NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanne Moreau (89) overleden

Jeanne Moreau (89) overleden

https://www.mupload.nl/img/z7mvc0ijmntss.jpg

De Franse actrice Jeanne Moreau is op 89-jarige leeftijd overleden. Franse media meldden dat ze in haar woning dood is gevonden door een hulp in de huishouding. Moreau was een van de bekendste Franse artiesten en is behalve als actrice ook als zangeres wereldberoemd geworden.

Jeanne Moreau werd voornamelijk bekend door haar rollen in de films 'Les Amants' en 'Jules et Jim'.

Jongste lid van Comédie-Française
Moreau werd in 1928 geboren in Parijs, de dochter van een bareigenaar en een Britse danseres. Ze volgde toneellessen en maakte haar debuut op het theaterfestival van Avignon. Ze werd later uitgenodigd om lid te worden van het zeer prestigieuze Comédie-Française, de jongste persoon die vast lid werd van dit Franse theatergezelschap.

Moreau speelde vervolgens in verscheidene B-films. Filmmakers vonden haar echter niet fotogeniek genoeg om een groot filmster te worden, vermoedelijk vanwege haar weigering make-up te gebruiken. De Franse filmregisseur Louis Malle zag in haar wél een groot talent en regisseerde haar grote doorbraak, de film 'Ascenseur pour l'échafaud' uit 1957.

Nouvelle Vague
Malle en Moreau kregen een kortstondige relatie. Het jaar daarop regisseerde Malle haar voor het succesvolle, maar controversiële 'Les Amants', een sensuele film over een verveelde huisvrouw die een buitenechtelijke relatie aangaat met een vreemdeling. Onder andere vanwege een beruchte naaktscène kwam de film met moeite door de Amerikaanse censuur. Dankzij deze twee films werd ze beschouwd als een van de belangrijkste actrices van de Franse Nouvelle Vague.

In 1961 was ze te zien in haar internationaal meest succesvolle film, 'Jules et Jim' van François Truffaut. Met hem maakte ze in 1968 een tweede film, 'La mariée était en noir'. Gedurende de jaren zestig speelde ze in nog meer films van grote regisseurs, waaronder Michelangelo Antonioni ('La Notte', 1961), Luis Buñuel ('Le Journal d'une femme de chambre', 1964) en verscheidene films van Orson Welles.

Voorkeur voor Europese films
Vanaf de jaren zestig tot de jaren negentig speelde ze in diverse films, waarbij ze grote Hollywoodprojecten vaak afwees ten gunste van Europese producties. Zo was ze te zien in 'Les Valseuses' van Bertrand Blier (1974) en 'La Femme Nikita' van Luc Besson (1990). Toch was ze ook in enkele Amerikaanse films te zien. In 1976 nam ze haar regie-debuut op, 'Lumière', gevolgd door 'L'Adolescente' uit 1979.

Zangeres
Voor ze doorbrak op het witte doek, leek ze meer succes te kunnen oogsten als zangeres. Ze maakte in de loop der jaren diverse albums en trad in 1984 zelfs met Frank Sinatra op in Carnegie Hall. Ze werd onder meer bekend met 'Le Tourbillon' en 'Le Nombril'.

Jeanne Moreau trad tweemaal op als voorzitter van de jury van het Filmfestival van Cannes, in 1975 en in 1995.

Ze is twee keer getrouwd en gescheiden. De eerste keer was met de Franse regisseur Jean-Louis Richard, met wie ze een zoon Jérôme kreeg. Haar tweede echtgenoot was de Amerikaanse regisseur William Friedkin, de maker van 'The Exorcist'. Dat huwelijk hield slechts twee jaar stand, van 1977 tot 1979.

31-07-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling maakte zich boos op Donald Trump en daar heeft ze nu vast en zeker spijt van

J.K. Rowling maakte zich boos op Donald Trump en daar heeft ze nu vast en zeker spijt van

https://www.mupload.nl/img/qs9vhft2xeudg.jpg

Het is niet de eerste keer dat J.K. Rowling, auteur van de Harry Potter-boeken, Donald Trump aanvalt op Twitter. Maar nu had ze beter eerst de feiten zelf gecheckt wanneer ze de president van de VS beschuldigde van het negeren van een jongen met een handicap. Want de beelden waar ze zich op baseerde blijken fake te zijn en heel wat aanhangers van Trump eisen nu een rechtzetting.

In een reeks van boze tweets heeft J.K. Rowling het afgelopen weekend zwaar uitgehaald naar Donald Trump. Op Twitter beweerde ze dat hij een jongen in een rolstoel negeerde toen hij de "slachtoffers van Obamacare" ontmoette tijdens een persconferentie op 24 juli.

"Trump imiteerde in het verleden al een reporter met een beperking. Nu doet hij alsof hij een kind in een rolstoel niet zien, alsof hij schrik heeft dat zijn aandoening besmettelijk is", schreef J.K. Rowling. "Hij vindt alleen zichzelf en wie op hem lijkt belangrijk. Personen met een beperking, minderheden, transgenders, armen, vrouwen (tenzij ze familie van hem zijn) worden met minachting behandeld omdat ze niet op hem lijken. Mijn moeder zat in een rolstoel. Ik zag hoe mensen zich ongemakkelijk voelden in haar buurt. Maar als ze nog een beetje fatsoen hadden, zetten ze zich daar over. Dus ja, die beelden dat Trump opzettelijk over het hoofd van een kind met een beperking kijkt, zijn uitgestrekte handje negeert, dat raakt me. Dit is de machtigste man in de vrije wereld, en zijn dagelijkse wandaden tegen beschaafde normen hebben een negatief effect. Trump kan de hand niet schudden van een kleine jongen die alleen maar door de president aangeraakt wilde worden."

31-07-2017 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poster van filmklassieker 'Casablanca' voor bijna 407.000 euro geveild

Poster van filmklassieker 'Casablanca' voor bijna 407.000 euro geveild

https://www.mupload.nl/img/expvueu6sp1nm.jpg

Een ruim 70 jaar oude poster van de filmklassieker 'Casablanca' is tijdens het weekeinde in Dallas (Texas) voor 478.000 dollar (406.642 euro) geveild. Dat deelde het veilinghuis Heritage Auctions vanavond laat mee. Naar verluidt ging het om de laatste nog bestaande affiche van Casablanca in een Italiaanse editie. De film met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman kwam in 1946 in de bioscoop.

De bijna twee meter op 140 centimeter grote poster werd ontworpen door de Italiaan Luigi Martinati. Hij gaf op indrukwekkende wijze gestalte aan beide hoofdrolspelers uit de film, aldus Heritage Auctions. Het suucesvolle bod van een onbekende koper werd bestempeld als een record.

31-07-2017 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geliefde niet blij met serie The Assassination of Gianni Versace

Geliefde niet blij met serie The Assassination of Gianni Versace

https://www.mupload.nl/img/xdbtlk7ywovtl.jpg

De geliefde van Gianni Versace is niet blij met de manier waarop de mode-ontwerper en hij worden neergezet in American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace.

In een interview met The Guardian zegt Antonio D'Amico dat de eerste beelden van de serie die onlangs werden vrijgegeven "belachelijk" zijn. Hij reageert onder meer op foto's waarop te zien is hoe zijn vertolker Ricky Martin het lichaam van Gianni, gespeeld door Edgar Ramirez, in zijn armen houdt na de moord op de couturier. "Misschien is dat de artistieke vrijheid van de regisseur, maar dat is niet wat er gebeurde", aldus Antonio, die in werkelijkheid meteen na de moord van het plaats delict werd weggevoerd.

"Normaal koppel"
Antonio, die vijftien jaar samen was met Gianni, heeft ook problemen met fragmenten uit de show waarin de mode-ontwerper in paniek raakt als hij denkt dat paparazzi een intiem onderonsje tussen hem en Antonio hebben vastgelegd. Het mode-icoon was volgens zijn partner altijd open over zijn geaardheid. "We leefden als een normaal koppel, er was nooit een probleem."

Volgens Antonio heeft American Crime Story-producent Ryan Murphy hem nooit benaderd na zijn beslissing een seizoen van de serie te wijden aan de moord op Versace. De Italiaan is niet van plan te gaan kijken als The Assassination of Gianni Versace volgend jaar wordt uitgezonden.

31-07-2017 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoors zijn oud en duf? Dan heb je die van Justin Bieber nog niet gezien

Pastoors zijn oud en duf? Dan heb je die van Justin Bieber nog niet gezien

https://www.mupload.nl/img/bz7bm9ovrgybp.jpg

Justin Bieber heeft het spirituele licht gezien en maakt daar geen geheim van. Volgens bronnen dichtbij de zanger is zijn geloof zelfs de reden waarom hij zijn wereldtournee geannuleerd heeft. De man die de Canadese zanger op het geloofspad bracht? Carl Lentz, die met zijn sexy looks snel de harten van heel wat vrouwelijke surfers veroverde.

De laatste jaren is Bieber een fervent aanhanger van de Hillsong-kerk geworden. In LA zijn er twaalf pastoors van deze kerk actief en Carl Lentz is de man waar Justin Bieber een heel hechte geloofsband mee heeft. Foto's op sociale media tonen Bieber en Lentz die samen door Los Angeles wandelen.

Strakke buikspieren
En dat een pastoor niet saai en suf hoeft te zijn bewijst Lentz. Hij deinst er niet voor terug om zijn strakke buikspieren op straat te showen en dames over de hele wereld zijn onder de indruk. De twee kennen elkaar al lang. Justin Bieber heeft in 2014 zelfs een tijdje bij Lentz gewoond. Slecht nieuws voor de dames wiens hartje al sneller ging slaan: de pastoor is 32 jaar, getrouwd en heeft drie kinderen. Eerder dit jaar trok de Canadese zanger samen met zijn spirituele vriend naar Sydney voor een conferentie over Hillsong.

31-07-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eten als een piraat: Disneyland krijgt Jack Sparrow-restaurant

Eten als een piraat: Disneyland krijgt Jack Sparrow-restaurant

https://www.mupload.nl/img/2chn71hifk5w0.jpg

Disneyland Parijs heeft vanaf dit weekend officieel een Jack Sparrow-restaurant. In Captain Jack's, een etablissement bij de beroemde Pirates of the Caribbean-attractie, kan men voortaan dineren als een piraat.

Het restaurant vervangt het oude Blue Lagoon-restaurant, dat sinds de opening van het park begin jaren negentig op die locatie zat. De lancering van het nieuwe Captain Jack's valt samen met de restyling van de Pirates of the Caribbean-attractie.

De populaire ride bevat vanaf deze week ook elementen van de filmserie, die gebaseerd is op de oorspronkelijke attractie. Onder meer kapiteins Jack Sparrow, Barbossa en Davy Jones maken nu deel uit van de boottocht.

De Pirates of the Caribbean-films zijn nog steeds erg succesvol. Het vijfde deel, Salazar's Revenge, is een van de best bezochte bioscoopfilms van 2017.

29-07-2017 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Enkel worst en ribbetjes op de grill? Die tijd is voorbij"

"Enkel worst en ribbetjes op de grill? Die tijd is voorbij"

https://www.mupload.nl/img/6dlwlremruq1t.jpeg

De temperaturen zijn optimaal , de barbecues afgestoft en menig griller verleidt dezer dagen zijn buren met de geur van vuur-kruiden. Chef Peter De Clercq (47) uit Maldegem was een van de eersten die onze nationale zomertraditie op de kaart zette. Hij wordt binnenkort het gezicht van een nieuwe kookwedstrijd op Vier. "Ik wil mijn ervaring doorgeven aan de kandidaten en kijkers."

Peter is heer en meester van restaurant Elckerlijc, schreef al zeventien kookboeken voor 'openluchtchefs' en is volgend jaar op Vier ook één van de gastheren in de nieuwe kookwedstrijd Grillmasters.

De barbecue heeft ook anno 2017

nog niet aan populariteit ingeboet?

"Integendeel. Het is gewoon heel erg plezant om op een zomeravond met vrienden rond het vuur te staan, een glaasje te drinken en te genieten van het koken. Dankzij de media en de vele boeken durven mensen de jongste jaren ook meer. De tijd dat er enkel worstjes en een ribstuk op de grill gelegd werden, is voorbij. De gewone man durft nu ook al eens te experimenteren achter de barbecue."

Maar voor een wereldkampioen barbecue

is het niets nieuws, natuurlijk.

Doet die titel je nog iets?

"Dat is geleden van 2003 en eigenlijk praat ik daar zelfs nooit over. Maar iedereen blijft die titel wel achter mijn naam plakken, ook al heb ik ondertussen andere dingen gedaan waar ik veel trotser op ben. De New York Times plaatste Elckerlijc onlangs in de top drie van beste grillrestaurants ter wereld, maar daar praat niemand over. Terwijl ik dat wel veel belangrijker vind dan die titel uit 2003."

Vanwaar die voorliefde voor vlees?

"Ik heb voor beenhouwer gestudeerd, dus dat zat er al langer in. Maar barbecue is echt wel veel meer dan vlees, hoor. Deze zomer ben ik in Elckerlijc zeer trots op de gegrilde paling. De combinatie van die typische palingsmaak met die van houtskool is subliem. We mogen trouwens wel een echt vleesrestaurant genoemd worden, maar ook groenten en kruiden staan centraal in onze keuken. We kweken ook alles zelf op onze Elckerlijc-Farm. En ook dat zat er altijd al in, want als kleine jongen mocht ik helpen in de moestuin van mijn grootvader."

Stoort het je niet dat grillen in de gastronomie nog altijd ondergewaardeerd wordt?

"Absoluut! Onze borden zijn schilderijtjes. Zowat alle groenten en kruiden komen uit de eigen tuin, en we roken en pekelen alles zelf. De creativiteit spat echt uit onze keuken, maar we zullen nooit in de categorie van de sterrenrestaurants geplaatst worden. Pas op: ik wil absoluut geen ster in die eetgidsen. Mijn klanten zijn mijn sterren, en zij weten wel te waarderen wat mijn team hier elke dag doet. Is dat niet het allerbelangrijkste?"

Stel dat ik het aandurf om je morgen uit te nodigen voor een barbecue. Wat leg ik er op?

"Als ik ergens uitgenodigd word voor een barbecue, dan moet ik bijna altijd zelf achter barbecue of grill staan. (lacht) Voor mij mag je het gerust simpel houden: een stukje kwaliteitsrundsvlees smaakt nog altijd het best. Afgelopen woensdag zat ik met vrienden op het strand, en 's avonds hebben we bij hen 'op den bots' nog de barbecue aangestoken. Gewoon wat sla en tomaat uit de koelkast gehaald en een lekker stukje vlees klaargemaakt. Meer moet dat niet zijn om er een topavond van te maken."

Iets anders: binnenkort word jij een

van de gezichten van Grillmasters op Vier.

"Inderdaad. De opnames zijn net gestart en ik amuseer mij rot. Grillmasters scoort goed in het buitenland en zal komend voorjaar ook bij ons leuke televisie opleveren. Ik ben blij dat ik eens niet zelf moet koken, maar samen met collega Seppe Nobels van 'Graanmarkt 13' de kandidaten mag coachen en sturen. Na dertig jaar kan ik mijn ervaring zo doorgeven aan de deelnemers en kijkers."

Is het publiek die programma's nog niet beu?

"Grillmasters wordt meer dan een kookprogramma. Het is een leuke wedstrijd tussen duo's die willen scoren achter de grill. Als kijker ben je geboeid door zowel de wedstrijd als de karakters, en ondertussen pik je ook nog heel wat leuke barbecuetips mee. Zelf kijk ik zelden naar kookprogramma's. Er zit enorm veel 'brol' tussen en dat doet het genre echt geen goed."

Televisie maken en een restaurant runnen. Valt dat te combineren?

"Ik sta er in Elckerlijc niet alleen voor. Mijn dochters Axelle (22) en Naomie (23) zijn mee in de zaak gestapt, terwijl mijn schoonzoon Stevin me achter de grill vervangt wanneer ik er niet ben. Elckerlijc is een team en dat team staat er elke dag. Het moet echt niet meer altijd rond 'papa Peter' draaien. De nieuwe generatie heeft de touwtjes ondertussen goed in handen en daar ben ik blij mee - ook al laat ik Elckerlijc natuurlijk niet los."

Tot slot: mogen we binnenkort kookboek nummer achttien verwachten?

"Het zal voorlopig bij zeventien blijven. Ik heb gewoon geen zin in een nieuw boek. Niet dat ik geen inspiratie meer heb, integendeel. Maar ik was ooit de eerste en enige die kookboeken over grillen en barbecueën schreef. Nu hebben Jan, Piet en Pol al een barbecueboek in de winkel liggen. Dus waarom zou ik het dan nog moeten doen?"

29-07-2017 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Kelly treedt op voor halfvolle zalen na beschuldigingen over sekte

R. Kelly treedt op voor halfvolle zalen na beschuldigingen over sekte

https://www.mupload.nl/img/sazssbehmlblv.jpg

Sinds R. Kelly wordt beschuldigd van het vasthouden van jonge vrouwen in zijn eigen sekte, gaat het niet goed met de kaartverkoop van zijn shows. Dat meldt TMZ.

De vijftigjarige zanger gaf vrijdagavond een concert in de Amerikaanse stad Virginia Beach. Het was zijn eerste optreden sinds de beschuldigingen naar buiten kwamen. In de zaal pasten 20.000 mensen, maar R. Kelly wist niet eens de helft van de kaartjes te verkopen.

Twee weken geleden kwamen berichten naar buiten van verschillende mensen die R. Kelly ervan beschuldigen zeker zes meisjes en jonge vrouwen vast te houden in zijn huizen in Chicago en Atlanta. Robert Kelly, zoals de zanger voluit heet, zou bepalen wanneer de vrouwen eten, wanneer ze mogen douchen en of ze het huis uit mogen. Ook zou hij ze verbieden contact te hebben met de buitenwereld en seks met ze hebben en daar opnames van maken.

Kelly ontkent de beschuldigingen en de vrouwen in kwestie geven aan dat er niets gebeurt waar ze niet zelf mee instemmen.

29-07-2017 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney sleept Frans magazine voor rechter voor stiekeme babyfoto's

George Clooney sleept Frans magazine voor rechter voor stiekeme babyfoto's

https://www.mupload.nl/img/hwwh4nvcb9w8d.jpg

George Clooney is van plan om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen een Frans tijdschrift dat de eerste foto's van zijn pasgeboren tweeling heeft gepubliceerd. Volgens de acteur "beklommen de fotografen van Voici hun hek, hun boom en namen ze illegaal foto's van de kinderen in hun huis."

In een verklaring liet Clooney weten dat de fotografen en het tijdschrift "met alle juridische middelen vervolgd zullen worden. De veiligheid van onze kinderen vereist dat," luidt het.

Clooney en zijn vrouw Amal maakten in juni bekend dat hun tweeling - Alexander en Ella - geboren was, maar tot op heden gaven ze geen verdere informatie, foto's of interviews over hun kinderen.

Het Franse magazine Voici publiceerde vandaag korrelige foto's van Amal en George Clooney in zwemkledij, elk met een baby op de arm. Ze wandelden rond in een tuin die volgens het tijdschrift deel uitmaakt van Clooney's villa nabij het Comomeer in Italië.

George en Amal Clooney trouwden in 2014 in Venetië in aanwezigheid van tal van beroemde gasten, maar proberen hun privéleven sindsdien zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers te houden.

29-07-2017 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tine Embrechts aan het aftellen naar vierde bevalling: "En zeggen dat ik geen fan ben van kleine kindjes"

Tine Embrechts aan het aftellen naar vierde bevalling: "En zeggen dat ik geen fan ben van kleine kindjes"

https://www.mupload.nl/img/r3ifvj2lknfcd.jpg

Moederen, zwanger zijn, presenteren, acteren, zingen: Tine Embrechts (42) leeft en werkt tegen de sterren op. "Ik ben heel gelukkig, en toch maalt het nog vaak in mijn hoofd. Maar wat kan je anders doen dan blijven doorgaan?"

Tine, Laurent, Oscar, Emilio, Gaston Embrechts-Bailleul-Santos. Het goedgevulde naamplaatje onder de deurbel verraadt dat het doorgaans een begankenis is ten huize Tine Embrechts, hartje Borgerhout. Maar op deze druilerige dinsdagnamiddag kan je er een speld horen vallen: geen spoor van de drie zonen, noch van partner Laurent Bailleul - u beter bekend als stemmenimitator extraordinaire Guga Baúl. De vijf maanden zwangere lady of the house ontvangt ons dan ook met een glimlach met hoge zen-factor. "Laurent is aan het werk en de jongens zijn allemaal uitbesteed: de ene is op kamp, de andere op reis met zijn vader en de derde met de grootouders aan zee." Maar ook zonder aanwezig gebroed, voel je meteen: in dit huis ligt alles in de plooi. En niet alleen omdat de verbouwingen eindelijk zijn afgerond. In de tuin, die ze deelt met buur/ broer Pieter Embrechts, fonkelt een splinternieuwe grasmat: Tine Embrechts 2.0 zit letterlijk en figuurlijk op een goei wei. Maar zelfs op de beste weien durft het al eens te waaien. "Ik zit in een verstillingsperiode. Overkomt me niet vaak. Meestal reis ik op een trein, met het ene project na het andere. En ik doe alles met evenveel enthousiasme. Maar ik voel dat ik het nu even kalm aan moet doen. Ook al omdat mijn lichaam het vraagt."

