NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Bynes lanceert haar eigen kledinglijn

Amanda Bynes lanceert haar eigen kledinglijn

http://oi63.tinypic.com/2h6ai6f.jpg

Het gaat steeds beter met Amanda Bynes. De voormalige actrice wil naar eigen zeggen een eigen kledinglijn uitbrengen.

Amanda Bynes is vooral gekend van films als ‘She’s The Man’ en ‘What A Girl Wants’, maar raakte in 2012 de pedalen kwijt. Ze kwam meermaals in aanraking met de politie, onder meer voor rijden onder invloed en wegvluchten na een verkeersongeval. Een jaar later werd ze opgenomen in een psychiatrisch centrum, waar artsen vaststelden dat ze kampt met een bipolaire stoornis.

Ondertussen is de 30-jarige Amerikaanse aan de beterhand. Ze focust zich vooral op haar studie aan het Fashion Institute of Design & Merchandising in Californië en is van plan om dit jaar nog een eigen kledinglijn uit te brengen.

27-02-2017 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Smartphones moeten duurzamer worden”

“Smartphones moeten duurzamer worden”

http://oi67.tinypic.com/2luxixk.jpg

De massaproductie van smartphones heeft de afgelopen tien jaar grote gevolgen gehad voor het milieu. Dat concludeert Greenpeace in een nieuw rapport.

De afgelopen tien jaar werden er wereldwijd 7,1 miljard smartphones geproduceerd, maar het merendeel van de toestellen wordt na twee jaar alweer afgedankt. “Als alle smartphones die de voorbije tien jaar geproduceerd zijn nog zouden werken, zou elke mens op aarde er eentje bezitten”, zegt Elizabeth Jardim van Greenpeace USA, die het rapport geschreven heeft. “De consumenten worden ertoe aangezet om hun model zo vaak te upgraden dat het gemiddelde toestel net ongeveer twee jaar wordt gebruikt. Dat heeft verwoestende gevolgen voor de aarde.”

Afvalberg

Het probleem is dat het erg veel energie en materiaal kost om de telefoons te maken. Sinds 2007 werd ongeveer 968 terawattuur gebruikt om smartphones te produceren. Ter vergelijking: dat is genoeg om België elf jaar van stroom te voorzien.

Bovendien creëren de afgedankte apparaten ook een enorme afvalberg. De milieuorganisatie dringt dan ook aan op een circulair productiemodel, waarbij afgedankte toestellen gedeeltelijk gerecycleerd worden. Zo wordt de elektronische afvalberg kleiner. Daarnaast moeten de nieuwe smartphones volgens de organisatie ook dringend duurzamer worden.

27-02-2017 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moonlight in plaats van La La Land: hoe is dat mogelijk?

Moonlight in plaats van La La Land: hoe is dat mogelijk?

http://oi66.tinypic.com/5lxybs.jpg

En de Oscar gaat naar ‘La La Land’. Of toch niet. ‘Dit is geen grap, Moonlight, jullie hebben gewonnen.’ Hoe kan zo’n blunder gebeuren?

Acteur Warren Beatty kreeg de eer om de Oscar voor beste film aan te kondigen. Hij stond een beetje raar te kijken en tijd te rekken, en schoof de enveloppe uiteindelijk door naar Faye Dunaway. Zij zei ‘you’re impossible’ (je bent onmogelijk), toen ze merkte dat hij toch wel erg veel tijd nodig had om de winnaar bekend te maken.

Het voltallige La La Land team stond al op het podium speeches te geven, toen men tussenbeide kwam met de droge opmerking ‘er is een fout gebeurd, Moonlight, jullie hebben gewonnen.’ Een klein applaus volgt en de cast en crew van Moonlight moeten het podium op.

What did you do!?’

Jimmy Kimmel schreeuwt uit: ‘Warren what did you do?’ en Warren Beatty voelt zich genoodzaakt uit te leggen wat er fout liep. ‘Ik opende de enveloppe en er stond “Emma Stone, La La Land” op. Daarom keek ik zo lang naar Faye en naar jullie, ik probeerde heus niet grappig te zijn.’ Warren Beatty had de enveloppe van de vorige categorie gekregen, toen Emma Stone werd uitgeroepen als beste actrice voor de film La La Land. De actrice zei echter dat ze het kaartje met haar naam in de hand had. Maar er zijn altijd twee enveloppen, eentje voor back-up. Vandaar de verwarring.

De Amerikaanse media zeggen intussen dat uit beelden die uitvergroot werden duidelijk blijkt dat op de ongeopende rode omslag ‘Best Actress in a Leading Role’ stond. USA Today zegt zelfs dat hun filmverslaggever een van de twee boekhouders van PwC backstage hoorde zeggen dat Warren de verkeerde envelop had gepakt.

PwC reageerde op het voorval in een korte reactie. 'We willen ons verontschuldigen bij Moonlight, La La Land, Warren beatty, Faye Dunaway en de kijkers thuis voor deze grote fout'. Ze geven toe dat de presentatoren de verkeerde omslag kregen toegestopt en zeggen te onderzoeken hoe dat kon gebeuren.

Emma Stone zei achteraf backstage: ‘Is dat niet het gekste Oscar moment aller tijden? Cool, dat wordt geschiedenis!’

Procedure

Volgens filmjournalist Ward Verrijcken is er nochtans een procedure om dit soort fouten tegen te gaan. ‘Er zijn advocaten aanwezig backstage die de telling hebben bijgewoond. Als er een fout wordt gemaakt, kunnen ze meteen ingrijpen’, zegt Verrijcken aan deredactie.be. ‘Het bewijst wel heel duidelijk dat de presentatoren niet op de hoogte zijn van de winnaars.’

Martha L. Ruiz en Brian Cullinan werken voor boekhoudkantoor PwC, dat verantwoordelijk is voor de telling van de stemmen. Zij zijn de enige twee mensen ter wereld die weten wie de Oscarwinnaars zijn voor de enveloppen worden opengemaakt. De presentatoren krijgen de omslagen pas vlak voor de officiële bekendmaking.

Toevallig vroeg Huffington Post een paar dagen geleden nog aan Martha L. Ruiz wat er zou gebeuren als er een fout zou gemaakt worden en de verkeerde persoon een Oscar zou krijgen. 'Onmogelijk', zei die vol zelfvertrouwen. 'Als we de enveloppen vullen, checken we elkaars werk voortdurend, zodat we zeker zijn dat er niets fout kan lopen.'

De twee blijven heel de show ook aan weerszijden van het podium staan om alles te checken. Tot op het allerlaatste moment zelfs. 'We kennen alle winnaars vanbuiten. Als er iets zou foutlopen, dan zouden we ervoor zorgen dat dit heel snel rechtgezet wordt.'

27-02-2017 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tesla-aandeel krijgt klap na verkoopadvies Goldman

Tesla-aandeel krijgt klap na verkoopadvies Goldman

http://oi63.tinypic.com/29urcdx.jpg

Twijfels over Tesla groeien na een kritisch rapport van Goldman Sachs. De markt vreest voor vertragingen en nieuwe kapitaalronde.

Het aandeel Tesla Motors kreeg vandaag na opening van de Amerikaanse beurs een klap van ruim 4 procent en koerste om 21 uur nog steeds 4,7 procent in het rood. Aanleiding was een kritisch rapport van zakenbank en Wall Street-reus Goldman Sachs, waarin analist David Tamberrino zien advies bijstelt van ‘houden’ naar ‘verkopen’.

Vertragingen

Volgens analist David Tamberrino krijgt Tesla op korte termijn te maken met verschillende uitdagingen, waaronder de lancering van het nieuwe Model 3. Goldman Sachs denkt dat Tesla meer tijd nodig zal hebben om de auto daadwerkelijk op de markt te krijgen. Het zou niet de eerste keer zijn dat Tesla kampt met vertragingen. De lancering van Model X werd daardoor met twee jaar uitgesteld.

Ook de recente overname van zonnepanelenmaker SolarCity baart analisten zorgen. Volgens Tamberrino verandert daardoor het risicoprofiel van Tesla, terwijl de aankoop weinig synergievoordelen oplevert. Tenslotte wil Tesla wil ook nieuwe ‘gigafactories’ bouwen om accu’s voor zijn elektrische auto’s te produceren.

Vers kapitaal

Tamberrino denkt dat Tesla nog voor het vierde kwartaal de boer op moet voor een nieuwe kapitaalinjectie, iets waarop Elon Musk al zelf hintte in de toelichting op de jaarcijfers van 2016. Mede daarom verlaagt de analist van Goldman Saschs ook het koersdoel van Tesla: van 190 naar 185 dollar per aandeel.

Tamberrino sluit zich daarmee aan bij een groeiend kamp van kritische analisten. Er staan nu acht verkoopadviezen op het aandeel Tesla, tegenover negen keer ‘houden’ en zeven keer ‘kopen’.

27-02-2017 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mol lokt meer reizigers naar Zuid-Afrika

De Mol lokt meer reizigers naar Zuid-Afrika

http://oi65.tinypic.com/f2lzdv.jpg

Het populaire tv-programma De Mol speelt zich dit jaar af in Zuid-Afrika en dat merken ze bij online reisagent CheapTickets.be. Het aantal boekingen naar Zuid-Afrika is sinds de eerste uitzending van het programma op 6 februari zelfs gestegen met 67%.

Vliegreizen naar Kaapstad en Johannesburg worden vaker gezocht en geboekt. Zo is het aantal zoekopdrachten voor Kaapstad gestegen met 55% en het aantal boekingen met 67%. Johannesburg laat zelfs 110% meer boekingen zien.

"De populariteit van het avonturenprogramma speelt zeker een rol bij de verhoogde belangstelling voor reizen naar Zuid-Afrika. Er wordt niet alleen meer geboekt en gezocht via onze site, maar ook meer gegoogled 'op Zuid-Afrika'. Kijkers van het programma zijn blijkbaar niet enkel op zoek naar De Mol maar ook naar een leuke vakantiebestemmingen.", zegt Aniek Augustijn, commercieel manager van CheapTickets.be.

Reizen Waes
"Daarnaast zien we elke zondagavond een piek aan zoekopdrachten na de aflevering van Reizen Waes. Echter bezoekt Tom Waes bestemmingen die minder toegankelijk zijn en zal het voor de meeste mensen toch bij dromen blijven. Maar het wakkert de reislust zeker aan."

26-02-2017 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis-kijkers in shock: Toon probeert dokter Judith te verkrachten

Thuis-kijkers in shock: Toon probeert dokter Judith te verkrachten

http://oi66.tinypic.com/vildg2.jpg

Fans van de Eén-soap Thuis zijn vrijdagavond het weekend gestart met ongeloof en verbazing. Ze zagen hoe 'Toon' (Bill Barberis) 'dokter Judith' (Katrien De Ruysscher) probeert te verkrachten.

In de aflevering gaat Judith Toon in zijn appartement ophalen om samen te gaan joggen. Ze doet dit terwijl haar echtgenoot Tom vreemdgaat met zijn collega Karin.

Bij klusjesman Toon slaan vervolgens de stoppen door. Hij grijpt Judith vast en probeert haar te verkrachten. "Stop ermee, ik wil het niet Toon!", gilt ze. Door hem in zijn edele delen te stampen kan Judith wegvluchten.

Thuis-fans reageerden op Twitter onthutst op de beelden. Dat 'Toon' tot zoiets afschuwelijks in staat is, komt voor vele twitteraars choquerend over.  Acteur Bill Barberis maakte begin dit jaar bekend dat hij - op eigen vraag- de Eén-soap na drie jaar verlaat.

Heb jij vragen of wil je vrijbijvend met iemand praten na het zien van THUIS? Dan kan je steeds terecht bij Tele-Onthaal via teleonthaal.be, of bellen naar 106.

26-02-2017 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn stem is weg, maar ik ben gelukkig"

"Mijn stem is weg, maar ik ben gelukkig"

http://oi68.tinypic.com/15dxh6p.jpg

Een artiestenleven herleid tot een paar straffe momenten: het heeft iets oneerlijks. Kijk naar Will Ferdy, grote meneer van het Nederlandstalige luisterlied. Op 9 maart wordt hij 90 jaar. "Als ze nog wat van me draaien, is het 'Christine'. Terwijl er zo veel meer is." En er was zijn outing in 1970. Een schokgolf rolde over weldenkend Vlaanderen. Al kwam (bijna) alles weer goed. Vandaag hoeft niets meer, behalve nog wat gezond blijven. "Live zingen doe ik niet meer. De stem is weg. Maar ik ben gelukkig."

Krasse knarren, die Vlaamse artiesten. Dit jaar wordt naast Will Ferdy ook 'grande dame' Jo Leemans 90. "We bellen elkaar nog. Jo komt haast niet meer buiten. In 2009 speelden we nog samen in de kortfilm 'My Donna'."

Ferdy - geboren als Werner Ferdinande - vertelt het in zijn knusse serviceflat van het Zorgbedrijf in het Europark op Linkeroever. "Tot de zomer van 2015 heb ik in Hoboken gewoond. Ik zat daar goed. Maar mijn vrienden-vennoten Eric en André zeiden me: denk aan de toekomst. Zo ben ik op Linkeroever beland. In een huurflat. Ik hou van de open ruimte en het groen hier, van het zicht op de stad ook. Mijn pensioen gaat voor drie vierde aan de huur op. Gelukkig trek ik nog auteursrechten. Ik heb genoeg om van te leven, maar kan geen zotte dingen doen. Ik gun me jaarlijks nog wel een paar weken Duitse vakantie. Wandelen lukt met mijn vermoeide benen niet meer zo goed, autorijden is geen probleem."

Alles ademt orde en netheid in zijn appartement. Mappen, cd's, platen, geluidsbanden: perfect geklasseerd. Aan de muur: platina platen. Stille getuigen van zijn hits. Die overspannen vooral de jaren vijftig tot tachtig: het luchtige 'Ziede gij me gere', 'Het Schrijverke' (naar Guido Gezelle), het prachtige 'Christine', de Brel-cover 'De Stervende'. En 'Belijdenis'. "Mijn beste nummer (uit 1976, red.). In de kerk zingen ze het nog als gebed."

"Niets geleerd"

Wie naar zijn nummers luistert, hoort het keurigste Nederlands. Dan vermoed je een gedegen opleiding. Niet dus. "Ik heb niets geléérd, enkel de ogen gebruikt en goed geluisterd. Voor mijn talen, voor het zingen. Ik ben opgegroeid in Gent, in een vrij arm gezin. Honger heb ik nooit geleden, maar het was op het randje. Maar als kind had ik wél een koffergrammofoon. En we hadden een stapel 78-toerenplaten. In 1947 moest ik naar het leger. Ik kon optreden met de Welfare-troepen in Duitsland. Daar zag ik de Franse chansonniers Charles Trenet (van 'La Mer') en Maurice Chevalier in levenden lijve (Ferdy wordt ook wel de Vlaamse Trenet genoemd, red.). Toen wist ik dat ik artiest wou worden. Mijn vader zag dat niet zitten. Hij kwam pas naar mij kijken toen hij zeker was dat ik het redde in de showbizz."

Ziede gij me gere

Ferdy is een geboren entertainer en boekt ook met komische typetjes als Flup de facteur en 'Peterke en Pol' successen. Na zijn legerdienst, in 1948, krijgt hij meteen een contract van drie maanden in de Ancienne Belgique. Als presentator dan wel. "In de coulissen leerde ik mijn vak. Ik heb er een prachtige tijd beleefd, zat er aan tafel met Louis Armstrong, met Gilbert Bécaud."

In 1951 heeft Ferdy een hit te pakken met de schlager 'Ziede gij me gere'. Maar nooit zal hij commercieel denken. Het artistieke krijgt voorrang. "Ik dacht nooit: het moet geld opbrengen."

Eenzaam

Op 4 december 1970 beleeft Vlaanderen een historisch tv-moment. Op de toenmalige BRT komt Will Ferdy uit de kast. Her en der schiet het katholieke Vlaanderen in een kramp. "Het ANZ (dat het Vlaams Nationaal Zangfeest organiseert, red.) liet me vallen voor de editie van 1971. Jaren later hebben ze zich daarvoor verontschuldigd. In Maldegem verbood de pastoor zijn parochianen om nog naar mij te luisteren. Toch viel het wel mee met de Kerk: ik ben huwelijksmissen blijven zingen. Op persoonlijk vlak ging ik wel door de hel: mijn toenmalige vriend brak met me omdat hij mijn bekendheid niet aankon. Mijn moeder had het ook moeilijk. Mensen zeiden haar dingen in de trant van 'Madammeke, wat heeft uw zoon nu toch gezegd?' Gelukkig zijn de tijden veranderd. Kijk hoe de populariteit van Bart Kaëll en Luc Appermont is gestegen nadat Luc zich had ge-out. Tot vandaag spreken homokoppels me op straat aan en bedanken ze me voor wat ik heb gedaan. Ik heb nergens spijt van. In 1970 schreef ik al jaren uniseksliedjes. Daar wou ik vanaf. 'Christine' heette eerst 'Mijn vriend', trouwens."

Intussen heeft Ferdy al bijna 40 jaar geen relatie meer. "Soms voel ik me eenzaam, ja. Veel contact met medebewoners heb ik niet. Ik sta op om 10 uur, ontbijt dus laat. In het restaurant beneden zien ze me niet. Ik eet liever in mijn flat. Gelukkig zijn er mensen als Roger Nupie, een jongere man met wie ik goed bevriend ben. We delen dezelfde smaak, hetzelfde gevoel voor humor. Maar hij is drukbezet. In het artiestenmilieu heb ik een goede band met Helmut Lotti, Jo Leemans, Yvette Ravel, Jacques Raymond. Lotti is een schitterende zanger. Vooral zijn eigen Engelse nummers vind ik sterk. Udo is ook zeer goed. Maar mijn favoriete chansonnière is Liliane St.-Pierre."

Toen Ferdy in 2014 stopte met live optredens, dacht hij nog aan een vierde deel van zijn autobiografie. "Het deel na 1970. Het zal er niet meer van komen, vrees ik. Het is te delicaat om de waarheid over sommige mensen te schrijven. Ik wil niemand kwetsen."

Viering in Lindner

Of hij vaak aan de dood denkt? "Natuurlijk wel. Ik ben gelovig, niet in de traditionele zin. Maar ik weet dat ik word geholpen door 'hierboven' en ben ervan overtuigd dat er iets is na de dood. Ik hoop dat ik niet hulpbehoevend word en dat ik nog even zo gezond mogelijk kan blijven. Alles zelfstandig kunnen doen: héél belangrijk voor mij."

Ferdy kijkt intussen wel uit naar de viering op zondag 12 maart. Zijn 90ste verjaardag wordt gevierd in het Lindner Hotel in Antwerpen, in de Kievitwijk. Vanaf 12 uur is er een lunch & concert. Het is al weken uitverkocht. "Mijn vrienden Eric Smets en André Janssens hebben voor een schitterend feest gezorgd." Er zijn gastoptredens van onder meer Lissa Lewis, Yvette Ravell, de Melando's, Danny Sinclair (ex-New Inspiration) en Bobby Setter. Will Ferdy zelf geeft nog een miniconcert, weliswaar playback.

Op 9 maart is Ferdy te gast in 'Van Gils & gasten'.

