NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle geklopt door dansgroep

Susan Boyle geklopt door dansgroep

Om Diversity te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle grijpt net naast de overwinning in de Britse talentenjacht ‘Britain ’s got talent’. De 48-jarige huisvrouw en internethype moest gisteren in de finale dansgroep Diversity nipt laten voorgaan.

Tegen alle verwachtingen in werd Susan Boyle dus niet de grote winnaar van de door zestien miljoen kijkers gevolgde talentenjacht op ITV. De huisvrouw uit het Schotse Blackburn leverde in de finale nochtans een ijzersterke en hartverwarmende prestatie af. De jury gewaagde zelfs van ‘de beste performance die in deze wedstrijd ooit geleverd is’ en koos openlijk partij voor Boyle, die andermaal en, zoals verhoopt, haar versie bracht van I dreamed a dream uit de musical Les Misérables.

Met haar krachtige prestatie drukte Boyle, gekleed in grijze glitterjurk en met het pluizige kapsel dat intussen haar handelsmerk geworden is, de twijfel en kritiek die de voorbije week waren gegroeid, wel de kop in. Geruchten als zou Boyle de druk niet langer aankunnen en zelfs op het punt hebben gestaan om de wedstrijd te verlaten, domineerden de voorbije week de kranten.

Maar Susan Boyle stond er. Ze zong met overtuiging en krachtige stem en genoot zichtbaar van de aandacht en het succes. Dat dansgroep Diversity alsnog met de overwinning aan de haal gaat, was dan ook een complete verrassing, al leverde ook deze tienkoppige groep uit Essex een perfecte prestatie af.

Susan Boyle komt hoe dan ook als de morele winnaar uit de bus. De 48-jarige kerkvrijwilligster en amateurzangeres droomde al haar hele leven van een zangcarrière, maar slaagde er nooit in om onder de kerktoren uit te komen. Ze bleef vrijgezel en wijdde haar leven aan de verzorging van haar bejaarde moeder, tot die in 2007 op 91-jarige leeftijd overleed. Ze had al wel schuchtere pogingen gedaan om een zangcarrière uit te bouwen, maar die hadden haar nooit ver gebracht. Zo zong ze in het kerkkoor en gebruikte in 1999 haar spaargeld om een professionele demotape te maken, die ze naar platenmaatschappijen en talentenjachten stuurde. Ze won ook verschillende lokale zangwedstrijden.

Het was haar moeder die Susan aanporde om verder te gaan en zich in te schrijven voor Britain’s got talent, wat ze uiteindelijk ook deed en met het bekende gevolg. Toen ze de wedstrijd aanvatte werd ze door haar leeftijd en fysieke voorkomen nochtans weggelachen door jury en publiek. Maar toen ze begon te zingen, vielen de monden open van verbazing. Susan Boyle werd de publiekslieveling en het You Tube-filmpje over haar verschijning een nooit geziene internethype.

Met haar tweede plaats grijpt Boyle naast 100.000 pond (115.00 euro) en en een optreden voor de Britse koningin Elisabeth. Maar jurylid Simon Cowell heeft haar wel al een platencontract aangeboden bij zijn eigen Syco Music-platenlabel.

31-05-2009 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedische prins koopt kasteel Bruni's voor 17,5 miljoen

Saoedische prins koopt kasteel Bruni's voor 17,5 miljoen

Om Quelqu'un m'a dit te bekijken druk op de foto.


.

Het kasteel van de familie van Carla Bruni, de echtgenote van de Franse president Nicolas Sarkozy, is voor 17,5 miljoen euro verkocht aan de Saoedische prins en zakenman al-Walid. Dat meldt de Italiaanse krant La Stampa.

In buurt van Turijn
Het kasteel van Castagneto Po ligt in de buurt van Turijn en kwam in 1952 in handen van de vader van Carla Bruni. Hij was erfgenaam van een rijke familie van industriëlen en verrichte er belangrijke renovatiewerken. Het kasteel heeft een oppervlakte van 1.500 vierkante meter en telt 40 kamers. Rondom het kasteel ligt een park met eeuwenoude bomen.

Prins al-Walid staat 22ste in de lijst met de rijkste personen ter wereld van zakentijdschrift Forbes.

De meubels van het kasteel waren al geveild in Londen. Die brachten meer dan 10 miljoen euro op.

31-05-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger biedt 100.000 pond voor retro ijskar

Mick Jagger biedt 100.000 pond voor retro ijskar

Om Evening Gown te bekijken druk op de foto.

.

Volgens de rockfolklore staat Sir Mick Jagger bekend als een echte gierigaard, maar niets lijkt dezer dagen minder waar. Zo zag hij onlangs tijdens een wandelingetje een retro ijskar uit 1954 en was er op slag verliefd op. De eigenaar, ijsventer Giuseppe Della Camera, gaf in totaal al 40.000 euro uit om de wagen gedurende tien jaar te restaureren.

"Ik was aan het werk toen Mick en zijn zoon een ijsje bestelden", aldus de man in 'The Sun'. 'Hij zei me dat hij verliefd was geworden op mijn wagen en of ik die wilde verkopen. Ik stond perplex toen hij me plots 100.000 pond (bijna 115.000 euro, nvdr) bood. Hij heeft zeven kinderen en ik denk dat hij het leuk speelgoed vond voor hen en zijn kleinkinderen."

Maar Giuseppe ging niet in op het bod van Jagger. "Toegeven, ik was wel in de verleiding gebracht. Maar ik zei hem dat ik mijn wagen niet kon verkopen, omdat het altijd mijn droom is geweest om mijn nu twaalfjarige dochter Alessia op de dag dat ze trouwt naar de kerk te rijden in de wagen."

31-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle verliest finale van Britain's Got Talent

Susan Boyle verliest finale van Britain's Got Talent

Om My Heart Wiil Go On te bekijken druk op de foto.

.

De Schotse Susan Boyle, die na een 48-jarig bestaan in de onbekendheid plots een wereldberoemdheid werd vanwege haar 'engelenstem', werd tweede in de finale van de televisiewedstrijd 'Britain's Got Talent'. De eerste plaats ging naar een groep dansers.

Misnoegd
Susan Boyle gold als de grote favoriete van deze wedstrijd van zender ITV en kwam zeer misnoegd over door deze tegenvaller. Daarna maakte ze een goede indruk door te verklaren dat "de besten gewonnen hebben".

De urban dance-groep 'Diversity', die uit tien jongeren bestaat, won de stem van het publiek bij deze populaire wedstrijd.

Nerveus
Als werkloze vrijgezel trad Susan uit de anonimiteit tijdens een auditie voor de wedstrijd in april. Het filmpje hiervan werd meer dan 100 miljoen keer bekeken op internet. Maar de nieuwe ster kon moeilijk om met deze plotse bekendheid en de druk van de media. De afgelopen dagen begon ze tekenen van nervositeit te vertonen.

31-05-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgelekte naaktfoto's kosten Rihanna cover Vogue

Uitgelekte naaktfoto's kosten Rihanna cover Vogue

Om Don't Stop The Music te bekijken druk op de foto.


.

De op internet uitgelekte naaktfoto's van Rihanna hebben grote gevolgen voor de ster. Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour was in onderhandeling met Rihanna voor een plaats op de cover van het prestigieuze blad, maar bedacht zich toen ze haar naaktfoto's zag. Dat meldt De Telegraaf.

Rihanna was dolblij toen ze hoorde dat Anna Wintour haar op de cover van haar blad wilde. Een vriendin vertelt waarom het feestje niet doorging."Anna zei tegen Rihanna dat ze dol is op haar en graag met haar wil werken. Maar sinds er naaktfoto's van haar uitlekten op het internet heeft ze niets meer van Anna gehoord. Ze heeft Anna gebeld, maar ze weigert terug te bellen. Rihanna is vreselijk teleurgesteld."

31-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leg mijn droom zachtjes neder

Leg mijn droom zachtjes nederhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Alicia-Keys-036.jpg?t=1243687864


als schemertijd

zich moe afvraagt

wanneer laagdragend licht

het dagdagelijkse

zal verspreiden

 

verzoent mijn droom

zich met leven

leg ik hem zachtjes neder

op een bloemenbed

van wezenlijke weelde

31-05-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
30-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen best betaalde model

Gisele Bundchen best betaalde model

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gisele-bundchen-1.jpg?t=1243685675
Gisele Bundchen verdiende 25 miljoen dollar.

Topmodel Gisele Bundchen (28) is het best betaalde model ter wereld. De Braziliaanse schone zou tussen juni 2008 en 2009 ongeveer 25 miljoen dollar (17,7 miljoen euro) verdiend hebben. Toch had ook Gisele onder de economische crisis te lijden. Ze verdiende immers tien miljoen minder dan vorig jaar.

In februari trouwde Gisele met de Amerikaanse sportster Tom Brady. Ze heeft een paar lucratieve contracten met Versace, Dior, True Religion jeans en Ebel horloges. Ze heeft ook een eigen succesvolle schoenlijn.

Heidi Klum
Heidi Klum (35) staat op de tweede plaats in de lijst van Forbes. Zij moest het stellen met 'maar' 16 miljoen dollar. Het Duitse model presenteert onder meer een modellenprogramma in Duitsland en heeft ook nog steeds een contract met Victoria's Secret lingerie. We kunnen haar bewonderen in reclame van allerlei producten als Diet Coke, Volkswagen en LG.

Leeftijd
Het Britse model Kate Moss (35) heeft dit jaar ondanks haar leeftijd toch een miljoentje extra verdiend. Haar modelijnen zijn een groot succes en ze is zo het derde best betaalde model ter wereld. Opvallend is dat de top-5 dit jaar hetzelfde is dan vorig jaar. Met de 35-jarige Klum en Moss ligt de leeftijd van sommige topmodellen ook verrassend hoog.

Zeldzame schoonheid
Chris Gay, voorzitter van Marilyn Agency, dat nummer vier Adriana Limi vertegenwoordigt, denkt dat topmodellen veelzijdig moeten zijn. Ze moeten een zeldzame schoonheid bezitten om een bedrijf of product te promoten. Hieronder vindt u de top-10 van de best betaalde modellen. Nummer 9 Miranda Kerr is de vriendin van acteur Orlando Bloom.

30-05-2009 om 18:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof woont gratis in luxueus hotel

Peaches Geldof woont gratis in luxueus hotel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peaches-geldof-1.jpg?t=1243685468

Peaches Geldof, de 20-jarige dochter van Bob Geldof, woont gratis in een luxehotel. Na een ruzie met haar vader verhuisde de socialite naar een tweepersoonskamer in het exclusieve Mayfair Hotel in Londen. Daar mag ze gratis wonen, omdat het hotel haar als ambassadeur ziet.

Rekening57.000 euro
Eén nachtje in haar kamer zou een gewone sterveling 365 euro kosten. De voorbije weken heeft Peaches een rekening van 57.000 euro verzameld. Ze eet in het dure restaurant van het hotel, ze krijgt dure schoonheidsbehandelingen en ze plundert haar minibar. Tussendoor bestelde ze ook al voor 10.000 pond aan room service.

Vrienden uitnodigen
Peaches mag ook haar vrienden uitnodigen om gratis in een kamer te verblijven. Als de duurste kamers beschikbaar zijn, verhuist ze gewoon naar de meest comfortabele. Het enige wat Peaches in ruil moet doen, is reclame voor het hotel maken in interviews en zich voor de deur van het etablissement laten fotograferen. Toch zal ze haar luxeleven weldra misschien vaarwel zeggen. Peaches zou op zoek zijn naar haar eigen stulpje.

30-05-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwnaar Jade Goody vrijgelaten

Weduwnaar Jade Goody vrijgelaten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody-6.jpg?t=1243685087

De weduwnaar van Jade Goody, Jack Tweed, is vandaag vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis en bezocht meteen het graf van zijn overleden vrouw.

Jack zat sinds april vast omdat hij een taxichauffeur had aangevallen terwijl hij nog in zijn proeftijd zat voor een ander misdrijf, meldt Daily Mail.

Jack werd opgewacht door zijn familie en reed meteen door naar het graf van Jade, waar hij bloemen neerlegde. Vanavond zal hij zijn vrijlating groots vieren in een club.

30-05-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Jordan plotseling gescheiden

Ex van Jordan plotseling gescheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jordan-2.jpg?t=1243684876

Dane Bowers, het voormalige vriendje van Jordan, is als een donderslag bij heldere hemel van zijn vrouw gescheiden. De breuk tussen zanger Bowers (29) en zijn agente/echtgenote Chrissy Johnston stamt van twee dagen voordat Peter André bekend maakte dat hij bij Jordan weggaat.

Auto verhakkeld nabij haar huis
Geruchten doen de ronde dat de scheiding van Dane Bowers, die een reeks hits scoorde met boysband Another Level, iets met Jordan te maken heeft. Eerder deze week nodigde Jordan (31) Dane uit bij haar thuis omdat hij haar sinds de aankondiging van haar scheiding had getroost met lieve sms'jes. Na een aanrijding werd Danes auto vlak bij Jordans huis gevonden. Volgens de politie had Bowers meer dan één glas teveel op.

Sekstape
Dane beweert dat de auto was gestolen en dat Jordan zijn verhaal kan bevestigen, meldt Daily Mail. Daarmee worden de geruchten dat Jordan en Dane samen weer iets hebben versterkt. De twee maakten jaren geleden ophef nadat een tape waarop ze seks hebben met elkaar aan het licht kwam. Bowers trouwde in november 2007. Hij heeft een zoon van twaalf uit een eerdere relatie.

Peter André heeft intussen weer voor het eerst op een podium gestaan, en werd door honderden vrouwen heel erg warm ontvangen.

30-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang en Marktrock in Belgische handen

Stan Van Samang en Marktrock in Belgische handen

Om This Time te bekijken druk op de foto.


.

The Entertainment Group België zal zelfstandig verder gaan. Het bedrijf en haar activiteiten wordt overgenomen door de huidige directeur Henk Vermeulen van het moederbedrijf The Entertainment Group Nederland. Artiesten zoals Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Sandrine maar ook Marktrock en 'Zo is er maar één' komen zo in Belgische handen.

Andere naam
De management buy-out betekent dat het bedrijf verder gaat onder leiding van Henk Vermeulen. "Ik ben erg tevreden dat we de succesvolle activiteiten kunnen voortzetten en dat we een doorstart kunnen maken", aldus Vermeulen. Het bedrijf zal binnenkort onder een andere naam verder gaan.

The Entertainment Group België wordt een onafhankelijk entertainmentbedrijf die de belangen zal blijven vertegenwoordigen van o.a. Stan Van Samang, Roel Vanderstukken en Sandrine. Ook de succesvolle televisieformats als 'Zo is er maar één', 'De weg naar Mekka' en de toekomstige TV-projecten blijven via Telesaurus - eigendom van The Entertainment Group België - tot de activiteiten van het bedrijf behoren, net als de boekingen.

Marktrock
Op 14 en 15 augustus 2009 organiseert TEG België het gratis en 100% Belgische muziekfestival 'Marktrock' in Leuven. "De mensen in Leuven mogen op hun twee oren slapen, Marktrock 2009 gaat zeker door. Het is trouwens ons streefdoel om begin juni de volledige affiche bekend te maken", aldus Henk Vermeulen.

Naast Marktrock 2009 zal TEG België ook de organisatie in handen nemen van de 5 concerten van 'Zo is er maar één' en produceert het bedrijf ook de muziekspecial op 11 juli, te bekijken op één

30-05-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzieklegende Phil Spector veroordeeld tot 19 jaar cel

Muzieklegende Phil Spector veroordeeld tot 19 jaar cel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/phil-spector.jpg?t=1243684090

De beroemde Amerikaanse muziekproducent Phil Spector is veroordeeld tot 19 jaar cel voor de moord op de Hollywoodactrice Lana Clarkson in 2003: vijftien jaar wegens moord zonder voorbedachte rade, plus vier voor verboden wapendracht. Er is geen mogelijkheid tot vervroegde vrijlating.

Schot in de mond
De 69-jarige Spector doodde in februari 2003 in zijn woning nabij Los Angeles Clarkson, een B-actrice, met een enkel schot in de mond. De voorbije zes jaar bleef de excentrieke producent op vrije voeten door de betaling van een borgsom van een miljoen dollar.

Spector is vooral bekend als de uitvinder van de Wall of Sound, waarmee hij in de jaren zestig de popmuziek een compleet ander geluid gaf. Hij produceerde platen voor onder meer The Beatles, The Ronettes ('Be my Baby'), The Righteous Brothers ('You've lost that lovin' feelin'', 'Unchained Melody') en Ike & Tina Turner ('River Deep, Mountain High').

30-05-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert II oudste vorst ooit van België

Albert II oudste vorst ooit van België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/k-albert.jpg?t=1243683891

Koning Albert II wordt maandag de oudste, regerende vorst uit de Belgische geschiedenis. Albert is dan vijf dagen verwijderd van zijn 75ste verjaardag. Leopold I overleed zes dagen voor zijn 75ste verjaardag. Boudewijn, Leopold II en Albert I stierven op jongere leeftijd en Leopold III werd wel 81 jaar, maar hij was toen al een hele tijd niet meer in functie.

30-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Om I Would Stay te bekijken druk op de foto.


.

Niet Oasis of The Prodigy zal Depeche Mode vervangen op Pinkpop, maar wel de Nederlandse band Krezip. Een buitenlandse act bleek op korte termijn niet haalbaar.

Depeche Mode zegde eergisteren af. De Britse band stond op de affiche van Pinkpop als headliner voor zondag, maar zanger Dave Gahan is midden mei geopereerd en herstelt nog.

Festivalorganisator Jan Smeets had geprobeerd om Oasis, The Prodigy of The Cure in huis te halen, maar dat bleek onhaalbaar. "Krezip was ook een hele klus, doordat enkele bandleden met vakantie in het buitenland zijn", luidt het.

De band Krezip stopt er eind juni mee. Zangeres Jacqueline Govaert en co braken in 2000 in Nederland door met een optreden op Pinkpop.
Krezip staat zondag op het hoofdpodium om 19.15 uur. Placebo schuift daardoor op en speelt vanaf 21.15 uur.

30-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle stond op het punt op te stappen

Susan Boyle stond op het punt op te stappen

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

De druk werd Susan Boyle de voorbije week zo machtig dat de Schotse favoriete van de talentenjacht 'Britain's Got Talent' op het punt stond uit de wedstrijd te stappen. Dat bevestigt jurylid Amanda Holden in The Sun. Vanavond vindt de finale van de wedstrijd plaats. Dankzij de ontdekking van Susan Boyle zijn de ogen van de hele wereld op de titelstrijd gericht. Wie wint, steekt 100.000 pond (115.000 euro) op zak en mag zingen voor de Britse koningen.

Droevig en boos
"Op zeker ogenblik had ze haar spullen gepakt omdat ze zo droevig en boos was. Ze staat onder enorme druk, maar Susan zal zeker aantreden in de finale en ze zal in optimale vorm zijn. Ik denk nog altijd dat ze kan winnen", stelt Holden.

De 48-jarige vrijgezel Susan Boyle alarmeerde de makers van het programma de voorbije week met haar verwarde gedrag. Zo vloekte ze voor een volle zaal met hotelgasten toen een concurrent door jurylid Simon Cowell werd bejubeld en had ze enkele uren later een aanvaring met enkele agenten.

Mentaal sterk
"Het laatste wat de makers willen is dat Susan instort tijdens de live-uitzending. Ze hebben haar duidelijk gemaakt dat ze niet zal mogen aantreden als ze mentaal niet sterk genoeg is", aldus een bron in The Sun.

Steun van Demi Moore
Boyle geniet inmiddels ook de steun van Demi Moore, die speciaal naar Engeland vliegt om de performance van haar idool bij te wonen. "Aan de lieve Susan Boyle: vertrouw erop dat de hele wereld duimt voor jou", schreef Moore op haar Twitter-blog.

Susan zelf stelde iedereen gisteren gerust: "Ik zal er staan, dat finalemoment is mijn grootste droom", zei ze. "Er is niets dat ik meer wil dan zingen in de finale. Ik heb wekenlang gerepeteerd, ik dacht al die tijd aan niets anders. Mijn grote kans ga ik nu niet vergooien".

Susan tegen Hollie
Volgens The Sun zal de finalestrijd vanavond gevoerd worden tussen Susan Boyle en het schoolmeisje Hollie Steel. De 10-jarige Steel brak vorige week in tranen uit tijdens haar performance in de halve finale. Jurylid Simon Cowell noemde haar "het moedigste meisje ter wereld". Het auditiefilmpje van Susan Boyle, door Cowell omschreven als "een kleine tijger", is al 286 miljoen keer bekeken op YouTube.

30-05-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Souschefs Dell'Anno laten Claudio zitten

Souschefs Dell'Anno laten Claudio zitten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/claudio.jpg?t=1243682481
Van links naar rechts: Nicolas is vertrokken, net als Molly. Olivier blijft nog tot dinsdag, Claudio hoopt nog dit weekend nieuwe keukenkrachten te vinden.

Twee souschefs van Dell'Anno in Kortrijk keren hun heetgeblakerde chef Claudio de rug toe. Nicolas en Molly zijn kwaad over de manier waarop die over hen sprak in de uitzending. Drie dagen voor de finale van 'Mijn Restaurant!' komt hun ontslag hard aan. "Maar er was niets meer aan te doen", verzucht Claudio in Het Laatste Nieuws.

"Die Italiaanse zot"
Donderdagavond kon de kijker al zien hoe de spanningen hoog opliepen onder het keukenpersoneel. Topchef Peter Goossens nam de 25-jarige Claudio apart en waarschuwde hem: "Let op of je belandt in een situatie waarbij het personeel zegt: 'Bij die Italiaanse zot moet je niet gaan werken'".

Goossens' woorden waren nog niet koud of het zat er al bovenarms op. Nicolas en Molly pikten het niet dat Claudio stelde dat hij vond dat ze niet hard hadden gewerkt.

Definitief
"Ik ben nog altijd kwaad", verklaarde Nicolas gisteren. "Waarom? Daarover wil ik niet veel zeggen, ik vrees dat ik dan dingen zeg waarvan ik spijt krijg. Een laatste gesprek met Kanakna kon ons niet van idee doen veranderen: Molly en ik stappen definitief op".

Koppig
Volgens Claudio was het de moeder van Nicolas die de doorslag gaf in diens beslissing. "Ik heb nog geprobeerd die twee hier te houden. Maar na de uitzending van donderdagavond had Nicolas contact met zijn mama en die zei hem dat hij onmiddellijk moest stoppen. Molly is hem gevolgd. Die twee zijn twee handen op één buik. Ik heb spijt dat het zo is gelopen. We hadden samen de eindstreep kunnen halen. Enfin, ik ben zelf ook koppig en dan gebeuren er zulke dingen".

Olivier vertrekt dinsdag
Damy, die aan de bar werkte, is inmiddels ingesprongen in de keuken. Souschef Olivier blijft, maar slechts tot dinsdag. "Dat was eerder al zo afgesproken met Claudio", stelt Olivier. "Het is voor mij onmogelijk om met iemand als Claudio te werken. We zijn vrienden en ik heb geleerd dat je werk en vriendschap moet gescheiden houden".

Campagne voeren
Claudio hoopt nog dit weekend extra werkkrachten te vinden. Dat zal nodig zijn, want net als Ann en Tom van Bigarreaux (Sint-Truiden) horen Claudio en Gaelle dit weekend eigenlijk niet in hun zaak te staan. Ze moeten de straat op om campagne te voeren. Slechts één duo mag zijn restaurant na dinsdag open houden. Terwijl Ann in Bigarreaux kan rekenen op een uitstekende souschef, zit Claudio dus met een enorm probleem.

"Cameraploeg moet stoppen met me achtervolgen"
Over zijn verstandhouding met de cameraploeg, die hij in de uitzending van donderdag de toegang weigerde tot het 'crisisoverleg', wil Claudio niet veel kwijt. "Of ik me misbruikt voel door de programmamakers? Op die vraag mag ik niet antwoorden. Het gaat al dagen niet goed tussen mij en de cameraploeg, omdat ze voortdurend in mijn weg lopen. Ik heb een moeilijk karakter, maar ik kan echt niet kalm blijven als ze voortdurend tegen mijn kar rijden en een kat-en-muisspel spelen. Ik vind niet dat ik verkeerd was door de cameramensen aan de deur te zetten, zoals te zien was in de aflevering van donderdag. Ik vroeg gewoon om twee minuten alleen te kunnen zijn met het personeel. Dat was eerst oké, tot ik merkte dat ze achter een hoek aan het luistervinken waren. Dan is het toch normaal dat ik ingrijp, zeker? Die cameraploeg moet stoppen met me voortdurend te achtervolgen".

