NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitverkocht Rock Werchter vestigt bezoekersrecord

Uitverkocht Rock Werchter vestigt bezoekersrecord


http://img807.imageshack.us/img807/9369/rockwerchter.jpg


Rock Werchter is helemaal uitverkocht. Volgens de organisatoren zijn er dit jaar 67.000 combitickets en 63.000 dagtickets (15.750 per festivaldag) verkocht. Dat is meteen een bezoekersrecord. Het vierdaagse festival start vandaag om 15 uur met het optreden van OFWGKTA op het hoofdpodium. In de nacht van zondag op maandag sluiten The Black Eyed Peas het festival af.

Festivalgangers die nog geen ticket hebben, kunnen enkel nog terecht aan de omruilkassa aan de hoofdingang van het festivalpark. Die omruilkassa werd een paar jaar geleden het leven ingeroepen om de verkoop van festivaltickets op de zwarte markt tegen te gaan. Wie om welke reden dan ook een ticket voor het festival over heeft, kan het aanbieden voor verkoop tegen officiële ticketprijzen.


30-06-2011 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum over haar pittig huwelijk met Seal

Heidi Klum over haar pittig huwelijk met Seal


http://img32.imageshack.us/img32/703/heidiklumenseal.jpg


De sleutel tot een perfect huwelijk? Die heeft Heidi Klum alvast gevonden. Het Duitse supermodel en haar echtgenoot Seal houden er een pittig liefdesleven op na. Zes jaar nadat ze hun ja-woord gaven, zijn de twee nog steeds smoorverliefd op elkaar...

Heidi en Seal hebben vier kinderen: Leni (7), Henry (5), Johan (4) en Lou (20 maanden). Ondanks vier kids in huis, slagen Heidi en Seal er in om het vuur in hun relatie te houden."Er is helemaal niks mis met sexy jarretellen", vertelt Heidi aan Glamour. "Daarmee wil ik niet zeggen dat je opeens een strippaal in je slaapkamer moet halen en dat de pannen opeens van het dak moeten swingen. Maar af en toe mag je je wel eens helemaal laten gaan."

Het Duitse supermodel is nog steeds knettergek op haar man, dat zelfs de kleinste dingen haar opwinden. "Ik vind hem zelfs sexy wanneer hij slaapt. Hij is een mooie man, erg lief en een echte gentleman. Ik zag hem gisteren optreden, en hij doet dat nog steeds met verve. Dan denk ik: 'Ja, dat is mijn man!'"

Heidi en Seal leerden elkaar kennen toen de 'Project Runway'-presentatrice zwanger was van haar eerste dochtertje Leni. Toch liet Klum meteen weten dat ze helemaal niet 'hard to get' wilde spelen. Het duurde dan ook niet lang voordat de twee een koppel werden.

"Ik snap dat hele verleidingsspelletje niet waarbij je telefoonnummers uitwisselt en dan vervolgens vijf dagen wacht vooraleer je elkaar opbelt. Ik zie er het nut gewoon niet van in. Als je iemand graag hebt, waar wacht je dan op? Je leeft maar een keer", aldus Klum.


30-06-2011 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk smeekt God om man met grote penis

Anouk smeekt God om man met grote penis

Klik op de foto om ' For Bitter Or Worse  ' te beluisteren


"Please god, could you send me a beautiful and honest man with a huge penis? That's all. Thank you." Met dit bericht heeft Anouk gisteravond weer voor opschudding gezorgd op Twitter. De zangeres brak vorig jaar met haar laatste minnaar Unorthadox, maar ze lijkt nu weer helemaal klaar voor een nieuwe bedpartner.

"Ik heb toch ook mijn behoeftes?", verklaarde de Nederlandse recent nog in een interview. "Dus er zijn wel mensen die ik graag om me heen heb, zeg maar. Maar als je het hebt over een echte relatie, daar sta ik nu niet meteen om te springen." (br.hln)


30-06-2011 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue moet een week haar mond houden

Selah Sue moet een week haar mond houden

Klik op de foto om ' Raggamuffin ' te beluisteren

Het gaat zo goed met de carrière van Selah Sue dat haar stem het heeft begeven. Een arts stelde een bloeduitstorting op haar strottenhoofd vast en legde de Leuvense zangeres een absoluut spreekverbod op.

"Dat weekje rust was gewoon nodig", zegt haar manager. "Nog tot donderdag moet ze zwijgen. Haar optreden van zaterdag op Rock Werchter komt zeker niet in gevaar. Komend weekend speelt ze trouwens ook nog op twee buitenlandse festivals, in het Franse Arras en op Montreux Jazz in Zwitserland. En Prince heeft nog een optie genomen om haar donderdag als gast te laten meedoen tijdens zijn concert in het Stade de France in Parijs."

De week nadien is Selah Sue alweer te zien op de wei van Werchter, op TW Classic.


29-06-2011 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen toeloop in Werchter aan vooravond festival

Geen toeloop in Werchter aan vooravond festival

http://img861.imageshack.us/img861/9369/rockwerchter.jpg
Sfeerbeeld van Rock Werchter 2010. 


Aan de vooravond van Rock Werchter is het nog steeds erg rustig in Werchter, zegt Dirk Claes (CD&V), de burgemeester van Rotselaar. De vrees voor een grote toeloop van kampeerders in Werchter omdat het gemeentebestuur van Haacht dit jaar voor het eerst de festivalcampings op haar grondgebied toelating gaf vandaag al de deuren te openen, bleek dus onterecht. In Werchter openen de campings pas morgen.

De Lijn legt ook dit jaar extra bussen in tussen het station van Leuven en de festivalweide van Werchter. Door de Haachtse beslissing reden de bussen dit jaar voor het eerst op woensdag. De Lijn vervoerde vandaag al 2.000 kampeerders naar de campings in Haacht. Vorig jaar vervoerde De Lijn in totaal 100.600 reizigers tijdens het Werchterse muziekfestival.
 
Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. In totaal spelen er 61 groepen. Headliners zijn onder meer The Chemical Brothers en Linkin Park (30/6), Kings of Leon, Arctic Monkeys en The National (1/7), Coldplay en Portishead (2/7) en Iron Maiden, Grinderman en de Kaiser Chiefs (3/7).
 
Het festival is, op een beperkt aantal combi- en zondagtickets na, zo goed als uitverkocht. (br.hln)


29-06-2011 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince-gangers moeten tickets tweede keer bestellen

Prince-gangers moeten tickets tweede keer bestellen


http://img690.imageshack.us/img690/992/princeqs.jpg


Ticketwebsite Sherpa is niet geheel ongeschonden uit de ticketverkoop voor het duoconcert van Prince gekomen. Sommige concertgangers die op 22 juni een ticket wisten te bemachtigen, ontvingen vandaag een mail dat er tijdens hun bestelling iets fout is gelopen. Sherpa schrijft de fout toe aan de grote stormloop op tickets.

"Door de uitzonderlijke  drukte op onze website zijn niet alle gegevens van Uw bestelling goed geregistreerd. Uw betaling via kredietkaart daarentegen hebben wij wel goed ontvangen. Om alles correct te laten verlopen willen wij U vragen om zo spoedig mogelijk een nieuwe bestelling te willen maken via onze website, zodat wij U de kaarten nog tijdig kunnen toesturen. De betaling die U deed voor de eerste bestelling zal nog deze week worden teruggestort op Uw kredietkaart", luidt het bericht van Sherpa. (br.hln)


29-06-2011 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Kidman in erotische thriller

Nicole Kidman in erotische thriller


http://img718.imageshack.us/img718/8251/nicolekidmanr.jpgNicole Kidman is in onderhandeling voor een gewaagde rol in de erotische thriller 'Paperboy'.

Nicole zal Sofia Vergara, bekend uit de serie 'Modern Family', vervangen.

Eerder werd bekend dat acteur Tobey Maguire ook niet in de film zal verschijnen. Grote namen Matthew McConaughey en Zac Efron zijn nog wel aan boord, meldt The Hollywood Reporter.

'Paperboy' vertelt het verhaal van een verslaggever die samen met zijn broer onderzoek doet naar de omstandigheden waarin een gevangene tot de doodstraf is veroordeeld. Hij krijgt te maken met een mysterieuze vrouw die brieven schrijft aan mannen wiens leven zal eindigen in de gevangenis.

De film wordt geregisseerd door Lee Daniels, die een groot succes boekte met 'Precious'.


29-06-2011 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay live en gratis op Belgacom TV

Coldplay live en gratis op Belgacom TV

Klik op de foto om ' Viva La Vida ' te beluisteren


Zaterdagavond staat Coldplay als topact op het podium van Rock Werchter, maar abonnees van Belgacom TV kunnen het concert gratis thuis volgen. Het digitale televisiebedrijf zendt het optreden vanaf 23.30 uur live en integraal uit op de zender Zoom (kanaal 11 of 78).

 "Na het gratis voetbal, nu live en gratis topmuziek - dat is een primeur in België", zegt Kris Vervaet, vicepresident marketing van Belgacom TV.


29-06-2011 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doet Pippa mee in een danswedstrijd op televisie?

Doet Pippa mee aan een danswedstrijd op televisie?


http://img39.imageshack.us/img39/5330/pippa.jpg


Pippa Middleton is gevraagd om mee te doen aan het televisieprogramma 'Strictly Come Dancing', de Britse versie van het populaire dansprogramma 'Sterren op de Dansvloer'.

De Britse omroep BBC hoopt met de zus van hertogin Kate Middleton een boel nieuwe kijkers naar het programma te lokken. Net zoals in de Vlaamse versie heeft al een bont gezelschap van beroemdheden meegedaan aan het programma.

De jongere zus van Kate zou een bedrag met vijf nullen aangeboden hebben gekregen voor haar deelname. Ze zou zich dan ook in sexy pakjes moeten hijsen, met alle risico van dien dat de discussie over haar derrière opnieuw losbarst.


28-06-2011 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna (52) pikt draad weer op met toyboy (24)

Madonna (52) pikt draad weer op met toyboy (24)


http://img29.imageshack.us/img29/2558/madonnabrahimzaibatc.jpg


Madonna en de 28 jaar jongere Brahim Zaibat zijn opnieuw samen. De 'Celebration'-zangeres en de Franse danser waren vorige week in Parijs, waar het koppel op vrijdagavond van een romantisch etentje genoot in het restaurant van het chique 'Ritz'-hotel.

Daags na het intiem dineetje bezocht Madonna in haar eentje een vlooienmarkt. Toch was ze niet lang moederziel alleen, want een paar uur later nam ze haar vriendje mee uiteten. Diezelfde avond gingen ze naar de trendy discotheek 'VIP Room', waar het koppel al kussend werd gespot. Op zaterdag zat het blitzbezoek aan Parijs er alweer op, en namen ze samen de Eurostar richting Londen.

Nadat Madonna het Braziliaanse model Jesus Luz dumpte, zette ze vorig jaar in september haar zinnen op toyboy Brahim. Een gemeenschappelijke vriend had de danser aan Madonna voorgesteld, en het duurde dan ook niet lang of de twee werden halsoverkop verliefd op elkaar.

Zaibat benadrukte destijds dat hij, ondanks haar sterrenstatus, helemaal niet zenuwachtig was om het 52-jarige popidool te ontmoeten: "Ze is een doodgewone vrouw, net zoals alle anderen. Ik was dolblij toen ik haar leerde kennen, maar ik maakte me er verder weinig zorgen om."

"Ik ben helemaal geen jaloers type. Zolang ik het gevoel heb dat ik de touwtjes in handen heb, dan weet ik dat alles van een leien dakje zal lopen. Ik kan niet zo goed overweg met mensen die me commanderen. Madonna en ik zitten op dat gebied op dezelfde golflengte", aldus Brahim.

Madonna en Brahim gingen in mei eventjes uit elkaar, maar nu is het koppel opnieuw gelukkig met elkaar. Religieuze verschillen zouden destijds aan de basis van de breuk hebben gelegen. Volgens insiders wilde zijn familie niet dat Brahim zijn vriendin naar Kaballah-bijeenkomsten vergezelde.


28-06-2011 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste legale online jukebox met 7,5 miljoen liedjes

Eerste legale online jukebox met 7,5 miljoen liedjes


http://img204.imageshack.us/img204/6730/onlinejukebox.jpg


Het Britse We7 start vanavond om 21 uur stipt de eerste legale muziekstreamingwebsite in België. Die biedt meteen gratis toegang tot een online jukebox met meer dan 7,5 miljoen liedjes uit binnen- en buitenland. We7 heeft in het Verenigd Koninkrijk maandelijks zo'n 3 miljoen bezoekers en wordt gesteund door muzikant Peter Gabriel.


Wie straks naar we7.be surft, hoeft zich enkel aan te melden en krijgt meteen toegang tot de jukebox. "Dankzij reclame op onze pagina's hoef je voor de basisdiensten niks te betalen", zegt CEO Steve Purdham in de krant Het Laatste Nieuws. "Zo kunnen gebruikers zonder enige kost hun eigen unieke radiozenders creëren. Ze moeten enkel hun favoriete artiesten of muziekgenres invoeren, en hun muziek begint te spelen. Je kan ook themazenders zoals 'Rock Werchter' aanklikken en rustig naar muziek van alle groepen luisteren die deze week op de weide in Werchter spelen. Last but not least: élke maand heb je recht op 50 gratis aanvragen uit onze catalogus."


Purdham hoopt de eerste zes maanden al een kwart miljoen Belgische gebruikers te overtuigen. Binnen het jaar moeten er dat een miljoen zijn. "Als alles vlot verloopt, starten we over enkele maanden ook met een betalende service voor iPhone en Android en een onbeperkte Op Aanvraag-dienst. Deze diensten zullen 4,99 tot 9,99 euro kosten. Tegen het einde van deze zomer komt er ook een link met Facebook, waardoor je onder andere gemakkelijker kan inloggen." (br.hln)


28-06-2011 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Pfaff luchtig: "Ik betaalde abortus voor kindermeisje"

Carmen Pfaff luchtig: "Ik betaalde abortus voor kindermeisje"


http://img841.imageshack.us/img841/7021/carmenpaff.jpg


Carmen Pfaff hielp, in de tijd dat Jean-Marie bij Bayern München speelde, haar kindermeisje aan een abortus en betaalde de ingreep ook. Dat vertelde ze in 'Villa Vanthilt' als betrof het een leuke anekdote, maar die bekentenis ging als een schokgolf door haar gezin. Jean-Marie wist er namelijk niets van, weet Dag Allemaal.

Het gaat om een Engelse au pair die 25 jaar geleden inwoonde bij de Pfaffs in Duitsland.

Party in de tuin met voetballers
"Die meisjes steken wat uit, dat kun je je niet voorstellen!", vertelde Carmen in het programma waarin ze Jean-Marie voor de tweede keer haar ja-woord gaf. "Ze waren nog maar zestien, zeventien jaar. Als je dan een party hebt in de tuin met wat voetballers... De meisjes leren dan ook die spelers kennen en ja, van het een komt het ander. En dan begint de miserie, hé. Dus ja, wat doe je dan als 'goeie' vrouw? Dan betaal je de abortus. Dat was in die tijd niet simpel, hoor", zo vertelde Carmen geamuseerd.

Seksfilm
"Dat meisje was een 'pateeke', die is later nog in een 'Heidi in Tirol'-seksfilm terecht gekomen", wist ze nog.

Jean-Marie steunt Carmen
Jean-Marie was door de onthulling van zijn vrouw, met wie hij al meer dan veertig jaar lief en leed deelt, even verrast als de vele kijkers die aan Dag Allemaal lieten weten gechoqueerd te zijn door de luchtigheid waarmee Carmen het over een abortus had. Dag Allemaal peilde dan ook naar een reactie bij 'El Sympatico'. Hij lijkt zijn vrouw te steunen.

"Kijk, veel mensen verzwijgen dingen... Carmen niet, zij heeft het spontaan gezegd op tv. En als je iemand kunt helpen op het moment dat er nood is, wat ga je dan doen? Ze laten doodvallen? Bekijk het eens langs de positieve kant: dat is de reactie van een moeder, hé. Carmen was als een moeder voor onze au pairs. In plaats van drie dochters, had ze er vier".

Of het kindermeisje zwanger raakte van een speler van Bayern, wil Jean-Marie niet onthullen. "Dat is een privéprobleem". (br.hln)


28-06-2011 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Geldof:

Bob Geldof: "Ik stond op het punt zelfmoord te plegen"

Klik op de foto om ' I Don't Like Mondays ' te beluisteren

Bob Geldof was zo wanhopig toen zijn vrouw Paula Yates hem in 1995 verliet voor INXS-zanger Michael Hutchence dat hij op het punt stond zich van het leven te beroven. Geldof en Yates waren toen twintig jaar samen.

"Ik maakte toen een lijst met redenen om verder te leven. Daar stond slechts één reden op: de kinderen", verklaarde Geldof in een radio interview. Geldof en Yates kregen samen drie dochters: Pixie, Peaches en Fifi. Yates kreeg nog een dochter van Hutchence, Tiger Lily, over wie Geldof ook het voogdijschap verwierf.

"Ik was depressief, erger zelfs. Toen Paula wegging, was ik wanhopig. Ik hield zielsveel van haar en ik begreep niet waarom ze me verliet. Ik had het niet zien aankomen, en plots belandde ik in een dikke mist van verdriet. Mijn hoofd zat vol verlies. De maanden verstreken, maar het beterde niet. Ik ging dan in de kelder wat in een microfoon zitten mompelen, urenlang. De pijn was zo intens dat ik 's nachts huilend wakker werd. Als ik al in slaap raakte".

"Ik maakte ook een lijst waarom ik uit het leven zou stappen. Dat was een lange lijst. Toen belde ik een vriend en vertelde hem hoe ik me voelde. Die is meteen langsgekomen en heeft me de idee zelfmoord te plegen uit mijn hoofd gepraat".http://img813.imageshack.us/img813/8435/bobgeldofpaulayates.jpg
Paula Yates en Bob Geldof.


Geldof verklaart ook dat hij enige troost vond in muziek maar pas echt terug levensvreugde kende toen hij zijn huidige partner ontmoette, de Franse actrice Jeanne Marine.

In 2000 overleed Paula Yates aan een overdosis heroïne, ze was 41. Drie jaar eerder had Hutchence zichzelf verhangen in een hotelkamer.


28-06-2011 om 10:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
27-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit doet 26 festivals in 13 landen op 30 dagen tijd

Brit doet 26 festivals in 13 landen op 30 dagen tijd

http://img135.imageshack.us/img135/1967/parmely.jpg
Parmely trok ook naar de Graspop Metal Meeting in Dessel (foto).

Hij is net vertrokken uit Dessel op weg naar het volgende festival. Greg Parlmey (36) wil op dertig dagen tijd 26 festivals coveren in 13 verschillende landen. De Britse rockjournalist aast dan ook op een vermelding in Guinness Book.

Op zijn motor gewapend met zijn laptop en twee scherpe oren is hij vanuit Londen vertrokken voor zijn avontuur. Zijn eerste bestemming was Glastonbury en vandaar ging het naar de Graspop Metal Meeting in Dessel. Parmley laat zich niet opsluiten in een vakje en schuimt naast klassieke popfestivals, metal meetings ook het Montreux Jazz Festival af. Naast België staan ondermeer nog Luxemburg, Polen, Servië, Zwitserland, Italië, Kroatië, Hongarije en Tsjechië in zijn roadbook aangekruist. Zijn avontuur eindigt op zijn vertrekplaats met het High Voltage Festival in Londen.

Speciaal voor zijn onderneming heeft het Guinness Book een nieuwe categorie in het leven geroepen: 'de meeste festivals bezoeken op 30 dagen tijd'. "Ik zocht een goed excuus om te ontsnappen aan kantoor en een tocht te maken met mijn motor. Ik duidde een aantal festivals aan op de kaart van Europa en het verhaal was begonnen", aldus Parmley. "Niemand heeft ooit zoveel festivals afgeschuimd op zo'n korte tijd en dat kan ik best begrijpen. Ik hou van festivals maar dit zou wel eens te veel van het goede kunnen worden", lacht de Brit. (br.hln)


27-06-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacko's Thriller-vestje geveild voor 1,26 miljoen euro

Jacko's Thriller-vestje geveild voor 1,26 miljoen euro


http://img703.imageshack.us/img703/9619/thrillerjasje.jpg
Darren Julien van het organiserende Juliens Auctions, actrice Tippi Hedren en Milton Verret, de nieuwe eigenaar van het jacket.


Het wereldberoemde Thriller-jasje van Michael Jackson heeft het een pak beter gedaan op de veiling dan het verwachte minimum van 140.000 euro. Het rood-zwarte vestje ging onder de hamer voor liefst 1,26 miljoen euro.

De King of Pop droeg het jacket in de videoclip van zijn wereldhit Thriller. Twee jaar en één dag na Jacksons dood 'verkoopt' de popster blijkbaar nog altijd goed, met dit recordbedrag van 1,8 miljoen dollar.

De gelukkige nieuwe eigenaar is Milton Verret uit Austin in de Amerikaanse staat Texas. Hij wil het vestimentair juweeltje showen in het Austin's Dell Children's Hospital en wil op die manier geld inzamelen voor goededoelen voor kinderen en kinderziekenhuizen over de hele wereld, in de geest van de overleden Michael Jackson.