Hoe vlot de zwangerschap?

"Ik ben een beetje aan het afzien. Het is de lastigste van de vier. Sinds een week ben ik opnieuw heel misselijk. Dat had ik de vorige keren niet. Gelukkig ben ik niet aan het werk, dus ik kan tussendoor wel wat op adem komen - zeker nu de jongens er niet zijn. De voorbije jaren zijn op alle vlakken erg druk en woelig geweest, en er komen nog drukke jaren aan. Ik moet wat tijd nemen voor mezelf. Mijn hoofd leegmaken, zodat er plaats komt voor nieuwe dingen. De vraag is: wat wil ik zelf nog met mijn leven aanvangen, buiten extra kinderen in huis nemen?"

29-07-2017 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix gaat in zee met bedenker 'The Simpsons'

Netflix gaat in zee met bedenker 'The Simpsons'

https://www.mupload.nl/img/377i195tmnhth.jpg

Matt Groening gaat een animatieserie maken voor Netflix. De nieuwe show van de bedenker van 'The Simpsons' krijgt de naam 'Disenchantment'.

De serie draait om het middeleeuwse koninkrijk Dreamland, dat in verval is. Hoofdpersonen zijn de alcoholistische prinses Bean, haar elfvriend Elfo en haar "persoonlijke demoon" Luci.

Netflix maakte meteen ook het eerste castingnieuws rond de serie bekend: Broad City's Abbi Jacobson spreekt de stem in van Bean en comedian Eric Andre is gestrikt voor de rol van Luci. Elfo wordt ingesproken door acteur Nat Faxon.

"Disenchantment gaat over leven en dood, liefde en seks, en hoe je moet blijven lachen in een wereld vol leed en idioten, wat de ouderlingen, magiërs en andere eikels je ook vertellen", zegt Groening in de aankondiging.

Netflix bestelde twintig afleveringen van de serie, die in 2018 beschikbaar moet zijn op de streamingservice.

26-07-2017 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurylid Nederlandse 'Slimste Mens' vindt Vlaamse versie maar niets

Jurylid Nederlandse 'Slimste Mens' vindt Vlaamse versie maar niets

https://www.mupload.nl/img/yppjdfautjc3o.jpg

U heeft waarschijnlijk nog nooit van Maarten van Rossem gehoord, maar de Nederlander heeft een nogal scherpe mening over de Vlaamse versie van 'De Slimste Mens'. Hijzelf is jurylid in de Nederlandse serie, en die vindt hij stukken beter.

Van Rossem liet zich een paar jaar geleden al opmerken toen hij vond dat de stad Brugge naar een riool rook. Dit keer heeft hij het op een ander boegbeeld van Vlaanderen gemunt: de quiz 'De Slimste Mens'. In een talkshow op NPO1 liet hij zich laatdunkend uit over onze versie. Volgens hem zijn de grappen ordinair. "Het gaat altijd over seks. Het eerste seizoen hadden we Vlaamse vragen. Wij vonden het wat pijnlijk dat het altijd over seks ging op zo'n kinderachtige manier. Wij wilden dat niet." De comedy is ook ondermaats, klinkt het. "Wij zijn één keer bij de opnames geweest en toen bleek dat ze die rommel van de autocue lezen. Dan denk je: Hallo, als je je grappen niet eens ter plekke zelf kunt verzinnen... Het is een aangekocht Belgisch programma. Maar onze versie is tien keer beter."

Sam De Graeve, creatief directeur van Woestijnvis en jarenlang eindredacteur van De Slimste Mens ter Wereld, denkt er het zijne van. "Is het niet ironisch dat de Nederlanders, die ons destijds gegidst hebben naar meer openheid over seks, nu vinden dat we er te veel grappen over ­maken?", klinkt het in Het Nieuwsblad. Hij ontkent ook dat de grappen worden afgelezen. "Zij maken De Slimste Mens voor hun territorium. Maar ik ben blij dat ze daar toch ons format voor nodig hebben."

26-07-2017 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Pie uit Game of Thrones heeft een eigen bakkerij waar hij Direwolf brood verkoopt

Hot Pie uit Game of Thrones heeft een eigen bakkerij waar hij Direwolf brood verkoopt

https://www.mupload.nl/img/kqd3n0jyrfrg0.jpg

Hot Pie (gespeeld door Ben Hawkey) uit Game of Thrones verscheen gisteren nog in de nieuwe aflevering van de populaire serie, nu blijkt dat hij een eigen bakkerij geopend heeft. En jawel, daar verkoopt hij Direwolf brood. GoT-fans kunnen zich dus al beginnen verlekkeren.

Geen idee wie Hot Pie in godsnaam is? Hij is de wees die Arya Stark een tijdje gezelschap hield tijdens haar tocht. Bij hun afscheid gaf hij haar een stuk 'Direwolf bread' en het is dat brood dat de acteur nu verkoopt in zijn eigen bakkerij. Kwestie van beschrijving, ziet het brood er eigenlijk uit als een koekje in de vorm van een wolf. Schattig, net als het personage van Hot Pie zelf. 

De bakkerij kreeg de gepaste naam 'You Know Nothing John Dough' mee en Hawkey opende zijn zaak in samenwerking met Deliveroo in Londen tijdens het premièreweekend van Game of Thrones. De volkorenbroodjes zijn onder andere gemaakt met sinaasappelrasp en horen warm geserveerd te worden met een beetje boter op.

26-07-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 Vlamingen in Hollywood, deel 1: "De Niro keek me aan en vroeg: 'Deed ik het goed?'"

10 Vlamingen in Hollywood, deel 1: "De Niro keek me aan en vroeg: 'Deed ik het goed?'"

https://www.mupload.nl/img/xy5hkx4kioruc.jpg

Had het aan z'n ouders gelegen, hij was begrafenisondernemer in Nieuwpoort geworden. Of fietsenmaker, godbetert. Glynn Speeckaert (52) koos plan A noch B en werd Director of Photography. Hij reisde als cameraman de wereld rond, maar is tegenwoordig steeds vaker thuis te vinden. 'Thuis', dat is Hollywood. In Nieuwpoort komt hij enkel nog voor vis. "Als ik dat koop, moet ik de ogen kunnen zien. Vis met kop, dat kennen ze hier niet."

't Zeetje, dat gaat er nooit uit. Zelfs niet als je Glynn Speeckaert heet, in de chicste hotels ter wereld hebt gewoond, met de grootste sterren hebt samengewerkt en de Hollywood Hills je thuis zijn. "Een goeie bouillabaisse, ik blijf daar zot van", zegt de overjaarse punker. "En slibtongen. Of een goed gemaakte tomate crevette." Los Angeles mag dan veel te bieden hebben, de eerste artisanale garnaalkroket die naam waardig moet hier op het restaurantbord van Glynn Speeckaert nog altijd geserveerd worden.

In 2001 regisseerde David Lynch de film 'Mulholland Drive'. Los van de Oscarnominatie die daarop volgde, kreeg de film vooral dit: een cultstatus. Mulholland Drive is sindsdien nooit nog een gewone, zoveelste straat geweest. Woonde er voordien al een rist celebrity's, dan werden er dat na de geniale prent van Lynch alleen maar meer. Touroperators met schreeuwerige namen als 'STAR TRACK TOURS', 'ULTIMATE HOLLYWOOD TOURS' en 'SEEING STARS' verdienen op Mulholland Drive bakken geld. In open bussen rijden ze toeristen rond langs de villa's van Madonna, Jack Nicholson, Demi Moore, Bruce Willis, wijlen Marlon Brando en Warren Beatty. Op de foto's die ze met hun telelenzen maken, kan dan met wat geluk de villa van Glynn Speeckaert staan. Die ligt niet op Mulholland Drive zelf, wél in een straat die daarop uitkomt. Het is Hollywood op z'n groenst, in een web van kronkelende wegen langs de Hills. Gegeerd door velen, weggelegd voor de happy few.

"Kom binnen. Zitten we op het terras? Als je wil, kunnen we zwemmen." Speeckaert kocht dit huis in Studio City - genoemd naar de nabijheid van grote filmbedrijven als Paramount, Universal en Warner Bros. - negen jaar geleden. De Verenigde Staten herstelden van een economische crisis en Speeckaert was slim genoeg om te zien dat er op de huizenmarkt zaken te doen waren. De vorige eigenaar had er nog 1,2 miljoen dollar voor betaald, maar Speeckaert deed beter: de witte, moderne villa werd van hem voor een prikje. Hij sloopte het interieur, bouwde er een cinemazaaltje in, gooide de achtergevel open voor een optimaal zicht op de Hills en maakte de woning een fors stuk groter. Vandaag is het een dijk van huis, met dito waarde. "Ik heb geluk gehad", zegt hij daarover. "Ik woon hier graag. Al moet ik het van m'n buren niet hebben. De Taiwanees van hiernaast is er nooit. En de overbuurvrouw praat niet. Haar man is chirurg. Ik blijf koppig 'goeiedag' zeggen tot ze iets terugzegt."

Als de naam 'Glynn Speeckaert' niet meteen een belletje doet rinkelen, is dat oké. Onbewust kent u hem wél. Hij filmde sommige van de grootste commercials die tijdens reclameblokken uw huiskamer binnendringen, blikte in Vlaanderen onder meer 'Alles Moet Weg' en 'Ex Drummer' in, en kreeg twee César-nominaties voor Franse films die hij maakte. Officieel heet het dat hij Director of Photography is, maar 'cameraman' - ook al zal niemand binnen de filmsector dat ooit met die term zeggen - is misschien duidelijker. Speeckaert was nog maar een broekventje, toen hij in Nieuwpoort ontdekte dat dát was wat hij wou doen. Met dank aan grootvader.

"Grootvader was begrafenisondernemer, maar op zondag verving hij z'n kameraad in de cinema. Ik was een snotaap en ik mocht mee. Het was de tijd van Bruce Lee en 'Godzilla' en ik was mateloos gefascineerd. Thuis hadden we zwart-wittelevisie en bijna elke dag werd er film gekeken."

"Mijn vader was schooldirecteur en vond dat ik een metier moest leren. 'Word maar fietsenmaker', zei hij. Zo zat het in z'n hoofd. Toen grootvader stierf, was ik nog maar veertien. Nadien bekeken is dat m'n geluk geweest. Was ik achttien geweest, ik weet zeker dat ik z'n begrafenisonderneming had moeten overnemen."

Onnodig te zeggen: toen Glynn startte op de filmschool in Brussel was vader daar niet gelukkig mee. Maar Glynn, echt zó zeker om cameraman te worden, had daar lak aan. Tegen de tijd dat hij afstudeerde, had hij de titel van Director of Photography op zak, en was vader weer bij zinnen. Alleen, wat moést hij met dat diploma in een land dat er maar in slaagde een film of zes per jaar af te leveren? "Ik, jongen van aan de zee. Hoe kon ik daar nu ooit een rol van betekenis in spelen?"

"Ik ben begonnen als assistent van de assistent van de assistent. Dat stelde maar weinig voor. Maar ik was blij, want ik mocht zes weken meewerken aan 'Trouble in Paradise' van Robbe De Hert. Tweehonderd euro kreeg ik ervoor."

Nieuwkomer Glynn stond dan misschien nog ver van het echte werk af, 'Trouble in Paradise' had hem intussen wél z'n eerste contacten opgeleverd. Met regisseur Luc Pien, bijvoorbeeld. Wat zich een paar jaar later vertaalde in een vaste samenwerking. Glynn was 28 en timmerde nog volop aan z'n weg, maar Luc Pien wist perfect welk vlees hij met de jonge West-Vlaming in de kuip had. Hij zei: "Glynn, kerel, óóit heb jij een villa in L.A. met een zwembad."

26-07-2017 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Herbots regisseerde Riviera: "Leuk, die topacteurs. Tot ze zich opsluiten in hun kamer"

Hans Herbots regisseerde Riviera: "Leuk, die topacteurs. Tot ze zich opsluiten in hun kamer"

https://www.mupload.nl/img/qqybv4dqg8hkm.jpg

Met de Britse dramareeks 'Riviera', sinds gisteren op Eén, heeft Hans Herbots zijn eerste grote internationale productie beet. De deur naar (veel) meer staat nu wijd open voor de Vlaamse regisseur en vriend van Lien Van de Kelder. Binnenkort komt er nóg een reeks voor BBC en HBO en contacten voor andere projecten zijn al gelegd. "Héél verleidelijk, maar ik ga alles rustig bekijken voor ik toehap."

"Ik keek ernaar uit om met zulke grote acteurs te mogen samenwerken", aldus Herbots over 'Riviera', waarvan hij de vijfde en de zesde aflevering regisseerde. "In het begin is dat wat aftasten, maar uiteindelijk is het heel goed gelukt. Ze deden allemaal heel erg hun best", vertelt hij. "Dan merk je natuurlijk wel het verschil tussen internationale en Vlaamse acteurs. Die wereldsterren moeten zich enkel bezighouden met het acteren op zich en worden enorm in de watten gelegd. Onze acteurs moeten alles wat erbij komt kijken, gewoon zélf doen", zegt Hans.

Het gekste dat hij op de set meemaakte, was met Lena Olin. "Op een gegeven moment wilde zij haar kleedkamer niet meer uitkomen omdat ze niet de juiste riem vond om aan te trekken. Uiteindelijk is er nog iemand naar de Hermès-winkel moeten gaan om een nieuwe te kopen", lacht de regisseur.

26-07-2017 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ianthe Tavernier uit De Buurtpolitie: "Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was"

Ianthe Tavernier uit De Buurtpolitie: "Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was"

https://www.mupload.nl/img/un8po9xpheevv.jpg

Ianthe Tavernier, ons bekend als Floor uit 'De Buurtpolitie', heeft haar relatiebreuk nog niet verwerkt. Dat vertelt ze in Story.

Het is nog geen topjaar geweest voor Ianthe Tavernier. Eind mei kwam er abrupt een einde aan haar relatie met Nico, die ze had leren kennen via Tinder. Het koppel woonde al samen en was van plan om het huis van Ianthe's moeder te verbouwen en er samen aan hun toekomst te werken. Maar zover kwam het niet, want Nico zag een relatie niet langer zitten. "Het leven loopt soms anders dan je zou willen, het is moeilijk geweest", bekent Ianthe. "Eigenlijk ken ik zelf de reden van onze breuk niet, en dat maakt het allemaal nog emotioneler. Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was. Als het dan misloopt, is dat hard. Ik zag hem nog heel graag."

Klankbord
"Geen klankbord meer hebben is lastig, ik zie er tegenop om beslissingen alleen te nemen. Maar dat zijn levenslessen die ik moet leren. Al mijn relaties duurden maar twee jaar, dus misschien ligt het probleem bij mij... (lacht) Anderzijds lijkt het me niet slecht om eens alleen te zijn en helemaal tot mezelf te komen. Ik concentreer me nu volledig op mijn carrière."

Echte politie
En die carrière verloopt trouwens erg vlot. "Ja, ik amuseer me geweldig!" Glimlacht Ianthe. "Wie had drie jaar geleden kunnen denken dat 'De Buurtpolitie' zo'n succes zou worden? Het grappige is dat mensen soms denken dat we écht van de politie zijn. Op de set wordt ons soms gevraagd om te helpen met bijvoorbeeld een auto die niet start. (lacht) Ik denk trouwens dat de politie door het programma in een positief daglicht is gesteld. Veel kinderen willen nu graag politieagent(e) worden."

25-07-2017 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber oververmoeid na 150 concerten op zes continenten

Justin Bieber oververmoeid na 150 concerten op zes continenten

https://www.mupload.nl/img/wt78xaytokmd5.jpg

Justin Bieber neemt het ervan nu zijn agenda de komende maanden leeg is. De zanger, die gisteren een streep trok door de resterende veertien concerten van zijn 'Purpose' wereldtournee, zegt tegen TMZ dat hij "gewoon lekker gaat uitrusten".

Plannen heeft Justin niet echt. "Ik ga een beetje op motoren rijden." De 23-jarige zanger is naar verluidt oververmoeid en uitgeput, maar zei tegen TMZ dat alles "in orde" is. "Ik ben twee jaar op tournee geweest, dat is heel lang", motiveerde Justin zijn besluit zijn tournee na 150 concerten op zes continenten af te gelasten.

Veel fans van Justin zijn woedend dat hun idool niet op komt treden. "Het spijt me als ik iemand teleurstel of het gevoel geef dat ze zijn verraden", was de boodschap van de zanger voor zijn aanhangers. "Dat is het echt niet."

Ook steun

Justin kreeg op sociale media veel kritiek. Toch kreeg hij ook bijval, bijvoorbeeld van John Mayer. "Als iemand besluit de resterende data van een tournee te schrappen, betekent dit dat ze zichzelf schade zouden berokkenen als ze zouden doorgaan", twitterde John. "We zijn de laatste tijd zo veel geweldige artiesten verloren. Ik prijs Justin omdat hij inzag dat het tijd was om in te grijpen. Dat zou jij ook moeten doen."

25-07-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Céline Dion valt voor veel jongere danser

Ook Céline Dion valt voor veel jongere danser

https://www.mupload.nl/img/3gql3ipobvf6w.jpg

Céline Dion (49) lacht weer. De reden? De 32-jarige Spanjaard Pepe Munoz. Anderhalf jaar na de dood van haar man René Angelil viel de zangeres voor één van haar dansers. Op de Parijse modeweek weken ze niet van elkaars zijde.

Het is een beetje een cliché aan het worden. Madonna viel ooit voor de 30 jaar jongere danser Timor Steffens. Jennifer Lopez overkwam hetzelfde met Casper Smart - 18 jaar jonger - en Mariah Carey verloor haar hart aan de 13 jaar jongere Bryan Tanaka. Nu is het dus de beurt aan Céline Dion. René Angelil - vader van haar drie kinderen - was 26 jaar ouder dan zij, maar nu is Céline zelf een stuk ouder dan haar nieuwe vlam: welgeteld 17 jaar. Tijdens de Parijse modeweek waren de twee de hele tijd samen. Mode blijkt dan ook een gemeenschappelijke passie. Behalve danser - Munoz verdiende al zijn sporen bij 'Cats' en Cirque du Soleil - is hij ook grafisch tekenaar en tekende hij onder meer collecties voor John Galliano.

25-07-2017 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco zoekt een kokkin: "Ik kan toch geen chips blíjven eten?"

Philip Cracco zoekt een kokkin: "Ik kan toch geen chips blíjven eten?"

https://www.mupload.nl/img/jg1jvmmyt6mta.jpg

Sinds een maand is Philip Cracco, de zakenman uit The Sky Is The Limit, single. En dat vindt hij niet gemakkelijk, vertelt hij in Dag Allemaal. "De eenzaamheid begint te wegen", klinkt het.

Cracco werd de voorbije weken al opnieuw gekoppeld aan een van zijn medewerksters, maar dat blijkt niet te kloppen. "Ik ga weleens op restaurant met een vriend of vriendin, maar daar moet niks achter gezocht worden. (zucht) Jammer genoeg heb ik nog geen nieuw lief, want met een mooie dame aan mijn zijde zou ik mij véél beter voelen."

De breuk met Aisha brengt ook praktische problemen met zich mee. In Dag Allemaal doet hij een oproep: "Ik zoek een goede huiskokkin om voor mij en m'n kinderen eten te maken. Ik kan toch geen zakken chips blíjven eten, hé."

25-07-2017 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbert en Jolien over hun burenruzie: "Heel Deinze bekijkt ons nu scheef"

Herbert en Jolien over hun burenruzie: "Heel Deinze bekijkt ons nu scheef"

https://www.mupload.nl/img/rkh1kbcj7g4il.jpg

Slaande ruzies, luidruchtige feestjes... De beschuldigingen aan het adres van Temptation-deelnemers Herbert en Jolien waren er vorige week niet naast. Het koppel kan allerminst lachen met de zaak. "Het is schandalig hoe de buren ons zwartmaken", aldus Herbert in Dag Allemaal.

Vorige week trokken enkele buren van Herbert en Jolien, die in een appartementsblok in Deinze wonen, naar TV Familie. Dat de twee vaak ruzie hebben, en dat er dan met huisraad gegooid wordt, meldden ze. "Een van de oorzaken is het extreem opvliegende karakter van Herbert", klonk het. Verder zouden de twee ook veel luide feestjes geven en zou er vaak een verdachte cannabisgeur rond hun appartement hangen.

