NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Earth & Fire overleden

Drummer Earth & Fire overleden

http://oi68.tinypic.com/28kk6ki.jpg

Earth & Fire-drummer Ab Tamboer is gisteren op 65-jarige leeftijd overleden. Tamboer speelde ook in bands als Het Goede Doel, Kayak, Sandy Coast en Tee-Seet. Ook maakte hij deel uit van de Nederlandse versie van de musical Cats en speelde hij bij Kinderen voor Kinderen.

De drummer was voor Earth and Fire onder meer te horen in hun grootste hit Weekend. De single werd in Nederland 210.000 keer verkocht en stond zeven weken op de eerste plaats van de Nationale Hitparade.

Earth and Fire had in de jaren 70 en 80 als boegbeelden zangeres Jerney Kaagman en de tweelingbroers Gerard en Chris Koerts.

Een andere drummer van Earth & Fire, Ton van der Kleij, overleed vorig jaar op 66-jarige leeftijd. (br.hln)

29-08-2016 om 10:18 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
24-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaro en Hanne (Mijn Pop-uprestaurant) verkopen foodtruck en beginnen eigen restaurant

Jaro en Hanne (Mijn Pop-uprestaurant) verkopen foodtruck en beginnen eigen restaurant

http://oi67.tinypic.com/33bpt2w.jpg

Hanne Verstreken en Jaro Steens, het koppel dat het eerste seizoen van VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant' won, verkoopt zijn foodtruck en start een eigen restaurant. Dat heeft het duo aangekondigd in een Facebook-bericht. De foodtruck staat te koop op de website 2dehands.be.

"Na twee jaar absurd hard werken, is het ons gelukt om een eigen restaurant te starten", zegt het koppel in het bericht.

In februari namen Jaro en Hanne het failliete Antwerpse restaurant 'Den Druiventros' over. Dankzij de inkomsten daarvan, gecombineerd met de inkomsten van hun foodtruck, konden ze genoeg winst draaien om een eigen restaurant te starten.

Volgens het duo was hun foodtruck 'Kilimanjaro' een ideale start voor jonge ondernemers om hun droom werkelijkheid te maken.

In 2014 wonnen Jaro en Hanne met hun restaurant 'Sticks & Stones' op het Brusselse Muntplein het eerste seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant'. Ze kregen toen een geldprijs van 100.000 euro. (br.hln)

24-08-2016 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans (94) overleden

Toots Thielemans (94) overleden

http://oi67.tinypic.com/rc0ole.jpg

Jazzmuzikant en componist Toots Thielemans is vanmorgen overleden. De mondharmonicaspeler was 94 jaar. Dat heeft zijn management aan Belga gemeld.

Thielemans overleed in het ziekenhuis, waar hij verzorgd werd na een val vorige maand. "Toots Thielemans is deze ochtend in het ziekenhuis in zijn slaap overleden", zegt zijn manager Veerle Van de Poel. "Hij lag sinds vorige maand in het ziekenhuis, nadat hij ten val was gekomen, maar het is niet zo dat er complicaties waren opgetreden. Hij is overleden door ouderdom, zijn lichaam was gewoon op."

Toots Thielemans werd als Jean Baptiste Frédéric Isidor Thielemans geboren op 29 april 1922 in de Brusselse volkswijk Marollen. De jazzlegende werd in 2001 door koning Albert II tot baron verheven.

Thielemans stopte zijn muzikale carrière in maart 2014. Alle geplande concerten werden afgelast omdat de muzikant zich niet meer sterk genoeg voelde om nog een volledig optreden te spelen.

Thielemans speelde met de grootste jazzmuzikanten, zoals Miles Davis, Chet Baker, Charlie Parker, Benny Goodman, Ella Fitzgerald, Peggy Lee en Billy Joel.

Thielemans begon in de jaren 30 mondharmonica te spelen om zijn longen te trainen, omdat hij last had van astma. Zijn artiestennaam Toots is een verwijzing naar de muzikanten Toots Mondello en Toots Caramata. In 1964 kocht de Belg een huis in Amerika en vanaf dat moment woonde hij daar ook het grootste deel van de tijd.

Hij behield een groot huis in Brussel. Door die combinatie werd hij ook wel een 'Vlamerikaan' genoemd. Later kreeg hij twee eredoctoraten aan de universiteit van Brussel, zowel Franstalig als Nederlands.

Wellicht wordt later op de dag een rouwregister geopend in zijn woonplaats Terhulpen. (br.hln)

22-08-2016 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
17-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans zijn Elvis na 39 jaar nog niet vergeten

Fans zijn Elvis na 39 jaar nog niet vergeten

http://static0.hln.be/static/photo/2016/1/10/10/20160629063604/media_xll_8829130.jpg

Duizenden fans zijn maandagavond bij elkaar gekomen om de sterfdag van Elvis Presley te gedenken. Ze stonden al vroeg in de rij om een bijeenkomst op Graceland in Memphis bij te wonen, melden lokale media.

Het is gistern 39 jaar geleden dat 'the King' overleed. Nog altijd komen elk jaar fans uit de hele wereld naar het landgoed van Elvis om vervolgens mee te doen aan de zogeheten Candlelight Vigil. Ze ontsteken dan kaarsen en gaan in processie langs zijn graf.

Elvis overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd. De iconische zanger is nog steeds een van de meest verdienende dode artiesten. Volgens zakenblad Forbes bracht zijn nalatenschap vorig jaar nog 55 miljoen dollar op.(br.hln)

17-08-2016 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
11-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tom Waes van Franse tv is vrouw uit Gent

De Tom Waes van Franse tv is vrouw uit Gent

http://oi65.tinypic.com/33y6fz4.jpg

Van rotsen springen? Ontsnappen aan een hongerige leeuw? Een aquarium vol haaien poetsen? Het lijken wel opdrachten uit een programma van Tom Waes, maar de waaghals die ervoor tekende, is een brunette van 35 uit Gent. Al zijn er amper Vlamingen die haar kennen: Deborah Geysen haalde immers stunts uit op de Franse zender TF1.

11-08-2016 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Barack Obama betrapt met joint en Amerika is in shock

Dochter van Barack Obama betrapt met joint en Amerika is in shock

http://oi67.tinypic.com/168hrpj.jpg

Malia Obama, de dochter van de Amerikaanse president, werd op een festival betrapt met cannabis. Foto's van een feestende Malia Obama op Lollapalooza zorgden voor heel wat ophef in de VS.

De showbizzsite Radar Online verspreidde het nieuws dat de 18-jarige presidentsdochter op het festival in hogere sferen verkeerde. Leeftijdsgenote Jerrdin Selwyn spotte het tienermeisje: "Ik betrapte Malia met een jointje, en ik heb de foto's om het te bewijzen. De geur, die ik van ver opmerkte, liet er geen twijfel over bestaan: dit was geen gewone sigaret. Een jongeman gaf haar de joint en ze nam er minstens één trek van."

Drinken en dansen
Daarnaast trok Malia de aandacht van de andere feestvierders door te twerken. Het feestgedrag van de dochter van Obama werd in het verleden al veelvuldig besproken in de Amerikaanse pers. Sommige Twitteraars vinden drankspelletjes en sexy dansmoves normaal tienergedrag, anderen vinden het ongehoord voor iemand met een voorbeeldfunctie als zij.

De dochter overtrad met haar trek van de sigaret de wet niet. Het bezit van minder dan 10 gram marihuana is niet strafbaar in de staat Illinois.

Hoe Barack zal reageren op het druggebruik van zijn dochter is maar de vraag. Hij gaf in het verleden al toe zelf geëxperimenteerd te hebben met cannabis. "Ik heb mijn dochters gezegd dat het een slecht idee is, joints roken is tijdverspilling en niet erg gezond."

11-08-2016 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters vol blauwe plekken

Tanja Dexters vol blauwe plekken

http://oi63.tinypic.com/28l6ozl.jpg

Tanja Dexters (39) loopt tegenwoordig rond met een pijnlijk uitziend arsenaal blauwe plekken nadat ze van een hoverboard tuimelde in Knokke. Op Instagram toont ze de duidelijk zichtbare verwondingen op haar bil en knie. Bij de foto voegde ze ook nog enkele veelzeggende hashtags: #brokenbody, #stress, #hoverboardfailure.

"Ik reed op hakken met een hoverboard en was met mijn smartphone bezig", vertelt ze aan Het Nieuwsblad. "Met 15 kilometer per uur kwam ik ten val."

De blauwe plekken komen bovenop nekklachten, waarvoor ze 'move to cure'-sessies volgt bij de bekende kinesist Lieven Maesschalck. De jarenlange beoefening van spannende extreme sporten eist zijn tol. "Na mijn relatiebreuk en alle bijhorende stress is het enkel erger geworden", klinkt het.

11-08-2016 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

'The Get Down', het nieuwste kroonjuweel van Netflix

http://oi66.tinypic.com/2zziw3t.jpg

Na 'House of Cards', 'Orange is the New Black' en "Stranger Things' lanceert Netflix morgen een nieuwe prestigieuze reeks. Topregisseur Baz Luhrmann -van o.a. 'Moulin Rouge' en 'The Great Gatsby'- werkte er meer dan 10 jaar aan.  In 'The Get Down' vertelt hij de geschiedenis van de hiphop: "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal"

De serie begint in 1977, toen hiphop nog niet bestond en gewoon 'The Get Down' heette. In de schaduw van de toen alomtegenwoordige discomuziek begon een subcultuur op te borrelen. In underground clubs en steegjes in de Bronx groeide die cultuur uit tot de miljardenbusiness die hiphop nu is. Wie denkt om even snel in slaap te dommelen bij een serietje, zal bedrogen uitkomen, want energie stoomt langs alle kanten uit 'The Get Down'.