De zanger had het jasje zelf geschonken aan zijn designers Dennis Tompkins en Michael Bush. Er staat ook een opdracht in voor hen: "To Bush and Dennis, All My Love, Michael Jackson" en op de mouw staat ook geprint "Love Michael Jackson".

Een deel van de opbrengst van het kledingstuk gaat naar het Shambala Reserve, waar Jacko's Bengaalse tijgers, Thriller en Sabu, sinds 2006 verblijven. Actrice Tippi Hedren steunt het Shambala Reserve al jaren en was daarom ook van de partij.

Thriller kwam in 1982 uit en werd de single met de grootste opbrengst ooit en het gelijknamige album het meest verkochte allertijden (schattingen gaan tot 110 miljoen verkochte exemplaren).

De King of Pop overleed op 50-jarige leeftijd op 25 juni 2009 aan een overdosis pijnstillers. (br.hln - foto reuters)


27-06-2011 om 09:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal en DIV4S eerste namen voor Night of the Proms 2011

Seal en DIV4S eerste namen voor Night of the Proms 2011

Klik op de foto om ' Crazy ' te beluisteren

Night of the Proms maakt met Seal en het sopranenkwartet DIV4S een deel van zijn programma voor dit najaar bekend. Het feest van klassiek en pop start op vrijdag 28 oktober in het tegen dan al deels verbouwde Antwerpse Sportpaleis.

Seal brak in 1990 door als gastvocalist op 'Killer' van Adamski. Datzelfde jaar scoorde hij ook met de single 'Crazy' van zijn gelijknamige debuutalbum en bewees hij geen eendagsvlieg te zijn. Nadien volgden de hits 'Future Love Paradise', 'Prayer For The Dying', 'Kiss From A Rose' (ook op de soundtrack van 'Batman Forever') en 'Amazing'.

In de loop van zijn opmerkelijke muziekcarrière ontving Seal talloze onderscheidingen waaronder drie Grammy Awards. Wereldwijd verkocht de Britse zanger, met Braziliaanse moeder en Nigeriaanse vader, meer dan 15 miljoen albums.

Bedeeld met een unieke baritonstem en een uniek talent voor songschrijven voelt Seal zich als een vis in verschillende muzikale watertjes. Heel wat van zijn fans smelten voor zijn romantische liefdesliedjes, maar net zo goed heeft Seal succes in de dancewereld.

De vier bloedmooie Italiaanse sopranen Denise, Isabella, Vittoria en Sofia zijn dit jaar de klassieke act op Night of the Proms in België en Nederland. Het kwartet maakte vorig jaar al tijdens Night of the Proms in Charleroi grote indruk.

Het viertal is klassiek opgeleid en maakte als DIV4S in 2008 zijn debuut aan de zijde van Andrea Bocelli tijdens een concert in Rome. Sindsdien bracht de samenwerking met Bocelli hen naar concertzalen over heel de wereld, waar ze met succes evergreens en bekende Italiaanse klassieke muziek zongen. Muziekcritici en -liefhebbers zijn wild enthousiast van hun performance. Op dit ogenblik werken de vier dames, ondanks hun drukke concertkalender, aan een eerste cd.

Night of the Proms 2011. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober, donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november. Aanvang om 20.30 uur. Tickets van 19 tot 40 euro (toeslag 3 euro op vrijdag en zaterdag) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.notp.com, www.sportpaleis.be en www.teleticketservice.com. (br.hln)


27-06-2011 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 73.000 toeschouwers voor Couleur Café

Meer dan 73.000 toeschouwers voor Couleur Café


http://img192.imageshack.us/img192/7479/couleurcafe.jpg


De teller van de 22ste editie van het wereldmuziekfestival Couleur Café staat vanavond op ongeveer 73.500 toeschouwers. Vrijdag was het festival op voorhand uitverkocht en waren er meer dan 25.000 bezoekers, zaterdag werden er aan de kassa nog tickets verkocht en waren er ruim 25.500 toeschouwers en voor vandaag zijn er voorlopig zowat 23.000 geteld. "Maar er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar", zegt de woordvoerster.

De sterke voorverkoop zorgde ervoor dat zowel vrijdag als zaterdag heel wat publiek trokken, ondanks het minder goede weer. "Vandaag is het bijna tropisch warm, wat de twijfelaars van het laatste moment kan overtuigen om toch nog af te zakken", zegt Rossi.
 
Volgens de woordvoerster was de 22ste editie muzikaal zeer sterk: "Onze acht zogenaamde 'Wanted!'-groepen en dj's, jonge talenten die we een podium geven, hebben allemaal zeer sterke optredens gebracht.
 
Vrijdagavond was Selah Sue, drie jaar geleden nog een 'Wanted!'-artieste, één van de hoogtepunten, naast Seun Kuti en Method Man & Redman. Zaterdag was een Belgische hoogdag met Arsenal en Puggy, maar ook Sergent Garcia, Smod en DJ Shadow vond ik heel overtuigend. Vandaag hebben Band of Gypsies en Hocus Pocus mij zeer aangesproken."


26-06-2011 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judas Priest uitzinnig en indrukwekkend op Graspop

Judas Priest uitzinnig en indrukwekkend op Graspop

Klik op de foto om ' Diamonds and Rust ' te beluisteren

De vraag van vijf miljoen ('Wil het nu éindelijk eens stoppen met die eeuwige rotregen, ja?' werd gelukkig positief beantwoord) was op Graspop gisteren ongetwijfeld of Judas Priest het afzeggen van Ozzy Osbourne zou kunnen opvangen. De Britten werden door het wegvallen van 'The Madman' plots tot headliner gebombardeerd en mochten hun set gevoelig uitbreiden. Dat bleek een voltreffer te zijn.

Al bij al was het toepasselijk dat Priest de Main Stage mocht afsluiten, want de band zal na ruim 40 jaar niet meer op wereldtournee gaan. Na deze tour is het, ergens in de loop van volgend jaar, uit met dergelijke grootschalige projecten - al neemt de groep zich wel voor om actief te blijven met nieuw studiowerk en occasionele optredens.

Schietschijf
Rob Halford en co zijn met hun studs, lederen jekkers, uitzinnige liveshows en bombastische sound altijd een makkelijke schietschijf geweest voor wie heavy metal in het belachelijke wil trekken, maar die karikatuur doet de groep onrecht aan. Wie nooit wild werd van 'Breaking the Law', 'Painkiller' of 'You've Got Another Thing Coming', houdt niet van hardrock.

De Graspop-wei, die voor de meer dan twee uur durende Priest-set goed gevuld bleef, hield duidelijk wél van metal. Judas Priest beantwoordde de belangstelling met een overweldigende liveshow waarin alle kanonnen in stelling werden gebracht: rookmachines, videoprojecties en lasers. Bij bisnummer 'Hell Bent for Leather' kwam zanger Rob Halford naar goede gewoonte met de motor het podium opgereden, waar hij ook bleef opzitten voor 'You've Got Another Thing Coming' en 'Living After Midnight'.

Instrumentaal 'Breaking the Law'
Maar ook tijdens de songs die aan de bis vooraf gingen, zorgden de Britten voor spektakel. 'Breaking the Law' werd instrumentaal gespeeld, de tekst werd door de weide woord voor woord meegebruld, 'Painkiller' toonde zich ook de voorbije nacht dé ultieme metalsong en met nummers als 'Victim of Changes', 'Starbreaker' en 'Never Satisfied' (van debuut 'Rocka Rolla') grasduinde het vijftal door een indrukwekkende 'back catalogue' van veertig jaar metalgeschiedenis. De typische sound van de groep met twee gitaren stond als een huis, ook al omdat jonkie Richie Faulkner de rol van de vertrokken K.K. Rowling met brio overnam en zich een waardige sparring partner toonde voor veteraan Glenn Tipton.

Natuurlijk is een Priest-concert altijd een beetje circus, en Halford stond bij momenten wel erg ostentatief zijn teksten af te lezen, maar entertainend is Judas Priest als geen ander - als heavy metal het meest 'larger than life'-genre ter wereld is, dan blijft Judas Priest daar de ultieme belichaming van. Mogelijk speelde een van de meest iconische metalbands dus voor het laatst in ons land, en zullen we het voortaan met een beetje minder 'Spinal Tap' moeten stellen. Maar niet alleen daarom speelde Judas Priest gisteren een memorabel concert. (br.hln)


26-06-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa krijgt gepantserde auto cadeau van bezorgde ouders

Pippa krijgt gepantserde auto cadeau van bezorgde ouders


http://img842.imageshack.us/img842/4783/pippar.jpg


Pippa Middleton is sinds het huwelijk van William en Kate een wereldster geworden. Haar ongeruste ouders willen haar daarom een gepantserde wagen schenken. Ze vrezen dat hun dochter door haar bekendheid het slachtoffer kan worden van een aanslag.

Pippa kan in tegenstelling tot haar zus Kate niet rekenen op non-stop bescherming van de politie. Haar ouders willen daarom een gepantserde BMW of Audi kopen die gemakkelijk meer dan 100.000 euro kan kosten. Zo'n auto beschikt over kogelvrije vensters en kan nog blijven rijden als de banden aan flarden geschoten zijn.

De Middletons kregen het idee na een gesprek met de bodyguards van prins William. Ze zijn bang dat een geobsedeerde fan of een terrorist zou proberen tot bij Pippa te komen. Nu al zou ze een knopje bij zich dragen waarmee ze de politie in geval van nood kan verwittigen.

Sinds het prinselijk huwelijk van eind april krijgt Pippa meer aandacht dan haar zus Kate. Op Facebook bestaat zelfs een groep met 230.000 aanbidders van Pippa's kont.


26-06-2011 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Ozzy zegt af op Graspop, Channel Zero springt in

Zieke Ozzy zegt af op Graspop, Channel Zero springt in.

Klik op de foto om ' Let Me Hear You Scream ' te beluisteren

Ozzy Osbourne heeft vannacht zijn optreden van vanavond op de Graspop Metal Meeting afgezegd. Ozzy is geveld door een zware keelontsteking. Op doktersadvies moet hij de volgende 72 uren rusten.

Ozzy laat weten dat hij "er erg naar uitkeek om op het legendarische Graspop festival te spelen. Het valt me bijzonder zwaar om de fans in de steek te laten en ik ben zeer ontgoocheld dat ik niet zal kunnen optreden voor de geweldige Belgische metalfans." Channel Zero bleek onmiddellijk bereid om in te springen en zo wordt de affiche van vandaag toch gered.
  
Judas Priest wordt nu de headliner vanavond en zal 130 minuten spelen. Ze upgraden hun voorziene slot en laten nog speciaal een lasershow overbrengen naar Dessel. Ook Whitesnake past z'n set aan en zal langer spelen.

Toch een positief kantje
Om dat allemaal klaar te krijgen heeft de Graspoporganisatie vannacht halsbrekende toeren uitgehaald.

Voor wat oudere metalfans is de afzegging van Ozzy uiteraard een tegenvaller, maar er zit toch ook een positief kantje aan. Het is vanavond immers de laatste keer dat ze op Belgische bodem Judas Priest kunnen zien, want de legendarische band is bezig met een afscheidstour en heeft gezegd daarna niet meer te zullen optreden. Judas Priest gaat er dus uit in Dessel met een onverwachte grote "bang": een meer dan twee uur durende bloemlezing uit de carrière van één van de meest controversiële en baanbrekende heavy metalacts uit de rockgeschiedenis.


25-06-2011 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstootje tijdens U2-concert Glastonbury

Opstootje tijdens U2-concert Glastonbury

Klik op de foto om ' with or without you  ' te beluisteren

De Ierse rockband U2 heeft gisteravond haar debuut gemaakt op het prestigieuze Britse muziekfestival Glastonbury. Ruim honderdduizend muziekliefhebbers trotseerden regen en kou om de show van de band mee te maken.

U2 brak begin jaren 80 door naar een groot publiek, maar speelde nooit op het beroemde festival. Vorig jaar zou het moment eindelijk daar zijn, maar vanwege een spoedoperatie aan de rug van frontman Bono werd het optreden doorgeschoven naar Glastonbury 2011.

Na het eerste nummer van de band, Until The End Of The World, probeerde een actiegroep een ruim zes meter hoge ballon met de tekst 'U pay your tax 2' over het publiek te laten zweven. Ze wilden daarmee protesteren tegen het feit dat U2 haar operaties nu vanuit Nederland, en niet vanuit Ierland, leidt om minder belasting te betalen. Bewakers grepen hardhandig in. Er werd niemand gearresteerd.

De band werd nauwelijks gestoord door het opstootje, zodat de fans konden genieten van hits als Sunday Bloody Sunday en Where The Streets Have No Name.

U2 sloot het vrijdagprogramma van het festival af. Eerder op de dag speelden B.B. King (85) en Radiohead al op het hoofdpodium. De zaterdag wordt afgesloten door de band Coldplay en zondag zal zangeres Beyoncé deze editie van het festival afsluiten. In totaal spelen ruim honderd bands en muzikanten op het festival, dat bezocht wordt door ongeveer 175.000 mensen.

In 2012 zal het festival niet doorgaan vanwege de Olympische Spelen in Londen25-06-2011 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Columbo' (83) overleden

Columbo (83) overleden

Klik op de foto om een filmpje te bekijken


Peter Falk is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de woordvoerder van de 'Columbo'-acteur aan verschillende Amerikaanse media bevestigd. Zijn familieleden hebben in een mededeling laten weten dat Falk vredig in zijn huis in Beverly Hills is gestorven.

Falk is vooral bekend als inspecteur Columbo in de gelijknamige detectiveserie, waar hij vier Emmy Awards voor kreeg. Hij maakte in 1958 zijn tv-debuut met 'Wind Across the Everglades'. Drie jaar later brak hij door met zijn rol in 'Murder, Inc.', die hem samen met 'Pocketful of Miracles' drie Oscarnominaties opleverde.

Peter leed al langer aan Alzheimer. Waaraan hij overleed is alsnog onbekend. Hij laat zijn vrouw Shera Danese achter en twee dochters, Jackie en Catherine, uit een eerder huwelijk.


25-06-2011 om 10:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince: Ik heb respect voor de orde in strikte islamlanden


Prince: "Ik heb respect voor de orde in strikte islamlanden"


http://img690.imageshack.us/img690/992/princeqs.jpg


Prince (53) meent dat je strikte regimes in het Midden-Oosten, met op de islam gebaseerde wetten die dicteren wat de burgers mogen doen en welke kleren ze mogen dragen, niet mag afdoen als fout of onderdrukkend.


In een interview met The Guardian verklaart Prince: "We kunnen niet altijd doen wat we willen doen. Als je geen grenzen hebt, waar eindig je dan? Het is leuk om in moslimlanden te verblijven, je weet dat er slechts één religie is. Er is orde. De vrouwen dragen een boerka. Ze hebben geen keuze, maar ze zijn daar gelukkig mee".


Dat zegt de man die doorbrak met het ranzige 'Erotic City' en met zangeressen in lingerie op het podium placht te staan.


Gevraagd wat hij zou zeggen tegen moslimvrouwen die niet opgezet zijn met de verplichting een boerka te dragen, antwoordt Prince: "Er zijn mensen die met alles ongelukkig zijn. Alles heeft een donkere kant. Maar ik wil hier nergens voor pleiten. Mijn wereldvisie, daar kan je over blijven discussiëren".


Prince zelf zweert echter bij zijn flamboyante outfits, zeker nadat fans hem niet herkenden toen hij eens in slobberkleren de straat op kwam. "Ik droeg versleten kleren omdat ik een vriend ging helpen verhuizen. Ik kruiste enkele meiden en één ervan zei 'oh mijn god, Prince'. De andere trok een raar gezicht en zei 'dat is Prince niet'. Sindsdien kom ik niet meer buiten in sjofele kleren".


Sinds 2001 is Prince Jehova's Getuige. Enkele jaren weigerde hij zijn  vaak zwaar erotisch geladen songs zoals 'Get Off (23 Positions in a One Night Stand)' en 'Little Red Corvette' nog live te brengen. Wie een ticket heeft gekocht voor de concerten van Prince op 5 en 6 juli op het Gentse Sint-Pietersplein hoeft niets te vrezen: het Purperen Onderdeurtje heeft die preutsheid alweer afgeschud


24-06-2011 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaak tegen Peter Van Asbroeck uitgesteld

Zaak tegen Peter Van Asbroeck uitgesteld


http://img717.imageshack.us/img717/1558/petervanasbroeck.jpgDe Antwerpse politierechter heeft de zaak van tv-presentator en acteur Peter Van Asbroeck (48) uitgesteld naar 21 oktober. Hij reed vorige zomer fietser D.B. (39) uit Kruibeke aan toen die het kruispunt van de A12 en de Atomiumlaan overstak in Wilrijk. De man overleefde de klap niet.

Naast Peter Van Asbroeck staan ook aannemer VBG uit Herentals en de werfverantwoordelijke terecht. Op de plaats van het ongeval waren wegwerkzaamheden bezig. Er stonden een heleboel tijdelijke verkeersborden en -lichten waardoor de situatie er verwarrend zou zijn geweest. Van Asbroeck had de fietser niet gezien. Het slachtoffer liet een vrouw en een dochter van 12 achter. (br.hln)


24-06-2011 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber krijgt slaag

Justin Bieber krijgt slaag


http://img221.imageshack.us/img221/2056/justinbieberguiiy.jpg


Paniek bij de Beliebers: Justin Bieber werd donderdagmiddag in New York aangevallen. Het tieneridool smakte volgens ooggetuigen tegen de grond nadat een onbekende man een dranghek omver trapte en de 17-jarige knul neersloeg.

Bieber was in New York voor de promotie van zijn nieuwste parfum 'Someday'. Honderden fans stonden hem bij warenhuis Macy's op te wachten, waar de Canadees een signeersessie gaf. Toen hij zijn fans buiten wilden gaan groeten, slaagde een man er in om het popidool een pandoering te geven. De klap was zo hard dat hij meteen tegen de grond smakte. De onbekende man werd onmiddellijk opgepakt door de politie. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ABC.

Volgens ABC 7 Eyewitness News raakte Bieber niet gewond maar was hij overduidelijk helemaal van de kaart. Na de schermutseling besliste Justin om alsnog de fans te ontmoeten die een 'meet en greet' met hem hadden gewonnen.

"Toen Justin werd aangevallen, vlogen zijn bodyguards onmiddellijk op de man af", vertelt een ooggetuige aan OK! Magazine. "Toen hij binnen was, werd hij door zijn vader en zijn lijfwacht Kenny getroost. Ook zijn manager wachtte hem binnen op."

Over het motief van de 'fan' is voorlopig niets bekend. Volgens de politie gaat het om een man van ongeveer 40 jaar die zich een weg naar het tieneridool wist te banen, maar NYPD betwijfelt echter of de man er effectief in slaagde om Bieber neer te slaan.

Ook TMZ spreekt van een groot misverstand. Volgens de entertainmentwebsite gaat het niet om een dolgedraaide fan, maar om een undercoveragent die Justin probeerde te beschermen nadat de menigte zich begon op te dringen. Bieber zou niet geweten hebben dat het om een agent ging en dacht in eerste instantie dat hij werd aangevallen door een fan. De gemoederen zouden snel weer bedaard zijn nadat Justin terugkeerde om zijn signeersessie af te werken.  (br.hln)


24-06-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselaar wil Kuifjecafé in Big Apple openen

Brusselaar wil Kuifjecafé in Big Apple openen

http://img202.imageshack.us/img202/1430/kuifjecafe.jpg
Bryant Park in Manhattan. In een van de gebouwen op de achtergrond zou het Kuifje-café ondergebracht worden.


'Kuifje in Amerika' krijgt een vervolg: de Brusselse restaurateur Yves Jadot opent volgend jaar in New York, meer bepaald op 40th street -tussen Times Square en Fifth Avenue- een 'Kuifjecafé'. Dat meldde het blad Trends/Tendances op zijn webstek.

De onderhandelingen met Moulinsart zouden nog niet geheel rond zijn, maar verwacht de 44-jarige Brusselaar, die in Manhattan al zeven Belgische horecazaken uitbaat, geen problemen.
 
Voor het Kuifjecafé, waarin welteverstaan geen bier zal worden geserveerd wegens niet passend met het imago van de held-reporter, heeft Jadot onlangs een pre-project voorgelegd aan Moulinsart-baas Nick Rodwell en reageerde die "enthousiast". Voor dat project werkt de restaurateur samen met de Belgische architecte Delphine Mauroit.
 
Jadot denkt ook aan het openen in de Big Apple van een 'Belgian House', een uitstalraam van al het goede 'made in Belgium'.


24-06-2011 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radiohead is suprise act op Glastonbury

Radiohead is suprise act op Glastonbury

Klik op de foto om ' Staircase  ' te beluisteren


Van deze namiddag is Radiohead de onaangekondigde 'surprise act' op het Glastonbury Festival. Al wekenlang verklaarde organisator Emily Eavis dat ze "een potentiële headliner" had geboekt voor een geheime set, maar verder hield ze de lippen stijf op elkaar. Radiohead was al twee keer eerder headliner op Glastonbury.

Vorig jaar, op de veertigste verjaardag van het festival, speelden Thom Yorke en Jonny Greenwood een korte onaangekondigde set op Glastonbury, wat toen een volksverhuizing veroorzaakte.


