een dikke vette hoer noemen. De Lady Gaga-fans zijn de ergste: ze hopen zelfs dat ik verkracht word en mezelf van kant maak. Hier krijg ik al mijn hele leven mee te maken. Ach, ik probeer het gewoon te negeren."

Ironisch genoeg is het net Lady Gaga die de laatste maanden af te rekenen krijgt met overtollige kilo's. Vooral na haar optreden in Amsterdam van vijf maanden geleden barstte de kritiek los. "Ik hou van pasta en pizza", verklaarde de excentrieke zangeres toen. "Ik probeer zoveel mogelijk weg te blijven uit New York. Mijn vader heeft daar een restaurant geopend en telkens als ik daar binnenstap, komen er twee kilo bij."

Na alle commotie ontketende Lady Gaga een lichaamsrevolutie, waarbij ze openlijk uitkwam voor haar eetstoornis. De iets gezettere fans gingen er gretig in mee door het voorbeeld van hun idool te volgen en zichzelf in ondergoed te fotograferen.

10-01-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney en Meryl Streep mogen Golden Globes uitreiken

George Clooney en Meryl Streep mogen Golden Globes uitreiken

http://oi49.tinypic.com/b5iam0.jpg

Meryl Streep en George Clooney mogen zondagavond beeldjes uitreiken op de Golden Globes. De Hollywood Foreign Press, de organisators van de awardshow, kondigde vandaag aan dat ook Jennifer Garner en Debra Messing awards mogen uitreiken tijdens de liveshow.


Verder mogen ook Amanda Seyfried, Jeremy Renner, Kerry Washington, Will Ferrell, Kristen Wiig, Nathan Fillion, Jason Statham en Jennifer Lopez het podium op om een beeldje weg te geven.

De 70ste editie van de Golden Globes Awards, gepresenteerd door Tina Fey en Amy Poehler, vindt aanstaande zondag plaats in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills.

Onze redactie in Hollywood volgt de uitreiking vanop de eerste rij. Het volledige verslag kan u live volgen op onze website.

09-01-2013 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fabiola richt stichting op om erfenis te regelen

Fabiola richt stichting op om erfenis te regelen

http://oi50.tinypic.com/2isvyg0.jpg

Koningin Fabiola heeft een private stichting in het leven geroepen die haar moet toelaten een gepaste regeling uit te werken voor haar erfenis. Dat schrijven de kranten van Sudpresse. De kinderloze Boudewijn en Fabiola hebben geen directe erfgenamen, maar de koningin wil minstens een deel van haar erfenis naar haar directe biologische neven en nichten laten vloeien.


Sinds de dood van koning Boudewijn in 1993 heeft Fabiola volgens de kranten een kleine 27 miljoen euro dotaties ontvangen, maar erfde ze ook nog van haar overleden echtgenoot. Zonder erfgenamen zouden de successierechten op haar fortuin oplopen tot 70 procent, maar de stichting helpt haar daaraan te ontkomen.

Volgens de statuten, die al in het Staatsblad verschenen, heeft de stichting "Fons Pereos" vier doelstellingen. Zo wil ze haar familieleden bijstaan, historische en culturele werken van het koningspaar promoten, bijdragen aan de Astrida Stichting van wijlen koning Boudewijn en katholieke instellingen een duwtje in de rug geven.

De raad van bestuur bestaat naast Fabiola nog uit acht leden. In geval van ontbinding gaan de fondsen naar de Astrida Stichting en een andere private stichting die de koningin in 1999 in Spanje heeft opgezet, luidt het nog.

09-01-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum is 'beest in bed'

Heidi Klum is 'beest in bed'

http://oi50.tinypic.com/29mm64k.jpg

Heidi Klum blijkt een liefhebber te zijn van spannende nachtelijke uurtjes in de slaapkamer. Zo zou het 39-jarige topmodel houden van 'experimentjes' in bed.


In een interview met 'Marie Claire' deze maand vertelt ze dat "het nooit kwaad kan om jezelf eens in sexy lingerie te hijsen en dingen te doen die je normaal niet zou doen. Ik vind het gewoon leuk mijn partner eens te verrassen met iets nieuws, dat houdt het liefdesspel spannend".

Klum heeft tegenwoordig een relatie met met haar lijfwacht Martin Kirsten. Vorig jaar verbrak ze haar relatie met zanger Seal. Ze was zes jaar met hem getrouwd.

09-01-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdadigheid volgens Khloe K.: veil je oud ondergoed

Liefdadigheid volgens Khloe K.: veil je oud ondergoed

http://oi47.tinypic.com/ifbdph.jpg

Je kan dan wel verwachten dat het niet om grauwgewassen Sloggi's of beha's van bij Zeeman zal gaan, maar toch. Khloe Kardashian biedt op eBay haar oude lingerie aan om geld in te zamelen voor de liefdadigheidsorganisatie van haar man Lamar Odom. Die runt Cathy's Kids, een naar zijn overleden moeder Cathy Mercer genoemd fonds dat zich inzet voor kansarme kinderen in New York en Los Angeles.

Zijden nachtkleedjes zitten er tussen, een sportbeha, maar ook een trui en een zonnebril.

Ook Kim
Vorige zomer zette Khloe, die met haar zussen Kim en Kourtney ook de boetiek Daash runt, zette vorige zomer haar eigen online klerenwinkel op. Kim heeft ook haar eigen eBay-winkel via dewelke ze vorig jaar een deel van haar kleerkast verkocht. Een deel van die opbrengst schonk ze aan kerkelijke liefdadigheidsinstellingen.

Kinderwens
Misschien doet Khloe haar lingerie van de hand omdat ze binnenkort een maatje meer zal hebben. Khloe windt er geen doekjes om dat ze voor het eind van dit jaar zwanger wil raken zodat haar baby en die van zus Kim later samen zouden kunnen spelen.

Enkele maanden geleden heette het nog dat Khloe haar kinderwens had opgeborgen nadat ze co-presentatrice van 'The X Factor' werd. Maar of haar contract al dan niet verlengd wordt, Khloe is stellig van plan terug vruchtbaarheidsbehandelingen te ondergaan. "Niet dat ze jaloers is op Kim, eerder geïnspireerd", aldus een vriendin van de 28-jarige brunette.09-01-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster trekt in bij Charlie Sheen

Pornoster trekt in bij Charlie Sheen

http://oi47.tinypic.com/20k7qzk.jpg

Sinds oktober vermaakt Charlie Sheen (47) zich met de 24-jarige pornoster Georgia Jones, bij de kenners van het genre geroemd om lesbische verzetjes. Dat blijkt zo goed mee te vallen dat de brunette in Los Angeles intrekt bij Sheen.


Volgens TMZ is Charlie bijzonder gesteld op Georgia omdat ze enkel in de lesbische afdeling van de pornowinkel terug te vinden is, in tegenstelling tot zijn vorige 'godin', Bree Olson.

Vrienden van de losgeslagen acteur zeggen dat hij nooit zo serieus geweest is over een vrouw sinds hij twee jaar geleden per sms gedumpt werd door Bree.

09-01-2013 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson kostte 1.200 euro per seconde op tv

Pamela Anderson kostte 1.200 euro per seconde op tv

http://oi50.tinypic.com/2cf4p05.jpg

Voor de producenten van de Britse tv-show 'Dancing on Ice' was de deelname van Pamela Anderson een dure grap. De voormalige Baywatchster wist vooraf te bedingen dat ze 184.000 euro zou krijgen, ongeacht hoe lang ze in de show bleef. Na de eerste aflevering lag ze er al uit.


In totaal was de blondine nog geen drie minuten op televisie, wat neerkomt op ruim 1.200 euro per seconde.

Borst uit jurkje
Bazen van de show waren met stomheid geslagen toen Pam bij de slechtste twee belandde omdat haar dans verkeerd ging nadat een van haar borsten uit jaar jurkje was gefloept. De jury stemde haar unaniem weg.

"Pammy is de grootste ster die we de afgelopen jaren in de show hebben gehad en we hoopten dat ze week na week miljoenen kijkers zou trekken", zegt een bron bij de show.

"Het is een ramp"
Pamela's partner vloog speciaal naar Amerika voor een wekenlange training met de 45-jarige ster. "We moesten eerste klas vluchten boeken en dure accommodaties regelen voor het geval ze de finale zou halen. We hebben zo'n 150.000 pond uitgegeven en Pammy is er maar een week in gebleven. Het is een ramp."

Tijdens haar optreden zondagavond vielen Pamela's borsten uit haar jurkje waardoor ze alle controle kwijtraakte. "Ik vind het zo erg voor mijn schaatspartner Matt. Ik struikelde en mijn borsten vielen eruit. Zoals altijd in mijn leven", zei ze na afloop. Via Twitter bood ze haar excuses aan. "Bedankt voor alles. Sorry dat ik eruit ben gestemd. Mijn jurk ging los. Ik ben er kapot van."

09-01-2013 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper stelt tournee uit wegens rugproblemen

Els De Schepper stelt tournee uit wegens rugproblemen

http://oi45.tinypic.com/250s0bd.jpg

Els De Schepper moet omwille van rug- en nekklachten haar hele voorjaarstournee 'Feest' verplaatsen naar eind 2013. Daarbij zit ook de voorstelling in het Antwerpse Sportpaleis. De comedienne had eind november een licht auto-ongeval en onlangs traden er complicaties op. Ze had ook voordien al jaren last van hoofd-, rug- en nekpijn na een skiongeval.


"Na uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis moet Els op doktersadvies haar rug een aantal maanden laten rusten", aldus haar management. De Schepper wil naar eigen zeggen eerst volledig herstellen voor ze aan haar tournee begint, des te meer omdat het om een soort 'best of' gaat.

"Het zou meer dan zonde zijn om net de meest hilarische stukken uit mijn carrière niet te kunnen tonen", aldus de actrice en cabaretière. De voorstellingen zouden onder meer paaldansacts en andere fysiek uitdagende capriolen inhouden, en daar is De Schepper momenteel niet toe in staat.

De 'Feest'-voorstelling in het Sportpaleis van zaterdag 23 maart wordt omgevormd tot twee avonden in de Lotto Arena op donderdag 12 en vrijdag 13 december, aangezien in de Sportpaleiskalender geen geschikte datum meer kon gevonden worden. Iedereen die al tickets had gekocht, zal volgens De Scheppers management persoonlijk gecontacteerd worden.

09-01-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye op 'babymoon' in Parijs

Kim en Kanye op 'babymoon' in Parijs

http://oi49.tinypic.com/x4rd68.jpg

Kim Kardashian en Kanye West zijn momenteel op 'babymoon' in Parijs. Gisteren bezochten ze onder meer de Eiffeltoren en gingen ze samen shoppen, of wat dacht u?


Volgens een bron in USMagazine wilden de twee na de aankondiging van haar zwangerschap "een weekje chillen". Hun uitstapje wordt een 'babymoon' genoemd, naar analogie met een 'honeymoon' of huwelijksreis.

09-01-2013 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper tweet zijn eigen zelfmoord

Rapper tweet zijn eigen zelfmoord

http://oi45.tinypic.com/alna7m.jpg

Rapper en MTV-ster Freddy E (22) heeft afgelopen weekend in zijn huis in Seattle zelfmoord gepleegd. Zijn laatste momenten deelde hij met zijn volgers op Twitter.


Relatieproblemen met collega-rapper Honey Cocaine lijken achter de dramatische zelfmoord te zitten. "Als er een God is dan roept hij me terug naar huis", begint de treurige reeks tweets op 5 januari. Zijn allerlaatste schrijfsel luidde "Het spijt me".

In eerste instantie konden zijn bijna 130.000 volgers op Twitter niet geloven dat Freddy werkelijk zelfmoord had gepleegd. Zij dachten eerder aan een publiciteitsstunt. Later die dag bevestigden de ouders van Freddy E echter dat hij zichzelf met een geweer had doodgeschoten.

