NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

Museum sluit installatie acteur Shia LaBeouf

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/2_zpsrbdkirkx.jpg

Het straatkunstwerk dat de Amerikaanse acteur Shia LaBeouf installeerde als protest tegen president Donald Trump, is niet meer. Het Museum of the Moving Image in de New Yorkse wijk Queens besliste dat nadat het kunstwerk tot meerdere arrestaties had geleid, waaronder die van LaBeouf zelf. Dat meldt de New York Times.

Volgens het museum vormt het werk een 'ernstig en voortdurend gevaar voor de openbare orde'. De creatie was niet veel meer dan een aan het museum bevestigde camera. Voorbijgangers werden uitgenodigd de zin "hij zal ons niet verdelen'', tevens de titel van het kunstwerk, voor de camera uit te spreken.

De filmster maakte zelf ook enkele keren zijn opwachting voor de camera. Zo was te zien hoe hij in een handgemeen raakte met een voorbijganger die racistische taal uitsloeg. Later was eveneens te zien hoe LaBeouf werd gearresteerd.

Het doel van LaBeouf was om de beelden rechtstreeks online te plaatsen gedurende de volledige regeerperiode van Trump. Maar het doek viel dus al na drie weken in plaats van vier of acht jaar.

Op de website van LaBeoufs kunstwerk staat nu te lezen dat het museum op 10 februari 2017 "het project in de steek liet''. Diezelfde boodschap stuurde de acteur ook via Twitter de wereld in.

11-02-2017 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

Thuis-fans in shock na plotse dood 'Jenny'

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/1_zpsc55bql0d.jpg

Thuis-fans hebben er een memorabele weekfinale opzitten. Het vertrek van 'Jana' (Joy Anna Thielemans) uit de Eén-soap was aangekondigd, maar de scenaristen hadden nog een andere onaangename verrassing in petto: het plotse overlijden van 'Jenny'. Actrice Janine Bisschops (74) verlaat Thuis definitief. Ze was er al bij sinds het prille begin in 1995.

Het personage 'Jenny Verbeeck' dook minder en minder op in Thuis, waarop Bisschops vorig jaar besliste om de tv-reeks te verlaten. Hoe ze Thuis zou verlaten, was nog niet bekend.

De scenaristen lieten haar tijdelijk verhuizen naar Marokko, waar ze samen met haar man 'Leo' (Walter Moeremans) verbleef. Die laatste was al teruggekeerd. 'Rosa' en 'Marianne' zetten gisteravond een heus welkomstfeestje op poten, waarna een aangeslagen 'Leo' verscheen die meedeelde dat Jenny op de luchthaven in elkaar was gezakt en vervolgens overleed.

11-02-2017 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

Lego Batman in première onder goedkeurend oog van bekend Vlaanderen en kroost

http://oi63.tinypic.com/w70le9.jpg

Wat te doen op een druilerige zondag? Tal van BV's en hun kinderen verzamelden in Kinepolis Antwerpen voor de première van de Vlaamse versie van de film Lego Batman.

Alex Agnew - die de stem van de Joker voor zijn rekening neemt - had zijn dochter Amy bij. Callboy Rik Verheye - die Robin speelt - was ook van de partij. De rest van de stemmencast wordt ondermeer verzorgd door Bill Barberis, Manou Kersting - die Batman zelf speelt - , Adriaan Van den Hoof, Herbert Flack, Lieven van Gils en Cathérine Moerkerke. Evi Hansen en haar twee zoontjes Scout en Mac stalen echter de schow met een rondje gekke bekken trekken.

11-02-2017 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kit -Jon Snow- Harington: "Te vroeg ontmaagd"

Kit -Jon Snow- Harington: "Te vroeg ontmaagd"

http://oi68.tinypic.com/wld8cw.jpg

Kit Harington werd al op jonge leeftijd ontmaagd. Iets te vroeg, vindt de Britse acteur achteraf. Al was zijn eerste seksuele avontuur wel beter dan dat van zijn alter-ego Jon Snow in 'Game of Thrones'.

"De mijne was iets minder vreemd dan in een grot", vertelt Harington tegen Elle. "Het was op een feestje, typisch iets voor tieners. Ik was waarschijnlijk te jong." De acteur houdt in het midden hoe jong hij precies was, maar het was in ieder geval 'niet ver' van zijn 13e af.  

"Het meisje en ik wilden het graag", benadrukt de nu 30-jarige Kit. Volgens hem gaan jongeren op twee verschillende manieren met hun maagdelijkheid om. "Of je wacht en doet het goed of je bent jong en wilt er vanaf zijn."