"Extreem dicht bij de realiteit"

You love him or you hate him. Baz Luhrmann's energieke en bombastische stijl kan niet iedereen bekoren, maar niemand kan ontkennen dat de Australiër een vakman van de puurste soort is. Luhrmann had met 'The Great Gatsby' al het lef om een van de grootste literaire meesterwerken van de vorige eeuw te verfilmen, en wat dan gezegd over 'Romeo + Juliet', dat Shakespeare in een modern jasje stopte.

Luhrmann waagt zich nu aan een verhaal over de opkomst van hiphop. Een blanke Australiër die een serie maakt over zwarte cultuur: niet evident, maar blijkbaar niet onmogelijk. "Baz Luhrmann kwam extreem dicht bij de realiteit", liet de enige echte Grandmaster Flash eerder al optekenen.

Luhrmann liet zich omringen door mensen die de opkomst van hiphop vanop de eerste rij hebben meegemaakt, of zelfs vanop het podium. Experten als Grandmaster Flash, iconisch DJ en hiphop-pionier, en journalist Nelson George, die als eerste over het nieuwe fenomeen schreef, stonden Luhrmann bij om de authenticiteit te vrijwaren. "Iedereen heeft zijn huiswerk moeten doen", vertelt Luhrmann. "Research was ontzettend belangrijk om dit verhaal te kunnen vertellen."

Aanvankelijk was het de bedoeling om een film te maken over de opkomst van hiphop, maar Luhrmann had al snel door dat de materie te complex en gewoon te omvangrijk was. "Een serie gaf me meer vrijheid om personages te laten evolueren en het verhaal uit te breiden."

"Muziek vertelt het verhaal"

Muziek loopt als een rode draad door de carrière van Baz Luhrmann, maar in 'The Get Down' draagt muziek de plot. "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal", zegt Luhrmann. Een aartsmoeilijke klus, zo bleek: "Het was heel arbeidsintensief om muziek op een dergelijke manier te gebruiken, maar wel fundamenteel."

"Ik moest alles vergeten wat ik ooit had geleerd"

Ook voor Jaden Smith, die de rol speelt van de jonge Marcus 'Dizzee' Kipling, was 'The Get Down' een volledig nieuwe ervaring. "Ik moest alles vergeten wat ik ooit had geleerd", vertelt Smith. "Dansbewegingen, rapcadensen en 'slang' die ik nu gebruik, bestonden in de jaren '70 nog niet." Maar dankzij de hulp van een omvangrijk en ervaren team kon Smith zich toch inleven in wat er zich 20 jaar voor zijn geboortejaar afspeelde in New York. "Het zat in de details. Zo bestond er bijvoorbeeld nog geen airconditioning en hadden mensen het vaak warmer dan nu."

"De cast was jong en onervaren, maar je moet acteurs altijd laten spelen", besluit Luhrmann. "Mensen kijken naar films en series om acteurs te zien spelen, dus moet je als regisseur je acteurs vrij laten."

Flopgevaar?

'The Get Down' heeft alles om een plek te veroveren bovenaan de televisiehitparade, maar de geschiedenis leert ons dat verwachtingen niet altijd ingelost worden. 'Vinyl' had ook alles om een megasucces te worden: ronkende namen als Martin Scorsese en Mick Jagger en een gigantisch budget. Toch voerde HBO de reeks, die ook over de muziekscene gaat in de jaren '70, af na teleurstellende kijkcijfers.

Is 'The Get Down' hetzelfde lot beschoren? Het kan, maar de fantastische jonge cast wist mij alvast vanaf aflevering 1 te betoveren en de Luhrmann-stijl zit de Bronx als gegoten. Bovendien zuigt het verhaal zelfs de grootste hiphopleek mee. Deze leek blijft dus zeker zitten voor het vervolg.

'The Get Down' verschijnt morgen op Netflix.

11-08-2016 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shady van Temptation Island doet mee aan 'Ex on the Beach'

Shady van Temptation Island doet mee aan 'Ex on the Beach'

http://oi65.tinypic.com/256gum9.jpg

Vanaf 28 augustus zendt MTV de eerste Vlaams-Nederlandse editie uit van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Vrijgezel Shady uit 'Temptation Island' is een van de singles die er samen met 7 andere vrijgezellen de bloemetjes zal buitenzetten. Alles kan, tot ze hun exen over de vloer krijgen...

In 'Ex on the Beach' reizen acht vrijgezellen naar een tropisch paradijs voor een summer of love vol geflirt en wilde feestjes. Het lijken dé perfecte omstandigheden voor prille romances, one-night-stands of misschien wel de ware liefde. Maar dan krijgen de losbandige singles plots hun ex-lieven over de vloer: sommigen zijn belust op wraak, anderen willen hun verloren liefde terug voor zich winnen. En niemand is veilig, want er kan elk moment een nieuwe ex aan de deur staan.

Vrijgezel Shady krijgt duidelijk niet genoeg van de televisieaandacht. Na zijn passage in 'Temptation Island', waarna hij ook na afloop het nieuws wist te halen met een avontuurtje met Marvins Louise, zal hij nu ook deel uitmaken van de cast van 'Ex on the Beach'. Hij hoopt op bloedmooie vrouwen, bruin worden en een drankje of 25:  "Beter te dik in de kist, dan een feestje gemist," aldus de 24-jarige single.

Shady krijgt het gezelschap van vier Nederlandse vrijgezellen: Wayne, naar eigen zeggen 'hard to get' en een slet, de pornoblonde Ashley, Cherry die zowel de bijnamen Satan als Cherrybaby heeft en spierbal Puru. Ook drie Vlaamse singles lopen heet in 'Ex on the Beach': feestbeest Nick, de zotte Gaga (Gaethane) en schoonheidsspecialiste Monja die met haar valse nagels gevaarlijk durft uit te halen.

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 28 augustus iedere zondag te zien om 22 uur op MTV.

11-08-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkige verjaardag Kylie Jenner! Zoveel veranderde de realityster doorheen de jaren

Gelukkige verjaardag Kylie Jenner! Zoveel veranderde de realityster doorheen de jaren

http://oi64.tinypic.com/mac8ja.jpg

Realityster Kylie Jenner is vandaag negentien jaar geworden, maar ondanks haar jonge leeftijd is ze de afgelopen jaren al heel wat veranderd. Het halfzusje van Kim Kardashian gaf in het verleden al toe dat ze haar lippen liep opspuiten, maar de onderstaande foto's doen vermoeden dat ze nog heel wat meer aan zich heeft laten sleutelen.

10-08-2016 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600.000 volgers kwijt door streng tepelbeleid

600.000 volgers kwijt door streng tepelbeleid

http://oi65.tinypic.com/vwvgjp.jpg

Ze mag dan wel verkozen zijn tot mooiste vrouw van Instagram, de Limburgse Marisa Papen (24) is niet langer welkom op het sociale netwerk. Haar account werd geblokkeerd omdat haar naaktfoto's te expliciet waren. "Letterlijk een streep door m'n rekening, want via Instagram krijg ik veel modellenopdrachten."

Bij het brede publiek doet de naam Marisa Papen wellicht geen belletje rinkelen, maar in het wereldje van de foto-applicatie Instagram is de twintiger uit het Limburgse Paal (Beringen) een beroemdheid. Sinds begin vorig jaar verovert ze wereldwijd smartphones met haar kunstzinnige naaktfoto's. Omdat naakt niet is toegestaan op Instagram en moederbedrijf Facebook, tekent ze krulletjes op strategische plaatsen, of maakt ze die wazig. Met meer dan 600.000 volgers is de schoonheid een van de allerpopulairste Instagrammers in ons land.

Enfin, dat was ze. Want sinds kort mag u zo veel zoeken als u wil: haar account is nergens meer te vinden. Tot ontsteltenis van haar trouwe fans. "Instagram heeft me geblokkeerd. Al voor de vierde keer", zucht Marisa. "Nog nooit heeft het zo lang geduurd, dus ik vraag me stilaan af of het nog zal lukken om @marisapapen weer online te krijgen. Samen met vrienden probeer ik de juiste mensen bij Instagram te bereiken, maar voorlopig zonder succes."

10-08-2016 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse homostrip zorgt voor ophef in Colombia

Vlaamse homostrip zorgt voor ophef in Colombia

http://oi63.tinypic.com/2ng4q6e.jpg

Een homo-erotische strip van een Vlaamse tekenaar heeft voor grote opschudding gezorgd in Colombia. Ouders protesteerden er massaal omdat de strip deel zou gaan uitmaken van de seksuele voorlichting van hun kinderen. Alleen: er klopt niets van. "Ik wíst zelfs van niks."

"Nooit heb ik de vraag gekregen van het onderwijsministerie in Colombia om mijn strip te gebruiken. Er is met andere woorden niéts van aan." Bruggeling Tom Bouden (45), al 19 jaar striptekenaar voor 'F.C. De Kampioenen', wist tot voor kort zelfs niets af van de hetze in het Zuid-Amerikaanse land. Tot hij via Facebook een bericht kreeg van een onbekende vrouw. Ze meldde hem dat zijn naam opdook in de lokale media en dat er veel beroering was rond zijn album 'In Bed with David & Jonathan'. Op sociale media ging het gerucht de ronde dat passages uit dat expliciete beeldverhaal over een homoseksueel koppel deel zouden uitmaken van de vernieuwde seksuele voorlichting in scholen. Eerder had het departement Onderwijs immers al besloten om meer aandacht te besteden aan holebi's, na de zelfmoord van een leerling die gepest werd door een schooldirecteur omdat hij homo was.