Een geschokte Honey Cocaine ontkent op Twitter dat zij de de reden van de zelfmoord van haar vriend was. "We hadden een band, ik was er altijd voor hem. We waren als Bonnie and Fucking Clyde."

09-01-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela uit schaatsshow nadat borsten uit jurkje vallen

Pamela uit schaatsshow nadat borsten uit jurkje vallen

http://oi45.tinypic.com/2a76c81.jpg

Helaas voor Pamela Anderson was haar schaatsavontuur maar van korte duur. Al in de eerste aflevering van het programma Dancing on Ice moest de blondine de wedstrijd verlaten en volgens haar komt dat door haar borsten. Dat schrijft The Sun.


Tijdens haar optreden op zondagavond vielen haar borsten uit haar kleine jurkje en daardoor was ze alle controle kwijt. "Ik vind het zo erg voor mijn schaatspartner Matt. Ik struikelde en mijn borsten vielen eruit. Zoals altijd in mijn leven."

Eerder op de avond vroeg Pamela haar volgers op Twitter nog om voor haar te stemmen. En later verontschuldigde zij zich. "Bedankt voor alles. Sorry dat ik eruit ben gestemd. Mijn jurk ging los. Ik ben er kapot van."

08-01-2013 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie Spice Girls afgeblazen door ruzie tussen Posh en Ginger

Reünie Spice Girls afgeblazen door ruzie tussen Posh en Ginger

http://oi45.tinypic.com/anow0j.jpg

De reünie van de Spice Girls gaat niet door. Victoria Beckham heeft roet in het eten gegooid, weet The Mirror.


Na weken van ruzies achter de schermen, zijn plannen voor een nieuw album en een wereldtournee van de dames van tafel geveegd door Posh Spice. En daar is Geri Halliwell bepaald niet gelukkig mee. Victoria's nee tegen een reünie heeft Geri doen koken van woede. De twee praten niet langer met elkaar.

Risico
Behalve Geri waren ook Mel B., Mel C. en Emma Bunton in voor een reünie. "Geri wil dat de meisjes weer zo snel mogelijk op tournee gaan", zegt een insider. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. "Een tournee zonder Victoria is een groot risico. Ze mag qua zang dan niet zo veel toe te voegen hebben, ze heeft meer in te brengen dan mensen denken."

Manager
Zo haalde Victoria voor het optreden tijdens de Olympische Spelen de choreograaf van Madonna binnen. Ook regelde ze een boel outfits, samen met Dolce & Gabbana. Manager Simon Fuller ziet een reünie, ondanks het enthousiasme van de andere meiden, niet zitten zonder Victoria.

08-01-2013 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim en Kanye kopen villa van 8,4 miljoen

Kim en Kanye kopen villa van 8,4 miljoen

http://oi45.tinypic.com/1zn4rp1.jpg

Met hun eerste kindje op komst, leek het Kim Kardashian en Kanye West wel een goed idee om maar eens een gezamenlijk stulpje aan te schaffen. Volgens TMZ betaalden de twee liefst 8,4 miljoen euro voor hun nieuwe onderkomen.


Maar daar krijg je dan ook wat voor. De villa, gelegen in een goed beveiligde buurt in Bel Air, telt 1300 vierkante meter. Naar verluidt gaan de twee het huis zelf in Italiaanse stijl inrichten.

Er zouden een fitnessruimte, een bioscoop, een schoonheidssalon, een bowlingbaan, een basketbalveld en een binnen- en buitenzwembad gepland staan.

Nieuwe buren van Kim en Kanye worden onder anderen Jennifer Aniston, Chris Paul en Joe Francis.


08-01-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zwangere Kate zoekt steun bij Victoria Beckham"

"Zwangere Kate zoekt steun bij Victoria Beckham"

http://oi45.tinypic.com/xgfapz.jpg

Nu Kate zwanger is, vindt ze veel steun bij haar vriendin Victoria Beckham. Dat vertelt een bron aan Now Magazine. "Victoria heeft haar beloofd om haar door haar zwangerschap heen met van alles te helpen."


Victoria, die zelf vier kinderen heeft, is een bron van inspiratie voor de vrouw van prins William. "Kate heeft veel bewondering voor Victoria en voor alles wat ze heeft bereikt", gaat de insider verder. "Ze wil graag een moeder zijn die ook hard werkt en daarom wil ze van Victoria weten hoe zij dat doet."

De voormalig Spice Girl zal de 29-jarige Kate ook advies geven over hoe ze zich moet kleden tijdens haar zwangerschap. Ze is zelfs bereid om een deel van haar collectie te vermaken zodat Middleton het ook kan dragen.

Het Engelse magazine schrijft dat de twee koppels binnenkort gaan eten om hun kennis uit te wisselen.

08-01-2013 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams gaan huis huren in Londen

Beckhams gaan huis huren in Londen

http://oi48.tinypic.com/35akncz.jpg

David en Victoria Beckham staan op het punt met hun vier kinderen de VS te verlaten en opnieuw in Groot-Brittannië te komen wonen. Ze zijn al op huizenjacht geweest in de betere buurten van Londen, maar gezien Davids onzekere voetbalcarrière opteren ze er nu voor een huis in de Britse hoofdstad te huren.

"David wil nog wat blijven meedraaien aan de voetbaltop en ze zijn allebei dol op hun huis in Los Angeles, dus besloten ze dat het geen zin had nog een superduur huis te kopen", aldus een bron in The Sun.

David wordt sinds hij zijn vertrek bij LA Galaxy aankondigde aan Britse, Franse en Chinese clubs gelinkt. Hun zonen zijn inmiddels ingeschreven in een privéschool in Londen.

08-01-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Savile misbruikte ook doodzieke kinderen

Jimmy Savile misbruikte ook doodzieke kinderen

http://oi50.tinypic.com/2j26slg.jpg

Voormalig BBC-presentator Jimmy Savile heeft zich ook vergrepen aan terminaal zieke kinderen. Dat blijkt uit een nog te verschijnen politierapport, waaruit de Britse media citeren. Kort na zijn overlijden in oktober 2011 raakte al bekend dat Savile in de jaren '70 tal van kinderen misbruikte.


Dat deed hij in zeker 13 jeugdinstellingen, scholen, gevangenissen en een ziekenhuis. Savile kwam er vaak over de vloer omdat hij naast zijn presenteerwerk bij de Britse publieke omroep veel aan liefdadigheid deed.

De zaak kwam aan het rollen na een televisiedocumentaire op de zender ITV. Sindsdien hebben zich 589 mensen bij de politie gemeld met klachten over Jimmy Savile.

De meeste klachten gaan over handtastelijkheden. Ruim dertig slachtoffers zeggen door hem te zijn verkracht.

08-01-2013 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber en Harry Styles vechten tattoo-oorlogje uit

Justin Bieber en Harry Styles vechten tattoo-oorlogje uit

http://oi47.tinypic.com/2re46co.jpg

Justin Bieber en Harry Styles lijken wel een tattoo-oorlogje uit te vechten. Het eerste popidool pakte dit weekend uit met het logo van een Canadese ijshockeyploeg op zijn schouder, als eerbetoon aan zijn overleden grootvader. "Mijn opa bracht me daar elke vrijdagavond naartoe, deze is voor jou", schreef hij erbij.

Vorige week liet Bieber nog de drie rozen rond de biddende handen op zijn linkerkuit zien. En vorige maand liet hij een uil op zijn linkervoorarm zetten. Daarnaast pronken er nog een kroontje (borst), het Japanse Kanji-teken voor muziek (rechterarm), het woordje 'Believe' (linkerarm), een vogel (heup) en het Hebreeuwse woord voor Jezus (ribbenkast) op zijn lichaam.

Klein bier is dat echter nog met de zowat dertig tattoo's die het lichaam van Styles 'sieren'. Beide jongeheren zijn nog maar achttien jaar oud, waar zal dat eindigen?

08-01-2013 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt lapt ban aan zijn laars en gaat naar China

Brad Pitt lapt ban aan zijn laars en gaat naar China

http://oi49.tinypic.com/1zc0i0z.jpg

Brad Pitt is van plan naar China te reizen. Dat maakte hij bekend op zijn Sina Weibo account, de Chinese versie van Twitter. Wegens zijn hoofdrol in de film 'Seven Years in Tibet' uit 1997 mag Pitt het land niet in.


Gisteren plaatste Pitt zijn eerste bericht op de Chinese sociale netwerksite: "Het is waar. Ja, ik kom".

Het bericht werd vervolgens 31.000 keer gedeeld en zorgde voor 14.000 commentaren, veelal van geschokte fans.

Zaken of plezier?
Omdat in de film de Chinese onderdrukking van Tibet werd geportretteerd, kreeg Pitt destijds een ban opgelegd. Het is nog onbekend of Pitt voor zaken dan wel voor het plezier het land wil bezoeken.

Met Kerstmis was Pitt met Angelina Jolie nog op de Turks en Caicos eilanden, waar de twee naar verluidt getrouwd zouden zijn. Hun zes kinderen waren er bij, naast nog 16 andere familieleden waaronder Pitts ouders Jane en Bill. Er waren ook twaalf kindermeisjes meegereisd.

08-01-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction worden 'bloedbroeders': wie opstapt, snijdt anderen in de beurs

One Direction worden 'bloedbroeders': wie opstapt, snijdt anderen in de beurs

http://oi45.tinypic.com/28qsro5.jpg

Het contract dat Harry, Louis, Liam, Niall en Zayn van One Direction tekenden, heeft veel weg van de bloedbroedershanddruk die vroeger op de speelplaats gemaakt werd. Indien één van hen de groep verlaat, lopen ze alle vijf evenveel geld mis. Zo hebben ze alle vijf een goede reden om samen te blijven. Tenminste voor de komende drie jaar en evenveel albums.


Pas na drie jaar zullen de razend populaire tieners het leeuwendeel uitbetaald krijgen door hun platenlabel Sony. Indien één van hen voor die datum de groep verlaat, lopen ze alle vijf miljoenen mis. Hoewel de vijf het vooralsnog goed met elkaar kunnen vinden, zal dit contract hen aansporen dat ook zo te houden.

Het gerucht doet de ronde dat Zayn het bijzonder moeilijk heeft met de aanhoudende media-aandacht, maar hij zou zijn maten nooit teleurstellen door op te stappen. Nog voor zijn breuk met Taylor Swift was Harry de man die het vaakst werd getipt om een solocarrière te beginnen, maar dit contract zal hem wel twee keer doen nadenken.

Bovendien gaat het hen voor de wind. De video van hun nieuwe single 'Kiss You' is pas gisteravond om 8 uur online gezet en was vanmiddag al 5 miljoen keer bekeken.

Op 23 februari starten ze hun wereldtournee, hun volgende single wordt een cover van Blondie's 'One Way Or Another'.

08-01-2013 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Veel actrices ongezond dun"

"Veel actrices ongezond dun"

http://oi45.tinypic.com/faczds.jpg

Een hoop actrices zijn veel te dun. En dat heeft alles te maken met de obsessie van de acteerwereld voor het gewicht van vrouwen, vindt Zooey Deschanel (foto) volgens Digital Spy.


De actrice deed haar uitspraken in de Amerikaanse Glamour. "Actrices zijn de afgelopen jaren echt dunner geworden", zegt ze. "Vrouwen die ik vroeger bewonderde, zoals Diane Keaton en Meryl Streep, waren allemaal mooi en dun, maar niet te dun. Er zijn veel actrices die ongezond dun zijn, veel, veel te dun."

Zooey is bang voor het signaal dat de dunne actrices verspreiden. "Welke boodschap geven ze aan jonge meisjes? Moet je er zo uitzien om succesvol te zijn? Dat is niet waar. Je hoeft er niet uit te zien alsof je anorexia hebt om succesvol te zijn in Hollywood."

07-01-2013 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Beasts of the Southern Wild' verkozen tot beste film

'Beasts of the Southern Wild' verkozen tot beste film

http://oi50.tinypic.com/15qvjvl.jpg

De Belgische filmcritici vinden 'Beasts of the Southern Wild' van de Amerikaanse regisseur Benh Zeitlin de beste film. "Een prachtig debuut van een veelbelovende filmmaker", zegt de Unie van de filmkritiek (UFK), die de prent de 'Grote Prijs 2013' toekende.