"Ze willen me in de grond boren"
"Wat ook niemand weet, is dat het debat met Ann en Tom van restaurant Bigarereaux overgedaan moest worden omdat de eerste versie te mak was en Kortrijk er te goed uitkwam. Het is duidelijk dat ze mij de grond in willen boren. Ik beloof Vlaanderen zwart op wit dat ik een andere mens zal zijn als die camera's verdwenen zijn".

"Underdogpositie"
Hoe Claudio na al die heisa zijn kansen inschat om met 'Dell'Anno' het programma te winnen? "Na de uitzending van donderdag zijn onze kansen een beetje verminderd, ja. Maar misschien zijn wij nu wel in een underdogpositie terechtgekomen en kunnen we dit strategisch gebruiken. Maar los van dat alles, vind ik dat wij verdienen om te winnen", stelt Claudio nog in Het Laatste Nieuws vandaag.

50-50
Uw stem is alvast duidelijk. Waar Dell'Anno een week geleden nog favoriet was, zijn ze die voorsprong na donderdag helemaal kwijt. Voor de bewuste uitzending gaf de HLN-lezer Kortrijk 64 procent kans om te winnen. Gisteren startten we een nieuwe poll en de kansen liggen 50-50. Er zitten maar enkele tientallen stemmen verschil tussen Dell'Anno en Bigarreaux. De campagne kan dus doorslaggevend zijn.

30-05-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vlinder

Een vlinderhttp://img39.imageshack.us/img39/562/pri75a.jpg


Een vlinder
een vlinder tegemoet
moet zijn plekje vinden
waar ie zich vermenigvuldigen moet
hier in mijn buik
zweeft eideloos
heen en weer
echt helemaal hopeloos
de liefde is er weer
ogen stralen
hart bonkt dag en nacht
fijn dat er niets is
dat dit gevoel verzacht
 


30-05-2009 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
29-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow meest gedownloade Belgische artiest

Milow meest gedownloade Belgische artiest

Om Ayo te bekijken druk op de foto.


.

De Ultratop Download Award, die elk jaar uitgereikt wordt aan de Belgische artiest of groep van wie het repertoire het best verkocht werd via downloads, gaat voor 2008 naar Milow, meldt de Belgian Entertainment Association (BEA).

Ayo Technology
Het tweede album van Milow (alias Jonathan Vandenbroeck), werd begin 2008 uitgebracht en bereikte bijna onmiddellijk de eerste plaats in het Ultratop-klassement. Het was echter met zijn akoestische versie van 'Ayo Technology' dat hij een erg breed publiek buiten de Belgische grenzen wist te bereiken.

"Nieuwe fans dankzij internet"
"Ik heb dankzij internet nieuwe fans gekregen, zelfs in de Verenigde Staten. Dankzij dat succes op internet zijn de radiozenders ook mijn muziek beginnen draaien. Ik ben dan ook erg blij dat mijn fans de weg gevonden hebben naar legale downloads", aldus Milow.

De BEA benadrukt ook dat de sector van de ontspanning van de Belgische autoriteiten concrete maatregelen verwacht om de toekomst te verzekeren van de digitale markt van muziek, film en videospellen.

29-05-2009 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wil naar Portugal verhuizen

Angelina Jolie wil naar Portugal verhuizen

http://img132.imageshack.us/img132/6889/angelinajoliez.jpg

Angelina Jolie is op zoek naar een nieuw stulpje in Portugal. De actrice is het hectische leven in de Verenigde Staten beu en wil zich in het zonnige Portugal vestigen. Samen met Brad Pitt heeft Angelina zes kinderen. "Ze houdt van Portugal en wil er haar kinderen opvoeden", zegt een bron op de website iaundercover.com.

Ze zou haar oog al laten vallen hebben op een huis in de Algarve. De woning zou in het stadje Lagos liggen en uitzicht op het strand bieden. Het is niet bekend of Brad mee naar Portugal zal verhuizen. Er zijn al een tijdje geruchten over een nakende breuk bij het bekendste koppel van Hollywood. Volgens dezelfde bron hebben ze gekozen voor een open relatie. "Elke dag is een nieuwe dag."

29-05-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandwonden en stemproblemen bij Coldplay

Brandwonden en stemproblemen bij Coldplay

Om Viva la Vida te bekijken druk op de foto.


.

Coldplay heeft een concert in New York moeten uitstellen, omdat zanger Chris Martin zijn stem kwijt was en brandwonden heeft opgelopen. Oorzaak voor de keelproblemen is een virus dat al een tijdje door de crew van Coldplay wordt meegesleept. De brandwonden liep Martin op door een ongelukje met de elektrische apparatuur backstage.

Het zit de populaire band de laatste dagen niet mee. Ook het weer is rotslecht. Eerder deze week moesten ze de stroom afsluiten, omdat het podium uitlekte. Coldplay is van plan om het geschrapte concert uit te stellen naar een latere datum. Mogelijk zullen ze ook vanavond hun optreden moeten schrappen. Op vrijdag 3 juli treedt Coldplay op Werchter.

29-05-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rani De Conick verwacht derde kindje

Rani De Conick verwacht derde kindje

http://img30.imageshack.us/img30/7924/ranideconick.jpg
Rani en haar vriend Laurens Verbeke.

'Mijn Restaurant'-presentatrice Rani De Coninck (38) en haar vriend, vtm-programmadirecteur Laurens Verbeke (40), verwachten een baby. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is Rani's derde kindje, want uit haar huwelijk met Gust De Coster heeft zij al een zoon Beau (15) en dochter Dora (13). Het kleintje is uitgerekend voor eind 2009. "We zijn alle vier dolgelukkig", reageert de toekomstige mama. "We kijken halsreikend uit naar de komst van ons kleine wonder."

Rani De Coninck en Laurens Verbeke zijn anderhalf jaar samen.

29-05-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde jaloers op prinses Claire

Prinses Mathilde jaloers op prinses Claire

http://img40.imageshack.us/img40/6655/mathilde.jpg

Er zit een haar in de boter tussen de prinsessen Mathilde en Claire, zo schrijft het Franse magazine Paris Match. Mathilde zou het moeilijk hebben met de glansrol die Claire sinds kort vervult aan de zijde van koningin Paola.

29-05-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston belt John Mayer vaak als ze dronken is

Jennifer Aniston belt John Mayer vaak als ze dronken is

http://img32.imageshack.us/img32/8364/jenniferariston.jpg

Terwijl Brad Pitt vaak dronken zou telefoneren met zijn ex Jennifer Aniston, belt Aniston op haar beurt vaak naar haar andere ex John Mayer als ze gedronken heeft. Dat vernam magazine 'Heat' bij een vriend: "Hij belt of sms't haar niet of zo," luidt het. "Maar naarmate ze eenzamer wordt en soms na een beetje te veel wijn, zoekt ze contact, soms heel laat 's nachts."

Opnieuw relatie?
Jennifers vrienden zien een reünie van het koppel echter niet zitten. Vooral Friends-actrice Courteney Cox zou dat niet zien zitten, omdat ze nooit goed overweg kon met John. Ze vindt Jennifer namelijk te goed voor hem. "Niemand van Jennifers vrienden vindt John eigenlijk tof, maar Jen doet alles vanuit haar hart. Als ze een paar vrienden verliest door terug een koppel te vormen met John, dan is dat maar zo," luidt het.

29-05-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé peter van Crombé-jenever

Ignace Crombé peter van Crombé-jenever

http://img10.imageshack.us/img10/4510/ignacecrombeb.jpg

In Brugge is de Crombé-jenever voorgesteld. Peter van de alcoholische drank is Ignace Crombé. De organisator van Miss Belgian Beauty was samen met zijn nieuwe vriendin Patricia Govaerts van de partij op de voorstelling. En voor wie er nog aan twijfelde, het naakte lichaam op het etiket is niet dat van Patricia. De jenever is overigens genoemd naar de Latemse kunstschilder Luc-Peter Crombé, dus niet naar de missmaker zelf.

29-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe concertreeks Clouseau in Sportpaleis heet "10x10"

Nieuwe concertreeks Clouseau in Sportpaleis heet "10x10"

Om Domino te bekijken druk op de foto.


.

Clouseau geeft op vrijdag 4 december de aftrap voor een nieuwe concertreeks in het Antwerpse Sportpaleis. Die kreeg de naam "10x10".

Clouseau brengt dit jaar zijn tiende Nederlandstalige studioalbum uit en bovendien concerteren Koen en Kris Wauters in december voor het tiende opeenvolgende jaar in het Sportpaleis. Het eerste concert is dan ook nog eens het honderdste Sportpaleisconcert, zo laat het Sportpaleis vandaag weten.

Clouseau 10x10 vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5, vrijdag 11 en zondag 13 december. De broertjes Wauters zullen van op een podium midden in de zaal concerteren. Voor elk concert zijn meer dan 17.000 plaatsen beschikbaar.

29-05-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger naakt in nieuwe clip Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger naakt in nieuwe clip Pussycat Dolls

Om Dolls I Hate This Party te bekijken druk op de foto.


.

Nicole Scherzinger zit naakt in bad in de nieuwe clip 'Hush Hush Hush Hush' van Pussycat Dolls.

Het lief van Formule 1-piloot Lewis Hamilton zingt in het nummer dat haar vriendje moet zwijgen, en dat de liefde gedaan is. Maar geen nood, met een stukje 'I will survive' maakt ze duidelijk dat ze de breuk wel overleeft.

Scherzinger en Hamilton maakten onlangs bekend dat ze willen trouwen, dus de tekst zal betrekking hebben op haar ex.

29-05-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle uit Britse talentenjacht gegooid?

Susan Boyle uit Britse talentenjacht gegooid?

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle dreigt de grote finale van de Britse talentenjacht 'Britain's Got Talent' te missen. De zangsensatie gaat gebukt onder de stress en dreigt compleet door te draaien, zo schrijft The Sun. Volgens de krant bestaat de kans dat Boyle uit de finale van morgen wordt gegooid. De tv-makers vrezen immers dat ze op het podium helemaal door het lint zal gaan. "Susan mag niet live op televisie instorten. Als ze mentaal niet tiptop in orde is, treedt ze niet op morgen", luidt het streng.

Eerder werd in Britse media al flink gediscussieerd over een ruzie van Susan met een agent. Ook ging de zangeres in een hotel volledig over de rooie. Susan leeft nog steeds een teruggetrokken bestaan in Blackburn. Na haar doorbraak met 'I dreamed a dream' is ze een nationale heldin geworden. Afgelopen weekend schopte ze het tot de finale met haar vertolking van het nummer 'Memory' uit de musical Cats.

29-05-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concerten Michael Jackson in gevaar door huidkanker

Concerten Michael Jackson in gevaar door huidkanker

Om In The Closet te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson zal een groot deel van zijn concerten in de Londense O2 arena mogelijk moeten schrappen. De zanger zou aan huidkanker lijden en moet een intense behandeling ondergaan. Daardoor zou hij in juli niet kunnen optreden. Jackson was van plan om 50 concerten te geven in de Britse hoofdstad.

Bestraling
"Michael staat voor een moeilijke keuze", zegt een bron dichtbij de zanger. "De verleiding is groot om voor een behandeling te kiezen die hem in staat stelt om toch op te treden." Jackson zou al tumors van zijn neus en arm hebben laten verwijderen. "Hij wil zijn fans niet in de steek laten, maar mogelijk is er toch bestraling nodig. Allerlei neveneffecten maken het dan onmogelijk om op te treden."

Borst
Vorige week maakte Jackson al bekend dat zijn concerten vijf dagen later dan gepland zouden beginnen. Zijn woordvoerder blijft volhouden dat Michael in uitstekende gezondheid verkeert. Artsen zijn echter bezorgd over zijn toestand. Zo zou er sprake zijn van huidkanker op zijn borst. Ze kunnen de aangetaste huid laag per laag wegnemen, maar ook dan is bestraling niet uitgesloten.

29-05-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen


Bloemen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kim_sharma_01.jpg?t=1243524432


bloemen

in soorten en kleuren

verzamelt

tussen het gras

dat kriebelt

aan je benen

op zomerse avonden

waar wordt gelachen

en tot in de late

uurtjes druk gepraat

over wereldpolitiek

en interessante

onderwerpen van

alle dagen die

deze week weer

telt is vandaag

de mooiste

bloem

29-05-2009 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
28-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode niet op Pinkpop, wel op TW Classic

Depeche Mode niet op Pinkpop, wel op TW Classic

Om Wrong te bekijken druk op de foto.


.

Depeche Mode zal zondag niet spelen op Pinkpop. Zanger Dave Gahan is niet voldoende hersteld van wat toch een ernstige ingreep blijkt te zijn: er werd een kwaadaardig tumor verwijderd in zijn blaas. "De 'Tour of the Universe' hervat op 8 juni in Leipzig. Het concert van Depeche Mode op TW Classic zal dus zoals gepland plaatsvinden", luidt het bij de organisatoren. Depeche Mode is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

Op 12 mei werd Gahan ziek. Eerst werd gedacht aan een darmzweer, maar het bleek dus om een kwaadaardige tumor in de blaas te gaan. Die is volgens het management van Depeche Mode succesvol verwijderd in New York. Maar Gahan moet wel nog een poosje rusten van de artsen.

Wie Depeche Mode vervangt zondag op Pinkpop is nog niet duidelijk.

28-05-2009 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris "ik ben geen monster" Brown weer aangeklaagd

Chris "ik ben geen monster" Brown weer aangeklaagd

Om Forever te bekijken druk op de foto.


.

Rapper Chris Brown, die zijn fans via aan clipje op YouTube laat weten dat hij "geen monster" is, wordt aangeklaagd door een man die beweert te zijn mishandeld door zijn bodyguard.

Achtervolgd en mishandeld
Volgens Robert Rosen werd hij achtervolgd en mishandeld door Browns bodyguard nadat hij een foto had genomen terwijl de rapper aan het basketballen was in een fitnessclub op 13 maart. Dat blijkt uit een aanklacht die is ingediend bij een rechtbank in Los Angeles.

"Paparazzo die aandacht zoekt"
Het slachtoffer beweert lichamelijke en geestelijke schade aan het incident te hebben overgehouden en eist daarom een schadevergoeding. Volgens de advocaat van de rapper is de man een paparazzo die aandacht zoekt.

Onlangs werd bekend dat de 20-jarige Brown vervolgd wordt voor de mishandeling van zijn ex-vriendin, zangeres Rihanna.
In een filmpje op YouTube laat Brown inmiddels weten dat hij "geen monster" is en dat hij bezig is aan een nieuw album. Vandaag vindt een hoorzitting plaats in de zaak waarin Brown ervan wordt beschuldigd zijn toenmalige vriendin te hebben gebeten, geslagen en de keel dichtgeknepen. Verwacht wordt dat Brown zijn kat zal sturen.

28-05-2009 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson maakt nieuwe realityshow

Jessica Simpson maakt nieuwe realityshow

Om These Boots te bekijken druk op de foto.


.

Zangeres Jessica Simpson werkt aan een nieuwe realityreeks. In de show reist ze met een vriendin de wereld rond om te onderzoeken wat mensen mooi vinden en waarom.

Simpson werd eerder dit jaar bekritiseerd vanwege haar gewicht. De artieste verscheen iets voller op het podium en kreeg daar smerige opmerkingen over. Veel bekendheden namen het vervolgens voor haar op in de media.

De 28-jarige zangeres probeert nu het programma 'The Price of Beauty' op de buis te krijgen en is daarvoor al bij een aantal tv-stations langsgegaan. Het is nog niet bekend waar en wanneer de show wordt uitgezonden.
Simpson had een aantal jaar geleden haar eigen realitysoap 'Newlyweds' op MTV met haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey.

28-05-2009 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter woedend omdat Jordan fuift terwijl kids slapen

Peter woedend omdat Jordan fuift terwijl kids slapen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peter-andre-1.jpg?t=1243522509

Peter Andre schoot uit zijn krammen toen hij erachter kwam dat Jordan thuis een feestje had gebouwd met haar ex-vriendje. Jordan nodigde de getrouwde Dane Bowers uit nadat hij haar sinds de scheidingsperikelen had bestookt met troostende sms'jes.

Sekstape
Jordan en Dane, die jaren geleden ophef maakten met hun zelfgemaakte sekstape, hadden dinsdag tot diep in de nacht met enkele vrienden al even diep in het glas gekeken. Vooral het feit dat zijn kinderen tijdens die wilde nacht in hetzelfde huis sliepen, schoot Peter in het verkeerde keelgat.

Een en ander werd nog erger toen Jordan Peter verbood haar gehandicapte zoon Harvey te bezoeken, gisteren op zijn zevende verjaardag.

Drumkit voor jarige stiefzoon
"Het is een understatement te zeggen dat Peter boos is. "Dat ze wilde feestjes bouwt, tot daar aan toe, maar dat de kinderen daar door moeten slapen en Peter de kinderen niet mag zien, gaat hem te ver. Hij had cadeautjes gekocht voor Harvey, waaronder een drumkit ('maak je ma maar horendol met dat lawaai, moet hij gedacht hebben, nvdr')", aldus een bron in The Sun.

Een andere bron in de Daily Star: "Peter wilde heel graag bij Harvey zijn op zijn verjaardag. Hoewel hij niet zijn biologische vader is, is Peter dol op Harvey. Jordan weet dat. Het verscheurt Peter dat hij Harvey niet mee mag zien, en Jordan lijkt daar plezier in te scheppen".


28-05-2009 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie wil meer seks met Tom Cruise

Katie wil meer seks met Tom Cruise

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/katie-holmes-3.jpg?t=1243522213

Katie Holmes is het beu dat haar seksleven lijdt onder het drukke werkschema van haar man, Tom Cruise.

Te weinig tijd
Een bron in het Britse magazine Closer: "Katie loopt de jongste maanden heel gefrustreerd rond. Ze vindt het vervelend dat ze haar leven naar de agenda van Tom moet organiseren. Er is gewoon te weinig tijd voor intimiteit tussen die twee. Ze heeft ook steeds minder zin om met Tom naar rodeloperfeesten te gaan, waar ze voortdurend moet opboksen tegen de aandacht die hij krijgt", aldus een bron dicht bij het koppel.

Depressie nabij
Het probleem zit evenwel dieper dan het gemis van een potje stevige seks op zijn tijd. Katie, zo vreest haar omgeving, staat op het punt in een depressie te tuimelen. Heelder dagen zit ze alleen met haar dochtertje Suri. "Ze is een toegewijde moeder, maar ze heeft een eenzaam bestaan. Zij en Tom leven in verschillende werelden en dat begint zijn tol te eisen".

28-05-2009 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekelijk: promotie op rug van model dat bijna been verloor

Ziekelijk: promotie op rug van model dat bijna been verloor

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/danielle-lioyd.jpg?t=1243521962

Het Britse model en WAG Danielle Lloyd viel eergisteren tijdens een schermutseling in een discotheek door een glazen tafel. Ze verwondde zich zo zwaar dat het niet veel heeft gescheeld of haar been moest geamputeerd worden. Toen ze het ziekenhuis verliet, droegen zij en haar voetbalvriendje Jamie O'Hara pakjes van het merk Franklin & Marshall.

Wansmaak Award
De niet van enige fijnbesnaardheid gespeende marketingjongens bij die kledingketen dachten dat dit een uitgelezen gelegenheid was om wat extra promotie te voeren. Van The Sun krijgen ze meteen de Wansmaak Award 2009.

"Perfect recept voor herstel"
Franklin & Marshall stuurde gisteren een persbericht de wereld rond: "Franklin & Marshall is hét merk voor op Amerikaanse collegemode geïnspireerde vrijetijdskledij, het perfecte recept voor Danielles herstel. Waarom geen identieke jogging kopen voor jou en je partner, zoals Danielle en topspeler Jamie O'Hara deden? Word gauw beter, Danielle".

Gratis kleding geweigerd
Danielle kon er niet mee lachen. "Ik word misselijk van de flagrante exploitatie van mijn cliënt in deze vreselijke omstandigheden", liet haar woordvoerder weten. "De ironie wil overigens dat we Franklin & Marshall zes weken geleden contacteerden met de vraag om Danielle en Jamie kleren te schenken, omdat ze allebei fan zijn van het merk. We kregen te horen dat Danielle en Jamie niet op hun 'celebritylijst' staan. Als je een bijna dodelijk ongeluk moet krijgen om op hun lijst te komen, stel ik me toch vragen bij de integriteit van het merk".

28-05-2009 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen speelt cameo in 'Neighbours'

Lily Allen speelt cameo in 'Neighbours'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lily-allen-6.jpg?t=1243521667

Wanneer Lily Allen volgende maand in Melbourne op tournee is, zal ze daar een gastrol spelen in de Australische soap 'Neighbours'. De kans is groot dat ze één van haar hits in de reeks zingt.

"Lily is in de wolken. Ze kan maar niet geloven dat ze al de sterren van de serie in levende lijve gaat ontmoeten. Ze zal twee dagen opnemen en daarna de hele cast ontmoeten". Ook Matt Werkmeister, die Zeke speelt, is opgetogen met de komst van Lily. "Ik ben in tijden niet zo opgewonden geweest. Ik zal nerveus zijn om haar te ontmoeten, maar ik zal wel professioneel proberen blijven. Ik wil absoluut haar handtekening, maar ik zal wellicht te bang zijn om die te vragen". Dat belooft.

28-05-2009 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver verbrandt penis tijdens naakt koken

Jamie Oliver verbrandt penis tijdens naakt koken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jamie-oliver.jpg?t=1243521509

Tv-kok Jamie Oliver heeft ooit zijn penis verbrand tijdens het bereiden van een romantisch valentijnsetentje voor zijn vrouw.

De 'Naked Chef' droeg namelijk geen kleren aan het fornuis, en zijn lid kwam in contact met heel hete lucht toen hij een schotel uit de oven nam.

"Het heeft echt mijn avond verpest", vertelt hij in een interview met komiek Ricky Gervais. "En mijn nacht".

28-05-2009 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga naakt op cover Rolling Stone

Lady Gaga naakt op cover Rolling Stone

Om Just Dance te bekijken druk op de foto.


.

Dat Lady Gaga niet vies is van een beetje bloot, wisten we al. Haar verleden als stripteaseuse is daar niet vreemd aan.

De zangeres gebruikt haar lichaam dan ook gretig om in de belangstelling te komen, en ze slaagt daar bijzonder goed in.

Voor haar nieuwste zet poseerde ze naakt voor 'Rolling Stone', weliswaar achter enkele strategisch geplaatste bubbels.

28-05-2009 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson en zwangere vriendin wonen apart

Mel Gibson en zwangere vriendin wonen apart

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mel-gibson-1.jpg?t=1243520294

Mel Gibson en zijn zwangere vriendin, Oksana Grigorieva, wonen nog apart. De Russische zangeres Oksana wil namelijk niet dat haar elfjarige zoon Alexander, die ze kreeg met acteur Timothu Dalton, in de war raakt door haar nieuwe relatie.

Gibson bevestigde eerder deze week dat hij en Oksana hun eerste kind samen verwachten. Vorige maand vroeg Gibsons vrouw, met wie hij zeven kinderen heeft, de scheiding aan.

Mel en Oksana hebben het allebei druk: hij met zijn filmprojecten, zij met haar nieuw album. "'s Avonds gaan Mel en Oksana elk naar hun eigen huis. Zij wil 's morgens haar zoon naar school brengen. Maar Oksana wil wel dat Mel en Alexander vrienden worden tegen de tijd dat ze bevalt. Dat zal wel lukken, want Mel kan goed met kinderen omgaan en is een vrolijke kerel", aldus een bron dicht bij het koppel.

28-05-2009 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat ons dansen


Laat ons dansenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/celina_jaitley_02.jpg?t=1243428832


laat ons zingen
dansen op de
sterren
laat ons drinken
op het behoud
van de natie
toe meisje vrij
met mij tot
de ochtend valt
samen in het korenveld
laat ons bidden voor
de vrijheid
voor de liefde die
wij delen

28-05-2009 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
27-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen:

Lily Allen: "Susan Boyle wordt overschat"

Om The Fear te bekijken druk op de foto.


.
Lily Allen is geen fan van Susan Boyle.

Lily Allen is niet echt onder de indruk van Susan Boyle. De zangeres, die nu zelf niet bepaald de pannen van het dak zingt, laat via Twitter weten dat Boyle geen controle heeft over haar stem. Dat meldt De Telegraaf.

"Ik vond dat ze een slechte timing had tijdens Britain's Got Talent afgelopen zondag. Ze had geen controle over haar stem. Sowieso vind ik niet dat ze een geweldige stem heeft. Ze kan zingen, maar daar gaat het bij haar duidelijk niet om. Ze lijkt me een lieve dame, maar als de show om talent gaat, moet Shaheen Jafargholi winnen", aldus Allen.