10-08-2016 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon: "Op mijn leeftijd nog spieren kweken? Nóóit zo hard afgezien"

Matt Damon: "Op mijn leeftijd nog spieren kweken? Nóóit zo hard afgezien"

http://oi63.tinypic.com/212d2y8.jpg

Matt Damon is op zijn 45ste in de vorm van zijn leven, en daar heeft de release van de gloednieuwe 'Jason Bourne' alles mee te maken. De acteur werd op een ultrastreng dieet gezet en volgde een moordend fitnessregime om opnieuw in de huid te kruipen van de CIA's dodelijkste geheim agent. "Ik heb nog nooit zo hard afgezien."

Matt Damon heeft absoluut geen sterallures. Hij is altijd vriendelijk. Eigenlijk is hij zoals je denkt dat hij zal zijn. Hij had wel een paar bodyguards bij zich tijdens ons interview in het bloedhete Las Vegas, maar zelfs die gedroegen zich 'casual'. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik met een heel normale kerel aan het praten was. Meer een gesprek dan een interview. Wat me ook meteen opviel, is dat hij zo gewoon gekleed was. Een simpele zwarte polo en donkerblauwe jeans. De meeste sterren dossen zich meer uit. Hij had de avond voordien al een heleboel interviews gedaan met de internationale pers en was nadien nog gaan pokeren, maar daar was 's ochtends niks meer van te merken. Damon is dan ook goed 'in shape'. Het is niet de eerste keer dat hij zich volledig transformeert voor een rol: kijk maar naar Tom Ripley uit 'The Talented Mr. Ripley' of naar Francois Pienaar, de Zuid-Afrikaanse rugbyspeler uit 'Invictus'. Maar de acteur is nu gespierder dan ooit en dat heeft hij allemaal aan de nieuwste spionagefilm van Paul Greengrass te danken.

Damon - die op het moment van de eerste 'Bourne'-film 29 was - zegt dat zijn leeftijd het grootste obstakel was om opnieuw in vorm te geraken. "Ik heb keihard moeten werken om spieren te kweken", verklapt hij tijdens ons interview in het bloedhete Las Vegas. "Ik sportte twee keer per dag en moest me aan een uiterst streng dieet houden. Het was praktisch een voltijdse job." Zijn trainingsregime? Elke dag deadlifts, squats, press-ups, pull-ups, lopen, sprintjes trekken en boksen totdat hij erbij neerviel.

10-08-2016 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolyn uit Temptation: "Pardon? Ik een escorte?"

Jolyn uit Temptation: "Pardon? Ik een escorte?"

http://oi68.tinypic.com/xnralj.jpg

Op Temptation Island kwam Jolyn er nog grif voor uit dat ze hartjes wilde breken, maar een carrière als escorte, dat gaat haar een brug te ver. Er werd al enkele keren gefluisterd dat ze bijklust als prostituee, maar daar is volgens haar niets van aan. "Ik word bedrogen door een andere verleidster van Temptation", verklaart ze in TV Familie.

Het begon allemaal een paar maanden geleden toen Jolyns naam opdook in een dossier rond prostitutie. ISpeurders vonden toen in het gsm-verkeer van een Brugse zakenman en pooier aanwijzingen dat Jolyn, een ex-Playboymodel, voor hem mannen ontving. "Ik ken de man niet eens en wil er ook niets mee te maken hebben", ontkende ze toen staalhard.

En nu is het opnieuw prijs: er verscheen een gesprek online waarin een andere Temptation-verleidster, Kiki Van Hees (22), toestemt met seksuele activiteiten in Dubai. Een escortejob dus. In dat gesprek valt ook de naam van Jolyn. Volgens Jolyn is ze er echter ingeluisd door Kiki. Kiki maakte ons wijs dat we fotoshoots konden doen in Dubai. "Iets waarvoor ik natuurlijk wel te vinden zou zijn. Maar ze heeft mij dus goed liggen gehad. Er is trouwens nog een 'TI'-verleidster door haar bedrogen. De leugens van Kiki zijn we echt kotsbeu. De geruchten dat ik er iets mee te maken zou hebben, moeten daarom echt stoppen. Door al die geruchten lijken we allemaal hoeren en sletten. Voor eens en altijd wil ik de mensen dus graag duidelijk maken: nee, ik ben geen escorte! Ik verdien mijn geld gewoon in een kledingzaak."

10-08-2016 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Troonbeeckx: "Ik krijg vaak te horen dat ik me niet moet aanstellen"

Hanne Troonbeeckx: "Ik krijg vaak te horen dat ik me niet moet aanstellen"

http://oi63.tinypic.com/2rprwht.jpg

Bijna één op de vijf mensen blijkt hooggevoelig te zijn, maar de meesten beseffen het niet. Ook presentatrice Hanne Troonbeeckx (37) ontdekte pas recent waarom ze zich anders voelt.

"Twee jaar geleden heb ik ontdekt dat ik hoogsensitief ben. Ik ben enorm onzeker en emotioneel en ik kan van heel gelukkig razendsnel omslaan naar heel ongelukkig. Lastig, hoor. Ik wens het niemand toe, want heel weinig mensen begrijpen waarom ik soms zo extreem reageer, terwijl ik die emoties écht voel. Hoogsensitieve personen ervaren alles immers heftiger", gaat Hanne van start in Story. "Ik ervaar eigenlijk eender welke prikkel harder dan anderen. Voorbijrijdende auto's bijvoorbeeld: voor de meesten is dat gewoon achtergrondgeluid, maar mij stoort zoiets in mijn concentratie. Ik kan me daardoor wel eens opjagen tijdens een gesprek omdat er te veel lawaai is. Daarnaast kan ik ook extreem reageren op warmte of koude."

Haar omgeving reageert ook niet altijd even goed op haar hoogsensitiviteit. "Mensen snappen niet altijd wat het is. 'Doe eens normaal', krijg ik vaak te horen. Ze vinden dat ik me aanstel, mijn emoties worden zeker niet altijd aanvaard." Gelukkig vindt Hanne wel dat er ook sterke punten verbonden zijn aan haar hooggevoeligheid. "Ik ben heel zorgend, empathisch en geduldig. Ik kan heel goed met mensen om, omdat ik hen gemakkelijk begrijp. Verder vind ik mezelf wel slim, want dat begrip is veel ruimer dan louter veel dingen weten. Ik erger me aan mensen die je alleen slim vinden als je alle vragen in De Slimste Mens kunt beantwoorden. Ik kan er geen enkele beantwoorden, maar ik ben wel intelligent."

Huwelijk en kinderen
Hanne denkt op haar 38ste ook aan een kinderen en eventueel ook aan een huwelijk. "Ik heb lang geen drang naar kinderen gehad. De laatste tijd is dat gevoel anders. Al mijn vriendinnen zijn intussen mama of verwachten hun tweede kindje. Ik loop blijkbaar wat achter! Nu ik in december 38 word, lijkt het alsof iemand anders in mijn plaats moet beslissen. Ik probeer het los te laten en het op me af te laten komen, maar fijn is het niet. Ach ja, ik heb nog even. Als het voor me is weggelegd, zal de tijd dat wel uitwijzen. En een huwelijk? Ik ben niet het typische meisje dat een huwelijk ziet als een droom. Het lijkt me eerder een vermoeiende en dure dag waar je zelf weinig aan hebt. Ik denk ook niet dat het de liefde versterkt. Niets is sterker dan elke dag opnieuw kiezen voor elkaar. Eigenlijk vind ik vooral het aanzoek liefdevol. Het gevoel dat een man me zo graag ziet dat hij met me wil trouwen, lijkt me ontzettend mooi."

09-08-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw krijgt vaste rol in Amerikaanse serie

Koen De Bouw krijgt vaste rol in Amerikaanse serie

http://oi63.tinypic.com/m7t6p.jpg

Geen Vlaamse acteur heeft het hem ooit voorgedaan: Koen De Bouw vertrekt straks voor vijf maanden naar Hollywood om er een vaste rol te spelen in de nieuwe Amerikaanse tv-serie 'The Last Tycoon'. Zo hebben we naast filmster Matthias Schoenaerts straks ook een échte internationale tv-vedette.

Nee, voorlopig geen kast van een villa in Beverly Hills of Bel Air voor Koen De Bouw. Wél een huurhuisje, waar de 51-jarige Vlaamse acteur straks maandenlang zal verblijven. Eén van de consequenties van de vaste rol die hij te pakken heeft in de nieuwe Amerikaanse tv-reeks 'The Last Tycoon'.

De Bouw wordt straks Tomas Szep, hoofd van de veiligheidsdienst van een studiobaas in het Hollywood van de jaren dertig. "Ik draai nu eerst nog een aantal weken voor het derde seizoen van de Eén-reeks 'T.', daarna sta ik tot 28 oktober op de set voor de derde film met Vincke & Verstuyft", vertelt de acteur. "Een dag later vertrek ik voor vijf maanden naar Amerika. Alleen, ja. Mijn vrouw heeft hier haar werk. Mijn kinderen studeren nog. Maar we proberen natuurlijk wel de zaak zo comfortabel mogelijk te organiseren. Ik zal wel eens kunnen terugkomen, de familie zal een paar keer kunnen overvliegen. Die familieband is superbelangrijk voor mij. Levenskwaliteit moet je op zo veel mogelijk domeinen nastreven, vind ik. Weegt het offer op tegen het voordeel? Een moeilijk evenwicht dat straks uit balans zal zijn, maar ik denk dat ik het nadien wel probleemloos kan herstellen."