De beroepsvereniging van Belgische filmcritici koos voor de debuutfilm van Benh Zeitlin "voor zijn originele benadering, zijn indringende vertolkingen, voor zijn geest van weerstand tegen de bestaande conventies, en zijn kracht om de realiteit te mengen met de verbeelding", klinkt het.

De visueel sterke film toont het verhaal van het zesjarig meisje Hushpuppy. Zij woont samen met haar alcoholistische vader, die gefocust is op overleven, in de 'badkuip'. In dat moerasgebied aan de kust van de zuidelijke Amerikaanse staat Louisiana, bevindt zich het geïsoleerde eiland waar het meisje woont.

Andere prijzen
'Beasts of the Southern Wild' viel reeds op tal van filmfestivals in de prijzen, onder meer in Cannes, Deauville en op verschillende Amerikaanse festivals zoals het Sundance festival voor de onafhankelijke film. In Cannes won Benh Zeitlin de Gouden Camera voor het beste debuut. De prent debuteerde half december in de Belgische filmzalen.

De Grote Prijs van de UFK wil de publieksaandacht vestigen op de film die het meest bijdraagt tot de verrijking van de filmkunst.

07-01-2013 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rafael van der Vaart belt nog paar keer per dag met Sylvie

Rafael van der Vaart belt nog paar keer per dag met Sylvie

http://oi48.tinypic.com/i6y0qq.jpg

Rafael van der Vaart en zijn vrouw Sylvie bellen nog steeds een paar keer per dag met elkaar. Dat beweert althans de Duitse krant Bild.


De twee lieten bij de bekendmaking van hun scheiding expliciet weten nog steeds van elkaar te houden en elkaar te respecteren. Daarbij zullen veel gesprekken ongetwijfeld gaan over hun zoontje Damián, die deze dagen veel onder de hoede van zijn kindermeisje bivakkeert als zijn moeder, gevolgd door hordes paparazzi, uit winkelen of sporten gaat met haar hartsvriendin Sabia Boulahrouz.

Eenpersoonskamer
Rafael heeft speciaal een eenpersoonskamer gekregen op trainingskamp in Abu Dhabi, zodat hij ongestoord kan bellen. Het doet hem goed om deze roerige dagen onder zijn HSV-collega's te zijn, vertelt hij de krant. Ze vormen zijn plaatsvervangende familie. Sinds het beruchte feestje in de nieuwjaarsnacht, de klap en zijn aangekondigde scheiding van Sylvie, is de middenvelder in het Midden-Oosten.

"HSV zeer dankbaar"
"Ik ben HSV zeer dankbaar. Ze helpen me waar ze kunnen. Ik kan me hier volledig op mijn beroep concentreren. Dat doet me goed," tekent de krant op uit zijn mond. Keeper René Adler steekt hem een hart onder riem. "Het is geen makkelijke en mooie tijd voor Rafa. Voetbal is een goede afleiding. Hij heeft onze volledige steun."

07-01-2013 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminaal zieke fan mag nieuwe Star Trek vlak voor dood zien

Terminaal zieke fan mag nieuwe Star Trek vlak voor dood zien

http://oi45.tinypic.com/1pgt4g.jpg

'Star Trek'-regisseur J.J. Abrams heeft de afgelopen week de laatste wens van een ernstig zieke Star Trek-fan ingewilligd. De 42-jarige Daniel Craft mocht vlak voordat hij zaterdagnacht stierf als een van de eerste mensen ter wereld de nieuwe Star Trek-film 'Into Darkness' zien. De film gaat pas eind mei officieel in première.


Regisseur Abrams benaderde Daniel Craft nadat op internet het nieuws verscheen dat de doodzieke fan met veel moeite naar de bioscoop was gegaan omdat daar een negen minuten durende preview van 'Into Darkness' te zien zou zijn. Abrams en producent Damon Lindelof zochten contact met de doodzieke Craft en bezochten hem vervolgens thuis. Zij hadden een dvd bij zich met een ruwe versie van de nieuwe film, die hij samen met zijn vrouw mocht zien.

Drie dagen later overleed Craft. Het nieuws verspreidde zich het afgelopen weekend als een lopend vuurtje over internet, waar Abrams en Lindelof alom worden geprezen voor hun onbaatzuchtige geste.

07-01-2013 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Douane ziet Emma Watson aan voor kind

Douane ziet Emma Watson aan voor kind

http://oi50.tinypic.com/16qrv4.jpg

Emma Watson is onlangs op de luchthaven in New York aangezien voor een minderjarige. De 22-jarige Britse Harry Potter-actrice werd door douanebeambten staande gehouden omdat ze zonder begeleiding het land zou willen binnenkomen.


Watson twitterde over het incident: "Een onbegeleide minderjarige? Ik? Paspoortcontrole: Waar is jouw begeleider? Ik: Ik ben 22!!! #draagnooitmeereenrugzak. Het treurige hieraan is dat het niet de eerste keer is."

Een bron vertelt tegenover People: "Emma voelde zich vernederd. Niet alleen omdat ze niet werd herkend, maar vooral omdat ze werd aangezien voor een kind. Het was al met al een genante vertoning. Gelukkig kon ze er later om lachen."

07-01-2013 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glashelder en uitermate levendig: 'Finding Nemo' verovert bioscoopzalen in 3D

Glashelder en uitermate levendig: 'Finding Nemo' verovert bioscoopzalen in 3D

http://oi48.tinypic.com/10f0x7n.jpg

'Finding Nemo' komt na tien jaar opnieuw in de bioscoopzalen. Waarom, vraagt u zich af? Pixar bokste zijn eigenste 'dream team' in elkaar om de kaskraker uit 2003 om te zetten naar 3D. Dat het eindresultaat verbluffend is, is een understatement. De animatiefilm werd zo bewerkt dat de beelden nog levendiger én buitengewoon glashelder zijn. HLN.be kreeg vorige zomer als eerste de 3D-versie te zien in de Pixar studio in San Francisco, waar we de makers van 'Finding Nemo 3D' ontmoetten om er over hun nieuwste project te praten. "'Finding Nemo' ziet er beter uit dan ooit. Hoe was het voor jullie, als makers van de 3D-versie, om de animatiefilm voor het eerst in 3D te zien?"


Joshua Hollander (Hoofd van de 3D-productie): "Ik was zwaar onder de indruk toen ik het voor de eerste keer zag. Het was me de eerste vijf minuten helemaal ontgaan dat mijn team en ik in de zaal zaten om de film te bekritiseren. Ik was gewoon zo trots en blij met het resultaat. Het is in de eerste plaats een prachtige film en we wisten dat het ook in 3D er 'cool' zou uitzien, maar ik had geen idee dat het er zo goed zou uitzien."

Bob Whitehill (Stereoscopic supervisor): "Ik kreeg kippenvel toen ik de scène zag waarin Marlin het eitje vasthoudt en zegt: 'Nemo, ik zorg ervoor dat jou nooit iets zal overkomen'. De camera baant zich vervolgens een weg door het rif, en dat deed me denken aan hoe sterk de originele film is en hoe hard we wel niet aan de 3D-versie hebben gewerkt. Ik wist dat we iets speciaals in handen hadden toen we die twee elementen met elkaar gingen combineren."
 
"Wat hadden de collega's bij Pixar te zeggen over de film?"

Hollander: "Iedereen keek er al heel lang naar uit en het is gewoonweg een heel leuke film om naar te kijken. We hebben er anderhalf jaar aan gewerkt, en ons team had meteen het gevoel dat het resultaat verbluffend ging zijn. De mensen bij Pixar wisten dat we aan een 3D-versie van 'Finding Nemo' aan het werken waren, maar er waren maar een aantal mensen die de beelden ook effectief hadden gezien. Toen Andrew Stanton (regisseur 'Finding Nemo', nvdr), Lee Unkrich (co-regisseur), John Lasseter (hoofd van Pixar) en steeds meer en meer mensen de film te zien kregen, werden we overladen met positieve reacties. Iedereen keek er zo erg naar uit. Het is een enorm aangenaam avontuur geweest voor ons."

Whitehill: "Wat zo leuk is om een 3D-versie aan de oorspronkelijke regisseurs te tonen, is dat ze al jaren niet meer met de film zijn bezig geweest. Ze hebben het nu extreem druk met andere en nieuwe projecten en ze hebben nu heel andere dingen aan hun hoofd. Wanneer je deze animatiefiguren dan opnieuw tot leven kan brengen met behulp van een nieuw medium én wanneer je het resultaat aan hen kunt laten zien, dan zie je echt dat ze daar heel erg van genieten."

"Hoe moeilijk was het om 'Finding Nemo' in 3D om te zetten?"

Hollander: "De grootste uitdaging was om alle originele beelden terug te vinden. De software die we destijds gebruikten om de originele versie te maken, bestaat niet meer. We hebben heel diep in ons digitale archief moeten graven om de stukken terug te vinden die zowel met de nieuwe als met de oude software werken."

Whitehill: "Er waren heel veel bestanden die we niet konden terugvinden. Ofwel konden we ze gewoon niet vinden ofwel werden ze op een nieuwe locatie opgeslagen waar we niets van afwisten, dus dat was de volgende grote uitdaging."

07-01-2013 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin belt Selena honderd keer per dag

Justin belt Selena honderd keer per dag

http://oi46.tinypic.com/2ytxlvk.jpg

Justin Bieber kan het maar niet verkroppen dat Selena Gomez hem vlak voor nieuwjaar de laan uitstuurde. Hij belt de actrice constant en smeekt haar hem terug te nemen.


Een bron in HollywoodLife.com: "Justin is wanhopig en gedraagt zich zielig. Hij belt haar honderd keer per dag maar zij neemt niet op".

"Selena en Justin vlogen naar Mexico om er nieuwjaar te vieren, maar op 30 december hadden ze een hevige ruzie en maakte zij een eind aan hun relatie. Selena vloog diezelfde dag al terug naar Los Angeles, Justin een dag later. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer ontmoet".

Een vriend verklaarde onlangs: "Justin en Selena zijn lang samen geweest. Ze houden van elkaar en zullen altijd om elkaar blijven geven, maar het werkt gewoon niet tussen die twee. Ze zijn het voortdurende geruzie en de daaropvolgende verzoeningen beu. Ze beginnen eindelijk in te zien dat hoe hard ze ook proberen, het nooit zal lukken".

07-01-2013 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger en presentator Bart Van den Bossche overleden

Zanger en presentator Bart Van den Bossche overleden

http://oi49.tinypic.com/2v8pnhu.jpg

De Vlaamse zanger en presentator Bart Van den Bossche is overleden aan een hartaderbreuk bij hem thuis. Van den Bossche werd 48 jaar.


Van den Bossche groeide op in Kortrijk en studeerde aan het Conservatorium van Brussel en aan Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Bekende hits zijn 'De Heuveltjes Van Erika' en 'Boem', een bewerking van 'Boum' van de Franse chansonnier Charles Trenet. Naast zijn eigen songs schreef hij liedjes voor onder meer Dana Winner, Bart Kaëll en De Pita Boys.

Later presenteerde hij ook programma's op Radio 2 en tv-programma's zoals 'Videodinges' en 'Puzzeltijd'. Van den Bossche was daarna nog een tijd belspelpresentator, maar raakte zijn job kwijt nadat het bedrog van deze spelletjes werd blootgelegd in het programma 'Basta'. In 2011 won hij het VTM-programma 'Masterchef'.

07-01-2013 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noémie Happart gekroond tot Miss België 2013

Noémie Happart gekroond tot Miss België 2013

http://oi49.tinypic.com/oh5zzm.jpg

Noémie Happart mag een jaar lang de titel en het kroontje van Miss België dragen. Na een afvallingsrace haalde zij het vanavond van negentien andere meisjes in de finaleshow in het Casino van Knokke-Heist.