Susan zelf vond haar optreden van afgelopen zondag ook niet geweldig, maar zei dat het kwam omdat ze verkouden was. "Ik zei tegen mezelf: je moet je concentreren en doorgaan. De reactie van het publiek was geweldig en sleepte me er doorheen."

27-05-2009 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Tom Cruise wil enkel met stokjes eten

Dochter Tom Cruise wil enkel met stokjes eten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dochter-tom-cruise.jpg?t=1243428352

De dochter van Tom Cruise is geen doetje als het op eten aankomt. Kleine Suri steekt enkel voedsel in haar mond als ze stokjes mag gebruiken. "Onlangs ging het gezin van Cruise naar ontbijtketen 'Le Pain Quotidien'", aldus een bron. "Suri wilde haar sandwich en taartje enkel opeten met stokjes. Vandaar ook dat mama Katie Holmes nu altijd een paar in haar handtas steken heeft."

Cruise en Holmes maken er geen geheim van dat ze er zeker nog een kindje bijwillen. "Ze willen niet dat Suri gaat lijden aan het 'enige kind'-syndroom. Ze willen er nog een boel baby's bij en dromen van een tweeling. Vooral een zusje is welkom", besluit de bron.

27-05-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer moet Brad voorgoed uit haar leven bannen

Jennifer moet Brad voorgoed uit haar leven bannen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jennifer-en-brad.jpg?t=1243428070
Een beeld dat Jennifer maar niet kan vergeten: zij en Brad als gelukkig koppel.

De vrienden van Jennifer Aniston zijn bezorgd dat de actrice nooit over haar ex-man Brad Pitt zal raken. Ze raden haar dan ook aan om Brad voorgoed uit haar leven te bannen.

Brad vergeten
"Het is niet dat haar Friends- collega's Courteney Cox en co Brad niet leuk vinden. Iedereen is gek op hem omdat hij zo een aangename man is. Maar het is juist daarom dat Courteney Jennifer al verschillende keren heeft gezegd dat ze het telefoonnummer van Brad moet weggooien. Het is alleen niet zo simpel voor Jen, Brad was haar grote liefde", aldus een insider.

Angelina verdragen
De vrienden van de actrice geloven ook niet dat Jen en Brad nog ooit een koppel zullen vormen. "Ook al zou Brad zijn huidige partner Angelina Jolie verlaten en terugkeren naar Jennifer, het zou nooit zijn zoals vroeger. Jen zou Angelina constant moeten verdragen omdat zij en Brad samen zes kinderen opvoeden."

Geen goede vervanger
Aniston heeft sinds haar scheiding van Brad in 2005 al relaties met Vince Vaughn, Paul Sculfor en John Mayer achter de rug. Maar de actrice vindt voorlopig niemand die Brad kan vervangen. "Jen moet Brad echt vergeten, anders gaat ze de rest van haar leven treuren om haar mislukt huwelijk", besloot de bron.

27-05-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Andre: Ik zwijg in alle talen over de breuk

Peter Andre: Ik zwijg in alle talen over de breuk

Om Mysterous girl te bekijken druk op de foto.


.
Peter en Jordan in betere tijden.

Peter Andre heeft gezworen dat hij in alle talen zal zwijgen over zijn recente breuk met Katie Price (Jordan). Eerder deze maand raakte bekend dat de zanger en Jordan na een huwelijk van 3,5 jaar een punt zetten achter hun relatie.

Peter vertrok na de breuk voor een korte vakantie naar Cyprus, maar keerde al snel terug omdat hij zijn kinderen miste. "Ik weet dat iedereen wil dat ik mijn verhaal doe, maar dit is iets persoonlijk waar ik nooit zal over praten."

"Ik heb de voorbije week in Cyprus doorgebracht om alles op een rijtje te zetten. Het is momenteel een grote puinhoop in mijn hoofd. Ik kon het zelfs niet opbrengen om telefoontjes van vrienden te beantwoorden", aldus een emotionele Peter.

27-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Mijn vriend is bij me door mijn borsten

Katy Perry: Mijn vriend is bij me door mijn borsten

Om Hot'n'cold te bekijken druk op de foto.


.
Katy Perry en haar vriend Travis McCoy .

Katy Perry heeft onthuld dat haar vriend Travis McCoy bij haar is dankzij haar weelderige boezem. "Ik raak misschien in de problemen door dit te zeggen, maar Travis was nooit een borstenman. Hij was een echte kontenman tot hij mij leerde kennen", aldus de 24-jarige zangeres.

Katy geeft toe dat ze nog maar net ontdekte welke invloed haar vrouwelijke vormen op mannen heeft. "Vroeger wist ik niet hoe ik mijn 'troeven' moest uitspelen. Maar nu begrijp ik dat ik aantrekkelijk ben door mijn rondingen. Ik ben niet zoals Jennifer Lopez of Kim Kardashian, maar op mijn manier zit het allemaal goed."

Katie werd bekend met haar nummer 'I kissed a girl', maar in het echte leven is ze geen flirter. 'Ik hou er niet van om uit te gaan en mensen te versieren. Dat geeft me helemaal geen goed gevoel."

27-05-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse geschrapt van eerbetoon aan Quincy Jones

Amy Winehouse geschrapt van eerbetoon aan Quincy Jones

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.

Amy Winehouse is geschrapt van een tribute-album rond muziekproducer Quincy Jones. Zanger en initiatiefnemer Mark Ronson moest meer dan een jaar wachten op haar bijdrage, meldt NME.

Belediging
"De track is nog niet klaar en Winehouse is nergens te vinden'', aldus Ronson. Verstek laten gaan is eigenlijk een belediging voor Jones, vindt hij: "Quincy Jones is een van de meest gerespecteerde mensen in de muziekindustrie, dus het was een grote eer dat we haar hebben gevraagd."

Frustrerend
"Het frustrerende is dat het nummer van Winehouse best goed klinkt, maar niemand zal het ooit horen," zucht de zanger.

27-05-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mike Tyson overleden na ongeval met loopband

Dochter Mike Tyson overleden na ongeval met loopband

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mike-tyson.jpg?t=1243426118

Het vierjarige dochtertje van ex-bokser Mike Tyson is overleden nadat ze gisteren met haar nek verstrikt was geraakt in een kabel van een fitnesstoestel, meldt CNN.

Bewusteloos
Exodus moest gisteren gereanimeerd worden nadat de kabel van de loopband haar had gewurgd. Ze werd bewusteloos aangetroffen door de zevenjarige zoon van Tyson in hun huis in Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona. Het meisje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar ze kunstmatig werd beademd.

Overleden
"Exodus Tyson is vandaag om 11.45 uur dood verklaard in het ziekenhuis", verklaarde Andy Hill, een woordvoerder van de politie van Phoenix. "Wij betuigen ons medeleven aan de familie", voegde hij er nog aan toe. Volgens de eerste vaststellingen van het onderzoek gaat het om een ongeval.

27-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise: Ik werd geboycot als artiest in Moskou

Hadise: Ik werd geboycot als artiest in Moskou

Om Dum Tek Tek te bekijken druk op de foto.


.

Hadise behaalde een knappe vierde plaats op het Songfestival voor Turkije. Toch is de Molse zangeres niet helemaal tevreden hoe alles verliep in Moskou. In het praatprogramma 'Phara' uitte ze haar ongenoegen over de manier waarop ze tijdens de wedstrijd in beeld werd gebracht.

Boycot
"Op een bepaald moment had ik echt het gevoel dat ik als artiest geboycot werd", aldus Hadise. "Na de eerste dress rehearsal kregen we 15 minuten om de beelden te bekijken. Het duurde bijna een minuut voor ik in beeld kwam en van de choreografie was ook niets te zien. Ik had toen echt het gevoel dat ik als artiest geboycot werd."

Rood licht
"De regisseur besliste alles. De eerste regisseur is dan ook naar huis gestuurd omdat er heel veel landen geklaagd hadden. We hebben ook 10.000 keer gezegd: geen rood licht want we hebben rode kostuums, maar ze wilden het niet veranderen. Ze hebben niet naar ons geluisterd."

27-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry zoekt vrienden op internet

Halle Berry zoekt vrienden op internet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/halle-berry-1.jpg?t=1243423780
Halle Berry aan het werk in het psychologische drama 'Frankie and Alice'.

Halle Berry gebruikt het internet om vrienden te maken. De Oscarwinnares voelt zich eenzaam aan de top en geeft toe dat ze soms websites opzoekt om 'normale' gesprekken te hebben, ver van alle Hollywood-gedruis.

"Echt afspreken heb ik nog niet gedaan, maar ik heb me wel al voorgedaan als iemand anders. Soms werkte dat, soms gingen die conversaties een ietwat vreemde richting uit", aldus de actrice. "Ach, ik wilde gewoon weer weten hoe het was om met iemand een eerlijk gesprek te voeren en normaal behandeld te worden."

Opletten dus maar als u in het vervolg nog eens gaat chatten: voor u het goed en wel beseft, hangt hete Halle aan uw lijn.

27-05-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel Adriana Lima is zwanger

Supermodel Adriana Lima is zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/adriana-lima-1.jpg?t=1243423556

Adriana Lima, een van de 'angels' van Victoria's Secret, is zwanger. Zij en haar de basketter Marko Jaric verwachten hun eerste kind, zo meldt People. Lima is voor deze winter berekend.

Lima en Jaric trouwden dit jaar op Valentijnsdag tijdens een bescheiden ceremonie in Jackson Hole, Wyoming. Lima en Jaric, die voor de Memphis Grizzlies speelt, ontmoetten elkaar in 2006 en verloofden zich twee jaar later, op haar 27ste verjaardag.

27-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn bloem


Mijn bloem


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/amisha_patel_07.jpg?t=1243339672

zo mooi
zo opgewekt
zo stralend
jij bent de mooiste bloem die ik ken
jij bent en bloem zo speciaal
een bloem die elke dag bloeit
en nooit vergaat
jij bent een bloem
die ieder wil
maar gelukkig
ben ik de uitverkorene
jij hebt mij als uw grond gekozen
en ik zal ervoor zorgen
dat jij elke dag bloeit
en voor de rest van je lange leven
zal stralen

ik hou van je


27-05-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle houdt heel hotel wakker

Susan Boyle houdt heel hotel wakker

Om Memory te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle heeft met haar hemelse gezang een heel hotel wakker gehouden. Tot 2 uur 's nachts bleef de topfavoriete van de talentenshow 'Britain's Got Talent' haar stembanden oefenen, wat enkele gasten in het Londense Wembley Plaza-hotel danig op de zenuwen werkte. "Ze wil duidelijk de finale zaterdag winnen", kloeg een misnoegde hotelganger. "Ze zingt dag en nacht. Ik kan er zelfs niet van slapen."

Shimmy
Gisteren verscheen de 'Harige Engel' - zoals Boyle intussen weinig flatterend omgedoopt werd - aan het ontbijt in dezelfde kleren waarmee ze de avond voordien de halve finale gewonnen had. Speciaal voor de aanwezige gasten bracht ze haar nieuwste succesnummer: de shimmy, een dansstijl waarbij het lichaam stilgehouden wordt en enkel de schouders bewegen.

13,6 miljoen kijkers
13,6 miljoen kijkers (het hoogste aantal tot nu toe; nvdr) zagen uiteindelijk hoe de zingende maagd zich met 'Memory' van Barbara Streisand een weg baande naar de finale. Zelfs een opkomende verkoudheid kon haar niet deren. "Ik had het totaal niet verwacht, maar ik ben natuurlijk blij met het resultaat", aldus de immer bescheiden Boyle. "De start was nogal wankel met een valse noot, maar ik pompte mezelf moed in. Het publiek reageerde geweldig."

"Druk was enorm"
Dat miljoenen haar live aan het werk zagen, daar kan de Schotse kerkvrijwilligster nog steeds niet helemaal bij. "De druk die ik voelde was enorm. Je probeert het feit dat er zoveel mensen kijken naast je neer te leggen en te focussen op wat er in de studio zelf gebeurt, maar dat is niet altijd evident."

En nu de finale dus. "Ik wil mijn act nog verbeteren, vandaar dat ik nu als een bezetene blijf oefenen. Er kan vanalles gebeuren, maar ik ga me volledig smijten. Bedankt Groot-Brittannië dat jullie zo achter me staan. Jullie hebben mijn droom werkelijkheid gemaakt."

Kus op de mond
Boyle zelf maakte overingens nóg een droom waar. Gisteren bekende jurylid Piers Morgan immers dat Susan hem vol op zijn mond kuste na de halve finale zondag. "Nu heb ik in elk geval een man gekust", giechelde de zangeres, waarna ze snel de benen nam. Pierce bleef verbouwereerd achter....

26-05-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac wil dat Vanessa blootfoto's en naaktscènes maakt

Zac wil dat Vanessa blootfoto's en naaktscènes maakt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/vanessa-hudgens.jpg?t=1243339047

Zac Efron wil dat zijn vriendin en tegenspeelster in de 'High School Musical'-films Vanessa Hudgens onthullende foto's laat maken voor een magazine en/of naaktscènes speelt. Alles opdat ze haar brave imago zou kwijtraken.

Statuut van tienerster overstijgen
Zac (21) moedigt Vanessa aan om uit de kleren te gaan. Het beeld dat de wereld van haar heeft, dat van tienersterretje, moet ze wat hem betreft zo gauw mogelijk doorprikken. Een en ander heeft te maken met het feit dat hijzelf vlot de overstap lijkt te maken naar de status van 'volwassen' filmster, maar zij - althans in de perceptie van het publiek - blijft hangen in dat brave schoolmeisjes-beeld.

"Hij zei haar dat ze niet bang moet zijn om haar lichaam te tonen", aldus een bron op de website National Ledger.

Gelekt op internet
Eerder deze maand verkondigde Vanessa zelf al dat ze openstaat voor naakscènes "als die essentieel zijn voor de rol".
In september 2007 lekten al foto's op het internet waarop Vanessa schaarsgekleed en in lingerie poseert. Daarvoor heeft ze zich op bevel van Disney verontschuldigd.

26-05-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pers woedend tijdens opening Hergé Museum

Pers woedend tijdens opening Hergé Museum

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/herge-museum.jpg?t=1243338647
Enkele fotografen en cameramannen verlieten zelfs het museum.

De verantwoordelijken van het Hergé Museum in Louvain-la-Neuve, dat begin juni de deuren zal openen, hebben vandaag het gebouw aan de verzamelde pers voorgesteld. De zalen zijn gewijd aan het oeuvre, het leven en de passies van Hergé.

Het verbod om foto's te maken en de tentoongestelde werken te filmen, haalde de woede van de pers op de hals. Enkele fotografen en cameramannen verlieten zelfs het museum.

De beslissing om het schieten van foto's en bewegende beelden niet toe te laten, "werd genomen om te vermijden dat er een massa beelden van de originelen, die in de zalen worden tentoongesteld, zou bestaan", motiveerden de verantwoordelijken.

Het museum bestaat uit acht zalen, verdeeld over drie verdiepingen. De totale expositieruimte bedraagt ongeveer 2.000 vierkante meter. Het pand werd ontworpen door de Franse architect Christian de Portzamparc en heeft een kostenplaatje van 15 miljoen euro.

Hommage aan Hergé
"Kuifje is alomtegenwoordig want natuurlijk gaat het ook om het belangrijkste personage dat Hergé heeft gecreëerd", verduidelijkt conservator Laurent de Froberville. "Maar het is geen museum over Kuifje alleen. Het is een hommage aan Hergé, waar de bezoekers ook andere personages kunnen ontdekken. Ze kunnen ontdekken wie Hergé was en de omvang van zijn oeuvre en zijn passies leren kennen. Het museum zal permanent 80 originele platen en ongeveer 800 schetsen en tekeningen tentoonstellen."

De bezoekers zullen onder meer een gedetailleerd schaalmodel kunnen bewonderen van de onderzeeër die ontworpen werd door professor Zonnebloem. Het museum bevat ook een tijdelijke expositiezaal, die vandaag gewijd is aan de bouw van het museum, maar binnenkort een expositie over Europalia China zou kunnen ontvangen.

26-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placebo en Eagles of Death Metal op Pukkelpop

Placebo en Eagles of Death Metal op Pukkelpop

Om Placebo te bekijken druk op de foto.


.
Placebo.

De affiche van Pukkelpop (20, 21 en 22 augustus in Kiewit) krijgt stilaan vaste vorm. Kleppers Placebo en Eagles of Death Metal zijn er net aan toegevoegd, samen met een karrenvracht mindere maar daarom niet minder boeiende goden.

Donderdag 20 augustus
Ladyhawke - Devotchka - Thursday - The Black Angels - Rival Schools - La Roux - Zebrahead - The Big Pink - Ghinzu

Vrijdag 21 augustus
Placebo - MSTRKRFT - Bill Callahan - The Living End - Future of the Left -The Gay Blades - The Virgins

Zaterdag 22 augustus
Eagles of Death Metal - Luciano presents AEther - The Rifles - Gang Gang Dance - Brakes - Hayseed Dixie

De online ticketverkoop is reeds gestart. Deze e-festivaltickets zijn hier en hier te verkrijgen. Dagtickets kosten 75 euro en voor een combi-ticket betaal je 135 euro. Vanaf 5 juni zijn tickets te koop in de gebruikelijke voorverkooppunten.

26-05-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis of The Prodigy vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Oasis of The Prodigy vervangt Depeche Mode op Pinkpop

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.


.

Pinkpopbaas Jan Smeets probeert Oasis of The Prodigy naar Pinkpop te halen als Depeche Mode afzegt. En die kans is erg groot. Dave Gahan, zanger van Depeche Mode, kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen waardoor de Britse band al een aantal concerten heeft moeten afzeggen.

Het is niet bekend wat Gahan precies heeft, maar naar verluidt gaat het om een maagdarmontsteking. Vorige week werd bekend dat de muzikant in elk geval tot en met 27 mei niet op het podium kan staan.

Cure
The Cure lukt niet, zei Smeets. Britpopband Oasis lijkt de grootste kanshebber om Depeche Mode te vervangen, al waagt Smeets ook nog een poging bij dance-act The Prodigy. Het muziekfestival in Landgraaf vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 en zondag 31 mei en maandag 1 juni. Zaterdag komt Bruce Springsteen, en die dag is ook al lang uitverkocht. Zondag was Depeche Mode headliner, maandag Anouk.

26-05-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoopt Hugh Hefner Playboy?

Verkoopt Hugh Hefner Playboy?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hugh-hefner-3.jpg?t=1243337170

Hugh Hefner zou op het punt staan zijn populaire Playboy-imperium te verkopen. Een van de gegadigden zou niemand minder zijn dan Virgin-miljonair Richard Branson. Dat schrijft de Engelse The Telegraph.

Het bedrijf van de 83-jarige Hugh Hefner werd in 1953 opgericht en verkocht in 1972 maar liefst zeven miljoen exemplaren van de Playboy. Vandaag worden er 'slechts' drie miljoen exemplaren verkocht. Bovendien bevestigde het bedrijf dat er in het eerste kwartaal van 2009 al meteen grote verliezen waren. Een verlies van bijna 9,8 miljoen euro in vergelijking met ruim 2,9 miljoen euro verlies in dezelfde periode vorig jaar.

Aanbiedingen
Door de economische crisis moest het bedrijf ook nog eens 25 procent van zijn personeel in Los Angeles en New York afdanken. Redenen genoeg voor Hefner om een verkoop van zijn imperium te overwegen.

Volgens de Amerikaanse media zouden er naast Richard Branson nog twee bedrijven geïnteresseerd zijn in Playboy. Een woordvoerder ontkent echter dat er aanbiedingen gekomen zijn, maar voegt er wel aan toe dat er zal geluisterd worden naar aanbiedingen die van waarde kunnen zijn voor de aandeelhouders.

26-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAG Danielle Lloyd zwaar toegetakeld na avondje stappen

WAG Danielle Lloyd zwaar toegetakeld na avondje stappen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/danielle-bloodbath.jpg?t=1243336943

Danielle Lloyd, de vriendin van Tottenham-speler Jamie O'Hara, is voor de tweede keer in een maand tijd aangevallen in een nachtclub. Het 25-jarige model moest met een ernstige wonde aan de bil naar het ziekenhuis gebracht worden. De politie heeft de twee daders opgepakt. Dat schrijven Daily Mail en The Sun vandaag.

De WAG was samen met haar vriend Jamie en vijf andere vrienden iets aan het drinken in een nachtclub toen ze rond 2u30 aangevallen werd door twee vrouwen. Volgens de woordvoeder van het model werd Llyod op een tafel met glazen gegooid en hield ze daar ernstige snijwonden aan over.

Ernstige wonde aan been
"Er werd een ambulance gebeld en Jamie O'Hara vergezelde zijn vriendin dan naar het ziekenhuis waar ze enkele hechtingen kreeg. Vooral de wonde aan haar been baarde iedereen zorgen en daar was dan ook een ingreep voor nodig", aldus de woordvoerder.

Het is niet de eerste keer dat Danielle Lloyd aangevallen wordt. Begin deze maand nog hield ze een gezwollen lip over aan een avondje uit. Toen waren het vriendinnen van de ex van Jamie die het model een klap in haar gezicht verkochten.

26-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Shields: "Ik was beter veel vroeger ontmaagd geweest"

Brooke Shields: "Ik was beter veel vroeger ontmaagd geweest"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brooke-shields.jpg?t=1243336582
Sinds 2008 speelt Brooke de rol van sterke zakenvrouw in de serie 'Lipstick Jungle'.

"Mijn grootste spijt op vlak van gezondheid? Dat ik niet hield van hoe ik er vroeger uitzag. Als ik toen wat milder geweest was voor mezelf, dan zou ik veel eerder seks gehad hebben en mijn maagdelijkheid niet pas op mijn tweeëntwintigste verloren zijn." Brooke Shields zegt het om te lachen, maar toch schuilt er veel tristesse in de uitspraak die ze in het Amerikaanse tijdschrift 'Health' deed.

"Ik was een publiek figuur en dat maakte ook veel kapot", gaat ze verder. "Volgens mij had ik mezelf beter leren kennen en zou ik ook geen gewichtsproblemen gehad hebben als die eerste keer veel vroeger gebeurd was. Dan was het tenminste achter de rug. Maar nee, het enige wat ik toen wilde, was erg slank blijven en dat heeft me geen deugd gedaan."

Prostituee
De actrice werd al op 12-jarige leeftijd bekend met haar rol als prostituee in de film 'Pretty Baby'. Haar grote doorbraak kwam op 15-jarige leeftijd met 'The Blue Lagoon', een film met veel liefdesscènes. Op haar twintigste kwam de actrice er in een autobiografie voor uit maagd te zijn. "Ik heb niet de behoefte om te experimenteren, ik wacht op de liefde", sprak ze toen.

Nu klinkt Shields echter veel bitterder over die periode. "Ik heb me tijdens mijn jeugd nooit een kind gevoeld omdat ik altijd zo'n volwassen rollen moest spelen. Het vreemde is dat op dit moment het omgekeerde fenomeen aan de gang is: hoe ouder ik word, hoe jonger ik me voel. Net alsof ik wat verloren tijd wil goedmaken."

Als uitsmijter gaf Shields nog mee dat haar favoriete zonde zwarte Belgische chocolade is. Maar best dus dat ze niet meer kijkt op een kilootje meer of minder...

26-05-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson bevestigt zwangerschap Oksana

Mel Gibson bevestigt zwangerschap Oksana

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mel-gibson.jpg?t=1243336233

Acteur Mel Gibson bevestigt dat zijn lief Oksana Grigorieva zwanger is. Dat vertelde hij in de talkshow van Jay Leno, waarin hij zichzelf lachend 'Octo-Mel' noemde. De goede man verwacht namelijk zijn achtste kleine, na de zeven kinderen die hij verwekte tijdens zijn 28-jarige huwelijk met zijn ex Robyn.

Hoewel de 39-jarige Oksana al in het tweede trimester van de zwangerschap zou verkeren, heeft dat volgens een vriend van Gibson niets te maken met zijn scheiding, vernam People.com. "Mel wist toen nog niet dat Oksana zwanger was," luidt het.

Grigorieva heeft al een zoon met haar ex, James Bond-acteur Timothy Dalton.

26-05-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris in Cannes van jacht gegooid na gestoei in toilet

Paris in Cannes van jacht gegooid na gestoei in toilet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-8.jpg?t=1243335822

Paris Hilton en haar vriendje Doug Reinhardt zijn van een jacht gegooid in Cannes. Ze waren daar uitgenodigd op een feestje door David Furnish, de man van Elton John.