09-08-2016 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard slijpt de messen in zaak tegen Depp

Amber Heard slijpt de messen in zaak tegen Depp

http://oi68.tinypic.com/2mo3yfa.jpg

Amber Heard is van plan uiterst goed beslagen ten ijs te komen op het moment dat haar zaak tegen ex Johnny Depp dient. De dertigjarige actrice verzamelt fotobewijs en ziekenhuisdocumenten in de hoop te kunnen bewijzen dat hij haar mishandelde tijdens hun huwelijk, dat slechts één jaar en drie maanden duurde.

Behalve de foto's en documenten heeft ze ook al getuigen opgeroepen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ hebben zij en haar advocate in totaal zeven mensen ingeschakeld.

Het gaat onder meer om haar goede vriendin Raquel Pennington, die in het appartementencomplex was op het moment dat Depp Heard zou hebben aangevallen met een telefoon. Ook haar andere goede vriendin iO Tillett Wright is van de partij. Zij was degene met wie Amber belde toen het mis zou zijn gegaan.

Depp (53) zit ook niet bepaald stil; hij zou maar liefst 23 getuigen achter de hand hebben die zouden kunnen bewijzen dat hij Amber nooit mishandelde.

Te laat
Afgelopen zaterdag stonden de ex-geliefden voor het eerst tegenover elkaar in de rechtbank om hun verklaringen af te leggen. Heard kwam toen anderhalf uur te laat. Beide partijen hoopte nog dezelfde dag tot een schikking te komen, maar dat ging niet door.

De zaak wordt eind deze maand voortgezet.

09-08-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ma man toch! Eén zendt 'Het Eiland' opnieuw uit

Ma man toch! Eén zendt 'Het Eiland' opnieuw uit

http://oi65.tinypic.com/2qlcrjd.jpg

"Zever, gezever!" "Willen we dat afspreken, Guido?" "Ma man toch!" "Ik ben blij dat gij in mijn team zit!" Ook zo'n heimwee naar de memorabele uitspraken van Alain 'Protput' Vandam en co? Niet getreurd dan, want Eén zendt beide seizoenen vanaf november nog eens uit.

Het is intussen al twaalf jaar geleden dat de eerste aflevering op het scherm verscheen, maar de quotes én de herkenbaarheid van de personages blijven in het geheugen gegrift. Denk bijvoorbeeld aan baas Guido: vol goede wil, maar toch ziet hij telkens alles in het honderd lopen. Of werknemer Michel, die het boeltje op geniepige manier tracht te manipuleren. En Frankie Loosveld, de meeloper van dienst. Tel daar tot slot nog de prettig gestoorde Alain bij en een succesformule was geboren.

De geweldige cast deed de hype alleen maar toenemen. Het gebeurt niet elke dag dat toppers als Frank Focketyn, Bruno Vanden Broecke, Tom Van Dyck en Wim Opbrouck elkaar tegen het lijf lopen. De briljante scenario's kwamen uit de koker van Jan Eelen, de man die ons ook al trakteerde op 'Alles kan beter', 'In de gloria' en 'De Ronde'. Op 8 september start op VIER zijn gloednieuwe serie 'Callboys', met Matteo Simoni die in de huid van een gigolo kruipt.

09-08-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werner De Smedt: "Roman (5) slaapt nog altijd bij ons op de kamer"

Werner De Smedt: "Roman (5) slaapt nog altijd bij ons op de kamer"

http://oi64.tinypic.com/alopwg.jpg

De opnames van de VTM-soap Familie liggen stil in de zomer en dus trok Werner De Smedt (46) samen met vrouwlief Julie (38) en kinderen Roman (5), Lowie (14) en Emile (15) op reis naar Griekenland. Hun allereerste gezinsvakantie ooit, waar de acteur dubbel en dik van genoot. Dat het gezin goed aan elkaar hangt, werd erg duidelijk toen Werner vertelde dat Roman nog steeds bij hem en Julie op de kamer slaapt.

"Een kind in mijn leven betekent een grote verantwoordelijkheid en ik vind het belangrijk om die op te nemen. Dat geeft me geen beangstigend gevoel, maar ik zie het eerder als een nobele en mooie taak. Ik ben blij dat ik de gastheer van Roman in het leven mag zijn. Alleen hem loslaten vind ik heel moeilijk, daar ben ik absoluut nog niet klaar voor", vertelt Werner in Story.

"Werner zal Roman bijvoorbeeld niet snel naar school brengen, want als onze zoon begint te huilen, dan zou hij hem gewoon weer mee naar huis nemen", gaat Julie verder. "Tot zijn vijf jaar heeft hij tussen ons gelegen, daarna sliep hij in zijn bedje dat tegen ons bed stond en nu staat zijn bed tegen de muur in onze kamer. Het is dus een stappenplan. De eerste nacht dat Roman niet bij ons lag, had Werner het heel moeilijk. Hij miste hem al ongelooflijk. De laatste stap is dat Roman naar zijn eigen kamer verhuist, maar daar zijn we nog niet klaar voor."

Inventief
Veel mensen zullen het raar vinden dat Roman nog steeds bij Werner en Julie in de kamer slaapt, maar dat kan het koppel niet schelen. "Als we een groter bed hadden, dan lag Roman nu nog altijd tussen ons. Al gebeurt dat nu nog soms, zeker als hij niet kan slapen omdat hij van spinnen, pissebedden of enge clowns heeft gedroomd", vertelt Werner.

"Het heeft ook zijn voordelen. Onze zoon is minder snel angstig en de band met hem is intenser en liefdevoller. Maar een nadeel is wel dat wij minder goed slapen. Hij zit altijd in mijn haar en daar word ik wakker van. Ik heb daarom een pop voor hem gekocht", vult Julie aan. Dat hun zoon bij hen in bed slaapt, zorgt er ook voor dat Werner en Julie inventief moeten zijn. "Als Julie en ik intiem willen zijn met elkaar, dan moeten we dat verschuiven naar een andere plaats of uur. Maar er zijn gelukkig genoeg plekken in huis", lacht Werner.

09-08-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Theater aan Zee lokt 50.000 bezoekers

Theater aan Zee lokt 50.000 bezoekers

http://oi66.tinypic.com/2j4ogb7.jpg

De twintigste editie van Theater aan Zee (TAZ) in Oostende heeft de voorbije tien dagen 50.000 bezoekers getrokken. Dat meldt de organisatie.

Met een bezettingsgraad van 87 procent doet TAZ zelfs 10 procent beter dan vorig jaar. Het Familiepark is inbegrepen in de cijfers. Voor de theatervoorstellingen was er zelfs een bezetting van 95 procent. Er was een totaal bereik, samen met gratis voorstellingen, van 150.000 bezoekers.

Tijdens TAZ werd ook de KBC Jongtheaterprijs, goed voor 10.000 euro, uitgereikt. Die ging naar Kobe Chielens en Bosse Provoost met de voorstelling 'Moore Bacon!'. TAZ kijkt ook al naar de 21ste editie. Tot vorig jaar werd er gewerkt met een centrale gast, dit jaar was dat niet het geval door de lustrumeditie.

Vanaf 2017 wordt gewerkt met een curator, Dirk Pauwels. Later worden nog vier namen bekendgemaakt.

07-08-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia in bikini aan het zwembad, ook Astrid en zwangere Lesley-Ann laten zich van hun beste kant zien

Natalia in bikini aan het zwembad, ook Astrid en zwangere Lesley-Ann laten zich van hun beste kant zien

http://oi66.tinypic.com/2vb7t5l.jpg

Natalia geniet van een vakantie in het zonnige Miami. Ze trakteert haar volgers op Instagram op knappe bikinifoto's. Maar ze is niet de enige bekende Vlaming die badmode showt op social media.

07-08-2016 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan slaags met verloofde op Grieks strand

Lindsay Lohan slaags met verloofde op Grieks strand

http://oi66.tinypic.com/20u4lqu.jpg

Wat een romantische vakantie moest worden voor Lindsay Lohan en haar verloofde Egor Tarasov draaide uit op een stevig handgemeen op een strand van het Griekse eiland Mykonos.

Het incident gebeurde twee weken geleden maar nu lekten foto's van de slaande ruzie uit. Zo zou de actrice de gsm van de Russische miljonair uit hun auto gegooid hebben waarna de tortelduifjes op het strand slaags raakten. Op de beelden is te zien hoe Lohan hardhandig wordt vastgepakt door Tarasov.

De actrice wil niet veel kwijt over het voorval en zegt alleen dat de ruzie begon omdat Egor haar telefoon had afgepakt en zij daarom de zijne weggooide. "Hij had te veel gedronken en draaide door", aldus Lindsay.

Het was niet de eerste keer dat Lindsay en Egor het met elkaar aan de stok kregen. Vorige maand kwam de celebrity ook al in het nieuws toen de twee een handgemeen hadden in een appartement in Londen. Lindsay beweerde toen gillend op het balkon dat de steenrijke Rus haar probeerde te vermoorden.

Kort daarna liet ze nog via Instagram weten te hopen dat het nog goed komt tussen haar en Egor maar nu lijkt hun liefde definitief bekoeld. Lohan neemt afstand van hem.

"Ik begrijp nu dat liefde alleen niet volstaat voor een relatie", reageert Lindsay tegen de 'Daily Mail'. "Geen enkele vrouw die geslagen wordt, zou bij haar man mogen blijven als die niet bereid is om sorry te zeggen."

