NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett heeft mooiste borsten van Hollywood

Scarlett heeft mooiste borsten van Hollywood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/scarlett-johansson.jpg?t=1241096438
Actrice Scarlett Johansson heeft de mooiste borsten van Hollywood. Dat menen althans de kijkers van het tv-programma 'Acces Hollywood', die in een poll de bestgedraaide boezem van het sterrendom mochten uitkiezen.

En niet alleen de borsten van Scarlett vallen in de smaak bij het Amerikaanse publiek. Ook die van Salma Hayek, Halle Berry, Jessica Simpson en Jennifer Love Hewitt worden gewaardeerd als pareltjes van biologische esthetiek.

30-04-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister hier de nieuwe Laura Lynn

Beluister hier de nieuwe Laura Lynn

Om Laura Lynn te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Laura Lynn had een terugkeer naar het zuiverste schlagerwerk beloofd, en op haar vandaag verschenen nieuwe album 'In Vuur en Vlam' wemelt het inderdaad van de vrolijke Vlaamse schlagers.

30-04-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persoonlijke vriend: "Britney Spears is zwanger"

Persoonlijke vriend: "Britney Spears is zwanger"

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B..
Ryan Seacrest, gastheer van 'American Idol' en een persoonlijke vriend van de zangeres, liet in zijn radioprogramma weten dat hij "uit goede bron" wist dat Britney Spears zwanger is van haar derde kind.

'Belachelijk gerucht'
Britney haastte zich echter via haar woordvoerder het nieuws te ontkennen. "Ze is absoluut niet zwanger. Ik heb geen idee waar dit belachelijke gerucht vandaan komt", liet haar woordvoerder aan celebrityblogger Perez Hilton weten.

"Ryan kan ons makkelijk contacteren en had dit bij ons kunnen checken, maar dat heeft hij niet gedaan", voegt de man er nog aan toe.

Geen rook zonder vuur
Toch menen insiders dat er geen rook zonder vuur is. "Ryan en Britney zijn vrienden. Hij zou zoiets niet zeggen mocht hij er niet zeker van zijn", aldus een vriend van Seacrest.
Die liet eerst op zijn Twitterpagina weten: "Ik heb een gerucht over Britney opgevangen dat ik eerst wil onderzoeken vooraleer ik er meer over vertel".

Britney heeft twee kinderen met haar ex Kevin Federline, Sean Preston (3) en Jayden James (2) en heeft naar verluidt een affaire met haar backingdanser Chase Benz.

30-04-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling

Topmodel Elise Crombez gezicht Kipling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/elise-crombez.jpg?t=1241094733
Het Vlaamse topmodel Elise Crombez (26) is door tassenfabrikant Kipling uitverkozen om het gezicht voor de volgende herfst-en wintercollectie te worden. Dat schrijven de Corelio-kranten. Crombez moet het imago van Kipling wat oppoetsen en het opnieuw 'in' maken. Voor Crombez is deze opdracht een nieuw hoogtepunt in haar rijkgevulde loopbaan. In het verleden prijkte ze al op de cover van het tijdschrift Vogue. Daarenboven deed ze ook modellenwerk voor gevestigde waarden als Ralph Lauren, Armani en Prada.

30-04-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilke De Block uit Merchtem wint droomhuis van Q-Music

Ilke De Block uit Merchtem wint droomhuis van Q-Music

http://img408.imageshack.us/img408/1664/ilkedeblock.jpg
Ilke De Block uit Merchtem heeft vanmorgen op radiozender Q-Music een droomhuis gewonnen. De 31-jarige Ilke mag nu een huis laten bouwen ter waarde van 250.000 euro. Ze haalde het in een afvalrace in de ochtendshow van Sven Ornelis en Kurt Rogiers.

Afvalrace
"Vanmorgen vroeg ik me nog af of het wel de moeite was om te gaan, maar mijn man Dirk zei dat er altijd één winnaar moet zijn en hij had gelijk", reageerde Ilke verrast. In totaal namen meer dan 30.000 mensen aan de wedstrijd deel. Gedurende twee weken werden ieder uur drie mensen geselecteerd. De snelste beller mocht vanochtend de finale spelen. Daar begon onder 125 finalisten de ultieme afvalrace.

Stapelbed
Kort voor het einde van het programma bleven nog twee deelnemers over. Ilke wist dat een blauw geschilderd huis in het Oostenrijkse Klagenfurt onlangs voor veel klachten van buurtbewoners zorgde. Daarmee wist ze haar laatste tegenstander uit te schakelen. "Onze zoon zal ook heel blij zijn. Hij wil al een tijdje net als zijn zus een stapelbed, maar zijn kamer is daar iets te klein voor." Daar komt nu dus verandering in.

30-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga moet verplicht vakantie nemen

Lady Gaga moet verplicht vakantie nemen

Om Just Dance te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Lady Gaga is al enkele maanden een van de meest populaire figuren in de popwereld en dat eist zijn tol. De zangeres kreeg van haar platenbonzen de opdracht om een maand vakantie te nemen. Ze vrezen immers dat ze het anders nooit kan volhouden.

Bijna ingestort
Stefani Germanotta, zoals Lady Gaga in het echt heet, is de voorbije maanden zowat de hele wereld rond gereisd om haar album te promoten. Onlangs zou de zangeres tijdens een concert in Atlanta bijna ingestort zijn na een zwaar nachtje uit, zo stelt haar manager in The Sun. Haar entourage merkte dat het uit de hand dreigde te lopen en stuurde haar met vakantie. Al haar verplichtingen voor de maand augustus werden uit de agenda geschapt.

Vakantie
Stefani had zelf ook al geklaagd dat ze tot 2010 geen enkele dag vrij zou krijgen. Nu mag ze zich dus opmaken voor een maandje vakantie. Voor het zover is, zal ze wel eerst haar verplichtingen voor de komende maanden tot een goed einde moeten brengen.

30-04-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Ritchie krijgt de kinderen voor drie maanden

Guy Ritchie krijgt de kinderen voor drie maanden

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Madonna heeft haar ex Guy Ritchie de toelating gegeven om drie maanden voor de kinderen te zorgen. De zangeres moet deze zomer immers in Europa optreden. Guy Ritchie zou alvast in de wolken zijn over de beslissing van Madonna.

Guy Ritchie is zelfs al aan verbouwingen in zijn huis begonnen. Zo wil hij een overdekt zwembad installeren om zijn kinderen de zomer van hun leven te bezorgen. Intussen geniet de ex van Madonna ook weer van het leven als vrijgezel. Zo kiest hij resoluut voor jonge vrouwen of vrouwen van zijn leeftijd. Een oudere vrouw wil hij na zijn relatie met de 50-jarige Madonna nooit meer

30-04-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model Gemma Atkinson vond Maradona te klein

Model Gemma Atkinson vond Maradona te klein

http://img142.imageshack.us/img142/3659/gemmaatkinson.jpg
Zou formaat dan toch belangrijk zijn voor vrouwen? Het Argentijnse voetbalwonder Diego Maradona heeft het alvast moeten ondervinden. Topmodel Gemma Atkinson zou 'Pluisje' afgewezen hebben omdat hij te klein is.

Maradona ontmoette Gemma op een liefdadigheidswedstrijd. Hij overstelpte haar met complimentjes. "Hij zei dat ik hele mooie ogen heb", zegt Atkinson in The Sun. "Maar hij is toch zo klein..." Maradona gaf haar een foto en een handtekening. Gemma onthulde dat Maradona meteen de meest beroemde persoon is die ze ooit heeft afgewezen. Ze heeft nochtans wel ervaring met topvoetballers. Zo ging ze al uit met Cristiano Ronaldo en Marcus Bent. Maar 'God' vond ze iets te klein...

30-04-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman vond dansen ooit iets voor homo's

Hugh Jackman vond dansen ooit iets voor homo's

http://img301.imageshack.us/img301/2504/hughjackmano.jpg
Hugh Jackman schittert dezer dagen als Wolverine in zijn nieuwste film 'X-Men Origins: Wolverine'. Een rol die hem op het lijf geschreven is, want we zien de figuur uit 'X-Men' niet meteen de dansvloer betreden. Nochtans had de acteur als 12-jarige knul wel de ambitie om danser te worden. Zijn oudere broer vond dansen echter iets voor homo's en Jackman gaf zijn droom al vlug op.

Danser
"In een andere wereld, in een ander leven, en waarschijnlijk in een ander land, zou ik een danser geworden zijn", zegt Jackman. "Ik gaf het meteen op toen mijn broer me voor homo uitschold. Ik had de moed niet om door te zetten." De acteur moet al sinds zijn rol in de film 'The Boy from Oz' in 2003 omgaan met speculaties rond zijn seksuele geaardheid.

Homo
Jackman weigert echter volmondig te ontkennen dat hij hetero is, omdat hij dan ook zou opperen dat er iets mis is met homoseksualiteit. "Ik wil gerust zeggen dat ik geen homo ben, omdat dat ook niet zo is. Maar door het te ontkennen lijkt het alsof een homo zich moet schamen, terwijl er helemaal niets mis mee is."

30-04-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleden
Verleden

http://img168.imageshack.us/img168/179/aliciakeys.jpg

Voor het raam zittend
de gordijnen half dicht
kijkend naar de maan
die schijnt op mijn gezicht
 
In mijn pyama, zittend
zittend op mijn bed
probeer ik gedichten te schrijven
over plezier, geluk en pret
 
Maar diep van binnen
Voel ik pijn
Diep in mijn hart, weet ik
dat dit niet zo hoort te zijn
 
Want wat ik in het verleden achterliet,
kom ik nu weer tegen
bij het opruimen van mijn gedachten.
 

30-04-2009 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti trouwt op 9 mei en geeft tournée générale

Helmut Lotti trouwt op 9 mei en geeft tournée générale

Om De Brabançonne te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B..
Zanger Helmut Lotti en literair journaliste Jelle Van Riet trouwen op 9 mei om 14 uur in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk zal in gesloten kring voltrokken worden 'op 't Schoon Verdiep'.

Na de plechtigheid, rond 15 uur, biedt het paar de vrienden en fans een bescheiden feest aan op de Grote Markt. "Al wie op de liefde en de verdraagzaamheid wil komen toosten, is van harte welkom en krijgt dan een glaasje aangeboden", zo luidt het in het persbericht dat Lotti en zijn verloofde de wereld instuurden.

Het is het derde huwelijk voor Helmut Lotti. Hij heeft een dochter uit zijn eerste huwelijk.

30-04-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty besmet met Mexicaanse griep?

Pete Doherty besmet met Mexicaanse griep?

Om The BabyShambles te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Nadat hij werd gefotografeeerd met een Brits slachtoffer van de Mexicaanse griep, wordt in de Britse pers druk gespeculeerd als zou Pete Doherty besmet zijn met het virus.

De zanger van Babyshambles ging onlangs op de foto met de Schotse Dawn Askham, van wie aangenomen wordt dat ze net als haar man Iain het virus opliep tijdens hun recente huwelijksreis in Mexico.

De twee kwamn op 21 april terug uit Mexico en werden zaterdag overgebracht naar een isolatiekamer. "De vrienden van Pete maken zich zorgen dat hij de ziekte heeft opgelopen. Dat zou het ergste zijn, nu hij net van de drugs af is". Het is niet duidelijk wanneer de foto van Doherty met Dawn genomen werd.

29-04-2009 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.God hielp Prince van epilepsie af

God hielp Prince van epilepsie af

http://img521.imageshack.us/img521/2631/prince800.jpg
Prince kampte als jongetje met epilepsie. Dat vertelde de zanger in het radioprogramma van de Amerikaanse presentator Tavis Smiley. "Ik heb dit nooit eerder naar buiten gebracht maar ik ben geboren met epilepsie", onthulde hij. "Toen ik klein was had ik regelmatig last van aanvallen."

De 50-jarige artiest heeft nu echter nergens meer last van en gelooft dat te danken te hebben aan een goddelijke interventie. "Mijn moeder heeft me verteld dat ik op een dag naar haar toekwam en aankondigde dat ik niet meer ziek zou zijn. Toen ze vroeg hoe dat kwam zei ik haar dat ik was bezocht door een engel die me dat vertelde."

29-04-2009 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mr. T vecht tegen nazi's in regenwoud

Mr. T vecht tegen nazi's in regenwoud

http://img232.imageshack.us/img232/1503/mrtx.jpg
Mr. T krijgt een eigen videospel, dat zich afspeelt in de regenwouden van Zuid-Amerika. Daar werken nazi's namelijk aan een plan om de wereld over te nemen, en wie anders dan Mr. T kan daar een stokje voor steken. Dat maakt producent ZootFly bekend op zijn website.

Mr. T moet in het spel volgens ZootFly spelontwerper Will Wright bevrijden, die daar als briljante geneticus werd ontvoerd door de nazi's en gedwongen wordt mee te werken aan een duivels plan. Als dat maar goed komt...

Het spel wordt ontwikkeld voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en pc.

29-04-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson toont zijn nieuw lief Oksana aan de wereld

Mel Gibson toont zijn nieuw lief Oksana aan de wereld

http://img244.imageshack.us/img244/8162/melgibsonm.jpg
Acteur Mel Gibson (53) heeft in Los Angeles de filmpremière van 'X-Men: Wolverine' bezocht met zijn nieuwe vriendin aan zijn zijde. Ruim twee weken nadat zijn vrouw de scheiding had aangevraagd, achtte de acteur de tijd rijp met de 39-jarige Russische zangeres Oksana Grigorieva een rode loper te bewandelen.

Ex van James Bond
Grigorieva is de ex van voormalig James Bond-acteur Timothy Dalton. Volgens de geruchtenmolen in Hollywood is ze zwanger van Gibson.

Weer gelukkig
Volgens een woordvoerder van Gibson is de scheiding nog maar pas aangevraagd, maar was de relatie met zijn echtgenote al langer verbroken. ''Mel is nu bijna drie jaar vrijgezel. Het is leuk om hem nu weer gelukkig te zien.''

Onder contract bij zijn platenfirma
Gibson en de 39-jarige Russische zangeres Grigorieva, die onder contract staat bij Gibsons platenmaatschappij Icon Records, hielden elkaars hand vast terwijl ze over de rode loper liepen voordat ze naar binnen gingen in Grauman's Chinese Theatre in Hollywood.
Inspiratie uit 'Mad Max'
Een bron vertelt dat ze zich heel stilletjes en zo onopvallend mogelijk gedroegen. "Mel leek zich heel gemakkelijk te voelen." Gibson zou naar de voorpremière zijn gegaan op uitnodiging van Fox-voorzitter James Gianopoulos en de producenten van 'Wolverine'. Ook Hugh Jackman, die net als Gibson uit Australië komt, had hem gevraagd aanwezig te zijn. Jackman vertelde het publiek dat hij inspiratie voor zijn hoofdrol in de film had gehaald uit het personage van Gibson in de film 'Mad Max'.

29-04-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert de Niro is recordhouder doodgaan

Robert de Niro is recordhouder doodgaan

http://img2.imageshack.us/img2/1062/robertdeniro.jpg
Robert de Niro is de nog levende acteur die het meest sterft in films. Dat is de conclusie die het Amerikaanse filmblad Empire trekt in zijn nieuwste editie. Een redacteur heeft onderzoek verricht naar het aantal sterfscènes dat beroemde Hollywoodacteurs op hun naam hebben staan.

De 65-jarige De Niro stierf in veertien van zijn bijna tachtig filmrollen. Onder anderen in de films Mean Streets, Brazil, Cape Fear, Heat, Jackie Brown en Frankenstein legt zijn personage het loodje.

Bruce Willis
Op de tweede plaats staat Bruce Willis, die elf sterfscènes op zijn naam heeft staan. De 54-jarige held uit de Die Hardreeks blies zijn laatste adem uit in onder andere Death Becomes Her, Twelve Monkeys, Armageddon, The Sixth Sense en Sin City.

Johnny Depp
De derde plaats is voor Johnny Depp (45), die onder anderen het tijdelijke voor het eeuwige verruilde in A Nightmare on Elm Street, Platoon, Ed Wood, Sweeney Todd en Pirates of the Caribbean 2. Zijn teller staat momenteel op 9,5 keer, omdat Jack Sparrow, zijn personage in de drie Pirates-films, in het laatste deel weer tot leven kwam.

29-04-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie jaar contactverbod voor ex-manager Britney

Drie jaar contactverbod voor ex-manager Britney

Om Do Something te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Britney Spears zal de komende jaren niet meer worden lastig gevallen door haar voormalige manager Sam Lutfi. Een rechter in Los Angeles legde hem gisteren een langdurig contactverbod op. Lutfi moet drie jaar lang uit de buurt van de zangeres blijven en mag geen contact met haar opnemen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Ook advocaat en ex-lief
Ook Jon Eardley, een voormalige advocaat van Spears, heeft een contactverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Vorige maand werd het Britneys ex-vriend Adnan Ghalib al verboden om de komende drie jaar contact met de zangeres op te nemen.

Curatele van papa verstoord
De verboden waren aangevraagd door de vader van Spears, die sinds vorig jaar is aangesteld als haar bewindvoerder. Volgens Jamie Spears hebben de mannen geprobeerd de curatele te verstoren waaronder zijn dochter was geplaatst. Ze zouden een slechte invloed op de zangeres hebben. In de tijd dat het slecht ging met de inmiddels weer opgekrabbelde popprinses, speelden de drie belangrijke rollen in haar leven.

29-04-2009 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen van Marianne 'De Mol' niet langer haar kinderen

Kinderen van Marianne 'De Mol' niet langer haar kinderen

http://img521.imageshack.us/img521/3571/mariannedupon.jpg
Gisteren, bij het nieuws over de scheiding van zangeres en tv-figuur Yasmine en 'De Mol'-winnares Marianne Dupon, meldden we dat Marianne toen ze met Yasmine trouwde al een tweeling had, Felix en Max, inmiddels negen.

De vriendin met wie Marianne die kinderen kreeg, vraagt nu dit recht te zetten. Marion Oprel: "Het klopt dat ik in 2000 bevallen ben van Felix en Max, in de tijd dat Marianne en ik samen waren. Inmiddels heeft mijn vrouw Pien Savonije de jongens geadopteerd. Wij zijn hun moeders, en niemand anders. Voor de jongens is helderheid hierover van belang". Bij deze.

29-04-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker (44) verwacht tweeling via draagmoeder

Sarah Jessica Parker (44) verwacht tweeling via draagmoeder

http://img152.imageshack.us/img152/3199/sarahjessicaparker.jpg
'Sex and the City'-ster Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot, acteur Matthew Broderick, verwachten eind deze zomer een tweeling. Een draagmoeder zal de kindjes op de wereld zetten, hebben de woordvoerders van het showbizzkoppel bekendgemaakt.

Twee meisjes
Volgens de Amerikaanse showbizzsite People kijken Parker en Broderick "met veel blijdschap uit naar de komst van de twee meisjes. De hele familie is erg gelukkig".

Zoon van zes
De 44-jarige Sarah Jessica Parker, wier naam onlosmakelijk is verbonden met het 'Sex and the City'-personage Carrie Bradshaw, is in 1997 in het huwelijksbootje gestapt met Matthew Broderick (47). Het stel heeft al een zoon samen, de 6-jarige James Wilke. Hij is op natuurlijke wijze verwekt. De voorbije jaren gonsde het van de geruchten als zou het huwelijk tussen Parker en Broderick feitelijk voorbije zijn, maar deze evolutie lijkt dan toch het tegendeel te bewijzen.

29-04-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh: "David verwaarloost ons gezin"

Posh: "David verwaarloost ons gezin"

http://img410.imageshack.us/img410/7303/victoriabeckhamb.jpg
Het rommelt in het huishouden van de Beckhams. Sinds hij in Milaan speelt en Victoria met hun drie zonen in Los Angeles achterbleef, beschuldigt ze hem ervan zijn gezin te verwaarlozen. Omdat het haar allemaal hoog zit, heeft Posh naar verluidt de viering van hun tiende huwelijksverjaardag afgelast. Wat een groots Hollywoodfeest in juli moest worden, valt nu in het water.

Wederzijdse irritaties
"Het apart leven doet het koppel geen goed. Het is de eerste keer sinds ze getrouwd zijn dat Victoria boos is op David. David mist zijn drie zonen en snapt maar niet waarom Victoria weigert in Milaan te komen wonen om het gezin samen te houden. Ze doen allebei hun best om hun huwelijk op de rails te houden, maar de wederzijdse irritaties beginnen hun tol te eisen".

Het feest voor hun tiende huwelijksverjaardag was Posh al beginnen voorbereiden met de hulp van haar vriendinnen Jennifer Lopez, Eva Longoria, Katie Holmes en Heidi Klum.

'Intieme viering'
Volgens een woordvoerder van het koppel willen de twee het nu op een intieme viering houden. Nog vorige maand werd bericht dat het koppel hun huwelijksgeloften zouden hernieuwen bij hun tiende trouwverjaardag.

29-04-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden intieme foto's Carla Bruni gestolen

Honderden intieme foto's Carla Bruni gestolen

Om L'amoureuse te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Honderden intieme foto's en video's van de huidige Franse presidentsvrouw Carla Bruni en een voormalige partner zijn gestolen bij een diefstal in Parijs. De foto's werden gemaakt tijdens de affaire van de 41-jarige Bruni met filosoof Raphael Enthoven in de jaren '90. Die zou de foto's aan zijn jongere broer Julien hebben gegeven om ze veilig te bewaren.

Verdacht
Volgens een bron van de Daily Mail leken de dieven zondagnacht exact te weten waar ze moesten zoeken. Bovendien werd niks anders gestolen uit de woning. De buren vinden de diefstal alleszins verdacht. "Het is bijna onmogelijk om hier in een appartement binnen te breken, en diefstallen komen hier zo goed als niet voor," zegt Jean-Frederic Avel.

Echtbreekster
In de jaren '90 had Bruni eerst een affaire met de vader van de Enthovens, de filosoof Jean-Paul. Zij verliet hem voor zijn getrouwde zoon Raphael, de vader van haar achtjarige zoon Aurélien.

Andere naaktfoto's
Het is niet de eerste keer dat naaktfoto's van het voormalige model opduiken. Vorig jaar veilde Christie's er nog vlak voor een staatsbezoek van Bruni en haar man aan Engeland. Sindsdien probeert Bruni zich een iets braver imago aan te meten...

29-04-2009 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dromen die ik droom
De dromen die ik droom


http://img410.imageshack.us/img410/4739/catherinebell21024.jpgAls ik droom
dan droom ik
van hele mooie vlinders,
in een paars gekleurde lucht,
ik vlieg dan in een luchtballon
en zie vogels in hun vlucht.
Ik zwem,
in een zee van zilver met
golven van goud,
ik voel je armen om me heen
en je zegt dat je van me houdt.
En wanneer ik weer wakker word
weet ik het zeker,...
De dromen die ik droom
zijn veel te kort!

29-04-2009 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
28-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears op 9 juli in Sportpaleis

Britney Spears op 9 juli in Sportpaleis

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Britney Spears houdt op 9 juli met haar 'Circus'-tournee halt in het Antwerpse Sportpaleis. Dat wordt het enige concert van Britney voor de Benelux. Dat heeft concertpromotor Greenhouse Talent pas bekendgemaakt.

Woelige periode
Begin maart trapte het popidool 'The Circus Tour' af in New Orleans en bewees meteen dat ze er, vijf jaar na haar laatste tournee en na een woelige periode in haar privéleven, helemaal terug staat.

Spektakel
'The Circus starring Britney Spears', zoals de tournee officieel heet, is een dans- en lichtspektakel met een podium pal in het midden van de zaal, zoals in een echt circus! Britney, opnieuw blakend van zelfvertrouwen, zingt, danst en jongleert, omringd door een strak geregisseerd 'circus' van clowns en acrobaten.

Oude en nieuwere hits worden naadloos aan elkaar geregen: van 'Sometimes', 'You Drive Me Crazy', 'Oops!... I Did It Again', 'Lucky', 'Stronger' uit haar beginjaren tot het meer recente, Grammy Award-winnende 'Toxic', het nieuwe, nog steeds hoog genoteerde 'Womanizer' of 'Piece of Me', waarvoor ze recent haar allereerste MTV VNA Awards in de wacht sleepte.

'Circus' wordt wellicht één van de grootste producties die ooit in het Antwerpse Sportpaleis te zien waren.

Tickets
De verkoop van 'gewone' tickets (aan 89, 72 of 62 euro) start op donderdag 30 april. Je kan telefonisch reserveren op 070... of hier.

Woensdag 29 april kan je vanaf acht uur 's ochtends 'privileged' tickets reserveren. Dat zijn de duizend zitjes dichtst bij het podium en daarvoor moet je wat dieper in de beugel tasten.

'Central Diamond Seats' kosten 370 euro per paar, 'Diamond Seats' maken je 320 euro per koppel lichter, 'Platinum Seats' kosten 135 euro per stuk, 'Golden Circle' staanplaatsen kosten 120 euro per stuk. De 'privileged' tickets kan je enkel via internet reserveren. Hou je kredietkaart in de aanslag!

28-04-2009 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam trapt Europese tournee af in Ahoy

Pearl Jam trapt Europese tournee af in Ahoy

Om Black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Pearl Jam komt in augustus naar Europa voor een korte tournee. Dat is vandaag bekendgemaakt op de website van de band uit Seattle. De concertreeks wordt op 13 augustus afgetrapt in de Rotterdamse Ahoy. Daarnaast doet de band van voorman Eddie Vedder nog Berlijn, Manchester en Londen aan.

De band, bekend van nummers als 'Alive', 'Jeremy' en 'Daughter', gaf twee jaar geleden voor het laatst een optreden in Nederland, in het Goffertpark in Nijmegen. Komend najaar wordt het negende studioalbum van de in 1990 opgerichte band verwacht.

28-04-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meest sexy vrouw Cheryl Cole vindt haar benen niet zo mooi

Meest sexy vrouw Cheryl Cole vindt haar benen niet zo mooi

http://img527.imageshack.us/img527/9263/cherylcole.jpg
Wie een imperfectie vindt bij deze benen mag het ons altijd laten weten.

