NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez praat over haar breuk met The Weekend en haar nieuwe relatie met Justin Bieber

Selena Gomez praat over haar breuk met The Weekend en haar nieuwe relatie met Justin Bieber

https://www.mupload.nl/img/xahxilgodkaj1.jpg

Zangeres Selena Gomez is door het Amerikaanse magazine Billboard uitgeroepen tot Vrouw van het jaar. In een uitgebreid interview heeft ze het onder meer ook over haar breuk met The Weekend en haar nieuwe relatie met Justin Bieber.

“Iets waar ik heel trots op ben is dat we (Gomez en The Weekend, red.) nog steeds vrienden zijn. Dat heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. We hebben onze relatie als vrienden beëindigd en we wensten elkaar ook oprecht het beste toe. Dat vond ik echt opmerkelijk”, zegt de 25-jarige zangeres daarover.

Ook over haar nieuwe relatie met Justin Bieber heeft de voormalige Disney-ster iets te zeggen. “Ik ben 25 jaar nu, geen 18, 19 of 20. Ik koester de mensen die mijn leven hebben beïnvloed. Voordien forceerde ik misschien bepaalde dingen die niet juist aanvoelden, maar dat wil niet zeggen dat bepaalde gevoelens ooit weg gaan.”

#metoo

Ook over de recente schandalen in de nasleep van de affaire Weinstein liet de Texaanse haar licht schijnen. “Ik heb erover gehuild, maar ik voel me ook hoopvol. Als bepaalde vrouwen ergens voor uitkomen hoop ik dat ze zich daarna sterker voelen, want zo zouden ze zich ook moeten voelen. Zelf heb ik gelukkig nooit zoiets meegemaakt, maar ik heb wel familieleden die iets dergelijks meemaakten.”

30-11-2017 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim Soutaer vertedert met eerste foto van zijn prinsesje, Lilou

Wim Soutaer vertedert met eerste foto van zijn prinsesje, Lilou

https://www.mupload.nl/img/gppb9zusidjtd.jpg

De baby is ondertussen al tien weken oud, maar Wim Soutaer (43) heeft pas nu een foto van Lilou op social media gepost. En kijk eens hoe vertederend schattig zijn prinsesje is! 

Lilou werd vier weken te vroeg geboren, maar is ondertussen al serieus aangesterkt en stelt het prima. Mama Kim Ghyselinck (39), met wie Wim eerder dit jaar in het huwelijksbootje stapte, trouwens ook. Zij is al haar zwangerschapskilo’s kwijt en treedt al opnieuw op met Swoop.

“Na drie jaar proberen en zes miskramen hadden Kim en ik onze kinderwens eigenlijk opgeborgen”, aldus de zanger. “Toen we alle hoop hadden laten varen, lukte het plots wel. Al bleven we lange tijd vrezen dat het ook deze keer weer zou mislopen. Nu Lilou er is, stellen we ons de vraag hoe we ooit hebben kunnen beweren dat ons leven ook zonder liefdesbaby compleet was. Een kind is het mooiste ter wereld! Nee, ik zou Lilou niet meer kunnen missen.”

30-11-2017 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Familie’-acteur Ludo Hellinx geschokt door verwoestende brand bij zoon

‘Familie’-acteur Ludo Hellinx geschokt door verwoestende brand bij zoon

https://www.mupload.nl/img/ldzrlel2naibw.jpg

“Shit, shit, shit”, postte Ludo Hellinx geschokt op social media. De acteur, bekend van ‘Familie’ en ‘Flikken’, was duidelijk zwaar aangedaan door het onheil, dat zijn zoon en schoondochter enkele uren eerder was overkomen. Bij werken aan het dak van hun rijwoning in Wilrijk, was er een hevige brand ontstaan. De brandweer werd opgeroepen en die haalde nog twee dakwerkers in nood van het dak. “De vlammen hebben het dak en de bovenverdieping verwoest”, aldus Ludo. “En in heel het huis is er waterschade. Hugues en Lies slapen nu bij ons. Ze blijven logeren, zolang nodig.”

Ludo kreeg hartverwarmende reacties op zijn droevig bericht, want heel wat vrienden boden meteen hulp aan.

30-11-2017 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Project Axel: daklozen spuiten heroïne in primetime, experts geschokt

Project Axel: daklozen spuiten heroïne in primetime, experts geschokt

https://www.mupload.nl/img/ub3m2hvhcneci.jpg

Het Vlaamse expertisecentrum voor Alcohol en Drugs (VAD) is niet opgezet met de beelden die ’Project Axel’vanavond de VIER-kijkers voorschotelt. Daarop is te zien hoe een Antwerpse dakloze een cocktail van heroïne en cocaïne bereidt, en de spuit in zijn arm plant.

De aflevering van vanavond krijgt alvast een 16+-stempel en een verwijzing naar de Druglijn mee, want Axel Daeseleire schuwt weer de controverse niet met zijn project. In een opvangcentrum waar zwaar verslaafde en dakloze volwassenen de nacht kunnen doorbrengen, vertelt Freddy onder invloed over zijn drugsverslaving. De beelden erna tonen hoe hij in een afgelegen loods de cocaïne met de heroïne mengt, de arm strekt, en achterblijft met een gapend gat. Intussen trekt een dakloze vriend het pijpje van zijn onderbroek omhoog en spuit de drugs recht in de lies.

Marijs Geirnaert van het VAD reageert geschokt. «Ik vraag me af wat hier de nieuwswaarde van is. Het gebruik op zich geeft veel te veel details prijs en toont hoe het ‘moet’. Gebruikers die al experimenteren met middelen zullen zo sneller een stapje verder gaan. Daarnaast kunnen deze beelden Freddy achtervolgen en zijn toekomst dwarsbomen.» 

Het leven zoals het is

Tv-makers Kristof Dewamme en Axel Daeseleire weten echter waarom ze de harde beelden brengen. «Meer dan de helft van alle daklozen in Antwerpen kampt met een ernstige ver­slaving, in veel gevallen hero­ine. Wij wilden die realiteit niet uit de weg gaan en het keiharde leven van een verslaafde dakloze tonen zoals het is.”

30-11-2017 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassing bij ‘Thuis’: Renzo en Charité verdwijnen

Verrassing bij ‘Thuis’: Renzo en Charité verdwijnen

https://www.mupload.nl/img/idellyizoftnr.jpg

Frank Van Erum, die Renzo Fierens speelt in ‘Thuis’, verdwijnt in de loop van dit seizoen uit de soap. Daarmee is het ook einde verhaal voor Aïssatou Diop, die zijn vriendin Charité speelt. “Dit had ik niet zien aankomen”, zegt Frank Van Erum.

Renzo Fierens was een eerste keer te zien in ‘Thuis’ van 2003 tot 2006. In oktober 2014 kwam hij terug in beeld. Sinds toen speelde Frank Van Erum een grote rol in de populaire Eén- soap. Renzo is de zoon van Nancy, en halfbroer van Femke en Britney. Recent werden Frank en Aïssatou de hoofdrolspelers in een zoveelste taboedoorbrekende verhaallijn. Renzo en Charité — die al een zoontje had uit een vorige relatie — vormden een nieuwe samengesteld en multicultureel gezin. “Maar we kiezen nu voor andere lijnen”, bevestigt Hans Roggen, producer van ‘Thuis’. “We gaan deze verhaallijn afronden in de loop van dit seizoen.” 

Voor Frank Van Erum kwam zijn exit onverwacht. “Het komt voor mij toch wat uit de lucht vallen”, zegt hij. “Ik had het vertrek van Renzo niet zien aankomen.” Problemen waren er niet. “Ik denk dat ik goed in de groep lig. Ook bij de scenaristen. Maar ja, schrijvers houden nu eenmaal van verhalen met onverwachte wendingen.”

Frank heeft een gezin met drie kinderen. Zijn vertrek uit ‘Thuis’ betekent natuurlijk een streep door de rekening. “Er is nog mijn theatergezelschap O kontreir en op 11 november opende ik ook een eigen theaterzaal in Hamme. En ik blijf ook met muziek bezig.”

30-11-2017 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez blijft koningin van Instagram

Selena Gomez blijft koningin van Instagram

https://www.mupload.nl/img/fd6egpmcbmuke.jpg

In de popwereld of filmwereld speelt ze misschien niet de eerste viool, maar op het internet deelt Selena Gomez duidelijk wél de lakens uit. De Amerikaanse is voor het tweede jaar op rij de celebrity met de meeste volgers op Instagram. Selena heeft er meer dan 130 miljoen! Dat is een pak meer dan de nummer twee in het lijstje, stervoetballer Cristiano Ronaldo (116 miljoen). Een andere popster, Ariana Grande, vervolledigt de top drie met 115 miljoen volgers. Verderop volgen nog Beyoncé (108 miljoen), Kim Kardashian (104 miljoen) en Taylor Swift (104 miljoen). Met als rechtstreeks gevolg dat die sterren tegenwoordig meer fortuin vergaren als zogenaamde ‘influencer’ op het internet dan met andere bezigheden. In de States werd berekend dat Selena’s (reclame)inkomsten, die een rechtstreeks gevolg zijn van haar aantal volgers op het web, goed waren voor 85% van haar zakencijfer dit jaar. Elk fotootje dat ze post levert haar een klein fortuin op. Dat zingen en acteren is dus eigenlijk een soort van hobby geworden...

29-11-2017 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV’s geven het goede voorbeeld in bobcampagne

BV’s geven het goede voorbeeld in bobcampagne

https://www.mupload.nl/img/aa5fapmpjdv2y.jpg

Met de feestdagen in het verschiet lanceert BOB zijn jaarlijkse wintercampagne. En heel wat bekende gezichten geven alvast het goede voorbeeld.

Dit jaar heeft BOB een Facebook-overlay ontwikkeld, die je over je profielfoto kan plaatsen ‘om aan de hele wereld te laten zien dat je trots bent om BOB te zijn’. ‘BOB en trots erop’, klinkt de leuze.

29-11-2017 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britten krijgen niet vrij bij huwelijk Harry en Meghan

Britten krijgen niet vrij bij huwelijk Harry en Meghan

https://www.mupload.nl/img/pcg4ozl9egxaw.jpg

De Britse premier Theresa May heeft haar besluit verdedigd om geen nationale vrije dag af te kondigen voor de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle.

Veel burgers hadden op de sociale media gevraagd om een vrije dag, zoals ook het geval was bij  het huwelijk van Harry’s broer William, op 29 april 2011.

Op de vraag van Sky News of een nationale vrije dag geen goed idee is om iedereen een beetje op te vrolijken, zei de premier: “U heeft het over mensen opvrolijken. Ik denk dat het zien van twee jonge verliefde mensen dat ook al doet”.

29-11-2017 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift bouwde een metershoge muur rond haar huis, maar wij kunnen toch nog binnenkijken

Taylor Swift bouwde een metershoge muur rond haar huis, maar wij kunnen toch nog binnenkijken

https://www.mupload.nl/img/9m78smjvutloh.jpg

Vorige week raakte bekend dat Taylor Swift een metershoge muur rond haar huis in Beverly Hills heeft laten bouwen, maar wie benieuwd is hoe het huis van de zangeres er aan de binnenkant uitziet heeft geluk. Wij beschikken over foto’s!

De 27-jarige zangeres was het zo beu dat er altijd fotografen in haar achtertuin zaten om haar doen en laten te volgen, dat ze een muur van 2,5 meter hoog rondom haar volledige eigendom liet bouwen. Ook de poort aan de voordeur zou een hoogtechnologische upgrade hebben gekregen, om de popster voor eventuele inbrekers te beschermen. Dankzij enkele foto’s uit de oude doos, kunnen fans van Taylor wel nog even binnenkijken in haar stulpje ter waarde van 21 miljoen euro.

29-11-2017 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populair tv-anker Matt Lauer ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag

Populair tv-anker Matt Lauer ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag

https://www.mupload.nl/img/g2dmto3eyqlrr.jpg

Matt Lauer, een van de populairste tv-gezichten in Amerika, werd vandaag ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft zender NBC laten weten.

Lauer is een van de vaste tv-ankers bij ‘The Today Show’, de populairste ochtendshow van de Verenigde Staten. Tijdens de uitzending vanochtend (plaatselijke tijd) maakte zijn ex-collega Savannah Guthrie het nieuws bekend. Ze kreeg de opdracht pas net voor ze op antenne ging. “Dit is een droeve ochtend bij ‘Today’ en bij NBC News”, meldde ze. “Jullie begrijpen waarschijnlijk wel dat we allemaal geschokt zijn. Mijn hart breekt voor Matt, hij is mijn dierbare collega. Maar mijn hart breekt ook voor de vrouw die een klacht tegen hem indiende. Het is dringend tijd dat vrouwen zich comfortabel genoeg voelen om naar buiten te treden tegen zulke feiten.”

In een memo aan alle werknemers liet voorzitter Andy Lack vanochtend weten dat maandag een klacht binnenliep tegen Lauer wegens ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag op de werkvloer’. “Hoewel dit de eerste klacht was in zijn carrière, hebben we redenen om aan te nemen dat dit geen geïsoleerd incident was”, klonk het. “We vinden het enorm belangrijk om een werksfeer te creëren waarin iedereen zich veilig en beschermd voelt. Alle acties die tegen deze waarden indruisen, moeten aangepakt worden, hoe bekend de dader ook is.” Lauer was 20 jaar lang een vaste waarde bij NBC.

29-11-2017 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel geld krijgt Elton John voor de remake van ‘The Lion King’

Zoveel geld krijgt Elton John voor de remake van ‘The Lion King’

https://www.mupload.nl/img/h3xmqkodrdzhz.jpg

De live action remake van ‘The Lion King’ is niet alleen leuk voor de fans van het geliefde Disney-verhaal, maar ook voor Elton John. Want hij krijgt er natuurlijk heel wat geld voor.

De muzikant verdient naar verluidt elf miljoen euro aan het bewerken van zijn muziek, die hij voor de tekenfilm uit 1994 schreef, dat meldt New York Daily News. Zijn hits ‘Circle Of Life’ en ‘Can You Feel The Love Tonight’, waarvoor Elton zelfs een Oscar won, worden voor de remake in een nieuw jasje gestoken. 

Beyoncé

Volgens een bron in LA is de zanger druk bezig met het ‘Lion King’-project, waar waarschijnlijk ook nieuw werk aan wordt toegevoegd. “Als Beyoncé de stem van Nala doet in de film, is het ondenkbaar dat je haar niet een van die iconische nummers laat zingen. Dat zou fantastisch aanslaan bij de nieuwe generatie. Het is een geweldige deal voor hem.” Rustig aan doen is er trouwens niet bij voor Elton, want naast ‘The Lion King’ heeft hij ook nog zijn vaste shows in Las Vegas tot mei 2018.

28-11-2017 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Tom Arnold doet boekje open over het prostitueebezoek van Hugh Grant

Acteur Tom Arnold doet boekje open over het prostitueebezoek van Hugh Grant

https://www.mupload.nl/img/tb0nzrprfumwx.jpg

Acteur Tom Arnold moest Hugh Grant in 1995 aan een alibi helpen omdat Grant vastzat bij de politie nadat hij een prostituee had bezocht. Tom vertelde het verhaal in The Steve Harvey Show, een Amerikaanse talkshow.

De twee acteurs waren de film Nine Months aan het opnemen en toen de draaidagen voorbij waren, nodigde Tom de Britse acteur uit bij hem thuis. Dat was buiten Grant gerekend, die daar geen zin in had. “Ik dacht dat we vrienden waren”, vertelde Tom, ook bekend als de komische Albert Gib in de actiefilm True Lies.

Tom herinnert het zich nog goed. “Hij vertelde me dat de film klaar was en dat we eigenlijk alleen maar voor de periode van de opnames vrienden waren.” Tom was teleurgesteld in zijn collega, die nog zei dat je niet met iedereen met wie je werkt vrienden kan zijn.

