NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna had succesrijkste Amerikaanse tournee van 2008

Madonna had succesrijkste Amerikaanse tournee van 2008

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B


.
2008 stond voor Madonna bol van de persoonlijke perikelen door haar scheiding van Guy Ritchie, maar er is een pleister op de wonde. Haar 'Sticky & Sweet'-tournee bracht dit jaar in de Verenigde Staten 105 miljoen dollar (75 miljoen euro) op en is daarmee daar de succesrijkste tournee.

Geen records
De Canadese popzangeres Celine Dion streek de tweede hoogste som op (94 miljoen dollar), de Californische rockgroep Eagles werd derde met 73,4 miljoen dollar. Dat meldt het Amerikaanse muziektijdschrift Pollstar. Madonna deed het in het licht van de economische crisis niet zo slecht, maar een recordopbrengst zat er in de verste verten niet in. De Britse rockgroep The Police haalde vorig jaar met haar tijdelijke reünie 133 miljoen dollar binnen, en de Rolling Stones waren in 2005 goed voor het absolute record van 162 miljoen dollar.

31-12-2008 om 15:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse sterkt aan in de zon

Amy Winehouse sterkt aan in de zon

Om Valerie te bekijken druk op de foto A.U.B.

Zet de player links af A.U.B..
Haar vakantie op het Caribische eiland Saint Lucia lijkt Amy Winehouse goed te doen. De Britse zangeres, berucht om haar drugs- en drankgebruik, lijkt meerdere kilo's te zijn aangekomen, heeft een gezond kleurtje en kijkt weer nuchter uit haar ogen. De 25-jarige artieste poseerde ook gewillig voor de camera.

Onlangs haalde Winehouse al de headlines door topless rond te dansen op het balkon van haar hotel op het zonnige eiland. De zangeres bracht op Saint Lucia samen met familieleden ook de kerstdagen door.

31-12-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEA wil dat providers illegale muzieksites blokkeren

BEA wil dat providers illegale muzieksites blokkeren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bea-1.jpg
De Belgian Entertainement Association (BEA), die de Belgische muziek-, video- en game-industrie vertegenwoordigt, waarschuwt voor illegale online muziekwinkels. BEA wil dat internetproviders de sites blokkeren.

Grens is dun
Ook Test-Aankoop waarschuwt voor de illegale sites. Volgens de consumentenorganisatie is "de grens tussen legaal en illegaal downloaden erg dun". De consumentenorganisatie kwam tot die conclusie na het testen van enkele websites waarop tegen betaling muziek gedownload kan worden. Vooral bij de internationale (Russische) sites is het onduidelijk of zij wel over de nodige toestemmingen beschikken van auteurs en artiesten, aldus Test-Aankoop.

SABAM
Volgens SABAM, de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers, betalen ze de auteurs niet en ook BEA stelt vast dat noch de Belgische artiesten, noch hun platenfirma's vergoed worden voor de verkochte downloads. Nochtans verkopen deze websites de liedjes en albums van verschillende Belgische artiesten als dEUS, Novastar, Monza en Soulwax. BEA wees de Belgische overheid in oktober 2007 en in maart 2008 al op bepaalde buitenlandse websites die het niet nauw nemen met de Belgische wetgeving.

Markt
Slechts 1 liedje op de 20 wordt legaal gedownload, maar de digitale muziekmarkt in België groeit nog. In de eerste helft van 2008 werden bijna 6 miljoen singles en albums legaal gedownload. Dat is een stijging van 13 procent in vergelijking met de eerste helft van 2007.

31-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato trekt zich niets aan van slechte recensies

Marco Borsato trekt zich niets aan van slechte recensies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-5.jpg
Marco Borsato kan zich niet kwaad maken om de slechte ontvangst van zijn film 'Wit licht'. "Ik leer van alle opbouwende kritiek", zegt hij vandaag in De Telegraaf. De zanger voelt zich echter nauwelijks aangesproken. "Mijn doel was trouwens niet acteur te worden. Ik ben zanger! Maar het verhaal moest verteld en dit was een goede manier."

Onjuiste wijze
Kranten als NRC Handelsblad, de Volkskrant en Trouw sabelden de film, die draait om het lot van Afrikaanse kindsoldaten, eerder deze maand genadeloos neer. Zowel Borsato's acteerprestaties als het scenario moesten het ontgelden. Maar volgens de 41-jarige artiest hebben recensenten de film op onjuiste wijze benaderd. "Het publiek beoordeelt de film op al zijn verdiensten en dan is het resultaat dus lovend", stelt hij.

3-0 achter
Al voordat de film in première ging, bereidde Borsato zich voor op scheve gezichten. "Ik weet dat je bij voorbaat al met 3-0 achter staat wanneer je als redelijk succesvol zanger gaat acteren", vertelde hij begin deze maand. "Ik geloof echter dat dit een film is die de kritiek kan doorstaan."

Niet zomaar hobby
Het aan de kaak stellen van de gruwelijkheden omtrent het fenomeen kindsoldaat is volgens Borsato de enige reden dat hij de film heeft gemaakt. "Het is niet zomaar een hobby van een populaire zanger", legt hij uit. "Het is zo goed dat deze boodschap is gebracht. En daarom ben ik zo blij met de bezoekersaantallen. Het stroomt toe. Ik zou het heel fijn vinden als mijn hele publiek 'Wit licht' zou zien."

Gouden status
Het publiek laat zich door de slechte recensies niet afschrikken. 'Wit licht' werd in Nederland binnen twee weken na de première door honderdduizend mensen bezocht, waarmee de film de gouden status kreeg.

31-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adoptiedochter Mia Farrow overleden na slepende ziekte

Adoptiedochter Mia Farrow overleden na slepende ziekte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mia-farrow.jpg
Een geadopteerde dochter van actrice Mia Farrow, Lark Previn, is op eerste kerstdag overleden in een ziekenhuis in Brooklyn. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar de vrouw was al lange tijd ziek. Gisteren werd de 35-jarige vrouw gecremeerd in een uitvaartcentrum in de New Yorkse wijk.

Vietnam
Previn werd in 1973 geboren in Vietnam. Ze is een van de drie kinderen die Farrow in de jaren zeventig adopteerde met haar toenmalige echtgenoot, dirigent André Previn. Het koppel had ook drie biologische kinderen.

Woody Allen
De nu 63-jarige Farrow adopteerde later nog twee kinderen met filmregisseur Woody Allen en kreeg een biologische zoon met hem. Haar relatie met de filmmaker liep in 1992 op de klippen toen ze ontdekte dat Allen een affaire had met haar oudste geadopteerde dochter, Soon-Yi, die destijds 22 jaar oud was. Allen en Soon-Yi trouwden in 1997 en hebben samen twee geadopteerde kinderen.

31-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren Friends vieren oud en nieuw in Mexico

Sterren Friends vieren oud en nieuw in Mexico

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/friends.jpg
Jennifer Aniston kan haar beste vriendin Courteney Cox met de feestdagen niet missen. De actrices luiden vandaag in een luxe vakantieoord in Mexico samen het nieuwe jaar in. De twee voormalige Friends-sterren waren ook op kerstavond al samen.

Los Cabos
Aniston arriveerde afgelopen weekeinde in het zonnige Los Cabos, net als haar vriend, zanger John Mayer. De echtgenoot van Cox, acteur David Arquette, en hun 4-jarige dochtertje Coco, zijn eveneens van de partij.

Tortelduifjes
Aniston en Mayer verblijven volgens bronnen van het Amerikaanse tijdschrift People in twee verschillende resorts. Wel kunnen de tortelduifjes elkaar bereiken via een privéstrand dat de twee hotels met elkaar verbindt. De 39-jarige actrice heeft momenteel succes in de bioscoop met de komedie 'Marley & me'. Aniston is in de film te zien naast acteur Owen Wilson.

31-12-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarko en Bruni nu ook striphelden in Frankrijk

Sarko en Bruni nu ook striphelden in Frankrijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sarco-en-bruni.jpg
De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni zijn in 2008 echte striphelden geworden in Frankrijk. In november nog verscheen het stripalbum 'Carla en Carlito'.

Kleine Sarkozy
Op de cover van de strip staat Bruni afgebeeld met een kleine Sarkozy in een draagdoek. Volgens een bericht in de krant Le Parisien van verkoopt de strip, die verscheen op een oplage van 100.000 exemplaren, als zoete broodjes.

Kärcher
Van dezelfde auteurs verscheen in 2007 al "La face karchée de Nicolas Sarkozy". Dat verhaal is ondertussen al meer dan 200.000 keer verkocht. De titel van die strip zinspeelt op een opmerking van Sarkozy toen hij de Parijse banlieues bezocht tijdens de rellen van eind 2005. Hij zei toen dat de banlieues met een Kärcher schoongemaakt moeten worden.

Boeken
Behalve de strips zijn het voorbije jaar ook verschillende boeken verschenen over de relatie tussen de president en de zangeres met Italiaanse roots.

31-12-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez ontkent huwelijkscrisis

Jennifer Lopez ontkent huwelijkscrisis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-lopez-4.jpg
Jennifer Lopez en echtgenoot Marc Anthony staan niet op het punt om een einde te maken aan hun huwelijk. Dat hebben woordvoerders van de twee artiesten gezegd tegen het Amerikaanse OK! Magazine.

Afscheidsduet
Al geruime tijd doen geruchten de ronde over huwelijksproblemen. De New York Daily News gooide afgelopen maandag olie op het vuur door te beweren dat Lopez en Anthony hun scheiding in een duet wereldkundig zouden maken. Volgens het dagblad is Lopez te gast tijdens het concert dat haar echtgenoot op Valentijnsdag geeft in New York.

"Niets van aan"
"Van dat artikel is niets waar", stelt een woordvoerder van Lopez. "Geen van de geruchten zijn waar", voegt de woordvoerder van Anthony daar aan toe. De twee gaven elkaar in 2004 het jawoord. In februari van dit jaar beviel Lopez van een tweeling: dochter Emme en zoon Max.

31-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Kevin Bacon verloor geld aan piramidespel Madoff

Ook Kevin Bacon verloor geld aan piramidespel Madoff

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kevin-bacon.jpg
Kevin Bacon met vrouw Kyra Sedgwick en dochter Sosie Ruth.

Acteur Kevin Bacon en zijn vrouw Kyra Sedgwick hebben ook geld verloren aan het piramidespel van fraudeur Bernard Madoff, bevestigde een woordvoerder van Bacon. Hoeveel geld het koppel heeft verloren zei hij niet. Madoff, oud-bestuursvoorzitter van de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq, werd eerder deze maand gearresteerd. Zijn beleggingsfraude zou een omvang hebben van ruim 35 miljard euro.

Andere sterren
Bacon en Sedgwick zijn niet de enige Hollywoodsterren die direct of indirect het slachtoffer zijn geworden van de fraude van Madoff. Eerder werd duidelijk dat een liefdadigheidsinstelling van regisseur Steven Spielberg geld heeft verloren. Ook scenarioschrijver Eric Roth, die onder meer meewerkte aan de films 'Forrest Gump' en 'The curious case of Benjamin Button', is in zijn portemonnee getroffen.

31-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke noemt Sean Penn homofoob

Mickey Rourke noemt Sean Penn homofoob

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mickey-rourge.jpg
De acteurs Mickey Rourke en Sean Penn zijn beiden getipt als favoriete kandidaat voor een Oscar voor beste mannelijke acteur, maar Rourke heeft niet zo'n hoge pet op van zijn concurrent. In een uitgelekt sms-je noemt hij Penn een "middelmatige acteur'' en een "homofoob''. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Comeback
Rourke maakte dit jaar zijn grote comeback op het witte doek met zijn rol als een worstelaar op de terugweg in 'The Wrestler' en Penn gooide hoge ogen in 'Milk', waarin hij een homoseksuele politicus speelt.

Sussen
Een week geleden liet Rourke zich na afloop van een tv-programma ook al niet zo flatteus uit over Penn. "Ik snap niet waarom zo veel mensen denken dat Penn mijn concurrent is. Volgens mij wordt hij niet eens genomineerd voor een Oscar.'' Een woordvoerder van Rourke probeert de boel nog een beetje te sussen. "Er is geen kift tussen de twee. Ze zijn al jaren vrienden.''

De Oscarnominaties worden in januari bekendgemaakt. Een maand later is de uitreiking van de prestigieuze filmprijzen.

31-12-2008 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs eist 10.000 euro van VRT na "schandalige grap"

Hoeyberghs eist 10.000 euro van VRT na "schandalige grap"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hoeyberghs.jpg
Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs is razend om een verborgen cameragrap die de makers van een nieuw Canvasprogramma met hem hebben uitgehaald. De programmamakers hadden verschillende BV's naar een fotostudio in Antwerpen laten komen om model te staan voor hun eigen wassen beeld.

"Een uur hielden ze me bezig met allerlei onnozelheden", aldus Hoeyberghs. "En dan was het van: 'Haha, dit is verborgen camera!' Ik had daar verdorie een halve dag voor uitgetrokken. Ik heb zelfs mijn leven geriskeerd met een gevaarlijke autorit door de smeltende sneeuw." Hoeyberghs eist nu 10.000 euro van de VRT.

31-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreugdevol vooruitblikken
Vreugdevol vooruitblikken


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rihanna_10.jpgvreugdevol
vooruitblikken
op een nieuw jaar
en dan gaan er tegen aan
 
elk nieuw jaar
geeft nieuwe kansen
nieuwe wensen
een nieuw begin
 
vlieg er daarom
met goede moed weer in
op naar een...
fantastisch 2009

31-12-2008 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira gaat in het Arabisch zingen

Shakira gaat in het Arabisch zingen

Om Shakira te beluisteren druk op de foto.

Zet de player aan de linkerkant af A.U.B.


.
De Colombiaanse zangeres Shakira zal tijdens een oudejaarsconcert in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten in het Arabisch gaan zingen.

Shakira, die in het Spaans of het Engels zingt, vertelde een plaatselijke krant dat ze als kind al helemaal gek was van de Libanese zangeres Fairuz. Haar familie noemde haar toen al 'kleine Fairuz'. Shakira heeft via vaders kant Libanese wortels.

Fairuz is al een halve eeuw razend populair in de Arabische landen.

30-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam vindt nieuwe drummer cool "omdat hij Stella drinkt"

Liam vindt nieuwe drummer cool "omdat hij Stella drinkt"

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Liam Gallagher van Oasis vindt zijn nieuwe drummer Chris Sharrock een toffe kerel omdat hij Stella drinkt. De drummer speelde eerder bij - oh nee! - Robbie Williams, maar dat bedekt Liam met de mantel der liefde na een nachtje pinten hijsen met Sharrock.

"Uitgaan met hem was heel cool," mijmert de zanger. "Hij zaagde niet, en liet me uitspreken. Hij drinkt Stella en is geen 'fucking' lichtgewicht. Hij kan evengoed bier hijsen als drummen," een belangrijke kwaliteit voor drummers.

Het kan Stella-liefhebber Liam dan ook "geen fuck schelen" dat Sharrock eerder met zijn stokken zwaaide bij Robbie Williams. "Fuck het Robbie Williams ding. Fuck Robbie. Chris was het enige goede aan die clown," waren de volzinnen die Liam nog aan dat onderwerp wou wijden.

30-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurence Fishburne reikt Golden Globe uit

Laurence Fishburne reikt Golden Globe uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/laurence-fishburne.jpg
Laurence Fishburne reikt volgende maand een Golden Globe Award uit. Dat maakte de organisatie van de Amerikaanse filmprijzen bekend. Naast de acteur, vooral bekend van de 'The Matrix'-trilogie, behoren ook Gossip Girl-actrice Blake Lively en 'The Dark Knight'-acteur Aaron Eckhart tot de beroemdheden die een award overhandigen tijdens de 66e editie van het evenement.

Eerder werd al bekend dat onder andere Drew Barrymore, Sacha Baron Cohen, Jake Gyllenhaal en Jennifer Lopez gouden beeldjes aan de winnaars uitdelen. De prijzen worden in 25 categorieën onderverdeeld. Tijdens de uitreiking, op 11 januari in Beverly Hills, krijgt regisseur Steven Spielberg een ereprijs voor zijn bijdrage aan de entertainmentindustrie.

30-12-2008 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Harrelson na twintig jaar eindelijk getrouwd

Woody Harrelson na twintig jaar eindelijk getrouwd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/woody-harrelson.jpg
Woody Harrelson en zijn vriendin Laura Louie zijn getrouwd, bevestigt een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. Harrelson en Louie, die al ruim twintig jaar samen zijn, gaven elkaar het jawoord tijdens een ceremonie op het Hawaïaanse eiland Maui.

Intieme plechtigheid
De intieme huwelijksplechtigheid werd bijgewoond door een selecte groep vrienden en familie. Ook de dochters van het stel, Makani (2), Zoe (12) en Denni (15), waren uiteraard van de partij. De 47-jarige Harrelson speelde in films als 'The people vs. Larry Flint', 'The thin red line' en 'Natural born killers'. De 43-jarige Louie was de assistent van de acteur en is medeoprichter van een bezorgservice voor biologisch voedsel.

30-12-2008 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grey's Anatomy-actrice Chyler Leigh zwanger

Grey's Anatomy-actrice Chyler Leigh zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/chyler-leigh.jpg
Actrice Chyler Leigh, bekend uit de doktersserie Grey's Anatomy, is in verwachting van haar derde kind. "Ze zijn door het dolle heen en kijken uit naar de nieuwe uitbreiding van hun gezin", vertelt haar woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People. De 26-jarige actrice heeft al twee kinderen met haar echtgenoot, acteur Nathan West: Noah (5) en Taelyn (2).

Volgens haar woordvoerder wordt de zwangerschap van Leigh niet verwerkt in de verhaallijn van Grey's Anatomy, waarvan in de Verenigde Staten momenteel het vijfde seizoen wordt uitgezonden. Leigh speelt in de serie Lexie Grey, de zus van Meredith Grey, het hoofdpersonage dat wordt vertolkt door actrice Ellen Pompeo.

30-12-2008 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Jessica Simpson ingestort in douche

Vriend Jessica Simpson ingestort in douche

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-simpson-3.jpg
De vriend van Jessica Simspon, American Footballspeler Tony Romo, is ingestort in de douche na een verloren wedstrijd. De quarterback van de Dallas Cowboys bezweek aan de pijn van een ribblessure die hij opliep tijdens een wedstrijd tegen de Philadelphia Eagles. Inmiddels gaat het weer goed met hem.

Chaos
Toen de 28-jarige Romo viel, ontstond chaos in de kleedkamer, zo schrijft de krant Dallas Morning News. Teamgenoten begonnen te schreeuwen, waarop al snel een stretcher werd binnengereden. Die bleek niet nodig te zijn, omdat Romo weer overeind kon worden geholpen.

'Yoko Romo'
Met zijn team gaat het de laatste tijd slecht en de prestaties van Romo worden door critici gehekeld. Fans van de Dallas Cowboys geven Simpson de schuld. Zij hebben haar al de bijnaam Yoko Romo gegeven, naar Yoko Ono, die volgens veel Beatles-fans een slechte invloed had op haar geliefde John Lennon. Het koppel heeft sinds eind vorig jaar een relatie.

30-12-2008 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett twijfelt over plastische chirurgie

Cate Blanchett twijfelt over plastische chirurgie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cate-blanchett.jpg
Cate Blanchett heeft een wisselende houding tegenover plastische chirurgie. "Ik veroordeel de wereld van de plastische chirurgie niet", zegt ze in het februarinummer van tijdschrift Vanity Fair. "Als je opgroeit in een milieu waarin je moeder haar borsten laat vergroten als je 18 bent, dan is er weinig hoop voor je. Maar ik ben niet in zo'n milieu groot geworden."

"Wie weet"
Vooralsnog heeft de 39-jarige filmster het mes en de injectienaald gemeden. "Ik heb niets laten doen, maar wie weet", stelt ze. Haar echtgenoot, theatermaker Andrew Upton, maakt ze niet blij door onder het mes te gaan. "Andrew heeft gezegd dat hij een scheiding aanvraagt als ik iets laat doen."

"Lichaam veranderd"
Na het krijgen van drie kinderen merkt Blanchett dat haar lichaam is veranderd. "Het draagt een verleden met zich mee. Ik houd van de evolutie van dat verleden en ik ben blij dat ik met iemand samen ben die houdt van de evolutie van dat verleden."

"Angst"
Plastische chirurgie is volgens de actrice in elk geval niet zaligmakend. "Als ik naar iemands gezicht kijk, zie ik eerst de ingrepen en dan pas de persoon zelf. Persoonlijk denk ik niet dat mensen er beter uitzien als ze iets laten doen, ze zien er gewoon anders uit. Als je het uit angst doet, dan blijft die angst zichtbaar in je ogen."

30-12-2008 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda na 46 jaar terug op Broadway

Jane Fonda na 46 jaar terug op Broadway

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jane-fonda.jpg
Jane Fonda keert na een afwezigheid van 46 jaar terug op de planken van Broadway in New York. De actrice gaat spelen in '33 Variations', een stuk geschreven en geregisseerd door Moises Kaufman. Op 5 februari opent Fonda de voorstelling in het Eugene O'Neille Theater.

De 71-jarige Amerikaanse verdween in 1963 van het toneel op Broadway. In 1971 greep de filmster, dochter van acteur Henry Fonda, de Oscar voor beste actrice dankzij haar vertolking in 'Klute'.

30-12-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst en nieuwjaar
Kerst en nieuwjaar


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ali_landry_8.jpg


Kerst en Nieuwjaar

Ze volgen elkaar steeds sneller op

We missen steeds meer mensen

Verdriet en vrede wisselen elkaar vaker af.

 

Een warm hart voor alle mensen in mijn leven

Ik leerde veel dit afgelopen jaar

Mijn gezin …

kwam dichter naar elkaar!

 

Iedere keer als de zon mij begroet

Voel ik Licht en warmte

Die ik heel graag deel met jou.

Met alle lessen nog te leren

We gaan er ook het komende jaar

Weer flink tegenaan!

 

Vrede- Licht –Liefde- Kracht

Namasté!

30-12-2008 om 03:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh woedend op Becks voor nieuwe tattoo

Posh woedend op Becks voor nieuwe tattoo

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-6.jpg
Victoria Beckham is woedend op manlief David omdat die haar verbod op een nieuwe tattoo straal negeerde. Becks kon niet aan de verleiding weerstaan en liet aan zijn toch al rijke collectie lichaamsdecoratie nog een item toevoegen op de linkerarm.

Hebreeuwse spreuken
"Victoria houdt best wel van Davids tatoes, maar vindt het inmiddels welletjes. Ze wil dat hij nog een plekje vrijhoudt op zijn lichaam", beweert een bron. Ditmaal liet de stervoetballer door zijn vaste tatoeëerder, Louis Malloy, de bijbelse spreuk "Mijn zoon, vergeet mijn lessen niet, maar bewaar mijn bevelen in je hart" in het Hebreeuws op zijn arm zetten. Mooi 'assorti' bij een andere Hebreeuwse leuze op dezelfde arm, die luidt: "Ik ben mijn geliefde en mijn geliefde is van mij." Posh heeft trouwens diezelfde tatoe op haar lichaam laten aanbrengen.

Verslaving
David Beckham is inmiddels 33 en is duidelijk dol op tattoos, om niet te zeggen dat hij erdoor geobsedeerd is. Zijn uitgebreide gamma omvat: Victoria's naam in het Hindi, het nummer 'zeven' in Romeinse cijfers, een engelbewaarder op zijn bovenrug en een engeltje op zijn rechterarm. Zijn vrouw, de schriele Posh, vreest dat David zelfs verslaafd is. "Ze weet niet waar dit zal eindigen", vertelde ze aan een vriend, die het dan weer overbriefte aan The Sun. "Hij is een gezonde jongen die niet rookt, niet drinkt en zijn lichaam goed verzorgt. Maar zijn huid is verre van schoon."

29-12-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa en lief Lohan ruziën om bericht over 'onwettelijk kind'

Papa en lief Lohan ruziën om bericht over 'onwettelijk kind'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-13.jpg
Grote opschudding ten huize Lohan vorige week. Op de MySpace-pagina van Lindsay Lohan werd het bericht gepost als zou vader Lohan (Mike voor de vrienden) een onwettelijk kind hebben.
"Mijn vader liet ons onder andere weten dat hij nog een kind heeft gekregen na mijn kleine zus Aliana. Hij bedroog mijn moeder en dat is echt kl*te. Vrolijk kerstfeest", stond er te lezen.

Eerst werd gedacht dat Lindsay de post zélf had geschreven, wat logisch lijkt op haar eigen blog. Maar nu blijkt dat niet het geval te zijn. Papa Lohan ontkent de aantijgingen, en beschuldigt 'met 99 procent zekerheid' Lindsay's lief Samantha Ronson ervan de Myspacepagina gehackt te hebben, en het bericht gepost te hebben.

Dat ontkent Samantha dan weer in alle talen en toonaarden. "Haha, hoe grappig", liet de dj optekenen in een reactie. "Nee, ik hou me niet bezig met inbreken op myspacepagina's en te schrijven onder een andere naam. Gelukkig liet hij een procent open, anders was hij weer 1090 procent fout, zoals gewoonlijk", sneerde ze nog.

Michael Lohan heeft ondertussen zijn eigen website opgericht (www.mikelohanonline.com) waarop hij elke dag een bericht zal posten en elke maandag om 9 uur 's avonds zal chatten met wie maar wil 'om de zaken recht te trekken'. "Ik heb niet de bedoeling te schrijven over Lindsay en Samantha, behalve om mij te verdedigen."

De vraag blijft wie het bericht op de Myspacepagina heeft gepost, en waarom.

29-12-2008 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenstanders Scientology bedreigen Tom Cruise

Tegenstanders Scientology bedreigen Tom Cruise

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-7.jpg
Tom Cruise is de laatste tijd meerdere keren bedreigd door tegenstanders van de Scientology-kerk. De acteur zou onlangs de FBI hebben gealarmeerd en heeft zijn beveiliging inmiddels flink opgeschroefd. Dat meldt de Britse krant The Mail on Sunday.

De 46-jarige acteur zou momenteel om veiligheidsredenen op een andere locatie wonen dan zijn vrouw Katie Holmes en hun 2-jarige dochtertje Suri. Ook zou het acteursstel in kogelwerende auto's rijden. Cruise is een fervent aanhanger van de Scientology-leer, waarin onder meer wordt geloofd dat buitenaardse beschavingen invloed hebben op het leven op aarde. De leiders van de geloofsovertuiging zouden de acteur zien als hun nieuwe Messias.

29-12-2008 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorstelbaar liefdesverhaal in concentratiekamp blijkt verzonnen

Onvoorstelbaar liefdesverhaal in concentratiekamp blijkt verzonnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/herman-rosenblat.jpg
Herman Rosenblat en zijn vrouw, Roma. De oorsprong van de romance blijkt niet te kloppen.