26-02-2017 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guillaume Canet gooit alle remmen los in ‘Rock ’n Roll’

Guillaume Canet gooit alle remmen los in ‘Rock ’n Roll’

http://oi67.tinypic.com/2mecmrn.jpg

Sommigen kennen hem van zijn rollen voor de camera (‘The Beach’, ‘Jeux d’Enfants’) of van zijn werk erachter (‘Ne le dis à personne’, ‘Les Petits Mouchoirs’). Anderen kennen hem helemaal niet, maar hebben wel al gehoord van zijn vrouw, Oscarwinnares Marion Cotillard. Op zijn 43ste beseft de Franse regisseur en acteur Guillaume Canet (binnenkort vader van een tweede kind) dat hij niet meer zo cool is als vroeger. Het resultaat? ‘Rock ‘n Roll’, een explosieve komedie vol zelfspot.

26-02-2017 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektrisch geleide planten zijn de toekomst

Elektrisch geleide planten zijn de toekomst

http://oi63.tinypic.com/1h2trq.jpg

Onderzoeksingenieur in de bio-elektriciteit Eleni Stavrinidou heeft een elektrische draad ingebracht in een stengel van een roos. Dat staat te lezen op de blog Science News for Students. Haar team was aan het experimenten met bloemen en probeerden een cyborg te maken, een levend voorwerp met elektronische verbeteringen.

In het water dat de roos kreeg, zaten de bouwstenen verwerkt die nodig waren om de draad te doen groeien. Eenmaal binnenin de stengel hechtten de bouwstenen zich vast aan elkaar. Ze vormden een draad die elektriciteit geleid door de bloem.

De polymeren die nu in de bloem zitten, bevinden zich ook in de basis van elk computergestuurd systeem. De chip van je smartphone bevat talloze van deze deeltjes die informatie opslaan en verwerken. Het is mogelijk dat bloemen ooit dezelfde chips zullen bevatten.

Het project staat nog in zijn kinderschoenen, maar Stavrinidou hoopt dat de prestaties van haar team zullen leiden tot planten met nieuwe functies. De planten zouden bijvoorbeeld meer zonlicht opnemen, wat ervoor zorgt dat ze sneller bloemen, fruit en groenten voortbrengen. Ze kunnen ook meer informatie bieden over de temperatuur, vochtigheid en zonlicht.

26-02-2017 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je de rode loper op de Oscars niet zomaar 'rood' mag noemen

Waarom je de rode loper op de Oscars niet zomaar 'rood' mag noemen

http://oi64.tinypic.com/2d1te1e.jpg

Zondagnacht worden de Oscars uitgereikt in Los Angeles. Meer nog dan de uiteindelijke winnaars, zijn het de sterren op de rode loper die met de meeste aandacht gaan lopen, al dan niet omwille van hun vestimentaire keuzes. Maar wist u dat die rode loper helemaal niet rood is?

De meeste ogen zullen zondag gericht zijn op Emma Stone en Ryan Gosling. Allebei genomineerd voor hun rol in 'La La Land', de musical die maar liefst 14 nominaties op zak heeft. Een record.

Maar voor Stone en Gosling zich in de zetels van Dolby Theatre neervlijen, moeten ze over de bijna 275 meter 'rode' loper langs een horde fotografen en journalisten passeren.

Hoewel, rode loper? Het is eigenlijk meer bourgogne. Al is dat ook niet helemaal correct. De exacte kleur zou wel eens het grootste geheim van Hollywood kunnen zijn. Signature Systems, het bedrijf dat al sinds 2008 het nylontapijt voor de Oscars levert, noemt het 'Academy Red'. De geheime kleur zou de acteurs en actrices nog meer moeten flatteren wanneer ze over de 'rode' loper lopen. De exacte kleur houden ze angstvallig geheim om copycats te vermijden.

Het installeren van die 'rode' loper is overigens een huzarenstukje. Afgelopen dinsdag zijn 18 arbeiders begonnen met het aanleggen van het tapijt op Hollywood Boulevard. Er kruipen niet minder dan 900 manuren in, en vlak voor de sterren zondagnamiddag arriveren zal het werk pas afgelopen zijn. 

Om maar te zeggen: de ene rode loper is de andere niet.

25-02-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse cabaretier Henk Elsink (81) overleden

Nederlandse cabaretier Henk Elsink (81) overleden

http://oi65.tinypic.com/2iqcn0o.jpg

De Nederlandse cabaretier, zanger en schrijver Henk Elsink is op 81-jarige leeftijd overleden. Zijn dochter heeft dit zaterdag bekendgemaakt. Elsink leed sinds 2010 aan de ziekte van Alzheimer. Zijn vrouw heeft hem zes jaar lang verzorgd. Sinds anderhalf jaar woonde hij in een verzorgingshuis in Amersfoort. Hij is daar vrijdagavond overleden. De carrière van Elsink begon al op jonge leeftijd met het maken van revues. Nadat hij een prijs had gewonnen in een regionale talentenjacht, mocht hij optreden in het revuecafé van Tom Manders.

Hij deed daarna mee aan diverse televisieprogramma’s en maakte in de jaren zestig zijn opwachting in het ABC-cabaret van Wim Kan en Corry Vonk. Daarna kreeg hij in Amsterdam zijn eigen restaurant, de Koopermoolen, waar hij ook optrad voor bezoekers. Ook begon hij het radioprogramma Vrij Entree, waarin heel veel bekenden ontving.

Daarna legde hij zich toe op onemanshows, die ook op de televisie werden uitgezonden. In 1973 kreeg hij voor zijn shows de Gouden Harp. In 1988 beëindigde hij zijn loopbaan en ging hij thrillers schrijven. Elsink wordt in besloten kring begraven.

25-02-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Nokia 3310 is geen exacte kopie van de legendarische gsm

Nieuwe Nokia 3310 is geen exacte kopie van de legendarische gsm

http://oi64.tinypic.com/288ciec.jpg

Hoogstwaarschijnlijk stelt Nokia de nieuwe versie van de befaamde 3310 volgende week voor op het Mobile World Congress in Barcelona. In aanloop naar de aankondiging zouden al enkele details gelekt zijn.

De Chinese techsite Vtech beweert dat de nieuwe 3310 dunner en lichter zal zijn. Logisch, want de technologie heeft niet stilgestaan in de twaalf jaar sinds de productie van het toestel werd stopgezet.

Wie opnieuw verlangt naar het kleine, groene scherm zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn. De nieuwe Nokia zou beschikken over een kleurenschermpje. De resolutie daarvan is wel bewust laag gehouden, zodat de batterij langer meegaat. Volgens de geruchten zou die het tot tien dagen kunnen uithouden zonder een oplaadbeurt.

Venturebeat maakt gewag van een schappelijke prijs voor het nostalgische toestel. Het evenement van Nokia en verdeler HMD vindt zondag plaats.

25-02-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom langdurige vriendschap tussen vrouwen en mannen moeilijk kan zijn

Waarom langdurige vriendschap tussen vrouwen en mannen moeilijk kan zijn

http://oi64.tinypic.com/ehzmo9.jpg

Het feit dat mannen en vrouwen moeilijk langdurige vriendschappen kunnen onderhouden heeft niets met seks te maken, maar met een verschil in denkpatroon.

Professor Robin Dunbar van de universiteit van Oxford ontdekte het toevallig toen hij onderzoek deed naar hoe vriendschappen veranderen eenmaal jongeren de overstap maken van de middelbare school naar het hoger onderwijs.

Volgens Dunbar zien vrouwen hun vriendinnen als iets tussen zussen en soulmates, terwijl mannen vriendschap eerder zien als iets dat hen goed uitkomt. Dat ontdekte hij toen hij onderzoek deed naar hoe vriendschappen van jongeren veranderen nadat ze aan de universiteit gaan studeren.

‘Wat bepaalde of de vriendschappen bij meisjes overleefden, was hoeveel moeite ze deden om met elkaar te praten’, vertelt hij. ‘Praten had absoluut geen effect op de relaties van jongens. Wat hun vriendschap in stand houdt, is samen dingen doen.’

En er waren nog duidelijke verschillen tussen beide geslachten. ‘De vrouwen hadden overduidelijk meer intense en dichte vriendschappen. Mannen hebben daar de neiging niet toe en hebben vaak een groep van ongeveer vier vrienden waar ze mee naar de voetbal of op café gaan. Bij mannen is het uit het oog, uit het hart.’

Als je in een nieuwe levensfase terechtkomt, kost het vaak meer moeite om elkaar nog te blijven zien. Dat je daarom soms plots niets meer hoort van je vroegere beste vriend heeft dus gewoon te maken met het feit dat mannen en vrouwen vriendschap anders bekijken, meent Dunbar.

25-02-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De nieuwste gezondheidstrend is ‘clean sleeping’

De nieuwste gezondheidstrend is ‘clean sleeping’

http://oi63.tinypic.com/2w5u7op.jpg

‘Clean sleeping’ is na ‘clean eating’ de nieuwste gezondheidstrend van dit jaar. Deze levensstijl stelt een kwalitatieve nachtrust voorop.

De aanhangers van clean sleeping stellen dat je ten minste acht uur en liefst zelfs tien uur per nacht slaapt. Maar niet enkel het aantal uur slaap telt, ook de kwaliteit ervan is van belang.

Actrice Gwyneth Paltrow is een fervente aanhanger van het concept ‘clean sleeping’. Volgens haar is ‘clean sleep’ simpelweg dat beetje slaap dat losstaat van de roes van de dag. Ze promoot al langer een gezonde levensstijl, en stelt een aantal tips voor om clean sleeping in de praktijk te brengen.

- Ga op een vast uur slapen

- Gebruik geen technologie een uur voor het slapengaan

- Drink geen cafeïne meer na 16 u.

- Drink geen alcohol vlak voor bedtijd

- Zet je telefoon uit en hou het weg van je bed

- Beweeg genoeg overdag

Daarnaast kan je ook aan yoga doen en zo veel mogelijk een goede balans vinden tussen werken, sporten, eten en slapen.

25-02-2017 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaming heeft tijd van zijn leven met Katy Perry in achtbaan

Vlaming heeft tijd van zijn leven met Katy Perry in achtbaan

http://oi67.tinypic.com/dy7sli.jpg

Jordy Tulleners (24) uit Maasmechelen werkt naarstig aan een carrière als model en acteur in de States en plukt daar nu al de vruchten van. De jonge man mocht zijn opwachting maken in de nieuwe videoclip van Katy Perry.

Een paar jaar geleden verhuisde Jordy naar Los Angeles, het mekka van de filmindustrie, waar hij het hoopt te maken. Hij nam acteerlessen en werkte aan zijn Amerikaans accent.

Onlangs volgde al meteen een prachtige kers op de taart. De Vlaming mocht meewerken aan de clip voor 'Chained to the Rhythm' van Katy Perry.

Voor de opnames moest Jordy zich naar het Amerikaanse pretpark 'Six Flags Magic Mountain' reppen. Daar nam hij plaats in de rollercoaster naast de superster. "We hebben dat ritje toch wel acht keer moeten doen", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg. "Katy is een hele fijne artiest om mee te werken."

De nieuwste videoclip is een groot succes op YouTube. Daar werden de beelden een dag na de lancering al bijna 10 miljoen keer bekeken.

22-02-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit had ze niet zien aankomen: Nathalie Meskens zit plots zelf in sketch 'Blind Getrouwd'

Dit had ze niet zien aankomen: Nathalie Meskens zit plots zelf in sketch 'Blind Getrouwd'

http://oi63.tinypic.com/10cj6dz.jpg

De experts van 'Blind Getrouwd' zijn niet veilig voor de komieken van Tegen de Sterren Op, waarvan het nieuwe seizoen vanavond op VTM is afgetrapt.

Als Blind Getrouwd-experts laten Tine Embrechts (Sybille Vanweehaeghe), Walter Baele (Gert Martin Hald), Guga Baúl (Alexander Witpas) en Nathalie Meskens (Margo Van Landeghem) hun licht schijnen over het liefdesleven van een paar single BV's. 

Op het einde blijft er nog een kandidaat over die dringend hulp nodig heeft: Nathalie Meskens zelf.  Meskens, die zelf in de scène zit, valt compleet uit de lucht. Temeer omdat de experts haar willen koppelen aan Matteo Simoni. De blikken op de foto's spreken boekdelen.

Volgens de makers was het een hele puzzel om de extra jokes met de cast & crew achter haar rug te repeteren.  De Antwerpse neemt het sportief op, wij waren onder indruk van haar bulderlach.

22-02-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Ben reageert op hetze na aflevering Blind Getrouwd: "Tine heeft me gekwetst, maar het is uitgepraat"

Ook Ben reageert op hetze na aflevering Blind Getrouwd: "Tine heeft me gekwetst, maar het is uitgepraat"

http://oi65.tinypic.com/vxmce8.jpg

Tine kruipt door het stof sinds de vierde aflevering van VTM-programma Blind Getrouwd. De reacties op sociale media zijn niet mals nadat ze tegen echtgenoot Ben zei dat "haar ex ook geen knappe was" en daar is ze het hart van in. "Ik besefte meteen dat ik mijn woorden beter had moeten kiezen. Mensen zijn snoeihard online", vertelt ze in een reactie aan onze redactie. Ook Ben reageerde nog: "Tine heeft me gekwetst, maar we hebben het achteraf uitgepraat."

22-02-2017 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels gaat over de schreef met Parastoo: "Dit gaat in zijn slaapkamer eindigen"

Niels gaat over de schreef met Parastoo: "Dit gaat in zijn slaapkamer eindigen"

http://oi65.tinypic.com/a25col.jpg

Wondjes likken na het eerste kampvuur, brave dates en de komst van enkele nieuwe verleid(st)ers: de vijfde aflevering van 'Temptation Island' leek lange tijd een maat voor niets te worden, tot Niels op het eind verstrikt raakte in de netten van -godbetert- Parastoo. Met haar verleidelijk kontje maakte zij het voorbereidende werk van de andere verleidsters in het zwembad af. Tegen hem 'aanrijden', zijn oor likken, hem bijten,... De Nederlander liet alles maar gebeuren en uiteindelijk trok hij ook nog met zijn voet haar slipje naar beneden. Leg dat maar eens uit aan de hondstrouwe Rosanna, die volgende week de pijnlijke beelden te zien zal krijgen. Dat tweede kampvuur dreigt trouwens nog meer slachtoffers te maken. Lize en Jefferson lijken het volledig gehad te hebben met elkaar, Lisa wil dan weer iemand "helemaal de tering in slaan".

22-02-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keanu Reeves: "Kinderen staan op m'n to-dolijst. Eerst de ware vinden"

Keanu Reeves: "Kinderen staan op m'n to-dolijst. Eerst de ware vinden"

http://oi65.tinypic.com/2edtnxs.jpg

Keanu Reeves is een gesloten boek over z'n privéleven. En sinds het drama dat hem eind jaren 90 trof - de acteur verloor kort na elkaar zijn pasgeboren dochtertje en zijn vriendin - zwijgt hij nog meer. Nu, op z'n 52ste, praat hij voor het eerst over zijn liefdesleven. Hij blijft hopen dat hij op een dag opnieuw hartstocht vindt. "Want zonder liefde sterven we een stille dood."

Keanu Reeves kennen we vooral als de stoere held uit films als 'Speed', 'The Matrix', en drie jaar geleden 'John Wick'. Van die laatste is er nu een sequel in de bioscoop. Wat weinig mensen weten, is dat de acteur ook al heel wat zwarte sneeuw heeft gezien. Terwijl alles op professioneel gebied volkomen meezat, kreeg hij op privévlak de ene tegenslag na de andere te verwerken. Waar december 1999 de mooiste maand van zijn leven moest worden, sloeg die om in pure horror, toen zijn eerste kindje Ava Archer prematuur ter wereld kwam en vlak na de geboorte stierf. Amper anderhalf jaar later kreeg de topacteur een nieuwe klap: zijn vriendin Jennifer Syme kwam bij een auto-ongeluk om het leven.

Transseksuele actrice
Reeves heeft er nooit over gesproken, en ook nu valt het hem nog steeds zwaar. Al blijkt het meest gesloten boek van Hollywood voor het eerst sinds lang toch te willen praten over hoe het hem privé vergaat. "Ik ben niet getrouwd en ik heb geen kinderen, maar het staat in elk geval wel op mijn wens- en to-dolijstje. (lacht) Ik hoop nog steeds dat ik op een dag de ware mag tegenkomen."

Hoewel de 'John Wick 2'-ster met geen woord rept over een mogelijke partner, wordt in de wandelgangen van Hollywood gefluisterd dat hij al een tijdje iets heeft met de transseksuele actrice Jamie Clayton. Reeves praat, maar blijft mysterieus wanneer we naar zijn vriendin polsen: "Liefde krijgen en liefde geven houdt ons allemaal in leven, nietwaar? Mijn relaties zijn doorheen de jaren al een paar keer veranderd, herschreven en in zekere zin ook gegroeid. Een leven zonder liefde is als een wijnstok zonder water, want zonder liefde sterven we een stille dood."

Of de vlinders in zijn buik er iets mee te maken hebben, laten we in het midden, maar de acteur ziet er op zijn 52ste beter uit dan ooit. Waar hij dat aan te danken heeft? "Goede genen! Al zou ik gerust wat meer zalfjes en middeltjes kunnen gebruiken, want ik heb dit karkas de voorbije jaren heel wat leed aangedaan." (lacht)

Beautyritueel? Simpel!
Reeves zegt dat hij er verder een bijzonder eenvoudig beautyritueel op nahoudt: "Ik smeer mezelf na elke douche volledig in met lotion en doe een gezichtsmasker op, waarna ik vroeg onder de wol kruip. Ik eet en drink graag, maar dat kan en mag helaas niet blijven duren. (lacht) Ik heb een uitstekende trainster, met wie ik al tientallen jaren samenwerk. Ze belt me op of stuurt me een berichtje wanneer ze me een tijdje niet gehoord heeft, waarna ik altijd meteen terug in actie schiet."

En ook al lijkt hij iets opener geworden, het typische Hollywoodleven zegt hem nog altijd niks. "Ik kom eerlijk gezegd niet veel buiten. Wanneer ik niet aan het werk ben, zit ik meestal gewoon thuis in West Hollywood of ben ik aan het studeren. Bekendheid zegt me niks. Het is voor mij vooral belangrijk dat mijn werk geapprecieerd wordt."

22-02-2017 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleider Ken: "Als jongen van 17 leefde ik op kosten van oudere vrouwen"

Verleider Ken: "Als jongen van 17 leefde ik op kosten van oudere vrouwen"

http://oi64.tinypic.com/8vurt5.jpg

Het ziet ernaar uit dat Ken Stoffers een van de meest spraakmakende figuren uit dit Temptationseizoen wordt. Tijd dus om hem wat beter te leren kennen, vond Dag Allemaal. En ze leerden heel wat over de verleider. "Ik had echt medelijden met Jefferson", verklapte hij onder meer.

Op Temptation zat Jefferson meteen in zak en as toen verleider Ken zijn liedje voor hem speelde. "Ik had bij die naam een grote, stoere kerel met een gouden tand en zware kettingen verwacht. 'Die ga ik eens goed provoceren', dacht ik vóór de confrontatie met de mannen van de koppels. We kwamen aan in dat mannenresort en presentator Rick vertelde mij dat Jefferson superzenuwachtig en onzeker was. Toen ik die jongen daar zag staan, kon ik alleen maar 'ocharme' denken. Maar 'k had in ons resort zitten opscheppen dat ik iets keileuks had voorbereid, dus ik kon niet terugkrabbelen."