05-02-2017 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baba Yega kondigt eerste grote zaalshow aan met merkwaardige persconferentie

Baba Yega kondigt eerste grote zaalshow aan met merkwaardige persconferentie

http://oi67.tinypic.com/1ynva1.jpg

Sinds hun overwinning in Belgium's Got Talent op VTM gaat het Baba Yega voor de wind. Gisteren hadden de Baba's echter groot nieuws. Wel beetje vervelend dat ze niet spreken, natuurlijk. Het leverde de meest merkwaardige persconferentie ooit op. Met in plaats van interviews een knuffelsessie om te melden dat ze op 20 mei met een grote show in Flanders Expo in Gent staan.

Hun surprise optredens her en der konden al op massale belangstelling rekenen en de boekingen lopen duchtig binnen. Maar Baba Yega wil meer.

Op 20 mei geven ze een grote show in het Gentse Flanders Expo. The Discovery gaat de ervaring heten. Tickets gaan vanaf zaterdag in verkoop.

Baba Yega maakte dat gisteren zelf bekend mits een mini-show met een paar dansjes, een groot scherm en bordjes om hun bedoelingen duidelijk te maken. Hilariteit alom toen ze na afloop in plaats van gesprekjes om hun plannen te verduidelijken iedereen kwamen knuffelen. Geen woord werd er gezegd.

Gelukkig was er productieleider Bart om de knuffels naar mensentaal te vertalen. "Dit wordt echt hun show.", vertelde hij. "Er zijn vijf vaste Baba's, die bezetting blijft. Met die mannen moeten we het doen (lacht). Voor de mannen is het allemaal vers en nieuw, dus het is nog even zoeken waar we juist heen willen."

Intussen raakte ook bekend dat Baba Yega op 11 februari de party na de allereerste Q - Run To You - een avondrun langs een verlicht parcours - op gang zal dansen met een gloednieuwe act in neon-onesie. "Zo'n dingen zullen ze blijven doen," zegt Bart. "Maar voor de full monty moet je in Flanders Expo zijn. We gaan niet voor de volle capaciteit van 12.000 man. Het plafond is 6000. Waarom? Baba Yega moet het ook van de mimiek hebben en van hun bereikbaarheid. Als de zaal te groot is, gaat er veel verloren. We willen de mensen echt hij de show kunnen betrekken. Baba wil dat iedereen de Yega in zichzelf loslaat. (lacht) Het zou mooi zijn mochten we de Expo een keer vol krijgen maar stiekem dromen de Baba's natuurlijk al van meer. We zullen zien waar we eindigen. Maar sowieso willen we in Gent blijven. Het wordt een totaalspektakel met een podium en een opzet dat best zo lang mogelijk blijft staan. Verhuizen naar de Lotto Arena is dan niet meteen een optie. We zijn nog een beetje op zoek naar hoe we de show in mekaar gaan steken. Het moet echt iets voor een breed publiek worden. Zowel 12-jarigen, als 25-jarigen en nog oudere fans moeten zich amuseren. Er zullen ook gastoptredens zijn. Er zijn muzikanten en DJ's die zich al spontaan aangemeld hebben om iets met de Baba's te doen. We zullen zien met wie we in zee gaan. Een samenwerking met iemand uit Belgium's Got Talent is er niet bij. De Baba's zijn enorm dankbaar voor die ervaring. Maar nu gaan we verder."

Nog een reden om niet voor de maximumcapaciteit te gaan in Flanders Expo is het feestje achteraf, dat Baba Yega in gedachten heeft. "Na afloop wordt er tijd gemaakt voor de fans. Ze zijn heel aaibaar. En na de show plannen we nog een après party."

Er zal dan vast ook duchtig en druk geknuffeld worden.  

Tickets gaan vanaf nu zaterdag in verkoop. Meer info: www.baba-yega.com

05-02-2017 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Linde heeft 'nieuws' (en parodieert Beyoncé)

Ook Linde heeft 'nieuws' (en parodieert Beyoncé)

http://oi67.tinypic.com/fk19io.jpg

Beyoncé is zwanger van een tweeling en dat weet intussen de hele wereldbol. Studio Brussel-presentator Linde Merckpoel is misschien een klein beetje jaloers op die aandacht - ruim 7 miljoen likes en meer dan 350.000 reacties intussen - en dacht: "Laat ik het zelf ook eens proberen". Ze postte deze ochtend een foto op sociaalnetwerksite Instagram, geheel naar het voorbeeld van de popzangeres, en wilde zo haar nieuws wereldkundig maken: "Queen L & The Two Bicky's Too Many #foodbaby", schreef ze erbij. Of: twee Bicky Burgers gegeten en dat was er misschien eentje te veel... Geen baby's dus in Lindes bolle buikje, wel een beetje teveel vettigheid.