Prostituee

Niet veel later had Hugh Tom toch nodig. De Londennaar belde hem toen hij in de cel zat omdat hij op Sunset Boulevard prostituee Divine Brown had bezocht. “Hij had me nodig als alibi.” Niet alleen voor de politie, maar ook voor zijn toenmalige vriendin Elizabeth Hurley. „Zijn we dan nu wel vrienden”, was alles wat Tom tegen Hugh zei.

28-11-2017 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leen Dendievel: “Er wordt omhooggepoept, ja. Als die vrouwen dat graag doen, so what?”

Leen Dendievel: “Er wordt omhooggepoept, ja. Als die vrouwen dat graag doen, so what?”

https://www.mupload.nl/img/odzfi3odqnzkx.jpg

Sinds het Weinstein-schandaal en de #MeToo-campagne losbarstte, is het duidelijk dat we er nog lang niet zijn op vlak van vrouwelijke emancipatie. Actrice Leen Dendievel - u allen bekend als Kaat uit ‘Thuis’ - werpt in HUMO haar licht op de zaak, en blijkt een uitgesproken mening te hebben.

“Vóór #MeToo losbarstte, heb ik weleens gedacht: ‘We zijn er’. Ik voelde zelfs al mededogen: ‘Straks raken de mannen nog in de verdrukking!’ (lacht) Mijn lief (zanger Udo, red.) moest onlangs optreden op een missverkiezing. Toen hij klaarstond om het podium te beklimmen, kwamen de meisjes naar beneden en trokken ze ongegeneerd hun kleren uit ­ hopla, tetten bloot! Hij voelde zich enorm ongemakkelijk, maar durfde niks te zeggen: anders zouden ze misschien denken dat hij zijn ogen de kost had gegeven.”

Over seksuele intimidatie in de filmwereld kan ze niet meespreken. “Erg, hè? (hilariteit) Pas op, ik wil het probleem helemaal niet relativeren. In mijn job gaan we heel lijfelijk en lacherig met elkaar om: ik kijk niet raar op als een regisseur of diens assistent mij begroet met een knuffel. Maar ik kan me voorstellen dat anderen daar wel moeite mee hebben. En als ik dubieuze sms’en krijg, denk ik: ’Tja, ‘t is een man.’ En stuur ik ‘Nee’ terug. Maar mocht ik een nare ervaring hebben, dan zou ik zeker stappen durven te ondernemen.” Ze ziet er niet meteen graten in. ”Van mij mag een man vragen wat hij wil. Ook als hij je baas is. Hoeveel mooie koppels zijn daar niet uit voortgevloeid? Machtsrelatie of niet: ze blijven een man en een vrouw.”

Ook het omgekeerde fenomeen, waarbij vrouwen zich een weg naar de top slapen, erkent ze. ”Er wordt omhooggepoept, ja. Als die vrouwen dat graag doen: so what? Maar zelf zou ik nog liever werkloos zijn. Het gebeurt overigens ook bij mannen, alleen wordt er minder over gepraat.”

28-11-2017 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo veel bedraagt het fortuin van prins Harry

Zo veel bedraagt het fortuin van prins Harry

https://www.mupload.nl/img/c9o7de68chotx.jpg

Prins Harry maakt het hele jaar door zijn opwachting op allerlei events waarvoor hij niet wordt betaald. Toch heeft de toekomstige echtgenoot van Meghan Markle helemaal geen financiële zorgen. Waar komt zijn fortuin vandaan en hoeveel bedraagt het werkelijk?

De 33-jarige royal die gisteren zijn verloving met de Amerikaanse Meghan Markle bekendmaakte, verkrijgt een toelage van de Duchy of Cornwall, het hertogdom van Cornwall.

Dat werd in 1337 ingesteld door Edward III om zijn spilzieke zoon van een jaarlijks inkomen te voorzien. Sindsdien wordt de winst van de landerijen gebruikt om de kosten van de oudste zoon van de regerende vorst(in) te dekken. Sinds 1952 is dat prins Charles.

Het hertogdom bestaat uit bijna 514 km² land en onroerend goed. Prins Charles heeft de omzet nog met succes weten op te krikken door koekjes, yoghurt en confituur afkomstig van het landgoed te verkopen onder de naam ‘Duchy Originals’.

Prins Charles verklaarde tussen 2015 en 2016  tien miljoen euro gespendeerd te hebben aan ‘officiële activiteiten’ van de leden van de koninklijke familie (zijn echtgenote Camilla, prins Harry, prins William en Kate en hun kinderen) - al is het niet geweten hoeveel de toelage bedraagt die hij aan eenieder afzonderlijk geeft.

Financiële zorgen zijn prins Harry dus vreemd, niet alleen dankzij de ruime toelage maar ook dankzij een gigantische erfenis waar hij uit kan putten vanaf het moment dat hij dertig jaar is geworden.

Na de dood van zijn moeder Diana in 1997 erfde hij 7,2 miljoen euro. Dat geld werd sindsdien belegd en zou volgens schattingen 12 miljoen euro waard geweest zijn in 2014 - het jaar waarin hij dertig werd.

Prins Harry diende ook 10 jaar lang in het leger en kreeg daarvoor een salaris uitbetaald. In 2015 zei hij het leger vaarwel nadat hij het geschopt had tot kapitein en twee keer gediend had in Afghanistan.

De prins en zijn toekomstige vrouw  moeten ook niet zoals andere koppels op zoek naar een huis. Ze zullen in de Nottingham Cottage op het domein van Kensington Palace gaan wonen. De ouders van Meghan Markle zijn wellicht opgelucht dat prins Charles de kosten van het huwelijk voor zijn rekening  zal nemen. “Normaal zijn de kosten voor de ouders van de bruid, maar dat zal hier zeker niet het geval zijn”, verklaarde Kate Williams, een experte op het vlak van koningshuizen aan CNN. Prins Charles nam ook grotendeels de kosten op zich voor het huwelijk van prins William en Kate, al droeg de familie Middleton toen ook een stuk bij.

Kortom, de tortelduifjes kunnen zonder enige financiële zorgen uitkijken naar hun droomhuwelijk in mei volgend jaar.

28-11-2017 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sahar viel 40 kilo af en onderging 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken. Het (voorlopige) resultaat is schrikbarend

Sahar viel 40 kilo af en onderging 50 operaties om op Angelina Jolie te lijken. Het (voorlopige) resultaat is schrikbarend

https://www.mupload.nl/img/fd5ic8pccuqwc.jpg

Sahar Tabar, een jonge vrouw uit de Iraanse hoofdstad Teheran, heeft één belangrijk levensdoel: zo snel mogelijk lijken op Hollywoodactrice Angelina Jolie. Na maar liefst 50 schoonheidsoperaties begint het uiterlijk van de 40 kilo afgevallen Tabar dat van de Amerikaanse filmster al iets te benaderen. 

De reacties op de foto’s die Sahar Tabar deelt zijn vooral negatief. Menigeen vindt haar transformatie, die begin dit jaar begon, angstaanjagend en totaal mislukt. “Een zombie”, merkt iemand op. Weer een ander: “Doodzonde! Dit is onmenselijk.” Op haar Instagram, inmiddels al 270.000 volgers, zijn ook vriendelijkere opmerkingen te vinden zoals ‘mooi, je begint inderdaad al aardig op Angelina te lijken’. 

Twintiger Sahar Tabar liet, afgaande op de soms gephotoshopte kiekjes die ze de afgelopen tijd postte, haar lippen met fillers vergroten, haar gebit aanpassen, haar neus verkleinen en puntiger maken en haar jukbeenderen en kaaklijn aanpassen. Voorlopig wil ze nog doorgaan met plastische chirurgie om uiteindelijk voor de volle honderd procent op Jolie (42) te lijken. Haar volgers vragen zich af of die wens gezond is. “Je ziet er ziekelijk en lijkbleek uit”, waarschuwt iemand.

28-11-2017 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow neemt ex én verloofde mee uit eten

Gwyneth Paltrow neemt ex én verloofde mee uit eten

https://www.mupload.nl/img/qvs3gjjfbclrw.jpg

Gwyneth Paltrow had afgelopen weekend een bijzondere brunch. De actrice ging samen met haar ex-man Chris Martin en haar verloofde Brad Falchuk wat eten in Los Angeles en postte een vrolijk kiekje van deze twee belangrijke mannen in haar leven op Instagram. Ze plaatste erbij: #modernfamily.

Gwyneth en Chris gingen in 2014 na 10 jaar huwelijk uit elkaar en deden dat op een, voor Hollywoodbegrippen, vrij aparte manier. De twee bestempelden hun scheiding als ‘consciously uncoupling’, wat zoveel inhoudt als ‘bewust uit elkaar gaan’. De ex-geliefden staan nog altijd op zeer goede voet met elkaar en delen de zorg over hun kinderen Apple en Moses.

Kennelijk kan Chris het ook goed vinden met Gwyneths huidige lover Brad, naast wie hij breed lachend aan tafel zit. Over Chris en zijn liefdesleven gaan ook geruchten rond. Hij zou het meer dan goed kunnen vinden met Dakota Johnson, met wie hij eerder deze week in Israël gezien is, terwijl ze samen dineerden.

27-11-2017 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerty Christoffels mag na jaren nog eens op pad met een boeket

Gerty Christoffels mag na jaren nog eens op pad met een boeket

https://www.mupload.nl/img/laufh0ljywczk.jpg

Gerty Christoffels trekt er vanavond na jaren nog eens op uit met een boeket mooie bloemen! Het tv-icoon doet dat om ene Nils te overvallen voor het fictieve programma ‘Hartelijk Bedankt!’De echtgenote van Nils vraagt hem al jaren om hun garage op te ruimen en te renoveren, zonder resultaat. Dus schreef zij ‘Hoe zal ik het zeggen?’ aan. Die sturen Gerty op pad met een boeket en een onderliggende boodschap. Als ze Nils thuis opzoekt om hem te bedanken voor al het zogenaamde werk dat hij in de garage levert, lijkt hij zich van geen kwaad bewust. Hij neemt de bloemen in ontvangst en beschrijft in geuren en kleuren wat hij allemaal heeft gedaan. Je zou haast geloven dat hij de werken effectief heeft uitgevoerd. Gerty is alleszins onder de indruk en wil het geleverde werk dan ook graag bewonderen…

27-11-2017 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Ghost Rocker’ Wout Verstappen is slechterik in ‘Mozart!’

‘Ghost Rocker’ Wout Verstappen is slechterik in ‘Mozart!’

https://www.mupload.nl/img/qztum8ukawreo.jpg

Wat een metamorfose. Ghost Rocker Wout Verstappen en Charlotte Verduyn zien er indrukwekkend uit als Salieri en Constanze in de musical ‘Mozart!’.

Op 10 december gaat de Nederlandstalige bewerking van de succesvolle spektakelmusical ‘Mozart!’ in première. Wout Verstappen, Alex uit de Ketnet-reeks ‘Ghost Rockers’, speelt Mozarts aartsrivaal Salieri. Charlotte Verduyn (‘K3 Zoekt K3’, ‘Beauty & The Beast’) is aanbiddelijk als Constanze, de grote liefde van de componist

Mozart! de musical gaat in première op 10 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen: www.stadsschouwburg-antwerpen.be.

27-11-2017 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Volgend jaar winnen we opnieuw”

“Volgend jaar winnen we opnieuw”

MARTHE EN VIKTOR ZIJN ‘KOPPEL VAN HET JAAR’ OP STORY AWARDS

https://www.mupload.nl/img/k6lpv2uquxhao.jpg

James Cooke mag zich met twee Story Awards de winnaar van het BV-feestje van het jaar noemen. Maar Marthe van K3 en Viktor Verhulst tekenden voor het léukste moment van de avond. Ze kregen de award voor ‘Favoriete koppel’ en bedankten met een kus en een boodschap aan de roddelaars: “Volgend jaar winnen we opnieuw.”

Voor Marthe was het zaterdag de eerste keer dat ze in de Ethias Arena in Hasselt zonder Hanne en Klaasje het podium op moest. “En daar had ik toch echt stress voor”, bekende ze. Vorig jaar won Marthe met K3 nog twee Story Awards, nu won ze met haar wederhelft de award voor ‘Favoriete koppel’. “Dat is echt een groot compliment. Het mooiste dat je als koppel van het publiek kan krijgen”, vindt Marthe. En dat verdiende een zoen. Voor het eerst kusten Marthe en Viktor in het openbaar: op het podium, voor een bomvolle zaal. “Het was heel fijn om te doen. Vooral ook omdat je voelt dat die kus warm werd onthaald”, aldus de K3-zangeres.

Roddels

Marthe en Viktor moesten het voorbije jaar heel wat commentaar op hun relatie slikken. Afgelopen zomer nog doken roddels op dat ze zelfs uit elkaar zouden zijn. “Wat ze over ons zeggen, interesseert ons écht niet. De enige mensen die de waarheid moeten kennen, wéten dat ook”, vertelt het koppel. “Toen we met onze relatie naar buiten kwamen, wisten we dat veel mensen die absurd zouden vinden. Maar verliefdheid kun je niet tegenhouden. Viktor en ik zijn nu meer dan een jaar samen en héél gelukkig. Zijn mooiste eigenschap vind ik dat hij altijd zichzelf blijft”, zegt Marthe. En, ja hoor, dat vindt hij ook de mooiste eigenschap van haar. “Volgend jaar winnen we deze award opnieuw”, zei hij nog vastberaden.

‘In de Story’

James Cooke was wel de échte grote winnaar van de achtste Story Awards, gepresenteerd door Katja Retsin en Showbizz Bart. Hij sleepte niet alleen de award voor ‘Favoriete nieuwkomer’ in de wacht, hij werd door de lezers van weekblad Story ook tot ‘Man naar ons hart’ gekroond. “Als het publiek apprecieert wat ik allemaal doe, kan ik daar alleen maar heel blij om zijn”, reageerde James. Hij neemt de ‘Man naar ons hart’-titel over van zijn goede vriend Gert Verhulst, die de award met veel plezier aan James kwam uitreiken. Als traktatie voor het publiek zongen de twee nog een kort, maar pittig nummertje. ‘In de Story’, klonk het op de tonen van ‘Bij de rijkswacht’ van De Strangers.

Ook opvallend: de ‘Familie’-clan viel ruim in de prijzen. Kürt Rogiers werd ‘Beste acteur’ en de serie kreeg ook de titel van ‘Favoriete tv-programma’. Maar het leukste nieuws kwam misschien wel van Roel Vanderstukken: na een zware hartoperatie is hij écht aan de betere hand. In januari keert hij terug naar de set van ‘Familie’

27-11-2017 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Harry en Meghan gaan trouwen

Prins Harry en Meghan gaan trouwen

https://www.mupload.nl/img/44djsngeg4zyl.jpg

De Britse prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle gaan trouwen. Dat heeft Kensington Palace bekendgemaakt op Twitter.

Het huwelijk zal in de lente van volgend jaar plaatsvinden. De tortelduifjes hebben zich eerder deze maand verloofd, meldt het Britse koninklijke paleis op Twitter. Harry, de jongste zoon van prins Charles en prinses Diana, heeft de koningin en andere leden van de koninklijke familie op de hoogte gebracht van het huwelijk. Het koppel geeft vanavond een televisie-interview.

Prins William, de oudere broer van Harry, en zijn vrouw Kate laten weten ook blij te zijn met het voorgenomen huwelijk. “Het was geweldig om Meghan te leren kennen en om te zien hoe gelukkig zij en Harry samen zijn.” Dat stellen de hertog en hertogin van Cambridge, zoals de officiële titels luiden, in een verklaring. Ook koningin Elizabeth en haar man Philip hebben verheugd gereageerd op de aangekondigde verloving van hun kleinzoon Harry. Ze zijn blij en wensen het stel alle geluk toe.

Verheugde schoonouders

De ouders van Meghan Markle zijn “ongelooflijk blij” voor hun dochter en Harry. Dat laten ze weten in een officiële verklaring, verspreid door Kensington Palace.