Een boek over een onvoorstelbare liefdesgeschiedenis in een concentratiekamp in Duitsland wordt toch niet uitgegeven. De schrijver, Herman Rosenblat, zat al twee keer bij Oprah Winfrey om over zijn memoires te vertellen, maar heeft nu toegegeven dat het verhaal deels is verzonnen.

Appels
Het boek Angel at the Fence, The True Story of a Love that Survived van de 79-jarige Rosenblat verhaalt over de tijd dat hij in een concentratiekamp zat. Hij zou zijn vrouw hebben ontmoet toen ze over het hek appels naar hem gooide. Hij heeft echter aan zijn publiciste toegegeven dat de liefdesgeschiedenis tien jaar geleden is bedacht voor een verhalenwedstrijd van een krant.

Voorschot terug
Wat wel waar is, is dat Rosenblat in een concentratiekamp zat. Het romantische deel van het verhaal heeft hij echter uit zijn duim gezogen. De uitgeverij heeft laten weten dat ze het voorschot voor het boek, dat in februari in de winkels had moeten liggen, terugwil.

29-12-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenwijze Suri Cruise weigert jas ondanks vrieskou

Eigenwijze Suri Cruise weigert jas ondanks vrieskou

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-4.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/suri-cruise-2.jpg
Een paar dagen eerder had Suri nog geen problemen met haar sneeuwwitte jas.

Suri Cruise weet wat ze wil. Ze wil naar de cinema, mét haar pop en zonder jas. Wat mama Katie Holmes ook mocht proberen met sjaals of dekens, Suri wilde duidelijk dat de verzamelde paparazzi haar nieuwe jurk én pop zagen. In de stad New York kregen ze de voorbije dagen ook te maken met vriesweer: niet bepaald weer om een kleuter zonder jas naar buiten te sturen!

Mama Katie probeerde nochtans om het goede voorbeeld te geven door een lange broek te combineren met een wollen muts, sjaal én handschoenen. Suri echter droeg een blauw rokje, een wit topje en haar rode ballerina's.

Het uitje naar de kinderfilm Bolt komt er na de bekendmaking dat het koppel doodsbedreigingen ontvangt door hun banden met de religieuze groepering Scientology. Met als gevolg dat Tom en Katie voorlopig apart leven en zich verplaatsen in gepantserde wagens. Iets dat de kleine Suri duidelijk niet aan haar hart laat komen...

29-12-2008 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden mensen om me heen
Duizenden mensen op me heen.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/neve_campbell_10.jpg28-12-2008 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclamedeal David Beckham en Pepsi beëindigd

Reclamedeal David Beckham en Pepsi beëindigd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-5.jpg
Na een samenwerking van tien jaar scheiden de wegen van frisdrankfabrikant Pepsi en profvoetballer David Beckham. Dat heeft Pepsi bekendgemaakt. Waarom een einde is gemaakt aan de langlopende deal is onduidelijk.

Pepsi toont zich rouwig om de breuk. "We wensen David succes met de vele projecten waaraan hij werkt en kijken uit naar de mogelijkheid om ooit weer met hem samen te werken", staat te lezen in een verklaring.

Gladiator en cowboy
De 33-jarige Beckham was te zien in vele advertenties en televisiereclames van Pepsi. Hij kroop voor het merk onder meer in de huid van een gladiator en een cowboy.

Beckham heeft nog heel wat reclamedeals over om op te teren. Zo was hij recentelijk te zien in een veelbesproken ondergoedcampagne van modemerk Armani.

28-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.85.000 toeschouwers voor vtm-kerstparade

85.000 toeschouwers voor vtm-kerstparade

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/vtm.jpg
Naar schatting 85.000 personen hebben zaterdagnamiddag in Blankenberge de vtm-kerstparade aanschouwd. De stoet vol bekende gezichten uit de showbizz- en televisiewereld trok door de binnenstad waar het volgens directeur Linda De Mey van Toerisme Blankenberge over de koppen lopen was.

De toeristische dienst stelde vast dat de toeschouwers niet alleen dagjesmensen waren maar ook veel tweedeverblijvers die de eindejaarsperiode aan zee doorbrengen.

Eind 2006 trok de vedettenkerstparade van de Vlaamse commerciële televisiezender al eens door Blankenberge. Toen werden circa 70.000 toeschouwers geteld. Linda De Mey schrijft de stijging van het toeschouwersaantal onder meer toe aan de beperking van het aantal parades tot twee. Morgen om 17 uur is Genk aan de beurt.

28-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen is niet verloofd

Gisele Bündchen is niet verloofd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gisele-bundchen-1.jpg
De vader van Tom Brady weet niets van een verloving van zijn zoon met topmodel Gisele Bündchen. Dat vertelt Tom Brady sr. aan de Amerikaanse krant Boston Globe. "Het zijn allemaal geruchten", zegt hij over de verhalen over de verloving die sinds vrijdag circuleren. "Wij weten van niets. Ons is niets verteld. En we hebben Tom gewoon nog gesproken."

Entertainmentwebsite TMZ meldde dat de 31-jarige American Football-speler zijn 28-jarige vriendin op kerstavond ten huwelijk had gevraagd. Hij zou op zijn knieën zijn gegaan tijdens een vlucht in haar privévliegtuig. Het stel is twee jaar samen.

28-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins Edward sloeg hond tijdens jacht

Britse prins Edward sloeg hond tijdens jacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prins-edward.jpg
Prins Edward, de derde en jongste zoon van de koningin van Engeland, is te zien op een foto waarop hij staat te zwaaien met een stok om twee jachthonden te scheiden die vechten om een prooi. De foto verscheen vandaag in de Britse media.

Jacht
De foto werd genomen toen de 44-jarige graaf van Wessex deelnam aan een jachtpartij in het privédomein van het Sandringham House, het landhuis in het Oost-Engelse dorpje Sandringham, waar de koninklijke familie traditioneel haar wintervakantie doorbrengt. De woordvoerder van Buckingham Palace zei dat "hij er niet zeker van is dat de prins een hond geslagen heeft".

Geen respect
Barry Hugill, een woordvoerder van de League Against Cruel Sports, die opkomt voor dierenrechten, was geschokt door de manier waarop de dieren behandeld werden. Hij had het over "een gebrek aan respect voor dieren". "Het was een nutteloze agressie op een dier", zei Andrew Tyler, de directeur van dierenrechtenbeweging Animal Aid.

Queen
Het is niet de eerste keer dat leden van de Britse koninklijke familie beschuldigd worden van wreedheid tegenover dieren. Koningin Elizabeth II werd acht jaar geleden gefotografeerd terwijl ze de hals van een fazant omwrong. Vorig jaar ondervroeg de politie prins Harry omdat hij twee jonge kiekendieven doodde, een beschermde soort in Groot-Brittannië.

28-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het klikt weer tussen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet

Het klikt weer tussen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_713045.jpg
Leonardo DiCaprio en Kate Winslet hebben een goede invloed op elkaars prestaties als acteur. "We zijn zulke goede vrienden en kennen elkaar zo goed, dat we elkaar kunnen uitdagen het beste uit onszelf te halen", stelt DiCaprio naar aanleiding van de film 'Revolutionary road' waarin ze samen spelen.

Titanic
'Revolutionary road', waarin DiCaprio en Winslet in de huid van het ingeslapen echtpaar Frank en April Wheeler kruipen, volgt elf jaar na de blockbuster 'Titanic'. Op de set van deze film, die voor beide acteurs hun grote doorbraak betekende, ontstond de vriendschap van het duo, dat nadien nooit meer in dezelfde film speelde.

Samen op set
Winslet vertelt heel erg uit te hebben gekeken naar een nieuwe samenwerking met DiCaprio."Naarmate de jaren voorbij gingen, begon het idee om weer samen te werken steeds meer te lonken. Ik wilde weer elke dag met hem op de set staan. Ik wilde zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen."

28-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria geniet elke dag van huwelijk

Eva Longoria geniet elke dag van huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-longoria.jpg
Eva Longoria geniet er nog elke dag van dat ze getrouwd is. Dat vertelde de Desperate Housewives-actrice, die vorig jaar juli het jawoord gaf aan basketballer Tony Parker, aan het Amerikaanse televisieprogramma Extra. "We hebben nog steeds het gevoel dat we gisteren getrouwd zijn."

Huiselijk
Volgens de 33-jarige Longoria past het leven als getrouwde vrouw goed bij haar. "Getrouwd zijn past bij me omdat ik eigenlijk heel traditioneel en huiselijk ben", legde ze uit. "En Tony is precies hetzelfde."

Kinderen
Kinderen zouden volgens de actrice een perfecte aanvulling zijn op haar getrouwde leventje. "We kunnen niet wachten om een gezinnetje te starten", zei de brunette, die door de roddelpers het afgelopen jaar al meerdere keren zwanger werd verklaard. "Ik kijk uit naar dat hoofdstuk in ons leven."

28-12-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn

Christina Aguilera krijgt miljoen voor kledinglijn

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/christina-aguilera-1.jpg
Topshop-eigenaar Philip Green heeft Christina Aguilera benaderd voor haar eigen kledinglijn bij de Britse winkelketen. De Amerikaanse zangeres zou ruim één miljoen euro ontvangen voor het ontwerpen van haar eigen collectie.

Als Aguilera op het verzoek ingaat, is zij niet de enige beroemdheid met haar eigen lijn bij Topshop. Topmodel Kate Moss ging twee jaar geleden in zee met de winkelketen en ontwierp sindsdien acht collecties. Vorige week werd bekend dat ze haar contract met de keten met drie jaar heeft verlengd.

28-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In jou ben ik verloren
In jou ben ik verloren


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rihanna_14.jpg

In jou ben ik verloren
nog veel meer
dan alleen mijn ziel.
 
De liefde is gestorven
al hervind ik die wel weer
langzaam maar waar.
 
Gedachten stromen
in versnelling
langs elk gevoel.
 
Ik voel de dodelijke rust
in mij komen
en heb je lief.

27-12-2008 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loft derde populairste Vlaamse film ooit

Loft derde populairste Vlaamse film ooit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/loft-2.jpg
'Loft', de film van regisseurs Erik Van Looy en Bart De Pauw, heeft op Kerstmis de kaap gerond van de 850.000 bezoekers, en haalt zo de film 'Daens' in. 'Loft' is nu de succesvolste Vlaamse film in 15 jaar, maar moet nog altijd de eerder uitgebrachte films 'Hector' en 'Koko Flanel' voor zich laten. Dat maakte filmverdeler Independent vandaag bekend.

'Loft' legde sinds de première eind oktober een succesvol parcours af en stond onafgebroken in de top 3 van de bioscoophitlijsten. De Vlaamse filmsector had er zich ondertussen bij neergelegd dat cijfers als die van 'Daens' onbereikbaar waren in deze tijden van dvd, en andere nieuwe manieren om films te kijken. 'Loft' is nu de derde best scorende Vlaamse film aller tijden. Maar met nog meer dan een volle vakantieweek te gaan, lijken meer records mogelijk. De film is vandaag nog altijd te zien in 34 Vlaamse en Brusselse bioscopen.

27-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Depardieu: "Voor je kalkoen doodt, moet je hem strelen"

Gerard Depardieu: "Voor je kalkoen doodt, moet je hem strelen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gerard-depardieu.jpg
Gerard Depardieu, behalve acteur ook eigenaar van het restaurant 'La Fontaine Gaillon' in Parijs, weet hoe je de beste kalkoen op het kerstmenu krijgt. "Je moet het beest geruststellen voor je het doodt. Je moet het strelen en er tegen praten. Een dier dat gestreeld werd voor het wordt geslacht, sterft in rust en laat zijn spieren niet samentrekken. Als een dier zonder stress wordt geslacht, smaakt het beter".

27-12-2008 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De baard is helemaal terug, toont ook Prins William

De baard is helemaal terug, toont ook Prins William

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/prins-william.jpg
Prinsen Harry en William, de laatste mét.

Hij is helemaal terug, de baard! Nooit volledig weggeweest, maar toch, het aantal celebs dat gaarne met zijn al dan niet volgroeide kinhaar pronkt, neemt toe. Onder hen, in navolging van onder meer acteurs Russell Crowe en Leo DiCaprio, ook Prins William, zoals u op de foto kan zien. Gekiekt toen hij samen met zijn broer Harry de kerstdienst in het Sandringham Estate in Norfolk verliet.

Stoer
Het cliché wil nog steeds dat baardgroei ervoor zorgt dat het gezicht erachter stoerder overkomt. Luiheid zou anders ook een goede reden kunnen zijn, menen we. Volgens kenners is de nieuwe look van Prins William alvast geslaagd, omdat zijn imago best wat stugger mocht. Een ideetje voor Yves Leterme? Dames, oordeel zelf!

27-12-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste gedicht Hugo Claus geveild voor 2.400 euro

Eerste gedicht Hugo Claus geveild voor 2.400 euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugo-claus.jpg
In veilinghuis DeWit in Oostende is vannamiddag het gedicht 'Grauwvuur' van Hugo Claus geveild. In een lot met Claus-memorabilia werd er 2.400 euro voor geboden.

Het gedicht 'Grauwvuur' uit 1942 is het vroegste gekende gedicht van de toen 13-jarige Claus. Hij schreef het voor een klasgenote die het 66 jaar lang verborgen hield maar vandaag liet veilen, samen met een klasfoto, een proclamatieboekje van de Rijksmiddelbare School in Kortrijk en haar latere briefwisseling met Claus.

De koper van het gedicht is voorlopig anoniem, hij bracht zijn bod via de telefoon uit.

27-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulin Rouge wil geld van gelijknamig Belgisch festival

Moulin Rouge wil geld van gelijknamig Belgisch festival

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/moulin-rouge.jpg
Het Parijse cabarettheater Moulin Rouge wil een schadevergoeding van de organisatoren van het Moulin Rouge Festival in Tessenderlo. Het festival gebruikt de merknaam 'Moulin Rouge' onrechtmatig, luidt het. Het theater eist dat de organisatoren de naam van het festival wijzigen en alle advertenties, correspondentie en affiches waarin de naam 'Moulin Rouge' voorkomt, vernietigen, zo meldt de regionale televisiezender TVLimburg.

Geen toestemming
Volgens Moulin Rouge hebben de organisatoren nooit de toestemming gevraagd om hun merknaam te gebruiken en hebben ze ook geen geldige reden om hun festival zo te noemen omdat er geen sprake is van een bijzondere band met de regio.

Andere naam
De organisatoren zitten met de handen in het haar. Ze willen volgend jaar alleszins een achtste editie organiseren, maar dan onder een andere naam, zo laat organisator Joris Billen weten. Het Moulin Rouge Festival in Tessenderlo is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Limburgse festivalcultuur. Elk jaar zakken er begin september zowat tienduizenden festivalgangers naar Tessenderlo af.

27-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsmiss moet wel degelijk de cel in

Drugsmiss moet wel degelijk de cel in

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zuniga.jpg
Een Mexicaanse schoonheidskoningin is vrijdag tot veertig dagen cel veroordeeld nadat ze was gearresteerd met een vermeende drugsbaron en een groep zwaarbewapende mannen. Ook de andere arrestanten blijven uit voorzorg nog zeker veertig dagen gevangen, meldde de Mexicaanse justitie.

Bankbiljetten en pistolen
De 23-jarige Laura Zuniga werd begin deze week samen met de mannen opgepakt. Ze won in juli de missverkiezingen van haar thuisstaat Sinaloa, waar veel marihuana wordt verbouwd. "Niemand verwacht Miss Sinaloa in een voertuig met stapels bankbiljetten, pistolen en wapens", zei een politiewoordvoerder. Mogelijk is ze de vriendin van de vermeende drugsbaron.

Zuniga werd vorige maand in Bolivia gekroond tot Koningin van Latijns-Amerika. Ze wilde meedoen aan de Miss International 2009-verkiezingen.

27-12-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Jennifer Aniston breekt kerstrecord

Nieuwe film Jennifer Aniston breekt kerstrecord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-6.jpg
Jennifer Aniston en Owen Wilson in 'Marley & me'.

De nieuwste film van Jennifer Aniston en Owen Wilson, 'Marley & me', heeft volgens filmproducent Twentieth Century Fox een record gebroken. Met een opbrengst van ruim tien miljoen euro is de komedie de meest succesvolle kerstfilm aller tijden. Dat record stond op naam van de film 'Ali', die op eerste kerstdag meer dan zeven miljoen euro opbracht.

Wellicht hebben donderdag ook twee andere films het record van 'Ali' gebroken. Verwacht wordt dat 'The curious case of Benjamin Button' en 'Bedtime stories' op de tweede en derde plaats van best bezochte kerstfilms komen te staan. De productiemaatschappijen moeten de definitieve opbrengsten nog bekendmaken.

De nieuwe film van Tom Cruise, 'Valkyrie', kon op minder enthousiasme rekenen van de Amerikaanse bioscoopbezoeker. De oorlogsfilm bracht 5,7 miljoen euro in het laatje.

27-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lennon postuum in reclamespot

John Lennon postuum in reclamespot

Om Stand By Me te bekijken druk op de foto.

Zet de muziek aan de linkerkant af a.u.b.


.
John Lennon maakt 28 jaar na zijn dood zijn opwachting in een reclamespot voor One Laptop per Child (OLPC).

Bewerkte video
Op het YouTube-kanaal van de Amerikaanse liefdadigheidsinstelling is het filmpje sinds gisteren te bekijken. Op de bewerkte videobeelden lijkt het alsof de vermoorde zanger de kijker oproept de stichting te steunen.

In de gesproken boodschap wordt veelvuldig het woord 'imagine' gebruikt, de titel van Lennons bekendste nummer. "Jij kunt de wereld veranderen", zijn enkele van de woorden die zijn beeltenis in de mond krijgt gelegd.

OLPC distribueert een speciaal ontworpen laptop in ontwikkelingslanden. De Amerikaanse stichting wil op die wijze bijdragen aan de educatie van kansarme kinderen. De computers gebruiken relatief weinig energie en maken in plaats van Windows gebruik van het gratis besturingssysteem Linux.

27-12-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen gaat trouwen met Tom Brady

Gisele Bündchen gaat trouwen met Tom Brady

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gisele-bundchen.jpg
Brady en Bündchen met de kleine John Edward, het zoontje van ex Bridget Moynahan.

Gisele Bündchen gaat trouwen met haar vriend, American footballspeler Tom Brady van de New England Patriots. Het Braziliaanse topmodel werd op kerstavond, tijdens een vlucht in haar privéjet, door Brady ten huwelijk gevraagd, weet TMZ.

Volgens een anonieme bron van de Amerikaanse showbizzsite had de 31-jarige sporter vier dozijn witte rozen mee aan boord genomen en een fles champagne. De ouders van Bündchen zouden bij het aanzoek aanwezig zijn geweest. Het koppel heeft het nieuws nog niet bevestigd.

De 28-jarige schone is sinds eind 2006 met Brady samen. Eerder had Bündchen een veelbesproken relatie met filmster Leonardo DiCaprio. Brady was getrouwd met actrice Bridget Moynahan. Daar heeft hij een zoontje mee, John Edward.

27-12-2008 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton viert kerst in de sneeuw

Paris Hilton viert kerst in de sneeuw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-27.jpg
Paris Hilton heeft de kerstdagen doorgebracht in de door sterren geliefde skibestemming Aspen, in de Amerikaanse staat Colorado. Samen met haar zus Nicky en dier vriendje werd ze gespot tijdens het winkelen, zo is te zien op foto's van Amerikaanse showbizzmedia.

Brittany
De 27-jarige blondine had ook haar nieuwe beste vriendin uitgenodigd. Brittany Flickinger kwam begin deze maand als winnaar uit de bus van de MTV-show 'Paris Hilton's my new BFF'. In de show zocht de steenrijke socialite naar een nieuwe beste vriend of vriendin. Achttien jonge Amerikanen streden om de gunst van de hotelerfgename.

Opvallend
Zoals gebruikelijk had Hilton haar best gedaan om er zo opvallend mogelijk uit te zien. Ze droeg een witte jas met een brede bontkraag en had een grote skibril op haar neus. Onder haar jas droeg ze een jurkje met een patroon van sneeuwvlokken en pinguins. Grote zwarte moonboots maakten de outfit compleet.

27-12-2008 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilletjes
Stilletjes


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/helena_christensens_3.jpg


stilletjes
droom ik weer
van fijne tijden
die weldra aanbreken
 
van een hechte band
die niet is te verbreken
stilletjes
droom ik even weer

26-12-2008 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sopranos-acteur pleegt zelfmoord

Sopranos-acteur pleegt zelfmoord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-sopranos.jpg
Acteur John Costelloe, bekend van zijn rol als Jim Witowski in The Sopranos, heeft zelfmoord gepleegd. Zijn lichaam werd vorige week donderdag aangetroffen in zijn woning in Brooklyn. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd. Waarschijnlijk heeft hij zichzelf met een kogel van het leven beroofd. Costelloe is 47 jaar geworden.

De voormalige brandweerman verwierf in 2006 bekendheid door zijn rol als homoseksuele kok in The Sopranos, een populaire televisieshow over een maffiaclan in New Jersey. Costelloe is momenteel te zien in de veelgeprezen dramafilm 'Doubt'.

26-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaotische kerst bij Miley Cyrus

Chaotische kerst bij Miley Cyrus

Om 7 Things te beluisteren druk op de foto.

Om de kerstsong of te zetten druk links boven
.


. 26-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Miss World verfilmt eigen verkrachting

Ex-Miss World verfilmt eigen verkrachting

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/linor-abargil.jpg
De toenmalige Miss World, Linor Abargil, tussen haar eredames.

Het Israëlische model en voormalige Miss World, Linor Abargil, werd amper zeven weken voor ze die titel won op haar achttiende verkracht en bijna vermoord door haar belager. Vandaag, tien jaar later, wil ze die dramatische feiten verfilmen. "Om alle misbruikte vrouwen een hart onder de riem te steken en hen aan te sporen hun verkrachters hardnekkig te vervolgen."

Overlever
"Had ik de documentaire tien jaar geleden gedraaid, dan zou ik dat als slachtoffer gedaan hebben. Vandaag sta ik hier als overlever", zegt ze. De film zal geproducet worden door de dochter van acteur Gregory Peck, de 50-jarige Cecilia Peck. Samen hebben ze een webstek gemaakt (www.linordocumentary.com.) om andere verkrachte vrouwen te zoeken die willen meespelen in de film.

Lift
De waargebeurde feiten: Abargil (nu 28) werkte destijds in Milaan maar had heimwee naar Israël en wou via Rome naar huis vliegen. Uri Shlomo, een Israëlische reisagent, loog haar voor dat alle vluchten van Milaan naar Rome volgeboekt waren. Hij bood haar een lift aan, waar Abargil op inging.

Moordpoging
In een buitenwijk van Milaan stopte Shlomo zijn BMW plots, stak het model neer, bond haar vast, verkrachtte haar meermaals en probeerde haar te verstikken met een plastic zak. Op een of andere manier kan Abargil de verkrachter toch overtuigen haar te laten gaan.

Linor Abargil stapte naar de Italiaanse politie, die Shlomo niet wou arresteren. Dat gebeurde uiteindelijk wel in Israël, waar hij veroordeeld werd tot zestien jaar celstraf.

26-12-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Eartha Kitt op 81-jarige leeftijd overleden

Zangeres Eartha Kitt op 81-jarige leeftijd overleden

Om Where Is My Man te beluisteren druk op de foto.

Druk op de player links om de kerstmuziek af te zetten..
In de Verenigde Staten is op kerstdag de Amerikaanse jazz-zangeres Eartha Kitt overleden. Kitt was 81 en gisterenmiddag aan de gevolgen van darmkanker. Volgens haar manager, Andrew Freedman, lag ze in een ziekenhuis in New York.

Legende
Naast jazz-zangeres maakte Eartha Kitt ook carrière als actrice in de filmwereld, televisie en in het theater. "Ze was zonder twijfel een legende en zelfs al waren er meerdere imitaties, zij was de enige echte", zei Freedman. Eartha Kitt is een van de weinige artiesten die meerdere keren genomineerd werd voor de Grammy Awards, de Emmy Awards en de Tony Awards, de jaarlijkse prijzen in respectievelijk de muziekwereld, de televisiewereld en de theatersector.

'Santa Baby'
Als zangeres is Eartha Kitt vooral bekend van de hit 'Santa Baby' en de song 'I Want to Be Evil'. Die liedjes zijn een van haar eerste successen. Op het televisiescherm is Kitt vooral beroemd voor haar rol als Catwoman in de Batman-televisieserie uit de jaren zestig. Eartha Kitt groeide op in de Amerikaanse staat North Carolina. Ze zette haar eerste stappen in de entertainmentsector als danseres bij Katherine Dunham. Vooraleer ze twintig jaar oud was, had ze met dat gezelschap al de hele wereld rondgereisd.

Zwarte lijst
Kitt stond bekend om haar uitgesproken mening en politiek engagement. In 1968 uitte ze tijdens een bezoek aan het Witte Huis kritiek op de oorlog in Vietnam, waardoor ze op de zwarte lijst van de CIA en FBI kwam te staan en jarenlang nauwelijks nog kon werken in haar geboorteland. In die tijd trad ze voornamelijk op buiten de Verenigde Staten.

26-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte Aniston: "Ik was zat en werd zwaar gephotoshopt"

Naakte Aniston: "Ik was zat en werd zwaar gephotoshopt"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-5.jpg
Wat ziet ze er inderdaad heet uit, met die tricolore das op de cover van het magazine GQ. We hebben het over de 39-jarige 'Friends'-actrice Jennifer Aniston. Maar niets is wat het lijkt, zeker niet in showbizzland. Jen heeft inmiddels toegegeven dat ze "zwaar gephotoshopt" werd om er als een ware seksbom uit te zien. En... ze was stomdronken.

Onschuld
Aniston riep de bekentenis - beschuldigde, sta op! - uit tijdens een tv-interview met Barbara Walters in de VS. "Waar is het onschuldige meisje uit 'Friends' gebleven?", vroeg die. "Daar ligt ze, gephotoshopt!", lachte Aniston, wijzend naar de GQ-cover.

Concept
"Er zat oorspronkelijk een heel concept achter de shoot", ging ze verder. "Naakt in verschillende stappen. Ik zou in een avondjurk verschijnen tussen mannen in smoking. En dan zou ik het mannenhemd aantrekken en zouden de mannen volledig bloot gaan. Ik weet niet waarom het precies anders uitdraaide."

"Erin geluisd?", werd haar gevraagd. "Nee hoor, ze hebben me gewoon dronken gevoerd", grapte Aniston.