05-02-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattige Claire (4) pakt nu ook miljoenen kijkers van Ellen Degeneres-show in

Schattige Claire (4) pakt nu ook miljoenen kijkers van Ellen Degeneres-show in

http://oi67.tinypic.com/15dv2p0.jpg

Op YouTube hadden ze al records gebroken. Nu hebben de 4-jarige Claire en haar papa ook miljoenen kijkers van de razend populaire Ellen Degeneres-show ingepakt.

Met meer dan 150 miljoen views op YouTube had het vertederende duo al wereldwijd harten veroverd en dat was Ellen Degeneres niet ontgaan.

Met hun cover van het Disney-nummer 'You've Got a Friend in me' deden ze dat huzarenstukje nu nog eens over op de Amerikaanse televisie. Het was wederom een klinkend succes. Kijk zelf maar!

05-02-2017 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van marktkramer tot multimiljonair

Van marktkramer tot multimiljonair

http://oi65.tinypic.com/vpktgw.jpg

'The Sky is the Limit' op Vier leert ons vanaf dinsdag Dave Wauwermans (47) kennen. Selfmade man, marktleider in matrassen, getrouwd met een Oekraïense schone en kersvers vader. "Erkenning voor wat je bereikt hebt, is voor mij meer waard dan de herkenning door het grote publiek."

Wauwermans woont al jaren in Knokke, maar is opgegroeid in Averbode. "Ik was er bij de scouts en heb er in de bossen gecrost. Van mijn achtste tot mijn vijftiende reed ik met de fiets rond om krantjes te verkopen. Mijn eerste vakantiejob was bij papierhandel Taels. Ik heb ook gewerkt bij de doe-het-zelfzaak Vuurvast, tegenwoordig de doe-het-zelfzaak OMCT. Ik kom er nog steeds voor mijn schroeven en pluggen."

Twee tot drie keer per maand rijdt Wauwermans van Knokke naar Averbode, om er zijn neef Johny Steenbergen en vrienden te bezoeken. "Voor mij is dat geen afstand. Ik heb zaken gedaan over de hele wereld."

Hij studeerde elektromechanica aan het VTI in Diest. "Ik stak de handen uit de mouwen, maar mijn tong werkte sneller dan mijn handen. Ik werd marktkramer en autoverkoper. Het zakendoen zit me in het bloed."

Op zijn 21ste trok hij naar Schaffen om er zijn eigen zaak in matrassen te beginnen. Hij bouwde een imperium uit van 15 winkels en zou er multimiljonair mee geworden zijn.

"Niet stinkend rijk"

"Dat zijn rekeningen die anderen steeds maken", zegt Wauwermans bedachtzaam. "Ik kan rijkelijk leven, maar daarom ben ik niet stinkend rijk." Zijn business heeft mindere jaren gekend, waarover hij niet veel wil zeggen. "Die neergang komt aan bod in de uitzendingen. Dan zal één en ander wel duidelijk worden."

"Erkenning voor wat ik gedaan heb, is belangrijker dan herkend te worden door het grote publiek", vindt Wauwermans. "In Knokke en Averbode ben ik al een lokale bekendheid en word ik regelmatig aangesproken. Als straks heel Vlaanderen met mij kennismaakt, word ik allicht door iedereen nagewezen en aangeklampt, ook door volslagen onbekenden. Dat wordt even wennen. Ik heb vooraf goed nagedacht voor ik toezegde om mee te doen met het programma. Commercieel is het een goede zet."

Eerste The Sky-baby

Wauwermans zorgt voor een primeur in The Sky: op 20 januari werd hun oogappel Arnella geboren, de eerste Sky-baby. Zijn vrouw Kristina Kolomiyets (35) leerde hij negen jaar geleden kennen op vakantie in Turkije. "We ontmoetten elkaar in mijn topjaren, en ze is niet van mijn zijde geweken in de magere jaren die volgden. Ik heb diep gezeten, maar samen zijn we uit het dal geklauterd. Kristina is naast mijn vrouw ook mijn administratieve rechterhand. Zij verkiest om in het programma wat op de achtergrond te blijven."