Cheryl Cole, onlangs verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld, is niet helemaal tevreden met haar looks. "Ik hou niet van mijn benen", bekent de Girls Aloud-zangeres. "Om te beginnen, zijn ze niet lang genoeg en dan is er nog de cellulitis. Op foto's in tijdschriften zie je dat soms heel goed. Niet fijn voor mij, maar ik hoop dat de lezers er wél een goed gevoel aan overhouden. Ik ben net zo: als ik door een magazine blader en cellulitis zie bij Kate Moss voel ik mezelf ook beter."

Plastische chirurgie is aan de 25-jarige schone echter niet besteed. "We zijn allemaal uniek en het zijn net de afwijkende dingen die ons karakter bepalen. Ik weet wel dat sommige mensen commentaar hebben op die knobbel in mijn neus, maar daar trek ik me niets van aan. Als zo'n chirurg je gezicht naar de knoppen helpt, dan heb je pas reden tot klagen."

28-04-2009 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan gewond tijdens Londense marathon

Jordan gewond tijdens Londense marathon

http://img151.imageshack.us/img151/4361/katieprice.jpg
Jordan aka Katie Price raakte gewond tijdens de marathon van Londen. Het model verdraaide haar knie, waardoor het ernaar uitzag dat ze niet verder kon.

Voor Jordan was dat echter geen optie, omdat ze al maanden, samen met haar echtgenoot Peter Andre, aan het trainen was om geld in te zamelen voor een goed doel, weet De Telegraaf. Met een foto van haar zoontje op haar t-shirt ging het model dan ook door.

Manlief Peter bleef elke seconde aan haar zijde en zorgde ervoor dat Jordan na ruim zeven uur én met zere knie over de finish kwam.

28-04-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

Farrah Fawcett krijgt bezoek van gedetineerde zoon

http://img245.imageshack.us/img245/2629/farrahfawcett.jpg
Farrah Fawcett in 2006.

Farrah Fawcett heeft zaterdag ziekenbezoek gehad van haar 24-jarige zoon Redmond O'Neal, die in de gevangenis zit op verdenking van drugsbezit. Fawcett lijdt sinds 2006 aan anale kanker en bracht begin deze maand enige tijd in het ziekenhuis door.

Heroïne en metamfetamine
Redmond, zoon van acteur Ryan O'Neal, bekende in juni vorig jaar schuld aan het bezit van heroïne en metamfetamine. Een paar maanden later werd hij samen met zijn vader opgepakt nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Die zaak loopt nog. Op 5 april jongstleden werd Redmond opnieuw gearresteerd. Hij zou geprobeerd hebben heroïne een gevangenis binnen te smokkelen. Deze week moet hij twee keer voor de rechter verschijnen. Mogelijk mag hij terug naar een afkickkliniek.

Geen uitzaaiing naar lever
Farrah Fawcett, die onder meer te zien was in de televisieserie 'Charlie's Angels', vecht sinds 2006 tegen kanker. Begin deze maand lag ze enkele dagen in het ziekenhuis. Berichten dat de kanker was uitgezaaid naar haar lever zijn door de woordvoerder van de actrice ontkend. Redmond zei eerder tegen de rechter dat zijn moeder nog maar veertig kilo weegt. Ook dit is door haar woordvoerder tegengesproken.

28-04-2009 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monty Python Terry Jones (67) wordt weer vader

Monty Python Terry Jones (67) wordt weer vader

http://img518.imageshack.us/img518/9636/terryjones.jpg
Terry Jones, één van de voormalige leden van het Britse komediegezelschap Monty Python, wordt weer vader. De 26-jarige vriendin van de 67-jarige Jones verwacht over zes maanden een baby.

Het is het eerste kind voor Jones en zijn vriendin Anna Soderstrom. Het tweetal ontmoette elkaar zeven jaar geleden tijdens een signeersessie van Jones. Soderstrom was toen 19. De ex-Python vroeg kort daarna een scheiding aan van zijn vrouw, met wie hij sinds 1970 getrouwd was.

Met zijn voormalige echtgenote heeft Jones al twee kinderen die inmiddels de dertig zijn gepasseerd.

28-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna datet Chris Brown lookalike

Rihanna datet Chris Brown lookalike

Om SOS te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Rihanna lijkt haar leven weer helemaal te hebben opgepakt, maar heeft Chris niet helemaal uit haar hoofd gezet. De zangeres datet namelijk een Chris Brown lookalike.

Rihanna was op haar geboorteland Barbados aan het genieten van de zon en de zee bij het exclusieve resort Sandy Lane.
De man die bij haar was is tot nog toe onbekend, maar lijkt verdacht veel op ex Chris, die zijn handen niet thuis kon houden en Rihanna enkele maanden geleden sloeg en probeerde te wurgen.

De zangeres lijkt nu eindelijk te hebben geluisterd naar haar omgeving, die haar nadrukkelijk verzocht afstand te nemen van Chris, meldt Daily Mail. Vriendin Katy Perry was al op bezoek en nu maakt de zangeres plezier met een nieuwe man.

28-04-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dEUS twee dagen op rij afsluiter op Pukkelpop

dEUS twee dagen op rij afsluiter op Pukkelpop

Om dEUS te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Na Faith No More heeft de organisatie van Pukkelpop opnieuw een hoop namen aan de affiche toegevoegd, 64 om precies te zijn. Onder andere dEUS, Snow Patrol, 50 Cent, Cavalera Conspiracy , The Ting Tings en Deftones maken de wei in Kiewit eind augustus onveilig. Opvallend daarbij is dat dEUS niet één, maar twee dagen op Pukkelpop te zien is.

Tom Barman en co sluiten telkens de Marquee af, en hebben de organisatie beloofd om er telkens een unieke show van te maken, met twee verschillende sets. En Tom Barman laat het daar niet bij, want samen met CJ Bolland draait hij ook nog een Magnus-set in de Boiler Room.

Op vrijdag 8 mei om 12.00 uur start de online verkoop van Pukkelpop-tickets. Deze e-festivaltickets zijn te verkrijgen via Proximus Go for Music op www.proximusgoformusic.be. Alle info over het festival en over de ticketverkoop vind je op www.pukkelpop.be. Dagtickets kosten 75 euro. Voor een combi-ticket betaal je 135 euro.
Vanaf vrijdag 29 mei 2009 kan je ook tickets kopen in de gebruikelijke voorverkooppunten. Telefonische reservaties en reservaties via sms zijn niet langer mogelijk. (sps)

De nieuwe namen:
dEUS - 50 Cent - Snow Patrol
Deftones - Cavalera Conspiracy
The Ting Tings- The Black Box Revelation
The Hickey Underworld - Brodinski - Andy C & MC GQ
Ellen Allien - The Bloody Beetroots - Steve Aoki - Busy P
Bring Me The Horizon - Don Rimini - Paul Kalkbrenner (live) Hank III & Assjack - Ed Rush & Optical
Magnetic Man feat Skream and Benga
The Whitest Boy Alive - Mew
Shantel & Bucovina Club Orkestar - The Count & Sinden
Simian Mobile Disco (live) - Florence and The Machine
Enter Shikari - Zero 7 - Grizzly Bear - Moderat - Magnus
Black Lips - Crystal Antlers
The Subs - Aeroplane DJ set - Fennesz - LA Riots - Health - The Soft Pack Deerhunter - Vetiver - Noisia -Dananananaykroyd - Fight Like Apes - James Yuill
The Parlor Mob - Brookes Brothers - Shadow Dancer - Yo Majesty - Howling Bells
Fake Blood - Sub Focus & MC Jakes - Baddies - The Chapman Family
The Ghost of a Thousand - And So I Watch You From Afar - This City
Golden Silvers - Rusko Live - Hudson Mohawke - Congorock vs His Majesty André Rolo Tomassi - The Bug - Partyharders Squad - Ebony Bones!

28-04-2009 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell (38) met pensioen om gezin te stichten

Naomi Campbell (38) met pensioen om gezin te stichten

http://img201.imageshack.us/img201/5786/naomicampbell.jpg
Supermodel en opvliegende tante Naomi Campbell wordt volgende maand 39 en wil met pensioen gaan om moeder te worden. Naomi woont in Moskou met de Russische vastgoedmiljardair Vladislav Doronin en vindt het tijd om een gezin te stichten. Ze zal voortaan enkel nog voor goeddoelacties de catwalk betreden.

Naomi en Vladislav, een getrouwde zakenman bijgenaamd 'de Russische Donald Trump', begonnen vorig jaar in Cannes een relatie. Enkele maanden later kocht hij haar een penthouse van 14 miljoen euro in haar geliefde Brazilië.
Enkele maanden terug roerde de echtgenote van Vladislav zich. Zij oordeelt dat Vladislav in Naomi niets meer ziet dan een trofee die goed is voor zijn zaken.

28-04-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets

Véronique De Kock heeft nog relatie met Frank Slaets

http://img528.imageshack.us/img528/4425/verniquedekock.jpg
Véronique De Kock en Frank Slaets in 2006.

Volgens het weekblad Story heeft de voormalige Miss België Véronique De Kock nog altijd een relatie met zakenman Frank Slaets. Die werd vorige week tot een jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een vechtpartij in Deurne waarbij ook een schot werd gelost. VT4-gezicht De Kock ontkent dat ze nog een liefdesrelatie heeft met Slaets.

Volgens Story zou de breuk tussen Slaets en De Kock evenwel opgezet zijn om te verhinderen dat De Kock mee opdraait voor de financiële gevolgen van de strapatsen van Slaets.

De Kock reageert gelaten op de aantijgingen, die ze "een heksenjacht" noemt. Thomas Siffer, hoofdredacteur van Story, stelt over harde bewijzen te beschikken.

28-04-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen zijn bedrog
Dromen zijn bedrog.

http://img7.imageshack.us/img7/2756/tyrabanksq.jpg

"De meeste dromen zijn bedrog"
zingt Marco Borsato

Hij heeft gelijk!
Dromen zijn bedrog!

Geen enkele droom komt uit
Hoe hard je ook probeert

En dan zeggen de mensen alsmaar:
'je moet in je dromen geloven'

Maar hoe kan je in dromen geloven
Als dromen bedrog zijn?

Waarom er op hopen?
Het is hopeloos!

DROMEN ZIJN BEDROG! ! !

28-04-2009 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienjarige legt Susan Boyle vuur aan de schenen

Tienjarige legt Susan Boyle vuur aan de schenen

Om Hollie Steel te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Susan Boyle heeft er een nieuwe concurrent bij in de talentenjacht 'Britain's Got Talent'. De 10-jarige Hollie Steel maakte een verpletterende indruk op de jury en het publiek.

Het meisje komt op als ballerina en lijkt in eerste instantie weinig indruk te maken op de jury. Totdat ze haar mond opentrekt. Ze laat de jury én het publiek versteld staan met haar zangtalent.

Hollie zou in eerste instantie helemaal geen auditie doen, maar omdat haar oudere broer (15) ging, mocht Hollie ook van haar ouders. En dat bleek een daverend succes. De grote droom van het meisje is om ooit eens voor de koningin op te treden.

27-04-2009 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw heeft plannen voor homotalkshow

Paul de Leeuw heeft plannen voor homotalkshow

http://img10.imageshack.us/img10/8444/pauldeleeuw.jpg
Paul de Leeuw heeft plannen voor een homotalkshow. Dat heeft hij volgens RTL Boulevard tegen zijn Hyves-vrienden gezegd. De Leeuw zou steeds weer denken aan een show op televisie met "gewoon een aantal homoseksuele mannen die praten over de dingen die spelen".

De talkshow moet niet alleen vermaak bieden. Volgens hem wordt homoseksualiteit steeds moeilijker geaccepteerd door "nieuwe culturen en ook door de jongeren die toch iets conservatiever worden".

Namenlijst
De Leeuw, die nu met zijn gezin op vakantie is in Marbella, heeft al een namenlijst voor een praatpanel opgesteld. Volgens RTL Boulevard denkt hij aan Erwin Olaf, Hans Kesting, Frits Huffnagel, Jamai, Jeroen Kijk in de Vegte, Peter van der Vorst, Hans van Maanen, Ric van de Westelaken en Cornald Maas.

27-04-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SM-rechter bereikt kaap van 100.000 bezoekers

SM-rechter bereikt kaap van 100.000 bezoekers

http://img17.imageshack.us/img17/4369/veerledobbelaere.jpg
Veerle Dobbelaere in de film 'SM-rechter'.

De Vlaamse film 'SM-rechter' heeft de kaap van de 100.000 bezoekers bereikt. Dat meldt distributeur Kinepolis Film Distribution. De symbolisch 100.000ste bezoeker, Luc Doms uit Brasschaat, werd in Metropolis Antwerpen op champagne en bioscooptickets getrakteerd.

'SM-rechter' van Erik Lamens is de eerste Vlaamse film die dit jaar de kaap van 100.000 bezoekers haalt. De film draait sinds 11 maart op 19 kopijen in heel Vlaanderen en Brussel. Op 4 juni gaat de film in Nederland in première.

Ophefmakende strafzaak
'SM-Rechter' is de eerste langspeelfilm van regisseur Erik Lamens met Gene Bervoets en Veerle Dobbelaere in de hoofdrollen. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Mechelse rechter Koen A. die veroordeeld werd voor slagen en verwondingen en aanzet tot prostitutie van zijn vrouw Magda. Het was in 1997 één van de meest ophefmakende en omstreden strafzaken in België.

27-04-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tyra Banks getuigt tegen haar stalker

Tyra Banks getuigt tegen haar stalker

http://img27.imageshack.us/img27/5731/tyrabanksb.jpg
Tyra Banks gaat getuigen tegen de 38-jarige Brady Green, de man die ervan verdacht wordt haar te hebben gestalkt. Verwacht wordt dat de presentatrice van 'America's Next Top Model' in de rechtszaal zal zeggen dat Green's pogingen om in haar buurt te komen haar angst hebben aangejaagd.

Fan
De advocaat van Green zegt dat zijn cliënt slechts een overgepassioneerde fan is. Green zou wat te enthousiast invulling hebben gegeven aan de oproep die Banks deed aan fans om zich voor haar open te stellen. Green gaf bij aanvang van de rechtszaak al aan dat hij zich van geen kwaad bewust is.

Vonnis
Straks volgt een uitspraak in de zaak. Als Green schuldig wordt bevonden, zou hij negentig dagen achter de tralies kunnen belanden.

27-04-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spellings man scheert haar liefdesgrot

Tori Spellings man scheert haar liefdesgrot

http://img8.imageshack.us/img8/3676/torispellings.jpg
Toen Tori Spelling zwanger was, kreeg haar echtgenoot Dean McDermott de taak haar schaamhaar te scheren. Door haar dikke buik kon vrouwlief dat immers niet meer zelf doen.

"Ik was er niet op voorbereid dat ik het uitzicht op mijn lagere regionen zou verliezen. Toen zei ik: 'Dean, hoe ziet het er daar beneden uit? Moet ik me scheren?' Dat kon ik niet zelf meer doen, dus gaf ik hem de opdracht me 'down under' te scheren".

Spelling in haar boek 'Mommywood': "Hij hield me een spiegel voor en vroeg me of het goed gedaan was. Of hij nam een foto met zijn Blackberry om me het resultaat te tonen".

Spelling heeft twee kinderen met McDermott, Liam (2) en Stella (10 maanden) gaf recent toe dat ze een trucje gebruikt om de zwangerschapskilootjes te verbergen. "Ik draag Spanx ondergoed. Ik ben pas gestopt met borstvoeding, dus nu kan ik beginnen diëten. Terug naar de gym trekken, valt me wat moeilijk, maar ik heb een actieve levensstijl en dat helpt enorm".

27-04-2009 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mishandelde fan eist miljoenen van Snoop Dogg

Mishandelde fan eist miljoenen van Snoop Dogg

Om Gin & Juice te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
De Amerikaanse rapper Snoop Dogg heeft een miljoenenclaim aan zijn broek van een fan die beweert tijdens een concert te zijn mishandeld door de artiest en zijn lijfwachten. De man eist in een civiele zaak voor een Amerikaanse rechtbank een bedrag van 22 miljoen dollar, meldt de BBC.

De man, Richard Monroe Jr., beweert dat Snoop Dogg hem met een microfoon sloeg toen hij in zijn enthousiasme in 2005 in Seattle het podium wilde beklimmen. Daarna zouden beveiligers van de rapper het slachtoffer hebben geschopt en geslagen. "Het was bruut. Ik was geschokt", aldus de man. Na de mishandeling zou het slachtoffer voor dood zijn achtergelaten.

De advocaat van Snoop Dogg noemde de aantijgingen overdreven. Hij dacht dat de fan hem wilde aanvallen en stelt dat zijn bodyguards daarom ingrepen. Bovendien zou de man zijn versie van het verhaal meerdere malen hebben aangepast.

27-04-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Jamie Lynn Spears gewond na auto-ongeluk

Vriend Jamie Lynn Spears gewond na auto-ongeluk

http://img15.imageshack.us/img15/6466/caseyaldridge.jpg
Casey Aldridge, de vader van Jamie Lynn Spears' baby, is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt na een auto-ongeluk. Dat meldt de politie in de Amerikaanse staat Louisiana.

Roekeloos rijgedrag
Volgens een woordvoerder is Aldridge, die buiten levensgevaar verkeert, naar een ziekenhuis overgebracht. Ook liet de zegsman weten dat hij wordt aangeklaagd wegens roekeloos rijgedrag. Onduidelijk is nog of er andere personen in de auto zaten.

Spears is bekend van de televisieserie 'Zoey 101'. Ze is het jongere zusjes van Britney Spears. Vorig jaar beviel de blondine op 17-jarige leeftijd van dochtertje Maddie Brainn. Met Aldridge heeft ze al sinds haar middelbareschooltijd een relatie.

27-04-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood (61) wil trouwen met 20-jarige minnares

Ron Wood (61) wil trouwen met 20-jarige minnares

Om Oh La La te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Rolling Stone Ronnie Wood wil zo gauw mogelijk scheiden van zijn vrouw Jo, met wie hij 23 jaar getrouwd was, zodat hij in het huwelijk kan treden met de 20-jarige Russische dienster Ekaterina Ivanova.

Ronnie zal er ook alles voor doen om zijn fortuin, dat op ruim 65 miljoen euro wordt geschat, veilig te stellen. Een vriendin van Jo: "Ze zit in zak en as. Ze heeft altijd gedacht dat dit een bevlieging was die snel over zou waaien. Ze heeft er echt alles aan gedaan om op goede voet te blijven staan met Ronnie. Maar hij is vastberaden om de zaak voor de rechter uit te vechten".

Ekaterina benadrukte onlangs nog dat ze wel echt van de Stonesgitarist houdt en dat ze niet achter zijn geld aanzit. "Hij maakt me gelukkig, hij is grappig. Als we samen zijn, heerst er een bijzondere warmte. We zijn als Legoblokjes die in elkaar klikken. Het geld kan me gestolen worden. Ik zou al een verdraaid slecht mens moeten zijn om dit allemaal te doorstaan voor het geld. Geld dat ik niet heb, dat is duidelijk. Ik ben niet materialistisch. Eigenlijk vind ik het best oké dat ik geen geld heb".

27-04-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson lijkt weggelopen uit horrorfilm

Michael Jackson lijkt weggelopen uit horrorfilm

Om Thriller te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Michael Jackson joeg de mensen de stuipen op het lijf toen hij ging winkelen in Beverly Hills.

Jackson droeg een blauw mondkapje, een hoed en een zwarte sjaal om zijn hoofd. Met zijn ogen wijdopen bezocht hij verscheidene antiekwinkels. Van Jackson is al langer bekend dat hij aan smetvrees lijdt, maar dit lijkt meer op een preventieve maatregel tegen de varkensgriep.

27-04-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise verbiedt vrouw te roken

Tom Cruise verbiedt vrouw te roken

http://img18.imageshack.us/img18/2479/tomcruisezte.jpg
Tom Cruise schoot naar verluidt in een Spaanse furie toen hij ontdekte dat zijn vrouw Katie Holmes opnieuw was beginnen roken. Tom, die zelf zeer gedisciplineerd leeft, zet zijn vrouw nu onder druk om die "vuile gewoonte" op te geven.

Makeover
Het is niet de eerste keer dat Tom (46) het gedrag van Katie (30) probeert te beïnvloeden. Nadat ze wat onverzorgd werd gefotografeerd, moest ze van manlief een 'Scientology Sparkle' makeover ondergaan.

Zuivering
"Dat was het idee van Tom en Scientology-leider David Miscavige. Katie moest een zuiveringsruitueel ondergaan, een extreem ontgiftingsproces waarbij ze hoge doses vitamines kreeg en vijf uur per dag in de sauna moest doorbrengen. Daarna werden dokters en homeopaten ingeschakeld om haar huid te verzorgen, een proces dat de 'Scientology Sparkle' wordt genoemd", aldus een bron dicht bij het koppel. Zo kreeg ze in het Ritz Carlton hotel in Tokio massages met vulkanische rotsen, een gezichtsbehandeling en manicures en pedicures.

27-04-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd, maar er is pijn
Verliefd, maar er is pijn.


http://img5.imageshack.us/img5/8103/madonnav.jpg


Toen ik voor de eerste keer in je mooie donkere ogen keek,
voelde ik dat ik volledig bezweek.
en dat ik van je ging houden,
ik ging in mijn hart een plaats voor jou behouden.
dat zal ook zo voor altijd zijn,
ook al deed ik je pijn.
diep in jouw hart zoek en hoop ik op vergiffenis,
is dat er niet dan weet ik dat er voor mij geen liefde weggelegd is.
want zonder jou in mijn leven,
is er niemand die ik zoveel liefde kan en wil geven.
eens zal ik er dan niet meer zijn,
in een diepe slaap gestorven door de pijn!!!

27-04-2009 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
26-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna bovenaan lijst hardwerkende moeders

Madonna bovenaan lijst hardwerkende moeders

Om Miles Away te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Madonna was afgelopen jaar de best verdienende moeder onder de sterren. Ze staat boven aan de lijst met hardwerkende moeders die het Amerikaanse zakenblad Forbes uitgaf. De onlangs gescheiden zangeres, die een dochter en twee zoons heeft, verdiende in 2008 ruim 83 miljoen euro.

Reese Whiterspoon
Na Madonna was actrice en moeder van twee kinderen Reese Witherspoon afgelopen jaar de best verdienende, en volgens Forbes daarom hardst werkende, bekende moeder. Ze heeft in 2008 ruim 18 miljoen euro op haar bankrekening kunnen bijschrijven. Op de derde plek eindigde Gwyneth Paltrow, die net als Witherspoon een zoon en een dochter heeft, met een jaarinkomen van ruim 15 miljoen euro.

Julia Roberts
Andere bekende goed verdienende moeders in de top tien zijn onder meer Julia Roberts (drie kinderen), Sarah Jessica Parker (een zoon) en Oscarwinnares Kate Winslet (twee kinderen). Ook actrice Angelina Jolie staat in de lijst, op de zesde plek. Sinds de geboorte van haar tweeling vorig jaar heeft ze nu zes kinderen, maar desondanks wist ze in 2008 toch nog bijna 11 miljoen euro te verdienen.

26-04-2009 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay Leno ontslagen uit ziekenhuis

Jay Leno ontslagen uit ziekenhuis

http://img5.imageshack.us/img5/2633/jayleno3.jpg
Jay Leno is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij een dag eerder was opgenomen. De Amerikaanse talkshowpresentator had zich laten opnemen met niet nader aangeduide ziekteverschijnselen.

"Niets ernstigs"
Volgens zijn woordvoerder bleek na onderzoeken dat de 58-jarige Leno niets ernstigs onder de leden had. Waar de televisiepersoonlijkheid precies last van had, wilde hij niet zeggen. Door de ziekenhuisopname moest Leno donderdag en vrijdag verstek laten gaan bij zijn dagelijkse programma Tonight Show. In plaats van de reguliere uitzendingen werden herhalingen van de show uitgezonden. Naar verwachting gaat de presentator maandag gewoon weer aan het werk.

26-04-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost-acteur aangeklaagd wegens aanranding

Lost-acteur aangeklaagd wegens aanranding

http://img8.imageshack.us/img8/2805/henriiancusick.jpg
Lost-acteur Henry Ian Cusick en zender ABC, die de serie maakt en uitzendt, zijn aangeklaagd door een oud-medewerkster van de show. De vrouw claimt dat ze is aangerand door de acteur, die de rol van Desmond Hume speelt, en dat ze vervolgens werd ontslagen door ABC.

"Aan borsten en billen gezeten"
Volgens de anonieme vrouw, die haar aanklacht vrijdag indiende bij de rechtbank in Los Angeles, zat Cusick in oktober 2007 aan haar billen en borsten en zoende hij haar op haar mond tijdens opnamen van Lost. Ze claimt dat ze zonder opgaaf van reden werd ontslagen, vlak nadat ze het incident meldde aan haar meerdere. De vrouw werkte al ruim tien jaar voor de zender. Over haar functie is niets naar buiten gebracht.

26-04-2009 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil haar juwelen terug van de politie

Rihanna wil haar juwelen terug van de politie

Om Umbrella te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Rihanna wil de sieraden terug die ze droeg op de avond dat ze werd mishandeld door haar vriend Chris Brown. Haar advocaat diende hiertoe een verzoek in bij de politie van Los Angeles. Het zou gaan om een paar oorbellen en drie ringen ter waarde van ruim een miljoen euro.

Mishandeling
De politie nam de sieraden in voor onderzoek nadat de zangeres begin februari aangifte tegen haar vriend deed wegens mishandeling. De 19-jarige Brown wordt ervan verdacht Rihanna tijdens een ruzie onder meer te hebben gebeten, geslagen en met de dood te hebben bedreigd. Ook zou hij haar keel hebben dichtgeknepen waardoor zij bijna het bewustzijn verloor.