07-08-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig liefdesverhaal: Leonard Cohen schrijft vlak voor haar dood brief aan zijn muze uit 'So Long, Marianne'

Prachtig liefdesverhaal: Leonard Cohen schrijft vlak voor haar dood brief aan zijn muze uit 'So Long, Marianne'

http://oi64.tinypic.com/fvg0hv.jpg

De Canadese zanger-dichter Leonard Cohen (81) heeft enkele dagen voor haar dood een aandoenlijke brief geschreven aan zijn muze Marianne Ihlen. Cohen schreef het lied 'So Long, Marianne' voor de Noorse vrouw die hij in de jaren zestig op het Griekse eiland Hydra ontmoette. De twee werden een liefdespaar, hij zong ook in 'Bird on the Wire' over haar. Marianne Ihlen overleed op 29 juli, ze werd 81 jaar. In zijn brief vat Cohen de essentie van leven, liefde en dood zoals geen ander dat kan.

Het verhaal van Cohens brief werd op de Canadese radio onthuld door een goede vriend van Ihlen, Jan Christian Mollestad. Hij was het die Cohen contacteerde om hem te melden dat Ihlen stervende was.

"Het duurde maar twee uur vooraleer een mooie brief van Leonard voor Marianne binnenkwam. De volgende dag hebben we die naar haar gebracht, ze was bij haar volle bewustzijn. Ze was zo gelukkig dat hij zo snel iets voor haar had geschreven", zei Mollestad, een documentairemaker.

Hij las de brief voor aan Ihlen.  "Leonard schreef: 'Wel, Marianne, we zijn in de tijd aanbeland dat we zo oud zijn dat onze lichamen aftakelen en ik denk dat ik je heel spoedig zal volgen. Weet dat ik zo dicht achter je aan kom dat als je je hand uitstrekt, ik denk dat je de mijne kan raken".

Mollestad vertelde dat Ihlen haar hand strekte toen hij die laatste zin voorlas.

"Twee dagen daarna verloor ze het bewustzijn en gleed ze de dood in. Ik schreef een brief terug naar Leonard en zei hem dat ik in haar laatste momenten 'Bird on the Wire' neuriede want dat was het lied waar ze zich het meest verwant mee voelde. Toen kuste ik haar voorhoofd en verliet ik de kamer met de woorden 'so long, Marianne'".

Afgelopen vrijdag werd Marianne Ihlen in Oslo begraven.

Luister hieronder hoe Leonard Cohen en Marianne Ihlen praten over hun liefde, het eiland Hydra en de jaren zestig.

07-08-2016 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears keurde eigen videoclip af

Britney Spears keurde eigen videoclip af

http://oi63.tinypic.com/2mgnj4g.jpg

Britney Spears heeft noodgedwongen een nieuwe videoclip laten maken voor haar nummer Make Me. De eerste versie had de zangeres afgekeurd, weet TMZ die de hand heeft weten te leggen op fragmenten ervan.

De meningen lopen uiteen over de reden waarom de beelden van de beroemde fotograaf David LaChapelle in de prullenbak zijn beland. Volgens bronnen rond LaChapelle zou de video te sexy zijn. Maar in het kamp rond Britney valt te horen dat de afgekeurde video van LaChapelle volslagen onsamenhangend was en geen verhaallijn bevatte.

De nieuwe videoclip die Britney Spears gisteren online zette is gemaakt door Randee St. Nicholas. De clip met auditerende mannelijke modellen is al meer dan een miljoen keer gezien. Het nummer Make Me, waarop rapper G-Eazy ook is te horen, is afkomstig van Britneys nieuwe album Glory, dat 26 augustus uitkomt.

07-08-2016 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard komt anderhalf uur te laat voor getuigenis tegen Johnny Depp

Amber Heard komt anderhalf uur te laat voor getuigenis tegen Johnny Depp

http://oi66.tinypic.com/qsqhr5.jpg

Amber Heard liet de advocaten van Johnny Depp vandaag flink op haar wachten, zo meldt entertainmentsite TMZ. De 30-jarige actrice kwam anderhalf uur te laat aan bij de rechtbank voor haar getuigenis in haar echtscheidingszaak tegen Depp.

Amber stond om 10.00 uur lokale tijd)op de agenda om een getuigenis te komen afleggen over de vermeende mishandelingen door acteur Johnny Depp. Pas om 11.30 uur ging de blondine door een achteringang van de rechtbank naar binnen. Ze ging niet in op vragen van journalisten waarom ze zo laat kwam opdagen. Volgens TMZ probeerden de twee sterren gisteravond nog tot een schikking te komen, maar dat mislukte.

Geen bewijs
De getuigenverklaringen duren naar verwachting de hele dag. Depps advocaten zullen Heard flink aan de tand voelen over haar beschuldigingen aan Johnny's adres. Zo zal de actrice moeten uitleggen hoe het kan dat agenten geen fysiek bewijs aantroffen van mishandeling toen zij op haar alarmerende telefoontje reageerden. Ook zal Amber moeten verantwoorden waarom ze geld wil van haar ex, terwijl hun huwelijk maar vijftien maanden standhield.

Johnny en Amber liggen sinds mei dit jaar in scheiding. Het acteurskoppel was sinds 2012 samen en trad in februari 2015 in het huwelijk. Amber zou in de scheidingspapieren het hokje 'onoverkomelijke verschillen' hebben aangekruist, de meest gebruikte van de in de VS verplicht in te vullen reden voor een scheiding. De breuk kwam in een week komen die toch al zwaar was voor Johnny, omdat zijn moeder overleed.

Uit op geld
Heard beschuldigt Depp ervan haar mishandeld te hebben gedurende de relatie. Johnny's advocaten spreken alle aantijgingen tegen en zeggen dat Amber uit is op geld van de ster.

07-08-2016 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bank wil Paisley Park van Prince verkopen

Bank wil Paisley Park van Prince verkopen

http://oi65.tinypic.com/nn86it.jpg

De bank die de nalatenschap van Prince beheert, heeft de rechter toestemming gevraagd om vastgoed van de in april overleden zanger te verkopen. Maar de nabestaanden van Prince zijn hier fel tegen gekant, weet TMZ.

Op de lijst van te verkopen bezittingen staat ook Paisley Park, het landgoed waar Prince stierf na een overdosis. De villa en de omliggende grond worden getaxeerd op slechts 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro).

Ingewijden zeggen dat de nabestaanden van Prince er alles aan zullen doen om een verkoop te voorkomen. Ze willen liever een museum maken van de legendarische woning en studio.

De bank beheert momenteel de nalatenschap van Prince omdat hij geen testament heeft achtergelaten.

07-08-2016 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kreeg Margot Robbie dat strakke Suicide Squad-figuur

Zo kreeg Margot Robbie dat strakke Suicide Squad-figuur

http://oi63.tinypic.com/qmxu80.jpg

Margot Robbie werd bijna elke dag drie uur lang gedrild door haar personal trainer voor haar nieuwe film Suicide Squad. Dit gebeurde tussen de opnames door.

''Ze is een doorzetter'', vertelt Margots trainer Andie Hecker aan People. In Suicide Squad loopt de 26-jarige actrice in haar rol als Harley Quinn rond in hotpants. ''En in dat kleine broekje is haar kont de hele tijd te zien.'' Dus was er werk aan de winkel. ''Het was erg bevredigend om haar lichaam in zo'n korte tijd te zien veranderen in wat zij voor ogen had.''

Hecker liet Robbie onder meer pilates- en balletoefeningen doen. De balletsprongen noemt hij overigens 'verrassend genoeg de meest uitdagende vorm van cardiotraining die ik ooit ben tegengekomen'.

Normaal gesproken traint Margot vier tot vijf keer per week een uurtje met Andie. Maar dat was niet genoeg. ''Er zit een scene in Suicide Squad waar ze zich omkleedt in het bijzijn van een paar kerels, dus haar buikspieren moesten er perfect uit zien.''

07-08-2016 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.He photoshopper van Studio 100, waar is Marthe naartoe?

He photoshopper van Studio 100, waar is Marthe naartoe?

http://oi66.tinypic.com/24c6vcn.jpg

Studio 100 kondigde gisteren de verschijningsdatum aan van de nieuwe K3-plaat 'Ushuaia'. Het is de tweede cd van Klaasje, Hanne en euh, wie is dat? Marthe is op de foto wel érg fel gephotoshopt, vinden enkele opmerkzame fans.

En geef ze eens ongelijk? De vreemde bewerking is des te opvallender omdat Marthe eerder al kritiek heeft moeten slikken op haar uiterlijk. Tijdens 'K3 zoekt K3' kreeg Marthe meermaals opmerkingen over haar 'droeve blik', onder anderen van haar toekomstige schoonvader Gert Verhulst.

In een openhartig interview met Het Laatste Nieuws reageerde ze daarna als kersvers K3'tje effectief een kleine ooglift te overwegen als haar dat gevraagd zou worden.

De uitspraak leverde de schone uit Kontich een hoop steunbetuigingen op. "Vrolijk op een foto maar droef vanbinnen is veel erger Marthe", vond radiopresentatrice Ann Reymen toen.

07-08-2016 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse prinses Märtha Louise gaat scheiden

Noorse prinses Märtha Louise gaat scheiden

http://oi66.tinypic.com/309hova.jpg

De Noorse prinses Märtha Louise en haar echtgenoot schrijver Ari Behn gaan na veertien jaar huwelijk scheiden. Dat meldt het Noorse paleis vandaag.

"Het leven is niet eenvoudig. Dat is wat Ari en ik hebben ondervonden", verklaarde de 44-jarige prinses in een mededeling. Märtha Louise is de oudste dochter van de Noorse koning Harald. "Zoals veel anderen, zijn we door de tijd uit elkaar gegroeid, naar plaatsen waar we elkaar niet meer ontmoeten zoals we dat vroeger deden. Het is afschuwelijk van het gevoel te hebben dat er niets meer aan te doen is, dat we lange tijd alles geprobeerd hebben", voegde de prinses daar nog aan toe.