'Deefje'

In de komende tien afleveringen zien we alle kanten van 'Deefje': de familieman, de lolbroek en de ondernemer. "Het was best vermoeiend om dagenlang een cameraploeg achter je aan te hebben. Niets is in scene gezet. Je zult de Dave zien zoals hij echt is. Als ik iets ernstigs bedoel, komt het soms komisch over, maar het is zeker niet gespeeld."

Wauwermans is nog altijd actief in de verkoop van matrassen. Hij plant de opening van een tiental nieuwe slaapwinkels, ook in het Hageland. Tegenwoordig geeft hij ook trainingen aan mensen die hun grenzen willen verleggen. "Hoe bereik je de top in jouw vakgebied? Met mijn ervaring kan ik hierover meespreken. Met The Sky is the Limit wil ik aan iedereen een positieve boodschap meegeven. Zelfs een eenvoudige jongen als ik kan de top bereiken. Ook als je in de put zit, kan je er weer uit geraken."

04-02-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Temptation-ster op je feestje? Daar betaal je 375 euro voor

Een Temptation-ster op je feestje? Daar betaal je 375 euro voor

http://oi68.tinypic.com/azjjpt.jpg

Ashley, Parastoo, Danyla en Ken, sinds hun verschijning afgelopen woensdag in Temptation Island werden ze plotsklaps bekend om hun verleiderkunsten. Je kan deze vrijgezellen in levenden lijve ontmoeten, maar daar moet je wel een flink bedrag voor neertellen. 375 euro voor een selfie en een acte de présence van 90 minuten.

Smeed het ijzer als het heet is, moet Gilles Gobin van talentenbureau Star Entertainment gedacht hebben. Net als vorig jaar nam het bureau enkele van de vrijgezelle mannen en vrouw van Temptation Island onder de arm. Je kan deze 'sterren' boeken om op je feestje te verschijnen, maar ze doen ook fotoshoots en reclamecampagnes. Dat meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Ook al is het programma nog maar net begonnen, toch zijn Ken, Ashley en co al razend populair. Volgens Gilles hebben al meer dan 40 mensen een aanvraag voor een boeking ingediend.

Een ding maakt het talentenbureau duidelijk: voor een escorte moet je niet bij Star Entertainment zijn. Over andere opdrachten en de prijs kan wel onderhandeld worden.

04-02-2017 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen: "Ik schaam me als Amerikaan"

Bruce Springsteen: "Ik schaam me als Amerikaan"

http://oi67.tinypic.com/bfqpup.jpg

Ooit zong hij vol trots het nummer Born in the USA, maar tegenwoordig is Bruce Springsteen minder blij met zijn thuisland. De 67-jarige zanger haalde deze week op het podium in het Australische Melbourne uit naar president Donald Trump. Springsteen begon zijn concert niet zoals gebruikelijk met een eigen nummer. ''We staan hier als Amerikanen die zich schamen. Dit is een nummer uit 1965 van The Orlons en we gaan het gebruiken om een boodschap naar huis te sturen'', zei The Boss volgens Herald Sun voordat hij het lied Don't Hang Up zong.

Met het nummer refereert hij aan het uitgelekte telefoongesprek tussen Trump en de Australische premier Malcolm Turnbull. Trump kapte het gesprek af na een felle woordenstrijd. Die ontstond toen hij duidelijk maakte niet van plan te zijn vluchtelingen van Australië over te nemen, zoals door zijn voorganger Barack Obama was beloofd.

The Boss, die bezig is met een maandenlange tournee door Australië en Nieuw-Zeeland, heeft zich bij een eerdere show in Australië ook al uitgesproken tegen Trump. Zo prees hij Amerikaanse anti-Trump-demonstranten. "We staan achter jullie. We zijn het nieuwe Amerikaanse verzet." En in januari trok Springsteen in twijfel of Trump überhaupt competent genoeg was voor het ambt van president.

04-02-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo doorstond Dakota Johnson de seksscènes in 'Fifty Shades Darker'

Zo doorstond Dakota Johnson de seksscènes in 'Fifty Shades Darker'

http://oi66.tinypic.com/iqwrid.jpg

Om de vele seksscènes in de verfilming van Fifty Shades Darker door te komen, dronk hoofdrolspeelster Dakota Johnson steeds een glaasje whiskey voor ze weer uit de kleren moest. Dat onthult de Amerikaanse actrice in gesprek met Entertainment Tonight.

