Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively kruipt in de huid van de vrouwelijk Bond

Blake Lively kruipt in de huid van de vrouwelijk Bond

https://www.mupload.nl/img/5orrtknvzaw9f.jpg

Actrice Blake Lively heeft getekend voor een hoofdrol in de filmreeks 'The Rhythm Section'. De spionagefilms zijn gebaseerd op de boeken van de Britse schrijver Mark Burnell en worden gemaakt door de producenten van onder andere James Bond.

Lively zal Stephanie Patrick spelen, die in de put zit nadat haar familie om het leven kwam in een vliegtuigongeluk. Als ze ontdekt dat het niet om een ongeluk gaat, start ze een zoektocht naar de waarheid en de daders.

Reed Morano (The Handmaid's Tale) zal de eerste film van de reeks gaan regisseren en schrijver Burnell treedt op als uitvoerend producent. De 29-jarige Blake Lively speelde recent in de film 'The Shallows', die een People's Choice Award won, en 'Woody Allen's Cafe Society', die in Cannes in première ging.

13-07-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande ontroerd en vereerd met ereburgerschap Manchester

Ariana Grande ontroerd en vereerd met ereburgerschap Manchester

https://www.mupload.nl/img/0ltiiiyzebvhu.jpg

Ariana Grande is "ontroerd en vereerd" nu ze is benoemd tot ereburger van Manchester. Via Instagram reageerde de Amerikaanse zangeres op haar benoeming. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Woorden schieten tekort", schreef Ariana.

De gemeenteraad van Manchester besloot unaniem de zangeres met het ereburgerschap te bedanken voor de manier waarop zij reageerde op de aanslag na haar concert. Ariana gaf op 22 mei een optreden in de Britse stad. Door een zelfmoordaanslag na afloop van de show kwamen 22 mensen om het leven.

Dertien dagen na de aanslag stond de 24-jarige Amerikaanse weer op het podium in Manchester. Met het door haar georganiseerde benefietconcert 'One Love Manchester' werden miljoenen opgehaald voor de slachtoffers.
"Mijn hart is nog steeds bij Manchester", schreef Ariana. "Ik hou van jullie. Dank jullie wel."

13-07-2017 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Stefaan Degand verliest vrouw en ongeboren kind

Acteur Stefaan Degand verliest vrouw en ongeboren kind

https://www.mupload.nl/img/yowielslpu7vv.jpg

Acteur en Slimste Mens-jurylid Stefaan Degand (38) heeft zijn vrouw Julie verloren. Zij overleed gisteren op 31-jarige leeftijd nadat ze besmet geraakte met bacteriële meningitis. De vrouw van Stefaan lag sinds afgelopen weekend in coma.

Julie en Stefaan, die bekend raakte bij het grote publiek dankzij zijn rol van Dieter De Leus in de tv-serie De Ronde en ook te zien was in ondermeer Eigen Kweek en Rundskop, hadden één dochtertje. Mila werd in oktober 2014 geboren. Het tweede, nog ongeboren kindje van Stefaan en zijn vrouw overleed gisteren samen met de mama aan de gevolgen van de hersenvliesontsteking.

13-07-2017 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe lief van Josje

Dit is het nieuwe lief van Josje

https://www.mupload.nl/img/a7q2i9mehysfs.jpg

Ze was de laatste tijd single, maar het ziet er nu naar uit dat Josje Huisman opnieuw verliefd is. Het ex-K3'tje werd arm in arm gespot met een mysterieuze man langs de Amsterdamse grachten.

Het was TV Familie die vorige week meldde dat Josje opnieuw verliefd is. Het gaat haar voor de wind: ze sloot een platencontract met mediagigant Sony en werkt momenteel hard aan haar eigen muziek. En nu blijkt het ook op persoonlijk vlak allemaal rozegeur en maneschijn, na twee jaar single te zijn.

Josje werd de laatste jaren regelmatig aan iemand gekoppeld, zoals de Nederlandse musicalster Joey Ferre, maar die relaties werden nooit echt bevestigd. De knuffelende foto uit Amsterdam wijst nu echter op het tegendeel. En op haar Instagramstories (foto's die maar even zichtbaar zijn, nvdr.) verschenen ook al beelden waaruit haar geluk duidelijk wordt. Zo postte ze onder meer een foto van twee verstrengelde handen: een blanke en een donkere.