Ken maakt er ook geen geheim van dat zijn familie geen fan was van zijn deelname. "Mijn moeder vond het ordinair en plat. En mijn broer eigenlijk ook. Martijn is erg succesvol in Duitsland, hij zingt er in een boysband: Feuerherz. 'Praat die 'Temptation' uit je broer z'n hoofd, zo maakt hij nooit meer kans in de showbizz', zeiden zijn bandleden tegen hem. Maar ik denk: je maakt zo'n programma zo plat als je zelf wilt. Je kan zoals Kevin de eerste dag al je broek laten zakken in 't zwembad. Of je kan een liedje spelen op je gitaar voor een meid."

21-02-2017 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw klaagt Disneyland aan voor duizelingwekkende achtbaan

Vrouw klaagt Disneyland aan voor duizelingwekkende achtbaan

http://oi67.tinypic.com/11vp9v7.jpg

Een Franse vrouw ligt in de clinch met Disneyland Parijs. Ze eist een schadevergoeding omdat ze na een rit in een achtbaan permanent duizelig is.

Tegen Franse media vertelt de onfortuinlijke vrouw dat ze vier jaar geleden een ritje maakte in de Space Mountain, een attractie waarin een ruimtereis wordt nagebootst. Achteraf voelde ze zich extreem misselijk en gedesoriënteerd, en sindsdien is dat vervelende gevoel niet meer verdwenen.

Volgens artsen lijdt de Française aan MdDS, het ‘Mal de Debarquement Syndroom’. Door deze zeldzame aandoening krijgen mensen voortdurend het gevoel dat ze zeeziek zijn. Symptomen zijn onder meer vermoeidheid, misselijkheid en evenwichtsstoornissen.

30.000 euro

Disneyland Parijs heeft de vrouw al 30.000 euro schadevergoeding aangeboden, maar daar neemt ze geen genoegen mee. Ze dreigt er nu mee naar de rechter te stappen.

21-02-2017 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topchef Ramsay geeft gepeperde mening over gerechten via Twitter

Topchef Ramsay geeft gepeperde mening over gerechten via Twitter

http://oi66.tinypic.com/25504k2.jpg

De grofgebekte Britse topchef Gordon Ramsay heeft zich de voorbije dagen uitgeleefd op Twitter. Hij maakte er enkele gerechten van amateurkoks met de grond gelijk. Sommigen hadden daar zelf om gevraagd.

Hobbykoks die zelf wat kokkerellen en de mening van Ramsay willen hebben, postten hun gerecht op Twitter met een foto. De chef-kok laat op zijn manier weten wat hij ervan vindt. En zijn reacties zijn ongezouten, om het in keukentermen uit te leggen.

Bij een inzending over een toast met een omelet en gesmolten kaas als topping, vroeg een man of zijn gerecht geen plaats verdiende op de menukaart van Ramsay’s restaurant. De sterrenchef had een duidelijk antwoord: dat lijkt op de stoma van mijn vader.

21-02-2017 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie is een overtuigd insecteneter

Angelina Jolie is een overtuigd insecteneter

http://oi67.tinypic.com/2cqgo60.jpg

Tijdens haar bezoek aan Cambodja heeft Angelina Jolie aan de Britse omroep BBC getoond hoe je spinnen, krekels en schorpioenen kookt en vervolgens opeet. Dat deed de actrice in het bijzijn van haar kinderen, en die mochten ook eens proeven.

Samen met Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8) vertoeft Angelina Jolie momenteel in Cambodja met in hun zog een cameraploeg van de BBC. Tijdens iets dat lijkt op een kookprogramma gaat de 41-jarige actrice aan de slag met schorpioenen, krekels en tarantula's. Vakkundig legt ze uit dat je van die laatste eerst de hoektanden moet verwijderen voor je ze begint te bakken. 

Ze geeft ook mee dat het niet haar eerste keer is dat ze met insecten aan de slag gaat. Haar eerste insecten proefde ze tijdens haar eerste bezoek aan Cambodja, waar destijds Tomb Raider werd opgenomen.  'Je begint met krekels. Krekels en bier en dan ga je steeds verder tot je bij tarantula's terechtkomt', klinkt het. 'Insecten hebben altijd deel uitgemaakt van het menselijk voedingspatroon. Toen mensen tijdens de oorlog verhongerden, slaagden ze er in hierop te overleven.'

Eenmaal de spinnen en schorpioenen genoeg gebakken zijn, mag iedereen eentje proeven. Vooral de tarantula wordt vlot gedeeld. De kleine Knox was alvast van mening dat het naar smakeloze frietjes proeft.

21-02-2017 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: trouwjurken passen voor het plezier

Nieuwe trend: trouwjurken passen voor het plezier

http://oi67.tinypic.com/14kcmmw.jpg

Wat doe je als je ervan droomt te schitteren in een dure trouwjurk, maar je die niet kunt betalen of geen partner hebt? Naar Nederland rijden, waar een middag bruidsjurken passen puur voor het plezier een populair tijdverdrijf aan het worden is. 'Alleen door naar Nederland te rijden, heb ik toch mijn bruidsjurk-momenten kunnen hebben', zegt Toska Audenaert, die afgelopen weekend met drie vriendinnen trouwjurken ging passen in Apeldoorn.

Ze kijkt heel veel naar Say Yes to the Dress, Toska Audenaert (32) uit Zele. De deelneemsters aan het bruidsprogramma op Vijf doen namelijk iets waar ze al jarenlang van droomt: eindeloos trouwjurken passen, tot ze dé jurk van hun dromen vinden.

'Alleen had ik tot nu telkens het vervelende gevoel dat het bij mij bij een droom zou blijven', vertelt ze in Het Nieuwsblad. 'Ik ga trouwen komende zomer, maar omdat we maar een beperkt budget hebben, maakt mijn schoonmoeder de jurk. Natuurlijk is dat leuk, maar ik had het wel moeilijk met het idee dat ik dan nooit de bruidsjurk-momenten met vriendinnen zou hebben. Ik heb dus een gat in de lucht gesprongen toen bleek dat we ervoor naar Nederland konden.'

Bij onze noorderburen kunnen vrouwen namelijk in steeds meer bruidsmodewinkels puur voor de lol jurken passen, of ze nu trouwen of niet.

25 euro per persoon

'In Vlaanderen en Nederland is de trouwcultuur erg verschillend', zegt wedding planner Iris Decreus, oprichtster van House of Weddings. 'Vlamingen nemen trouwfeesten doorgaans heel ernstig. In Nederland gaat het er veel losser aan toe. Vlaamse bruidsmodewinkels zijn er in die zin allesbehalve happig op om een middagje amusement aan te bieden: het vraagt veel tijd en biedt geen garantie op verkoop. In Nederland kijkt men daar anders naar.'

En dus beleefden Toska en haar vriendinnen afgelopen weekend in Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn de tijd van hun leven. 'Voor 25 euro per persoon hebben we drie uur mogen passen wat we wilden: van jurken, tot schoenen, juwelen en boeketten. We kregen cava, en mochten zoveel foto’s nemen als we wilden. We zijn ontzettend goed gesoigneerd. Het enige nadeel is dat we er dus wel meer dan twee uur voor in de auto hebben moeten zitten.'

Volgens Decreus ziet het er echter niet naar uit dat de trend snel naar Vlaanderen zal komen overgewaaid. 'Bruidsmodewinkels zitten er niet op te wachten', zegt ze. 'In sommige exclusievere winkels moeten klanten tegenwoordig zelfs al betalen om enkel nog maar een afspraak te kunnen maken.'

21-02-2017 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasmijn Van Hoof keert terug naar Familie (en ze draagt enkele geheimen met zich mee)

Jasmijn Van Hoof keert terug naar Familie (en ze draagt enkele geheimen met zich mee)

http://oi63.tinypic.com/2rw3jt0.jpg

Ze was vanochtend best zenuwachtig om terug op de set van Familie te staan. Jasmijn Van Hoof maakte vorig jaar een wereldreis en liet zich uit de soap schrijven. Maar de kijker zal tevreden zijn want Stefanie Coppens is vanaf 16 mei aanstaande terug in Familie te zien.  

Jasmijn stelde vast dat er veel veranderd is tijdens haar reis. Ook met Stefanie is er één en ander gebeurd. Zij draagt enkele geheimpjes met zich mee en dat zorgt uiteindelijk voor akelige momenten in de soap. Zou Stefanie zwanger terugkeren naar de set van Familie?

20-02-2017 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beautylijn van Rihanna ligt dit jaar nog in de rekken

Beautylijn van Rihanna ligt dit jaar nog in de rekken

http://oi63.tinypic.com/2nhq3d5.jpg

Het geduld van make-upfanaten wordt al een jaar op de proef gesteld, maar Rihanna heeft eindelijk meer informatie gegeven over haar eigen schoonheidsproducten. De beautylijn wordt dit najaar gelanceerd.

Het make-upmerk van de rebelse zangeres was al enkele maanden een groot mysterie. Nu is eindelijk een tipje van de sluier opgelicht.

De lijn, met de naam Fenty Beauty, wordt deze herfst gelanceerd. Dat maakte de Barbadiaanse schone bekend op Instagram. Bovendien kennen we ook ineens het eerste product van de nieuwe lijn: een holografische lipstick.Alle producten van de zangeres worden verkocht in filialen van Sephora. Om de lipstick en co te scoren, zullen we dus een tripje naar het buitenland moeten boeken.

20-02-2017 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

Album ‘Fifty Shades Darker’ debuteert in de hitlijsten

http://oi68.tinypic.com/2i9p1g3.jpg

Billboard Magazine heeft zijn wekelijkse hitlijst van 200 bestverkochte muziekalbums gepubliceerd. Het album van ‘Fifty Shades Darker’ is nog maar net uit of het komt al binnen op nummer één.

De opvolger van de ‘Fifty Shades’-franchise doet het nog beter dan de eerste soundtrack. De single van Taylor Swift en Zayn Malik ‘I Don’t Wanna Live Forever’ zorgde er onder meer voor dat de plaat 123.000 keer verkocht werd. Hierdoor wordt het vijfde album ‘I Decided’ van rapper Big Sean al na een week van de troon gestoten. Naast Taylor Swift en Zayn Malik krijgen ook Sia, John Legend en Kygo een plaats op de cd.

‘Fifty Shades Darker: Original Motion Picture Soundtrack’ werd uitgegeven op dezelfde dag als de film. Op zes dagen tijd kochten 72.000 mensen het album in de winkel en 51.000 anderen streamden het. Het is de eerste keer dat een plaat de hitlijsten op nummer één binnenkomt sinds de release van ‘Suicide Squad’ vorige zomer.

20-02-2017 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazifilmster bleek Russische spionne te zijn

Nazifilmster bleek Russische spionne te zijn

http://oi67.tinypic.com/24b82h2.jpg

Marika Rökk, de actrice, operettezangeres en danseres die de top van haar roem bereikte ten tijde van het nazibewind, was ook jarenlang een spion voor de toenmalige Sovjetunie, zo blijkt uit geheime documenten die nu werden vrijgegeven.

De Hongaarse ster Marika Rökk acteerde blijkbaar niet alleen op het scherm, maar ook in het echte leven. Ze zou tijdens de jaren veertig via haar manager Heinz Hoffmeister gerekruteerd zijn als KGB-agent, samen met haar echtgenoot regisseur Georg Jacoby.

Dat blijkt althans uit een rapport uit 1951 van de organisatie-Gehlen, voorloper van de huidige Duitse inlichtingendienst, dat nu werd vrijgegeven. Wat hun rol precies was en welke informatie ze destijds hebben doorgespeeld aan Moskou blijft onduidelijk.

Tijdelijk geschorst

Rökk wordt beschouwd als een van Hitlers favoriete actrices en zou volgens geruchten een affaire hebben gehad met zijn propagandaminister Joseph Goebbels. Ze kreeg na de oorlog een tijdelijk speelverbod van twee jaar voor haar vermeende collaboratie, maar maakte in de jaren vijftig een comeback.

Rökk werd in 1913 in Caïro geboren als kind van Hongaarse ouders. Na enkele jaren in Boedapest te hebben gewoond, verhuisde ze met haar ouders naar Parijs. Als dertienjarige reisde zij al met musicalshows door Europa en de VS. In 1930 begon ze haar filmcarrière in Groot-Brittannië, in de film Why sailors leave home.

Toen ze in Wenen in een groots opgezette musicalproductie optrad, werd ze ontdekt door een talentenjager van de Duitse filmmaatschappij Ufa. Ze werd samen met de Nederlander Johannes Heesters en de Zweedse Zarah Leander een van de grootste sterren van het witte doek in nazi-Duitsland.

In 1962 nam ze afscheid van de film en keerde ze terug naar het theater. Ze speelde de hoofdrollen in operettes en musicals en trad ook regelmatig op in Nederland en België. Ze overleed in het Oostenrijkse Baden op negentigjarige leeftijd aan hartfalen.

20-02-2017 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de baardentrend nooit het Witte Huis heeft bereikt

Waarom de baardentrend nooit het Witte Huis heeft bereikt

http://oi63.tinypic.com/10y2k20.jpg

De mannen die in 2020 Donald Trump willen uitdagen, kunnen alvast beginnen met het aanschaffen van een scheermes. Baarden mogen dan wel (nog steeds) een hoogtepunt kennen, toch nam de voorbije honderd jaar geen enkele man met baard of snor zijn intrek in het Witte Huis.

De huidige Amerikaanse president komt altijd gladgeschoren voor de dag, en dat kon ook van zijn voorbijganger worden gezegd. En van diens voorganger. En zo kan die lijst nog wel even doorgaan, tot 1913 om exact te zijn. Toen nam Woodrow Wilson de job over van William Howard Taft, de laatste president met een memorabele snor. Sindsdien had geen enkele Amerikaanse president noch een noch snor, noch baard, noch opvallende bakkebaarden.

En dat is toch opvallend, aangezien gladde kaken al lang niet meer de norm zijn en zelf de markt van scheermesjes had te lijden onder de hardnekkige baardentrend.

Website Quartz - die de bedenking maakte nadat bleek dat ook Trump zich liever laat omringen door gladgeschoren mannen - zocht en vond een mogelijke reden waarom de baardentrend zich nooit heeft doorgezet in de politieke wereld. Zo zijn vandaag ook slechts twee van de tachtig mannen in de Senaat baarddragers, en werd van de invloedrijke politici enkel Paul Ryan de voorbije jaren met een baard gespot.

Schrikt vrouwelijke stemmers af

Onderzoek van de Oklahoma State University in 2010 legt een link met het vrouwenstemrecht, ingevoerd in 1920. Gezichtsbeharing zou sindsdien veel minder populair geworden zijn onder politici omdat kandidaten met snor of baard sneller geassocieerd wordt met huiselijk geweld en een gebrek aan medelijden, waardoor ‘vrouwen en feministen minder snel geneigd zijn om voor hen te stemmen’.

Die conclusie blijkt ook niet helemaal incorrect te zijn. Professor Rebekah Herrick legde na die bevindingen enkele stellingen voor aan een groep van ongeveer 500 mannen en vond toen een correlatie tussen hun gezichtsbeharing en een hogere score in verband met seksisme. Al heeft het een niet per se met het ander te maken, maar kunnen ze beiden een gevolg zijn van een hoger testosteronniveau.

Wat echter niet bleek te kloppen, is dat congresleden met een baard zich minder aantrekken van vrouwenrechten. Uit bijgehouden data bleek dat zij gemiddeld niet anders stemden bij zulke thema’s dan hun gladgeschoren collega’s.

20-02-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse liefdesprent wint hoofdprijs op Berlinale

Hongaarse liefdesprent wint hoofdprijs op Berlinale

http://oi63.tinypic.com/vqtaqb.jpg

De Gouden Beer van de 67ste Berlinale is toegekend aan de Hongaarse film ‘Teströl és lélekröl’ (‘On Body And Soul’) van Ildikó Enyedi. De film vertelt het liefdesverhaal van een koppel dat ontdekt dat ze ’s nachts dezelfde dromen hebben.

“Deze film is toegankelijk voor mensen met een open hart”, zei de regisseur Ildikó Enyedi tijdens de uitreiking van de awards in Berlijn.

Andere kanshebbers voor de hoofdprijs op het elfdaagse filmfestival waren een Europese komedie over vluchtelingen, ‘The Other Side of Hope’, en een Chileense film over een transgender, ‘A Fantastic Woman’.

Maar zij moesten het dus afleggen tegen ‘Teströl és lélekröl’.  “De zevenkoppige jury werd verliefd op deze film omdat hij de mensen herinnert aan iets dat te vaak vergeten wordt in het dagelijks leven: medelijden”, verklaarde de voorzitter.

Voor het eerst reikte de jury ook de award voor origineelste documentaire uit. Die ging naar ‘Ghost Hunting’, een film over een Israëlisch ondervragingscentrum.

19-02-2017 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekeboes op nieuwe sticker Rode Kruis

Kiekeboes op nieuwe sticker Rode Kruis

http://oi63.tinypic.com/1tq0rk.jpg

De Kiekeboes worden in 2017 het gezicht van de traditionele stickerverkoopactie van het Rode Kruis. ‘Iedereen weet dat deze familie het hart op de juiste plaats heeft – en dat ze dit nu ook tonen aan de Vlaming, dat doet ons enorm plezier’, klinkt het bij het Rode Kruis.

Op de tekening snellen Marcel en Charlotte Kiekeboe als vrijwilligers ter hulp. Zoon Konstantinopel heeft een bloedzakje bij. Dochter Fanny reanimeert een strandganger die onwel werd, waarop zowat alle andere badgasten al dan niet opzettelijk in zwijm vallen. ‘Ik vond het belangrijk dat de typische Kiekeboehumor ook op sticker tot zijn recht komt’, licht Kiekeboetekenaar Merho toe. ‘De Kiekeboes zouden de Kiekeboes niet zijn zonder die knipoog’.

De Rode Kruissticker zal van 27 april tot en met 11 mei voor 5 euro te koop zijn bij de 14.000 Rode Kruisvrijwilligers van de meer dan 200 lokale afdelingen in Vlaanderen. De opbrengst gaat integraal naar de lokale afdelingen.

19-02-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tennisster Eugenie Bouchard houdt woord: ze ging op blind date na weddenschap

Tennisster Eugenie Bouchard houdt woord: ze ging op blind date na weddenschap

http://oi68.tinypic.com/fef0bm.jpg

Wie waagt die wint, moet de student John Goehrke gedacht hebben. Hij daagde tennisster Eugenie Bouchard op Twitter uit voor een weddenschap tijdens de Super Bowl. De inzet was een date.

De Canadese tennisster Eugenie Bouchard hield woord. Woensdag zaten ze samen langs de lijn bij de NBA-wedstrijd tussen Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks. ‘De beste date ooit’, noemde de dolgelukkige student uit Chicago de ontmoeting.

De 22-jarige atlete verloor ruim een week geleden tijdens de Super Bowl een weddenschap met de fan. Ze had de jongen beloofd met hem op date te gaan als de New England Patriots de finale van de American footballcompetitie zou winnen.