Dakota en haar tegenspeler Jamie Dornan maakten er een ritueel van. "Met whiskeyshotjes en pepermuntjes", aldus de actrice. "Hij deed ook push-ups en ik lag daar maar en dronk whiskey."

Overigens waren de seksscènes niet zo meer zo lastig als bij het eerste deel, vindt Dakota. "Het is natuurlijk nooit makkelijk, maar we zijn ontzettend close geworden en dat maakt het makkelijker om de scènes iets extra's te geven."

Daar sluit Jamie zich bij aan. "We houden op een bepaalde manier van elkaar en respecteren elkaar", zegt hij. "We zijn goede vrienden en dat maakt het absoluut makkelijker."

04-02-2017 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Mariah Carey gooit trouwjurk in het vuur

Sexy Mariah Carey gooit trouwjurk in het vuur

http://oi66.tinypic.com/16atypw.jpg

Mariah Carey heeft een duidelijke boodschap voor haar ex-verloofde James Packer. In haar nieuwe videoclip van het nummer 'I Don't' gooit ze haar trouwjurk in het vuur.

De clip begint met Mariah in een witte trouwjurk. Aan het einde van de video is ze te zien in een weinig verhullend rood pakje bij een kampvuur. Symbolisch gooit ze haar jurk in de vlammen. Het is het eerste nieuwe liedje van de wulpse blondine in twee jaar tijd.

Het nummer is geïnspireerd door Mariahs breuk met Packer afgelopen zomer. "Als je van iemand houdt, behandel je ze niet slecht. Je hebt alles verpest wat we hadden", zingt Carey. "Je denkt waarschijnlijk dat ik terug kom, maar dat wil ik niet."

De 48-jarige Mariah had anderhalf jaar lang een relatie met de steenrijke zakenman. In oktober gingen ze officieel uit elkaar. Inmiddels zou La Carey een relatie hebben met haar 33-jarige achtergronddanser Bryan Tanaka.

04-02-2017 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Echt, ik werk aan die duetplaat met papa"

"Echt, ik werk aan die duetplaat met papa"

http://oi64.tinypic.com/8zo5tt.jpg

Maandag is het een jaar geleden dat de wereld afscheid nam van het fenomeen Eddy Wally (83). Voor zijn dochter Marina Wally voelt het aan als gisteren. "Ik mis hem nog elke dag", zegt ze wanneer ze het graf van haar vader bezoekt. De recente berichten dat ze te weinig doet om de muzikale erfenis van haar vader levend te houden, hebben haar pijn gedaan. 

"Ik ben boos en verdrietig tegelijkertijd", zegt Marina Wally. "Verdrietig omdat ik ma en pa nog alle dagen mis. Die twee waren mijn alles. Ik begrijp niet dat er 'boekskes' durven schrijven dat ik de muzikale erfenis van papa aan het vergooien ben. Elk optreden dat ik doe, draag ik aan hem op. Hij is en blijft mijn grote voorbeeld. Het was ook papa die zei dat ik de Wally-erfenis levend moest houden. Iets waar ik elke dag keihard mee bezig ben."

Het moet gezegd dat Marina Wally het afgelopen jaar niet stil heeft gezeten. Ze won 'Komen Eten', nam een succesvolle soloplaat op en startte zelfs een nieuwe carrière als marktkraamster. "Precies zoals pa het zou gewild hebben." Maar de wereld verwacht meer. Na de begrafenis, waarbij honderden mensen afscheid kwamen nemen van het fenomeen Eddy Wally, liet manager Hugo Colpaert verstaan dat er werk zou gemaakt worden van een duetplaat waar zelfs nieuwe nummers van Eddy op zouden staan. "Echt, we zijn daar mee bezig. Maar zo makkelijk is het allemaal niet. Als het van mij zou afhangen, lag de plaat morgen in de winkels. Maar er zijn meerdere partijen in dit verhaal. Wij, platenfirma Telstar,... maar meer kan en wil ik daar echt niet over vertellen."

Van één zaak is ze zeker, Vlaanderen is Eddy Wally helemaal niet vergeten. "Het Eddy Wally Museum lokte dit jaar meer dan 1.000 bezoekers. Da's een mooi cijfer voor een klein museum. Daarnaast sta ik elke week op het podium met nummers van mijn pa. Elk optreden is één groot eerbetoon. Geloof me, nummers als 'Chèrie', 'Valencia' en 'Als Marktkramer ben ik geboren' zetten het kot nog steeds in vuur en vlam." Morgen zondag, een dag voor de sterfdag van Eddy Wally, treedt Marina op in café Ambiance, vlak naast de kerk op de Grote Markt in Zelzate. De plek waar bekend en minder bekend Vlaanderen afscheid nam van hun volksheld. "Het zal emotioneel zijn, maar papa zou het zo gewild hebben."