"Zodra Paris arriveerde zat ze met haar tong in Dougs keel", vernam Hollyscoop.com. "Alle gasten vonden het verschrikkelijk ongepast, maar dat kon haar niets schelen."

Het koppel zocht even later de privacy van de toiletten op voor verder gestoei. Ze werden echter betrapt, waarna de woedende kapitein de tortelduifjes verzocht ergens anders puberachtig te gaan doen.

26-05-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kus vol vlinders


Kus vol vlinders


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/KissMe.jpg?t=1243256730


ik ben op zoek naar jou
in elke hoek
van de straat
in de stad

totdat ik
jouw afscheidskus
heb gehad

die door zal dringen
in de diepste lagen
van mijn ziel

want afscheid nemen
van jou
al is het maar
voor even
valt niet mee
en voelt vreemd aan

maar ik weet
dat jouw hart
in het mijne
ooit heeft gesmolten

het geeft mij vertrouwen
om de gehele dag
op zoek te gaan
naar die ene kus
die vol vlinders zit
en met passie is gevlinderd

26-05-2009 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
25-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle zingt zich met 'Memory' naar finale

Susan Boyle zingt zich met 'Memory' naar finale

Om Memory te bekijken druk op de foto.


.

De Schotse zangsensatie Susan Boyle (48) had dan wel op haar kousenvoeten de wereld ingepalmd, ze moest het voorbije weekend toch nog door de halve finale van 'Britain's Got Talent' zien te geraken. Ze deed dat met haar inmiddels bekende charme en een quasi feilloze vertolking van Barbra Streisands 'Memory' uit de musical 'Cats'.

Staande ovatie
Voor haar eerste live tv-optreden kreeg Susan een staande ovatie van publiek en jury. Ze vergaarde geheel naar verwachting voldoende stemmen om zich van een finaleplaats te verzekeren en zo een stap dichter bij haar droom te komen: zingen voor de koningin.
Susan was weer haar ontwapenende zelf, voor, tijdens en na haar optreden.

"Welke druk?"
Ze vond het allemaal 'fantastic' en 'unbelievable'. Gevraagd hoe ze met de druk omgaat, antwoordde ze laconiek "welke druk?". Ze zette het nummer wat onzeker in, maar trok dat na een halve maat al weer recht.

25-05-2009 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijker Michael Haneke wint de Gouden Palm

Oostenrijker Michael Haneke wint de Gouden Palm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michael-haneke.jpg?t=1243255642

De Oostenrijkse regisseur Michael Haneke heeft op het 62ste Filmfestival van Cannes de Gouden Palm voor de beste film in de wacht gesleept voor zijn prent "Das Weisse Band", een beklemmend drama over een Duits boerendorp in de aanloop naar de Eerste Wereldoorlog. De Grote Prijs van de Jury ging naar de Fransman Jacques Audiard voor het gevangenisdrama "Un Prophète".

Gelukkig
"Soms stelt mijn vrouw me een erg vrouwelijke vraag - 'ben je gelukkig? '. Het is erg moeilijk om erop te antwoorden. Maar vandaag is een moment in mijn leven waarop ik kan zeggen dat ik erg gelukkig ben en jij ook, denk ik", zei Haneke toen hij de prijs in ontvangst nam richting zijn echtgenote die in de zaal zat. Het is de derde keer dat de 67-jarige Oostenrijker in de prijzen valt op het prestigieuze festival. Eerder gebeurde dat voor "Caché" met Juliette Binoche (2005) en voor "La Pianiste" (2001).

Jury
Jacques Audiard, wiens film een warm onthaal kreeg tijdens de vertoning in de zuid-Franse stad, bedankte de jury voor zijn onderscheiding. "Zoals Meryl Streep tegen Robert Redford zegt in 'Out of Africa', pas op want vanaf nu ga ik alles geloven wat jullie zeggen", sprak hij. "Un Prophète" is zijn vijfde film in vijftien jaar tijd. Nadat hij enkele scenario's had geschreven, maakte hij in 1994 zijn regiedebuut met "Regarde les hommes tomber". Met "Un héros très discret" kaapte hij twee jaar later in Cannes de prijs voor het beste scenario weg.

Beste acteur/actrice
De onderscheiding voor de beste acteur ging naar de 52-jarige Oostenrijker Christoph Waltz voor zijn vertolking van een SS-officier in de film "Inglorious Basterds" van Quentin Tarantino. Charlotte Gainsbourg (37) kreeg de prijs voor beste actrice voor haar rol in "Antichrist" van de Deense regisseur Lars von Trier. Tijdens haar dankwoord stond Gainsbourg even stil bij haar vader Serge. "Ik hoop dat hij trots is op mij, trots en erg geschokt, hoop ik", voegde ze er nog aan toe in een verwijzing naar de controverse die op het festival rond de film was ontstaan.

Caméra d'Or
De Caméra d'Or voor het beste debuut was weggelegd voor "Samson and Delilah" van de Australiër Warwick Thornton, die daarmee "Hunger" van Steve McQueen opvolgt. Hij kreeg de prijs overhandigd door de Franse actrice Isabelle Adjani en voorzitter van de jury voor de Caméra d'Or Roschdy Zem. "Samson and Delilah" is een liefdesgeschiedenis tussen twee adolescenten in een gemeenschap van aboriginals middenin de Australische woestijn. Thornton is overigens zelf een aboriginal. Een speciale vermelding was weggelegd voor "Ajami" van de Palestijn Scandar Copti en de Israëliër Yeron Shani.

Prijs van de jury
De prijs van de jury ging ex aequo naar de Britse Andrea Arnold voor de prent "Fish Tank" en naar zijn Koreaanse collega Park Chan-wook met de film "Bak-Jwi" ("Thirst"). De Filipijn Brillante Mendoza mag dan weer de prijs voor de beste mise en scène mee naar huis nemen voor "Kinatay", terwijl de Chinees Lou Ye de prijs voor het beste scenario kreeg voor "Chun Feng Chen Zui De Ye Wan" ("Spring Fever").

Andere prijzen
De prijs van de beste kortfilm was weggelegd voor "Arena" van de Portugees Joao Salaviza. Ook hier was een speciale vermelding weggelegd, en dat voor "The six dollar fifty man" van Nieuw-Zeelander Mark Albiston. De Franse regisseur Alain Resnais kreeg op 86-jarige leeftijd een speciale prijs voor zijn ganse oeuvre. Het was van 1980 geleden dat Resnais in Cannes was geselecteerd met "Mon oncle d'Amérique". Bekende werken van zijn hand zijn "Hiroshima mon Amour", "L'année dernière à Marienbad" en "Smoking /NoSmoking", waarvoor hij in 1993 de Zilveren Beer in Berlijn in de wacht sleepte.

25-05-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiderman-actrice vermoord?

Spiderman-actrice vermoord?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lucy-gordon.jpg?t=1243255378

Actrice Lucy Gordon pleegde mogelijk toch geen zelfmoord. Gordon werd vorige week in haar huis in Parijs dood aangetroffen en de politie sloot een misdrijf meteen uit. Volgens de laatste berichten is het nu toch niet onmogelijk dat er kwaad opzet in het spel is.

Gordon werd twee dagen voor haar 29e verjaardag dood gevonden. Ze werd vooral bekend voor haar rol in de film Spiderman 3. Verder was ze ook te zien in de biopic over de overleden Franse zanger Serge Gainsbourg. Die film wordt momenteel in Cannes gedraaid.

Mogelijk zou de vriend van Gordon, Jerome Alveras, iets met haar dood te maken hebben, zo meldt Perez Hilton. Het koppel zou op de avond van de feiten een felle ruzie gehad hebben.

25-05-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is trots op haar volle vormen

Beyoncé is trots op haar volle vormen

Om Listen te bekijken druk op de foto.


.

Beconyé is trots op haar lichaam en voelt zich een stuk sexier met rondingen.

De zangeres zegt dat ze sport en gezond eet om slank te blijven, maar zich het meest sexy voelt als ze haar rondingen gewoon behoudt, meldt The Sun.

"Het is het meest sexy als je niet ziet dat je naar de sportschool gaat. Ik voel me het beste als ik niet heel dun en ook niet zwaar ben, maar als ik mijn rondingen nog heb".

Volgens Beyoncé is het juist de bedoeling dat iedereen er anders uitziet. "Voor iedereen bestaat een natuurlijk gewicht en dat zal er ook het beste uitzien".

25-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse tv-ster pronkt met tepels op rode loper in Cannes

Franse tv-ster pronkt met tepels op rode loper in Cannes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/tatiana-laurens.jpg?t=1243253728

De Franse tv-ster Tatiana Laurens (25) leek niet gehaast haar tepels aan de aandacht van de fotografen te onttrekken toen ze op de rode loper in Cannes verscheen. Tatiana is de winnares van de Franse realityshow 'Secret Story', een soort 'Big Brother', schreed over de rode loper voor de screening van de film 'Visage' van de Maleisische regisseur Tsai Ming-Liang, maar oogstte meer aandacht met de borsten die uit haar jurk floepten dan met haar gezicht.

25-05-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierce Brosnan redt Uma Thurman van stuurloze bestelwagen

Pierce Brosnan redt Uma Thurman van stuurloze bestelwagen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pierce-brosman-1.jpg?t=1243253523

Pierce Brosnan heeft Uma Thurman van een gewisse dood gered. De twee waren de nieuwe film 'Percy Jackson' aan het opnemen toen Brosnan zag hoe een bestelwagen recht op de actrice afstevende. Er zat geen bestuurder in de bestelwagen, die een grasperk op stormde waar Uma met de andere acteurs en de crew een pauze aan het nemen was.

"Pierce rende achter de bestelwagen, wrikte de deur aan de bestuurderszijde open, sprong erin en ging hard op de rem staan", aldus een ooggetuige. De bestelwagen knalde tegen een stoeprand en kwam tot stilstand tegen vuilnisbakken. De aanwezigen stoven alle kanten uit om aan het voertuig te ontsnappen.

Het bleek om een bestelwagen van de filmploeg te gaan. De man die vergat de handrem op te zetten, rookte een dikke sigaar.

Brosnan speelde in vier films James Bond.

25-05-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker geeft 12.500 euro uit aan kinderkamer

Sarah Jessica Parker geeft 12.500 euro uit aan kinderkamer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jessica-parker.jpg?t=1243253286

Sarah Jessica Parker heeft voor 12.500 euro de kinderkamer laten inrichten voor de tweeling die ze bij een draagmoeder verwacht. Parker en haar man Matthew Broderick willen dan ook dat de baby's, twee meisjes, in luxe opgroeien.

De stijl? 'Klassiek Frans', zo luidt het. Zo gaven ze gezwind 4.100 euro uit aan een bedje en 4.400 euro aan een kast. De dubbele wieg met bekleding in Louis XIV-stijl kostte 3.500 euro en uit Europa lieten ze voor 1.100 euro een schommelpaard overvliegen.

Sarah, die ook een zoon van zes heeft, James Wilkie, heeft ook al aan de gardrobe voor de tweeling gedacht. Aa haar vrienden in de modewereld vraagt ze exclusieve kleertjes te maken. Zo is ze dol op de tutu-kleedjes van Isaac Mizrahi, en hem vroeg ze gepersonaliseerde exemplaartjes te maken. Voor de koude winters in New York staan al twee paar Ugg-laarsjes klaar.

25-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV-kapper Glenn aan de beterhand

BV-kapper Glenn aan de beterhand

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/glenn-gemeiner.jpg?t=1243252988
Gemeiner in het gezelschap van Dexters.

Glenn Gemeiner, de Antwerpse BV-kapper die vijf weken geleden besmet raakte met een vleesetende bacterie, is aan de beterhand. "Glenn ligt niet langer in een kunstmatige coma", zegt zijn broer Joël Gemeiner. "Hij wordt nog wel in slaap gehouden, omdat hij anders te veel pijn zou hebben." De familie kan af en toe met Glenn communiceren.

"Vorige week hebben de artsen huid getransplanteerd op zijn romp, maandag krijgt hij transplantaties aan zijn zij. De dokters zeggen dat hij het zal halen, maar er zal een lange revalidatie nodig zijn", legt broer Joël uit.

25-05-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B gaat in tv-show op zoek naar 'nieuwe Spice Girls'

Mel B gaat in tv-show op zoek naar nieuwe Spice Girls

Om If U Wanna B My Lover te bekijken druk op de foto.


.

Bij ons zoeken ze een vervangster voor Kathleen bij K3, maar Mel B gaat een stap verder. In een tv-show gaat de voormalige Spice Girl op zoek naar talent om een nieuwe meidengroep samen te stellen die de wereld kan veroveren.

Muziekzender VH1 gaat de show opzetten en uitzenden, Mel B wordt gastvrouw. Een nieuwe reünie van Spice Girls is volgens Mel B uitgesloten.

25-05-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordans smeekbede werkt niet, Peter wil snel scheiden

Jordans smeekbede werkt niet, Peter wil snel scheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jordan.jpg?t=1243252090

Peter Andre wil zijn huwelijk met glamourmodel Jordan, dat drie en een half jaar standhield en twee kinderen voortbracht, zo snel mogelijk beëindigen. Jordan smeekte hem nog van gedachten te veranderen en werk te maken van hun huwelijk, maar daar had Peter geen oren naar.

Leven hervatten
"Ik keer in geen duizend jaar terug bij jaar. Ik zou mijn kinderen niet door deze hel jagen mocht het me niet ernstig zijn", verklaarde Peter. "Ik wil scheiden, en ik wil dat het zo amicaal mogelijk verloopt zodat iedereen zijn leven kan hervatten".

"Geef me nog een kans"
Hoe sneller de scheiding achter de rug, hoe liever Peter het heeft. Jordan wil de man die ze "een zanger van het zevende knoopsgat" en "een nul in bed" noemde echter terug. Op haar 31ste verjaardag, vorige vrijdag, bestookte ze hem met sms'jes, maar die vielen in dovemansoren. "Als hij de scheidingsplannen laat varen en me nog een kans wil geven, neem ik hem morgen terug", stelde Jordan.

Geen cent van haar fortuin
Helaas, plattekaas, Peter heeft zijn buik vol van Jordans capriolen en wil de scheiding zo gauw mogelijk regelen voor het welzijn van de kinderen. Vrijdag had zij al een ontmoeting met topadvocate Fiona Shackleton, die eerder prins Charles en Paul McCartney juridisch bijstond. Peter verklaarde vorige week dat hij geen cent wil van Jordans fortuin. Al wat hij wil, is de gedeelde voogdij over de kinderen. Sinds Peter de scheiding aanvroeg, hebben de echtelieden nog geen woord met elkaar gewisseld.
Het voorbije weekend ging Peter met zijn twee kinderen op huizenjacht.

25-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zacht en teder


Zacht en teder


http://img32.imageshack.us/img32/9818/8073.jpg


In gedachten spreken
zachte woordjes
teder en lief
die ik graag wil fluisteren
bij het vallen van de nacht
toch blijven de woordjes
in mijn gedachten
maar weet dat ik het ooit weer zeg
alleen voor jou
 zacht en teder
 
 
ik wens je een goede nacht

25-05-2009 om 11:09 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
24-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optreden Jan Smit in Bree afgelast

Optreden Jan Smit in Bree afgelast

Om Cupido te bekijken druk op de foto.


.

Jan Smit heeft zijn optreden van vanavond in het Limburgse Bree afgezegd. Het concert is verplaatst naar 5 december. Op de website van de Nederlandse artiest staat nog steeds dat hij vanavond zal optreden in de Expodroom, maar volgens Telegraaf.nl gaat het evenement niet door.

Gisterenavond stond Jan wél op het podium tijdens de Zeerover Party in het Nederlands-Limburgse Beek. Het was zijn eerste optreden sinds de breuk met Yolanthe Cabau van Kasbergen afgelopen week.

24-05-2009 om 19:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatort-actrice Barbara Rudnik overleden

Tatort-actrice Barbara Rudnik overleden

http://img20.imageshack.us/img20/5153/barbararudnik.jpg

De Duitse actrice Barbara Rudnik (50) is vanochtend overleden aan de gevolgen van kanker. Rudnik speelde onder meer in Tatort, Solo in Schwarz en Schatten der Macht.

Borstkanker
De actrice maakte in april vorig jaar al bekend dat ze aan borstkanker leed. Er werd een behandeling met chemotherapie gestart, die aanvankelijk tot een genezing leek te leiden. Drie maanden later dook de kanker echter opnieuw op.

Nog 3 films
De blonde actrice zette haar eerste stappen in de film- en tv-wereld in München, waar ze in 1976 arriveerde na een jeugd in Hessen. In 1982 was ze voor het eerst te zien op het filmfestival van Cannes, met de film Kopfschuss. Het meeste bekendheid verwierf ze echter met haar rol in series en tv-films. Haar ziekte belette Rudnik niet om te blijven voortwerken. Dit jaar verschijnen nog drie tv-films waaraan ze haar medewerking verleende.

24-05-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop vreest voor Depeche Mode

Pinkpop vreest voor Depeche Mode

Om enjoy the silence te bekijken druk op de foto.


.

Het Nederlandse festival Pinkpop begint te vrezen dat zijn headliner voor zondag 31 mei wel eens zou kunnen wegvallen. De Britse groep Depeche Mode heeft weer nieuwe concerten moeten annuleren door de maag-darmonsteking van zanger Dave Gahan. Alle concerten tot en met dat van 27 mei in het Litouwse Vilnius zijn nu geschrapt. Pinkpop-organisator Jan Smeets zoekt al naar vervanging.

Erger dan gedacht?
Gahan werd een week geleden opgenomen in een ziekenhuis in New York en zou daar nu geopereerd zijn. Dat wekt ook twijfels over de uitgelekte diagnose: een maag-darmontsteking geneest vrij snel en een operatie is daarbij meestal niet nodig. Pinkpopbaas Jan Smeets heeft dagelijks contact met het management van de band en zegt in de krant De Limburger dat er inderdaad meer aan de hand is, maar treedt niet in details.

The Cure kan niet
Smeets zoekt ondertussen naar een vervanger voor de middelste dag van zijn driedaags festival, de 40ste editie bovendien. Hij heeft geprobeerd bij The Cure, maar die kunnen niet op Pinksterdag. Een andere mogelijkheid is dat Placebo headliner wordt. De Londense groep rond Brian Molko zou net voor Depeche Mode het hoofdpodium inpalmen. In dat geval zoekt Smeets nog een bijkomend groepje voor eerder op de dag. Misschien is Regi wel vrij?

TW Classic
De tournee van Depeche Mode begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

24-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalisten dringen Buckingham Palace binnen onder valse identiteit

Journalisten dringen Buckingham Palace binnen onder valse identiteit

http://img32.imageshack.us/img32/913/dechauffeur.jpg
De chauffeur liet de journalisten ondermeer in de Bentley van de Britse koningin zitten.

Een chauffeur van Buckingham Palace heeft twee journalisten tegen betaling binnengelaten in de residentie van de Britse koningin Elisabeth. Hij liet één van beiden in de Bentley van de koningin zitten. Dat meldt het dagblad News of the World.

1.000 pond
Volgens de krant raakten twee van hun journalisten binnen in het paleis door zich voor te doen als rijke zakenlui uit het Midden-Oosten. Ze betaalden de chauffeur 1.000 pond (1.135 euro). De krant bevestigt dat de journalisten het paleis binnenraakten zonder gecontroleerd of gefouilleerd te worden, hoewel ze langs een politieambtenaar in uniform kwamen.

Onderzoek
"Elke zaak in verband met de veiligheid wordt zeer ernstig genomen. We stellen een onderzoek naar deze verklaringen in", zegt een woordvoerder van het paleis. "We zijn natuurlijk bezorgd over de vragen die in dit artikel opgeworpen worden en hebben contact met de paleisverantwoordelijken om de veiligheidsmaatregelen te bestuderen", laat Scotland Yard weten. Volgens News of the World was de Britse koningin in het paleis op het moment van het bezoek.

Lakei
De laatste jaren stelde de Britse pers de veiligheid van Buckingham Palace herhaaldelijk op de proef. In 2003 slaagde een journalist van de Daily Mirror erin zich te laten aanwerven als lakei door middel van valse referenties. Hij geraakte zo tot aan de ontbijttafel van de koningin en in de kamer waar op dat moment de Amerikaanse president Bush en zijn echtgenote verbleven.

24-05-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stappen Paris Hilton en Doug Reinhardt in huwelijksbootje?

Stappen Paris Hilton en Doug Reinhardt in huwelijksbootje?

http://img34.imageshack.us/img34/1569/parishliton.jpg
Paris en Doug zijn stapelverliefd

Zelf alludeerde Paris Hilton al op een trouwpartij en nu heeft ook haar vriend Doug Reinhaerdt een hint richting huwelijksbootje gegeven. Het koppel lijkt een erg stabiele relatie te hebben en overal waar ze opdagen, willen ze de wereld tonen dat ze stapelverliefd zijn. Heeft Paris dan toch de ware gevonden met honkballer Doug Reinhaerdt?

Erg gelukkig
Doug Reinhaerdt bespeelt alvast het mysterie. "We zullen zien, je weet nooit wat er gaat gebeuren. We zijn in het zuiden van Frankrijk, je weet het niet. We zijn erg gelukkig", zegt Doug. "We hebben heel veel lol, we lachen constant, we houden van elkaar. Ik kan niet om meer vragen."

Leven veranderd
"Paris heeft mijn leven veranderd", meldt Doug in Ok! "Ze is alles waar ik ooit van heb gedroomd. Ze is een geweldige vrouw en ik heb een geweldige tijd met haar."

24-05-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maagd Susan Boyle in halve finale tegen buikdanseres

Maagd Susan Boyle in halve finale tegen buikdanseres

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle zingt vanavond in de halve finale van 'Britain's got talent'. De 48-jarige Schotse is dankzij haar stem een ware vedette in de talentenjacht en werd zelfs wereldberoemd. Ze zal het opnemen tegen drie andere kandidaten: een postbeambte die in een "Star Wars"-pak danst als Michael Jackson, een zanger met piercings in de oren en een buikdanseres. Overigens raakte gisteren bekend dat Boyle nog altijd maagd is. Ze werd ook nog nooit gekust door een man. Toch is ze bij de bookmakers de torenhoge favoriete om de finale te halen.

YouTube
Susan Boyle werd bij haar eerste optreden vorige maand vooral uitgelachen; ze sprak met een scherp Schots accent en had haar uiterlijk niet echt mee. Ook de drie juryleden konden haar optreden niet meteen smaken. Toch viel het publiek als een blok voor haar betoverende stem na de eerste maten van haar vertolking van 'I Dreamed A Dream' - een lied uit de Engelstalige versie van 'Les Misérables". De verrassing was zo groot dat een clipje van haar optreden op YouTube op enkele dagen tijd 11,7 miljoen bezoekers trok.

Finale
De finale vindt plaats op zaterdag 30 mei. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 100 000 pond (115 000 euro) en mag tijdens een show later dit jaar optreden voor koningin Elizabeth II.

24-05-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwevend


Zwevend


http://img193.imageshack.us/img193/2103/zwevend.jpg


ik kan het niet verklaren
heb ik een raar gevoel
zwevende gedachten
beleven doe ik niet
bekijk alles dan uit hoogte

Wie brengt me naar beneden
het is een raar gevoel
ogen lijken niets te zien
verleden maakt vermoeid

Ik lijk niets te beleven
dingen dringen niet meer door
niets kan me nog raken

Ik lijk precies te zweven...

Liefde lijk ik niet te kennen
enkel lust kan mij bekoren
de smaak van het menselijke
proef ik erg graag

De smaak van haar hart
lijk ik niet te vinden
we kloppen niet te samen
zo apart

Ik zweef verward maar verder
emoties lang vervlogen
warmte...
heb ik mezelf verboden

Ik lijk precies te zweven
wie haalt me naar beneden


24-05-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse annuleert comeback-concert in Londen

Amy Winehouse annuleert comeback-concert in Londen

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
Op 8 mei trad Winehouse wel op tijdens de Saint Lucia Jazz Night.

Amy Winehouse heeft haar concert van 31 mei in de Britse hoofdstad Londen geannuleerd. Dat heeft de 25-jarige Winehouse zelf aangekondigd. Het concert moest de comeback worden van de Britse soulzangeres.

Gevlucht naar Saint Lucia
Op het Caribische eiland Saint Lucia werkt Winehouse aan haar derde album. Volgens bepaalde Britse kranten trok Winehouse naar het eiland om er te ontkomen aan de Londense drug- en alcoholscene. Op het eiland werd ze echter gespot terwijl ze hevig aan het drinken was. Ze moest ook opgenomen worden in het ziekenhuis van Saint Lucia wegens uitdrogingsverschijnselen. In een verklaring zegt de Britse zangeres dat het haar spijt dat ze niet naar Londen kan komen voor haar comeback-concert.