Wie de mysterieuze man in kwestie is, is echter nog onduidelijk. Josje houdt de lippen momenteel stijf op elkaar. Begrijpelijk, aangezien haar vorige relaties met onder meer Gert Verhulst en Kevin Janssens altijd heel openlijk getoond werden. En het einde ervan ook...

13-07-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote inval bij broers Azimi uit The Sky Is The Limit: "Pure intimidatie"

Grote inval bij broers Azimi uit The Sky Is The Limit: "Pure intimidatie"

https://www.mupload.nl/img/7silovqpza3zr.jpg

Gisteren werd Hotel De Elderschans in het Nederlandse Aardenburg ondersteboven gekeerd door de politie, de voedsel- en de arbeidsinspectie. Het hotel behoort toe aan Salar en Sasan Azimi, beiden bekend uit The Sky Is The Limit. De broers kunnen er alvast niet om lachen: "Intimidatie van het hoogste niveau!"

Rond half acht vielen heel wat inspecteurs binnen in De Elderschans, terwijl de gasten aan het ontbijt zaten. Het ging om een gezamelijke actie van de politie, de gemeente en de voedsel- en arbeidsinspectie, meldt Het Nieuwsblad. De gasten spreken van een twintig mensen, de Azimi's van een zestigtal. "In ieder geval overdreven veel machtsvertoon", aldus de broers. Volgens hen kunnen velen het niet verdragen dat ze heel wat rijkdom vergaard hebben. "Als je het goed doet, dan krijg je in Nederland meer controle dan wanneer je 1.500 of 2.000 euro netto verdient."

De inval was specifiek gericht op het vinden van illegale werknemers, omdat er bij een vorige controle problemen werden aangetroffen. Het hotel, dat de broers voor een prikje kochten en nu enorm populair is, werd urenlang ondersteboven gekeerd. Of er inbreuken werden vastgesteld, is nog niet duidelijk, maar Salar benadrukt dat er geen illegalen aan het werk zijn. "Bij die vorige controle ging het om slechts één van onze tientallen werknemers - een Turkse jongen - van wie één document niet in orde was. En daarvan was ik niet op de hoogte. Dit is gewoon machtsvertoon. Pure intimidatie met de bedoeling om mensen die keihard werken te kleineren. Wij hebben helemaal niets te verbergen."

13-07-2017 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen: "Mijn eigen solowerk is voor volgend jaar"

Karen Damen: "Mijn eigen solowerk is voor volgend jaar"

https://www.mupload.nl/img/iwoma8vwtumik.jpg

Misschien hoorde je Karen Damen gisteren wel "Laat Ons Een Bloem" van Louis Neefs zingen tijdens Vlaanderen Feest op Eén. Karen Damen blijkt een grote fan van de liedjes van de overleden zanger te zijn, en dat heeft ze te danken aan haar ouders.

Tijdens een gesprek met onze videoreporter vertelde Karen Damen wat we dit jaar wel geen solosingle van de zangeres moeten verwachten. Toch wil Karen volgende zomer vaak op de Vlaamse podia te vinden zijn, want ze mist het podium én het publiek. Ergens in het voorjaar zou haar eigen muziek verschijnen.

12-07-2017 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike zetten opnieuw het Sportpaleis op zijn kop