26-12-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedichten
Gedichten


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ingrid_seynhaeve_1.jpgGEDICHTEN,
 
In gedichten kan je zoveel zeggen,
zonder ook maar 1 woord uit te hoeven leggen

Gevoelens op papier
Niet alleen ellende,
maar ook veel plezier!

Lees ze met gevoel en een lach.
Ook kritiek is welkom
alles mag!

25-12-2008 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hiltons oom krijgt ook inbrekers over de vloer

Paris Hiltons oom krijgt ook inbrekers over de vloer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-26.jpg
Het lijkt wel of een of andere misdaadgroepering het op de miljoenen van de familie Hilton heeft gemunt. Drie dagen voordat er werd ingebroken in het huis van Paris en daar voor twee miljoen dollar aan juwelen werd gejat, kreeg ook haar nonkel Steven ongewenst bezoek.

'Roofoverval'
Nieuwssite TMZ meldt dat de politie bevestigt dat er maandag aangifte werd gedaan van een 'roofoverval' op het huis van Steven Hilton in Malibu. Toen de politie aankwam, waren de inbrekers al gevlucht. Toch moet er een of andere confrontatie geweest zijn, want Steven Hilton liet verstaan dat hij kon "ontsnappen" aan de twee inbrekers.

Verband?
Volgens de politie was er geen buit. Waarom dan gewag wordt gemaakt van een roofoverval, is niet duidelijk. De politie van Los Angeles onderzoekt of er een verband is tussen de inbraak bij Steven Hilton en die bij Paris.

25-12-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie tussen Lindsay en Samantha

Ruzie tussen Lindsay en Samantha

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-12.jpg
Bij TMZ.com zijn ze erachter gekomen waarom Lindsay Lohans lesbische vriendin Samantha Ronson vorig weekend moest opgenomen worden in het ziekenhuis. De twee hadden vlak voordien een "nucleaire woordenwisseling" in het huis van Sam in Hollywood.

"Jij zegt nooit dat je van me houdt"
Buren vertellen dat de scheldpartij lang duurde en een hoogtepunt bereikte rond vier uur 's nachts. Toen schreeuwde een van beiden "je zegt nooit dat je van me houdt". Het geroep hield aan en de buren hoorden een glas breken. Sam schreeuwde toen "als je spullen gaat breken, verlaat dan mijn huis". Even later ging Samantha naar het ziekenhuis, volgens haar woordvoerder wegens uitputting. Samantha zelf weet haar dipje aan de stress rond Hannuka, het joodse achtdaagse feest van het licht.

25-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life brengt recordbedrag van 3.503.246 euro op

Music for Life brengt recordbedrag van 3.503.246 euro op

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-for-life-1.jpg
De derde editie van de benefietactie "Music for Life" van Studio Brussel heeft 3.503.246 euro opgebracht. Dat is woensdagnamiddag bekendgemaakt tijdens de slotshow op Eén, live vanuit Gent. Dat is ongeveer 200.000 euro meer dan bij de vorige editie. De actie stond dit jaar in het teken van moeders op de vlucht in Oeganda.

Acties en liedjes
Het publiek zamelde via allerhande acties en aangevraagde liedjes ruim 2,2 miljoen euro (2.203.246 euro) in. Eerder deze week schonk de Vlaamse regering, net als vorig jaar, 300.000 euro aan de actie.

"Maar er is ook af en toe nog een federale regering", stak Marcel Vanthilt, presentator van de slotshow, een steek onder water bij de aanwezige Karel De Gucht, minister van Buitenlandse Zaken. De federale regering schonk net als vorig jaar 1 miljoen euro. Vorig jaar bracht Music for Life ruim drie miljoen (3.353.568) euro op.

Moeders op de vlucht
Music for Life stond dit jaar in teken van de miljoenen moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Studio Brusselpresentatoren Siska Schoeters, Tomas De Soete en Sofie Lemaire lieten zich zes dagen lang, zonder eten, opsluiten in het glazen huis aan het Gentse "Zuid" op het Woodrow Wilsonplein voor een radiomarathon. Daarbij teerde het trio van Studio Brussel enkel en alleen op sapjes.
Vrijgelaten
De Gentse burgemeester Daniël Termont liet Schoeters, De Soete en Lemaire rond 17.45 uur vrij uit de glazen kooi waarin hij hen zes dagen eerder "opgesloten" had. Voordien hadden de drie al met een vette knipoog afscheid genomen van het publiek, met Abba en 'Thank you for the Music'. Met paardenkoets en kerstman aan de teugels werden de drie overgebracht naar de nabije Vooruit waar een klein uurtje eerder de live-slotshow afgetrapt werd. Sofie Lemaire werd het allemaal te machtig, zij liet haar tranen de vrije loop.

Bed on the Run
Voordien kwam de rits acties aan bod waarmee geld ingezameld werd. Zo werd met 'Bed on the Run' 10.330 euro ingezameld. Dat is het tienvoud van de afstand die presentatoren Linde Merckpoel en Sam De Bruyn liftend met een Ikea-bed vanuit het Zweedse Malmö naar Gent afgelegd hebben.

'Run for Life' bracht 15.730 euro op. In vijf Vlaamse steden, Hasselt, Oostende, Antwerpen, Leuven en Aalst, werd tijdens de actie continu op de loopband gerend. Alles samen werd zo 1.573 kilometer afgelegd. Ook dit aantal werd met tien vermenigvuldigd. De Aalstenaren bleken het meest gelopen te hebben onder de vijf steden.

Gentse Feesten
Het meest aangevraagde plaatje tijdens de zesdaagse radiomarathon bleek 'Sex on Fire' van Kings of Leon te zijn.
Termont vatte misschien het best de derde editie, de eerste in Gent na twee jaar Leuven, van Music for Life samen: "Dit was de tweede editie van de Gentse Feesten, maar dan in de winter".

25-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afstammeling van Lodewijk XIV kan expo niet verbieden

Afstammeling van Lodewijk XIV kan expo niet verbieden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lodewijk-14.jpg
Het Franse gerecht heeft vandaag het verzoek verworpen van Charles-Emmanuel de Bourbon-Parme om een tentoonstelling van Jeff Koons in het kasteel van Versailles te verbieden. Bourbon-Parme is naar eigen zeggen een rechtstreekse afstammeling van koning Lodewijk XIV.
Aanstootgevend
De tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons loopt in Versailles sinds 10 september en lokte al 500.000 bezoekers. Charles-Emmanuel de Bourbon-Parme diende bezwaar in tegen de verlenging, omdat de getoonde werken volgens hem aanstootgevend zijn en "geen respect betonen voor de overledenen".
Geen bedreiging
De rechtbank van Versailles ging daar niet op in. De expo vormt volgens de rechter geen bedreiging voor de samenleving.
De Amerikaanse postmodernistische kunstenaar Jeff Koons maakte in de jaren negentig een reeks expliciete werken rond verleiding en verlangen. Die worden echter niet tentoongesteld in Versailles. Wel aanwezig zijn een beeld van Michael Jackson, een varken en enkele hondjes.

25-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow is dol op kerstcadeaus geven

Gwyneth Paltrow is dol op kerstcadeaus geven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-2.jpg
Gwyneth Paltrow vindt het heerlijk om kerstcadeautjes te geven. Dat schrijft de actrice op haar stijlweblog Goop. "Het kerstgevoel is een gevoel van warmte, samenzijn en verbondenheid. Ik krijg dat gevoel door te geven. Door te kijken naar iemand die in een cadeautje opent en iets krijgt dat zegt: ik ken jou, ik weet wat jij leuk vindt, ik begrijp jou."

Tips
Op haar weblog geeft de vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin en moeder van dochter Apple en zoon Moses ook cadeautips. Tot haar favoriete cadeautjes deze kerst behoren een camcorder, een bestekset van bamboe, een wijnproeverij en het nieuwste kookboek van Jamie Oliver.

25-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij haar huwelijk

Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij haar huwelijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson-1.jpg
Hugh Hefner en Kendra (helemaal links).

Kendra Wilkinson twijfelt of ze zich bij haar aanstaande huwelijk weg wil laten geven door haar ex Hugh Hefner. Dat vertelt de blondine, die op 27 juni trouwt met American footballspeler Hank Baskett, aan het blad Las Vegas Weekly. "We zijn er nu over aan het praten. Ik denk wel dat het gaat gebeuren, maar ik weet het nog niet zeker."

Baskett
De 82-jarige Hefner kondigde zelf aan dat hij zijn 23-jarige ex zou weggeven toen hij in november het nieuws van haar verloving met Baskett naar buiten bracht. Traditiegetrouw geeft de vader van de bruid zijn dochter weg tijdens de ceremonie. Kendra heeft haar vader echter nooit gekend.

Tweeling
Kendra deelde vier jaar lang lief en leed met de Playboy-baas en zijn twee andere hoogblonde vriendinnen Holly Madison en Bridget Marquardt. Ook Holly en Bridget verbraken onlangs hun relatie met Hefner. Hij heeft nu iets met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Kendra heeft niet onthuld waarom ze twijfelt over de rol van Hefner tijdens haar huwelijk.

25-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Tom Cruise niet veeleisend met kerst

Kinderen Tom Cruise niet veeleisend met kerst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-6.jpg
De kinderen van Tom Cruise hadden dit jaar geen bijzondere cadeauwensen voor kerst. "Het is een heel druk jaar geweest en we kijken er vooral naar uit om gewoon weer eens rustig samen te zijn, lekker nietsdoen. We hoeven niets bijzonders", zeiden Bella (16) en Connor (13) tegen de website van de Amerikaanse zender E!

Suri
Cruise had het cadeaupakket voor de kinderen die hij adopteerde met ex Nicole Kidman daarom al lang klaar liggen. "Een paar coole gympen en wat boeken die ze leuk vinden." Ook over cadeautjes voor de 2-jarige Suri, die de acteur kreeg met zijn vrouw Katie Holmes, hoefde Cruise niet lang na te denken. "Ze vindt het heel leuk om te kleuren en ze houdt van knuffeldieren. Wat speelgoed betreft is het een heel makkelijk kind."

25-12-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer kerst
Het is weer kerst


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/320_Adriana_Sklenarikova-019.jpg


 het is weer kerst, samen rond de tafel
weer pakjes geven en krijgen, o wat leuk
als dessert misschien een lekker wafel
of misschien als geschenke een fijne reuk
 
lekker eten werd ons bezorgd, waarvoor mijn dank
ook genoeg aan verschillende drank
gezelligheid zullen we zelf moeten maken
en het plezier schreeuwen van de daken
 
ik wens iedereen fijne kerstfeesten
veilig naar huis voor de meesten na het feesten
en ik zou zeggen feesten maar
want het feesthuis staat al klaar
 
Vrolijk kerstfeest allemaal

24-12-2008 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.82-jarige Hugh Hefner verstuurt pikante kerstkaart

82-jarige Hugh Hefner verstuurt pikante kerstkaart

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-hefner-6.jpg
Hefner met zijn nieuwe vriendinnen, de tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Hugh Hefner doet zijn reputatie als womanizer alle eer aan door zijn relaties een pikante kerstkaart te sturen. Op de kaart van de oprichter van Playboy staat de 82-jarige charmeur tussen zijn schaars geklede nieuwe vriendinnen, de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Over de ontblote borsten van de twee blondines is een roze topje geschilderd met de opdruk 'Hef'.

Hefner zelf is op de foto gekleed in zijn karakteristieke rode kamerjas. De playboy nam Karissa en Kristina in huis nadat hij afscheid nam van zijn vorige vriendinnen Holly Madison, Kendra Wilkinson en Bridget Marquar

24-12-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem magere Cheryl Cole op zoek naar wat extra kilo's

Extreem magere Cheryl Cole op zoek naar wat extra kilo's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cheryl-cole-1.jpg
De meeste onder ons nemen zich voor om na de feesten de broeksriem aan te halen en de overtollige kilo's kwijt te spelen. Bij Cheryl Cole, bekend van het groepje 'Girls Aloud' en vrouw van voetballer Ashley Cole is het net omgekeerd. Cole neemt zich voor om na de feesten een verdikkingsdieet te volgen.

De zangeres, die zetelt in de jury van de Britse X-factor, was zo geschrokken van zichzelf, dat ze besloot om actie te ondernemen. Cole wil zich echter niet volproppen met junk food, maar wil op een gezonde manier verdikken.

De kilo's vlogen er de laatste maanden af bij de zangeres. Eerst kreeg ze het gerucht te verwerken dat manlief haar zou bedrogen hebben, daarna waren het drukke tijden met X-factor en de promotie van het nieuwe 'Girls Aloud'-album 'Out of Control'.

24-12-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Ben Stiller breekt hand bij snowboarden

Acteur Ben Stiller breekt hand bij snowboarden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ben-stiller.jpg
Een dagje snowboarden eindigde voor Ben Stiller in het ziekenhuis. De acteur werd zondag naar een ziekenhuis in New York gebracht met een gebroken hand. Stiller werd behandeld door een topspecialist om ervoor te zorgen dat zijn hand geen permanente schade opliep.

De woordvoerder van de 43-jarige acteur bevestigde dat Stiller met een gebroken hand in het ziekenhuis lag. Ook voor Shia LaBeouf zorgde een gebroken hand voor enige problemen. Door een auto-ongeval en een gebroken hand tot gevolg moest het scenario van de film "Transformers: Revenge of the Fallen" herschreven worden.

24-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse wil verhuizen naar Caraïben

Amy Winehouse wil verhuizen naar Caraïben

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

De player links boven afzetten a.u.b..
Amy Winehouse heeft het naar haar zin op de Caraïben. De zangeres geniet momenteel van een vakantie in St.Lucia samen met haar familie. Winehouse verkiest de zonnige locatie boven haar leven in Londen en overweegt definitief te verhuizen.

"Ik zou hier graag wonen, de mensen zijn hier super en de omgeving werkt inspirerend", aldus de zangeres. "Amy gaat helemaal op in de locale cultuur. Ze hoopt hier een album te kunnen opnemen. Ze straalt echt van kop tot teen", aldus een insider.

Winehouse lijkt helemaal tot rust gekomen op het eiland. Ze eet gezond en trekt zelfs tijd uit voor een uitstapje naar de fitness.

24-12-2008 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft zwaar behaarde tenen

Angelina Jolie heeft zwaar behaarde tenen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-27.jpg
Wat een opluchting! Ook Angelina Jolie, één van de meest sexy vrouwen op aarde, is niet perfect. De partner van Brad Pitt heeft namelijk zwaar behaarde tenen.

De actrice heeft zoveel haar op haar tenen dat er regelmatig een vrouw bij Jolie thuiskomt om haar tenen te ontharen. Tijdens de beautybezoekjes aan huis ontsnapt ook manlief Pitt niet aan de behandelingen.

Gelukkig mag Brad zijn mannelijke haar houden. Brad heeft oog voor detail en wil er dan ook perfect uitzien. Zo krijgt hij regelmatig een gezichtsbehandeling om zijn huid mooi gaaf te houden.

24-12-2008 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom en Katie spenderen 4.300 euro aan inpakpapier

Tom en Katie spenderen 4.300 euro aan inpakpapier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-5.jpg
Het is eens iets anders. Tom Cruise en echtgenote Katie Holmes spenderen dit jaar maar liefst 4.300 euro aan inpakpapier. Goed gek zou je denken, want dat zit er nog geen geschenk in. Het koppel wil hun familie en vrienden graag verrassen met cadeautjes in duur inpakpapier.

"Tom en Katie verpakken hun geschenken in papier van 43 euro en versieren het nog eens voor 99 euro. Met alle pakjes die ze gekocht hebben, zitten ze aan minstens 4.300 euro aan papier alleen", aldus een insider. Katie hecht veel belang aan Kerstmis. Ook vorig jaar deed ze heel wat moeite door alle kerstkaarten zelf te ontwerpen

24-12-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeynep Sever is Miss België

Zeynep Sever is Miss België

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zeynep-sever.jpg
In de Spiroudome in Charleroi is de Molenbeekse Zeynep Sever (19) verkozen tot Miss België 2009. De Henegouwse Cassandra D'Ermilio (21) werd tweede, de Limburgse Michèle Thissen (20) derde.

Zynep is 1m76 groot, is geboren op 9 juli 1989 en woont in Molenbeek. Ze studeert secretariaat-toerisme en houdt van volleybal en muziek.

Finale
Vijf van de twintig kandidates die Alizée Poulicek wilden opvolgen, geraakten in de finale. Dat waren Cassandra D'Ermilio (21) uit Quaregnon, Michèle Thissen (20) uit Genk, Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, Debbie Vaes (20) uit Sint-Truiden en Larissa Vastapane (23) uit Brussel. De vijf waren bij de laatste opkomst op het podium gekleed in ontwerpen van Nicky Vankets. Uiteindelijk was het Zeynep Sener (19) uit Molenbeek, eerder Miss België Brussel 2009, die na een spannende finale het kroontje mocht opzetten.

Nederlands
Tijdens de finale wist Alizée Poulicek de kijkers en het publiek trouwens te verrassen met haar relatief vlotte babbel in het Nederlands, iets waarover ze bij haar verkiezing vorig jaar de nodige kritiek te slikken kreeg. Alizée verklaarde dat ze heel wat lessen had gevolgd, en dat ze trots was om de kijkers in het Nederlands aan te spreken.

24-12-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne feestdagen
Fijne feestdagenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/18565-bigthumbnail.jpg


al ben ik aan t vliegen
en nog wel even druk
 
 
ik wil toch iedereen
fijne feestdagen wensen
 
en voor 2009
veel geluk, liefde en gezondheid
moge je dromen uitkomen
 
 
liefs

24-12-2008 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn terug bij haar ex

Laura Lynn terug bij haar ex

Om Vlinders In Je Buik te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links af a.u.b.

.
Juicht en jubelt allen tegaar: Laura Lynn is weer bij haar ex Tonnie. Dat meldt Dag Allemaal op last van Kristine, de moeder van de schlagerzangeres. Laura en Tonnie waren bijna anderhalf jaar uit elkaar maar groeiden de voorbije maanden weer naar mekaar toe.

Zere teen
Een en ander is te danken aan een zere teen. Laura (32) onderging immers een pijnlijke operatie aan haar teen, en toen kwam Tonnie (33) haar vaak bezoeken. Daarbij klopte niet alleen de zwerende teen, maar ook de harten van de voormalige geliefden begonnen weer in harmonie te kloppen. "Laura en Tonnie hebben ingezien dat zij voor elkaar zijn gemaakt en dat ze voortaan weer samen door het leven willen", weet Dag Allemaal.

Voortaan gaan de twee de zaken anders aanpakken. Zo zal Tonnie, een metaalarbeider die niet graag in de schijnwerpers staat, niet meer meegaan naar de optredens van Laura.

Cafévriend wordt huisman
Laura en Tonnie leerden elkaar acht jaar geleden kennen. Zij was toen nog onbekend en werkte in een café in het West-Vlaamse Wingene waar hij stamgast was. Toen ook Laura alleen viel, begon ze een relatie met haar goeie vriend en vertrouweling. Ze omschreef hem als haar 'mister right', de man ook die erin slaagde haar opvliegende kant te temperen. "Tonnie doet mij bovendien denken aan mijn vader, met wie ik lang geen contact meer had", stelde Laura. Op het hoogtepunt van hun liefdesgeluk lauwerde Laura zelfs de huisman in de metaalarbeider: "Sedert mijn doorbraak kookt en poetst Tonnie zelfs zonder morren".

Geruchten
Maar, zoals het in elke schlager hoort, loerde het onheil om de hoek. Geruchten als zou Laura naast de pot hebben gepist met Filip D'Haeze, zanger en belspelpresentator deed het koppel af als "uit de duim gezogen". Dat de twee vaak ruzie hadden omdat Tonnie een kind wilde en Laura voorrang gaf aan haar inmiddels florissante carrière (met onder meer de monsterhit 'Jij Hebt Me Duizendmaal Bedrogen') bleek ook je reinste "onzin". Toch kwam er de breuk, maar de twee bleven vaag over de reden daarvan. Zij hield het op "een samenloop van omstandigheden".

Als vrijgezel kocht Laura bouwgrond in Ardooie, waar ze inmiddels haar droomhuis liet neerzetten. In het komende jaar trek ze daar samen met Tonnie in. Er kwam een varkentje met een lange snuit, en het vertelselke was uit.

23-12-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Zoontje Backstreet Boy Brian uit ziekenhuis

Om Everybody te beluisteren druk op de foto.

Zet de player bovenaan af a.u.b.


.
Het zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is ontslagen uit het ziekenhuis waar hij vorige week was opgenomen. Dat schrijft de zanger vandaag op zijn website. De 6-jarige Baylee heeft de ziekte van Kawaski, een zeldzame aandoening waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken.

Antistoffen
Baylee is voor de aandoening behandeld met antistoffen. Hij wordt de komende twee maanden nauwlettend in de gaten gehouden door een kinderarts om te kijken of deze behandeling aanslaat.

Littrell liet vorige week op zijn website weten dat zijn zoontje ziek was en in het ziekenhuis was opgenomen. Details over het ziektebeeld maakte hij toen niet bekend. Nu schrijft hij dat aanvankelijk werd gedacht dat Baylee een combinatie van onder meer hand- voet- en mondziekte en verschillende huidaandoeningen had.

Diepgelovig
De 33-jarige zanger en zijn vrouw Leighanne bedanken via de website voor alle "gebeden, telefoontjes en e-mails" die ze ontvingen nadat bekend werd dat hun zoontje ziek was. "We voelen ons nederig door alle liefde en medeleven voor onze zoon van mensen over de hele wereld", laat het diepgelovige stel weten.

23-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttips van Gwyneth Paltrow

Kersttips van Gwyneth Paltrow

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gwyneth-paltrow-1.jpg
Gwyneth Paltrow predikt een gezonde levensstijl, ook tijdens de feestdagen. Op haar website onthult ze haar gezonde en lekkere recepten voor kerst, daarnaast vind je er ook kleding-, cadeau- en stresstips.

Feestmenu's
Gwyneth Paltrow houdt van eten en nog meer van koken. Daarom kun je op haar website haar favoriete kerstrecepten lezen, meldt nu.nl. "Ik verander mijn feestmenu's eigenlijk niet veel. Voor Kerstmis serveer ik bijna hetzelfde als met Thanksgiving, met een paar kleine aanpassingen."

Macrobiotisch
Gwyneth Paltrow staat er om bekend om haar macrobiotische kookkunsten. "Ik weiger mijn eten zoeter te maken met suiker, ik heb ontdekt agavesiroop even efficiënt, maar veel gezonder is. Met Kerstmis ga ik aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm, gegrilde vis met salsa verde en geroosterde wintergroenten, frittata geitenkaas en zelfgemaakte kalkoenworstjes voorschotelen aan mijn gasten."

23-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life heeft al 843.537 euro ingezameld


Music for Life heeft al 843.537 euro ingezameld

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-for-life.jpg
Music for Life is halfweg, en heeft al 543.537 euro verzameld voor de vluchtelingen van oorlog en geweld. De Vlaamse regering doet daar nog eens 300.000 euro bovenop, waardoor het voorlopige totaal op 843.537 euro staat. De actie wordt overmorgen afgesloten.

Acties
Die Run for Life-estafette is vandaag neergestreken op de Grote Markt in Aalst. Morgen om half elf geeft Aalst de fakkel door aan Hasselt. Daar verwacht coach Ilse Liebens een massa lopers op het Groenplein. Lady Linn verzorgt er rond 18 uur een concert en 's avonds mogen tien gelukkigen via de Win For Life 3.000-actie mee voor een busconcert met Milow.

Ondertussen kan er ook nog volop geboden worden op enkele unieke evenementen en voorwerpen op eBay. Zo staat het schilderij dat Kamagurka dit weekend maakte in het Glazen Huis, momenteel op 4.150 euro. Daarnaast is er ook iemand die 5.100 euro veil heeft voor de tafel van Tour 2008.

Thema
Music for Life staat dit jaar in teken van de miljoenen moeders die met hun kinderen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Drie presentatoren van Studio Brussel laten zich zes dagen lang, zonder eten, opsluiten in het glazen huis op het Gentse 'zuid' voor een radiomarathon.

23-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sopranos acteur vrijgesproken van moord

Sopranos acteur vrijgesproken van moord

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lillo-brancato.jpg
De Amerikaanse acteur Lillo Brancato Jr., die een rol speelde in de televisieserie 'The Sopranos', is gisteren vrijgesproken van moord. Hij stond met medeverdachte Steven Armento terecht voor de moord op een politieagent.

Inbraak voor medicijnen
Volgens de openbare aanklager betrapte de diender de twee toen zij in de New Yorkse wijk de Bronx in een appartement wilden inbreken, op zoek naar medicijnen.
Armento, die het fatale schot in december 2005 afvuurde, werd eerder dit jaar tot levenslang veroordeeld. Brancato werd wel schuldig bevonden aan poging tot inbraak, waarvoor hij ten minste drie jaar cel kan krijgen.

Matt Bevilacqua
Brancato maakte in 1993 zijn acteerdebuut naast Robert De Niro in de film 'A Bronx Tale' en speelde daarna in meer dan twaalf films. In 'The Sopranos' vertolkte hij de rol van de wat dommige Matt Bevilacqua, die graag bij de maffia wil. Zijn personage wordt uiteindelijk door hoofdpersoon Tony Soprano genadeloos geliquideerd.

23-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

Straatverbod voor stalker Kirsten Dunst

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kirsten-dunst-1.jpg
Een man die Kirsten Dunst stalkte kreeg gisteren een straatverbod opgelegd van een rechter in Los Angeles. De actrice had daar eerder om verzocht. De 25-jarige man moet nu uit de buurt blijven van de filmster en haar assistent.

Spirituele connectie
De man was meerdere malen bij het huis van de Hollywoodster in Los Angeles aangetroffen, ook op privéterrein. Vorige maand kreeg hij al een tijdelijk straatverbod opgelegd. In een verklaring die de man aan de politie aflegde, liet hij weten dat hij verliefd is op Dunst en dat hij gelooft dat hij een "spirituele connectie" met haar heeft.

De 26-jarige Dunst, die eerder liet weten "behoorlijk bang" te zijn, was gisteren net als haar stalker niet aanwezig bij de zitting.
Dunst speelde in onder meer de 'Spider-Man'-trilogie en 'Mona Lisa Smile'.

23-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

Pete Wentz: "Ashlees moedermelk smaakt zuur"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pete-wentz.jpg
Pete Wentz is geen liefhebber van de moedermelk van zijn vrouw Ashlee Simpson, maar is al blij dat zijn zoontje Bronx Mowgli er dol op is. "De baby houdt ervan, maar het is dan ook het enige dat hij totnogtoe heeft geproefd. Ikzelf vind dat het nogal zurig smaakt, niet echt mijn kopje thee".