Het koppel zelf vindt de beschuldigingen verschrikkelijk. "Als zulke verhalen over je verspreid worden, krijg je onmiddellijk een stempel. Heel Deinze bekijkt ons nu scheef!", aldus Jolien. En ook Herbert kan er niet om lachen. "Dit is gebaseerd op roddels die een eigen leven zijn gaan leiden. Als je écht wilt weten hoe Jolien en ik met elkaar omgaan, moet je onze video's op YouTube maar eens bekijken (het koppel heeft een eigen YouTubekanaal, nvdr). Jolien en ik hebben al maanden geen ruzie meer gemaakt!"

Dat de politie al werd gebeld, is volgens hen ook onzin. "Waarom weet ik daar dan niets van? Ach, het is gewoon zielig. Ze beweren ook dat wij lawaaierige feestjes tot in de late uren houden. Sorry, sinds we in dat appartementenblok in Deinze wonen, hebben wij nog geen énkel feestje gegeven. En die 'cannabisgeur', da's helemaal te gek voor woorden!"

25-07-2017 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekwereld reageert geschokt op dood Chester Bennington

Muziekwereld reageert geschokt op dood Chester Bennington

https://www.mupload.nl/img/utzx6sxesy0xv.jpg

Muzikanten en celebrity's reageren op sociale media geschokt en bedroefd op het nieuws van de dood van Chester Bennington. De zanger van Linkin Park is op 41-jarige leeftijd overleden, vermoedelijk pleegde hij zelfmoord.

Mike Shinoda, medeoprichter van de band, bevestigde het droeve nieuws op Twitter. "Geschokt, mijn hart is gebroken. Het is waar", klinkt het. Hij meldt ook dat er snel een officieel statement zal volgen.

Muzikant Stevie Aiello reageerde daarop: "Vreselijk voor jou en de jongens. Ik leef mee met jullie en Chesters familie en vrienden."

"Lieve god. Een groot RIP voor Chester Bennington van Linkin Park, dit breekt ons hart. Zelfmoord is de duivel op aarde die ons bedreigt", schrijven de leden van OneRepublic op Twitter. Collega's sluiten zich daarbij aan. "Geen woorden. Gebroken hart. RIP Chester Bennington", aldus Imagine Dragons. Rihanna heeft het over 'het grootste talent dat ze ooit live zag optreden."

Jimmy Kimmel herinnert zich Chester als gast: "Chester was een van de aardigste mensen in mijn show. Mij hart breekt voor zijn familie en vrienden. Hij zal vreselijk worden gemist", twittert de talkshowhost.

21-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkin Park-frontman stapt uit het leven

Linkin Park-frontman stapt uit het leven

https://www.mupload.nl/img/mffh497fbytsu.jpg

Chester Bennington, de zanger en frontman van rockband Linkin Park, heeft zelfmoord gepleegd. Dat meldt TMZ. Bennington werd 41 jaar. Hij laat een vrouw en zes kinderen achter.

Volgens bronnen binnen de politie van Los Angeles heeft de zanger zichzelf opgehangen in zijn woning. Bennington was getrouwd en had zes kinderen, drie uit vorige relaties en drie met zijn huidige vrouw Talinda Ann Bentley. 

De frontman vocht al jaren tegen een drank- en drugsverslaving. In interviews heeft hij ook gezegd dat hij vroeger met zelfmoordgedachten heeft rondgelopen. 

Bennington had een heel nauwe band met Soundgarden- zanger Chris Cornell, die zichzelf in mei heeft opgehangen. Vandaag zou Cornell 53 jaar geworden zijn.

Mike Shinoda, een van de oprichters van Linkin Park, bevestigde Benningtons dood via Twitter. "Geschokt en diepbedroefd, maar het is waar", tweette hij. "Een officieel statement komt zodra we dat hebben."

Vanmorgen bracht Linkin Park nog een nieuwe video uit, bij het nummer 'Talking To Myself'. De band zat middenin een tournee door de Verenigde Staten, voor volgende week donderdag stond een optreden in Mansfield, Massachusetts gepland.

Moeilijke jeugd

Chester Bennington is geboren in Phoenix, Arizona. Hij heeft een moeilijke jeugd gehad. De zanger groeide op in de arme wijken van Phoenix. Op zijn elfde raakte hij verslaafd aan cocaïne. Toen hij achttien was, is hij afgekickt. Maar in interviews heeft Bennington meermaals gezegd dat hij als twintiger meermaals hervallen is in zijn verslavingen. In 2011 heeft aangegeven dat hij al zes jaar nuchter is. 

Bennington werd als kind vijf jaar lang seksueel misbruikt door een vriend van zijn vader.

Linkin Park

Linkin Park werd in 1996 opgericht, aanvankelijk onder de naam Xero. In 1999 veranderden de bandleden hun groepsnaam naar Linkin Park. Ze braken in 2000 door met hun debuutalbum 'Hybrid Theory'. Er werden meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van die plaat. De band is gekend voor hun succesvolle nummers zoals 'In The End', 'Numb' en 'What I've done'. 

Hun laatste album 'One More Light' is verschenen in mei van dit jaar. Linkin Park zou volgende week met hun nieuwe album beginnen touren in de Verenigde Staten 

De band speelde drie weken geleden nog op de main stage van Rock Werchter. In 2011 stonden ze ook al eens op dat podium.

21-07-2017 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber mag niet meer optreden in China

Justin Bieber mag niet meer optreden in China

https://www.mupload.nl/img/dvvoycahwy5um.jpg

Justin Bieber is voorlopig niet welkom in China. De Canadese superster zou tijdens zijn wereldtournee het Aziatische land willen aandoen, maar een lokale instantie voor cultuur in hoofdstad Peking liet de zanger eerder deze week weten dat hij geen toestemming krijgt om in China te optreden. De reden: zijn wangedrag tijdens eerdere shows.

Volgens de officiële affiche van zijn wereldtour staan eind september optredens in Japan, Hong Kong, de Filipijnen en Singapore gepland. CNN weet te melden dat ook Peking op Biebers wensenlijstje zou staan, maar dat zijn aanvraag werd afgewezen.

"Een aantal misdragingen in het buitenland en tijdens zijn eerdere optredens in China hebben kwaad bloed gezet", zou de officiële verklaring luiden. "Om de nationale entertainmentindustrie te reguleren en op te schonen, vinden we het niet gepast om artiesten met slecht gedrag toe te laten."

21-07-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams heeft vervelend probleem: "Ik eet in mijn slaap"

Robbie Williams heeft vervelend probleem: "Ik eet in mijn slaap"

https://www.mupload.nl/img/trwaigrwqh4er.jpg

Robbie Williams heeft een bijzondere slaapstoornis. De 43-jarige zanger staat geregeld in zijn slaap op en gaat dan op jacht naar zoetigheid. "Ik doe het niet expres en heb ook geen idee dat het gebeurt", zei Robbie. "Ik slaap gewoon door."

De Candy-zanger heeft al ruim een jaar last van de nachtelijke eetbuien. "En in mijn slaap heb ik kennelijk geen zin in boerenkool, ik wil suiker en dan het liefst heel veel. Het is gek, maar het gebeurt." Robbie is niet de enige die kampt met een Nocturnal Sleep-Related Eating Disorder (NS-RED), volgens Hello! Magazine heeft zo'n anderhalf procent van de bevolking de stoornis.

Robbie wil graag afrekenen met de stoornis. Ter compensatie snoept hij overdag niet. "Ik heb nul ruimte om te zondigen, want dat doe ik 's nachts al, ook al heb ik er geen weet van."

21-07-2017 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: sterren 'tuinieren' op Instagram

Nieuwe trend: sterren 'tuinieren' op Instagram

https://www.mupload.nl/img/0m8gbie7jfbir.jpg

Na de 'no make-upselfies', waarbij sterren (zogezegd) puur natuur op de foto gaan, is er nu 'garden bragging', ofwel stoefen in de tuin. Celebrities als Liz Hurley, Cindy Crawford en Oprah Winfrey blijken opeens groene vingers te hebben en dat tonen ze graag op Instagram.

Het is een nieuwe trend op Instagram: sterren poseren trots in hun riante tuinen bij hun naar eigen zeggen zelfgekweekte tomaten of laten zich gewillig fotograferen met gieters en harken. Of ze ook echt tuinieren is niet zeker, maar het levert wel mooie plaatjes op.

Zo staat de Instagrampagina van Liz Hurley vol met foto's in de tuin van haar miljoenenvilla. Ze tuiniert blijkbaar vaak in bikini's van haar eigen badpakkenlijn en het moet gezegd worden: op haar 52e ziet Liz er nog steeds fantastisch uit

Tv-icoon Oprah Winfrey plant haar tuin vol groenten die ze nadien zelf klaarmaakt. Onlangs bracht Oprah zelfs een kookboek uit. Voor het geld moet ze het alvast niet doen: haar vermogen wordt geschat op drie miljard dollar.

Voormalig topmodel Cindy Crawford gaat niet tuinieren in haar eigen tuin, maar in die van goede vrienden George en Amal Clooney. Cindy en haar echtgenoot Rande waren onlangs op bezoek bij het beroemde koppel voor de verjaardag van George.

Ginger Spice Geri Halliwell woont op het idyllische Engelse platteland. Ze houdt van de rust en het groen, zo blijkt uit haar Instagrampagina. Haar tuin is zo groot dat ze zich per tractor moet verplaatsen.

Bij ons lijken de B.V.'s nog niet mee met de trend, al liet 'Familie'-acteur Gunther Levi wel weten dat hij het gevecht aangaat met de beruchte buxusrups.

21-07-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson doet emotionele oproep na verlies ring die ze van moeder kreeg

Emma Watson doet emotionele oproep na verlies ring die ze van moeder kreeg

https://www.mupload.nl/img/zjpnnjt9fhrth.jpg

Juwelen verliezen: het overkomt iedereen, ook bekende filmsterren als Emma Watson. De Britse actrice verloor vorige zondag drie ringen in een wellnesscentrum in Londen. Een van de ringen heeft grote sentimentele waarde: ze kreeg het kleinood van haar moeder toen ze achttien werd. Wie meer informatie heeft over het juweel krijgt een beloning.

In de emotionele oproep op Facebook vertelt Watson dat ze afgelopen zondag een afspraak had in het wellnesscentrum van het Mandarin Oriental Hotel in Londen. Daar deed ze haar zilveren ringen uit en legde ze in een kluisje. Toen Watson weer thuis was, merkte ze dat ze de ringen in de kluis had laten liggen. Het wellnesscentrum was ondertussen gesloten. Veiligheidsagenten keken in de kluis, maar die was leeg. Sindsdien zijn de ringen spoorloos.

Moesten het gewone ringen geweest zijn, zou ze er geen drama van gemaakt hebben, aldus de actrice. Maar een van de juwelen was een geschenk van haar moeder. Die kocht de ring een dag na de geboorte van Watson en droeg het kleinood achttien jaar lang. Toen Emma achttien werd, kreeg ze de ring. "Ik doe de ring elke dag aan", zegt ze. "Het is mijn meest betekenisvolle en speciale bezit."

Watson hoopt nu dat ze met haar Facebookbericht de ring kan terugvinden. Ze lanceerde zelfs een speciaal e-mailadres: findthering@outlook.com. De gouden tipgever krijgt een beloning. De actrice voegt ook nog toe dat de vinders van de ring geen angst hoeven te hebben voor eventuele gevolgen. Ze wil het juweel gewoon terug, "no questions asked".

19-07-2017 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries Van Noten en Edouard Vermeulen voortaan baron

Dries Van Noten en Edouard Vermeulen voortaan baron

https://www.mupload.nl/img/owlwsywarcdr8.jpg

Couturiers Dries Van Noten en Edouard Vermeulen mogen zich binnenkort laten aanspreken als baron. Beide modeontwerpers worden door koning Filip in de adelstand verheven. Ook zakenvrouw Michèle Sioen en farmabaas Paul Stoffels krijgen een titel.

Naar aloude traditie verschijnt in de aanloop naar de Nationale Feestdag vandaag de lijst met nieuwe edellieden in het Staatsblad. De titels worden verleend door de koning op voorstel van minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR). De minister laat zich hiervoor adviseren door de "consultatieve commissie voor het toekennen van de adellijke gunsten en eretekens van hoge graad." De kandidaten worden voorgedragen omwille van hun "uitzonderlijke verdiensten voor het land".

De meest opvallende namen in het lijstje zijn twee iconen uit de modewereld. Edouard Vermeulen van modehuis Natan en al jarenlang kind aan huis in het paleis en zijn collega-ontwerper Dries Van Noten, ook geen onbekende in Laken, mogen nu een wapenschild ontwerpen.

Slecht ontvangen

Dat de twee tot de adelstand verheven worden, hoeft niet te verwonderen, meent professor hedendaagse geschiedenis Mark Van den Wijngaert. "België speelt toch een vooraanstaande rol in de modewereld. Ongetwijfeld helpt het wel dat ze vaak samen met de koningin genoemd worden, maar de koning zelf speelt eigenlijk een heel beperkte rol in het selecteren. De bevoegde dienst bij Buitenlandse Zaken krijgt de aanvragen binnen en maakt een selectie. Je weet nooit waar die voorstellen vandaan komen. Soms stelt de sector zelf mensen voor, soms komt het van de personen in kwestie zelf, maar dat wordt heel slecht ontvangen."

Ook Michèle Sioen is een ondernemer met grote bekendheid in het buitenland. Ze is CEO van Sioen Industries in Ardooie. Het bedrijf is wereldmarktleider in technisch textiel en exporteert naar meer dan 80 landen. Ze mag zich als barones laten aanspreken. Paul Stoffels (55), baas van de farma-afdeling van Johnson & Johnson, en Mark Waer, ere-rector van de KU Leuven, worden ook baron.

19-07-2017 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Despacito meest gestreamde track ooit

Despacito meest gestreamde track ooit

https://www.mupload.nl/img/u7e6gmibf0sha.jpg

De zomerhit Despacito van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber is de meest gestreamde plaat ooit geworden. Binnen een half jaar is het liedje wereldwijd 4,6 miljard keer afgespeeld op alle streamingplatforms samen, meldt Variety.

Het record stond ook al op naam van Justin Bieber. Zijn hit Sorry uit 2015 staat nu op 4,38 miljard streams. Despacito is hard op weg om een van de grootste hits van het jaar te worden.

De single heeft in tientallen landen de toppositie bereikt in de hitlijsten. 

19-07-2017 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse acteur valt in Thaise waterval en wacht drie dagen op hulp

Britse acteur valt in Thaise waterval en wacht drie dagen op hulp

https://www.mupload.nl/img/a9stgymt2l9p0.jpg

De Britse acteur Paul Nicholls, vooral bekend van zijn rol uit de soapserie EastEnders, is zwaargewond geraakt tijdens een vakantie in Thailand. Nicholls (38) overkwam een bizar ongeluk na het maken van een selfie. Hij viel, kwam in een waterval terecht en wachtte vervolgens drie dagen op hulp.

De Britse acteur Paul Nicholls, vooral bekend van zijn rol uit de soapserie EastEnders, is zwaargewond geraakt tijdens een vakantie in Thailand. Nicholls (38) overkwam een bizar ongeluk na het maken van een selfie. Hij viel, kwam in een waterval terecht en wachtte vervolgens drie dagen op hulp.

Tijdens een uitstap naar de Khun Si Falls op het eiland Koh Samui ging het gruwelijk mis. Nicholls brak na de val zijn been en raakte gewond aan zijn knie, waardoor hij zich met geen mogelijkheid kon bewegen, weet de Daily Mail. Drie dagen lang lag hij bij rotsen nabij het water en moest hij tropische insecten van zich afslaan. Een bewoner van een nabijgelegen dorpje wist Nicholls uiteindelijk te vinden, nadat zijn motor op een weg was aangetroffen.

Gisteren werd hij, bijna bewusteloos en onderkoeld, naar het International Koh Samuni Hospital gebracht. Een operatie is noodzakelijk, maar de lokale artsen vragen daar zo'n 90.000 pond voor. De Britse ambassade probeert Nicholls nu naar het vasteland van Thailand of Engeland te krijgen.

Dankbaar
In een korte reactie heeft de acteur laten weten dankbaar te zijn dat hij nog leeft. "Het duurde zo lang voordat ik gevonden werd. Het is een understatement te stellen dat het geen fijne situatie was." Nicholls was de afgelopen jaren te zien in afleveringen van Law and Order: UK, Ackley Bridge.

In 1996-1997 speelde hij Joe in EastEnders. Hij trouwde in 2008 met zijn jeugdliefde Chantal Brown, twee jaar geleden gingen ze uit elkaar.

19-07-2017 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell slaat 14de miljonair aan de haak

Naomi Campbell slaat 14de miljonair aan de haak

https://www.mupload.nl/img/ensvv71brttaf.jpg

Met een fortuin van minder dan een paar miljoen kom je niet door de voordeur bij Naomi Campbell. Het topmodel weet altijd wel een steenrijke man aan de haak te slaan. Haar nieuwste prooi? Louis C. Camilleri. Tabaksbaas, directeur bij Ferrari en met een vermogen van 130 miljoen euro.

"Ik wil ook maar wat elke vrouw wil in het leven: een huis, kinderen, het winnende lot. Ik zoek in een man wat elke vrouw in een man zoekt", liet Campbell (47) ooit optekenen. Dat die man dan 130 miljoen op z'n bankrekening heeft staan, is uiteraard mooi meegenomen. En hoewel het topmodel met het beruchte onvoorspelbare karakter zelf een deftige 52 miljoen euro bijeenspaarde, heeft ze nu al voor de veertiende (!) keer een steenrijke man aan de haak geslagen. De gelukkige is Louis C. Camilleri. Qua looks heeft Campbell de lat weliswaar niet bijster hoog gelegd. Camilleri - Egyptenaar, zoon van Maltese ouders en vader van drie - is geen jonge adonis met vurige blik en een sixpack. Hij is 62 en wordt in de Britse roddelpers vakkundig als 'owlish looking' omschreven, oftewel: intelligent, bokalenbril en een beetje een nerd. Maar goed, hij is wel directeur van Ferrari, CEO van tabaksmerk Philip Morris International en volgens 'Forbes' de bestbetaalde chef in de sector. Hij spreekt vloeiend Frans, Engels en Italiaans en neemt Naomi mee op tripjes met de privéjet. "Er is echt een vonk tussen de twee", aldus vrienden.

19-07-2017 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Audrey Hepburn krijgt standbeeld in geboorteplaats Elsene

Audrey Hepburn krijgt standbeeld in geboorteplaats Elsene

https://www.mupload.nl/img/klwrvktyruwwk.jpg

De wereldberoemde actrice Audrey Hepburn krijgt een standbeeld in de Keienveldstraat in Elsene, de straat waar ze geboren werd. Het standbeeld van de Hollywoodlegende bestaat al en staat momenteel in het Zwitserse dorp Tolochenaz. Wanneer het beeld verhuist is nog niet exact duidelijk.

Sean Hepburn Ferrer, de zoon van Audrey Hepburn, vertelde aan de Franstalige krant La Capitale dat er een standbeeld van zijn moeder zou komen in Elsene, waar ze de eerste negen jaar van haar leven woonde. De schepen van Patrimonium in Elsene, Nathalie Gilson (MR), bevestigt het nieuws. "Ik heb contact gehad met de zoon van mevrouw Hepburn Sean Ferrer en de Zwitsere gemeente Tolochenaz. Beiden willen graag dat de gemeente Elsene het standbeeld van mevrouw Hepburn krijgt. Een schitterende kans", benadrukt Gilson.

De inplanting van het standbeeld past binnen de verbouwingen op de Solvay-site, waar nieuwe woningen komen. "De kleine groene ruimte op de hoek van de Keienveldstraat en de Gewijde-Boomstraat zal uitgebreid worden en in die groene ruimte willen we het beeld van mevrouw Hepburn plaatsen", aldus Gilsoul.

Het beeld van Hollwoodster Audrey Hepburn staat momenteel in het Zwitsere Tolochenaz. Wanneer het precies overkomt is nog niet duidelijk. De gemeente Elsene is nog in afwachting van eigendomsdocumenten en het is nog niet duidelijk wie zal opdraaien voor de transportkosten.

17-07-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blunderaar Miljoenenjacht wil spel alsnog afmaken (vier jaar na uitzending): "Dat kan mooie televisie opleveren"

Blunderaar Miljoenenjacht wil spel alsnog afmaken (vier jaar na uitzending): "Dat kan mooie televisie opleveren"

https://www.mupload.nl/img/y9ehiqjcz0un1.jpg

De Nederlander Arrold van den Hurk en tv-producent Endemol stonden vandaag wéér voor de rechter vanwege de kapitale blunder die Arrold maakte bij presentatrice Linda de Mol. Hij drukte in het tv-programma Miljoenenjacht op de commerciële zender RTL4 'per ongeluk' op de stopknop en liep zo miljoenen mis. Endemol stelt geen fout te hebben gemaakt. Van den Hurk was volgens het bedrijf op de hoogte van de regels en kan zich niet verschuilen achter de stress en spanning van de uitzending.