Op het moment dat Bouchard instemde met een date, stond Atlanta Falcons ruim voor. De Canadese, in 2014 finaliste op Wimbledon, zag hoe de Patriots aan de hand van quarterback Tom Brady echter helemaal terugkwamen in de wedstrijd en in de verlenging de Super Bowl zelfs wonnen. ‘Lesje geleerd. Wed nooit tegen Tom Brady’, schreef de populaire tennisster na afloop op Twitter.

19-02-2017 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip en koningin Mathilde op bezoek bij koningin Paola

Koning Filip en koningin Mathilde op bezoek bij koningin Paola

http://oi66.tinypic.com/md1av5.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde hebben deze namiddag omstreeks 16.20 uur een bezoek gebracht aan koningin Paola, die in het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel herstelt van een heupoperatie.

Koningin Paola (79) brak donderdag haar heup bij een val in haar woning, het kasteel Belvedère dat zich recht tegenover het koninklijk paleis van Laken bevindt in Brussel. Ze werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel, waar ze vrijdagochtend met succes geopereerd werd. Vrijdag brachten koning Albert en prinses Astrid al een bezoek aan Paola.

Het koningshuis laat ook weten dat hun gedachten zijn bij de slachtoffers van het treinongeval in Leuven en hun families.

19-02-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Frankrijk helemaal warm loopt voor een Belgische weervrouw

Waarom Frankrijk helemaal warm loopt voor een Belgische weervrouw

http://oi67.tinypic.com/2u9rewz.jpg

De Franse bevolking zal binnenkort de weersvoorspellingen horen van een Belgische weervrouw, want niemand minder dan ex-Miss België Tatiana Silva gaat het weer presenteren bij TF1.

Na zeven jaar bij de weerdienst van RTBF ruilt Tatiana België in voor Frankrijk. Een beetje een vreemde keuze, een Belgische dame het Franse weer laten presenteren? Nee hoor, want de Fransen lopen helemaal warm voor onze ex-Miss. En geef ze eens ongelijk.

19-02-2017 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje gek op zingende Justin Timberlake:

Zoontje gek op zingende Justin Timberlake: "Papa zingt!"

http://oi63.tinypic.com/3483cck.jpg

Justin Timberlake vindt het geweldig dat zijn zoontje Silas hem herkent als een van zijn songs op de radio wordt gedraaid. Dat vertelde de zanger tijdens een Q&A voor de 2016-2017 Variety and AARP Movies for Grownups Screening.

Justin vertelde tijdens het event dat hij er zelfs een beetje emotioneel van wordt. "Papa zingt!", roept Silas blij als hij zijn vader hoort. Voor de zanger is dat een mooi moment. "Het kan zo maar gebeuren dat we in de auto zitten en mijn liedje voorbij komt. Het is dan altijd even slikken als hij mij herkent."

Silas is een inspiratiebron voor Justin. "Hij heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier muziek maak." De zanger heeft een Oscarnominatie op zak voor 'Can't Stop The Feeling', de titelsong van de animatiefilm 'Trolls'. Hij schreef aan het nummer toen Silas pas was geboren. Justin wilde proberen een song te maken waaraan hij en Silas veel plezier zouden beleven. "Het resultaat is dat Silas nu alleen maar naar Trolls wil kijken", zegt Justin.

19-02-2017 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss België Tatiana Silva gaat weerbericht presenteren op TF1

Ex-Miss België Tatiana Silva gaat weerbericht presenteren op TF1

http://oi65.tinypic.com/2mzm9th.jpg

Voormalig Miss België Tatiana Silva gaat binnenkort het weer presenteren op de Franse televisiezender TF1. Dat meldt de RTBF en werd ook door Silva zelf op Instagram bevestigd.

Na zeven jaar bij de weerdienst van RTBF volgt Tatiana Silva Catherine Laborde op, die in januari na 28 jaar TF1 vaarwel zei.

"Tatiana richt zich naar Frankrijk. We kunnen haar alleen maar feliciteren met deze mooie promotie en haar bedanken voor haar bijdrage aan ons weerteam", zegt de RTBF.

Tatiana, die ook weervrouw is van TV5 Monde en M6, presenteert haar laatste weerbericht op RTBF eind deze maand. De 32-jarige Belgische van Kaapverdische oorsprong zet haar medewerking met de zender wel voort voor wat betreft de uitzendingen 'Vis ta Mine' en 'C'est du Belge'.

Volgens de krant La Dernière Heure zal ze vanaf midden maart te zien zijn bij TF1.

18-02-2017 om 17:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Rode Khmer van Angelina Jolie in avant-première in Cambodja

Film over Rode Khmer van Angelina Jolie in avant-première in Cambodja

http://oi68.tinypic.com/15rkztx.jpg

Aan de beroemde tempels van Angkor in Cambodja is 'First They Killed My Father' van de Amerikaanse filmster Angelina Jolie in avant-première gegaan, een prent over de misdaden van de Rode Khmer. Het is de eerste Hollywood-productie ooit die helemaal in de regio is opgenomen, met lokale acteurs en crew. Koning Norodom Sihamoni en enkele overlevenden van het regime woonden de voorstelling bij.

De film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Loung Ung, waarin ze het relaas doet over haar leven als kind tijdens het schrikbewind van de Rode Khmer. Het regime van Pol Pot was tussen 1975 en 1979 verantwoordelijk voor de moord op naar schatting twee miljoen mensen, zowat een kwart van de bevolking.

"Ik heb het boek van Loung jaren geleden gelezen, en het was een van de eerste boeken die mijn ogen openden voor zaken in de wereld waar ik niets over wist", lichtte Jolie vooraf toe op een persconferentie.

De filmster beseft naar eigen zeggen dat haar film niet de eerste over dit bloedige tijdperk is. Maar het verhaal van Loung heeft een bijzondere kracht omdat het wordt verteld vanuit het perspectief van een kind, aldus Jolie.

Band
Jolie heeft een speciale band met Cambodja. Ze kwam er voor het eerst in 2000 voor de opnames van 'Tomb Raider' en twee jaar later adopteerde ze haar zoon Maddox uit een Cambodjaans weeshuis. "Ik wilde begrijpen wat de ouders van mijn zoon hebben doorgemaakt. En ik wilde hem en zijn land beter leren kennen", aldus de ex van Brad Pitt en Billy Bob Thornton.

18-02-2017 om 17:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian terug naar blond

Kim Kardashian terug naar blond

http://oi67.tinypic.com/24xkxs7.jpg

Kim Kardashian heeft haar lange donkere haar ingewisseld voor een korter en blond haar. Dat liet de realityster zien op Twitter en Snapchat.

Kim showde haar kapsel in een serie berichten die gericht waren aan jeugdvriendin Paris Hilton, die vrijdag 36 jaar werd. "Happy birthday @ParisHilton. Ik kan niet wachten om het binnenkort met je te vieren", zo schreef Kim op Twitter.  

Of het echt om haar eigen haar gaat, is niet duidelijk. Volgens verschillende Amerikaanse media zou het ook een pruik kunnen zijn.  

Het is niet de eerste keer dat Kim zich een platinablonde look laat aanmeten. In 2015 ging ze ook enige tijd door het leven als blondine.

18-02-2017 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingende postbode verbaast iedereen én zichzelf in 'The Band': "Ik weet niet eens hoe het echt moet"

Zingende postbode verbaast iedereen én zichzelf in 'The Band': "Ik weet niet eens hoe het echt moet"

http://oi67.tinypic.com/fk349h.jpg

Zingen deed hij alleen op z'n fiets en in de douche. Stilletjes, zonder publiek. Tot hij het voor héél Vlaanderen en Nederland mocht doen en de jury's van 'The Band' meteen platwalste. "Ik heb gewoon nooit geweten dat ik met mijn stem iets kón", zegt postbode met lef Andy De Bisschop (23) uit Bornem.

Wanneer u dit leest, zoeft Andy al een paar uur rond op zijn fiets of brommer. Ingeduffeld met een warme sjaal, zodat de kou niet op z'n stem slaat. Net zoals alle andere dagen steekt hij - wellicht zingend - de krant en post in een paar honderd Bornemse brievenbussen. Enig verschil: vandaag siert zíjn foto deze krant. Het leven in de anonimiteit mocht hij gisteravond opbergen nadat hij zowat iedereen omverblies met zijn performance van Marco Borsato's 'Nee, je hoeft niet naar huis vannacht' in het nieuwe VTM-programma 'The Band'. Andy bleef cool bij de staande ovatie - alsof hij wekelijks op een podium klimt. Alleen: Andy stond nooit op een podium, volgde nooit een zangopleiding en zong tot voor kort alleen voor zichzelf.

Nooit beseft

Als doodnormale, nuchtere vlaming zal Andy in ons gesprek nooit overtuigd zeggen dat hij kan zingen. Zelfs niet nu de vier juryleden als Kris Wauters en Slongs Dievanongs het hem op een blaadje gaven. Wanneer vriendin Femke ons een zeldzaam geluidsfragment wil laten horen, krimpt hij ineen en tokkelt hij gauw op zijn gsm.

18-02-2017 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking Oscars

Syrische vluchtelinge mag alsnog naar uitreiking Oscars

https://www.mupload.nl/img/h18pv67kfm4ce.jpg

De uit Aleppo gevluchte Syrische Hala Kamil mag toch naar de Oscaruitreiking in Los Angeles, eind februari. Kamil en haar vier kinderen zijn de hoofdpersonen in de korte documentaire Watani: My Homeland, die is genomineerd voor een Oscar.

Vanwege het inreisverbod dat door de Amerikaanse president Donald Trump werd afgekondigd voor reizigers uit zeven moslimlanden, bestond er lang onduidelijkheid of Kamil bij de uitreiking mocht zijn. Veel sterren in Hollywood reageerden afkeurend op het inreisverbod en ook de makers van de documentaire riepen de Amerikaanse president op de maatregel terug te draaien.

Het inreisverbod werd begin februari opgeschort door de Amerikaanse rechter. De in Duitsland woonachtige vrouw heeft inmiddels een nieuw visum, waarmee ze de VS in kan. Dat meldt Variety. "Toen ik hoorde dat ik alsnog bij de Oscars mocht zijn voelde ik me trots en gelukkig", vertelt de Syrische die inmiddels in Duitsland woont. "Maar het is ook bitterzoet", vervolgt ze.

IS
Haar echtgenoot Abu Ali werd in september 2013 ontvoerd door IS en Kamil heeft sindsdien niets meer van hem gehoord. Ze gaat ervan uit dat hij is gedood door strijders van IS. "Abu en ik bleven elk jaar 's nachts op om de Oscars live te kijken. We dronken samen koffie en probeerden alle namen van de sterren te raden die voorbij liepen op de rode loper", zegt Kamil, die hoopt dat ze met haar bezoek aan de VS de aandacht kan vestigen op de situatie in Syrië.

Voor 'Watani: My Homeland' filmde regisseur Marcel Mettelsiefen Hala Kamil en haar gezin drie jaar lang, zowel in Aleppo als tijdens hun vlucht naar Duitsland.

Boycot
De Iraanse filmmaker Asghar Farhadi, genomineerd voor de beste buitenlandse film met The Salesman, liet na het invoeren van het inreisverbod weten dat hij de Oscars zou boycotten. Ook nu hij na het blokkeren van de immigratiemaatregel door de rechter de VS wel in zou kunnen, doet hij dit toch niet: Farhadi heeft laten weten dat hij op de avond van de Oscaruitreiking een vertoning van The Salesman zal organiseren in Londen.

17-02-2017 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher houdt emotioneel pleidooi tegen kindermisbruik en mensenhandel

Ashton Kutcher houdt emotioneel pleidooi tegen kindermisbruik en mensenhandel

https://www.mupload.nl/img/fyyyjkiec7ktg.jpg

Acteur Ashton Kutcher heeft een emotioneel pleidooi gehouden in de Amerikaanse Senaat tegen kindermisbruik en mensenhandel. "Ik zag beelden van een kind met dezelfde leeftijd als mijn dochter die verkracht werd door een Amerikaanse sekstoerist."

Kutcher is de medestichter van Thorn, een organisatie die een einde wil maken aan moderne slavernij. Ze ontwikkelen software die mensenhandel en kindermisbruik tegengaan.

Tijdens een zitting van de Senaatscommissie voor Buitenlandse Zaken probeerde Kutcher de senatoren met een pakkende uiteenzetting te overtuigen van zijn zaak. Hij vraagt meer middelen om het verspreiden van kinderporno tegen te gaan.

17-02-2017 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman bekent na 14 jaar: "Ik was verloofd met Lenny Kravitz"

Nicole Kidman bekent na 14 jaar: "Ik was verloofd met Lenny Kravitz"

https://www.mupload.nl/img/fqhb8sninph6c.jpg

De Australische actrice Nicole Kidman zou veertien jaar geleden met de Amerikaanse zanger Lenny Kravitz trouwen. Dat heeft ze zelf toegegeven. Maar tot een huwelijk kwam het uiteindelijk niet. Kidman stapte in het huwelijksbootje met de Australische muzikant Keith Urban.

Nicole Kidman werkte samen met Zoe Kravitz, de dochter van Lenny, voor de serie Big Little Lies. Toen ze van The Edit de vraag kreeg hoe dat was, zei ze: "Wel, ik kende Zoe al omdat ik verloofd was met haar vader. Het blijft dus in de familie! Ik hou van Lenny, hij is fantastisch.

Het is de eerste keer dat Kidman openlijk over haar relatie met Lenny Kravitz sprak. De geruchten dat de twee inderdaad verloofd waren, begonnen al snel nadat ze elkaar hadden ontmoet in 2003 en aan het daten sloegen. Kidman huurde destijds een loft in New York van Kravitz. Hij zou ook een nummer over de actrice gemaakt hebben, Lady.

17-02-2017 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize uit Temptation Island is enthousiaste fan bij optreden van verleider Ken in Gent

Lize uit Temptation Island is enthousiaste fan bij optreden van verleider Ken in Gent

https://www.mupload.nl/img/mbwucqunmlwjg.jpg

Honderden studenten hebben gisteravond genoten van het optreden van Ken Stoffers, beter bekend als 'Temptation-Ken', in café De Viking in Gent. Opvallende aanwezige op de eerste rij was Lize, die al sinds de eerste aflevering van Temptation Island speciale aandacht genoot van Ken.

Gebeurt het of gebeurt het niet? Die vraag houdt de trouwe kijkers van Temptation Island al twee weken in de ban. Vrijgezel Ken en Lize, die het avontuur begon in een relatie met Jefferson, flirtten er al van de eerste dag op los. Het is dan ook weinig waarschijnlijk dat de spanning de komende afleveringen niet nóg hoger oploopt.

Verwijzingen
Of de relatie van Lize heeft standgehouden na Temptation Island is dan ook nog maar de vraag. De afgelopen weken dook al een filmpje op van Ken en Lize die samen een winkel verlieten in België. Ook op haar sociale media duiken met de regelmaat van de klok verwijzingen op naar Ken.   

Enkele attente studenten merkten Lize deze avond op in het studentencafe De Viking in Gent, waar Ken aanwezig was als special guest voor een optreden. Ze leek zich volgens de aanwezigen kostelijk te amuseren en kon haar blik niet van Ken afhouden. Is er enkel vriendschap tussen de twee of toch meer? De komende weken zullen ongetwijfeld duidelijkheid brengen.

17-02-2017 om 00:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dit is gewoon achterbaks": pop-ups openen met klein drama

"Dit is gewoon achterbaks": pop-ups openen met klein drama

https://www.mupload.nl/img/y1xurijyznrzi.jpg

In Mijn Pop-uprestaurant mogen de oefenwieltjes van de fiets. De deuren zijn open en de klanten kunnen toestromen. Maar niet voor de restaurants plechtig geopend worden.

In Antwerpen komt burgemeester Bart De Wever langs om een lintje door te knippen, in Kortrijk valt de eer te beurt aan zijn collega Vincent Van Quickenborne. Die zegt dat hij in 2009 zijn vrouw leerde kennen dankzij het programma en wijst erop dat Kortrijk al een paar keer heeft gewonnen, en Antwerpen nog nooit.

Dat weet ook De Wever, die hoopt dit jaar wel de winst naar 'Het Stad' te halen. De proevertjes vallen bij alle pop-ups in de smaak, al mispakt De Wever zich een beetje aan de hitte van een kroket.

Tranen na ruzie over hapjes

In Antwerpen raken de gemoederen verhit wanneer Charlotte van Madam P ontdekt dat Karel en Birger van Tjop's gemaakte afspraken niet naleven. De duo's werkten namelijk samen voor de organisatie van de openingsreceptie en spraken af elk twee hapjes te serveren. Tjop's presenteert er echter vier. "Da's wel een bekke neffe de pot gekakt dan", reageert Bo van Het Vijfde Element wanneer hij het nieuws verneemt.

Ze gaan langs bij de concurrenten, die vol onbegrip reageren dat ze gewoon restjes hebben verwerkt. De uitleg volstaat geenszins voor de dames, die duidelijk "in hun gat gebeten zijn". Het gevoel is echter wederzijds, want Birger voelt zich dan weer "in zijn hol gepakt". Qua plastische uitspraken zijn de duo's in Antwerpen dus duidelijk aan elkaar gewaagd.

Karel en Birger kunnen het wel allerminst appreciëren dat de concurrentie "hun zaak binnenstormde" en daar "een scène komt maken". "Doe dat dan morgen als het volk weg is."

Charlotte heeft de koele reactie niet verwacht en barst in tranen uit. "Dit is gewoon achterbaks", besluit ze. Toch bieden de dames the day after hun excuses aan. "We wisten niet dat er zoveel volk binnenstond", zeggen ze, waarop Birger fijntjes antwoordt "dat je zoiets inderdaad niet ziet als je binnenkomt". Voor de dames lijkt het incident daarmee afgesloten, maar de heren lijken toch achter te blijven met een zure nasmaak.

Bloed in de keuken

In Kortrijk schieten de kandidaten niet elkaar, maar zichzelf in de voet. Althans Yannick van Meat & Griet, die erin slaagt een kwartier voor de opening in zijn vinger te snijden. Hij kan er zelf wel mee lachen. "Wie krijgt de prijs voor beste timing?", grapt hij.

Al zal die award toch eerder naar souschef Jens gaan van Het Vijfde Element in Antwerpen. Bo en Emily laten het Drama van de Hapjes niet aan hun hart komen, maar krijgen ook een tegenslag te verwerken wanneer Jens een stuk van zijn vinger snijdt. "Ik heb het net weggesmeten", antwoordt hij op een vraag van een enigszins verbijsterde Bo erover. Zijn vier pleisters helpen niet en Jens kan naar de spoed om half één 's middags, tijdens de eerste service. Zo raakt de keuken onderbemand (en vliegt nog een pan in brand ook). Een tweede souschef brengt gelukkig soelaas.

De eerste keer is altijd lastig

Bij Tjop's beginnen Karel en Birger last te krijgen van oververmoeidheid, doordat ze zo vroeg opstaan voor hun vlees. Ze beginnen fouten te maken en zijn niet helemaal tevreden over de garing. Bovendien ondervindt het personeel problemen met het bestelsysteem, waardoor de keuken niet weet welke gerechten naar welke tafels moeten. Met gelijkaardige strubbelingen kampt Filly's in Kortrijk, waar Fanny heel wat bestellingen is vergeten te plaatsen en Veronique naar de zaal moet om dat op te lossen.