Prinses Märtha Louise trouwde met de 43-jarige schrijver in 2002 in de kathedraal van Trondheim. De twee hebben drie dochters: Maud Angelica (13), Leah Isadora (11) en Emma Tallulah (7).

06-08-2016 om 02:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop- en jazzmuzikant Freddy Sunder overleden

Pop- en jazzmuzikant Freddy Sunder overleden

http://oi64.tinypic.com/eqe83l.jpg

Pop- en jazzmuzikant Freddy Sunder is overleden. Hij werd 85 jaar. Dat heeft zijn zoon gemeld aan de VRT. Sunder bouwde in het tweede deel van de twintigste eeuw een grote carrière uit in de wereld van de pop- en jazzmuziek. Freddy Sunder was de artiestennaam van Fritz Sundermann.

De Antwerpse muzikant is een belangrijke figuur uit de populaire muziek van het tweede deel van de vorige eeuw. In de jaren vijftig scoorde Freddy Sunder enkele hits met 'Kaw liga' en 'Rio Rita'. Hij werd toen in de markt gezet als een Amerikaanse artiest.

Begin de jaren 60 richtte Sunder zijn band The Clouds op. De gitarist speelde een tijdlang mee in het orkest van Willy Rockin en toerde de wereld rond. Hij speelde met onder andere Toots Thielemans, Natalie Cole, Shirley Bassey, Peggy Lee en Sammy Davis Jr..

Sunder kreeg bij het grote publiek bekendheid als prominent lid van het BRT-Jazzorkest van de nationale omroep. Tussen 1981 en 1990 was hij er dirigent. Als dirigent begeleidde hij tal van Belgische Songfestivalinzendingen.

Freddy Sunder bleef nog vijftien jaar lang optreden met zijn Freddy Sunder Big Band. Daarna werd het stokje bij de Freddy Sunder Big Band overgenomen door Erik Buyle. Freddy Sunder werd aangesteld als ere-dirigent.

06-08-2016 om 02:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ook Justin Bieber in adamskostuum gespot

Nu ook Justin Bieber in adamskostuum gespot

http://oi64.tinypic.com/ek5k47.jpg

In navolging van Orlando Bloom is ook Justin Bieber volledig naakt gekiekt op vakantie. De 22-jarige zanger werd op Hawaii zonder kleding met vriendin Sahara Ray in een lagune gefotografeerd.

New York Daily News kocht de foto's, net als bij Orlando Bloom, en plaatste ze (met een zwart balkje voor de edele delen) op de website. Ook vriendin Sahara deed wat kleding uit. Zij werd in niets meer dan een string vastgelegd op de gevoelige plaat.

Naaktfoto's van celebrities op vakantie lijkt een trend te worden. Een paar dagen geleden werd Orlando Bloom in Sardinië in zijn adamskostuum gefotografeerd terwijl hij samen met vriendin Katy Perry op een surfplank door het water peddelde.

Het is overigens niet de eerste keer dat Bieber naakt wordt betrapt. Vorig jaar oktober werd hij dankzij een grote telelens ook zonder kleding gefotografeerd. Hij genoot toen van een vakantie op Bora Bora.

06-08-2016 om 02:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ushuaia hey...": Hanne, Marthe en Klaasje verklappen releasedatum van hun tweede K3 album

"Ushuaia hey...": Hanne, Marthe en Klaasje verklappen releasedatum van hun tweede K3 album

http://oi67.tinypic.com/2i6nwj.jpg

K3-fans, unite! Nog geen jaar na de release van hun allereerste -en razend populaire- album '10.000 luchtballonnen' komen Hanne, Marthe en Klaasje al met een tweede K3 album. Het nieuwe album zal de naam 'Ushuaia' krijgen, naar de gelijknamige zomersingle die natuurlijk ook op de cd zal pronken. Het is nog wel heel even aftellen: 'Ushuaia' wordt uitgebracht op 10 november 2016.

Met '10.000 luchtballonnen' behaalden de nieuwe K3-meisjes nog voor de release van het album al vijf keer platina. In totaal werd het album bijna 300.000 keer verkocht in Vlaanderen en Nederland.

Net als het succesvolle debuutalbum, zal ook dit nieuwe album een dubbel-cd worden met 12 nieuwe en 12 'best of K3' hits.

Hanne, Marthe en Klaasje zullen hun nieuwe hits tijdens De Grote Sinterklaas Show in het Antwerpse Sportpaleis op 3 en 4 december voor het eerst live ten gehore brengen. Vanaf januari 2017 toeren Hanne, Marthe en Klaasje weer met nieuwe shows door Vlaanderen en Nederland. Voor meer info en tickets voor de nieuwe K3-shows ga naar www.studio100.com

Ushuaia

Herinnert u zich trouwens nog wat er gebeurde toen K3 begin juni hun zomerhit 'Ushuaia' lanceerde? De website van Studio 100 lag in geen tijd plat door de massale toeloop van fans. Hier nog eens de clip, voor al wie tekst en dansjes geperfectioneerd wil hebben voor de release van het album.

06-08-2016 om 02:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers showt haar nieuwe coupe

Ella Leyers showt haar nieuwe coupe

http://oi64.tinypic.com/2gwxjkk.jpg

Je herkent ongetwijfeld Astrid Bryan en Ella Leyers die samen op de Nacht van het Zoute zijn. Wat meteen opvalt, zijn de haren. Astrid gaat tegenwoordig door het leven met donkere, lange lokken, terwijl Ella voor het eerst haar korte, blonde coupe showt. Nog opvallend: de meisjes hebben blijkbaar erg op elkaar lijkende ogen.

06-08-2016 om 02:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clint Eastwood (86) over Trump: "Racisme? Just f*cking get over it"

Clint Eastwood (86) over Trump: "Racisme? Just f*cking get over it"

http://oi64.tinypic.com/2rh8tis.jpg

Clint Eastwood spreekt niet zijn officiële steun uit voor één van de Amerikaanse presidentskandidaten, maar weet wel op wie hij zelf gaat stemmen. Nu de keuze gaat tussen Hillary Clinton en Donald Trump zegt de Hollywoodveteraan: "Dan moet ik gaan voor Trump." De acteur en regisseur vindt dat de zakenman wel "wat domme dingen heeft gezegd" maar vindt het goed dat Trump zich uitspreekt.

"Hij zegt wat er in zijn hoofd opkomt. Soms is dat niet zo goed. En soms is het.. Ik bedoel, ik begrijp waar hij vandaan komt, ook al ben ik het niet altijd met hem eens." De 86-jarige acteur doet de uitspraken in Esquire. Daarin geeft hij ook af op de jongere generatie 'the pussy generation' dixit Eastwood, die volgens Clint te politiek correct is en zich niet durft uit te spreken. "Iedereen loopt op eieren. We zien mensen elkaar continu beschuldigen van racisme. Toen ik opgroeide, werden al die dingen niet racistisch genoemd, doelend over de talloze al dan niet racistische uitspraken van de Republikeinse presidentskandidaat. "Just f*cking get over it", zegt hij daarover nog.

Het interview is het eerste gezamenlijke met zijn zoon Scott. De jongere Eastwood vertelt in dat gesprek dat hij "ouderwetse" goede gebruiken van zijn vader heeft overgenomen. "Hij heeft me opgevoed met integriteit. Op tijd komen, opdagen, hard werken. Mijn vader is wat dat betreft echt van de oude stempel."

05-08-2016 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plussize model reageert op kritiek dat ze 'te dun' is: "Kijk eens naar je eigen lijf"

Plussize model reageert op kritiek dat ze 'te dun' is: "Kijk eens naar je eigen lijf"

http://oi64.tinypic.com/ofq7w9.jpg

Plussize model Ashley Graham staat bekend als de eerste dame met een maatje meer op de cover van het bekende Amerikaanse sportmagazine Sports Illustrated. Behalve positieve reacties krijgt ze nu ook veel kritiek over zich heen, van vrouwen die haar te slank noemen voor een plussize model. Ashley reageert in een open brief: "Stop toch met bodyshamen. Kijk eerst eens naar je eigen lijf."

Shamed If I Do, Shamed If I Don't, zo heet het krachtige essay van plussize model Ashley Graham dat op Lenny Letter verscheen. "Ik ben een vrouw met zelfvertrouwen en een olifantenvel. Als model word ik publiekelijk geviseerd, maar ik ben het gewend om met kritiek om te gaan. Toch had ik het vorige week iets moeilijker om de haters van mij af te schudden," schrijft Graham. 

"Fake fat person"
Het plussize model refereert daar mee aan een foto van zichzelf die ze op Instagram plaatste (zie onderaan), waar erg bot op gereageerd werd. "Ik ben zo teleurgesteld in jou", "Je zit niet goed in je vel, je wil aan de normen van Hollywood beantwoorden en denkt dat slank zijn mooier is" of botweg "Fake fat person". De vele reacties wijzen erop dat fans Graham plots te slank vinden voor de term "plussize", maar zelf reageert het model dat ze geen grammetje is afgevallen. "Ik ben zelfs zwaarder dan drie jaar geleden, maar ik accepteer mijn lichaam zoals het is," schrijft ze. "En als ik al zou willen afvallen, dan is dat ook mijn eigen beslissing."

05-08-2016 om 00:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer nieuw programma met Gert Verhulst

Weer nieuw programma met Gert Verhulst

http://oi68.tinypic.com/34g8pp2.jpg

Een bazige presentator die opdrachten uitdeelt aan een rist bv's. Da's de jobomschrijving waar Gert Verhulst (48) volgens VTM perfect in past. En zo is de Studio 100-baas in 'Het Grootste Licht' ook na de zomer op tv te zien. Aan zijn zijde: Ruth Beeckmans, die zijn assistente zal spelen.