Dimitri Vegas & Like Mike zetten opnieuw het Sportpaleis op zijn kop

https://www.mupload.nl/img/87la9spxbxemf.jpg

Wie Dimitri Vegas & Like Mike aan het werk wil zien dit najaar in eigen land, kan binnenkort tickets kopen voor één van hun vier Sportpaleisconcerten op 15, 16, 22 en 23 december 2017. Snel zijn is de boodschap, want de vorige concertreeks - 80.000 tickets - waren in een mum van tijd uitverkocht. Save the date, op dinsdag 5 september, voor de start van de ticketverkoop voor 'Bringing the Madness: Reflections'.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn helemaal klaar voor een drukke zomer. Op het tourschema staan shows in de VS, Brazilië, Mexico, Europa, Azië en natuurlijk staan er ook heel wat zomerfestivals op de planning. Het dj-duo staat op Tomorrowland, waar ze tijdens de twee weekends maar liefst drie sets spelen, maar ze zijn ook te zien op o.a. Airbeat One (Duitsland), Barcelona Beach Festival (Spanje), Sunrise Festival (Polen) en Sziget Festival (Hongarije). In september trekken de broers naar China en Zuid-Korea, om daarna door te vliegen naar Mexico, Peru, Chili en Argentinië. En wie deze zomer op Ibiza vertoeft, kan hen élke dinsdag aan het werk zien in club Ushuaïa, tijdens de 'Garden of Madness' residency in samenwerking met Tomorrowland. Op de line-up staan guests als Lost Frequencies, Marshmello, Nervo, Steve Angello, Steve Aoki en W&W.

Vijf jaar op rij

Het najaar staat in het teken van de nieuwe concertreeks: 'Bringing the Madness: Reflections'. Vier avonden lang zetten Dimitri Vegas & Like Mike het Antwerps Sportpaleis in vuur en vlam. Vijf jaar op rij zetten de broers de kerstvakantie in met een stevig feestje. De afgelopen vier jaar speelden ze maar liefst 11 shows, goed voor 215.000 tickets. In 2016 brachten ze onder meer een retro dj-set met vinyl in een zwevende dj-booth meters hoog boven het publiek. De hele zaal werd ingekleed met een indrukwekkende LED-muur van 1.200 vierkante meter en niet minder dan 910 flessen CO2 werden erdoor gejaagd. Cijfers en beelden om van te duizelen.

Ook tijd voor nieuwe muziek

Tussen de dj-sets door, is er ook tijd voor nieuwe muziek. Er staan enkele internationale samenwerkingen op de agenda: Coldplay en The Chainsmokers vroegen hen om hun nummer 'Something Just Like This' te remixen en de volgende single, die binnenkort uitkomt, is een collab met David Guetta. In het verleden werkten de twee al samen met supersterren als Jennifer Lopez, Pitbull, Snoop Dogg en Sean Paul. In mei kwam hun remix uit van het bekende 'He's a Pirate' van filmcomponist Hans Zimmer. Het nummer is te horen als bonustrack van de nieuwe film 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'.   

12-07-2017 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is zanger Udo verloofd met Kaat uit 'Thuis'?

Is zanger Udo verloofd met Kaat uit 'Thuis'?

https://www.mupload.nl/img/9r08fy94ey1zc.jpg

Horen we daar huwelijksklokken luiden? Het zou wel eens kunnen, want het ziet ernaar uit dat Udo Mechels (41) zich verloofd heeft met vriendin en actrice Leen Dendievel (33).

Dendievel, beter bekend als Kaat in Eén-soap 'Thuis', postte gisteren een foto op haar private Facebookpagina, die Showbizzsite daarna op zijn beurt online zette. De actrice poseert daarop samen met Udo en toont een ring. "Ik draag nooit een ring, tenzij mijn man dat vraagt. I do", staat erbij geschreven. Als je het ons vraagt, lijkt dat toch heel erg op een verloving.

Het koppel is al sinds begin 2014 samen, maar houden hun relatie liever weg uit de schijnwerpers. Ze wilden gisteren dan ook niet reageren op de foto. Dat ze hopeloos verliefd is, liet ze eerder wel al blijken. "Als het ooit tot een breuk zou komen met Udo, zou ik ontzettend veel verdriet hebben, dat steek ik niet onder stoelen of banken. De dag dat Udo uit mijn leven verdwijnt, ben ik een hoopje ellende. Ik hoop dat we eeuwig samenblijven", klonk het vorig jaar in Story.

12-07-2017 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er gebeurd met Anneleen uit 'Spring'?

Wat is er gebeurd met Anneleen uit 'Spring'?

https://www.mupload.nl/img/sv3tobdganehf.jpg

Keek jij (of je kinderen) vroeger ook naar Spring op Ketnet? Dan zullen namen als Evert, Chantal en Katrijn wel een belletje doen rinkelen. De hele groep zal trouwens samen met Samson & Gert optreden tijdens 'Throwback Thursday in het Sportpladijs' van Ketnet. Behalve Anneleen Liégeois dan, die intussen van de aardbol is verdwenen.