"Niet rampzalig maar totaal niet wat het moet zijn", vindt ook Daniela van het Kortrijkse Table'O, dat voor de opening toch koos voor een vast menu in plaats van een service à la carte. "We zijn niet op elkaar ingespeeld, het gaat traag." Het lijkt een vloek waar weinig zaken aan ontsnappen. Want hoewel Meat & Griet aanvankelijk vlot lijkt te draaien, komen ook daar klanten in beeld die na anderhalf uur alleen maar een hoofdgerecht hebben gegeten en nog wachten op hun dessert." Maar "whatsgebeurd, is gebeurd", weet Leena.

Als er naast de prijs voor slechte timing nog een prijs voor grootste flater wordt uitgereikt, gaat die niet naar de bloedende vingers, maar naar de keuken van Filly's. Daar houdt een personeelslid namelijk vol dat vegetariërs wel vis eten. "Een vegetariër eet vis, een veganist niet", klinkt het. "Wij dachten dat allemaal." Maar geen nood, er wordt nog snel iets gefikst en de klant is tevreden.

Wachten op de jury

Al bij al doorstonden de duo's allemaal hun vuurdoop zonder kleerscheuren, zeker wanneer je rekening houdt met de urenlange wachttijden en andere problemen van vorige seizoenen. Het is nu wachten op het van spitsvondige oneliners voorziene vonnis van de jury.

16-02-2017 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoenenbuit bij inbraak Alanis Morissette

Miljoenenbuit bij inbraak Alanis Morissette

https://s1.postimg.org/dnkkdgsnj/media_xll_5.jpg

Bij een inbraak in de woning van zangeres Alanis Morissette hebben inbrekers twee miljoen dollar aan sieraden buitgemaakt. Dit meldt TMZ.

Volgens bronnen bij de politie sloegen de inbrekers vorige week donderdag hun slag in de woning van de zangeres in het rijke district Brentwood in Los Angeles, dat bekendstaat als een streng beveiligde omgeving.

Het is niet duidelijk of de dieven behalve sieraden nog meer hebben gestolen. De zangeres was op het moment van de inbraak niet thuis.

16-02-2017 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

"Plasseksfilmpje Patricia Paay (67) was weddenschap"

https://s4.postimg.org/yos6jj53h/media_xll_4.jpg

Het plasseksfilmpje van de Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay (67) dat vorige week uitlekte, was het gevolg van een uit de hand gelopen weddenschap. Volgens De Telegraaf schrijft Paay dat in een sms aan meerdere bekenden.

"Met m'n ex-vriendje had ik gewed of ik dat zou durven", zou Paay hebben geschreven. 'La Paay' doet vanavond haar verhaal in de talkshow Jinek op de publieke zender NPO1. Ze heeft vrijdag aangifte gedaan bij de politie.

14-02-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proeven uit De Mol werden getest door opvallend panel

Proeven uit De Mol werden getest door opvallend panel

https://s32.postimg.org/n5crhaxlh/media_xll_3.jpg

Zowat half Vlaanderen zit op maandagavond aan het scherm gekluisterd tijdens De Mol. Het belooft alweer een spannende reeks te worden, met al even spannende proeven. Die trouwens op voorhand vaak uitgetest werden door een wel heel opvallende ploeg.

In HUMO klappen de programmamakers uit de biecht. Ze hebben het onder meer over die eerste, nu al omstreden proef. "We hebben erg lang gediscussieerd over die eerste proef. Op de redactie vonden sommigen het maar logisch dat iedereen zou drukken, terwijl anderen dan weer dachten dat níémand dat zou durven. In realiteit bleek het mooi fiftyfifty te zijn.­ Ideaal, maar dat konden we niet voorspellen toen we eraan begonnen."

Vorig jaar testten ze de proeven zelf uit, maar dit jaar lieten ze dat over aan een ander team. "Veel proeven werden dit jaar in België getest, door de kandidaten van vorig jaar, die nog altijd heel hecht zijn. Het doet deugd om te zien dat die groep een jaar later nog altijd zo goed aaneenhangt. Je hebt die mensen per slot van rekening zelf samengebracht."

14-02-2017 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames willen massaal een valentijnsliedje van Ken

Dames willen massaal een valentijnsliedje van Ken

https://s16.postimg.org/qc06cujb9/media_xll_2.jpg

Mocht het je ontgaan zijn: vandaag is het valentijn. En heb je geen date om het mee te vieren, dan kan je altijd nog die van Ken Stoffers worden. De Temptationverleider-met-het-lange-haar geeft immers een persoonlijk optreden weg. En daar is massaal belangstelling voor.

Hij mag dan niet de meest gespierde verleider op Temptation zijn, maar Ken Stoffers weet met zijn lange haar en zijn gitaar toch heel wat vrouwen te bekoren. Via een Instagrampost doet hij speciaal voor Valentijnsdag een actie: "Ken je een vriendin die heel graag zou willen dat ik een liedje voor haar speel? Tag haar dan in deze foto", klinkt het daar. "Wil je dat ik een liedje voor jou speel? Deel dan deze foto." Morgenavond zal hij dan een winnaar uitkiezen.

Wil jij ook je kans wagen? Dan ben je niet alleen. De foto heeft nu al meer dan 5.500 likes en 3.000 comments. Moge de beste winnen!

14-02-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bo valt even uit zijn rol op generale repetitie: "Mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop"

Bo valt even uit zijn rol op generale repetitie: "Mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop"

https://s32.postimg.org/yyh4x0zcl/media_xll_1.jpg

'Mijn Pop-uprestaurant' was vanavond vooral spannend voor de zes deelnemers zélf. Begrijpelijk, want zij draaiden voor het eerst een volledige service voor vrienden en familie tijdens de generale repetitie. De twee duo's die de jury met een ster had bedacht, kregen als voordeel dat ze telkens twee spionnen mochten laten infiltreren bij hun concurrenten. Onder hen ook een bv-koppel. Er werden in geen enkele pop-up potten gebroken, noch letterlijk, noch figuurlijk.

De zenuwen waren zichtbaar gespannen bij de zes pop-uprestaurants in Antwerpen en Kortrijk. Als beste deelnemers van de eerste stad mochten Karel en Birger (Tjop's) vier spionnen uitzenden, in Kortrijk ging die eer naar Yannick en Leena (Meat en Griet). Karel koos onder meer voor zijn collega-agent en ex-judoka Harry Van Barneveld, die zaterdag overigens 50 wordt. Feestje in Kortrijk?

Van Barneveld moest met zijn echtgenote Inge Clement, eveneens een voormalige judoka, geheime informatie doorsluizen van bij buurvrouw Madam P, de pop-up van Laure en Charlotte. Van Barneveld zag het wel zitten om wat "ambetant" te doen, maar las al snel van het gezicht van zijn politiecollega af dat dat niet meteen de bedoeling was. "Dat ligt niet in onze aard he, Kareltje Knuffel?" grapte hij.

Blijkbaar viel in geen enkel restaurant de aanwezigheid op van de spionnen tussen al die vrienden en familieleden en konden zij dus ongestoord 'hun werk' doen. Dat bestond er eigenlijk vooral in om, net als de andere klanten, te genieten van wat voorgeschoteld werd, én er af en toe een fotootje van te schieten. Van Barneveld verklaarde zich bij voorbaat enkel bereikbaar op het nummer 007 en een collega-spion waande zich al bij de CIA, maar in de praktijk was het spionagewerk allemaal toch wat fletser. Over hun conclusies kunnen we dan ook kort zijn: de spionnen waren allemaal redelijk onder de indruk van de concurrentie van hun opdrachtgevers. Al vond een spion vier uur tafelen in Het Vijfde Element toch iets te veel van het goede en ook de kunstwerkjes van chef Mitchell van Table'O hadden het geduld van de spionnen danig op de proef gesteld.

Maar om even echt recht te veren was het voor de tv-kijker wachten op het moment dat Nona, de vriendin van chef Bo, in Het Vijfde Element wat extra brood vroeg aan gastvrouw Emily. Die ving bot in de keuken omdat het brood in de oven nog niet klaar was. Toen Bo vernam dat het zijn eigen vriendin was die ernaar had gevraagd, verloor hij even zijn zelfbeheersing: "Die moet niet zagen". En daarna in de keuken brieste hij verder: "Allez, mijn lief is weer de moeilijkste van heel de hoop, niet te geloven". Foei Bo, en dat op Valentijn! Zijn zakenpartner Emily wees hem meteen terecht: "Dat doe je niet, Bo, dat is onrespectvol. Dat is een klant gelijk een ander".

De service liep anders over het algemeen overal goed. Het gebrek aan ervaring speelde Karel wel wat parten: hij kwam te laat met een kommetje voor de mosselschelpen en zag bijvoorbeeld niet dat zijn collega het dessert niet kon opdienen omdat de tafels nog niet afgeruimd waren.

Bij Filly's was de onzekere en onervaren Fanny dolblij met de komst van hulpkok Tarik. Hij vond Fanny's enthousiasme duidelijk aanstekelijk en voorspelde haar een mooie toekomst in de keuken: "Ze zal een goed chefke zijn". Dat kon Tarik gelukkig ook ná de dienst herhalen: "Ik heb er al slechtere gehad die kok waren". Het maakte ook haar papa supertrots: een ontroerend moment. Fanny's zaalpartner Veronique ontdekte dan weer op het gastenbord de hashtag #thespy, wat een belletje deed rinkelen. Ook Charlotte voelde enige nattigheid aan de tafel van de ex-judoka's in Madam P. Maar tot een ontmaskering van een culinaire James Bond kwam het niet.

We hebben vanavond nog geleerd dat er naast een wijn-, water- en biersommelier ook een theesommelier bestaat. We kennen er nu dus zelf eentje en zij werkt voor Emily en Bo, die hun natuurconcept zo verder doordrijven. We hadden er misschien zelfs veel méér over kunnen leren via de spionnen, hadden zij voor zo'n aangepaste theearrangement gekozen. Helaas, de lokroep van de wijn klonk te fel.

Dit was de generale repetitie, geslaagd maar voelbaar zonder Sepideh, Sergio en Gert in de buurt. Het is nu uitkijken naar de echte première én of die de onvolprezen jury zal kunnen verlekkeren.

14-02-2017 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé showt babybuikje in sexy jurken op Grammy Awards

Beyoncé showt babybuikje in sexy jurken op Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/dlqgqrapo1vzb.jpg

De echte ster van de Grammy Awards? De ongeboren tweeling van Beyoncé. Hoewel Adele vijf prijzen in de wacht sleepte, trok de aanstaande mama gisteren in een felrode jurk met duizelingwekkend decolleté de aandacht van de fotografen in het Staples Center in Los Angeles.

De 35-jarige zangeres werd genomineerd voor negen awards, maar ze sleepte er uiteindelijk slechts twee in de wacht. Zangeres Adele deelde een van haar prijzen wel met de mama in spe. De Britse vond namelijk dat Beyoncé de prijs voor Beste Album echt verdiende.

Voor haar optreden, ze zong een medley van Love Drought en Sandcastles, droeg Beyoncé een aansluitende gouden jurk en een opvallend kroontje. Die verwisselde ze later voor een lange rode jurk. Samen met echtgenoot Jay Z poseerde ze trots met haar buikje voor de fotografen. Ook dochter Blue Ivy trok de aandacht tijdens de show. Zo schitterde ze in Carpool Karaoke, samen met presentator James Corden zong ze 'Sweet Caroline'.

Nog geen twee weken geleden kondigde Beyoncé aan dat ze zwanger was van haar 47-jarige man. In een post op Instagram onthulde ze haar beginnend babybuikje en verklapte de mama dat ze een tweeling verwachtte. Zo scoorde de zangeres met meer dan 10.000.000 likes de populairste Instagrampost ooit.

13-02-2017 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

De sterren zagen eruit als bontgekleurde paradijsvogels op de rode loper van de Grammy Awards

https://www.mupload.nl/img/gzjurgrufmfmg.jpg

Gisterenavond vonden de jaarlijkse Grammy Awards plaats in Los Angeles. Op de rode loper gingen de sterren voor opvallend kleurrijke outfits. Zo stal Adele de show in een mosgroene jurk van Givenchy terwijl Rihanna dan weer opviel in een knaloranje glittertop van Armani Privé. 

13-02-2017 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

"Patricia Paay gaat een geldbedrag met vijf, misschien zelfs zes nullen eisen"

https://www.mupload.nl/img/qots6zgrfrg05.jpg

De Nederlandse showbizzdiva Patricia Paay gaat een geldbedrag met 'minstens vijf en misschien zelfs zes nullen' aan schadevergoeding eisen van alle personen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van het filmpje waarin te zien is hoe zij met een man plasseks heeft. "De absolute grens voor dit soort zaken is bereikt", zegt haar advocaat Johan Langelaar.

De advocaat is van plan alle verantwoordelijken voor het verspreiden van het filmpje hoofdelijk aansprakelijk te stellen. "Ik wil ze allemaal veroordeeld hebben voor het schadebedrag. En hoe ze het daarna onderling verdelen, zoeken ze maar uit. Ik pak het geld van degene die het meest heeft, het grootste bedrijf, en hoe die dat dan weer verhaalt op een van de anderen, is zijn probleem."

'La Paay' (67) werd vorige week ernstig in verlegenheid gebracht met een plasseksvideo die via een twitteraar online werd verspreid en onder meer door de controversiële nieuwssite GeenStijl werd gepubliceerd. Paay werd al enige tijd afgeperst door iemand die dreigde het filmpje te verspreiden.

Zéér bewust

Advocaat Langelaar wéét dat smartengeldbedragen in Nederland eigenlijk nooit hoog oplopen. "Maar we gaan het toch proberen. We gaan rechtspraak maken. Justitie is steeds meer geneigd hierin mee te gaan. Wat denk je ook dat dit betekent voor de opdrachten die zij krijgt... En vergeet niet: GeenStijl is zeer uitdrukkelijk gevraagd de video niet te publiceren. En dan toch doen! Dan ben je zéér bewust iemand ernstig aan het beschadigen. Terwijl nota bene momenteel de rechtszaak dient tegen die man die dat meisje Amanda Todd de dood injoeg. Iedereen weet dus hoe zwaar de gevolgen kunnen zijn. En dan tóch zelf ook zoiets doen."

Bagger

De advocaat speelt ook met de gedachte bepaalde sites te laten verbieden. "Ik ga in elk geval van GeenStijl eisen nooit meer iets te publiceren van Patricia zonder haar toestemming", zegt Langelaar. "Ik weet dat we ons daar op glad ijs begeven vanwege de persvrijheid, maar er moet een einde komen aan alle bagger die zomaar kan worden gepubliceerd."

13-02-2017 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

'La La Land' zet favorietenrol Oscars kracht bij op Britse filmawards

https://www.mupload.nl/img/uosg3p29apnni.jpg

De musicalfilm 'La La Land' heeft op de Baftas, de Britse filmawards, de favorietenrol voor de Oscars nog wat kracht bijgezet. De film haalde zowel de prijs voor beste regisseur, beste actrice maar vooral die van beste film binnen. Ook 'Manchester by the Sea' viel vanavond aardig in de prijzen in Londen.

In totaal werd 'La La Land', van regisseur Damien Chazelle, vijf keer bekroond door de Britse filmindustrie. Het werd niet alleen beloond met de prijs voor beste film. Chazelle kreeg ook de prijs voor beste regisseur, hoofdrolspeelster Emma Stone die voor beste actrice. En daarnaast werden ook de filmmuziek en het camerawerk bekroond met een Bafta.
    
Hoofdrolspeler Ryan Gosling viel dan weer niet in de prijzen. Hij moest de award voor beste acteur aan zijn landgenoot Casey Affleck laten voor zijn rol in 'Manchester by the Sea', een film van Kenneth Lonergan die ook met de Bafta voor beste scenario naar huis mocht.
    
De awards voor beste mannelijke en vrouwelijke bijrol gingen naar de Brit Dev Patel in 'Lion' en Viola Davis in 'Fences'. Het Hongaarse drama over de Holocaust 'Son of Saul' was de beste niet-Engelstalige film.
    
De zegereeks van 'La La Land' blijft zo maar verder duren. Zo ging de romantische musical op de Directors Guild Awards al aan de haal met de hoofdprijs. De film ging eerder al aan de haal met zeven Golden Globes en won ook de filmprijs van de Amerikaanse producers (Producers Guild of America). De film is in de running voor veertien Oscars, een evenaring van het recordaantal nominaties.

13-02-2017 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

PREVIEW: dit is de eerste auditie uit The Band

https://www.mupload.nl/img/dfcvjmwtvskd9.jpg

Voortaan spat elke vrijdagavond het testosteron van het scherm in The Band op VTM. Tientallen mannen worden door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd. Van stoere rockers tot straffe popstemmen: allemaal proberen ze een plekje in The Band te bemachtigen.

Ontdek hier de allereerste auditie uit The Band. De 20-jarige Joost uit Roosendaal breekt het podium alvast af met zijn auditie op Arme Joe van Will Tura. Joost is zanger in de poprockgroep Driftwood Penguins. Hij schreef zich samen met zijn bandleden Thomas en Job in voor The Band. Joost heeft de uitstraling van een echte rocker. Muziek is zijn grote passie. Hij gaf zelfs zijn studies op om er zich volledig aan te wijden. De hele wereld rondtoeren met een band, dat is zijn ultieme doel. Kan hij de publieksjury overtuigen? En pakt hij ook vakjuryleden Slongs Dievanongs, Kris Wauters, Min Hee Bervoets en Nielson in?

Tijdens de auditieafleveringen - die nu vrijdag van start gaan - krijgen de kandidaten één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze in een indrukwekkende arena, voor het oog van de 100-koppige publieksjury, die gevuld is met 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Hun mening is doorslaggevend. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor vakjuryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows van The Band.

Daarin zal duidelijk worden wie het best met wie in een groep kan samenwerken, wie de uiteindelijke favorieten zijn en welke combinaties het meest overtuigen. Tientallen kandidaten wagen hun kans in 4 daverende auditieafleveringen. Alleen de allerbeste stoten door. Wie zingt zichzelf naar de liveshows? Wie matcht het best met wie? En welke 4 beginnen aan een rock 'n roll leven in The Band?

13-02-2017 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Koch teleurgesteld in verfilming 'Het Diner': "Een verloren avond"

Herman Koch teleurgesteld in verfilming 'Het Diner': "Een verloren avond"

https://www.mupload.nl/img/rmxev3hs071i7.jpg

Herman Koch is teleurgesteld in de Amerikaanse verfilming van zijn bestseller 'Het Diner'. ''Het is geen film die ik mijn vrienden zou aanraden. Wie naar 'The Dinner' gaat, heeft gewoon een verloren avond'', zegt Koch tegen onze collega's van het Algemeen Dagblad.

De Nederlandse auteur Herman Koch bezocht de wereldpremière van de boekverfilming vrijdagavond op het filmfestival in Berlijn, samen met onder anderen hoofdrolspelers Richard Gere, Steve Coogan, Laura Linney, Rebecca Hall en de Israëlische regisseur Oren Moverman.

Koch besloot de afterparty te laten schieten en zijn bezoek aan Berlijn een paar dagen in te korten. Aan NRC Handelsblad vertelt Koch: ''Zo'n afterparty was heel ongemakkelijk geworden. Wat had ik moeten doen, iedereen de hand schudden en zeggen dat ik de film waardeloos vond?"