“Onze dochter is altijd een warme en liefhebbende vrouw geweest. Om haar verbintenis te zien met Harry, die diezelfde kwaliteiten deelt, betekent heel veel voor ons als ouders.” Thomas Markle en Doria Ragland wensen het stel alvast een leven vol geluk.

Wie is Meghan Markle?

De actrice Meghan Markle raakte in 2011 bekend bij het grote kijkerspubliek toen ze een rol kreeg in de populaire advocatenserie Suits. De inmiddels 36-jarige Amerikaanse komt nu op een heel ander podium terecht.

Rachel Meghan Markle werd op 4 augustus 1981 geboren in de Californische metropool Los Angeles. Ze is de dochter van een Afro-Amerikaanse moeder en een vader met Iers-Nederlands bloed. Markle bezocht de Northwestern University in de staat Illinois. Ze studeerde er podiumkunsten en internationale betrekkingen. Aansluitend werkte ze enige tijd op de Amerikaanse ambassade in Buenos Aires.

De omschakeling naar het acteren volgde in 2002, toen ze debuteerde met een gastrol in de bekende televisieserie General Hospital. In de jaren daarna speelde Markle rollen in series en films als Century City, Love Inc., The War at Home, 90210, Knight Rider, A Lot Like Love en Remember Me. Wanneer ze als actrice geen werk had, verdiende ze haar geld met modellenwerk.

Gescheiden vrouw

De relatie met Harry, de tweede zoon van prins Charles en prinses Diana, dateert officieel van juni 2016. De Britse prins was niet de eerste man in Meghans leven. Ze had tussen 2004 en 2013 een relatie met acteur en producer Trevor Engelson, met wie ze van 2011 tot 2013 was getrouwd. Iets meer dan een jaar geleden maakte de koninklijke familie een einde aan de onophoudelijke reeks geruchten over de prins en de actrice en bevestigde dat het tweetal een relatie had.

Vanaf dat moment traden de twee meer en meer openlijk naar buiten als koppel. Meghan Markle gebruikte in september dit jaar het blad Vanity Fair om over zichzelf en Harry te vertellen. “We zijn gewoon twee mensen die verliefd en gelukkig zijn. We gingen stilletjes met elkaar om gedurende zes maanden totdat onze relatie nieuws werd.”

Volgt er een huwelijk, dan is Meghan Markle de tweede Amerikaanse die met een Britse prins in het huwelijksbootje stapt. In 1937 gaf Edward de Britse troon op om als prins te kunnen te trouwen met zijn grote liefde Wallis Simpson. Aardig detail is dat een van Meghans voorvaders, de baron John Hussey, in 1537 op last van koning Hendrik VIII werd onthoofd.

Rebelse prins Harry

De Britse prins Harry stond jarenlang bekend als de koninklijke belhamel, maar de laatste tijd behoort hij net als zijn broer William en diens vrouw Kate tot de favorieten van het Britse koninklijk huis. Zij vormen samen het menselijke gezicht van de royals. Harry schreef vorig jaar geschiedenis door zich openlijk uit te laten over de psychische problemen die hij heeft ondervonden door de dood van zijn moeder, prinses Diana.

De roodharige Harry (op 15 september 1984 geboren als Henry Charles Albert David) stond altijd al bekend als een vrijgevochten prins, voor wiens misstappen veel Britten wel een oogje wilden dichtknijpen. De meesten hebben nog altijd het beeld op hun netvlies van de toen twaalfjarige prins, die met gebogen hoofd achter de affuit met zijn moeders kist liep.

Drugs en alcohol

Harry is in veel opzichten de tegenpool van zijn oudere broer, van wie geen grotere jeugdzonde bekend is dan dat hij ooit met popzangeres Britney Spears heeft gemaild. Harry werd als zeventienjarige betrapt toen hij blowde en alcohol dronk, waarop prins Charles hem voor straf een dag naar een afkickcentrum stuurde om de verwoestende effecten van drugsgebruik te zien. Hij haalde in 2005 de voorpagina’s van de Britse tabloids omdat hij op een gekostumeerd feest was verschenen in nazi-uniform, compleet met Wehrmacht-insigne en een rode armband met swastika. Harry haastte zich te verontschuldigen en zijn vader liet hem het vernietigingskamp Auschwitz bezoeken.

Na zijn opleiding aan de militaire academie van Sandhurst werd Harry twee keer als helikopterpiloot uitgezonden naar Afghanistan. Na zijn terugkeer bleef hij zich inzetten voor zijn oude kameraden. Hij is de bedenker van de Invictus Games, waar gewond geraakte militairen zich internationaal sportief meten met lotgenoten.

Harry is deels in de voetsporen van zijn moeder getreden. Hij werkte voor aidsprojecten in Lesotho en ook in Groot-Brittannië is hij betrokken bij mensen die besmet zijn met het hiv-virus en bij aids- en tuberculosepatiënten.

27-11-2017 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalige ‘Glee’-actrice aangehouden voor huiselijk geweld

Voormalige ‘Glee’-actrice aangehouden voor huiselijk geweld

https://www.mupload.nl/img/6mse7nrjmeamw.jpg

Naya Rivera, die bekend is uit de Amerikaanse serie ‘Glee’, is aangehouden wegens huiselijk geweld tegenover haar man

Volgens de politie zouden ze gisteren gereageerd hebben op een aanklacht. Volgens echtgenoot Ryan Dorsey zou Naya hem in het gezicht en op het hoofd geslagen hebben. Hij had lichte verwondingen die met zijn klacht overeenkwamen. Ook had hij een video gemaakt toen de feiten plaatsvonden en die toonde hij ook aan de politie. 

Het koppel had voordien hun echtscheiding aangekondigd, maar die aankondiging dan toch weer ongedaan gemaakt. Wat er precies speelt in het huwelijk is tot nu toe onduidelijk, wat het koppel toen wel kwijt wou over de situatie was dat ze deden wat zij best achtten voor hun tweejarige zoontje Josey.

Ryan Dorsey. Dat heeft de politie bevestigd aan PEOPLE. 

Volgens de politie zouden ze gisteren gereageerd hebben op een aanklacht. Volgens echtgenoot Ryan Dorsey zou Naya hem in het gezicht en op het hoofd geslagen hebben. Hij had lichte verwondingen die met zijn klacht overeenkwamen. Ook had hij een video gemaakt toen de feiten plaatsvonden en die toonde hij ook aan de politie. 

Het koppel had voordien hun echtscheiding aangekondigd, maar die aankondiging dan toch weer ongedaan gemaakt. Wat er precies speelt in het huwelijk is tot nu toe onduidelijk, wat het koppel toen wel kwijt wou over de situatie was dat ze deden wat zij best achtten voor hun tweejarige zoontje Josey.

26-11-2017 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Stranger Things’-acteur zingt duet met Kelly Clarkson

‘Stranger Things’-acteur zingt duet met Kelly Clarkson

https://www.mupload.nl/img/snzsxj0dhco6u.jpg

En de zangeres zelf is fan!

Zangeres Kelly Clarkson heeft twee maanden geleden het WE Day Toronto 2017 evenement gehost en er ook opgetreden. Het volledige evenement wordt uitgezonden op de Canadese televisie, maar er werd ook een promotievideo uitgebracht. In die video zien we ‘Stranger Things’-acteur Gaten Matarazzo, bekend voor zijn van Dustin, een duet zingen met Kelly Clarkson.

De zangeres is in elk geval een grote fan van Gaten, want ze deelde de video op haar eigen Instagram. Het duo zingt ‘We Are Family’ van Sisters Sledge en ‘We Are The Champions’ van Queen. “Wist je dat @GatenM123 van #StrangerThings een geweldige stem heeft?”, vroeg Kelly Clarkson aan haar volgers. Ja, Kelly, nu wel!

26-11-2017 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presidentsdochters steunen Malia Obama nadat ze al kussend met vriendje gezien wordt

Presidentsdochters steunen Malia Obama nadat ze al kussend met vriendje gezien wordt

https://www.mupload.nl/img/b7oqi9unrdqy5.jpg

Deze dochters nemen het voor elkaar op.

Malia Obama, de oudste dochter van de vorige president van de VS Barack Obama, ligt zwaar onder vuur. Het meisje werd in de afgelopen week gespot terwijl ze kuste met haar vriendje en die beelden verschenen meteen in de pers. Volgens de Amerikaanse pers zou de Harvard-studente een wild leven leiden. 

Nu hebben twee andere presidentsdochters het opgenomen voor de 19-jarige Malia. Natuurlijk gebeurde dat via social media-platform Twitter. 

Chelsea Clinton, dochter van voormalige president Bill Clinton, vindt het erg dat Malia’s privéleven zomaar te grabbel wordt gegooid.

“Malia Obama’s privéleven, als jonge vrouw, een student, een particulier, zou niet jouw clickbait moeten zijn. Wees beter.”, tweet Chelsea.

Ook vanuit een eerder onverwachte hoek krijgt Malia een hart onder de riem gestoken, namelijk van Ivanka Trump, dochter van de huidige president Donald Trump.

“Malia zou evenveel privacy moeten krijgen als haar leeftijdsgenoten op school. Ze is een jongvolwassene en een particulier en zou VERBODEN terrein moeten zijn.”, aldus Ivanka.

26-11-2017 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watsons relatie loopt op de klippen

Emma Watsons relatie loopt op de klippen

https://www.mupload.nl/img/n39olieqswevu.jpg

Emma Watson zou na bijna twee jaar opnieuw single zijn.

Actrice en activiste Emma Watson en haar vriend William ‘Mack’ Knight zouden uit elkaar zijn. Volgens Us Weekly zou de relatie zelfs al langere tijd geleden beëindigd zijn.  Het koppel werd een half jaar geleden voor het laatst samen gespot in het openbaar. 

De actrice staat erom bekend dat ze heel weinig informatie uit haar privéleven deelt met het publiek. Emma en William werden sinds oktober 2015 echter vaak samen gespot, dus hun relatie was geen echt geheim meer. 

Waarom Emma zo weinig deelt over haar privéleven? Dat vertelde ze in februari zelf aan Vanity Fair:  “Ik wil consistent zijn. Ik kan onmogelijk over mijn vriendje vertellen tijdens een interview en dan verwachten dat er geen paparazzifoto’s gemaakt worden van mij zodra ik de straat opga. You can’t have it both ways.”

26-11-2017 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helmut Lotti verrast Antwerps publiek met duet met zanger, die al 39 jaar dood is

Helmut Lotti verrast Antwerps publiek met duet met zanger, die al 39 jaar dood is

https://www.mupload.nl/img/v8c281vjjfh7h.jpg

Een minutenlange staande ovatie en euforische kreetjes: de Vlaamse fans sloten Helmut Lotti zaterdagavond volledig in de armen tijdens zijn uitverkocht ‘The Comeback Concert’ in de Koningin Elisabethzaal. Helmut kwam, zag en overwon. En hij verraste zijn Antwerps publiek met een duet met een zanger, die al 39 jaar dood is.

“Ik ben verschrikkelijk zenuwachtig”, gaf Helmut een uur voor hij in zijn thuisstad op moest, eerlijk toe. “Dat is uitzonderlijk, maar vanavond zit er veel bekend volk in de zaal. Deze keer moet het er pal op zijn. Ik wil dat het meer dan goed is.”

En dat was het ook. Logisch, want Helmut heeft ervaring zat. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland trad hij met zijn ‘The Comeback Tour’ en zijn 22-koppige Golden Symphonic Orchestra al meer dan 30 keer op en elke avond hing het bordje ‘Sold out’ aan de deur. De zenuwen van Helmut bleken bovendien compleet overbodig, want het publiek reageerde al euforisch toen hij nog maar het podium betrad en nog geen enkele noot gezongen had.

De zanger grasduinde vervolgens meer dan twee uur in zijn rijk repertoire van ‘Goes classic’, over ‘Out of Africa’ tot zijn crooners en alles daartussen. Na elk van de meer dan 30 nummers klonk een zeer warm applaus, waarvoor Helmut meermaals oprecht zijn dankbaarheid toonde. Uitschieters van de avond waren wat voorspelbaar, ‘Tirritomba’ en zijn Elvis-medley. Maar Helmut verraste zijn publiek ook met een erg ongewoon duet.

“Ik werd gecontacteerd door de Duitse platenfirma, die de verzamel-cd ‘The best of Roy Orbison’ wilde uitbrengen”, klonk het achteraf. “Ze vroegen mij om een duet op te nemen met de zanger, die 39 jaar geleden overleed. Ik kreeg de originele geluidsband van ‘Only the Lonely’ met enkel de stem van Roy Orbison en dook daarna met plezier de studio in. De cd van Roy Orbison met mijn duet is ondertussen in Duitsland uit, maar verschijnt merkwaardig genoeg in België zonder mijn duet. In Antwerpen heb ik dat nummer voor het eerst live gezongen met mijn orkest en de stem van Orbison op tape. Technisch een huzarenstukje, maar ik was trots op dit resultaat!”

Na afloop zei collega Lisa del Bo: “Amai, wat was dat! Helmut gaf het publiek echt waarvoor het kwam. Alle stijlen door elkaar en altijd met dat typische Elvis-sausje erover. Niemand heeft zich een seconde verveeld. En je zag ook dat hij er zelf enorm veel plezier in had.”

“Ja, mijn carrière zat al een tijdje weer op kruissnelheid” besluit Helmut. “Maar Vlaanderen is toch nog iets anders. Deze klip moest ik nog nemen. En dat is nu met succes gebeurd. Nu weet ik zeker dat deze comeback de juiste beslissing was.”

Helmut treedt tot januari nog zo’n 20 keer op in Duitsland en daarna volgt een tournee door Scandinavië met tien concerten. “En dan kruip ik weer voor een tijdje in mijn schulp en de opnamestudio. In september wil ik een volgende cd klaar hebben. In november 2018 start dan mijn nieuwe concerttournee, deze keer hier in Antwerpen. Met trouwens ook meerdere concerten hier. Dat ben ik mijn Vlaanderen verplicht. Toen ik op het einde van mijn concert zei ‘Hopelijk zien we elkaar snel weer’, wist ik al dat dat wellicht precies over een jaar zal zijn!”

26-11-2017 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melissa uit ‘The Sky Is The Limit’ doet de boeken toe

Melissa uit ‘The Sky Is The Limit’ doet de boeken toe

https://www.mupload.nl/img/5dys0sv7g4sze.jpg

Melissa Van Hoydonck , die met haar moeder te zien was in het afgelopen seizoen van ‘The Sky Is the Limit’ op VIER, doet de boeken toe. Ze stopt met haar kledingwinkel Les Filles D’Anvers in Brasschaat, en gaat verder met een webshop.

In de VIER-reeks ‘The Sky Is The Limit’ werd het luxeleventje van Melissa Van Hoydonck, haar mama en dat van hun chihuahua’s uitgebreid opgevoerd. Het bleek echter van zeer korte duur: amper twee dagen na haar passage in de reeks kwam aan het licht dat haar vriend was opgepakt op verdenking van het internationaal witwassen van drugsgeld.

Webshop en Pop-ups

Nu doet de Melissa dus de boeken toe. Over het waarom de onderneemster de deuren van haar kledingwinkel sluit, vertelt Melissa het volgende: “We zullen de winkel voortzetten in de webshop en in pop-ups over heel België”, zegt ze. 

Poseren

Melissa poseerde overigens al voor verschillende pikante bladen als Ché en P-magazine. Ook stond ze op de Kamerlijst van Vlaams Belang, deed ze een gooi naar het Miss België-kroontje, én was ze aan de slag in de Antwerpse dancing The Villa. Daarnaast zal Van Hoydonck heel even te zien zijn in de VTM-reeks ‘Familie’.