Vriend wordt vervolgd
De 19-jarige zanger gaf zich een dag na het incident zelf aan bij de politie. Hij wordt vervolgd voor bedreiging en mishandeling, maar ontkent schuld. Naar verwachting komt er een schikking in de zaak. Indien dat niet zo is zou Brown maximaal vijf jaar celstraf kunnen krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

26-04-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell waarschuwt Susan Boyle

Simon Cowell waarschuwt Susan Boyle

Om Susan te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Simon Cowell vindt dat Susan Boyle op moet passen om niet naast haar schoenen te gaan lopen. De wereld loopt weg met de 47-jarige oude vrijster uit Schotland sinds haar sterke auditie voor het programma Britain's Got Talent, waar Cowell jurylid is.

"Dat fans haar geweldig vinden, betekent niet automatisch dat ze het programma wint", verklaarde hij vrijdag tegenover persbureau Reuters.

Meer dan vijftig miljoen keer bekeken
De enigszins onverzorgde en onopvallende Boyle verraste twee weken geleden zowel de jury als het publiek van de talentenjacht met haar vertolking van het nummer 'I dreamed a dream'. Filmpjes van het optreden zijn sindsdien meer dan vijftig miljoen keer bekeken op internet en de internationale media lijken niet genoeg van het onverwachte talent te krijgen.

Cowell vertelt moe te worden van alle berichten in de media over de kandidate, die op 23 mei in de halve finale van Britain's Got Talent staat. "Ze heeft vier weken om zich voor te bereiden op de belangrijkste avond van haar leven. Ze moet dan beter zingen dan ze ooit heeft gedaan omdat de verwachtingen nu torenhoog zijn. Het gevaar is nu dat het allemaal verschrikkelijk misgaat omdat ze op dit moment te veel wordt afgeleid van het zingen zelf."

Even uit spotlights
Het jurylid gelooft dat het voor Boyle het beste zou zijn om zich even terug te trekken uit de spotlights. "Pak jezelf bijeen voor het grote moment, lieve schat", sprak hij. "Doe de deur dicht, kies het juiste nummer en kom terug naar de show zoals je bent, niet zoals je zou willen zijn."

26-04-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Maggie Gyllenhaal gaat trouwen

Actrice Maggie Gyllenhaal gaat trouwen

http://img13.imageshack.us/img13/6038/maggiegyllenhaala.jpg
Het gelukkige stelletje.

Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard gaan eindelijk trouwen, meldt de New York Post. Het acteursstel, dat al drie jaar verloofd is, geeft elkaar het jawoord in Italië in het tweede weekeinde van mei.

Zeven jaar samen
De 31-jarige Gyllenhaal en haar 38-jarige geliefde hebben zeven jaar een relatie. Het stel, dat zich in 2006 verloofde, heeft een dochtertje, Ramona van 2,5. Maggie Gyllenhaal brak in 2002 door met de film 'The secretary'. Ze speelde verder in films als 'Donnie Darko', 'Mona Lisa smile', 'World Trade Center' en 'The Dark Knight'. Peter Sarsgaard is bekend van films als 'Boys don't cry', 'Flightplan' en 'Rendition'.

26-04-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Girl Dorothy (86) overleden

Golden Girl Dorothy (86) overleden

http://img10.imageshack.us/img10/3519/dorothyu.jpg
Golden Girl Beatrice Arthur is zaterdag op 86-jarige leeftijd overleden aan kanker. De actrice met de lage stem speelde de rol van Dortohy in de befaamde televisieserie The Golden Girls uit de jaren tachtig.

Arthur stierf in haar woning in Los Angeles omgeven door familie, meldt woordvoerder van de familie Dan Watt, die tevens zes jaar lang de persoonlijk assistent van Arthur was. "Ze was een briljante en humoristische vrouw. Bea zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben."

All in the Family
De actrice verscheen voor het eerst op televisie in de comedyserie All in the Family als Maude Finley. In 2008 stelde Arthur, die ook een Tony-award heeft gewonnen voor haar rol in de musical Mame, nog dat ze geluk had gehad dat ze was ontdekt door de televisie na een lange carrière bij het toneel. "Ik was al 50 jaar oud", vertelde ze.

De rol van Maude Finley leidde tot haar eigen baanbrekende serie
Maude. In deze serie onderging Arthur's karakter onder meer een abortus, wat leidde tot een storm van kritiek van kijkers. De serie was vanaf het debuut ervan in september 1972 een succes en in 1977 won Arthur er een Emmy Award mee. In 1978 maakte de actrice bekend te stoppen met de show, nadat Maude aan populariteit verloor en er ingrijpende veranderingen op komst waren.

Dorothy Zbornak
Ook The Golden Girls, dat van 1985 tot en met 1992 door NBC werd uitgezonden, was een baanbrekende serie in een markt die steeds meer werd toegespitst op een jonger publiek. De serie draaide om drie gepensioneerde vrouwen, Arthur, Betty White en Rue McClanahan, en de moeder van het karakter van Arthur Estelle Getty, die woonden in hun appartement in Miami.

Arthur speelde de dominante Dorothy Zbornak, een rol die erg leek op haar rol als Maude. Arthur maakte zich daar echter geen zorgen om. "Kijk, ik ben 1.75 meter lang, heb een diepe stem en heb een eigen manier om om te gaan met een tekstregel. Wat kan ik eraan doen? Ik kan niet thuis blijven wachten op iets anders. Ik denk dat het een totale verspilling van energie is om me zorgen te maken over de types die worden gecast."

De show sleepte tien Emmy's binnen, inclusief twee voor beste comedyserie en individuele awards voor alle sterren van de show. Arthur kondigde in 1992 aan dat ze de show ging verlaten. De andere drie sterren keerden terug in The Golden Palace, dat slechts één seizoen heeft gedraaid.

26-04-2009 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander opnieuw beste illusionist ter wereld

Nederlander opnieuw beste illusionist ter wereld

http://img9.imageshack.us/img9/3229/farlavanuitpubliek.jpg
De Nederlandse illusionist Christian Farla wordt vandaag voor de tweede keer gehuldigd als beste illusionist ter wereld. De 38-jarige goochelaar krijgt de Merlin Award voor de tweede achtereenvolgende keer uitgereikt. Voorzitter Tony Hassini van de International Magicians Society prees de Rotterdamse Farla eerder als "de nieuwe David Copperfield".

De prijs wordt sinds 1968 elke drie jaar uitgereikt aan de beste illusionist ter wereld. Eerder ging de onderscheiding naar beroemdheden als Copperfield en Siegfried & Roy.

26-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer de engeltjes huilen
Wanneer de engeltjes huilen.


http://img8.imageshack.us/img8/2609/brookeburns131024.jpg


Wanneer de engeltjes huilen.
Komen grote tranen ter aarde.
Donkere wolken drijven,
tot de zon weer zal opklaren.
Wanneer engeltjes huilen.
Is iedereen in een droevige bui.
Norse gezichten,
tijd voor een dikke trui.
Wanneer de engeltjes huilen.
Regent het pijpenstelen.
En zit ik zoals bijna altijd..
me hier achter de PC te vervelen.

26-04-2009 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
25-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: Free Souffriau met 5 nummers in Vlaamse Ultratop 10

Record: Free Souffriau met 5 nummers in Vlaamse Ultratop 10

Om Dag Vreemde Man te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Zangeres en actrice Free Souffriau staat momenteel met vijf nummers in de Vlaamse Ultratop 10. Het is voor het eerst dat een artiest met vijf singles in die Vlaamse top staat, zegt Andries Provoost van Ultratop.
Free Souffriau, die onder meer bekend is van haar rol in de kinderreeks Mega Mindy, staat in de Vlaams ultratop met de nummers Dag vreemde man (nummer 2), Ik leef voor jou (nummer 3), De roos (nummer 8), Zoals een mooi verhaal (nummer 9) en Ik mis hem zo (nummer 10). De nummers staan op haar cd Een beetje aNders, een hommage aan Ann Christy.

Typisch download-fenomeen
Vijf singles voor één artiest in de Vlaamse top 10 is een record. Drie tegelijk is al vaak voorgekomen, maar meer dan dat nog nooit, sinds Ultratop de Vlaamse top 10 samenstelt (1995). In de tijd daarvoor wellicht ook niet, aangezien dit een typisch download-fenomeen is, zegt Provoost.

Vijf singles uit éénzelfde album kwam wel al in de ultratop voor. De jongste Junior Eurosong-cd leverde in oktober 2008 zes gelijktijdige top 10-hits op, maar deze waren allemaal van verschillende artiesten: Oliver, Didier & Charlotte, Chloé, Juniors 2008, Guust en Mathilde. De Vlaamse Ultratop wordt elke zaterdag uitgezonden op radio 2.

25-04-2009 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els de Schepper neemt wel doventolk mee op podium

Els de Schepper neemt wel doventolk mee op podium

http://img4.imageshack.us/img4/2450/elsdeschepper.jpg
Els de Schepper doet wat Geert Hoste weigert: een doventolk mee op het podium nemen. Meer nog: 'mensen met een auditief probleem' kunnen voor optimaal genot ook rekenen op trilstoelen en een ringleiding.

De Schepper doet daarvoor beroep op Intro, een organisatie die ijvert voor een betere toegankelijkheid voor andersvaliden in theaters, op festivals en evenementen.

Tijdens de "Supervrouw!" tournee vorig jaar bracht de Schepper in Beringen voor het eerst een voorstelling die aangepast was voor doven en slechthorenden. Voor haar volgende tournee 'Els de Schepper Roddelt' zullen bij vijf voorstellingen deze extra voorzieningen krijgen.

In 'Els de Schepper Roddelt' draait alles immers om de vraag 'hoe communiceren we vandaag met elkaar en hoe ging dat vroeger ook alweer?'. Met gebarentaal, tiens. Meer info vind je hier.

25-04-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novastar beste alternatieve artiest in Nederland

Novastar beste alternatieve artiest in Nederland

Om Mars Needs Woman te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Novastar heeft in Nederland de prijs voor de beste alternatieve artiest van het Nederlandse radiostation 3FM gewonnen. Dat maakte platenmaatschappij EMI bekend. De prijs werd in Amsterdam aan singer-songwriter Joost Zweegers uitgereikt.

Publieksprijzen
De jaarlijkse 3FM Awards zijn de publieksprijzen voor Nederlandse popmuziek. De beste Nederlandse popacts en -artiesten worden door de luisteraars van 3FM gekozen, die op een website konden stemmen voor beste band, beste zanger, beste zangeres, beste artiest pop, beste artiest rock, beste alternatieve artiest, beste single, beste album, beste live act en beste nieuwkomer.

Eigen tulp en Pinkpop
Volgens EMI beleeft Novastar "een absoluut topjaar in Nederland". De single 'Because', uit het album 'Almost Bangor', scheerde er hoge toppen in de hitparade, een Nederlandse tulpenkweker noemde een tulp naar de band, de groep speelt op Pinkpop (1 juni) en andere festivals in Nederland en treedt op 29 oktober in de Heineken Music Hall in Amsterdam op.

25-04-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese showt nieuwe ontwerpen Wonderbra

Dita Von Teese showt nieuwe ontwerpen Wonderbra

http://img7.imageshack.us/img7/5598/ditavonteesee.jpg
Dita Von Teese heeft haar nieuwste lingerielijn voor Wonderbra klaar. Deze koningin van het burleske showt natuurlijk zelf haar sexy ontwerpen met retrolook.

Retrostoffen
De laatste nieuwe collectie van Dita Von Teese voor Wonderbra bestaat uit stoffen uit de jaren '40 en '50 en doet qua ontwerp erg denken aan haar vorige lingerielijn voor het merk. In het nieuwste gamma zitten jarretelles, slips en beha's.

Vrouwelijkheid omarmen
Dita draagt haar eigen ontwerpen vaak en zegt dat ze ontzettend makkelijk zitten. Haar werk voor Wonderbra is een droom die werkelijkheid werd: "Ik wilde altijd al lang iets met lingerie doen. Ik vind het belangrijk dat ik dingen maak die ik zelf zou willen dragen. Mijn doel is om in elke vrouw haar seksuele kracht naar boven te brengen. Ik vind het helemaal niet seksistisch wat ik doe. Met mijn ontwerpen moet je geen mannen verleiden, maar je eigen vrouwelijkheid omarmen."

25-04-2009 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Bernard Madoff in de maak

Film over Bernard Madoff in de maak

http://img11.imageshack.us/img11/5971/bernardmadoff.jpg
Binnen enkele weken starten de opnames van een film over Bernard Madoff, de Amerikaanse bankier die bekend heeft klanten voor miljarden te hebben opgelicht met een piramidespel dat moest doorgaan voor een beleggingsplan. Dat heeft de producent van de film bekendgemaakt. Madoff zit in voorarrest in New York en kan 150 jaar celstraf krijgen. Op 16 juni start zijn proces.

In een interview legt scenarist en producent Edmund Druilhet uit dat het scenario af is en dat de opnames binnen drie weken kunnen starten. Hij voegde er aan toe dat Dustin Hoffman ideaal zou zijn voor de rol van Madoff. Een titel is er al: 'Madoff: made off with America'.

25-04-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anorexia-miss "eet 8 keer per dag"

Anorexia-miss "eet 8 keer per dag"

http://img22.imageshack.us/img22/7456/stephanienaumoska.jpg
Stephanie Naumoska werd afgewezen als Miss Universe Australië wegens te mager. Bij het zien van haar foto's schreeuwde de hele wereld ook 'anorexia', maar dat ontkent de 19-jarige brunette met klem. "Ik eet wel 6 of 8 keer per dag! Het is echt oneerlijk dat ze me te dun vinden. Ik heb nog nooit anorexia of boulimie gehad, want ik ben heel tevreden met mijn lichaam."

"Wij zijn gewoon zo"
De tiener wil graag opkomen voor de dunne medemens, laat ze weten. Naumoska is model sinds haar dertiende jaar en zegt veel vriendinnen te hebben die ook lang en dun zijn. "Zo zijn onze lichamen nu eenmaal gebouwd." Winnares Rachael Finch (21) gelooft Naumoska en zegt haar te steunen.

Ondergewicht
Naumoska is 1.75 meter lang en weegt nog geen 48 kilogram. Een BMI van 15,6 of een geval van 'ondergewicht', zo niet ondervoeding. Het grens-BMI om 'magere' modellen te weigeren is 18.

Als ze echt zes tot acht keer per dag een normale maaltijd eet, dan is er wellicht iets grondig mis met haar spijsvertering. Anderzijds, Naumouska heeft nooit gespecificeerd wat ze 'wel 8 keer per dag' eet. Een appel misschien, of een blaadje sla...

25-04-2009 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé streeft naar baby's en Broadway

Beyoncé streeft naar baby's en Broadway

Om Check on it te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Beyoncé heeft al heel wat bereikt: filmrollen, nummer één hits, succesvolle albums, een heerlijke man... en toch wil de zangeres/actrice nog twee dingen: in een productie op Broadway spelen én kinderen krijgen.

De ideale job
"Voor mij is een show op Broadway de ideale job. Ik kan zowel elke dag optreden als mijn kinderen naar school brengen en hen eten maken. Echt perfect."

De plannen lijken nog niet voor onmiddellijk: Beyoncé wil pas kindjes 'als de tijd rijp is' en vooralsnog is er geen sprake van een Broadwayshow.

Filmprojecten
Dat wil niet zeggen dat de actrice stilzit: ze is druk bezig zich het label 'fashionista' aan te meten én ze heeft enkele filmprojecten op stapel staan. In Cadillac Records speelde ze Etta James en binnenkort is ze te bewonderen in Obsessed.

25-04-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan brengt nacht door bij ex-lief

Lindsay Lohan brengt nacht door bij ex-lief

http://img13.imageshack.us/img13/46/lindsaylohanr.jpg
Lindsay Lohan heeft de afgelopen nacht doorgebracht met haar ex-vriendin, dj Samantha Ronson. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite X17online.

Lohan liet gisteren in de talkshow van Ellen DeGeneres al weten weer contact te hebben met Ronson. Daar vertelde ze dat ze de breuk niet zag aankomen. "Ik had totaal geen vermoeden." De 22-jarige actrice zei nog erg veel van Ronson te houden. "We zien wel wat er gebeurt", aldus Lohan.

De twee maakten begin deze maand bekend uit elkaar te zijn. Lohan liet toen nog weten dat het om een pauze ging. Ze wilde meer tijd voor zichzelf.

25-04-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum hoopt op een meisje

Heidi Klum hoopt op een meisje

http://img21.imageshack.us/img21/6977/heidiklumdub.jpg
Klum met haar kinderen in de speeltuin.

Supermodel Heidi Klum hoopt dat ze in verwachting is van een meisje. Dat zegt ze tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "We zijn ook blij met een jongen, maar ik zou liegen als ik zei dat we niet hopen op een meisje." Klum heeft al een dochter, Leni (5), en twee zonenn, Henry (3) en Johan (2).

Goede zus
Volgens het 35-jarige model wil vooral dochter Leni graag een zusje. "Ze zegt: ik hoop dat het een meisje is, want dan kan ze in mijn kamer. Ik ga je helpen, ik ga luiers verschonen en word een hele goede zus!"

De Project Catwalk-presentatrice kreeg twee zonen met zanger Seal. Leni's vader is Formule 1-baas Flavio Briatore. Het meisje is geadopteerd door de 46-jarige Seal.

25-04-2009 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse koningin kondigt maandag aftreden aan

Nederlandse koningin kondigt maandag aftreden aan

http://img13.imageshack.us/img13/1710/beatrixn.jpg
Heeft Beatrix eindelijk beslist wanneer ze stopt?

Maandag zou de Nederlandse koningin Beatrix haar aftreden bekend maken. Hoewel Nederland al jaren speculeert of en wanneer de koningin de troon aan haar zoon Willem-Alexander zou overlaten, lijken de geruchten nu hardnekkiger dan ooit. Dat schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.

Verjaardag en zendtijd
Maandag is een speciale dag voor het Nederlands koningshuis: kroonprins Willem-Alexander is jarig én de Rijksvoorlichtingendienst heeft zendtijd opgekocht bij de Nederlandse zender NOS. Tijdens die zendtijd zou het aftreden van de koningin, luttele dagen voor Koninginnedag, aangekondigd worden. De aankoop wordt bevestigd door hoogleraar Henri Beunders.

Ook zouden er filmpjes van Beatrix gedateerd zijn op 30 april 2009, de verjaardag van koningin, en de dag waarop heel Nederland oranje kleurt om de koningin te vieren op Koninginnedag.

Humo
Zelfs Humo maakte eerder dit jaar al gewag van een aftreden op 27 april. Humo citeerde daarbij "bronnen zeer dicht bij kroonprins Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima". Na het weekend zal duidelijk worden wat waar is van de geruchten.

25-04-2009 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdesleven
Liefdesleven


http://img19.imageshack.us/img19/6854/haydenpanettiere5.jpg


De zon verscheen,
de sterren zwegen.

De warme gloed
kwam uit het noorden
en volgde subtiel
de weg naar mijn huis.

Ik stond even stil
maar een wit
licht
deed me bewegen.

Ik zweeg,
dit was het niet,
het was geen licht.
Het was de stem
uit jouw hart die zei:
Sta niet langer stil, mijn liefste.
Maar volg deze weg naar mijn huis.

De zon verdween
en de sterren ontwaakten
uit hun diepe slaap.

25-04-2009 om 08:54 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
24-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.90 procent jongeren downloadt muziek en films

90 procent jongeren downloadt muziek en films

http://img24.imageshack.us/img24/7643/downloaden.jpg
Uit een studie blijkt dat 90 procent van de Belgische studenten film, games, muziek- en/of software downloadt. Muziek wordt door 77 procent van hen gedownload, gevolgd door software en film met meer dan 30 procent, en tenslotte games met 12 procent.

Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door de Karel de Grote-Hogeschool in opdracht van de Belgian Anti-piracy Federation (BAF), de Business Software Alliance (BSA) en Sabam (de Belgische Vereniging van auteurs, Componisten en Uitgevers).

Filmbestanden, games, muziek, software
De studie toont ook aan dat studenten aangeven 79 procent van de filmbestanden illegaal verkregen te hebben, 64 procent zegt hetzelfde wat betreft muziekbestanden en 62 procent voor games-bestanden. Van de software is 35 procent illegaal gedownload.
Uit het onderzoek blijkt bovendien dat jongeren vaak niet weten wanneer ze illegaal downloaden.

Zes op de tien studenten denkt dat wanneer ze op een bepaalde site moeten betalen om te downloaden, het sowieso wel om een legale website gaat.

24-04-2009 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Hayden Panettiere van juwelen beroofd

Actrice Hayden Panettiere van juwelen beroofd

http://img26.imageshack.us/img26/5192/haydenpanettierepspwall.jpg
Onbekenden zijn er de afgelopen week vandoor gegaan met een groot deel van de sieradencollectie van 'Heroes'-actrice Hayden Panettiere. De gestolen juwelen zijn vijftienduizend dollar waard, meldt TMZ.
Volgens door de Amerikaanse entertainmentwebsite opgevoerde bronnen bij justitie ontdekte Hayden vorige week woensdag dat haar sieraden weg waren toen zij terugkeerde van vakantie. Er zouden geen zichtbare sporen van braak zijn geweest.

De 19-jarige actrice is behalve van de televisieserie 'Heroes' bekend van films als 'Remember the Titans' en 'Fireflies in the Garden'.

24-04-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Rijkaard heeft relatie met voormalig kindermeisje

Frank Rijkaard heeft relatie met voormalig kindermeisje

http://img15.imageshack.us/img15/5536/frankrijkaard.jpg
Frank Rijkaard heeft een relatie met Stefanie Rucker, die jarenlang het kindermeisje van de familie was. Dat meldt de Nederlandse Story, die foto's publiceerde waarop te zien is "dat het verliefde koppel niet van elkaar kan afblijven".

Toen Rijkaard nog trainer van Barcelona was, paste Rucker in Spanje drie jaar lang op zijn zoon Mitchell.

24-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijk tv-show rond auditie actrice Jade Goody-musical

Mogelijk tv-show rond auditie actrice Jade Goody-musical

http://img18.imageshack.us/img18/1899/jadegoody.jpg
De hoofdrolspeelster in de musical over het leven van Jade Goody wordt mogelijk gezocht via een televisieprogramma. Dat heeft de woordvoerder van de overleden realityster bevestigd. "Ik vind het een geweldig idee met enorme potentie."

Het idee voor de musical en eventueel het televisieprogramma komt van Danny Hayward, de voormalige zakenpartner en een goede vriend van Goody. Hij vertelt dat er nog geen contract is geweest met een zender, maar weet zeker dat de zoektocht er komt. Hayward denkt met het programma onbekend talent de kans op beroemdheid te bieden en hoopt op die manier "de geschiedenis te herhalen".

Goody was een onbekend meisje uit een Brits achterstandsmilieu, die door haar deelname aan het realityprogramma Big Brother in 2002 bekend werd. Het afgelopen jaar groeide ze door haar publieke strijd tegen kanker uit tot een geliefd publiek figuur. Goody overleed eind vorige maand op 27-jarige leeftijd.

24-04-2009 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regisseur Jack Cardiff overleden

Britse regisseur Jack Cardiff overleden

http://img23.imageshack.us/img23/246/jackcardiff.jpg
De Britse regisseur en cameraman Jack Cardiff is op 94-jarige leeftijd overleden. Cardiff won in zijn lange filmcarrière -tot drie jaar geleden stond hij nog achter de camera- twee Oscars: in 1947 voor de fotografie van 'Black Narcissus' en in 2001 een Lifetime Achievement Award. Cardiff maakte vooral naam door zijn samenwerking met het beroemde regisseurspaar Michael Powell-Emeric Pressburger.

Cardiff kreeg ook Oscarnominaties voor zijn camerawerk in 'War and Peace' (1956) en 'Fanny' (1961) en voor zijn regie van de DH Lawrence-verfilming 'Sons and Lovers' (1960). Voor zijn fotografie haalde hij de mosterd onder andere bij Oude Meesters als Rembrandt en Vermeer.

De legendarische filmmaker verzorgde ook het camerawerk van John Hustons 'African Queen', waarin Humphrey Bogart en Katherine Hepburn in een gammel bootje de Kongostroom opvaren. Andere films waarvan Cardiff het camerawerk verzorgde, zijn 'The Barefoot Contessa' (eveneens met Bogart) en 'The Prince and the Showgirl'. Marilyn Monroe, die in die film naast "prince" Laurence Olivier acteerde, noemde Cardiff ooit de beste filmmaker in de wereld. Ook Martin Scorsese is een groot fan van de Brit.

24-04-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss barst uit haar jurk

Kate Moss barst uit haar jurk

http://img4.imageshack.us/img4/8518/katemosso.jpg
Kate Moss is letterlijk uit haar jurk gebarsten op een feestje in Londen. Het 35-jarige model droeg tijdens een avondje uit met haar vriend Jamie Hince een ultrastrakke en peperdure creatie die niet had missstaan in de nieuwe 'Star Trek'-film.

Heel stevig was haar spectaculaire outfit echter niet, en fotografen kiekten er dan ook gretig op los terwijl Moss tevergeefs probeerde haar 'wardrobe malfunction' te verbergen.

Het model had tijdens het feestje staan dansen op de bar, meldt de Daily Mail, en was één van de laatste feestbeesten die rond vier uur 's nachts de club verliet.

24-04-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talkshowpresentator Jay Leno in ziekenhuis

Talkshowpresentator Jay Leno in ziekenhuis

http://img18.imageshack.us/img18/6614/jayleno.jpg
Vorige maand ontving Jay Leno (r) de Amerikaanse president Barack Obama (l) in zijn talkshow.

De Amerikaanse talkshowpresentator Jay Leno ligt in een ziekenhuis in Los Angeles, zo hebben Amerikaanse media gemeld. De tv-coryfee voelde zich niet al te best en ging op eigen houtje naar het ziekenhuis. Daar wilde niemand iets zeggen over de gezondheidstoestand van Leno.