Het televisie-incident uit het najaar van 2013 is inmiddels beroemd bij onze noorderburen. Van den Hurk drukte te snel op de stopknop en nam daarmee het aanbod van 125.000 euro van de bank aan. Hij zei meteen dat-ie per ongeluk had gedrukt en eigenlijk had willen doorspelen. Dat mocht niet van de jury, waarna Arrold, bleek even later, naast vijf miljoen euro greep die in de koffer zat die hij had uitgekozen. Hij stapte vervolgens naar de rechter.

Niet doorspelen

Producent Endemol vertelde de rechtbank vandaag dat Van den Hurk goed op de hoogte was van de spelregels en de functie van de stopknop. "Dat wist hij uit eerdere rondes.'' Dat de speler zich naar eigen zeggen vergiste door de stress en de spanning is volgens Endemol inherent aan het spel. Bovendien was helemaal niet zo duidelijk dat Van den Hurk verder wilde spelen.

Van den Hurk meent op zijn beurt dat niet duidelijk uit de spelregels blijkt dat de stopknop het einde van het spel is en dat je je niet mag herstellen. Hij stelt dat Linda de Mol hem bovendien duidelijk hoorbaar het aanbod deed om door te spelen. Want live op tv zei ze net te zullen doen of er niets voorgevallen was. Volgens Endemol gaat ook deze vlieger echter niet op, omdat Linda de Mol niet de spelleiding is, zij presenteert slechts. Producent Endemol is de baas over de show en niemand anders. Plasman wil met de civiele rechtszaak in Amsterdam bewijzen dat de producent van het programma, Endemol, onrechtmatig heeft gehandeld door Arrold niet te laten doorspelen. Daarmee kan Arrold 'op jacht' naar een schadevergoeding van Endemol.

"Koffer was al van hem"
Plasman ziet in dat geval het liefst dat het spel alsnog wordt afgemaakt. "Dat kan mooie televisie opleveren.'' De rechter informeerde vervolgens of Van den Hurk de 125.000 euro die hij wél won, dan alsnog teruggeeft. Plasman vindt dus van niet: "De feitelijke situatie is dat Van den Hurk al een koffer had uitgekozen met daarin 5 miljoen. Oké, dat dát bedrag erin zat wist hij nog niet maar die koffer was wel al van hem. Nou, we proberen hier te schikken dus hij levert die 5 miljoen in en daarna mogen ze de koffers opnieuw husselen. Maar dan moet Endemol ook iets inleveren en zeggen: die 125.000 heb je alvast.''

De advocaat van Endemol reageerde daar cynisch op: "Meneer Van den Hurk wil een spel spelen zonder te kunnen verliezen. Die 5 miljoen was helemaal nog niet van hem, die koffer stond voor de káns op een prijs, meer niet.''

17-07-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Gatz brengt bezoekje aan set 'Patser' in Antwerpen en regisseert scène

Minister Gatz brengt bezoekje aan set 'Patser' in Antwerpen en regisseert scène

https://www.mupload.nl/img/6ckm3d31ddjw9.jpg

Het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah vertoeft dezer dagen in Antwerpen voor de opnames van hun film 'Patser'. Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) bracht de set maandag een bezoekje en mocht een korte scène regisseren. "Ze maken niet alleen goede films, ze brengen ook echt het Vlaanderen van vandaag in beeld", loofde Gatz achteraf El Arbi en Fallah.

Na 'Image' en 'Black' wordt 'Patser' de derde langspeelfilm van het regisseursduo. 'Patser' vertelt het verhaal van boefjes die een bendeoorlog ontketenen door een lading Colombiaanse drugs te stelen.

Matteo Simoni speelt een van de hoofdrollen, maar voorts doen El Arbi en Fallah vooral beroep op jong en onbekend acteertalent. "Dat deden ze ook al bij hun vorige films en het is mooi dat ze ondanks hun succes niet voor de makkelijke weg kiezen door alleen gevestigde waarden te gebruiken", stelt Gatz.

El Arbi en Fallah kozen er vandaag in Borgerhout zoals steeds voor om de set en de straten errond niet te laten afsluiten, zodat ze zo waarheidsgetrouw mogelijke beelden van de buurt zouden verkrijgen.

Een zichtbaar zenuwachtige Gatz slaagde er toch in om in amper drie takes een scène te laten inblikken. "Het was een heel fijne ervaring", zei hij na afloop. "Het lijkt er hier allemaal wat chaotisch aan toe te gaan, maar iedereen weet heel goed wat hij moet doen."

Het Vlaams Audiovisueel Fonds ondersteunt 'Patser' met 650.000 euro. "We hebben de minister dan ook uitgenodigd om eens te komen kijken hoe dat geld besteed wordt", aldus El Arbi. "Ons budget blijft trouwens wel nog altijd erg beperkt in vergelijking met bijvoorbeeld in Hollywood, maar daar heb je als regisseur wel veel minder vrijheid."

17-07-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van One Direction tot filmster: "Hij was de beste man voor de rol"

Van One Direction tot filmster: "Hij was de beste man voor de rol"

https://www.mupload.nl/img/jy6m5p1cwqnom.jpg

Begint tieneridool Harry Styles, bekend van de boyband One Direction en zijn hit Sign of the Times, aan een tweede leven als filmster? Zijn acteerdebuut in de oorlogsfilm Dunkirk mag er zeker zijn. "Hij was doodgewoon de beste kandidaat voor deze rol."

Toen Harry Styles (23) vorig jaar op het IJsselmeer voor het oorlogsdrama Dunkirk aan het draaien was, stonden aan de kust talrijke tienermeisjes smachtend te wachten op een glimp van hun idool. Taferelen die hij gewend was als lid van boyband One Direction. "Niets van gemerkt", zegt de zanger kortaf in een vliegtuighangar even buiten Londen, waar hij enkele dagen voor de wereldpremière van Dunkirk de pers te woord staat. "Maar dat de fans mij niet hebben gezien, is niet zo verwonderlijk. Regisseur Christopher Nolan duldt geen pottenkijkers op zijn filmsets. Alles was helemaal afgeschermd, zodat iedereen gefixeerd kon zijn op zijn rol. Dat gold voor alle draaidagen."

Jonge soldaat
Het is gemakkelijk om het filmdebuut van Styles toe te schrijven aan zijn enorme populariteit, ook al is dat niet direct de doelgroep voor een film over de Tweede Wereldoorlog. Zijn aanwezigheid zou die belangstelling echter wel kunnen aanwakkeren. Het popidool speelt de jonge soldaat Alex die samen met honderdduizenden lotgenoten in mei 1940 als ratten in de val zit op het strand bij Duinkerke. Een slachtpartij dreigt, en de pogingen om te evacueren zijn tot mislukken gedoemd, onder meer door de genadeloze bombardementen van de Duitse Luftwaffe.

17-07-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias Vergels zei 'ja' tegen de vrouw die hem op 't rechte pad hielp

Mathias Vergels zei 'ja' tegen de vrouw die hem op 't rechte pad hielp

https://www.mupload.nl/img/u4fhnbcwtczqe.jpg

Lowie uit 'Thuis' is getrouwd. Mathias Vergels (25) zei zaterdag volmondig 'ja' tegen zijn grote liefde Julie Houtman (25). "Ik zal altijd proberen om de beste man voor jou te zijn, en zal zelfs helpen met de kuis en de afwas", beloofde de acteur, die het al snel moeilijk kreeg. De tortelduifjes vertrekken vandaag op huwelijksreis, maar begin augustus wordt Mathias alweer op de set van 'Thuis' verwacht.

Mathias en Julie vormen al twee jaar een koppel, en in die periode veranderde zij zijn leven op een positieve manier. Eerder vertelde Mathias al dat Julie voor een houvast in zijn leven zorgde en voor rust in zijn hoofd. De acteur werd in het verleden veroordeeld voor dronkenschap achter het stuur en had moeite met zijn plotse bekendheid. "Dankzij Julie heb ik dat allemaal een plaats kunnen geven. Zij heeft me terug op het rechte pad gebracht", zei hij eerder.

Zaterdag maakte hij Julie officieel zijn vrouw. Zijn huwelijksgelofte was een pakkend moment, en Mathias kon het al van bij zijn eerste woorden niet droog houden. "Wat mij echt over de streep heeft getrokken om te trouwen, is dat wij zonder woorden dingen aan elkaar kunnen uitleggen en hetzelfde denken", zei hij. "Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die op een intro van een film een hele choreografie verzint. Ik beloof je dat ik altijd zal proberen om de beste man te zijn en zal helpen met de kuis en de afwas. We gaan een lange, avontuurlijke weg tegemoet", zei een geëmotioneerde Mathias.

17-07-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias 'Lowieke' Vergels is getrouwd met zijn Julie

Mathias 'Lowieke' Vergels is getrouwd met zijn Julie

https://www.mupload.nl/img/c4uluqr4dfw1l.jpg

Na hun verloving vorig jaar in Venetië is het dan eindelijk zover. Acteur Mathias Vergels stapte vandaag in het huwelijksbootje met Julie Houtman.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het moment eindelijk aangebroken. Acteur Mathias Vergels, bekend van zijn rol als Lowie in Thuis, gaf vandaag zijn ja-woord aan zijn vriendin Julie. Dat liet het kersverse paar met een overduidelijke foto weten op Instagram.

16-07-2017 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Satellietbeelden tonen verwoesting van Mosoel

Satellietbeelden tonen verwoesting van Mosoel

https://www.mupload.nl/img/kbcmhu6hz7yum.jpg

De Iraakse stad Mosoel was bijna drie jaar lang in handen van Islamistische Staat toen Iraakse regeringstroepen ze vorige week heroverde. Nieuwe satellietbeelden van DigitalGlobe tonen de ravage.

De WorldView-2 satelliet van DigitalGlobe maakte vorige week beelden van Mosoel, vlak nadat Iraakse troepen de stad heroverd hadden op IS. Het contrast met de beelden die het bedrijf in november 2015 maakte, kon haast niet groter zijn.

16-07-2017 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

https://www.mupload.nl/img/sjop5bpbbwzq7.jpg

Enkele specialisten in artificiële intelligentie bij Google zijn er in geslaagd een computerprogramma aan te leren om op eigen houtje Street View-beelden te bewerken tot professionele landschapsfoto’s.

In een blogpost legt Hui Fang, die het project begeleidde bij het Machine Perception-team van Google, uit hoe ze daar in geslaagd zijn. Ze trainden een neuraal netwerk om landschapsbeelden van Street View te scannen op esthetisch potentieel, en daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Doorgaans is artificiële intelligentie (AI) er op gericht om taken af te handelen met een duidelijk afgelijnd eindresultaat. Een computerprogramma iets leren over subjectieve domeinen zoals kunst, fotografie en fotobewerkingen brengt een heleboel nieuwe uitdagingen met zich mee.

Fang en zijn team deden dit door een relatief nieuwe techniek in AI-onderzoek waarbij twee neurale netwerken ‘tegen elkaar worden uitgespeeld’. Het ene netwerk kreeg professionele landschapsfoto’s voorgeschoteld die bewust slechter waren gemaakt en had als opdracht om de beelden aan te passen opnieuw beter te maken. Het andere neurale netwerk moest dan achterhalen wat het aangepaste en wat het oorspronkelijke professionele beeld was. Door hun bevindingen samen te leggen, leerde de software gaandeweg het verschil kennen tussen goede en slechte foto’s.

Om uit te zoeken wat de kwaliteit was van de beelden die door de software werden bijgewerkt, legde het Google-team de resultaten voor aan professionele fotografen in een Turing-test-achtig experiment. De Googlers mixten hun beelden samen met andere beelden van echte fotografen. De professionele fotografen in de jury moesten elk beeld vervolgens een kwaliteitsscore geven. In twee op de vijf gevallen kregen de machinale landschapsfoto’s een score die gelijk was aan die van een semiprofessionele of professionele fotograaf, zegt Fang in zijn blogpost.

16-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

Google-software maakt professionele landschapsfoto’s met beelden van Street View

https://www.mupload.nl/img/sjop5bpbbwzq7.jpg

Enkele specialisten in artificiële intelligentie bij Google zijn er in geslaagd een computerprogramma aan te leren om op eigen houtje Street View-beelden te bewerken tot professionele landschapsfoto’s.

In een blogpost legt Hui Fang, die het project begeleidde bij het Machine Perception-team van Google, uit hoe ze daar in geslaagd zijn. Ze trainden een neuraal netwerk om landschapsbeelden van Street View te scannen op esthetisch potentieel, en daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Doorgaans is artificiële intelligentie (AI) er op gericht om taken af te handelen met een duidelijk afgelijnd eindresultaat. Een computerprogramma iets leren over subjectieve domeinen zoals kunst, fotografie en fotobewerkingen brengt een heleboel nieuwe uitdagingen met zich mee.

Fang en zijn team deden dit door een relatief nieuwe techniek in AI-onderzoek waarbij twee neurale netwerken ‘tegen elkaar worden uitgespeeld’. Het ene netwerk kreeg professionele landschapsfoto’s voorgeschoteld die bewust slechter waren gemaakt en had als opdracht om de beelden aan te passen opnieuw beter te maken. Het andere neurale netwerk moest dan achterhalen wat het aangepaste en wat het oorspronkelijke professionele beeld was. Door hun bevindingen samen te leggen, leerde de software gaandeweg het verschil kennen tussen goede en slechte foto’s.

Om uit te zoeken wat de kwaliteit was van de beelden die door de software werden bijgewerkt, legde het Google-team de resultaten voor aan professionele fotografen in een Turing-test-achtig experiment. De Googlers mixten hun beelden samen met andere beelden van echte fotografen. De professionele fotografen in de jury moesten elk beeld vervolgens een kwaliteitsscore geven. In twee op de vijf gevallen kregen de machinale landschapsfoto’s een score die gelijk was aan die van een semiprofessionele of professionele fotograaf, zegt Fang in zijn blogpost.

16-07-2017 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Extra middelen voor jeugdverblijven in Vlaanderen

Extra middelen voor jeugdverblijven in Vlaanderen

https://www.mupload.nl/img/bnjysqy7cwhrh.jpg

In totaal 53 erkende jeugdverblijven in heel Vlaanderen krijgen ruim een miljoen euro extra middelen voor investeringen. Dat besliste Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts (N-VA).

De middelen gaan naar onder andere de modernisering van jeugdverblijven, klinkt het in een persbericht zondag. ‘Met dat geld kunnen uitbaters van jeugdverblijven investeren in het comfort, de toegankelijkheid, brandveiligheid en de familievriendelijkheid van hun infrastructuur. Concreet wordt het geld onder meer gebruikt voor duurzaamheidsprojecten, renovatiewerken, aanpassingen in de infrastructuur ten behoeve van mindervaliden en de zeer grondige vernieuwing van enkele vakantiehuizen.’

Weyts merkt op dat het aanbod ‘van jeugdverblijven voor jongeren (met een beperking) nog te beperkt’ is. Financiële steun van de overheid kan dikwijls de serieuze investeringen mogelijk maken die nodig zijn om het aanbod te vergroten, zegt hij in het persbericht. ‘Dat is één van de dingen die we met dit beleid doen.’

Toerisme Vlaanderen dekt voor de 53 projecten maximaal 40 procent van de totale subsidieerbare kosten. In november vorig jaar nog bleek dat Vlaanderen de voorbije jaren in totaal 31 miljoen euro had geïnvesteerd in Vlaamse jeugdverblijven.

Jeugdverblijf De Brink in Herentals is een van de verblijven die financiële steun ontvangt, ruim 40.000 euro, en gaat daarmee zijn gebouwen en sanitair toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers. Vakantiehuis Hoge Duin in Oostduinkerke, dat meer dan 100.000 euro ontvangt, moderniseert dan weer de inrichting van familievriendelijke gezinskamers en verbetert met rolstoeltoegankelijke kamers de toegankelijkheidsgraad.

16-07-2017 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Trump wil oplossing vinden voor klimaatakkoord’

‘Trump wil oplossing vinden voor klimaatakkoord’

https://www.mupload.nl/img/ymy9lofyun04v.jpg

Donald Trump gaat de volgende maanden proberen om een oplossing te vinden voor het klimaatakkoord van Parijs. Dat verklaarde de Franse president Emmanuel Macron in het Journal du Dimanche.

Op 1 juni had Trump aangekondigd dat de VS uit het klimaatakkoord zullen stappen, omdat het de Amerikaanse belangen schaadt. Trump liet toen wel al verstaan een eventuele herintrede te overwegen, maar dan met andere voorwaarden, ‘die wél gunstig zijn voor de VS en de Amerikaanse arbeiders.’ Onder meer de Europese Unie zei daarop dat ze niet wil heronderhandelen.

Macron en Trump hebben ‘in detail’ gepraat over hoe de VS opnieuw zouden kunnen aansluiten bij het klimaatakkoord. ‘Trump heeft naar mij geluisterd. Hij heeft begrepen dat er een verband is tussen de klimaatopwarming en het terrorisme’, aldus Macron in de krant Journal du Dimanche.

Hij zei in het interview ook dat het belangrijk is ‘de dialoog met de VS te blijven voeren’. Volgens Macron zou Trump water in de wijn doen. ‘Ik denk dat hij ook gezien heeft (in de VS, red.) dat steden, staten, de zakenwereld en zijn eigen entourage zich mobiliseren in de strijd tegen de klimaatopwarming.’

Donderdag had president Trump op een persconferentie ook al aangegeven dat er nog ‘iets’ kon veranderen rond het klimaatverdrag van Parijs, zonder echter in te gaan op wat dat dan concreet zou kunnen zijn.

16-07-2017 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil' Kleine opent frituur 'De Belg'

Lil' Kleine opent frituur 'De Belg'

https://www.mupload.nl/img/wlofxk7p69dy2.jpg

Rapper Lil' Kleine (bekend van 'Drank & Drugs') opent vrijdag 21 juli zijn eigen frituur in het centrum van Amsterdam. Jorik Scholten alias Lil' Kleine wordt naast zijn goede vriend Daniel Lam mede-eigenaar van de 'patatzaak' die De Belg heet.

De Belg is al dertig jaar een begrip in Amsterdam en is opgezet door wijlen Rijk Lam, de vader van Daniel. Na zijn overlijden in 2009 is de zaak enige tijd gerund door anderen, maar Daniel vatte twee jaar geleden het plan op de zaak weer in eigen hand te nemen. Hij verbouwde eigenhandig de zaak.

Jorik Scholten en Daniel Lam zijn al elf jaar vrienden en vanuit die vriendschap is ook het plan ontstaan om samen De Belg te exploiteren."We hebben samen zoveel dingen meegemaakt waardoor onze band ijzersterk is. Ik was er ook bij toen zijn vader ziek werd en overleed. En heb meegemaakt wat dat met hem deed. Dat maakt het gevoel zo sterk dat we na het overlijden van Rijk, hebben besloten ooit samen een bedrijf op te zetten. Dat moment is nu. Niets is leuker om vriendschap naar een nieuw level te tillen en samen geld te verdienen'', zegt Jorik Scholten.

"Daniel vertelde met grote regelmaat over hun familiebedrijf. Toen hij een paar jaar geleden De Belg heeft overgenomen, kwam ons gezamenlijk plan weer ter sprake. Wij hebben beiden de overtuiging om dit bedrijf samen nog groter en mooier te kunnen maken. Daniel brengt de ervaring mee en heeft de ambitie de beste verse patat af te leveren en ik wil naast mijn zangcarrière ook op andere vlakken succesvol zijn. Dat bij elkaar opgeteld moet ervoor zorgen dat we gaan groeien in de komende periode. We gaan knallen, ouwe!"

Qua openingsdatum is 21 juli (de Belgische nationale feestdag, red.)  voor 'De Belg' alvast een schot in de roos, lijkt ons.

15-07-2017 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elitair publiek van Italiaanse opera verbolgen over toeschouwers in shorts, T-shirts en teenslippers

Elitair publiek van Italiaanse opera verbolgen over toeschouwers in shorts, T-shirts en teenslippers

https://www.mupload.nl/img/zyplwm4dmuhim.jpg

La Scala in Milaan is een van de beroemdste operahuizen ter wereld en de dresscode schrijft voor dat de toeschouwers zich fijn uitdossen om een voorstelling bij te wonen. Maar tegenwoordig duiken er steeds meer mensen op in gescheurde jeansbroeken, minirokjes en sandalen en dat zet kwaad bloed bij de elitaire operagangers.

Italië kent momenteel een van de warmste zomers sinds jaren en dat is te merken aan de kledij van de operabezoekers. Kostuum en avondkledij worden steeds vaker ingeruild voor luchtige strandkledij. Vooral toeristen lappen de kledijvoorschriften aan hun laars, maar ook steeds meer Italianen treden de regels met de voeten.

En sommige bezoekers gaan nog een stapje verder. Eerder deze maand zorgde een groep Amerikaanse studenten voor verontwaardiging toen ze tijdens een pauze in de voorstelling van 'La Bohème' hamburgers en frieten van McDonald's aten, "alsof ze zich op een eetfestijn bevonden," schreef een geërgerde man op een Facebook-pagina die gewijd is aan de opera.