Heraanleg tuin

Ondertussen is Marina ook de trotse mémé van Valentina, het dochtertje van Vanessa. "Pa zou zo fier geweest zijn op Valentina. Soms neem ik haar mee naar de villa en dan vertel ik over haar overgrootvader en wat voor een grote ster hij was." Die villa op de Assenedesteenweg is trouwens nog steeds in exact dezelfde staat als toen Eddy er nog woonde. De pluchen tijger op de zetel, de kroonluchters, de herinneringen aan de muur,.... Soms lijkt het of Eddy en Mariëtte er elke second uit de keuken zouden komen. Marina is zelfs de complete voortuin aan het heraanleggen, inclusief siervijver. "Hier kom ik tot rust en ben ik dicht bij mijn mama en papa. Maar dat schrijven de 'boekskes' niet."

      

04-02-2017 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met Kobe Ilsen?

Wat is er aan de hand met Kobe Ilsen?

http://oi67.tinypic.com/mj613m.jpg

Is Kobe Ilsen ziek? De 35-jarige Eén-presentator liet enkele fans - en acteur Koen De Bouw - alvast schrikken toen hij zijn Instagramvolgers deze ochtend verraste met een foto genomen in het UZA, het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Gelukkig bracht Ilsen, met tal van plakkertjes en draden op het hoofd, zelf duidelijkheid: "Het is te hopen dat ze m'n dromen niet hebben kunnen zien... Wel niet echt handig slapen dit... Goeiemorgen!! #iwokeuplikethis#slaapkliniek #overeten @eenbe. De presentator bracht dus een nachtje in de slaapkliniek door voor het tweede seizoen van 'Over Eten', het reportagemagazine dat hij samen met Danira Danira Boukhriss Terkessidis presenteert. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is allicht op 1 april op het scherm te zien.

02-02-2017 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Koen Crucke beroofd in Parijse metro

Echtgenoot Koen Crucke beroofd in Parijse metro

http://oi66.tinypic.com/4rpc11.jpg

Jan, de echtgenoot van Koen Crucke, is vandaag beroofd in de Parijse metro. Dat meldt Crucke (64) via Twitter.

Bij een foto waarop Jan met zijn duim omlaag staat, valt het volgende te lezen: "Onze mooie reis in Parijs eindigd (sic) in mineur. Mijne Jan Beroofd en bestolen in Parijse metro. Alles kwijt".

De Gentse zanger-acteur zette later nog een bericht waarin duidelijk werd gemaakt dat hun bezoek aan de Franse hoofdstad toch positief geëindigd is. Op kerkhof Père-Lachaise bezochten ze het graf van Edith Piaf.

Alvorens ze per trein naar de Lichtstad trokken, waren de twee in Amsterdam. Ze bezochten onder meer het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Koen Crucke en Jan ruilden zes jaar geleden Mariakerke in Gent voor De Haan aan zee. Ze huwden dertien jaar geleden en zijn al 47 jaar samen.

02-02-2017 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danira Boukhriss: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

Danira Boukhriss: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

http://oi66.tinypic.com/2v0ok9i.jpg

Ook VRT-gezicht Danira Boukhriss straalde vanavond op de rode loper van de MIA's. Uiteraard liet dé grote vraag niet lang op zich wachten. Hoe zit dat nu eigenlijk allemaal met haar 'Over Eten' co-presentator Kobe Ilsen? Zijn die twee een koppel of niet? Danira is formeel: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

Ook VRT-gezicht Danira Boukhriss straalde vanavond op de rode loper van de MIA's. Uiteraard liet dé grote vraag niet lang op zich wachten. Hoe zit dat nu eigenlijk allemaal met haar 'Over Eten' co-presentator Kobe Ilsen? Zijn die twee een koppel of niet? Danira is formeel: "Nee, Kobe en ik zijn geen koppel!"