Flashbacks

'The Dinner' vertelt over twee echtparen die een avond samenkomen in een restaurant om daar een misstap van hun kinderen te bespreken. Het boek, dat internationaal een groot succes is, werd al bewerkt tot Nederlandse film. Er is ook een Italiaanse versie gemaakt. Wat Koch betreft blijft het bij deze drie verfilmingen.

De derde en Amerikaanse versie vindt Koch het slechtst. ''Ik heb er zo objectief mogelijk naar gekeken. Er zitten veel te veel flashbacks in. Dat gebeurt ook in het boek, maar voor een film is het echt te veel. Ook is al in de eerste scènes duidelijk dat een van de hoofdpersonen een psychopaat is, terwijl in mijn boek dat pas veel later wordt geopenbaard.''

12-02-2017 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'La La Land' topfavoriet voor Bafta's

'La La Land' topfavoriet voor Bafta's

https://www.mupload.nl/img/i5peg0jytx5ry.jpg

De romantische musical 'La La Land' wordt vanavond de grote winnaar van de Bafta's, de Britse film- en televisieprijzen. Dat staat nu al zo goed als vast, nadat de prent van Damien Chazelle ook al zeven Golden Globes en veertien Oscarnominaties in de wacht sleepte.

'La La Land', met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrollen werd elf keer genomineerd, onder meer in de categorie Beste Acteur, Beste Actrice, Beste Film en Beste Muziek. Chazelle is ook genomineerd in de categorie Beste Regie.

De Bafta's, kort voor British Academy of Film and Television Arts, behoren tot de belangrijkste filmprijzen ter wereld. Ze worden dit jaar voor de zeventigste keer uitgereikt.  Over twee weken vindt het gala van de Oscars plaats.

12-02-2017 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen stelt lingerielijn voor (maar houdt het zedig)

Karen Damen stelt lingerielijn voor (maar houdt het zedig)

https://www.mupload.nl/img/wyvblz4ncua3k.jpg

Wie hoopte dat Karen Damen, de voormalige schone rosse van K3, in lingerie zou poseren voor het publiek van Molecule in het West-Vlaamse Vichte was eraan voor de moeite.

Karen hield het zedig bij de voorstelling van haar nieuwe lingerielijn van Sapph. "Dat het maar snel zomer wordt zodat we onze bikini weer kunnen bovenhalen", lacht Karen die droomt van een collectie voor alle vrouwen. "Lingerie moet niet alleen perfect zijn, maar ook comfortabel zitten. Perfectie is immers niet zo gemakkelijk."

Jodie De Coppel (14) uit Steenhuize ontmoette haar grootste fan voor het eerst. "Ik heb koekjes gebakken en een gedicht geschreven voor haar: 'Bedankt voor wie je bent, voor wat je doet, recht uit het hart, nooit omdat het moet'. Ik ging naar huis met een nieuw strandjurkje van haar collectie."

Een tweehonderdtal fans hadden veel tijd over om met Karen op de foto te gaan. "Waarom? Omdat ze een topwijf is", schatert Mieke Lefebvre uit Zonnebeke. 

12-02-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hillary belde mij twee dagen voor verkiezingen: 'Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders'"

"Hillary belde mij twee dagen voor verkiezingen: 'Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders'"

https://www.mupload.nl/img/kxxkroiiyiov2.jpg

Acteur en komiek Tom Arnold is de man die beweert de tapes te hebben met fragmenten waarop Donald Trump racistisch uit de hoek zou komen in het tv-programma The Apprentice. Arnold maakte ze nooit publiek, zelfs niet na een telefoontje van Hillary Clinton.

Arnold neemt deel aan het Australische realityprogramma I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! Daarin kwam hij terug op de videofragmenten waarin Trump het bewuste N-woord zou gebruiken, zijn eigen zoon voor "achterlijk" zou uitschelden en ook het C-woord niet zou schuwen. Vorig jaar maakte de 57-jarige acteur bekend dat hij daarvan een beeldenmontage in zijn bezit kreeg, op een moment dat geen weldenkend mens geloofde in de kansen van Trump om president van de VS te worden.

"Maak het openbaar, please"
Aan een medekandidaat in I'm a Celebrity...Get Me Out of Here! zei Arnold dat hij de tapes nooit openbaar had gemaakt omdat hij de toestemming daarvoor niet kreeg van de mensen die de video hadden gelekt. Zelfs Trumps tegenkandidate Hillary Clinton kon hem niet overtuigen. "Ze belde mij twee dagen voor de verkiezingen", beweert Arnold. "Ze vroeg: 'Maak het openbaar, alstublieft. Het gewicht van de vrije wereld rust op uw schouders.'" De komiek zou daarop gezegd hebben: "Ik zou best wel de held willen zijn, maar ik kan het die families niet aandoen."

Arnold doelde daarbij op enkele medewerkers van The Apprentice, van wie hij in een interview met radiozender KIRO al eens had gezegd dat die doodsbang waren van Trumps entourage en vreesden nooit nog werk te zullen vinden. Ze zouden bovendien gebonden zijn aan een geheimhoudingsovereenkomst van 5 miljoen dollar.

Nep
Ook nu weer voegde de Amerikaanse acteur er nog aan toe dat het uitbrengen van de tapes "niet zou geholpen hebben". "Ik denk niet dat de mensen het zich aantrekken. Trump had zich toen al seksistisch uitgelaten en had een vijftiental klachten aan zijn been", aldus Arnold, die de president al dertig jaar kent. Vorige week zei Arnold in I'm a Celebrity nog over Trump: "Hij is een seksist en een racist, maar ik beschouw hem als een grap. Ik heb onder mijn vrienden een aantal échte miljardairs en hém heb ik altijd nep gevonden."

De acteur kreeg veel kritiek voor zijn vermeende bezit van de 'negertapes'. Niet iedereen op het internet lijkt geloof te hechten aan het verhaal van de komiek en anderen keuren het af dat hij ze nooit liet zien. Ook zijn deelname aan de realitysoap wordt lang niet door alle Australische kijkers gesmaakt. Arnold zou naar verluidt zo'n 40.000 dollar per week opstrijken om niet veel meer te doen dan in een bed te liggen in de Zuid-Afrikaanse jungle.

12-02-2017 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner George Michael mag niet naar begrafenis komen

Partner George Michael mag niet naar begrafenis komen

https://www.mupload.nl/img/bc7czkoahai6r.jpg

George Michaels partner Fadi Fawaz mag van de familie van de overleden zanger niet naar de begrafenis van de ster komen. Dat meldt The Sun.

De 43-jarige Fawaz is degene die op eerste kerstdag het levenloze lichaam van de 53-jarige zanger aantrof in bed. De 54-jarige neef van Michael, Andros Georgiou, stelt dat de familie van de overleden ster Fawaz haat. "De hemel mag hem bijstaan als hij op komt dagen. Fadi is niet uitgenodigd voor de begrafenis.''

Volgens Georgiou wordt George Michael begraven in zijn favoriete pak en shirt van zijn laatste tour. Ook zal de zanger een gouden horloge van Cartier dragen en een ring waarin zijn bijnaam Yog staat gegraveerd.

"Niet vrijgegeven"

George Michael is nog altijd niet begraven, aangezien zijn lichaam nog steeds niet is vrijgegeven door de lijkschouwer. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog. De familie is momenteel bezig met de voorbereidingen van de uitvaart van de zanger, die naast zijn moeder Lesley komt te liggen.

Georgiou denkt overigens dat ook Kenny Goss, een ex van de zanger, ook niet aanwezig zal zijn bij de begrafenis, net als onder anderen vriend Boy George. ''Het zal een kleine en geheime gebeurtenis zijn, met mogelijk minder dan vijftig aanwezigen. Gehoopt wordt dat George in de grond ligt voordat mensen achter de begrafenis komen.''

12-02-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Gere haalt uit naar Donald Trump

Richard Gere haalt uit naar Donald Trump

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/5_zpsz4komq1g.jpg

Acteur en activist Richard Gere haalde gisteren op het Filmfestival van Berlijn uit naar Preisdent Trump. Hij deed dat net voor de wereldpremière van zijn laatste film 'The Dinner'.

Gere zei dat Trump er in geslaagd is om in de hoofden van vele Amerikanen voor verwarring te zorgen tussen de termen 'vluchteling' en 'terrorist'. Hij voegde er nog aan toe dat hij het erg ontmoedigend vindt dat het woord 'vluchteling' in de Verenigde Staten een zo ontzettend andere betekenis heeft gekregen.

'The Dinner' is een verfilming van de bestseller 'Het Diner' van de Nederlandse auteur Herman Koch. In 2013 kwam ook al de Nederlandse verfilming door Menno Meyjes in de zalen. Op de Amerikaanse verfilming met Gere in de hoofdrol is het voor Belgische fans nog even wachten.

12-02-2017 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend probeerde George Michael uur te wekken voor hij hulpdiensten belde

Vriend probeerde George Michael uur te wekken voor hij hulpdiensten belde

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/3_zps7nxrhjpj.jpg

George Michaels partner Fadi Fawaz heeft de zanger op de ochtend van zijn dood 'een uur' lang geprobeerd te wekken voordat hij het alarmnummer belde. Dat valt op te maken uit het telefoongesprek dat showbizzsite TMZ online heeft gezet.

"Ik heb in het afgelopen uur geprobeerd hem te wekken maar het lukt niet. Hij is er niet meer", vertelt Fadi op kalme en bedroefde toon. Hij stelt dat hij George's lichaam in bed heeft gevonden en dat hij "koud, blauw en erg stijf" is. Dat zou erop kunnen wijzen dat de zanger al langere tijd dood was. Waarom hij zo lang wachtte met het waarschuwen van de hulpdiensten wordt niet duidelijk.

Geen verdachte omstandigheden
De politie onderzocht lange tijd de rol van Fadi bij de dood van George, maar rechercheurs vonden geen verdachte omstandigheden. Bijna zeven weken na zijn dood is het lichaam van George nog steeds niet vrijgegeven door de lijkschouwer. Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog.

George Michael overleed op eerste kerstdag op 53-jarige leeftijd. De geruchten gaan dat de voormalige Wham!-zanger in zijn laatste weken weer zou zijn teruggevallen in een oude drugsverslaving.

11-02-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik, Matthias Schoenaerts van de Aldi? Ik zie de gelijkenis wel"

"Ik, Matthias Schoenaerts van de Aldi? Ik zie de gelijkenis wel"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/4_zpscul211xg.jpg

Als je Bill Barberis ziet - 1.90 meter, 98 kilo spieren, ruige stoppels op de kin, schalks blinkende ogen en een acteurscarrière die steil omhoog schiet - zou je denken: die man weet verdomd goed waarnaartoe met zijn leven. Maar, zoals zo vaak: schijn bedriegt. "Van mijn ouders mocht ik niet naar de toneelschool. Pas op mijn 28ste had ik het lef om te rebelleren."

Bill Barberis is dé hunk van de Vlaamse televisie - daar zijn álle vrouwen, en niet enkel de 'Thuis'-fans, het toch over eens? Binnenkort verdwijnt zijn personage, loodgieter Toon, uit 'Thuis', maar niet getreurd: eind deze maand speelt hij mee in de Vlaamse romcom 'Allemaal Familie', zijn eerste grote filmrol. Hij vertolkt er de vrouwenmagneet Carl, een kok die doelloos door het leven sukkelt. Voor alle duidelijkheid: koken kan hij in het echt niet, een vrouwenmagneet is hij des te meer. Barberis: "Op het internet circuleren foto's van mij in bloot bovenlijf - gewoon beelden uit 'Thuis', toen ik in een of andere scène mijn T-shirt eens moest uittrekken. Het commentaar erbij is redelijk, euh, heftig (lacht)."

Was je vroeger ook al zo populair?

"Ik was er mij alleszins niet van bewust. Mijn vrienden maakten me er af en toe attent op, maar ik had meestal niks in de gaten."

Mannen worden doorgaans een beetje nijdig als het over jou gaat, heb ik al gemerkt. En dan nemen ze nogal snel de woorden 'Matthias Schoenaerts van den Aldi' in de mond.

"(lacht heel hard) Ik zie de gelijkenis wel - al hangt het af van foto tot foto. Mannen stellen zich soms wel defensief op. Ze zijn geïntimideerd. Misschien omdat ik imposant overkom? Ik weet het niet. Maar het is echt nergens voor nodig. Ik ben een zacht eitje."

11-02-2017 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/2_zpsrbdkirkx.jpg

Het straatkunstwerk dat de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf installeerde als protest tegen president Donald Trump, is niet meer. Het Museum of the Moving Image in de New Yorkse wijk Queens besliste dat nadat het kunstwerk tot meerdere arrestaties had geleid, waaronder die van LaBeouf zelf. Dat meldt de New York Times.

Volgens het museum vormt het werk een 'ernstig en voortdurend gevaar voor de openbare orde'. De creatie was niet veel meer dan een aan het museum bevestigde camera. Voorbijgangers werden uitgenodigd de zin "hij zal ons niet verdelen'', tevens de titel van het kunstwerk, voor de camera uit te spreken.

De filmster maakte zelf ook enkele keren zijn opwachting voor de camera. Zo was te zien hoe hij in een handgemeen raakte met een voorbijganger die racistische taal uitsloeg. Later was eveneens te zien hoe LaBeouf werd gearresteerd.

Het doel van LaBeouf was om de beelden rechtstreeks online te plaatsen gedurende de volledige regeerperiode van Trump. Maar het doek viel dus al na drie weken in plaats van vier of acht jaar.

Op de website van LaBeoufs kunstwerk staat nu te lezen dat het museum op 10 februari 2017 "het project in de steek liet''. Diezelfde boodschap stuurde de acteur ook via Twitter de wereld in.

11-02-2017 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/1_zpsc55bql0d.jpg

Thuis-fans hebben er een memorabele weekfinale opzitten. Het vertrek van 'Jana' (Joy Anna Thielemans) uit de Eén-soap was aangekondigd, maar de scenaristen hadden nog een andere onaangename verrassing in petto: het plotse overlijden van 'Jenny'. Actrice Janine Bisschops (74) verlaat Thuis definitief. Ze was er al bij sinds het prille begin in 1995.

Het personage 'Jenny Verbeeck' dook minder en minder op in Thuis, waarop Bisschops vorig jaar besliste om de tv-reeks te verlaten. Hoe ze Thuis zou verlaten, was nog niet bekend.

De scenaristen lieten haar tijdelijk verhuizen naar Marokko, waar ze samen met haar man 'Leo' (Walter Moeremans) verbleef. Die laatste was al teruggekeerd. 'Rosa' en 'Marianne' zetten gisteravond een heus welkomstfeestje op poten, waarna een aangeslagen 'Leo' verscheen die meedeelde dat Jenny op de luchthaven in elkaar was gezakt en vervolgens overleed.

11-02-2017 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

http://oi63.tinypic.com/w70le9.jpg

Wat te doen op een druilerige zondag? Tal van BV's en hun kinderen verzamelden in Kinepolis Antwerpen voor de première van de Vlaamse versie van de film Lego Batman.

Alex Agnew - die de stem van de Joker voor zijn rekening neemt - had zijn dochter Amy bij. Callboy Rik Verheye - die Robin speelt - was ook van de partij. De rest van de stemmencast wordt ondermeer verzorgd door Bill Barberis, Manou Kersting - die Batman zelf speelt - , Adriaan Van den Hoof, Herbert Flack, Lieven van Gils en Cathérine Moerkerke. Evi Hansen en haar twee zoontjes Scout en Mac stalen echter de schow met een rondje gekke bekken trekken.

11-02-2017 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kit -Jon Snow- Harington: "Te vroeg ontmaagd"

Kit -Jon Snow- Harington: "Te vroeg ontmaagd"

http://oi68.tinypic.com/wld8cw.jpg

Kit Harington werd al op jonge leeftijd ontmaagd. Iets te vroeg, vindt de Britse acteur achteraf. Al was zijn eerste seksuele avontuur wel beter dan dat van zijn alter-ego Jon Snow in 'Game of Thrones'.

"De mijne was iets minder vreemd dan in een grot", vertelt Harington tegen Elle. "Het was op een feestje, typisch iets voor tieners. Ik was waarschijnlijk te jong." De acteur houdt in het midden hoe jong hij precies was, maar het was in ieder geval 'niet ver' van zijn 13e af.  

"Het meisje en ik wilden het graag", benadrukt de nu 30-jarige Kit. Volgens hem gaan jongeren op twee verschillende manieren met hun maagdelijkheid om. "Of je wacht en doet het goed of je bent jong en wilt er vanaf zijn."

05-02-2017 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baba Yega kondigt eerste grote zaalshow aan met merkwaardige persconferentie

Baba Yega kondigt eerste grote zaalshow aan met merkwaardige persconferentie

http://oi67.tinypic.com/1ynva1.jpg

Sinds hun overwinning in Belgium's Got Talent op VTM gaat het Baba Yega voor de wind. Gisteren hadden de Baba's echter groot nieuws. Wel beetje vervelend dat ze niet spreken, natuurlijk. Het leverde de meest merkwaardige persconferentie ooit op. Met in plaats van interviews een knuffelsessie om te melden dat ze op 20 mei met een grote show in Flanders Expo in Gent staan.

Hun surprise optredens her en der konden al op massale belangstelling rekenen en de boekingen lopen duchtig binnen. Maar Baba Yega wil meer.

Op 20 mei geven ze een grote show in het Gentse Flanders Expo. The Discovery gaat de ervaring heten. Tickets gaan vanaf zaterdag in verkoop.

Baba Yega maakte dat gisteren zelf bekend mits een mini-show met een paar dansjes, een groot scherm en bordjes om hun bedoelingen duidelijk te maken. Hilariteit alom toen ze na afloop in plaats van gesprekjes om hun plannen te verduidelijken iedereen kwamen knuffelen. Geen woord werd er gezegd.

Gelukkig was er productieleider Bart om de knuffels naar mensentaal te vertalen. "Dit wordt echt hun show.", vertelde hij. "Er zijn vijf vaste Baba's, die bezetting blijft. Met die mannen moeten we het doen (lacht). Voor de mannen is het allemaal vers en nieuw, dus het is nog even zoeken waar we juist heen willen."

Intussen raakte ook bekend dat Baba Yega op 11 februari de party na de allereerste Q - Run To You - een avondrun langs een verlicht parcours - op gang zal dansen met een gloednieuwe act in neon-onesie. "Zo'n dingen zullen ze blijven doen," zegt Bart. "Maar voor de full monty moet je in Flanders Expo zijn. We gaan niet voor de volle capaciteit van 12.000 man. Het plafond is 6000. Waarom? Baba Yega moet het ook van de mimiek hebben en van hun bereikbaarheid. Als de zaal te groot is, gaat er veel verloren. We willen de mensen echt hij de show kunnen betrekken. Baba wil dat iedereen de Yega in zichzelf loslaat. (lacht) Het zou mooi zijn mochten we de Expo een keer vol krijgen maar stiekem dromen de Baba's natuurlijk al van meer. We zullen zien waar we eindigen. Maar sowieso willen we in Gent blijven. Het wordt een totaalspektakel met een podium en een opzet dat best zo lang mogelijk blijft staan. Verhuizen naar de Lotto Arena is dan niet meteen een optie. We zijn nog een beetje op zoek naar hoe we de show in mekaar gaan steken. Het moet echt iets voor een breed publiek worden. Zowel 12-jarigen, als 25-jarigen en nog oudere fans moeten zich amuseren. Er zullen ook gastoptredens zijn. Er zijn muzikanten en DJ's die zich al spontaan aangemeld hebben om iets met de Baba's te doen. We zullen zien met wie we in zee gaan. Een samenwerking met iemand uit Belgium's Got Talent is er niet bij. De Baba's zijn enorm dankbaar voor die ervaring. Maar nu gaan we verder."