H&M

Nochtans staat de dresscode duidelijk op de website van La Scala, zowel in het Italiaans als in het Engels. Operagangers worden "vriendelijk gevraagd om zich te kleden op een manier die aansluit bij de regels van het Theater, uit respect voor het Theater en voor de andere toeschouwers". "Mensen die shorts of T-shirts zonder mouwen dragen zullen niet toegelaten worden tot het auditorium; in dit geval zullen tickets niet worden terugbetaald."

De portiers van La Scala kiezen echter voor een meer pragmatische aanpak: ze raden toeschouwers die geen gepaste kledij dragen aan om snel een lange broek of rok te gaan kopen. "We zien dit elke dag," vertelde een portier aan de krant La Repubblica. "Vaak worden we gedwongen om de toegang te weigeren aan mensen die de regels niet respecteren, vooral wanneer ze shorts en onderlijfjes dragen. We raden hen aan om naar H&M te gaan om een lange broek te kopen of wat er ook nodig is. De buitenlanders haasten zich meestal naar de winkel, maar de Italianen worden vaak heel boos."

Respect

"De meeste mensen respecteren de regels, maar het is zomer en we zitten natuurlijk met global warming, dus sommigen komen in T-shirts en shorts," vertelde Paolo Besana, woordvoerder van La Scala aan The Telegraph. "Ons publiek is behoorlijk traditioneel en het is belangrijk voor hen dat ze andere mensen zien die goed gekleed zijn. Het heeft te maken met respect voor de plaats en respect voor de anderen. Het is niet omdat het warm is dat je niet elegant kan zijn."

15-07-2017 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thibaut Courtois scoort vriendin Kim Kardashian

Thibaut Courtois scoort vriendin Kim Kardashian

https://www.mupload.nl/img/d6ho981yoaeay.jpg

Rode Duivel Thibaut Courtois (25) die gespot wordt met vrouwelijk schoon aan z'n zijde: het wordt een gewoonte. Deze keer kan hij het bijzonder goed vinden met de Amerikaanse Brittny Gastineau (34), bekend als beste vriendin van realityster Kim Kardashian én als ex van zwemkampioen Michael Phelps. De ontmoeting in een hotelbar in Los Angeles dateert al van 27 juni, maar raakte pas gisteren bekend, toen Brittny deze innige foto's deelde via Snapchat.

Vorige week dinsdag - dus ná de date met Brittny - werd de doelman van Chelsea nog op Mallorca gesignaleerd in het gezelschap van twee Miss België-finalistes. Eén van hen, Maithé Rivera Armayones (18), zwoer toen dat ze "enkel bevriend" is met Thibaut.

15-07-2017 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique Leysen: "Ik vind veel 'superfoods' overprijsd en overhyped"

Véronique Leysen: "Ik vind veel 'superfoods' overprijsd en overhyped"

https://www.mupload.nl/img/k4mbr3t3a30tb.jpg

"Ik heb altijd groot gedroomd", zegt Véronique Leysen (31). "Hoe ouder ik word, des te wilder de dromen." Ze begon als Ketnet-wrapper, startte breilabel Maurice, opende twee Maurice-koffiebars in Antwerpen en nu schrijft ze haar eerste Maurice-kookboek. Zeven maanden geleden zette ze ook nog een zoon op de wereld samen met tv-presentator Thomas Vanderveken (36). Geen Maurice deze keer, maar Otto. En een tweede kindje is snel welkom, want ook dat gezin mag gróót.

Hoe zal je Maurice-kookboek eruit zien?

"De favoriete ontbijt en lunch-receptjes uit m'n twee koffiehuizen. Old fashioned gerechtjes die mijn bomma en bompa maakten voor mij, maar dan met moderne en gezonde twist. Bokes met choco maar met zelfgemaakte granola en crunola erover. Of zelfgebakken zuurdesembrood met artisanale tonijnsla. Ik werk ook veel met oranjebloesem, lavendel en rozenwater. Ik steek er funfood tussen, zoals een 'rode bieten-latte', met roze melkschuim. Ik hou van experimenteren, zonder een mega-ingrediëntenlijst."

Moet ik vrezen voor superfoods?

"Neuh (grijns). Oké, ik geef toe: ik heb één açai-smoothie. Niet per se omdat die açaibessen zo supergezond zijn, maar omdat het lekker en mooi is. In blauwe bessen en kersen zitten trouwens ook pakken antioxidanten. Ik vind veel 'superfoods' overprijsd en overhyped. Het is goed dat de McDonald's-vibe uit de jaren 90 gekeerd is, maar de gezonde slinger is doorgeslagen met al dat chiazaad, die quinoa en amarant."

15-07-2017 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue op haar 28ste miljonair

Selah Sue op haar 28ste miljonair

https://www.mupload.nl/img/qknjuoznfddzk.jpg

Selah Sue is in één jaar tijd 29 procent rijker geworden, en dat maakt haar nu een miljonair.

Vorig jaar zat de bvba van Sanne Putseys, beter bekend als Selah Sue, met een bedrag van 976.415 euro net onder een miljoen. Maar nu een jaar later blijkt dat haar vermogen is opgetrokken tot 1.261.970 euro.

De zangeres bracht dit jaar geen nieuw album uit, maar zat zeker niet stil. Vorig jaar schreef ze het nummer 'What's the Pressure' waarmee Laura Tesoro de tiende plaats behaalde op het Eurovisiesongfestival. In maart beviel de zangeres van haar eerste zoontje, Seth.

15-07-2017 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira vindt deze poster in Antwerpen geweldig

Shakira vindt deze poster in Antwerpen geweldig

https://www.mupload.nl/img/pc3s01b2oquhx.jpg

Popzangeres Shakira heeft op Instagram een foto gedeeld van een banner van haar wereldtournee in Antwerpen. De Latijns-Amerikaanse ster doet in november ons land aan en om dat te promoten werd een gigantische banner aan het Museum voor Schone Kunsten gezet. En dat viel duidelijk in de smaak.

Het is op 12 november dat Shakira naar het Antwerpse Sportpaleis komt. "Loving this #ElDoradoWorldTour poster in Antwerp! Nos encanta este poster de El Dorado World Tour en Amberes! ShakHQ", klinkt het op haar sociale mediakanalen. De foto kreeg al meer dan 220.000 likes in amper 16 uur tijd.

14-07-2017 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna beschuldigt Sharon Stone van middelmatigheid. De reactie van de actrice zal je verbazen

Madonna beschuldigt Sharon Stone van middelmatigheid. De reactie van de actrice zal je verbazen

https://www.mupload.nl/img/i7ujk3xtiytgt.jpg

Sharon Stone moet de meest vergevingsgezinde vrouw in Hollywood zijn. De actrice liet de oude brief waarin Madonna haar middelmatig noemde hun vriendschap niet bederven en schreef haar een emotioneel antwoord op Facebook.

Ook al trok Madonna ooit het talent van Sharon Stone in twijfel, nu prijst de actrice de persoonlijke weg die de excentrieke zangeres heeft afgelegd.

Begin jaren 90 luchtte de zangeres in een brief haar hart aan een vriend. Zo pende ze neer "dat Sharon Stone en Whitney Houston verschrikkelijk middelmatig waren" en uitte ze haar frustraties over haar eigen carrière die in het slop zat.

Gisteren reageerde Sharon Stone met een emotionele tekst op Facebook. "Ik vind het absurd dat iemand je privébrieven publiceert. Weet dat ik je vriend ben. Soms droomde ik van een carrière als rockster en ik voelde me maar middelmatig, net zoals jij beschrijft. Wij, vrouwen die al zo lang (in de entertainmentindustrie nvdr.) overleven, weten dat onze middelmatigheid de enige manier is om te worden wat we allebei zijn geworden. Ik hou van je en aanbid je. "

Darlene Lutz bezorgde de brief aan het veilinghuis, zij is een oude vriendin van Madonna. Daarnaast worden op 19 juli nog tal van andere persoonlijke items van de zangeres geveild, waaronder een brief van de overleden rapper Tupac. Daarin legt hij uit waarom hij een punt achter hun romance zette.

14-07-2017 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk! Beyoncé showt tweeling op Instagram

Eindelijk! Beyoncé showt tweeling op Instagram

https://www.mupload.nl/img/wwfhzdpm50vev.jpg

Beyoncé heeft de wereld vandaag verblijd met de eerste foto van haar kersverse tweeling. De zangeres bevestigt in het bijbehorende bericht op Instagram dat de kleintjes Sir en Rumi Carter heten en dat ze nu precies een maand oud zijn. Er deden een hoop geruchten de ronde over de namen van de Beyoncé- en Jay Z-telgen en hun exacte geboortedatum.

Beyoncé liet zich met haar zoontje en dochtertje fotograferen in dezelfde stijl als waarin ze bekendmaakte zwanger te zijn. Op de foto die de 35-jarige moeder van drie vandaag op Instagram publiceerde, is ze gehuld in een weinig verhullend gewaad van lichtblauw en lichtroze en houdt ze haar tweeling in haar armen. Het drietal wordt omringd door een haag van bloemen.

Er deden een hoop geruchten de ronde over de namen van de Beyoncé- en Jay Z-telgen en hun exacte geboortedatum.

14-07-2017 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juan Carlos, de Spaanse koning met 5.000 minnaressen Bewaar artikel

Juan Carlos, de Spaanse koning met 5.000 minnaressen

https://www.mupload.nl/img/lz7stjthukfnx.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos (79) is een seksverslaafde man zonder scrupules die honderden relaties en zelfs duizenden sekspartners had. Dat beweert de auteur van een nieuw boek over de monarch op basis van spionagerapporten van dictator Franco. Wat blijkt? Juan Carlos heeft een voorkeur voor actrices en zangeressen, maar hij verleidde ook tal van onbekende schoonheden, waaronder de Vlaamse Lilliane Sartiau.

Militair historicus Martinez Ingles baseerde zich voor zijn boek 'Juan Carlos, koning van 5.000 minnaressen' op vertrouwelijke rapporten van spionnen in opdracht van de voormalige Spaanse dictator generaal Franco. De auteur heeft het in zijn laatste werk over een "koning zonder scrupules". Deze roddels over de veroveringen van de monarch circuleren al langer. Een Spaanse schrijver beweerde enkele jaren geleden dat Juan Carlos met meer dan 1.500 vrouwen had geslapen. Nu doet Martinez Ingles uit de doeken dat hij tussen 1976 en 1994 maar liefst met 2.154 dames het bed heeft gedeeld.

Ooit was Juan Carlos erg populair in Spanje, maar door de bankencrisis kreeg zijn reputatie een flinke knauw. Ook de extravagante jacht op een olifant in Afrika terwijl zijn land in een zware financiële crisis zat, zette heel wat kwaad bloed bij zijn volk. De auteur beweert dat de Spanjaarden het recht hebben om op de hoogte te zijn van de seksverslaving van Juan Carlos. "De monarch kreeg meer dan 40 jaar gigantische bedragen van zijn onderdanen. In de militaire academie had Juan Carlos bijvoorbeeld een vrijgezellenstekje. Deze man gebruikte de voorzieningen van de staat, zeker het leger, om de bloemetjes buiten te zetten."

Niet kieskeurig
De onstilbare seksdrift was lang een publiek geheim in de Spaanse koninklijke kringen. Volgens Martinez Ingles was Juan Carlos niet echt kieskeurig wat zijn vrouwen betreft. Hij had een harem van actrices, celebrities en zangeressen die 24 uur per dag tot zijn beschikking stonden. Maar hij was ook niet vies van minder bekende schoonheden, vaak buitenlandse dames. Hij gebruikte zijn vakantieverblijven, privé-appartementen en luxueuze hotels in de buurt van Madrid voor zijn avontuurtjes. Soms reisde hij per helikopter naar het buitenland om in het huis van zijn veroveringen wilde nachten te beleven.

En zijn vrouw?
Als we het boek mogen geloven was de enige vrouw waar hij niet veel tijd mee doorbracht zijn eigen vrouw Sofia. Hij vervreemde van haar nadat de koningin hem in de armen van actrice Sara Montiel betrapte. Juan Carlos had zijn vrouw wijsgemaakt dat hij ging jagen in in de buurt van Toledo. "Het wordt een uitstapje met alleen maar mannen, je zou je er vervelen", had hij haar toen toevertrouwd. Bij wijze van verrassing bezocht ze hem in het midden van de nacht met hun kinderen, de oudste was toen 12 jaar. Ze stormde samen met haar kroost de trap op om Juan Carlos met Sara Montiel in bed aan te treffen. Maar dit pijnlijke voorval voorval weerhield hem er echter niet van opnieuw vreemd te gaan.

Vier periodes
Volgens Martinez Ingles ontmoette Juan Carlos zijn eerste bedpartner op zijn zestiende, hij was 66 toen hij zijn laatste minnares had. De auteur deelt het seksleven van de koning op in vier verschillende periodes. De eerste begon in de zomer van 1954 (toen was hij 16 jaar) tot september 1955. Maria Gabriella de Saboya, de dochter van de laatste koning van Italië, had de eer zijn eerste te zijn. Hij was 16 jaar, zij 14.

Dan volgt de 'militaire periode'. Tijdens zijn twee jaar in de militaire academie sliep hij met 394 vrouwen. Van september 1957 tot december 1959 zat hij in de speciale militaire academie en deelde hij met 232 minnaressen het bed. Aan de universiteit van 1960 tot 1962 werd hij iets actiever en steeg dat aantal naar 403. Tussen 1963 en 1969 sliep hij met 'amper' 336 vrouwen. Vanwaar die plotse dip? Dat was de periode waarin Juan Carlos trouwde en vader werd van drie kinderen. Als kroonprins (van 1969 en 1975) had Juan Carlos 468 lovers. De laatste periode gaat van zijn troonbestijging in 1976 tot 2014, wanneer hij afstand van de troon deed. Zo komt Martinez aan een totaal van 2.953 bedpartners.

Franco
Martinez beweert dat Juan Carlos een van de meest bespioneerde mensen in de Spaanse geschiedenis is, mogelijks zelfs van de hele wereld. De intelligentiediensten van Franco zaten er met hun neus op. Alles wat de monarch deed, werd binnen de twee minuten aan Franco gerapporteerd. Na de dood van de dictator stopte de spionage echter niet.

Meest opvallende minnaressen
Er wordt al lang gefluisterd dat Juan Carlos in 1986 iets met prinses Diana had, maar daar had de auteur geen nieuwe informatie over. Ook viel hij voor de charmes de Vlaamse Lilliane Sartiau en heeft hij bij haar een liefdeskind verwekt. In 2015 vroeg dochter Ingrid een vaderschapstest via de rechtbank aan. Maar de Spaanse koning was onschendbaar, dus werd de zaak geseponeerd. In 1966 had Juan Carlos een affaire met ex-Miss World Barbara Rey. De geheime dienst zou miljoenen van het Spaanse belastinggeld aan Rey hebben gegeven om haar het zwijgen op te leggen. De regering was woest om dit schandaal, wat maakte dat Juan Carlos zich een tijdje koest hield.

14-07-2017 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stefaan Degand: "Hart van mijn vrouw blijft voortleven in iemand anders"

Stefaan Degand: "Hart van mijn vrouw blijft voortleven in iemand anders"

https://www.mupload.nl/img/xhvvzzre626xj.jpg

"Samen met onze kleine baby in haar buik is ze gestorven. De bacteriële hersenvliesontsteking heeft hen geen enkele kans gegeven." De boodschap van acteur Stefaan Degand (38) op Facebook na de plotse dood van zijn vrouw Julie (31) schreeuwt onmacht uit. Maar ook één minuscuul sprankeltje hoop. "Ze zal altijd blijven voortleven voor ons. Ook via haar hart, dat al getransplanteerd werd bij iemand anders."

"Mijn alles. De liefde van mijn leven. Als er een examen 'goede vrouw' zou bestaan, dan scoorde ze 10/10." Stefaan Degand - bekend van de film 'Rundskop' en de serie 'De Ronde' - heeft nooit onder stoelen of banken gestoken hoeveel zijn vrouw voor hem betekende. Samen waren ze zondag op familie-uitstap in West-Vlaanderen toen Julie plots onwel werd. Ze zat net in het midden van haar zwangerschap, net als haar tweelingzus Sarah, overigens. In allerijl ging het richting ziekenhuis. Daar belandde de vrouw - zelf een verpleegster - uiteindelijk in een coma. Stefaan week geen seconde van haar zijde, hopend dat de antibiotica zou aanslaan. Maar woensdag werd duidelijk dat de bacterie zich al te diep in haar lichaam genesteld had. Julie stierf diezelfde avond. Hun ongeboren kindje kon niet gered worden.

14-07-2017 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively kruipt in de huid van de vrouwelijk Bond

Blake Lively kruipt in de huid van de vrouwelijk Bond

https://www.mupload.nl/img/5orrtknvzaw9f.jpg

Actrice Blake Lively heeft getekend voor een hoofdrol in de filmreeks 'The Rhythm Section'. De spionagefilms zijn gebaseerd op de boeken van de Britse schrijver Mark Burnell en worden gemaakt door de producenten van onder andere James Bond.

Lively zal Stephanie Patrick spelen, die in de put zit nadat haar familie om het leven kwam in een vliegtuigongeluk. Als ze ontdekt dat het niet om een ongeluk gaat, start ze een zoektocht naar de waarheid en de daders.

Reed Morano (The Handmaid's Tale) zal de eerste film van de reeks gaan regisseren en schrijver Burnell treedt op als uitvoerend producent. De 29-jarige Blake Lively speelde recent in de film 'The Shallows', die een People's Choice Award won, en 'Woody Allen's Cafe Society', die in Cannes in première ging.

13-07-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande ontroerd en vereerd met ereburgerschap Manchester

Ariana Grande ontroerd en vereerd met ereburgerschap Manchester

https://www.mupload.nl/img/0ltiiiyzebvhu.jpg

Ariana Grande is "ontroerd en vereerd" nu ze is benoemd tot ereburger van Manchester. Via Instagram reageerde de Amerikaanse zangeres op haar benoeming. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Woorden schieten tekort", schreef Ariana.

De gemeenteraad van Manchester besloot unaniem de zangeres met het ereburgerschap te bedanken voor de manier waarop zij reageerde op de aanslag na haar concert. Ariana gaf op 22 mei een optreden in de Britse stad. Door een zelfmoordaanslag na afloop van de show kwamen 22 mensen om het leven.

Dertien dagen na de aanslag stond de 24-jarige Amerikaanse weer op het podium in Manchester. Met het door haar georganiseerde benefietconcert 'One Love Manchester' werden miljoenen opgehaald voor de slachtoffers.
"Mijn hart is nog steeds bij Manchester", schreef Ariana. "Ik hou van jullie. Dank jullie wel."

13-07-2017 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Stefaan Degand verliest vrouw en ongeboren kind

Acteur Stefaan Degand verliest vrouw en ongeboren kind

https://www.mupload.nl/img/yowielslpu7vv.jpg

Acteur en Slimste Mens-jurylid Stefaan Degand (38) heeft zijn vrouw Julie verloren. Zij overleed gisteren op 31-jarige leeftijd nadat ze besmet geraakte met bacteriële meningitis. De vrouw van Stefaan lag sinds afgelopen weekend in coma.

Julie en Stefaan, die bekend raakte bij het grote publiek dankzij zijn rol van Dieter De Leus in de tv-serie De Ronde en ook te zien was in ondermeer Eigen Kweek en Rundskop, hadden één dochtertje. Mila werd in oktober 2014 geboren. Het tweede, nog ongeboren kindje van Stefaan en zijn vrouw overleed gisteren samen met de mama aan de gevolgen van de hersenvliesontsteking.

13-07-2017 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe lief van Josje

Dit is het nieuwe lief van Josje

https://www.mupload.nl/img/a7q2i9mehysfs.jpg

Ze was de laatste tijd single, maar het ziet er nu naar uit dat Josje Huisman opnieuw verliefd is. Het ex-K3'tje werd arm in arm gespot met een mysterieuze man langs de Amsterdamse grachten.

Het was TV Familie die vorige week meldde dat Josje opnieuw verliefd is. Het gaat haar voor de wind: ze sloot een platencontract met mediagigant Sony en werkt momenteel hard aan haar eigen muziek. En nu blijkt het ook op persoonlijk vlak allemaal rozegeur en maneschijn, na twee jaar single te zijn.

Josje werd de laatste jaren regelmatig aan iemand gekoppeld, zoals de Nederlandse musicalster Joey Ferre, maar die relaties werden nooit echt bevestigd. De knuffelende foto uit Amsterdam wijst nu echter op het tegendeel. En op haar Instagramstories (foto's die maar even zichtbaar zijn, nvdr.) verschenen ook al beelden waaruit haar geluk duidelijk wordt. Zo postte ze onder meer een foto van twee verstrengelde handen: een blanke en een donkere.

Wie de mysterieuze man in kwestie is, is echter nog onduidelijk. Josje houdt de lippen momenteel stijf op elkaar. Begrijpelijk, aangezien haar vorige relaties met onder meer Gert Verhulst en Kevin Janssens altijd heel openlijk getoond werden. En het einde ervan ook...