23-05-2009 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staande ovatie voor verknipte Borsato-film in Cannes

Staande ovatie voor verknipte Borsato-film in Cannes

Om de trailer van Wit Licht te bekijken druk op de foto.


.

Met een minutenlange staande ovatie is vrijdagmiddag de Nederlandse film The Silent Army ontvangen op het Filmfestival van Cannes. De aangepaste montage van de film Wit Licht met Marco Borsato draait op het festival in het programma-onderdeel Un Certain Regard.

Zichtbaar geëmotioneerd namen Borsato en regisseur Jean van de Velde het applaus in ontvangst.

The Silent Army vertelt over een kok die een vriend van zijn zoontje probeert te bevrijden uit een leger van kindsoldaten. Wit Licht werd door filmcritici bij zijn release in België en Nederland genadeloos neergesabeld.

23-05-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saxofoon Bill Clinton brengt 130.000 euro op

Saxofoon Bill Clinton brengt 130.000 euro op

Om Bill Clinton plays the blues te bekijken druk op de foto.


.

De saxofoon van de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton heeft bij een veiling voor het goede doel in Cannes 130.000 euro opgebracht.

De saxofoon was daarmee het duurste stuk op het traditionele liefdadigheidsgala tijdens het Filmfestival van Cannes, dat in totaal 4,5 miljoen euro opbracht. De ingezamelde fondsen gaan integraal naar de American Foundation for Aids Research (amFAR).

Zowat 800 persoonlijkheden uit de wereld van de film, muziek, mode en media hebben de oproep van amFAR beantwoord voor het 16de gala "Film tegen aids", een van de grootste liefdadigheidsevenementen in Europa.

Het gala werd opnieuw gepresenteerd door Sharon Stone.

23-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn trekt scheidingsaanvraag in

Sean Penn trekt scheidingsaanvraag in

http://img37.imageshack.us/img37/9459/seanpenn.jpg

Sean Penn heeft zich bedacht en wil dan toch niet scheiden van zijn vrouw, Robyn Wright. Vorige maand vroeg Penn na dertien jaar huwelijk de scheiding aan, maar gisteren vroeg hij de rechter die aanvraag verticaal te klasseren.
"Het was een hoogmoedige vergissing", stelt Penn nu.
Penn had het gedeelde hoederecht gevraagd over zijn kinderen met de actrice, dochter Dylan (18) en zoon Hopper (15), en wilde Robyn geen alimentatie betalen. Vrienden van het koppel stellen dat de 48-jarige Penn besloot zijn huwelijk te beëindigen na een hoogoplopende ruzie, maar heeft hij ingezien dat hij impulsief handelde.

Een vriend in de New York Daily News: "Ze houden enorm van elkaar, maar ze maken ook vaak ruzie. Tijdens een ruzie schreeuwde Robyn dat ze wilde scheiden en Sean vroeg de scheiding aan om haar voor te zijn, ook al wil hij niet echt scheiden. Wat niet betekent dat ze nu plots gelukkig en verliefd zijn. Het valt af te wachten waar dit toe leidt".

Het is niet de eerste keer dat het stel de scheiding aankondigt om daarna op hun stappen terug te keren. Penn vroeg in december 2007 de scheiding al aan, maar zijn aanvraag werd verworpen. Drie dagen later vroeg Robyn de scheiding aan. Maar in april 2008 vroegen beide echtelieden de aanvraag te annuleren omdat ze hun huwelijk nog een kans wilden geven.

23-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Wit-Rusland vond inzending Eurovisie rommel

President Wit-Rusland vond inzending Eurovisie rommel

http://img40.imageshack.us/img40/6647/loekasjenkowitrusl.jpg

Aleksandr Loekasjenko, de president van Wit-Rusland, is het beu dat zijn land elk jaar "rommel" stuurt naar het Eurovisiesongfestival. "Ik heb het volledig gehad met de gebakken lucht, met het gebrul", reageerde het staatshoofd op de makke prestatie van Petr Efimov in de halve finale.

"De producenten van onze Eurovisie-inzendingen komen elk jaar aanzetten met gedateerde brol, waar ze vervolgens veel misbaar rond maken en waarschijnlijk ook goed geld aan verdienen", aldus een geagiteerde Loekasjenko. Petr Efimov, die vorige week onderuit ging in de halve finale, beschuldigde eerder al de overheid van een gebrek aan steun. Besparingen op zijn act en studiowerk zouden zijn prestatie hebben gefnuikt.

Loekasjenko belooft voor 2010 een volledig nieuw team op poten te zetten dat voor meer succes moet zorgen.

23-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De helaasheid der dingen' wint Prix Art et Essai in Cannes

De helaasheid der dingen wint Prix Art et Essai in Cannes

http://img34.imageshack.us/img34/3404/dehelaasheidderdingen.jpg

De helaasheid der dingen van Felix van Groeningen heeft op het Internationaal Filmfestival van Cannes de Prix Art et Essai gewonnen in de Quinzaine des Réalisateurs.

'De helaasheid der dingen' is de derde film van Felix van Groeningen en gaat over de 13-jarige Gunther Strobbe die samenwoont met zijn vader en zijn drie nonkels bij zijn grootmoeder in het smerigste kot van Reetveerdegem. Hij wordt er dagelijks geconfronteerd met ontzaglijke volumes alcohol, vrouwen versieren en schaamteloos nietsdoen. Alles wijst er op dat Gunther hetzelfde lot beschoren is. Of kan Gunther toch ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

De 'Helaasheid der dingen' is een verfilming naar het gelijknamige boek van Dimitri Verhulst, met in de hoofdrollen onder meer Valentijn Dhaenens, Kenneth Vanbaeden, Koen Degraeve en Gilda De Bal. De film wordt op 7 oktober in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

23-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek in mijn hart


Muziek in mijn hart


http://img36.imageshack.us/img36/5233/harps.jpg


Jij bent de muziek in mijn hart,
mijn goede start,
je hebt me echt alles gegeven
nu ben jij mijn leven
ik hou van jou
ik droom al sinds ik je tegenkwam
mijn vlam
voor altijd
en nee, ik heb geen spijt
ik hou van jou

23-05-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
22-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lucy Gordon pleegt zelfmoord

Actrice Lucy Gordon pleegt zelfmoord

http://img132.imageshack.us/img132/5661/lucygordonbydavidshankb.jpg

De Britse actrice Lucy Gordon heeft zelfmoord gepleegd in haar woning aan de Seine in Parijs. Gordon werd vooral bekend wegens haar rol in de film Spiderman 3, waarmee ze in 2007 internationaal doorbrak. Ze speelt ook een rol in de biopic over de overleden Franse zanger Serge Gainsbourg die momenteel in Cannes wordt gedraaid. De actrice zou over twee dagen haar 29e gevierd hebben.

22-05-2009 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames Ghostbusters 3 starten deze winter

Opnames Ghostbusters 3 starten deze winter

http://img42.imageshack.us/img42/1725/ghosbusters3.jpg
Aykroyd (links op de affiche) schreef ook mee aan de vorige twee Ghostbusters.

Acteur Dan Aykroyd rekent erop dat de opnames voor de derde Ghostbusters-film de komende winter al starten. Aykroyd, naast hoofdrolspeler ook mede-auteur van de twee eerste Ghostbusters, hoopt dat actrices Alyssa Milano en Eliza Dushku ook van de partij zullen zijn.

Regisseur nog onbekend
Hij bevestigt nog dat een groot deel van de cast van de eerdere Ghostbsuters-fims weer meespeelt. Dat zijn behalve Aykroyd onder meer Sigourney Weaver, Bill Murray, Harold Ramis en Ernie Hudson. Wie de film gaat regiseren is nog niet bekend. Aykroyd wil Ivan Reitman, die ook de eerste twee films regisseerde, voor de job. Als die geen tijd heeft, zou Aykroyd kiezen voor Harold Ramis, die Egon Spengler speeld in Ghostbusters I maar ook Caddyshack, Groundhog Day en Analyze This regisseerde.

22-05-2009 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom is verloofd

Orlando Bloom is verloofd

http://img33.imageshack.us/img33/3427/orlandobloomi.jpg

Orlando Bloom heeft zijn vriendin Miranda Kerr ten huwelijk gevraagd. Het Australische model werd althans gespot met een knoert van een diamanten ring. Haar woordvoerster wilde de verloving bevestigen noch ontkennen.

Enkele dagen geleden vloog Miranda van New York naar Frankrijk om Orlando te vervoegen op het filmfestival van Cannes. Ze bleef slechts één nacht, maar vermoedelijk was dat voldoende voor Orlando om haar ten huwelijk te vragen.

Miranda heeft recent te kennen gegeven dat ze er klaar voor is om zich te settelen en een gezin te stichten. "Ik droom ervan op een boerderij te wonen met een huis met zonne-energie, een hangmat en een moestuin. Ik heb altijd al kinderen gewild en ooit zal ik er ook hebben".

22-05-2009 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode moet weer concerten annuleren

Depeche Mode moet weer concerten annuleren

Om Enjoy The Silence te bekijken druk op de foto.


.

De Britse groep Depeche Mode heeft nog eens drie concerten geannuleerd door de ziekte van zanger Dave Gahan. Ook de optredens in Warschau (Polen), Riga (Letland) en Vilnius (Litouwen) zijn nu afgeblazen. Pas op 30 mei begint de band er terug aan in de O2 Arena in Londen. Dat meldt de elektrogroep op zijn website.

Maag-darmonsteking
Frontman Gahan heeft een maag-darmonsteking en er zijn daarbij complicaties opgetreden. Dokters hebben hem geadviseerd om langer te wachten met optreden en meer te rusten, luidt het. Eerder werden de concerten in Athene, Istanboel, Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb geannuleerd.

Pinkpop en TW Classic
De tournee begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode staat op zondag 31 mei op Pinkpop en is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

22-05-2009 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stem achter Mickey Mouse overleden

Stem achter Mickey Mouse overleden

Om Wayne Allwine voice of Mickey Mouse dies at 62 te bekijken druk op de foto.


.

In een ziekenhuis in Los Angeles is stemartiest Wayne Allwine maandag op 62-jarige leeftijd overleden. Dat melden de Disney-studio's vandaag op hun website.

Getrouwd met Minnie Mouse
Allwine is de man die dertig jaar lang zijn falsetstem leende aan Mickey Mouse. Allwine was getrouwd met Russi Taylor, die sinds 1986 de stem van Minnie Mouse vertolkt. Ze kregen vier kinderen. Allwine leed aan diabetes.

Sinds 1977
Allwine begon in 1966 als geluidstechnicus bij Walt Disney Studios en maakte in 1977 zijn debuut als vertolker van Mickey Mouse. Hij was de derde in die functie. Walt Disney zelf deed Mickey Mouse als eerste, vanaf 1928. Na twintig jaar volgde Jimmy MacDonald hem op. In 1977 volgde Allwine hem op.

De stem van Allwine is te horen in films als 'Mickey's Christmas Carol' en 'Who framed Roger Rabbit'.

22-05-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam stoot Nirvana van de troon in Album 100 van StuBru

Pearl Jam stoot Nirvana van de troon in Album 100 van StuBru

Om Black te bekijken druk op de foto.


.

'Ten' van Pearl Jam is voor de luisteraars van Studio Brussel het beste album ooit. De groep rond Eddie Vedder stoot daardoor Nirvana van de troon, dat voor het eerst in de achtjarige geschiedenis van de Album 100 niet op de eerste plaats eindigt. 'Nevermind' van Nirvana eindigde dit jaar pas derde. 'OK Computer' van Radiohead deed één plaatsje beter en strandde op de tweede plek.

Slecht nieuws vanop het Belgisch front overigens, want slechts drie groepen halen de lijst. 'Outsides' van Arsenal (98) haalt maar net de lijst en Admiral Freebee moet het met zijn gelijknamige debuutalbum stellen met een 81ste plaats. Derde en laatste Belgische groep is dEUS, maar die staan dan weer wel met vier albums in de lijst. Drie daarvan zelfs in de top 30, met 'Worst Case Scenario' als uitschieter op de 17de plek. (sps)


De volledige lijst:
1. pearl jam - ten
2. radiohead - ok computer
3. nirvana - nevermind
4. pink floyd - dark side of the moon
5. metallica - the black album
6. beatles - sgt pepper's lonely heart club band
7. radiohead - the bends
8. u2 - achtung baby
9. queens of the stone age - songs for the deaf
10. metallica - master of puppets
11. jeff buckley - grace
12. rage against the machine - rage against the machine
13. arctic monkeys - whatever people say i am, that's what i'm not
14. muse - origin of symmetry
15. pixies - surfer rosa & come on pelgrim
16. eels - beautiful freak
17. deus - worst case scenario
18. red hot chilli peppers - californication
19. nirvana - unplugged in new york
20. tool - aenima
21. pixies - doolitlle
22. deus - in a bar, under the sea
23. coldplay - a rush of blood to the head
24. doors - the doors
25. bloc party - silent alarm
26. cure - disintegration
27. pink floyd - wish you were here
28. smashing pumpkins - mellon collie & the infinite sadness
29. deus - ideal crash
30. daft punk - homework
31. neil young - harvest
32. fleetwood mac - rumours
33. kings of leon - only by the night (nieuw)
34. muse - black holes & revelations
35. oasis - what's the story morning glory
36. pink floyd - the wall
37. beatles - the white album
38. tool - lateralus
39. guns & roses - appetite for destruction
40. massive attack - mezzanine
41. david bowie - the rise & fall of ziggy stardust & the spiders of mars
42. u2 - the joshua tree
43. rem - automatic for the people
44. radiohead - kid a
45. sex pistols - never mind the bollocks
46. velvet underground & nico - velvet underground & nico
47. smashing pumpkins - siamese dream
48. joy division - unknown pleasures
49. green day - american idiot
50. smiths - the queen is dead
51. muse - absolution
52. therapy? - troublegum
53. michael jackson - thriller
54. radiohead - in rainbows (nieuw)
55. tom waits - closing time
56. moby - play
57. metallica - and justice for all
58. jimi hendrix - electric ladyland
59. red hot chili peppers - blood sugar sex magik
60. led zeppelin - led zeppelin iv
61. prince - sign o' the times
62. editors - an end has a start (nieuw)
63. sisters of mercy - first & last & always
64. ac dc - back in black (nieuw)
65. arcade fire - funeral
66. beatles - abbey road
67. live - throwing copper
68. prince purple - rain
69. depeche mode - violator
70. bruce springsteen - born to run
71. rolling stones - sticky fingers
72. foo fighters - the colour & the shape (nieuw)
73. cure - pornography
74. afghan whigs - gentlemen
75. air - moon safari
76. beatles - revolver
77. doors - LA woman
78. bob dylan - blood on the tracks
79. coldplay - x&y
80. dire straits - brothers in arms
81. admiral freebee - admiral freebee
82. iron maiden - the number of the beast
83. lou reed - berlin
84. leftfield - leftism (nieuw)
85. neil young - after the goldrush
86. coldplay - parachutes (nieuw)
87. deus - pocket revolution
88. queen - a night at the opera
89. sigur ros - agaetis byrjun (nieuw)
90. mgmt - oracular spectacular (nieuw)
91. oasis - definitely maybe
92. simple minds - new gold dream
93. arctic monkeys - favourite worst nightmare (nieuw)
94. metallica - ride the lightning (nieuw)
95. offspring - smash (nieuw)
96. sigur ros - takk (nieuw)
97. rolling stones - exile on main street
98. arsenal - outsides (nieuw)
99. joy division - closer
100. foo fighters - in your honor

22-05-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan verandert deurcode, Peter is dakloos

Jordan verandert deurcode, Peter is dakloos

http://img34.imageshack.us/img34/3941/jordanf.jpg

Toen Peter Andre gisteravond terug thuiskwam na zijn verblijf op Cyprus, moest hij vaststellen dat hij dakloos is geworden. Jordan was zo pissig omdat hij de scheiding aanvroeg dat ze niet alleen al zijn spullen uit hun huis in Surrey liet verwijderen maar ook de beveiligingscode wijzigde opdat Peter hun huis niet meer in zou kunnen.

Logeren bij manager
Hun andere huis, in Brighton, is verkocht en dus zat er voor Peter niets anders op dan te gaan logeren bij hun manager Claire Powell. Die heeft drie dagen na de bekendmaking van de scheiding haar samenwerking met Jordan stopgezet en lijkt dus de kaart van Peter te trekken.

Samen met zijn broers gaat Peter nu op zoek naar een nieuwe woonst. Daarbij stelt hij één voorwaarde: niets verder dan een halfuur rijden om zijn kinderen te zien.

Crisisgesprek op haar verjaardag
Verwacht wordt dat Jordan en Peter elkaar morgen, op haar 31ste verjaardag, ontmoeten voor een crisisgesprek. Sinds ze uit elkaar gingen, heeft Peter geweigerd met haar te praten en hij wilde ook niet dat ze van de Maldiven - waar ze zich terugtrok met hun twee kinderen - naar Cyprus vloog om met elkaar te praten. Hij stond erop dat ze elkaar op neutraal terrein in Engeland zouden ontmoeten om regelingen inzake de kinderen te treffen.

Ongewild
"Ze hebben allebei gepoogd de breuk zo beschaafd mogelijk te houden, maar gezien de emoties zo hoog oplaaien is dat quasi onmogelijk. Hij noch zij wilde deze scheiding echt, maar nu lijkt er geen weg terug meer", aldus een bron in The Sun.

22-05-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Smit had slippertje met zangeres

Jan Smit had slippertje met zangeres

Om Kus te bekijken druk op de foto.


.
KUS, met tweede van rechts Fleur.

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaan uit elkaar en volgens Jantjes dorpsgenoten hoeft dat niet te verbazen.

Liza, Fleur en de anderen
In Volendam weten ze namelijk dat Jan het bed deelde met Fleur Minjon, zangeres bij meidengroep KUS. Eerder meldde De Telegraaf dat Jan ook een scheve schaats reed met een getrouwde vrouw, Liza.

Dit zou slechts te topje van de ijsberg zijn, in het vissersdorp is men ervan overtuigd dat Jan hét ook deed met tal van andere vrouwen. Volgens RTL Boulevard wist Yolanthe af van het slippertje met Fleur, waar zij ook een vriendschap mee had. Die zou inmiddels flink bekoeld zijn.

Op de website van de meidengroep staat bij het profiel van Fleur o.a. Jan Smit genoemd als haar lievelingszanger.

Beelden kussende Yolanthe gelekt
Intussen zijn ook beelden aan het licht gekomen van Yolanthe die in een Amsterdamse parkeergarage haar nieuwe vlam kust, de voetballer Wesley Sneijder. De directie van de parkeergarage betreurt het dat de beelden van de beveiligingscamera's zijn gelekt.


22-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Moore maakt documentaire over Wall Street

Michael Moore maakt documentaire over Wall Street

http://img36.imageshack.us/img36/4886/michaelmoore.jpg

De Amerikaanse cineast Michael Moore is bezig met een documentaire over de baronnen van Wall Street die verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde economische crisis. De succesvolle documentairemaker heeft ook meegedeeld dat deze film al op 2 oktober op het scherm moet verschijnen.

"Aantonen wat rijken aangericht hebben"
"De rijken hebben op een gegeven moment beslist dat ze nog niet rijk genoeg zijn. Ze wilden meer, veel meer, op de kop van de gewone Amerikaan en zijn hard verdiende spaarcenten", zoekt Michael Moore naar de oorzaak van de crisis. "Waarom ze dat doen, zal ik aantonen in mijn documentaire."

Gezondheidssysteem en wapenlobby
Michael Moore nam eerder de voormalige Amerikaanse president George W. Bush, het Amerikaanse gezondheidssysteem en de machtige wapenlobby op de korrel. Hij won een Oscar in 2003.

22-05-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackson weet pas volgende week of operatie gelukt is

Jackson weet pas volgende week of operatie gelukt is.

Om Will You Be There te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson, die gisteren huid van zijn borst en neus liet schrapen, zal pas over een week weten of die operatie voldoende was om zijn huidkanker te genezen. Zoniet, moet hij een bestralingstherapie ondergaan. Dat zou wekenlange radiotherapie betekenen, wat zijn reeks comebackconcerten in Londen in het gedrang zou kunnen brengen. Dat meldt The Sun.

Naar verluidt maakt Jackson zich grote zorgen en plant hij de komende dagen al biddend door te brengen. "Alles draait nu om wachten en bidden", aldus een insider.

22-05-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In mijn dromen

In mijn dromen
http://img34.imageshack.us/img34/8466/785m.jpgin mijn dromen
zijn we nog samen
hou je weer van me
en lopen we langs de ramen
 
in mijn dromen
ben ik niet alleen
ben ik terug in de tijd
en sla je weer je armen om me heen
 
in mijn dromen
krijg ik weer die eerste zoen
die tijden zijn voorbij
maar mooie tijden waren dat toen
 
in mijn dromen
mag onze liefde nog niet bestaan
maar konden we samen
alles aan
 
in mijn dromen
hou je nog van mij
maar helaas
zijn die tijden nu voor bij
 
het zijn helaas dromen
en die zijn niet altijd waar
dromen zullen dromen blijven
maar dat ik van je blijf houden dat is waar22-05-2009 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss stelt glamoureuze zomercollectie voor

Kate Moss stelt glamoureuze zomercollectie voor

http://img35.imageshack.us/img35/1092/katemoss.jpg

De tiende modecollectie van Kate Moss voor Topshop ligt vanaf morgen in de winkels. Het topmodel straalde zelf met haar ontwerpen die weer een schot in de roos zijn.

Glamour en sexy
Morgenvroeg zullen Britse fashionista's weer drummen voor de deuren van Topshop om een stuk uit de nieuwste zomercollectie van Kate Moss te kunnen scoren. Het model showde haar eigen creaties met een strakke staart, rode lippen en een gouden teint. Ze combineert glamour met sexy en gaat voor een look uit de jaren '90.

Topstukken
Het is een erg veelzijdige collectie geworden die je zowel op vakantie als op festivals kunt dragen, allemaal dingen die Kate zelf graag doet. Enkele topstukken zijn een eenvoudige maxijurk, ideaal om na een strandbezoek meteen feestjes mee af te schuimen, sandalen uit slangenleder, een oranje tuniek en een sexy trapless jurkje. Maar ook een zwierige jurkje met luipaardenprint en een topje met zebramotief zullen goed scoren. Of vrouwen de gilets net als Kate ook zonder bloesje er onder zullen dragen, is nog af te wachten, maar bij haar oogt het alvast sexy. Gelukkig hoef je niet naar Groot-Brittannië voor de collectie, je kunt alles ook via de webshop van Topshop bestellen.

21-05-2009 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse alweer afgevoerd met ambulance

Winehouse alweer afgevoerd met ambulance

Om Amy Winehouse Drunk On Stage te bekijken druk op de foto.


.

Een artikel over Amy Winehouse, dus u raadt het al: de zangeres moest nog maar eens met een ambulance afgevoerd worden omdat ze te diep in het glas gekeken had. Winehouse mocht de avond zelf nog naar huis, maar vrienden vrezen dat haar optreden in Londen op 31 mei nu al mag geschrapt worden. "Ze haalt het toch niet", aldus een bron. "Als ze het podium opkruipt, wordt het een grote schande. Ze is er niet klaar voor."

Vorige maand moesten de hulpdiensten ook al uitrukken nadat ze flauwgevallen was in haar luxevilla op de Caraïben. "Dehydradatie", klonk de officiële uitleg toen. Enkele dagen later stortte de 25-jarige ster echter in op het podium van het jazzfestival in St Lucia. "Amy kon amper rechtstaan", vertelde een teleurgestelde fan. "Ze kende de woorden van haar eigen liedjes niet. Ze was zo zat dat ze niet eens wist waar ze was. Haar toestand is hopeloos."

21-05-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Privacy draagmoeder Jessica Parker zwaar geschonden

Privacy draagmoeder Jessica Parker zwaar geschonden

http://img32.imageshack.us/img32/7641/jessicaparker.jpg
Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot Matthew Broderick verwachten met de hulp van een draagmoeder deze zomer een tweeling.

'Sex and the City'-ster Sarah Jessica Parker (44) maakt zich zorgen om het welzijn van haar draagmoeder. In het Amerikaanse magazine Access Hollywood klaagt de actrice over de opdringerige fotografen en reporters, die de van een tweeling zwangere vrouw overal achtervolgen. "Ik ben helemaal niet te spreken over de schending van haar privacy", zegt Parker. "Ze wordt niet alleen overal achterna gezeten, ook haar telefoon wordt afgetapt en haar computer werd gehackt".

Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot Matthew Broderick (47) maakten eerder bekend dat ze met de hulp van een draagmoeder deze zomer een tweeling verwachten, twee meisjes. Het showbizzkoppel is al twaalf jaar getrouwd en heeft een zoon samen, de zesjarige James Wilkie.

21-05-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Witte van Zichem wordt musical

De Witte van Zichem wordt musical

http://img35.imageshack.us/img35/8949/dewittevanzichem.jpg

De vzw Musical voor Vlaanderen van entertainmentgroep Music Hall wil 'De Witte van Zichem' van Ernest Claes bewerken tot een musical. Het is een van de vele plannen van de entertainmentgroep rond Geert Allaert en Dries Herpoelaert. Dat meldt Knack. Music Hall kreeg tot 2012 een structurele subsidie van Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux (sp.a).

Allaert onthult echter nog meer plannen van de Music Hall Group. Zo zullen vanaf het najaar alle producties die traditioneel in de Antwerpse Stadsschouwburg te zien zijn, ook in de Capitole van Gent gespeeld kunnen worden. De verbouwingswerken, gefinancierd door de Vlaamse Gemeenschap en de stad Gent, zullen dan afgerond zijn.

Met Vorst Nationaal heeft Music Hall nog grotere plannen. De rocktempel zal worden gerestaureerd en volledig worden uitgerust om naast de rockconcerten ook grote podiumproducties te ontvangen zoals musicals, balletvoorstellingen en operaproducties. "Het moet een 'Center for the Arts' in het hart van Europa worden. We willen er graag samenwerken met Franco Dragone, de Béjart Compagnie, De Munt, de Vlaamse Opera en l'Opéra Royal de Wallonie, zodat zij hun producties voor een groot publiek en in comfortabele omstandigheden ook meer kunnen laten renderen", zegt Allaert.

21-05-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg de dolle fratsen van Sarkozy en Bruni op Facebook

Volg de dolle fratsen van Sarkozy en Bruni op Facebook

Wordt lid van facebook om te communiceren met Carla Bruni-Sarkozy
Druk op de tekst hierboven

http://img43.imageshack.us/img43/8851/mediaxl918597.jpg

http://img269.imageshack.us/img269/1640/carlabruninicolas1.jpg

Als je de knotsgekke avonturen van Nicolas en Carla Sarkozy op de voet wilt volgen, is moet je op Facebook zijn. Er is een filmpje verschenen waarop Carla Bruni haar echtgenoot een kusje geeft en "Chouchou" noemt. Na de registratie van paus Benedictus XVI op Facebook, heeft dus ook de Franse president de weg naar internet gevonden.

Ongelooflijke energie Sarko
De bewuste scène speelt zich af in één van de privésalons van het Elysée waar de First Lady deze maand vijf lezeressen van het vrouwenblad Femme Actuelle ontving. De vrouwen werden gekozen uit honderden inzendingen en konden een uur met de voormalige mannequin praten. In het filmpje zit Carla Bruni in een zetel en roemt ze de "ongelooflijke energie" van haar man, juist op het moment dat haar wederhelft plots binnenvalt. De Franse president kust zijn echtgenote teder op de wang en neemt plaats op de armleuning naast zijn teerbeminde vrouw.

Chouchou
"Ik ga de premier van Irak ontvangen", zegt Sarkozy trots. "Geniaal", antwoordt Carla Bruni. De uitzending van de interessante dialoog eindigt met het vertrek van de president, uitgewuifd met een welgemeende "veel succes, Chouchou". In een andere video stellen Nicolas en Carla hun honden, Clara en Dumbledore, voor. Het derde hondje mocht niet van de aandacht genieten, want "Toumi bleef thuis".

Le Rouge et Le Noir
Volgens de presidentiële entourage bestaat de pagina van Nicolas Sarkozy al enkele maanden, maar is ze maandag herzien. Op zijn profielfoto draagt hij een wit hemd, open kraag en heeft hij een (nog) enorme(re) glimlach. Op zijn profiel staat te lezen dat hij momenteel bezig is aan de 19de eeuwse Bildungsroman 'Le Rouge et le Noir' van Stendhal en dat hij een voorstelling van Israël Horovitz, die hij vorige zaterdag heeft gezien, "geweldig" vond.

Populair
Nicolas Sarkozy is enorm populair (op Facebook) en heeft 96.153 "fans". Uit een peiling begin mei blijkt echter dat twee op de drie Fransen "teleurgesteld" zijn in zijn optreden buiten de Facebookwereld.


21-05-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saartje bevallen van dochtertje Mille

Saartje bevallen van dochtertje Mille

http://img193.imageshack.us/img193/9394/saartjevandendriessche.jpg
Saartje Vandendriessche en haar vriend.

Eén-omroepster en presentatrice van Vlaanderen Vakantieland Saartje Vandendriessche is bevallen van haar eerste kind. Het meisje, dat luistert naar de naam Mille, weegt 3,5 kilogram. Het kersverse gezinnetje stelt het goed.

Saartje heeft laten weten dat ze op 20 juli zeker de Mont Ventoux zal beklimmen. In augustus gaat ze dan opnieuw aan de slag als omroepster en presentatrice van Vlaanderen Vakantieland. Tot die tijd wordt het programma gepresenteerd door Erika Van Tielen.

21-05-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concertreeks Michael Jackson uitgesteld

Concertreeks Michael Jackson uitgesteld

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

De start van Michael Jackson zijn concertreeks in de Londense 02-Arena is met vijf dagen uitgesteld. De eerste vier van de in totaal vijftig optredens worden naar een andere datum verplaatst, zo werd bekendgemaakt.

Het eerste optreden van de voormalige 'King of Pop' zal nu plaatsvinden op 13 juli in plaats van 8 juli. De drie volgende concerten (10, 12 en 14 juli) komen er pas in maart 2010. Volgens de organisator AEG Live is de oorzaak van de verschuiving van organisatorische aard en heeft het uitstel niets met Jacksons gezondheid te maken. Nog volgens de concertorganisator zijn er geen andere verschuivingen gepland.

21-05-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man beschuldigd van moord op rapper Dolla

Man beschuldigd van moord op rapper Dolla

Om Feelin myself te beluisteren druk op de foto.


.

Een 23-jarige man is beschuldigd van de moord op Dolla. Dat hebben gerechtelijke bronnen meegedeeld. De populaire rapper werd twee dagen eerder door het hoofd geschoten dicht bij een winkelcentrum in Los Angeles.

Het bureau van de procureur van Los Angeles gaf ook de identiteit van de vermoedelijke dader mee: Aubrey Louis Berry, een inwoner van de staat Georgia. Hij wordt beschuldigd van moord en agressief gedrag met een vuurwapen.

Berry heeft Dolla maandagnamiddag doodgeschoten voor het populaire winkelcentrum 'Beverly Center'. Hij vluchtte weg na zijn schot, maar de autoriteiten konden hem een tijdje later arresteren in de internationale luchthaven van Los Angeles. Het gerecht gaf nog geen details vrij over de motieven van de dader.

21-05-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Cole krijgt nieuwe nier

Natalie Cole krijgt nieuwe nier

Om This Will Be te bekijken druk op de foto.


.

De Amerikaanse zangeres Natalie Cole heeft in een ziekenhuis in Los Angeles een niertransplantatie ondergaan, meldt haar woordvoerder aan People.com.

De 59-jarige Natalie Cole, dochter van jazzlegende Nat King Cole, leed aan hepatitis C en moest sinds vorig jaar drie keer per week een dialyse ondergaan. De komende drie maanden moet Cole rust houden.

21-05-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt was zat toen hij rol voor Tarantino-film aannam

Brad Pitt was zat toen hij rol voor Tarantino-film aannam

http://img20.imageshack.us/img20/5553/bradpitt.jpg

'Inglourious Basterds', de nieuwe Quentin Tarantino, ging gisterenavond in première op het filmfestival van Cannes. Hoofdrolspeler Brad Pitt (45) deed er een kleine onthulling over hoe hij aan de rol geraakt is.

Smoking device
"Ik ging een avondje op de lappen met Quentin. De volgende ochtend werd ik wakker tussen vijf lege flessen en 'some sort of smoking device' en zes weken later stond ik op de filmset". Waarvoor dat mysterieuze 'smoking device' diende, dat liet Brad aan onze fantasie over. Was het om een waterpijp? Of een hasjpijp?

19 augustus bij ons
Meneer Jolie speelt in 'Inglourious Basterds' een Amerikaanse luitenant die een groep joodse soldaten helpt bij hun wraakacties op de nazi's. Naast Pitt spelen onder anderen ook Diane Kruger, Samuel L. Jackson en Mike Myers mee. De film komt op 19 augustus bij ons in de bioscoop.

21-05-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dief van mijn dromen


Dief van mijn dromen.http://img41.imageshack.us/img41/128/lovelyladyb.jpg

21-05-2009 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Hudson papt aan met Madonna's ex-lief

Kate Hudson papt aan met Madonna's ex-lief

http://img35.imageshack.us/img35/3673/katehudsonwallpaper03.jpg

Kate Hudson en baseballspeler Alex 'A-Rod' Rodriguez konden niet van elkaar blijven toen ze het voorbije weekend een intiem diner hadden in de Mustang Grill in New York. Dat meldt een ooggetuige in de New York Post: "De kelners vroegen andere klanten om niet in het achterzaaltje te gaan zitten omdat A-Rod en Kate Hudson elkaar daar zaten op te vrijen". Een dienster bevestigde dat de twee het restaurant bezochten om de overwinning van Alex' team, de New York Yankees, te vieren.

Andere bronnen zagen het verliefde koppel in de buurt van zijn appartement. Alex (33) en zijn vrouw Cynthia, met wie hij twee dochters heeft, gingen in 2008 uit elkaar. Zij beweerde dat Alex een affaire had met Madonna. Kate (30) heeft een zoon van vijf, Ryder, met Black Crowes-zanger Chris Robinson. Recent nog werd ze gelinkt aan haar ex-vriend Owen Wilson, met wie ze sinds 2007 een knipperlichtrelatie heeft.

20-05-2009 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink en Carey Hart hernieuwen trouwgeloften

Pink en Carey Hart hernieuwen trouwgeloften

Om Sober te bekijken druk op de foto.


.

Pink en haar man, motorcrosser Carey Hart, hebben hun trouwgeloften vernieuwd. Na twee jaar huwelijk gingen Pink en Carey vorig jaar in februari uit elkaar, maar recent hebben de twee zich weer verzoend. Dat hebben ze zaterdag gevierd met een ceremonie in hun huis in Los Angeles.

Voor honderd familieleden en vrienden hebben de twee elkaar opnieuw eeuwige trouw beloofd. Carey zal zijn vrouw later dit jaar vergezellen op haar tournee door Australië.

20-05-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Beatles keren terug naar Hamburg

De Beatles keren terug naar Hamburg

Om de Beatles te bekijken druk op de foto.


.

De Beatles en hun 'Yellow Submarine' keren terug naar de beruchte Hamburgse Reeperbahn waar zij in het begin van de jaren zestig de grondslag hebben gelegd voor hun carrière. Op 29 mei opent in de rosse buurt van de Duitse havenstad de Beatles-beleveniswereld, in het gebouw van het vroegere Museum voor Erotische Kunst.

Wie in de buurt is, zal er niet naast kunnen kijken, want er komt een tien meter lange opblaasbare gele duikboot enkele meters boven de straat te hangen, aldus de initiatiefnemers. Bezoekers zullen in het pand over vijf verdiepingen kennis kunnen nemen van de geschiedenis van de Fab Four.

20-05-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wil de Beckhams als peetouders

Paris Hilton wil de Beckhams als peetouders

http://img196.imageshack.us/img196/604/parishilton.jpg

Paris Hilton heeft een nieuwe BBF (British Best Friend) en dat is niemand minder dan Victoria Beckham, weten de showbizzjournalistenvan 'The Daily Mirror' die samen met de socialite Cannes tijdens het filmfestival onveilig maken. Meer zelfs: Paris is van plan Victoria en David te vragen als peetouders van haar toekomstige kinderen. "Ik ben samen met Victoria gaan eten in Los Angeles en het klikte ongelofelijk goed", aldus Paris in Cannes. "Ik wil dat zij en David de peetouders van mijn kinderen worden. "

De liefde van Paris voor de Beckhams gaat zelfs verder. "Ik ga mijn kinderen Victoria en David noemen omdat Posh zo ontzettend knap is en ik wil dat mijn kinderen er net zo goed uitzien." Volgens de tabloid is het ook dik aan tussen Paris en haar vriend Doug Reinhardt. "Hij doet alles voor mij en is ongelofelijk knap! Alles wat mijn toekomstige man moet hebben."

20-05-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spielberg maakt film over Martin Luther King

Spielberg maakt film over Martin Luther King

http://img42.imageshack.us/img42/8176/stevenspielberg.jpg
Steven Spielberg

Voor het eerst sinds zijn dood in 1968 komt er een speelfilm over het leven van Nobelprijswinnaar Martin Luther King. Filmmaatschappij DreamWorks van regisseur Stephen Spielberg heeft daarvoor na lange onderhandelingen toestemming gekregen van Kings erfgenamen.

Wie in de film zullen spelen en wie de regisseur wordt, is nog niet bekend. Spielberg produceert het biografische werk.

De makers mogen voor de film toespraken en boeken van de vermoorde predikant annex burgerrechtenactivist gebruiken, waaronder de roemruchte speech die hij in 1963 voor het Lincoln Memorial in Washington gaf. In die toespraak, voor gelijkheid en tegen racisme, sprak hij de woorden: "I have a dream"'.

De erven-King gaven nooit eerder toestemming voor het gebruik in een film van zijn 'intellectuele nalatenschap', die door het auteursrecht wordt beschermd.

20-05-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem voelde zich net Bugs Bunny in afkickcentrum

Eminem voelde zich net Bugs Bunny in afkickcentrum

Om De Ja Vu te beluisteren druk op de foto.


.

Eminem voelde zich net Bugs Bunny toen hij in 2005 opgenomen werd in een afkickcentrum. "Toen ik daar aankwam, begon ik alles opnieuw in vraag te stellen", vertelde de rapper aan de BBC-radio. "Is dit het nu, vroeg ik me daar constant af. Op het moment dat ik daar buitenstapte, besefte ik dat ik gas moest terugnemen en niet zozeer meer de beroemdheid moest opzoeken. Ik liep daar precies als Bugs Bunny rond. Gelukkig waren er enkele hulpverleners die me enorm steunden en me niet als Eminem maar als Marshall Mathers (zijn echte naam; nvdr) zagen."

De rapper biechtte onlangs ook op dat er een periode was waarin hij er een eind aan wilde maken. "Ik zat niet met mezelf in, soms wilde ik gewoon alles opgeven. Een zwarte tijd was dat, maar uiteindelijk slaagde ik er toch in van de drank en drugs af te kicken."

20-05-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz trekt toilet niet altijd door

Cameron Diaz trekt toilet niet altijd door

http://img39.imageshack.us/img39/4344/camerondiaz.jpg

Cameron Diaz trekt het toilet niet altijd door. De actrice doet al wat ze kan voor het milieu en waterverspilling hoort daar niet in thuis. "If it's yellow leave it mellow, if it's brown flush it down", vertrouwde ze gastheer Jay Leno toe. Vertaling overbodig, lijkt ons.

"Er zijn wel een paar regels", legt Diaz uit. "Als je vaak moet plassen nadat je water gedronken hebt, moet je pas na de tweede of derde keer de sjas trekken. Bij koffie moet het zootje meteen weg."

De 36-jarige ster uit 'My Sister's Keeper' is al van kindsbeen af gebeten door groene thema's. "Met dank aan mijn ouders, zij hebben me zo milieubewust gemaakt", klinkt het. "Het is echt een levenskeuze, maar vermits ik er mee opgegroeid ben gaat dat bij mij automatisch."

20-05-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personeel gooit spullen Peter Andre de verhuiswagen op

Personeel gooit spullen Peter Andre de verhuiswagen op

http://img39.imageshack.us/img39/888/peterandre.jpg

Jordan heeft haar personeel de opdracht gegeven om grote kuis te houden in haar Britse luxevilla. Lees: alle spullen van Peter Andre moeten weg, tot de tandenborstel toe.

Het dertigjarige glamourmodel is razend op Andre, omdat die hun huwelijk na 3,5 jaar voor bekeken hield. Daarom moet alles wat haar aan haar ex doet herinneren er nu aan geloven: kleren, dierbare gezinsfoto's, juwelen, de eerste kopieën van enkele van zijn cd's, trainingsmateriaal, aftershave,... De verhuiswagen op!

"Personeel had geen keuze"
"Katie (Jordans echte naam; nvdr) voelt zich nog altijd zeer gekwetst", weet een bron. "Niemand van het personeel wilde Peter dit aandoen, want hij is altijd vriendelijk voor hen geweest. Katie liet hen echter geen keuze."

Jordan vluchtte na alle heisa vorige week met de kinderen naar de Malediven. Ook Andre verliet Groot-Brittannië en verbleef met familie in Cyprus. Verwacht wordt dat hij vandaag naar huis terugkeert, maar daar wacht hem dus een onaangename verrassing. "Peter is een beetje in shock. Al zijn bezittingen liggen nu in een opslagplaats en daar had hij zich niet aan verwacht", aldus nog de insider.

"Geen feestbeest"
Jordan benadrukt dat de breuk niets met een vermeend alcoholprobleem te maken heeft. "In die vijf jaar durende relatie ben ik misschien twintig keer uitgeweest. Ik ben geen feestbeest en drink niet thuis. Daardoor word ik natuurlijk sneller dronken als ik wel eens de bloemetjes buitenzet."

Realityshow
Volgens Andre waren haar dronken capriolen echter alleen maar de druppel die de emmer deden overlopen. "Hun eigen realityshow deed er ook geen goed aan. Al die aandacht, Peter kon daar niet mee overweg", weet een van zijn beste kameraden.

Andre moet nu op zoek naar een nieuwe woonst, maar zal in de tussentijd allicht toch onder eenzelfde dak met Jordan blijven leven. Dat belooft dus nog vuurwerk te worden...

20-05-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media melden valselijk dat Patrick Swayze dood is

Media melden valselijk dat Patrick Swayze dood is

http://img195.imageshack.us/img195/2033/patrickswayze.jpg

Opschudding rond Patrick Swayze: enkele media meldden dat er een einde was gekomen aan de strijd van de filmster uit 'Dirty Dancing' en 'Ghost' aan kanker. Het Duitse televisiestation n-tv nam het bericht van een Amerikaanse radio als 'breaking news' over en de bal ging meteen aan het rollen. Maar dat nieuws blijkt vals te zijn, zo stelt Annett Wolf, de woordvoerster van Swayze. "Patrick leeft en het gaat zelfs goed met hem. Hij reageert weer op de chemo en kan nog genieten van het leven", aldus Wolf.

Niet veel later corrigeerde n-tv zijn eerdere berichtgeving. "Swayze is zeer zwaar ziek, maar hij leeft nog." In januari 2008 werd er bij de acteur pancreaskanker vastgesteld. De overlevingskansen zijn gering. Recent ging ook het gerucht de ronde dat Swayze de strijd had opgegeven en tegen zijn vrouw Lisa Niemi zou gezegd hebben dat hij klaar is om te sterven.

20-05-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita doucht voor filmfans in Cannes

Dita doucht voor filmfans in Cannes

http://img269.imageshack.us/img269/3954/ditavonteese.jpg

Dita Von Teese heeft filmfans in Cannes getrakteerd op een bijna naakte douche. Ze stripte tot ze enkel nog tepelpleisters en een glitterslipje aanhad, en spoelde daarna voor de ogen van het publiek in nachtclub 'VIP Room' alle zweet van die inspanning van zich af.

20-05-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevroren

Bevrorenhttp://img507.imageshack.us/img507/5221/penelopecruz10.jpg


Bevroren lijkt het diep vanbinnen,
ik voel de angst om vooruit te kijken,
want alle mooi dingen
kunnen zo heel anders lijken.

Bang ben ik voor de toekomst,
voor al hetgene dat ik voel
ik lijk het niet te kunnen uiten,
reageer soms dom,zo koel.

Probeer mezelf op te peppen
alles komt weer op zijn poten
maar hoe meer ik iemand liefheb
hoe meer ik die lijk af te stoten...

20-05-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
19-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannes, dag 4: Juliette verleidt fotografen

Cannes, dag 4: Juliette verleidt fotografen

http://img53.imageshack.us/img53/2631/juliettebinoche.jpg

Juliette Binoche was dé queen van de rode loper op de vierde avond van het filmfestival in Cannes. Monica Bellucci was dan weer haar eigen, gracieuze zelve. Voor de rest waren er opvallend veel zwarte jurken op de rode loper, met een felrode en roze uitzondering.

19-05-2009 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen aanvaardt 5 miljoen schadevergoeding

Woody Allen aanvaardt 5 miljoen schadevergoeding

http://img220.imageshack.us/img220/9823/woodyallen.jpg

De legendarische filmmaker Woody Allen heeft een minnelijke schikking aanvaard van vijf miljoen dollar (3,7 miljoen euro) schadevergoeding wegens ongeoorloofde publiciteit.

Orthodoxe jood
Hij ging vandaag onmiddellijk voor het begin van een door hem aangespannen proces in New York akkoord met de voorgestelde schikking van kledingfabrikant American Apparel, aldus de lokale zender New York One (NY1). Allen had de onderneming voor een schadevergoeding van tien miljoen dollar gedaagd, nadat het bedrijf hem in 2007 op reclamepanelen in New York en Hollywood als orthodoxe jood met lange krullen en baard had afgebeeld.

De regisseur argumenteerde zijn klacht dat hij sinds de jaren zestig geen reclame meer gemaakt had voor commerciële producten. Daarom is het voorval voor hem "ongehoord en schade berokkenend". Allen omschreef zichzelf in zijn aanklacht als een van de invloedrijkste personen in de geschiedenis van de Amerikaanse film. Zijn succes dankte hij onder andere aan het feit dat hij zijn publieke verschijning strikt onder controle heeft gehouden.

Beschermen tegen herhalingen
American Apparel had een scène uit de film "Annie Hall" van 1977 voor publiciteit gebruikt, waarin Allen in orthodoxe joodse kleding te zien was. Boven zijn hoofd was in Hebreeuwse letters "De Heilige Rabbijn" te lezen. "Annie Hall" werd onderscheiden met vier Oscars. Allen kreeg zelf twee trofeeën voor de beste regie en het beste scenario.

American Apparel wees de tien miljoen dollarclaim van Allen af als "stuitend". Tijdens buitengerechtelijke onderhandelingen verklaarde de verzekering van het bedrijf zich nu bereid tot de betaling van de helft ervan. Allen uitte in een standpunt de hoop dat het bedrag hem zal beschermen tegen herhalingen.

Beschadigde reputatie
American Apparel had volgens mediaberichten gedreigd Allens voormalige partner, actrice Mia Farrow, als getuige op te roepen om de beschadigde reputatie van de filmmaker ter sprake te brengen. Begin de jaren negentig was een affaire tussen hem en Farrows toenmalige 22-jarige adoptiefdochter Soon-Yi Previn in de openbaarheid gekomen. Intussen zijn beiden getrouwd.

19-05-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz gooit hoge ogen als burleske danseres

Penelope Cruz gooit hoge ogen als burleske danseres

http://img205.imageshack.us/img205/1892/penelopecruz.jpg

Penelope Cruz laat graag van zich spreken. In 'Elegy' liet de Spaanse actrice weinig aan de verbeelding over, in 'Vicky Christina Barcelona' kuste ze intiem met Scarlett Johansson en ditmaal gaat ze in de musical 'Nine' de concurrentie aan met Dita von Teese als burleske danseres. De 35-jarige brunette trekt heel de verleidingsdoos open en overschaduwt zo de andere sterren uit de musical. Dat zijn nochtans niet de minsten, want ook Nicole Kidman, Kate Hudson, Black Eyed Peas-ster Fergie, Oscarwinnares Daniel Day-Lewis en de legendarische Judi Dench (74) en Sophia Loren (74) zijn van de partij.


Extra alert
Voor het eerst zal Cruz ook zingen in een film, wat net als het inblikken van de dansscènes geen sinecure was. Van dat laatste hield ze meer dan één blauwe plek over. "Als je zwaar ten val komt, komt het er gewoon op aan door te gaan en de pijn te vergeten. Ik werd verplicht quasi in het donker te dansen, met slechts één spot op mij gericht. Het was dus zaak extra alert te blijven." In Engeland komt de film in november uit. Wanneer hij in de Belgische zalen te zien zal zijn, is nog niet geweten.