De nieuwe Miss België is 19 en komt uit het Waalse Grâce-Hollogne. Na een korte presentatie werd ze al Miss Sport en verzekerde ze zich snel van een stek in de top 15. Valérie Smal als Beach Babe, Astrid Vandenberghe als Miss Social Media, Kelly Gheerardyns als Miss Talent en Rani Dehenain als Miss Charity verzekerden zich met kleinere bekroningen ook van een plaatsje in de top 15.

07-01-2013 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham inspireert zwangere Kim Kardashian

Victoria Beckham inspireert zwangere Kim Kardashian

http://oi49.tinypic.com/28ciwyx.jpg

Kim Kardashian weet precies bij wie ze moet aankloppen als het om hippe zwangerschapsmode gaat: Victoria Beckham. "Ze wil er op en top uit blijven zien", aldus een insider.

De 32-jarige realityster die samen met Kanye West een baby verwacht, wil de beste geklede zwangere vrouw van Los Angeles worden, eigenlijk precies zo als Posh Spice toen zij zwanger was. "Nu ze steeds dikker gaat worden, volgt ze de stijl van Posh op de voet."

Ook mama Kim bemoeit zich met de kledingkeuze van haar beroemde dochter. "Kim en haar moeder Kris Jenner hebben urenlang foto's bekeken om te zien wat Victoria droeg tijdens haar zwangerschappen."

06-01-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: "One Direction kan muziekwereld beheersen zoals Spice Girls"

Robbie Williams: "One Direction kan muziekwereld beheersen zoals Spice Girls"

http://oi45.tinypic.com/2q0vibn.jpg

Robbie Williams is lovend over One Direction. Volgens de zanger kunnen ze de muziekwereld gaan beheersen net als de Spice Girls voorheen. "Ze hebben dezelfde kracht als die meiden destijds", aldus Robbie tegen The Sun.


Normaal gesproken zou de wereldster wel enig advies willen geven betreffende het versieren van vrouwen, maar voor Harry Styles heeft hij geen tips. "Hij is een vrouwenmagneet zoals ik nog nooit gezien heb. Ik denk niet dat Harry tips van mij nodig heeft."

"Hij is verleidelijk, net als One Direction. Ik was op mijn 18e niet zoals hij nu al. Dat overkwam mij helaas niet", aldus Robbie.

06-01-2013 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Taylor Swift waarschuwt Harry Styles

Vader Taylor Swift waarschuwt Harry Styles

http://oi46.tinypic.com/28grviw.jpg

De vader van Taylor Swift heeft even een hartig woordje gesproken met Harry Styles. Een bron laat aan The Sun weten dat papa Swift zijn nieuwe schoonzoon Harry Styles heel aardig vindt, maar hij wil dat de twee het wat rustiger aan gaan doen.

Volgens de insider is het duidelijk dat de twee helemaal gek zijn van elkaar, ze zouden zelfs al over trouwen praten. "Haar vader wil niet dat het koppel net zo snel uit elkaar gaat als dat ze elkaar hebben leren kennen. Taylor zou dan gebroken achterblijven."

Na het gesprek vlogen de twee tortelduifjes naar de Britse Maagdeneilanden, om te genieten van een romantische vakantie. De krant schrijft dat dit al hun derde tripje is sinds ze drie maanden geleden begonnen met daten.

06-01-2013 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft geen zin in Baywatch-film

Pamela Anderson heeft geen zin in Baywatch-film

http://oi48.tinypic.com/29wqscp.jpg

Helaas voor alle fans van Baywatch die zich verheugden op een film over de serie waarin Pamela Anderson te zien zou zijn. De blonde actrice ziet de film namelijk helemaal niet zitten. "Ze hebben me wel gevraagd, maar ik wil Baywatch liever laten zoals het was. Ik vind dat films soms de series waarop ze gebaseerd zijn verpesten", aldus Pamela.


En dat is niet de enige reden voor Anderson om neen te zeggen tegen de productie. "Ik wil ook niet de rol van moeder spelen en dat iemand anders dan de rol van CJ heeft."

David Hasselhoff heeft al wel laten weten in de film terug te keren als zichzelf. Onlangs werd bekend dat er een regisseur is gevonden om de film te maken: Robert Ben Garant. Het script wordt geschreven door Peter Tolan, die eerder onder meer de komedies Analyse This en Bedazzled schreef.

06-01-2013 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles weer koek en ei tussen Sofia Vergara en verloofde

Alles weer koek en ei tussen Sofia Vergara en verloofde

http://oi49.tinypic.com/2058jh2.jpg

Na het tumultueuze begin van 2013, waarbij Sofia Vergara was 'aangevallen' door haar verloofde Nick Loeb, lijkt alles weer koek en ei tussen de twee. Sofia en Nick trokken enkele dagen naar het strand waar ze in elkaars nabijheid van de zon genoten.


Echt rustig kon je het uitje door de nabijheid van de paparazzi niet noemen: die waren bovenmatig geïnteresseerd in het koppel en legden elke beweging vast.

Niet dat er veel te zien was: Nick en Sofia lagen op ligzetels in de zon in South Beach (Miami), en waren ontegensprekelijk samen. Er was geen ruzie, geen (nieuw) gevecht, kortom: geen drama.

Blote borst
Dat was op de avond van Oud naar Nieuw wel anders: toen Sofia poseerde met 'een feestganger', die uiteindelijk haar ex-vriendje en clubeigenaar Chris Paciello bleek te zijn, sloegen de stoppen bij Nick door. Het koppel kreeg ruzie, waarbij Sofia's jurk gedeeltelijk werd afgetrokken en een borst werd 'geflasht' voor de nietsvermoedende feestvierders in Miami. (Het bewijs staat op The Mirror)

Hoeveel alcohol Nick toen in zijn sportieve lijf had is niet bekend, maar we kunnen het al raden: meer dan genoeg, en dan nog eentje te veel. Sofia lijkt het haar verloofde alvast niet kwalijk te nemen: ze vertrokken samen van het feestje, en doen ook nu alles samen.

06-01-2013 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusje (14) Coleen Rooney overleden

Zusje (14) Coleen Rooney overleden

http://oi47.tinypic.com/sl4jgl.jpg

Het tienerzusje van Coleen Rooney is gisteren in haar huis in Liverpool overleden. Rosie McLoughlin leed aan een zeldzame genetische aandoening, schrijven diverse media.


"Rosie was nog maar 14 jaar oud en vocht haar hele leven tegen het syndroom van Rett", lieten Coleen, haar man, Manchester United-ster Wayne en de rest van de familie in een verklaring weten. "Ze heeft haar hele leven veel liefde en geluk gebracht aan onze familie en iedereen die haar kende en ontmoette."

De McLoughlins schrijven kapot te zijn van de dood van de tiener, die door de familie geadopteerd werd als tweejarige peuter. "Ze was zo'n klein sterk meisje en een inspiratie voor ons allemaal. We zullen voor altijd de herinneringen koesteren die we hebben gedeeld en de liefde die ze ons elke dag van haar leven liet blijken."

06-01-2013 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Amour' grote winnaar bij graadmeter Oscars

'Amour' grote winnaar bij graadmeter Oscars

http://oi50.tinypic.com/1zl86rd.jpg

De zegetocht van het Franse drama 'Amour' van regisseur Michael Haneke duurt voort. De National Society of Film Critics, de vereniging van de belangrijkste Amerikaanse filmrecensenten, heeft 'Amour' gisteren als beste film van het jaar. Ook regisseur Haneke en hoofdrolspeelster Emmanuelle Riva kregen prijzen voor hun prestaties.


De prijzen van de filmcritici worden gezien als belangrijke graadmeters voor de Oscars die eind februari worden uitgereikt. 'Amour' won het afgelopen jaar al talloze belangrijke beeldjes, waaronder de Gouden Palm op het Festival van Cannes en een European Film Award voor beste drama van het jaar. De film verhaalt over een bejaard koppel waarvan de relatie zwaar wordt beproefd als de vrouw een herseninfarct krijgt.

De National Society of Film Critics riep Daniel-Day Lewis uit tot beste acteur van het jaar voor zijn hoofdrol in de film 'Lincoln' van Steven Spielberg. De film vertelt over de 16e president van de Verenigde Staten, die zijn strijd tegen slavernij met de dood moest bekopen.

De prijs voor beste bijrol ging naar Matthew McConaughey voor zijn rol als stripper in een midlifecrisis in 'Magic Mike'. De beste vrouwelijke bijrol was volgens de recensenten Amy Adams in het drama 'The Master', over een religieuze sekte.

06-01-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen en Robert op zoek naar liefdesnestje in Londen

Kristen en Robert op zoek naar liefdesnestje in Londen

http://oi48.tinypic.com/5mlafd.jpg

Het is weer helemaal koek en ei tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson. De twee zijn volgens de Sunday Mirror zelfs op zoek naar een nieuw liefdesnestje in Londen.


Een bron vertelt dat het koppel graag een huis wil kopen in Richmond, dichtbij waar Robert is opgegroeid. "Sinds de affaire van Kristen is Robert er steeds meer achter gekomen hoeveel zijn familie en vrienden in Engeland voor hem betekenen. Daarom wil hij zijn tijd nu meer verdelen tussen Londen en Los Angeles."

De acteur zou zijn vriendin zelfs gezegd hebben dat als ze wil dat het weer werkt tussen hun, ze moet accepteren dat hij meer tijd wil doorbrengen in Engeland. Robert en Kristen zouden intussen al een huis op het oog hebben.

"Het kost miljoenen. En in tegenstelling tot de andere huizen die ze hebben gezien, past deze woning echt goed bij ze. En ze moeten er weinig aan veranderen. Ze waren allebei meteen verliefd op het huis toen ze het zagen", besluit de insider.

06-01-2013 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu heeft Russisch paspoort ontvangen

Depardieu heeft Russisch paspoort ontvangen

http://oi46.tinypic.com/zvd1fn.jpg

De Franse acteur Gérard Depardieu heeft zijn Russisch paspoort gekregen na een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Dat heeft de woordvoerder van de president, Dmitri Peskov, vandaag laten weten. Depardieu was op privébezoek in Rusland.


De korte ontmoeting vond gisterenavond plaats in de residentie van Poetin in de badplaats Sotsji, aan de oevers van de Zwarte Zee. Depardieu en Poetin dineerden er samen. Volgens een officiële mededeling van het Kremlin hadden de mannen onder meer een gesprek over de Frans-Russische film over Grigori Raspoetin, waar de Franse acteur de hoofdrol in speelt.

Depardieu zei eerder dat hij zijn Franse paspoort wilde inleveren uit onvrede met de rijkentaks in Frankrijk. Poetin kende de acteur donderdag het Russische staatsburgerschap toe.

Appartement in Mordovië
De Franse acteur is vandaag in de Russische autonome republiek Mordovië aangekomen, waar hij volgens lokale media een appartement ontving. Ook zou beloofd zijn voor hem een huis te bouwen. Depardieu kwam aan op de luchthaven van Saransk, de hoofdstad van Mordovië op 640 kilometer ten oosten van Moskou. Volgens een journalist van de televisieketen Rossija 24 werd de acteur onthaald als een held.

Hij toonde zijn nieuwe paspoort aan de verzamelde cameramannen en fotografen. De gouverneur van Mordovië, Vladimir Volkov, stelde Depardieu voor om een appartement te kiezen, of een plaats om een woning te bouwen, aldus persagentschap Itar-Tass. Volgens de lokale nieuwswebsite MordovMedia nam hij de sleutels van een appartement in ontvangst en werd hem beloofd een residentie in de hoofdstad neer te poten.

06-01-2013 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
04-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West wil duet opnemen met Kim

Kanye West wil duet opnemen met Kim

http://oi48.tinypic.com/25t7t.jpg

Kanye West heeft ermee ingestemd om in de realityreeksen van zijn verloofde op te draven  maar in ruil wil hij een duet opnemen met Kim Kardashian. Hij laat er geen gras over groeien: eind deze maand heeft hij een opnamestudio geboekt.