Volgens een woordvoerder van de tv-zender NBC stelt Leno het goed en kan hij waarschijnlijk na het weekend al opnieuw aan het werk. NBC heeft de geprogrammeerde uitzendingen van 'The Tonight Show with Jay Leno' van vandaag afgelast. Vorige maand was de Amerikaanse president Barack Obama nog te gast in het praatprogramma van Leno. Het was voor het eerst dat een zittende president van de VS in dergelijk programma zijn opwachting maakte.

24-04-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse zangsensatie Susan Boyle is (bijna) hippe brunette

Britse zangsensatie Susan Boyle is (bijna) hippe brunette

Om Susan te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Boyle na de 'make over' met haar zus.

Susan Boyle heeft Engeland helemaal in haar greep. De zangsensatie uit 'Britain's Got Talent', met haar gouden stem en sjofele uiterlijk, haalt de voorpagina's van alle sensatiepers omdat ze -na eerder haar wenkbrauwen voor vijf pond te laten plukken- gisteren ook haar haardos liet verven. De 48-jarige Boyle bracht anderhalf uur door in een schoonheidssalon in haar buurt.

Brown Eyed Girl
Naast een gezichtsbehandeling liet ze ook haar kapsel wat onder handen nemen. Met als resultaat bruine lokken en een moderner wat golvend kapsel, wat haar nauwelijks 40 pond kostte. 'The Sun' gokt meteen dat 'Brown Eyed Girl', een hit van Van Morrisson uit de jaren '60, haar volgende nummer is dat ze zal brengen. Zelf wou Boyle geen commentaar geven op haar nieuwe look en verstopte ze zich zelfs onder een grote sjaal.

Niet correct
Bij ITV, dat de talentenjacht organiseert, zijn ze niet meteen opgezet met de 'make over' van Boyle. "Het zou niet correct zijn als Susan er plots helemaal anders en hip zou uitzien. Het publiek is voor de echte Susan gevallen en dat willen we niet veranderd zien."

24-04-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Scherzinger stapt uit Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger stapt uit Pussycat Dolls

Om I Hate This Party te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Nicole Scherzinger is naar verluidt uit de Pussycat Dolls gestapt. De 30-jarige zangeres en vriendin van Formule 1-rijder Lewis Hamilton ambieert een solocarrière en zal dat besluit naar verwachting aankondigen na de huidige tournee van de Dolls.

De plannen van Scherzinger werden duidelijk nadat de Dolls-versie van de Indiase hit 'Jai Ho' werd uitgebracht onder de naam 'Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger'. Tijdens het Europese luik van de tournee zingt Nicole in haar eentje de jongste single 'Hush Hush' in haar eentje. Blogger Perez Hilton ziet daarin een verklaring: "De reden hierachter is dat Nicole de Pussycat Dolls verlaten heeft en nog bij hen blijft tot de tournee voorbij is". Het platenlabel van de Dolls weigert te reageren.

Recent nog liet Nicole weten dat ze een album wil opnemen met haar lief, Lewis Hamilton.

24-04-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson vraagt Vaticaan huwelijk te annuleren

Mel Gibson vraagt Vaticaan huwelijk te annuleren

http://img4.imageshack.us/img4/9813/melgibsonp.jpg
Mel Gibson omringd door vrouwelijke fans in Costa Rica, waar hij een ranch heeft.

De ultrakatholieke Mel Gibson wil zijn scheiding zo snel mogelijk achter de rug. Hij heeft zelfs hooggeplaatste kerkelijke functionarissen in het Vaticaan geconsulteerd in een poging zijn huwelijk van 28 jaar te laten annuleren. Dat heeft het Vaticaan naar verluidt geweigerd. Een en ander laat vermoeden dat Gibson opnieuw een kerkelijk huwelijk wil afsluiten, wellicht met zijn Russische vriendin Oksana. Maar om welke Oksana gaat het dan wel?

Drie Oksana's
Wat die Oksana betreft, wordt het wel heel dol. Mel moet een obsessie hebben met die voornaam, want nu lijken er maar liefst drie Oksana's in zijn leven. De eerste is Oksana Pochepa, de Russische popzangeres die enkele weken geleden opbiechtte dat ze een relatie heeft met Gibson, en dat ze hoopt dat die een lang leven beschoren is.

"Zwanger van mijn echtgenoot"
Nummer twee is Oksana Kolesnikova, een klassiek geschoolde pianiste die zich haastte te stellen dat ze weliswaar voor Gibson en een aantal andere gasten een pianorecital ten beste gaf. "Maar meer is er niet gebeurd. Ik ben gelukkig getrouwd en vier maanden zwanger van mijn echtgenoot", voegde Kolesnikova er aan toe. Laat ons toch maar uitkijken of die kleine geen bonkig hoofd en een haardos als een vlasborstel heeft.

Ex van Timothy Dalton
Over naar Oksana nummer drie. Hou je vast: Oksana Grigorieva is de ex-vrouw van James Bond-acteur Timothy Dalton. Russisch, jawel, en ook al muzikante. Zij staat inmiddels op de loonrol van Mels productiebedrijf, maar haar precieze functie is niet echt duidelijk. Voor die Oksana zou Mel zelfs een liefdesnestje hebben gebouwd in het Californische Sherman Oaks.

Russisch complot?
Drie Oksana's, drie wufte edoch fijnbesnaarde Russinnen, dat kan toch geen toeval zijn? Dat ze op dezelfde pagina stonden in de alfabetisch gerangschikte catalogus van huwbare Russische jongedames lijkt ons geen aannemelijke verklaring. Wijt het aan onze perfide geest, maar los van het praktische gemak drie minnaressen te hebben met dezelfde voornaam, vermoeden wij hierin een slinkse operatie van de megalomane Russische maffia om alvast het eerste kopstuk van Hollywood in hun greep te krijgen.

Kinderen woedend op papa
Wat er ook van aan weze, de zeven kinderen van Mel Gibson willen hun vader niet meer horen of zien. Nu Mel na 28 jaar huwelijk gaat scheiden van hun mama, Robyn Moore Gibson, weigeren de kinderen nog met hun verwekker te praten.

Een buur van Gibson: "De kinderen zijn woedend op hun vader. Geen enkele van zijn zeven kinderen wil momenteel contact met Mel".

Miljoenen, miljaar!
Gezien Mel en Robyn geen huwelijkscontract sloten, heeft zij recht op de helft van zijn fortuin. Dat wordt op 705 miljoen euro geschat, inclusief de katholieke kerk die hij in Malibu bouwde en die 30 miljoen euro kostte. Daarbij komen nog een privé-eiland op Fiji, een ranch in Costa Rica en nog een heleboel vastgoed in Malibu.

Papierslag
Dat hij de helft van zijn bezittingen aan Robyn zou moeten afstaan, raakt Mels koude kleren niet. Een bron in de krant The Chicago Sun Times: "Niemand twijfelt eraan dat Robyn de helft van Mels fortuin zal verwerven, maar hij doet alsof hij daar niet om maalt. Hij zei ooit tegen me: 'Hoeveel miljoenen moet je hebben om op je gemak te zijn? Eens je meer dan honderd miljoen dollar hebt, is het niets meer dan een hoop papier die zich opstapelt". Wij willen best wel een papierslag organiseren en bij Mel langsgaan. Wellicht denken de Russen daar net zo over.

24-04-2009 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle zingt weer de pannen van het dak

Susan Boyle zingt weer de pannen van het dak

Om Whistle Down The Wind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Susan gaat verrassend vlot om met de plotse media-aandacht.

Susan Boyle heeft haar klok van een stem nog eens bovengehaald. Op het Amerikaanse nieuwsnetwerk MSNBC zong de talentrijke huisvrouw voor presentatrice Monica Novotny een vlekkeloze versie van 'Whistle down the wind', het musicalliedje van Andrew Lloyd Webber dat ze allicht ook in de volgende ronde van de talentenshow 'Britain's Got Talent' ten berde zal brengen.

"Amuseer me geweldig"
"Zelfs in mijn stoutste dromen had ik nooit verwacht dat zoiets iemand als mij kon overkomen", aldus de Schotse sensatie over haar plotse sterrendom. "Ik amuseer me geweldig. Ik zat via de telefoon zelfs al in de show van Larry King. Ik vond hem heel leuk, professioneel en grappig. Hij bracht me vaak aan het lachen. Moet je je voorstellen: vóór deze week had ik zelfs nog niet gehoord van al deze shows."

"Bedankt iedereen"
En nu wacht Oprah Winfrey. "Het zou onbeleefd van me zijn om die uitnodiging af te slaan. Iedereen heeft wel al eens van haar gehoord, ze is een dame die er staat."

Het enige nadeel van haar plotse beroemdheid is misschien wel dat haar armen zeer doen van zoveel handtekeningen te moeten zetten. "Maar daar trek ik me niets van aan. Bedankt iedereen uit het diepste van mijn hart. Echt fantastisch wat jullie allemaal voor mij doen. Ik beloof dat ik in het vervolg van de wedstrijd mijn best zal blijven doen, dus blijven duimen voor mij."

23-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna leeft weer samen met Chris Brown

Rihanna leeft weer samen met Chris Brown

Om Umbrella te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Rihanna leeft opnieuw samen met Chris Brown. Na alle heisa van de voorbije maanden doet het stel er wel alles aan om hun opgefriste relatie uit de schijnwerpers te houden. "Ze hebben intussen weer een paar keer met elkaar geslapen", aldus een vriend van de zangeres in de 'Chicago Sun Times'. "Jammer genoeg wil Rihanna hem nog steeds en heeft ze tegen ons verteld dat we daar maar moeten mee leren leven."

Brown sloeg, beet en wurgde zijn vriendin op 8 februari tot ze bewusteloos raakte. Als de opvliegende rapper veroordeeld wordt, riskeert hij vier jaar cel.

Geen relatie met Lakers-ster
Ondanks een korte verzoening net na de afranseling laste het paar een bezinningsperiode in. Deze week ging het gerucht zelfs nog dat Rihanna aanpapte met Andrew Bynum, maar de ster van de LA Lakers maakte snel duidelijk dat er tussen hen enkel een hechte vriendschap bestaat.

Rihanna zou ook van plan zijn om vanaf september een tournee doorheen Noord-Amerika te maken. "Rihanna wil als 'verrassingsact' enkele sterke vrouwen rond zich verzamelen. Van deze tournee moet 'girl power' afstralen", aldus een bron.

23-04-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te slanke Lindsay Lohan wil "enkel voor de lol" strippen

Te slanke Lindsay Lohan wil "enkel voor de lol" strippen

http://img4.imageshack.us/img4/281/lindsaylohanl.jpg
Lindsay Lohan wil voor de lol wel eens strippen in een burlesque show. "Een keertje meespelen lijkt me wel leuk, maar niet meer dan dat", aldus de actrice. Ze ontkent dan ook dat ze de hoofdrol van 'Peepshow', een stomend spektakel waarin ex-Spice Girl Mel B schittert, op het oog heeft. "Ik zat wel in de zaal tijdens de openingsshow zaterdag in Las Vegas, maar meer is er niet aan de hand", beweert ze. Aan haar vrienden zou ze echter verteld hebben dat ze de rol van Bo Peep best zou zien zitten als daar het nodige geld tegenover staat. In de show is Bo Peep een verlegen meisje dat door Mel B omgetoverd wordt tot een seksvamp.

Volgens een bron zien de producers het toch zitten om Lohan een kans als sexy verleidster te gunnen. "Maar ook Hugh Hefners ex Holly Madison en Brooke Burke maken een serieuze kans", aldus een bron.

Lindsay wordt vandaag nog geïnterviewd door Ellen DeGeneres, haar eerste tv-optreden sinds haar relatie met Samantha Ronson op de klippen gelopen is. Die breuk lijkt ook fysieke sporen na te laten: op foto's die gisteren genomen werden, lijkt de actrice slanker dan ooit. Verscheidene bronnen beweren dan ook dat 'la Lohan' af te rekenen heeft met een eetstoornis.

23-04-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander de Buisonjé vraagt vriendin Sophie ten huwelijk

Xander de Buisonjé vraagt vriendin Sophie ten huwelijk

Om zij geloofd in mij te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Xander de Buisonjé gaat trouwen met zijn vriendin Sophie. De 35-jarige zanger ging vandaag op de knieën voor de blondine.

Het stel, dat al ruim een jaar samen is, leerde elkaar kennen via een gezamenlijke vriend. Op Valentijnsdag zei De Buisonjé dat hij de ware heeft gevonden. "Bij haar kom ik thuis en durf ik helemaal mezelf te zijn", klonk het.

In 2002 was de ex-Volumiazanger verloofd met presentatrice Wendy van Dijk. Dat huwelijk werd vlak voor de grote dag afgeblazen, nadat De Buisonjé bekende dat hij vreemd was gegaan. Van Dijk en De Buisonjé hebben samen een zoontje, Sem. Wanneer de zanger met Sophie in het huwelijksbootje stapt, is nog niet bekend.

23-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekverkoop zakt verder in elkaar

Muziek verkoop zakt verder in elkaar

Om Coldplay te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Coldplay had in 2008 de best verkochte plaat op zak.

De omzet uit muziekverkopen is vorig jaar met 8 procent afgenomen ten opzichte van 2007, tot ruim 14 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van de internationale vereniging van platenmaatschappijen IFPI.

In de Verenigde Staten daalde de omzet in 2008 het hardst, met 19 procent. In Europa ging het om 6 procent. De verkoop van muziek op schijf nam vorig jaar wereldwijd met 15 procent af, tot 10,6 miljard euro.

Eerder bleek uit cijfers van de IFPI dat Coldplays album 'Viva la vida or death and all his friends' het best verkochte album van 2008 was. In totaal kochten 6,8 miljoen mensen de plaat vorig jaar.

23-04-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader wilde 'Slumdog'-ster niet verkopen

Vader wilde 'Slumdog'-ster niet verkopen

http://img5.imageshack.us/img5/936/rubina.jpg
De vader van de 9-jarige 'Slumdog millionaire'-actrice Rubina Ali lijkt niet te hebben geprobeerd het meisje te verkopen. "Tot nu toe is er geen bewijs van enig misdrijf, er is geen klacht ingediend en er is geen sprake van een arrestatie", zegt een Indiase politieagent tegenover de Britse persdienst Reuters.

Dinsdag werd bekend dat de Indiase politie een onderzoek startte naar Rafiq Qureshi, de vader van de jonge actrice. Volgens de Britse tabloid News of the World wilde hij zijn dochter verkopen voor ruim driehonderdduizend euro. De moeder van het meisje stapte naar de politie, die nu stelt dat er geen bewijs is. Qureshi heeft het verhaal ook ontkend.

23-04-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irisfeest viert 20 jaar Brussels gewest

Irisfeest viert 20 jaar Brussels gewest

Om Arid te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Onder meer Arid concerteert op het Paleizenplein.

Het Irisfeest op 8, 9 en 10 mei wordt dit jaar nog feestelijker dan normaal. Het Brussels gewest blaast dit jaar immers 20 kaarsjes uit.

Adamo en Arid op het Paleizenplein
Een eerste reeks concerten vindt plaats op zaterdag 9 mei op het Paleizenplein, met onder meer Adamo, Renan Luce, Stanislas, Maurane, Cali, Lio en Saule. De avond wordt afgesloten met vuurwerk.

Een tweede concert sluit de festiviteiten op zondag 10 mei af op hetzelfde plein met Starving, Arid et BB Brunes.

Daarnaast kunnen de Brusselaars genieten van straatfeest onder meer op het Koningsplein en de Grote Markt. In de Lombardstraat opent het Brussels parlement de deuren voor het grote publiek.

Autoloze zondag
Ook de week voordien zijn er al verschillende culturele evenementen, waaronder conferenties over de geschiedenis van Brussel en de inhuldiging van de grootste stripplaat ter wereld (23 op 30 meter) op de Grote Markt. Zondag 10 mei is eveneens Autoloze zondag in de hoofdstad.

Het Irisfeestconcert lokte in 2008 zowat 20.000 mensen. Voor het straatfeest kwamen vorig jaar 70.000 mensen opdagen en 7.000 anderen bezochten het Brussels parlement.

23-04-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John neemt afscheid van Las Vegas

Elton John neemt afscheid van Las Vegas

Om Your Song te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Elton John heeft gisteravond na vijf jaar afscheid genomen van Las Vegas. De 62-jarige zanger trad sinds februari 2004 op in het befaamde casino Caesars Palace, en gaf uiteindelijk 241 shows. "Ik heb van elk moment genoten", vertelde John bij zijn laatste show. Een vaarwel hoeft dat nog niet te zijn. John hintte bij zijn afscheid meteen op een comeback.
De Britse zanger speelde zijn 'Red Piano'-show op het podium waar ook Celine Dion, Bette Midler en Cher hun Vegas-shows verzorgden. "Misschien zijn de Village People de volgende", grapte hij.

23-04-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Lucy voor Novastar-zanger Joost Zweegers

Dochter Lucy voor Novastar-zanger Joost Zweegers

Om Because te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Nederlands-Belgische artiest Novastar is vader geworden van een dochtertje, Lucy. "Het is een geweldig gevoel", zei de singer-songwriter op Q-music.

Eerste vadernacht
Novastar, die in het echt Joost Zweegers heet, bracht de voorbije nacht in het ziekenhuis door. "Ik heb een eerste vadernacht achter de rug, namelijk niet slapen", grapte hij.
Novastar is bekend van hits als 'Wrong', 'Because' en 'Waiting So Long'. Volgende maand staat hij op Pinkpop.

23-04-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdrolspelers 'Slumdog Millionaire' ook écht koppel

Hoofdrolspelers 'Slumdog Millionaire' ook écht koppel

http://img4.imageshack.us/img4/5888/slumdogmillionaireyfm.jpg
Dev Patel en Freida Pinto, die in de Oscarwinnende film 'Slumdog Millionaire' een jeugdromance beleven, lijken ook in het echte leven een koppel. De twee werden kussend gespot tijdens een romantische date in Israël.
De acteurs hebben al vaak ontkend dat ze een koppel vormen, zelfs nadat hun co-ster uit de film Anil Kapoor dat had onthuld.

Kapoor, die in de film de corrupte presentator van een tv-show speelt, zei onlangs: "Als ik die twee ontmoet, voel ik dat er iets gaande is. Ik denk dat dit het begin van iets moois is. Ze zien er zeer goed uit samen".
Pinto (24) haastte zich om te ontkennen dat ze een relatie heeft met de 18-jarige Patel. Maar de Britse tiener vloog onlangs naar Tel Aviv om er Pinto te bezoeken op de set van haar nieuwe film 'Miral', en de twee zagen er heel verliefd uit tijdens een diner.

23-04-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole is meest sexy vrouw ter wereld

Cheryl Cole is meest sexy vrouw ter wereld

Om Girls Aloud te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Volgens de lezers van het Britse mannenblad FHM is Girls Aloud-zangeres Cheryl Cole de meest sexy vrouw op deze aardkloot. De echtgenote van voetbalster Ashley Cole verslaat daarmee Megan Fox, die vorig jaar de sexy-lijst aanvoerde.

Britney sterkste stijger
In 2008 eindigde Cheryl, die een solocarrière uitbouwt en daarvoor Mika en de songschrijvers achter Whitney Houston heeft ingehuurd, slechts zevende in de poll. De sterkste stijger is echter Britney Spears, die vorig jaar tevreden moest zijn met een 31ste plaats en nu op de vierde plaats prijkt, na Jessica Alba.

Dat heeft Britney aan haar fans te danken, die een online campagne opzetten om haar een plaats in de toptien te garanderen.

Blootmodel en nieuwkomers
Blootmodel Keeley Hazell zakt twee plaatsen en er zijn twee nieuwkomers in de toptien: actrice Anna Friel en 'Slumdog Millionaire'-ster Freida Pinto.

Revolutie
Hoofdredacteur van FHM Chris Bell: "Het was een revolutionair jaar in onze tophonderd. Oude favorieten als Jennifer Lopez en Cameron Diaz moesten de duimen leggen voor een nieuwe generatie vrouwelijk schoon".

Bijna tien miljoen lezers van FHM namen deel aan de wereldwijde online poll. (lb)

1. Cheryl Cole
2. Megan Fox
3. Jessica Alba
4. Britney Spears
5. Keeley Hazell
6. Adriana Lima
7. Elisha Cuthbert
8. Kristin Kreuk
9. Anna Friel
10. Freida Pinto

23-04-2009 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ademloos
Ademloos


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michelle_rodriguez_1.jpg?t=1240397314


verdrinken
aan je
warme mond
oneidig diep

innig zijn
de kussen
smeltend
in ons hart

dromend
ruik ik
liefde
in je huid

mijn adem
liefste
stokt

23-04-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
22-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugo Matthysen geveld door longontsteking

Hugo Matthysen geveld door longontsteking

Om The Clement Peerens te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B
.


.
Hugo Matthysen, columnist, komiek en voorman van het doldrieste Clement Peerens Explosition, kampt met een venijnige longontsteking en zal wellicht enkele weken buiten strijd zijn.

Daardoor worden enkele concerten afgelast of verplaatst. Dat is het geval voor het concert van donderdag 23 april in Trix in Antwerpen (verplaatst naar 7 oktober), van vrijdag 24 april in de Gentse Handelsbeurs (verplaatst naar 16 oktober), van 25 april in Wuustwezel, 1 mei in Brugge, 2 mei in Weerde, 8 mei in Herent. Voor de afgelaste concerten wordt momenteel druk naar vervanging gezocht.

Wanneer CPEX precies terug actief zal zijn, is op dit moment nog onzeker. Meer info op de website van CPEX.

22-04-2009 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Rodriguez ruziet met stripper

Michelle Rodriguez ruziet met stripper

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/michelle-rodriguez.jpg?t=1240396949
Tijdens het vierdaagse huwelijksfeest van haar manager kreeg Michelle Rodriguez het aan de stok met een ingehuurde mannelijke stripper. Figuurlijk.

Manager Giancarlo Chersich trad in het huwelijk met de Dominicaanse tv-ster Celines Toribio. Toen die laatste werd getrakteerd op een mannelijke stripper, ging het fout. De stripper vroeg een vrijwilligster om voor hem te knielen, en dat was niet naar de zin van Michelle. "Hij moet verdorie voor de bruid knielen, dit is een vrijgezellenfeest", brieste Michelle. Nadat de stripper zijn kleren had uitgetrokken, verliet Michelle het feest. "Dit brengt de biseksueel in mij naar boven. Hij was verdorie dik en hij had een kleine penis", kloeg ze.

Daags voordien had Michelle de andere gasten al geschokt door hen een voor een met al hun kleren aan in het zwembad te duwen tijdens het welkomstmaal.

22-04-2009 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CSI-film op komst

CSI-film op komst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gil-grissom.jpg?t=1240396700
De misdaadserie 'Crime Scene Investigation' gaat naar het witte doek. William Petersen, die negen jaar lang Gil Grissom speelde, heeft dat tegenover de BBC bevestigd.

Fans ongerust
Petersen, die tevens uitvoerend producent van 'CSI' is, begrijpt dat fans "een beetje ongerust" zijn over een filmversie. "Films worden meestal pas gemaakt als een tv-serie ten einde is, dat gebeurde met 'X-Files' en 'Sex and the City'." Dat CSI naar de bioscopen gaat, betekent volgens Petersen niet dat de serie stopt. "Het gaat allemaal om het vinden van het juiste verhaal. We willen een verhaal vertellen dat niet op tv past en we kunnen niet wachten tot 'CSI' stopt, want dan is Grissom een jaar of 90."

Gastrol voor Gil Grissom
In het tiende seizoen verliet Petersen de populaire misdaadserie. Hij behoorde vanaf het begin tot de vaste cast van de CBS-serie over een team forensisch onderzoekers in Las Vegas. Zijn personage Gil Grissom keert volgens de producenten mogelijk nog terug voor een gastrol. Laurence Fishburne, die onder meer in de 'Matrix'-trilogie te zien was, nam de hoofdrol over.

22-04-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie onderzoekt verhaal verkoop 'Slumdog'-ster

Politie onderzoekt verhaal verkoop 'Slumdog'-ster

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rubina-ali.jpg?t=1240395948
Rubina Ali in een politiekantoor in het Indiase Mumbai.

De Indiase politie is een onderzoek gestart naar de vader van Rubina Ali, het meisje dat in 'Slumdog Millionaire' te zien is. De Britse tabloid 'News of the World' berichtte zondag dat de man zijn 9-jarige dochter wilde verkopen voor ruim 300.000 euro.

"Vader en stiefmoeder straffen"
De moeder van Rubina, die niet meer bij het gezin woont, is naar de politie in Mumbai gestapt toen ze het verhaal hoorde. "Ze moeten gestraft worden", zei de biologische moeder over Rubina's vader en stiefmoeder. "Geen enkele vader zou het moeten durven zijn dochter te verkopen."

"In de val gelokt"
Rubina en haar vader, Rafiq Qureshi, zijn korte tijd meegenomen naar een politiebureau in Mumbai. Qureshi ontkent het verhaal van 'News of the World' en zegt dat hij in de val is gelokt. De vader zegt dat hij naar een chique hotel gelokt is met verhalen over hulp voor zijn dochter.

Volgens Qureshi werd hem geld 'en nog veel meer' beloofd als hij het 9-jarige meisje op zou geven. "Maar ik weigerde. Ik zou mijn leven voor mijn kinderen geven en ik zou ze nooit verkopen, ongeacht hoeveel geld ze me bieden."

Lokale kinderen worden wereldhit
Om de film 'Slumdog Millionaire' een realistisch uiterlijk te geven, besloten de casting director en regisseur Danny Boyle lokale kinderen in te huren in plaats van professionele acteurs. De filmmakers troffen Rubina en haar medespelers op straat in Mumbai. 'Slumdog Millionaire' is internationaal een groot succes en bracht ruim tweehonderd miljoen euro in het laatje. De film sleepte acht Oscars in de wacht.