19-05-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaren 80-oorlogsfilm Red Dawn krijgt remake

Jaren 80-oorlogsfilm Red Dawn krijgt remake

http://img177.imageshack.us/img177/4334/reddawnq.jpg

De nu nog onbekende Australische acteur Chris Hemsworth staat voor de Grote Hollywooddoorbraak: de 25-jarige, enkel bekend bij de Trekkies wegens een kort optreden als vader van Captain Kirk in Star Trek: The Future Begins, gaat zowel in een remake van Red Dawn als in de stripverfilming Thor de hoofdrol spelen. Dat melden maandag respectievelijk de Hollywood Reporter en Daily Variety.

Thor wordt een verfilming van de avonturen van de bekende held van de Marvel Comics. Thor treedt daarmee in de voetsporen van zijn stripgenoten Spiderman, de Hulk en Iron Man. Regisseur van de zoveelste comic-verfilming wordt de Britse Shakespeare-acteur en -regisseur Kenneth Branagh.

Chinezen en Russen vallen VS binnen
In de oorspronkelijke Red Dawn uit 1984 werd de hoofdrol vertolkt door Patrick Swayze. In die niet bijster geïnspireerde prent, beschouwd als de filmische veruitwendiging van het tijdperk-Reagan, werden de US of A binnengevallen door de Sovjets. In de nieuwe versie worden de Sovjets gewoon Russen, maar dan wel bijgestaan door dat andere "rode gevaar", de Chinezen.

19-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affiche Cactus Festival compleet

Affiche Cactus Festival compleet

Om Because te beluisteren druk op de foto.


.
Novastar.

De programmatie van het Cactus Festival, op 10, 11 en 12 juli in het Brugse Minnewaterpark, is rond. De affiche ziet er als volgt uit.

Vrijdag 10 juli:
Selah Sue
Bunny Wailer & Band
Michael Franti & Spearhead
Tracy Champan & Band

Zaterdag 11 juli
Joe Gideon & The Shark
65DAYSOFSTATIC
The Black Box Revelation
Joan As Police Woman
Cold War Kids
Novastar
Paul Weller

Zondag 12 juli
Mono
Babylon Circus
The Notwits
!!!
The Magic Numbers
Calexico
Lamb
Joss Stone

Ticketprijzen: dagticket 33 euro (vvk), 43 euro (add); tweedagenticket 55 euro (vvk), 70 euro (add); driedagenticket 75 euro (vvk), 90 euro (add). Reserveren kan hier, maar je kan ook tickets kopen bij Fnac, Bilbo en Extrazone.

19-05-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buur betaalt veel geld om Paris Hilton uit flat te laten zetten

Buur betaalt veel geld om Paris Hilton uit flat te laten zetten

http://img135.imageshack.us/img135/604/parishilton.jpg

Paris Hilton en Doug Reinhardt kunnen duidelijk op niet veel sympathie rekenen van hun buren. Een onbekende buur van het koppel heeft de huisbaas van Paris een pak geld aangeboden om de twee uit de flat te zetten. Dat schrijft de Britse krant Mirror.

Volgens de Amerikaanse media hebben de buren genoeg van de luide feestjes en het lawaai dat Paris en haar vrienden maken. In vijf dagen tijd werd twee keer de politie gebeld. Op maandagavond voor een te luid feestje en op vrijdag omdat het koppel aan het roepen was.

Wraak op buur
Bovendien mocht Hilton nog eens een verklaring gaan afleggen bij de politie nadat een van haar vrienden wraak had genomen voor het telefoontje op maandagavond door de auto van een van de buren onder handen te nemen.

Een onbekende buur bood de huisbaas van Paris Hilton nu ruim 27.000 dollar (19.861 euro) per maand aan om Hilton en haar baseballspeler de flat uit te zetten.

19-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton verloven zich

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton verloven zich

http://img507.imageshack.us/img507/3779/nicolescherzinger.jpg

Deze zomer gaan Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zich verloven. De Pussycat Doll is klaar om zich te settelen met de Formule 1-piloot en wil dat de andere Dolls bruidsmeisjes zijn.
Nicole wil ook een nummer opnemen met Lewis. Probleempje: als daar een video bij moet gemaakt worden, zou ze vergaan van jaloezie. "De andere Dolls die Lewis telijfgaan? Hij zou dat wel leuk vinden, vrees ik, maar ik zou het niet kunnen aanzien".

19-05-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle heeft eigen pop

Susan Boyle heeft eigen pop

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.


.
Debbie Ritter, een Amerikaanse fan van Susan Boyle, zag een gat in de markt en maakt nu Susan-poppen.

"Ik vond Susan meteen al geweldig omdat ze zo nuchter is. Ik heb het filmpje duizenden keren bekeken. Het is wel veel werk om een pop te maken, ik doe er vier uur over per pop. Het is mijn hobby, en ik verkoop ze aan verzamelaars". Debbie maakt ook poppen van Dolly Parton en Paul Potts.

19-05-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door sekstape kon Paris Hilton geen Lady Di worden

Door sekstape kon Paris Hilton geen Lady Di worden

http://img207.imageshack.us/img207/9786/parishiltonb.jpg
Op het filmfestival van Cannes loopt de documentaire 'Paris, not France' over het turbulente leven van Paris Hilton. De hotelerfgename vertelt daarin onder meer over de beruchte sekstape die haar naar eigen zeggen verhinderde om een leven als Lady Di te leiden.

Meest intieme
Paris vertelt zelf over het uitlekken van die sekstape. "Toen ik voor het eerst over die sekstape hoorde, dacht ik 'Dat moet een dubbelganger zijn. Dit is een grap'. Een paar uur later was het overal op internet te bekijken en zag ik het ook zelf. Het is het meest intieme dat je met iemand kan doen en de hele wereld kijkt ernaar en lacht je uit."

Droom
"Dat is niet wat ik wilde toen ik nog een klein meisje was en droomde van een mooi leven. Dat is niet wat ik had gepland. Ik keek altijd op naar mensen als prinses Diana en nu zal ik nooit meer zo kunnen worden. Door die sekstape."

19-05-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibsons lief is zwanger

Mel Gibsons lief is zwanger

http://img149.imageshack.us/img149/5273/melgibson.jpg

Oksana Grigorieva, de vriendin van Mel Gibson, is volgens TMZ.com zwanger. Dat wordt het achtste kind voor Gibson, wiens vrouw na 28 jaar huwelijk vorige maand de scheiding aanvroeg. Kort daarna kwam aan het licht dat Gibson een relatie had met de Russische muzikante, de ex-vrouw van acteur Timothy Dalton.

Wekenlang zaten de media op zijn hielen om te achterhalen wat de oorzaak van de scheidingsaanvraag was. Uiteindelijk stapte Gibson doodleuk met Oksana over de rode loper bij de première van 'X-Men'.

19-05-2009 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oersterk


Oersterk


http://img190.imageshack.us/img190/6725/camerondiaz19.jpghet vuur brand
samen zitten we hand in hand bij een
we zeggen niets..er valt niets meer te zeggen
de woorden zijn al gehoord ,vermoord
bejubelt,bezongen
treffend en hoorbaar
met slechts een simpel gebaar
komen zij tot elkander
respect ..geen woorden meer nodig
overbodig
zij staan samen sterk...oersterk

19-05-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
18-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.797.873 kijkers voor Songfestival op één

797.873 kijkers voor Songfestival op één

Om Fairytale te bekijken druk op de foto.


.

Het 54ste Eurovisiesongfestival is zaterdagavond op één door gemiddeld 797.873 tv-kijkers gevolgd. Dat komt neer op een marktaandeel van 41,5 pct. Toen Alexander Rybak voor Noorwegen met 'Fairytale' in Moskou als winnaar werd bekroond, werd een kijkpiek van 1.107.053 kijkers gehaald, goed voor een marktaandeel van 73,4 pct.

Meer dan vorig jaar
Dit gemiddelde kijkcijfer ligt een stuk hoger dan in 2008 (487.000 en marktaandeel 29,4 pct) en in 2007 (607.000 en marktaandeel 33,4 pct), toen België evenmin voor de finale van het liedjesfestival was geplaatst. De inbreng van Hadise, de Vlaams-Turkse uit Mol die Turkije een vierde plaats bezorgde, is daar zeker niet vreemd aan.

Naar de eerste halve finale met de RTBF-inzending Copycat op dinsdag 12 mei keken op VRT 642.178 kijkers (marktaandeel 29,7 pct). De tweede halve finale donderdag, met onder meer Nederland, werd door 364.000 kijkers op één gevolgd.

18-05-2009 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief voor Cameron Diaz

Nieuw lief voor Cameron Diaz

http://img51.imageshack.us/img51/4344/camerondiaz.jpg

Cameron Diaz laat er geen gras over groeien. Enkele weken geleden dumpte ze het Britse model Paul Sculfor, nu ligt ze al in de armen van Adam Levine, de zanger van Maroon 5.

Zaterdag hadden de twee een intiem diner in het restaurant van de Chateau Marmont in Los Angeles. "Ze waren duidelijk blij met elkaar. Het leek niet de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten. Cameron lachte met elk grapje van Adam, ze leken het perfecte koppel. Ze hadden zich zelfs gelijkaardig gekleed", aldus een ooggetuige.

Eerder deze maand raakte bekend dat Cameron (36) en Paul Sculfor (38) hun relatie hadden beëindigd omdat ze maar niet konden beslissen waar ze zouden gaan wonen. Paul was niet zo tuk op Los Angeles, Cameron verveelde zich te pletter in Engeland.

18-05-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City ster Cynthia Nixon verloofd met vriendin

Sex and the City ster Cynthia Nixon verloofd met vriendin

http://img188.imageshack.us/img188/4567/cynthianixon.jpg
Cynthia met haar verloofde Christine en Cynthia's kinderen Charles en Samantha.

Cynthia Nixon heeft gisteren tijdens een optocht voor 'Love, Peace and Marriage Quality' in New York aangekondigd dat ze gaat trouwen met haar vriendin Christine Marinoni.

De 43-jarige actrice onthulde niet wanneer of waar de twee in het huwelijk zullen treden, maar zei wel dat ze sinds april verloofd zijn.

Cynthia heeft twee kinderen met haar ex-man Danny Mozes. Ze heeft al vijf jaar een relatie met Christine. Vorig jaar nog stelde Nixon dat ze enkel zou trouwen met Christine indien het homohuwelijk wettelijk gelijkgesteld werd met het heterohuwelijk. Met de optocht in New York ondersteunde een wetsvoorstel dat huwelijken tussen partners van hetzelfde geslacht dezelfde wettelijke basis verleent als huwelijken tussen hetero's.

18-05-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx gaat Frank Sinatra spelen

Jamie Foxx gaat Frank Sinatra spelen

http://img38.imageshack.us/img38/4576/jamiefoxx.jpg

Oscarwinnaar Jamie Foxx, die in 'Ray' gestalte gaf aan Ray Charles, gaat de legendarische Frank Sinatra spelen in een biopic van Martin Scorsese. Of dat niet wat vreemd is, een zwarte die een blanke speelt? De filmbazen vinden van niet, ze benadrukken de gelijkenissen in de achtergronden van Foxx en Sinatra.

"Cool is kleurenblind. Jamie is geboren voor deze rol. Hij heeft een schitterende zangstem en is net als Frank een overtuigend acteur. Ze komen ook allebei van een bescheiden thuis en maakten het tegen alle verwachtingen in. Ze hebben ook allebei conflicten gehad met autoriteit".

Ook George Clooney, Justin Timberlake, Harry Connicj Jr. en Leonardo DiCaprio zijn nog in de running voor de rol. Maar Foxx is de favoriet.

18-05-2009 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorawee is mooiste transseksueel van Thailand

Sorawee is mooiste transseksueel van Thailand

http://img51.imageshack.us/img51/9194/sorawee.jpg

In het Thaise Pattaya is Sorawee Nattee gekroond tot mooiste transseksueel van het land. De 20-jarige Nattee huilde tranen van geluk toen zij het fonkelende kroontje kreeg opgezet. Ze werd verkozen uit 30 deelnemers, en wint een kleine Honda en een geldprijs van 100.000 baht, zo'n 2.140 euro.

Alle kandidates van de verkiezing, die wordt georganiseerd door het grootste cabaret van transseksuelen ter wereld, werden geboren als man. Organisator Tiffany's Show hoopt met de verkiezing transseksualiteit meer onder de aandacht te brengen.

Zo'n 15 miljoen mensen keken naar de verkiezingsshow op televisie.

18-05-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé krijgt F1-rijlessen van Lewis Hamilton

Beyoncé krijgt F1-rijlessen van Lewis Hamilton

Om Check On It te bekijken druk op de foto.


.

Beyoncé en haar man Jay-Z hebben op het circuit van Monaco privé-rijlessen gekregen van Lewis Hamilton. Gezien het stel toch in Cannes was voor het filmfestival, konden ze hun vrije tijd maar beter op een plezante manier doorbrengen.

Naar verluidt hebben zowel Beyoncé als haar man de smaak van het racen helemaal te pakken. Lewis Hamilton bereidt zich momenteel voor op de race in Monaco, komende zondag.

De 24-jarige Brit, het liefje van Pussycat Doll Nicole Scherzinger, maakte dit seizoen een slecte start nadat hij op de Grand Prix van Australië werd gediskwalificeerd wegens het misleiden van de stewards. Hij verontschuligde zich daarvoor publiekelijk en het gerucht doet de ronde dat hij de Formule 1 de rug zou toekeren.

18-05-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss bekeert zich tot boeddhisme

Kate Moss bekeert zich tot boeddhisme

http://img269.imageshack.us/img269/1092/katemoss.jpg

Kate Moss heeft zich tot het boeddhisme bekeerd. Het supermodel is niet alleen op dieet gegaan, ze is ook beginnen mediteren in een poging rust te vinden. Ze heeft ook een bronzen boeddhabeeld gekocht en dat een prominente plaats in haar woonkamer gegeven.

Ze had ook gehoopt haar fuifvrienden warm te maken voor haar nieuwe religie, maar dat valt even tegen. "Ze brandt wierookstokjes voor haar boeddhabeeld en wil dat haar vrienden dat ook doen. Het probleem is dat iedereen buiten adem raakt van de walm", weet een bron in de Daily Mirror.

Maar intimi hopen dat het boeddhisme Kate zal helpen haar wilde haren te verliezen. Vorige week raakte nog bekend dat haar vriend en mentor, Topshop-baas Philip Green, haar had aangespoord zich wat verantwoordelijker te gaan gedragen. "Philip zei haar vlakaf dat ze te hard fuift. Hij wil dat ze beter voor zichzelf zorgt en waarschuwde haar dat ze haar looks verknalt door zoveel te drinken. 'Als je zo doorgaat, beland je terug in de ontwenningskliniek, je bent oud genoeg om beter te weten', zei hij haar".

18-05-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwart van Britneys inkomsten gaat naar advocaten

Kwart van Britneys inkomsten gaat naar advocaten

Om Circus te bekijken druk op de foto.


.

Vorig jaar ging een kwart van de verdiensten van Britney Spears naar advocaten. Ze gaf zeventien keer meer uit aan een regiment raadslieden dan ze uitgaf aan de zorg voor haar twee zoontjes. Spears verdiende 9 miljoen euro in 2008, in die periode gaf ze 7,8 miljoen euro uit. Haar gerechtelijke kosten liepen op tot 2,2 miljoen euro, waaronder 485.000 euro gerechtskosten voor haar ex Kevin Federline.

Ongeveer 138.000 euro ging naar de zorg voor Sean Preston (3) en Jayden James (2). Een en ander blijkt uit de belastingaangifte van Britney, die door papa Jamie werd ingediend.

18-05-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Fergie is biseksueel

Ook Fergie is biseksueel

Om Glamorous te bekijken druk op de foto.


.

Ook zangeres Fergie blijkt nu van beide walletjes te eten. De Black Eyed Peas-zangeres geeft toe dat ze zich wel eens tot de lesbische liefde laat verleiden. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Lady Gaga, Pink en Megan Fox.

Nooit vaste vriendin
Fergie is sinds januari getrouwd met Josh Duhamel (da's een man), maar in The Sun verklaart ze: "Laat het ons zo stellen: ik heb zeker geëxperimenteerd met vrouwen in bed, maar ik heb nooit een vaste vriendin gehad".

Verleidscène in nieuwe video
De 34-jarige Fergie was dan ook in haar nopjes toen ze de video voor de nieuwe single van Black Eyed Peas, 'I Got A Feeling', mocht inblikken. "Daar zit een verleidscène tussen twee meisjes in. Ik heb de meisjes vlak voor de opnames ontmoet. Ze waren mooi, ze waren hot".

Lindsay, Gaga, Megan en Angelina
Lindsay Lohan (22), splitte onlangs met haar lesbische vriendin Samantha Ronson. Zangeres Lady Gaga (23) antwoordt kortweg "natuurlijk" wanneer haar gevraagd wordt of ze biseksueel is. Actrice Megan Fox (23) gaf onlangs toe dat ze met vrouwen seks heeft gehad, maar stelt ook dat ze niet valt voor vrouwen die ook - zoals zij - op mannen vallen. Van Angelina Jolie is bekend dat ze jarenlang een lesbische vriendin had voor ze Brad Pitt ontmoette.

18-05-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle (47) afgewezen door weduwnaar (77)

Susan Boyle (47) afgewezen door weduwnaar (77)

Om Susan Boyle te bekijken druk op de foto.


.

Het lijkt Susan Boyle voor de wind te gaan, maar op liefdesgebied zit het haar niet mee. Susan staat nu al enkele maanden onverwacht in de spotlichten dankzij haar optreden in 'Britain's Got Talent'.

Helmut
Haar talent wordt eindelijk erkend en ze kan er iets mee doen. Maar in de liefde verloopt haar leven minder harmonieus. Susan is verliefd op de negentien jaar oudere weduwnaar Helmut Glaser.

Ze heeft hem onlangs gevraagd of hij met haar mee wil naar Rome als ze wat geld heeft verdiend met het zingen.

Via de kerk
Maar Helmut kan haar gevoelens niet beantwoorden, meldt The Mirror. Hij vertelt in de krant dat Susan, die hij heeft ontmoet via de kerk, al een tijd een oogje op hem heeft. Hij kan en wil echter niets met haar beginnen, omdat hij zichzelf te oud vindt. "Ik heb ook tegen haar gezegd dat ik haar vader wel kan zijn. Gelukkig konden we er later samen om lachen".

18-05-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je houd je sterk maar je huilt ook

Je houd je sterk maar je huilt ook.
http://img41.imageshack.us/img41/3702/hillaryduf.jpgZo koud zo alleen , k heb je liefde nodig maar waar moet ik heen
Waar moet ik beginnen , heb al die tijd dingen zitten verzinnen
Om je terug te krijgen hier aan mijn zij maar het lukte niet
jij en ik zijn samen geen wij
Heb tegen iedereen verteld dat ik niks meer met je wil
Maar zonder jou is de wereld zo koud leeg en stil
Heb gelogen tegen vrienden want ik zei dat ik niks meer met je wou beginnen
Heb niet geluisterd naar mijn gevoel ik zei dat het weg was
Maar het was juist meer dan eerder en dat zie ik nu pas
Doe er alles aan om je terug te krijgen
Maar jou gevoel vaagt weg en je hart blijft zwijgen
Ik ben je voor een deel al kwijt , maar dat wat we nu hebben wil ik houden , voor altijd
Hoop dat jij dat ook zo denkt , en dat je over een tijdje merkt dat mijn hartje jou toe wenkt
Dat je me weer kan vertrouwen dat je weet dat je op me kunt bouwen
Wil van je houden en dat doe ik nog steeds , jij ook van mij alleen we zijn niet samen het is ik en jij
Ik meen het als ik zeg dat ik om je geef ,met jou aan mijn zij heb ik het gevoel dat ik zweef
Jij bent alles waar ik nu voor leef , als ik met iemand anders sms kwetst het je zwaar , als jij dat doet en ik word boos en dan vind je dat ook nog raar
Ik kan daar niet tegen , jij was voor mij een grote zegen , alles wat ik nodig had was jou
En ik hoop dat je nooit vergeet dat ik super veel van je hou
Ik blijf voor je leven ik blijf voor je streven en ik blijf je mijn liefde geven
In tijden van ruzie is het een puinhoop je twijfelt veel dat merk ik ook
Je houd je sterk maar ik zie jij huilt ook , het spijt me

18-05-2009 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskouse politie slaat homoparade uit elkaar

Moskouse politie slaat homoparade uit elkaar

http://img195.imageshack.us/img195/7622/homoparade.jpg
De politie trad erg hardhandig op tegen de deelnemers aan de homoparade in Moskou.

In Moskou is de politie hardhandig opgetreden tegen een verboden betoging van de homobeweging, enkele uren voordat in de Russische hoofdstad de finale van het Eurovisiesongfestival plaatsvindt. Er zijn zowat veertig arrestaties verricht.

Geweld
Niettegenstaande de optocht verboden was en er vooraf door de autoriteiten was gewaarschuwd dat de politie de wet zou doen respecteren, marcheerden er door Moskou toch homo's uit Rusland en Wit-Rusland. Op spandoeken eisten ze meer rechten voor homo's en lesbiennes.

Tegenover de Lomonossov-universiteit trad politie van de speciale OMON-eenheid met geweld op tegen de demonstranten. Zeker veertig van hen werden afgevoerd in boevenwagens en busjes.

Voorzitter homovereniging
Een van hen was de 31-jarige voorzitter van de Russische homovereniging, Nikolai Aleksejev. Hij belandde aan handen en voeten gebonden in een politievoertuig. Ook een Nederlandse verslaggever van de 'Gay Krant' is opgepakt.

Talrijke journalisten en cameraploegen volgden de gebeurtenissen. De politie probeerde hen met geweld te verdrijven. In tegenstelling tot vroegere soortgelijke betogingen in Rusland lijkt niemand gewond geraakt te zijn.

17-05-2009 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke krijgt hoofdrol in remake Mona Lisa

Mickey Rourke krijgt hoofdrol in remake Mona Lisa

http://img38.imageshack.us/img38/2379/mickeyrourke.jpg

Sinds zijn comeback in The Wrestler, waarvoor Mickey Rourke een Golden Globe won, wordt de Amerikaanse acteur weer druk gesolliciteerd. Hij zou nu de mannelijke hoofdrol krijgen in de remake van de Britse misdaadfilm Mona Lisa uit 1986.

Rourke speelt de rol van een ex-misdadiger die als chauffeur van een dure callgirl in gevaarlijke situaties terechtkomt. Bond-schoonheid Eva Green werd voor de rol van het escortemeisje gecast. De remake zal worden geregisseerd door Larry Clark (Kids). De opnames beginnen in juli in New York.

Rourke draait momenteel de actiefilm Iron Man 2.

17-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg Lorenzo Gatto naar finale Elisabethwedstrijd

Belg Lorenzo Gatto naar finale Elisabethwedstrijd

Om Lorenzo Gatto te bekijken druk op de foto.


.

De Belge Lorenzo Gatto is een van de twaalf violisten die zijn toegelaten tot de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd. Zijn landgenote Jolente De Maeyer viel af. De finale wordt van 25 tot 30 mei gehouden in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

De twaalf finalisten werden zaterdag even na middernacht bekendgemaakt in het Koninklijk Conservatorium in Brussel, waar de halve finale plaatsvond.

De twaalf finalisten zullen volgende week een onbekend stuk toegewezen krijgen dat ze in een week moeten instuderen. Vervolgens laten ze het resultaat horen tijdens de finale in het Paleis voor Schone Kunsten. De Antwerpenaar Yosif Ivanov werd op de vorige editie Viool in 2005 tweede, het beste resultaat ooit voor een Belg op de Elisabethwedstrijd.


De twaalf finalisten in volgorde van optreden:

- maandag 25 mei: Vineta Sareika (Letland) en Ye-Eun Choi (Korea);

- dinsdag 26 mei: Lorenzo Gatto (België) en Noah Bendix-Balgley (VS);

- woensdag 27 mei: Jiafeng Chen (China) en Ilian Garnet (Moldavië);

- donderdag 28 mei: Ji-Yoon Park (Korea) en Mayu Kishima (Japan);

- vrijdag 29 mei: Suyoen Kim (Korea) en Soyoung Yoon (Korea);

- zaterdag 30 mei: Nikita Borisoglebsky (Rusland) en Ray Chen (Australië).

Tijdens de finale presenteren de kandidaten een programma dat bestaat uit het toegewezen onbekende concerto, een sonate voor viool en piano en een concerto naar keuze. Ze worden begeleid door het Nationaal Orkest van België (NOB) onder leiding van Gilbert Varga.

De naam van de componist van het toegewezen stuk wordt volgende vrijdag bekend gemaakt.

17-05-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België voorlaatste op Songfestival: Copycat kreeg één puntje

België voorlaatste op Songfestival: Copycat kreeg één puntje

Om Copycat te bekijken druk op de foto..