Het was TV Familie die zich afvroeg waarom Spring niet voltallig op het podium zal staan eind dit jaar. Jelle Cleymans (31), Damian Corlazzoli (34) en Cara Van der Auwera (35) zullen voor het eerst in negen jaar weer samen zingen, maar Anneleen (37) bedankte voor de eer. "We hebben haar de vraag voorgelegd, maar om persoonlijke redenen ziet ze de reünie niet zitten", klinkt het bij Studio 100. "Bij Cara, Dami en Jelle is de goesting groot om de nummers van Spring nog een keer te brengen. Zij hebben respect voor Anneleens standpunt. En dat is wederzijds, ze wenst hen veel geluk en plezier toe."

Het contact tussen Anneleen en de andere acteurs is echter al lang verwaterd. Sofie Van Moll, die ook meespeelde en de reünieconcerten zal presenteren: "Ik heb er geen idéé van wat zij nu doet of waar zij zit. Na 'Spring' zijn we elk onze weg gegaan. Zelf ben ik meer achter de schermen gaan werken. Een bewuste keuze. Ik kan dus begrijpen waarom Anneleen de anonimiteit opzocht. Ik hoop dat alles goed gaat met haar."

Ook andere acteurs en de ex-manager van Spring weten niet hoe het nu met de actrice gaat. Sinds 2010 is ze volledig uit het publieke leven verdwenen, en is niet te vinden op sociale media. Actrice Tania Kloek, ook nog een Spring-gezicht, denkt er het hare van. "Ik weet niks van haar. Ah, zal zij er niet bij zijn op die reünieconcerten? Tja, dan zal zij een compleet andere weg zijn ingeslagen, wat haar goed recht is. Ik vond haar alleszins een schat van een meisje."

12-07-2017 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn auditie moest nog uitgezonden worden, maar Brandon kwam intussen jammerlijk om het leven

Zijn auditie moest nog uitgezonden worden, maar Brandon kwam intussen jammerlijk om het leven

http://oi66.tinypic.com/103e4x5.jpg

Het was een pracht van een auditie. Toen dokter Brandon Rogers zijn kans waagde op het podium van America's Got Talent, was de jury erg onder de indruk. Hij had volgens hen een geweldige stem en ging een mooie toekomst tegemoet, maar het heeft niet mogen zijn.

Brandon had het allemaal in het leven: hij studeerde met succes af als dokter, had een goede familie en een prachtige stem. Hij kon de jury dan ook moeiteloos overtuigen van een plaatsje in de volgende ronde van America's Got Talent. Zijn auditie stond ingepland in een uitzending volgende maand, maar helaas heeft hij die zelf nooit gezien. Gisteren kwam de jongeman van 29 om het leven bij een auto-ongeval.

Website TMZ verspreidde beelden van de crash. Brandon zat als passagier vooraan, een van zijn vrienden reed. Die dommelde volgens de politie in en verloor de controle over de wagen. Hij raakte daarbij een boom. De bestuurder en een van de mannen op de achterbank overleefden de crash, maar Brandon kwam om het leven.

De familie van de man wil hem graag herdenken, dus vroegen ze aan de producers van de talentenshow om de auditie van Brandon vrij te geven. Onder meer presentatrice Tyra Banks deelde de beelden: "Dankjewel voor het delen van je talent", herdenkt het programma hem. In de video vertelt hij nog dat hij geneeskunde ging studeren omdat dokters ooit het leven van zijn moeder hebben gered. Voor hem kwam alle hulp echter te laat.

12-07-2017 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling schreef een sprookje... op een van haar jurken

J.K. Rowling schreef een sprookje... op een van haar jurken

http://oi68.tinypic.com/11t6blx.jpg

Meer dan twee decennia geleden werd de wereld van Harry Potter gevormd in het brein van schrijfster J.K. Rowling. De gevolgen daarvan kennen we allemaal, maar ze zou nóg een sprookjesachtig verhaal geschreven hebben. En dat is waarschijnlijk niet gemakkelijk te publiceren.

Tijdens een interview met CNN onthulde Rowling dat ze nog een sprookjesachtig boek op haar palmares heeft staan. Ze is er niet zeker van dat het ooit gepubliceerd zal worden, en een van de redenen daarvoor is dat ze het nooit op papier heeft gezet. De tekst staat neergekriebeld op... een jurk.