Het concert van deze namiddag wordt de eerste volledige Radiohead-show sinds augustus 2009. Verder spelen hier vandaag U2, Primal Scream, Wu-Tang Clan en Mumford & Sons. Ook zaterdag staat nog een 'surprise guest' op de affiche.24-06-2011 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde: Met kind van een zaaddonor is niets mis

Joke van de Velde: "Met kind van een zaaddonor is niets mis"


http://img47.imageshack.us/img47/4739/jokevt1.jpg


Joke van de Velde (31) is inmiddels al anderhalf jaar single, maar dat vindt ze helemaal niet erg. "Ik ben kritischer geworden voor de mannen", aldus de ex-miss in 'TV Familie'.

"De mannen die mijn pad kruisen, zullen geduld met mij moeten hebben. Iemand die dat kan opbrengen moet me toch graag zien? Diegene die overblijft, zal de juiste zijn. Ik zal hem in elk geval zwaar op de rooster leggen."

"Als ik me nu nog aan een man bind, moet het totaalplaatje kloppen. Humor, een harde werker,... Alles wat ik belangrijk vind, moet er zijn. Ik ben ook helemaal weg van kinderen. Over vijf jaar wil ik er graag aan beginnen. Als dat niet lukt met een partner word ik een Bewust Ongehuwde Moeder. Natuurlijk wil een kind het liefst een vader en een moeder, maar ik ga niets forceren. Dan ga ik liever naar de spermabank en voed ik mijn kind alleen op. Een kind via een zaaddonor, daar is niets mis mee", besluit Van de Velde.


24-06-2011 om 11:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcoholpreventie-actie tijdens Rock Werchter 2011

Alcoholpreventie-actie tijdens Rock Werchter 2011


http://img707.imageshack.us/img707/2974/rockwerchter2011.jpg


De Intergemeentelijke preventiedienst alcohol- en druggebruik gaat tijdens muziekfestival Rock Werchter, van 30 juni tot 3 juli, een sensibiliseringsactie voeren tegen alcoholgebruik bij min-zestienjarigen.

Voor de actie komt ter hoogte van de brug over de Demer een stand waar iedereen nuttige tips meekrijgt. De muziekfans kunnen daarnaast via opdrachten met de promillebril ook aan den lijve ondervinden wat de gevolgen van alcoholgebruik zijn.
 
De preventiedienst heeft, in het kader van de nationale campagne over het verbod om alcohol te verkopen, te schenken of aan te bieden aan jongeren onder de 16, ook alle standhouders aangeschreven met de vraag om hun tappers te wijzen op mogelijke controles op dit verbod en op de strenge boetes bij overtredingen. De standhouders kregen daarnaast een briefing en affiches.
 
De campagne heeft de volle steun van de organisatoren van Rock Werchter. (br.hln)


23-06-2011 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Summerfestival 8 uur live op JIM

Summerfestival 8 uur live op JIM


http://img232.imageshack.us/img232/2254/summerfestival.jpg


Op zaterdag 25 juni 2011 geeft JIM het startschot van de muziekzomer met een 8 uur durende live uitzending van 'Summerfestival 2011' op het nieuw Zuid in Antwerpen. Dat meldt JIM in een persbericht.


De kijkers hoeven niets te missen want JIM is er met vier VJ's live bij vanaf 16.00 tot middernacht. Op het nieuw Zuid in Antwerpen worden zo'n 40.000 jongeren verwacht om de vakantie in te feesten samen met tal van DJ's en live optredens op 8 verschillende podia. Onder andere 'De Jeugd van Tegenwoordig', 'Regi', 'Peter Luts', 'The Opposites' en de Amerikaanse sensatie 'Far East Movement' tekenen present.

Nieuw dit jaar is dat er behalve voor de 'Mainstage' ook extra aandacht voor de 'Hardstyle Stage' is voorzien.

"Het is op vraag van de kijkers dat we naast de 'Mainstage' ook de 'Hardstyle' uitgebreid aan bod laten komen. De populariteit van het genre en zijn DJ's is erg groot, getuige de vele reacties die we hierover mochten ontvangen", aldus Luc Van Laer, Station Manager van JIM.

"Ook op JIM.be hoef je niks te missen van 'Festivalitis: SummerFestival 2011'. Continu worden behind-the-scene beelden online gezet en het programma kan ook gevolgd worden via de livestream."

Graspop Metal Meeting

JIM doet dit weekend overigens een dubbelslag want de JIM ploegen zijn ook drie dagen lang aanwezig op de 'Graspop Metal Meeting' in Dessel. An Lemmens mag er zich een weg headbangen van stage naar stage.  (br.hln)

Het verslag van haar weekend 'Graspop' zie je in 'Festivalitis: Graspop' op donderdag 30 juni 2011 om 20.15 bij  JIM en JIM.be

http://www.summerfestival.be/


23-06-2011 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Dunn had meer dan twee keer te veel alcohol in bloed en reed meer dan 212 km/uur

Ryan Dunn had meer dan twee keer te veel alcohol in bloed en reed meer dan 212 km/uur


http://img30.imageshack.us/img30/1355/ryandunn.jpg


Jackass-ster Ryan Dunn (34) had meer dan twee keer de toegelaten limiet alcohol in het bloed tijdens zijn fatale crash. Sporen van andere drugs werden er niet gevonden na het bloedonderzoek.


Ryan Dunn had 0,196 procent (1,96 promille) alcohol in zijn bloed en de wettelijke limiet in Pennsylvania, waar hij crashte met zijn Porsche, is 0,08 procent (0,8 promille). Dat blijkt uit een medisch verslag dat door de politie online werd gezet.


Dunn reed, nog volgens hetzelfde verslag, met zijn Porsche 911 GT3 tussen de 212 en de 225 km/uur op het moment van de dodelijke crash, heel wat sneller dan de eerste schatting van 160 km per uur. De impact was enorm, zoals de foto's laten zien, en de Porsche vloog meteen in brand.


Getuigen in de bar Barnaby's in West Chester in de Amerikaanse staat Pennsylvania, waar Dunn vertoefde voor hij achter het stuur kroop, hadden eerder gezegd dat de Jackass-ster drie biertjes en drie shots sterke drank had gedronken. Dunn had zelf nog vanuit de bar een foto van het drinkgelag getweet.


Ook zijn passagier, Zachary Hartwell (30), kwam om bij de crash. Hij werkte als stuntman mee aan 'Minghads', een comedy uit 2009 in een regie van een andere Jackass-ster, Bam Margera, waarin ook Dunn meespeelde.


23-06-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petry en Van Reybrouck genomineerd voor De Inktaap

Petry en Van Reybrouck genomineerd voor De Inktaap


http://img857.imageshack.us/img857/9800/yvespetryendavidvanreyb.jpg
Yves Petry (links), bij de uitreiking van de Libris Literatuur Prijs


De Vlaamse auteurs Yves Petry en David Van Reybrouck zijn genomineerd voor De Inktaap 2012. Ook de Nederlandse Margriet de Moor dingt mee naar deze literaire jongerenprijs van het Nederlandse taalgebied die op 12 maart 2012 wordt uitgereikt. Dat hebben de organisatoren donderdag meegedeeld.

De genomineerden voor De Inktaap zijn traditioneel de winnaars van de drie belangrijkste boekenprijzen van het Nederlandse taalgebied: De Gouden Uil, de AKO Literatuurprijs en de Libris Literatuur Prijs. Daardoor zijn "De maagd Marino" van Yves Petry, die de Libris Literatuur Prijs 2011 won, en "Congo: een geschiedenis" van David Van Reybrouck, de winnaar AKO Literatuurprijs 2010, automatisch genomineerd.
 
Omdat de Gouden Uil dit jaar niet werd uitgereikt, moest de organisatie op zoek naar een derde genomineerde. Dat is "De schilder en het meisje" geworden van de Nederlandse Margriet de Moor. Het boek staat zowel op de Tiplijst van de AKO Literatuurprijs 2010 als op de Longlist van de Libris Literatuur Prijs 2011 en is daarom een terechte genomineerde, zo luidt het.
De komende maanden zullen circa 2.000 16- tot 18-jarigen de genomineerde boeken beoordelen. Op 12 maart 2012 wordt De Inktaap voor de elfde keer uitgereikt in Rotterdam.
 
De Gouden Uil wordt volgend jaar opgevolgd door de Gouden Boekenuil. De winnaar daarvan zal opnieuw automatisch genomineerd zijn voor de literaire jongerenprijs. (br.hln - foto photonews)


23-06-2011 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter zo goed als uitverkocht

Rock Werchter zo goed als uitverkocht


http://img560.imageshack.us/img560/9369/rockwerchter.jpg


Wie nog naar Rock Werchter wil, zal zich moeten haasten om een ticket te bemachtigen. Het muziekfestival is zo goed als uitverkocht, meldt de organisatie.

Ook de dagtickets voor donderdag zijn nu allemaal op. De dagtickets voor vrijdag en zaterdag waren al een tijdje uitverkocht. Wel nog in verkoop zijn een goeie 750 combitickets, die net vrijgekomen zijn uit onbetaalde reservaties, en 500 dagtickets voor zondag.

Op zondag zijn Iron Maiden en Black Eyed Peas de headliners. Over de hele vierdaagse staan er 61 groepen verspreid over de Main Stage en de Pyramid Marquee. Donderdag sluiten Linkin Park en The Chemical Brothers de eerste festivaldag af, vrijdag is Kings Of Leon de headliner en op zaterdag mag Coldplay een einde breien aan de derde dag. De volledige line up vind je hier.

Het muziekfestival vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Tickets bestellen kan via www.proximusgoformusic.be.


23-06-2011 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson blijft twee jaar na dood goed verkopen

Michael Jackson blijft twee jaar na dood goed verkopen

Klik op de foto om ' The Way You Make Me Feel ' te beluisteren

De muziek van Michael Jackson kent nog steeds een vaste verkoop in ons land. Dat zegt Sony Music Entertainment Belgium. Zaterdag is het twee jaar geleden dat de Amerikaanse popzanger overleed in Los Angeles.

"Er was een verkoopspiek net na zijn dood tot in het najaar van 2009, maar de cd-verkoop stabiliseerde daarna", aldus Christophe Cumps, cataloogmarketeer van Sony Music Belgium.
 
"Na de lancering van de dvd 'Michael Jackson's Vision', met onder meer onuitgegeven videoclips en het album 'Michael' zagen we wel een verkoopspiek." Cijfers wil Sony niet geven. "We merken wel telkens een duidelijke verkoopsstijging als er nieuw materiaal uitkomt."
 

Over nieuwe releases blijft Sony op de vlakte. Wel wordt in de toekomst onder meer het studioalbum 'Of the Wall' opnieuw uitgebracht, met remixen en bonusnummers. Sony zegt overigens bewust geen nieuw materiaal te lanceren rond overlijdensverjaardagen. "We willen geen verkeerd beeld ophangen dat we munt willen slaan uit de gebeurtenis."
 

Op vijftigjarige leeftijd overleed Michael Jackson op 25 juni 2009, officieel aan een hartstilstand. Maar Jacksons privéarts wordt verdacht van onvrijwillige doodslag. In september start het proces wegens het toedienen van een fatale dosis van het verdovingsmiddel propofol.


22-06-2011 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel krijgt wereldpremière Kuifje-verfilming van Spielberg

Brussel krijgt wereldpremière Kuifje-verfilming van Spielberg

Klik op de foto om de trailer te bekijken

De langverwachte wereldpremière van de film 'Kuifje en het geheim van de eenhoorn' zal op 22 oktober in Brussel plaatsvinden. Dat meldt Joods Actueel, dat het nieuws bevestigd kreeg van DreamWorks Animation. De 3D-animatieprent wordt geregisseerd door Steven Spielberg, in samenwerking met producer Peter Jackson, bekend van de 'The Lord of the Rings'-trilogie. De stemmen worden onder meer geleverd door Daniel Craig en Jamie Bell.

'Kuifje en het geheim van de eenhoorn' is gebaseerd op drie Kuifje-albums: 'De krab met de gouden scharen', 'Het geheim van de eenhoorn' en 'De schat van Scharlaken Rackham'. In de Verenigde Staten gaat de film pas enkele weken later dan bij ons in première.
 
Volgens Joods Actueel kan het lobbywerk nu worden gestaakt, "want niet alleen Brussel maar ook Londen en Parijs probeerden de première van de prestigieuze 3D-productie met alle macht binnen te rijven".
 
Op de vraag welke argumenten doorslaggevend waren om uiteindelijk voor Brussel te kiezen voor de wereldpremière, antwoordde de woordvoerder van DreamWorks: "Stripheld Kuifje werd in Brussel gecreëerd door Hergé, en al zijn avonturen zijn daar aan de verbeelding van zijn maker ontsproten. Kuifje is in België niet alleen een nationale held, maar zo'n groot symbool, dat Brussel de enige geschikte plaats is voor de première van de film".


22-06-2011 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doek valt definitief over realitysoap De Pfaffs

Doek valt definitief over realitysoap 'De Pfaffs'


http://img805.imageshack.us/img805/7929/depfaffs.jpg


Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: er komt een einde aan de realitysoap 'De Pfaffs'. Vtm wil nog een korte afscheidsreeks maken, maar nadien valt definitief het doek. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Het is volgens de krant echter niet zeker dat dit ultieme eerbetoon er ook effectief komt. De commerciële zender onderhandelt daar momenteel volop over met de bekende tv-familie, maar voorlopig zonder resultaat. Mogelijk zond vtm dus op 20 maart 2011 al de allerlaatste aflevering van 'De Pfaffs' uit.
 
'De Pfaffs' kwam voor het eerst op 6 september 2002 op de buis en was meteen een groot succes. In dat eerste seizoen, goed voor 17 afleveringen, haalde de reeks meteen een gemiddelde van 958.567 kijkers. Dat leger fans zou de twee volgende jaren blijven groeien.
 
Vanaf 2005 verloren 'De Pfaffs' langzaam maar zeker een stukje van de trouwe aanhang. Seizoen 5, goed voor 39 afleveringen, haalde nog 805.608 fans. De elfde reeks, die op 20 maart na 21 nieuwe afleveringen werd afgerond, haalde gemiddeld 595.274 kijkers.(br.hln)


22-06-2011 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adamo opnieuw op één in Top 60 van de jaren 60

Adamo opnieuw op één in Top 60 van de jaren 60

Klik op de foto om ' Sans toi ma mie ' te beluisteren

Voor het tweede jaar op rij prijkt Adamo op één in de Top 60 van de jaren 60 van Radio 2. De luisteraars verkozen 'Sans toi ma mie' tot de beste klassieker uit die periode. Ook vorig jaar ging de Italiaanse Belg, 67 intussen, met de eer lopen, maar wel met een ander liedje: Inch Allah.
 
In de lijst staan ook zes Vlaamse en acht Nederlandse nummers. Het populairste Vlaamse lied, Eenzaam zonder jou van Will Tura uit 1962, bekleedt de zesde plaats. Pastorale van Liesbeth List en Ramses Shaffy uit 1969 is het beste Nederlandse nummer op elf.
 
De Amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival is de populairste band uit de jaren 60. De groep, die met Proud Mary ook de hoogste nieuwkomer is op tien, staat vier keer in de top 60.
 
Nog een opvallend cijfer: 17 nummers uit de lijst werden uitgebracht in het jaar 1969.


22-06-2011 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lambada is beste zomersong

Lambada is beste zomersong

Klik op de foto om ' Lambada' te beluisteren

Radiozender JOE fm heeft vandaag op feestelijke wijze de start van de zomer gevierd met de ZOMER TOP 100. De afgelopen weken konden de luisteraars hun favoriete zomerplaten doorsturen. Als winnaar kwam de 'Lambada' van Kaoma uit de bus. De Spanjaarden van Los del Rio eindigden tweede met hun 'Macarena', en 'Bailando' van het Belgische danceproject Paradisio vervolleedigde de topdrie.

De 'Lambada' werd in de zomer van 1989 in één klap wereldberoemd door de tv-reclame van het limonademerk Orangina en de bijhorende hit van de Franse groep Kaoma. Het nummer is een cover van 'Llorando se fue' uit 1982 van de Boliviaanse groep Los Kjarkas. Voor de vertaling was echter geen toestemming gevraagd, waarop Los Kjarkas met succes naar de rechter stapte.

De clip van Lambada werd in Porto Seguro in het Braziliaanse Bahia opgenomen, waar de dans vandaan komt. Door de hit zagen de dansscholen hier zich massaal verplicht om cursussen Lambada aan te bieden, maar die verdwenen snel uit het aanbod.


1. Kaoma met Lambada
2. Los Del Rio met Macarena
3. Paradisio met Bailando
4. Righeira met Vamos A La Playa
5. Tom Waes met Dos Cervezas
6. Gloria Estefan met Conga
7. Mungo Jerry met In The Summertime
8. Shakira met Waka Waka
9. T-Spoon met Sex On The Beach
10. Katrina & The Waves met Walking On Sunshine


21-06-2011 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vinylverkoop stijgt maar blijft marginaal verschijnsel

Vinylverkoop stijgt maar blijft marginaal verschijnsel


http://img689.imageshack.us/img689/3976/vinylplaten.jpg


Vinyl verkoopt de jongste jaren steeds beter, maar in het totaalplaatje blijft het toch eerder een marginaal verschijnsel. Dat zegt Olivier Maeterlinck, directeur van de Belgian Entertainment Association (BEA).

"We merken bij onze leden inderdaad een heropleving van de verkoop van albums op vinyl", zegt Maeterlinck, "In 2006 werden 20.000 vinylplaten verkocht in ons land, en in 2010 was dat aantal meer dan verdubbeld tot 42.000".

Toch blijft de vinylverkoop een kleine markt als het totaalplaatje bekeken wordt: "In 2010 gingen 16 miljoen cd-albums over de toonbank en werden 308.000 albums online aangekocht", zegt Maeterlinck.
 
Free Record Shop kondigde vandaag aan dat het 14.000 titels op vinyl gaat verkopen via de onlinewinkel van de keten. "Maar het zijn vooral de kleinere platenzaken die voor een heropleving van de vinylverkoop gezorgd hebben", zegt Maeterlinck, die ook wijst op de levendige tweedehandsmarkt voor vinyl.


21-06-2011 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse treedt komende jaren niet meer op

Amy Winehouse treedt komende jaren niet meer op


http://img691.imageshack.us/img691/3051/amywinehousep.jpg


Amy Winehouse is door haar management op non-actief gezet en zal "jarenlang" niet meer op een podium verschijnen. Dit besluit nam haar manager nadat Winehouse het voorbije weekend een lading drank in de concertzaal had binnengesmokkeld (en soldaat gemaakt) vlak voordat ze de mist in ging in Belgrado.


Het is de eerste keer dat manager Ray Cosbert op die manier ingrijpt. Nooit eerder heeft hij Winehouse vermaand, hij oordeelde immers dat hij daar niet de geschikte man voor was.


Maar omwille van haar gezondheid draagt hij haar nu op voor onbepaalde tijd te stoppen met optreden. Alle concerten tijdens haar Europese tournee, die in Belgrado begon, zijn geannuleerd.


"Het was de voorbije jaren moeilijk voor hem om toe te kijken hoe ze zich telkens weer in de problemen werkte. Maar nu is de maat vol. Amy stapt er uit en nu kan het voor jaren zijn", stelt een bron uit de omgeving van de zangeres in The Sun.


"Ray heeft tien jaar van zijn leven in deze bijzonder getalenteerde zangeres geïnvesteerd. Maar hij is haar vader niet, en hoe dwing je een miljonair dat ze haar leven moet veranderen? Dit is voor haar de ultieme vernedering. Ze moet dringend opnieuw in een ontwenningsprogramma, weg uit Londen en met voltijdse begeleiding. Dat kan jaren duren, maar dat kan ze zich veroorloven".


21-06-2011 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EMI onderzoekt verkoop of beursgang

EMI onderzoekt verkoop of beursgang


http://img803.imageshack.us/img803/9646/thebeatles.jpg
De platenmaatschappij huisvest onder andere The Beatles.


Het Britse muziekconcern EMI onderzoekt verschillende opties voor de toekomst, gaande van een verkoop tot een beursgang. Dat meldt het bedrijf dat artiesten als The Beatles, Pink Floyd, Coldplay en Katy Perry huisvest.

EMI kwam in februari in handen van de Amerikaanse grootbank Citigroup. Toen al werd een verkoop als een optie beschouwd, maar EMI zou ook een verkoop in verschillende delen overwegen.

Analisten verwachten veel interesse, onder meer van de Amerikaanse miljardair Len Blavatnik, die onlangs Warner Music kocht. Er is mogelijk ook interesse van concurrenten, zoals Sony Music en Universal Music.
 
Platenlabels hebben het moeilijk winst te maken omdat consumenten muziek meer en meer downloaden zonder ervoor te betalen. (br.hln)


21-06-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Prince op 5 juli in Gent

Extra concert Prince op 5 juli in Gent


http://img690.imageshack.us/img690/992/princeqs.jpg


Het concert van Prince, op 6 juli op het Gentse Sint-Pietersplein, was in een wip uitverkocht. Organisator Greenhouse Talent kliste de Purperen God voor een tweede concert, op 5 juli.