'K3 zoekt K3', 'Mijn Pop-Uprestaurant', Zeg Eens Euh!': Gert Verhulst is overal. En de lijst wordt langer, want in het najaar zien we hem in 'Het Grootste Licht', de nieuwe humoristische panelshow waar VTM mee wil scoren. De zender haalde het format in Engeland, waar het onder de naam 'Taskmaster' al sinds vorige zomer loopt.

In de show krijgt de presentator de titel van 'taskmaster' of 'taakverdeler'. Hij deelt opdrachten uit aan 5 bekende Vlamingen en uiteindelijk beslist hij ook wie de winnaar wordt. Die opdrachten kunnen echt alle richtingen uitgaan. Van een groot blok ijs zo snel mogelijk laten smelten, tot om ter best al paardrijdend een paard schetsen. Of wat dacht u van een eidopje met tranen vullen of een 'high-five' krijgen van een 55-jarige? Eén ding is zeker: de panelleden zullen nooit eerder zó met elkaar in competitie zijn gegaan.

Trouwring
Maar die bekende Vlamingen doen niet zomaar mee: naast hun reputatie riskeren ze ook een persoonlijk item kwijt te spelen. Een waardevol kunstvoorwerp, een kledingstuk, wie weet zelfs een trouwring: voor ze aan de opdracht beginnen, zetten ze in.

De panelleden doen elke opdracht individueel, onder het vakkundig oog van assistente en scheidsrechter Ruth Beeckmans. Pas in de studio ontdekken de deelnemers hoe iedereen het ervan afgebracht heeft. Op dat moment mag elke deelnemer nog proberen om Gert te overtuigen van zijn of haar goede bedoelingen. Na een pittige discussie maakt de 'taakverdeler' dan zijn definitieve besluit. Gert zal tijdens de debatten uiteraard rekening houden met rivaliteit, sluwe tactieken en onverwachte wendingen.

'Het Grootste Licht' wordt geprodcueerd door deMensen, dat voor VTM ook 'Is er Wifi in Tahiti?' maakt en voor één 'Blokken'.

05-08-2016 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares Ozzy "ik kamp met seksverslaving" Osbourne dagvaardt zijn dochter

Minnares Ozzy "ik kamp met seksverslaving" Osbourne dagvaardt zijn dochter

http://oi68.tinypic.com/11vmb8l.jpg

Ozzy Osbourne (67) heeft onthuld dat hij een "intense therapie" ondergaat voor een seksverslaving die zijn huwelijk met Sharon Osbourne ei zo na verwoestte. De vrouw die beweert een "heel echte" relatie te hebben gehad met Ozzy, dagvaardt nu zijn dochter Kelly om een reeks verwijtende tweets.

De Black Sabbath-zanger verklaarde eerder dat hij "gekweld" werd door het effect dat zijn gedrag op zijn gezin heeft. Dat deed hij nadat kapster Michelle Pugh aan het magazine People had gezegd dat ze een "heel echte relatie" had met Osbourne die vier jaar had geduurd.

Zonet raakte bekend dat Pugh de dochter van Ozzy en Sharon, Kelly Osbourne, voor de rechter daagt. Kelly had in een aantal tweets de haarstyliste de mantel uitgeveegd. Ze beschuldigde Pugh er ook van haar vader rte manipuleren. "Mijn vader is bijna 70, ooit gehoord van seniorenmisbruik", zei ze. Volgens Pugh werd ze door Kelly "gepest en belasterd".

In haar dagvaarding stelt Pugh dat haar relatie met Ozzy geen bevlieging was en dat Ozzy avances maakte en in 2013 hun vriendschap in een romantische situatie omzette. Ze stelt dat de twee stieken afspraakjes maakten tot in mei dit jaar. Pugh voert aan dat ze emotionele schade opliep en ook zakelijk schade ondervond.

Eerder dit jaar trok Ozzy uit het echtelijke huis in Los Angeles. Sharon gaf in mei te kennen dat hun huwelijk na 34 jaar op sterven na dood was. De 63-jarige Sharon zei in de talkshow The Talk dat ze geen idee had of ze nog een toekomst had met haar man. Later gaf het koppel echter aan terug samen te zijn.

"De voorbije zes jaar heb ik met een seksverslaving gekampt. Ik vind het jammer dat mevrouw Pugh onze seksuele relatie uit de context heeft gerukt. Ik wil me ook verontschuldigen tegenover de andere vrouwen waarmee ik seksuele relaties heb gehad", laat Ozzy nu weten.

"Maar uit iets slechts kan ook iets goeds komen. Sinds de pers dit heeft uitgebracht, ben ik in therapie. Ik dank God dat mijn ongelooflijke vrouw aan mijn zijde staan om me te steunen".

04-08-2016 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na flitsende actieseries: Netflix wordt traag

Na flitsende actieseries: Netflix wordt traag

http://oi67.tinypic.com/30kcbcg.jpg

Een open haard. Een trein door de besneeuwde bergen. Twaalf uur lang breien. Vissers die zalm willen vangen. Na snelle actieseries en bloedstollende thrillers laat Netflix vanaf vrijdag ook trage tv zien.

Sakte TV (Langzame televisie) is gemaakt door de Noorse publieke omroep NRK. Het begon in 2009. Kijkers zagen een zeven uur durende treinrit van Bergen naar Oslo, van begin tot eind, zonder onderbrekingen. De 182 tunnels onderweg waren het spannendste onderdeel van de reis.  

Netflix laat in totaal elf edities van Sakte TV zien.  

04-08-2016 om 23:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Lindsay Lohan: "Ze is niet zwanger"

Moeder van Lindsay Lohan: "Ze is niet zwanger"

http://oi68.tinypic.com/fnqy6b.jpg

Lindsay Lohan (30) is niet in verwachting. Dat heeft haar moeder Dina laten weten aan TMZ. Na een bericht van Lindsay op Instagram gingen geruchten dat de actrice zwanger is.

Lindsay suggereerde dat ze in verwachting is om haar verloofde Egor Taravasov te laten schrikken, weet Dina. Volgens Lindsay bedroog Egor haar, waarna ze hintte op een zwangerschap. De actrice en haar Russische aanstaande kregen vervolgens knallende ruzie.

Lindsay stond twee weken geleden op het balkon van haar Londense optrekje te krijsen om hulp. Ze beweerde onder meer dat Egor geprobeerd had haar te wurgen. Toen de politie arriveerde, was zowel Lindsay als Egor verdwenen. De actrice komt tijdens een vakantie in Italië bij van alle gebeurtenissen.

"Ze was van streek en reageerde overdreven'', stelt Dina. Volgens haar moeder is Lindsay ondanks de hevige ruzie nog niet klaar met Egor. De actrice is nog steeds verloofd en wil haar relatie met de miljonair redden.

04-08-2016 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-jarige dochter van Kim Basinger poseert naakt

20-jarige dochter van Kim Basinger poseert naakt

http://oi67.tinypic.com/2w397jk.jpg

Ireland Baldwin heeft naakt geposeerd voor het magazine Treats!. De 20-jarige dochter van Hollywoodacteurs Kim Basinger en Alec Baldwin treedt daarmee in de voetsporen van haar moeder.

TMZ publiceerde vandaag een video die tijdens de fotoshoot is gemaakt. Ireland poseert in doorzichtige topjes en ook volledig naakt. Haar moeder Kim Basinger deed haar eerste naaktshoot op 29-jarige leeftijd voor Playboy.

04-08-2016 om 01:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groots herdenkingsconcert voor Prince op 13 oktober in Minneapolis

Groots herdenkingsconcert voor Prince op 13 oktober in Minneapolis

http://oi66.tinypic.com/1errrr.jpg

Op 13 oktober wordt in Minneapolis een concert georganiseerd ter nagedachtenis van de in april overleden popster Prince. Dat heeft zijn familie vandaag meegedeeld via Facebook.

Het spektakel zal zich afspelen in het gloednieuwe US Bank Stadium, waar de American football-ploeg Minnesota Vikings zijn thuiswedstrijden afwerkt. Dat zegt de zus van de overleden zanger, Tyka Nelson, op Facebook. Het stadion waar de "Purple Rain"-zanger herdacht zal worden telt maar liefst 66.000 paarse stoeltjes, de kleur van de truitjes van de Vikings.

Tickets voor het concert gaan in verkoop vanaf eind augustus. Wie er precies zal optreden, is nog niet bekend.

Het wordt meteen de enige publieke hommage aan Prince, die op 21 april op 57-jarige leeftijd overleed na een overdosis medicijnen. Net zoals de familie van David Bowie, besloot de familie van Prince om het overlijden in intieme kring te herdenken.

Een intieme afscheidsceremonie is niet altijd een evidentie bij popsterren. Bij de overlijdens van onder andere Michael Jackson, ooit gezien als een rivaal van Prince, en Queen-zanger Freddy Mercury werden bijvoorbeeld grootse muziekspektakels gepland, waarbij zelfs de kist nog aanwezig was.

04-08-2016 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beverly Hills 90210 krijgt vervolg met oude cast"

"Beverly Hills 90210 krijgt vervolg met oude cast"

http://oi66.tinypic.com/11vqskl.jpg

In Hollywood wordt gewerkt aan een reboot van de jaren 90-hitserie Beverly Hills 90210. Dat beweert althans Ian Ziering, die in de serie Steve speelde.