"Toen ik vijftig werd (vorig jaar, nvdr.), gaf ik een feestje. Het thema was 'kom verkleed als je grootste nachtmerrie'. Mijn grootste nachtmerrie is een kwijtgeraakt manuscript, en ik heb dat boek toen grotendeels op mijn jurk neergeschreven. Ik weet niet of het ooit uitgebracht zal worden, maar het hangt in ieder geval in mijn kast."

Initialen
Interviewster Christiane Amanpour vroeg haar ook waarom ze haar initialen gebruikte op de Harry Potterboeken en haar naam niet voluit schreef. "Dat was een voorstel van de uitgeverij. Ze wilden zowel jongens als meisjes aantrekken, en vroegen of ze mijn initialen mochten gebruiken. Eigenlijk probeerden ze mijn geslacht te verbergen, maar dat heeft maar drie seconden geduurd uiteindelijk. Harry Potter won een prijs, en toen wist iedereen wie ik was."

10-07-2017 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk reageert op commentaar na 'vermoeide' make-uploze selfie

Anouk reageert op commentaar na 'vermoeide' make-uploze selfie

http://oi67.tinypic.com/20u6d6t.jpg

De Nederlandse zangeres Anouk (42) heeft met het delen van een foto waarop ze er vermoeid uitziet voor flink wat discussie gezorgd. Het merendeel van haar Facebookfans maakt zich zorgen en vindt dat de rockchick er slecht uitziet. Anderen houden wel van 'Anouk puur natuur'. De zangeres zelf reageert nuchter op het gekibbel.

Anouk slingerde de selfie, waarop ze gehuld gaat in een zwart dichtgeknoopt shirtje en duidelijk geen make-up draagt, gisterenavond online. Lang hoefde ze niet te wachten op de eerste reacties. Ene 'Frans of Frank Gelauf' schreef: "Je ziet er slecht uit, schat''. Het antwoord van Anouk 'Dank je Frans of Frank, zo zie ik er elke dag uit' kan inmiddels rekenen op ruim 500 likes. Facebooker Tanja schrijft dan weer: "Ik heb vier kids en zie er soms uit als een zombie. Make-up maakt me gelijk tien jaar jonger.'' Frans of Frank Gelauf leek van zich geen kwaad bewust. "Kom op mensen, ik bedoel het goed. Ze lijkt zo vermoeid.'' Anouk, die 613.910 facebookvolgers heeft, reageert ook op Marc van Eck die vraagt hoe lang geleden de foto is gemaakt. Bij een emoticon van een lachend gezichtje: "Uurtje Marc...''

Voor de gek

Een opmerking van Rachida El Yahyaoui kan ondertussen rekenen op ruim 100 likes. "Dat hier mannen 'geschrokken' reageren, tot daar aan toe. Maar vrouwen? Kom op zeg, zo zien we er allemaal uit zonder make-up met zes kinderen. Wie houden jullie voor de gek.'' Summer Cin steekt Anouk een hart onder de riem: "Je ziet er écht uit! Das mooi!''

De Nobody's Wife-zangeres maakte in mei haar podiumcomeback in de Amsterdamse Ziggo Dome na een jaar vrijaf rondom de geboorte van haar zesde kindje Jelizah Rose. Haar vader is basketballer Dominique Schemmekes (22), met wie Anouk zielsgelukkig is. Samen met rapper Remon 'Postman' Stotijn kreeg ze zoons Benjahmin Kingsley (15) en Elijah Jeremiah (13) en dochter Phoenix Ray (12). Met rapper Robert 'Unorthadox' Coenen heeft ze Jesiah Dox (7) en met basketballer Seraino Dagliesh zoon Sion Jethro (3).

10-07-2017 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackass-ster Steve-O onder het mes na extreme stunt

Jackass-ster Steve-O onder het mes na extreme stunt

http://oi67.tinypic.com/2hi3vch.jpg

Steve-O is dit weekend geopereerd aan de brandwonden die hij opliep bij een stunt eerder deze week. De Jackass-ster kreeg daarbij naar eigen zeggen zeven huidtransplantaties.