De voorverkoop start nu woensdag 22 juni om 9 uur.
Ben je ingeschreven voor de wachtlijst, dan hoef je geen ticket meer te bestellen. Je zal een mail ontvangen met de betalingsgegevens. De tickets dienen binnen de 5 dagen betaald te worden.
 

Tickets kosten 78 euro (inclusief servicekosten en inclusief gebruik van de pendelbussen van en naar de parkings van Flanders Expo).
Tickets voor de Golden Circle, een exclusieve zone voor het podium, kosten 128 euro inclusief servicekosten en pendelbus.


Wegens de laattijdige bevestiging van dit extra concert worden enkel betalingen met credit card (VISA, Mastercard) aanvaard. Je kan reserveren via www.sherpa.be of telefonisch op 070 25 20 20
Alle info op www.princegent.be.


21-06-2011 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
20-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackass-ster (34) verongelukt

'Jackass'-ster (34) verongelukt


http://img195.imageshack.us/img195/1355/ryandunn.jpgJackass-ster Ryan Dunn is op 34-jarige leeftijd overleden. De waaghals kwam vanmorgen om bij een auto-ongeluk in Pennsylvania. De moeder van Bam Margera bevestigde het nieuws aan TMZ.

Bij het ongeval in West Goshen Township kwam ook een vriend van Dunn om het leven. Een paar uur voor de crash tweette Dunn nog een foto van hem waarop te zien is dat hij met vrienden aan het drinken is. Of alcohol aan de basis ligt van het ongeluk, is nog onduidelijk.

Dunn was in de drie Jackass-films te zien aan de zijde van Margera en Johnny Knoxville. Zijn bekendste stunt dateert van de allereerste Jackass-film, waar Dunn een speelgoedwagentje in zijn anus stopt. (br.hln)


20-06-2011 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse te zat om op te treden in Belgrado

Amy Winehouse te zat om op te treden in Belgrado

Klik op de foto om een filmpje te bekijken van het optreden

De Britse zangeres Amy Winehouse heeft gisteren in Belgrado de start gemist van haar nieuwe Europese tournee. Blijkbaar was ze te dronken om te zingen en het publiek jouwde haar uit.

De show duurde 70 minuten. Maar Winehouse murmelde zich slechts door enkele strofen van haar nummers, meestal vals ook. Ze strompelde en zwalpte over het podium, en keilde op een bepaald ogenblik haar micro tegen de grond. Soms verliet ze het podium en moest haar band invallen, aldus de BBC.
 
De zowat 20.000 aanwezigen trakteerden de zangeres geregeld op gejouw en boegeroep. Een ticket kostte 3.500 dinar of meer dan 10 procent van het gemiddeld maandloon in Servië. "Het slechtste concert ooit in Belgrado", rapporteerde de krant Blic, die het over een schandalig concert had.
 
Winehouse kwam de laatste jaren meer in het nieuws door verslavingsproblemen dan muzikale prestaties.


Na een desastreus optreden  in Belgrado heeft Amy Winehouse haar concerten in Istanbul vanavond en Athene woensdag geannuleerd.


20-06-2011 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleine Ginny is groot geworden

Kleine Ginny is groot geworden


http://img97.imageshack.us/img97/3992/kleineginny.jpg


Het is altijd weer verschieten als een kindsterretje 'plots' volwassen blijkt te zijn. De transformatie speelt zich af voor je ogen, maar altijd is er die ene foto of magazinecover die je de ogen opent. Het kleine meisje is niet meer, en dat geldt zeker voor Bonnie Wright, de Britse actrice die in de Potterfilms de rol van Ginny vertolkt. Dat blijkt uit deze cover voor het magazine Haute Muse.

Bonnie (20) begon op 10-jarige leeftijd aan de rol van de jongste Weasly-telg. De transformatie van de jonge vrouw is niet zozeer lichamelijk maar wel op stijlgebied. Van een brave tiener evolueerde ze naar een elegante verschijning met vamptrekjes, waarbij ze veel volwassener lijkt dan haar piepjonge 20 lentes.

Haar relatie met collega-acteur Jamie Campbell Bower (Harry Potter, Twilight) bewijst dat ook: sinds mei 2010 zijn de twee verloofd, iets wat ze maar officieel bevestigd hebben in april 2011. Of een huwelijk er snel zit aan te komen is niet duidelijk.

Wel duidelijk is dat de hoofdstuk 'Harry Potter' in het leven van de twee acteurs zijn einde nadert. Over enkele weken komt het allerlaatste deel (Harry Potter and the deathly hallows part II) in de zalen, tien jaar nadat de eerste film op het grote doek werd vertoond. (br.hln)


20-06-2011 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De witte jurk van Marilyn Monroe verkocht voor 3,2 miljoen euro

De witte jurk van Marilyn Monroe verkocht voor 3,2 miljoen euro

Klik op de foto om de scene 'Subway Scene' te bekijken


De witte jurk van Marilyn Monroe heeft 3,2 miljoen euro opgebracht op een veiling. De scène waarin het witte kleedje omhoog vliegt in de film 'The seven year itch' is nog altijd wereldberoemd.

De jurk is afkomstig uit de collectie van actrice Debbie Reynolds. Zij besloot onlangs de hele collectie te verkopen. "Ik heb minder verantwoordelijkheid en kan meer rusten", zucht de 79-jarige actrice.

Twee andere kostuums van Monroe brachten nog eens 1,4 miljoen euro op. In 1999 werd nog 888.000 euro geboden op een jurk van Marilyn Monroe, degene die ze droeg toen ze in 1962 'Happy Birthday' zong voor John F.Kennedy.


20-06-2011 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM zoekt jongeren voor Vlaamse Oh Oh Cherso

VTM zoekt jongeren voor Vlaamse 'Oh Oh Cherso'


http://img41.imageshack.us/img41/7647/ohohcherso.jpgProductiehuis Eyeworks zou op zoek zijn naar jongeren om een Vlaamse versie van 'Oh Oh Cherso' te maken. VTM of 2BE wil binnenkort uitpakken met de tegenhanger van de Nederlandse soap waarin onder andere Barbie, Sniper, Jokertje, Kabouter en Sterretje het mooie weer maken. Het is wel mogelijk dat de jongeren naar een andere locatie dan het Griekse Chersonissos gestuurd worden. Het concept zou wel hetzelfde blijven: een vakantiebestemming en veel drank.

VTM wil echter nog niet bevestigen dat de soap er ook daadwerkelijk komt. "Eyeworks moet eerst de juiste jongeren vinden, dat is cruciaal om het programma te kunnen opstarten", aldus VTM-woordvoerster Sara Vercauteren. In Nederland werden specifiek jongeren uit Den Haag gezocht. In België zou de zoektocht zich vooral toespitsen op Eeklo en Blankenberge. Maar ook dat wil VTM voorlopig niet bevestigen.

Omdat 'Oh Oh Cherso' zo populair was in Nederland werd er met 'Oh Oh Tirol' meteen een vervolg aan gebreid. (br.hln)


20-06-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klein kereltje showt danskunstjes op Rihanna voor Kinect

Klein kereltje showt danskunstjes op Rihanna voor Kinect

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Een broekventje laat in de Microsoftwinkel van Bellevue in de staat Washington zijn danskunstjes op de wereld los. Hij 'beweegt' Rihanna die op het tv-scherm Disturbia zingt met heerlijke moves via de spelconsole Kinect. Hij is inmiddels ook een internethit. Het is ons niet bekend of hij werd ingehuurd of hij eventueel de zoon is van een werknemer van MS, maar dansen, dát kan hij!


20-06-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen-saxofonist Clarence Clemons overleden

Springsteen-saxofonist Clarence Clemons overleden

Klik op de foto om ' You're A Friend of Mine ' te beluisteren

Clarence Clemons, de saxofonist van de groep E Street Band van Bruce Springsteen, is gestorven aan complicaties van een operatie na een zware beroerte die hij vorige week kreeg. Dat melden verschillende Amerikaanse media.
 
Clemons was 69 jaar en sukkelde al even met gezondheidsproblemen. Vorige week kreeg hij een beroerte toen hij thuis was in Florida, een week voor een geplande operatie. Hij overleed aan complicaties na de operatie, aldus de televisiezender CBS.
 

Bruce Springsteen, "vol van verdriet", liet op CNN vallen dat Clemons "een fantastisch leven heeft gehad". "Hij gaf telkens het beste van zichzelf toen hij op het podium kwam", aldus Springsteen.
 

Clemons, die recent nog operaties onderging aan knieën en rug, trad voor het laatst op aan de zijde van Springsteen in december 2010. Hij genoot vooral beroemdheid om zijn werk met 'The Boss', maar scoorde in 1985 ook een wereldhit met 'You're a Friend of Mine', een samenwerking met Jackson Browne. (br.hln)


19-06-2011 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immortal houdt niet van dansen

Immortal houdt niet van dansen

Klik op de foto om ' I dont feel like dancing ' te beluisteren


Blackmetalgroep Immortal houdt van bergen. En van gitaarspelen op bergen. Immortal houdt van heksenhoeden, van veel corpsepaint en van vieze smoelen trekken. Waar Immortal echter niét van houdt, is dansen.

Immortal is een blackmetalband uit Bergen, Noorwegen. Hun muziek wordt gekenmerkt door thema's als winter, duisternis, Blashyrkh en het Noorden.

Immortal is in 1989 ontstaan uit twee deathmetalbands, namelijk Amputation, waarin Demonaz (echte naam Harald Naevdal) speelde, en Old Funeral, de band van Abbath (echte naam Olve Eikemo). Het was Euronymous, de gitarist van de band Mayhem, die de band ervan overtuigde black metal te gaan spelen. Ze werden bekend vanwege de fameuze "Fuck Christ"-tour met o.a. Rotting Christ en Blasphemy.

Demonaz moest stoppen vanwege acute peesontsteking (tendinitis) in zijn hand na het maken van het het album Blizzard Beasts uit 1997. Sindsdien speelde Abbath zowel gitaar, basgitaar als keyboard, en deed hij de zang, met als resultaat het album At The Heart Of Winter. In 2000 tekende Immortal een platencontract bij het Duitse Nuclear Blast.

In 2003 besloot het drietal vanwege persoonlijke redenen een punt achter hun zeer geslaagde carrière te zetten:

De echte reden, en Abbath geeft dit toe in een interview uit 2003, zou zijn dat Abbath geen nieuwe muziek meer kon schrijven voor Immortal. Hij wilde meer met zijn Motörhead-coverband Bömbers gaan werken, maar begin 2006 ging in een Duits metalblad het gerucht de ronde dat Abbath en Horgh de band opnieuw leven wilden inblazen.

Immortal heeft op Wacken Open Air 2007 gespeeld als headliner , waarvan ook een live-dvd gemaakt werd. In een interview heeft Demonaz onlangs gezegd dat er een nieuw Immortal-album aan staat te komen Ook op de website van Immortal is het album aangekondigd. Demonaz schrijft voor dit album de lyrics. Demonaz is hiermee dus nog steeds min of meer lid van Immortal. Het nieuwe album zal in 2009 uitkomen. Het wordt het achtste studioalbum van Immortal. Immortal speelt in 2008 op het Noorse rock festival Trondheim Open Air 2008. Dit festival zullen ze met o.a. Judas Priest gaan headlinen. Ze stonden tevens op Graspop Metal Meeting 2008.


19-06-2011 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiekslieveling My Chemical Romance speelt wei plat op Hurricane

Publiekslieveling My Chemical Romance speelt wei plat op Hurricane

Klik op de foto om ' Teenagers ' te beluisteren

De Amerikaanse emorockband My Chemical Romance had meteen de wei mee op het Duitse festival Hurricane. Of ze het er op Rock Werchter met een minder enthousiast publiek even goed van zullen afbrengen is nog maar de vraag.


Emorock doet het goed in Duitsland, zoveel is zeker. Daarom ook dat een Amerikaanse band als My Chemical Romance er 's avonds geprogrammeerd staat op het hoofdpodium, op Rock Werchter zijn ze slechts een plaatsje in de namiddag waard. De festivalgangers smaakten de dweperige, soms clichématige nummers en de bindteksten met boodschap van zanger Gerard Way goed. Toen de set begon op de Green Stage met 'Na Na Na', viel meteen op dat het geluid niet goed zat, de stem van Way verdween haast in het niets door het gitaargeweld. Maar daar stoorden de fans zich duidelijk niet aan.


En met de dansbare hit Planetary (GO!) brak het feestgedruis helemaal los, om dan niet te gaan vervelen met 'Bulletproof Heart' en 'Teenager'.  De finale die begon met 'Black Parade' om over te gaan in hun doorbraakhit 'I'm not okay (I promise) ' en te eindigen met 'Famous Last Words'. Een waardige afsluiter van een energetisch optreden dat gevarieerd genoeg bleek om niet te vervelen.


Als je van plan van bent My Chemical Romance vrijdag op Rock Werchter te gaan bekijken, mag je niet vies zijn van wat bombast en melige bindteksten, maar je mag je wel aan een groep verwachten die verrassend veelzijdig uit de hoek kan komen.


19-06-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: God heeft mij gevonden

Robbie Williams: "God heeft mij gevonden"

Klik op de foto om ' angels ' te beluisteren


Hij heeft er lang moeten naar zoeken, maar god heeft dan uiteindelijk toch Robbie Williams gevonden. Niet in de hitlijsten, daar is Robbie al een tijdje grote afwezige. Robbie, tegenwoordig terug bij Take That, heeft zelfs berouw. In zijn hit 'Bodies' zingt hij 'Jesus didn't die for you', en dat vindt hij nu jammer want zijn visie op religie en spiritualiteit is inmiddels erg veranderd. "Mijn waarheden wijzigen voortdurend. Ik heb al eerder gezegd dat 'Bodies' gelul was. Wie dacht ik wel dat ik was. Toen vond ik het steek houden, nu niet meer. Ik mag toch van idee veranderen, niet? Op de volgende tournee zal ik wellicht de tekst veranderen".

"Het is niet zo dat ik god heb gevonden, maar zij heeft mij misschien gevonden. In het laatste jaar is er precies een sluier gevallen die me een prachtige waarheid heeft onthuld. Negatieve gedachten moet ik wegslaan. Elke minuut, elke dag. Nu ik de veertig nader, moet ik mezelf beter gaan verzorgen. Ik kan voor geluk kiezen, wat een geschenk!".


19-06-2011 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
18-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga liegt over liefdesleven

Lady Gaga liegt over liefdesleven

Klik op de foto om ' Poker Face ' te beluisteren


Een maand nadat Lady Gaga aankondigde dat ze niet meer samen was met Luc Carl (30), hebben de twee besloten om hun relatie een tweede kans te geven. Toch is de excentrieke popvedette niet altijd even eerlijk geweest over haar liefdesleven...

De 'Edge of Glory'-zangeres vertelde vorige maand nog aan een Amerikaanse talkshowhost dat ze 'geen vriendje' had. Nu komt de 25-jarige terug op haar uitspraken en geeft ze toe dat ze de breuk met Carl heeft verzonnen. "Vragen over mijn liefdesleven probeer ik soms te ontlopen, en mijn antwoorden zijn dan niet altijd even eerlijk", vertelt Gaga aan Us Weekly. 

Toch bevestigt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift dat Gaga en Carl wel degelijk eventjes uit elkaar waren. "Ze hadden een beetje ruzie gehad", vertelt een vriend van de zangeres. "Ik denk dat de breuk een week of twee heeft geduurd, maar nu zijn ze opnieuw dolgelukkig met elkaar."


18-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiende Brussels Summer Festival groter en gevarieerder

Tiende 'Brussels Summer Festival' groter en gevarieerder


http://img835.imageshack.us/img835/5765/brusselssummerfestival.jpg


Het 'Brussels Summer Festival' beleeft van vrijdag 12 tot zondag 21 augustus zijn tiende editie. Het festival rond het Paleizenplein breidt uit naar een vierde stek en wordt inhoudelijk nog gevarieerder. Dat heeft de Brusselse schepen voor evenementen Philippe Close bekendgemaakt.

De hoofdmoot van de affiche is muzikaal en wordt ingevuld door onder meer Hooverphonic, Archive, Stromae, Jamie Cullum, De La Soul, Soprano, K'S Choice, Urban Village, Yelle en Balthazar. Fans van Kraftwerk, pioniers van de elektronische muziek, kunnen uitkijken naar een nieuwe ontmoeting met Karl Bartos.
 
Het zomerfestival biedt naast ruim honderd concerten in totaal driehonderd evenementen: tentoonstellingen, films, straattheater tot een stadsbarbecue. Het totale budget bedraagt 1,5 miljoen euro. Met de festivalpass (kostprijs 30 euro) kan de bezoeker alle geprogrammeerde concerten bezoeken en genieten van gratis toegang tot de musea in de buurt: de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Bozar, het MIM, het BELvue Museum en de Coudenberg.
 
Wie enkel de eerste vier dagen van het festival wil meepikken, kan een pass van 20 euro aankopen. Meer info en het volledige programma op www.bsf.be (br.hln)


18-06-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briefwisseling Magritte brengt 320.000 euro op

Briefwisseling Magritte brengt 320.000 euro op
Een briefwisseling tussen de Belgische kunstenaar René Magritte en kunsthandelaar Alexandre Iolas heeft op een veiling in New York 458.500 dollar (320.563 euro) opgebracht. Dat meldt de website van Sotheby's. De briefwisseling dateert van na de oorlog en werd nooit eerder vrijgegeven. Vooraf was de waarde geschat op 150.000 tot 250.000 dollar.


18-06-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lijn zet 60 extra bussen in voor Rock Werchter

De Lijn zet 60 extra bussen in voor Rock Werchter


http://img848.imageshack.us/img848/6324/delijnrockwerchter.jpg


De Lijn Vlaams-Brabant zet tijdens Rock Werchter van 29 juni tot en met 4 juli 60 extra bussen en 175 chauffeurs in om de festivalgangers te vervoeren tussen het station van Leuven en twee locaties in de omgeving van de festivalweide (Achterheidestraat in Werchter en de Wijgmaalsesteenweg in Haacht). Vorig jaar maakten maar liefst 106.000 muziekliefhebbers gebruik van deze festivalbussen.

Omdat dit jaar de campings in Haacht al op woensdag 29 juni de deuren openen, zet De Lijn voor het eerst ook al op die dag extra bussen in. Op woensdag rijden de bussen richting Werchter van 13 tot 22 uur, op de festivaldagen van 9 tot 22 uur. In de omgekeerde richting rijden de bussen op woensdag tot 22 uur, tijdens het festival tot 3 uur 's nachts en op maandag van 8 tot 13 uur. Op vertoon van hun combi- of dagticket kunnen festivalgangers gratis meereizen. Anderen betalen 4 euro voor een biljet heen en terug.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Headliners zijn onder meer The Chemical Brothers en Linkin Park (30/6), Kings of Leon, Arctic Monkeys en The National (1/7), Coldplay en Portishead (2/7) en The Black Eyed Peas, Iron Maiden, Grinderman en de Kaiser Chiefs (3/7).

Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music 0900/260.60 of via de website.


18-06-2011 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael van der Vaart opnieuw getrouwd

Sylvie en Rafael van der Vaart opnieuw getrouwd


http://img135.imageshack.us/img135/5228/sylvieenrafael.jpg


Rafael en Sylvie van der Vaart zijn afgelopen donderdag voor de tweede keer getrouwd. Het stel gaf elkaar het jawoord in Las Vegas. Dat meldt RTL Boulevard. "We renewed our vows in the Vegas Chapel, Yes!!! Love my wife", liet voetballer Rafael direct na het jawoord op Twitter weten.

Raf en Sylvie trouwden op 10 juni 2005 in het Nederlandse Heemskerk. Sylvie liet vorig jaar in een interview nog weten dat ze geen tweede huwelijk nodig had om haar liefde voor Rafael te betuigen.
De 'newlyweds', die in 2006 de trotse ouders werden van zoontje Damian, wonen momenteel in Londen waar Rafael bij Tottenham Hotspur speelt.17-06-2011 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher gaat niet naar Noels trouw

Liam Gallagher gaat niet naar Noels trouw


http://img28.imageshack.us/img28/7641/noelenliamgallagher.jpg


Morgen trouwt Noel Gallagher met Sara McDonald, maar zijn broer Liam zal daar de grote afwezige blijven. Liam blijft erbij dat hij geen invitatie heeft gekregen, hoewel Noel onlangs liet weten dat hij graag zou hebben dat 'de kleine' er bij is.

Noel en Liam hebben elkaar niet meer gesproken sinds de split van Oasis na een laaiende ruzie tussen de twee in Parijs in augustus 2009.

Gevraagd of hij naar het huwelijk gaat, antwoordde Liam aan de Chicago Sun-Times: "Nee, ik heb het druk met optreden in Chicago. Noel blijft er maar over zeuren dat hij niet uitgenodigd was op mijn trouw. Wel, niemand was er behalve Nics moeder (Liams vrouw Nicole Appleton) en mijn moeder. Ik ben zelfs niet uitgenodigd op zijn trouw. Ik blijf in Chicago".


17-06-2011 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Peppers plannen Europese tour buiten België

Red Hot Chili Peppers plannen Europese tour buiten België

Klik op de foto om ' Can't Stop ' te beluisteren

De Red Hot Chili Peppers plannen in het najaar een Europese toernee om hun nieuwe album 'I'm with You' te promoten. Onder andere in Duitsland, Frankrijk en Nederland staan concerten programmeerd. België ontbreekt op de concertlijst. Dat is te zien op de website van de rockband.