Hartaanval
Wentz hoopt op een grote kroost. "Zes kinderen wil ik, misschien zelfs meer". Wentz bekent ook dat hij dacht dat hij een hartaanval kreeg toen Ashlee moest bevallen. "Ik had een angstmoment vlak voor Ashlee weeën kreeg. Ik dacht echt dat ik een hartaanval kreeg. Maar toen ik mijn zoon voor het eerst vasthield, was alles perfect. Het was zoals Lego, weet je wel, alles paste plots in mekaar".

23-12-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

Luide seks noopt Deborah Ostrega te verhuizen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/deborah-ostrega.jpg
Deborah Ostrega (35) is verhuisd met haar vriend, kok Carlo (39). De twee wonen nu samen in Brasschaat, waar hij ook werkt. Maar een plek dicht bij zijn werk was niet de enige reden waarom de twee hun flat in het centrum van Antwerpen verlieten.

"Ons appartement was te klein", doet Ostrega in Dag Allemaal uit de doeken. "We liepen elkaar voortdurend voor de voeten. Bovendien klikte het niet meer met de buren. De bewoners van de serviceflats aan de overkant hebben zelfs de politie op ons afgestuurd omdat we te veel lawaai maakten in onze slaapkamer tijdens ons liefdesspel". En gij nu!

23-12-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dj Tiësto gedumpt door verloofde

Dj Tiësto gedumpt door verloofde

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dj-tiesto.jpg
Dj Tiësto is aan de kant gezet door zijn verloofde Stacey Blokzijl. Zij wilde niet langer wachten tot de muzikant klaar zou zijn om een datum te prikken voor de huwelijksdag. "Door zijn drukke schema kon hij geen precieze datum geven. Toen heeft Stacey de stekker eruit getrokken", bevestigt manager Maurice Verschueren.

Het voormalige koppel zou eigenlijk in oktober al trouwen. In de zomer werd het huwelijk uitgesteld, wegens zakelijke verplichtingen van de dj, die eigenlijk Tijs Verwest heet.

Geruchten dat de 39-jarige plaatjesdraaier inmiddels een nieuwe vriendin aan de haak heeft geslagen, zijn "volledig uit de lucht gegrepen", stelt Verschueren.

23-12-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh is allergisch aan pasta

Posh is allergisch aan pasta

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/posh-1.jpg
Wat een tegenvaller, net nu ze drie maanden met haar vent in Milaan zit: Victoria Beckham is allergisch aan pasta. Ze noemt het haar 'kryptonite', naar de groene steen die Superman van zijn krachten berooft.

"Het is niet omdat ik koolhydraten vermijd, maar ik ben allergisch aan pasta. Ik kan het niet inslikken en het maakt me misselijk", aldus Posh. David Beckham traint drie maanden bij AC Milan.

23-12-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Britney Spears krijgt opslag

Vader Britney Spears krijgt opslag

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Gelieve de player links af te zetten.


.
De vader van Britney Spears krijgt meer betaald voor het begeleiden van zijn beroemde dochter. Een rechter in Los Angeles heeft hem gisteren een extra vergoediging van ruim 36.000 euro toegekend voor de periode dat hij de financiële en persoonlijke belangen van zijn dochter behartigt.

Elfduizend euro per maand
Sinds de 27-jarige popster in februari wegens haar verontrustende gedrag onder curatele werd gesteld van haar vader, kreeg Jamie per maand een vergoeding van 7.000 euro. Dat bedrag is met terugwerkende kracht verhoogd naar 11.000 euro.
9.000 euro voor onderhoud kantoor
Daarnaast kreeg Jamie Spears gisteren bijna 9.000 euro per maand toegewezen voor het onderhouden van een kantoor. De rechter meende dat hij dat bedrag nodig heeft nu zijn dochter aan een comeback bezig is. Britney bracht begin deze maand haar nieuwe studioalbum 'Circus' uit en start in maart haar gelijknamige wereldtournee.

23-12-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woordvoerder ontkent ziekte Michael Jackson

Woordvoerder ontkent ziekte Michael Jackson

Om Bad te bekijken druk op de foto.

Gelieve de player links af te zetten.


.
Michael Jackson ontkent dat hij aan een ernstige ziekte lijdt die zijn longen aantast. Volgens zijn woordvoerder hoeft hij helemaal geen longtransplantatie, zoals zijn biograaf gisteren beweerde. Jacksons woordvoerder gaat zelfs zover te stellen dat de beweringen van biograaf Ian Halperin niets meer zijn dan een publiciteitsstunt.

Genetische afwijking
Halperin beweerde in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone dat de 50-jarige zanger de genetische afwijking Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie (AAD) heeft. Mensen met deze aandoening hebben een tekort aan een bepaald eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen.

Wereldtournee!
Volgens Jacksons woordvoerder is de artiest echter in goede gezondheid. Jackson "rondt onderhandelingen af met een groot entertainmentbedrijf en een televisiezender voor zowel een wereldtoer als een serie specials en optredens", meldt de zegsman.

Goednieuwsshow
Het bericht dat Jackson op tournee zou gaan, wordt al jarenlang met de regelmaat van de klok de wereld ingestuurd. Het komt er echter maar niet van, evenmin als het album waar hij al jaren aan bezig is. Woordvoerders die de financiële problemen van Wacko Jacko ontkrachten, stellen dat hij slechts een heel klein beetje plastische chirurgie onderging en al helemaal nooit vuile manieren deed met jongetjes, we zouden ze de kost niet willen geven.

23-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond finaleshow Miss België: stem en win een reis naar Egypte

Vanavond finaleshow Miss België: stem en win een reis naar Egypte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miss-belgie.jpg
Vanavond wordt in de Spiroudome in Charleroi Miss België 2009 verkozen. De finaleshow is vanaf 20.30 uur live te volgen op VT4.

Ook dit jaar is HLN.BE de exclusieve partner van Miss België. Sms HLN gevolgd door het nummer van de kandidate die volgens u Miss België 2009 wordt (bijvoorbeeld HLN 01) naar het nummer 3140 en win een prachtige reis naar El Gouna, Egypte, met verblijf in hotel The Three Corners voor 2 personen in het gezelschap van Miss België 2009 en voorzitster Darline Devos. Deze stemmen tellen voor 10% mee om tijdens de grote finale (ook dit jaar weer op VT4) door te stoten naar de top 10.

23-12-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé kleedt zich graag als man

Beyoncé kleedt zich graag als man

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af a.u.b.

.
Zangeres Beyoncé trekt mannenkleren aan om incognito te kunnen gaan joggen in New York. "Ik ga graag lopen in Central Park. Ik en mijn trainer. Dan kleed ik me als een jongen en herkent niemand me. Zalig is dat".

In haar jongste hit, 'If I Were a Boy', mijmert Beyoncé over wat ze zou doen mocht ze een dagje van geslacht kunnen veranderen. Inmiddels is de video bij het nummer 'Single Ladies (Put a Ring On It)' een fenomeen geworden op YouTube. Er zijn al verscheidene parodieën gemaakt waarbij de complexe choreografie wordt gehekeld.

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey rolt in bikini door de sneeuw

Mariah Carey rolt in bikini door de sneeuw

De Song die je momenteel hoort is van Mariah Carey.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mariah-carey-6.jpg
Mariah Carey houdt zich aan haar traditionele kerstroutine: in bikini door de verse sneeuw rollen. "Elk jaar doen we hetzelfde: we gaan in de sauna in onze kerstbikinis, en gaan daarna rollen in de verse sneeuw. Meestal draag ik een rode bikini en een kerstmuts".

Mariah, die een grote hit had met 'All I Want for Christmas', is zo'n grote fan van de eindejaarsfeesten dat ze een musical wil maken rond haar album 'Merry Christmas' uit 1994

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna dolt met Braziliaans model

Madonna dolt met Braziliaans model

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af a.u.b.


.
Madonna beleeft momenteel een romance met een Braziliaans model. De zangeres ontmoette Jesus Luz in Rio de Janeiro tijdens een fotosessie voor het magazine W. De twee konden het zo goed met elkaar vinden dat ze hem uitnodigde in Sao Paolo, waar ze enkele concerten geeft in haar 'Sticky and Sweet'-tournee.

Madonna en Jesus
Een bron in de New York Post: "Ze was zeer geïnteresseerd in de man. Hij reist nu mee met haar en fotograaf Steven Klein zorgt ervoor dat hij door iedereen in haar entourage aanvaard wordt. Madonna en Jesus konden maar met moeite van elkaar blijven toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Iedereen weet dat die twee 'ficando' zijn. Dat is een uitdrukking in het Portugees en betekent dat ze elkaar kussen en andere dingen doen zonder enige verplichting om trouw te zijn of aan een ernstige relatie te denken".

Guy en Jemima
Intussen is Madonna naar verluidt "in de wolken" nadat ze hoorde dat haar ex Guy Ritchie met Jemima Khan uitgaat, de ex van Hugh Grant.
Guy en Jemima waren het voorbije weekend samen op een kerstfeest in Londen dat ook door Stella en Mary McCartney, Lily Allen, Mick Jagger en Kevin Spacey werd bijgewoond. "Ze vraagt hem niet naar details, maar ze is blij dat hij voortgaat met zijn leven. Dat maakt het voor iedereen makkelijker", aldus een vriendin van Madonna.

22-12-2008 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams viert kerst aan ziekbed moeder

Robbie Williams viert kerst aan ziekbed moeder

Om My Way te bekijken druk op de foto.

Zet de player links bovan af a.u.b.


.
Robbie Williams is in allerijl van Los Angeles naar Engeland gevlogen om bij zijn moeder te zijn. Jan (67) moest een hartoperatie ondergaan en bleek enkele uren na de ingreep in "kritieke maar stabiele" toestand. Ze werd zaterdag in het ziekenhuis opgenomen en werd gisteren geopereerd, nadat Robbie was aangekomen om haar het beste te wensen. Dat meldt The Sun.

Sterke band
Robbie heeft een enorm sterke band met zijn moeder, die hem inwijdde in alles wat naar mystiek ruikt en die ook de inspiratie was voor zijn grootste hit, 'Angels' uit 1997.

Dringend
Tot ze de afdeling intensieve zorgen verlaat, zal Robbie zijn moeder niet kunnen bezoeken. Verwacht wordt dat hij kerstdag bij haar in het ziekenhuis zal doorbrengen. Jan onderging enkele overbruggingen en als alles goed gaat, zal ze met Nieuwjaar het ziekenhuis mogen verlaten. Het is in Engeland hoogst ongebruikelijk dat dergelijke operatie rond de feestdagen wordt gedaan, dus vermoedelijk was het dringend.

Begin succesverhaal
De moeder van Robbie is therapeute, gespecialiseerd in de behandeling van verslaafden. Robbies vader verliet zijn moeder toen hij twee was, hij werd door zijn alleenstaande moeder opgevoed. Het was zij die een advertentie voor een auditie zag en haar zoon aanporde om deel te nemen. Dat was het begin van zijn succesverhaal met Take That. Robbie heeft een oudere zus, Sally.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Michael Jackson lijdt aan dodelijke ziekte

Om Beat It te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af
.

.
Michael Jackson lijdt naar verluidt aan een dodelijke ziekte. De 50-jarige popster, die er recent heel zwak uitzag en in een rolstoel zat, kampt met de erfelijke ziekte AAD (Alpha-1-antitrypsine-deficiëntie. Hij mist een eiwit dat nodig is voor de bescherming van de longen. Volgens zijn biograaf Ian Halperin is Jackson bijna blind omdat hij de ziekte jarenlang geheim heeft gehouden. Dat zegt Halperin in een interview met het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

Longtransplantatie
"Jackson moet een longtransplantatie krijgen, maar misschien is hij daar al te zwak voor. Hij lijdt immers ook aan emfyseem en heeft chronische maag- en darmbloedingen. Hij kan nog amper praten en uit zijn linkeroog ziet hij maar voor vijf procent meer. Jarenlang heeft hij medicatie genomen om de zaak te stabiliseren, maar nu dringen zwaardere maatregelen zich op".

Michaels broer Jermaine heeft bevestigd dat Michael het momenteel "niet zo goed stelt".

Rechtszaak Billie Jean
Vorige week kwam aan het licht dat Billie Jean Jackson, een vrouw die beweert de echtgenote van Jackson te zijn en tevens de moeder van zijn jongste zoon Prince Michael III, de zanger voor de rechter daagt. Ze eist 740.000 euro en de gedeelde voogdij over de jongen van zes.

22-12-2008 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.To Kill a Mockingbird regisseur (83) overleden

To Kill a Mockingbird regisseur (83) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/robertmulligan.jpg
Robert Mulligan is op 83-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. De regisseur werd in 1963 genomineerd voor een Oscar voor 'To Kill a Mockingbird', met Gregory Peck en Robert Duvall.
Mulligan debuteerde in 1957 met 'Fear Strikes Out'. Hij regisseerde verder onder meer 'Summer of '42' (1971), 'Blood Brothers' (1978) en 'The Man in the Moon' (1991).

22-12-2008 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Richard Branson redt leven van passagier

Dochter Richard Branson redt leven van passagier

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/branson-dochter.jpg
De dochter van Sir Richard Branson, eigenaar van Virgin, heeft tijdens een vlucht het leven van een medepassagier gered. De man kreeg een hartaanval, maar kwam dankzij de goede zorgen van dokter Holly Branson veilig op de grond. Dat meldt de Daily Mail.

Medische hulp
De man kreeg na 45 minuten vliegen een hartaanval en dokter Holly bood hem de eerste hulp aan. Via telefonisch contact kon ze medische specialisten op de grond raadplegen. Holly besliste dat het vliegtuig een extra landing in Ierland moest maken. Vader Richard Branson is heel trots op zijn dochter. "Ik ben blij dat ze in staat was het leven van een van onze passagiers te redden."

Flying doctor
Onder de 430 passagiers was ook Eddie Jordan, de voormalige baas van het gelijknamige formule 1-team. Na de landing belde hij even met Richard Branson om hem en zijn dochter te feliciteren. Holly studeerde vorig jaar af en werkt nu als arts voor Virgin. De woordvoerder van de maatschappij doopte haar om tot 'flying doctor'.

22-12-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien

Ex Hugh Hefner laat borsten niet meer zien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra-wilkinson.jpg
Kendra Wilkinson.

Kendra Wilkinson, de ex van Playboy-baas Hugh Hefner, is volgens haar vriendin Bridget Marquardt erg veranderd na haar verloving met American footballspeler Hank Baskett. "Ze is veel conservatiever geworden", vertelt Bridget aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze is vaker op tijd en laat haar borsten niet meer zien."

Vier jaar samengewoond
Kendra en Bridget waren samen met Holly Madison jarenlang de vaste vriendinnen van de 82-jarige oprichter van het blootblad. Ze woonden vier jaar met hem samen in de Playboy Mansion. De vrouwen verwierven grote bekendheid door de realitysoap 'Girls of the Playboy Mansion'.

Kendra en Holly verbraken onlangs beiden hun relatie met Hefner. Of Bridget nog steeds een relatie heeft met de bejaarde Hefner is onduidelijk.

Trouw
In juni trouwt Kendra met Baskett. Op de bruiloft, die plaatsvindt in de Playboy Mansion, fungeren Holly en Bridget als bruidsmeisjes. Hefner geeft tijdens de ceremonie zijn ex-vriendin weg. Hoewel, vorige week had hij daarover twijfels. "Misschien bedenk ik me op het laatste moment nog".

22-12-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel wensen
Zoveel wensen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi_klum_18.jpg


zoveel wensen

voor bijzondere mensen
zoveel om elkaar
toe te wensen
 
maar mijn eigen wens
iets speciaals
verklap ik
lekker niet
 
het is daar
waar ik voor wil gaan
ik heb het deze
voormiddag begrepen
 
nee,
die wens kan je mij
niet ontnemen
maar of hij werkelijk uit komt
zal de toekomst moeten uit maken


21-12-2008 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie prikt trouwdatum

Fergie prikt trouwdatum

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Om Bailamos te bekijken zet de player bovenaan af a.u.b

.
Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 33-jarige zangeres en de drie jaar oudere acteur verloofden zich eind vorig jaar. Ze zijn ruim vier jaar samen.

Acteren
Fergie, die bekend werd als zangeres van de Black Eyed Peas, is momenteel druk met het opbouwen van een carrière als actrice. Onlangs rondde ze de opnamen van de musicalfilm 'Nine' af, waarin ze een prostituee speelt. Stacy Ferguson, zoals de acterende zangeres eigenlijk heet, speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror'.

Duhamel rondde onlangs de opnamen af van de romantische komedie 'When in Rome', waarin hij te zien is met onder anderen Kristen Bell. De verloofde van Fergie is bekend van de kaskraker 'Transformers' en speelt een rol in de tv-serie Las Vegas.

Droomjurk
Fergie werkt samen met Karl Lagerfeld aan haar droomjurk. Onder meer Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren en Daniel-Day Lewis zijn al uitgenodigd voor de trouwerij.

21-12-2008 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna treedt op voor Obama

Rihanna treedt op voor Obama

Om Disturbia te bekijken druk op de foto.

Om Disturbia zet de player bovenaan af a.u.b.

.
Rihanna treedt op 20 januari op in Washington als Barack Obama officieel het regeerstokje overneemt van de huidige president George Bush. De 20-jarige zangeres treedt op tijdens een gala dat wordt georganiseerd om geld op te halen voor de Amerikaanse stichting Feeding America, die voedsel uitdeelt aan armen.

De r&b-ster is niet de enige die in Washington optreedt. Eerder werd al bekend dat Sting optreedt op het 'Creative Coalition ball'. Kanye West zou nog onderhandelingen voeren over een optreden tijdens een gala van het Impact Film Fund

21-12-2008 om 16:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T.I. mag enkel optreden met politie aan zijn zijde

T.I. mag enkel optreden met politie aan zijn zijde

Om Big Things Poppin te bekijken druk op de foto.

Om te bekijken zet de player bovenaan af a.u.b

.
Rapper T.I. viert oud en nieuw samen met de FBI. De Amerikaanse artiest treedt op tijdens een feestje in een hotel in Miami, maar wordt geflankeerd door federale agenten tijdens het uitstapje. Hij mag zijn thuisstaat Georgia niet verlaten zonder de agenten omdat hij eerder dit jaar tot een gevangenisstraf is veroordeeld, zo meldt de New York Post.

Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, werd in oktober vorig jaar opgepakt wegens het bezit van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger. Een maand later kwam hij vrij na betaling van ruim twee miljoen euro borg. Hij werd door een rechter veroordeeld tot een celstraf van een jaar, waarvoor hij zich in maart bij de gevangenispoort moet melden. Daarnaast kreeg hij 1.000 uur dienstverlening opgelegd.

T.I., die als tiener crack verkocht op straat, werd in 2004 al tot een celstraf van drie jaar veroordeeld omdat hij zich na een veroordeling niet aan de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke invrijheidsstelling had gehouden. Hij zat niet de hele straf uit.

21-12-2008 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peta kiest Oprah Winfrey tot persoon van het jaar

Peta kiest Oprah Winfrey tot persoon van het jaar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/oprah-winfrey-4.jpg
Oprah Winfrey is gekozen tot persoon van het jaar door dierenrechtenorganisatie Peta. "Oprah gebruikt haar bekendheid en haar luisterende publiek om degenen die het minder hebben getroffen, waaronder dieren, te helpen", meldt de organisatie op haar website.

De 54-jarige presentatrice stelde dit jaar de erbarmelijke omstandigheden aan de kaak waarin puppy's gefokt worden in Amerika in zogenaamde 'puppy mills'. Ook besteedde ze onder meer aandacht aan legbatterijen. Daarnaast volgde ze op aanraden van schrijfster Kathy Freston drie weken lang een veganistisch dieet.

Donna Karan
Terwijl Winfrey de hemel in wordt geprezen, krijgt Donna Karan het zwaar te verduren. Peta is een actie gestart tegen de Amerikaanse modeontwerpster. De dierenrechtenorganisatie nagelt Karan aan de schandpaal omdat ze nog altijd konijnenbont gebruikt in haar ontwerpen, terwijl ze eerder beloofde dat niet meer te doen.

Peta roept bezoekers van de site DonnaKaranBunnyButcher.com op de 60-jarige ontwerpster te boycotten.

21-12-2008 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lisa Rinna uit de kleren voor Playboy

Actrice Lisa Rinna uit de kleren voor Playboy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lisa-rinne.jpg
Lisa Rinna gaat uit de kleren voor het Amerikaanse blootblad Playboy. "Ik ben de slechtste leugenaar op deze planeet. Ik kan niet liegen, dus ik denk dat ik ja moet zeggen", vertelde de Amerikaanse actrice aan het entertainmentprogramma Extra, dat haar vroeg of ze plannen had voor een naaktreportage.

Het zou niet de eerste keer zijn dat de 45-jarige Rinna, die vooral bekend is van rolletjes in Days of our Lives en Melrose Place, naakt te zien is in het maandblad van Hugh Hefner. Tien jaar geleden poseerde ze al naakt voor een Playboy-reportage die nogal wat stof deed opwaaien. De brunette was destijds zes maanden zwanger van haar oudste dochter Delilah Belle, die ze kreeg met haar echtgenoot Harry Hamlin. Het stel heeft nog een dochter, Amelia (7). Het gezin staat naar verluidt volgend jaar centraal in een realitysoap.

21-12-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye: "Michelle Obama met Marge-haar en superheld-laarzen"

Kanye: "Michelle Obama met Marge-haar en superheld-laarzen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michelle-obama-1.jpg
Michelle Obama kan bij Kanye West aankloppen voor modeadvies voor de inauguratie van haar man Barack Obama op 20 januari. Ze moet zich volgens de modebewuste rapper een hoog kapsel aanmeten, net als tekenfilmfiguur Marge Simpson. "Ze moet 'hardcore' gaan", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine. "Ze moet van die Viktor & Rolf superheld-laarzen aantrekken."

Geen kostuum voor Barack
Hoewel hij Michelle Obama maar al te graag van modeadvies bedient, hoeft Barack Obama niet op een kostuum van de hand van West te rekenen. "Ik zou iets voor Obama kunnen maken waarin hij naar een club kan gaan", vertelt de zanger, die op 20 januari aanwezig is bij de ceremonie. "Maar ik denk niet dat ik al klaar ben om kostuums te ontwerpen."

Weekend-designer
De 31-jarige West houdt zich steeds meer bezig met het ontwerpen van kleding."Ik zocht al mijn eigen outfits uit toen ik nog op de kleuterschool zat", vertelt hij. "Ik was altijd aan het tekenen en ontwerpen. Ik zat zelfs op de kunstacademie, maar ik ben gestopt om me op de muziek te kunnen richten." West probeert momenteel zoveel mogelijk te leren van de modewereld. "Ik neem geen afscheid van de muziek. Ik ga het alleen in de weekends doen."

Vuitton
Vandaag reist de Amerikaanse artiest af naar Parijs, waar hij samen met modehuis Louis Vuitton de puntjes op de i gaat zetten voor een eigen schoenenlijn.

21-12-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Attenborough opgenomen in ziekenhuis

Richard Attenborough opgenomen in ziekenhuis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/richard-attenborough.jpg
Acteur en regisseur Richard Attenborough is in het ziekenhuis opgenomen na een val in zijn huis. De 85-jarige Brit maakt het momenteel goed, aldus een zegsman van het Londense St. George's Hospital.

"Hij wordt nu verzorgd en is in goede conditie", aldus de woordvoerder. Door de val kon de Brit donderdag een ereceremonie voor de overleden actrice Celia Johnson (Brief Encounter) niet bijwonen. Attenborough won in 1982 een Oscar voor beste regie voor zijn film Gandhi, over het leven van deze legendarische Indiër.

21-12-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba en echtgenoot houden groot huwelijksfeest

Jessica Alba en echtgenoot houden groot huwelijksfeest

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-3.jpg
Jessica Alba en haar echtgenoot Cash Warren hebben vrijdag met al hun vrienden en familieleden hun liefde voor en verbintenis met elkaar gevierd. Dat vertelt een genodigde van de verlate huwelijksreceptie aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 27-jarige Alba en de twee jaar oudere Warren stapten op 19 mei in alle stilte in het huwelijksbootje in Beverly Hills. Een maand later werd hun dochtertje Honor Marie geboren.

Gelukkige ouders
Tijdens de ceremonie, die plaatsvond in de tuin van de villa van het stel in Beverly Hills, spraken Alba en Warren hun liefde voor elkaar uit. De vaders van de actrice en de regieassistent namen later het woord om te vertellen hoe blij ze waren dat de twee families door het huwelijk van Alba en Warren zijn verbonden.

Dochter Honor was tijdens de ceremonie gekleed in een grijs jurkje in de stijl van de japon van haar moeder. Daarnaast droeg ze vleugeltjes. Alba, bekend van films als 'The love guru', 'Honey' en 'Sin city', leerde haar geliefde kennen op de set van de film 'The Fantastic Four'. De twee verloofden zich vorig jaar december, kort na de aankondiging dat Alba zwanger was.

21-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Therapie geheim van goed huwelijk Courteney Cox

Therapie geheim van goed huwelijk Courteney Cox

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/courteney-cox.jpg
Het geheim achter het goede huwelijk van Courteney Cox en David Arquette is een therapeut. "Ik vind het schokkend hoeveel mensen scheiden, ik kies ervoor om aan mijn huwelijk te werken", vertelt ze in de Britse krant Daily Mail. "Therapie helpt ons. Ik denk dat je alles kunt oplossen door erover te praten, maar ik heb daar graag een scheidsrechter bij."

Cox trouwde negen jaar geleden met Arquette, die ze in 1994 leerde kennen op de set van de horrorfilm 'Scream'. Vier jaar geleden kreeg het stel een dochtertje, Coco. "Ik kan me mijn leven niet meer voorstellen zonder mijn kind", vertelt de 44-jarige actrice. "Coco betekent alles voor me. Ik zou nog wel een kind willen krijgen en misschien, als dat niet meer lukt, wil ik er een adopteren."

Meter Aniston
Meter van het meisje is haar beste vriendin Jennifer Aniston, die ze leerde kennen op de set van de immens populaire komedieserie Friends. "Coco noemt haar Noona, wat Grieks is voor meter", vertelt Cox. "Ze zien elkaar ieder weekend en spelen dan met elkaar."

De donkerharige Cox is momenteel druk aan het werk voor haar eigen productiemaatschappij Coquette, die ze met haar man opzette. Ze wil graag meer films regisseren en gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tv-serie Cougar Town, die ze ook produceert. "Ik speel een 40-jarige gescheiden vrouw uit Florida die op jongere mannen valt en een tienerzoon heeft." Het is nog onduidelijk wanneer de komische serie op tv te zien is.