De Belgische inzending Copycat van Patrick Ouchène is op het 54ste editie van het Eurovisiesongfestival voorlaatste geëindigd. Copycat kreeg tijdens de eerste halve finale amper één puntje van Armenië. Het was al het vijfde opeenvolgende jaar dat ons land zich niet kon kwalificeren voor de finale van het Songfestival.

De Europese kijkers stemden afgelopen dinsdag door middel van televoting.

17-05-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmploeg "De Helaasheid der Dingen" naakt in Cannes

Filmploeg "De Helaasheid der Dingen" naakt in Cannes

http://img194.imageshack.us/img194/3404/dehelaasheidderdingen.jpg

Regisseur Felix van Groeningen is samen met vier acteurs van de film "De Helaasheid der Dingen" enkele honderden meters naakt gaan fietsen op de Croisette, de strandboulevard in Cannes.

Scène naspelen
Ze speelden een scène na uit de film, die vandaag werd voorgesteld in de nevensectie Quinzaine des Réalisateurs op het filmfestival in Cannes. De filmploeg had niet te klagen, want het was vandaag warm in het zuidoosten van Frankrijk.

Boek
"De Helaasheid der Dingen" is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dimitri Verhulst en gaat over een familie van vier aan drank verslaafde broers, gezien uit de ogen van een jonge adolescent.

In het Frans wordt de titel 'La mertitude des choses', in het Engels werd gekozen voor 'The misfortunates'.

17-05-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen wint 54ste Songfestival

Noorwegen wint 54ste Songfestival

Om Alexander Rybak te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..

Alexander Rybak heeft met zijn liedje "Fairytale" voor Noorwegen in Moskou met voorsprong het 54ste Eurovisiesongfestival gewonnen. Daarmee krijgen de bookmakers voor een keer gelijk. Opvallend: Noorwegen was zowel de favoriet van de vakjury als van het publiek.

Tweede werd IJsland, Azerbeidzjan werd derde. De in Mol wonende zangeres Hadise werd voor Turkije vierde. In totaal streden 25 landen om de eer. Noorwegen wint het internationale liedjesfestival al voor de derde keer.

Voorsprong
Noorwegen kreeg 387 punten. IJsland kreeg 218 punten, Azerbeidzjan 207. Het was lang geleden dat de winnaar nog met zo'n duidelijke voorsprong won.

Voorrondes
Dinsdag en donderdag wisten twintig acts genoeg stemmen te verzamelen voor een plek in de finale. De Nederlandse Toppers werden donderdag uitgeschakeld. Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en gastland Rusland hoefden zich niet eerst in een voorronde te bewijzen.

Favoriet
De internationale wedkantoren en voorspellingen op internet zagen de inzending van Noorwegen al wekenlang als de gedoodverfde winnaar. Andere favorieten voor de overwinning waren onder meer Turkije (Hadise), Azerbeidzjan (AySel & Arash), Griekenland (Sakis Rouvas) en Groot-Brittannië (Jade Ewen).

Verwachtingen niet ingelost
Groot kanon Patricia Kaas kon voor Frankrijk niet overtuigen, net als Duitsland niet dat voor bloot koos, in het bijzonder via de "dansende" ex-vrouw van shockrocker Marilyn Manson.

Musicalcoryfee Andrew Lloyd Webber zag zijn (samen met Diane Warren) voor Groot-Brittannië geschreven en door Jade Ewen vertolkt liedje "Its my time" wellicht ook liever hoger eindigen.

Hoger niveau
Voor het eerst dit jaar bepaalden in elk land de stemmers en een vakjury beiden voor 50 procent de punten. De organisatie hoopte daarmee het evenement naar een hoger niveau te brengen.

Noorwegen kregen de 12 punten van Spanje, Wit-Rusland, Nederland, Duitsland, Zweden, IJsland, Israël, Rusland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Polen, Estland, Denemarken, Slovenië en Hongarije.

17-05-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zomaar

Niet zomaar


http://img35.imageshack.us/img35/5808/brookeshields1024x76800.jpg


heb haar gevonden

ja echt waar
niet zomaar een meisje
niet zomaar de eerste de beste
niet zomaar....

het was geen toeval dat wij elkander ontmoette...
het was geen toeval dat het zolang geduurt heeft

niet zomaar een meisje....nee
iemand met een eigen mening
iemand met lef en overtuiging

jij doet mijn hart branden van verlangen
elke keer als je me aankijkt
wanneer je me de woorden "ik hou van je" toefluisterd...
je bent mijn soulmate

17-05-2009 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen gaat songfestival winnen volgens bookies

Noorwegen gaat songfestival winnen volgens bookies

Om Alexander Rybak te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..

Bij bookmakers is Noorwegen de grote favoriet om vanavond/zaterdag de 54ste editie van het Eurovisiesongfestival te winnen, zo leert surfen naar sites in verband met weddenschappen.

William Hill, Paddypower, Ladbrokes, Bet365, Unibet en Boylesports plaatsen allen Alexander Rybak met zijn liedje "Fairytale" voorop als winnaar van de finale in Moskou. Daarmee zou Noorwegen een derde keer het Songfestival winnen.

Op Bet365 na zetten ze ook allemaal Griekenland op de tweede
plaats.

Turkije, met de Belgische Hadise, zit telkens in de top vijf, variërend van plaats twee tot vier. Groot-Brittannië duikt ook geregeld bij de eerste vijf op.

16-05-2009 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Soutaer gaat scheiden

Wim Soutaer gaat scheiden

Om De Wereld draait door te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..

Wim Soutaer gaat scheiden. De zanger en verpleegster Axelle Reunes "zijn tot de gezamenlijke vaststelling gekomen dat hun huwelijk voorbij is", zo luidt het in het persbericht van Soutaers manager Piet Roelen.

Het koppel trouwde in 2001. Beiden wensen elkaar sterkte en geluk voor de toekomst, die zij niet langer samen zien.

16-05-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival trekt naar Afrika en Midden-Oosten

Songfestival trekt naar Afrika en Midden-Oosten

http://img41.imageshack.us/img41/8633/songfestival.jpg

Hoewel de jaarlijkse kritiek op het Eurovisie Songfestival in Europa weer opduikt, hebben Afrika en het Midden-Oosten hun oog laten vallen op het format. De 'European Broadcast Union' (EBU), met zetel in Zwitserland, is van plan de liedjeswedstrijd uit te breiden naar landen over de hele wereld.

Contracten getekend
Björn Erichsen, voorzitter van de EBU, verklaarde aan Reuters dat investeerders al een contract getekend hebben voor een Songfestival in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Ook het deel van Afrika ten zuiden van de Sahara zou binnenkort een gelijkaardige liedjeswedstrijd krijgen. "Acht of negen televisiezenders volstaan. Zo zijn we in Europa ook ooit van start gegaan", zegt Erichsen.

Jonger publiek
Het Eurovisie Songfestival begon in 1956 in Zwitserland met slechts veertien deelnemende landen. In 2009 mag Moskou liefst 42 landen verwelkomen. Het succes van het concept ligt volgens Erichsen in het feit dat de wedstrijd over de jaren heen fel veranderd is. "We hebben twee keer meer kijkers en de leeftijd van het publiek daalt", zegt Erichsen.

Song of Africa
In navolging van programma's als 'Big Brother' of 'Idool' besloot de EBU de rechten voor de liedjeswedstrijd te verkopen. Zo willen ze vermijden dat elders ter wereld goedkope copycats zouden ontstaan. Ook met Azië en de Verenigde Staten hebben de Europese organisatoren gesproken. Maar voorlopig lijkt Afrika het meest enthousiaste continent. In 2011 zou Zuid-Afrika, na het WK voetbal in 2010, ook de eerste versie van 'Song of Africa' organiseren. Na nationale competities van acht maanden zouden negen of tien landen de finale in Johannesburg spelen.

In Europa staat de finale morgenavond op het programma. In Moskou wordt dan bepaald wie Rusland op de erelijst mag opvolgen. Voor België was het Songfestival dinsdag in de halve finale al afgelopen.

16-05-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooke Shields (43) in sexy fotoshoot

Brooke Shields (43) in sexy fotoshoot

http://img38.imageshack.us/img38/1751/brookeshields.jpg

Brooke Shields hijste zich in rubberen panty's voor een stomende fotosessie voor het Australische magazine Kurv. Shields ontdekte dertig jaar geleden als onschuldig tienermeisje haar seksualiteit in de film 'Blue Lagoon', maar dit is andere koek.

Shields stoeit met een jonge man, zoals Madonna deed met haar Braziliaanse toyboy. Op een van de foto's ligt ze in lingerie naast model Chris Fawcett, op een andere zijn de twee in een passionele omhelzing verwikkeld.

Brooke was pas twaalf toen ze een tienerhoertje speelde in 'Pretty Baby', twee jaar later speelde ze de onschuldige Emmeline in 'Blue Lagoon'. De films die daar op volgden hadden heel wat minder succes, maar de jongste jaren is Shields een graag geziene gast in tal van Amerikaanse tv-shows. Zo speelde ze in 'Nip/Tuck' en 'Hannah Montana', waar ze de moeder van Miley Cyrus vertolkt.

16-05-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Bellucci in hedendaagse verfilming 'De tovernaarsleerling'

Monica Bellucci in hedendaagse verfilming 'De tovernaarsleerling'

http://img191.imageshack.us/img191/8282/monicabellucci.jpg
De Italiaanse actrice Monica Bellucci zal naast Nicolas Cage spelen in een zeer hedendaagse verfilming van "The Sorcerer's Apprentice" (De tovenaarsleerling). Dat meldt het vakblad Variety.

Gedicht van Goethe
Het 200 jaar oude gedicht van Goethe, "Der Zauberlehrling", verwierf in 1897 muzikale onsterfelijkheid dankzij het symfonisch gedicht "L'apprenti sorcier" van Paul Dukas.

Het muzikaal stukje nam daarna een prominente plaats in in Walt Disney's ambitieuze klassieke muziek-animatieprent "Fantasia" en kwam in "Fantasia 2000" opnieuw aan bod.

Veronica & Balthazar
In de productie van Walt Disney Pictures en Jerry Bruckheimer zal Bellucci , ondertussen 44, de rol van Veronica op zich nemen, tovenares en de verloren liefde van Balthazar Blake (rol van Cage).

Blake, uiteraard ook een tovenaar, heeft een stagiair in opleiding om hem bij te staan in zijn strijd tegen de Krachten der Duisternis die Manhattan bedreigen. De wereldpremière van de film is voor volgend jaar voorzien. Wie de rol van leerling op zich neemt, is nog niet bekend.

16-05-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terry Gilliam herneemt Don Quixote-film

Terry Gilliam herneemt Don Quixote-film

http://img188.imageshack.us/img188/9148/terrygilliam.jpg

Met de Oscarwinnende Britse producent Jeremy Thomas als deus ex machina zal regisseur Terry Gilliam (ex-Monty Python) dan toch een eind kunnen breien aan zijn door pech achtervolgde project "The Man who killed Don Quixote".

Dat meldt het vakblad Hollywood Reporter. Volgende lente zou (opnieuw) met de opnames voor Gilliams eigenzinnige Cervantes-interpretatie begonnen worden.

1e poging
De eerste poging om "Don Quixote" te verfilmen, tien jaar geleden, viel - letterlijk - in het water en ging door rode budgetcijfers naar men dacht definitief kopje onder. De pogingen om de film te draaien en de onnoemelijke pech die de Amerikaanse animatie-tekenaar van het Britse absurde collectief Monty Python achtervolgde, vormden zeven jaar geleden het onderwerp van de documentaire "Lost in La Mancha".

Poging 2
Voor poging twee maakt Gilliam gebruik van de Britse scenarist Tony Grisoni, die eerder al voor Gilliam het boek 'Fear and Loathing in Las Vegas' van Hunter S. Thompson tot filmscript verwerkte.

Gilliams nieuwste, "The Imaginarium of Doctor Parnassus", is in Cannes in wereldpremière gegaan. Die film, en niet "The dark Knight", is Heath Ledgers testamentfilm. Naast wijlen Ledger spelen ook Johnny Depp, Jude Law en Colin Farrell de rol van "Tony"; Parnassus wordt vertolkt door veteraan Christopher Plummer. En ook Tom Waits valt in de prent te bewonderen.

16-05-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op 21 juli schieten we koningin Fabiola dood

Op 21 juli schieten we koningin Fabiola dood

http://img31.imageshack.us/img31/8529/fabiola300.jpg
"Op 21 juli zullen wij koningin Fabiola met een kruisboog doodschieten." Dat schrijft de tot dusver onbekende organisatie O.E.D.H. Flandres in een brief die bij de krant 'La Dernière Heure' in de bus is gevallen.

Zowel de terreurcel van de federale politie als minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt nemen de dreigementen ernstig en starten een onderzoek. Er zal ook nagegaan worden of bijkomende maatregelen noodzakelijk zijn naar aanleiding van de nationale feestdag op 21 juli.

Vol fouten
De dreigbrief is in het Frans opgesteld en staat bol van de taal- en tikfouten De opsteller heeft vermoedelijk een elektrische tikmachine gebruikt. De brief werd gepost in een envelop waarop een oude postzegel werd aangebracht van 5 centiem uit de vorige eeuw.

Terrorismecel
De brief is toevertrouwd aan speciale afdeling binnen de terrorismecel van de federale politie. Ook het Coördinatieorgaan voor de Analyse van de Dreiging (OCAM) is op de hoogte. Op de brief zijn bruikbare vingerafdrukken gevonden, maar dat helpt de speurders alleen verder als zijn in hun databank een vingerafdruk vinden die daarmee overeenstemt.

Foto's van affaire met Tito
In de brief zelf luidt het onder meer dat koningin Fabiola een onwaardige koningin van België is omdat ze "koning Boudewijn in Spanje heeft vergiftigd omdat hij met dictator Tito een liefdesrelatie heeft gehad in diens wijnkelder in Belgrado, waar wij foto's van hebben". De briefschrijver meldt ook dat "een schot met een kruisboog een einde zal maken aan dit ergste uitschot, het zal afgevuurd worden vanuit het park tijdens het defilé van 21/7/2009".

16-05-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw wereldrecord dansen op Thriller

Nieuw wereldrecord dansen op Thriller

Om het wereldrecord te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Circa 240 studenten en professoren van een Amerikaanse universiteit hebben het wereldrecord dansen op het nummer Thriller van popkoning Michael Jackson verbroken. Het vorige record (147 dansers) dateerde uit 2008 en stond op naam van een Britse middelbare school.

Om in aanmerking te komen voor een plek in het Guinness Book Of Records moeten alle deelnemers de complete dans zonder fouten uitvoeren. Het zes minuten durende optreden werd dan ook van alle kanten gefilmd en gefotografeerd.

Thriller is een van de bekendste hits van Michael Jackson. Het nummer, een parodie op een horrorfilm, is zo bekend dat het een eigen evenement heeft. Iedere oktober komen duizenden fans van het nummer bij elkaar om onder de naam Thrill The World de videoclip van Thriller na te spelen.

16-05-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodrijder Apeldoorn "haatte" koningshuis

Doodrijder Apeldoorn "haatte" koningshuis

http://img200.imageshack.us/img200/7655/karelroelandtates.jpg
Karst Roeland Tates haatte het Nederlandse koningshuis. Dat zeggen zijn vrienden en collega's vandaag in het Algemeen Dagblad. In diverse gesprekken zei Tates volgens hen dat de Oranjes "huichelaars zijn die geld opstrijken van de hardwerkende belastingbetaler".

De vrienden en collega's zijn niettemin verbijsterd door de bloederige aanslag die "de normaal zo attente en niet agressieve" Karst pleegde tijdens Koninginnedag. Ze hebben hun getuigenissen ook bij de recherche afgelegd.

Tates was, zo blijkt uit een reconstructie, erg boos over een reorganisatie bij zijn werkgever Interlanden. Van de ene op de andere dag bleef hij weg bij het distributiebedrijf, waardoor hij zijn baan en uiteindelijk zijn huis verloor.

16-05-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival: ook meeste Hollanders zijn het beu

Songfestival: ook meeste Hollanders zijn het beu

Om The Toppers te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Twee derde van de Nederlanders wil dat hun land niet meer deelneemt aan het Eurovisiesongfestival, zo heeft het RTL Nieuws gemeld. Donderdag zijn De Toppers, net als twee dagen eerder het Belgische Copycat, in de tweede halve finale gesneuveld.

Niet minder dan 67 procent van de Nederlanders wil dat Holland volgend jaar niet meer meedoet aan het Songfestival. Uit onderzoek van tv-programma "Eén Vandaag" blijkt dat volgens de tegenstanders deelname geen zin meer heeft omdat de Oost-Europese landen elkaar alle punten geven. Als Nederland toch weer meedoet, moet er minder geld worden uitgegeven, blijkt uit de enquête.

Anouk en Frans Bauer
Overigens vindt 44 procent van de Nederlanders dat het liedje "Shine" van De Toppers wel een plaats in de finale had verdiend.
Indien Nederland volgend jaar toch weer een poging wil wagen, dient het vertegenwoordigd door X Factor-winnares Lisa of Ilse DeLange, zeggen de ondervraagden. De namen van Anouk, Jan Smit en Frans Bauer komen ook vaak naar voren.

Na afloop van de finale vanavond/zaterdag zal ook bekend zijn welke plaats België en Nederland hebben bereikt in hun halve finale met respectievelijk 18 en 19 kandidaten. Daarvan konden er telkens tien door naar de finale.

16-05-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als een eindeloze droom

Als een eindeloze droomhttp://img31.imageshack.us/img31/3428/californiausa01.jpg

zolang wij zijn
plukken wij onvermoeid
voor elkaar de mooiste bloemen

 

 laten wij in herinnering
elk ogenblik
voor immer geuren

 
als een eindeloze droom
van liefhebbend en koesterend beleven
onder een helblauwe hemel

16-05-2009 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
15-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe topless foto's Miss Californië

Nieuwe topless foto's Miss Californië

http://img40.imageshack.us/img40/6742/kallieprehian.jpg
Miss USA-organisator Donald Trump besloot eergisteren dat Miss Californië Carrie Prejean haar kroontje mag behouden ondanks de halfnaakte foto's die ze liet nemen. Dat is contractueel verboden voor kandidaat-missen. Prejean, die voor controverse zorgde toen ze zich tijdens de verkiezing van Miss USA tegen het homohuwelijk uitliet, zei zich niet te herinneren dat ze ooit dergelijke foto's liet maken.

Ontslag wegens hypocrisie
Omdat Prejean haar kroontje mocht bewaren, nam voormalige Miss USA Shanna Moakler ontslag als regisseur van de Miss Californië-verkiezing. Moakler verwijt Trump niets, maar vindt dat "de bijbels correcte" Prejean maar eens moet ophouden met haar "leugenachtige hypocrisie".

Twee maten, twee gewichten
Inmiddels foetert ook Miss Nevada 2006, Katie Rees. Zij werd ontkroond omdat topless foto's van haar aan het licht waren gekomen. Ze verwijt Trump twee maten en twee gewichten te hanteren. "Ik snap niet waarom ik als enige moest gestraft worden voor dergelijk gedrag. Ik was negentien toen die foto's van mij werden genomen, en dat was dan nog in mijn privé-leven, lang voordat ik Miss Nevada werd. Carrie poseerde halfnaakt tijdens een professionele fotosessie. Halfnaakt is halfnaakt, maar wat zij deed vind ik erger", beklaagt Rees zich.

Voorzichtig
Bovendien, argumenteert Rees, was zij eerlijk. "Toen die foto's van mij aan het licht kwamen, heb ik toegegeven dat ik een fout had gemaakt en heb ik alle jonge meisjes in Amerika gewaarschuwd dat ze voorzichtig moeten zijn met zulke foto's omdat ze je toekomst kunnen aantasten. Carrie heeft gelogen over haar leeftijd op de foto's, over het aantal foto's en gaf niet toe dat ze een fout maakte. Ik vind dat geen goed rolmodel".

15-05-2009 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks crisis recordprijzen op kunstveiling van Christie's

Ondanks crisis recordprijzen op kunstveiling van Christie's

http://img200.imageshack.us/img200/5268/christies.jpg
Voor 'Beverly Hills Housewife' van David Hockney werd een recordprijs van 5,8 miljoen euro neergeteld.

Ondanks de economische crisis heeft het veilinghuis Christie's bij de veiling van hedendaagse kunst in New York vijf nieuwe wereldrecords gevestigd. Voor werken van David Hockney, Claes Oldenburg, Douglas Wheeler, Tony Smith en Kerry James Marshall werd nooit eerder zoveel geboden voor deze kunstenaars op een veiling.

Hockney
Koploper was Hockney's monumentale doek 'Beverly Hills Housewife' van 1966/67, dat voor 7,9 miljoen dollar (5,8 miljoen euro) naar een anonieme bieder aan de telefoon ging.

Sotheby's doet het minder goed
In totaal bracht de traditionele avondverkoop bijna 94 miljoen dollar in het laatje - ruim meer dan het verwachte minimumbedrag van 72 miljoen dollar. Slechts vijf van de 54 aangeboden werken vonden geen afnemer. Toch viel opnieuw de massale instorting van de kunstprijzen op. Afgelopen jaar had Christie's bij een vergelijkbare veiling nog 348 miljoen dollar opgehaald. Bij aartsrivaal Sotheby's bleef de veiling van hedendaagse kunst dinsdagavond met 47 miljoen dollar duidelijk onder de verwachtingen.

Betty Freeman
Vaklui weten de relatief goede beurt van Christie's aan de eerder voorzichtig ingeschatte prijzen en het veelzijdige aanbod. Neusje van de zalm waren 20 werken uit de verzameling van de vroegere Amerikaanse kunstmecenas Betty Freeman, die in januari op 87-jarige leeftijd overleed.
"De resultaten tonen aan dat er net zoals vroeger bereidheid is om te bieden op zeldzame en hoogstaande werken - vooral wanneer ze uit een erfenis, een museum of een privéverzameling afkomstig zijn", zei Christie's-directeur voor Amerika Marc Porter.

15-05-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Accordeonduo The Sunsets verkoopt meer dan Natalia

Accordeonduo The Sunsets verkoopt meer dan Natalia

Om Luc Stteno en The sunsets te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Opschudding in de Vlaamse muziekwereld. Popkoningin Natalia wordt na één week op de eerste plaats in de Vlaamse albumchart onttroond door het vrolijke accordeonduo The Sunsets.

Op 1 april stelden The Sunsets hun cd voor, maar dat was geen grap. De jonge twintigers Annelies en Matthias maakten furore op het afgelopen Schlagerfestival en overtuigden vriend en vijand van hun kunnen. Hun titelloze cd met schlagerhits "in een fris en verrassend accordeonjasje" deed de rest.

Vijf weken na de release van hun album werden al meer dan 10.000 albums verkocht.

15-05-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Depeche Mode moet nog concerten annuleren door zieke zanger

Depeche Mode moet nog concerten annuleren door zieke zanger

Om Enjoy The Silence te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Britse groep Depeche Mode heeft nog vier concerten moeten annuleren door de ziekte van zanger Dave Gahan. Na Athene en Istanboel zal de groep nu ook niet aantreden in Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb. Bij de maag-darmonsteking van Gahan zijn complicaties opgetreden, zo luidt het op de officiële website van Depeche Mode.

Bijkomende onderzoeken
Gahan moet nog bijkomende onderzoeken ondergaan. De concerten in Boekarest, Sofia, Belgrado en Zagreb waren respectievelijk voor komende zaterdag, maandag, woensdag en donderdag gepland.

TW Classic
Mogelijk wordt het schema van de tournee 'Sounds of the Universe' omgegooid. De tournee begon op 10 mei in Israël en eindigt in principe in februari 2010 in Latijns-Amerika. Depeche Mode is op zaterdag 20 juni headliner op TW Classic.

15-05-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anthony Hopkins opnieuw in rol Hannibal Lecter

Anthony Hopkins opnieuw in rol Hannibal Lecter

http://img36.imageshack.us/img36/738/anthonyhopkins.jpg
Anthony Hopkins (71), die Hannibal Lecter speelde in 'The Silence of the Lambs', 'Hannibal' en 'Red Dragon', kruipt voor de vierde keer in de huid van de kannibalistische seriemoordenaar. De nieuwe film wordt geregisseerd door Ridley Scott.

Een woordvoerder van Universal: "Anthony Hopkins en Ridley Scott zijn het project zeer toegewijd. Het script is enorm sterk".

Jodie Foster, die in 1991 naast Hopkins speelde in 'Silence of the Lambs', zal er deze keer niet bij zijn. Gefluisterd wordt dat Cate Blanchett bovenaan het verlanglijstje van de producenten staat om Foster te vervangen.