De thrillseeker, die eigenlijk Stephen Glover heet, kondigde deze week aan dat hij bezig is met opnames van een nieuwe stuntshow. De capriolen die hij daarin uit zal halen zijn zo extreem dat Jackass erbij in het niets valt, zo stelde hij daarbij. In Jackass koorddanste hij onder meer met een kip in zijn ondergoed over een vijver met alligators.

Voor de nieuw show maakte Steve-O 'sneeuwengelen', zoals kinderen dat in de sneeuw doen door al liggend hun armen en benen te bewegen. Steve deed dat alleen in een explosieve brandstof. Dat leverde hem nare brandwonden op. Voor het weekend deelde hij al beelden waarop te zien was dat de huid op zijn bovenarmen deels was weggeschroeid en zijn onderarmen onder de blaren zaten.

Gisteren meldde hij dat tijdens het weekend de pijn zo erg was geworden dat hij terugging naar het ziekenhuis. De artsen besloten hem meteen te opereren. Daarbij moest zoveel huid verwijderd worden, dat hij transplantaties onderging. Volgens Steve werd daarbij de huid van zeven overleden donors gebruikt. Hij spreekt zijn dankbaarheid uit voor hun bijdrage en ziet een positieve kant aan zijn opname. "Ik heb eindelijk antwoord op de vraag die mij het vaakst is gesteld: welke stunt deed het meest pijn?"

10-07-2017 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan in rolstoel crowdsurft tijdens concert Coldplay en zit dan plots samen met Chris Martin wat te jammen

Fan in rolstoel crowdsurft tijdens concert Coldplay en zit dan plots samen met Chris Martin wat te jammen

http://oi63.tinypic.com/5mbukm.jpg

De avond van rolstoelgebruiker Rob (29) kon al niet meer stuk toen hij door een massa muziekliefhebbers op handen werd gedragen tijdens het concert van Coldplay in Croke Park, Dublin. Maar toen frontman Chris Martin hem dan ook nog eens op het podium haalde en hem mee liet performen, kon hij zijn geluk niet op.

Het waren zijn makkers die Rob in de lucht hadden gehesen, zodat hij een beter zicht zou hebben. Al snel gooiden ook de concertgangers in de buurt hun sterke armen in de strijd. Chris Martin riep hem prompt mee op het podium, waar Rob zijn mondharmonica bovenhaalde en met alle aandacht ging lopen tijdens een catchy geïmproviseerd nummer over Dublin.

10-07-2017 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique Leysen werkt aan een eigen kookboek

Véronique Leysen werkt aan een eigen kookboek

http://oi68.tinypic.com/34i4rx3.jpg

Véronique Leysen heeft het lekker druk met haar koffiebars 'Maurice Coffee & Knits', om over haar kledinglijn met breiwerk nog maar te zwijgen. Ze vond echter nog ergens een gaatje om zelf een kookboek te schrijven, meldt ze op Instagram.

Haar koffiebar/lunchplek 'Maurice Coffee & Knits' doet het erg goed; intussen kent het concept al twee vestigingen in Antwerpen. De voormalige actrice deed er al heel wat ervaring op in de keuken, en waagde zich daarom aan een eigen kookboek. "Ik ben zo blij dat ik kan aankondigen dat ik aan aan mijn eigen Maurice-kookboek werk", kondigde ze aan via Instagram.

Hoe het kookboek er precies zal uitzien, blijft voorlopig een raadsel. Aan de hashtags bij haar post te zien, zal het echter om gezonde recepten gaan en zullen er zeker een paar uit de oude doos komen.

10-07-2017 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotograaf trekt drie dagen door snikhete woestijn om op verboden Russisch militair domein te raken. En daar maakt hij adembenemende beelden

Fotograaf trekt drie dagen door snikhete woestijn om op verboden Russisch militair domein te raken. En daar maakt hij adembenemende beelden

http://oi64.tinypic.com/sfb90y.jpg

Hij moest er met zijn team 12 uur voor vliegen, 1.200 kilometer voor rijden door een desolate woestijn en daarna nog eens honderden kilometers offroad, opletten dat hij niet op kraaienpoten reed en zelfs wegduiken toen op zeker moment een geweersalvo weerklonk. Maar het was het waard, als we hem mogen geloven. De Nederlandse fotograaf Bob Thissen heeft een passie voor verlaten en verboden locaties en is net terug van een expeditie naar een zwaar bewaakt Russisch militair domein in Kazachstan. En hij slaagde erin om daar adembenemende beelden te schieten.