De acteur vertelde aan New York Daily News dat hij was gepolst door een van de bazen van Hulu. Die streamingservice heeft ook de reboot van serie Roots in het pakket en redde eerder drama Nashville van een voortijdig einde.

"Ik heb hem gezegd dat alles mogelijk is", aldus Ian over de interesse in een nieuwe Beverly Hills 90210-serie. "We zijn allemaal onze eigen weg gegaan, maar als je meer dan tien jaar met mensen werkt, worden het je broers en zussen. Ik geef enorm veel om ze en zou graag weer met ze samenwerken, in welke vorm dan ook."

Opgefriste versie
Beverly Hills 90210 was van 1990 tot 2000 te zien op de Amerikaanse televisie. De show volgde een groep middelbare scholieren op een rijke school in Beverly Hills. De hitserie werd al eens uit het vet gehaald voor een opgefriste versie: in 2008 startte 90210, met onder anderen AnnaLynne McCord.

In dat programma draaide het om een nieuwe lichting studenten aan de West Beverly Hills High School. Shannen Doherty en Jennie Garth waren erin te zien als hun eigen personages, de inmiddels volwassene Brenda en Kelly.

04-08-2016 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 kilo kwijt op 14 dagen: vrienden maken zich zorgen om Guy Van Sande

10 kilo kwijt op 14 dagen: vrienden maken zich zorgen om Guy Van Sande

http://oi63.tinypic.com/2qtxq15.jpg

De onzekerheid en de imagoschade knagen aan Guy Van Sande. Sinds de acteur genoemd werd in een onderzoek naar de uitwisseling van kinderporno is hij een veel besproken figuur in de media. En daar lijdt hij onder, zo viel hij sinds zijn bekentenis dat hij een dubieuze chatroom bezocht 10 kilo af op 14 dagen. Vrienden uit vandaag in het magazine TV Familie hun bezorgdheid over hem.

Niet alleen het gewichtsverlies, maar ook de verontrustende posts op Facebook van Guy Van Sande bleven niet onopgemerkt bij zijn vrienden.

Boezemvriend Herbert Flack zegt in het blad dat hij Guy sinds het schandaal nog gezien heeft en dat hij zich zorgen maakt. "Guys carrière is nu al geruïneerd en dat terwijl hij nog niet eens schuldig is bevonden. Niet onlogisch dat hij nu helemaal weg kwijnt. Ook begrijp ik dat hij zich radeloos voelt en zijn verdriet deelt op Facebook."

Dat beaamt ook vriend Davy Brocatus, professioneel danser: "Guy heeft het erg moeilijk nu hij overal bekeken en nagestaard wordt. Ik probeer om zijn gedachten te verzetten. Voor zover dat mogelijk is natuurlijk, want als Guy de volgende dag bij de bakker komt, wordt hij er opnieuw mee geconfronteerd.'"

04-08-2016 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woede om 'misbruik' van doodgeschoten zangeres op awardshow

Woede om 'misbruik' van doodgeschoten zangeres op awardshow

http://oi65.tinypic.com/18gagx.jpg

Talloze fans van zangeres Christina Grimmie (22), die in juni werd doodgeschoten, zijn woedend op de organisatie van de Teen Choice Awards. De Amerikaanse The Voice-artieste en YouTuber kreeg postuum een award, maar werd bij de uitreiking gisteravond niet eens genoemd. Haar naam is alleen maar gebruikt om kijkers te trekken, oordelen fans.

Grimmie was de afgelopen jaren meermaals genomineerd voor een Teen Choice-beeldje, maar greep altijd naast de prijs. Toen duidelijk werd dat ze dit jaar wederom kans maakte, vroeg Grimmie's manager al haar fans om op haar te stemmen en haar postuum te eren. De zangeres had er tenslotte altijd al van gedroomd een Teen Choice Award te winnen.

De actie was een succes; Christina kreeg de meeste stemmen in de categorie 'muziekster op internet'. Fans hoopten dan ook op een passend eerbetoon tijdens de uitreiking, maar de naam van de zangeres werd in de twee uur durende uitzending niet eens genoemd.

"Ze hebben haar dood gebruikt om meer kijkers te trekken, walgelijk'', twitterde iemand. "Dus ze gebruiken Christina om hun show te promoten en noemen haar dan niet eens, ik vind het meer dan afschuwelijk'', voegde een ander toe. "Dat ze haar niet eens noemen maakt me verdrietig.''

01-08-2016 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel populairste acteur op Facebook

Vin Diesel populairste acteur op Facebook

http://oi64.tinypic.com/2ic15wm.jpg

Niet Brad Pitt, niet Leonardo DiCaprio, maar wel acteur Vin Diesel is het populairst op Facebook. Hij is er als eerste acteur ooit in geslaagd om de kaap van 100 miljoen fans te scoren op de sociaalnetwerksite. De 'Fast & Furious'-ster werd meteen gefeliciteerd door de grote baas van Facebook, Mark Zuckerberg. Bij de celebrity's doet Shakira beter met 104.591.118 fans, voetballer Cristiano Ronaldo heeft er al 115.985.520.

01-08-2016 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere is jarig vandaag en dat leidt tot hartverwarmende reacties

Frank Deboosere is jarig vandaag en dat leidt tot hartverwarmende reacties

http://oi63.tinypic.com/72uavt.jpg

Vorige week overleed zijn zus Paskal, vandaag is Frank Deboosere jarig. Hij wordt 58. Heel wat mensen maken van de gelegenheid gebruik om de weerman een hart onder de riem te steken.

De man die als sinds 1987 het weer presenteert op de openbare omroep beleeft moeilijke tijden. Zijn zus verloor vorige week haar jarenlange strijd tegen borstkanker. Deboosere bleef echter op post ondanks het grote verlies. Pas achteraf bleek waarom. Weervrouw Sabine Hagendoren week op dat moment niet van de zijde van haar man. In de nacht van donderdag op vrijdag stierf hij na een lange en aanslepende ziekte. Het was een zwarte week voor beide presentatoren.

Volgens de VRT zal Frank ook de komende weken het weerbericht voor zijn rekening blijven nemen zodat Sabine de tijd kan nemen om de dood van haar echtgenoot te verwerken.

Vandaag is de weerman jarig en op social media schrijven mensen honderden hartverwarmende berichten.

"Je verjaardag vieren terwijl er in je leven zo'n vreselijke dingen gebeuren ... Niet makkelijk maar toch : probeer er van te genieten!", klinkt het onder meer op de Facebookpagina van radiozender MNM die Frank Deboosere in de bloemetjes zet.

"Fijne verjaardag en heel veel sterkte bij de verwerking van het verdriet om je zus, die veel te vroeg gestorven is."

"Lieve Frank' hoop dat je een beetje over je verjaardag kan mijmeren (when you give good vibes, they come back)!"

"Het leven is wel heel veranderlijk, blij dat je er terug een jaartje bij hebt, maar wel iemand moeten afgeven die dit niet heeft kunnen meemaken, maar toch geniet ervan, dit zou ze ook gewild hebben!"

01-08-2016 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik kén niemand die een aanslag wil plegen"

"Ik kén niemand die een aanslag wil plegen"

http://oi63.tinypic.com/16qv0z.jpg

Veel bombarie vooraf, maar uiteindelijk bleef de echte shock uit. In 'Zomergasten' sprak activist Dyab Abou Jahjah gisteravond net zo graag over het EK-voetbal als over zionisme. "Als Israëliërs afstand nemen van de etnische zuiveringen, dan wil ik met ze praten."

Af en toe vlogen ze elkaar in de haren. Thomas Erdbrink, naast presentator van het Nederlandse interviewprogramma 'Zomergasten' ook journalist voor 'The New York Times' in Iran, en Dyab Abou Jahjah stonden gisterenavond geregeld tegenover elkaar. Maar uiteindelijk deed de activist weinig ophefmakende uitspraken. Abou Jahjah sprak over outsiders - en leek zichzelf nog altijd daarbij te rekenen -, over zijn liefde voor voetbal in het algemeen en de Duitse nationale ploeg in het bijzonder, maar ook over zijn jeugd en geloof na een fragment uit de tv-serie 'True Detective'.

01-08-2016 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beter, Best, BEYONCÉ

Beter, Best, BEYONCÉ

http://oi63.tinypic.com/fegwgh.jpg

Vergeet alles wat je tot nog toe zag, gisteren verlegde Beyoncé grenzen wat stadionshows betreft. Met een show die de visuele perfectie benaderde, sloeg ze iedereen met verstomming. De bijna 60.000 fans keken met grote ogen toe.

The Formation World Tour is Beyoncés zevende wereldtournee, en duidelijk eentje waarmee ze grenzen wil verleggen. Wat we voor altijd zullen onthouden van de show van gisteravond: de grote, lichtgevende én ronddraaiende 'monoliet' in het midden van het podium. Een soort van roterende kubus met beeldschermen, die ook nog open en dicht kon om Beyoncé en dansers weer los te laten. De superster zelf was nauw betrokken bij het ontwerp van dit duizelingwekkend staaltje techniek. Onze eigen Stageco - ook altijd betrokken bij de huzarenstukjes van U2 - hielp mee bij het bouwen. Zeven verdiepingen, zo'n 18 meter hoog, met ledschermen die de superster en haar twintig dansers plus band - allemaal vrouwen - in reuzenformaat projecteerden. Zo werd iedereen in het Koning Boudewijnstadion bereikt. Een nieuwigheid op het vlak van stadionshows voor groot publiek, waarmee Beyoncé gisteren iedereen van zijn of haar sokken blies. Naast beelden van de show zelf, werden er af en toe ook videoclips getoond op de grote schermen, en zelfs beelden uit het familiealbum van Queen Bey.

01-08-2016 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!