Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEA wil dat providers illegale muzieksites blokkeren

BEA wil dat providers illegale muzieksites blokkeren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bea-1.jpg
De Belgian Entertainement Association (BEA), die de Belgische muziek-, video- en game-industrie vertegenwoordigt, waarschuwt voor illegale online muziekwinkels. BEA wil dat internetproviders de sites blokkeren.

Grens is dun
Ook Test-Aankoop waarschuwt voor de illegale sites. Volgens de consumentenorganisatie is "de grens tussen legaal en illegaal downloaden erg dun". De consumentenorganisatie kwam tot die conclusie na het testen van enkele websites waarop tegen betaling muziek gedownload kan worden. Vooral bij de internationale (Russische) sites is het onduidelijk of zij wel over de nodige toestemmingen beschikken van auteurs en artiesten, aldus Test-Aankoop.

SABAM
Volgens SABAM, de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers, betalen ze de auteurs niet en ook BEA stelt vast dat noch de Belgische artiesten, noch hun platenfirma's vergoed worden voor de verkochte downloads. Nochtans verkopen deze websites de liedjes en albums van verschillende Belgische artiesten als dEUS, Novastar, Monza en Soulwax. BEA wees de Belgische overheid in oktober 2007 en in maart 2008 al op bepaalde buitenlandse websites die het niet nauw nemen met de Belgische wetgeving.

Markt
Slechts 1 liedje op de 20 wordt legaal gedownload, maar de digitale muziekmarkt in België groeit nog. In de eerste helft van 2008 werden bijna 6 miljoen singles en albums legaal gedownload. Dat is een stijging van 13 procent in vergelijking met de eerste helft van 2007.

31-12-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato trekt zich niets aan van slechte recensies

Marco Borsato trekt zich niets aan van slechte recensies

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-5.jpg
Marco Borsato kan zich niet kwaad maken om de slechte ontvangst van zijn film 'Wit licht'. "Ik leer van alle opbouwende kritiek", zegt hij vandaag in De Telegraaf. De zanger voelt zich echter nauwelijks aangesproken. "Mijn doel was trouwens niet acteur te worden. Ik ben zanger! Maar het verhaal moest verteld en dit was een goede manier."

Onjuiste wijze
Kranten als NRC Handelsblad, de Volkskrant en Trouw sabelden de film, die draait om het lot van Afrikaanse kindsoldaten, eerder deze maand genadeloos neer. Zowel Borsato's acteerprestaties als het scenario moesten het ontgelden. Maar volgens de 41-jarige artiest hebben recensenten de film op onjuiste wijze benaderd. "Het publiek beoordeelt de film op al zijn verdiensten en dan is het resultaat dus lovend", stelt hij.

3-0 achter
Al voordat de film in première ging, bereidde Borsato zich voor op scheve gezichten. "Ik weet dat je bij voorbaat al met 3-0 achter staat wanneer je als redelijk succesvol zanger gaat acteren", vertelde hij begin deze maand. "Ik geloof echter dat dit een film is die de kritiek kan doorstaan."

Niet zomaar hobby
Het aan de kaak stellen van de gruwelijkheden omtrent het fenomeen kindsoldaat is volgens Borsato de enige reden dat hij de film heeft gemaakt. "Het is niet zomaar een hobby van een populaire zanger", legt hij uit. "Het is zo goed dat deze boodschap is gebracht. En daarom ben ik zo blij met de bezoekersaantallen. Het stroomt toe. Ik zou het heel fijn vinden als mijn hele publiek 'Wit licht' zou zien."

Gouden status
Het publiek laat zich door de slechte recensies niet afschrikken. 'Wit licht' werd in Nederland binnen twee weken na de première door honderdduizend mensen bezocht, waarmee de film de gouden status kreeg.

31-12-2008 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adoptiedochter Mia Farrow overleden na slepende ziekte

Adoptiedochter Mia Farrow overleden na slepende ziekte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mia-farrow.jpg
Een geadopteerde dochter van actrice Mia Farrow, Lark Previn, is op eerste kerstdag overleden in een ziekenhuis in Brooklyn. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar de vrouw was al lange tijd ziek. Gisteren werd de 35-jarige vrouw gecremeerd in een uitvaartcentrum in de New Yorkse wijk.

Vietnam
Previn werd in 1973 geboren in Vietnam. Ze is een van de drie kinderen die Farrow in de jaren zeventig adopteerde met haar toenmalige echtgenoot, dirigent André Previn. Het koppel had ook drie biologische kinderen.