24-11-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunther Levi heeft nood aan rust: “Weekje Vegas met Charlotte”

Gunther Levi heeft nood aan rust: “Weekje Vegas met Charlotte”

https://www.mupload.nl/img/jm6pcevcvwnvw.jpg

Gunther Levi (41) telt af. Op 25 november staat hij op het podium met de andere Romeo’s tijdens hun jaarlijkse Zingpaleis, nadien is het tijd voor een reisje. Samen met zijn vrouw Charlotte gaat hij een week naar Las Vegas. “De kindjes blijven achter in goede handen”, vertelt hij deze week in Story.

De stembanden zijn gesmeerd, de kostuums liggen klaar en de zin om te knallen is al helemaal aanwezig. Op zaterdag 25 november palmen De Romeo’s de Ethias Arena in met hun Zingpaleis, dat dit jaar helemaal in het teken staat van het Eurovisiesongfestival. ‘Daarnaast brengen we uiteraard onze grootste hits’, vertelt Gunther. ’Viva De Romeo’s hebben we waarschijnlijk al meer dan 2.000 keer gezongen, en toch raak ik het niet beu. De mensen gaan dan ook volledig uit de bol op dat nummer. Zo’n hit is heel dankbaar.′

Het Zingpaleis vergt fysiek toch veel van jullie?

Aangezien we op een weekend soms tien keer optreden, zijn we al wat gewoon. Daarnaast probeer ik sowieso regelmatig te sporten en op mijn voeding te letten. Ik drink bijvoorbeeld amper alcohol. Ik hoop alleen dat ik niet ziek ben de 25ste...

Waarom zou je juist dan ziek zijn?

Omdat me dat elk jaar overkomt in die periode. Twee jaar geleden moest ik me de dag van het Zingpaleis zelfs nog laten behandelen voor angina. Geen idee hoe het komt, ik denk door de ontlading. Het Zingpaleis is voor ons de afsluiter van het jaar.

Populaire Peter

Volgend jaar bestaan De Romeo’s vijftien jaar. Maar aan stoppen denken jullie nog niet?

Ik zou niet weten waarom. We doen het nog altijd graag, en onze fanbase blijft uitbreiden. Steeds meer mensen appreciëren ons. We spreken ook een relatief jong publiek aan, dus we kunnen nog ettelijke jaren doorgaan. Die goesting is er ook: Chris, Davy en ik zijn echt beste vrienden. Zelfs als we morgen zouden stoppen, zouden we nog contact houden. Ik denk niet dat we ooit zullen stoppen met de Romeo’s door ruzie. Dan eerder omdat Chris te oud is om nog op een podium te kruipen. (lacht)

Naast zanger ben je ook acteur. In 2018 vertolk je exact twintig jaar Peter Van den Bossche in Familie...

Daar verschiet ik echt van, de tijd is voorbijgevlogen. Het voelt niet zo lang aan, ik ga nog elke keer met veel plezier naar de set. Het is nooit saai. In onze branche moet je er natuurlijk altijd rekening mee houden dat een rol kan stoppen. Maar ik heb het gevoel dat de kijkers Peter nog altijd graag zien. En daar houden de bazen zeker rekening mee.

Komende zomer verhuist de opnameset van Familie van Boortmeerbeek naar Lint. Een goede zaak voor jou?

Voor mij maakt het niets uit, de afstand blijft ongeveer dezelfde. En ik begrijp de keuze van de bazen om voor gloednieuwe en verbeterde opnamestudio’s te gaan. Het zal Familie alleen maar naar een nog hoger niveau tillen.

Geen feestjes meer

Is die combinatie van Familie en De Romeo’s niet zwaar? 

Ik probeer het allemaal in evenwicht te houden door goed te plannen. Want mijn gezin is uiteraard ook niet onbelangrijk, ik wil regelmatig thuis zijn. Daarom heb ik beslist om geen dingen meer te doen die niet echt nodig zijn, zoals feestjes. Die tijd spendeer ik toch liever bij mijn gezin.

Hoe gaat het intussen met je kinderen?

Bo, de kleinste, gaat sinds twee weken naar school, en ze vindt het superleuk. Elke ochtend vraagt ze aan ons of ze toch zeker naar school mag, die dag. (lacht) Otis zit al in de derde kleuterklas en Tommie in het tweede middelbaar. Ze zijn allemaal goed bezig. Als vader doet het uiteraard deugd om te zien dat mijn kinderen gelukkig en gezond zijn.

Na het Zingpaleis gaan jij en Charlotte wel zonder hen op vakantie.

We gaan een weekje naar Las Vegas, daar kijken we enorm naar uit. We zijn allebei verliefd op die stad. Veel mensen associëren Vegas meteen met gokken, maar ik denk dat wij in totaal misschien maximaal één dag in een casino zullen spenderen. Daarnaast gaan we paardrijden en cruisen met de wagen.

Laten jullie de kindjes bewust thuis?

Ja, want die hebben daar niets aan. Natuurlijk gaan we hen missen, maar we weten dat ze in goede handen zijn. En ik vind het belangrijk om af en toe een weekje voor ons tweeën in te plannen. Daar willen we zelfs een jaarlijkse traditie van maken!

24-11-2017 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elodie Ouedraogo: “Ik maak elke dag fouten, ook thuis”

Elodie Ouedraogo: “Ik maak elke dag fouten, ook thuis”

https://www.mupload.nl/img/ecvfrfk1kyn3t.jpg

Na een eerste carrière in de spotlights slaan Kristel Verbeke, Eva Daeleman, Francesca Vanthielen en Elodie Ouedraogo een andere weg in. Ieder op hun (h)eerlijke manier. Ook in NINA dit weekend:  leer je eigen talenten kennen en Sandra Bekkari helpt ons van die herfstdip af. Geen dank.

“Ik maak elke dag fouten, ook thuis,” bekent Elodie deze week in NINA. “Als ik Remus fruitpap gaf, hing die meer dan eens tegen de muur. Ik kan een simpel gerecht compleet verknallen. Ik zeg dan gewoon sorry en ga eten afhalen. (lacht) Ik vind dat je vooral met jezelf moet kunnen lachen, want dat haalt de angel uit alles. Jeroom en ik delen een redelijk hoge bullshitmeter, en we zijn vooral dankbaar voor wat we hebben. Waardoor we zeer goed kritiek naast ons neerleggen, en just move on.”

Dat fouten maken màg, vindt Elodie dan ook de belangrijkste levensles. En ook Eva, Kristel en Francesca deelden hun ultieme levenswijsheid.

24-11-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roodharige Thibault is de chouchou van Vlaanderen: “Ze noemen mij de nieuwe Olga Leyers”

Roodharige Thibault is de chouchou van Vlaanderen: “Ze noemen mij de nieuwe Olga Leyers”

https://www.mupload.nl/img/8aci7injs7xqq.jpg

“Roodharige topgitarist en zanger. Volgens mij wacht hem een internationale carrière.” Zo kondigde Erik Van Looy de 22-jarige Thibault Christiaensen aan. Intussen heeft de punkzanger zich ontpopt tot dé publiekslieveling in ‘De Slimste Mens’. En wel hierom...

1. Geweldig gevoel voor humor

Dat de humor van Thibault één van zijn grote succesfactoren is, hoeven we u allicht niet te vertellen. Hij maakt furore in ‘De Slimste Mens’ met zijn grappige uitspraken en replieken, en tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Deze drie hilarische fragmenten willen we u niet onthouden.

2. Hij maakt prima muziek

Thibault Christiaensen is niet alleen zanger, maar ook gitarist. Met zijn band Equal Idiots won hij in 2016 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hetzelfde jaar zat de groep ook in de finale van Humo’s Rock Rally, maar moest toen de duimen leggen tegen Whispering Sons. Het bekendste nummer van Equal Idiots is ‘Salmon Pink’. De clip werd al bijna 115.000 keer bekeken op YouTube.

Sinds zijn deelname aan de quiz stromen de aanvragen en boekingen binnen. Het zogenaamde ‘Slimste Mens’-effect. “Mijn vrienden noemen me al de volgende Olga Leyers”, lacht Thibault.

3. Hij vindt een diploma behalen erg belangrijk

Hoewel hij professioneel al zijn eigen weg uitgaat, studeert Thibault nog. Hij volgt een master taal- en letterkunde in Mechelen, waar hij ook op kot zit. “Mijn ouders hadden mij het belang van een diploma duidelijk gemaakt, en ze hebben gelijk”, aldus de zanger. Hij vertrouwt tijdens de blokperiode ook extra op zijn mama. “Ik wil dat ons moeke een kaars brandt tijdens mijn examens”, vertelde hij. 

Tijdens de weekends gaat Thibault graag naar huis. Zijn moeke is zijn grote heldin. “Het klinkt misschien stom, maar ik woon graag thuis”, aldus Thibault op tv. 

Dat Thibault over een flink stel hersens beschikt, bewijst hij ook tijdens ‘De Slimste Mens’. Met 6 deelnames en 1 overwinning staat de hij momenteel op de derde plaats in de rangschikking.

4. Hij heeft veel respect voor vrouwen

Niet enkel zijn moeder heeft een grote plaats in het hart van Thibault. De zanger is al een tijdje samen met Robine, die hij leerde kennen via Instagram. “Zij is mij beginnen volgen”, lacht hij. “Ik dacht: “Ferme griet.” En dan foto’s liken, hé. Tot ik de ballen had om haar toe te voegen op Facebook. Ik stuurde haar een bericht: “Zeg, tien dagen geleden waarde gij jarig blijkbaar. Hey, gelukkige verjaardag.” En dat heeft gewerkt.”

5. Hij ziet er helemaal niet slecht uit...

... en is een stuk bereikbaarder dan die andere roodharige, prins Harry. Jurylid James Cooke noemde Thibault tijdens de quiz al “schattig”. “Als je zo ros bent als ik, helpt dat de herkenbaarheid natuurlijk wel een handje”, knipoogt Thibault. “Toen bekend werd dat ik zou meedoen, kreeg ik plots van alle kanten berichten en complimenten. Dat had ik wel wat onderschat.”

24-11-2017 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Piet Huysentruyt heeft kanker: “Maar ze blijft vechten tot ze weer de oude is”

Moeder Piet Huysentruyt heeft kanker: “Maar ze blijft vechten tot ze weer de oude is”

https://www.mupload.nl/img/gvhrks5e19pee.jpg

Denise, de moeder van televisiekok Piet Huysentruyt, is getroffen door kanker. Dat vertelde Piet vanochtend zelf op Radio 1, bij Annemie Peeters. Piet Huysentruyt vertoeft momenteel in Vlaanderen voor de start van zijn culinaire wereldreis.

Piet Huysentruyt is op dit moment zo’n zes weken in ons land, terwijl zijn zakenpartner bezig is met het pop-up verhaal. Hij blikt nu al tevreden terug op zijn Likoké-tour in Kortrijk. Al krijgt de kok ook een serieuze klap te verwerken: zijn mama Denise vecht momenteel tegen kanker.

Groot gezwel

Er werd bij Denise een gezwel ontdekt in de darmen, met reeds uitzaaiingen naar de lever. De behandeling is op dit moment in volle gang. “Ze zei dat ze zal vechten tot ze weer de oude is. Dat is de start van een goede genezing. De dokters hebben gezegd dat ze het kunnen stoppen en dat ze nog tien jaar kan leven. Ze blijft heel positief”, aldus Piet. 

Denise was nog zo verheugd op de ‘thuiskomst’ van haar zoon in Vlaanderen. Piet Huysentruyt runt al sinds 2013 zijn sterrenzaak van Piet Huysentruyt in het zuiden van Frankrijk, maar sluit van oktober tot maart de deuren. Zij speelde graag opnieuw moedertje over mij: koffie klaarzetten, boterhammen smeren”, aldus Piet. “En me bestoken met vragen als ‘Kom je vanmiddag naar huis?’ ‘Wat doe je vanavond?’ Als ik dan eens vroeg naar huis kwam, genoot ze enorm van onze babbel.”

24-11-2017 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Hoezo, dood? Het gaat prima”: Aretha Franklin reageert op fake news over overlijden

“Hoezo, dood? Het gaat prima”: Aretha Franklin reageert op fake news over overlijden

https://www.mupload.nl/img/jagw6tsx82kvf.jpg

Het gaat naar omstandigheden prima met Aretha Franklin. De 75-jarige Queen of Soul ligt nog lang niet op haar sterfbed, zo verzekert ze het amerikaanse blad Us Weekly na berichten op sociale media dat ze zou zijn overleden. 

“Over het algemeen gaat het goed met mij”, zegt Aretha. “Alle testen zijn goed. Ik heb wel veel gewicht verloren door bijwerkingen van medicijnen. Bedankt voor jullie bezorgdheid.”

Waar Aretha precies mee sukkelt op gezondheidsvlak is niet geweten, maar ernstig is het in ieder geval niet. Afgelopen zomer moest ze nog wel een optreden afzeggen op advies van haar artsen. Dinsdag ging op Twitter het bericht rond dat Aretha zou zijn overleden. Een nepaccount had het bericht verspreid.

Aretha doet het sinds kort wat rustiger aan. In februari kondigde ze aan na 2017 niet meer op tournee te gaan. “Het is mooi geweest”, aldus de zangeres.

22-11-2017 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: nieuwe musical afgelast

Alweer tegenslag voor Roel Van der Stukken: nieuwe musical afgelast

https://www.mupload.nl/img/hisvoera3ohxl.jpg

‘Chaplin’, de nieuwste musical van Music Hall met Roel Vanderstukken en Nordin De Moor in de hoofdrol, wordt volledig afgelast. De voorstellingen zouden normaal gespeeld worden in de Antwerpse Stadsschouwburg.

In 2012 ging op Broadway ‘Chaplin: The Musical’ in première. De voorstelling rond het fascinerende leven van het legendarische filmicoon, sleepte tal van nominaties voor verschillende musicalprijzen in de wacht. Vorig jaar zorgde Music Hall dan ook voor een unicum door de exclusieve rechten voor de musical te verwerven.

Maar alle geplande voorstellingen worden nu allemaal van het agenda gehaald. Volgens organisator Music Hall had de afgelasting te maken met “de beschikbaarheid van sommige mensen”. “Daarom werd beslist de musical uit het aanbod te verwijderen”, aldus een woordvoerder van Music Hall. 

Of de toeschouwers die de voorstelling niet kunnen bijwonen ook hun betaalde geld terugkrijgen, zal de komende dagen allicht nog duidelijk worden.

22-11-2017 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelies Beck wint Grote Prijs Jan Wauters

Annelies Beck wint Grote Prijs Jan Wauters

https://www.mupload.nl/img/lfivzvkede00c.jpg

VRT-journaliste Annelies Beck wint de Grote Prijs Jan Wauters. Met die prijs wordt een mediapersoonlijkheid bekroond “die excelleert in het gebruik van het Nederlands en van wie het taalgebruik getuigt van een uitstekende taalbeheersing en een grote creativiteit”. 

Annelies Beck was de favoriete van de jury. Ze omschreven haar als “een vakvrouw met een uitstekende taalvaardigheid, bijtend als het moet, maar altijd hoffelijk.”

Eigentijdse Alice in Wonderland 

“Als een eigentijdse Alice in Wonderland gaat Annelies de confrontatie aan met een resem figuren van diverse pluimage, ieder met z’n eigen logica, van geleerde prof tot professionele windmaker”, motiveerde de jury. “Gedreven door eerlijke nieuwsgierigheid en blijvende verwondering, is ze altijd op zoek naar de waarheid en de waarde van fake en ander nieuws - en het verschil daartussen.”

De Grote Prijs Jan Wauters werd vanavond - woensdag - uitgereikt tijdens het VRT-taalfeest REYERSTaal in De Somer, in de Rector P. De Somer-aula in Leuven. Met de prijs wil de openbare omroep de nagedachtenis aan een van haar grootste taalvirtuozen, sportverslaggever Jan Wauters, levend houden.