02-02-2017 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeboren tweeling Beyoncé breekt nu al record op Instagram

Ongeboren tweeling Beyoncé breekt nu al record op Instagram

http://oi65.tinypic.com/2lcmx49.jpg

De aankondiging dat Beyoncé zwanger is van een tweeling heeft een record gebroken op Instagram. De foto van de zangeres waarop ze in lingerie gekleed haar buik vasthoudt, heeft inmiddels 6,6 miljoen likes gekregen. Ook kreeg de foto bijna 350.000 reacties, meldt Variety.

Het oude record stond op naam van zangeres Selena Gomez die in juni 2016 een foto plaatste die 6,3 miljoen likes kreeg en 250.000 comments.

Het nieuws over de zwangerschap van Queen Bey is het gesprek van de dag op sociale media en binnen een uur had Beyoncé al ruim 2 miljoen likes op haar foto. Ook op Twitter was de zangeres trending topic, er werden 17.000 twitterberichten per minuut verstuurd over de aankondiging. De Lemonade-zangeres heeft 92,8 miljoen volgers op Instagram. Ze is daarmee niet de populairste beroemdheid, dat is wederom Selena Gomez met 108,4 miljoen.

Felicitaties
De bekendmaking van Beyoncé dat ze zwanger is van een tweeling, is ook veelbesproken onder de sterren. Het regende felicitaties voor de zangeres en haar echtgenoot, hiphopper Jay Z. Zo twitterde zangeres Rita Ora: "Yay!!!!! Gefeliciteerd!!!!! Zoooooo mooi" en rapster Nicki Minaj reageerde met hartjes op de foto van Beyoncé op Instagram.

Kindster Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de hitserie 'Stranger Things', kon op Instagram haar blijdschap niet onderdrukken. Ze plaatste een foto van Beyoncé en schreef: "Gefeliciteerd @beyonce ik ben zo blij!!!!" gevolgd door smilies en hartjes.

Bron van inkomsten
Voor Instagram is de aanwezigheid van sterren een belangrijke bron van inkomsten. Het bedrijf, dat in handen is van Facebook, meldde dat het de afgelopen zes maanden liefst 100 miljoen nieuwe gebruikers erbij kreeg. Het aantal Instagrammers telt nu 600 miljoen wereldwijd.

Met name jongeren gebruiken de dienst om foto's te publiceren en met elkaar te delen. Ook de nieuwe functie Instagram Stories, waar naast foto's ook filmpjes kunnen worden gedeeld, is een groot succes.

02-02-2017 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinselijke felicitaties en zo maar even vijf MIA's voor Bozart, euhm Bazart

Prinselijke felicitaties en zo maar even vijf MIA's voor Bozart, euhm Bazart

http://oi68.tinypic.com/243ksqt.jpg

Bazart is met vijf MIA's de grote winnaar geworden van de jubileumeditie van de Music Industry Awards (MIA's). De Nederlandstalige popgroep sleepte onder meer de felbegeerde MIA voor 'Hit van het jaar' in de wacht voor hun nummer 'Goud' en wonnen ook in de categorie 'Doorbraak', 'Groep', 'Nederlandstalig' en 'Pop'. Maar wat vooraf aangekondigd was als een wervelende liveshow en een extra feestelijke editie was in werkelijkheid een saai gebeuren, met als geestig hoogtepuntje een verspreking van prins Laurent.

Nog voor de eigenlijke MIA's van start konden gaan, was al duidelijk dat revelatie Bazart niet al zijn nominaties zou verzilveren en met een record zou gaan lopen.

Tijdens de uitreiking van de sectorprijzen, voorafgaand aan de show, maakte de band kans op een beeldje voor 'Beste Live Act', maar die prijs werd hen door Goose afgesnoept.

Ook bij beste 'Beste Album' werd het 'net niet.' Die prijs ging naar Het zesde Metaal dat met Wannes Capelle ook de beste 'Auteur/Componist' is de rangen had. Een onderscheiding waarvoor hij zich diep vanbinnen een beetje schaamde. "Eigenlijk is het vreemd," klonk het. "We zijn al vier jaar genomineerd, maar wonnen nooit iets. Nu we eindelijk een plaat gemaakt hebben waar we samen hard aan gewerkt hebben, krijg ik deze prijs. Deze is dus helemaal voor de band."  

Eveneens opmerkelijk. Drummer Lander Gyselinck van 'STUFF' werd door de sector verkozen tot 'Beste Muzikant'. De meest onbekende van het pak. Het moet allemaal een beetje alternatief blijven, natuurlijk.

Het startschot voor de liveshow werd gegeven door Eurovisiesongfestival-lieveling Laura Tesoro, zangeres/rapster Coely en de Ertebrekers.