De Europese toernee van Kiedis, Flea en co wordt op gang geschoten in Keulen, op 7 oktober. Daarna volgen onder meer Hamburg, Stockholm, Rotterdam, Parijs en Milaan. Madrid is de afsluiter op 17 december. In de loop van de komende weken zullen nog meer concerten aangekondigd worden.
 
'I'm with You' wordt eind augustus uitgebracht. Op 18 juli komt de single 'The Adventures Of Raindance Maggie' uit. De Peppers hebben sinds 2007 niet meer in Europa getoerd. (br.hln)


17-06-2011 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple wil filmen van concerten met iPhone onmogelijk maken

Apple wil filmen van concerten met iPhone onmogelijk maken


http://img220.imageshack.us/img220/8166/concerten.jpg
Peter Frampton in concert, gecapteerd door een iPhone.


Apple wil niet langer dat je met de iPhone concerten en andere grote publieke festiviteiten, zoals sportevenementen, kan filmen. Het computerbedrijf gaat de technologie ontwikkelen die het filmen van live evenementen automatisch onmogelijk maakt. "Een poging om meer geld te verdienen", luidt de kritiek.

Volgens The Times vroeg Apple al anderhalf jaar geleden een patent aan voor dit soort software. Wie op zo'n publieke gebeurtenis, onderhevig aan copyrights, toch zijn smartphone bovenhaalt om te filmen, zal ontmaskerd worden door infraroodsensoren die geïnstalleerd worden in de zaal of het stadion. De sensoren schakelen de opnamefunctie van de iPhone uit, terwijl bellen en sms'en wel mogelijk blijft.

The Times schrijft dat Apple zo de exclusieve rechten van evenementenorganisaties en tv-zenders wil beschermen. Zij zijn vaak het slachtoffer van amateurvideo's op sites als YouTube, waar iedereen de shows gratis kan bekijken. Maar de nieuwe software zou Apple ook in een betere onderhandelingspositie met platenmaatschappijen brengen om hun muziek via iTunes te verkopen.

Hans Eriksson, baas van de Zweedse firma Bambuser, die een app bouwde die livestreaming op het internet toelaat via de iPhone, zegt in The Times: "Apple is verstandig. Ik ga ervanuit dat ze dit niet alleen maar doen als bescherming tegen piraterij. Ze zullen ook wel doorhebben dat er hier een opportuniteit ligt om poen te scheppen."


17-06-2011 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevige mannenrel op chique Ladies' Day op Royal Ascot

Stevige mannenrel op chique Ladies' Day op Royal Ascot


http://img695.imageshack.us/img695/2184/dayhj.jpg


Donderdag was het Ladies' Day op de beroemde paardenrennen van Royal Ascot. Heel wat prominenten lieten hun gezicht annex hoed zien. Helaas kwam het ook tot een stevige schermutseling op het upperclass-feestje. Mannen keurig in het pak gingen met elkaar op de vuist en smeten met tafelpoten en Champagneflessen. De ruzie ontstond blijkbaar rond een jonge blondine.

Zeker vijf heren waren betrokken bij de heftige vechtpartij. Andere genodigden raakten in paniek. Een man met das werd gespot toen hij een tafelpoot naar een man op de grond wierp en een andere kerel greep een Champagnefles van Laurent Perrier (rosé, 110 euro) als wapen in de strijd. Nog een andere werd in een hoofdgreep gehouden. Zeker twee vechtjassen vluchtten het publiek in om te ontsnappen aan de security.

Uiteindelijk werd niemand aangehouden. Eén man liep een diepe hoofdwonde op, een jaap van 5 cm. (br.hln - foto getty)


17-06-2011 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde stunt met roetsjbaan van 502 meter op festival

Roskilde stunt met roetsjbaan van 502 meter op festival


http://img18.imageshack.us/img18/7863/roskilded.jpg


Vorig jaar was het een gigantisch zwembad in het midden van de festivalweide, dit jaar stunt het Deense Roskildefestival met een 502 meter lange glijbaan die bezoekers vanop de camping in 50 seconden en aan 40 per uur dropt in de buurt van het groot podium.


Op de camping van Roskilde wordt momenteel de toren opgetrokken van waaruit je "afzeilt". De constructie bestaat uit 78 containers en wordt 31 meter hoog. Bovenaan worden de avontuurlijke festivalgangers in een harnas gestoken en aan de kabels geklikt waarna ze in een rotvaart naar het festivalterrein roetsjen.


Wie aan de Green Aerial Cableway wil gaan hangen moet daarvoor niet betalen, maar wel tien lege drankblikjes recycleren. Het geld dat Roskilde krijgt voor die gerecycleerde blikjes wordt aan de voedselbank geschonken.


De organisatie van Roskilde geeft elk jaar alle winst die gemaakt wordt weg aan goede doelen. Vorig jaar was dat maar liefst 2,5 miljoen euro. Een derde van dat geld wordt aangewend om armoede in Denemarken zelf te bestrijden.


Het festival vindt dit jaar plaats van 30 juni tot en met 3 juli. 170 groepen treden op, gespreid over zeven podia. Dit jaar zijn Arctic Monkeys, Iron Maiden; Kings of Leon, M.I.A., The Strokes en ondermeer Portishead de headliners. Wie nog kaarten wil moet erg snel zijn (hier kan je ze kopen), gisterenavond maakte het festival bekend dat het de laatste van de 75.000 tickets aan het verkopen was. (br.hln)17-06-2011 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica brengt plaat uit met Lou Reed


Metallica brengt plaat uit met Lou Reed


http://img593.imageshack.us/img593/783/metallicak.jpg


Metalkoningen Metallica hebben een plaat opgenomen met Lou Reed. Wanneer die het licht gaat zien, is niet duidelijk, maar wel zeker is dat het om tien nummers gaat en dat de band daar erg enthousiast over is.

Metallica ontmoette Lou Reed voor het eerst in oktober 2009 bij de 25ste verjaardag van de Rock and Roll Hall of Fame in Madison Square Garden. Er werden toen al plannen gesmeed voor een samenwerking, maar het duurde tot eind 2010 voor daar iets van kwam.

De tien songs werden allemaal opgenomen in de home studio van Metallica in de buurt van San Francisco.  Vorige week werd het laatste nummer ingeblikt. (br.hln)


16-06-2011 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dump haar in een rivier

Briefje vlakbij huis Joss Stone: "Dump haar in een rivier"

Klik op de foto om ' Son of a Preacher Man ' te beluisteren


Speurders hebben in een rood autootje vlakbij het huis van Joss Stone een brief met huiveringwekkende inhoud gevonden. Er stond naar verluidt een gedetailleerd plan in "om haar in een rivier te dumpen". Voorts stonden er op andere briefjes ook nog termen als "overvallen en vermoorden" en "geld in de kluis". Tel daar ook nog het samoeraizwaard, de messen, de hamer, de handschoenen en de bivakmutsen bij, en er bestaat weinig twijfel wat de daders van plan waren.

Stone gebruikt haar omheinde woonst in het Britse Ashill als uitvalsbasis in het geval ze niet in de Verenigde Staten aan het werk is. Het fortuin van de 24-jarige soulzangeres wordt op 24 miljoen euro geschat.

De twee verdachten die gisteren aangehouden werden, komen allebei uit Manchester. Junior Bradshaw (30) en Kevin Liverpool (33) kwamen vandaag al voor de rechter, maar deden enkel hun mond open om hun identiteit te bevestigen. Aan het politieonderzoek werken in totaal twintig agenten mee.

De zangeres stelde haar fans intussen gerust. "Ik bedank iedereen voor hun bezorgdheid, maar ik stel het prima. Ik ga ook gewoon verder met mijn leven, terwijl de politie het onderzoek voert." Haar huis staat momenteel onder politiebewaking.


16-06-2011 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enthousiaste fan stort zich op Jennifer Lopez

Enthousiaste fan stort zich op Jennifer Lopez

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

'On the floor': de enthousiaste fan uit het filmpje nam deze woorden wel heel letterlijk toen hij het podium bestormde en Jennifer Lopez stevig omhelsde.

De Amerikaanse zangeres bracht haar grote hit dinsdagavond voor een volgepakte 'X Factor'-zaal in Parijs. Met haar sensualiteit en talent veroverde ze moeiteloos de harten van het publiek, wat haar zelfs een staande ovatie van de jury opleverde.

'So far so good', tot plots een onbekende in het zwart op Lopez afstormde. De veiligheidsdiensten lieten betijen, en maar goed ook: de onverwachte kennismaking leverde uiteindelijk een hartverwarmend stukje televisie op.

"I love you", stootte de jongeman met trillende stem uit. "I love yoú", riposteerde Jennifer, waarna nog een stevigere knuffel volgde. Geëmotioneerd keerde de dolblije fan naar zijn plek terug. Professioneel afgehandeld, heet zoiets.16-06-2011 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Album dat Lennon vlak voor dood signeerde verkocht voor 27.000 euro

Album dat Lennon vlak voor dood signeerde verkocht voor 27.000 euro


http://img88.imageshack.us/img88/6905/doublefantasy.jpg


Een exemplaar van het album 'Double Fantasy', dat pas was uitgebracht en dat John Lennon signeerde vlak voordat hij werd doodgeschoten, is geveild voor ruim 27.000 euro. Het album was onderdeel van een veiling van popmemorabilia die gisteren in Londen onder de hamer gingen.

Een gitaar die Pete Townshend gebruikte tijdens de Amerikaanse 'Quadrophenia' tournee werd voor 33.000 euro verkocht, de mal waarop Michael Jacksons fedorahoeden werden gemaakt bracht 9.000 euro op en een bassdrum die door Kurt Cobain aan het eind van een concert in 1991 werd vernield bracht nog 8.600 euro op. Iemand had ook ruim 10.000 euro veil voor het muntgroen jasje van T-Rex zanger Marc Bolan

Eind deze week is er een veiling in Los Angeles met onder meer Michael Jacksons roodleren jas uit de video van 'Thriller'. Daarvan wordt verwacht dat het tussen 200.000 en 400.000 euro zal opbrengen.  (br.hln)


15-06-2011 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordaanslag op zangeres Joss Stone vermeden

Moordaanslag op zangeres Joss Stone vermeden

Klik op de foto om ' right to be wrong ' te beluisteren

De politie van Devon heeft gisteren twee mannen uit Manchester gearresteerd die zangeres Josh Stone wilden vermoorden. Dat melden Britse media.


De twee hadden 250 kilometer gereden, van Manchester naar Devon. De politie werd door buren van de zangeres gealarmeerd. In de auto van de verdachten werden wapens, zwaarden, touw en een lijkzak gevonden. Ze hadden ook een plattegrond en luchtfoto van de woning van Joss Stone bij.


"De mannen hadden informatie en spullen die ons doen vermoeden dat ze juffrouw Stone wilden ontvoeren", aldus de politie-inspecteur in The Sun.


De politie werd door buren van Stone gealarmeerd nadat ze de mannen "verdacht" zagen doen in de omgeving van Stones huis in Cullompton, East Devon. Een team van 20 detectives uit Manchester en Devon werkt nu aan de zaak. Joss Stones persoonlijk fortuin wordt op 10 miljoen euro geschat. Ze is een goede vriendin van prins William en Kate Middleton, op wiens huwelijk ze ook was uitgenodigd.


15-06-2011 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Natalie Portman bevallen van zoontje

Natalie Portman bevallen van zoontje


http://img705.imageshack.us/img705/225/portmanbenjaminmillepie.jpg

Natalie Portman is bevallen van een zoontje. Dat meldt People Magazine. Papa van de nieuwe spruit is Portmans verloofde, Benjamin Millepied. Duidelijk een onvergetelijk jaar voor de bevallige actrice: een Oscar, een verloving en een baby. Wie doet straffer in celebland?

Zeven maanden geleden kondigden de Oscarwinnares en de choreograaf van 'Black Swan' aan dat ze een kindje verwachtten en dat ze zich hadden verloofd. "Ik heb mijn privéleven altijd privé willen houden, maar nu wil ik zeggen dat ik onbeschrijfelijk gelukkig en heel dankbaar voor deze ervaring ben", zei Portman toen.

De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van de film 'Black Swan'. Portman vertolkte de hoofdrol in dit balletdrama en kreeg daarvoor een Oscar als beste actrice. De Israëlisch-Amerikaanse (ze werd in Jeruzalem als Natalie Hershlag geboren) werd afgelopen week op de magische 9de juni dertig, Millepied een dag later vierendertig. Het kindje, dat het levenslicht zag op 14 juni, lijkt het perfecte verjaardagscadeau voor het gelukkige paar.

De naam van hun baby is nog niet bekendgemaakt. (br.hln)


15-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweets van Anouk verdwenen

Tweets van Anouk verdwenen


http://imageshack.us/m/15/2787/anouka.jpgOf ze nu moedwillig steeds de aandacht opzocht of de impact van haar tweets niet heeft voorzien, feit blijft dat  de Nederlandse rockzangeres Anouk verreweg de meeste twitterrellen bij onze noorderburen heeft veroorzaakt. Wellicht tijd voor een schone lei, want de tweets van Anouk zijn allemaal verdwenen. Een technisch foutje of opzet?

Alleen een paar zogenaamde retweets, tweets die je van anderen overneemt, blijven overeind in de tijdlijn van Anouks account.

Gisteren nog zorgde de Haagse voor de zoveelste keer voor trammelant, omdat ze bekend had dat ze met een slok op de muziek van Enrique Iglesias wel kon waarderen. Eerder moest concullega Ilse de Lange het met een minder complimenteuze tweet doen: Anouk schreef toen dat ze de muziek van de blondine 'crap' vond.

Maar niet alleen uitspraken over haar vakgenoten - al dan niet positief -  hebben de afgelopen tijd stof doen opwaaien. Eerder dit jaar, in maart èn april, waren het foto's van haar billen die Anouk zonder omhaal op het web plaatste. En tussendoor twitterde ze lustig over naakt de was doen, masturberen in de ochtend en het scheren van haar vagina.

Overigens heeft Anouk nog wel bijna 60.000 volgers. Bijna een jaar geleden verwijderde ze haar hele account, maar daar bekende ze later spijt van te hebben. Ze keerde al snel op volle kracht terug.


15-06-2011 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K's Choice en Zornik op Marktrock

K's Choice en Zornik op Marktrock

Klik op de foto om ' come live the life ' te beluisteren


K's Choice, Zornik, Intergalactic Lovers, Gorki en Arquettes zijn de headliners van de 29ste editie van het Leuvense stadsfestival Marktrock dat dit jaar plaatsvindt op 12, 13 en 14 augustus. Het programma bevat 54 acts, is opnieuw volledig Belgisch en gratis. Met dit jaar ook activiteiten op het Hogeschoolplein is Marktrock net als enkele jaren geleden actief op vijf pleinen in de Leuvense binnenstad.
 
Het epicentrum is en blijft de Oude Markt waar de vermelde topgroepen optreden. Op de Vismarkt wordt het podium bevolkt door aankomend talent en lokale helden zoals Big Bill, Owem ft. Stan Van Samang en Buscemi. Het De Layensplein wordt opnieuw omgetoverd in een "openluchtdiscotheek". Op 13 augustus komen op het Hogeschoolplein meer rustige groepen aan bod zoals Jim Cole, op 14 augustus spelen er covergroepen zoals Cookies & Cream. Op de Grote Markt draaien diverse dj's. De jobbeurs staat even verderop in de Dirk Boutslaan.
 
Sinds de vzw Marktrock begin 2007 in vereffening ging, beleefde het Leuvense stadsfestival enkele moeilijke jaren. Nieuwe organisatoren maakten het festival in 2007 helemaal betalend maar dat bleek geen succes.
 
In 2008 kwam het festival in handen van The Entertainment Group (TEG), dat ondertussen van naam veranderde in De MUZIEK-Makers. Het festival werd weer gratis en volledig Belgisch, reden waarom Sabam dit jaar een van de hoofdsponsors is. Er werden ook tal van nieuwe initiatieven geïntroduceerd zoals dj-sets, bal populaire, talentenjacht, jobbeurs enz. De afgelopen twee jaar daagden in totaal telkens zo'n 90.000 bezoekers op.(br.hln)
15-06-2011 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renovatie maakt van Sportpaleis moderne muziektempel

Renovatie maakt van Sportpaleis moderne muziektempel


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sportpaleis.jpg

Met een grondige renovatie van de binnenkant kiest het Antwerps Sportpaleis definitief voor een toekomst als muziektempel. Het balkon wordt een pak comfortabeler dan het vorige, dat nog erg steil gebouwd was voor een goed zicht op de voormalige wielerpiste. De capaciteit van het Sportpaleis wordt dankzij de ingrepen opgevoerd van 18.400 naar 23.359 zitjes. Het project werd vanmiddag voorgesteld in de aanpalende Lotto Arena.


De renovatie komt er omdat in 2013 de milieuvergunning van het Sportpaleis afloopt. Om aan alle moderne normen van veiligheid en comfort te voldoen, was een vernieuwing onvermijdelijk. Vorig jaar werd al een nieuw dak geplaatst. De komende drie jaren zal het Sportpaleis tijdens de zomerperiode gesloten blijven om telkens een fase van de werken af te krijgen. Aan het totale project hangt een kostenplaatje van 20 miljoen euro, waarvan de provincie als erfpachtgever de helft betaalt.
 

Deze zomer pakt het Sportpaleis alvast het balkon aan. De volledig nieuwe constructie zal heel wat minder steil zijn en bredere doorgangen en circulatiemogelijkheden hebben. Ook aan de buitenkant verandert er al heel wat, met het plaatsen van nieuwe noodtrappen. Door deze laatste achter en onder elkaar te plaatsen krijgen de zijgevels een sterk ritmisch karakter.
 

In 2012 en 2013 volgen nog onder meer de vervanging van de gelijkvloerse mobiele tribunes door betonconstructies en bijkomende en eenvoudigere toegangswegen naar tribunes en middenplein. Er komen ook (meer) plaatsen voor rolstoelgebruikers en mensen met een visuele of auditieve beperking.


14-06-2011 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling over Rock Werchter

Tentoonstelling over Rock Werchter


http://img560.imageshack.us/img560/9369/rockwerchter.jpg

In cultuurhuis "de Jack-Op" in de Amerstraat in Werchter loopt van 15 juni tot 18 september een tentoonstelling over de geschiedenis van Rock Werchter. Het gaat om een voorlopige opstelling die vanaf volgend jaar een permanent en grootser karakter zal krijgen.

Rock Werchter X, zoals het project heet, is een initiatief van de gemeente Rotselaar, Rock Werchter en de provincie Vlaams-Brabant. Aan de hand van foto's, affiches, statistieken en anekdotes biedt de tentoonstelling een geanimeerd overzicht van de geschiedenis van het festival. Bezoekers kunnen er herinneringen ophalen over de edities die zij in het verleden bezochten.
 
Voor de definitieve expo zijn de initiatiefnemers overigens nog op zoek naar affiches van een aantal jaargangen en ander interessant materiaal. Wie dergelijke zaken in zijn bezit heeft, kan contact opnemen met info@rockwerchterx.be. Wie materiaal kan bezorgen dat in de tentoonstelling gebruikt wordt, krijgt een combiticket voor Rock Werchter 2012.
 
De tentoonstelling is deze zomer met uitzondering van maandag en dinsdag elke dag toegankelijk van 14 tot 18 uur. Tijdens het festival en TW Classic gaan de deuren al om 10 uur open.


14-06-2011 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters hebben gisteravond de 42ste editie van Pinkpop afgesloten

Foo Fighters hebben gisteravond de 42ste editie van Pinkpop afgesloten

Klik op de foto om ' Walk ' te beluisteren


Foo Fighters hebben gisteravond de 42ste editie van Pinkpop afgesloten met een knaller van formaat. Dave Grohl en co walsten iedereen vanaf de eerste noot plat en degradeerden de overige bands op de affiche meteen tot figuranten. Hetzelfde lot lijkt ook de andere headliners van Pukkelpop dit jaar -Foo Fighters is headliner op de eerste festivaldag- beschoren, want om Foo Fighters te overtreffen zullen ze nog veel boterhammen mogen eten. Op Foo Fighters staat deze zomer geen maat.


14-06-2011 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarence Clemons geveld door beroerte

Clarence Clemons geveld door beroerte

Klik op de foto om hem te beluisteren


Saxofonist Clarence Clemons is zondag getroffen door een beroerte. Hoe het met de 69-jarige Amerikaanse saxofonist gaat, is nog onduidelijk. Clemons is vooral bekend als The Big Man in Bruce Springsteens E Street Band. Clemons sukkelde de laatste jaren vaker met zijn gezondheid.

Zo werd hij geopereerd aan zijn knie en moest hij in een rolstoel optreden. De laatste tijd leek het beter met hem te gaan. Vorige maand trad hij nog samen met Lady Gaga op in de finale van 'American Idol'.


14-06-2011 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Macdonald, Lady Linn en Hannelore Bedert op Dranouter

Amy Macdonald, Lady Linn en Hannelore Bedert op Dranouter

Klik op de foto om ' Mr Rock & Roll ' van Amy Macdonald te beluisteren

Amy Macdonald, Lady Linn and her Magnificent Seven en Hannelore Bedert vervoegen de affiche van de 37ste editie van het Dranouter Festival dat plaatsvindt van 4 tot en met 7 augustus. Dat meldt de organisatie vandaag in een persbericht.