Nog een reden om niet voor de maximumcapaciteit te gaan in Flanders Expo is het feestje achteraf, dat Baba Yega in gedachten heeft. "Na afloop wordt er tijd gemaakt voor de fans. Ze zijn heel aaibaar. En na de show plannen we nog een après party."

Er zal dan vast ook duchtig en druk geknuffeld worden.  

Tickets gaan vanaf nu zaterdag in verkoop. Meer info: www.baba-yega.com

05-02-2017 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Linde heeft 'nieuws' (en parodieert Beyoncé)

Ook Linde heeft 'nieuws' (en parodieert Beyoncé)

http://oi67.tinypic.com/fk19io.jpg

Beyoncé is zwanger van een tweeling en dat weet intussen de hele wereldbol. Studio Brussel-presentator Linde Merckpoel is misschien een klein beetje jaloers op die aandacht - ruim 7 miljoen likes en meer dan 350.000 reacties intussen - en dacht: "Laat ik het zelf ook eens proberen". Ze postte deze ochtend een foto op sociaalnetwerksite Instagram, geheel naar het voorbeeld van de popzangeres, en wilde zo haar nieuws wereldkundig maken: "Queen L & The Two Bicky's Too Many #foodbaby", schreef ze erbij. Of: twee Bicky Burgers gegeten en dat was er misschien eentje te veel... Geen baby's dus in Lindes bolle buikje, wel een beetje teveel vettigheid.

05-02-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattige Claire (4) pakt nu ook miljoenen kijkers van Ellen Degeneres-show in

Schattige Claire (4) pakt nu ook miljoenen kijkers van Ellen Degeneres-show in

http://oi67.tinypic.com/15dv2p0.jpg

Op YouTube hadden ze al records gebroken. Nu hebben de 4-jarige Claire en haar papa ook miljoenen kijkers van de razend populaire Ellen Degeneres-show ingepakt.

Met meer dan 150 miljoen views op YouTube had het vertederende duo al wereldwijd harten veroverd en dat was Ellen Degeneres niet ontgaan.

Met hun cover van het Disney-nummer 'You've Got a Friend in me' deden ze dat huzarenstukje nu nog eens over op de Amerikaanse televisie. Het was wederom een klinkend succes. Kijk zelf maar!

05-02-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van marktkramer tot multimiljonair

Van marktkramer tot multimiljonair

http://oi65.tinypic.com/vpktgw.jpg

'The Sky is the Limit' op Vier leert ons vanaf dinsdag Dave Wauwermans (47) kennen. Selfmade man, marktleider in matrassen, getrouwd met een Oekraïense schone en kersvers vader. "Erkenning voor wat je bereikt hebt, is voor mij meer waard dan de herkenning door het grote publiek."

Wauwermans woont al jaren in Knokke, maar is opgegroeid in Averbode. "Ik was er bij de scouts en heb er in de bossen gecrost. Van mijn achtste tot mijn vijftiende reed ik met de fiets rond om krantjes te verkopen. Mijn eerste vakantiejob was bij papierhandel Taels. Ik heb ook gewerkt bij de doe-het-zelfzaak Vuurvast, tegenwoordig de doe-het-zelfzaak OMCT. Ik kom er nog steeds voor mijn schroeven en pluggen."

Twee tot drie keer per maand rijdt Wauwermans van Knokke naar Averbode, om er zijn neef Johny Steenbergen en vrienden te bezoeken. "Voor mij is dat geen afstand. Ik heb zaken gedaan over de hele wereld."

Hij studeerde elektromechanica aan het VTI in Diest. "Ik stak de handen uit de mouwen, maar mijn tong werkte sneller dan mijn handen. Ik werd marktkramer en autoverkoper. Het zakendoen zit me in het bloed."

Op zijn 21ste trok hij naar Schaffen om er zijn eigen zaak in matrassen te beginnen. Hij bouwde een imperium uit van 15 winkels en zou er multimiljonair mee geworden zijn.

"Niet stinkend rijk"

"Dat zijn rekeningen die anderen steeds maken", zegt Wauwermans bedachtzaam. "Ik kan rijkelijk leven, maar daarom ben ik niet stinkend rijk." Zijn business heeft mindere jaren gekend, waarover hij niet veel wil zeggen. "Die neergang komt aan bod in de uitzendingen. Dan zal één en ander wel duidelijk worden."

"Erkenning voor wat ik gedaan heb, is belangrijker dan herkend te worden door het grote publiek", vindt Wauwermans. "In Knokke en Averbode ben ik al een lokale bekendheid en word ik regelmatig aangesproken. Als straks heel Vlaanderen met mij kennismaakt, word ik allicht door iedereen nagewezen en aangeklampt, ook door volslagen onbekenden. Dat wordt even wennen. Ik heb vooraf goed nagedacht voor ik toezegde om mee te doen met het programma. Commercieel is het een goede zet."

Eerste The Sky-baby

Wauwermans zorgt voor een primeur in The Sky: op 20 januari werd hun oogappel Arnella geboren, de eerste Sky-baby. Zijn vrouw Kristina Kolomiyets (35) leerde hij negen jaar geleden kennen op vakantie in Turkije. "We ontmoetten elkaar in mijn topjaren, en ze is niet van mijn zijde geweken in de magere jaren die volgden. Ik heb diep gezeten, maar samen zijn we uit het dal geklauterd. Kristina is naast mijn vrouw ook mijn administratieve rechterhand. Zij verkiest om in het programma wat op de achtergrond te blijven."

'Deefje'

In de komende tien afleveringen zien we alle kanten van 'Deefje': de familieman, de lolbroek en de ondernemer. "Het was best vermoeiend om dagenlang een cameraploeg achter je aan te hebben. Niets is in scene gezet. Je zult de Dave zien zoals hij echt is. Als ik iets ernstigs bedoel, komt het soms komisch over, maar het is zeker niet gespeeld."

Wauwermans is nog altijd actief in de verkoop van matrassen. Hij plant de opening van een tiental nieuwe slaapwinkels, ook in het Hageland. Tegenwoordig geeft hij ook trainingen aan mensen die hun grenzen willen verleggen. "Hoe bereik je de top in jouw vakgebied? Met mijn ervaring kan ik hierover meespreken. Met The Sky is the Limit wil ik aan iedereen een positieve boodschap meegeven. Zelfs een eenvoudige jongen als ik kan de top bereiken. Ook als je in de put zit, kan je er weer uit geraken."

04-02-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Temptation-ster op je feestje? Daar betaal je 375 euro voor

Een Temptation-ster op je feestje? Daar betaal je 375 euro voor

http://oi68.tinypic.com/azjjpt.jpg

Ashley, Parastoo, Danyla en Ken, sinds hun verschijning afgelopen woensdag in Temptation Island werden ze plotsklaps bekend om hun verleiderkunsten. Je kan deze vrijgezellen in levenden lijve ontmoeten, maar daar moet je wel een flink bedrag voor neertellen. 375 euro voor een selfie en een acte de présence van 90 minuten.

Smeed het ijzer als het heet is, moet Gilles Gobin van talentenbureau Star Entertainment gedacht hebben. Net als vorig jaar nam het bureau enkele van de vrijgezelle mannen en vrouw van Temptation Island onder de arm. Je kan deze 'sterren' boeken om op je feestje te verschijnen, maar ze doen ook fotoshoots en reclamecampagnes. Dat meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Ook al is het programma nog maar net begonnen, toch zijn Ken, Ashley en co al razend populair. Volgens Gilles hebben al meer dan 40 mensen een aanvraag voor een boeking ingediend.

Een ding maakt het talentenbureau duidelijk: voor een escorte moet je niet bij Star Entertainment zijn. Over andere opdrachten en de prijs kan wel onderhandeld worden.

04-02-2017 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen: "Ik schaam me als Amerikaan"

Bruce Springsteen: "Ik schaam me als Amerikaan"

http://oi67.tinypic.com/bfqpup.jpg

Ooit zong hij vol trots het nummer Born in the USA, maar tegenwoordig is Bruce Springsteen minder blij met zijn thuisland. De 67-jarige zanger haalde deze week op het podium in het Australische Melbourne uit naar president Donald Trump. Springsteen begon zijn concert niet zoals gebruikelijk met een eigen nummer. ''We staan hier als Amerikanen die zich schamen. Dit is een nummer uit 1965 van The Orlons en we gaan het gebruiken om een boodschap naar huis te sturen'', zei The Boss volgens Herald Sun voordat hij het lied Don't Hang Up zong.

Met het nummer refereert hij aan het uitgelekte telefoongesprek tussen Trump en de Australische premier Malcolm Turnbull. Trump kapte het gesprek af na een felle woordenstrijd. Die ontstond toen hij duidelijk maakte niet van plan te zijn vluchtelingen van Australië over te nemen, zoals door zijn voorganger Barack Obama was beloofd.

The Boss, die bezig is met een maandenlange tournee door Australië en Nieuw-Zeeland, heeft zich bij een eerdere show in Australië ook al uitgesproken tegen Trump. Zo prees hij Amerikaanse anti-Trump-demonstranten. "We staan achter jullie. We zijn het nieuwe Amerikaanse verzet." En in januari trok Springsteen in twijfel of Trump überhaupt competent genoeg was voor het ambt van president.

04-02-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo doorstond Dakota Johnson de seksscènes in 'Fifty Shades Darker'

Zo doorstond Dakota Johnson de seksscènes in 'Fifty Shades Darker'

http://oi66.tinypic.com/iqwrid.jpg

Om de vele seksscènes in de verfilming van Fifty Shades Darker door te komen, dronk hoofdrolspeelster Dakota Johnson steeds een glaasje whiskey voor ze weer uit de kleren moest. Dat onthult de Amerikaanse actrice in gesprek met Entertainment Tonight.

Dakota en haar tegenspeler Jamie Dornan maakten er een ritueel van. "Met whiskeyshotjes en pepermuntjes", aldus de actrice. "Hij deed ook push-ups en ik lag daar maar en dronk whiskey."

Overigens waren de seksscènes niet zo meer zo lastig als bij het eerste deel, vindt Dakota. "Het is natuurlijk nooit makkelijk, maar we zijn ontzettend close geworden en dat maakt het makkelijker om de scènes iets extra's te geven."

Daar sluit Jamie zich bij aan. "We houden op een bepaalde manier van elkaar en respecteren elkaar", zegt hij. "We zijn goede vrienden en dat maakt het absoluut makkelijker."

04-02-2017 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Mariah Carey gooit trouwjurk in het vuur

Sexy Mariah Carey gooit trouwjurk in het vuur

http://oi66.tinypic.com/16atypw.jpg

Mariah Carey heeft een duidelijke boodschap voor haar ex-verloofde James Packer. In haar nieuwe videoclip van het nummer 'I Don't' gooit ze haar trouwjurk in het vuur.

De clip begint met Mariah in een witte trouwjurk. Aan het einde van de video is ze te zien in een weinig verhullend rood pakje bij een kampvuur. Symbolisch gooit ze haar jurk in de vlammen. Het is het eerste nieuwe liedje van de wulpse blondine in twee jaar tijd.

Het nummer is geïnspireerd door Mariahs breuk met Packer afgelopen zomer. "Als je van iemand houdt, behandel je ze niet slecht. Je hebt alles verpest wat we hadden", zingt Carey. "Je denkt waarschijnlijk dat ik terug kom, maar dat wil ik niet."

De 48-jarige Mariah had anderhalf jaar lang een relatie met de steenrijke zakenman. In oktober gingen ze officieel uit elkaar. Inmiddels zou La Carey een relatie hebben met haar 33-jarige achtergronddanser Bryan Tanaka.

04-02-2017 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Echt, ik werk aan die duetplaat met papa"

"Echt, ik werk aan die duetplaat met papa"

http://oi64.tinypic.com/8zo5tt.jpg

Maandag is het een jaar geleden dat de wereld afscheid nam van het fenomeen Eddy Wally (83). Voor zijn dochter Marina Wally voelt het aan als gisteren. "Ik mis hem nog elke dag", zegt ze wanneer ze het graf van haar vader bezoekt. De recente berichten dat ze te weinig doet om de muzikale erfenis van haar vader levend te houden, hebben haar pijn gedaan. 

"Ik ben boos en verdrietig tegelijkertijd", zegt Marina Wally. "Verdrietig omdat ik ma en pa nog alle dagen mis. Die twee waren mijn alles. Ik begrijp niet dat er 'boekskes' durven schrijven dat ik de muzikale erfenis van papa aan het vergooien ben. Elk optreden dat ik doe, draag ik aan hem op. Hij is en blijft mijn grote voorbeeld. Het was ook papa die zei dat ik de Wally-erfenis levend moest houden. Iets waar ik elke dag keihard mee bezig ben."

Het moet gezegd dat Marina Wally het afgelopen jaar niet stil heeft gezeten. Ze won 'Komen Eten', nam een succesvolle soloplaat op en startte zelfs een nieuwe carrière als marktkraamster. "Precies zoals pa het zou gewild hebben." Maar de wereld verwacht meer. Na de begrafenis, waarbij honderden mensen afscheid kwamen nemen van het fenomeen Eddy Wally, liet manager Hugo Colpaert verstaan dat er werk zou gemaakt worden van een duetplaat waar zelfs nieuwe nummers van Eddy op zouden staan. "Echt, we zijn daar mee bezig. Maar zo makkelijk is het allemaal niet. Als het van mij zou afhangen, lag de plaat morgen in de winkels. Maar er zijn meerdere partijen in dit verhaal. Wij, platenfirma Telstar,... maar meer kan en wil ik daar echt niet over vertellen."

Van één zaak is ze zeker, Vlaanderen is Eddy Wally helemaal niet vergeten. "Het Eddy Wally Museum lokte dit jaar meer dan 1.000 bezoekers. Da's een mooi cijfer voor een klein museum. Daarnaast sta ik elke week op het podium met nummers van mijn pa. Elk optreden is één groot eerbetoon. Geloof me, nummers als 'Chèrie', 'Valencia' en 'Als Marktkramer ben ik geboren' zetten het kot nog steeds in vuur en vlam." Morgen zondag, een dag voor de sterfdag van Eddy Wally, treedt Marina op in café Ambiance, vlak naast de kerk op de Grote Markt in Zelzate. De plek waar bekend en minder bekend Vlaanderen afscheid nam van hun volksheld. "Het zal emotioneel zijn, maar papa zou het zo gewild hebben."

Heraanleg tuin

Ondertussen is Marina ook de trotse mémé van Valentina, het dochtertje van Vanessa. "Pa zou zo fier geweest zijn op Valentina. Soms neem ik haar mee naar de villa en dan vertel ik over haar overgrootvader en wat voor een grote ster hij was." Die villa op de Assenedesteenweg is trouwens nog steeds in exact dezelfde staat als toen Eddy er nog woonde. De pluchen tijger op de zetel, de kroonluchters, de herinneringen aan de muur,.... Soms lijkt het of Eddy en Mariëtte er elke second uit de keuken zouden komen. Marina is zelfs de complete voortuin aan het heraanleggen, inclusief siervijver. "Hier kom ik tot rust en ben ik dicht bij mijn mama en papa. Maar dat schrijven de 'boekskes' niet."

      

04-02-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met Kobe Ilsen?

Wat is er aan de hand met Kobe Ilsen?

http://oi67.tinypic.com/mj613m.jpg

Is Kobe Ilsen ziek? De 35-jarige Eén-presentator liet enkele fans - en acteur Koen De Bouw - alvast schrikken toen hij zijn Instagramvolgers deze ochtend verraste met een foto genomen in het UZA, het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Gelukkig bracht Ilsen, met tal van plakkertjes en draden op het hoofd, zelf duidelijkheid: "Het is te hopen dat ze m'n dromen niet hebben kunnen zien... Wel niet echt handig slapen dit... Goeiemorgen!! #iwokeuplikethis#slaapkliniek #overeten @eenbe. De presentator bracht dus een nachtje in de slaapkliniek door voor het tweede seizoen van 'Over Eten', het reportagemagazine dat hij samen met Danira Danira Boukhriss Terkessidis presenteert. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is allicht op 1 april op het scherm te zien.

02-02-2017 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Koen Crucke beroofd in Parijse metro

Echtgenoot Koen Crucke beroofd in Parijse metro

http://oi66.tinypic.com/4rpc11.jpg

Jan, de echtgenoot van Koen Crucke, is vandaag beroofd in de Parijse metro. Dat meldt Crucke (64) via Twitter.

Bij een foto waarop Jan met zijn duim omlaag staat, valt het volgende te lezen: "Onze mooie reis in Parijs eindigd (sic) in mineur. Mijne Jan Beroofd en bestolen in Parijse metro. Alles kwijt".

De Gentse zanger-acteur zette later nog een bericht waarin duidelijk werd gemaakt dat hun bezoek aan de Franse hoofdstad toch positief geëindigd is. Op kerkhof Père-Lachaise bezochten ze het graf van Edith Piaf.

Alvorens ze per trein naar de Lichtstad trokken, waren de twee in Amsterdam. Ze bezochten onder meer het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Koen Crucke en Jan ruilden zes jaar geleden Mariakerke in Gent voor De Haan aan zee. Ze huwden dertien jaar geleden en zijn al 47 jaar samen.

02-02-2017 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danira Boukhriss: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

Danira Boukhriss: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

http://oi66.tinypic.com/2v0ok9i.jpg

Ook VRT-gezicht Danira Boukhriss straalde vanavond op de rode loper van de MIA's. Uiteraard liet dé grote vraag niet lang op zich wachten. Hoe zit dat nu eigenlijk allemaal met haar 'Over Eten' co-presentator Kobe Ilsen? Zijn die twee een koppel of niet? Danira is formeel: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

Ook VRT-gezicht Danira Boukhriss straalde vanavond op de rode loper van de MIA's. Uiteraard liet dé grote vraag niet lang op zich wachten. Hoe zit dat nu eigenlijk allemaal met haar 'Over Eten' co-presentator Kobe Ilsen? Zijn die twee een koppel of niet? Danira is formeel: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

02-02-2017 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeboren tweeling Beyoncé breekt nu al record op Instagram

Ongeboren tweeling Beyoncé breekt nu al record op Instagram

http://oi65.tinypic.com/2lcmx49.jpg

De aankondiging dat Beyoncé zwanger is van een tweeling heeft een record gebroken op Instagram. De foto van de zangeres waarop ze in lingerie gekleed haar buik vasthoudt, heeft inmiddels 6,6 miljoen likes gekregen. Ook kreeg de foto bijna 350.000 reacties, meldt Variety.

Het oude record stond op naam van zangeres Selena Gomez die in juni 2016 een foto plaatste die 6,3 miljoen likes kreeg en 250.000 comments.