Vijfvoudig MIA-winnaar Bart Peeters nam de presentatie voor zijn rekening. Hoewel Bart Peeters en zijn glimlach altijd heel veel kunnen bereiken, bleek de vriend van Sinterklaas toch niet in staat om de saaie bedoening die de liveshow was, recht te trekken. Verschillende Twitteraars merkten op dat de bindingsteksten bijvoorbeeld niet erg sprankelend en zelfs onsamenhangend waren.

Pop

Tom Lenaerts en Bart De Pauw mochten de allereerste MIA uitreiken, de prijs voor beste Pop. Zij sleepten een nominatie in de wacht: Bazart, Hooverphonic, Milow en Stan Van Samang. De winnaar: Bazart. Het zou slechts de eerste in een lange reeks worden.

Dan bracht Tourist Lemc ft. Wally het nummer 'Horizon'. "Antwoorden heb ik niet, alleen mijn lied", zong 'den Tourist'. Een krachtige, serene performance.

Sector Lifetime Achievement Award

Concert- en festivalpromotor Herman Schuermans kreeg daarop de allereerste 'Sector Lifetime Achievement Award'. De award huldigt een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Vlaamse muzieksector.

Album

Stefaan Degand mocht dan weer de award voor het Album van het jaar 2016 uitreiken. Het ging tussen Bazart met Echo, de Ertebrekers met Otel, Het Zesde Metaal met Calais en Warhaus met We Fucked A Flame Into Being. Het Zesde Metaal ging uiteindelijk met de prijs aan de haal.

Vervolgens liet Netsky van zich horen.

Best Alternative

De Pocahontas van Eén, zo kondigde Bart Peeters haar aan. Danira Boukhriss mocht de award voor Best Alternative uitreiken. Danira zong zowaar 'Happy Birthday' ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de MIA's. Een gooi naar een eigen muzikale carrière? De winnaar van Best Alternative werd Black Box Revelation. De mannen haalden het van Goose, Soulwax en Warhause.

Vlaams Populair

Sven Nys mocht vervolgens Niels Destadsbader blij maken. Die ging met de award 'Vlaams Populair' lopen. Christoff, Dana Winner en Laura Lynn moesten in die categorie de duimen leggen voor de populaire Destadsbader, die overigens even zijn moeder bedankte voor het strijken van zijn hemd.

't Es nog al nie naar de wuppe", verzekerde Het Zesde Metaal ons daarna, hoewel verschillende kijkers toen al aan het afhaken waren.

02-02-2017 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Clijsters daagt haar man op Instagram uit om van moedermelk te proeven

Kim Clijsters daagt haar man op Instagram uit om van moedermelk te proeven

http://oi63.tinypic.com/2yl92xs.jpg

Kersverse mama Kim Clijsters (33) geeft borstvoeding en daar is ze fier op. Maar dat betekent wel dat ze tijdens lange autoritten moet afkolven. Wat doet de voormalige tennisster dan met die melk? Haar man overtuigen om ervan te proeven.

Iets meer dan drie maanden geleden zette Kim haar derde kindje Blake op de wereld. Dat ze borstvoeding geeft, bewees de mama in december al met een ontroerende foto van haar drinkende zoontje op Twitter. 

Vandaag staat voor het gezin Lynch-Clijsters een tripje naar Disneyland Parijs op de planning. De ideale gelegenheid voor de Limburgse mama om opnieuw opvallende beelden te delen. Dit keer is het haar man Brian die mag/moet proeven van haar melk. Eerst kijkt hij maar bedenkelijk naar het flesje, maar onder aanmoediging van Kim en de kinderen durft de papa er voorzichtig van te nippen. De kokhalsgeluiden die erop volgen zeggen genoeg over hoe de melk Brian bevalt.

01-02-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman: "Ik ken élk geheim van de First Lady"

Natalie Portman: "Ik ken élk geheim van de First Lady"

http://oi66.tinypic.com/2yk0rpw.jpg

Natalie Portman (35) is één van de favorieten voor de Oscars, die later deze maand uitgereikt worden. Dat heeft ze te danken aan haar sublieme vertolking van Jackie Kennedy in 'Jackie', een rol die haar bloed, zweet en tranen heeft gekost. De actrice las tijdens de voorbereiding van de film liefst twaalf biografieën over de First Lady: "Ik leerde zoveel, waardoor ik me zelfzekerder voelde. Het was alsof ik elke dag nieuwe geheimen over haar te weten kwam."

01-02-2017 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!