Publieksprijs

Radio 2-presentatrice Britt Van Marsenille mocht de Publieksprijs in ontvangst nemen. Voor de tweede Publieksprijs Jan Wauters werden meer dan 6000 stemmen uitgebracht. Een op de drie stemmers ging naar Van Marsenille. De jury was lovend: “Britt is een spontane, vlotte prater met veel empathie en engagement.”

De jury van de Grote Prijs Jan Wauters werd voorgezeten door Thérèse Wauters, de weduwe van Jan. De andere genomineerden waren Merijn Casteleyn (VTM), Sander De Keere (Klara), Ayco Duyster (Radio 1), Otto-Jan Ham (Canvas en VIER) Aster Nzeyimana (MNM en Sporza), Elke Pattyn (VTM), Marc Van de Looverbosch (VRT) en Peter Van de Veire (MNM en Eén)

22-11-2017 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf dreigt voor ‘slavendrijfster’ Daisy Van Cauwenbergh

Celstraf dreigt voor ‘slavendrijfster’ Daisy Van Cauwenbergh

https://www.mupload.nl/img/kw2mxmeebz04p.jpg

Het arbeidsauditoraat Halle-Vilvoorde vordert een celstraf van 18 maanden voor Daisy Van Cauwenbergh. De ex-Miss België wordt verdacht van mensenhandel. Ze zou samen met haar man een Thais koppel illegaal het land hebben binnengebracht en twee jaar lang klusjes hebben laten opknappen in hun villa te Wemmel. Haar echtgenoot Huub Fijen riskeert twee jaar cel. De twee vragen de vrijspraak.

“Moderne slavernij”, klinkt het bij het arbeidsauditoraat en de burgerlijke partij. De feiten kwamen aan het licht toen in 2007 een onderzoek werd geopend naar het koppel voor valsheid in geschrifte, witwassen en kunstmatig krediet. De Bijzondere Belastingsinspectie (BBI) diende toen een klacht in tegen het echtpaar, na een tip van enkele ex-werknemers van de vennootschappen van het koppel. 

Het ging onder meer om vier IT-bedrijfjes in Zaventem, die uiteindelijk in 2008 failliet gingen. Voor die feiten kregen Daisy Van Cauwenbergh en haar echtgenoot vorig jaar nog respectievelijk 5 maanden en 10 maanden cel met uitstel en hun bedrijf JHS een boete van 27.500 euro. 

Tuinman en poetsvrouw

Volgens het arbeidsauditoraat en de advocaat van het Thaise koppel waren de twee mensen na de tsunami die Thailand eind 2004 trof, naar België gelokt met een rooskleurig voorgesteld jobaanbod.

“Er werd voor hen een toeristenvisum geregeld, dat slechts drie maanden geldig was, en ze werden aan het werk gezet in de villa van het koppel Fijen-Van Cauwenbergh in Wemmel”, klonk het. “De vrouw moest eerst enkel op de kinderen passen, maar nadien ook koken en poetsen en de man ging eerst aan de slag als chauffeur voor de familie en nadien als tuinman. Ze kregen de beschikking over een flat in Schaarbeek en een scooter maar moesten lange dagen werken- zes dagen op zeven en continu ter beschikking staan van de familie. Daarvoor kregen ze zogezegd een loon maar dat werd vaak geheel of gedeeltelijk ingehouden, zogenaamd om kosten te vergoeden.” Volgens Alexis De Swaef, die de twee slachtoffers vertegenwoordigde, was hen in de vacature 900 euro per maand beloofd. Uiteindelijk werden ze met een kluitje in het riet gestuurd en kregen ze slechts 350 euro.”

Mensenhandel

Het arbeidsauditoraat sprak van moderne slavernij en de burgerlijke partij suggereerde dat de Thaise vrouw ook seksueel misbruikt was. “Ze stond erop dat ik dit hier zou vermelden”, aldus nog De Swaef. “Hij was Daisy moe en vond dat hij er recht op had.” Voor de duidelijkheid: Fijen werd niet vervolgd voor verkrachting en ontkende vanaf dag één de beschuldigingen. Het arbeidsauditoraat vervolgde het koppel wél voor mensenhandel. 

“Uiteindelijk hebben die mensen bijna twee jaar zowat gratis gewerkt, wat een vorm van mensenhandel is”, aldus de arbeidsauditeur, die twee jaar cel en een boete van 22.500 euro eiste tegen Huub Fijen, 18 maanden cel en een boete van 13.500 euro voor Daisy Van Cauwenbergh, en een boete van 70.500 euro voor hun vennootschap. Minstens was er sprake van illegale tewerkstelling en het niet uitbetalen van lonen, waarvoor boetes van 12.600 tot 25.000 euro op hun plaats waren, aldus nog het openbaar ministerie.

Vrijspraak gevraagd

De advocaat van het koppel vroeg met klem de vrijspraak en stelde dat het Thaise koppel nooit te werk was gesteld door Fijen en Van Cauwenbergh. “Zij hebben na de tsunami persoonlijk mensen willen helpen door dat koppel een vakantie aan te bieden”, pleitte meester Hans Symoens. “Dat koppel maakte langzamerhand deel uit van de familie en wou uiteindelijk in België blijven. Ze hebben misschien wel eens op de kinderen gepast of in de tuin geholpen maar van slavernij of uitbuiting was helemaal geen sprake, en nog minder van verkrachting. Integendeel, die mensen zijn regelmatig met het gezin Fijen-Van Cauwenbergh mee op uitstap en op vakantie geweest.”

De advocaat zwaaide met een reeks foto’s die dat argument kracht moesten bijzetten. Nog volgens de verdediging was het onderzoek éénzijdig gevoerd omdat de verklaringen van de Thaise vrouw voetstoots als waarheid werden beschouwd en nooit naar behoren werden nagetrokken. Bovendien was volgens de verdediging de redelijke termijn overschreden en waren de feiten verjaard.

De beklaagden wonen momenteel in de Verenigde Staten en waren niet aanwezig op het proces. Uitspraak op 20 december.

22-11-2017 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Weinstein tot De Pauw: 29 vips die intussen beschuldigd werden van onfrisse praktijken

Van Weinstein tot De Pauw: 29 vips die intussen beschuldigd werden van onfrisse praktijken

https://www.mupload.nl/img/vrboeama2ieey.jpg

Harvey Weinstein was lang niet de eerste beroemdheid die vrouwen lastig viel, maar zijn fall from grace heeft wel een enorm effect gehad. Begin oktober stapten verschillende slachtoffers van seksuele intimidatie en aanranding naar buiten, en plaveiden zo de weg voor andere vrouwen (en mannen). De ene na de andere ster werd de afgelopen maanden beschuldigd van ongewenste praktijken.

22-11-2017 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitverkochte tournee Clouseau geplaagd door valse tickets

Uitverkochte tournee Clouseau geplaagd door valse tickets

https://www.mupload.nl/img/lukjxp7turu1n.jpg

Koen Wauters is momenteel met Clouseau op tournee doorheen Vlaanderen en Nederland. Veel fans wilden een zitje bemachtigen, want de hele tournee was meteen volledig uitverkocht. Dat heeft enkelen op het idee gezet om valse kaartjes te verkopen. 

Het management van de groep heeft al twee meldingen gekregen van tickets die aangeboden en verkocht worden via zoekertjeswebsites 2dehands.be. De kaartjes voor de tournee worden verkocht aan extreem hoge prijzen, met soms zelfs een valse meet & greet inbegrepen. 

“Nooit te koop”

Volgens het management van de groep worden er in geen enkel geval tickets mét meet & greet te koop aangeboden. Wie met deze tickets naar het optreden komt, zal geen toegang tot de zaal krijgen. 

Klacht indienen

Indien u slachtoffer bent, kan u klacht indien bij FOD Economie via deze link. Het management benadrukt verder tickets steeds via de officiële kanalen te kopen. Alle data en officiële ticketinfo van de Clouseau30 - theatertournee vind je op clouseau30.be.

20-11-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Ik had echt schrik”: Erik Van Looy over de rijkunsten van Linde Merckpoel

“Ik had echt schrik”: Erik Van Looy over de rijkunsten van Linde Merckpoel

https://www.mupload.nl/img/j6nhynojpbker.jpg

Die arme Erik Van Looy toch. Tijdens een carpool met Linde Merckpoel bleek snel dat Erik geen fan is van haar ‘roekeloos’ rijgedrag. “Zij reed echt hard. Ik had echt schrik”, aldus Erik. Hopelijk had hij dus zélf zijn vervoer naar huis geregeld...

20-11-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze acteur speelde al mee in meer dan 150 Hollywoodfilms en –series. En toch heeft niemand ooit al van hem gehoord

Deze acteur speelde al mee in meer dan 150 Hollywoodfilms en –series. En toch heeft niemand ooit al van hem gehoord

https://www.mupload.nl/img/4oaexlhbrwzws.jpg

De 57-jarige Doug Jones is een van de meest ervaren acteurs in Hollywood. Hij speelde al mee in meer dan 150 films en series, waaronder enkele absolute blockbusters zoals ‘Batman Returns’ en ‘Buffy the Vampire Slayer’. En toch blijft Jones een nobele onbekende. Dat komt omdat de acteur bijna altijd gecast wordt in onherkenbare rollen.

De kans is heel groot dat je Doug Jones ooit al eens aan het werk zag. Zijn palmares is dan ook monumentaal. Met 159 rollen in films en series heeft hij meer ervaring dan bijvoorbeeld Brad Pitt of Matt Damon. En toch heeft niemand ooit al van hem gehoord. Jones is dan ook bijna altijd onherkenbaar in zijn rollen.

Jones speelde al rollen in ‘Buffy the Vampire Slayer’, ‘Hellboy’, ‘Pan’s Labyrinth’ en is ook te zien in de nieuwe Star Trek-serie ‘Discovery’. Hij is een grote naam in het wereldje, maar een nobele onbekende erbuiten. Door zijn aparte lichaamsbouw wordt Jones voornamelijk gecast in atypische rollen, waarbij zijn lichaam het belangrijkste aspect is.

Monsters, duivels en aliens

Wanneer Jones een kamer binnenwandelt, draaien alle hoofden zijn richting uit. Niet omdat hij zo beroemd is, maar wel omdat hij een erg opvallend uiterlijk heeft. Zijn lange, slanke figuur en magere gezicht vallen ook castingdirecteurs op. Jones werd dan ook al talloze keren gecast als monster, duivel of alien. En telkens wordt hij daarvoor onherkenbaar gemaakt in de schminkstoel.

Net door zijn aparte profiel is Jones grof wild in Hollywood. Bij vrijwel elke fantasy- of sciencefictionfilm trekken regisseurs aan zijn mouw om een of andere vreemd wezen te spelen. Vooral regisseur Guillermo Del Toro is een grote fan van Jones. De twee werkten al zes keer samen. Vooral Jones’ rol in ‘Pan’s Labyrinth’ is memorabel. Jones speelde namelijk het beroemde personage Fauno in de film. Maar slechts weinigen weten wie de acteur achter het personage is.

Bizarre combinatie van vaardigheden

“Wie een vreemd wezen speelt, moet beschikken over een bizarre combinatie van vaardigheden. De acteur moet zich kunnen uitdrukken door de lagen van latex en siliconen heen”, vertelt Del Toro aan Buzzfeed. “Het is een heel zeldzame discipline en er zijn heel, heel weinig acteurs die dat kunnen. Doug is de enige die ik met zulke rollen vertrouw.”

Mooie woorden van een van de grootste regisseurs van zijn generatie. Del Toro werkte ook samen met Jones voor zijn nieuwe film ‘The Shape of Water’. De kans dat je Doug Jones in de komende jaren aan het werk zult zien, is heel groot. De kans dan je het zal beseffen, is dan weer heel klein.

20-11-2017 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Gijzeling aan de gang”: politie omsingelt huis Tyrese Gibson

“Gijzeling aan de gang”: politie omsingelt huis Tyrese Gibson

https://www.mupload.nl/img/tcjrjeuwwjsce.jpg

De politie heeft het huis van Tyrese Gibson vandaag - maandag - omsingeld, nadat hij op de sociale media zelf beelden had verspreid van een man die hij gegijzeld hield. De politie kreeg verschillende oproepen binnen, en snelden ter plaatse.

De Afgelopen tijd liet Tyrese steeds vaker van zich horen, vooral via uitspattingen op de sociale media. De bitsige juridische strijd met ex-vrouw Norma, de moeder van zijn dochter Shayla (10), kwam geregeld aan bod. Dit keer was het bericht echter van een heel andere orde: Tyrese postte zorgwekkende beelden van een man die in zijn ondergoed in zijn huis ligt. Het slachtoffer is vastgebonden en gemuilkorfd, terwijl de acteur rustig van een portie noedels zit te genieten. Gibson heeft de beelden via zijn Facebookpagina gedeeld. 

Geen vrienden

De man in kwestie is komiek Michael Blackson, geen al te beste vriend van Tyrese. In zijn laatste uitbarstingen op de sociale media maakte Tyrese hem recent nog compleet met de grond gelijk. De politie van Los Angeles kreeg tientallen telefoontjes van mensen die de beelden voorgeschoteld kregen op Instagram, en snelden ter plaatse. Er werd gedacht dat de acteur de komiek gegijzeld hield uit wraak.

Echt?

Toen de politie van Los Angeles wou onderhandelen met de bewakers van Tyrese, kwam echter aan het licht dat de hele gijzeling nep was. De video bleek opgezet spel te zijn tussen de professionele grapjas en de acteur. Dat ze ondanks de harde woorden van Gibson dus wel degelijk door één deur kunnen, bewijzen ze zo zelf. Tot grote opluchting van velen. Al kunnen anderen de grap veel minder smaken.

20-11-2017 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon nooit zo gelukkig: “Ik ben verliefd”

Jacky Lafon nooit zo gelukkig: “Ik ben verliefd”

https://www.mupload.nl/img/zqs6ayudqvxqm.jpg

Jacky Lafon loopt op wolkjes! Haar jubileumtournee lokt uitverkochte zalen, maar vooral: vijf jaar na haar pijnlijke huwelijksbreuk met Guy, heeft ze een nieuwe liefde in haar leven. Morgen vertelt Jacky in ‘Dag Allemaal’ er voor het eerst alles over.

“Ik heb alles wat ik nodig heb. Voor mij is het weer ‘la vie en rose’, want ik ben niet meer alleen”, vertelt Jacky ons. Ze werd gevraagd voor het VIER-programma ‘Hotel Romantiek’, maar bedankte vriendelijk omdat ze “geen partner meer zoekt”. 

“Gelukkigste vrouw ter wereld”

Veel meer wil Jacky voorlopig evenwel niet in haar hart laten kijken. “Want in het verleden ben ik altijd erg openhartig geweest over mijn relaties en dat is me niet goed bevallen. Daarom heb ik beslist om mijn privégeluk nu iets meer af te schermen. Maar ik wil wel zeggen dat ik me de gelukkigste vrouw ter wereld voel. Dat boezemt me trouwens ook een beetje angst in, want mijn leven lijkt nu te mooi om waar te zijn. Ik hoop echt dat dit mag blijven duren.”

Na vijf jaar is er dus een nieuwe liefde in Jacky’s leven. Eind 2012 liet ze na een relatie van zes jaar weten dat haar huwelijk met Guy voorbij was. De echtscheiding met Guy was haar tweede, want eerder was Jacky ook al gehuwd met Nest Adriaensen, bekend van de Antwerpse groep De Strangers.

20-11-2017 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia krijgt kritiek op foto achter stuur: “Doe dat niet!”

Natalia krijgt kritiek op foto achter stuur: “Doe dat niet!”

https://www.mupload.nl/img/xdxjdqlcw1x69.jpg

Natalia ligt onder vuur nadat ze een selfie postte op Instagram. In de reflectie van haar zonnebril is te zien dat ze de foto nam terwijl ze aan het rijden was. Fans maken zich nu zorgen om haar veiligheid. 