13-07-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote inval bij broers Azimi uit The Sky Is The Limit: "Pure intimidatie"

Grote inval bij broers Azimi uit The Sky Is The Limit: "Pure intimidatie"

https://www.mupload.nl/img/7silovqpza3zr.jpg

Gisteren werd Hotel De Elderschans in het Nederlandse Aardenburg ondersteboven gekeerd door de politie, de voedsel- en de arbeidsinspectie. Het hotel behoort toe aan Salar en Sasan Azimi, beiden bekend uit The Sky Is The Limit. De broers kunnen er alvast niet om lachen: "Intimidatie van het hoogste niveau!"

Rond half acht vielen heel wat inspecteurs binnen in De Elderschans, terwijl de gasten aan het ontbijt zaten. Het ging om een gezamelijke actie van de politie, de gemeente en de voedsel- en arbeidsinspectie, meldt Het Nieuwsblad. De gasten spreken van een twintig mensen, de Azimi's van een zestigtal. "In ieder geval overdreven veel machtsvertoon", aldus de broers. Volgens hen kunnen velen het niet verdragen dat ze heel wat rijkdom vergaard hebben. "Als je het goed doet, dan krijg je in Nederland meer controle dan wanneer je 1.500 of 2.000 euro netto verdient."

De inval was specifiek gericht op het vinden van illegale werknemers, omdat er bij een vorige controle problemen werden aangetroffen. Het hotel, dat de broers voor een prikje kochten en nu enorm populair is, werd urenlang ondersteboven gekeerd. Of er inbreuken werden vastgesteld, is nog niet duidelijk, maar Salar benadrukt dat er geen illegalen aan het werk zijn. "Bij die vorige controle ging het om slechts één van onze tientallen werknemers - een Turkse jongen - van wie één document niet in orde was. En daarvan was ik niet op de hoogte. Dit is gewoon machtsvertoon. Pure intimidatie met de bedoeling om mensen die keihard werken te kleineren. Wij hebben helemaal niets te verbergen."

13-07-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen: "Mijn eigen solowerk is voor volgend jaar"

Karen Damen: "Mijn eigen solowerk is voor volgend jaar"

https://www.mupload.nl/img/iwoma8vwtumik.jpg

Misschien hoorde je Karen Damen gisteren wel "Laat Ons Een Bloem" van Louis Neefs zingen tijdens Vlaanderen Feest op Eén. Karen Damen blijkt een grote fan van de liedjes van de overleden zanger te zijn, en dat heeft ze te danken aan haar ouders.

Tijdens een gesprek met onze videoreporter vertelde Karen Damen wat we dit jaar wel geen solosingle van de zangeres moeten verwachten. Toch wil Karen volgende zomer vaak op de Vlaamse podia te vinden zijn, want ze mist het podium én het publiek. Ergens in het voorjaar zou haar eigen muziek verschijnen.

12-07-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike zetten opnieuw het Sportpaleis op zijn kop

Dimitri Vegas & Like Mike zetten opnieuw het Sportpaleis op zijn kop

https://www.mupload.nl/img/87la9spxbxemf.jpg

Wie Dimitri Vegas & Like Mike aan het werk wil zien dit najaar in eigen land, kan binnenkort tickets kopen voor één van hun vier Sportpaleisconcerten op 15, 16, 22 en 23 december 2017. Snel zijn is de boodschap, want de vorige concertreeks - 80.000 tickets - waren in een mum van tijd uitverkocht. Save the date, op dinsdag 5 september, voor de start van de ticketverkoop voor 'Bringing the Madness: Reflections'.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn helemaal klaar voor een drukke zomer. Op het tourschema staan shows in de VS, Brazilië, Mexico, Europa, Azië en natuurlijk staan er ook heel wat zomerfestivals op de planning. Het dj-duo staat op Tomorrowland, waar ze tijdens de twee weekends maar liefst drie sets spelen, maar ze zijn ook te zien op o.a. Airbeat One (Duitsland), Barcelona Beach Festival (Spanje), Sunrise Festival (Polen) en Sziget Festival (Hongarije). In september trekken de broers naar China en Zuid-Korea, om daarna door te vliegen naar Mexico, Peru, Chili en Argentinië. En wie deze zomer op Ibiza vertoeft, kan hen élke dinsdag aan het werk zien in club Ushuaïa, tijdens de 'Garden of Madness' residency in samenwerking met Tomorrowland. Op de line-up staan guests als Lost Frequencies, Marshmello, Nervo, Steve Angello, Steve Aoki en W&W.

Vijf jaar op rij

Het najaar staat in het teken van de nieuwe concertreeks: 'Bringing the Madness: Reflections'. Vier avonden lang zetten Dimitri Vegas & Like Mike het Antwerps Sportpaleis in vuur en vlam. Vijf jaar op rij zetten de broers de kerstvakantie in met een stevig feestje. De afgelopen vier jaar speelden ze maar liefst 11 shows, goed voor 215.000 tickets. In 2016 brachten ze onder meer een retro dj-set met vinyl in een zwevende dj-booth meters hoog boven het publiek. De hele zaal werd ingekleed met een indrukwekkende LED-muur van 1.200 vierkante meter en niet minder dan 910 flessen CO2 werden erdoor gejaagd. Cijfers en beelden om van te duizelen.

Ook tijd voor nieuwe muziek

Tussen de dj-sets door, is er ook tijd voor nieuwe muziek. Er staan enkele internationale samenwerkingen op de agenda: Coldplay en The Chainsmokers vroegen hen om hun nummer 'Something Just Like This' te remixen en de volgende single, die binnenkort uitkomt, is een collab met David Guetta. In het verleden werkten de twee al samen met supersterren als Jennifer Lopez, Pitbull, Snoop Dogg en Sean Paul. In mei kwam hun remix uit van het bekende 'He's a Pirate' van filmcomponist Hans Zimmer. Het nummer is te horen als bonustrack van de nieuwe film 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'.   

12-07-2017 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is zanger Udo verloofd met Kaat uit 'Thuis'?

Is zanger Udo verloofd met Kaat uit 'Thuis'?

https://www.mupload.nl/img/9r08fy94ey1zc.jpg

Horen we daar huwelijksklokken luiden? Het zou wel eens kunnen, want het ziet ernaar uit dat Udo Mechels (41) zich verloofd heeft met vriendin en actrice Leen Dendievel (33).

Dendievel, beter bekend als Kaat in Eén-soap 'Thuis', postte gisteren een foto op haar private Facebookpagina, die Showbizzsite daarna op zijn beurt online zette. De actrice poseert daarop samen met Udo en toont een ring. "Ik draag nooit een ring, tenzij mijn man dat vraagt. I do", staat erbij geschreven. Als je het ons vraagt, lijkt dat toch heel erg op een verloving.

Het koppel is al sinds begin 2014 samen, maar houden hun relatie liever weg uit de schijnwerpers. Ze wilden gisteren dan ook niet reageren op de foto. Dat ze hopeloos verliefd is, liet ze eerder wel al blijken. "Als het ooit tot een breuk zou komen met Udo, zou ik ontzettend veel verdriet hebben, dat steek ik niet onder stoelen of banken. De dag dat Udo uit mijn leven verdwijnt, ben ik een hoopje ellende. Ik hoop dat we eeuwig samenblijven", klonk het vorig jaar in Story.

12-07-2017 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er gebeurd met Anneleen uit 'Spring'?

Wat is er gebeurd met Anneleen uit 'Spring'?

https://www.mupload.nl/img/sv3tobdganehf.jpg

Keek jij (of je kinderen) vroeger ook naar Spring op Ketnet? Dan zullen namen als Evert, Chantal en Katrijn wel een belletje doen rinkelen. De hele groep zal trouwens samen met Samson & Gert optreden tijdens 'Throwback Thursday in het Sportpladijs' van Ketnet. Behalve Anneleen Liégeois dan, die intussen van de aardbol is verdwenen.

Het was TV Familie die zich afvroeg waarom Spring niet voltallig op het podium zal staan eind dit jaar. Jelle Cleymans (31), Damian Corlazzoli (34) en Cara Van der Auwera (35) zullen voor het eerst in negen jaar weer samen zingen, maar Anneleen (37) bedankte voor de eer. "We hebben haar de vraag voorgelegd, maar om persoonlijke redenen ziet ze de reünie niet zitten", klinkt het bij Studio 100. "Bij Cara, Dami en Jelle is de goesting groot om de nummers van Spring nog een keer te brengen. Zij hebben respect voor Anneleens standpunt. En dat is wederzijds, ze wenst hen veel geluk en plezier toe."

Het contact tussen Anneleen en de andere acteurs is echter al lang verwaterd. Sofie Van Moll, die ook meespeelde en de reünieconcerten zal presenteren: "Ik heb er geen idéé van wat zij nu doet of waar zij zit. Na 'Spring' zijn we elk onze weg gegaan. Zelf ben ik meer achter de schermen gaan werken. Een bewuste keuze. Ik kan dus begrijpen waarom Anneleen de anonimiteit opzocht. Ik hoop dat alles goed gaat met haar."

Ook andere acteurs en de ex-manager van Spring weten niet hoe het nu met de actrice gaat. Sinds 2010 is ze volledig uit het publieke leven verdwenen, en is niet te vinden op sociale media. Actrice Tania Kloek, ook nog een Spring-gezicht, denkt er het hare van. "Ik weet niks van haar. Ah, zal zij er niet bij zijn op die reünieconcerten? Tja, dan zal zij een compleet andere weg zijn ingeslagen, wat haar goed recht is. Ik vond haar alleszins een schat van een meisje."

12-07-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn auditie moest nog uitgezonden worden, maar Brandon kwam intussen jammerlijk om het leven

Zijn auditie moest nog uitgezonden worden, maar Brandon kwam intussen jammerlijk om het leven

http://oi66.tinypic.com/103e4x5.jpg

Het was een pracht van een auditie. Toen dokter Brandon Rogers zijn kans waagde op het podium van America's Got Talent, was de jury erg onder de indruk. Hij had volgens hen een geweldige stem en ging een mooie toekomst tegemoet, maar het heeft niet mogen zijn.

Brandon had het allemaal in het leven: hij studeerde met succes af als dokter, had een goede familie en een prachtige stem. Hij kon de jury dan ook moeiteloos overtuigen van een plaatsje in de volgende ronde van America's Got Talent. Zijn auditie stond ingepland in een uitzending volgende maand, maar helaas heeft hij die zelf nooit gezien. Gisteren kwam de jongeman van 29 om het leven bij een auto-ongeval.

Website TMZ verspreidde beelden van de crash. Brandon zat als passagier vooraan, een van zijn vrienden reed. Die dommelde volgens de politie in en verloor de controle over de wagen. Hij raakte daarbij een boom. De bestuurder en een van de mannen op de achterbank overleefden de crash, maar Brandon kwam om het leven.

De familie van de man wil hem graag herdenken, dus vroegen ze aan de producers van de talentenshow om de auditie van Brandon vrij te geven. Onder meer presentatrice Tyra Banks deelde de beelden: "Dankjewel voor het delen van je talent", herdenkt het programma hem. In de video vertelt hij nog dat hij geneeskunde ging studeren omdat dokters ooit het leven van zijn moeder hebben gered. Voor hem kwam alle hulp echter te laat.

12-07-2017 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling schreef een sprookje... op een van haar jurken

J.K. Rowling schreef een sprookje... op een van haar jurken

http://oi68.tinypic.com/11t6blx.jpg

Meer dan twee decennia geleden werd de wereld van Harry Potter gevormd in het brein van schrijfster J.K. Rowling. De gevolgen daarvan kennen we allemaal, maar ze zou nóg een sprookjesachtig verhaal geschreven hebben. En dat is waarschijnlijk niet gemakkelijk te publiceren.

Tijdens een interview met CNN onthulde Rowling dat ze nog een sprookjesachtig boek op haar palmares heeft staan. Ze is er niet zeker van dat het ooit gepubliceerd zal worden, en een van de redenen daarvoor is dat ze het nooit op papier heeft gezet. De tekst staat neergekriebeld op... een jurk.

"Toen ik vijftig werd (vorig jaar, nvdr.), gaf ik een feestje. Het thema was 'kom verkleed als je grootste nachtmerrie'. Mijn grootste nachtmerrie is een kwijtgeraakt manuscript, en ik heb dat boek toen grotendeels op mijn jurk neergeschreven. Ik weet niet of het ooit uitgebracht zal worden, maar het hangt in ieder geval in mijn kast."

Initialen
Interviewster Christiane Amanpour vroeg haar ook waarom ze haar initialen gebruikte op de Harry Potterboeken en haar naam niet voluit schreef. "Dat was een voorstel van de uitgeverij. Ze wilden zowel jongens als meisjes aantrekken, en vroegen of ze mijn initialen mochten gebruiken. Eigenlijk probeerden ze mijn geslacht te verbergen, maar dat heeft maar drie seconden geduurd uiteindelijk. Harry Potter won een prijs, en toen wist iedereen wie ik was."

10-07-2017 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk reageert op commentaar na 'vermoeide' make-uploze selfie

Anouk reageert op commentaar na 'vermoeide' make-uploze selfie

http://oi67.tinypic.com/20u6d6t.jpg

De Nederlandse zangeres Anouk (42) heeft met het delen van een foto waarop ze er vermoeid uitziet voor flink wat discussie gezorgd. Het merendeel van haar Facebookfans maakt zich zorgen en vindt dat de rockchick er slecht uitziet. Anderen houden wel van 'Anouk puur natuur'. De zangeres zelf reageert nuchter op het gekibbel.

Anouk slingerde de selfie, waarop ze gehuld gaat in een zwart dichtgeknoopt shirtje en duidelijk geen make-up draagt, gisterenavond online. Lang hoefde ze niet te wachten op de eerste reacties. Ene 'Frans of Frank Gelauf' schreef: "Je ziet er slecht uit, schat''. Het antwoord van Anouk 'Dank je Frans of Frank, zo zie ik er elke dag uit' kan inmiddels rekenen op ruim 500 likes. Facebooker Tanja schrijft dan weer: "Ik heb vier kids en zie er soms uit als een zombie. Make-up maakt me gelijk tien jaar jonger.'' Frans of Frank Gelauf leek van zich geen kwaad bewust. "Kom op mensen, ik bedoel het goed. Ze lijkt zo vermoeid.'' Anouk, die 613.910 facebookvolgers heeft, reageert ook op Marc van Eck die vraagt hoe lang geleden de foto is gemaakt. Bij een emoticon van een lachend gezichtje: "Uurtje Marc...''

Voor de gek

Een opmerking van Rachida El Yahyaoui kan ondertussen rekenen op ruim 100 likes. "Dat hier mannen 'geschrokken' reageren, tot daar aan toe. Maar vrouwen? Kom op zeg, zo zien we er allemaal uit zonder make-up met zes kinderen. Wie houden jullie voor de gek.'' Summer Cin steekt Anouk een hart onder de riem: "Je ziet er écht uit! Das mooi!''

De Nobody's Wife-zangeres maakte in mei haar podiumcomeback in de Amsterdamse Ziggo Dome na een jaar vrijaf rondom de geboorte van haar zesde kindje Jelizah Rose. Haar vader is basketballer Dominique Schemmekes (22), met wie Anouk zielsgelukkig is. Samen met rapper Remon 'Postman' Stotijn kreeg ze zoons Benjahmin Kingsley (15) en Elijah Jeremiah (13) en dochter Phoenix Ray (12). Met rapper Robert 'Unorthadox' Coenen heeft ze Jesiah Dox (7) en met basketballer Seraino Dagliesh zoon Sion Jethro (3).

10-07-2017 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackass-ster Steve-O onder het mes na extreme stunt

Jackass-ster Steve-O onder het mes na extreme stunt

http://oi67.tinypic.com/2hi3vch.jpg

Steve-O is dit weekend geopereerd aan de brandwonden die hij opliep bij een stunt eerder deze week. De Jackass-ster kreeg daarbij naar eigen zeggen zeven huidtransplantaties.

De thrillseeker, die eigenlijk Stephen Glover heet, kondigde deze week aan dat hij bezig is met opnames van een nieuwe stuntshow. De capriolen die hij daarin uit zal halen zijn zo extreem dat Jackass erbij in het niets valt, zo stelde hij daarbij. In Jackass koorddanste hij onder meer met een kip in zijn ondergoed over een vijver met alligators.

Voor de nieuw show maakte Steve-O 'sneeuwengelen', zoals kinderen dat in de sneeuw doen door al liggend hun armen en benen te bewegen. Steve deed dat alleen in een explosieve brandstof. Dat leverde hem nare brandwonden op. Voor het weekend deelde hij al beelden waarop te zien was dat de huid op zijn bovenarmen deels was weggeschroeid en zijn onderarmen onder de blaren zaten.

Gisteren meldde hij dat tijdens het weekend de pijn zo erg was geworden dat hij terugging naar het ziekenhuis. De artsen besloten hem meteen te opereren. Daarbij moest zoveel huid verwijderd worden, dat hij transplantaties onderging. Volgens Steve werd daarbij de huid van zeven overleden donors gebruikt. Hij spreekt zijn dankbaarheid uit voor hun bijdrage en ziet een positieve kant aan zijn opname. "Ik heb eindelijk antwoord op de vraag die mij het vaakst is gesteld: welke stunt deed het meest pijn?"

10-07-2017 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan in rolstoel crowdsurft tijdens concert Coldplay en zit dan plots samen met Chris Martin wat te jammen

Fan in rolstoel crowdsurft tijdens concert Coldplay en zit dan plots samen met Chris Martin wat te jammen

http://oi63.tinypic.com/5mbukm.jpg

De avond van rolstoelgebruiker Rob (29) kon al niet meer stuk toen hij door een massa muziekliefhebbers op handen werd gedragen tijdens het concert van Coldplay in Croke Park, Dublin. Maar toen frontman Chris Martin hem dan ook nog eens op het podium haalde en hem mee liet performen, kon hij zijn geluk niet op.

Het waren zijn makkers die Rob in de lucht hadden gehesen, zodat hij een beter zicht zou hebben. Al snel gooiden ook de concertgangers in de buurt hun sterke armen in de strijd. Chris Martin riep hem prompt mee op het podium, waar Rob zijn mondharmonica bovenhaalde en met alle aandacht ging lopen tijdens een catchy geïmproviseerd nummer over Dublin.

10-07-2017 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique Leysen werkt aan een eigen kookboek

Véronique Leysen werkt aan een eigen kookboek

http://oi68.tinypic.com/34i4rx3.jpg

Véronique Leysen heeft het lekker druk met haar koffiebars 'Maurice Coffee & Knits', om over haar kledinglijn met breiwerk nog maar te zwijgen. Ze vond echter nog ergens een gaatje om zelf een kookboek te schrijven, meldt ze op Instagram.

Haar koffiebar/lunchplek 'Maurice Coffee & Knits' doet het erg goed; intussen kent het concept al twee vestigingen in Antwerpen. De voormalige actrice deed er al heel wat ervaring op in de keuken, en waagde zich daarom aan een eigen kookboek. "Ik ben zo blij dat ik kan aankondigen dat ik aan aan mijn eigen Maurice-kookboek werk", kondigde ze aan via Instagram.

Hoe het kookboek er precies zal uitzien, blijft voorlopig een raadsel. Aan de hashtags bij haar post te zien, zal het echter om gezonde recepten gaan en zullen er zeker een paar uit de oude doos komen.

10-07-2017 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotograaf trekt drie dagen door snikhete woestijn om op verboden Russisch militair domein te raken. En daar maakt hij adembenemende beelden

Fotograaf trekt drie dagen door snikhete woestijn om op verboden Russisch militair domein te raken. En daar maakt hij adembenemende beelden

http://oi64.tinypic.com/sfb90y.jpg

Hij moest er met zijn team 12 uur voor vliegen, 1.200 kilometer voor rijden door een desolate woestijn en daarna nog eens honderden kilometers offroad, opletten dat hij niet op kraaienpoten reed en zelfs wegduiken toen op zeker moment een geweersalvo weerklonk. Maar het was het waard, als we hem mogen geloven. De Nederlandse fotograaf Bob Thissen heeft een passie voor verlaten en verboden locaties en is net terug van een expeditie naar een zwaar bewaakt Russisch militair domein in Kazachstan. En hij slaagde erin om daar adembenemende beelden te schieten.

De expeditie vond midden mei plaats en Thissen heeft er nu een compleet verslag van gemaakt. Hij verzamelde een team van drie mensen rond zich. Dat bestond uit de Vlaming Frederik Sempens uit Lovenjoel bij Bierbeek en twee Denen. "Dat was al een eerste horde. Het was niet eenvoudig om mensen zo gek te krijgen om met me mee te gaan. De missie was best gevaarlijk, want in Rusland raak je net iets makkelijker in de cel dan hier. Ik heb voor mijn vertrek echt afscheid genomen van mijn dierbaren, want ik wist oprecht niet of ik wel zou terugkomen." (lees hieronder verder)


Seksmuseum
Waarom hij het dan toch deed? "Ik leef daarvoor", lacht hij. "Ik reis al tien jaar de wereld rond op zoek naar verlaten plaatsen waar het net is of de tijd stil is blijven staan. Waar niemand nog komt of dúrft te komen. Van vervallen kastelen, leegstaande ziekenhuizen tot een gesloten seksmuseum: niets is te gek. Maar dit was met voorsprong wel het spannendste avontuur dat ik al aanging. Het is een kick om je aan zoiets te wagen. Ik zoek het echt op."