Eerder raakte al bekend dat onder meer Ben Harper, The Magic Numbers, Rodrigo y Gabriela, Arsenal, Milow en Salvatore Adamo komen optreden.
 
Op het programma van Dranouter staat ook weer een groep aanstormende namen, zoals Gabby Young and The Other Animals! , Moddi, Nathaniel Ratliff, Jono MC Cleery, Eli Paperboy Reed, The Urban Voodoo Machine en The Hoquets.
 
De festivaldagen worden zoals steeds beëindigd met een opzwepend feestje in de Palace of Kringtent, waar onder meer DJ Zaki, Les Voisins d'à Coté, DJ 6 Meets Biaz en Scratchy Sounds komen draaien.


14-06-2011 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeveer 20 aanhoudingen op Pinkpop

Ongeveer 20 aanhoudingen op Pinkpop


http://img38.imageshack.us/img38/2053/pinkpop.jpgDe politie heeft tot nog toe 21 mensen aangehouden op het Nederlandse festival Pinkpop. Het ging daarbij om drugsbezit, openbare dronkenschap, vernielingen en mishandeling. De woordvoerder van de politie spreekt van een erg laag aantal in verhouding tot de grote mensenmassa's op het festivalterrein.
 
Geen 'levensgevaarlijke' pillen
Volgens de woordvoerder verloopt Pinkpop op rolletjes. Tijdens het evenement zijn geen xtc-tabletten aangetroffen die de levensgevaarlijke stof PMMA bevatten. Justitie had daar namelijk eerder voor gewaarschuwd.
 
Vandaag is laatste dag van de 42ste editie van het driedaagse muziekfestival.


13-06-2011 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasabian probeert nieuwe nummers uit op Isle of Wight

Kasabian probeert nieuwe nummers uit op Isle of Wight

Klik op de foto om ' Where Did All the Love Go ' te beluisteren


De Britse band Kasabian - die tweemaal headliner was op een rockfestival gedurende het voorbije weekend - gaf het publiek tijdens  het Isle of Wight-festival al twee voorsmaakjes van hun nieuwe, in september te verschijnen album 'Velociraptor!'. Naast het titelnummer werd ook de song 'Switchblade Smiles' voor de leeuwen gegooid. afsluiten deed Kasabian uiteraard met het anthem 'Fire', de legendarische hit van de band.

Vóór Kasabian hadden onder meer Beady Eye, Kings of Leon en Foo Fighters al het mooie weer gemaakt op het Britse muziekfestival dat heel wat namen deelt met 'ons' Rock Werchter. (tw)

Kasabian speelt op zondag 3 juli op de Main Stage van Rock Werchter.


13-06-2011 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Improvisatietalent dat Dannii Minogue doet wenen internethit

Improvisatietalent dat Dannii Minogue doet wenen internethit

Klik op de foto om hem te beluisteren

Een 16-jarige deelnemer aan de talentenjacht 'Australia's Got Talent' heeft jurylid Dannii Minoque tot tranen toe bewogen tijdens zijn eerste auditie voor het programma. Pianist Chooka Parker is autodidact, en zegt zijn melodieën gewoon ter plaatse te verzinnen. Het filmpje van zijn deelname is inmiddels een flinke internethit.


Parker heeft nooit pianoles gehad, maar heeft ooit wel anderhalf jaar klarinetles gevolgd. De jongen woont in Red Lion, 165 kilometer van Melbourne. Zijn gezin heeft tv noch internetaansluiting, dus houdt Chooka zich bezig met pianospelen, meldt de Sunday Herald Sun.


De jongen groeide wel op in een muzikale familie, aangezien zijn vader drumt. Chooka wou eigenlijk bongo's, maar zijn vader besloot hem een keyboard te kopen - misschien omdat je dat stiller kan zetten. Toen hij elf was, leerde Chooka Mozart kennen. Daardoor werd hij gek op klassieke muziek en de piano.


De knul heette aanvankelijk trouwens niet echt Chooka, een naam die verwijst naar kippen. Hij kreeg die bijnaam op zijn elfde, en liet zijn geboortenaam Ethan uiteindelijk veranderen. "Toen ik elf jaar was, wou ik eigenlijk kippenkweker worden. Een vrouw noemde me Chooka, en dat bleef dus hangen," luidt het.


Chooka blijft verknocht aan het buitenleven. Op de vraag wat hij met het prijzengeld zou doen indien hij zou winnen, antwoordde hij dat hij een woonboot zou kopen om mee te varen op de Murrayrivier. "Om piano in te spelen en symfonieën te schrijven."


13-06-2011 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa Middleton is weer single

Pippa Middleton is weer single


http://img695.imageshack.us/img695/7728/pippamiddleton.jpg


Hét gerucht in de Britse zondagskranten is dat Pippa Middleton terug single zou zijn. Ze zou gebroken hebben met haar vriend Alex Loudon, ex-cricketspeler voor de Britse nationale ploeg.

Sinds haar oudere zus trouwde met prins William, waarop Pippa als bruidsmeisje de show stal, is de 27-jarige evenementenorganisatrice de meest begeerde vrouw van Groot-Brittannië. Sindsdien is Pippa (27) met een veel andere mannen gefotografeerd.

Onder hen haar ex-lief en goede vriend George Percy, met wie ze op reis ging naar Spanje en Frankrijk en voor wiens bedrijf ze binnenkort gaat werken. Misschien is dat de reden waarom het spaak liep met de 30-jarige makelaar Loudon. Nochtans werd kort na de trouw van Kate gespeculeerd dat Pippa verloofd was met Loudon. Volgens vrienden van Loudon is hun relatie voorbij. Dat meldt de Sunday Times.13-06-2011 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negen aanhoudingen tijdens Pinkpop

Negen aanhoudingen tijdens Pinkpop


http://img38.imageshack.us/img38/2053/pinkpop.jpg


De politie heeft tot nog toe negen mensen aangehouden op het Nederlandse festival Pinkpop. Het ging daarbij om drugsbezit, openbare dronkenschap, mishandeling en vernieling.
 
De woordvoerder sprak van "een rustig en zeer gemoedelijk festival in een goede sfeer". De politie roept de muziekliefhebbers wel op geen waardevolle spullen in de tent achter te laten. De politie verspreidt tips op Twitter.


12-06-2011 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaar zonder regering: Daan neemt song op voor Bart De Wever

Jaar zonder regering: Daan neemt song op voor Bart De Wever

Klik op de foto om ' Jouw land is niet mijn land. ' te beluisteren


Morgen, maandag, is het precies een jaar geleden dat we naar de stembus trokken. Maar een nieuwe regering hebben we nog (lang) niet. De krant De Standaard vroeg een aantal mensen een persoonlijke brief te schrijven aan Elio Di Rupo of Bart De Wever.

Daan Stuyven schreef geen brief, maar een song. Een vriend van Daan, oorlogsreporter en cameraman Daniel Demoustier, filmde de opnames en maakte er een videoclip van. 'Jouw land is niet mijn land. Want jouw land is een landmijn' werd een pompende protestsong waarvan Bart De Wever zich wel eens zou kunnen verslikken in zijn frikandel.  (br.hln)


12-06-2011 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsnorm problematisch voor dancefestivals

"Geluidsnorm problematisch voor dancefestivals"


http://img838.imageshack.us/img838/747/dancefestivals.jpg


De aanpassingen aan de geluidsnorm zijn een aanzienlijke stap in de goede richting, maar er rijst een groot probleem voor dancefestivals. Dat zegt Serge Platel van de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen (FMiV), die onder meer Rock Werchter en Pukkelpop vertegenwoordigt. De veelbesproken decibellimiet van 100 dB(A) voor festivals en concerten wordt ingevoerd, zij het vanaf 2012 en dan nog met een overgangsjaar.
 
"Het gaat om een goede regeling voor pop- en rockmuziek," stelt Platel, "maar er rijst een groot probleem voor dancefestivals, die de laatste jaren enorm aan populariteit hebben gewonnen."
 
De adder onder het gras is de meting van het geluid over een tijdspanne van een uur. Daardoor kunnen rockbands in de praktijk op 102 decibel spelen, omdat er regelmatig pauzes tussen de nummers vallen. Bij dancemuziek worden de tracks echter aan elkaar gemixt en vallen er geen stiltes. "Festivals met elektronische muziek als Tomorrowland zullen dus een reëel volume van 100 decibel moeten aanhouden, veel te laag voor een intense beleving van de muziek", besluit Platel. (br.hln)


11-06-2011 om 11:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is feest: muzikant Jack White gaat scheiden

't Is feest: muzikant Jack White gaat scheiden

http://img199.imageshack.us/img199/8773/jackwhitekarenelson.jpgRocker Jack White en zangeres annex model Karen Elson vieren hun zesde huwelijksverjaardag op een wel erg ongewone manier: het koppel heeft namelijk besloten om uit elkaar te gaan en geven daarom een spetterende fuif om de scheiding in te zetten.

"Karen en Jack hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden", vertelt hun woordvoerder. Toch blijven ze goede vrienden en kiezen ze voor co-ouderschap.

Net zoals hun trouwpartij, willen ze dus ook van hun echtscheiding één groot feest maken. Daarom geven ze vanavond een heuse knalparty in Nashville, waar ze samen met vrienden en familie hun scheiding zullen vieren.

Volgens de uitnodigingen die het koppel verstuurde, zal er tijdens het feestje gedanst worden, herinneringen worden bovengehaald en privéfoto's worden getoond. Als kers op de taart zullen de genodigden rijkelijk voorzien worden van de nodige alcohol. "Het feest is enkel en alleen voor onze beste vrienden en familieleden. Zonder uitnodiging kom je er niet in", luidt het.

Jack en Karen trouwden zes jaar geleden in Brazilië. Samen hebben ze twee kinderen: Scarlett en Henry Lee.


11-06-2011 om 11:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George: Was ik maar 20 jaar eerder gestopt met drank en drugs

Boy George: Was ik maar 20 jaar eerder gestopt met drank en drugs

Klik op de foto om ' The Crying Game ' te beluisteren

Twee jaar is Boy George nu clean en nuchter, onlangs doofde hij ook zijn laatste sigaret. Nu slaat de 49-jarige zanger zich voor de kop: "Had ik dat twintig jaar geleden maar gedaan".

"Was ik maar samen met Madonna gaan joggen toen ze me dat twintig jaar geleden voorstelde. Ik zei altijd: 'Ik loop enkel als ik achternagezeten word'. Maar nu snap ik het. Ik wilde er wel mee stoppen, ook met al de zelfmedicatie. Ik herinner dat ik me voornam dat ik zou veranderen als ik veertig werd, maar er veranderde niets. Het werd alleen maar erger", bekent George in een interview met de Daily Mail.


Nu beseft de voormalige zanger van Culture Club, die gisteren het Isle of Wight Festival inluidde, dat zijn gedrag zelfdestructief was. Zijn tumultueuze privé-leven zorgde er ook voor dat hij in de cel belandde. In oktober 2005 werd hij in New York gearresteerd wegens bezit van cocaïne en het valselijk melden van een inbraak. Hij kreeg toen vijf dagen gemeenschapsdienst. In december 2008 werd hij veroordeeld voor het vastketenen van een mannelijke escort. Hij moest toen vier maanden in de cel.


"Die rechtszaak heeft me wakker geschud. Het duurde een jaar voor die zaak voor de rechter kwam, dus had ik ruimschoots de tijd om stil te staan bij wat er gaande was in mijn leven. De avond voor mijn veroordeling luisterde ik met mijn moeder (die terminaal ziek was, nvdr) naar het nummer 'Hope There's Someone' van Anthony and The Johnsons en ze begon te huilen. 'Mams, het komt wel goed met me, maak je maar geen zorgen, ik sla er me wel door', heb ik toen gezegd. Je bent dat verschuldigd aan de mensen die van je houden, want zij hebben meer angst dan jijzelf. Ik hield me staande door mezelf in te prenten dat de persoon die veroordeeld werd en naar de gevangenis moest niet ik was, maar de persoon die ik maanden voordien was geweest. Ik moest tegen mezelf zeggen 'die persoon is niet meer wie je nu bent'".11-06-2011 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney gaat voor derde keer trouwen

Britney gaat voor derde keer trouwen

http://img163.imageshack.us/img163/1682/britneyspearsjasontrawiw.jpg


Britney Spears zou op haar 29ste al voor de derde keer in het huwelijksbootje stappen. Ditmaal met Jason Trawick, haar tien jaar oudere vriend en tot voor kort ook haar manager. Het huwelijk zou op Hawaii worden gesloten na afloop van Britney's wereldtoernee.

Met een gedicht en een rozentapijt in hun appartement in Los Angeles zou Jason de popster ten huwelijk hebben gevraagd. De kamer was verlicht met kaarsen. Britney kreeg een diamanten ring in de vorm van een bloem. "Britney wil nog een kind, maar ze wil getrouwd zijn voordat ze zwanger wordt", zegt een bron in de Britse krant 'The Sun'. Britney was eerder getrouwd met Kevin Federline, de vader van haar twee kinderen Sean Preston en Jayden James, en heel even met Jason Alexander. Dat huwelijk werd al na 55 uur geannuleerd.


10-06-2011 om 10:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcoholvrije hotelkamers voor Amy Winehouse op tournee

Alcoholvrije hotelkamers voor Amy Winehouse op tournee

Klik op de foto om ' Will You Still Love Me Tomorrow ' te beluisteren

Tijdens haar Europese tournee mag Amy Winehouse geen druppel alcohol aanraken. Haar management heeft het hotel in Belgrado, waar ze op 18 juni de tournee aftrapt, ingepeperd dat alle alcoholische drankjes uit de kamers van Winehouse en haar entourage moeten verwijderd worden. Er mag ook geen drank in de kamers geleverd worden door room service. Hetzelfde geldt voor de andere hotels op de twaalfdaagse tournee.

Eerder deze week liet Winehouse zich nog eens goed vollopen op het terras van een Londense pub, vier dagen nadat ze de deur van ontwenningskliniek The Priory achter zich had dichtgetrokken.09-06-2011 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden te bedelen tijdens de Gentse Feesten

Verboden te bedelen tijdens de Gentse Feesten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gentse-feesten-2010.jpg?t=1279405761


Bedelen tijdens de Gentse Feesten wordt dit jaar verboden. Wie toch hinderlijk en agressief bedelt, riskeert een boete van 120 euro. Dat staat in het nieuwe politiereglement op bedelarij. Het schepencollege van Gent gaf vandaag de goedkeuring, maar de gemeenteraad moet eind juni nog het fiat geven.

"Omdat het aantal processen-verbaal over verstoring van de openbare orde door bedelarij het voorbije jaar steeg tot 149 feiten was er nood aan een nieuw politiereglement", aldus burgemeester Daniël Termont. "Voor alle duidelijkheid, het ging alleen om feiten van effectieve verstoring van de openbare orde of aantasting van het veiligheidsgevoel."
 

Passief bedelen is niet verboden, maar exploitatie van bedelarij is strafbaar op basis van federale wetgeving. Agressief bedelen, onder meer door het opdringerig aanklampen van voorbijgangers, kan bestraft worden met een administratieve geldboete van 120 euro. Trottoirs of doorgangen mogen niet geblokkeerd worden en ook het inzetten van dieren mag niet. Bedelen op de rijbaan of bij bestuurders of passagiers kan ook niet meer. Tijdens de Gentse Feesten wordt bedelen helemaal verboden binnen de feestenzone, volgens de stad om de vlotte doorstroming van de mensenmassa te vrijwaren.


09-06-2011 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers van Pinkpop gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc

Bezoekers van Pinkpop gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc


http://img38.imageshack.us/img38/2053/pinkpop.jpgHet Openbaar Ministerie in het Nederlandse Maastricht waarschuwt bezoekers van het muziekfestival Pinkpop voor xtc-tabletten die de gevaarlijke stof PMMA bevatten. Sinds november zijn in Zuid-Limburg drie mensen overleden na het gebruik van deze PMMA-houdende pillen.
 
Volgens het OM gaat het om bruin- of crèmekleurige xtc-pillen met als logo een klavertje drie met stengel. "Er werden nog geen pillen met dit uiterlijk aangetroffen waar geen PMMA inzat", laat het OM weten. "Daarmee is echter geenszins gezegd dat het middel niet ook in xtc-pillen met andere kleur of logo kan voorkomen."
 
In xtc zit over het algemeen de werkzame stof MDMA. PMMA werkt langzamer, waardoor gebruikers het effect pas later merken en wellicht meer van het middel innemen. In tegenstelling tot MDMA liggen de waarden van een werkzame dosis en een dodelijke overdosering relatief dicht bij elkaar. Daardoor kan de inname van extra pillen dodelijk aflopen, aldus het OM. (br.hln)


09-06-2011 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag laatste show Oceans of Sadness:

Zaterdag laatste show Oceans of Sadness

Klik op de foto om ' So Close ' te beluisteren

Zaterdagavond is het na vijftien jaar en vijf cd's gedaan met de Belgische metalband Oceans of Sadness. De eigenzinnige groep geeft in thuisbasis Dessel een laatste optreden vooraleer er - in alle vriendschap - de brui aan te geven. En stevig in de drank te vliegen, zegt frontman Tijs Vanneste.

Oceans of Sadness heeft al heel wat watertjes doorzwommen. De Kempenaars speelden vijf keer op Graspop, openden voor grote namen als Within Temptation en Dimmu Borgir, en speelden vorig jaar zelfs op het ProgPowerfestival in het Amerikaanse Atlanta.

Toch geen zenuwen voor het laatste optreden?
"Nee, ik heb echt keiveel goesting, wij allemaal! We gaan nog een laatste keer repeteren, en we hebben een aantal nummers erbij gesleurd die we al jaren niet meer gespeeld hebben."

De beslissing om te stoppen leek er zo plots te komen. Halverwege december kondigde je nog zes nieuwe nummers aan op je Facebookpagina, en eind februari kwam de mededeling dat jullie ermee kapten. Is er in die 2,5 maanden dan zoveel gebeurd?
"Nee. We waren eigenlijk bezig aan ons voorlaatste nummer voor de cd, en we waren vaag van plan om in de zomer te gaan opnemen. Opeens hadden we het gevoel dat de uitdaging weg was, dat het wat te gemakkelijk werd en dat we geen moeite meer hoefden te doen. Dan hebben we eens samengezeten om af te spreken wat we nog wilden. We zijn in september naar Amerika geweest (naar het ProgPowerfestival, red), wat heel succesvol was en een uitstekende afsluiter... Eigenlijk vinden we de laatste cd 'The Arrogance of Ignorance' nog altijd keigoed, en we merkten dat we qua genre wat aan het opschuiven waren. Toen hebben we samen beslist om er een streep onder te trekken. Daarna beginnen we misschien met iets nieuw, we zien wel wat er gebeurt."

De split komt er dus om puur muzikale redenen?
"Ja, we zijn ondertussen ook al dertigers, en hebben ook veel minder tijd om ermee bezig te zijn. Als je dan ergens tijd insteekt, moet het iets zijn waar je nog duizend procent achterstaat. Wij heben atijd gezegd dat we met Oceans of Sadness zouden stoppen wanneer het routine zou worden. We hebben het nooit gedaan voor het succes, maar moesten ons er goed bij voelen. In onze jonge jaren waren er ook veel groepen die van stijl veranderden. Daar waren we vaak heel erg door teleurgesteld, dus dat moeten we nu zelf ook niet gaan doen."

Jullie hebben op heel wat grote festivals gespeeld, en samengewerkt met grote namen. Wat zijn je hoogtepunten van 15 jaar Oceans of Sadness?
"Goh, voor mij persoonlijk zijn dat alle albums die we gemaakt hebben. En dan vooral dat we 15 jaar aan een stuk, buiten een paar bezettingswisselingen die in alle vriendschap verliepen, nooit anders zijn gaan denken. Voor mij is het grote hoogtepunt dat we het als 'suskes' van een boerendorp als Dessel zo ver hebben kunnen schoppen. Alles was eigenlijk een hoogtepunt, en wij zijn nooit een groep geweest die zich bezighield met terugkijken. We keken altijd vooruit."

Je hebt dan waarschijnlijk nergens spijt van? Dingen waarvan je denkt: "Wat als?"
"Nee, want we hebben al jaren geleden beseft dat je, als je het als metalband wil maken, je je leven daarvoor moet opofferen. Je moet dan vijf, zes of zeven maanden per jaar touren om amper te overleven, en onze levens zijn hier. We hebben dus al lang geleden besloten om daar niet in mee te draaien, maar gewoon altijd muziek te blijven maken."

En nu? Een zwart gat?
"Neeneenee. We gaan dit afsluiten in schoonheid, en wat er dan gebeurt, is nog onzeker. Ieder van ons zal zeker muziek blijven spelen, daar durf ik gif op innemen. Wanneer, welk genre en wie nog gaat samenspelen, is nog een vraagteken. We concentreren ons nu gewoon op dit laatste optreden. Tijdens de zomer laten we alles bezinken, en daarna zien we wel."