De filmmakers werden er lange tijd van beschuldigd de inwoners van Mumbai niet te laten delen in het succes. Vorige week schonken ze ruim 550 duizend euro aan een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor straatkinderen in India's grootste stad.

22-04-2009 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams en Take That schrijven boek

Robbie Williams en Take That schrijven boek

Om Feel te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Robbie Williams gaat samen met zijn voormalige bandmaatjes van Take That een boek schrijven. Dat meldt de Britse krant The Sun. De autobiografie bestaat uit twee boeken. In 'Then', zoals het eerste deel heet, worden herinneringen opgehaald aan vroeger. Het tweede boek, 'Now' genaamd, staat in het teken van het heden.

Volgens Jonathan Wild, manager van de groep, zijn de zangers erg verheugd over 'Then' en 'Now'. "Ze liepen al een tijd rond met het plan voor een boek", legt hij uit. "Belangrijk was wel dat de timing en het creatieve idee klopten."

Take That werd in 1990 opgericht. De Britse boyband bestond toen uit Robbie Williams, Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Zes jaar later gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Williams had de band de zomer daarvoor al verlaten, om een solocarrière te starten. Sinds 2005 timmert de groep weer aan de weg, weliswaar zonder Williams.

22-04-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Magnette steunt duurzame festivals

Minister Magnette steunt duurzame festivals

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/magnette.jpg?t=1240395334
Minister voor Duurzame Ontwikkeling Paul Magnette trekt 52.000 euro uit voor drie muziekfestivals die inspanningen leveren op het vlak van duurzame ontwikkeling. Hij wil zo alle organisatoren van festivals en andere evenementen aansporen dezelfde weg in te slaan.

Mano Mundo
De PS-minister besliste om drie festivals die nu al een duurzaamheidsaanpak voorstaan een duwtje in de rug te geven. Het gaat om het Antwerps festival Mano Mundo (16.000 euro), Couleur Café (20.000 euro) en het Pacrock Festival dat in Pont-à-Celles in Henegouwen plaatsvindt (16.000 euro). Met de subsidies wil Magnette in de sector een dynamiek op gang brengen. De organisatoren van de drie festivals dienen in het najaar een evaluatie te maken en met de opgedane knowhow kunnen de andere organisatoren dan aan de slag.

Site
"Wij stellen vast dat steeds meer organisatoren events in het leven te roepen die eerbied hebben voor het leefmilieu. Maar vandaag bestaat er geen structuur die hen kan helpen om de goede dienstverleners te vinden. Mijn doel is het aanbod en de vraag beter op elkaar af te stellen", stelt Magnette. Het socialistische regeringslid heeft de vzw ExposantD gevraagd een internetsite uit te werken die moet dienen als platform voor de sector. De site moet een leidraad vormen voor wie de weg van duurzaamheid wil inslaan.

22-04-2009 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman laat hand- en voetafdruk achter in Hollywood

Hugh Jackman laat hand- en voetafdruk achter in Hollywood

http://img14.imageshack.us/img14/4417/hughjackmani.jpg
De Australische acteur Hugh Jackman heeft zijn hand- en voetafdrukken achtergelaten in Hollywood. Ze schitteren naast die van filmlegendes zoals Humphrey Bogart, John Wayne, Bette Davies en Marilyn Monroe.

Ook schoenafdruk
De 'meest sexy man ter wereld' drukte zijn handen en schoenen gisteren in een bad verse cement in Grauman's Chinese Theatre, een van de historische filmzalen in hartje Hollywood. In het theater, een populaire trekpleister voor toeristen, werden van 1944 tot 1946 de Oscars uitgereikt, nu gebeurt dat bij de 'buren' in het Kodak Theatre. De 40-jarige Jackman was tijdens de Oscaruitreiking in februari genomineerd in twee categorieën.

Promotie
De acteur reist de wereld momenteel rond voor de promotie van zijn nieuwste actieprent 'X-Men Origens: Wolverine', waarin hij de hoofdrol vertolkt. De film draait vanaf eind deze maand in onze zalen.
Jackman is ook bekend van films als 'Australia' met Nicole Kidman, 'The Prestige' en 'Scoop' van Woody Allen.

22-04-2009 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jade Goody krijgen nieuw drama te verwerken

Kinderen Jade Goody krijgen nieuw drama te verwerken

http://img24.imageshack.us/img24/1488/jadegoodycgd.jpg
Jade Goody verloor vorige maand haar strijd tegen kanker.

De rampspoed ten huize Jade Goody houdt maar niet op. Nu heeft de overgrootvader van haar kinderen zelfmoord gepleegd omdat hij de familie niet langer tot last wilde zijn. Net als de 'Big Brother'-ster kreeg Jack Smith af te rekenen met kanker.

Pistool
Smith is de opa van Jeff Brazier, de man die haar twee kinderen schonk. Hij werd dood teruggevonden in zijn tuin, in een tent waar Bobby en Freddie vaak kwamen spelen. Naast zijn lichaam lag een pistool en in de keuken werd een afscheidsbrief gevonden. Het was Jeffs moeder Janette die de akelige ontdekking deed.

Mond- en keelkanker
De gepensioneerde brandweerman kreeg niet zolang geleden het ontstellende nieuws dat hij mond- en keelkanker had. Hij vreesde dezelfde pijnlijke weg op te zullen gaan als zijn vrouw, die jaren geleden ook al stierf aan de vreselijke ziekte. "Ik kan die tumoren niet meer aan, het spijt me. Vertel niets aan Jeff, laat hem zijn reis in Australië afwerken", stond er onder meer in de afscheidsbrief te lezen.

"Zware klap"
Brazier had zijn zonen na de dood van hun moeder meegenomen op vakantie, kwestie van hun zinnen te verzetten. Nu staat het trio dus weer een nieuwe klap te wachten. "Dit gaat heel zwaar aankomen voor Jeff", weet zijn andere grootvader. "Hij ging op reis om de kinderen de begrafenis van hun moeder te besparen, en nu dit weer. Bobby en Freddie zullen er ook kapot van zijn. Ze kwamen vaak thuis bij Jack om in de tuin te spelen en kregen heel wat cadeautjes van hem."

De kinderen zullen het droevige nieuws niet meteen te horen krijgen. "We gaan hen tijd geven om eerst de dood van hun moeder te verwerken. Ze zijn nog heel jong en hebben de laatste weken al meer dan genoeg pijn moeten verdragen", aldus een woordvoerster.

22-04-2009 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mia Farrow in hongerstaking voor Darfoer

Mia Farrow in hongerstaking voor Darfoer

http://img25.imageshack.us/img25/1517/miafarrow.jpg
Mia Farrow voert al lang strijd tegen de genocide in Darfoer.

De Amerikaanse actrice Mia Farrow, bekend van de film "Rosemary's Baby", gaat uit solidariteit met de inwoners van de Soedanese crisisregio Darfoer in hongerstaking. Farrow zal vanaf 27 april enkel nog water drinken, zegt de 64-jarige Unicef-ambassadrice op haar website.

"Ik doe dit uit solidariteit met de onschuldige mannen, vrouwen en kinderen in Darfoer die onnodig sterven door honger, dorst en ziektes. Dit is een uiting van mijn verontwaardiging over een wereld die lijdzaam toekijkt."

Volgens de Verenigde Naties zijn in Darfoer meer dan een miljoen vluchtelingen in levensgevaar, sinds de regering 16 hulporganisaties uit het land heeft gezet. "Als ik mijn hongerstaking niet meer kan voortzetten, hoop ik - voor Darfoer - dat anderen mijn plek willen innemen om uiteindelijk vrede en gerechtigheid te verkrijgen voor die mensen in Darfoer", voegt Farrow nog toe.

22-04-2009 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Bale vervangt Brad Pitt in 'The Fighter'

Christian Bale vervangt Brad Pitt in 'The Fighter'

http://img4.imageshack.us/img4/7161/christianbalep.jpg
De Britse acteur Christian Bale, bekend van 'The machinist' en 'The Dark Knight', vervangt Brad Pitt in het boksdrama 'The Fighter'. Darren Aronofsky regisseert de prent niet langer, dat doet David O. Russell ('Three Kings') nu. Een reden voor de wissel werd niet gemeld door het vakblad Variety.

De titelrol van bokskampioen 'Irish' Micky Ward blijft wel in handen van Mark Wahlberg. De opnames voor de film starten in juni.

Beginnende boksjaren
Bale speelt Dick Eklund, de halfbroer en trainer van de bokser.
Het verhaal zoomt in op de beginnende boksjaren van beide kemphanen op de straten van Lowell (Massachusetts) tot Micky's triomfantelijke zege in de kamp in Londen om de wereldtitel bij de lichtgewichten.

Drugs en andere delicten maken een einde aan de carrière van halfbroer Eklund. Nadat hij uit de gevangenis wordt ontslagen, wordt hij trainer en mentor van Ward.

22-04-2009 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het doet pijn
Het doet pijn.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kim-kardashian-1.jpg?t=1240315686

Het doet pijn..
Pijn jou zo te zien,
Zo nietig en klein en toch zo vol van jezelf
Kon ik je maar even vasthouden
Je even vertellen dat alles goed zal komen
Als ik dat zou doen..
Zou je me dan geloven?
Of zou je me uitlachen en verdergaan waar je mee bezig bent?
Ik zal het niet zeggen,
Ik zal het je laten merken
En dan zal je zien dat ik gelijk hebt
Dat er betere dingen zijn als dit
Dat niet alle mooie kapot hoeft te gaan
Want dat is wat ik zeker weet
En als ik de mogelijkheid krijg zal ik je helpen
Graag zelfs.
Laat mij diegene zijn die jou aan geluk kan helpen
Puur geluk..
Nog even doorzetten
Even doorbijten
En je bent er

22-04-2009 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
21-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson is nieuwe muze van Burberry

Emma Watson is nieuwe muze van Burberry

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/emma-watson.jpg?t=1240315035
'Harry Potter'-actrice Emma Watson zal volgens geruchten het nieuwe gezicht zijn voor de aankomende herfst-wintercampagne van modemerk Burberry. Dat meldt Womens Wear Daily.

Emma Watson is een goede kandidaat voor de opdracht. De actrice is steeds vaker te vinden op modefeestjes, bij shows van onder meer Chanel en ze is te zien in modebladen zoals Teen Vogue. Ook is de actrice het gezicht van het parfum 'Coco Mademoiselle' van Chanel.

Burberry wil het nieuws evenwel nog niet bevestigen. De woordvoerder liet weten dat de plannen voor de campagne nog niet afgegrond zijn.
Wanneer het modemerk besluit met Watson in zee te gaan, is het onwaarschijnlijk dat zij alleen in de campagne zal verschijnen. Burberry heeft een geschiedenis van groepscampagnes.

21-04-2009 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz scheert zich kaal

Cameron Diaz scheert zich kaal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/cameron-diaz.jpg?t=1240314675
Cameron Diaz scheert zich kaal in de nieuwe film 'My Sister's Keeper'. Camerons personage doet dat uit solidariteit met haar dochter, die haar haar verloor na een behandeling voor leukemie.

De film, met naast Diaz ook Jason Patric en Alec Baldwin, wordt eind juni in de zalen verwacht.

21-04-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplichters kopen huizen en auto's op naam van Courtney Love

Oplichters kopen huizen en auto's op naam van Courtney Love

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/courtney-love.jpg?t=1240314513
Courntey Love daagt oplichters voor de rechter die ze ervan beschuldigt een kantoorcomplex voor 290 miljoen dollar te hebben gekocht in naam van zichzelf en Kurt Cobain.

750 miljoen dollar
Love onthulde eerder deze maand al dat ze van 45 miljoen dollar cash geld en nog eens 705 miljoen dollar onroerend goed werd beroofd. In een rechtszaak eist ze het geld terug van de bemiddelaar aan wie ze het beheer van haar fortuin toevertrouwde. Nirvana-voorman Kurt Cobain pleegde in 1994 zelfmoord.

Tientallen kredietkaarten
Intussen komt de ware omvang van de fraude aan het licht: tientallen kredietkaarten werden aangevraagd op naam van Love, en de oplichters kochten in naam van het koppel ook verscheidene huizen en auto's en zelfs een wellnesscentrum.

Al sinds 2003
Courtney beweert dat ze de verdachte transacties niet in de gaten had omdat ze "er niet met haar gedachten bij was". De oplichting begon al in 2003, maar de 44-jarige zangeres ontdekte pas hoe erg het met haar fortuin gesteld was nadat ze een team advocaten, onderzoekers en boekhouders inhuurde.

"Courtney heeft gemerkt dat het geld verdwenen was toen er werkelijk niets meer over was. Er zijn vele miljoenen vermist. We hebben al dertig miljoen kunnen opsporen, maar er is meer. Er is een web van huizen die werden gekocht om geld wit te wassen. Tot een waarde van vijfhonderd miljoen", zo verklaarde de advocate van Love eerder dit jaar.

21-04-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Chan: "Mijn uitspraken werden uit hun verband gerukt"

Jackie Chan: "Mijn uitspraken werden uit hun verband gerukt"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jackie-chan-1.jpg?t=1240314251
Jackie Chan beweert dat zijn uitspraken over vrijheid, die afgelopen weekeinde voor ophef hebben gezorgd, uit hun verband zijn gerukt. Zijn woordvoerder zei gisteren dat dit met opzet is gedaan door mensen die er een eigen agenda op nahouden.

"Chinezen hebben controle nodig"
De in Hongkong geboren Chan had op een bijeenkomst van zakenlui in het zuiden van China gezegd: "Ik begin steeds meer te geloven dat wij Chinezen controle nodig hebben. Als we te veel vrijheid hebben, doen we alleen nog maar wat we willen." Voorts stelde hij dat de vrijheid die inwoners van Hongkong en Taiwan genieten daar voor 'chaotische' samenlevingen zorgt.

Taiwan en Hongkong woedend
De uitspraken werden genegeerd door de Chinese staatspers, maar wel opgepikt door nieuwsorganisaties uit Taiwan en Hongkong en zorgden daar voor woedende reacties van politici.

"Alleen in entertainmentindustrie"
De woordvoerder van de 55-jarige Chan zegt nu dat de filmster alleen doelde op vrijheid in de entertainmentindustrie, nadat hem was gevraagd uit te weiden over filmcensuur in China. Maar een bij de bijeenkomst aanwezige verslaggever van het Amerikaanse persbureau Associated Press wijst erop dat Chan direct voorafgaand aan de gewraakte uitspraken nog sprak over China als land, en niet specifiek over de entertainmentindustrie.
Over China's communistische systeem en de geleidelijke hervorming daarvan zei Chan toen: "Zeker, we hebben een geschiedenis van vijfduizend jaar. Maar ons nieuwe land is er pas zestig jaar, en de hervormingen pas dertig. Het is daarom lastig ons land met andere landen te vergelijken. In de tien jaar dat Hongkong terug is bij China, krijg ik steeds meer het gevoel dat ik niet zeker weet of het goed is om vrijheid te hebben."

Open brief van wetenschappers
Ondertussen groeit de kritiek op Chan. Maandag schreef een groep wetenschappers een open brief waarin stond dat Chan niet begrijpt hoe kwetsbaar vrijheid is, "ook al heeft Hongkong jou de mogelijkheden geboden om een internationale actieheld te worden". Op de internetgemeenschap Facebook is een groep gestart die pleit voor Chans verbanning naar Noord-Korea.

Chan geniet in China een grote populariteit. De afgelopen jaren heeft hij zijn land niet meer openlijk bekritiseerd. Twintig jaar geleden leverde hij nog felle kritiek op de Chinese regering, na het gewelddadige neerslaan van de protesten op het Plein van de Hemelse Vrede in Peking.

21-04-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis vijf jaar stil door broedervete

Oasis vijf jaar stil door broedervete

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Tot 2014 zal Oasis geen nieuw album meer opnemen. Noel Gallagher heeft immers nog maar eens de buik vol van zijn broer Liam. Noel wil na de huidige wereldtournee vijf jaar pauze nemen. Volgens Noel is Liam niet genoeg toegewijd.

Onafgewerkte nummers
"Er liggen nog twee schitterende nummers van de vorige plaat die we moeten afwerken. Maar nee, Liam moest zo nodig even gaan trouwen. Daar krijg ik het schijt van. Op beide nummers hebben we een koor van vijftig man. Als een album zo weinig betekent voor hem, doet dat voor mij de deur dicht. Dat hij oprot. Tegen de tijd dat we nog eens een album maken, zullen we allemaal vijf jaar ouder zijn".

Grof, arrogant en lui
Noel stapte in 2000 uit de Oasis-tournee nadat zijn broer had betwijfeld of Noel wel echt de vader was van zijn dochter Anais met Meg Matthews. Noel heeft een zoon van negentien maanden met zijn nieuwe vriendin, Sara MacDonald. "Liam heeft mijn zoontje nog niet eens gezien, enkel op foto's. Mocht hij je aanspreken zoals hij mij en mijn gezin aanspreekt, je zou hem niet in je huis laten. Hij is grof, arrogant, intimiderend en lui. Hij is als een man met een vork in een wereld van soep".

21-04-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle heeft man in huis

Susan Boyle heeft man in huis

Om Cry Me A River te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B..
Fans van 'Britain's Got Talent'-revelatie Susan Boyle keken vreemd op toen ze bij de nieuwbakken ster in Blackburn aanbelden voor een handtekening. In plaats van Boyle stond daar immers een man voor hun neus. Had de plotse roem de zangeres al meteen een relatie bezorgd?

Dat bleek niet het geval. De mysterieuze man blijkt een medewerker van het tv-programma, en woont momenteel bij Boyle in om handtekeningenjagers en opdringerige fans af te wimpelen, meldt The Sun.

21-04-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian knalrood na dutje in de zon

Kim Kardashian knalrood na dutje in de zon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kim-kardashian.jpg?t=1240313118
Kim Kardashian is op vakantie in Mexico ingedommeld tijdens het zonnen. De reality tv-ster is knalrood verbrand, en tot overmaat van ramp droeg ze een - enorme, dat spreekt voor zich - zonnebril, waardoor de helft van haar gezicht nog bleek ziet...

"Ik draag nooit meer een zonnebril tijdens het zonnen," jammert de 28-jarige brilbeer op haar blog.

21-04-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels fleurt weer op in armen Franky

Eva Pauwels fleurt weer op in armen Franky

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/eva-pauwels.jpg?t=1240312842
Eva Pauwels is op de Kaapverdische Eilanden eindelijk tot rust gekomen. De ex-vrouw van Jacques Vermeiren vertoefde er in het gezelschap van Franky, "een zeer goede vriend". "Franky is net als ik alleen. We hebben al veel meegemaakt waardoor we elkaar overeind hielden in periodes van miserie. We hebben een innige vriendschap", zegt Pauwels in Dag Allemaal.

"Hoewel we alleen maar vrienden zijn, was er toch tijd voor romantiek. We keken samen naar de ondergaande zon en knuffelden elkaar. Een relatie? Ik heb mijn buik vol van relaties, ik laat niemand meer toe in mijn leven. Laat mij maar fladderen en vrijgezel zijn. Ik heb ademruimte nodig", beweert de blonde vamp, die tegenwoordig alleen nog in het weekend voor haar zoon en dochter zorgt. "Nu zijn ze in de week bij Jacques en kan ik op het einde van de week de aandachtige mama spelen."

21-04-2009 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sotheby's veilt unieke peperdure diamant

Sotheby's veilt unieke peperdure diamant

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sotheby.jpg?t=1240312628
Op 12 mei veilt Sotheby's een unieke diamant in het Zwiterse Genève. Wie interesse heeft, zal wel diep in de geldbuidel mogen tasten. De diamant moet immers om en bij de 8,5 miljoen dollar (6,5 miljoen euro) in het laatje brengen.

Prijzig? Dat wel, maar het juweeltje is dan ook een zeldzame 7.03-karaats blauwe diamant, die bovendien perfect helder is. De diamant werd vorig jaar teruggevonden in een diamantmijn het Zuid-Afrikaanse Pretoria.

21-04-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay wil strippen in show van Mel B.

Lindsay wil strippen in show van Mel B.

http://img4.imageshack.us/img4/5452/lindsaylohanz.jpg
Lindsay Lohan wil strippen in de 'Peep Show' waarmee Mel B. hoge ogen gooit in Las Vegas. Lindsay ging naar de première kijken van de burlesque productie en wil in de show de rol overnemen van Kelly Monaco. Zo wil Lindsay haar carrière niet leven inblazen.

Langer dan drie maanden
Het voorbije weekend had Lindsay een meeting met de regisseur van de show. Monaco wil terug naar de tv-show 'General Hospital' en zo zou Lindsay haar rol kunnen overnemen. De show heeft zoveel succes dat Mel B. haar contract van drie maanden wil verlengen.

Van timide meisje tot sexy vrouw
"Als ze me een redelijk bod doen, stap ik in de show", verklaarde Linsday. Ze zou dan de rol vertolken van Bo Peep, een timide meisje dat door Peep Diva (de rol van Mel B.) wordt getransformeerd in een zelfverzekerde, sexy vrouw.

Holly Madison en Brooke Burke
Lindsay is niet de enige die staat te trappelen om naast Mel B uit de kleren te gaan. Ook Holly Madison, de Playmate en ex-vriendin van Hugh Hefner, en Charlie Sheens vrouw Brooke Burke maken kans op de rol.

21-04-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap
Vriendschap


http://img10.imageshack.us/img10/6038/anouk460.jpg

Je streelt zacht door mijn haren
sla je armen om mij heen
jij bent de bron van al mijn liefde
en de reden van mijn bestaan
Je bent het water
als ik dorst heb...
Jij bent mijn schouder
als ik eenzaam ben...
Jij bent de hoop
waar ik mij aan koester...
Maar bovenal
ben jij mijn vriendin...

21-04-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalfjarige te duchten concurrent voor Susan Boyle

Twaalfjarige te duchten concurrent voor Susan Boyle

Om Shaheen Jagergholi te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B..
Susan Boyle krijgt te duchten concurrentie in de talentenshow 'Britain's Got Talent'. Dit weekend liet een 12-jarige schooljongen de jury stomverbaasd achter.

Ruim 13,5 miljoen Britten, twee miljoen meer dan vorige week met de zingende huisvrouw Susan Boyle, zagen hoe Shaheen Jafargholi met de vertolking van 'Who's Loving You' van de Jackson Five het publiek op de banken kreeg.

Tweede keuze
Toch verliep het optreden niet vlekkeloos. Zo bracht Shaheen eerst zijn lievelingsnummer 'Valerie' van Amy Winehouse ten gehore. Dit tot groot ongenoegen van jurylid Simon Cowell, die de jongen vroeg zijn tweede keuze te zingen omdat hij het liedje niet bij de scholier vond passen. Toen hij vervolgens het nummer van Michael Jackson inzette, was de jury snel overtuigd.

Doorgestoken kaart?
Critici beweren dat het optreden doorgestoken kaart is. Dit omdat Jafargholi al jaren in een muscial vol liedjes van Michael Jackson speelt. Ook zou het wel heel toevallig zijn dat het bandje met de muziek van het nummer meteen klaarstond. Volgens het programma is het echter normaal dat mensen die auditie doen een tweede nummer achter de hand hebben.

20-04-2009 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk, The Scabs en Orbital op Lokerse Feesten

Anouk, The Scabs en Orbital op Lokerse Feesten

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B..
Rockacts Anouk, The Scabs en Valentine + Terry Brock zijn enkele van de nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2009. Zij zullen op 2 augustus op het podium van het tiendaagse stadsfestival staan.

Op donderdag 6 augustus treden met Orbital, Digitalism, Etienne De Crecy en het Belgische Nid and Sancy vooral namen uit de electro- en dancescene aan.

Eerder al werden voor 8 augustus Simple Minds en Ultravox aangekondigd voor de 35ste editie van het festival.

20-04-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil kind adopteren

Amy Winehouse wil kind adopteren

Om back to black te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Zangeres Amy Winehouse wil een kind uit het Caribische eiland Saint Lucia adopteren. Winehouse heeft al een huis op het eiland gekocht en wil er permanent gaan wonen.

Verhuis
"Amy denkt er ernstig over een kind te adopteren. Maar ze beseft dat dit moeilijk zal zijn gezien haar achtergrond. Ze heeft altijd al moeder willen zijn. Als dat haar kans op een adoptie kan verhogen, is ze bereid naar Saint Lucia te verhuizen".

Angelina
Winehouse zou opkijken naar Angelina Jolie, die met haar partner Brad Pitt drie kinderen heeft geadopteerd. De woordvoerder van Amy: "Ze is adoptie beginnen overwegen toen we het hadden over een hulpproject voor misbedeelde kinderen op het eiland".

De 25-jarige zangeres ging vorig jaar naar Saint Lucia om er haar drugverslaving te bekampen. Ze verbleef er drie maanden, waarna ze naar Engeland terugkeerde om haar derde album op te nemen. De verlokkingen van de fuiven in Londen bleek echter te groot en dan besloot ze maar naar Saint Lucia terug te keren.

Blake wordt vader
De vervreemde echtgenoot van Winehouse, Blake Fielder-Cvil, verwacht inmiddels een kind bij een jonge vrouw die hij in de afkickkliniek ontmoette. Dat zou de adoptiewens van Amy nog hebben versterkt.

20-04-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron eet levende octopus

Zac Efron eet levende octopus

http://img12.imageshack.us/img12/7730/zacefronytv.jpg
Zac Efron wil blijkbaar zijn brave imago wat bijstellen. Hij onthult dat zijn vader hem uitdaagde om voor twintig dollar een levende inktvis op te eten tien de twee samen in een sushibar zaten.
"Mijn pa dacht dat ik dat nooit over mijn hart zou krijgen, maar ik stak dat beest in mijn mond en het was als een kerstomaat, het knalde open in mijn mond".