Na hun vliegreis naar Kazachstan reden ze drie dagen door de woestijn om bij de legerbasis te komen, een plek waar nog nooit een buitenlander een voet had gezet. Het complex staat leeg, maar wordt nog altijd streng bewaakt door Russische militairen. "Het begon al te schemeren toen we op het einde van de derde dag arriveerden. We zagen een beetje verderop een auto voorbijrijden en doken weg toen plots geweerschoten weerklonken."

Verschansen
Het laatste stuk legden ze te voet af. "Uiteindelijk raakten we binnen en we verschansten ons meteen, want het werd al snel duidelijk dat er druk gepatrouilleerd werd", gaat hij verder.

De fotograaf had zijn huiswerk gemaakt en hij wist dat er in een van de loodsen twee spaceshuttles moesten liggen, die een aardig beeld konden opleveren. "Kopieën van de toestellen waarmee de Amerikanen de ruimte in gingen vorige eeuw. Ze dateren nog uit de tijd van de ruimtewedloop. We moesten omzichtig te werk gaan om niet ontdekt te worden. Terwijl telkens twee teamleden op de uitkijk lagen op het dak, gingen we met zijn tweeën naar binnen. En we kregen waar voor ons geld", aldus de fotograaf.

In een van de loodsen lag een bijna complete ruimteshuttle. "Ik vermoed dat die voor 80 procent was afgewerkt", klinkt het. "Er was ook een toestel dat daadwerkelijk in de ruimte was geweest. Ik wilde graag nog een ander loods checken, waar een raket lag. En daarvoor heb ik het risico genomen om er op klaarlichte dag heen te sluipen, terwijl de militaire politie rondliep. Dat was wel heftig."

Uiteindelijk gingen ze er na 24 in plaats van 48 uur alweer vandoor, omdat hun watervoorraad op begon te raken door de drukkende hitte van 40 graden en de loden zon. Maar met een geweldige reeks beelden en filmpjes. "Een aantal daarvan bleek corrupt te zijn toen we thuiskwamen, dat was minder leuk, maar we hadden gelukkig voldoende materiaal verzameld", klinkt het nog.

09-07-2017 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lena Dunham onder vuur nadat ze afstand neemt van "agressief" huisdier

Lena Dunham onder vuur nadat ze afstand neemt van "agressief" huisdier

http://oi67.tinypic.com/5vons8.jpg

Het asiel waar actrice Lena Dunham haar hondje Lamby adopteerde, bestrijdt haar verhaal dat het dier in zijn vroege leven door meerdere eigenaren mishandeld is. Lena had daarover geschreven op Instagram, in een post waarin ze vertelde dat ze de hond had laten opnemen in een instelling voor dieren met gedragsproblemen.

Nadat meerdere fans haar hadden gevraagd naar Lamby, vertelde de Girls-ster enkele weken geleden dat het beestje ondanks jaren vol liefde en training te agressief bleef om in huis te hebben. Ze heeft hem daarom in maart ondergebracht in een speciale opvang.

Dossier
Het asiel zocht naar aanleiding van Lena's uitlatingen het dossier van Lamby op. Daaruit bleek dat hij slechts één eerder baasje heeft gehad, die hem wegens tijdgebrek naar de opvang bracht. Dat bevestigt ook Lamby's vorige eigenaar in de Amerikaanse media. De man is gepikeerd door het verhaal, omdat hij naar eigen zeggen nooit een hond en diens nieuwe eigenaren in gevaar zou brengen.

09-07-2017 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto maakt knallend eind aan allerlaatste Sensation in Benelux

Tiësto maakt knallend eind aan allerlaatste Sensation in Benelux

http://oi68.tinypic.com/2n6f0x4.jpg

In de vroege uren van de zondag is er in Amsterdam een einde gekomen aan Sensation. Het dancefeest is goed verlopen. Zo'n 40.000 mensen zagen hoe Tiësto als verrassing ook de laatste editie in de uitverkochte Amsterdam ArenA tot een succes maakte.

"Het was een uiterst succesvol feest dat zonder noemenswaardige incidenten verliep", laat woordvoerder Tim Boersma van Sensation weten. "Het was weer enorm groots en we hebben het met een knal afgesloten."

Onder het motto The Final traden Nederlandse top-dj's op, zoals Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde Le Grand en Hardwell. Ook Tiësto kwam onaangekondigd langs als 'mystery guest'. "Er werd vooraf al veel over gespeculeerd, maar hij was voor iedereen wel een grote verrassing", aldus Boersma.

Sensation begon in 2000 en groeide uit tot een uiterst succesvolle formule, met de witte dresscode en de grote namen die de organisatie wist te strikken. Ook in het Antwerpse Sportpaleis en de Hasseltse Ethia Arena werd Sensation verschillende keren georganiseerd. Het dancefeest blijft wel buiten de Benelux bestaan. Inmiddels zijn er over 34 landen verspreid over vijf continenten Sensation-nachten gehouden. De opvolger van het dancefeest in de ArenA wordt eind dit jaar onthuld.

09-07-2017 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang deelt na optreden Werchter Boutique foto met zoontje Lenny

Stan Van Samang deelt na optreden Werchter Boutique foto met zoontje Lenny

http://oi63.tinypic.com/2d6qe4y.jpg

Stan Van Samang gaf gisterennacht voor de eerste keer een knal optreden op het podium van Werchter Boutique. Wanneer hij in de nacht thuiskwam, was het meteen wat minder rock 'n roll voor de zanger.

Het geluk kan niet op voor Stan Van Samang, eind juni werd hij papa van zijn eerste zoontje Lenny en gisterenavond ging een andere droom in vervulling. Hij mocht het publiek van Werchter Boutique opwarmen voor wereldster Robbie Williams.

Bij het thuiskomen was het wat minder rock 'n roll en stond Van Samang weer met de voetjes op de grond, optreden of niet, zoontje Lenny moest om 4 uur een flesje drinken.

09-07-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie hier: de Duitse dubbelganger van acteur Ryan Gosling

Zie hier: de Duitse dubbelganger van acteur Ryan Gosling

http://oi64.tinypic.com/16m3a11.jpg

Ryan Gosling groeide uit tot een sekssymbool dankzij rollen in The Notebook, Drive en La La Land.  Hij is al zes jaar samen met Eva Mendes met wie hij ook twee kindjes heeft, single vrouwen zijn er dus aan voor de moeite. Al loopt er dichter bij huis, namelijk in Duitsland, een bijna exacte kopie van de acteur rond.

Johannes Laschet is een succesvolle modeblogger uit Aken en tevens ook de zoon van een belangrijke Duitse politieker. Hij heeft op Instagram meer dan 34.000 volgers, wat hij ongetwijfeld vooral te danken heeft aan het feit dat hij wel een kopie lijkt van hunk Ryan Gosling. Dat hij ook nog eens even stijlvol is als de bekende Amerikaanse acteur, is alleen maar extra mooi meegenomen. En hij zou nog eens single zijn ook!

09-07-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Stone krijgt stukje loon van haar mannelijke collega's

Emma Stone krijgt stukje loon van haar mannelijke collega's

https://www.mupload.nl/img/l192immciffem.jpg

Gentlemen bestaan nog, en wel in de filmwereld: mannelijke collega's hebben in het verleden salaris ingeleverd om ervoor te zorgen dat Emma Stone net zoveel verdiende als zij. Dat vertelt de actrice in Out Magazine.

"In mijn carrière tot nu toe, heb ik mannelijke mede-castleden nodig gehad die bereid waren in te leveren zodat ik op gelijke hoogte met hen kwam. En dat deden ze, omdat ze vonden dat dat terecht en eerlijk was. Dit is iets waar niet vaak over wordt gepraat: dat voor onze gelijke salarissen mensen nodig zijn die onzelfzuchtig zeggen: dat is wel zo eerlijk."

Niet duidelijk welke films

Emma vertelt er niet bij om welke filmprojecten en collega's het ging. Wel noemt ze later een voorbeeld waarbij meerdere mannen een ongeveer even grote rol hadden als zij en bereid waren hun salaris te delen, waardoor het mogelijk gaat om de film Aloha, waarin ze 2015 met onder meer Bradley Cooper en John Krasinski te zien was.

07-07-2017 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe show Steve-O: "Extremer dan Jackass"

Nieuwe show Steve-O: "Extremer dan Jackass"

https://www.mupload.nl/img/ac7dacm06qmif.jpg

Stephen Glover, oftewel Steve-O, werkt aan een nieuwe stuntshow. De stunts die hij doet in het programma zijn zo extreem dat Jackass erbij in het niet valt, zo zegt hij.

Steve-O postte een filmpje op zijn YouTube-kanaal waarin hij de gevolgen van zijn laatste stunt voor het programma laat zien. De huid op zijn bovenarmen is deels weg geschroeid. Zijn onderarmen zitten ondertussen onder de reusachtige blaren. De Jackass-veteraan onthult dat hij in een explosieve brandstof heeft gerold.

Samen met Jackass-producent Jeff Tremaine werkt Steve-O aan de nieuwe comedyspecial. Het is nog onbekend wanneer de show wordt uitgezonden.

07-07-2017 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabelle A is klaar voor haar tweede carriere: "Ik ben ouder, maar nog steeds een stresskieken"

Isabelle A is klaar voor haar tweede carriere: "Ik ben ouder, maar nog steeds een stresskieken"

https://www.mupload.nl/img/xzkratfzaiybw.jpg

Ze is 42 en nog steeds een lekker beest. Dat zag u reeds in 'Liefde Voor Muziek', en dat zal u deze zomer ook merken wanneer Isabelle A - na acht jaar onder de radar - haar rentree maakt op de grote podia. Gewapend met nieuwe liedjes en haar onweerstaanbare Franse r. "Dit voelt als een tweede kans. Ik ben dankbaar dat ik dit moment kan grijpen."

"Weet je wat grappig is? Als ik mijn zoontje ga afhalen aan de schoolpoort, komen zijn vriendjes naar me toe met de vraag: 'Jij bent toch die zangeres uit 'Liefde Voor Muziek', hé?' Zij hebben me natuurlijk nooit anders gekend. Dat is vertederend en ik vind dat de max." Isabelle A glimlacht. En daar heeft ze alle redenen toe. Want terwijl 'Hé, lekker beest' zijn 27ste verjaardag viert, lijkt de zangeres met 'Zo zal het zijn' helemaal klaar voor een tweede carrière. "Zo voelt het wel een beetje", klinkt het zachtjes. "Ik ben altijd blijven zingen en kon dankzij mijn coverband en onze groep De Grietjes nog steeds van mijn muziek leven, maar blijkbaar ging dat een beetje onopgemerkt voorbij."

07-07-2017 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bekkari bestolen op vakantie

Sandra Bekkari bestolen op vakantie

https://www.mupload.nl/img/plw2kq0lozghf.jpg

Diëtiste Sandra Bekkari, het nieuwe kookgezicht van VTM, is momenteel op vakantie in Marbella met haar gezin. Het loopt er echter niet allemaal van een leien dakje, want er werd ingebroken in hun huurwagen.

De dieven gingen met heel wat spullen aan de haal. Bekkari doet haar verhaal in Het Nieuwsblad: "Normaal laten we onze spullen niet in de auto achter. Maar op weg van de luchthaven naar ons appartement waren we even gestopt op een deftig parkeerterrein van een lokale supermarkt. In tien minuten was het gebeurd."

Er werd een portefeuille met bankkaarten gestolen, paspoorten, een rijbewijs, vier laptops, een iPod en de smartphone van haar dochter. Een dure grap, maar Bekkari is niet van plan om haar vakantie te laten vergallen. "De zorgen zijn voor bij onze thuiskomst."

07-07-2017 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verschrikkelijk was het om deze iconische scène te filmen

Zo verschrikkelijk was het om deze iconische scène te filmen

https://www.mupload.nl/img/sfw5ldy2moihk.jpg

The hills are alive... Iedereen heeft Julie Andrews wel al eens zien ronddraaien in de Oostenrijkse bergen. De openingscène van The Sound of Music is een van de meest iconische filmmomenten ter wereld, al bleek die helemaal niet zo leuk om te filmen.

Wat rondhuppelen op een Oostenrijkse bergflank, het lijkt niet zo'n zware opgave. Maar volgens Julie Andrews, die de hoofdrol Maria vertolkte, was het tegendeel waar. "Niemand had ons verteld dat Oostenrijk zoveel regenval kent. Het weer was echt niet vriendelijk voor ons", vertelde ze deze week aan talkshowhost Jimmy Fallon. "Veel van die scènes hebben we gefilmd in de regen, omdat dat niet zo opvalt op beeld."

In die tijd bestonden er ook nog geen drones, dus werd een 'enorme helikopter' ingeschakeld om de wereldberoemde draai te filmen. "Een heel dappere cameraman werd aan de buitenkant van de helikopter gebonden om dat op te nemen. En na elke take nam de piloot een veel te korte bocht rond mij, waardoor ik telkens tegen de grond werd geslagen. Ik heb veel aarde en gras uitgespuwd toen." Gelukkig mag het eindresultaat er best wezen.

07-07-2017 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs (74) in duet met Vlaamse Lissa Lewis (23): "Eén blik en er was meteen een klik"

Rob de Nijs (74) in duet met Vlaamse Lissa Lewis (23): "Eén blik en er was meteen een klik"

https://www.mupload.nl/img/5d6aoldv6z1qx.jpg

Hij doet het zelden. En de laatste keer was met Patricia Paay. Maar Rob de Nijs (74) raakte tijdens het Schlagerfestival zo betoverd door onze Vlaamse Lissa Lewis (23) dat hij zich prompt tot een duet liet verleiden. "Lissa heeft het. Ik wilde alles tot in de kleinste details juist, maar dit voelt echt goed."

Een lied dat door Kris Wauters en Clouseau-hofleverancier Stefaan Fernande werd gecomponeerd. Opnames in de Nederlandse studio waar de miljoenenalbums van Helmut Lotti werden ingeblikt. En twee stemmen die werden samengeloodst doorheen een mengtafel waarvan er wereldwijd slechts een handvol van bestaan. Rob de Nijs schaarde zich in het godvergeten Loenen aan de Vecht aan de zijde van Lissa Lewis, en veertig jaar na zijn monsterhit werd het plots weer zomer. Hij is intussen 74, zij is 23 en hun nieuwe song heet 'De wereld draait door'. "Mijn laatste échte duet was 'De wereld' in 1992 met Patricia Paay", klinkt het. "Zij is een fantastische zangeres. Bij Lissa was er diezelfde klik. Ik geloof in haar kunnen. Natuurlijk ben ik heel kieskeurig en op mijn hoede wanneer ik jonge talenten bij de hand neem, maar dit voelde goed."

Muzikale familie

Lissa Lewis scoorde met 'Gouden Glimlach' een bescheiden hit en mocht vorig jaar in Nederland met André Hazes Jr aantreden tijdens Koningsdag. "Ik kom uit een muzikale familie. (Lissa is de dochter van het accordeonkoppel De Melando's, red.) Rob de Nijs werd bij ons thuis dus erg vaak gespeeld en ik ken al zijn nummers", aldus de zangeres uit Kapellen. "Alles is begonnen op het podium van het Schlagerfestival. We zongen toen met een paar artiesten 'Alles wat ademt' en ik zag Rob in een uithoek. We hebben toen een blik uitgewisseld en er gebeurde iets. Toen is het idee ontstaan om eens samen iets te doen. Dat Rob 'ja' heeft gezegd, is een gigantische eer voor mij."

Special guest concert 'Rob 75' in Lotto Arena  
Op tweede kerstdag is Rob de Nijs jarig en in 2017 wordt dat een verjaardagstaart met maar liefst 75 kaarsjes! Na zijn uitverkochte 'Rob 70'-concert in 2012, keert Rob de Nijs voor zijn 75ste verjaardag terug naar de Lotto Arena. Op zaterdag 9 december 2017 staat hij er samen met zijn live band Pur Sang én verrassende gastartiesten. Lissa Lewis mag zich alvast opmaken voor een avondje Lotto Arena, want ze werd door Rob als 'special guest' uitgenodigd om op zijn grootse verjaardagsconcert in Vlaanderen op te treden.  

De fans zullen op hun wenken bediend worden en krijgen de grootste hits en bekendste liedjes van Rob voorgeschoteld. Van 'Malle Babbe', 'Jan Klaassen' en 'Het werd zomer' tot 'Ritme van de regen', 'Banger hart'.

05-07-2017 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat belooft! Nieuwe horrorfilm 'Annabelle: Creation' krijgt 100% op Rotten Tomatoes

Dat belooft! Nieuwe horrorfilm 'Annabelle: Creation' krijgt 100% op Rotten Tomatoes

https://www.mupload.nl/img/8lrzqzb7ynqxm.jpg

Zorg ervoor dat je op 10 augustus niet vroeg op moet want op 9 augustus ga je een slapeloze nacht tegemoet. Dan komt 'Annabelle: Creation' in de zalen, de beste horrorfilm in jaren als we Rotten Tomatoes mogen geloven. Filmfans geven de film op de ratingsite 100 procent! Ongezien voor een horrorfilm.

'Annabelle' bracht in 2014 250 miljoen dollar in het laatje, niet slecht voor een film met een budget van 6,5 miljoen. De kritieken daarentegen waren minder positief. Op Rotten Tomatoes krijgt de film slechts 29 procent, op IMDB 5,4/10. Maar het vervolg 'Annabelle: Creation' is nu al een inslaand succes. En dan moet de film zelfs nog uitkomen.

100 procent

'Annabelle: Creation' werd vorige maand gedraaid op het Los Angeles Film Festival. Nog niet veel mensen kregen de film dus al te zien, maar zij lieten hun appreciatie wel al massaal blijken op ratingsites.

Horrorfilms krijgen op Rotten Tomatoes en IMDB doorgaans een lage score, net daarom is het zo bijzonder dat 'Annabelle: Creation' de maximumscore krijgt op Rotten Tomatoes en 8,3/10 op IMDB. Ter vergelijking: klassiekers als 'Reservoir Dogs' en 'Citizen Kane' kregen dezelfde IMDB-score.

The Conjuring'

'Annabelle: Creation' is een prequel die het ontstaansverhaal van de griezelige pop vertelt. Een man en een vrouw, die hun dochtertje verloren, raakten geobsedeerd door 'de geest van hun dochter' in een pop. De film is een nieuwe aflevering in de waanzinnig populaire 'The Conjuring'-franchise.

De non en 'The Crooked Man'

Ook de non uit 'The Conjuring 2' krijgt binnenkort een spin-off. Op die film is het wachten tot 13 juli 2018. Ook 'The Crooked Man' krijgt later zijn eigen film. Maar eerst dus 'Annabelle: Creation', wij kunnen niet wachten!

05-07-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Temptation Island'-presentator Rick Brandsteder mogelijk maand naar de cel

'Temptation Island'-presentator Rick Brandsteder mogelijk maand naar de cel

https://www.mupload.nl/img/8gquagnwsmafh.jpg

Rick Brandsteder, de presentator van 'Temptation Island', raakte begin vorig jaar betrokken bij een gevecht in het uitgaansleven. Voor die feiten riskeert de Nederlander nu een celstraf voor mishandeling. Binnen twee weken volgt de uitspraak.

Eind januari 2016 sloeg Brandsteder iemand in het gezicht. Het slachtoffer zou een opmerking gemaakt hebben nadat de presentator, naar eigen zeggen per ongeluk, voordrong bij het toilet.

Brandsteder werd vorig jaar al eens veroordeeld voor het gevecht. Toen kreeg hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van een week en een boete. Het Openbaar Ministerie vond die straf te licht, omdat de presentator eerder al betrokken raakte bij gelijkaardige incidenten. Zo werd hij in 2007 en 2011 al veroordeeld voor vechtpartijen.

Daarom eist het Openbaar Ministerie nu een celstraf van vier weken, waarvan twee voorwaardelijk, en een werkstraf van negentig uur. Het gerechtshof doet binnen twee weken een uitspraak.

05-07-2017 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandrine André over haar pikante scène in Familie: "Nee, leuk was dat niet"

Sandrine André over haar pikante scène in Familie: "Nee, leuk was dat niet"

https://www.mupload.nl/img/o1fymdhmwgapf.jpg

Of Véronique zal trouwen met Mathias óf ervandoor zal gaan met Lars, dat weten Familiefans pas in september. Wat wél zeker is, is dat de twijfelende dame de avond voor haar trouw in bed dook met haar jeugdvriend. Met andere woorden: actrice Sandrine André had een stomende vrijscène met Kürt Rogiers. En dat is blijkbaar niet zo leuk als het klinkt.