Het nieuws over de zwangerschap van Queen Bey is het gesprek van de dag op sociale media en binnen een uur had Beyoncé al ruim 2 miljoen likes op haar foto. Ook op Twitter was de zangeres trending topic, er werden 17.000 twitterberichten per minuut verstuurd over de aankondiging. De Lemonade-zangeres heeft 92,8 miljoen volgers op Instagram. Ze is daarmee niet de populairste beroemdheid, dat is wederom Selena Gomez met 108,4 miljoen.

Felicitaties
De bekendmaking van Beyoncé dat ze zwanger is van een tweeling, is ook veelbesproken onder de sterren. Het regende felicitaties voor de zangeres en haar echtgenoot, hiphopper Jay Z. Zo twitterde zangeres Rita Ora: "Yay!!!!! Gefeliciteerd!!!!! Zoooooo mooi" en rapster Nicki Minaj reageerde met hartjes op de foto van Beyoncé op Instagram.

Kindster Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de hitserie 'Stranger Things', kon op Instagram haar blijdschap niet onderdrukken. Ze plaatste een foto van Beyoncé en schreef: "Gefeliciteerd @beyonce ik ben zo blij!!!!" gevolgd door smilies en hartjes.

Bron van inkomsten
Voor Instagram is de aanwezigheid van sterren een belangrijke bron van inkomsten. Het bedrijf, dat in handen is van Facebook, meldde dat het de afgelopen zes maanden liefst 100 miljoen nieuwe gebruikers erbij kreeg. Het aantal Instagrammers telt nu 600 miljoen wereldwijd.

Met name jongeren gebruiken de dienst om foto's te publiceren en met elkaar te delen. Ook de nieuwe functie Instagram Stories, waar naast foto's ook filmpjes kunnen worden gedeeld, is een groot succes.

02-02-2017 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinselijke felicitaties en zo maar even vijf MIA's voor Bozart, euhm Bazart

Prinselijke felicitaties en zo maar even vijf MIA's voor Bozart, euhm Bazart

http://oi68.tinypic.com/243ksqt.jpg

Bazart is met vijf MIA's de grote winnaar geworden van de jubileumeditie van de Music Industry Awards (MIA's). De Nederlandstalige popgroep sleepte onder meer de felbegeerde MIA voor 'Hit van het jaar' in de wacht voor hun nummer 'Goud' en wonnen ook in de categorie 'Doorbraak', 'Groep', 'Nederlandstalig' en 'Pop'. Maar wat vooraf aangekondigd was als een wervelende liveshow en een extra feestelijke editie was in werkelijkheid een saai gebeuren, met als geestig hoogtepuntje een verspreking van prins Laurent.

Nog voor de eigenlijke MIA's van start konden gaan, was al duidelijk dat revelatie Bazart niet al zijn nominaties zou verzilveren en met een record zou gaan lopen.

Tijdens de uitreiking van de sectorprijzen, voorafgaand aan de show, maakte de band kans op een beeldje voor 'Beste Live Act', maar die prijs werd hen door Goose afgesnoept.

Ook bij beste 'Beste Album' werd het 'net niet.' Die prijs ging naar Het zesde Metaal dat met Wannes Capelle ook de beste 'Auteur/Componist' is de rangen had. Een onderscheiding waarvoor hij zich diep vanbinnen een beetje schaamde. "Eigenlijk is het vreemd," klonk het. "We zijn al vier jaar genomineerd, maar wonnen nooit iets. Nu we eindelijk een plaat gemaakt hebben waar we samen hard aan gewerkt hebben, krijg ik deze prijs. Deze is dus helemaal voor de band."  

Eveneens opmerkelijk. Drummer Lander Gyselinck van 'STUFF' werd door de sector verkozen tot 'Beste Muzikant'. De meest onbekende van het pak. Het moet allemaal een beetje alternatief blijven, natuurlijk.

Het startschot voor de liveshow werd gegeven door Eurovisiesongfestival-lieveling Laura Tesoro, zangeres/rapster Coely en de Ertebrekers.

Vijfvoudig MIA-winnaar Bart Peeters nam de presentatie voor zijn rekening. Hoewel Bart Peeters en zijn glimlach altijd heel veel kunnen bereiken, bleek de vriend van Sinterklaas toch niet in staat om de saaie bedoening die de liveshow was, recht te trekken. Verschillende Twitteraars merkten op dat de bindingsteksten bijvoorbeeld niet erg sprankelend en zelfs onsamenhangend waren.

Pop

Tom Lenaerts en Bart De Pauw mochten de allereerste MIA uitreiken, de prijs voor beste Pop. Zij sleepten een nominatie in de wacht: Bazart, Hooverphonic, Milow en Stan Van Samang. De winnaar: Bazart. Het zou slechts de eerste in een lange reeks worden.

Dan bracht Tourist Lemc ft. Wally het nummer 'Horizon'. "Antwoorden heb ik niet, alleen mijn lied", zong 'den Tourist'. Een krachtige, serene performance.

Sector Lifetime Achievement Award

Concert- en festivalpromotor Herman Schuermans kreeg daarop de allereerste 'Sector Lifetime Achievement Award'. De award huldigt een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Vlaamse muzieksector.

Album

Stefaan Degand mocht dan weer de award voor het Album van het jaar 2016 uitreiken. Het ging tussen Bazart met Echo, de Ertebrekers met Otel, Het Zesde Metaal met Calais en Warhaus met We Fucked A Flame Into Being. Het Zesde Metaal ging uiteindelijk met de prijs aan de haal.

Vervolgens liet Netsky van zich horen.

Best Alternative

De Pocahontas van Eén, zo kondigde Bart Peeters haar aan. Danira Boukhriss mocht de award voor Best Alternative uitreiken. Danira zong zowaar 'Happy Birthday' ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de MIA's. Een gooi naar een eigen muzikale carrière? De winnaar van Best Alternative werd Black Box Revelation. De mannen haalden het van Goose, Soulwax en Warhause.

Vlaams Populair

Sven Nys mocht vervolgens Niels Destadsbader blij maken. Die ging met de award 'Vlaams Populair' lopen. Christoff, Dana Winner en Laura Lynn moesten in die categorie de duimen leggen voor de populaire Destadsbader, die overigens even zijn moeder bedankte voor het strijken van zijn hemd.

't Es nog al nie naar de wuppe", verzekerde Het Zesde Metaal ons daarna, hoewel verschillende kijkers toen al aan het afhaken waren.

02-02-2017 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters daagt haar man op Instagram uit om van moedermelk te proeven

Kim Clijsters daagt haar man op Instagram uit om van moedermelk te proeven

http://oi63.tinypic.com/2yl92xs.jpg

Kersverse mama Kim Clijsters (33) geeft borstvoeding en daar is ze fier op. Maar dat betekent wel dat ze tijdens lange autoritten moet afkolven. Wat doet de voormalige tennisster dan met die melk? Haar man overtuigen om ervan te proeven.

Iets meer dan drie maanden geleden zette Kim haar derde kindje Blake op de wereld. Dat ze borstvoeding geeft, bewees de mama in december al met een ontroerende foto van haar drinkende zoontje op Twitter. 

Vandaag staat voor het gezin Lynch-Clijsters een tripje naar Disneyland Parijs op de planning. De ideale gelegenheid voor de Limburgse mama om opnieuw opvallende beelden te delen. Dit keer is het haar man Brian die mag/moet proeven van haar melk. Eerst kijkt hij maar bedenkelijk naar het flesje, maar onder aanmoediging van Kim en de kinderen durft de papa er voorzichtig van te nippen. De kokhalsgeluiden die erop volgen zeggen genoeg over hoe de melk Brian bevalt.

01-02-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman: "Ik ken élk geheim van de First Lady"

Natalie Portman: "Ik ken élk geheim van de First Lady"

http://oi66.tinypic.com/2yk0rpw.jpg

Natalie Portman (35) is één van de favorieten voor de Oscars, die later deze maand uitgereikt worden. Dat heeft ze te danken aan haar sublieme vertolking van Jackie Kennedy in 'Jackie', een rol die haar bloed, zweet en tranen heeft gekost. De actrice las tijdens de voorbereiding van de film liefst twaalf biografieën over de First Lady: "Ik leerde zoveel, waardoor ik me zelfzekerder voelde. Het was alsof ik elke dag nieuwe geheimen over haar te weten kwam."

01-02-2017 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline van 'Temptation Island' kuste al met Ian Thomas

Pommeline van 'Temptation Island' kuste al met Ian Thomas

http://oi65.tinypic.com/mcf6gi.jpg

De opvallendste figuur van 'Temptation Island' tot nu toe? Zonder meer Pommeline Tillière. Eerst en vooral qua uiterlijk: die vele tatoeages springen natuurlijk onmiddellijk in het oog en op haar negentiende liet ze een borstvergroting uitvoeren. Nu blijkt het 22-jarige model ook al enige ervaring in het showbizzwereldje te hebben. Anderhalf jaar geleden kuste ze Ian Thomas in een van zijn clips. Voor 'Till The Morning' werkte de zanger samen met Flo Rida en Lilana.

Mama Chantal Backx moet qua extravagantie trouwens niet onderdoen voor haar dochter. "Als er een 'Temptation Island' voor 52-jarigen zou bestaan, had ik me ook ingeschreven", grapt Chantal. "In het begin dacht ik zelfs dat 'ons Pommelientje' daar eigenlijk te rustig voor was. Ook al ziet ze er ruig uit, zij is de introverte van ons twee. Ik schaam me helemaal niet dat mijn dochter aan zo'n programma deelneemt. Integendeel, ik ben fier op mijn jongste dochter."

Chantal staat dagelijks achter de toog van haar café 1900 in Heusden. Morgen volgt ze samen met haar stamgasten de eerste aflevering op groot scherm. "Of ik bang ben voor wat iedereen te zien zal krijgen? Ach nee. Da's de natuur, hè. Ik maak me geen illusies dat mijn dochter daar braaf is gebleven. Ze is 22, dan zeg je niet meer zomaar wat moet en niet mag. Bovendien ben ik al wat gewoon. Pommeline doet vaak modellenwerk in pikante lingerie. Het zal ook niet 'bloot bloot' zijn, toch? En bovendien: als je in een lingeriecatalogus kijkt, staan daar toch ook modellen zo in afgebeeld? Mijn dochter mag gezien worden. Als je aan zoiets deelneemt, weet je dat er kritiek kan komen. En van wie ook? Van jaloerse mensen."

Pommeline zal haar pijlen voornamelijk op de Nederlander Merlijn richten. We wensen hem alvast veel succes om aan haar charmes te weerstaan.

01-02-2017 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de zes duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant' 2017

Dit zijn de zes duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant' 2017

http://oi68.tinypic.com/otdt9i.jpg

Twee locaties, zes pop-ups, acht duo's. Dat zijn vier kandidaten te veel, waardoor het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant' voor hen al stopt voor het goed en wel begonnen is. De inzet? 50.000 euro. Dat is de helft van de prijzenpot van vorig jaar, al laat VTM geheimzinnig weten dat "die 50.000 euro misschien nog maar het begin is".

Dankzij de vroege kookproef zit voor de kijker meteen de vaart erin, al start het programma gezapig met een knipoog. Juryleden Sergio Herman en Gert Verhulst - "Ziet gij niks aan mij? Ik ben twaalf kilo lichter!" - gaan met de auto Sepideh Sedaghatnia oppikken en komen onderweg een kippenkraam tegen. De goede voornemens van Gert verdwijnen als sneeuw voor de zon.

In Foodmarket Mercado in Antwerpen mogen de kandidaten hun concept en 200 bordjes van hun eten voorleggen aan de juryleden én 150 proevers, die beslissen wie doorgaat. "Mijn Pop-uprestaurant is een zenuwslopend programma", weet Gert. "Je moet uit het goede hout geslepen zijn om dit vol te houden. Vandaag gaan we een eerste keer de druk op de ketel zetten en zien of er duo's zijn die eronder bezwijken. Dit wordt een dag waar ongelofelijk veel van afhangt."

"De kandidaten krijgen zomaar gratis en voor niets een eigen restaurant. Als ze dat goed doen, is hun carrière in die wereld gelanceerd. Dat maakt dit programma zo uniek. De duo's van dit seizoen zijn stuk voor stuk enorm gepassioneerd en echte doorzetters. Ik heb het vermoeden dat dit wel eens een zeer sterke en spannende strijd zou kunnen worden. Misschien wel het strafste seizoen tot nu toe."

"Wat ik zoek in de duo's is enthousiasme", zegt Sergio. "Ik wil die blik in die ogen zien. Die straling. Ik wil voelen hoe ze ermee bezig zijn en zien hoe ze er zelf in geloven." Hij zoekt eigenlijk een witte raaf. "Ook dit seizoen ga ik op zoek naar een pop-up die net anders is dan een ander. Een duo dat net specialer is. Waarvan ik zeg: yes, this is it. Ik voel de gedrevenheid van de duo's en voel dat ze een tandje willen bijsteken als we dat verwachten."

Eenzelfde geluid bij Sepideh: "Het doet me elke keer heel veel deugd om de jonge kandidaten met zoveel passie en goesting bezig te zien. Ze storten zich met volle overgave in het avontuur en dat kan ik alleen maar aanmoedigen. Ook dit seizoen wil ik getriggerd worden. Ik wil die klik voelen."

Deze kandidaten krijgen groen licht

De duo's die doorgaan zijn Mitchell & Daniela, Karel & Birger, Laure & Charlotte, Leena & Yannick, Fanny & Véronique en Bo & Emily. Zij openen drie pop-upzaken op de Antwerpse Gedempte Zuiderdokken en drie op het Kortrijkse Schouwbergplein. 

Bo (24) & Emily (21) - Het Vijfde Element

Bo en Emily uit Mol kennen elkaar ondertussen zes jaar, van toen ze in hetzelfde restaurant weekendwerk deden. Volgens Bo "zeggen allebei wat ze denken", wat hij ineens illustreert door te stellen dat Emily "een bitch kan zijn". Prettig gestoord, dat is duidelijk. "We zijn ook allebei een vijs kwijt", lacht Bo, waarop Emily zegt dat het alleen bij Bo is. Hij benadrukt dat ze geen koppel zijn, en dat dat zo gaat blijven. Bo is net als zijn vader kok en Emily heeft heel wat ervaring als kelner, al werkt ze fulltime als maatschappelijk assistent. Hun grote droom is om samen een eigen restaurant te openen rond vijf groenten, recht van het Vlaamse veld. Ze krijgen hun concept wel niet echt uitgelegd aan de jury. "Heel vermoeiend", zucht Gert.

Karel (33) & Birger (33) - Tjop's

De West-Vlamingen Karel en Birger hebben meteen veel succes met hun barbecueconcept. De kameraden kennen elkaar al 22 jaar en nemen met hun Tjoppie Doppie BBQ-team geregeld deel aan Europese barbecuewedstrijden. Met hun 'low and slow'-technieken konden ze al heel wat prijzen en awards in de wacht slepen. Karel werkt bij de politie en Birger is psychiatrisch verpleegkundige, maar ze dromen van een eigen BBQ-restaurant of BBQ-foodtruck. Ze willen Vlaanderen laten kennismaken met authentieke Amerikaanse barbecuegerechten zoals pulled pork en brisket. Ze zijn als eerste duo uitverkocht.

Veronique (24) en Fanny (23) - Filly's

Vriendinnen Veronique en Fanny zijn als tweede duo uitverkocht. Niet alleen omdat ze te weinig puree voorzien hebben, maar ook omdat de proevers hun bordjes kunnen pruimen. Veronique is een vlotte babbelaar die ook nog eens vijf talen spreekt, en Fanny is een creatieve doorzetter. Hoewel ze beiden heel wat ervaring hebben in zaalbediening, zal Fanny de keuken voor haar rekening nemen en hun concept is zeer duidelijk: alles gevuld.

Mitchell (24) & Daniela (22) - Table'O

Dit jonge koppel uit Maasmechelen heeft Italiaanse roots en deelt al vijf jaar lief en leed. En ook een blikopener, die ze thuis vergaten. Dat leidt tot extra stress, zeker omdat ze al een uur te laat kwamen. Daniela heeft geen ervaring in de horeca maar zal haar uiterste best doen om een goede gastvrouw te zijn.

Kok Mitchell is heel ambitieus en wil dat al zijn bordjes kunstwerken worden. Hij wil een Aziatische versie van een vitello tonnato maken, of in zijn woorden "een vitello tonnato die op wereldreis gaat". Het leidt tot gefrons bij de jury. Gert belooft al heel streng te oordelen, en ook Sergio heeft zijn bedenkingen. "Een Italiaan die oosters kookt, dan ben ik al op mijn hoede. Ofwel doe je alles oosters ofwel doe je alles zuiders", foetert hij. Mitchell houdt goed rekening met de opmerkingen van de jury en tovert een gerechtje klaar dat iedereen kan bekoren.

Yannick (22) en Leena (21) - Meat & Griet

Leena uit Kalmthout en Yannick uit Brasschaat leerden elkaar twee jaar geleden kennen op school en werden direct goede vrienden. Ze vullen elkaar naar eigen zeggen aan, maar hebben ook allebei een relatie. Ze hebben allebei ervaring als kelner maar Leena volgt ook een opleiding als keukenverantwoordelijke. Hun concept is surf & turf, met als doel verrassende combinaties van vis en vlees. Sepideh is meteen blij met het duidelijke concept, en het eten kan ook de andere juryleden bekoren. "Veel passie en enthousiasme, dat voel je bij hen", weet Sergio. "Dat stralen ze uit. Het zijn vechters en winnaars, die moet je erbij hebben. Ondanks dat ze niet veel ervaring hebben."

Laure (20) & Charlotte (21) - Madam P

"Alles rond varken", dat is het concept van Laura en Charlotte. Ze vinden het dier namelijk ondergewaardeerd en willen het serveren van kop tot staart. Ze leerden elkaar zeven jaar geleden kennen op het internaat van Ter Groene Poorte en zijn sindsdien hartsvriendinnen. De Oost-Vlamingen zijn rechttoe rechtaan en kregen de stiel met de paplepel mee. Laure groeide op in de slagerij van haar ouders en uitbenen en versnijden kan ze als de beste. Charlotte werkte al snel mee in de traiteurzaak van haar vader en verbleef een jaar in Australië waar ze een foodtruck uitbaatte. Charlotte zal ook in hun pop-up de taak als gastvrouw op zich nemen en Laure zal haar mannetje staan in de keuken.

De dames weten de meteen Sepideh te charmeren met hun drankje. En ook de andere juryleden zien veel potentieel. Ze krijgen een bladerdeeghapje van ganzenlevermousse, een krokantje van parmaham en gelakt buikspek. "Een spetterend varkentje", weet Sergio. Gerts oogjes blinken en hij propt alles in een keer naar binnen. Schrokken, want "eten doet hij niet meer". Jaja.

01-02-2017 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez toont zoontje Ellía op podium

Belle Perez toont zoontje Ellía op podium

http://oi67.tinypic.com/2d922ck.jpg

Belle Perez stond gisteravond op het podium in Brecht. Daar organiseerde de zangeres de try-out voor een select publiek bestaande uit familie, vrienden, fans én onze videoreporter. Belle Perez verraste niet alleen met haar muziek maar ook door haar zoontje Ellía erbij te halen.

01-02-2017 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!