Tijdens een reis door Zuid-Amerika at de 21-jarige Zac wel meer vreemde dingen. "Ik wil alles één keer proberen. In Mexico heb ik krekels gegeten, een delicatesse is dat daar. Het was het duurste op het menu. Daar at ik ook larven, lekker met limoen en zout. Smaakt een beetje als pasta".
Ook Efrons vriendin, Vanessa Hudgens, heeft een passie voor bizar voedsel. Op de Seychellen waagde ze zich aan vleermuis. "Ze stoven die beestjes in rode wijn. Heel donker vlees is het. Maar best wel lekker".

20-04-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Patsy Kensit trouwt voor vierde keer

Actrice Patsy Kensit trouwt voor vierde keer

http://img4.imageshack.us/img4/7487/patsykensit.jpg
Patsy Kensit heeft voor de vierde keer iemand haar eeuwige trouw beloofd. De Britse actrice stapte zaterdag in Londen in het huwelijksbootje met dj Jeremy Healy. Onder anderen popster Simon Le Bon en actrice Elizabeth Hurley woonden de plechtigheid bij, zo meldt de Britse omroep BBC.

Jim Kerr en Liam Gallagher
Kensit trouwde eerder met Dan Donovan van de band Big Audio Dynamite. Ook gaf ze haar jawoord aan Simple Minds-zanger Jim Kerr en aan Liam Gallagher van Oasis. Kensit is behalve van haar huwelijken vooral bekend van haar rollen in Britse televisieseries. Momenteel speelt ze in de BBC-serie 'Holby City'.

Tienervriend
De 41-jarige Kensit kent Healy, die in de jaren tachtig-band Haysi Fantayzee zat, sinds haar tienerjaren. De twee verloofden zich in 2007. Een eerder geplande huwelijksceremonie afgelopen zomer werd nog afgeblazen.

De Britse heeft twee zoons. Uit haar huwelijk met Kerr werd haar eerst zoon James geboren. Haar andere zoon Lennon, genoemd naar John Lennon, kreeg ze met Gallagher.

20-04-2009 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het festival opent met werk van Kris Defoort.

Kate Hudson viert verjaardag met sterren

http://img25.imageshack.us/img25/9016/katehudsonc.jpg
Kate Hudson heeft haar dertigste verjaardag het voorbije weekeinde groots gevierd. Onder anderen Demi Moore, Ashton Kutcher, Justin Timberlake, Eva Mendes, Cher en Matthew McConaughey kwamen langs om haar te feliciteren, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

In mama's huis
Andere aanwezigen waren Gwen Stefani, Jessica Alba, Adam Sandler, Gwyneth Paltrow en haar man Chris Martin. Hudson was zondag jarig, maar vierde haar feestje vrijdag al. Het vond plaats in het Californische huis van Hudsons moeder, actrice Goldie Hawn, en haar vriend Kurt Russell. Grote afwezige was Owen Wilson, met wie de actrice een knipperlichtrelatie heeft.

Hele avond gedanst
Toch had Hudson volgens een bron van People een geweldige avond. "Ze was opgetogen, danste de hele avond, en had de tijd van haar leven." Ook Cher stond volgens de bron de hele avond te dansen. De grootste gangmaker was echter Justin Timberlake. "Hij danste, dronk tequila, en liet iedereen de 'electric slide' doen op de dansvloer."
Hudson is bekend van films als 'Almost Famous', 'Fool's Gold' en 'Bride Wars'.

20-04-2009 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPERA XXI wordt nieuw hedendaags operafestival

OPERA XXI wordt nieuw hedendaags operafestival

http://img18.imageshack.us/img18/7610/krisdefoort.jpg
Het festival opent met werk van Kris Defoort.

Vier Vlaamse cultuurinstellingen - de Vlaamse Opera, deSingel, productiehuis LOD en Muziektheater Transparant - organiseren van 3 tot 23 juni op verschillende locaties een nieuw festival rond hedendaagse opera, muziektheater en musical. Het project kreeg de naam OPERA XXI mee en moet uitgroeien tot een tweejaarlijks evenement.

De eerste editie zet drie componisten van verschillende generaties centraal: Karl Goeyvaerts, Dominique Pauwels en Joachim Brackx. Het festival wordt opgevat als een biënnale die de vinger aan de pols moet houden van alle nieuwe ontwikkelingen in het hedendaagse muziektheater.

Opvoeringen in Gent en Antwerpen
De producties worden opgevoerd in de Vlaamse opera's van Antwerpen en Gent en in deSingel, met zijsprongetjes in de Antwerpse Bourlaschouwburg en het NT Gent. De tweede opera van Kris Defoort van LOD bijt de spits af, met 'The House of the Sleeping Beauties' in cultuurcentrum deSingel.

Afsluiter van OPERA XXI wordt de wereldpremière van "Die Enftführung aus dem Paradies" van Joachim Bracx. Verder wordt er een hommage gebracht aan de Antwerpse componist Karel Goeyvaerts door het collectief Champ d' Action met een overzichtsconcert van zijn oeuvre.

20-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branson kitesurft met naaktmodel op rug

Branson kitesurft met naaktmodel op rug

http://img17.imageshack.us/img17/1243/richardbranson.jpg
Virginbaas Richard Branson zit nooit verlegen om een stunt. Deze keer poseerde hij al kitesurfend met een spiernaakt model op zijn rug. Model Denni Parkinson is het liefje van fotograaf Stephane Gautronneau, die zelf voorstelde haar op Branson te laten kruipen.

De 58-jarige miljardair ging meteen akkoord met het voorstel: "Wat moet je zeggen als je wordt gevraagd te poseren met een blote vrouw?", vertelde hij The Mail on Sunday. "Ik heb alleen spijt dat ik geen ogen achteraan mijn hoofd heb".

20-04-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry opnieuw in oog van storm na illegale fuif

Harry opnieuw in oog van storm na illegale fuif

http://img27.imageshack.us/img27/7906/prinsharry.jpg
De Engelse prins Harry heeft nog maar eens gezorgd voor hoofdgeschud aan de andere kant van het Kanaal. Hij woonde vorige week donderdag een illegale fuif bij in een kantoorgebouw in Londen. Harry vierde daar de verjaardag van Davina Harbord, de zus van de 27-jarige Astrid aan wie hij de jongste weken wordt gekoppeld.

Illegaal technofeestje
Zo'n 400 feestvierders woonden de luide fuif bij op de derde verdieping van het gebouw. Het technofeestje, dat heel de nacht duurde, werd georganiseerd door voormalige studenten van de universiteit van Leeds. Die huurden het pand voor een nacht van drie zakenpartners, die blijkbaar zelf hun huur niet konden betalen. Het pand kreeg daarom uren voor de fuif nog nieuwe sloten, maar de organisatoren van het evenement braken die blijkbaar open.

Onbegrip
De aanwezigheid van Harry stuit alvast op onbegrip bij de diensten die hem moeten beschermen. "Wat baat het dat de belastingbetaler vijftig miljoen pond (57 miljoen euro) betaalt voor de bescherming van de koninklijke familie, als agenten zich niet kunnen voorbereiden op dergelijke evenementen op een bijzonder vervelende plaats", zegt Dai Davis, die aan het hoofd stond van de beveiliging van de 'royals' tot 1998. "Als je wordt beschermd, kijk dan ook zelf een beetje uit. Die verantwoordelijkheid lijkt Harry niet serieus te nemen, en het plaatst hem en zijn agenten in een gevaarlijke positie", zegt hij aan de Daily Mail.

Onderzoek
De politie onderzoekt de fuiven in het pand. "Het gebouw heeft geen fuif- of drankvergunning, dus iedereen die daar deelneemt aan fuiven breekt de wet," luidt het daar. Een bron bij het Paleis vertelde de krant dat de prins geen weet had van het illegale karakter van het feestje. Volgens de organisatoren was er dan weer niks illegaal aan de hand, en ging het om een privéfeestje waar je alleen binnen mag met een uitnodiging.

20-04-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader tracht Slumdog-kindsterretje (9) te verkopen

Vader tracht Slumdog-kindsterretje (9) te verkopen

http://img10.imageshack.us/img10/4042/rafiqqureshi.jpg
Rafiq Qureshi vroeg volgens de krant 225.000 euro voor Rubina.

De vader van 'Slumdog Millionaire'-actrice Rubina Ali Qureshi heeft geprobeerd zijn dochter te verkopen om uit de armoede te geraken. Dat meldt althans News of the World, dat undercover de vader hierover polste. Journalisten van de krant deden zich voor als een rijk gezin uit Dubai dat zijn dochter wilde adopteren.

Toekomst
Rafiq Qureshi vroeg volgens de krant 225.000 euro voor de adoptie van Rubina, die de jonge Latika speelt in de Britse hitfilm. Hij was naar eigen zeggen al benaderd door een andere familie uit het Midden-Oosten. "We denken na over de toekomst van Rubina," zegt hij op filmpjes die News of the World online zette, samen met foto's van de ontmoetingen tussen de vader en de journalisten.

Onderhandelingen
De vader bracht de journalisten in contact met zijn schoonbroer Rajan More, die de onderhandelingen zou voeren. "Indien jullie willen adopteren dan kunnen we hierover praten," luidde het bij de zwager. "Maar haar ouders verwachten dan ook een degelijke vergoeding," zei More.

Veel interesse
"Ik aanvaard elk bedrag waarmee Rajan akkoord gaat", noteerde de krant nog uit de mond van Quereshi. "Er is veel interesse in Rubina," zei hij nog. De journalisten hadden een ontmoeting met Qureshi, More, Rubina en nog enkele familieleden in een hotel in Mumbai, schrijft de krant.

Vader ontkent
De vader ontkent inmiddels alles. "Ze wilden mij en mijn kind in de val lokken. Ik weet niet wie hier achter zit."

20-04-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Newman was vrouwenzot en zuipschuit

Paul Newman was vrouwenzot en zuipschuit

http://img4.imageshack.us/img4/1353/paulnewmang.jpg
Hollywoodlegende Paul Newman was een dronkaard en een vrouwengek, zo stelt een nieuw boek over de acteur die vorig jaar op zijn 83ste overleed.

"Hij kon zelfs niet vrijen"
De nieuwe biografie belooft het imago van Newman als trouwe echtgenoot die vijftig jaar getrouwd was met Joanne Woodward. In het boek wordt gesteld dat Newman verscheidene affaires had. Een vrouw beweert dat ze na anderhalf jaar Newman de deur wees met de woorden "je bent altijd dronken en je kan zelfs niet vrijen".

Bak bier per dag
In 'Paul Newman: A Life' wordt de acteur ook omschreven als "een functionerende alcoholicus", die een krat bier per dag dronk. Het boek van Shawn Levy komt volgende maand uit.

20-04-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wil niet
Ik wil niet


http://img16.imageshack.us/img16/1083/lohanr.jpg


Ik wil niet alleen in mijn bedje liggen.
Want alleen heb ik het koud.

Ik wil niet alleen opstaan.
Want alleen is maar alleen.

Ik wil niet alleen naar televisie kijken.
Want alleen is zo eenzaam.

Ik wil niet alleen gaan wonen.
Want jij moet bij mij zijn.

Ik wil niet alleen zijn.
Want tegen mezelf kan ik niet praten.

Ik wil bij je zijn.
Want bij jou voel ik me niet alleen.

20-04-2009 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opdringerige paparazzi doen Madonna van paard vallen

Opdringerige paparazzi doen Madonna van paard vallen

http://img18.imageshack.us/img18/6495/madonnaj.jpg
Madonna is gisteren van een paard gevallen. Toen ze opstapte om een ritje te maken in de Hamptons in New York werd ze verrast door fotografen en viel van het paard. Ze liep lichte verwondingen en wat kneuzingen op.

Paparazzi sprongen uit de bosjes om haar te fotograferen, zei haar woordvoerder Liz Rosenberg. De zangeres is in een ziekenhuis behandeld, maar mocht snel weer naar huis, zei de woordvoerder, die geen verdere details over haar toestand kon geven.

Madonna had vrienden bezocht in de Hamptons, waar veel rijke New Yorkers het weekeinde doorbrengen.

Tweede keer
Het is zeker de tweede keer in vier jaar dat de onlangs 50 geworden Madonna van een paard valt. In 2005 viel ze van haar paard in Engeland, waarbij ze drie ribben, haar sleutelbeen en een hand brak. Overigens zat ze een paar maanden later weer in het zadel, samen met talkshowpresentator David Letterman bij diens studio in Manhattan. "Ik voel spanning vermengd met angst", zei ze toen ze in de stijgbeugels stapte.

19-04-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling in de knoei met haar borsten

Tori Spelling in de knoei met haar borsten

http://img17.imageshack.us/img17/8977/torispelling.jpg
Tori Spelling zit in de knoei met haar borsten. Fans waren in geschokt toen de 90210-ster haar boek 'Mommywood' kwam promoten. Met haar paarse jurk was niets mis maar haar borsten zaten schots en scheef.

De 35-jarige blondine liet haar borsten vergroten toen ze twintig was. Misschien moet ze binnenkort weer onder het mes om de boel te laten herstellen, suggereert De Telegraaf.

19-04-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan geeft Leonardo DiCaprio lapdance

Lindsay Lohan geeft Leonardo DiCaprio lapdance

http://img6.imageshack.us/img6/6205/lindsay2v.jpg
Lindsay Lohan heeft haar buik vol van vrouwen. Tijdens een avondje uit flirtte de actrice met tientallen mannen en ging ze volledig los toen ze de Leonardo DiCaprio tegen het lijf liep.

Sexy dansje voor Leonardo
Lindsay, die onlangs werd gedumpt door dj Samanta Ronson, raakte in een nachtclub in Hollywood met haar collega aan de praat. "Leonardo had vrouwelijk gezelschap, maar Lindsay vloog op hem af en eiste al zijn aandacht op. Met succes. De twee hebben uren zitten praten en drinken", vertelt een getuige. "Leonardo kon zijn ogen niet van Lindsay afhouden. De feestgangers waren in shock toen ze ook nog eens pal zijn neus sexy ging dansen, maar DiCaprio genoot er zichtbaar van."

DiCaprio heeft doorgaans alleen maar interesse voor topmodellen. Zo heeft hij een relatie gehad met Helena Christensen en Gisele Bundchen. Momenteel doet hij het met Bar Rafaeli, schrijft De Telegraaf.

19-04-2009 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlogsmonument voor 'Gone with the wind'-acteur Howard

Oorlogsmonument voor 'Gone with the wind'-acteur Howard

http://img6.imageshack.us/img6/7033/lesliehoward.jpg
De Britse acteur Leslie Howard wordt als gesneuvelde oorlogsheld geëerd met een monument in het Spaanse Cedeira. In juli wordt nabij de plaats waar hij tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers werd gedood een sculptuur onthuld voor de 'Gone with the wind'-acteur.

Howard, van joodse komaf, gebruikte zijn bekendheid tijdens de oorlog in de propagandastrijd tegen de nazi's. Om die reden zouden de Duitsers hebben besloten hem uit de weg te ruimen. Verschillende historici denken ook dat Howard op een geheime missie was gestuurd om ervoor te zorgen dat het door dictator Franco geregeerde Spanje zich zou aansluiten bij de gewapende strijd van Duitsland en Italië tegen de Geallieerden.

Uit de lucht geschoten
Het KLM-vliegtuig waarmee de 50-jarige Howard onderweg was van Portugal naar Groot-Brittannië werd op 1 juni 1943 door Duitse gevechtsvliegtuigen uit de lucht geschoten boven de Golf van Biskaje. Behalve de acteur kwamen nog zo'n veertien mensen om het leven.

Op de sculptuur in Cedeira, in de vorm van de propeller van het neergeschoten vliegtuig, komen al hun namen te staan. In het Oscarwinnende 'Gone with the wind' (1939) speelde Howard de rol van Ashley Wilkes. Verder was hij onder meer te zien in 'The scarlet pimpernel' (1934).

19-04-2009 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lof voor Nicolette Sheridan bij afscheid Desperate Housewives

Lof voor Nicolette Sheridan bij afscheid Desperate Housewives

http://img5.imageshack.us/img5/2189/nicolettesheridan.jpg
Nicolette Sheridan heeft gisteren veel lof toegezwaaid gekregen bij haar afscheid van de serie Desperate Housewives. Haar personage Edie Britt is uit de serie geschreven, en de laatste aflevering met de 45-jarige actrice is vandaag te zien in de Verenigde Staten.

Verbolgen
Sheridan lijkt verbolgen over haar vertrek. Ze zou regelmatig overhoop hebben gelegen met Marc Cherry, de bedenker van de populaire serie. Edie Britt stond voor dingen die Cherry niet bevielen, zei Sheridan deze week, en Cherry zou moeite hebben gehad waarheid en fictie van elkaar te onderscheiden. Cherry echter zei dat de verhaallijnen rond haar personage gewoon uitgeput waren.

Goede sfeer
De laatste draaidagen van Sheridan verliepen in een goede en professionele sfeer, verzekerden haar collega's gisteren in Los Angeles, waar cast en crew bij elkaar waren voor een televisiefestival. Volgens James Denton, die de door Edie begeerde loodgieter Mike vertolkt, bedankte Sheridan de schrijvers en cast van de serie na de laatste draaidag voor alles, en noemde zij hen "geweldig".

Plakboek
Teri Hatcher, die Susan speelt, vertelde met betraande ogen dat ze een plakboek voor Sheridan had gemaakt als afscheidscadeautje. "Dat wees me erop hoe goed onze twee rollen samen waren." Ook Kathryn Joosten, die de bemoeizuchtige buurvrouw Mrs. McCluskey vertolkt, zei dat ze Sheridan gaat missen. "Ze was mijn speelkameraadje. We konden vervelende opmerkingen tegen elkaar maken. Met wie moet ik nu nog ruziemaken?"

Onvervangbaar
Neal McDonough, die de schurk Dave Williams speelt, vertelde dat Sheridan als een zus voor hem was. "Haar personage is niet te vervangen. Maar, net als in een echte buurt, kunnen mensen komen en gaan, en kunnen daardoor nieuwe en onverwachte dingen gebeuren."

19-04-2009 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze geeft strijd op en stopt met chemo

Patrick Swayze geeft strijd op en stopt met chemo

http://img19.imageshack.us/img19/2033/patrickswayze.jpg
Patrick Swayze zou zijn strijd tegen alvleesklierkanker hebben opgegeven. De 56-jarige acteur wil, volgens Britse media, geen chemokuren meer ondergaan. Ook zou de Dirty Dancing-ster hebben aangegeven dat hij niet gereanimeerd wil worden, mocht dat nodig zijn. Dat meldt De Telegraaf.

"Patrick heeft een felle strijd geleverd, maar realiseert zich dat er nog maar weinig is dat de dokters voor hem kunnen doen", aldus een bron. "Hij wil de tijd die hij nog heeft doorbrengen met familie en vrienden." De acteur heeft in het verleden altijd ontkend dat hij de strijd zou opgeven.

19-04-2009 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney: "Ik word gedrogeerd door mijn vader"

Britney: "Ik word gedrogeerd door mijn vader"

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Britney Spears is er van overtuigd dat ze gedrogeerd wordt door haar vader. Jamie Spears heeft al maanden de zeggenschap over zijn 27-jarige dochter. Britney denkt dat hij haar stiekem meer medicijnen geeft, zodat hij de touwtjes in handen blijft houden, weet De Telegraaf.

"Als ze onder invloed is van medicijnen, vecht ze niet terug", aldus een bron aan het Britse tijdschrift Look. De popprinses slikt pillen, omdat ze vorig jaar is ingestort en last had van paniekaanvallen. "Maar ze krijgt ook Valium en Ativan, zodat ze geen last heeft van stress en goed kan slapen", vervolgt de bron.

Vrienden denken dat Britney de weg kwijt is, omdat ze zo'n druk werkschema heeft. "Ze staat elke avond op het podium. Ze werkt gewoon te hard. Ze ziet dingen die er niet zijn.

19-04-2009 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duidelijkheid

Duidelijkheid


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Camille-Natta-006-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Duidelijkheid
 
Wat betekent vriendschap
als je de juiste woorden niet vindt..
Verdrink in emotie
om die ander, de persoon..
Die je liever dan graag ziet
 
Het betekent ongekend meer dan
mijn brein kan beseffen
-wat precies?-
Gewoon jij..juist jij
fluister ik mijn woorden
Onverstaanbaar…en zo niet dan
 
schreeuw ik het in gedachten uit
 
Je bent er voor de persoon
een mooi mens, met een gouden hart
Waar ik iedere dag van geniet.
Omdat jij oprecht bent
en dit me zoveel zegt..
 
 
-zo niet alles-19-04-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (14)
18-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Il Divo-zanger verlooft zich


Il Divo-zanger verlooft zich

Om hem te beluisteren druk op de foto

Zet de Player links boven af A.U.B.


Il Divo-zanger David Miller heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De Amerikaanse tenor en operazangeres Sarah Joy Kabanuck, die zes jaar een relatie hebben, trouwen in augustus in New York.

De 36-jarige Miller maakt sinds december 2003 deel uit van het internationale kwartet Il Divo. Naast Miller bestaat de groep uit de Zwitser Urs Bühler, de Spanjaard Carlos Marin en de Fransman Sebastien Izambard. Ze brengen populaire liedjes op semiklassieke wijze ten gehoren .
18-04-2009 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.000 fans nemen afscheid van Flikken in Gent


30.000 fans nemen afscheid van Flikken in Gent


http://img9.imageshack.us/img9/1241/flikkeningent.jpg
Tussen de 25.000 en 30.000 mensen hebben vandaag in Gent mee afscheid genomen van de succesvolle fictiereeks Flikken.


Die-hards
"Het was zoals het weer: schitterend", zegt politiewoordvoerder en mede-organisator Steven De Smet. Hij schat dat zowat 25 à 30.000 mensen vandaag naar Gent afzakten om afscheid te nemen van de Flikken. Een precieze schatting is moeilijk, omdat door een winkelspeurtocht de mensen doorheen de hele stad verspreid werden. "Ik had de indruk dat het vandaag de echte die-hards waren, in vergelijking met de andere Flikkendagen", aldus De Smet.

Afterparty
De signeersessie van de acteurs moest noodgedwongen met een uur worden verlengd om de lange rij wachtenden een kans te geven hun favoriete acteurs even te ontmoeten. In de stad zit het feest er na de slotshow grotendeels op, maar vanavond is er nog een exclusieve afterparty voor alle medewerkers van de afgelopen tien jaar in het nieuwe Justitiepaleis.
18-04-2009 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling in de knoei met haar borsten


Tori Spelling in de knoei met haar borsten


http://img7.imageshack.us/img7/8977/torispelling.jpgTori Spelling zit in de knoei met haar borsten. Fans waren in geschokt toen de 90210-ster haar boek 'Mommywood' kwam promoten. Met haar paarse jurk was niets mis maar haar borsten zaten schots en scheef.


De 35-jarige blondine liet haar borsten vergroten toen ze twintig was. Misschien moet ze binnenkort weer onder het mes om de boel te laten herstellen, suggereert De Telegraaf18-04-2009 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lady Gaga met borsten bloot in Londen


Lady Gaga met borsten bloot in Londen


http://img7.imageshack.us/img7/4121/ladygagartu.jpg
 
 

De New-Yorkse zangeres Lady Gaga trok gisteren heel wat aandacht van de paparazzi toen ze haar borsten in Londen toonde in een transparante outfit. Om het toch wat zedelijk te houden, plakte ze haar tepels af met zwarte tape.

Paparazzi
Fashionista Lady Gaga staat om haar uitdagende kledingkeuzes, maar met de outfit waarmee ze gisterenavond naar de Londense nachtclub Bungalow 8 ging, gaf ze toch net iets teveel van zichzelf bloot. Ze koos namelijk voor een transparante jumpsuit dat niets aan de verbeelding overliet, haar tepels bedekte ze wel met zwarte tape. Zo trok ze heel wat aandacht van de paparazzi, wat ook de naam van haar volgende single zal zijn. De zangeres daagde vervolgens de fotografen uit door zelf foto's van hen te nemen.

Moskou
Het bezoekje van Lady Gaga aan Londen was slechts een tussenstop op haar reis naar Rusland, volgende week treed ze op in een club in Moskou.
18-04-2009 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lief Lindsay Lohan houdt zich sterk na breuk


Ex-lief Lindsay Lohan houdt zich sterk na breuk


http://img7.imageshack.us/img7/7466/samantharonsonandlindsa.jpg


Het gaat goed met Samantha Ronson na de breuk met Lindsay Lohan. Dat verklaarde de moeder van de dj tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. De 31-jarige Ronson verbrak begin deze maand haar relatie met de 22-jarige actrice, na bijna twee jaar samen te zijn geweest. "Het gaat goed met haar. Ze houdt zich heel goed", zei moeder Ann Dexter-Jones.

Werk
Ronson houdt zich vooral bezig met werk nu ze weer vrijgezel is. "Ze is altijd aan het werk. Maar mij hoor je niet klagen", vertelde haar moeder. "Ik geef haar de ruimte. Ze is sterk en slim en heeft een goed hart."

Over de ex van haar dochter wilde Dexter-Jones niets kwijt. "Sam is sterk en een fantastisch mens. Maar ik denk dat het beter is als ik niets zeg over Lindsay", zei ze.

Geen hoge dunk van Lindsay
Het is een publiek geheim dat de familie van Ronson geen hoge dunk heeft van de voormalige vriendin van Samantha. Vlak na de breuk zouden haar moeder en haar tweelingzus Charlotte bij de politie hebben geïnformeerd naar een contactverbod voor de actrice. Ronson zou hen echter hebben verzocht dit niet door te zetten. 18-04-2009 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil kinderboek schrijven


Amy Winehouse wil kinderboek schrijven


http://img8.imageshack.us/img8/9071/amywinehousen.jpgHet songschrijven wil momenteel maar niet vlotten, en dus is Amy Winehouse maar gedichten gaan schrijven die ze wil bundelen in een boek. Op termijn wil ze een kinderboek schrijven om de jeugd mee te inspireren. Ja, u leest goed, de Britse jeugd heeft er binnenkort een inspiratiebron bij. Eentje dat hen leert dat je kan snuiven, spuiten en slikken tot de wereld aan je voeten ligt.