21-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube moet alle clips van Warner Music verwijderen

YouTube moet alle clips van Warner Music verwijderen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/metallica-1.jpg
Bands als Metallica hebben een eigen YouTube-channel.

De Amerikaanse platenmaatschappij Warner Music Group heeft videowebsite YouTube bevolen alle filmpjes van haar artiesten te verwijderen. De onderhandelingen tussen de twee bedrijven zijn stopgezet. Honderdduizenden clips van de site te verdwijnen, schrijft De Telegraaf.

Compensatie
De besprekingen liepen vast omdat de platenmaatschappij een groter aandeel wilde van de verwachte opbrengsten. "We kunnen niet akkoord gaan met een deal waarin artiesten onvoldoende worden gecompenseerd voor de waarde die zij vertegenwoordigen", aldus Warner in een verklaring. Het is onbekend hoe groot het aandeel is dat Warner eiste. YouTube heeft nog niet gereageerd op de verklaring van Warner.

Google
Warner was in 2006 het eerste grote mediabedrijf dat onderhandelde met YouTube. De platenmaatschappij nam in dat jaar samen met branchegenoten Universal Music en Sony Music een klein belang in de populaire videosite. Kort daarop nam Google YouTube over. Warner Music geeft onder meer de muziek uit van Metallica, Red Hot Chili Peppers, REM en Radiohead.

21-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze kok in de bres voor Witherspoon en Gyllenhaal

Boze kok in de bres voor Witherspoon en Gyllenhaal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/reese-witherspoon-1.jpg
Een woedende chef van een restaurant in Los Angeles heeft een groepje fotografen, dat Reese Witherspoon en haar vriend Jake Gyllenhaal op de gevoelige plaat wilde vastleggen, met eieren bekogeld.

Gyllenhaal, die vrijdag 28 jaar is geworden, trakteerde zijn 32-jarige vriendin op een etentje in het chique restaurant Giorgio Baldi in Santa Monica. Toen het stel het restaurant via de achteruitgang verliet, stonden de paparazzi vanachter een toegangshek klaar om de duo te fotograferen. Toen de chefkok zag dat het duo werd opgewacht, liep hij scheldend op de paparazzi af om ze met eieren te bekogelen. De politie moest eraan te pas komen om de rust weer te herstellen.

21-12-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn wens aan iedereen
Mijn wens aan iedereen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gareth_gates_2.jpg


mijn wens aan iedereen
is heel simpel
en toch bijzonder
leef en geniet
 
maak je dromen waar
ga blijgezind
het jaar uit
en kijk vol vreugde uit
 
naar 2009
waar dromen
waarheid worden
daar waar alleen vreugde bestaat
 
lichtjes flikkeren
sterretjes twinkelen
het jaar gaat weldra uit
maak nog vlug een wens
misschien komt hij uit

20-12-2008 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboybaas twijfelt of hij ex Kendra zal uithuwelijken

Playboybaas twijfelt of hij ex Kendra zal uithuwelijken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kendra.jpg
Hugh Hefner had zich akkoord verklaard om Kendra Wilkinson, tot voor kort één van zijn drie inwonende vriendinnen, uit te huwelijken aan footballspeler Hank Baskett. Maar Hugh begint nu te twijfelen. "Er komt misschien wel een moment tijdens de ceremonie dat ik me bedenk. Ik moet alles nog eens goed overwegen", krabbelt hij nu terug.

Tweeling
Hugh (82) deelt nu de Playboy Mansion en vermoedelijk ook het bed met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon. Na Kendra verliet ook Holly Madison de Mansion. Zij is nu aan de rol met illusionist Criss Angel. Zijn derde vriendin, Bridget Marquardt, die Kendra's bruidsmeisje zal zijn, geeft toe dat er een en ander veranderd is in Hefners liefdesnest. "De sfeer is niet meer dezelfde als vroeger, waardoor ik niet zo vaak meer 'thuis' ben".
Kendra Wilkinson wil in juni volgend jaar trouwen.

20-12-2008 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Italiaanse mag Beckham niet interviewen van Posh

Sexy Italiaanse mag Beckham niet interviewen van Posh

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ilaria-d-amico.jpg
Victoria Beckham weet wat ze wil, maar ook wat ze niet wil. Toen ze vernam dat de goed van oren en poten voorziene Italiaanse sportpresentatrice Ilaria d'Amico stond te popelen om David Beckham te interviewen, gingen bij Posh alle alarmsignalen af. Morgen worden de Beckhams plechtig ontvangen in Milaan, waar David Beckham drie maanden gaat trainen met AC Milan. Maar Victoria zal niet toestaan dat hij daarbij aan de tand of enig ander lichaamsdeel wordt gevoeld door de journaliste van Sky Sport.

Societyfiguur
Ilaria d'Amico is een begrip in de Italiaanse sportwereld. Ze leidt al sinds 1997 sportshows en is ook uitgegroeid tot een societyfiguur. De bazen van Sky Sport wilden dat ze morgenavond een special zou leiden rond de aankomst in Italië van het glamourkoppel.

Nagetrokken op internet
Maar, zo melden Italiaanse media, "op verzoek van het Beckham-kamp en nadat Victoria Ilaria had nagetrokken op het internet zijn die plannen opgeborgen en moeten we het stellen met een gewone persconferentie".

"Ziekelijk jaloers"
La Repubblica gaat zelfs zo ver ronduit te stellen dat het aan de "ziekelijke jaloezie" te wijten is dat het interview met Ilaria werd geschrapt.

Dolce & Gabbana
Morgen komen de Beckhams, die van plan zijn Kerstmis bij hun familie in Engeland te vieren, aan in Milaan. Ze worden er rondgeleid door hun homovrienden Domenico Dolce en Stefano Gabbana.

Tijdens zijn verblijf in Milaan komt Beckham in aanmerking voor tien wedstrijden in de A-reeks en twee UEFA-matchen in het geval coach Ancelotti hem opstelt in het Europese team.

Recordaantal caps
Beckham koos er zelf voor tijdens de rustperiode van zijn Amerikaanse ploeg LA Galaxy bij Milaan te gaan trainen om in conditie te blijven met het oog op een plaats in de Engelse nationale ploeg. De voormalige sterspeler van AC Milan is slechts één deelname verwijderd van het record voor middenvelders, dat met 108 wedstrijden met de nationale ploeg op naam van Bobbie Moore staat.

Ilaria hilarisch
Om een idee te krijgen van hoezeer Ilaria in Italië wordt begeerd: twee jaar geleden probeerde Alesandro Moggi, de zoon van de voormalige Juventus-voorzitter Luciano, Ilaria te 'verleiden' door haar te ontvoeren in zijn privéjet. Hij had een afpsraak met haar gemaakt op een luchthaven in de buurt van Milaan, waar zijn met rozen gevulde jet warm stond te draaien. Hij vloog met haar naar Parijs, maar op de tarmac daar zei Ilaria droogweg: "Ik ben niet geïnteresseerd, dankjewel. En vlieg me nu direct terug naar Milaan".

20-12-2008 om 15:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney slaapt met ex van Paris Hilton

Britney slaapt met ex van Paris Hilton

Om Circus te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Britney Spears doet het naar verluidt met de kersverse ex van haar voormalige stapmaatje Paris Hilton. De manager van de zangeres zou Britney aan Benji Madden, gitarist van de band Good Charlotte, hebben voorgesteld.

Intiem diner
De vermeende tortelduifjes zouden een aantal afspraakjes achter de rug hebben, waaronder een intiem dinertje in een hotelkamer in Los Angeles. Volgens het tijdschrift heeft de manager samen met de vader van Spears een lijst van potentiële vriendjes opgesteld.

Zwemkampioen Michael Phelps en acteur Chace Crawford zouden ook op die lijst hebben gestaan, maar "Madden was het meest geïnteresseerd in een ontmoeting met Britney".

Kevin?
Hilton en Madden hadden ruim negen maanden een relatie en gingen vorige maand uit elkaar. De broer van Madden, Good Charlotte-zanger Joel, is samen met Nicole Richie, een vriendin van Hilton.

Britney Spears heeft deze week nog haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze wil meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.

20-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zing een kerstnummer met Elvis en stuur het naar je vrienden

Zing een kerstnummer met Elvis en stuur het naar je vrienden

Om Blue Christmas te beluisteren druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Liefhebbers van Elvis Presley kunnen samen met de overleden Amerikaanse rocklegende een kerstnummer zingen. Een opname daarvan kan via platenmaatschappij Sony BMG als digitale kerstkaart naar vrienden en familie worden verstuurd.

Elvis-fans die hun zangkwaliteiten met de stem van The King willen combineren, kunnen de website singwiththeking.com bezoeken. Daar is een opname te horen van het duet Blue Christmas van Elvis en countryzangeres Martina McBride.

Code
Belangstellenden kunnen met een code op de website een Amerikaans telefoonnummer bellen en een poging wagen om de stem van McBride te imiteren.

Het opnemen van het lied is gratis. Wie het niet aandurft om zich met de stem van Elvis te meten, kan ook het originele duet met een kaart naar bekenden sturen.

20-12-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Backstreet Boy Brian zwaar ziek

Zoontje Backstreet Boy Brian zwaar ziek

Om Everybody te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Het 6-jarige zoontje van Backstreet Boys-zanger Brian Littrell is opgenomen in het ziekenhuis. Dat maakt de Amerikaanse zanger via zijn website bekend. Wat Baylee mankeert, is niet bekendgemaakt.

"Hij begint met een behandeling en de familie vraagt of alle Backstreet Boys-fans aan hem willen denken in hun gebed in deze moeilijke tijd."

Diepgelovig
De 33-jarige Littrell en zijn zes jaar oudere echtgenote Leighanne ontmoetten elkaar tijdens de opnamen van de videoclip 'As long as you love me' in 1997. Het diepgelovige stel trouwde in september 2000. Hun enige kind Baylee werd twee jaar later geboren.

20-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie prikt trouwdatum

Fergie prikt trouwdatum

Om Bailamos te bekijken druk op de foto.

Gelieve de muziek player aan de linkerkant af te zetten.

.
Zangeres Fergie en haar verloofde Josh Duhamel hebben een trouwdatum geprikt. Het stel stapt op 10 januari in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De 33-jarige zangeres en de drie jaar oudere acteur verloofden zich eind vorig jaar. Ze zijn ruim vier jaar samen.

Acteren
Fergie, die bekend werd als zangeres van de Black Eyed Peas, is momenteel druk met het opbouwen van een carrière als actrice. Onlangs rondde ze de opnamen van de musicalfilm 'Nine' af, waarin ze een prostituee speelt. Stacy Ferguson, zoals de acterende zangeres eigenlijk heet, speelde eerder kleine rollen in de schipbreukfilm 'Poseidon' en in 'Planet terror'.

Duhamel rondde onlangs de opnamen af van de romantische komedie 'When in Rome', waarin hij te zien is met onder anderen Kristen Bell. De verloofde van Fergie is bekend van de kaskraker 'Transformers' en speelt een rol in de tv-serie Las Vegas.

Droomjurk
Fergie werkt samen met Karl Lagerfeld aan haar droomjurk. Onder meer Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren en Daniel-Day Lewis zijn al uitgenodigd voor de trouwerij.

20-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruise en Theron in remake Franse thriller

Cruise en Theron in remake Franse thriller

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize-theron-1.jpg
Tom Cruise en Charlize Theron krijgen een rol in een remake van de Franse thriller Antony Zimmer uit 2005.

In de originele Antony Zimmer van regisseur Jerome Salle waren hoofdrollen weggelegd voor Yvan Attal en Sophie Marceau. In de film wordt een nietsvermoedende man op de hielen gezeten door de Russische maffia en de politie die denken dat hij iemand anders is.

De remake wordt geregisseerd door Bharat Nalluri en Christopher McQuarrie gaat het script herschrijven. Cruise en McQuarrie werkten ook al samen bij de productie van de nieuwste film Valkyrie, waarin de Amerikaanse acteur speelt. Valkyrie verschijnt de komende week in de Noord-Amerikaanse bioscopen.

20-12-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker rooft peperdure juwelen uit slaapkamer Paris Hilton

Inbreker rooft peperdure juwelen uit slaapkamer Paris Hilton

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-25.jpg
De politie van Los Angeles onderzoekt een inbraak in het huis van Paris Hilton. Een dief zou de slaapkamer van de hotelerfgename overhoop hebben gehaald en ruim 1,4 miljoen euro aan sieraden hebben gestolen.

Volgens een poltiewoordvoerder zou een man gisterochtend via de voordeur binnengedrongen zijn in de villa van Hilton in Sherman Oaks. De 27-jarige blondine was niet thuis op dat moment. Ze werd in de uren voorafgaand aan de inbraak in diverse uitgaansbuurten in Los Angeles gesignaleerd.

20-12-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Kerstwens
Mijn Kerstwens


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/reese_witherspoon_4.jpg

20-12-2008 om 03:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde en aandacht
Liefde en aandacht


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate_moss-1.jpg

20-12-2008 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiana Jones bevat meeste blunders

Indiana Jones bevat meeste blunders

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/indiana-jones.jpg
'Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull' spant dit jaar de kroon en de lijst 'films met de meeste blunders': niet minder dan 64 fouten zijn de film binnengeslopen.

De terugkeer van Harrison Ford als archeoloog-avonturier won de dubieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door door de website moviemistakes.com. Zo wordt er in de film een Harley Davidson uit 2000 gebruikt, terwijl het verhaal zich afspeelt in 1957.

Succesfilm 'Mamma Mia' bevat 44 'continuïteitsfouten' en andere onzorgvuldigheden en de nieuwe Batmanfilm 'The Dark Knight' bevat 43 van die slordigheden.

"Gezien het budget waarmee deze films worden gemaakt, zou je verwachten dat dergelijke fouten vermeden worden of op zijn minst worden weggemoffeld. Maar ze blijven zich maar opstapelen, en filmfans blijven ze met argusogen spotten", aldus een woordvoerder van de website.

19-12-2008 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apocalypse Now acteur Sam Bottoms (53) overleden

Apocalypse Now acteur Sam Bottoms (53) overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sam-bottoms.jpg
Acteur Sam Bottoms is overleden. De acteur, die onder meer in 'Apocalypse Now' speelde, overleed dinsdag in Los Angeles aan de gevolgen van een hersentumor. Hij werd 53 jaar.

Surfende soldaat
Bottoms, wiens drie broers ook acteren, speelde in de oorlogsfilm 'Apocalypse Now' uit 1979 de kleine maar memorabele rol van de surfende soldaat Lance Johnson. Hij had verder rollen in films als 'The Last Picture Show', 'Bronco Billy', 'Seabiscuit' en 'Shopgirl'.

19-12-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Simon in bestuur van conservatorium Boston

Paul Simon in bestuur van conservatorium Boston

Om Graceland te bekijken druk op de foto.

.
Paul Simon en acteur Christopher Guest zijn toegetreden tot het bestuur van het Berklee College of Music in Boston. Dat heeft het Amerikaanse conservatorium bekendgemaakt. De muzikant en de acteur-componist hadden beiden al eerder eredoctoraten ontvangen van de opleiding.

Componeren, optreden en film
De directeur van de onderwijsinstelling zei te geloven dat Simon en Guest een aanvulling zullen vormen binnen het bestuur met hun kennis over componeren, optreden en film.

Rock and Roll Hall of Fame
De 67-jarige Paul Simon werd bekend als de helft van het duo Simon & Garfunkel, dat in de jaren zestig hits scoorde als 'Bridge over troubled water' en 'Mrs. Robinson'. Nadat het duo uit elkaar ging in 1971 begon hij een succesvolle solocarrière. Hij werd in 2001 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Man van Jamie Lee Curtis
De 60-jarige Guest is niet alleen acteur, in films als 'Sticky Fingers' en 'A Few Good Men', en regisseur, van films als 'Waiting for Guffman' en 'Best in Show'. De man van actrice Jamie Lee Curtis componeerde ook de muziek van films als 'This is Spinal Tap' en 'A Mighty Wind'.

19-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslets seksscènes: beter en heter

Kate Winslets seksscènes: beter en heter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslets.jpg
Volgens haar achttienjarige tegenspeler David Kross worden de seksscènes met Kate Winslet (33) almaar beter en heter. De Duitse acteur kende het genoegen seksscènes met Kate op te nemen voor de nieuwe film 'The Reader'. Winslet kreeg een Screen Actors Guild Award-nominatie voor beste bijrol in de film.

Lachen!
"In het begin was ik supernerveus, maar gaandeweg werd het beter en heter. Op de duur maakten we grapjes onder elkaar. Kate voorspelde me dat we na het filmen zouden lachen met de scènes die we hadden opgenomen en ze kreeg ook gelijk".

Weinig ervaring
Kross had bitter weinig acteerervaring toen hij werd gekozen voor de rol van Michael Berg, een schooljongen van 15 in het West-Duitsland van de jaren vijftig die verliefd wordt op Winslets personage Hannah Schmitz.

Dankbaar
Ondanks zijn prille leeftijd wist Kross dat de seksscènes "deftig" moesten gedaan worden. Hij beseft nu dat hij zich geen betere tegenspeelster had kunnen dromen. "Ik ben haar dankbaar. Ze is een van de beste actrices om dergelijke scènes mee te spelen. Ze heeft ervaring en ze weet wat ze doet".

19-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson veilt eigen snot

Scarlett Johansson veilt eigen snot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/scarlett-johansson.jpg
Hollywoodsterren zijn vaak rare snuiters, maar wat Scarlett Johansson samen Jay Leno in zijn talkshow uitkraamde, slaat wel alles. De sexy actrice laat haar snot veilen op e-bay. Het is geen vroege 1 april-grap, want er is ondertussen al meer dan 2.000 dollar geboden op de zakdoek in kwestie. Wat maakt de snot zo speciaal dan? Naast het feit dat het van een werelberoemde actrice komt, ligt topacteur Samuel L. Jackson aan de basis van de verkoudheid die het geveilde snot veroorzaakte. Geef toe: een niet te versmaden combinatie. Gelukkig heeft deze farce ook nog een nobele kant: de opbrengst gaat naar een goed doel.

Medespeler
Scarlett kwam bij Jay Leno onder meer haar nieuwste film 'The Spirit' promoten en liet tijdens het gesprek met Jay Leno weten een verkoudheid te hebben opgelopen van haar medespeler Samuel L. Jackson. De actrice grapte dat ze het gevoel had dat haar verkoudheid toch wat meer waard was geworden, omdat ze die had opgelopen van een Hollywoodster. Toen ze een zakdoekje kreeg aangereikt om haar neus in te snuiten, werd het briljante idee geboren om Scarletts snot te veilen aan de hoogste bieder.

Goed doel
Tot maandag 22 december kan er op E-bay worden geboden op het waardevolle doekje. De opbrengsten van de veiling gaan naar een door Scarlett gekozen goed doel. Inmiddels zijn er al 67 biedingen uitgebracht en staat de teller op 2.205 dollar (zo'n 1.500 euro). Als je zelf wil bieden, dat kan hier.

19-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Banderas wil eigen ploeg in motorsport


Antonio Banderas wil eigen ploeg in motorsport

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/antonio-banderas.jpg
Antonio Banderas, met zijn vrouw Melanie Griffith, wil starten met een eigen ploeg in de 125 en 250 cc.

Antonio Banderas wil zo snel mogelijk een eigen motorsportteam uit de grond stampen. De Spaanse acteur lanceerde de afgelopen weken een oproep om sponsors over de streep te trekken. En dat is nu gelukt: het Oostenrijkse gokkantoor Interwetten is bereid zes miljoen euro te investeren in de kinderdroom van Banderas.

Volgend seizoen zou het team al uitkomen in de 125 en 250cc. Wie de piloten worden is niet bekend, maar Banderas wil dolgraag enkele Spaanse en Italiaanse talenten van het grote werk laten proeven om ze nadien door te sluizen naar de MotoGP, de koninginneklasse van de motorsport.

19-12-2008 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC's Brian Johnson schrijft autobiografie

AC/DC's Brian Johnson schrijft autobiografie

Om Thunderstruck te bekijken druk op de foto.

.
AC/DC-zanger Brian Johnson is beginnen schrijven aan ziin memoires. Ja, hij kan schrijven en nee, het wordt geen typische rock-'n-roll autobiografie.

Bier en snelle wagens
De krachtigste stem uit de rockmuziek heeft zich immers nooit aan drugs of andere excessen overgeleverd. De man die in zijn tuin in Florida een zwembad in de vorm van een gitaar heeft, lust best een biertje en is dol op snelle wagens. "Ik hou enorm van humor, en auto's zijn belangrijk in mijn leven. Ik heb het geluk gekend enkele exotische exemplaren te kunnen kopen. In de plaats van drugs te nemen, stort ik me op sportwagens. Ik weet niet zeker wat het duurste is", verklaart Johnson in The Herald Tribune.

Britse vervanger
Johnson werd in 1980, na de drugdood van de charismatische zanger Bon Scott, bij AC/DC ingelijfd. Als enige Brit in het Australische gezelschap. Tijdens zijn auditie zong hij 'Whole Lotta Rosie' en 'Nutbush City Limits' en de band was meteen overtuigd. Het eerste album met hem als zanger, 'Back in Black' uit 1980, is na Michael Jacksons 'Thriller' het bestverkopende album aller tijden.
AC/DC is momenteel op tournee en geeft - voor de pietzakken die een ticket hebben bemachtigd - in maart twee concerten in het Antwerpse Sportpaleis.

19-12-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album U2 op 2 maart

Nieuw album U2 op 2 maart

Om Bloody Sunday te beluisteren druk op de foto.

.
Op 2 maart wordt het langverwachte nieuwe album van U2, 'No Line On The Horizon', uitgebracht. Dat wordt het twaalfde album van de Ierse band en het eerste sinds 'How To Dismantle An Atomic Bomb' van eind 2004.

Fez, Dublin, NYC en Londen
Het nieuwe album werd opgenomen in het Marokkaanse Fez, in Dublin, New York en Londen. In de producersstoel zaten achtereenvolgens Brian Eno, Daniel Lanois en Steve Lillywhite.

Lek
De voorbije zomer lekten al enkele nummers toen een wakkere fan opnames maakte in Saint-Tropez, waar Bono zijn nieuwe werk aan enkele vrienden liet horen en daarmee de hele buurt op stelten zette.
Aandelen te koop
Maar fans van U2 hoeven niet tot maart op een cadeau te wachten. Onder de kerstboom kunnen ze immers aandelen van de band in Live Nation treffen. U2 verkoopt immers een deel van zijn aandelen in de evenenementengigant. De band tekende in maart een contract voor twaalf jaar met Live Nation waardoor het bedrijf de controle verwerft over de concerten, online fanclubs en merchandise van U2. De verkoop van de aandelen zal U2 naar schatting 15 miljoen euro opleveren.
In oktober 2007 tekende Madonna een gelijkaardig contract met Live Nation. Volgens haar contract mag ze in april haar aandelen verkopen.

19-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleindochter multimiljardair Warren Buffett kijgt geen cent

Kleindochter multimiljardair Warren Buffett kijgt geen cent

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-buffett.jpg
Kunstenares Nicole Buffett.

Wat als jouw grootvader de rijkste man op aarde is? Nooit geldzorgen, zou je denken. Toch? Nicole Buffett, kleindochter van Warren Buffett, weet dat het ook anders kan. De 32-jarige artieste, met haar onvermijdelijke dreadlocks, krijgt van bompalief geen rotte dollar. Ze leeft van de opbrengst van haar schilderijen.

'Lucky sperm club'
Het vakblad Forbes bracht onlangs nog uit dat Warren Buffett (78) over Bill Gates is gesprongen en zo de rijkste Amerikaan ter wereld is, met een kapitaal van meer dan 40 miljard euro. Maar de man blijft principieel: geen beloningen voor de "members of the lucky sperm club". Met andere woorden, "'t is niet omdat de natuur heeft bepaald dat je familie van mij bent, dat je ook geld van mij krijgt".

Werken!
Warren Buffett gelooft heilig in de zogenaamde meritocratie, wat wil zeggen: werken voor je geld! Maar Nicole Buffett profiteert hoe dan ook van haar familienaam. Zo verkocht ze, vanuit haar hippiebasis in Berkeley bij San Francisco, dit jaar voor zo'n 28.000 euro aan schilderijen.

Huis van 1958
Warren Buffett woont zelf nog altijd - apetrots! - in de woning die hij in 1958 kocht in een buitenwijk van Omaha voor de prijs van 22.125 euro. Hij rijdt met een bescheiden Amerikaanse slee en doopte zijn bedrijfsjet tien jaar geleden "De onvergeeflijke". Hij schonk zijn kinderen en kleinkinderen net genoeg - voor hun studies bijvoorbeeld - om financieel op zelfstandige basis verder te kunnen. "Maar niet zó veel dat ze op hun luie krent kunnen zitten."

Familieregel
Waarom precies Nicole op niks meer moet rekenen? Zij brak een familieregel door publiekelijk op te treden als een 'Buffett' in een documentaire. Aan Oprah Winfrey vertelde ze later dat ze zich "volledig uitgesloten voelde van het familiefortuin"

19-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SWAT-team voor Cheryl Cole na dreigement fan

SWAT-team voor Cheryl Cole na dreigement fan

Om Jump te beluisteren druk op de foto.

.
Cheryl Cole, zangeres bij Girls Aloud en vrouw van voetballer Ashley Cole, krijgt een heus SWAT-team voor Kerstmis. Het meisje heeft het Special Weapons and Tactics-team ingehuurd nadat ze een brief ontving waarin een dolgedraaide fan ermee dreigt zichzelf en zijn gezin te doden tijdens de kerstperiode.

Obsessie zorgwekkend
"De man bedreigt Cheryl niet direct, maar zijn obsessie is zorgwekkend en rechtvaardigt deze extreme beveiliging. Het team bestaat uit goedgetrainde voormalige politieagenten die tot de tanden gewapend zijn om haar veiligheid te garanderen", aldus een bron in de Britse krant Daily Star.

Zo erg als Robbie Williams
De 25-jarige zangeres kreeg onlangs een nieuw legioen fans wegens haar optreden als jurylid in de talentshow 'The X Factor'. Van zodra ze haar huis verlaat, wordt ze door fans belaagd. "Sinds Robbie Williams heeft geen enkele ster in die mate het Britse publiek begeesterd, in die mate dat ze een team nodig heeft dat haar de klok rond beschermt".

Ontrouw Ashley
Cheryl Cole heeft het voorbije jaar wel meer katjes te geselen gehad. Enkele maanden geleden kwam aan het licht dat haar halve trouwboek, Chelseaspeler Ashley Cole, duchtig naast de pot had gepist. Onveilig nog wel, maar daar zag hij geen graten in, want "we worden bij Chelse getest op soa's". Cheryl vergaf haar goudhaantje, maar eiste dat hij enkele maanden van haar ranke lijf zou blijven en dat hij een nieuw huis zou kopen want ze had sterke vermoedens dat hij ook in de echtelijke sponde scheve schaatsen had gereden.