Dat klinkt alsof jullie toch nog gaan samenwerken?
"Ik wil sowieso nog veel muziek maken. Of dat nu samen is of apart, is voor ons van minder belang. Het is afwachten welke kant iedereen opwil, en of we op dezelfde lijn zitten."

Vrijdag rond middernacht is het dus gedaan met Oceans of Sadness. Ga je een traan wegpinken?
(lacht) "Ik denk dat ik er eerder een halve liter op ga drinken, en dat iederéén veel pinten gaat pakken en er een serieus feestje van gaat maken! Nu, ik denk wel dat de meesten van ons nog wel een klop gaan krijgen van het besef dat het gedaan is. Nu zijn we naar dat laatste optreden aan het toeleven, en we gaan nog eens alles geven. En dan serieus feesten! En nodig jullie lezers allemaal maar uit om mee te komen vieren!"

Het optreden gaat door in een tent voor jeugdcentrum Spin in Dessel. De deuren gaan open om 19.30 uur, en voorprogramma Thurisaz start om 20.30 uur. Oceans of Sadness speelt om 22.00 uur, en na het optreden is er nog een afterparty. De toegangsprijs bedraagt vijf euro. (br.hln)


09-06-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nicole Kidman post eerste YouTube voor fans

 Nicole Kidman post eerste YouTube voor fans

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Je zou denken dat ze, met al haar camera-ervaring, helemaal niet bang is van een kleine boodschap op YouTube. Maar de Aussie actrice, Nicole Kidman, moest blijkbaar toch een drempel over. "Ik ben wat verlegen", zegt ze zelf.

Het filmpje werd geschoten op de laatste draaidag van haar meest recente prent, 'Hemingway and Gellhorn', waarvan de opnames in San Francisco plaatsvonden. Haar medespelers zijn onder anderen Clive Owen en Robert Duvall.

In de video bedankt ze haar fans voor alle steun die ze van hen mag genieten. We moeten ons wel niet meteen aan een waterval van amateurfilmpjes van Kidmans kant verwachten. "Dit is de eerste van een paar video's, ik ga er nu ook weer niet een heleboel posten want ik ben wat verlegen. Maar toch wou ik iedereen bedanken. Op een fantastisch 2011", klinkt het.

Ook zij zit, in navolging van een rist andere Hollywoodsterren, nu wel degelijk op de trein van de sociaalnetwerksites en de self-marketing die daarbij hoort. Dat houdt ook risico's in. Collega-actrice en -Oscarwinnares, Gwyneth Paltrow, zit nog maar een week op Twitter en op Facebook en ze krijgt al de wind van voren van haar volgers voor haar 'paternalistische stijl'. Kunnen we meteen gokken wie ten huize Chris Martin de broek draagt.09-06-2011 om 12:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg schrijft Groot Dictee der Nederlandse Taal

Arnon Grunberg schrijft Groot Dictee der Nederlandse Taal


http://img713.imageshack.us/img713/7555/arnongrunberg.jpg


Schrijver Arnon Grunberg schrijft dit jaar het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Dat meldt de Nederlandse Volkskrant, een van de organisatoren van de jaarlijkse taalwedstrijd.

De 22ste editie vindt plaats op woensdag 14 december in het gebouw van de Nederlandse Eerste Kamer. Grunberg debuteerde met het boek 'Blauwe Maandagen' en is ook columnist.

Aan het jaarlijkse dictee nemen zowel Vlamingen als Nederlanders deel. Vorig jaar nam Tommy Wieringa het dictee voor zijn rekening. (br.hln)


09-06-2011 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Emma Watson écht de unief verliet

Waarom Emma Watson écht de unief verliet


http://img508.imageshack.us/img508/7443/emmawatsonxn.jpg

Toen Emma Watson in april besliste om haar studies aan de universiteit van Brown op te geven, ging het gerucht de ronde dat pestkoppen haar hadden weggejaagd. Maar nu heeft ze tijdens een openhartig interview de echte reden achter haar vertrek bekendgemaakt.

"Ik was zo verdrietig toen iedereen ging vertellen dat ik op Brown was weggepest", vertelt Watson aan de Sunday Times Style Magazine. "Het sloeg gewoon nergens op. Het was net het tegenovergestelde want er zitten helemaal geen pestkoppen op Brown."

"Ze hebben me op de campus nooit om een handtekening gevraagd. Ik gaf ooit een feestje voor zo'n honderdtal studenten en er was niet één student die achteraf een foto op Facebook plaatste. Ook al zouden ze grapjes maken en 'Wingardium leviosa' of 'tien punten voor Gryffindor' roepen, zou ik mij daar helemaal niets van aantrekken. Ik moet hier dankzij al die media-aandacht al sinds mijn negende mee leven. Het zou maar zielig zijn als ik niet eens mijn mannetje kan staan op de universiteit. Ik heb al veel ergere dingen meegemaakt dan een paar paljassen die me uitlachen."

Maar waarom stopte ze dan met haar studies? "Ik zat in een ontkenningsfase", legt Emma uit. "Ik wilde doen alsof ik helemaal niet zo beroemd was als iedereen dacht. Ik wilde een zo normaal mogelijk leven leiden, maar nu besef ik dat ik met mijn sterrenstatus moet leven. Ik sta nu eenmaal in de schijnwerpers en dat moet ik maar aanvaarden."

Niet enkel haar studententijd, maar ook haar liefdesleven lijdt onder haar bekendheid. Volgens de 'Harry Potter'-ster kan ze door haar imago geen enkele man versieren:  "Ik vraag mijn vrienden altijd: 'Waarom heeft X me nog niet gebeld? Waarom word ik nooit versierd?' Zij zeggen dan dat mannen waarschijnlijk geïntimideerd zijn door mijn bekendheid."

"Volgens mij worden ze afgeschrikt door die 'muur van bekendheid' die rond me staat en het hele mediacircus dat erbij komt te kijken. Toch kan ik maar moeilijk geloven dat dit intimiderend kan zijn", besluit Watson.


08-06-2011 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink regelt al afspraakjes voor haar pasgeboren dochter

Pink regelt al afspraakjes voor haar pasgeboren dochter


http://img101.imageshack.us/img101/1673/pinkhi.jpg


Het eerste kindje van Pink (31) is nog maar een week oud, maar de zangeres is toch al bezig met het maken van speelafspraakjes. Ze hoopt dat het toekomstige zoontje van Alyssa Milano goeie vriendjes zal worden met haar dochtertje Willow.

In een twitterbericht aan Alyssa Milano, schreef Pink het volgende: "Geniet van dit wonder, meid. Ik ben zo blij voor jou. Het plannen van speelafspraakjes is net zo leuk als vroeger het plannen van barbecues."

Bovendien ziet het ernaar uit dat Pinks dochter binnenkort nog wat extra speelkameraadjes zal krijgen. De 38-jarige Alyssa Milano heeft namelijk zo hard genoten van haar eerste zwangerschap, dat ze zo vlug mogelijk een tweede kindje wil. "Je zal me in de komende jaren waarschijnlijk vaker zwanger zien dan niet", zei de actrice onlangs.

Alyssa's eerste baby wordt dit najaar verwacht, maar we weten nu al dat het een jongetje zal worden. "Ik ben echt slecht in het bewaren van geheimen", tweette ze. "David en ik zijn dan ook opgetogen dat we kunnen vertellen dat we een jongetje verwachten. We kunnen niet wachten om hem te ontmoeten. Jongensnamen, iemand?" (br.hln)


08-06-2011 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Arquette buitengegooid op concert Prince

David Arquette buitengegooid op concert Prince


http://img855.imageshack.us/img855/5724/davidarquette.jpg


David Arquette is buitengegooid op een van de 'Welcome 2 America'- concerten van Prince in Los Angeles. De acteur had een discussie met de security en werd prompt aan de deur gezet. Een jongen had een foto genomen van de zanger terwijl dat eigenlijk verboden was en kreeg het aan de stok met de beveiliging. De acteur had ook zijn gsm in de hand en werd aangemaand om alle foto's te wissen.

Arquette wees de security erop dat Prince net had gezegd dat hij zijn hits ging brengen en dat iedereen zijn gsm mocht pakken. "Ik heb enkel foto's genomen toen Prince zei dat het mocht, maar de jongen naast mij had er daarna nog enkele genomen. Omdat ik mijn gsm nog vasthad, moest ik alles wissen van de beveiliging", aldus de acteur. "Toen ik weigerde omdat ik niets verkeerd had gedaan, werd ik gewoon aan de deur gezet."

Arquette is niet de eerste celeb die weggestuurd wordt op een concert van Prince. Kim Kardashian werd een tijdje geleden door de zanger zelf van het podium gestuurd in New York. Prince had haar uitgenodigd om op het podium te dansen, maar Kardashian was zo zenuwachtig dat ze er niets van bakte.


08-06-2011 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears op 8 oktober in het Sportpaleis

Britney Spears op 8 oktober in het Sportpaleis

Klik op de foto om ' Till The World Ends ' te beluisteren


Britney Spears (29) komt, twee jaar na haar laatste passage, opnieuw naar ons land. Op zaterdag 8 oktober strijkt de Amerikaanse zangeres met haar 'Femme Fatale' tournee neer in het Sportpaleis in Antwerpen.

Britney Spears verkocht wereldwijd bijna 70 miljoen albums. In 1999 brak ze door met de single en het album 'Baby one more time'. 'Femme Fatale' is Britney's zevende studio-album en single 'Hold It Against Me' scoorde hoog in de hitlijsten.

De ticketverkoop voor het concert start nu vrijdag 10 juni om 9 uur via goformusic of het nummer 0900 2 60 60. Tickets kosten 57, 67 of 84 euro en 110 euro voor de 'Golden Circle'. (br.hln)


08-06-2011 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher wil dat Liam naar zijn trouw komt

Noel Gallagher wil dat Liam naar zijn trouw komt

http://img28.imageshack.us/img28/7641/noelenliamgallagher.jpg


Sinds augustus 2009, toen een ruzie tot de split van Oasis leidde, hebben Noel en Liam Gallagher elkaar niet meer gesproken. Maar Noel reikt een hand naar zijn jongere broer en laat weten dat hij welkom is op zijn huwelijk met Sara MacDonald, op 18 juni.


Vrijdag hield Noel zijn vrijgezellenavond. Aan de Daily Mirror verklaarde hij: "Hij is mijn broer. Hij is een tiet, maar het is mijn broer en dus vind ik dat hij er bij moet zijn. Ja, ik wil dat hij komt".

"Op zulke dagen is familie familie, en het zou heel wat mensen gelukkig maken. Maar een lul, dat zal hij altijd blijven".


Moeder Peggy zou niets liever hebben dan dat haar zonen hun vete stopzetten, en het huwelijk is daar volgens haar het perfecte moment voor. "Liam kreeg van zijn moeder te horen dat hij, tenzij hij zijn twee benen breekt, maar beter naar de trouw van zijn broer kan komen", aldus nog een bron.


Liam van zijn kant houdt het been stijf. De breuk met zijn broer is voorgoed in zijn ogen. Onlangs verklaarde hij nog: "Laat me hier duidelijk over zijn. Mijn nieuwe band (Beady Eye, nvdr.) is geen pauze tot ik en onze kleine elkaar weer tegen het lijf lopen. Hij en ik hebben het gehad met elkaar. Ik zou graag hebben dat we later vrienden worden, maar daar heb ik nu nog geen tijd voor. Hoe ik Oasis zie? Als het kind uit een vorige relatie".


07-06-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay geeft plagiaat nieuw nummer gewoon toe

Coldplay geeft 'plagiaat' nieuw nummer gewoon toe

Klik op de foto om ' Every Teardrop Is A Waterfall ' te beluisteren


U had het wellicht zelf al opgemerkt dat u het nieuwe nummer van Coldplay van ergens kende. Direct na de lancering van de nieuwe single 'Every Teardrop Is A Waterfall' gonsde het op internet dan ook van de plagiaatgeruchten. De intro van het nummer lijkt immers heel sterk op 'I Go To Rio' van Peter Allen. Hoewel, lijken? Het ís gewoon de intro van Allens nummer uit 1976 en de jongens van Coldplay geven dat ook gewoon toe.

De intro kent u misschien beter van het nummer 'Ritmo De La Noche' van Lorca uit 1990, maar die gingen dus ook de mosterd halen bij Peter Allen. Chris Martin geeft ook toe dat hij Peter Allen en co-auteur Adrienne Anderson toestemming heeft gevraagd en een onbekend bedrag heeft betaald om het nummer te mogen gebruiken.

Het is overigens niet de eerste keer dat Coldplay van plagiaat wordt beschuldigd. Zowel Cat Stevens als Joe Satriani beweerden dat Martin en co de mosterd voor 'Viva La Vida' bij hen kwamen halen. Stevens trok er zich niks van aan, maar Satriani trok naar de rechtbank omdat hij vond dat zijn riff uit 'If I Could Fly' onrechtmatig werd gebruikt. Beide partijen regelden de zaak uiteindelijk buiten de rechtbank.

Coldplay staat komend weekend op Pinkpop en op zaterdag 2 juli op de Main Stage van Rock Werchter. (br.hln)


07-06-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC overweegt nieuw album en tournee voor 40ste verjaardag

AC/DC overweegt nieuw album en tournee voor 40ste verjaardag


http://img13.imageshack.us/img13/4199/acdcx.jpg


Volgend jaar bestaat AC/DC veertig jaar en zanger Brian Johnson heeft verklaard dat de band die verjaardag wil vieren met een nieuw album en een tournee, "hoewel we niet graag met deadlines werken".

"De jongens en ik komen binnenkort samen en dan zien we wel hoe we ons voelen. Wij zeggen nooit 'volgend jaar in januari gaan we de studio in'. Als je dat doet, is de druk te hoog en zo werken wij niet. Wij zijn als trekvogels. We ruiken de lucht, krabben aan ons kont en zeggen 'hmmm, het is tijd'".

Hoewel Johnson graag weer op tournee zou gaan, zal die volgens hem niet de omvang hebben van de vorig jaar afgesloten 'Black Ice World Tour'. Ze speelden in twintig maanden voor vijf miljoen fans in 108 steden.

"Dat was slopen, maar ik wil ook niet gezegd hebben dat we niet meer gaan toeren. Na alles moet je een punt kunnen zeggen: een zin, je leven, je auto. Dat punt moeten we eigenlijk nog zetten".07-06-2011 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince komt naar Gent !

Prince komt naar Gent !

Klik op de foto om hem te beluisteren


De Amerikaanse superster Prince komt op woensdag 6 juli naar het Gentse Sint-Pietersplein.

De voorverkoop voor het concert start nu woensdag om 9 uur  via www.sherpa.be.

Volgens de website Lifetoday.be zouden de gewone tickets voor het concert 78 euro kosten en tickets voor de Golden Circle 128 euro.

In juli trad 'His Royal Badness' nog op in Werchter, in november hield hij het Sportpaleis drie uur lang in de ban.


06-06-2011 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames Amerikaanse versie 'Loft' van start

Opnames Amerikaanse versie 'Loft' van start


http://img690.imageshack.us/img690/2150/loftm.jpg
Acteur Matthias Schoenaerts neemt ook in de Amerikaanse 'Loft'-versie een hoofdrol op zich.


In New Orleans starten vandaag  de opnames van 'The Loft', de Amerikaanse remake van 'Loft'. Dat heeft de bioscoopketen Kinepolis bekendgemaakt.

De regie van de film van Bart De Pauw en Erik Van Looy die in 2008 alle Vlaamse records verpulverde, is ook nu in handen van Van Looy. Wesley Strick ('Cape Fear') tekende voor de Amerikaanse adaptatie van het script.

De mannelijke hoofdrollen worden vertolkt door Matthias Schoenaerts, Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller en Eric Stonestreet. De vrouwenrollen worden vertolkt door Rachael Taylor, Isabel Lucas, Rhona Mitra, Valerie Cruz, Elaine Cassidy, Kali Rocha en Margarita Levieva.

De remake wordt geproduceerd door Anonymous Content en Woestijnvis en wordt in het voorjaar van 2012 in de bioscopen verwacht. Het is de eerste maal dat een Vlaamse film een Amerikaanse remake krijgt. Eerder werd van 'Loft' ook al een Nederlandse remake gemaakt. De remake wordt mede mogelijk gemaakt door de Belgische taxshelter.

Na de opnameperiode in New Orleans komt het hele team naar België voor het vervolg van de draaiperiode.


06-06-2011 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.William en Kate verhuizen naar Kensington Palace

William en Kate verhuizen naar Kensington Palace


http://img585.imageshack.us/img585/4420/williamkatel.jpg


De Britse prins William en zijn kersverse bruid Kate zullen van een appartement in Kensington Palace hun woning maken wanneer ze in Londen vertoeven.

Na hun bruiloft op 29 april in Londen ging het stel in het grootste geheim op huwelijksreis naar de Seychellen. William en Kate blijven in de eerste plaats wonen in een cottage op het Welshe eiland Anglesey, waar William deel uitmaakt van de helikopterreddingsdienst van de Britse luchtmacht.
 
Kensington Palace was de woning van William en zijn jongere broer Harry na de scheiding in 1996 van hun ouders, kroonprins Charles en prinses Diana. Hoewel William veel herinneringen aan Kensington Palace heeft, zal hij met zijn echtgenote niet intrekken in het appartement waar Diana na haar scheiding tot haar dood in 1997 woonde, zo heeft een woordvoerder duidelijk gemaakt. Ze zouden later deze maand of in juli hun nieuwe woonst in gebruik nemen. Het zal trouwens maar tijdelijk zijn want er worden nog "oplossingen op lange termijn gezocht", aldus de woordvoerder.
 
In de laatste maanden deelde het stel een appartement met Harry in het St.James Palace in Londen. Hun verhuis naar Kensington Palace zal hen wellicht meer privacy geven. (br.hln)


06-06-2011 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Andrew Gold (59) overleden

Zanger Andrew Gold (59) overleden

Klik op de foto om ' Never Let Her Slip Away ' te beluisteren

De Amerikaanse zanger Andrew Gold is overleden aan een hartstilstand . Dat meldde zondag de BBC. Gold was studiomuzikant, componist en producer. De zanger was vooral bekend van zijn hits Never Let Her Slip Away en Lonely Boy.

Andrew Gold (Burbank (Californië), 2 augustus 1951 – 3 juni 2011) was een Amerikaans zanger. Hij was actief als studiomuzikant en had in de jaren 70 enkele internationale hits. Samen met Graham Gouldman van 10cc vormde Gold in de jaren 80 de band Wax.

Gold werkte in de jaren 70 als studiomuzikant, liedjesschrijver en muziekproducent. Hij maakte deel uit van de Californische band Bryndle. Van 1973 tot 1977 werkte hij veel samen met zangeres Linda Ronstadt. Gold maakte deel uit van haar band en speelde diverse instrumenten op de in deze periode verschenen albums van Ronstadt.

Vanaf 1975 werkte hij aan een solocarrière. Hij bracht verschillende albums uit en scoorde internationale hits met Lonely Boy, Never Let Her Slip Away en Thank You For Being a Friend. Dit nummer was later in de uitvoering van zangeres Cindy Fee de titelsong voor de comedyserie The Golden Girls. Naast zijn sololoopbaan bleef Gold samenwerken met andere artiesten. Hij was onder andere te horen op platen van Art Garfunkel, Céline Dion, 10cc, James Taylor, Jackson Browne, Don Henley, Diana Ross, Cher en Paul McCartney en tourde samen met de Eagles.

In 1981 werd Gold door Graham Gouldman en Eric Stewart uitgenodigd om deel uit te gaan maken van 10cc. Door zakelijke verplichtingen kon hij hier niet op ingaan. Vanaf 1983 vormde hij samen met Gouldman een nieuwe band. Onder de namen World in Action en Common Knowledge had deze samenwerking nog weinig succes, maar als Wax scoorden Gouldman en Gold in 1986 hits met Right Between the Eyes en Bridge to Your Heart. Wax hield in 1989 op te bestaan.

Vanaf 1990 was Gold opnieuw actief als lid van de band Bryndle. Hij had een eigen platenlabel en werkte onder andere mee aan het album ...Meanwhile van 10cc. Onder het pseudoniem The Fraternal Order Of The All bracht hij in 1996 het album Greetings from Planet Love uit; een soort van hommage aan groepen als The Beatles, The Byrds en The Beach Boys. Gold droeg verder bij aan diverse soundtracks van films en televisieseries en schreef muziek voor commercials. Hij zong The Final Frontier, de door Don Was en Paul Reiser geschreven titelsong van de televisieserie Mad About You.


06-06-2011 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
05-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay een van de topacts op Rock Werchter

Coldplay een van de topacts op Rock Werchter

Klik op de foto om ' Viva La Vida  ' te beluisteren

Straks is Coldplay één van de topacts op Rock Werchter (en volgende week al Pinkpop). Beetje vreemd eigenlijk, want de vijfde langspeler, de opvolger van 'Viva la Vida or Death and All His Friends' komt er pas na de zomer, en veel meer dan een snel uitgebrachte single, 'Every Tear is a Waterfall', valt er momenteel niet te promoten. We gingen voor u naar de première van de Coldplay-show anno 2011, op het compleet uitgeregende Rock am Ring-festival op de Nurburgring in Duitsland.