De expeditie vond midden mei plaats en Thissen heeft er nu een compleet verslag van gemaakt. Hij verzamelde een team van drie mensen rond zich. Dat bestond uit de Vlaming Frederik Sempens uit Lovenjoel bij Bierbeek en twee Denen. "Dat was al een eerste horde. Het was niet eenvoudig om mensen zo gek te krijgen om met me mee te gaan. De missie was best gevaarlijk, want in Rusland raak je net iets makkelijker in de cel dan hier. Ik heb voor mijn vertrek echt afscheid genomen van mijn dierbaren, want ik wist oprecht niet of ik wel zou terugkomen." (lees hieronder verder)


Seksmuseum
Waarom hij het dan toch deed? "Ik leef daarvoor", lacht hij. "Ik reis al tien jaar de wereld rond op zoek naar verlaten plaatsen waar het net is of de tijd stil is blijven staan. Waar niemand nog komt of dúrft te komen. Van vervallen kastelen, leegstaande ziekenhuizen tot een gesloten seksmuseum: niets is te gek. Maar dit was met voorsprong wel het spannendste avontuur dat ik al aanging. Het is een kick om je aan zoiets te wagen. Ik zoek het echt op."

Na hun vliegreis naar Kazachstan reden ze drie dagen door de woestijn om bij de legerbasis te komen, een plek waar nog nooit een buitenlander een voet had gezet. Het complex staat leeg, maar wordt nog altijd streng bewaakt door Russische militairen. "Het begon al te schemeren toen we op het einde van de derde dag arriveerden. We zagen een beetje verderop een auto voorbijrijden en doken weg toen plots geweerschoten weerklonken."

Verschansen
Het laatste stuk legden ze te voet af. "Uiteindelijk raakten we binnen en we verschansten ons meteen, want het werd al snel duidelijk dat er druk gepatrouilleerd werd", gaat hij verder.

De fotograaf had zijn huiswerk gemaakt en hij wist dat er in een van de loodsen twee spaceshuttles moesten liggen, die een aardig beeld konden opleveren. "Kopieën van de toestellen waarmee de Amerikanen de ruimte in gingen vorige eeuw. Ze dateren nog uit de tijd van de ruimtewedloop. We moesten omzichtig te werk gaan om niet ontdekt te worden. Terwijl telkens twee teamleden op de uitkijk lagen op het dak, gingen we met zijn tweeën naar binnen. En we kregen waar voor ons geld", aldus de fotograaf.

In een van de loodsen lag een bijna complete ruimteshuttle. "Ik vermoed dat die voor 80 procent was afgewerkt", klinkt het. "Er was ook een toestel dat daadwerkelijk in de ruimte was geweest. Ik wilde graag nog een ander loods checken, waar een raket lag. En daarvoor heb ik het risico genomen om er op klaarlichte dag heen te sluipen, terwijl de militaire politie rondliep. Dat was wel heftig."

Uiteindelijk gingen ze er na 24 in plaats van 48 uur alweer vandoor, omdat hun watervoorraad op begon te raken door de drukkende hitte van 40 graden en de loden zon. Maar met een geweldige reeks beelden en filmpjes. "Een aantal daarvan bleek corrupt te zijn toen we thuiskwamen, dat was minder leuk, maar we hadden gelukkig voldoende materiaal verzameld", klinkt het nog.

09-07-2017 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lena Dunham onder vuur nadat ze afstand neemt van "agressief" huisdier

Lena Dunham onder vuur nadat ze afstand neemt van "agressief" huisdier

http://oi67.tinypic.com/5vons8.jpg

Het asiel waar actrice Lena Dunham haar hondje Lamby adopteerde, bestrijdt haar verhaal dat het dier in zijn vroege leven door meerdere eigenaren mishandeld is. Lena had daarover geschreven op Instagram, in een post waarin ze vertelde dat ze de hond had laten opnemen in een instelling voor dieren met gedragsproblemen.