"Kanye is nogal melig. Hij wil dat Kim zingt terwijl ze zijn kind draagt. Hij vindt het leuk dat zijn zoon of dochter later naar een nummer zal kunnen luisteren dat zijn of haar ouders hebben opgenomen", aldus een bron in de Daily Star.

Alles op tv
Uiteraard zullen die opnames ook deel gaan uitmaken van de realityshow rond Kim Kardashian. Meer nog: alles omtrent de zwangerschap zal op televisie te zien zijn, enkel de bevalling zelf is nog twijfelachtig.

De baas van zender E! Entertainment verklaarde daarover: "Kim en Kanye zijn een ongelooflijk dynamisch koppel, en het nieuws van de zwangerschap is bijzonder boeiend. Zoals zovele fans van de Kardashians, vinden we het mooi dat deze hechte familie uitbreiding kent. We kijken er naar uit die vreugde te delen met de kijkers: de luiers, de papflesjes en, zonder twijfel ook de schitterende kinderkleertjes".

04-01-2013 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono trakteert gezin op wereldreis

Bono trakteert gezin op wereldreis

http://oi46.tinypic.com/o85203.jpg

Nadat hij eindelijk volledig hersteld was van zijn rugoperatie in 2010 besloot Bono zijn vrouw Alison en hun kinderen Jordan (23), Memphis (21), Elijah (13) en John (11) te bedanken voor hun steun. Hij nam zijn gezin mee op een luxueuze reis langs de meest spirituele plekken ter wereld.


Bono in The Sun: "Persoonlijk heb ik het beste jaar van mijn leven gehad omdat ik zo veel met mijn gezin heb opgetrokken. Nadat ik zo lang op tournee was geweest en het daarna zo lang duurde voor ik hersteld was van mijn rugoperatie, was het tijd voor een tripje. Omdat de kinderen zo geduldig voor me waren geweest, besloot ik met mijn gezin op tournee te gaan. Omdat de band stil lag, hadden we tijd om wat te gaan dwalen. We bezochten plekken die een mens maar één keer in zijn leven bezoekt. Afrika en Centraal Amerika. We gingen ook naar Jordanië en Israël en Peru. Het was schitterend om zo veel vrije tijd te hebben".

Inmiddels is de 52-jarige terug aan de slag in de studio met U2.

04-01-2013 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helderziende helpt Sylvie van der Vaart

Helderziende helpt Sylvie van der Vaart

http://oi45.tinypic.com/2qjzl7s.jpg

De Nederlandse Sarina Bruens, een zogenaamd medium dat ook op televisie haar hocuspocus slijt, schijnt een grote rol te spelen in het leven van Sylvie van der Vaart.


De helderziende zou de voetbalvrouw van allerlei adviezen voorzien. Bij het nemen van beslissingen schakelt Sylvie naar verluidt de hulp van Sarina in.

Van kwaad naar erger
Sylvie noemt het medium haar 'coach' en zou haar zelfs aan huis laten komen. De invloed van Sarina werd steeds groter: "Het ging van kwaad tot erger" vertelt een ingewijde vandaag aan De Telegraaf.

Boris Becker: "Niet opgeven"
Inmiddels denkt Boris Becker dat het huwelijk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart nog een kans heeft. De Duitse tennisser raadt het stel aan niet snel te gaan scheiden. Dat laat Becker weten via Twitter.

""Lieve Van der Vaarts, ik hou van jullie allebei", schrijft hij. "Alsjeblieft geen snelle scheiding, misschien gaat het over zes maanden wel weer". De legendarische tennisser heeft Sylvie en Rafael bij diverse gelegenheden in Duitsland ontmoet. Becker is zelf getrouwd met de Nederlandse Sharlely "Lilly" Kerssenberg.

04-01-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgia Jones, de nieuwste pornoster van Charlie Sheen

Georgia Jones, de nieuwste pornoster van Charlie Sheen

http://oi50.tinypic.com/2w7oh1z.jpg

In de reeks pornosterren die het bed deelden met Charlie Sheen (47) hoort nu ook deze Georgia Jones (24) thuis. Het kersverse stel stapte kussend het nieuwe jaar in in de Mexicaanse badplaats Cabo San Lucas.


De knettergekke acteur was daar om zijn gloednieuwe bar te openen. En uiteraard lukte hem dat niet zonder bijhorend 'relletje'. Sheen noemde zijn geliefde stamgasten voor de grap "flikkers" en "klootzakken", niet veel later volgden er excuses. Op z'n Sheens welteverstaan. "Het was niet mijn bedoeling om iemand te beledigen. Eigenlijk wilde ik 'maggots' (wormen; nvdr) in plaats van 'faggots' (homo's: nvdr) zeggen, maar ik lispel nogal."

Zijn verleden met dames die maar wat graag hun kleren uittrekken voor de camera voorspelt niet veel goeds. Denk maar aan Christina Walsh twee jaar geleden: zij vreesde zelfs voor haar leven toen hij een lamp naar haar gooide en haar keel vastgreep. In 2011 volgde de opmerkelijke driehoeksverhouding met pornoster Bree Olson en model Natalie Kenly. "Maar ik kende haar eigenlijk niet eens", verklaarde de eerste achteraf. "We zijn twee keer met z'n drieën samengekomen. Zij deden hun ding samen en Charlie en ik deden ons ding. En we hadden twee aparte bedden."

Of zwoele Charlie het nu wel echt meent? Weinig kans, al mag Georgia wel zijn dierbare Patek Philippe-horloge dragen. Lang geleden dat we hem nog zo 'verliefd' zagen...

04-01-2013 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julianne Hough: "Ik werd als kind misbruikt"

Julianne Hough: "Ik werd als kind misbruikt"

http://oi45.tinypic.com/oa8wft.jpg

Zangeres-actrice-danseres Julianne Hough (24) was tien jaar toen ze in Londen woonde om er te leren dansen. Haar ouders woonden in Utah. "Ik werd mentaal en fysiek misbruikt", vertelt ze over die periode in het februarinummer van Cosmopolitan.


Hough, bekend als winnares van 'Dancing with the Stars' en haar rol in de remake van 'Footloose', studeerde aan de prestigieuze Iitalia Conti Academy of Arts in Londen. Dat ze daar zonder ouderlijk toezicht was, lokte misbruik uit. "Ik was tien jaar maar zag er 28 uit, ik was een heel sensuele danseres", herinnert ze zich.

"Ik was een verward kind dat er altijd sexy moest uitzien. Dat was mijn job, dat was mijn leven. Maar vanbinnen was ik een onschuldig meisje dat aandacht en liefde nodig had".

"Toen ik in de puberteit kwam, werd het misbruik erger. Ik werd een vrouw, ik was niet meer dat kleine meisje".

Hough weigert te openbare wie haar misbruikte. "Ik ben iemand die makkelijk vergeeft. Ik wil niemand kwetsen. Het verleden is voorbij".

De pijnlijke herinneringen staken de kop op tijdens de opnames van haar jongste film, 'Safe Haven', over een meisje met een vriendje met losse handjes dat valt voor een weduwnaar, gespeeld door Josh Duhamel. "Tijdens een moeilijke scène begon ik te huilen. Daarna schoot ik in de lach en begon ik weer te huilen. Josh huilde mee. Dat was het meest therapeutische moment van mijn leven".

Hough is sinds april 2010 met acteur Ryan Seacrest.

04-01-2013 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Bardot: "Red olifanten of ik word ook Russische"

Brigitte Bardot: "Red olifanten of ik word ook Russische"

http://oi48.tinypic.com/doo2ti.jpg

Na Gérard Depardieu wil nu ook Brigitte Bardot Russisch staatsburger worden. Bardot, een fervente dierenactiviste, wil niet aan de rijkentaks van premier Hollande ontsnappen. Het voormalige sekssymbool dreigt ermee Frankrijk de rug toe te keren indien de Franse autoriteiten hun plan uitvoeren om twee zieke olifanten in de dierentuin van Lyon een spuitje te geven.


"Als de machtshebbers zo laf en schaamteloos zijn om de olifanten Baby en Népal te doden, vraag ik de Russische nationaliteit aan om dit land te kunnen ontvluchten. Frankrijk is een dierenkerkhof geworden", laat Bardot weten in een mededeling op de website van haar dierenrechtenorganisatie.

"Psychiatrisch asiel"
Op sociale media kwam al gauw veel reactie op Bardots mededeling. "Ik ben er niet van overtuigd dat de Russen minder wreed zijn met dieren dan de Fransen", luidde een tweet. "Poetin biedt psychiatrisch asiel aan Depardieu en Bardot", stelde een ander.

De olifanten van het circus Pinder verblijven momenteel in de zoo van Lyon. Vermoed wordt dat ze het tuberculosevirus hebben opgelopen. Een rechtbank in Lyon beval de euthanasie van de dieren.

04-01-2013 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depardieu: "Ja, ik krijg een Russisch paspoort"

Depardieu: "Ja, ik krijg een Russisch paspoort"

http://oi46.tinypic.com/es4wsx.jpg

De 64-jarige Franse acteur Gerard Depardieu heeft volgens de Russische staatstelevisie in een brief aangekondigd een Russisch paspoort gevraagd en verkregen te hebben. "Ja, ik heb een vraag voor een paspoort gesteld en ben blij dat mijn verzoek ingewilligd werd", zo werd Depardieu door de Russische televisie geciteerd. Depardieu zou Rusland en zijn cultuur aanbidden, zo luidt het.


Poetin had donderdag Depardieu het Russische staatsburgerschap aangeboden. De 64-jarige Depardieu is een vaak geziene gast op Russische filmfestivals en feestjes met Russische beroemdheden.

Eind vorig jaar had Poetin verklaard dat hij bereid is om, indien gewenst, Depardieu het Russische staatsburgerschap toe te kennen. "Als Gerard echt een verblijfsvergunning of een Russisch paspoort nodig heeft, dan wordt dat in orde gebracht", klonk het toen op een persconferentie.

Eerder had de acteur al bekendgemaakt dat hij, als gevolg van de beslissing van de Franse regering om een "rijkentaks" in te voeren, zijn Frans paspoort wil inleveren en Belg wil worden. Hij heeft daarom een huis gekocht in het Belgische Néchin, een deelgemeente van Estaimpuis.

04-01-2013 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Katy Perry is meest sexy vrouw ter wereld"

"Katy Perry is meest sexy vrouw ter wereld"

http://oi50.tinypic.com/15ew4j.jpg

Katy Perry is door het tijdschrift Men's Health alvast uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld van 2013. De succesvolle zangeres houdt de actrices Mila Kunis (tweede) en Christina Hendricks (derde) achter zich.


Katy neemt het stokje over van Jennifer Aniston, die vorig jaar met de eer mocht strijken. De Friends-ster is dit keer terug te vinden op de vijfde plaats.

Op nummertje vier staat actrice Jennifer Lawrence, onder meer bekend van 'The Hunger Games'. Scarlett Johansson (zesde), Angelina Jolie (zevende), Beyoncé (achtste), Gisele Bündchen (negende) en Amber Heard (tiende) maken de top tien compleet.

Rihanna
Andere bekende sterren die volgens het mannenblad bij de twintig meest sexy dames ter wereld horen zijn Taylor Swift (12de), Emma Stone (13de), Kate Upton (14de), Rihanna (15de), Jessica Alba (16de) en Blake Lively (17de).

Jennifer Lopez is terug te vinden op de 72ste plek. Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William, staat één plaatsje lager dan de popdiva. Kristen Stewart moet genoegen nemen met een 89ste plek, Lady Gaga staat met plaats 93 nog net in de top 100.

04-01-2013 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell gewelddadig overvallen in Parijs

Naomi Campbell gewelddadig overvallen in Parijs

http://oi48.tinypic.com/anebcy.jpg

Vorige maand doken foto's op van Naomi Campbell op krukken en in een gemotoriseerde rolstoel. Wat haar overkomen was, bleef al die tijd geheim. Tot nu: het topmodel blijkt het slachtoffer geworden te zijn van een gewelddadige overval in Parijs.