“Mooie foto, maar zou ik persoonlijk toch niet doen achter het stuur,” klinkt het in de reacties. “Wie bezorgt deze foto aan de federale politie voor het nemen van selfies tijdens het rijden? Misschien eens deelnemen aan een praatronde van doodrijders die met hun gsm bezig waren. On-voor-stelbaar,” gaat het verder.

Anderen menen dan weer dat ze het slechte voorbeeld geeft als rolmodel, of sturen links naar www.beloofd.be, een site waarop heel wat mensen - waaronder ook heel wat BV’s - plechtig beloven dat ze hun gsm niet zullen gebruiken wanneer ze rijden. 

Natalia reageerde al op de commotie: “Veeel erger dat er zoveel ‘beloftes’ worden gemaakt die niet worden nagekomen... ,” schiet ze terug. “En wat ligt er op jullie eigen bord?”

18-11-2017 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malcolm Young, gitarist en oprichter van AC/DC is overleden

Malcolm Young, gitarist en oprichter van AC/DC is overleden

https://www.mupload.nl/img/iutqa8oei7zaj.jpg

Malcolm Young, de gitarist en oprichter van AC/DC, is overleden. Dat heeft de band via Facebook meegedeeld. Hij is 64 jaar geworden.

Malcolm Young was de oudere broer van Angus Young en oprichter van de groep AC/DC. Hij speelde slaggitaar. In september 2014 werd bekend dat hij aan dementie lijdt en opgenomen was in een verzorgingshuis; in de band werd hij vervangen door zijn neef Stevie Young. De 64-jarige Young overleed in het bijzijn van zijn familie.

Thunderstruck

Malcolm Young richtte in 1973 de Australische rockband AC/DC op samen met onder meer zijn broer Angus Young. De band werd daarna wereldberoemd met rocknummers als ‘Whole lotta Rosie’, ‘Highway to hell’, ‘Back in black’, ‘Thunderstruck’ en ‘Hells Bells’. De groep heeft wereldwijd meer meer dan 200 miljoen albums verkocht.

Hoewel de immer in schooluniform optredende Angus Young met de meeste aandacht ging lopen, had Malcolm volgens velen de leiding in de band. Hij droeg ook de meeste ideeën aan voor songs.

Malcolm Young leed al zeker sinds 2014 aan dementie. Hij werd als slaggitarist vervangen door zijn jongere broer Stevie Young. ‘Black Ice’ (2008) was dan ook de laatste studioplaat waarop hij te horen was.

Eind vorige maand was zijn oudere broer George Young al op 70-jarige leeftijd overleden. George was producer van onder meer AC/DC en speelde zelf ook bij The Easybeats en Flash and the Pan.

“Het is met diepe droefheid dat AC/DC vandaag het overlijden van Malcolm Young moet melden”, staat te lezen op de Facebookpagina van AC/DC. “Malcolm was, samen met Angus, de oprichter van AC/DC. Met een enorme gedrevenheid en toewijding was hij de drijvende kracht achter de band.”

“Als gitarist, songwriter en visionair was hij een perfectionist en een unieke man. Hij bleef altijd trouw aan zijn visie en deed én zei precies wat hij wou. Hij was trots op wat hij ondernam en zijn loyaliteit aan de fans was onovertroffen.”

“Als broer is het moeilijk in woorden uit te drukken wat hij voor mij betekent heeft tijdens mijn leven. De band die we hadden was uniek en heel bijzonder. Hij laat een enorme erfenis na die voor altijd zal verder leven.”

18-11-2017 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfel over een kledingstuk? Deze app laat je vriend(inn)en mee beslissen

Twijfel over een kledingstuk? Deze app laat je vriend(inn)en mee beslissen

https://www.mupload.nl/img/usjxoomluwwgy.jpg

In je eentje gaan shoppen is vaak efficiënter dan met een hele hoop vriendinnen. Het enige nadeel is de afwezigheid van een tweede mening als je twijfelt over dat ene jurkje. De nieuwe Belgische app Fittin’ Room schiet te hulp: laad een foto op vanuit het pashokje, en je krijgt onmiddellijk feedback.

Kopen of niet kopen? Soms raak je alleen niet uit het dilemma, waardoor het vaker wel dan niet ‘kopen’ wordt, en het stuk eenzaam in de kleerkast blijft hangen. Deskundig advies nodig van vriendinnen, broers en zussen of partners? Met de Belgische app Fittin’ Room kan je instant feedback krijgen op de gepaste outfit. 

Laad een foto van jezelf op in het pashokje, en deel die in de app Fittin’ Room met je persoonlijke sociale netwerk van ‘Fitters’. Zij kunnen dan vanop afstand tips, advies en hun persoonlijke mening over het kledingstuk geven. Je hebt de keuze uit je outfit ‘privé’ of ‘publiek’ delen. Je kan ook andere ‘Fitters’ volgen om geïnspireerd te raken door hun kledingkeuzes en hen van de gepaste feedback te voorzien.

18-11-2017 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze interieurtrend lokt hevige reacties uit op sociale media, zie jij waarom?

Deze interieurtrend lokt hevige reacties uit op sociale media, zie jij waarom?

https://www.mupload.nl/img/aojccfnjlz13k.jpg

Een rijkelijk gevulde boekenkast staat vaak mooi in een interieur. Maar wat als je niet bepaald trots bent op je persoonlijke bibliotheek? Of je vindt de kleuren van de boeken niet echt bij je interieur passen? Simpel, aldus interieurwebsite Apartment Therapy, je draait de boeken gewoon om. Maar die eenvoudige tip lokt heel wat reactie uit op sociale media. 

Lifestyle blogger Carrie Waller van Dream Green DIY deelde recent met interieurwebsite Apartment Therapy haar ultieme tip voor een slordige boekenkast in de woonkamer, met alle kleuren van de regenboog. “Passen je boeken niet bij je interieur? Niet getreurd. De belachelijk makkelijke oplossing? Draai de boeken om voor een perfect uitgebalanceerd resultaat.”

De post van Carrie werd gedeeld door de interieurwebsite en kreeg meteen meer dan 14.000 likes. Maar toch bleken de meningen verdeeld over deze truc. Meerdere verontwaardigde volgers vermoeden dat het om een grap gaat en vragen zich af hoe je dan ooit nog je boeken terugvindt. “Perfect als je de Kleine Zeemeermin bent en denkt dat boeken gewoon dienen om dingen te versieren,” reageert iemand ironisch. Of “Als het doel van boeken is om je interieur er goed te doen uitzien, dan verdien jij geen boeken.” Iemand anders ziet er de humor wel van in: “Dat doe ik met mijn seksboeken als mijn ouders op bezoek komen.” Al zijn er ook enkelen die wél positief reageren en er het nut van inzien.

18-11-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij en je partner lusten waarschijnlijk dezelfde dingen graag

Jij en je partner lusten waarschijnlijk dezelfde dingen graag

https://www.mupload.nl/img/ci8cuxqtemk7y.jpg

Wat schaft de pot vanavond? Wie al langer in een relatie zit, zal misschien wel makkelijker tot een compromis komen. Een Pools/Duits experiment suggereert dat koppels eenzelfde smaakvoorkeur ontwikkelen naarmate ze langer samen zijn.

 Wie in een lange relatie zit, neemt automatisch trekjes, gewoonten en zelfs bacteriën van de ander over. Een nieuwe studie van Duitse en Poolse wetenschappers voegt daar nu nog een extra element aan toe: ook onze smaakpapillen zouden op elkaar afgestemd worden, als we een tijdje samen zijn. 

De studie analyseerde 100 koppels, die ergens tussen 3 maanden tot wel 45 jaar samen waren. Ze testten de reuk- en smaakvoorkeuren van de proefpersonen door ze aan verschillende geuren te laten ruiken, zoals roos, eucalyptus, gerookt vlees en leer. Ook kregen ze smaken op hun tong: zoet, zuur, bitter, zout en umami. Conclusie? Hoe langer de koppels samen waren, hoe groter de kans dat ze dezelfde voorkeuren hadden voor smaak en geur. Hoe gelukkig ze waren in de relatie, had geen invloed op de onderzoeksresultaten. 

Nog geen verklaring

Een sluitende verklaring voor dit fenomeen hebben de onderzoekers niet, al kunnen ze wel voorzichtige vermoedens uiten op basis van eerder onderzoek. “Een gedeelde omgeving en gewoonten, en het voortdurend worden blootgesteld aan dezelfde geuren en smaken, kan voor dezelfde voorkeuren zorgen bij koppels,” schrijven de wetenschappers. Al zou het omgekeerd natuurlijk ook kunnen dat je voor een partner kiest met dezelfde voorkeuren qua voeding. Om het fenomeen te kunnen verklaren is nog meer onderzoek nodig, aldus de wetenschappers. Laat in tussentijd die gedeelde maaltijd vooral smaken vanavond.

18-11-2017 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss-frontman Gene Simmons mag Fox News nooit meer binnen na obsceen gedrag

Kiss-frontman Gene Simmons mag Fox News nooit meer binnen na obsceen gedrag

https://www.mupload.nl/img/zn8hdaylu75x8.jpg

Gene Simmons, de excentrieke bassist en medefrontman van rockband Kiss, was tot voor kort een graag geziene gast bij de Amerikaanse nieuwszender Fox News. Daar hielden ze immers van zijn conservatieve ideeën in een ruig rockersjasje. Maar nu is de liefde is voorbij: Simmons heeft op te veel teentjes getrapt.

Woensdag was Gene Simmons te gast in enkele Fox-talkshows om zijn nieuw boek ‘On Power’ te promoten. Nadien werd hij verwacht voor een interview bij de medewerkers van FoxNews.com, maar eerste wandelde hij ongevraagd een redactievergadering binnen.

“Hey vrouwen – klaag me aan!” riep hij terwijl hij hen zijn bovenlijf ontblootte, zo vertelde een bron aan The Daily Beast. Vervolgens begon Simmons pedofiliemopjes over Michael Jackson te vertellen en tikte hij twee medewerkers met zijn boek op het hoofd, terwijl hij vernederende opmerkingen maakte over hun intelligentie.

Die escapades van de rockster schoten bij Fox in het verkeerde keelgat en de directie heeft nu beslist dat hij nooit nog een voet mag binnenzetten in de Fox-gebouwen. De bewakingsagenten kregen de instructie om hem niet meer binnen te laten.

Testosteron

Eerder op de dag had Simmons tijdens de talkshow ‘Mornings with Maria’ nog zijn mening gegeven over de Weinstein-affaire en de nasleep ervan. “OK, ik ben een machtige en aantrekkelijke man en wat ik ga zeggen is bloedserieus,” zei hij: “Mannen zijn eikels. Van kindsbeen af hebben we testosteron. Ik keur dat niet goed of verdedig dat niet.”

Vrouwelijke seksualiteit

Simmons veroorzaakte recent al ophef toen hij tijdens een interview over zijn boek ‘On Power’ (‘Over macht’, red.) aan de New York Post vertelde dat het voor vrouwen niet mogelijk is om een carrière en een gezinsleven te combineren. “Zet je over je biologische noden heen. Het is natuurlijk om kinderen te willen, maar sorry, je kunt niet beide hebben. Je moet je ofwel inzetten voor je carrière of je gezin. Het is erg moeilijk om beide te hebben,” stelde de muzikant.

Imagoherstel

De beslissing van Fox News om Simmons persona non grata te verklaren, kadert in een poging van de zender om zijn reputatie te herstellen na het schandaal rond de voormalige presentator Bill O’Reilly. Het nieuwsanker moest in april het netwerk verlaten nadat uitlekte dat hij voor miljoenen dollars schadevergoedingen had betaald aan vrouwen die hem beschuldigden van aanranding. In september werd ook presentator Eric Bolling geschorst omdat hij ongepaste foto’s naar medewerksters zou hebben gestuurd. In juli 2016 vertrok CEO Roger Ailes omdat hij eveneens beschuldigd werd van aanranding.

17-11-2017 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Nee, ze liegt niet”: Ben Affleck zegt sorry voor seksueel wangedrag

“Nee, ze liegt niet”: Ben Affleck zegt sorry voor seksueel wangedrag

https://www.mupload.nl/img/722wmmwkmtzxa.jpg

Gisteren was Ben Affleck te gast bij ‘The Late Show’ om er zijn nieuwste prent ′Justice League’ te promoten. Het duurde echter niet lang voor presentator Stephen Colbert ook een gevoeliger onderwerp aansneed: de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan zijn adres...

Het is zijn visagiste Annamarie die acteur Ben Affleck ervan beschuldigd dat hij haar onzedelijk heeft betast. Dat deed ze via Twitter. Eerder had ook al actrice Hilarie Burton de acteur beticht van “seksueel ongepast gedrag”. 

Niet verzonnen

“Dit is een comedyshow, toch?”, probeerde Affleck, die het eens was met Colbert dat het Weinstein-schandaal een discussie op gang heeft gebracht, de vragen nog te ontwijken. “Een vrouw beweert dat ik haar borsten heb aangeraakt terwijl ik haar een knuffel gaf”, zei Affleck over het incident. “Ik herinner het me niet, maar ik bied mijn excuses hiervoor aan. Ik denk zeker niet dat ze liegt of dit verzint.”

De 45-jarige acteur gaf toe dat hij en andere mannen “bewust” moeten omgaan met hun gedrag tegenover vrouwen. “Als ik ooit deel van het probleem was, wil ik veranderen en deel uitmaken van de oplossing”, aldus Ben. “Ik denk dat het belangrijkste is om de stemmen die naar voren zijn komen nu te ondersteunen, en te geloven.”

“Bevoorrecht als man”

De acteur en regisseur vertelde verder dat hij de omvang van het schandaal nooit had kunnen inschatten. “Ik dacht dat ik er een idee van had, dat ik er weet van had. Maar dat is dus niet de waarheid”, zei Affleck. “Ik weet gewoon niet hoe het is om te worden betast, lastiggevallen, onderbroken, overmand, minder betaald, of gekleineerd. Ik was bevoorrecht als man om alle dingen waar vrouwen mee worstelen nooit mee te moeten maken.”

17-11-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo romantisch: Nancy en Dieter stappen in huwelijksbootje in ‘Thuis’

Zo romantisch: Nancy en Dieter stappen in huwelijksbootje in ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/yar9sq5wcpdne.jpg

Twee weken na de catastrofale bruiloft van Tom en Judith zijn ook Nancy en Dieter in ‘Thuis’ getrouwd. Ondanks de vele speculaties van kijkers op voorhand op fansites, gebeurde dat zonder enige heisa. Want Nancy’s ex, den Eddy, hield zich verrassend koest.

De voorbije weken leefden de kijkers enorm mee met de trouwplannen van de twee benefietvrienden, Nancy en Dieter. Dat bleek uit de vele reacties op fansites. Dat het koppel het tumult bij het huwelijk van advocaat Tom en dokter Judith onmogelijk kon overtreffen, was op voorhand wel duidelijk. Maar dat hun mooiste dag ook met de nodige hindernissen zou verlopen, evenzeer.

En zo geschiedde ook. Dieter moest ’s morgens serieus bekomen van zijn vrijgezellenavond, Nancy oversliep zich pijnlijk en haar ex Eddy zorgde met zijn emotionele brief voor onverwachte twijfels in het hoofd van de bruid. Maar de plechtigheid en het feest gingen uiteindelijk toch door.

Strikt geheim

De meeste scènes van de plechtigheid werden in augustus in Heist-op-den-Berg ingeblikt. De tv-makers moesten extra hun best doen om de beelden strikt geheim te houden, want op dat moment was Nancy voor de kijker nog niet officieel ten huwelijk gevraagd door Dieter. Dat gebeurde pas in september op tv.

“Alles werd afgezet met hekken met daartegen zwarte doeken om de vele nieuwsgierige blikken te weren”, herinnert Raf ‘Dieter’ Jansen zich. “Iedereen voelde dat het om bijzondere opnames ging.”