19-12-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Letterman krijgt das naaktshoot Jennifer Aniston

David Letterman krijgt das naaktshoot Jennifer Aniston

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-letterman.jpg
David Letterman bleef de naaktfoto van Aniston maar in allerlei standjes draaien.

Iedereen herinnert zich ongetwjifeld nog levendig de spraakmakende naaktshoot van Jennifer Aniston in GQ Magazine. Daarin prijkt de bijna 40-jarige actrice in al haar glorie met enkel maar een das aan. Die veelbesproken das is nu in het bezit van David Letterman. In de bekende 'Late Show' kreeg de presentator het hebbeding cadeau van zijn Jennifer Aniston, die van de gelegenheid gebruik maakte om haar nieuwe film 'Marley & Me' te promoten.

Standjes
Het is weinigen gegeven, maar de kortgerokte Jennifer Aniston bracht spraakwaterval David Letterman echt van zijn melk. In het begin van de show had Letterman zoals gewoonlijk de touwtjes nog stevig in handen, toen hij de naaktofoto van Jennifer Aniston maar bleef ronddraaien in allerlei standjes. De ex van Brad Pitt nam dan resoluut over door plots een vroeg kerstgeschenk onder Lettermans neus te duwen.

Dasknoop
Die stal vervolgens weer de show door zijn gele das als een macho uit te doen en weg te gooien. Letterman moest bijna met het schaamrood op de wangen hulp vragen aan zijn gast met de dasknoop, maar eenmaal dat geregeld was, had Letterman al gauw de veel te kleine das rond zijn hals hangen. "Ah, ik mag terug naar school, maar je weet wat ze zeggen van kerels met korte dassen", grapte de presentator. Aniston kwam niet meer bij van het lachen en kon alleen maar besluiten. "Dit is echt een historisch moment in mijn carrière."

19-12-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life gestart in Gent

Music for Life gestart in Gent

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/music-fir-life.jpg
Sinds 9.00u vanmorgen zitten Stubru-presentatoren Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sofie Lemaire opgesloten in het Glazen Huis. Dat gebeurde door Daniel Termont, burgemeester van Gent, de stad waar de benefietshow Music for life dit jaar voor het eerst neerstrijkt. De drie zullen tot woensdagavond 24 december non-stop radio maken, terwijl ze overleven op groentesapjes.

Moeders op de vlucht
Dat gebeurt allemaal voor het goede doel. Samen met het Rode Kruis plaatst Music for life dit jaar 'moeders en kinderen op de vlucht' in de belangstelling met de slogan 'Een vluchteling is niets zonder jouw hulp'. 80 procent van alle vluchtelingen ter wereld zijn vrouwen en hun kinderen. Vorig jaar draaide de actie om drinkwater, en in 2006 ging het om landmijnen.

Liedjes aanvragen
De basis van de benefietshow is het inzamelen van geld door het aanvragen van een plaat. Termont gaf meteen het goede voorbeeld door deze editie te starten met 'War' van Bruce Springsteen. Ondertussen kwam AC/DC al twee keer aan bod en zelfs voor Mega Mindy is er plaats op de anders alternatieve radiozender.

Run for life
Maar naast deze kernactiviteit gebeurt er nog veel meer. In vijf Vlaamse steden wordt er gelopen onder de noemer 'Run for life'. Andere stubru-presentatoren steunen deze actie door 24 uur lang elke uur een kilometer te lopen. Ook gewone fitnesscentra sloten zich aan bij de actie, zoals Stadium Ucon in Gent. Elke gelopen kilometer levert 1 euro op.

Bed on the run
Een andere opvallende actie is 'Bed on the run', waarin Stubru-sidekicks Linde Merckpoel en Sam De Bruyn met een bed van het Zweedse Malmö naar Gent reizen. Elke wagen mag hen daarbij maar voor 100 kilometer meenemen. Ze startten hun trip op 15 december, en reizen langs de drie Glazen Huizen die Europa ondertussen rijk is: één in Malmö, één in Breda en het 'onze' in Gent.

Een single, een deken en veiligen
Voor Music for life werd ook een single opgenomen, 'Home' van Tom Helsen en Geike Arnaert, die voorlopig een van de meest aangevraagde nummers van deze editie lijkt. Daarnaast zijn er ook dekentjes te koop voor 10 euro, en kan je bieden op allerlei veilingen zoals een boottocht met Luc De Vos en Isabelle A., een pokeravond met de Neveneffecten, een gesigneerde poster van Metallica, een helikoptervlucht met Clouseau, een dag Sporza-presentator en nog veel meer.

Cultuurliefhebbers kunnen voor het goede doel naar de avant-première van 'Yes Man', op maandag 22 december in de Kinepolis van Gent, Oostende, Antwerpen, Leuven en Hasselt. Fuifbeesten kunnen naar Party for life, op 23 december in de Vooruit in Gent.

Andere acties
Naast de officiële acties kunnen ook particulieren en handelaren een eigen actie opzetten. Om mee te tellen moet die wel geregistreerd worden (dat kan hier). Ondertussen zijn er al meer dan 600 acties geregistreerd, een absoluut record. Ook onze kranten doen mee aan de actie. Het Laatste Nieuws trok Gent al rond met een spaarvarken onder de noemer 'Spaarvarken for life' en bij De Morgen levert een abonnement voor twee maanden een donatie aan Music for life op.

Music for life wordt uitgezonden op Studio Brussel en is ook te volgen via de zender één en de digitale zender één+. Ook op de website (www.stubru.be) kan je de gebeurtenissen in en rond het Glazen Huis live volgen.

19-12-2008 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze nacht
Deze nacht


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/aishwarya_rai_29.jpgDeze nacht heb ik,
Haar,
Mijn liefde,
Mijn liefde voor haar laten zien,
Ik gaf haar een kus,
En ik gaf er haar nog één,
Ik gaf haar een knuffel,
En ik gaf haar een twede,
En toen zij,
Mij,
Haar liefde voor mij wou laten zien,
Werd ik wakker..

19-12-2008 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
18-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerzanger Freddy Breck (66) overleden

Schlagerzanger Freddy Breck (66) overleden

Om Rote Rosen te bekijken druk op de foto.

.
Twee jaar geleden met onze schlagertrots Laura Lynn.

De Duitse schlagerzanger en muziekproducent Freddy Breck is op 66-jarige leeftijd aan kanker overleden, zo heeft zijn platenfirma vandaag gemeld.

'Überall auf der Welt'
Breck scoorde in de jaren zeventig over de hele wereld met liedjes als 'Rote Rosen', 'Überall auf der Welt' en 'Bianca'. Volgens zijn website behaalde hij in zijn loopbaan 35 gouden en 5 platinaplaten.

Van machines naar klassieke melodieën
Breck studeerde machinebouw. Na zijn studies werd hij ontdekt als zanger. In 1972 had hij zijn eerste hit met 'Überall auf der Welt' waarvan de melodie gebaseerd was op een lied van het gevangenkoor uit de opera 'Nabucco' van Giuseppe Verdi. Het bezorgde Freddy Breck meteen zijn eerste gouden plaat. Daarna zouden nog meer hits volgen die gebaseerd waren op bekende klassieke melodieën.

Samen met vrouw
Vanaf de jaren 1980 begon hij zich meer toe te leggen op het componeren van liedjes voor andere zangers. In die periode trad hij ook op in Vlaanderen en Nederland en zong hij ook in het Nederlands. Vanaf 1990 legde hij zich weer meer toe op het zingen maar hij zou zijn eerdere succes nooit meer evenaren.
In 1998 richtte hij samen met zijn vrouw Astrid de platenfirma Sun Day Records op en zingt hij met haar als het duo Astrid & Freddy Breck. Hij werkte tien jaar geleden ook samen met de Vlaamse schlagerzanger Jo Vally.

Kartoffeln
Freddy Breck, echte naam Gerhard Breker, overleed gisteren aan kanker, bij hem thuis in het Beierse Tegersnee, omringd door zijn familie. Op zijn website, die zijn overlijden nog niet meldt, vernemen we dat Brecks lievelingskleur koningsblauw was, dat hij dol was op inlineskaten en snelle auto's, dat hij in zijn bord "alles aus Kartoffeln" wilde en dat zijn grootste wens "Gesundheit" was. Moge tijdens Das Große Schlagerfestival im Himmel de polonaise in alle hevigheid losbarsten!

18-12-2008 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt: "We maken onze kerstgeschenkjes zelf"

Brad Pitt: "We maken onze kerstgeschenkjes zelf"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-3.jpg
Brad Pitt en Angelina Jolie maken hun kerstcadeautjes zelf. Dat onthulde de Amerikaanse steracteur in 'Hello! Magazine'. Bovendien kijkt hij er streng op toe dat zijn kinderen niet te veel naar de tekenfilmzender kijken, "omdat die boordevol manipulatieve reclame zit".

"Tijd insteken"
Eén ding staat vast: Pitt gaat met Shiloh, zijn tweeling Knox Léon en Vivienne Marcheline en adoptiekinderen Maddox, Zahara en Pax een drukke kersttijd tegemoet. "Dure geschenken hoeven ze niet te verwachten. Dat vragen ze ook niet omdat ze al dat fantastische speelgoed op tv niet zien. Onze regel bestaat erin dat iedereen zelf een cadeautje voor iemand anders maakt. Het is belangrijk dat er tijd in gestoken wordt."

Reünie met familie?
Volgens de acteur kunnen de kinderen best leven met het idee dat ze uit verschillende landen komen. "Als ze ouder worden, spelen we met het idee om voor iedereen een reünie met hun familie te organiseren. Maar dat is toekomstmuziek, op dit moment genieten we gewoon van de leuke chaos in huis: dan zie ik onze baasjes uit Vietnam (Pax) en Cambodja (Maddox) en de dochters uit Ethiopië (Zahara) en Namibië (Shiloh) en is mijn dag weer goed. Ongelooflijk hoe goed ze met elkaar opschieten en gewoon broers en zussen van elkaar zijn. Het voelt ook goed om te weten dat wij hen een nieuwe thuis en zelfs een nieuw leven kunnen schenken hebben.

18-12-2008 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise wil dat Suri actrice wordt

Tom Cruise wil dat Suri actrice wordt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise-4.jpg
Ze is nog maar een duim hoog, maar nu al speurt Tom Cruise naar sterallures bij Suri. De Hollywoodster hoopt, in tegenstelling tot veel van zijn collega's, dat zijn kleine meid ooit een actrice zal worden. "Dat zou me heel blij maken. Acteren is gewoon fantastisch: we komen met veel mensen in contact en kunnen personages en verhalen tot leven wekken."

"Mijn kinderen leiden het leven dat ik in mijn jeugd gewild zou hebben", vervolgt Cruise. "Ik heb altijd willen reizen, nieuwe culturen ontdekken en een beetje van hun geschiedenis leren kennen. Als ze oud genoeg zijn, kunnen ze zelf beslissen of ze daarmee verder willen. Ik zal hen in ieder geval altijd blijven steunen.

18-12-2008 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner: "Jennifer wordt heter en heter"

Hugh Hefner: "Jennifer wordt heter en heter"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-ariston-7.jpg
Dat Jennifer Aniston naakt stond te pronken in 'GQ' is natuurlijk ook Hugh Hefner niet ontgaan. De Playboy-baas had naar aanleiding van de vijfenvijftigste verjaardag van het blootblad Carmen Electra op de cover staan, maar heeft daar nu wel een beetje spijt van. "Deze foto's konden zo in de Playboy. Ik ben zwaar onder de indruk van Jennifer. Verbeeld ik het mij of wordt ze alleen maar heter? Ik had in ieder geval nooit gedacht dat ze mij zo kon bekoren."

In 'GQ' grapte de 'Friends'-actrice overigens dat ze nog een heel innige band heeft met Brad Pitt en Angelina Jolie. "We gaan in het weekend allemaal samen naar de Hamptons (een aantal dorpen in het oostelijk deel van Long Island waar veel rijke inwoners van New York City naartoe trekken;nvdr) en dan speel ik met hun kinderen."

"Triestig", vindt een filmstudiomedewerker. "Ze is op een bizarre manier geobsedeerd door Angelina. "Misschien is het een midlifecrisis omdat ze bijna 40 jaar wordt. Ze moet stoppen om over Angelina te praten en doorgaan met haar eigen leven."

18-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin zingt voor Obama

Aretha Franklin zingt voor Obama

Om I Say A Little Prayer te bekijken druk op de foto.

.
De 'Queen of Soul' Aretha Franklin zal op 20 januari in Washington DC optreden naar aanleiding van de beëdiging van de nieuwe Amerikaanse president Barack Obama. Het belooft een groots spektakel te worden.

De bijeenkomst begint met een optreden van muzikanten van de Amerikaanse marine. Washington verwacht een enorme opkomst. Mogelijk zullen liefst drie miljoen belangstellenden de stad overspoelen.

Streng beveiligd
Meer dan duizend militairen zullen de stad beveiligen. Volgens generaal Gene Renuart bestaat er geen concrete dreiging voor de inhuldiging. De Amerikaanse geheime dienst, verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens de ceremonie, wil echter op alles voorbereid zijn. De dienst zet onder meer een eenheid in die zich richt op een eventuele chemische aanval.

18-12-2008 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Countryster Mindy McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Countryster Mindy McCready opgenomen na zelfmoordpoging

Om Guys Do It All The Time druk op de foto.

.
De Amerikaanse countryzangeres Mindy McCready ligt in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Volgens een politieverklaring trof haar broer de zangeres gisteren "in zeer dronken toestand" aan in haar huis in Nashville. Ze had haar polsen doorgesneden en verschillende medicijnen ingenomen. Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis is de toestand van de countryster momenteel stabiel.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat de 33-jarige McCready negatief in het nieuws komt. De afgelopen jaren heeft zij meerdere malen geprobeerd zich van het leven te beroven. Ook kwam ze in aanraking met de politie, onder meer wegens het vervalsen van een recept voor pijnstillers en het rijden onder invloed.

De carrière van de countryzangeres begon al vroeg. Op 21-jarige leeftijd lanceerde zij haar debuutalbum 'Ten Thousand Angels' waarvan twee miljoen exemplaren werden verkocht. Afgelopen jaar bracht zij haar vierde album 'TBD' uit.

18-12-2008 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey is kerstfavoriet

Mariah Carey is kerstfavoriet

Om Without You te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey bekleedt dit jaar de hoogste positie in de Nederlandse Winterse 50, met haar nummer 'All I Want for Christmas is You'. De zevende editie van de lijst met populairste kersthits kwam vandaag uit. Via de website van de hitlijst werden dit jaar ruim vijftigduizend stemmen uitgebracht.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Winterse 50 dat 'Last Christmas' van Wham niet boven aan de lijst prijkt. Het nummer staat dit jaar op de tweede positie. De derde plaats is dit jaar voor 'Driving Home for Christmas' van Chris Rea.

18-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akon krijgt taakstraf voor gooien met fan

Akon krijgt taakstraf voor gooien met fan

Om Na Na Na te bekijken druk op de foto.


. 18-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man opgepakt voor aanval op Lindsay Lohan

Man opgepakt voor aanval op Lindsay Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-11.jpg
Een man die probeerde Lindsay Lohan vast te grijpen, is gisteren gearresteerd. De 38-jarige fan van de actrice duwde de portier van een nachtclub ruw opzij in een poging Lohan te bereiken. Hij werd daarop meegenomen door de politie die hem verstoring van de openbare orde ten laste legde.

Het incident gebeurde bij de Jackrabbit Lounge in Scottsdale in Arizona. De 22-jarige Lohan en haar 30-jarige vriendin Samantha Ronson verlieten de nachtclub op het moment dat de man probeerde de actrice te pakken te krijgen.

18-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry topless in nieuwe film waarin ze zottin speelt

Halle Berry topless in nieuwe film waarin ze zottin speelt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/halle-berry-2.jpg
Halle Berry is niet vies van een naaktscène. Ook in haar nieuwste film 'Frankie and Alice' gaat de sexy Afro-Amerikaanse actrice weer uit de kleren. Daarin speelt ze een geestesgestoorde die topless door de straten stormt in een mini-rokje en laarzen. Eerder was de Oscarwinnares al te naakt te zien in Swordfish - waarin ze topless een boek zat te lezen in een stoel - en in 'Monster's Ball' met de bekende stomende vrijscène met Billy Bob Thornton.

Het is ook niet de eerste keer dat Halle Berry een labiele vrouw speelt, want eerder was ze ook al te zien in 'Gothika', een horrorfilm waar psychiater Berry beschuldigd wordt van de moord op haar man. In die prent moest ze iedereen overtuigen dat ze wel degelijk mentaal in orde was, in 'Frankie and Alice' ligt dan anders. In deze film van Geoffrey Sax met onder meer ook Stellan Skarsgard is ze een jonge schizofrene vrouw die probeert zichzelf te blijven. Haar Afro-kapsel is ook opvallend, ze zou de zus van Rode Duivel Marouane Fellaini kunnen zijn.

18-12-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon Hermans krijgt musical

Toon Hermans krijgt musical

Om Snieklaas te bekijken druk op de foto.

.
Toon Hermans krijgt een eigen musical. V&V Entertainment heeft de rechten verworven op een musical over de in 2000 overleden cabaretier. Gisteren tekenden de zoons van de komiek, Maurice en Gaby, een contract met de musicalproducent.

Zoon Maurice verklaart in de Nederlandse krant De Telegraaf dat hij en zijn broer de herinnering aan hun vader graag levend willen houden. "We willen zijn werk levend houden, omdat hij zo veel heeft betekend. Maar als onze vader nog geleefd had, had dit voor hem niet gehoeven. Zo bescheiden was hij. Hij wilde mensen gewoon een leuke avond bezorgen."

De musical wordt in 2010 op de planken verwacht. In de productie wordt het levensverhaal van Hermans verteld, ondersteund door bekende liedjes van de cabaretier, zoals 'Ballonnetje' en 'Jacqueline'. Wie de rol van Hermans gaat spelen, is nog niet bekend.

17-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlinale eert Maurice Jarre met Gouden Beer voor hele oeuvre

Berlinale eert Maurice Jarre met Gouden Beer voor hele oeuvre

Om Lara's Theme te beluisteren druk op de foto.


.
De Franse componist van filmmuziek Maurice Jarre (84) zal op 12 februari tijdens het filmfestival van Berlijn een Gouden Beer ontvangen voor zijn hele oeuvre, maakten de organisatoren bekend.

Doctor Zhivago
"De componisten van filmmuziek blijven te vaak in de schaduw van regisseurs en steracteurs. Bij Maurice Jarre was dat anders. De muziek van 'Doctor Zhivago', net als zijn andere werken, zijn wereldberoemd en maken onuitwisbaar deel uit van de geschiedenis van de cinema", legde Dieter Kosslick, directeur van het festival, uit in een persbericht.

Lyon
De carrière van Jarre, die in 1924 is geboren in Lyon, kende een vliegende start in de jaren vijftig. Daarvoor had hij de muzikale leiding op zich genomen van het Théâtre National Populaire in een voorstad van Lyon.

Drie Oscars
Het succes van de soundtrack van 'Lawrence of Arabia' in 1962 zorgde ervoor dat hij bekend werd in Hollywood en betekende de start van een samenwerking met de Britse regisseur David Lean. Ze werkten ook samen voor 'Doctor Zhivago' (1965) en 'A passage to India' (1984). Voor de muziek van deze drie films kreeg Jarre telkens een Oscar.

Jarre heeft meegewerkt aan de muziek voor meer dan 150 films, voor grote regisseurs als John Frankenheimer, Alfred Hitchcock, John Huston, Luchino Visconti en Peter Weir.

De Berlinale, waarvan de 59ste editie plaatsvindt van 5 tot 15 februari, is een van de belangrijkste filmfestivals van Europa, na Cannes en Venetië. Het festival zal openen met de première van 'The International', een spionagefilm geregisseerd door de Duitser Tom Tykwer ('Lola Rennt').

17-12-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo zoekt heil bij spermabank in nieuwe film

J-Lo zoekt heil bij spermabank in nieuwe film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-lopez-3.jpg
Jennifer Lopez zoekt in een nieuwe filmrol haar heil bij een spermabank. De acterende zangeres speelt in een romantische komedie een vrijgezelle vrouw die zwanger raakt via kunstmatige inseminatie en dan de man van haar dromen ontmoet. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Kindermeisje
De opnamen van 'Plan B', zoals de titel van de film luidt, moeten in april van start gaan. Er is nog geen regisseur vastgelegd. Naast 'Plan B' staan opnamen voor de komedie 'The Governess' gepland. Daarin speelt J-Lo een oplichtster die zich voordoet als kindermeisje van een weduwnaar, maar verliefd wordt op haar slachtoffer.

Tweeling
Met 'Plan B' maakt de 39-jarige Lopez haar rentree in de filmwereld. De laatste film van de brunette is 'El Cantante', die twee jaar geleden uitkwam. Lopez nam vrij om zich volledig op de zwangerschap en geboorte van haar tweeling Max en Emme te kunnen richten, die in februari geboren werd.

17-12-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Excuses Playboy voor heilige maagd op cover

Excuses Playboy voor heilige maagd op cover

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/playboy-1.jpg
Playboy heeft excuses aangeboden voor een foto waarop een model als de heilige maagd Maria poseert. De controversiële foto verscheen onlangs op de cover van de Mexicaanse editie van het blootblad.

Het hoofdkantoor van Playboy in Chicago liet in een verklaring weten de coverfoto af te keuren. De Mexicaanse Playboy heeft ontkend dat het een bewuste afbeelding van de maagd Maria betreft.

Op de foto is een vrouw te zien met een wit kleed dat haar hoofd en borsten bedekt, een traditionele Maria-pose. Op de cover van het magazine stond in het Spaans: 'We houden van je, Maria'.

17-12-2008 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris en Benji zoeken weer contact

Paris en Benji zoeken weer contact

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-24.jpg
Is er een grote verzoening op til tussen Paris Hilton en Benji Madden? Het duo werd in ieder geval samen gespot tijdens de opening van een Dolce & Gabbana-boetiek in Los Angeles. "Paris stond interviews te doen op de rode loper toen Benji aankwam", aldus een bron. "Hij onderbrak het personderonsje om haar te begroeten en de twee gingen in een hoekje staan praten. Het ging er gezellig aan toe, maar Paris liet niet toe dat er foto's van hen samen genomen werden. Nadat ze Nicole Richie en Benji's tweelingbroer Joel begroet had, ging de conversatie met Benji verder in de rookzone. Op de onvermijdelijke vraag of het paar weer samen was, volgde een veelbetekenende glimlach."

Twee weken geleden liet Paris al uitschijnen dat ze Benji nog lang niet uit haar gedachten gezet had. "Ik hou van hem. Hij is zo'n geweldige man, zonder meer mijn beste vriend. We zullen altijd met elkaar verbonden blijven. Ik hou nog steeds van hem, maar we zien wel wat er in de toekomst van komt", klonk het toen.

17-12-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plaatjes van Marilyn Monroe leveren 100.000 euro op

Plaatjes van Marilyn Monroe leveren 100.000 euro op

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marilyn-monroe-1.jpg
Een verzameling foto's van Marilyn Monroe heeft ruim 100.000 euro opgebracht. Het gaat om de laatste professionele foto's die van het sekssymbool werden genomen voor haar dood in 1962. De collectie werd geveild door de New Yorkse vestiging van veilinghuis Christie's.

De 59 foto's die Bert Stern nam voor het Amerikaanse tijdschrift Vogue zijn niet de enige plaatjes van Monroe die in New York onder de hamer gaan. Morgen worden nog andere kiekjes van de blondine geveild.

17-12-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breng 2009 door met sexy Kim Kardashian

Breng 2009 door met sexy Kim Kardashian

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kim-kardashian.jpg
Kim Kardashian laat haar fans niet in de kou staan. Het sexy fotomodel bokste voor 2009 een eigen kalender in elkaar vol stomende plaatjes van zichzelf. Wat u mag verwachten? Een diepere inkijk op de weelderige vormen van de 'beroemdste kont ter wereld', zoals de zwartharige schoonheid wel eens liefkozend genoemd wordt.

En toch hangt ze het beste nog niet aan uw neus: de écht pikante foto's die fotograaf Troy Jensen nam, zijn enkel voor haar American football-vriendje Reggie Bush bestemd...

17-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy geeft feestje voor knipperlichtvriendin

Diddy geeft feestje voor knipperlichtvriendin

Om Diddy te beluisteren druk op de foto.

.
Sean Combs, beter bekend als rapper Diddy, heeft een privéfeestje georganiseerd voor Kim Porter. De twee hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie. De rapper huurde gisteren een restaurant in Hollywood af en liet voor haar 38ste verjaardag onder meer een speciale cocktail samenstellen, meldt het Amerikaanse tijdschrift 'People'. Grey's Anatomy-actrices Ellen Pompeo en Sara Ramirez behoorden tot de dertig gasten.

Porter en Combs hebben samen drie kinderen: Christian van 10 en de 2-jarige meisjestweeling D'Lila Star en Jessie James. De relatie tussen het stel gaat al jaren op en af. Medio vorig jaar beweerde Porter nog de rapper definitief de deur te hebben gewezen, nadat bleek dat hij een kind had verwekt bij een andere vrouw.

17-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum: "Lippen moeten goed smaken"

Heidi Klum: "Lippen moeten goed smaken"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum-3.jpg
Heidi Klum gaat nooit de deur uit zonder opgetutte lippen. Speciaal voor haar ventje Seal doet ze er zelfs chocoladen lipgloss op. "Een mooie lekkere mond is heel belangrijk. Je voelt jezelf sexy als je goed ruikt en lekker smaakt, dus lipgloss is heel belangrijk voor mij. Al is er op dat vlak ook heel wat rommel op de markt."

"Nadeel is wel dat ik er de onhebbelijke gewoonte aan overgehouden heb om mijn lipstick zelf op te eten. Het smaakt zo goed dat ik constant mijn lippen aflik", besluit het zelf niet te versmaden topmodel.

17-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pelé vertolkt hoofdrol in animatiefilm

Pelé vertolkt hoofdrol in animatiefilm

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pele.jpg
Pelé gaat zijn voetbalschoenen opnieuw aanbinden. De Braziliaanse voetballegende gaat de hoofdrol vertolken in een animatiefilm, die door Compact Disc India Ltd wordt geproduceerd. "We gaan een animatiefilm creëren over voetbal. Daarin wordt Pelé het hoofdpersonage", zegt voorzitter Suresh Kumar. Ook heeft het bedrijf de rechten verworven om merchandising op de markt te brengen rond Pelé. Dat schrijft de Telegraaf.