De daders sloegen toe toen ze een taxi wilde doen stoppen. "Het was angstaanjagend", aldus een bron in de New York Post. "Naomi denkt dat ze in het oog gehouden werd, want ze wachtten een moment af waarop ze alleen was. Dan werd ze plots stevig tegen de grond geduwd, met een gescheurd ligament tot gevolg. Door dat voorval was ze uiteraard helemaal van de kaart."

Wat de dieven precies buitgemaakt hebben, is niet bekend. Meer dan waarschijnlijk hadden ze het op de kostbare juwelen gemunt die ze toen droeg. Miljardairsvriendje Vladimir Doronin gebruikte zijn privéjet om haar naar Vail (Colorado) te vliegen, waar een van 's werelds beste orthopedisten haar behandelde.

Agenten bespuwd
De Franse politie verzocht Campbell om de zaak niet in de openbaarheid te brengen. Het enige wat ze wel kwijt wil, is dat ze het nu goed stelt.

Voor het topmodel is het niet de eerste keer dat ze in een gewelddadige context verzeild raakt. In 2000 gaf ze toe dat ze haar assistent bekogeld had met een gsm, vijf jaar geleden moest ze zelfs gemeenschapsdienst uitvoeren omdat ze haar huishoudster aangevallen had. Recent nog spuwde ze naar twee agenten op de luchthaven van Heathrow.

04-01-2013 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Becker hoopt op verzoening Sylvie en Rafael

Boris Becker hoopt op verzoening Sylvie en Rafael

http://oi45.tinypic.com/mvqnuc.jpg

Boris Becker denkt dat het nog niet afgelopen hoeft te zijn voor Sylvie en Rafael Van der Vaart, die gisteren bekend maakten dat ze uit elkaar gaan.


De legendarische tennisser raadt het koppel aan niet snel te gaan scheiden. "Lieve Van der Vaarts, ik hou van jullie allebei", schrijft Becker op Twitter. "Alsjeblieft geen snelle scheiding, misschien gaat het over 6 maanden wel weer..."

Becker heeft de Van der Vaarts bij verschillende gelegenheden ontmoet, zoals bij de uitreiking van de Duitse Bambi Awards. De Duitse ex-tennisser is zelf getrouwd met een Nederlandse, Sharlely 'Lilly' Kerssenberg.

03-01-2013 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwen Stefani onbewogen onder spontane kus van Gavin

Gwen Stefani onbewogen onder spontane kus van Gavin

http://oi46.tinypic.com/vzki89.jpg

Gwen Stefani en Gavin Rosdale hebben het geroddel over een wankel huwelijk dan wel getrotseerd, helemaal koek en ei lijkt het toch niet tussen de twee. Bij een uitje met hun zonen naar een speeltuin in Londen, gaf Gavin een spontane kus aan Gwen. Die bleef er onbewogen onder en draaide zich zelfs niet naar haar man. Het resultaat van een ruzie... of mocht de lipstick niet verknoeid worden?


Op de foto's van het koppel is goed af te leiden hoe ongemakkelijk het hele plaatje is. Gwen verzet zich tegen de avances van Gavin, dat is af te leiden uit de hele lichaamstaal: één hand op de buggy, een hand in de jaszak, het hoofd dat zelfs geen beetje zijn richting uitdraait.

Dat alles schreeuwt dat ze niet wil toegeven, dat ze boos is en blijft en dat Gavin dus nog langer en meer zal moeten proberen om het goed te maken.

Die houding houdt de zangeres nog een hele tijd vol. Zelfs in de speeltuin, als ze werkeloos staan toe te kijken hoe hun zoontjes zich vermaken op de speeltuigen, blijft de fysieke afstand tussen de twee gehuwden groot. Te groot voor een koppel dat beweert dat alles gesmeerd loopt.

Uiteindelijk draait Gavin zich naar haar. Hij spreekt, zij negeert hem eerst nog. Uiteindelijk kijken ze elkaar toch aan, praten ze met elkaar en volgt er een knuffel. Een eenzijdige knuffel: Gavin pakt Gwen vast, die haar handen stuurs in haar jas houdt.

Het lijkt het ijs toch te breken want na wat te spelen met de kinderen gaat het koppel toch samen op een bankje zitten praten. Het gezicht van Gwen is meer ontspannen en open... crisis afgewend?

Vorig jaar in oktober doken al geruchten op als zouden de twee gaan scheiden en/of in relatietherapie zijn. Zelfs als dat niet klopt, is er duidelijk wel werk aan de winkel.

03-01-2013 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond en co gaan 35 keer in de fout in 'Skyfall'

James Bond en co gaan 35 keer in de fout in 'Skyfall'

http://oi50.tinypic.com/29fzt0.jpg

http://oi50.tinypic.com/29fzt0.jpg

http://oi50.tinypic.com/29fzt0.jpg

De nieuwe James Bond-film 'Skyfall' kostte maar liefst 85 miljoen euro, maar dat wil niet zeggen dat er geen fouten in de film zijn geslopen. Volgens de website moviemistakes gingen Daniel Craig en co 35 keer de mist in. 'Men in Black III' doet het nog slechter met 65 'bloopers'. Hieronder een overzicht van enkele opvallende fouten.


'Skyfall'
James Bond begint het gevecht op het dak van de trein met klassieke schoenen, maar eindigt uiteindelijk met enkellaarzen aan zijn voeten.

Net voor James Bond de kapel bereikt, springt hij in het water, maar enkele ogenblikken later is hij volledig droog als hij de kapel binnenstapt.

In de scène waar 007 in een bar zit, schenkt hij zich een drankje in uit een bijna volle fles. Even later- zonder dat hij nog gedronken heeft- zit er nog amper iets in de fles.

'Men in Black III'
De film speelt zich af in het jaar 1969, maar de Spaanse vlag die wordt getoond is van 1981.

Wanneer de gevangenisbewaker zijn hand in een taart steekt, hangt zijn mouw de ene keer op zijn pols, de andere keer is ze opgerold tot aan zijn elleboog.

'The Dark Knight Rises'
In het openingsbeeld zijn eerst slechts de helft van de zitbankjes in het sportstadion ingenomen, daarna zijn ze allemaal bezet.

Tijdens de scène waar Catwoman de Lamborghini Aventador van Bruce Wayne steelt, staan de verkeerslichten op rood, maar iedereen rijdt gewoon door alsof het groen is.

'The Hunger Games'
Tijdens de scène waar Katniss op zoek is naar Peeta gaat ze half de rivier in. Wanneer ze er uitkomt, is haar broek nat, maar enkele ogenblikken later- als ze het bloed ziet- is alles opnieuw droog.

Lees ook

03-01-2013 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bidt voor overleden paparazzo

Justin Bieber bidt voor overleden paparazzo

http://oi50.tinypic.com/1zluhcw.jpg

Justin Bieber heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden van de paparazzo die gisteren door een wagen werd aangereden toen hij een drukke weg in Los Angeles overstak. De paparazzo had net foto's gemaakt van de witte Ferrari van Bieber. De man overleed aan zijn verwondingen.


"Hoewel ik niet aanwezig was en ook niet direct betrokken ben bij dit tragische ongeval, gaan mijn gedachten en mijn gebeden naar de familie van het slachtoffer", laat Bieber weten.

Wetgeving
"Hopelijk zal deze tragedie aanleiding geven tot een wetgeving ter bescherming van de levens en de veiligheid van beroemdheden, politieagenten, onschuldige omstanders en de fotografen zelf", voegt hij er nog aan toe.

Onveilig
Bieber zat op het ogenblik van het ongeval niet in zijn auto, die hij aan twee vrienden had uitgeleend. De sportwagen was voor een routinecontrole aan de kant gezet door de politie toen de paparazzo aankwam. De agenten hadden hem tot twee maal toe gezegd dat de situatie onveilig was en dat hij terug in zijn auto moest plaatsnemen, meldt CNN.

Op Sepulveda Boulevard werd de fotograaf aangereden toen hij de drukke weg overstak. Volgens de politie wordt er wellicht geen aanklacht ingediend tegen de bestuurder die de fotograaf aanreed.

03-01-2013 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin geeft Depardieu Russisch staatsburgerschap

Poetin geeft Depardieu Russisch staatsburgerschap

http://oi49.tinypic.com/15fji8j.jpg

President Vladimir Poetin heeft de acteur Gérard Depardieu het Russische staatsburgerschap verleend. Het Kremlin maakte vandaag bekend dat de president het decreet daarover heeft ondertekend.


Poetin had in december al gezegd dat de van oorsprong Franse acteur met wie hij naar eigen zeggen bevriend is, zo een Russisch paspoort kon krijgen.

De acteur die bekend is geworden door rollen als Cyrano de Bergerac en Obelix, had enkele dagen daarvoor gezegd dat hij zijn Franse paspoort zou inleveren uit verontwaardiging over het besluit van de socialistische regering in Parijs om de belasting voor inkomens vanaf 1 miljoen euro tot 75 procent te verhogen. De acteur heeft een huis gekocht in België.

Het Franse Constitutioneel Hof annuleerde het afgelopen weekeinde de superbelasting, maar Depardieu zei in een reactie dat er voor hem niets was veranderd. Depardieu lijkt van plan zich in Néchin te vestigen, in het zuiden van België. Hij kocht daar al een huis.

Burgemeester Daniel Senesael heette Depardieu welkom in Estaimpuis, waar Néchin onder valt. De burgervader kroop daarvoor in de huid van Asterix. Ook andere mensen van de gemeente treden in het filmpje op als Galliërs. De burgervader plaatste het filmpje op Facebook.

03-01-2013 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kris Humphries automatisch vader van baby Kardashian"

"Kris Humphries automatisch vader van baby Kardashian"

http://oi47.tinypic.com/nyfok0.jpg

Kim Kardashian mag wel uitkijken, anders komt Kris Humphries als vader op de geboorteakte van haar baby te staan. TMZ ontdekte namelijk dat de staat Californië automatisch aanneemt dat de man van een getrouwde vrouw de vader is van haar kind.


Aangezien Kim officieel nog steeds getrouwd is met Kris, moet de socialite met 'duidelijk en overtuigend bewijs' komen dat Humphries niet de vader is van haar kind. Heel moeilijk zal dit niet worden, omdat het kind naar verluidt is verwekt tijdens Kim en Kanye's romantische vakantie in Rome.

Bovendien hebben de realityster en haar aanstaande ex-man afgelopen jaar niet veel contact gehad buiten in de rechtbank. Maar mocht Humphries moeilijk willen doen, kan hij proberen aanspraak te maken op het kind van Kim en Kanye.

03-01-2013 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner (86) wil nog een baby met Crystal (26)

Hugh Hefner (86) wil nog een baby met Crystal (26)

http://oi46.tinypic.com/dzckdz.jpg

Nu de 86-jarige Hugh Hefner afgelopen nieuwjaarsnacht is getrouwd met zijn 26-jarige Crystal Harris, is de Playboy-baas klaar voor de volgende stap in de relatie. Hij wil een kindje met zijn kersverse vrouw.


"Crystal wil wanhopig een kind van Hugh", onthult een insider aan Daily Star. "Ze denkt dat het de mooiste manier is om hem te laten zien hoeveel ze van hem houdt." En ook Hugh ziet het idee wel zitten. "Hef staat erop dat hij nog man genoeg is om het voor elkaar te krijgen", vertelt de bron verder. "Hij vertelde familie en vrienden op de bruiloft dat hij er klaar voor is. Hij wil de wereld laten zien dat leeftijd er niet toe doet."

Geldwolf
Een aantal familieleden zou verschrikt gereageerd hebben op het idee dat de bejaarde Hugh nog een kind krijgt. Ze vinden Crystal maar een geldwolf. En aangezien Hefner ook niet is getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, kan Harris na zijn dood aanspraak maken op zijn 37 miljoen euro. Hugh heeft al vier kinderen uit voorgaande huwelijken. Het zou wel het eerste kind voor Crystal worden.