“Dat stiekeme gedoe zorgde voor een soap naast de soap, waar we zelf ook echt van gesmuld en genoten hebben”, zegt Ann ‘Nancy’ Pira. “Zo moest ik die dag onherkenbaar met een zonnebril en sjaal naar de set te komen. Ik vond dat pure rock and roll! Doordat de mensen niet naar binnen konden gluren, kreeg alles iets onwezenlijk!”

“Ik ben nog altijd niet vergeten dat ik destijds met een piepkleine gastrol in ‘Thuis’ ben begonnen”, gaat Raf verder. “Ik herinner me nog steeds hoe ik opkeek naar de vaste cast. En na al die jaren zat ik daar plots als bruidegom aan de eretafel met al die collega’s om me heen, naar wie ik nog steeds opkijk. Dat voelde heel speciaal aan.”

Wat met Eddy?

Het nieuwe begin van Nancy en Dieter, lijkt ook het einde van het samenspel tussen Nancy en Eddy, dat gedurende 13 jaar vonken opleverde.

“Soms pruttelen de kijkers wel eens tegen, als er in een soap verschuivingen zijn, zoals nu”, besluit Ann. “Maar verandering van spijs doet eten en zorgt ervoor dat soaps kunnen blijven duren. Anders dreigt het toch alleen maar saai te worden. Het verhaal van Eddy en Nancy is trouwens nog niet uitverteld. Wij zijn nu wel een gescheiden koppel, dat samen een kind heeft. Maar wat ik nu met Daan Hugaert mag spelen, is zeker zo interessant.”

17-11-2017 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeziene scène uit Titanic maakt het einde nog aangrijpender

Ongeziene scène uit Titanic maakt het einde nog aangrijpender

https://www.mupload.nl/img/9ozi4lnuroywq.jpg

De film ‘Titanic’ is dit jaar 20 jaar oud, maar boet nog lang niet in aan populariteit. Momenteel wordt de film voor de gelegenheid opnieuw vertoond in Amerikaanse bioscopen, en trekt daar opnieuw volle zalen. Heel wat mensen kennen de prent van achter naar voor. En toch kon een editor van Buzzfeed nog een onbekende scène ontdekken.

Aan dramatische scènes heeft ‘Titanic’ nooit een gebrek gehad, maar blijkbaar was het einde van de film oorspronkelijk nog een stuk aangrijpender. In de beelden die de uiteindelijke versie nooit gehaald hebben, toont regisseur James Cameron enkele extra momenten na de ramp. Rose, duidelijk getraumatiseerd, wordt aan boord van de Carpathia gehaald, waar een heleboel slachtoffers wanhopig wachten op nieuws van hun vermiste geliefden.

Er komen nog wat andere bekenden in voor, waaronder Joseph Bruce Ismay. Wie zich niet meer herinnert wie de man is: hij was de manager van de White Star Line die de kapitein aanspoorde om zo snel mogelijk te varen. Hij verovert een plaatsje in een van de reddingsboten, maar wordt op de Carpathia beschuldigend aangekeken door de overlevenden.

We krijgen ook het meisje te zien die de verloofde van Rose (Cal) gebruikte om een plaats in een reddingsboot te veroveren. Hij deed alsof het zijn dochter was. Cal zelf is echter niet te zien.

En ten slotte komen we ook de moeder van Rose tegen, die wanhopig op zoek is naar haar dochter. Maar elke fan weet dat ze haar nooit zal terugvinden.

17-11-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis tikte Bart De Pauw al op de vingers na opnames ‘Loft’

Woestijnvis tikte Bart De Pauw al op de vingers na opnames ‘Loft’

https://www.mupload.nl/img/9m1lvxfwbxvd2.jpg

Bart De Pauw werd na de opnames van ‘Loft’ in 2008 al eens op de vingers getikt. Dat meldt De Morgen. Hij zou op de set een medewerkster lastiggevallen en geïntimideerd hebben. Volgens verschillende bronnen leidde zijn grensoverschrijdend gedrag ertoe dat De Pauw vertrok bij Woestijnvis.

Bart De Pauw trok in 2008 na elf jaar de deur dicht bij productiehuis Woestijnvis. “Het is tijd voor iets anders”, klonk het toen. De Pauw liet weten “de drive van de eerste jaren” te missen. Een ex-Woestijnvismedewerker verklaart nu aan De Morgen dat een ernstig incident weleens aan de basis zou kunnen gelegen hebben van zijn vertrek. Tijdens de opnames van ‘Loft’, de film waarvoor De Pauw het scenario schreef, zou hij een medewerkster veelvuldig lastiggevallen hebben. Hij zou de vrouw in kwestie ook meermaals ongepaste boodschappen gestuurd hebben.

“Wouter Vandenhaute heeft Bart toen samen met zijn vrouw bij hem ontboden”, zeggen twee topfiguren uit de Vlaamse tv-wereld. “Vandenhaute heeft hem de duidelijke boodschap gegeven dat zijn gedrag problematisch was en dat het moest stoppen”, voegt een ex-Woestijnvisser toe. De vergadering had echter niet het gewenste effect, zeggen de drie bronnen.

De Pauw en zijn vrouw zouden boos opgestapt zijn met de melding nooit meer voor Woestijnvis of Vandenhaute te willen werken. Volgens verschillende bronnen speelde het incident dan ook ook een rol in het vertrek van De Pauw bij Woestijnvis.

Het incident op de set van Loft zou weleens een reden kunnen zijn waarom bekende koppen als Erik Van Looy, Michiel Devlieger of Tom Waes hun steun (nog) niet uitgesproken hebben voor De Pauw. Dat deed tot nu toe enkel Tom Lenaerts.

17-11-2017 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: The Weeknd verliet vannacht het appartement van ex

Gespot: The Weeknd verliet vannacht het appartement van ex

https://www.mupload.nl/img/k4gujsfugd9wy.jpg

Enkele dagen terug kon je bij ons nog lezen hoe de ex-partners van Justin Bieber en Selena Gomez het wel erg goed met elkaar konden vinden. Maar net wanneer je dacht dat de saga niet gekker meer kan worden, heeft de zanger intussen alweer zijn zinnen gezet op zijn ex, Bella Hadid.

Rapper The Weeknd had tot voor kort een relatie met Selena Gomez, maar het koppel brak eind vorige maand met elkaar. De breuk zou het resultaat zijn geweest van de verzoening tussen Selena en Justin Bieber. Die zijn sinds dan opnieuw een koppel. 

Wilde nacht

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd jin het echt heet, bleef echter niet bij de pakken zitten, wel integendeel: enkele dagen na de breuk werd model Yovanna Ventura gefotografeerd toen ze  in de wagen van de zanger was gestapt, om samen met hem de nacht in te trekken. 

Meermaals samen gezien

Maar nu, amper drie dagen later, zou The Weeknd dus opnieuw zijn pijlen hebben gericht op zijn ex-lief Bella Hadid. De twee werden namelijk samen innig gezien op restaurant. Bovendien werd The Weeknd gisterennacht gespot, toen hij de woning van Bella in hartje New York stiekem probeerde verlaten

Maar wat met Drake?

De vraag die velen zich nu echter stellen: wat met rapper Drake? Ook hij zou de voorbije weken verschillende keren op date zijn geweest met het zusje Hadid. Al is dat probleem volgens bronnen van de baan. ’Drake is Bella al vergeten”, klinkt het.

16-11-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Puur racisme” vs “Incompetent”: vuile oorlog bij Britse Vogue aan de gang

“Puur racisme” vs “Incompetent”: vuile oorlog bij Britse Vogue aan de gang

https://www.mupload.nl/img/klwo6ak9bbw9b.jpg

De modewereld is verdeeld over Europa’s belangrijkste modemagazine Vogue nadat de nieuwe hoofdredacteur een woordenoorlog ontketende.

Even kort resumeren wat vooraf ging. Eerder dit jaar stapte Alexandra Shulman na 25 jaar hoofdredacteur te zijn geweest op bij de Britse modebijbel Vogue, al beweren sommigen ook wel dat ze naar de uitgang gewerkt werd. Afhankelijk van de relatie met Shulman, reageerde de hele modewereld verbijsterd of opgelucht op het vertrek. Alexandra was dan ook niet de minste. Binnen de internationale Vogue-familie stond ze immers geboekstaafd als de op één na machtigste hoofdredacteur. Al slaagde ze er af en toe ook wel in om oppergodin Anna Wintour (de hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue) naar de kroon te steken. Haar ontslag kon je dus gerust een revolutionaire ontwikkeling noemen in de modewereld. Zeker toen bekend raakte wie haar zou opvolgen. Edward Enninful, een Brit met Ghanese roots, werd de eerste zwarte én mannelijke hoofdredacteur in de 100-jarige geschiedenis van het blad. Zijn komst bleef uiteraard niet zonder gevolgen. De uitdrukking ‘nieuwe bezems vegen schoon’ was meteen van toepassing. En de bezem van Eninnful veegde snel én meedogenloos.

Nieuwe baas, nieuwe gezichten

De nieuwe hoofdredacteur verving meteen enkele vaste waarden op de redactie door nieuwe figuren die een belangrijke rol zullen gaan spelen op zijn redactie. Zo trok hij ex-topmodellen Naomi Campbell en Kate Moss aan die elke maand bijdragen zullen leveren. Ook de zwarte regisseur Steve McQueen en de Londense burgemeester Sadiq Khan mochten in het eerste nummer onder Enninful hun ding komen doen. En die nieuwe redactie liet meteen van zich spreken. Door behoorlijk hard uit te halen naar de vorige, bijvoorbeeld. “Vogue was gewoon te ‘wit’. Er was geen diversiteit genoeg op die redactie”, zei Naomi. “Vogue was niet meer representatief voor de maatschappij.” De nieuwe hoofdredacteur trad haar meteen bij. “Toen ik er als redacteur werkte was ik samen met één andere collega de enige gekleurde medewerker. Ik voelde me er soms een indringer. Dat moest dus veranderen.” En dat benadrukte hij in het nieuwe nummer. Met het zwarte model, feministe en gelijke kansen-activiste Adwoa Aboah op de cover en heel wat maatschappelijk relevante artikels in het blad. Opvallend, maar de modewereld spaarde haar kritiek niet.

“Geen modeblad meer”

Veel modehuizen en couturiers bleken niet al te enthousiast te zijn over het nieuwe nummer.  “Is de Britse Vogue een politiek blad geworden?”, vraagt de modewereld zich luidop af. “We herkennen het magazine niet meer. Mode en lifestyle lijken wel bijkomstig te zijn. Het lijkt wel alsof Edward zich van ons af wil keren.” De negatieve reacties zijn natuurlijk wel een beetje een probleem voor de nieuwe hoofdredacteur. “Tot nader order zijn de modehuizen en cosmeticaproducenten nog altijd de belangrijkste adverteerders in het blad”, zegt een ongeruste bron bij uitgeverij Condé Nast. “Zij brengen de centen binnen. Als zij zich van het blad afkeren... Tja.” Lees: dan zal Edward niet lang hoofdredacteur blijven.

Niet populair bij couturiers

En het ziet er echt wel naar uit dat Edward een probleem heeft met de modewereld. “Hoewel hij al vele jaren in de modewereld werkt, heeft Edward weinig vrienden bij de modehuizen. Dat bleek ook op het herlanceringsfeestje waarop hij zijn eerste cover presenteerde. Daar waren wel een paar mensen uit de modewereld zoals Stella McCartney, Cara Delevingne en Gigi Hadid. Maar veel modehuizen waren er niet vertegenwoordigd.′ Eén en ander zou ook te maken hebben met de beslissing van Edward om Lucinda Chambers te ontslaan. Zij was de Fashion Director van het blad en werkte al 36 jaar voor Vogue. “Lucinda was enorm populair bij veel ontwerpers én topmodellen. Haar ontslag werd erg slecht onthaald in het wereldje. Niemand kon het begrijpen. Edward maakte er zich niet populair mee.” En dus wordt hij achter de schermen ‘incompetent’ genoemd. “Hij betekent niets in de modewereld. En zo iemand gaven ze de belangrijkste job in de Europese modejournalistiek! Dat is gewoon te belachelijk voor woorden.”

Razende Naomi

Opmerkingen die voor woede zorgden bij de voorstanders van Edward. En dus woedt er momenteel een stevige woordenoorlog over het blad én de hoofdredacteur. Met name vertrouwelinge Naomi Campbell trok fel van leer tegen de critici. “Ik zit al meer dan dertig jaar in dit vak en dit maakte ik nooit mee. Edward is een topjournalist. Hij kreeg de job om de juiste redenen. Ik vind het flauw dat de vriendjes van de vorige, witte, hoofdredactie hem nu aanvallen. Ik vind het puur racisme, eigenlijk. Het gaat hier duidelijk om een vendetta. Zij die vrezen nu minder aan bod te komen omdat Alexandra en Lucinda weg zijn, spuwen nu hun gal. Jammer voor hen. Ze moeten maar wennen aan de nieuwe situatie. Een nieuw tijdperk is aangebroken. De rassendiscriminatie in de modewereld zal eindelijk verdwijnen. Dankzij Edward.” Die lijkt zich ook niet te laten intimideren door critici. “Ik meen dat ik me niet langer puur op de modewereld moet baseren om te zien wat er leeft in deze maatschappij. Trends en hypes worden niet langer alleen gecreëerd door modeontwerpers. Creatieve mensen op de sociale media en op straat zijn veel belangrijker geworden. En ook celebs hebben een veel grotere impact dan wat er op een catwalk gebeurt. Ik en het blad zullen ons daar nu meer op richten.” Of hoe ook dat weer een nieuwe oorlogsverklaring aan het adres van de modehuizen lijkt te zijn!

16-11-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldtournee Coldplay op twee na meest winstgevende tour ooit

Wereldtournee Coldplay op twee na meest winstgevende tour ooit

https://www.mupload.nl/img/sdhzfuk34vqgg.jpg

‘A Head Full of Dreams’, de wereldtournee van de Britse groep Coldplay komt op de derde plaats terecht van de meest lucratieve tournees ooit. Dat zegt concertorganisator Live Nation.

Gisteravond sloot Coldplay de wereldtournee af in Argentinië. De ticketverkoop bracht 523 miljoen dollar (444 miljoen euro) op, zo luidt het. Daarmee strandt Coldplay net achter ‘A Bigger Bang Tour’ van The Rolling Stones een tiental jaar geleden. De Ierse rockers van U2 staan helemaal bovenaan de lijst: hun ‘U2 360° Tour’ van 2009 tot 2011 bracht 784 miljoen dollar in het laatje.

‘A Head Full of Dreams’ werd in maart 2016 op gang geschoten in Buenos Aires en ook de laatste show, de 114de, vond plaats in de Argentijnse hoofdstad. De tournee bracht Chris Martin en de zijnen ook naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel, waar ze in juni dit jaar twee keer optraden. In totaal lokte Coldplay bijna 5,4 miljoen toeschouwers.

16-11-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw koppel: Danira en Bouba van ‘De Mol’ zijn verliefd

Nieuw koppel: Danira en Bouba van ‘De Mol’ zijn verliefd

https://www.mupload.nl/img/2kkuae2cgikii.jpg

Vlaanderen is een showbizzkoppel rijker. Danira Boukhriss Terkessidis (27) is gevallen voor de charmes van ‘De Mol’-kandidaat en ‘Festivolhouder’ Bouba Kalala (20). De twee zijn al even samen en verstoppen hun liefde niet langer.

Een romantisch frituurbezoek en lange gesprekken in de backstage van een wereldberoemd festival: na maanden aftasten lijkt de vonk nu helemaal overgeslagen tussen nieuwbakken VRT-presentatrice Danira Boukhriss en de zeven jaar jongere Bouba uit ‘De Mol’. Meer zelfs, de twee zijn — volgens onze bronnen — inmiddels al een aantal weken samen en verstoppen hun liefde niet langer voor vrienden en familie. 