"Amy houdt van de rustige sfeer op Saint Lucia en die stimuleert haar om weer te schrijven. Pete Doherty vertelde haar ooit dat poëzie een ideale uitlaatklep is voor je gevoelens. Ze heeft nu besloten een dichtbundel te schrijven over haar leven. Ooit wil ze ook een kinderboek schrijven en ze wil alvast oefenen met de gedichten".

De gedichten die Winehouse pent zijn naar verluidt heel persoonlijk en ze hoopt dat mensen haar beter zullen begrijpen door ze te lezen. De bron in de Daily Star: "Eén van haar gedichten is getiteld 'Desire', over haar verlangen om geliefd te worden en liefde te schenken. Ze is zo blij met haar poëzie, ze heeft haar lijfwacht haar schrijfsels al laten lezen opdat hij haar beter zou begrijpen".18-04-2009 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Tyra Banks


Stalker Tyra Banks: "Ik doe niks verkeerd"http://img7.imageshack.us/img7/7571/tyrabanksl.jpgDe man die ervan wordt verdacht topmodel Tyra Banks te stalken, heeft niet het idee dat hij iets fout doet. Dat verklaarde zijn advocaat bij aanvang van de rechtszaak tegen de 38-jarige Brady Green. Hij zou slechts gehoor hebben gegeven aan een oproep van Tyra aan haar fans om zich voor haar open te stellen.

"Geen gevaarlijke bedoelingen"
Volgens zijn advocaat had Green geen gevaarlijke bedoelingen maar wilde hij alleen heel graag een keer de talkshow van Banks bijwonen, haar ontmoeten en misschien ooit te gast zijn in het programma. Hij zou alleen contact met haar willen, maar haar nooit bedreigd hebben. Hij claimde dan ook dat zijn cliënt onschuldig is aan de aanklachten tegen hem wegens stalking, treiteren en het betreden van verboden terrein.

Banks doodsbang
Volgens de tegenpartij vormde Green wel degelijk een bedreiging voor het model. Hij zou haar begin vorig jaar hebben overstelpt met liefdesbrieven, bloemen en telefoontjes. Toen hij in maart vorig jaar werd gearresteerd in de buurt van de studio in New York waar Tyra opnamen had, droeg hij een tas bij zich met knipsels van foto's en interviews van het model. Banks zou doodsbang zijn voor de man. Op 27 april volgt een uitspraak in de zaak. Als Green schuldig wordt bevonden, zou hij negentig dagen achter de tralies kunnen belanden.  18-04-2009 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah nodigt Susan Boyle uit

Oprah nodigt Susan Boyle uit

Om Susan te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Susan Boyle is door Oprah Winfrey uitgenodigd in haar show. De hype rond de inmiddels 48-jarige Schotse, die de hele jury van 'Britain's Got Talent' wist stil te krijgen met haar stem, neemt steeds grotere vormen aan.

Na de Britten won ze zelfs snel de harten van Hollywodsterren als Demi Moore en haar man Ashton Kutcher

Ze is al geïnterviewd door grote Amerikaanse tv-shows als 'Good Morning America', stond op de voorpagina van de Washington Post en nu staat dus ook Oprah Winfrey te popelen om de alleenstaande werkloze in haar programma te ontvangen.

Inmiddels hebben al ruim 12 miljoen mensen het YouTube filmpje bekeken van Susans vertolking van 'I Dreamed A Dream' uit 'Les Misérables'.

Jurylid Simon Cowell denkt, nu de uitnodiging van Oprah er ligt, dat Boyle grote kans maakt op een nummer-1 notering in Amerika met haar geplande nieuwe album. Dit weekend moet ze optreden in de volgende ronde van 'Britain's Got Talent'. Waarschijnlijk zingt ze dan uit de musical 'Whistle Down The Wind'.

17-04-2009 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube-orkest treedt op in New York

YouTube-orkest treedt op in New York

Om het orkest te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Het YouTube-orkest heeft gisteren opgetreden in de wereldberoemde Carnegie Hall in New York.

Het orkest bestaat uit 96 muzikanten uit 33 landen en speelde composities van Bach, Mozart en Wagner. Ook was het voor het YouTube-orkest gecomponeerde 'Internet Symphony Nr 1: Eroica' te horen.

De muzikanten werden gekozen uit tweehonderd finalisten door bezoekers van YouTube en muziekdirecteur Michael Tilson Thomas van het San Francisco Symphony Orchestra. YouTube kreeg sinds december 2008 meer dan 3.000 inzendingen binnen van professionele musici en amateurs.

17-04-2009 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Miley Cyrus vindt Jamie Foxx niet grappig

Vader Miley Cyrus vindt Jamie Foxx niet grappig

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jamie-foxx.jpg?t=1239974817
Billy Ray Cyrus kan niet lachen om de grappen die acteur Jamie Foxx over zijn dochter heeft gemaakt. "Het was pijnlijk. Ik vond er niks grappigs aan", vertelde de muzikant en vader van de 16-jarige actrice Miley Cyrus in de Amerikaanse talkshow van Bonnie Hunt.

Foxx adviseerde het tieneridool in zijn radioshow een seksfilm op te nemen en heroïne te gebruiken. De 41-jarige acteur, die zelf ook een dochter heeft, bood dinsdag in de talkshow van NBC-presentator Jay Leno al zijn excuses aan. "Ik bedoelde het niet kwaad. Ik ben een komiek", legde hij uit.

Eigen dochter?
Cyrus betwijfelt of de 'Miami Vce'-acteur een dergelijke grap over zijn dochter wel zou kunnen waarderen. "Ik denk niet dat hij het zo komisch zou hebben gevonden."

Miley Cyrus gooit momenteel hoge ogen met de film 'Hannah Montana', waarin ze de hoofdrol speelt. 'Hannah Montana' was afgelopen weekeinde de best bezochte film in Amerika met een opbrengst van bijna 26 miljoen euro.

17-04-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion wil hockeyclub Montréal kopen

Céline Dion wil hockeyclub Montréal kopen

Om My Heart Will Go On te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Zangeres Céline Dion overweegt de ijshockeyclub Les Canadiens de Montréal te kopen. Ze zou dat niet zelf doen, maar in naam van een groep beroemde mensen uit de provincie Québec. De club is de meest bekende in de Noord-Amerika en de Canadezen scharen er zich als één man achter, ook al presteren ze al ruim vijftien jaar bijzonder slecht.

Stanley Cup
De club is evenwel nog altijd degene met het meest overwinningen op haar naam. Le Canadien de Montréal won al 24 keer de beruchte Stanley Cup. Maar de laatste jaren gaat het minder en eigenaar George Gillett heeft zijn club dan ook te koop gezet. Ook het stadium van de club, Centre Bell in Montréal, staat mee in de uitverkoop.

355 miljoen dollar
Een vraagprijs is niet bekend, maar de prijs waaraan Gillett de twee negen jaar geleden kocht wel: 185 miljoen Amerikaanse dollar. Ondertussen zou de club 335 miljoen dollar waard zijn, schat Forbes. Gillett overweegt onder meer het aanbod van de groep Bekende Québecois. Volgens een bankier is hij klaar om te verkopen zodra hij een prijs hoort die hem bevalt.

17-04-2009 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crombé hoofdrolspeler in nieuwe Aspe 'Misleid'

Crombé hoofdrolspeler in nieuwe Aspe 'Misleid'

http://img27.imageshack.us/img27/2782/cromby.jpg
Op 28 april ligt 'Misleid', het 24ste kunststukje van Pieter Aspe, in de winkelrekken. De succesvolle misdaadschrijver vond deze keer zijn inspiratie bij missmaker Ignace Crombé, zo meldt het Belang van Limburg.

Aspe verwijst in zijn boeken wel vaker naar de actualiteit of bekende personen. Toch ging hij nog nooit zo ver in zijn parodiëren als nu voor 'Misleid.' Iédereen kan immers lezen dat het karakter van hoofdrolspeler Frederik Bombé doelt op Ignace Crombé. "Het klopt dat het een grote parodie geworden is. Waarom ik voor Crombé gekozen heb? Iedereen voert hem ten tonele, waarom zou ik dan achterblijven", weet Aspe.

Crombé weet van toeten noch blazen. "Ik had er geen idee van dat hij zich voor de protagonist Bombé op mij heeft gericht. Maar dat maakt eigenlijk zeer weinig uit. Of ik het erg vind dat mijn naam opnieuw opduikt? Tuurlijk niet, want ik lees geen boeken."

17-04-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie LA arresteert opdringerige Spears-fan

Politie LA arresteert opdringerige Spears-fan

Om Circus te bebekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af.


.
De politie van Los Angeles heeft gisteren een vrouw opgepakt bij het huis van Britney Spears. De 26-jarige vrouw, die was gekleed in camouflagekleding en een camera bij zich had, werd door bewakers gesnapt terwijl ze door de ramen van de villa stond te kijken.

Volgens een politiewoordvoerder is de vrouw aangeklaagd wegens het verstoren van de orde en het betreden van verboden terrein. Ze moet zich op 16 juni verantwoorden voor de rechtbank.

Fervente fan
Vermoedelijk gaat het om een fervente fan. Volgens Usmagazine.com had de vrouw eerder deze maand al een bericht achtergelaten op de website van Spears.

Of de 27-jarige Spears thuis was toen de vrouw door haar ramen stond te gluren, is niet bekend. De zangeres en haar zoontjes Sean en Jayden verhuisden onlangs naar de villa in Calabasas, een stad bij Los Angeles.

17-04-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinsessen feestje voor Suri Cruise

Prinsessen feestje voor Suri Cruise

http://img11.imageshack.us/img11/5359/suricruise.jpg
Suri Cruise wordt zaterdag drie jaar. Om dat te vieren gaven haar ouders Tom Cruise en Katie Holmes gisteran al een feestje, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Zoek de schat
Suri's verjaardag werd in Los Angeles gevierd met een kleine groep vrienden en familie. De kleine Cruise kreeg een prinsessenfeestje, compleet met een taart met Belle van 'Belle en het Beest' en een zoektocht naar een schat. "Ze wilden het klein houden en iets leuks doen voor Suri en haar vriendjes", meldt een bron.

17-04-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John zingt op bruiloft Andy Roddick

Elton John zingt op bruiloft Andy Roddick

http://img16.imageshack.us/img16/1536/andyroddick.jpg
Elton John zal dit weekeinde optreden bij de bruiloft van tennisser Andy Roddick. Dat zeiden verschillende bronnen tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Liefdadigheidswerk
De 26-jarige tennisser geeft dit weekeinde zijn jawoord aan het 21-jarige model Brooklyn Decker. Roddick kent Elton John via het vele liefdadigheidswerk dat beiden doen. De 62-jarige zanger trad twee jaar geleden op tijdens een bal dat de tennisser organiseerde voor het goede doel. Vorig jaar haalde Roddick ruim 300.000 euro op voor Elton John's Aids Foundation.

Agassi en Graf
Een bron die dicht bij de zanger zou staan zei tegen People: "Het is de bedoeling dat hij gaat optreden, iedereen heeft er erg veel zin in." Op de bruiloft worden ook andere tennissers en oud-tennissers verwacht, zoals Andre Agassi en zijn vrouw Steffi Graf, Mardy Fish en James Blake.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift houden Roddick en Decker hun bruiloft klein. De ceremonie vindt plaats bij de woning van Roddick in Austin, Texas.

17-04-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'

Opnieuw onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'

http://img7.imageshack.us/img7/9818/annentom.jpg
Ann en Tom van Restaurant Bigarreaux gooiden een kelner buiten nadat een aanhoudende buikgriep hem vorige week enkele dagen thuishield.

'Mijn Restaurant' zit alweer in het oog van de storm door een nieuw onwettig ontslag, dit keer van kelner Nick Dendas in Sint-Truiden.
Ann en Tom van Restaurant Bigarreaux gooiden hem buiten nadat een aanhoudende buikgriep de jongeman vorige week enkele dagen thuishield.

Buikgriep
"Donderdag ben ik niet gaan werken omdat ik twee keer moest overgeven. Daarna voelde ik mij nog niet honderd procent", legt Dendas uit in de Corelio-kranten. "Toen ik terugkeerde, had ik geen doktersbriefje bij me, maar in het weekend ben ik wel aan de slag gegaan', vervolgt hij. De kelner presteerde daarna minder dan normaal, volgens maître Tom reden genoeg om hem te ontslaan.

Professor
Professor arbeidsrecht Roger Blanpain noemt het ontslag absoluut onrechtmatig. "Iemand die ziek is, kun je niet ontslaan wanneer hij minder presteert. Zelfs als hij geen ziektebriefje bij zich had, blijft het ontslag onrechtmatig. Je kunt die persoon wel tijdelijk schorsen. Als hij dan opnieuw genezen is, kan je hem weer in het team opnemen", oordeelt Blanpain.

Ander ontslag
Vorige week was er nog veel te doen rond het ontslag van kelner Benjamin in Kortrijk. Chef-kok Claudio Dell'Anno van het gelijknamige restaurant verplichtte de man zijn rugzak open te maken voor hij vertrok. De ontslagen ober dient nu een klacht in tegen Claudio. Hij pikt het niet dat zijn reputatie werd ondermijnd.

17-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Andersons badpak uit 'Baywatch' wordt geveild

Pamela Andersons badpak uit 'Baywatch' wordt geveild

http://img25.imageshack.us/img25/3362/pamelaandersons.jpg
Het iconische badpak dat Pamela Anderson droeg in 'Baywatch' en door haar gesigneerd werd met 'Love, Pamela Lee, XO' wordt later deze maand samen met andere Hollywood-memorabilia geveild. Het badpak van lycra zal naar verwachting voor 2.200 euro van eigenaar wisselen.

Een pistool dat Harrison Ford gebruikte in 'Blade Runner' uit 1982 gaat ook onder de hamer en moet 72.000 euro opbrengen. Andere items zijn onder meer de pistolen van Angelina Jolie in 'Tomb Raider', de microfoon van Jim Morrison en songteksten in het handschrift van Mick Jagger.

17-04-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dapper zijn
Dapper zijn


http://img13.imageshack.us/img13/7660/natalieimbrugliawhitel.jpg

Ik moet dapper zijn,
en dingen accepteren,
ik moet dapper zijn,
en dingen leren..

Ik moet dapper zijn,
en gedachten leren te bedwingen,
ik moet dapper zijn,
en ik moet het begrijpen,zulke dingen..

Ik moet dapper zijn,
want ik mag jou niet verliezen,
ik moet dapper zijn,
ik moet weten dat je van me houdt en nooit voor een ander zult kiezen..........17-04-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (15)
16-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Imbruglia neigt naar depressie

Natalie Imbruglia neigt naar depressie

Om Torn te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links bovan af A.U.B.


.
Natalie Imbriglia zegt dat ze bij tijd en wijlen ten prooi valt aan depressieve buien. De Australische zangeres-actrice speelt een depressieve vrouw in de nieuwe film 'Closed for Winter' en stelt dat het haar weinig moeite kostte zich te identificeren met haar personage. "Hoe sterk ik ook lijk, ik heb ook mijn kwetsbare kant. Er is altijd iets dat sluimert, noem het melancholie zo je wil. Soms ben ik wat down. Enkele van mijn zussen hebben net hetzelfde. We vallen dan in een diepe put, maar we hebben ook de weerbaarheid om er terug uit te klauteren. Andere mensen missen die veerkracht".

In een interview biechtte Imbruglia ook op dat ze indertijd vond dat ze het succes van haar debuutalbum 'Left of the Middle' niet verdiende en dat ze geen inspiratie had toen ze aan de opvolger werkte, 'White Lilies Island' uit 2001. Imbruglia in de Sydney Morning Herald: "Ik heb vaak een periode in mijn leven dat ik niets meer wil dan me isoleren van de buitenwereld. Eigenlijk wilde ik mijn songschrijven verbeteren en me daarvoor terugtrekken. Ik had het anders gepland. Je mag geen succes hebben met de eerste single die je uitbrengt ('Torn', nvdr.). Ik werd verteerd door angst".

Natalie legde recent de laatste hand aan haar vierde studioalbum 'Come to Life', met daarop enkele nummers van de hand van haar ex-vriend, Coldplay-voorman Chris Martin.

16-04-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek wil huwelijksfeest sober houden

Salma Hayek wil huwelijksfeest sober houden

http://img16.imageshack.us/img16/4241/salmahayek.jpg
Salma Hayek zal - ondanks de geruchten - toch geen twee miljoen dollar uitgeven aan haar huwelijksfeest. De actrice gaf op valentijnsdag in Parijs haar ja-woord aan miljardair François-Henri Pinault, maar een stevige braspartij hadden beide tortelduifjes nog te goed. "Schrap dat scenario maar", aldus Hayek. "Een huwelijk gaat over liefde, familie en plezier, niet over geld. Miljoenen uitgeven aan zo'n feest is gewoon belachelijk, dat is ook nooit mijn droom geweest." Zo, dat weten we ook weer.

16-04-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias wil niet trouwen met Anna Kournikova

Enrique Iglesias wil niet trouwen met Anna Kournikova

Om Takin'Back My love te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Zanger Enrique Iglesias vindt zichzelf niet volwassen genoeg om te trouwen met ex-tennisster Anna Kournikova. De twee zijn al acht jaar een stel. Iglesias in het magazine Hello!: "Ik geloof in het huwelijk maar ik denk niet dat je getrouwd moet zijn om gelukkig te zijn. Ik heb perfect gelukkige koppels gezien die niet getrouwd zijn en ik heb ook getrouwde koppels gezien die miserabel zijn. Het is moeilijk een relatie gezond en stabiel te houden, kijk maar naar het aantal scheidingen. Hetzelfde met kinderen. Het vaderschap is een enorme verantwoordelijkheid en hoewel ik graag kinderen zou hebben, is het nu niet het moment. Eerst zien of ik ooit volwassen word".

16-04-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trailer zesde Harry Potter film online

Nieuwe trailer zesde Harry Potter film online

Om de trailer te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De zesde Harry Potter film gaat op 17 juli in première. De trailer staat nu online op YouTube. Tijdens zijn zesde jaar aan de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus (Hogwarts) vindt Harry een geheimzinnig toverdrankboek, dat ooit eigendom was van de onbekende Half-Blood Prince.

Ook komt hij via de machtige tovenaar Dumbledore meer te weten over het duistere verleden van Lord Voldemort.

Regisseur van dienst is David Yates, die ook het vijfde deel regisseerde en al heeft getekend voor Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I en Part II. Die laatste delen worden respectievelijk in 2010 en 2011 in de zalen verwacht.

16-04-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carmen Electra doet sterdansers verbleken

Carmen Electra doet sterdansers verbleken

Om het filmje te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Carmen Electra dreef gisteren de temperatuur omhoog met een stomende dansact tijdens de celebrityshow 'Dancing With the Stars'. Vooral het 65-jarige jurylid Len Goodman was onder de indruk van haar performance. Electra trok hem bij zijn stropdas tegen haar boezem aan en dat liet de knar zich welgevallen. Nochtans had Goodman even voordien een pikante rumbadans veroordeeld door te stellen dat die meer geschikt was voor de slaapkamer dan voor de danszaal.

Electra voerde haar act op terwijl de deelnemers aan de danswedstrijd hun resultaten afwachtten. Ze werd bijgestaan door het dansgezelschap Cherry Boom Boom, die een choreografie opvoerde van Lindsey Allen, een van de oorspronkelijke Pussycat Dolls.

16-04-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davy Gilles: "Zeer onwaarschijnlijk dat ik vader van Aurelia's kind ben"

Davy Gilles: "Zeer onwaarschijnlijk dat ik vader van Aurelia's kind ben"

Om Davy te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Davy Gilles heeft al jaren een relatie met musicalster Sasha Rosen.

Zanger Davy Gilles verklaart vandaag op zijn website dat hij aan het einde van de zomer van 2008 "twee keer intiem" is geweest met de 26-jarige Aurelia Picard. Daarmee wil de zanger van de Romeo's één en ander uitklaren over de beschuldigingen van Picard gisteren in TV-Familie.

Dat weekblad meldde dat Gilles (33) iemand anders dan zijn partner, musicalster Sasha Rosen, bezwangerd heeft. Gilles zegt dat hij nooit een relatie met Aurelia had. Hij verbrak elk contact met Aurelia totdat die eind september beweerde van hem zwanger te zijn.

"Vervelende berichten werden steeds dreigender"
Davy vroeg Aurelia om bewijzen voor te leggen. "Het enige wat ik heb gekregen waren vervelende berichten die steeds dreigender werden." Op den duur voelde hij zich zelfs genoodzaakt om de politie in te schakelen.

In zijn verklaring op davygilles.be zegt hij dat het hem zeer onwaarschijnlijk lijkt dat hij de vader van het kind is. "Mocht ik toch de vader zijn, hoe onwaarschijnlijk dat voor mij ook lijkt, zal ik natuurlijk mijn verantwoordelijkheid nemen." Aurelia, die naar eigen zeggen smoorverliefd op de zanger was, is uitgerekend op 6 juni.

16-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibsons vrouw was jaloers op Britney Spears

Mel Gibsons vrouw was jaloers op Britney Spears

http://img9.imageshack.us/img9/5549/melgibsonx.jpg
De spanningen in het huwelijk van Mel Gibson bereikten vorig jaar naar verluidt een hoogtepunt toen de acteur Britney Spears zijn huis in Costa Rica liet betrekken. Een bron in de Daily Mirror: "Mel inviteerde Britney op zijn landgoed om er op haar positieven te komen. Hij ging ook met haar dineren in Los Angeles. Dat zinde Robyn niet. Ze wilde niet langer leven met het wantrouwen en de vermoedens van affaires en ze had maar één optie meer: scheiden".

Onbezorgd
Gibson, een ultraconservatieve katholiek, is de voorbije dagen gelinkt aan een hele reeks vrouwen, onder wie twee Russische zangeressen die Oksana heten en twee mysterieuze brunettes. Vrijdag nog, toen zijn vrouw Robyn de scheidingsaanvraag indiende, werd hij in Costa Rica gefotografeerd met een onbekende blondine.

"Mel lachte en maakte grapjes. Hij leek hoegenaamd niet bezorgd. Je kon aan niets merken dat hij aan het begin stond van een heel dure scheiding".

Oksana 1 en 2
De Russische zangeres Oksana Pochepa (24) heeft inmiddels bekend dat ze "een serieuze relatie" met Gibson heeft. De klassieke pianiste Oksana Kolesnikova van haar kant gaf toe dat ze een avond piano speelde voor Gibson, maar beklemtoont dat ze geen affaire met hem heeft. De blondine zegt gelukkig getrouwd te zijn en is bovendien vier maanden zwanger.

Bepaalde bronnen stellen dat Robyn Mel in 2006 al verliet, toen hij werd gearresteerd wegens rijden onder invloed, maar dat ze de breuk voor het welzijn van haar gezin niet aan de grote klok wilde hangen.

16-04-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn Brad & Angelina geen koppel meer?

Zijn Brad & Angelina geen koppel meer?

http://img27.imageshack.us/img27/8854/angelinajoliei.jpg
Het koppel op de Oscars in februari. Het is een van de laatste keren dat ze samen gezien zijn.

Hebben Angelina Jolie en Brad Pitt een einde gemaakt aan hun relatie? Blogger Ian Halperin beweert alvast van wel.

Brad twijfelt al weken over zijn relatie, en vroeg daarbij zijn ex-vrouw Jennifer Aniston en 'een andere A-list actrice'. Hij zou genoeg gehad hebben van Angelina's opvliegende en licht ontvlambare karakter.

Drankprobleem
Angelina op haar beurt noemt Brad een oude zak en beschuldigt hem ervan een drankprobleem te hebben. Ze vraagt meteen het volledige hoederecht over alle zes de kinderen, ook de drie biologische van Brad.

Tegelijk heeft ze een straatverbod aangevraagd en eist ze een dna-test om te bewijzen dat Brad Pitt werkelijk de vader is van Shiloh, Vivienne en Knox. De actrice zou zelfs overwogen hebben naar Washington te verhuizen.

Andere geruchten
De twee zouden ook enkele jaren geleden al in een uiterst geheime en intieme ceremonie getrouwd zijn in een 'vreemd land'. Volgens helemaal onbevestigde geruchten in Angelina vier maand zwanger van haar vierde kind met Brad.

Betrouwbaarheid?
Of dit nieuws echt betrouwbaar is, valt nog af te wachten. Het blogbericht werd enkel overgenomen door showbizspy.com en De Telegraaf.

Halperin citeert een boel bronnen die het verhaal bevestigen, maar publiceert geen namen of zelfs maar een relatie met het koppel. Dat ook geen enkele grote showbizzsite het bericht durft brengen, is alvast een teken aan de wand.

En wat te denken over Brad die in de laatste dagen nog de kinderen naar school bracht in New York? Niet echt iets dat een man met een straatverbod kan doen...

16-04-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum én Angelina Jolie zijn zwanger

Heidi Klum én Angelina Jolie zijn zwanger

http://img4.imageshack.us/img4/4675/heidikluml.jpg
Het Duitse supermodel Heidi Klum is zwanger van haar derde kind met zanger Seal. De twee hebben al twee zonen: Henry (3) en Johan (2) en voeden ook samen Leni (4) op, de dochter van Heidi uit een eerdere relatie. Dat meldt de website E! en verwacht wordt dat Klum het nieuws over enkele dagen bekend zal maken.

Geruchten over de zwangerschap deden al de ronde toen op het internet details verschenen over de couturejurken die Klum zal dragen in de tv-reeks 'Project Runway'. Die moesten naar verluidt aangepast worden aan haar zwellende buikje.

Klum is niet de enige celebrity van wie gefluisterd wordt dat ze zwanger is. Volgens het Amerikaanse magazine Star heeft ook Angelina Jolie een broodje in de oven. Volgens een bron is ze twee maanden zwanger van haar vierde biologische kind met Brad Pitt, en was ze zelf verbaasd toen ze haar gezegende toestand vaststelde. "Hoewel ze maanden hebben geprobeerd, was het voor haar een schok toen ze merkte dat ze zwanger was".