Dat het Coldplay menens is om de nieuwe songs te testen op een groot publiek blijkt al meteen met het openingsnummer 'Hurts like Heaven'. Het is niet echt op safe spelen. Rock am Ring krijgt er ook al direct vuurwerk bij, kwestie van de ambiance te zetten en wat monden te doen openvallen. Maar de regen, die ondertussen met bakken uit de hemel valt, helpt niet echt.


De keuze van het tweede nummer in de set - eentje waar overigens nog volop aan gesleuteld wordt, geeft de band zelf toe - is spot on. "Yellow" is een live-favoriet, de perfecte meezinger ook. Coldplay heeft het nummer wat versneld, en er is ook ruimte in gekomen voor een solo van Jonny Buckland. Dat laatste is één van de opvallendste nieuwigheden aan het Coldplay van 2011: meer ruimte voor gitaar, alles wat scherper en een beetje stouter.


De timing van de acht festivaloptredens van Coldplay maakt dat de set en de props half-half zijn. Het magazijn met gimmicks uit de Viva La Vida-tour is nog niet leeg en wie wil nu al die gekleurde papiersnippers wegkieperen? Die zijn nog perfect bruikbaar om 'In My Place' kleur bij te zetten. Net als 'Yellow' krijgt deze Coldplay-klassieker een strakker muzikaal jasje aangemeten. Het is nu de bas van Guy Berryman die het nummer voortstuwt, alweer clever gedaan, en toch subtiel.


Het vierde nummer in de set is opnieuw een primeur. 'Major Minus' staat op de playlist geschreven. Het geeft opnieuw aan dat de opvolger van 'Viva La Vida' een minder exotische, meer gitaargedreven plaat gaat worden. De band heeft overigens de Sgt. Pepper-achtige outfits van de tour die "Viva" ondersteunde weggegooid. Ook in dat departement is het back to basics.

'Lost' verdrinkt aanvankelijk in een slordige geluidsmix, een euvel dat wat later in de set wel vaker opduikt. Chris Martin maakt een bruggetje met 'Singing in the Rain' - toepasselijk, want we zijn ondertussen nat tot op onze botten - naar een bijna onherkenbaar 'Cemetries of Londen'. Net als 'God put a Smile upon Your Face' overigens, ook helemaal door de molen gehaald. Coldplay heeft die live-favorieten helemaal uit elkaar gehaald en opnieuw ineen gepuzzeld. Het resultaat is, wel, fun.


Voor 'Violet Hill' en 'The Scientist' zijn ze daar nog niet aan toe geraakt. Chris Martin vindt het nu tijd om een (terechte) sneer te geven aan het sponsorcircus dat Rock am Ring is. U moet weten: de hele rechterkant, eigenlijk het paddockgebouw, is een soort VIP-ruimte, van waaruit gasten van sponsors en andere VIPS het festival droog, en ver van het gewone, ticketkopende volk kunnen gadeslaan, het glas witte wijn in de hand. "How are all you rich people doing up there?" vraagt Martin. "Having a good time? Not getting wet?" Het levert hem een stormachtig applaus op van de 65.000 doordrenkte sukkelaars die het jongste uur meer regen over zich hebben gekregen dan wat er tot nu toe gevallen is dit jaar.

Een cheap shot misschien, maar als iemand hem mag lossen, dan is het Coldplay wel. Coldplay geeft nog steeds 10 procent van alles wat
het verdient af voor goede doelen. En hoewel het allemaal showbizz blijft uiteindelijk, en dit momenteel de duurste band is om te boeken op het live-circuit, kunnen we er ons toch niet van ontdoen dat Coldplay een groep is die door de jaren heen haar fans heeft gekoesterd.


Het volgende 'Us against the World' illustreert het erg mooi. Dit wondermooie nummer, en vooral het stukje waarin Martin duelleert met Will Champion, wordt één van uw heerlijkste momenten, Rock Werchter-gangers, dat kunnen we nu al met zekerheid stellen.
Waarop Coldplay in een fenomenaal 'Politik' stormt, de meest dreigende versie van die prachtsong ooit, en in combinatie met de bliksem die nu om de twee seconden achter het podium de hemel oplicht, is dit pure magie. Het moment waarop we beseffen dat dit nog steeds de beste festivalband van het moment is, en, zelfs na meer dan tien jaar, één van de meest relevante.

Coldplay heeft nog één nieuw nummer in petto, eentje dat waarschijnlijk 'Charlie Brown' gaat heten. Net als het andere nieuwe materiaal is het beter dan de vrijdag gereleaste single 'Every Tear is a Waterfall'. De band eindigt met het beklijvende 'Life is for Living' uit
het alweer elf jaar geleden uitgebrachte 'Parachutes'.


Het verzopen publiek krijgt als cadeau nog meer en nog fellere regen. Dat 65.000 (voornamelijk) Duitsers dit doorstaan, is op zich al een wonder. Iets wat Coldplay beseft, want een emotionele Chris Martin bedankt bij het begin van het trio bisnummers uitvoerig zijn fans. 'Clocks' is heroïsch en 'Fix You', moest er nog iets te bewijzen vallen, wel het is bij deze gebeurd. En dan krijgen we een glimps van wat Coldplay gaat doen in 2012, wanneer de vijfde full cd wereldwijd voor miljoenen mensen zal gespeeld worden. Bij 'Every
Tear is A Waterfall' komen de nieuwe, erg kleurrijke visuals uit de kast, met ondermeer een bijzonder ingenieuze projectie van de band onder een Star Wars-achtig laseroffensief dat er, door de regen, ongewild, nog mooier uitziet. Maar hoe dat precies in elkaar zit moet
u zelf maar ontdekken op Rock Werchter. Wie nog twijfels had, mag ze bij deze opbergen. Coldplay zal er staan op zaterdag 2 juli. De band zal u wegblazen. (br.hln)


05-06-2011 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty komt toch naar Feest in het Park

Pete Doherty komt toch naar Feest in het Park

Klik op de foto om ' Last Of The English Roses ' te beluisteren

Babyshambles-frontman Pete Doherty zal dan toch op het Oudenaardse festival Feest in het Park zijn enige Belgische concert van komende zomer geven. Dat bevestigde Live Nation vrijdag aan het festival.

Eind mei werd de Britse rockrebel tot zes maanden cel veroordeeld wegens cocaïnebezit. Hij werd in januari gearresteerd na de dood van een documentairemaakster, maar wordt daarvoor niet langer vervolgd.
 
Volgens zijn agent bij Live Nation België zijn er voldoende garanties dat Doherty op 13 augustus in Oudenaarde kan optreden. De rocker zou een week voor het festival de draad weer oppikken, al vertelt zijn Myspace-pagina daar nog niets over.
 
Het Oudenaardse festival Feest in het Park, aan de Donkvijvers, vindt dit jaar plaats van 11 tot en met 14 augustus. Weekendtickets kosten tot 30 juni 73 euro.  (br.hln)05-06-2011 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur James Arness overleden

Acteur James Arness overleden


http://img143.imageshack.us/img143/9922/jamesarness.jpg


De  acteur James Arness is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie. Arness raakte vooral bekend door zijn rol als "marshall" Matt Dillon in "Gunsmoke", de Far West-reeks die twintig jaar lang te zien was op de Amerikaanse televisie. De acteur is overleden in zijn woonplaats in Los Angeles.


04-06-2011 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse heeft ontwenningscentrum verlaten

Amy Winehouse heeft ontwenningscentrum verlaten

Klik op de foto om ' Back To Black ' te beluisteren

Na een week heeft de Britse zangeres Amy Winehouse de speciale Londense kliniek The Priory weer verlaten. Dat heeft haar woordvoerder vandaag bekendgemaakt. Ze blijft niettemin in ambulante verzorging.


De door schandalen omgeven zangeres had zich eind vorige week "op doktersadvies" laten opnemen in de speciale kliniek voor verslavingsproblemen en psychische ziektes.
 

Winehouse kampt sedert haar doorbraak in 2006 steeds weer met alcohol- en drugsverslaving, alsmede met psychische problemen. Volgens geruchten in de Britse pers zou haar vader Mitch de behandeling hebben voorgesteld. Hij zou erover bezorgd zijn geweest dat zijn dochter voor haar concerten teveel drinkt.
 

Vanaf 18 juni gaat Winehouse op tournee door Oost-Europa. "Zij verheugt zich op haar shows deze zomer en kan nauwelijks wachten om uit de startblokken te schieten", zei haar woordvoerder.04-06-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
03-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink is bevallen van dochter Willow Sage

Pink is bevallen van dochter Willow Sage


http://img828.imageshack.us/img828/8553/zwangerepink.jpg


Pink is gisteren bevallen van een meisje, met de welluidende naam Willow Sage Hart. "We zijn superblij met ons geweldige en gezonde meisje", schreef de zangeres op haar Twitter. "Ze is subliem, net als haar vader (nvdr: Carey Hart)."

Nog gisteren had Pink al een mysterieuze boodschap voor haar fans achtergelaten. "Nieuwe maan in tweelingen vandaag :) een mooi moment om iets nieuws te beginnen. Ook wel wittebroodsweken genoemd."

Pink bevestigde haar zwangerschap in november nadat ze gefeliciteerd werd door een vriend op Twitter. De eerste rondingen waren toen al zichtbaar. "Maar ik wilde er niet over praten omdat ik heel bang was voor een miskraam", biechtte de zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres op. (br.hln)


03-06-2011 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston gaat topless voor Smartwater

Jennifer Aniston gaat topless voor Smartwater


http://img11.imageshack.us/img11/8673/jenniferanistonl.jpgJennifer Aniston is uit de kleren gegaan voor een reclamecampagne van Smartwater. Topless prijst de actrice uit 'Friends' de kwaliteiten van het mineraalwater aan. Enkele maanden geleden had ze haar gezicht ook al geleend voor het blauwe vocht.

'En passant' maakt Aniston van de gelegenheid gebruik om haar schoonheidsgeheim te onthullen. "Ik probeer elke nacht toch zeker acht uur te slapen. En water drinken natuurlijk. Water, water en nog eens water."


03-06-2011 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Adele moet concerten afzeggen

Zieke Adele moet concerten afzeggen

Klik op de foto om ' Rolling In The Deep ' te beluisteren


De Britse zangeres Adele kampt met een keelontsteking en heeft daarom vijf concerten in de Verenigde Staten moeten afzeggen. De 23-jarige Londense moet op advies van dokters rust houden.

Artsen in Minneapolis stelden donderdagavond de ontsteking vast. De show die Adele die avond zou geven, is verplaatst naar 22 juni. De Britse hoopt de draad snel weer te kunnen oppakken.

Zaterdag trad ze op in Denver, maar een dag later werd haar show op het laatste moment afgezegd toen de zangeres weer last kreeg van haar stem.

Adele moet nu in elk geval tot zaterdag rust houden. Dan wil ze haar Amerikaanse tournee weer oppikken in San Francisco. De vijf afgelaste shows worden opnieuw gepland.

Het tweede album van de Britse, 21, is in de Verenigde Staten, net als bij ons, een dikke hit. Adele onthulde eerder deze week dat ze al volop bezig is aan een opvolger van het succesvolle 21.


03-06-2011 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
02-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands tv-icoon Willem Duys (82) overleden

Nederlands tv-icoon Willem Duys (82) overleden


http://img101.imageshack.us/img101/1935/willemduys.jpg


De Nederlandse tv-coryfee Willem Duys is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag in een ziekenhuis in Hilversum. Hij had een bacteriële infectie aan de longen. Dat heeft de AVRO, zijn oude werkgever, donderdag laten weten.

Duys is onder meer bekend als presentator van het tv-programma Voor de vuist weg (op tv van 1963 tot 1978) en het radioprogramma Muziek Mozaiek, dat hij 35 jaar lang presenteerde. In de jaren zeventig van de vorige eeuw won hij de Gouden Televizier-ring, de belangrijkste Nederlandse tv-onderscheiding.

Willem Duys maakte zijn debuut als tv-presentator eind jaren zestig.
Duys bereidde nooit een tekst voor en bezat een encyclopedisch geheugen. Hij profileerde zich vooral als gezellige babbelaar.

In 1999 nam hij afscheid, na een carrière van 40 jaar als presentator van de AVRO.


02-06-2011 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al plannen voor The Hangover III

Nu al plannen voor The Hangover III

Klik op de foto om de trailer The Hangover II


Terwijl The Hangover II deze week in première is gegaan, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan editie drie van de immens populaire (en lucratieve) film. In de eerste week na verschijnen boekte de film wereldwijd al een omzet van 200 miljoen dollar.
De eerste film was met een omzet van een kleine half miljard dollar ook al een enorm succes voor filmstudio Warner Bros. Naar verwachting wordt de opbrengst van deel I binnen twee weken overtroffen.

Volgens 'The Wrap' is scenarioschrijver Craig Mazin benaderd voor het schrijven van het derde deel. Hij was ook mede-verantwoordelijk voor The Hangover II.

Van de hoodfrolspelers, Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms is nog niemand vastgelegd. Ook regisseur Todd Phillips schijnt nog in onderhandeling met de studio te zijn. De heren kunnen waarschijnlijk een riante gage bedingen voor medewerking aan het volgende deel.

In een reactie zei Phillips te verwachten dat deel III wel het laatste deel zal zijn. Dus de fans kunnen alvast gaan speculeren hoe Phil, Stu en Alan aan hun eind zullen komen,' grapte Phillips. (br.hln)02-06-2011 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen wint Asturias-prijs voor de letteren

Leonard Cohen wint Asturias-prijs voor de letteren

Klik op de foto om ' Suzanne ' te beluisteren


De Canadese singer-songwriter Leonard Cohen wint dit jaar de Prins van Asturias-prijs voor de letteren. Dat heeft de stichting die deze prestigieuze Spaanse onderscheiding uitreikt, vandaag laten weten.

De 77-jarige bard, die vooral bekend is als zanger maar ook schrijver en dichter is, kreeg de voorkeur op de Britse schrijver Ian McEwan en de Canadese auteur Alice Munro. De prijs ging vorig jaar naar de Frans-Libanese schrijver Amin Maalouf, in 2009 ging de Albanese schrijver Ismail Kadaré met de eer lopen.

Cohen werd bekend bij het grote publiek in de jaren 60 met zijn eerste plaat 'Songs of Leonard Cohen', met daarop 'Suzanne', een van zijn bekendste nummers. Begin jaren 90 zei hij het podium vaarwel, om in een boeddhistisch klooster in Californië te gaan leven, maar sinds enkele jaren is de crooner terug. Voornamelijk uit noodzaak, want Cohens manager ging met zijn pensioenfonds aan de haal.

Het Belgische publiek is er in elk geval niet rouwig om, want Cohen is in ons land mateloos populair. Zo gaf hij in augustus vorig jaar nog drie uitverkochte en fel gesmaakte concerten in het magistrale kader van het Gentse Sint-Pietersplein.

De Prins van Asturias-stichting reikt elk jaar prijzen uit in acht categorieën, die elk goed zijn voor 50.000 euro.


02-06-2011 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay brengt vrijdag nieuwe single uit

Coldplay brengt vrijdag nieuwe single uit


http://img27.imageshack.us/img27/5132/coldplaynb.jpgOp Twitter kondigde Coldplay  aan dat ze aanstaande vrijdag hun nieuwe single in première laten gaan. Om 13 uur zullen radiostations wereldwijd de nieuwe track 'Every Tear Is A Waterfall' ontvangen en uitzenden. Tegelijkertijd zal de song digitaal beschikbaar worden op iTunes en kunnen fans de track op de website van de band (www.coldplay.com) streamen.
 
Coldplay speelt deze zomer op enkele grote festivals en volgens zanger Chris Martin is dit het ideale moment om een nieuwe song vrij te geven en ook live te testen. Op zaterdag 2 juli staat de band als headliner op Rock Werchter.


01-06-2011 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Cullum maakt affiche Jazz Middelheim compleet

Jamie Cullum maakt affiche Jazz Middelheim compleet

Klik op de foto om ' What A Difference A Day Made ' te beluisteren

Jamie Cullum is als laatste aan de affiche van de 30ste editie van Jazz Middelheim toegevoegd. De Britse pianist en zanger speelt er op zondag 14 augustus. Dat meldt de persdienst van Jazz Middelheim, dat dit jaar plaatsvindt van 12 tot en met 15 augustus in Park Den Brandt te Antwerpen.

Eerder kondigde Jazz Middelheim al namen aan als Toots Thielemans, Brussels Jazz Orchestra met Bert Joris, Lady Linn & Her Magnificent Seven en Allen Toussaint & Marc Ribot Duo. 

Zaterdag 13 augustus staat volledig in het teken van saxofonist John Zorn onder de noemer 'John Zorn's Book of Angels'. Hij neemt de programmatie van de hele dag voor zijn rekening en geeft om middernacht een exclusief orgelconcert in de protestantse kerk 'De Olijfberg' in Antwerpen.
 

Jazz Middelheim organiseert dit jaar jamsessies in samenwerking met deSingel. Deze vinden plaats in het Grand Café van deSingel van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus. Artiesten zoals Michiel Braam, Pieter Douma, Dirk-Peter Kölsch, Ben Sluijs, Jozef Dumoulin, Manolo Cabras en Eric Thielemans komen optreden.


01-06-2011 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs proberen legendarische jurk Marilyn Monroe te redden

Celebs proberen legendarische jurk Marilyn Monroe te redden


http://img819.imageshack.us/img819/7405/marilynmonroep.jpg


Deze week kwam het bericht dat de legendarische witte jurk van Marilyn Monroe geveild zal worden. Verschillende bekende Hollywoodsterren en fans van de actrice proberen nu om die verkoop tegen te houden.

De beroemde opwaaiende jurk werd ontworpen door William Travilla en gedragen door Monroe in de film 'The Seven Year Itch'. De scène waarbij Marilyns kleedje opwaait als ze over een rooster loopt, werd in geen tijd wereldberoemd. 

Op 18 juni zou de jurk geveild moeten worden, maar dat is buiten Marilyns fans gerekend. Zij willen de verkoop tegengaan, omdat ze vrezen dat het kledingstuk gekocht zal worden door een privéverzamelaar. Dat betekent dat het kleedje dan nooit meer in het openbaar te zien zou zijn.

De groep Save-the-dress probeert nu om de jurk in een permanente tentoonstelling te plaatsen, zodat fans van Marilyn er het hele jaar door naar kunnen gaan kijken. (br.hln)


01-06-2011 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Chaplinfilm gaat onder de veilinghamer

Zeldzame Chaplinfilm gaat onder de veilinghamer

Klik op de foto om het filmpje te bekijkenCharlie Chaplin and Virginia Cherrill in 'City lights'.


Een uiterst zeldzame kortfilm van Charlie Chaplin komt op 29 juni bij venduhuis Bonhams in Londen onder de veilinghamer en zal daar naar verwachting een honderdduizendvoud opleveren van het bedrag dat de verkoper voor het zeven minuten durende filmpje op eBay heeft betaald.
 
Het filmpje in kwestie heet 'Zepped' en is vermoedelijk een propagandafilm die in Groot-Brittannië tijdens de Eerste Wereldoorlog werd opgenomen. In het filmpje neemt de beroemdste zwerver van het witte doek het op tegen een Duitse Zeppelin. 'Zepped' bevat enkele van de vroegste animatiefragmenten uit de filmgeschiedenis.
Verzamelaar Morace Park kocht het pellicule-kleinood op de e-veilingsite eBay voor omgerekend 4 euro. Verwacht wordt dat 'Zepped' wordt afgehamerd op een bedrag boven de 100.000 euro.
 
Volgens Chaplinkenner en -biograaf David Robinson heeft Chaplin zelf vermoedelijk nooit van het bestaan van de film geweten. De anonieme producer stelde eigenhandig fragmenten samen van drie bestaande Chaplin-shorts ('His New profession', 'A Jitney Elopement' en 'The Tramp'), waaraan hij stop-motionanimatie en andere effecten toevoegde.


01-06-2011 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte haaien zot van AC/DC

Witte haaien zot van AC/DC

Klik op de foto om ' You Shook Me All Night Long ' te beluisteren

Je mag dan als supergroep meer dan 200 miljoen plaatjes verkocht hebben, het blijft verrassend als blijkt dat je ook witte haaien tot je grote fans mag rekenen. Niemand minder dan AC/DC valt deze eer te beurt. Dat ontdekte een reisorganisator al doende op Eyre Peninsula in Zuid-Australië. Volgens hem kan niks de enorme zeeroofdieren meer bekoren dan de muziek van de Aussie rockers. Zelfs lokaas niet.

Meer bepaald gaat de witte haai uit zijn dak op 'If You Want Blood' en 'You Shook Me All Night Long'. Dat zou te maken hebben met de lage frequenties van die nummers. Mensenhaaien hebben erg gevoelige oren.

Matt Waller van het Adventure Bay Charter merkte een en ander op bij het duiken met toeristen - in een kooi - naar witte haaien. "Door vanalles uit te proberen weten we dat de muziek van AC/DC het best werkt. We onderzoeken nu nog verder om te zien waar de verschillende soorten het best op reageren", zegt Waller.

Dat de mensenhaaien zo aangetrokken worden door AC/DC ligt in de lijn van wat de Pacific Islanders al veel langer doen: zij lokken de haaien door kokosnoten onder water tegen elkaar te kletsen. (br.hln)


01-06-2011 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!