03-01-2013 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brangelina in alle stilte getrouwd"

"Brangelina in alle stilte getrouwd"

http://oi47.tinypic.com/35086r7.jpg

Zou het dan toch waar zijn? Het gerucht doet de ronde dat Brad Pitt en Angelina Jolie op kerstdag in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het koppel zou hun jawoord gegeven hebben op de Turks- en Caicoseilanden. Dat melden The Telegraph en The Daily Mail.


The Telegraph zegt te weten dat het Hollywoodstel tijdens een intieme ceremonie op de Turks- en Caicoseilanden trouwde. Pitt (49) en Jolie (37) kondigden acht maanden geleden hun verloving aan. De twee zijn intussen acht jaar samen.

Brangelina bracht de kerstvakantie en Nieuwjaar door op het luxueuze 'Parrot Cay', privé-eigendom van modeontwerpster Donna Karan. Het koppel werd vergezeld door hun zes kinderen, Brads ouders Jane en William, zijn broer Doug en zus Julie.

Twaalf babysitters
Een eilandbewoner vertelde tegen journalist Jeffrey Slonim dat het koppel twaalf babysitters had ingehuurd die tijdens de vakantie voor de kinderen moesten zorgen. Slonim doet zijn verhaal uit de doeken op zijn blog: "Aan het lunchen op een eilandje, in de buurt van Parrot Cay. Een vrouw vertelde me dat ze van een local hoorde dat Pitt en Jolie hier waren met twee nanny's per kind. Tel maar na, dat zijn twaalf babysitters!"

Een magazine schreef een maand geleden nog dat Brad en Angelina hun huwelijksringen bij topjuwelier Neil Lane waren gaan ophalen. "Een stylist van de actrice pikte op 27 november de ringen op bij Neil Lane Jewelers", luidde het in InTouch. Dat bericht werd echter nooit bevestigd.

"Tijd is rijp"
In november vertelde Brad tijdens de première van zijn nieuwste film 'Killing Me Softly' tegen reporters dat het huwelijk snel zou plaatsvinden. "Het is tijd. Het zal snel gebeuren. Ik heb er een goed gevoel bij", aldus de acteur. "Mijn kinderen zetten me meer en meer onder druk. Ik wil het zeker doen voor hen, maar ook omdat ik vind dat de tijd rijp is."

03-01-2013 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-TMF VJ Nikkie reden breuk droomkoppel Sylvie en Rafael van der Vaart?

Ex-TMF VJ Nikkie reden breuk droomkoppel Sylvie en Rafael van der Vaart?

http://oi45.tinypic.com/2itgbas.jpg

Rafael van der Vaart heeft blijkbaar iets met veejays van de ondertussen opgedoekte muziekzender TMF. Nikkie Plessen zou immers de reden zijn voor de breuk tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. De voetballer van Hamburg gaf op oudejaarsavond zijn Sylvie in de slaapkamer een paar rake klappen, en enkele uren later was de scheiding van het Nederlandse droomkoppel een feit.


"Ik ken de verhalen over Nikkie en Rafael. Wat ik daarvan heb begrepen, is dat zij ontzettend haar best heeft gedaan om Rafael te versieren", zegt hij. Ze stuurde hem om de haverklap berichtjes", vertelt een vriend van de familie aan De Telegraaf. Volgens de bron was Sylvie "onwijs pissig" op haar oud-TMF-collega, die zelf al jaren een relatie heeft met ondernemer Ruben Bontekoe.

Nikkie Plessen is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Ze is onder meer bekend van de dagelijkse soapserie "Onderweg naar Morgen". Plessen begon op 6 september 2006 een carrière als VJ bij TMF. Ze heeft ondertussen haar eigen kledinglijn.

Voorgevoel

Sylvie van der Vaart voelde al op haar trouwdag, in 2005, dat het sprookjeshuwelijk met voetballer Rafael niet voor de eeuwigheid zou zijn. Een weigerende kaars tijdens de ceremonie bezorgde Sylvie het voorgevoel. Op oudejaarsavond werd haar angst, met een klap, werkelijkheid.

Toen Sylvie, gehuld in een trouwjurk van zo'n honderdduizend euro, bij het altaar op de knieën ging om een Mariakaarsje aan te steken met een andere kaars bleef de lont uit. Ook de hulp van een aansteker mocht niet baten. Zelfs de dienstdoende pastoor van de Laurentiuskerk in Heemskerk kon de kaars niet doen branden.

Sylvie keerde ontdaan terug naar haar bruidegom, zo schrijft De Telegraaf. Een vriendin van Sylvie dacht toen ze hoorde van de aanstaande scheiding direct terug aan het voorval. De kijkers naar de door SBS6 uitgezonden trouwdag, als betrof het een koninklijk huwelijk, kregen van van het kaarsincident niets mee.

Naar nu blijkt, verbood Sylvie om het ongelukkige moment uit te zenden. 'Sylvie was er zó van ondersteboven van, dat zij het zag als een slecht voorteken. Op last van haar management liet zij de weigerende kaars uit de uitzending knippen', aldus de vriendin.

03-01-2013 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Chris Brown krijgen 10 miljoen dollar voor één concert

Rihanna en Chris Brown krijgen 10 miljoen dollar voor één concert

http://oi48.tinypic.com/mobc7.jpg

Rihanna en Chris Brown kregen naar verluidt tien miljoen dollar, een goeie 7,5 miljoen euro, voor hun concert op oudejaarsavond tijdens het privéfeest van een Afrikaanse miljardair.


Na het concert vlogen de twee naar het Caribische eiland Saint Barts om er met hun familie nog eens nieuwjaar te vieren.

Chris Brown was op 31 december eregast op de uitreiking van de Kora Awards in Abidjan, de zogenaamde 'Afrikaanse Grammy's'.

Het bedrag dat Brown en Rihanna kregen, is een record. Vorig jaar nog trad Jennifer Lopez voor 1 miljoen dollar op tijdens het trouwfeest van de dochter van een miljardair in Oekraïne. Ook Kylie Minogue, Beyoncé, The Rolling Stones en The Eagles houden het meestal op 1 miljoen dollar voor een privéconcert.

02-01-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara aangevallen door verloofde

Sofia Vergara aangevallen door verloofde

http://oi47.tinypic.com/24vtagy.jpg

Sofia Vergara (40) is het nieuwe jaar niet goed begonnen. De actrice werd tijdens een nieuwjaarsfeestje in een club in Miami aangevallen door haar verloofde Nick Loeb (36). Daarbij scheurde hij haar jurk.


Volgens ooggetuigen begon het koppel in de vroege uurtjes ruzie te maken in de VIP-ruimte van de club. ''Nick werd woest toen Sofia op de foto ging met een feestganger. Hij begon tegen haar te schreeuwen en scheurde zelfs haar jurk. Uiteindelijk moest Nick van Sofia getrokken worden door de beveiliging", aldus een ooggetuige aan de New York Post.

"Vervolgens namen de veiligheidsagenten Nick stevig vast en gooiden ze hem buiten. Sofia volgde onmiddellijk", zei de bron nog. Daarna zou het koppel teruggekeerd zijn naar hun hotel.

Nochtans leek eerder op de avond alles nog koek en ei te zijn. Rond middernacht werd het koppel gespot in het Delano Hotel, waar ze samen aftelden en elkaar innig kusten als romantische afsluiter van 2012. Het koppel verloofde zich in juli.

02-01-2013 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch problemen? Miranda Kerr twittert foto zonder trouwring

Toch problemen? Miranda Kerr twittert foto zonder trouwring

http://oi48.tinypic.com/qp19qx.jpg

Miranda Kerr doet niet echt haar best om de geruchten over een mogelijke scheiding van Orlando Bloom de kop in te drukken. Het topmodel van Victoria's Secret twitterde een foto van haar hand ... zonder trouwring.


Half december begonnen al de eerste geruchten over een mogelijke scheiding, maar dat werd ontkend door Miranda. Toen het koppel op tweede kerstdag zich dan ook nog eens duidelijk liet fotograferen met zoontje Flynn, begon iedereen weer te geloven dat alles koek en ei is.

Tot nu dus, en dat heeft Miranda volledig aan zichzelf te danken. Want de roddels kwamen weer op gang na haar 'Goeiemorgen 2013'-tweet, samen met een foto van haar hand. Daarop zie je armbanden en ringen, maar het is duidelijk dat de trouwring aan haar ringvinger ontbreekt.

Ondertussen probeert Orlando zo weinig mogelijk aandacht te trekken. Hij ging gisteren - alleen - wandelen met zijn zoontje.

Volgens de roddels zouden Orlando en Miranda uit elkaar gegroeid zijn. Ze trouwden in 2010 en verwelkomden in 2011 zoontje Flynn. Maar wat 2013 voor het koppel zal brengen, blijft erg onzeker...

02-01-2013 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kim K verlangt naar sushi

Zwangere Kim K verlangt naar sushi

http://oi48.tinypic.com/jq6o80.jpg

Kim Kardashian luidde in Las Vegas het nieuwe jaar in met Kanye West, van wie ze een kindje verwacht. De jaarwisseling was voor de realityster ook het ideale moment om te praten over haar zwangerschap. Zo onthulde ze te hunkeren naar één bepaald voedingsmiddel: sushi!


Natuurlijk beseft Kim dat daar niet aan mag komen. "Ik verlang zo naar sushi, maar ik weet dat ik het eigenlijk niet mag eten. Daarom eet ik nu heel veel wortelen en selderij, met veel saladedressing", aldus Kim aan E! Online.

Op de vraag of ze het liefst een jongen of een meisje zou krijgen, kwam geen duidelijk antwoord. "Ik heb geen voorkeur, ik wil alleen een gezonde baby", klinkt het bij de stralende realityster. Ze heeft dan ook maar één simpel voornemen gemaakt voor 2013: gezond én in vorm blijven tijdens haar zwangerschap.

02-01-2013 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael van der Vaart uiteen nadat hij haar klap geeft

Sylvie en Rafael van der Vaart uiteen nadat hij haar klap geeft

http://oi45.tinypic.com/e6aq9i.jpg

Aan het glamourhuwelijk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart is na tien jaar een einde gekomen. Dat meldt de Duitse boulevardkrant Bild. "Het was een geleidelijk proces dat niet meer te stoppen viel", aldus een teleurgestelde Sylvie tegen Bild. "Het klinkt misschien raar, maar we houden nog wel van elkaar." Tijdens een feest op oudejaarsavond bij hen thuis verkocht Rafael zijn vrouw een klap voor de ogen van de geschokte gasten.


Ook voetballer van der Vaart bevestigt het bericht aan de Duitse krant. "Ik ben erg verdrietig dat het niet meer werkt tussen ons. Het is alleen onszelf te verwijten dat we uit elkaar zijn gegroeid", aldus de speler van Hamburger SV.

Hun huwelijk zou al sinds de zomer onder druk staan. Op oudejaarsavond barstte de bom toen Rafael op een feestje bij hen thuis Sylvie voor de ogen van de gasten een klap verkocht.

Het koppel had tien gasten uitgenodigd in hun nieuwe appartement. Wekenlang hadden ze moeten wachten om er te kunnen intrekken, al die tijd hadden ze met hun zoontje Damian op hotel gewoond. Rond 1 uur 's nacht kwam het tot een handgemeen. Bild meldt dat van der Vaart zijn vrouw "tegen de grond sloeg".

"Dat was heel dom van me en had niet mogen gebeuren. Het spijt me enorm", zo citeert de Duitse krant de voetballer. Die excuses lijken bij Sylvie in goede aarde gevallen. "Ik heb hem al vergeven", zegt ze. De gasten waren volgens de krant geschokt.

Rafael van der Vaart (29) en Sylvie Meis (34) kregen in 2003 een relatie. Ze trouwden in 2005 en kregen in 2006 een zoon, Damian. De twee kondigen aan dat ze allebei voor het kind zullen zorgen. Over enkele dagen vertrekt van der Vaart op trainingskamp naar Dubai, aangenomen wordt dat hij daarna niet naar het appartement in Hamburg terugkeert.