16-04-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk
Geluk


http://img4.imageshack.us/img4/8308/adrianasklenarikovacele.jpg

Ik had al eens eerder geschreven
Geluk zit bij jezelf, van binnen in
Dat is me nu weer duidelijk geworden
Met jou naast mij als mijn vriendin
Kan met jou over zoveel dingen praten
Zoveel herkenning bij ons te zien
Ben niet voor niets jou nu tegen gekomen
Ik heb eigenlijk lang liggen dromen
Van een vrouw zoals jij
Waarbij respect zo normaal is
Dat is bij sommige wel eens mis
Nee geluk zit echt van binnen
Ben zo blij om opnieuw met jou te beginnen

16-04-2009 om 10:23 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
15-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lelijkste borstvergrotingen bij celebrity's

De lelijkste borstvergrotingen bij celebrity's

Om voorbeelden te bekijken druk op de foto.


.
Hoewel veel bekende medemensen ontkennen dat ze plastische chirurgie hebben ondergaan, kan je er vaak niet naast kijken. Dat geldt in het bijzonder voor borstvergrotingen. Dergelijke ingrepen blijken echter niet altijd een succes, zo blijkt uit een lijstje van The Sun.

Scheef en uitgezakt
De bijgewerkte borsten zijn visueel vaak niet alles. Zo hangen ze scheef bij Victoria Beckham, en lijken die van Alicia Douvall en Jodie Marsh te ontploffen. Bij Courtney Love of Whitney Houston zijn de implantaten dan weer zelf gaan hangen. Sommige vrouwen ondervinden ook veel hinder van de ingreep. Naaktmodel Jordan hield er bijvoorbeeld lelijke littekens aan over, en bij tv-figuur Chantelle Houghton doet alles simpelweg pijn, aldus The Sun.

15-04-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne nu verslaafd aan Wii Fit

Kelly Osbourne nu verslaafd aan Wii Fit

Om One Word te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Kelly Osbourne, die recent nog in een afkickkliniek verbleef om van haar verslaving aan pijnstillers af te raken, is nu geobsedeerd door het fitnessgame op haar computer.

"Mijn dieet is een ramp. Gisteravond at ik Domino's pizza omdat er niets in huis was en ik geen zin had om naar de winkel te gaan. Ik ga ook niet naar de fitnesszaal. Ik speel wel om mijn Wii. Ik ben dol op de Wii Fit, ik kan er maar niet mee stoppen", verklaarde Kelly.

15-04-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walk of Fame-ster George Harrison onthuld

Walk of Fame-ster George Harrison onthuld

Om My Sweet Lord te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Tom Petty, Jeff Lynne, Paul McCartney, Olivia en Dhani Harrison.

Honderden vrienden en fans van George Harrison waren er gisteren getuige van hoe de overleden Beatle zijn eigen ster kreeg op de befaamde Walk of Fame in Hollywood. Bij de onthulling stonden zijn weduwe Olivia, zijn zoon Dhani en oud-bandgenoot Paul McCartney vooraan.

Tom Petty en Tom Hanks
Onder de aanwezigen waren verder Harrisons goede vriend Tom Petty en acteur en regisseur Tom Hanks. McCartney bedankte de honderden enthousiaste Beatles-fans die op het eerbetoon waren afgekomen.

Longkanker
Harrison stierf in 2001 op 58-jarige leeftijd aan longkanker. De andere overleden Beatle, John Lennon, heeft ook een eigen ster op de Walk of Fame. Daarnaast is er een ster voor de vier Beatles samen.

15-04-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling ontkent anorexia

Tori Spelling ontkent anorexia

http://img11.imageshack.us/img11/6736/torispelling001.jpg
Tori Spelling heeft geen anorexia. De actrice reageert in het Amerikaanse tijdschrift People op de geruchten dat ze aan deze eetziekte lijdt. "Oh god, ik heb geen anorexia", verzucht ze. "Ik weet dat ik dun lijk op foto's. Dus ik begrijp wel waar de verhalen vandaan komen."

Ideaal gewicht
De 35-jarige Spelling, die zegt ruim achttien kilo te zijn afgevallen sinds de geboorte van haar dochtertje Stella in juni vorig jaar, heeft nu haar ideale gewicht bereikt. "Ik wil niet nog dunner worden dan dit. Maar mensen hebben me de afgelopen tweeënhalf jaar alleen maar zwanger gezien", verklaart de blondine, die ook nog een zoontje heeft van 2. "Ik eet echt gezond."

Druk, druk, druk
Haar gewichtsverlies komt volgens Spelling ook door haar 'belachelijk drukke levensstijl'. De actrice bracht gisteren haar tweede boek uit, 'Mommywood', over het moederschap. Daarnaast is ze bezig met de opnamen van de serie 'Beverly Hills 90210' en van het vierde seizoen van haar eigen realityserie. Verder houdt ze zich op het moment bezig met de ontwikkeling van haar eigen kinderkledinglijn.

Ruzie met moeder
De afgelopen week kwam Spelling in het nieuws door haar moeizame relatie met haar moeder. Moeder Candy beklaagde zich publiekelijk over het feit dat ze haar kleinkinderen nooit ziet, onder meer via een brief op haar website. Tori ontkent echter dat er sprake is van een vete. "Mijn moeder is welkom om een toenaderingspoging te doen als ze een rol in het leven van mijn kinderen wil spelen", verklaarde ze dit weekeinde tegenover People.

15-04-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson-veiling afgeblazen
Michael Jackson-veiling afgeblazen

Om In The Closet te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De veiling van meer dan duizend voorwerpen van Michael Jackson is geannuleerd. Veilinghuis Julien's kon een akkoord bereiken met de 'King of Pop'. De veiling zou van 22 tot 25 april plaatsvinden in Beverly Hills en er was een opbrengst van ongeveer tien miljoen dollar verwacht.

De productiemaatschappij van Michael Jackson, MJJ Productions, had eerder al geprobeerd de veiling te verhinderen, maar een rechter in Los Angeles gaf het veilinghuis gelijk. Nu is het dus toch tot een akkoord gekomen tussen de zanger en het veilinghuis.

15-04-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fout prins William houdt vliegtuig dagen aan de grond

Fout prins William houdt vliegtuig dagen aan de grond

http://img12.imageshack.us/img12/2092/prinswilliamz.jpg
De Britse prins William heeft de motor van een gevechtsvliegtuig oververhit toen hij op een verkeerd knopje drukte. Dat gebeurde tijdens zijn twaalf weken durende opleiding bij de luchtmacht vorig jaar, vernam de Daily Mail bij Joe Watt, een gepensioneerde vliegtuigingenieur bij de luchtmacht.

Dagen aan de grond
"Hij is niet de enige", zegt Watt in de krant. "We hebben twee of drie dergelijke voorvallen gehad. Betere piloten dan hem hebben het al meegemaakt." Volgens de krant steeg de temperatuur van de motor in de Tucano T1 boven de 700 graden, terwijl de maximumtemperatuur normaal 650 graden bedraagt. Het toestel moest dagen aan de grond blijven.

Paleis ontkent
Buckingham Palace ontkent dat een vliegtuig schade ondervond tijdens de opleiding van William. De 26-jarige prins kreeg zijn vliegbrevet in april vorig jaar.

15-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courteney Cox woedend op Jennifer Aniston

Courteney Cox woedend op Jennifer Aniston

http://img13.imageshack.us/img13/1907/courteneycox.jpg
Er zit een haar in de boter bij de Friends Courteney Cox en Jennifer Aniston. Cox is woedend op haar collega omdat die weigert een gastrol aan te nemen in de nieuwe komedie Cougar Town.

De eerste aflevering van Cougar Town is heel belangrijk voor Cox want ze speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook nog eens de producent van de reeks. Daarom hoopte ze van Anistons bekendheid te profiteren om de komische reeks onmiddellijk van de grond te krijgen. Aniston weigerde echter.

Volgens The Globe is Courteney Cox kapot van de beslissing van Jennifer Aniston en hebben de twee elkaar sindsdien niet meer gesproken.

15-04-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis treft 'Desperate Housewives', Edie finaal gewipt

Crisis treft 'Desperate Housewives', Edie finaal gewipt

http://img19.imageshack.us/img19/2189/nicolettesheridan.jpg
Nicolette Sheridan wordt uit 'Desperate Housewives' geschreven om geld te sparen omdat de crisis ook deze succesreeks niet ongemoeid laat. Dat onthult de maker van de reeks, Marc Cherry.

Uitgespeeld
Het manzieke personage Edie Britt krijgt in het nieuwe seizoen een auto-ongeval en lijkt daarbij te overlijden. Het vertrek van Sheridan werd in het geruchtencircuit toegeschreven aan een slepende ruzie met de andere actrices, maar Cherry spreekt dat tegen. Hij houdt vol dat hij door de bazen van netwerk ABC gedwongen werd de kosten te drukken. Dat Sheridan gewipt wordt, wijt hij aan het feit dat haar personage 'uitgespeeld' was.

"Edie is zowat met elke vent in de straat van bil geweest en heeft alle mogelijke problemen al veroorzaakt", aldus Cherry.

Besparingstrend
'Desperate Housewives' is overigens niet de enige reeks die kreunt onder de crisis. Cherry: "ABC heeft me onder enorme druk gezet om te besparen. Elke televisiemaker krijgt bij ABC hetzelfde te horen: 'Het bedrijf staat er heel slecht voor. Je moet een manier vinden om je show goedkoper te maken'".

"Rampzalige gevolgen"
Sheridan van haar kant, die per episode tussen 75.000 en 150.000 euro krijgt, beschuldigt Cherry ervan dat hij haar personage liet doodbloeden. "Als je een juweel hebt, waarom poets je het dan niet op en etaleer je het zodat iedereen het kan zien? Edie doen sterven is een riskante onderneming die rampzalige gevolgen zou kunnen hebben voor de kijkcijfers", oordeelt Sheridan.

Heropstanding?
Fans van Edie Britt hoeven nog niet helemaal te wanhopen. Vlak na de crash ligt ze te zieltogen naast haar auto, maar de finale scène van aflevering 18 van seizoen vijf toont hoe haar hand een stuiptrekking maakt, wat een toekomstige heropstanding van haar personage open laat.

15-04-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt brengt kids naar school, moeders worden dol

Brad Pitt brengt kids naar school, moeders worden dol

http://img25.imageshack.us/img25/4498/bradpittg.jpg
Jonge moeders in New York zitten elkaar in de haren om elkaars kinderen naar school te mogen brengen. Wat tot voor kort een vervelende taak was, is voor de dames een voorrecht geworden sinds ook Brad Pitt zijn kinderen 's ochtends naar school brengt. De mama's hopen een glimp van de ster op te vangen.

Wanhopig
"Moeders maken ruzie over wie de kinderen naar school mag carpoolen. Ze kleden zich op hun paasbest en zijn wanhopig om een 'toevallig' praatje te kunnen slaan met Brad", aldus een bron.

Angelina Jolie is in New York bezig met de opnames voor de film 'Salt' en dus is het aan Brad om Maddox (8), Pax (5) naar school te brengen. Het stel heeft nog vier andere kinderen: adoptiedochter Zahara (4) en hun biologische kinderen Shiloh (2) en tweeling Vivienne en Knox.

Nieuwe adoptie?
Recent werd gespeculeerd dat het koppel nog een adoptiekind aan hun regenbooggezin wil toevoegen. Er zou een kind uit Myanmar op de wachtlijst staan, dan weer zou het een Indiaas kind betreffen en vorige week nog bezocht het koppel de Filippijnse hoofdstad Manila.

15-04-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slippertje van 360 miljoen

Slippertje van 360 miljoen

http://img19.imageshack.us/img19/5273/melgibson.jpg
Na 28 jaar is het huwelijk tussen Mel en Robyn Gibson gestrand. Gibsons echtgenote Robyn Moore heeft de procedure tot een echtscheiding ingeleid, en dat zou volgens Hollywoodwatchers wel eens de duurste echtscheidingsregeling ooit in de showbizwereld kunnen worden. Het fortuin van Gibson wordt geschat op 720 miljoen euro. Omdat er geen huwelijkscontract is, heeft de toekomstige ex van de Australische steracteur in principe recht op de helft.

Macca & Mills
Werk aan de winkel voor Mels advocaten dus. En goeie advocaten kunnen een wereld van verschil maken. Vraag maar aan Paul McCartney. Hij scheidde na vier jaar van Heather Mills, die in eerste instantie zou gaan lopen met 151 miljoen euro, maar het moest stellen met een schamele 37 miljoen.

Madonna & Michael Douglas
Madonna en Guy Richie dan. Ritchie kreeg na acht jaar huwelijk met de zangeres 57 miljoen euro én het huis van het koppel in Londen.

Diandra, de ex van Michael Douglas, moest het na 23 jaar huwelijk stellen met een troostprijs van 34 miljoen euro, plus de villas in Beverly Hills en Mallorca.

ET, Titanic, Star Wars & Indiana Jones
Actrice Linda Hamilton maakte Titanic en Terminator-regisseur James Cameron na twee jaar huwelijk 38 miljoen euro lichter. Kevin Costner moest na 16 jaar huwelijk Cindy Silva 60 miljoen euro betalen, Harrison Ford betaalde Melissa Mathison na 21 jaar huwelijk 64 miljoen euro plus - en onderschat dit niet - een mooie portie van de toekomstige royalties van vijf van de meest succesvolle films ooit: twee Star Warsfilms en drie Indiana Jones-blockbusters.

Steven Spielberg moest Amy Irving ook ferm betalen na vier jaar huwelijk. Spielberg beweerde dat er een huwelijkscontract was, "geschreven op een papieren servetje". De rechter moest net niet lachen, en wees Irving 75 miljoen toe.

Air Jordan
Toch is het geen popster of filmicoon die het meest aan een ex moest betalen; dat record staat voorlopig nog op naam van basketlegende Michael Jordan. Hij moest na 18 jaar huwelijk met Juanita Vanoy 127 miljoen euro afdokken.

De sympathiekste
De prijs van de sympathiekste gaat naar zanger Neil Diamond. In 1994 scheidde hij na 25 jaar van Marcia Murphey. Zonder spel van te maken legde Diamond de helft van zijn fortuin neer: 113 miljoen euro, met bijhorende boodschap "je was elke cent daarvan waard voor me schat".

15-04-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewist in ontkenning
Gewist in ontkenning

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina_jolie_wallpaper_1024x768.jpg?t=1239713372

Een naam wist
langzaam uit
 
geheugen vloeit
ontkenning
 
wat ooit een mooie
droom was
 
zal in vluchtigheid
weer sterven
 
liefde kon in
zuivere diepte
 
de angsten niet
trotseren
 

15-04-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
14-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Paul Potts in de maak bij Britse talentenjacht

Nieuwe Paul Potts in de maak bij Britse talentenjacht

Om Susan Boyle te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Is er een opvolger in de maak voor Paul Potts, de sjofele telefoonverkoper die twee jaar geleden sensationeel doorbrak als operazanger na zijn passage in 'Britain's Got Talent', de talentenjacht op de Britse tv-zender ITV? Susan Boyle, een 47-jarige voluptueuze juffrouw die naar eigen zeggen nog nooit gekust heeft, lijkt aardig op weg. Juryleden Simon Cowell, Piers Morgan en Amanda Holden kwamen woorden van lof tekort om Boyles vertolking van 'I Dreamed a Dream' uit de musical 'Les Misérables' de hemel in te prijzen. Oordeel zelf of de loftrompet terecht werd uitgestoken.

14-04-2009 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica op één in De Zwaarste Lijst

Metallica op één in De Zwaarste Lijst

Om Nothing Else Matters te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B..
Metallica staat op nummer 1 in De Zwaarste Lijst, de top 70 van de zwaarste gitaren die voor de eerste keer door Studio Brussel werd opgesteld. Opvallend is dat Metallica niet met 'One', dat het traditioneel goed doet in De Tijdloze van StuBru, maar met 'Master of Puppets' de lijst aanvoert. 'One' vinden we pas terug op de vierde plek.

In totaal staat Metallica elf keer in De Zwaarste Lijst. Tool komt met zes noteringen op de tweede plaats, AC/DC staat er vijf keer in. De enige Belgen in De Zwaarste Lijst zijn Channel Zero, met drie noteringen. 'Black Fuel' haalde een 22ste plaats, gevolgd door 'Suck My Energy' (27) en 'Help' (37). (sps)

De top tien
1. METALLICA - Master of puppets
2 AC/DC - Thunderstruck
3. MOTORHEAD - Ace of spades
4. METALLICA - One
5. SLAYER - Angel of death
6. AC/DC - Whole Lot a Rosie
7. SYSTEM OF DOWN - Chop Suey
8. RAGE AGAINST THE MACHINE - Killing in the name
9. IRON MAIDEN - Number of the beast
10. SEPULTURA - Roots Bloody Roots

14-04-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Chris Brown: "Hij is zo'n gentleman"

Nieuw lief Chris Brown: "Hij is zo'n gentleman"

Om Forever te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De nieuwe vriendin van Chris Brown benadrukt dat de zanger "een echte gentleman" is. Een week nadat hij onschuldig pleitte aan het toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn toenmalige vriendin Rihanna werd Brown in Los Angeles gespot met danseres Natalie Mejia.

Die bevestigt noch ontkent dat ze een relatie heeft met Chris Brown. Maar aan RadarOnline verklaarde ze: "Het gaat prima tussen ons. Hij heeft me de hele tijd als een gentleman behandeld, ik heb niets te klagen".
Sinds hij en Rihanna na het incident uit elkaar gingen, werd Brown ook al romantisch gelinkt aan zijn ex, studente Erica Jackson.

14-04-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Priestley wordt opnieuw vader

Jason Priestley wordt opnieuw vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jason-priestley.jpg?t=1239711922
Jason Priestley en zijn vrouw Naomi Lowde verwachten hun tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
De 39-jarige Priestley, die jarenlang de rol van Brandon Walsh vertolkte in 'Beverly Hills, 90210', trad in 2005 met de 33-jarige Lowde in het huwelijk. Oud-collega's Jennie Garth en Tori Spelling waren aanwezig bij de bruiloft. Het stel heeft al een dochter, Ava. Het meisje kwam in juli 2007 ter wereld.

14-04-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost'-acteur Josh Holloway vader van dochter

Lost'-acteur Josh Holloway vader van dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/josh-holloway.jpg?t=1239711714
Josh Holloway, die in de serie 'Lost' James 'Sawyer' Ford speelt, is vader geworden van een dochter. Het meisje kwam vorige week donderdag ter wereld op Hawaii, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
Holloway en zijn vrouw Yessica hebben hun dochter Java Kumala Holloway genoemd. Het is het eerste kind van het stel, dat sinds 2004 getrouwd is. "Vader en moeder zijn ontzettend gelukkig", zegt een bron tegen People. "Iedereen is gelukkig en gezond."

14-04-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen vinden Angelina Jolie de mooiste ter wereld

Vrouwen vinden Angelina Jolie de mooiste ter wereld

http://img5.imageshack.us/img5/8854/angelinajoliei.jpg
Angelina Jolie is in een online poll van het magazine Vanity Fair door vrouwelijke stemmers uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld. De actrice haalde 58 procent van de stemmen. Op de tweede plaats komt Gisele Bündchen, met slechts 9 procent van de stemmen.
Vier procent van de vrouwen die aan de poll deelnamen vindt Halle Berry de fraaistgedraaide.

Modellen en koningin
In de rondvraag werd vrouwen gevraagd de aantrekkelijkste vrouw te kiezen uit een lijst van 19 bekende dames. Onder hen zangeres Beyoncé, actrice Gwyneth Paltrow, model Bar Rafaeli, koning Rania van Jordanië en de Franse presidentsvrouw Carla Bruni.

In staat oorlog te ontketenen
Op de website verklaart Vanity Fair die keuze: "Uit de miljarden vrouwen op deze planeet, zijn er maar negentien in staat een oorlog te ontketenen. Onder deze moderne Helena's van Troje treffen we legendes, een koningin, een first lady en op zijn minst twee bedpartners van Leonardo Di Caprio". Di Caprio had vroeger een relatie met Gisele Bündchen en mag tegenwoordig Bar Rafaeli zijn bijslaap noemen.

Het is niet de eerste keer dat Angelina Jolie een dergelijke lijst aanvoert. Vorige maand nog was ze topper in de lijst 'mooiste mensen ter wereld' van het Australische magazine Who. Kate Winslet was toen tweede.

De mooiste vrouwen volgens de lezeressen van Vanity Fair

1) Angelina Jolie 58 %
2) Gisele Bundchen 9 %
3) Halle Berry 4 %
4) Penelope Cruz 3 %
4) Scarlett Johansson 3 %
4) Jennifer Connelly 3 %
4) Queen Rania of Jordan 3 %
4) Bar Refaeli 3 %
5) Catherine Deneuve 2 %
5) Freida Pinto 2 %
5) Natalia Vodianova 2 %
5) Ziyi Zhang 2 %
5) Beyonce Knowles 2 %
5) Cate Blanchett 2 %
6) Elle MacPherson 1 %
6) Kate Moss 1 %
6) Gwyneth Paltrow 1 %
6) Kerry Washington 1 %
6) Carla Bruni 1 %

14-04-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster Marilyn Chambers (56) overleden

Pornoster Marilyn Chambers (56) overleden

http://img5.imageshack.us/img5/774/marilynchambers.jpg
Chambers in 2000.

De Amerikaanse voormalige pornoster Marilyn Chambers (56) is op paasochtend dood aangetroffen in haar woning in Los Angeles. Een autopsie moet de doodsoorzaak vaststellen, maar voorlopig gaat de politie niet uit van een misdrijf.

Marilyn Chambers was een van de eerste echte vrouwelijke pornosterren. Haar rol in de film 'Behind the Green Door' (1972) leverde haar veel bekendheid op. In deze film had ze als een van de eerste blanke actrices seks met een zwarte acteur.

Chambers speelde ook een rolletje aan de zijde van Barbra Streisand in de film 'The Owl and the Pussycat' (1970).

14-04-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke borsten doen Simon Cowell blozen in talentenjacht

Dikke borsten doen Simon Cowell blozen in talentenjacht

Om Fabia Cerra te bekijken druk op de foto.

zet de Player links boven af A.U.B.

.
Fabia Cerra toont haar talenten.

In de Engelse versie van de talentenjacht 'Supertalent' heeft een voluptueuze dame jurylid Simon Cowell en 11,8 miljoen tv-kijkers verbaasd met een striptease-act.

Dikke borsten
De 35-jarige Fabia Cerra, die haar act aankondigde als een dansvoorstelling, ontblootte haar borsten en zwaaide stevig met de 'floshen' die haar tepels bedekten. Als klap op de vuurpijl deed ze nog een grand écart ook.

'Oh my God'
De 'oh my God's waren niet te tellen, maar de act stuurde Cerra wel meteen door naar de volgende ronde. "Als ik mijn zin zou mogen doen, zat je meteen in de finale," zei jurylid Piers Morgan met een vette knipoog.

14-04-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Playmate Kendra Wilkinson ontdekt de Heer

Ex-Playmate Kendra Wilkinson ontdekt de Heer

http://img4.imageshack.us/img4/4361/kendrawilkinson.jpg
Kendra Wilkinson, het voormalige Playboymodel en ex van Hugh Hefner, heeft het Licht gezien. Sinds Kendra de deur van de Playboy mansion achter zich dichtsloeg en bij haar verloofde ging wonen, de footballspeler Hank Baskett, heeft ze zich tot het christendom bekeerd.

Playmate Brittany Ginger, het bruidsmeisje van Wilkinson: "Hanks en Kendra bidden voor elke maaltijd. Zijn familie is zeer religieus en hij heeft haar gekalmeerd. Bidden is voor haar een nieuwe ervaring en het heeft haar enorm geholpen".

Kendra raakte bekend dankzij de realityreeks 'The Girls Next Door'. Vorig jaar verliet ze Playboybaas Hugh Hefner na een relatie van vier jaar, maar ze keert terug naar de Mansion om er op 27 juni te trouwen. Bloot zal daar niet aan te pas komen. "Geen blote meiden, geen bunnies of vrouwen met bodypaint. Het wordt een Playboyhuwelijk, geen Playboyparty", benadrukt Kendra.

14-04-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston verdient meer dan Angelina Jolie

Jennifer Aniston verdient meer dan Angelina Jolie

http://img6.imageshack.us/img6/1696/jenniferanistonn.jpg
Jennifer Aniston heeft in 2008 meer verdiend dan de nieuwe partner van haar ex Brad Pitt. Jennifer kreeg vorig jaar bijna tien miljoen euro meer op haar bankrekening dan Angelina Jolie.

Tweeling
Volgens het Amerikaanse magazine Parade verdiende Aniston vorig jaar 20,5 miljoen euro aan films als 'Marley and Me', terwijl Angelina het moest stellen met 10,5 miljoen euro. Daarbij moet wel de kanttekening gemaakt worden dat Angelina vorig jaar tussen de bedrijven door een tweeling op de wereld zette, terwijl Jennifers carrière niet door de voortplanting gehinderd werd.

Beyoncé en Jay-Z
Samen verdienden Jennifer en Angelina slechts een schijntje van wat Beyoncé binnenrijfde: haar filmcarrière ('Cadillac Records') en haar jongste album 'I Am Sasha Fierce' brachten maar liefst 60 miljoen euro op. Haar wederhelft, rapper Jay-Z, voegde in 2008 nog eens 62 miljoen euro toe aan het familiefortuin.

14-04-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij
Jij

http://img8.imageshack.us/img8/2945/annakournikova.jpg


je regende
en ik schoot foto's
van een zon die
steeds wilde verdwijnen
 
verfijnde instelling
veranderde het plot
vergat de paraplu kou en
regen maakten zo het beeld kapot
 
zacht heb ik je haar
gedroogd je natte huid
met warm gedoekt je zont nu
stralend in een nieuwe lentegloed