De film zou halverwege 2010 klaar moeten zijn. Pelé heeft het laatste woord in het scenario en zal ook verantwoordelijk zijn voor de promotie van de film. "Het is nog te vroeg om het over het script of de verhaallijnen te hebben", meldt Kumar. De 68-jarige Pelé gaat met zijn filmrol Michael Jordan achterna. De voormalige topbasketballer nam in 1996 de hoofdrol in de animatiefilm 'Space Jam' voor zijn rekening.

17-12-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 7 mei in Sportpaleis

Beyoncé op 7 mei in Sportpaleis

Om Listen te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé - tegenwoordig bekend als Sasha Fierce - komt op 7 mei naar het Antwerpse Sportpaleis. De wederhelft van hiphopmiljonair Jay-Z is op tournee met haar derde solo-album. De wereldtour wordt afgetrapt op 26 april in Kroatië en afgesloten op 31 mei in Belfast. Halverwege doet Beyoncé het Antwerpse Sportpaleis aan.

De zangeres scoort momenteel met haar derde solo-album 'I Am... Sasha Fierce', dat op zestien staat in de Vlaamse albumtop. Haar single 'If I were a Boy' haalde de vierde plaats.

Enkel vrouwen
Het voormalige lid van Destiny's Child maakt er een erezaak van enkel met vrouwen op het podium te staan. Ze worden voor de gelegenheid gekleed door ontwerper Thierry Mugler. Op muzikaal gebied kunnen de fans rekenen op nieuwe hits, classics en verrassingsacts, aldus Sasha.

17-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij...kleurt mijn dagen
Jij...kleurt mijn dagen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/halle_berry_2.jpg


Wat doet het er nog toe
dat 's werelds geschreeuw
soms alles overstemd...
dat de dagen korter zijn,
dat de zon minder fel schijnt
nu het winter is geworden.
Het doet er zelfs niet toe
dat ik soms nog verkil en verstar
omdat ik het nog niet echt...
allemaal kan bevatten.
Niets, maar dan ook niets
van dit alles doet er nog iets toe
sinds de dag dat jij je hart
zo liefdevol voor mij ontsloot!
 

17-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias neemt voor fan foto in zijn broek

Enrique Iglesias neemt voor fan foto in zijn broek

Om Be With You  te bekijken druk op de foto.

.
Sinds Anna Kournikova haar lief Enrique Iglesias heeft buitengesmeten, is de Spaanse zanger niet meer te houden. Nadat hij vorige week in Engeland op een concert op het podium een 17-jarige Anna K.-lookalike op de mond had gekust, nam hij nu in Parijs voor een fan een foto in zijn broek en begon dan zelfs te filmen wat er in zijn broek gebeurde. Waar gaat dat eindigen...

De promotietour van zijn Greatest Hits album blijft natuurlijk wel opvallen, zij het voor de verkeerde redenen. Ook in de VIP Room in Parijs nam Enrique Iglesias zijn motto om dicht bij zijn publiek te staan iets te letterlijk. Hij leende het digitale fototoestel-camera van een toeschouwer en begon op het podium foto's te nemen in zijn broek en zelfs te filmen. Het publiek was er natuurlijk wild van en de gelukkige fan heeft een heel speciale herinnering van haar idool overgehouden aan het concert.

17-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derrick is overleden

Derrick is overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/derrick.jpg
De Duitse acteur Horst Tappert is zaterdag op 85-jarige leeftijd in een ziekenhuis in München overleden. Dat meldde de echtgenote van de acteur, Ursula, aan het blad Bunte. Tappert verwierf naam en faam als de gelijknamige detective in de misdaadserie 'Derrick' die in de jaren tachtig ook bij ons zeer populair was.

Krijgsgevangen
Tappert werd geboren in Elberfeld (tegenwoordig Wuppertal) als zoon van een ambtenaar. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij in de Wehrmacht. Na terugkeer uit krijgsgevangenschap werkte hij aanvankelijk als boekhouder bij een theater. Daar werd hij snel enthousiast voor het acteerwerk en vanaf 1946 volgde hij acteerlessen. Na jarenlang als amateuracteur te hebben gespeeld werd hij in 1967 professioneel acteur.

281 afleveringen, 104 landen
Hoewel hij eind jaren vijftig al zijn televisiedebuut had gemaakt, vond zijn televisiedoorbraak plaats in 1966 toen hij een belangrijke rol speelde in de driedelige Krimi-serie 'Die Gentlemen bitten zur Kasse'. De komende jaren zou hij in meer misdaadfilms spelen. In 1974 kreeg hij de hoofdrol in de Krimi 'Derrick', als hoofdinspecteur Stephan Derrick, bijgestaan door zijn trouwe assistent inspecteur Harry Klein (gespeeld door Fritz Wepper). De serie duurde 281 afleveringen en Derrick werd een internationaal succes. De serie werd op televisie uitgezonden in 104 landen.

Derde huwelijk
Tappert woonde tot zijn dood in het dorpje Gräfeling in de buurt van München met zijn derde vrouw Ursula, met wie hij in 1957 trouwde. Uit zijn twee eerdere huwelijken werden drie kinderen geboren: Karin, Ralph en Gary. Gary overleed zeven jaar geleden op 52-jarige leeftijd.

16-12-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex Pistols dreigen met nieuw album

Sex Pistols dreigen met nieuw album

Om God Save The Queen te bekijken druk op de foto.


. 16-12-2008 om 15:37 geschreven door artist lover

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie The Smiths komt er niet

Reünie The Smiths komt er niet

Om The Smiths te bekijken druk op de foto.

.
Het gerucht werd de voorbije weken steeds hardnekkiger dat het er eindelijk eens van zou komen, maar Johnny Marr drukt die de kop in: er komt geen reünie van The Smiths.

"Zoals gewoonlijk zijn de geruchten over een Smiths-reünie volslagen vals. Momenteel amuseer ik me te pletter bij The Cribs. We gaan een nieuw album opnemen en in februari gaan we op tournee. Ik heb geen zin om achterom te kijken", verklaarde de Smiths-gitarist aan NME.com.

Dat de legendarische band opnieuw samen zou komen, werd gesuggereerd nadat Marr en Morrissey hun jarenlange ruzie hadden bijgelegd. Samen stelden ze het compilatiealbum 'The Sounds of The Smiths' samen, maar verder gaat de samenwerking dus niet.

16-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil nog eens in Playboy

Jordan wil nog eens in Playboy

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jordan-3.jpg
Het Britse glamourmodel Jordan, alias Katie Price, wil nog wel eens uit de kleren gaan voor het mannenblad Playboy. De voorbije jaren was Jordan nochtans steeds minder in haar evakostuum te zien. Ze concentreerde zich op haar taak als moeder en haar andere zakelijke activiteiten. Zo lanceerde ze een eigen parfum, een kledinglijn, een lijn beddengoed en schreef ze ook nog enkele boeken.

Nu begint het blijkbaar weer te kriebelen. Jordan wil echter niet als Dita Von Teese in Playboy. "Die fotoreportage leek nergens op. Ze is zo bleek, ik vond dat de foto's meer pasten in de rubriek 'vrouwen van lezers', ze hadden niet de klasse van die we van Playboy gewend zijn".

16-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Anka vergeeft vrouw mishandeling

Paul Anka vergeeft vrouw mishandeling

Om Diana te bekijken druk op de foto.

.
Paul Anka en zijn vrouw Anna Yeager hebben de strijdbijl begraven. "We gaan niet scheiden, we gaan goed met elkaar om, vrijen met elkaar en zijn druk bezig met de voorbereidingen op Kerstmis", vertelde de Amerikaanse zanger aan de New York Post.

IJsblokje tegen knikker
Eind vorige maand moest de 67-jarige Anka zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen, nadat zijn dertig jaar jongere vrouw een ijsblokje naar zijn hoofd had geworpen. Hij had twee hechtingen in zijn hoofd nodig.

Vrouw vermist
Bij thuiskomst uit het ziekenhuis ontdekte Anka dat zijn vrouw niet thuis was, zo meldde entertainmentwebsite TMZ eerder op basis van bronnen bij de politie. Hij schakelde de politie in om zijn vrouw als vermist op te geven. Toen ze later weer opdook, werd ze door agenten ingerekend wegens mishandeling nadat zij de hoofdwond bij Anka hadden geconstateerd.

Goed mikken
Yeager, die afgelopen zomer in het huwelijksbootje stapte met de crooner, werd niet vervolgd. Anka kan inmiddels lachen om het incident. "Ik denk dat ze erg goed kan mikken", grapt hij.
Anna Yeager is de tweede vrouw van Anka, die bekend is van nummers als 'Diana', 'Put Your Head on my Shoulder' en '(You're) Having my Baby'.

Zes kinderen
Acht jaar geleden liep zijn huwelijk met zijn eerste vrouw Anne de Zogheb op de klippen. Het stel kreeg vijf dochters: Amelia, Anthea, Alicia, Amanda en Alexandra. Drie jaar geleden kreeg Anka een zoon met Yeager, die ze Ethan noemden.

16-12-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé geeft concert in Rotterdam

Beyoncé geeft concert in Rotterdam

Om If I Were A Boy te bekijken druk op de foto.

.
Beyoncé komt naar Nederland. De Amerikaanse r&b-ster geeft op 2 mei een concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Dat heeft concertorganisator Mojo vandaag bekendgemaakt.

Vorige maand verscheen het derde solo-album 'I am...Sasha Fierce' van de 27-jarige superster. Ze doet Nederland aan in het kader van haar wereldtournee. Het Europese deel van de tournee begint op 26 april in Kroatië en eindigt op 31 mei in Belfast.
De Franse mode-ontwerper Thierry Mugler ontwerpt de podiumoutfits van de zangeres en is als creatief adviseur verantwoordelijk voor de belichting en de choreografie van de tournee van Beyoncé. De kaartverkoop voor het Rotterdamse concert van Beyoncé gaat zaterdag van start. Er is geen concert van Beyoncé in ons land gepland.

16-12-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham koopt schoensmeer in seksshop

Victoria Beckham koopt schoensmeer in seksshop

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-11.jpg
Zie ze blinken de stiletto's van Victoria Beckham.

Schoenen zijn heel belangrijk voor een vrouw, maar die van Victoria Beckham zijn de vrouw van Becks toch heel erg dierbaar. In zoverre zelfs dat ze voor haar speciale stiletto's schoensmeer uit de seksshop haalt.

"Je zal naar een seksshop moeten om het spul te kopen dat ik gebruik om mijn schoenen weer fantastisch te laten glimmen", vertelt Victoria Beckham aan showbizspy zonder erbij te vertellen of ze nog andere artikelen meegraait bij haar bezoek aan de seksshop. Naast het feit dat haar naaldhakjes duidelijk minder gemakkelijk wandelen, zijn ze ook allesbehalve gezond voor haar voeten, maar dat zal de gewezen Spice Girl een zorg wezen.

16-12-2008 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter 'Columbo' Falk heeft Alzheimer

Peter 'Columbo' Falk heeft Alzheimer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/peter-falk.jpg
Peter Falk is ziek. De Amerikaanse acteur, die vooral bekend werd als inspecteur Columbo in de gelijknamige televisieserie, lijdt aan de ziekte van Alzheimer. Dat blijkt uit rechtsdocumenten die zijn dochter Catherine heeft ingediend bij een rechtbank in Los Angeles, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Alzheimer
Catherine Falk wil via de rechter een beheerder laten aanstellen van het vermogen van haar 81-jarige vader. In de documenten geeft Catherine blijk van haar angst dat haar vader in zijn huidige toestand een gemakkelijk slachtoffer is van bedrog. Een curator zou Falk volgens zijn dochter moeten beschermen tegen bedriegers.

'Columbo'
Volgende maand vindt een hoorzitting plaats in de zaak. Een woordvoerder van Falk was niet bereikbaar voor commentaar. Falk speelde 35 jaar lang de rol van inspecteur Columbo. Vorig jaar was hij nog te zien in de film 'Next' met Nicolas Cage en Julianne Moore. Volgend jaar verschijnt de komedie 'Cowslip', waarin hij samen met onder andere Val Kilmer te zien is.

16-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna brengt lief mee om Kerst met ex te vieren

Madonna brengt lief mee om Kerst met ex te vieren

Om Give It To Me te bekijken druk op de foto.

.
Het wordt een gezellige boel rond de kerstboom bij Madonna en Guy Ritchie. De zangeres heeft ermee ingestemd de kerstdagen op het Britse landgoed van haar ex door te brengen, samen met de drie kinderen die ze samen opvoeden, maar stelde daarbij één eis: dat haar 'vriend' Alex Rodriguez mag meekomen.

Tophotel
Madonna is momenteel met haar kinderen in Brazilië, waar ze vijf concerten van haar 'Sticky and Sweet'-tournee geeft. Op 23 december vliegt ze met haar kroost naar Londen. De footballster Rodriguez deed ze een eersteklasticket cadeau en hij mag in een Londens tophotel verblijven terwijl Madonna op het Engelse platteland huisje speelt.

"Ze wil dat de kinderen bij hun ouders zijn met Kerstmis, maar ze wil ook tijd doorbrengen met A-Rod", aldus een bron in The Sun.

In de buurt
Rodriguez en Madonna brengen steeds meer tijd samen door. Nadat zijn affaire met de zangeres uitlekte, verliet hij de voorbije zomer zijn vrouw Cynthia. Thanksgiving heeft hij met zijn ex en hun twee dochters gevierd, maar met kerstmis zal hij dus in de buurt van zijn nieuwe vlam doorbrengen.

Gisteren raakte ook bekend dat Madonna haar ex 56 miljoen euro gaat uitbetalen.

16-12-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's supermodel Doutzen Kroes uitgelekt

Naaktfoto's supermodel Doutzen Kroes uitgelekt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/doutzen-kroes.jpg
Doutzen Kroes deed een naaktfotosessie voor het modeblad Vie.

Naaktfoto's van het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes zijn nu al uitgelekt op internet. Ze ging wulps op de foto voor fotograaf topfotograaf Mario Testino, en is in al haar Hollandse glorie te bewonderen. Helaas, was dat niet helemaal de bedoeling. De naaktfotosessie voor modeblad Vie is uitgelekt op het internet. Dat meldt De Telegraaf.

Ruimdenkend
De fotosessie is vrij origineel omdat Doutzen Kroes telkens met kleren aan en uit naast elkaar te zien is: bijvoorbeeld als doktores en als kantoorbediende zoals op de foto's hierboven en hiernaast. Het model vindt het jammer dat de naaktfoto's zijn uitgelekt, maar kan er wel om lachen: "Het internet kan je toch niet stoppen. Als mijn ouders het maar niet zien!", grapt Doutzen Kroes. "Nee, gelukkig ben ik ruimdenkend opgevoed. Ze snappen het heus wel. Mario Testino is éen van mijn favoriete fotografen. Daarom heb ik het ook gedaan, maar ik vond het best wel eng."

Topvijf
Doutzen Kroes is een wereldtopper in de modellenwereld. Het 23-jarige model met Friese roots begon haar carrière door foto's te sturen naar een Amsterdams modellenbureau en in twee jaar stootte ze door naar de top. Zowat alle grote modehuizen hebben haar als model in dienst. Kroes loopt modeshows voor Versace, Dolce & Gabbana en Gucci. Ze is het gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein en van het cosmeticabedrijf L'Oréal. Dankzij dat laatste contract werd ze het best betaalde model ooit in Nederland. Met een jaarloon van zo'n 3,8 miljoen euro staat ze zelfs in de topvijf wereldwijd. Sinds vorig jaar is ze ook het nieuwe gezicht van lingeriemerk Victoria's Secret, waar ze onlangs nog voor schitterde. Ze is zo wereldberoemd dat ze al een wassen beeld kreeg van Madame Tussauds.

16-12-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney en Kevin gaan weer samenwonen

Britney en Kevin gaan weer samenwonen

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

.
Britney Spears heeft haar ex-echtgenoot Kevin Federline gevraagd terug bij haar te komen wonen. Ze heeft naar verluidt besloten haar relatie met de rapper nog een kans te geven en wil zo ook meer tijd doorbrengen met haar zoontjes, over wie Federline de voogdij heeft.

Draad weer opgepikt
"Kevin is de laatste tijd vaak blijven overnachten bij Britney en het zal niet lang meer duren voor ze weer voltijds samenwonen. Ze hebben vrij makkelijk de draad weer opgepikt", aldus een bron in het Britse magazine Look.

Relatietherapeut
"Kevin is blij dat hij weer bij Britney woont want hij had het moeilijk als alleenstaande vader. Britney van haar kant is door het dolle heen omdat ze haar kinderen nu veel vaker kan zien. Britney en Kevin hebben beiden beseft dat ze nog van elkaar houden en hebben een relatietherapeut bezocht. Die heeft hen het advies gegeven een lijst met afspraken op te stellen om hun huwelijk te verbeteren".

Voor haar geld?
Vrienden hebben Britney echter al gewaarschuwd dat Kevin enkel terug bij haar komt omwille van het luilekkerleventje dat hij als haar echtgenoot kan genieten. "Toen Kevin bij Britney was, deed hij hele dagen niets anders dan golf spelen, op vakantie gaan en rondscheuren in de Ferrari die hij van haar had gekregen. Nu houdt hij vol dat hij echt om Britney geeft en niet achter haar geld aanzit. Hij is trots op haar, hij vindt dat ze weer het meisje is geworden op wie hij jaren geleden verliefd werd. Hij is ervan overtuigd dat ze weer een toekomst samen hebben".

16-12-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney was spil in politiek engagement Beatles

Paul McCartney was spil in politiek engagement Beatles

Om Help van The Beatles te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney beweert dat hij het was die de Beatles heeft aangezet tot politiek engagement, en niet John Lennon. McCartney heeft ervoor gezorgd dat de band zich uitsprak tegen de oorlog in Vietnam, zegt hij in een nog te verschijnen interview met het Britse tijdschrift Prospect, zo meldt de Sunday Times.

Lennon
Fans van de legendarische band hebben lange tijd Lennon gezien als de Beatle met het sterkste politieke bewustzijn. Door hem geschreven nummers als 'Revolution', 'Give peace a chance' en 'Imagine' gelden nog altijd als prototypen van muzikaal vredesactivisme.

Bertrand Russell
Volgens de 66-jarige McCartney echter was zijn ontmoeting met de Britse filosoof Bertrand Russell, halverwege de jaren zestig, de reden van zijn en uiteindelijk ook Lennons afkeer van de oorlog in Vietnam. De pacifistische denkbeelden van Russell zouden de Beatles sterk hebben beïnvloed.

15-12-2008 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts bevallen van tweede kind

Naomi Watts bevallen van tweede kind

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts-1.jpg
Naomi Watts is gisterenochtend bevallen van haar tweede kind. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch. De naam en het geslacht van de baby zijn nog onbekend. De 40-jarige actrice heeft met haar vriend, acteur Liev Schreiber, al een éénjarige zoon, Alexander Pete. Watts en Schreiber vormen sinds 2005 een koppel.

Watts brak in 2001 door met haar rol in de film 'Mullholland drive' van David Lynch. Daarna speelde ze onder meer in 'The ring' en 'King Kong'. Schreiber was onder meer te zien in de filmtrilogie 'Scream' en 'The Manchurian candidate'.

15-12-2008 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz heeft geen musicalambities

Cameron Diaz heeft geen musicalambities

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cameron-diaz-1.jpg
Cameron Diaz ziet zichzelf niet in een musical spelen. "Wat zij doen, kan ik echt niet", zei de actrice over de acteurs uit 'Shrek the musical', die gisteren in première ging op Broadway. Diaz leende haar stem aan Princess Fiona in de filmreeks over het groene monster Shrek.

"Hilarisch"
De 36-jarige actrice was erg te spreken over het theaterstuk, dat is gebaseerd op de animatiefilms. "Het is hilarisch", vertelde ze. "Het is geweldig om alle acteurs samen te zien spelen, want als wij de film inspreken zien we elkaar nooit." Ook het theatergezelschap kreeg lovende woorden toebedeeld. "Ze hebben het erg goed gedaan", zei ze. "Ze hebben erg hard gewerkt en dat werpt zijn vruchten af."
De Vierde
Diaz leent opnieuw haar stem aan de vierde film in de reeks: 'Shrek goes Fourth'. De productie wordt in de zomer van 2010 in de bioscoop verwacht.

15-12-2008 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie Stone Roses op til

Reünie Stone Roses op til

Om I Wanna Be Adored te bekijken druk op de foto.

.
De Britse rockband Stone Roses, die begin de jaren negentig succes oogstte met onder meer 'I Wanna Be Adored' en 'Fools Gold', wil volgend jaar een reünietournee doen naar aanleiding van de twintigste verjaardag van hun titelloze debuut.

Ian Brown overtuigen
De band viel uiteen toen gitarist John Squires in 1996 vertrok, maar bassist bassist Gary 'Mani' Mounfield probeert nu de rest van de band te overtuigen terug samen te komen. Mani, die momenteel bij Primal Scream speelt, in The Sun: "We moeten enkel Ian (Brown, voorman) nog over de brug krijgen. We moeten het doen voordat we allemaal dik en kaal zijn. Start de promocampagne!"

Voetbal
John Squires en Ian Brown hebben elkaar sinds 1996 niet meer gesproken. "Maar ik zie Ian vaak tijdens matchen van Manchester United, waar hij met zijn kinderen komt", aldus Mani.

15-12-2008 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolly Dot Ria Brieffies hoopt op feestdagen zonder chemo

Dolly Dot Ria Brieffies hoopt op feestdagen zonder chemo

Om De Dolly Dots te bekijken druk op de foto.


.
Dolly Dot Ria Brieffies hoopt dat ze pas na de kerst met een chemokuur hoeft te beginnen. "Het is langzaam groeiend en als het niet op een week aankomt, beginnen we liever na de feestdagen, maar dat wordt nog overlegd", zo meldt haar man Hans Oldersma op de site van de Dolly Dots.

Longkanker
Vorige maand werd bekend dat de 51-jarige Brieffies kanker heeft. Vorige week was nog onduidelijk of het om long- of longvlieskanker gaat. Na overleg met het medisch team van het VU Ziekenhuis is besloten tot een behandeling die bestaat uit een standaard chemotherapie met de toevoeging van een extra medicijn op experimentele wijze.

Zes weken ziekenhuis
"Voor iedere behandeling moet ze drie dagen per week in het ziekenhuis blijven en de kuur bestaat uit zes behandelingen, dus zes weken", schrijft Oldersma. "Dit geeft ons een geruststellend gevoel omdat je daar op de juiste plek ligt en er een constante controle aanwezig is."

Brieffies, die samen met Oldersma een 20-jarige zoon en een 14-jarige dochter heeft, zou zich momenteel goed voelen en positief gestemd zijn. "Ria, ons gezin en de medische staf gaan ervoor, en de vele hartverwarmende reacties geven de extra power die we hard nodig hebben", laat Oldersma weten.

15-12-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aboriginals boos op Kidman omdat ze didgeridoo speelt

Aboriginals boos op Kidman omdat ze didgeridoo speelt

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-8.jpg
Nicole Kidman zorgt voor beroering in haar thuisland. De aboriginals in Australië kunnen er niet om lachen dat ze in de Duitse tv-show 'Wetten Das?' een poging deed om op een didgeridoo te spelen. Vrouwen horen dat niet te doen, ze mogen het instrument zelfs niet aanraken omdat zulks hen onvruchtbaar zou maken. Tot overmaat van ramp bakte Kidman er niets van. Ze was in de tv-show met Hugh Jackman, met wie ze samen speelt in de nieuwe film 'Australia'.

15-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Dark Knight in top tien beste films van AFI

The Dark Knight in top tien beste films van AFI

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-dark-knight.jpg
De Hollywoodproductie 'The Dark Knight' is gisteren door het American Film Institute (AFI) verkozen tot een van de beste tien films van het afgelopen jaar. Behalve de laatste Batman-film zijn onder meer 'The Wrestler', 'Wall-E' en 'Iron Man' in de lijst opgenomen.

Heath Ledger
In 'The Dark Knight' probeert Batman wederom de moordlustige Joker uit te schakelen. Heath Ledger, die de rol van de Joker op zich nam, overleed begin dit jaar aan een overdosis medicijnen. Voor de rol van de Joker werd hij postuum overladen met loftuitingen. Zo is hij genomineerd voor een Golden Globe.

De in 1967 opgerichte AFI zet zich in ter bevordering van de Amerikaanse film- en televisie-industrie. Jaarlijks benoemt een jury van de AFI, bestaande uit filmmakers, scenarioschrijvers en filmrecensenten, tien films en tien televisieseries als de beste van het afgelopen jaar. Ze worden niet in een bepaalde volgorde gerangschikt.

Tv-series
Bij de series zijn dit jaar onder meer de Amerikaanse versie van 'The Office', 'The Shield' en 'Breaking Bad' verkozen.
De makers van de tien beste films worden op 9 januari gelauwerd door het filminstituut.

15-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep was "te lelijk" voor rol in 'King Kong'

Meryl Streep was "te lelijk" voor rol in 'King Kong'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-lange.jpg
Jessica Lange in 'King Kong'.

Meryl Streep greep in 1976 naast een rol in 'King Kong' omdat producer Dino De Laurentis haar te lelijk vond. De oscarwinnares deed auditie bij de Italiaanse producer, maar die was niet onder de indruk van haar verschijning. Hij beledigde haar in het Italiaans, ervan overtuigd dat de actrice geen snars begreep van wat hij zei.

Meryl Streep: "Hij zei tegen zijn zoon 'ze is lelijk, waarom kom je met dat ding aanzetten?'. Hij wist niet dat ik vlot Italiaans spreek. Toen ik hem in het Italiaans antwoordde, werd hij lijkbleek". De rol ging naar Jessica Lange.

15-12-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears wil Madonna als speciale gast op tournee

Britney Spears wil Madonna als speciale gast op tournee

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

.
Britney in de clip van 'Circus'.

Britney Spears wil Madonna als speciale gast tijdens een van de concerten van haar komende wereldtournee. Wade Robson, de choreograaf van Britneys 'Circus'-comebacktournee, heeft dat onthuld. Britney was ook speciale gast tijdens het concert in Los Angeles van Madonna's 'Sticky and Sweet'-toer.

Vorige week raakte bekend dat Britneys tournee in het teken zal staan van de roerige jaren die ze achter de rug heeft. Het circusthema wordt daarbij een metafoor voor haar vlucht uit de realiteit. Op 3 maart gaat de tournee 'The Circus Starring Britney Spears' van start in New Orleans.