02-01-2013 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2012 volgens de HLN.be-lezer: De Wever, Gangnam Style en... een stervende hond

2012 volgens de HLN.be-lezer: De Wever, Gangnam Style en... een stervende hond

http://oi46.tinypic.com/124h9hw.jpg

Nu het feestgedruis achter de rug ligt, blikken we nog een laatste keer terug op 2012. Met gemiddeld ruim 12.000 stemmen per vraag heeft u weer gretig gereageerd op onze eindejaarspoll. En wat blijkt? U raakte vooral vertederd door de foto van een baasje die zijn stervende hond in het water hield. Dat Bart De Wever en Gangnam Style als grote winnaars uit het strijdtoneel komen, kan bezwaarlijk een verrassing genoemd worden. Het busongeval in Sierre vond u het meest pakkende nieuwsfeit van het jaar.


Nee, er stond geen maat op het aandoenlijke plaatje van John Unger en zijn lieveling Schoep. De viervoeter leed aan artritis die zo pijnlijk was dat hij nauwelijks nog kon slapen. Door in het water te gaan, gunde zijn baasje het stervende dier nog enkele pijnvrije momenten. Met 4.553 stemmen (41%) verkoos u dit tafereel met voorsprong tot foto van het jaar. Tegen zoveel emotie konden zelfs een uithuilende Patrick Janssens op de schouder van Gène Bervoets (14%) en de nu al legendarische omhelzing tussen Barack Obama en zijn Michelle (12%) niet op.

02-01-2013 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway baalt van haar gebrek aan sexappeal

Anne Hathaway baalt van haar gebrek aan sexappeal

http://oi46.tinypic.com/256ab14.jpg

Anne Hathaway is niet blij met haar, naar eigen zeggen, saaie imago. "Ik ben geen Rihanna. Ik ben niet cool", zegt ze in een interview met Harper's Bazaar.


De 'Les Misérables'-actrice vindt dat ze een braaf imago heeft en geen sexappeal.

"Ik word vaak bestempeld als lief, toegankelijk maar oninteressant". Hathaway geeft een voorbeeld: "Als mensen mij op straat tegenkomen willen ze niet met mij op de foto. Ze willen me alleen omhelzen en me vertellen hoe goed ze mijn films vinden". Wellicht is ze al vergeten dat ze op de première van 'Les Misérables' in New York vorige maand wat ongelukkig uit de limousine stapte en daarbij toonde dat ze geen slip droeg.

02-01-2013 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael van der Vaart is nu de man met de losse handjes"

"Rafael van der Vaart is nu de man met de losse handjes"

http://oi48.tinypic.com/2ebguuo.jpg

"Die klap blijft hem zijn leven lang achtervolgen. Rafael van der Vaart staat nu bekend als de man met de losse handjes, de voetballer die zijn vrouw heeft geslagen". Dat zegt Bart Maussen, Nederlands communicatie- en imagostrateeg. In zijn klantenkring zitten bekende artiesten en industriëlen.


Vanochtend werd bekend dat presentatrice en model Sylvie en voetballer Rafael van der Vaart gaan scheiden. Het stel trouwde in 2005. Een jaar later werd hun zoon geboren. Alle twee worden opgevoerd in de Duitse krant Bild. Rafael zegt in de tabloid dat hij zijn vrouw tijdens een feestje met oud en nieuw heeft geslagen.

Spreken is zilver,...
"Ik kan Sylvie en Rafael aanraden om nu op de achtergrond te blijven en verder geen commentaar te geven. Een interview in Bild vind ik al niet zo chique, maar zij heeft natuurlijk een goede relatie met deze krant", zegt Maussen. "Als ze alle twee verstandig zijn, laten ze het bij dit interview en maken ze er geen gevecht via de media van."

Bild kwam vanochtend met het nieuws over de scheiding. Vrijwel meteen namen andere media in Duitsland, Nederland, Spanje en Engeland het verhaal over.

Op 31 december twitterde Sylvie 's avonds nog een vrolijke oud en nieuwfoto van Rafael, zichzelf en haar vriendin Sabia Boulahrouz. Met kerst plaatste Rafael een foto van het gezinnetje bij de kerstboom.

02-01-2013 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paparazzo overlijdt na achtervolgen Justin Bieber

Paparazzo overlijdt na achtervolgen Justin Bieber

http://oi49.tinypic.com/2d9kzr.jpg

Een paparazzo die in Los Angeles foto's probeerde te maken van Justin Bieber is aangereden door een auto en later aan zijn verwondingen overleden. Dat schrijft de showbizzwebsite TMZ.


De 29-jarige fotograaf zag hoe de witte Ferrari van de 18-jarige Canadese zanger door de politie aan de kant werd gezet voor een routinecontrole op de 405 nabij het Getty Center. Dat tafereel moest en zou hij vastleggen. Volgens TMZ zat niet Bieber maar een vriend achter het stuur van de auto. Het is zelfs onduidelijk of de jonge zanger überhaupt in de auto zat.

De paparazzo bleef rond de auto draaien, ook nadat de politie hem had gevraagd te vertrekken. De agenten waarschuwden hem dat het te gevaarlijk was aangezien hij continu op de weg stond. Toen de fotograaf uiteindelijk naar zijn eigen voertuig terugkeerde, werd hij onderschept door een andere auto. Volgens de LAPD keek de man niet naar het aanstormende verkeer toen hij de baan overstak. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

02-01-2013 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons laten vechtpartij rusten

Jacksons laten vechtpartij rusten

http://oi47.tinypic.com/293ge1k.jpg

Geen van de Jacksons zal worden vervolgd voor de vechtpartij van afgelopen juli. Ze waren namelijk geen van allen bereid om met de politie te praten. Daarom is de zaak inmiddels gesloten.


Volgens TMZ heeft de familie niet eens de moeite genomen om de agenten die de ruzie onderzochten terug te bellen.

Op beveiligingsbeelden werd het opstootje vastgelegd. Daarop is te zien hoe Janet en Jermaine Jackson gebaren maken. Waar de twee precies over bekvechten, is niet duidelijk. Ook gingen er geruchten dat Janet de dochter van Michael Jackson, Paris, had geslagen. De advocaat van de zangeres ontkende dat later.

01-01-2013 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Amour' beste film van 2012 voor Vlaamse filmrecensenten

'Amour' beste film van 2012 voor Vlaamse filmrecensenten

http://oi46.tinypic.com/1zefoyv.jpg

'Amour' van de Oostenrijkse regisseur Michael Haneke is door veertien Vlaamse filmrecensenten verkozen tot de beste film van het jaar 2012. De film over liefde in tijden van ouderdomsaftakeling, winnaar van de Gouden Palm in Cannes, haalde het op de traditionele eindejaarslijst van het maandblad Filmmagie met een straatlengte voorsprong op de rest. Beste Belgische film, wel pas op de 21ste plaats, is 'Offline', het speelfilmdebuut van Gentenaar Peter Monsaert. 'The Broken Circle Breakdown' van Felix Van Groeningen volgt vier plaatsen lager.


Ver achter 'Amour' bezetten 'Jagten' (The Hunt) van de Deen Thomas Vinterberg en 'Elena' van de Russische cineast Andrej Zvjagintsev de plaatsen twee en drie. Zij gaan het Roemeense 'Beyond the Hills' (van voormalig Gouden Palm-winnaar Cristian Mungiu) en de Turkse prent 'Once upon a time in Anatolia' vooraf.

Opvallend: slechts drie Amerikaanse films in de top-10, met de eerste Hollywoodproductie, 'Killer Joe', op plaats acht. Die cynisch-grappige neo-noirfilm, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor een kippenvleugeltje, werd geregisseerd door de inmiddels 77-jarige William 'Exorcist' Friedkin. De bejubelde sf-thriller 'Looper' staat op plaats tien. Eerste VS-film in de lijst, op zes, is het visueel verbluffende langspeelfilmdebuut 'Beasts of the Southern Wild' van de 30-jarige New Yorker Benh Zeitlin, een indie-productie.

Met 'Shame' en 'The Deep blue sea' nestelen zich ook twee films van Britse cineasten, respectievelijk Steve McQueen en Terence Davies, in de top tien. In totaal citeerden de 14 recensenten 53 films. Het in Britse en Amerikaanse media vaak als film van het jaar aangehaalde 'Holy Motors' van de Fransman Leos Carax, eindigde in de Filmmagie-lijst op plaats 13.

01-01-2013 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontkend: "Nieuwe realityshow rond baby Kim Kardashian"

Ontkend: "Nieuwe realityshow rond baby Kim Kardashian"

http://oi45.tinypic.com/m9lmdg.jpg

Nog maar net had Kanye West de zwangerschap van zijn vriendin Kim Kardashian aangekondigd, of het gonsde van de geruchten over een realityreeks rond de zwangerschap en de geboorte. Een ideetje van 'momager' Kris Jenner, zo werd gefluisterd. Of toch niet? Bronnen dichtbij Kim en Kanye zouden aan TMZ ontkend hebben dat de baby vanaf dag één in de spotlights wordt gezet.


De baby zou niet worden opgevoerd in de reeks 'Keeping Up With The Kardashians' en zou moeten opgroeien in (relatieve) privacy.

"Kim en Kanye willen het leven met de baby gescheiden houden van het Kardashian-leven. De baby zal niet voorkomen in de realityreeks en krijgt ook nooit een eigen serie, of een special rond de bevalling van Kim", zo menen de bronnen.

De zwangere maanden zou het publiek wel in alle glorie mogen meemaken want Kim vindt 'zwangerschap iets schattig en prachtig'.

"Beste show tot nu toe"
Kims moeder zag in het blijde nieuws meteen ook een goede zakelijke deal. "Kris is waarschijnlijk het meest enthousiast van iedereen", zo vertelt de insider verder. "Ze heeft laten weten dat dit het nieuwe thema van de realityshow zal worden. Het moet de beste Kardashian-show tot nu toe worden. Ze gaan alles rondom Kims zwangerschap vastleggen."

Maar dat was duidelijk zonder Kim en Kanye gerekend die hun baby toch afgeschermd willen opvoeden. Tot nu toe natuurlijk, wie weet wat voor bochten worden gemaakt eens een zender met geld over de brug komt.

01-01-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukt: Hugh Hefner trouwt Crystal Harris

Gelukt: Hugh Hefner trouwt Crystal Harris

http://oi46.tinypic.com/28md1te.jpg

Tweede keer, goede keer: Playboybaas Hugh Hefner (86) is eindelijk getrouwd met zijn laatste vlam, Crystal Harris (26). De trouwerij werd al aangekondigd eind 2010, maar 5 dagen voor de grote dag in juni 2011 blies Crystal de verloving op. In 2012 kwamen ze weer samen, en op de laatste dag van het jaar (plaatselijke tijd) vierden ze hun ja-woord in intieme kring in de Playboy Mansion in Los Angeles. Het is het derde huwelijk voor Hefner.


Op Twitter veranderde ze ondertussen haar naam naar Crystal Hefner, al was ze niet altijd zo enthousiast over het huwelijk.

Op ontdekking... of slechte seks?
De piepjonge Crystal kreeg koudwatervrees. "Ik had nog tijd nodig bepaalde dingen te ontdekken. Ik was al heel jong naar de Mansion verhuisd, ik was pas 21 of 22", legt de Playmate uit aan Us Weekly.

"'De periode zonder Hef en zonder de Mansion deed me beseffen dat ik uiteindelijk toch hier thuis hoor. Hij ziet mij graag, ik zie hem graag. Onze relatie is beter dan ooit, we zijn blij en gelukkig."

Klinkt goed, maar andere bronnen schilderen een ander plaatje. Na de breuk in 2011 zou Crystal gezegd hebben dat ze maar één keer intiem was geweest met Hef, en dat was memorabel op de slechtste manier mogelijk:

01-01-2013 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!