Familie ging de zomer in met een serieuze cliffhanger. Sandrine bereidt zich voor op een hele zomer vol vragen van kijkers. "Ik zal het allicht mogen horen deze zomer! De voorbije maanden werd ik al elke dag aangesproken over dé keuze van Veronique, en daar ben ik nu dus nog niet van af. Integendeel, zelfs. Bij dezen doe ik een belofte: kijk sowieso naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, want dan zal er wél duidelijkheid zijn. Nu ja, ongeveer toch...", vertelt ze in TV Familie.

De veelbesproken vrijsène met Kürt, dat vond ze echter niet zo heel leuk om te filmen. "Ja, dat kwam allemaal heel passioneel over, hé. Maar je moet je daar niet té veel bij voorstellen. Ik bedoel: in 't echt was er van hartstocht bitter weinig sprake. Ik vind zulke vrijscènes in feite echt niet leuk om te spelen. Mensen hebben daar vaak de zotste fantasieën bij, maar zoiets gaat heel technisch in z'n werk. Je moet de hele tijd rekening houden met de belichting, je haar mag niet te veel in je gezicht hangen, je moet constant denken aan de pose van je lichaam... Da's een heel gedoe."

Ze is wel tevreden met het resultaat. "Kürt en ik hebben een sterke vertrouwensband. En dat helpt. Tijdens zo'n opname gebeuren er dus geen grensoverschrijdende dingen. Dat blijft te allen tijde professioneel. 't Is de kunst om de illusie te wekken dat 't één en al passie is. Ja, ik was content toen ik het resultaat zag. 't Is ook heel mooi én respectvol in beeld gebracht."

05-07-2017 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.952 euro om een kamer te schilderen, en andere zotte uitgaven van ons koninspaar

30.952 euro om een kamer te schilderen, en andere zotte uitgaven van ons koninspaar

https://www.mupload.nl/img/c9huusb8ooetk.jpg

Momenteel wordt er in Groot-Brittannië druk gediscussieerd over de dotatie van de Queen. De toelage van Elizabeth II wordt immers flink opgetrokken (bijna verdubbeld). De reden: Buckingham Palace moet gerenoveerd worden. Door de belastingbetaler dus, ook al kan ze dat best zelf betalen.

Heel wat Britten vinden het niet kunnen dat zij opdraaien voor de extra kosten, terwijl de koningin toch al een mooie dotatie krijgt. Maar ook in ons land geldt hetzelfde, meldt TV Familie: werken aan de koninklijke gebouwen worden betaald door de overheid. "En dat geld komt voor alle duidelijkheid níet van de civiele lijst", zegt royaltywatcher Thierry Debels. Met andere woorden: het zit niet inbegrepen in het bedrag dat koning Filip elk jaar krijgt om zijn functie uit te oefenen. En je zou denken dat hij dat met een slordige 11,5 miljoen euro wel zelf zou kunnen betalen.

En volgens TV Familie is ons koningspaar daarbij niet al te zuinig. "Sommige werken zijn noodzakelijk, zoals het verwijderen van asbest. Maar er zijn ook heel wat foliekes bij", aldus Debels. "Zo werd onlangs een nieuwe parking aangelegd aan het kasteel van Laken op vraag van Filip. Dat heeft 18.295,60 euro gekost. Op Stuyvenberg, waar Fabiola woonde, werd dan weer een nieuw alarmsysteem geïnstalleerd. Prijskaartje: 51.116,32 euro. Verder liet Mathilde op het kasteel van Laken een kamer herschilderen: hopla, 30.952 euro. Ook het bureau van Filip in Brussel kreeg een lik verf: 31.221,61 euro. En er werden nieuwe wc's geïnstalleerd in het paleis voor 17.790 euro..."

Volgens senator Pol Van den Driessche bepaalt de wet dat de buitenkant van de koninklijke gebouwen voor de rekening is van de regering (via de Regie der Gebouwen) maar dat veranderingen aan de binnenkant eigenlijk uit Filip zijn loon moet komen. Hetzelfde geldt voor de verwarmingskosten van het kasteel van Laken, maar ook daar schuift Filip 70 procent van de kosten door naar de overheid. Wettelijk gezien doet hij niet meteen iets verkeerd, maar je kan er toch vragen bij stellen. "Ingewijden weten dat de familie Van Saksen-Coburg en Gotha nogal zuinig - om niet te zeggen: gierig - is."

05-07-2017 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgenderkoppel Louisa en Rosanna (van TLC) zijn zwanger

Transgenderkoppel Louisa en Rosanna (van TLC) zijn zwanger

https://www.mupload.nl/img/jshzosz3o9xyj.jpg

Wie af en toe eens naar TLC zapt, kent Louisa en Rosanna waarschijnlijk wel. Het transgenderkoppel heeft er zijn eigen realityshow, en zijn erg bekend in Nederland. De twee hebben nu ook opmerkelijk nieuws: ze verwachten een kindje, en niet op de manier dat je zou denken.

Louisa en Rosanna zijn een opmerkelijk koppel. Louisa was vroeger man en is nu vrouw, en Rosanna was een vrouw en leeft nu als een man. De twee zijn intussen al zeventien jaar samen en achten de tijd rijp voor een kindje. Opvallend detail: Rosanna is diegene die zwanger is, ook al is ze eigenlijk de vader van de baby.

De twee hebben lang getwijfeld over een kind. "Ik werd als kind erg vaak gepest", aldus Louisa. "Dat wilde ik mijn kind niet aandoen. Maar we hebben er nu heel lang over gepraat en beslist om de stap te zetten." Rosanna heeft bewust gewacht met haar transitie van vrouw naar man om het kindje te kunnen dragen. Een dappere keuze, want ze voelt er zich niet altijd even goed bij. "Ik voel me nu niet echt heel mannelijk meer. Mijn cup is ook van een A naar een C gegaan."

Het koppel raadt transgenders aan om goed na te denken over hun toekomst voor ze de stap tot transitie zetten. Louisa heeft immers spijt dat ze haar sperma niet bewaard heeft. "Op dat moment dacht ik alleen maar dat ik in een bikini wilde kunnen zwemmen; het moest eraf. Maar nu vind ik het wel jammer dat het kindje niet van mij is."

03-07-2017 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangenishunk Jeremy intiem op zeiljacht met miljardairsdochter

Gevangenishunk Jeremy intiem op zeiljacht met miljardairsdochter

https://www.mupload.nl/img/dtgghrtfhx8tw.jpg

De Amerikaanse Jeremy Meeks (33) heeft, drie jaar nadat hij bekend werd als 's werelds meest sexy crimineel nadat zijn mugshot viraal was gegaan, opnieuw de showbizzheadlines gehaald. Jeremy werd dit weekend op een jacht gespot met Chloe Green (26), dochter van Topshop-topman Philip Green. Daardoor staat Jeremy's huwelijk met zijn vrouw Melissa onder druk.

Uit foto's die in bezit zijn van de Britse krant Daily Mail, die spreekt van een 'crime of passion', is te zien hoe Chloe dicht tegen Jeremy aan kruipt en hoe hij haar een gepassioneerde kus geeft. Het is overduidelijk dat de gevangenishunk is gevallen voor de charmes van de miljardairsdochter. "Chloe lijkt bezeten van Jeremy, maar waarom ook niet? Hij is één van de meest sexy mannen ter wereld en heeft ook nog eens wat te vertellen over zijn verleden", voert tabloid The Sun een bron op.

Chloe's vader, die eigenaar is van de Arcadia Groep, waar modeketen Topshop onder valt, zou de romance niet goedkeuren. En Melissa Meeks, met wie Jeremy drie kinderen kreeg, lijkt vlak voor het weekend al een reactie te hebben gegeven. Via sociale media deelde ze de quote 'Liefde is niet altijd een sprookje' en een uitspraak van rapper Tupac: "Verontschuldig je nooit voor hoeveel liefde je hebt gegeven, maar voel mee voor degenen die jouw liefde niet wilden."

Maserati
Begin dit jaar was het Jeremy zelf die trots liet merken dat zijn modellencarrière loont. Onder toeziend oog van maar liefst 1,2 miljoen volgers is te zien hoe hij de Miami Fashion Week loopt, met een felbegeerde Oscar in bed ligt, maar ook hoe trots hij is op zijn zoontje. Het leek gezin Meeks voor de wind te gaan toen de vader des huizes een villa aanschafte en gaf zichzelf een Maserati van ruim  100.000 euro cadeau deed.

Dat alles nadat de politie Jeremy in juni 2014 had opgepakt op verdenking van het hebben van verboden wapens en het lid zijn van een bende. Zijn mugshot werd massaal gedeeld en de Amerikaan werd geroemd om zijn hoge jukbeenderen en doordringende grijsblauwe ogen. In maart vorig jaar kwam hij vrij, waarna hij een contract tekende bij White Cross Management.

03-07-2017 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lily Collins overladen met complimenten nadat ze afviel voor film over anorexia

Actrice Lily Collins overladen met complimenten nadat ze afviel voor film over anorexia

https://www.mupload.nl/img/kzpl9pbaag0i7.jpg

Vanaf 14 juli is de film 'To The Bone' te zien op Netflix. Lily Collins speelt daarin een meisje dat steeds verder wegzakt wanneer ze anorexia ontwikkelt. Voor de rol moest de Britse actrice, die ooit zelf kampte met een eetstoornis, flink wat kilo's kwijtspelen. En daar kreeg ze pijnlijk genoeg complimenten over van haar omgeving.

"Een tijdje geleden kwam ik een kennis tegen op straat die me vertelde hoe goed ik er wel niet uitzag. Ik probeerde haar uit te leggen dat ik gewicht had verloren voor een rol in een film, maar dat wilde ze niet horen. Ze wou alleen weten hoe ik het gedaan had, omdat ik er zo geweldig uitzag en goed bezig was. 'Dit is de reden waarom het probleem van eetstoornissen bestaat', vertelde ik wat later aan mijn moeder", aldus Collins aan The Edit, het online magazine van webshop Net-a-Porter.

Collins (28), die tien jaar geleden zelf met een eetstoornis kampte, moest voor de film behoorlijk wat afvallen. Dat deed ze onder strenge begeleiding, maar aan Vanity Fair gaf ze toch toe dat ze lang heeft getwijfeld om de rol wel aan te nemen. "Toen ik het script las, was het net alsof ik mezelf terugkatapulteerde in de tijd. Ik vroeg me oprecht af of ik het wel aankon om al die emoties die ik toen voelde opnieuw door te maken. Maar uiteindelijk besloot ik dat het net goed zou zijn om de angsten uit die periode onder ogen te komen."

Mager is het ideaal
Dat de actrice complimenten kreeg op haar enorme gewichtsverlies, toont helaas wel pijnlijk aan dat ultra mager zijn nog altijd het ideaal is. En lang niet alleen in Hollywood of op de catwalk. Wanneer iemand door liefdesverdriet of andere omstandigheden veel afvalt, is de kans groot dat iedereen haar vertelt hoe goed ze er wel niet uitziet. De persoon in kwestie mag zich dan wel miserabel voelen, dat is bijna bijzaak geworden.

Gelukkig is onze maatschappij niet hélemaal naar de verdoemenis. Er waren verschillende tijdschriften die weigerden om nog samen te werken met Collins, omdat ze haar er ongezond mager vonden uitzien. Zelf als ze wisten dat ze gewicht was verloren voor een film. Voor een industrie waarin ultramager simpelweg de norm is, is dat absoluut een stap in de goede richting.

03-07-2017 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele verliest vele miljoenen door afgelaste optredens, want ook haar dvd valt nu in het water

Adele verliest vele miljoenen door afgelaste optredens, want ook haar dvd valt nu in het water

https://www.mupload.nl/img/ojg98fpbbbn4h.jpg

Adele houdt een stevige financiële kater over aan haar stemproblemen. Omdat ze de laatste twee concerten in Wembley moet annuleren, misloopt ze niet alleen de inkomsten van de tickets, maar ook die van haar concertdvd. En dat gaat over vele miljoenen.

De Britse zangeres Adele kampte tijdens haar concerten woensdag en donderdag met stemproblemen, waardoor ze vrijdag behoorlijk slechts nieuws had voor haar fans. De laatste twee Wembley-concerten op zaterdag en zondag werden afgelast. Een heuse domper voor de fans, maar ook voor Adele.

Adele Live 2017: The Finale

Wie een ticket had gekocht, kreeg zijn geld terug. Maar dat blijkt niet Adeles grootste financiële probleem te zijn. De optredens van zaterdag en zondag zouden namelijk gefilmd worden voor concertdvd 'Adele Live: 2017: The Finale'. Meer dan honderd camera's stonden klaar voor een fantastische dvd, maar daar komt nu niets van in huis.

De megaproductie heeft veel geld gekost, maar zal geen cent opbrengen. "Of de opnames nu ooit nog zullen gebeuren, weet niemand", zei een bron aan The Sun. "Natuurlijk zou de dvd miljoenen hebben opgebracht."

136 miljoen

Adele zal geen boterham minder moeten eten nu haar DVD in het water is gevallen. Haar vermogen wordt geschat op zo'n 136 miljoen euro. Toch was de zangeres er vrijdag het hart van in: "Het spijt me. Ik hou van jullie, het spijt me echt zo. Vergeef het me alsjeblieft" zo klonk het in een bericht op Twitter.

03-07-2017 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jacht op Emma en Guido: "Hier gaan de kijkers wakker van liggen"

De jacht op Emma en Guido: "Hier gaan de kijkers wakker van liggen"

http://oi63.tinypic.com/344894p.jpg

De jacht van Ronald op Guido en Emma. Dat is de rode draad van de nieuwe spannende 'Familie'-webserie die de 750.000 fans van de VTM-soap deze zomer in de ban zal houden. De reeks is enkel via VTM.be en de VTM-app te volgen. Elke avond om 20 uur wordt een nieuwe mini-aflevering gelanceerd.

"It's payback time." Meer woorden moest Ronald (rol van Dimitri Duquennoy) in de seizoensfinale van 'Familie' niet gebruiken toen hij uit de gevangenis stapte om duidelijk te maken dat hij op wraak belust is. Zijn doelwit: Guido (gespeeld door Vincent Banic), de man die hem verklikte bij de politie wegens illegale handel in wagens. In de slipstream van zijn wraakactie wordt ook Guido's vriendin Emma (rol van Bab Buelens) meegesleurd.'

Jacht op Guido en Emma' is de vierde webserie van 'Familie'. Vorige zomers scoorden 'Het Mysterie Thomas Feyaerts', 'De Zaak Bart' en 'Op de Vlucht' bijzonder goed.

Sim-kaart weg

Wat voor Guido en Emma een romantische trip naar de Ardennen moet worden zal dus helemaal anders verlopen dan gepland, met een resem spannende wendingen. Wat is Ronald van plan? Kunnen Guido en Emma ontkomen aan zijn wraakzuchtige plannen of loopt de achtervolging slecht af?"

Het wordt een echte thriller, bijzonder zenuwslopend voor de fans", maken Vincent en Bab samen duidelijk. "Frustrerend ook, omdat je na elke aflevering zit te popelen om de volgende episode te bekijken. Hier gaan de fans wakker van liggen."

03-07-2017 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek 'De afwezigen' wint Debutantenprijs

Boek 'De afwezigen' wint Debutantenprijs

http://oi63.tinypic.com/11j0lya.jpg

De Nederlandse schrijfster Lieke Kézér heeft zondag de ANV Debutantenprijs gewonnen met haar boek 'De afwezigen'. Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. De prijs werd vanavond uitgereikt in het Dordrecht Museum.

De lezers uit Vlaanderen en Nederland verkozen het debuut van Kézér boven het werk van de twee andere genomineerden: de Nederlandse schrijfsters Judith Eykelenboom ('Biefstuk') en de Vlaamse Lize Spit ('Het smelt'). Spit had in oktober vorig jaar wel al de Bronzen Uil voor het beste Nederlandstalige debuut gewonnen.

De drie genomineerden voor de 22ste ANV Debutantenprijs waren eerder door een vakjury geselecteerd uit het totale fictieaanbod van 2016.

Aan de Debutantenprijs is een geldbedrag van 7.500 euro verbonden. Eerdere winnaars waren onder anderen Anna Enquist, Jessica Durlacher, Erwin Mortier en Peter Buwalda.

02-07-2017 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romeo's zijn mopjes over hun XXL-worst nog niet beu en trakteren cast 'Familie'

Romeo's zijn mopjes over hun XXL-worst nog niet beu en trakteren cast 'Familie'

http://oi67.tinypic.com/2qwk3mu.jpg

De Romeo's kregen eergisteren een onderscheiding voor de verkoop van meer dan 500.000 'Romeo's Frikandel XXL'-curryworsten. Davy Gilles en Chris Van Tongelen waren onder de indruk van de cijfers en ze zijn de kwinkslagen over de lengte van hun worst nog altijd niet beu.

Gunther Levi trakteerde cast en crew van 'Familie', en Kürt Rogiers en Hilde Van Hasendonck genoten ervan. "Lekker pittig" en "mijn maat", viel zoal te horen.

02-07-2017 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-tweeling

Brad Pitt op kraambezoek bij Clooney-tweeling

http://oi64.tinypic.com/20v19xx.jpg

Brad Pitt is vorige week per helikopter op kraambezoek geweest bij de tweeling van zijn goede vriend George Clooney. De acteur was volgens Mirror naar het Britse festival Glastonbury geweest en ging na afloop even langs.

De 53-jarige Brad vloog naar Georges huis in Oxfordshire en landde op een naastgelegen veldje. Het was de eerste keer dat hij de pasgeboren Clooney-tweeling Ella en Alexander zag. Zelf vader van zes kinderen - waaronder tweeling Vivienne en Knox - gaf hij de nieuwbakken ouders naar verluidt nog wat tips.

Als kraamcadeautje had 'ome Brad' volgens Hollywood Life twee dezelfde speelgoedpoppen uit Afrika meegenomen. Brad's dochter Zahara zou dezelfde pop hebben en er dol op zijn.

02-07-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidate Miss Universe: "Ze noemden me 'monster' om mijn moedervlekken"

Kandidate Miss Universe: "Ze noemden me 'monster' om mijn moedervlekken"

http://oi68.tinypic.com/auia2s.jpg

De 20-jarige Evita Patsey Edgar wil volgend jaar Maleisië vertegenwoordigen op de verkiezing van Miss Universe. Evita's lichaam is bezaaid met moedervlekken en daar werd ze als kind zwaar mee gepest. Maar intussen wordt het unieke patroon van moedervlekken als een teken van verleidelijke schoonheid gezien.

Traag maar gestaag wordt het schoonheidsconcept opengetrokken en omarmt de schoonheidsindustrie ook modellen met ongewone huidaandoeningen. Zo werd het Canadese model Winnie Harlow, die aan vitiligo lijdt, ambassadrice voor het Spaanse modemerk Desigual.

Maar toen de Maleisische Evita kind was, vonden haar leeftijdsgenootjes haar een afzichtelijke verschijning. "Monster", riepen ze haar na.

Mensenschuw
"Het was niet makkelijk voor mij. In de lagere school werd ik gepest, als tiener was ik heel timide en mensenschuw. Ik wist niet hoe ik moest omgaan met mijn eigen looks. Ik vroeg mijn vader om naar school te komen en de gemene kinderen op de vingers te tikken".

De pesterijen zorgden ervoor dat Evita zichzelf begon te verafschuwen. Ze wilde verlost raken van haar moedervlekken en wilde ze allemaal laten wegnemen. Maar dokters vonden dat een te groot risico.

"Gelukkig verminderde het pesten gaandeweg. Toen ik op mijn zestiende op kamp ging met een religieuze organisatie, leerde ik van mezelf te houden en met anderen om te gaan. Toen pas begon ik te aanvaarden hoe ik eruitzie"

Evita hoopt volgend jaar de Maleisische kandidate voor Miss Universe te worden.

02-07-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado

Saartje Vandendriessche opent buitenzwembad en Green Tornado

http://oi64.tinypic.com/28mlo90.jpg

Saartje Vandendriessche heeft vandaag in Lier aan het waterparadijs De Waterperels een nieuw buitenzwembad, nieuwe waterspeeltuin en unieke bandenglijbaan Green Tornado, feestelijk ingehuldigd. Het zou zelfs om een wereldprimeur gaan. De spectaculaire glijbaan met lichteffecten is 96 m lang en 10 m hoog.

"Het is er donker en het lijkt even alsof je tussen de tanden van een haai verdwijnt.... Heel bijzonder met die lichteffecten. En het nieuwe 'all-weather buitenzwembad' is top. Vooral omdat heel het jaar door er 29,5° warm is", vertelt Saartje Vandendriessche.

Het is een ideale aanvulling op het bestaande golfslagbad en de avontuurlijke wildwaterbaan. Lierenaars vinden het geweldig dat eindelijk na 30 jaar er in de Pallieterstad weer een openlucht zwembad is.

01-07-2017 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!