15-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes wil met Morrissey uit de kleren voor PETA

Eva Mendes wil met Morrissey uit de kleren voor PETA

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-3.jpg
Eva Mendes heeft naast de juiste vormen ook het hart op de juiste plaats. De sexy Latino-actrice wil die twee troeven nu combineren met een naaktfotosessie voor de antibontcampagne van PETA. Het eigenaardige is dat ze daarbij dolgraag samen met Morrissey - de gewezen frontman van The Smiths en daarna succesvol solozanger - uit de kleren wil gaan.

Vegetariër
Dat vraagt toch om een woordje uitleg, want de Britse zanger is toch 15 jaar ouder dan Eva Mendes. Oké, dat Eva Mendes nog eens uit de kleren gaat voor PETA (ze deed het al eerder zoals de foto hierboven toont), zal wel niemand een probleem vinden en Morrissey is als overtuigd vegetariër ook wel begaan met dierenleed, maar toch. "Ik heb al vaak met Morrissey samengewerkt en ik weet dat hij een grote fan is van PETA", zegt Eva Mendes. "Nu hoop ik echt dat we samen een fotoshoot voor de organisatie kunnen doen en voor mijn part mag dat gerust naakt zijn. Dan moet Morrissey natuurlijk ook uit de kleren gaan, al mag het zeker ook 'creatief' naakt zijn. Het moet niet altijd puur naakt zijn."

Niet trouwen
"Ik ben bovendien dol op de muziek van The Smiths. Ik heb altijd al een boontje gehad voor Morrissey ook. Als hij zingt is het echt als 'poetry in motion' voor mij. Zijn muziek spreekt me zo aan. Ik hou van Morrissey, maar ik denk niet dat ik met hem zou willen trouwen." Dat laatste zal haar huidige lief, producer George Gargurevich, graag horen.

15-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams moet kiezen: zijn lief of Take That

Robbie Williams moet kiezen: zijn lief of Take That

Om Angels te bekijken druk op de foto.

.
Robbie Williams staat voor een dilemma: zijn vriendin Ayda Field heeft geen zin om mee te verhuizen naar Engeland, waar hij net een huis heeft gekocht. Williams zou op het punt staan terug bij Take That te gaan zingen, maar daar heeft Ayda geen oren naar. "Take That of mij, je kiest maar", kreeg Robbie te horen. Actrice Ayda wil omwille van haar carrière in Los Angeles blijven.

Zware slag
"Het is een zware slag voor Robbie. Hij dacht dat hij alles had: een nieuw huis, een nieuwe start met Take That, en dat allemaal met zijn grote liefde aan zijn zijde. Maar nu gooit Ayda roet in het eten", stelt een bron in de Britse krant Daily Star.

Pendelaar
Wil hij zijn relatie nog redden, dan zal hij moeten pendelen tussen Engeland en Los Angeles. "Ayda blijft in Californië, daar is ze duidelijk in, maar ze wil ook dat Robbie zoveel mogelijk bij haar is. Ze vindt dat hij in Los Angeles moet blijven wonen en pendelen tussen Engeland en de VS. Maar Robbie had iets anders in gedachten, hij wilde zich permanent in Engeland vestigen. Hij mist zijn familie en zijn oude vrienden te veel. Heen en weer vliegen was niet zijn opzet".

Deur open bij Take That
Vorige week liet Gary Barlow verstaan dat de deur bij Take That openstaat voor Robbie, die in 1995 de boysband verliet om een solocarrière te beginnen. De reünie is echter nog niet voor morgen. "Robbie zal volgend jaar niet met ons op tournee gaan, hij heeft zijn eigen plannen. Maar daarna is alles mogelijk"

15-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Charlotte Church staat op knappen

Zwangere Charlotte Church staat op knappen

Om Somewhere Over The Rainbow te bekijken druk op de foto.

.
Charlotte Church bevalt hoogstwaarschijnlijk nog dit weekeinde van haar tweede kindje. De Britse zangeres, die aan de zuidkust van Wales woont, kiest voor een thuisbevalling, zo meldt de Britse krant The Sun.

Kort na eerste
De 22-jarige zangeres beviel vorig jaar september van haar eerste kind, dochter Ruby. In juni maakten Church en haar vriend, professioneel rugbyspeler Gavin Henson, bekend dat ze een tweede kind verwachtten. "Daar gaan we weer", schreef Church toen op haar website.

Niet zo engelachtig
De zangeres brak als 12-jarig meisje door met het album 'Voice of an Angel', met daarop een verzameling klassieke aria's. Haar engelachtige imago raakte Church enkele jaren later al kwijt, toen de Britse pers zich stortte op haar privéleven en onder meer ontdekte dat de zangeres al op jonge leeftijd een verstokte roker was.

14-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder uit 'Cosby Show' promoot dieet

Moeder uit 'Cosby Show' promoot dieet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/phylicia-rashad.jpg
Actrice Phylicia Rashad, bij velen bekend van haar rol als Clair Huxtable in de komedieserie 'The Cosby Show', wordt het nieuwe gezicht van het dieetprogramma Jenny Craig. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt aan het Amerikaanse tijdschrift People. Rashad treedt daarmee in de voetsporen van sterren als Kirstie Alley en Queen Latifah.

In onder meer de Verenigde Staten, Canada en Australië heeft dieetgoeroe Jenny Craig meer dan vijfhonderd dieetcentra. Mensen die gewicht willen verliezen, worden daar geadviseerd over voeding en lichaamsbeweging. Jenny Craig verkoopt eveneens een groot aantal voorverpakte etenswaren.

Het dieetprogramma, dat vergelijkbaar is met Weight Watchers, kwam in opspraak toen Alley zich aan het merk verbond. De actrice wist in 2006 veel gewicht te verliezen, maar kwam al snel daarna weer vele kilo's aan.


14-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World

Russische Kseniya Sukhinova is nieuwe Miss World

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kseniya-sukhinova.jpg
De Russische schone Kseniya Sukhinova is vandaag in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg verkozen tot Miss World 2008. Sukhinova eindigde voor Parvathay Omanakuttan uit India en Gabriel Walcott uit Trinidad en Tobago.

De 21-jarige Kseniya Sukhinova volgt de Chinese Zhang Zi Lin op.
Dit jaar waren er 109 kandidaten voor het kroontje van Miss World, een record. Voor België nam Alizée Poulicek deel aan de wedstrijd. Zij eindigde niet bij de eerste vijftien.

14-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse zanger vraagt vergiffenis voor uitspraak over Hitler

Nederlandse zanger vraagt vergiffenis voor uitspraak over Hitler

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/johannes-heesters.jpg
De Nederlandse zanger Johannes Heesters heeft in het Duitse programma "Wetten Dass?" de kijkers om vergiffenis gevraagd voor zijn uitspraak over Adolf Hitler. In het VARA-programma "De Wereld Draait Door" liet Heesters zich vorige week de uitspraak ontlokken dat Hitler een aardige man was. De redactie van het programma had eerder toegezegd het alleen maar over de verjaardag van de zanger te hebben.

Heesters erkende iets doms te hebben gezegd. "Ik vraag u daarvoor om vergiffenis", zo zei hij. De Nederlander loste met zijn optreden in "Wetten Dass?" een belofte in die hij vijf jaar geleden had gedaan. Toen zegde hij presentator Thomas Gottschalk toe als hij 105 jaar oud was een keer terug te komen in het programma. Heesters zegde nu toe op zijn 110e weer terug te komen.

Gebrekkige relatie
De relatie van Heesters met zijn vaderland was jarenlang gebrekkig, doordat veel Nederlanders hem kwalijk namen dat hij zijn loopbaan uitbouwde in nazi-Duitsland. Juist afgelopen jaar leek er een hoop verbeterd, toen De Flint in Amersfoort hem daar liet optreden voor een laaiend enthousiast publiek en de uitgeverij Meulenhoff besloot zijn biografie ook in het Nederlands uit te geven.

Heesters spande onlangs een proces aan tegen een publicist die op basis van een getuigenverklaring beweert dat hij in de oorlog in concentratiekamp Dachau voor de kampleiding heeft gezongen. Hij maakte deel uit van een groep artiesten die waren 'uitgenodigd' voor een bezoek. Er zijn veel foto's van, maar niet één waarop Heesters zingt. In de getuigenverklaring wordt ook gesproken van een optreden in het donker, maar aantoonbaar is dat Heesters 's avonds in München optrad.

14-12-2008 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlie-sheen.jpg
Charlie Sheen en zijn ex Denise Richards

De twee dochtertjes van Charlie Sheen en Denise Richards zijn niet gewond geraakt bij een auto-ongeval in Malibu. "Charlie heeft me verteld dat het goed gaat met zijn meisjes", vertelde een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Sheen is dolgelukkig dat Sam (4) en Lola (3) netjes in hun kinderzitjes zaten toen de Mercedes waarin de zusjes werden vervoerd, betrokken raakte bij een kettingbotsing met vier auto's. Het kindermeisje van Sam en Lola, die niets te verwijten zou zijn, zat achter het stuur en bleef ook ongedeerd.

De 43-jarige Sheen, die al lange tijd in een voogdijzaak is verwikkeld met zijn ex Richards, krijgt er in april in één klap twee kindjes bij. Zijn vrouw Brooke is in verwachting van een tweeling. De acteur heeft naast Sam en Lola nog een 23-jarige dochter, Cassandra, uit een eerdere relatie.

14-12-2008 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith gebruikt nieuwe film om voedsel in te zamelen

Will Smith gebruikt nieuwe film om voedsel in te zamelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/will-smith-2.jpg
Will Smith gebruikt de promotietoer van zijn nieuwste film 'Seven pounds' om de wereld een beetje beter te maken. De Amerikaanse acteur heeft tijdens een screening van de film in Edina, een plaats ten zuidwesten van Minneapolis, voedsel ingezameld voor een Amerikaanse organisatie die armoede bestrijdt.

De eerste 250 mensen die zich bij het filmtheater meldden met een blik voedsel voor de organisatie Second Harvest Heartland mochten de filmvertoning gratis bijwonen. Smith zelf doneerde 300 kalkoenen die voor de feestdagen zullen worden verstrekt aan hulpbehoevende gezinnen, zo maakte de liefdadigheidsinstelling bekend op haar website.

Honderden fans stroomden vrijdag toe om de 40-jarige acteur van dichtbij te zien. Smith speelt in 'Seven pounds' een man die van plan is om zelfmoord te plegen. Voordat hij zichzelf van het leven berooft, wil hij de levens van zeven andere mensen veranderen. De film gaat vrijdag in première in de Verenigde Staten. In Nederland is 'Seven pounds' vanaf 15 januari te zien.

14-12-2008 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilverliefd
Stilverliefd


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/holly_marie_combs_18.jpgLigt de krant nu doelloos
naast je rustende lichaam,
ik kijk op en zie hoe eenzaam
we samen zijn

 

nog nooit waren we zo alleen

omarmingen van gisteren

vervlogen tot niets anders

dan gesloten ogen


je lippen bewegen doelloos
met de radio, zingt tonen
zonder melodie en niets
ja, stilte spreekt vanaf buiten

 

maar het schreeuwt in mij

om je aanwezigheid

in meer dan ogen-blikken

van je korte wimpertijd.


Slaap zacht lieve jij.

14-12-2008 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones krijgen dertien straatnamen in geboortestad

Stones krijgen dertien straatnamen in geboortestad

Om Like A Rolling stone te bekijken druk op de foto.

.
Mick Jagger en Keith Richards worden gelauwerd met dertien straten die naar nummers van de Rolling Stones zullen genoemd worden in hun geboortedorp. Jagger en Richards groeiden allebei op in Dartford, Kent. Dat stadje krijgt straatnamen als Satisfaction Street, Ruby Tuesday Drive, Stones Avenue en Angie Mews.

De inwoners zijn ervan overtuigd dat Jagger en Richards gevleid zullen zijn door het gebaar. "Voor een keer is het stadsbestuur met iets voor de dag gekomen dat tenminste een beetje zinvol is", oordeelt de 42-jarige John Warner.
De politie heeft het stadsbestuur al gewaarschuwd dat de nieuwe wijk ten prooi zal vallen aan dieven die aan de haal gaan met de naamborden. Dat gebeurde ook met de straatborden van Abbey Road en Penny Lane, plaatsnamen die naar de erfenis van The Beatles verwijzen.

13-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kidman: "Ik haatte mijn bleke huid"

Kidman: "Ik haatte mijn bleke huid"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-7.jpg
Nicole Kidman is geen ijdeltuit. Ze heeft naar eigen zeggen zelfs maar vijf minuutjes nodig om zich klaar te maken. "Ik streef niet naar de eeuwige jeugd, in deze fase van mijn leven ga ik meer voor wijsheid. Ik vind mezelf dus niet ijdel, maar ik let wel op mijn gezondheid. Ik zou het eeuwig zonde vinden als ik niet meer zou kunnen lopen, wandelen of trekken in de wijde natuur."

Het Chanelmodel wordt altijd in een adem vernoemd met tijdloze schoonheid, maar dat was in haar jeugd anders. "Ik haatte mijn bleke huid toen. Ik wilde de surferlook hebben met bruine benen en armen, maar in plaats daarvan zag iedereen me als een boekennerd. Zelfs mijn moeder raadde me aan binnen te blijven."

13-12-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keanu Reeves vindt zichzelf perfect

Keanu Reeves vindt zichzelf perfect

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/keanu-reeves.jpg
Reeves op de première van 'The Day the Earth Stood Still'.

Keanu Reeves is zo blij met zijn looks dat hij niets aan zichzelf zou willen veranderen. Gevraagd of hij iets aan zijn verschijning zou willen veranderen, antwoordde de 43-jarige acteur: "Nee, ik ben perfect".

Essentie
Niettegenstaande die hoogmoed, wil Reeves beroemd zijn om zijn acteerprestaties en wil hij niet bekendstaan als sekssymbool. "Ik heb nooit gewild dat het om mij draait. De essentie is net dat ik mezelf verlies en mijn personage omhels".

Uitdaging
Reeves oordeelt dat zijn jongste rol, als half-alien en half-mens in 'The Day the Earth Stood Still' zijn grootste uitdaging ooit is geweest.

13-12-2008 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet is "vrouw en moeder" voor Leonardo DiCaprio

Kate Winslet is "vrouw en moeder" voor Leonardo DiCaprio

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/leeonardo-dicaprio.jpg
Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in 'Titanic' uit 1997.

Kate Winslet, die in 1997 naast Leonardo DiCaprio schitterde in 'Titanic' en opnieuw met hem samenspeelt in 'Revolutionary Road', stelt dat ze zo close is met Leo dat ze wel een oud getrouwd koppel lijken.

Moeder, zus en vrouw
Tijdens een gezamenlijk interview stelde Winslet plots vast dat Leonardo zijn neus had verwond. "Je hebt het topje van je neus gesneden! Hemeltje, kijk eens hoe ik me zorgen maak over je gezicht. Ik ben een combinatie geworden van je moeder, je zus en je vrouw".

De nauwe band tussen Leonardo en Kate schrijven ze zelf toe aan het feit dat ze gelijktijdig supersterren werden na hun rollen in 'Titanic'. Hoewel geen van beiden de publiciteit opzoekt, begrijpt Leonardo waarom er zo'n grote belangstelling heerst voor hun privélevens.

Verse lap vlees
In het magazine Entertainment Weekly verklaart hij: "Als acteur ben je ook een publieke figuur. Aanvankelijk oordeelde ik dat een zekere mate van publiciteit goed is. Je promoot ten slotte je werk. Maar je moet je privéleven ook afschermen. De roem is tijdelijk, het enige wat echt telt, is je werk. De aandacht voor je persoon zal toch verminderen. Over een jaar is er een verse lap vlees waar de media kunnen op focussen".

13-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus krijgt tweedehands Porsche

Miley Cyrus krijgt tweedehands Porsche

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miley-cyrus.jpg
Miley Cyrus heeft haar voorlopige rijbewijs gehaald en rijdt nu al in een Porsche. Weliswaar gaat het om een tweedehands wagen. De tienerster, die vorige maand haar zestiende verjaardag vierde, heeft de sportauto gekregen van haar moeder. "Tish heeft onlangs een nieuwe auto gekregen, dus ze heeft haar oude auto aan Miley gegeven", vertelt een anonieme bron aan het tijdschrift People.

Grootste droom
Eerder dit jaar verklapte de zangeres en actrice, bekend van de tv-serie 'Hannah Montana', al dat het hebben van een auto haar grootste droom was. "Ik wil niet een bepaald merk noemen. Ik wil aan mijn ouders duidelijk maken dat ik blij ben met wat ze me ook geven", zei ze tegen People. "Ik weet dat ik mijzelf al heel gelukkig mag rekenen als ik überhaupt een auto krijg."

Voorlopig rijbewijs
In onder meer de Verenigde Staten en Canada mogen minderjarigen al vanaf hun veertiende tot zestiende jaar achter het stuur kruipen, wanneer ze een zogenaamde driver's permit, een voorlopig rijbewijs, hebben behaald. Over het algemeen mag met zo'n rijbewijs alleen worden gereden onder toezicht van een persoon met een regulier rijbewijs.

13-12-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.180.000 euro voor lichtzwaard van Luke Skywalker

180.000 euro voor lichtzwaard van Luke Skywalker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/luke-skywalker.jpg
Hamill in 'Return Of The Jedi'.

Het lichtzwaard waarmee Luke Skywalker in de 'Star Wars'-films ten strijde trok, is gisteren in Los Angeles geveild voor 180.000 euro.

Naast het attribuut, dat acteur Mark Hamill gebruikte in de eerste twee 'Star Wars'-films, ging ook het kostuum dat Marlon Brando droeg in de speelfilm 'Superman' onder de hamer voor 54.000 euro.

In totaal wisselde voor 2,6 miljoen euro aan Hollywood-memorabilia van eigenaar.

13-12-2008 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman presenteert Oscars

Hugh Jackman presenteert Oscars

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-jackman-1.jpg
De Australische filmster Hugh Jackman presenteert op 22 februari de 81e editie van de Academy Awards, beter bekend als de Oscars. Dat heeft de organisatie van de prestigieuze filmprijzen bekendgemaakt.

De 40-jarige acteur is momenteel te zien in het romantische epos 'Australia', waarin ook Nicole Kidman een van de hoofdrollen vertolkt. Jackman werd onlangs door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld.

Jackman werd in 2000 bij een groot publiek bekend als superheld Wolverine in de film 'X-Men'. Ook speelde hij in 'The Prestige' en 'Van Helsing'.

13-12-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tara Reid opgenomen in afkickkliniek

Tara Reid opgenomen in afkickkliniek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tara-reid.jpg
Tara Reid heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat heeft een woordvoerder van de actrice en socialite bevestigd. Wanneer of om welke reden Reid zich heeft gemeld bij het Promises Treatment Center in Californië is niet bekendgemaakt.

'American Pie'
De 33-jarige blondine werd bij een groot publiek bekend door haar rol in de filmreeks 'American Pie'. De laatste jaren heeft ze echter geen rollen van betekenis meer gespeeld en lijkt ze voornamelijk de wereld rond te reizen om tegen betaling feestjes bij te wonen. Zo was ze eind 2006 eregast bij de opening van de Miljonair Fair in Amsterdam.

Feestbeest
Reid staat bekend als feestbeest en zou niet vies zijn van een flinke borrel. In 2004 verscheen ze in schijnbaar aangeschoten staat op de rode loper van een verjaardagsfeestje van rapper Diddy. Ze leek niet door te hebben dat een schouderbandje van haar jurk was afgezakt, waardoor haar linkerborst geheel ontbloot was.

13-12-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt vindt snorretje "dappere daad"

Brad Pitt vindt snorretje "dappere daad"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-2.jpg
Het nieuwste modeaccessoire van Brad Pitt, een dun snorretje, wordt door fans en mode-experts wisselend beoordeeld. De acteur zelf laat zich echter niet van de wijs brengen. "Het is mode. Wie ben ik zonder een beetje creatief te zijn met mijn gezichtshaar", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik zie het als een dappere daad."

Voor filmrol
Geheel vrijwillig is zijn nieuwste aanwinst niet. De 44-jarige acteur liet het snorretje groeien voor zijn rol in de film 'Inglourious bastards' van Quentin Tarantino, waarvan momenteel de opnamen gaande zijn.
Met zijn gezichtshaar is hij in goed gezelschap. Ook collega en goede vriend George Clooney scheert zich al geruime tijd niet meer onder de neus. "Die gast blijft maar aan me plakken", stelt hij gekscherend. "Hij belt me op om te vragen wat ik aantrek, om vervolgens in dezelfde outfit te verschijnen. Voordat je het weet heeft hij ook zes kinderen. Ik krijg er zo langzamerhand genoeg van."

Vijf nominaties Golden Globes
Pitt is binnenkort te zien in 'The Curious Case of Benjamin Button'. De veelgeprezen film van regisseur David Fincher werd donderdag genomineerd voor maar liefst vijf Golden Globes. De filmprijzen worden op 11 januari uitgereikt.

13-12-2008 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schadevergoeding voor Teri Hatcher van cosmeticamerk

Schadevergoeding voor Teri Hatcher van cosmeticamerk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/teri-hatcher.jpg
Een Amerikaans cosmeticamerk heeft zijn excuses aangeboden aan Teri Hatcher en de beschuldiging ingetrokken dat de actrice producten van concurrenten zou hebben aangeprezen. "Teri Hatcher is een zeer integer persoon", stelt een woordvoerder van cosmeticamerk Hydroderm in een verklaring, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
De 44-jarige brunette, die een hoofdrol speelt in de televisieserie 'Desperate Housewives', heeft naast excuses een schadevergoeding gekregen voor de negatieve publiciteit die de beschuldiging zou hebben veroorzaakt. Hoe diep Hydroderm in de buidel heeft getast, is niet bekendgemaakt.

Vorig jaar klaagde het merk Hatcher aan voor een bedrag van ruim 2 miljoen euro. De actrice zou in 2005 een contract hebben getekend met Hydroderm en hebben beloofd louter cosmeticaproducten van het merk te bejubelen.

Ze zou zich vervolgens positief hebben uitgelaten over menig ander cosmeticamerk, waaronder City Cosmetics. Hatcher heeft altijd ontkend dat ze iets heeft gedaan dat in strijd is met haar contract met Hydroderm.

13-12-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg Milow verdringt Borsato van nummer 1 in Nederland

Belg Milow verdringt Borsato van nummer 1 in Nederland

Om Ayo Technology te beluisteren druk op de foto.

.
De Belgische singer-songwriter Milow heeft Marco Borsato van de nummer één-positie in de Nederlandse Singles Top 10 verstoten. Milow, ofte de 27-jarige Leuvenaar Jonathan Vandenbroeck, springt er met zijn single 'Ayo Technology' van 4 naar 1. Het nummer is een cover van een single uit 2007 van 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland. (bf)

1. (4) Milow - Ayo Technology
2. (1) Marco Borsato - Dochters
3. (5) Rita Hovink & Gerard Joling - Laat Me Alleen
4. (3) Stereo - Unexpected
5. (2) Beyonce - If I Were A Boy
6. (-) Adele - Make You Feel My Love
7. (8) Katy Perry - Hot 'N' Cold
8. (-) Britney Spears - Womanizer
9. (-) Glennis - Als Je Slaapt
10. (7) Killers - human

13-12-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdams optreden Pamela Anderson afgekraakt in VS

Amsterdams optreden Pamela Anderson afgekraakt in VS

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela-anderson-8.jpg
Het optreden dat Pamela Anderson donderdag gaf op de Amsterdamse Miljonair Fair wordt door verscheidene Amerikaanse media bespot. Vooral het weinig verhullende zilveren badpak dat ze droeg tijdens de openingsact van Hans Klok zou niets doen voor het figuur van de 41-jarige blondine.

Cellulitis
"Pamela Anderson liet alles lekker hangen voor een magieshow in Amsterdam", sneert de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. "Kijk die schattige kuiltjes toch eens."
Ook de gevreesde showbizzexpert Perez Hilton wijst op de cellulitis op de billen en benen van de voormalige playmate. "Hoe komt het toch dat ze er zo afschuwelijk uitziet", schrijft hij op zijn populaire weblog. "Kun jij je voorstellen dat ze ooit een sexy Baywatch-babe was?"

Borsten uit badpak
Naast een foto van het bijkans ontblote achterwerk van Anderson is op de website een foto te zien waar haar borsten half uit haar badpak hangen. Zowel de linker- als de rechtertepel van het model is op het kiekje te zien.

Anderson was speciaal ingevlogen voor de opening van de jaarlijkse beurs in de Amsterdamse Rai. Een dag later keerde ze huiswaarts. Anderson assisteerde Klok vorig jaar al tijdens zijn show in Las Vegas.

13-12-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn wens
Mijn Wens


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Maggie-Quigley-004-2.jpg

Mijn wens.
 
Ik zou voor mijn familie graag
een bundel met gedichten schrijven
dat na een poosje zo beduimeld was
omdat ze er niet vanaf konden blijven.
 
Ik zou het ook aan allemaal
dan graag op willen dragen
omdat ze er altijd voor me zijn
zonder dat ik iets hoef te vragen.
 
Maar voordat het zover is
zal ik nog veel moeten leren
en zal ik ze eens op een dag
met een gedichtenbundel vereren.

13-12-2008 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
12-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Junior Eurosong-winnaar Thor stopt met zingen

Junior Eurosong-winnaar Thor stopt met zingen

Om Een Tocht Door Het Donker te bekijken druk op de foto.

.
Thor Schalden (11), die in 2006 deelnam aan het Junior Eurosongfestival, stopt ermee. Volgende week treedt hij voor het laatst op. "Hij heeft het wel een beetje gehad", zegt zijn vader Geert. "Hij is nu elf en dat is een moeilijke leeftijd om nog kinderliedjes te zingen. Bij de tweede single werd hij een beetje gedwongen iets in dezelfde stijl als 'Tocht door het donker' te zingen, en daar voelde hij zich niet meer echt goed bij."

12-12-2008 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Walsh ('Grey's Anatomy') gaat scheiden

Kate Walsh ('Grey's Anatomy') gaat scheiden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-walsh.jpg
'Private Practice'-actrice Kate Walsh is weer vrijgezel. Haar man Alex Young heeft na veertien maanden huwelijk de scheiding aangevraagd. In de rechtbankdocumenten voert hij "onoverkomelijke verschillen" aan als reden voor de breuk. Verdere details zijn niet bekendgemaakt.

Dokter Addison Shepherd
De 41-jarige actrice, die dr. Addison Montgomery Shepherd speelde in de ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy', en filmproducent Young trouwden begin september vorig jaar, zeven maanden nadat ze elkaar leerden kennen.

Walsh speelt momenteel de hoofdrol in 'Private Practice', een spin-off van 'Grey's Anatomy'.

12-12-2008 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)