Woody Allen
De nu 63-jarige Farrow adopteerde later nog twee kinderen met filmregisseur Woody Allen en kreeg een biologische zoon met hem. Haar relatie met de filmmaker liep in 1992 op de klippen toen ze ontdekte dat Allen een affaire had met haar oudste geadopteerde dochter, Soon-Yi, die destijds 22 jaar oud was. Allen en Soon-Yi trouwden in 1997 en hebben samen twee geadopteerde kinderen.

31-12-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren Friends vieren oud en nieuw in Mexico

Sterren Friends vieren oud en nieuw in Mexico

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/friends.jpg
Jennifer Aniston kan haar beste vriendin Courteney Cox met de feestdagen niet missen. De actrices luiden vandaag in een luxe vakantieoord in Mexico samen het nieuwe jaar in. De twee voormalige Friends-sterren waren ook op kerstavond al samen.

Los Cabos
Aniston arriveerde afgelopen weekeinde in het zonnige Los Cabos, net als haar vriend, zanger John Mayer. De echtgenoot van Cox, acteur David Arquette, en hun 4-jarige dochtertje Coco, zijn eveneens van de partij.

Tortelduifjes
Aniston en Mayer verblijven volgens bronnen van het Amerikaanse tijdschrift People in twee verschillende resorts. Wel kunnen de tortelduifjes elkaar bereiken via een privéstrand dat de twee hotels met elkaar verbindt. De 39-jarige actrice heeft momenteel succes in de bioscoop met de komedie 'Marley & me'. Aniston is in de film te zien naast acteur Owen Wilson.

31-12-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarko en Bruni nu ook striphelden in Frankrijk

Sarko en Bruni nu ook striphelden in Frankrijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sarco-en-bruni.jpg
De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni zijn in 2008 echte striphelden geworden in Frankrijk. In november nog verscheen het stripalbum 'Carla en Carlito'.

Kleine Sarkozy
Op de cover van de strip staat Bruni afgebeeld met een kleine Sarkozy in een draagdoek. Volgens een bericht in de krant Le Parisien van verkoopt de strip, die verscheen op een oplage van 100.000 exemplaren, als zoete broodjes.

Kärcher
Van dezelfde auteurs verscheen in 2007 al "La face karchée de Nicolas Sarkozy". Dat verhaal is ondertussen al meer dan 200.000 keer verkocht. De titel van die strip zinspeelt op een opmerking van Sarkozy toen hij de Parijse banlieues bezocht tijdens de rellen van eind 2005. Hij zei toen dat de banlieues met een Kärcher schoongemaakt moeten worden.

Boeken
Behalve de strips zijn het voorbije jaar ook verschillende boeken verschenen over de relatie tussen de president en de zangeres met Italiaanse roots.

31-12-2008 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez ontkent huwelijkscrisis

Jennifer Lopez ontkent huwelijkscrisis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-lopez-4.jpg
Jennifer Lopez en echtgenoot Marc Anthony staan niet op het punt om een einde te maken aan hun huwelijk. Dat hebben woordvoerders van de twee artiesten gezegd tegen het Amerikaanse OK! Magazine.

Afscheidsduet
Al geruime tijd doen geruchten de ronde over huwelijksproblemen. De New York Daily News gooide afgelopen maandag olie op het vuur door te beweren dat Lopez en Anthony hun scheiding in een duet wereldkundig zouden maken. Volgens het dagblad is Lopez te gast tijdens het concert dat haar echtgenoot op Valentijnsdag geeft in New York.

"Niets van aan"
"Van dat artikel is niets waar", stelt een woordvoerder van Lopez. "Geen van de geruchten zijn waar", voegt de woordvoerder van Anthony daar aan toe. De twee gaven elkaar in 2004 het jawoord. In februari van dit jaar beviel Lopez van een tweeling: dochter Emme en zoon Max.

31-12-2008 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Kevin Bacon verloor geld aan piramidespel Madoff

Ook Kevin Bacon verloor geld aan piramidespel Madoff

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kevin-bacon.jpg
Kevin Bacon met vrouw Kyra Sedgwick en dochter Sosie Ruth.

Acteur Kevin Bacon en zijn vrouw Kyra Sedgwick hebben ook geld verloren aan het piramidespel van fraudeur Bernard Madoff, bevestigde een woordvoerder van Bacon. Hoeveel geld het koppel heeft verloren zei hij niet. Madoff, oud-bestuursvoorzitter van de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq, werd eerder deze maand gearresteerd. Zijn beleggingsfraude zou een omvang hebben van ruim 35 miljard euro.