Nadat meerdere fans haar hadden gevraagd naar Lamby, vertelde de Girls-ster enkele weken geleden dat het beestje ondanks jaren vol liefde en training te agressief bleef om in huis te hebben. Ze heeft hem daarom in maart ondergebracht in een speciale opvang.

Dossier
Het asiel zocht naar aanleiding van Lena's uitlatingen het dossier van Lamby op. Daaruit bleek dat hij slechts één eerder baasje heeft gehad, die hem wegens tijdgebrek naar de opvang bracht. Dat bevestigt ook Lamby's vorige eigenaar in de Amerikaanse media. De man is gepikeerd door het verhaal, omdat hij naar eigen zeggen nooit een hond en diens nieuwe eigenaren in gevaar zou brengen.

09-07-2017 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiësto maakt knallend eind aan allerlaatste Sensation in Benelux

Tiësto maakt knallend eind aan allerlaatste Sensation in Benelux

http://oi68.tinypic.com/2n6f0x4.jpg

In de vroege uren van de zondag is er in Amsterdam een einde gekomen aan Sensation. Het dancefeest is goed verlopen. Zo'n 40.000 mensen zagen hoe Tiësto als verrassing ook de laatste editie in de uitverkochte Amsterdam ArenA tot een succes maakte.

"Het was een uiterst succesvol feest dat zonder noemenswaardige incidenten verliep", laat woordvoerder Tim Boersma van Sensation weten. "Het was weer enorm groots en we hebben het met een knal afgesloten."

Onder het motto The Final traden Nederlandse top-dj's op, zoals Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde Le Grand en Hardwell. Ook Tiësto kwam onaangekondigd langs als 'mystery guest'. "Er werd vooraf al veel over gespeculeerd, maar hij was voor iedereen wel een grote verrassing", aldus Boersma.

Sensation begon in 2000 en groeide uit tot een uiterst succesvolle formule, met de witte dresscode en de grote namen die de organisatie wist te strikken. Ook in het Antwerpse Sportpaleis en de Hasseltse Ethia Arena werd Sensation verschillende keren georganiseerd. Het dancefeest blijft wel buiten de Benelux bestaan. Inmiddels zijn er over 34 landen verspreid over vijf continenten Sensation-nachten gehouden. De opvolger van het dancefeest in de ArenA wordt eind dit jaar onthuld.

09-07-2017 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang deelt na optreden Werchter Boutique foto met zoontje Lenny

Stan Van Samang deelt na optreden Werchter Boutique foto met zoontje Lenny

http://oi63.tinypic.com/2d6qe4y.jpg

Stan Van Samang gaf gisterennacht voor de eerste keer een knal optreden op het podium van Werchter Boutique. Wanneer hij in de nacht thuiskwam, was het meteen wat minder rock 'n roll voor de zanger.

Het geluk kan niet op voor Stan Van Samang, eind juni werd hij papa van zijn eerste zoontje Lenny en gisterenavond ging een andere droom in vervulling. Hij mocht het publiek van Werchter Boutique opwarmen voor wereldster Robbie Williams.

Bij het thuiskomen was het wat minder rock 'n roll en stond Van Samang weer met de voetjes op de grond, optreden of niet, zoontje Lenny moest om 4 uur een flesje drinken.

09-07-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie hier: de Duitse dubbelganger van acteur Ryan Gosling

Zie hier: de Duitse dubbelganger van acteur Ryan Gosling

http://oi64.tinypic.com/16m3a11.jpg

Ryan Gosling groeide uit tot een sekssymbool dankzij rollen in The Notebook, Drive en La La Land.  Hij is al zes jaar samen met Eva Mendes met wie hij ook twee kindjes heeft, single vrouwen zijn er dus aan voor de moeite. Al loopt er dichter bij huis, namelijk in Duitsland, een bijna exacte kopie van de acteur rond.

Johannes Laschet is een succesvolle modeblogger uit Aken en tevens ook de zoon van een belangrijke Duitse politieker. Hij heeft op Instagram meer dan 34.000 volgers, wat hij ongetwijfeld vooral te danken heeft aan het feit dat hij wel een kopie lijkt van hunk Ryan Gosling. Dat hij ook nog eens even stijlvol is als de bekende Amerikaanse acteur, is alleen maar extra mooi meegenomen. En hij zou nog eens single zijn ook!

09-07-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!