Andere sterren
Bacon en Sedgwick zijn niet de enige Hollywoodsterren die direct of indirect het slachtoffer zijn geworden van de fraude van Madoff. Eerder werd duidelijk dat een liefdadigheidsinstelling van regisseur Steven Spielberg geld heeft verloren. Ook scenarioschrijver Eric Roth, die onder meer meewerkte aan de films 'Forrest Gump' en 'The curious case of Benjamin Button', is in zijn portemonnee getroffen.

31-12-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke noemt Sean Penn homofoob

Mickey Rourke noemt Sean Penn homofoob

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mickey-rourge.jpg
De acteurs Mickey Rourke en Sean Penn zijn beiden getipt als favoriete kandidaat voor een Oscar voor beste mannelijke acteur, maar Rourke heeft niet zo'n hoge pet op van zijn concurrent. In een uitgelekt sms-je noemt hij Penn een "middelmatige acteur'' en een "homofoob''. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Comeback
Rourke maakte dit jaar zijn grote comeback op het witte doek met zijn rol als een worstelaar op de terugweg in 'The Wrestler' en Penn gooide hoge ogen in 'Milk', waarin hij een homoseksuele politicus speelt.

Sussen
Een week geleden liet Rourke zich na afloop van een tv-programma ook al niet zo flatteus uit over Penn. "Ik snap niet waarom zo veel mensen denken dat Penn mijn concurrent is. Volgens mij wordt hij niet eens genomineerd voor een Oscar.'' Een woordvoerder van Rourke probeert de boel nog een beetje te sussen. "Er is geen kift tussen de twee. Ze zijn al jaren vrienden.''

De Oscarnominaties worden in januari bekendgemaakt. Een maand later is de uitreiking van de prestigieuze filmprijzen.

31-12-2008 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs eist 10.000 euro van VRT na "schandalige grap"

Hoeyberghs eist 10.000 euro van VRT na "schandalige grap"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hoeyberghs.jpg
Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs is razend om een verborgen cameragrap die de makers van een nieuw Canvasprogramma met hem hebben uitgehaald. De programmamakers hadden verschillende BV's naar een fotostudio in Antwerpen laten komen om model te staan voor hun eigen wassen beeld.

"Een uur hielden ze me bezig met allerlei onnozelheden", aldus Hoeyberghs. "En dan was het van: 'Haha, dit is verborgen camera!' Ik had daar verdorie een halve dag voor uitgetrokken. Ik heb zelfs mijn leven geriskeerd met een gevaarlijke autorit door de smeltende sneeuw." Hoeyberghs eist nu 10.000 euro van de VRT.

31-12-2008 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreugdevol vooruitblikken
Vreugdevol vooruitblikken


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rihanna_10.jpg



vreugdevol
vooruitblikken
op een nieuw jaar
en dan gaan er tegen aan
 
elk nieuw jaar
geeft nieuwe kansen
nieuwe wensen
een nieuw begin
 
vlieg er daarom
met goede moed weer in
op naar een...
fantastisch 2009

31-12-2008 om 01:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
30-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira gaat in het Arabisch zingen

Shakira gaat in het Arabisch zingen

Om Shakira te beluisteren druk op de foto.

Zet de player aan de linkerkant af A.U.B.


.
De Colombiaanse zangeres Shakira zal tijdens een oudejaarsconcert in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten in het Arabisch gaan zingen.

Shakira, die in het Spaans of het Engels zingt, vertelde een plaatselijke krant dat ze als kind al helemaal gek was van de Libanese zangeres Fairuz. Haar familie noemde haar toen al 'kleine Fairuz'. Shakira heeft via vaders kant Libanese wortels.

Fairuz is al een halve eeuw razend populair in de Arabische landen.

30-12-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam vindt nieuwe drummer cool "omdat hij Stella drinkt"

Liam vindt nieuwe drummer cool "omdat hij Stella drinkt"

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Liam Gallagher van Oasis vindt zijn nieuwe drummer Chris Sharrock een toffe kerel omdat hij Stella drinkt. De drummer speelde eerder bij - oh nee! - Robbie Williams, maar dat bedekt Liam met de mantel der liefde na een nachtje pinten hijsen met Sharrock.

"Uitgaan met hem was heel cool," mijmert de zanger. "Hij zaagde niet, en liet me uitspreken. Hij drinkt Stella en is geen 'fucking' lichtgewicht. Hij kan evengoed bier hijsen als drummen," een belangrijke kwaliteit voor drummers.

Het kan Stella-liefhebber Liam dan ook "geen fuck schelen" dat Sharrock eerder met zijn stokken zwaaide bij Robbie Williams. "Fuck het Robbie Williams ding. Fuck Robbie. Chris was het enige goede aan die clown," waren de volzinnen die Liam nog aan dat onderwerp wou wijden.

30-12-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurence Fishburne reikt Golden Globe uit

Laurence Fishburne reikt Golden Globe uit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/laurence-fishburne.jpg
Laurence Fishburne reikt volgende maand een Golden Globe Award uit. Dat maakte de organisatie van de Amerikaanse filmprijzen bekend. Naast de acteur, vooral bekend van de 'The Matrix'-trilogie, behoren ook Gossip Girl-actrice Blake Lively en 'The Dark Knight'-acteur Aaron Eckhart tot de beroemdheden die een award overhandigen tijdens de 66e editie van het evenement.

Eerder werd al bekend dat onder andere Drew Barrymore, Sacha Baron Cohen, Jake Gyllenhaal en Jennifer Lopez gouden beeldjes aan de winnaars uitdelen. De prijzen worden in 25 categorieën onderverdeeld. Tijdens de uitreiking, op 11 januari in Beverly Hills, krijgt regisseur Steven Spielberg een ereprijs voor zijn bijdrage aan de entertainmentindustrie.

30-12-2008 om 13:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Harrelson na twintig jaar eindelijk getrouwd

Woody Harrelson na twintig jaar eindelijk getrouwd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/woody-harrelson.jpg
Woody Harrelson en zijn vriendin Laura Louie zijn getrouwd, bevestigt een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People. Harrelson en Louie, die al ruim twintig jaar samen zijn, gaven elkaar het jawoord tijdens een ceremonie op het Hawaïaanse eiland Maui.

Intieme plechtigheid
De intieme huwelijksplechtigheid werd bijgewoond door een selecte groep vrienden en familie. Ook de dochters van het stel, Makani (2), Zoe (12) en Denni (15), waren uiteraard van de partij. De 47-jarige Harrelson speelde in films als 'The people vs. Larry Flint', 'The thin red line' en 'Natural born killers'. De 43-jarige Louie was de assistent van de acteur en is medeoprichter van een bezorgservice voor biologisch voedsel.

30-12-2008 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grey's Anatomy-actrice Chyler Leigh zwanger

Grey's Anatomy-actrice Chyler Leigh zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/chyler-leigh.jpg
Actrice Chyler Leigh, bekend uit de doktersserie Grey's Anatomy, is in verwachting van haar derde kind. "Ze zijn door het dolle heen en kijken uit naar de nieuwe uitbreiding van hun gezin", vertelt haar woordvoerder aan het Amerikaanse tijdschrift People. De 26-jarige actrice heeft al twee kinderen met haar echtgenoot, acteur Nathan West: Noah (5) en Taelyn (2).

Volgens haar woordvoerder wordt de zwangerschap van Leigh niet verwerkt in de verhaallijn van Grey's Anatomy, waarvan in de Verenigde Staten momenteel het vijfde seizoen wordt uitgezonden. Leigh speelt in de serie Lexie Grey, de zus van Meredith Grey, het hoofdpersonage dat wordt vertolkt door actrice Ellen Pompeo.

30-12-2008 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Jessica Simpson ingestort in douche

Vriend Jessica Simpson ingestort in douche

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-simpson-3.jpg
De vriend van Jessica Simspon, American Footballspeler Tony Romo, is ingestort in de douche na een verloren wedstrijd. De quarterback van de Dallas Cowboys bezweek aan de pijn van een ribblessure die hij opliep tijdens een wedstrijd tegen de Philadelphia Eagles. Inmiddels gaat het weer goed met hem.

Chaos
Toen de 28-jarige Romo viel, ontstond chaos in de kleedkamer, zo schrijft de krant Dallas Morning News. Teamgenoten begonnen te schreeuwen, waarop al snel een stretcher werd binnengereden. Die bleek niet nodig te zijn, omdat Romo weer overeind kon worden geholpen.

'Yoko Romo'
Met zijn team gaat het de laatste tijd slecht en de prestaties van Romo worden door critici gehekeld. Fans van de Dallas Cowboys geven Simpson de schuld. Zij hebben haar al de bijnaam Yoko Romo gegeven, naar Yoko Ono, die volgens veel Beatles-fans een slechte invloed had op haar geliefde John Lennon. Het koppel heeft sinds eind vorig jaar een relatie.

30-12-2008 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett twijfelt over plastische chirurgie

Cate Blanchett twijfelt over plastische chirurgie

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/cate-blanchett.jpg
Cate Blanchett heeft een wisselende houding tegenover plastische chirurgie. "Ik veroordeel de wereld van de plastische chirurgie niet", zegt ze in het februarinummer van tijdschrift Vanity Fair. "Als je opgroeit in een milieu waarin je moeder haar borsten laat vergroten als je 18 bent, dan is er weinig hoop voor je. Maar ik ben niet in zo'n milieu groot geworden."

"Wie weet"
Vooralsnog heeft de 39-jarige filmster het mes en de injectienaald gemeden. "Ik heb niets laten doen, maar wie weet", stelt ze. Haar echtgenoot, theatermaker Andrew Upton, maakt ze niet blij door onder het mes te gaan. "Andrew heeft gezegd dat hij een scheiding aanvraagt als ik iets laat doen."

"Lichaam veranderd"
Na het krijgen van drie kinderen merkt Blanchett dat haar lichaam is veranderd. "Het draagt een verleden met zich mee. Ik houd van de evolutie van dat verleden en ik ben blij dat ik met iemand samen ben die houdt van de evolutie van dat verleden."

"Angst"
Plastische chirurgie is volgens de actrice in elk geval niet zaligmakend. "Als ik naar iemands gezicht kijk, zie ik eerst de ingrepen en dan pas de persoon zelf. Persoonlijk denk ik niet dat mensen er beter uitzien als ze iets laten doen, ze zien er gewoon anders uit. Als je het uit angst doet, dan blijft die angst zichtbaar in je ogen."

30-12-2008 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Fonda na 46 jaar terug op Broadway

Jane Fonda na 46 jaar terug op Broadway

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jane-fonda.jpg
Jane Fonda keert na een afwezigheid van 46 jaar terug op de planken van Broadway in New York. De actrice gaat spelen in '33 Variations', een stuk geschreven en geregisseerd door Moises Kaufman. Op 5 februari opent Fonda de voorstelling in het Eugene O'Neille Theater.

De 71-jarige Amerikaanse verdween in 1963 van het toneel op Broadway. In 1971 greep de filmster, dochter van acteur Henry Fonda, de Oscar voor beste actrice dankzij haar vertolking in 'Klute'.

30-12-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerst en nieuwjaar
Kerst en nieuwjaar


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ali_landry_8.jpg


Kerst en Nieuwjaar

Ze volgen elkaar steeds sneller op

We missen steeds meer mensen

Verdriet en vrede wisselen elkaar vaker af.

 

Een warm hart voor alle mensen in mijn leven

Ik leerde veel dit afgelopen jaar

Mijn gezin …

kwam dichter naar elkaar!

 

Iedere keer als de zon mij begroet

Voel ik Licht en warmte

Die ik heel graag deel met jou.

Met alle lessen nog te leren

We gaan er ook het komende jaar

Weer flink tegenaan!

 

Vrede- Licht –Liefde- Kracht

Namasté!

30-12-2008 om 03:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh woedend op Becks voor nieuwe tattoo

Posh woedend op Becks voor nieuwe tattoo

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-beckham-6.jpg
Victoria Beckham is woedend op manlief David omdat die haar verbod op een nieuwe tattoo straal negeerde. Becks kon niet aan de verleiding weerstaan en liet aan zijn toch al rijke collectie lichaamsdecoratie nog een item toevoegen op de linkerarm.

Hebreeuwse spreuken
"Victoria houdt best wel van Davids tatoes, maar vindt het inmiddels welletjes. Ze wil dat hij nog een plekje vrijhoudt op zijn lichaam", beweert een bron. Ditmaal liet de stervoetballer door zijn vaste tatoeëerder, Louis Malloy, de bijbelse spreuk "Mijn zoon, vergeet mijn lessen niet, maar bewaar mijn bevelen in je hart" in het Hebreeuws op zijn arm zetten. Mooi 'assorti' bij een andere Hebreeuwse leuze op dezelfde arm, die luidt: "Ik ben mijn geliefde en mijn geliefde is van mij." Posh heeft trouwens diezelfde tatoe op haar lichaam laten aanbrengen.

Verslaving
David Beckham is inmiddels 33 en is duidelijk dol op tattoos, om niet te zeggen dat hij erdoor geobsedeerd is. Zijn uitgebreide gamma omvat: Victoria's naam in het Hindi, het nummer 'zeven' in Romeinse cijfers, een engelbewaarder op zijn bovenrug en een engeltje op zijn rechterarm. Zijn vrouw, de schriele Posh, vreest dat David zelfs verslaafd is. "Ze weet niet waar dit zal eindigen", vertelde ze aan een vriend, die het dan weer overbriefte aan The Sun. "Hij is een gezonde jongen die niet rookt, niet drinkt en zijn lichaam goed verzorgt. Maar zijn huid is verre van schoon."

29-12-2008 om 17:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!