Speculatie

Voor Danira komt daarmee meteen een einde aan het eindeloze gespeculeer over de verhouding met haar goede vriend Kobe Ilsen. En voor de kijkers van ‘Steracteur Sterartiest’ wordt nu ook duidelijk waarom Bouba — vrouwenmagneet sinds zijn festivaldoortocht voor StuBru — wekelijks een vast zitje heeft tussen de bekende koppen die te gast zijn bij het programma. Hoe verrassend de nieuwe liefde ook mag klinken, uit de lucht vallen komt ze niet. 

Onafscheidelijk

De twee leken deze zomer vaak onafscheidelijk achter de schermen van de zomerfestivals en werden recent ook gespot bij het delen van één kaaskroketje in een frituur rond Bouba’s woonplaats. Zelf wensten ze gisteren niet te reageren, al liet Bouba wel weten “niets te willen zeggen over zoiets intiems”. Plots lijkt het leven dus wel een ponykamp.

16-11-2017 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieverslag: Stallone dwong 16-jarig meisje tot een trio

Politieverslag: Stallone dwong 16-jarig meisje tot een trio

https://www.mupload.nl/img/vxjlecl0sptuj.jpg

Sylvester Stallone werd in de jaren 80 beschuldigd van seksueel misbruik. Tijdens het inblikken van een film in Las Vegas randde hij een 16-jarig meisje aan, en verplichtte haar tot een trio met zijn bewaker. Dat meldt Daily Mail op basis van een politieverslag.

Volgens dat politierapport was de actieheld 40 toen hij het tienermeisje intimideerde en dwong om seks te hebben met hem en zijn bodyguard. De feiten speelden zich af in juli 1986, in het Hilton-hotel in Las Vegas.

Bodyguard

Uit de documenten blijkt dat er bewijs is dat het meisje seks had met Stallone. De acteur moedigde zijn bodyguard Michael ‘Mike’ De Luca aan om zich bij hen in bed “aan te sluiten”. Op dat moment voelde het meisje zich “erg ongemakkelijk”, maar had ze “geen keuze”. De Luca dwong haar tot orale seks, voordat hij “bij haar binnendrong”.  Stallone bevredigde haar oraal. 

Zedenpolitie

De toenmalige chef van de zedenpolitie in Las Vegas, John Samolovitch, bevestigt de inhoud van het verslag aan Daily Mail. “Ze hebben een kopie van het originele politierapport”, zegt hij. Stallone zou zijn slachtoffer ook bedreigd hebben en geëist dat ze zou zwijgen. Zowel hij als zijn lijfwacht waren getrouwd. 

Geen klacht

Uiteindelijk koos het slachtoffer ervoor om geen klacht in te dienen, omdat ze zich “vernederd en beschaamd” voelde en “bang” was voor represailles. Stallone werd nooit gestraft, De Luca werd in 2013 doodgeschoten bij een politieactie.

16-11-2017 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Cock’ geëerd met eigen brug

‘De Cock’ geëerd met eigen brug

https://www.mupload.nl/img/pqsqfqrgppqh3.jpg

In Amsterdamse wijk Slotervaart wordt een brug vernoemd naar de vijf jaar geleden overleden acteur Piet Römer (1928-2012). 

Een van zijn bekendste rollen was die van de Amsterdamse rechercheur Jurriaan de Cock (‘met cee oo cee kaa’) in de langlopende tv-serie Baantjer, die ook bij ons jarenlang op Eén werd uitgezonden.

 Ook speelde Römer lange tijd de rol van hoofdpiet bij de intocht van Sinterklaas. Römer is een van de vele prominenten die een eigen brug hebben gekregen in Amsterdam. Vorige week maakte het stadsbestuurd bekend dat er bruggen worden vernoemd naar cursiefjesschrijver Simon Carmiggelt, schrijfster Annie M.G. Schmidt, pianist Harry Bannink en auteur Willem Frederik Hermans.

15-11-2017 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die keer dat Donald Trump ‘dag’ kwam zeggen tegen Dina Tersago

Die keer dat Donald Trump ‘dag’ kwam zeggen tegen Dina Tersago

https://www.mupload.nl/img/ftvub5ziwnz4n.jpg

De schijnbaar simpele tactiek om in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ genadeloos toe te slaan met perfecte foto- en filmrondes, is ex-VRT-Nieuwsbaas en huidig Amerika-watcher Björn Soenens bij zijn vijfde deelname zuur opgebroken. Zijn wankele ronde zorgde meteen voor een retour per direct naar New York. 

“Het was hopeloos”, gaf Soenens na afloop van de finale grif toe. Mogelijk mag hij wel nog opdraven voor de finale-weken, midden december. Terwijl Soenens nog maar een schim was van de zelfzekere man die de voorbije afleveringen verbaasde met een zeer gefocuste aanpak, was het nieuwkomer Dina Tersago die aangenaam verraste. De voormalige Miss België en presentatrice bij VTM heeft blijkbaar het ideale profiel voor een quiz als ‘De Slimste Mens’. Ze had wegens zwanger erg veel tijd om veel te lezen en te leren, ze is verslingerd aan nutteloze weetjes, zoals de voornamen van kinderen van BV’s en van internationale sterren, ze legt goede linken en ze heeft enig geluk bij het gokken. Een goeie mix om het ver te schoppen in het spelletje van Van Looy.

15-11-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Damme vertoeft al kwarteeuw in belastingparadijzen

Jean-Claude Van Damme vertoeft al kwarteeuw in belastingparadijzen

https://www.mupload.nl/img/pt9dy08u647oj.jpg

Na muzieksterren als Bono, Madonna en Shakira, sporticonen als Lewis Hamilton en filmvedetten als Keira Knightley, duikt nu ook de acteur Jean-Claude Van Damme op in de Paradise Papers. Dat berichten De Tijd, Knack en Le Soir, de drie Belgische media die meewerkten aan het internationale onderzoek naar de Panama Papers.

De gelekte documenten bewijzen dat de 57-jarige actieheld al een kwarteeuw zijn weg kent in de wereld van de belastingparadijzen. Met daarin tussen 1993 en 2014 een bijrol voor zijn inmiddels 83-jarige vader die in België woont en die acht van zijn films mee heeft geproduceerd. Van Damme richtte onder meer enkele postbusvennootschap op op Aruba, Curaçao en de Britse Maagdeneilanden. Zijn vader was dan soms aandeelhouder en directeur, en natuurlijk waren de belastingsvoorwaarden telkens heel gunstig.

Van Damme reageert gepikeerd. “De gedeeltelijke bevindingen in uw artikel zijn gebaseerd op gelekte en gestolen documenten”, reageert zijn advocaat in De Tijd. “De meeste informatie is oud en achterhaald. Het is niet illegaal om bedrijven op te richten in andere landen. (..) Mijn cliënt heeft alle wetten en regels strikt opgevolgd.”

15-11-2017 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje weer onder vuur: “Ze is graatmager”

Josje weer onder vuur: “Ze is graatmager”

https://www.mupload.nl/img/fxtijnoiqrbww.jpg

Josje Huisman komt weer in opspraak sinds ze dinsdag een foto van zichzelf op Instagram postte. Fans reageerden geschrokken: “Kijk nu, ze is graatmager. Echt niet meer mooi.” 

De foto, gemaakt voor een betaald partnerschap met autofabrikant Smart, trok geen aandacht voor de auto, maar des te meer voor het lichaam van de zangeres. Fans maken zich zorgen wanneer ze haar schouders en borstkast zien. Reacties variëren van “Waar is die frisse meid van toen?” tot simpelweg “Eet”. 

Josje zelf gebruikte als bovenschrift: “Laat me mijn eigen gang maar gaan...”

15-11-2017 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superfan vindt piepklein detail in ‘Home Alone’ en lost daarmee een prangende vraag op

Superfan vindt piepklein detail in ‘Home Alone’ en lost daarmee een prangende vraag op

https://www.mupload.nl/img/ugdcu024nogta.jpg

De kerstdagen zitten eraan te komen, en dan is ‘Home Alone’ een vaste waarde op tv. De familiefilm is intussen al 27 jaar oud, maar toch duiken er nog nieuwe weetjes op over de uitzonderlijke kerst van Kevin. Zo spotte een Redditor een belangrijk detail in het verhaal.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe Kevins familie hem thuis kon vergeten? Dat ze niet merkten dat hij niet in de wagen zat, tot daar aan toe. Maar had hun dollar niet moeten vallen op de luchthaven toen ze ineens een ticket te veel hadden? Reddituser ‘bobcobble’, een superfan met veel tijd, heeft nu een antwoord kunnen vinden op dat vraagstuk. Hij vond een fragment terug waarin Kevins vader zijn vliegtuigticket bij het afruimen van de tafel in de vuilnisbak gooit. Wie heel goed kijkt, ziet dat er een ticket van American Airlines met Kevins naam erop tussen de rommel ligt. 

Mysterie opgelost. Al verdenken heel wat fans Kevins vader nu van kwaad opzet. “Mr. Mcallister wist exact wat hij deed. Hij heeft zijn zoon moedwillig achtergelaten”, klinkt het online. Maar dáárvoor is voorlopig nog geen bewijs gevonden.

15-11-2017 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Virginie Claes komt voor de rechter

Moeder Virginie Claes komt voor de rechter

https://www.mupload.nl/img/kdtnkczvu6vs4.jpg

De moeder van ex-Miss België Virginie Claeus moest vrijdag voor de correctionele rechtbank in Hasselt verschijnen. De zaak komt er nadat ze haar man met een mes in de borst strak. 

Virginie’s moeder staat terecht voor poging tot doodslag. De feiten dateren van woensdag 15 juni, dit jaar. Ze zou te diep in het glas hebben gekeken, waarna een ruzie uitdraaide op een steekpartij. 

Onder voorwaarden mocht ze na een maand de gevangenis verlaten, mits ze een alcoholverbod zou naleven en verplichte begeleiding kreeg. Het proces is nu officieel van start gegaan.

11-11-2017 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gers Pardoel en ex-vrouw reageren op scheiding

Gers Pardoel en ex-vrouw reageren op scheiding

https://www.mupload.nl/img/sqy3lddowzxs8.jpg

Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Sélina zijn al ruim anderhalf jaar uit elkaar. Dat laat Sélina weten op Facebook. Eerst werd er in de Nederlandse kranten gesproken over slechts een paar maanden. 

“De relatie is al sinds april 2016 voorbij, de kinderen en ik zijn ook sinds mei 2016 ergens anders woonachtig”, verduidelijkt Sélina. “Reden voor de breuk was en is het gedrag van de ander en geen andere vrouw.”

Een officiële verklaring werd nog niet naar buiten gebracht. Wel heeft ook de zanger zijn Facebook status intussen veranderd naar vrijgezel. Gers bevestigt met andere woorden dus de breuk. 

Gers en Sélina hebben samen twee kinderen: dochter Rocci van 2 jaar en zoon Goud van 4.

11-11-2017 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae openhartig: “Zonder mijn broer zou ik zelfmoord hebben gepleegd”

Stromae openhartig: “Zonder mijn broer zou ik zelfmoord hebben gepleegd”

https://www.mupload.nl/img/dszulhgelaccp.jpg

Het was zorgwekkend nieuws, toen zanger Stromae in 2015 al zijn optredens moest annuleren door ernstige bijwerkingen van de malariapillen die hij nam. In een documentaire van de Franse zender France Ô vertelt Stromae nu openhartig hoe diep hij toen werkelijk zat.

Paul Van Haver, zoals Stromae in het echt heet, heeft nu nog altijd last van de medicatie die hij in 2015 moest slikken tegen malaria. De zanger moest zijn tour door Afrika toen volledig annuleren, en keerde onmiddellijk terug naar Brussel. 

“Zo uitgeput”

“Ik was zo gestresseerd, zo uitgeput”, legt de zanger nu uit tegen de Franse zender France Ô, die er de documentaire ‘Malaria Business’ over maakte. ”Oké, dat zat er wellicht al een tijdje aan te komen, maar dat geneesmiddel was de versneller. Tijdens de concerten besefte ik dat niet, dan voel je die terugslag niet. Maar uiteindelijk word je paranoia.”

“Hij heeft mijn leven gered”

Stromae vertrouwt de camera openhartig toe hoe diep hij heeft gezeten. Zijn broer Luc, die ook zijn manager was, heeft zijn leven gered. “Hij heeft bij mij de klik gemaakt. Hij vertelde me het ook altijd wanneer ik onterecht paranoia was. En ik denk, als hij er niet geweest was, dat ik die ene nacht zonder twijfel zelfmoord had proberen plegen. Dat is zeker. Ik wik en weeg mijn woorden, ik meen het. Maar als hij er niet was geweest toen, dan zou ik hier waarschijnlijk niet met jullie aan het praten geweest zijn.”

11-11-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“In plaats van te ontkennen, moet Bart De Pauw misschien een keer echt zijn excuses aanbieden”

“In plaats van te ontkennen, moet Bart De Pauw misschien een keer echt zijn excuses aanbieden”

https://www.mupload.nl/img/me7aw5fmqyc7m.jpg

Paul Lembrechts, gedelegeerd bestuurder van de VRT, zou het “een mooie geste vinden naar de slachtoffers toe” als Bart De Pauw een knieval doet en zijn excuses aanbiedt. Dat heeft hij gezegd in ‘Terzake’, waar hij de beslissing om de samenwerking met De Pauw per direct stop te zetten, kwam toelichten.

Volgens Lembrechts zijn de feiten die gemeld zijn “voldoende ernstig en erg voor de betrokkenen die het hebben meegemaakt”. De CEO zegt dat VRT het vertrouwen hoog wil houden. “Als dat vertrouwen door iemand op die manier geschaad wordt, heb ik geen andere keuze dan daar tegen op te treden.”

Hij benadrukt ook dat de VRT die beslissing niet zomaar heeft genomen. “Ik hoop dat de kijkers van de VRT begrijpen dat je als eindverantwoordelijke van dit huis dit soort beslissing niet neemt op basis van anekdotische elementen. Ik zou morgen nog hetzelfde doen als wat ik gisteren gedaan heb.”

“Mooie geste”

Lembrechts reageert ook op de stelling van Bart De Pauw eerder vandaag dat hij “is opgepakt en opgehangen zonder verhoor”. “Ik denk dat het een bijzonder mooie geste zou zijn naar de slachtoffers toe als Bart De Pauw in plaats van een continu ontkenningsgedrag te vertonen, misschien een keer een knieval doet en echt zijn excuses aanbiedt voor wat er zich heeft voorgedaan de voorbije jaren.”

11-11-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilde Van Mieghem: “Door alle reacties hebben de slachtoffers van Bart De Pauw nu nog meer schrik”

Hilde Van Mieghem: “Door alle reacties hebben de slachtoffers van Bart De Pauw nu nog meer schrik”

https://www.mupload.nl/img/krgawy8fk8d2n.jpg

Hilde Van Mieghem is niet verrast door het nieuws over Bart De Pauw. De actrice en regisseur kent verschillende slachtoffers persoonlijk, zo vertelde ze aan VRT NWS. “De feiten die ik ken zijn ver voorbij de grens. De slachtoffers zijn bang en willen het liefst van al onderduiken”,  klonk het.

In ‘Terzake’ gaf de actrice nog wat meer duiding. “De paar dingen die ik gelezen heb, zijn zeer pornografisch, vulgair en vies. De slachtoffers hebben nu nog meer schrik, zeker met alle reacties die nu volgen. Ik weet niet of ze nog gaan durven praten, ze kruipen steeds meer in hun schulp. En dan is er ook nog de manier waarop De Pauw zich opstelt. Het is een publiek figuur die heel veel steun krijgt.”

“Ik wil hier zijn proces niet maken, dat moet uitgevochten worden in een rechtbank. Ik wil enkel tegengas bieden tegen de veronderstelling dat het om flirterige sms’jes zou gaan en dat hij nooit bij iemand aan een deur heeft gestaan. Alsof hij nooit iets gedaan heeft dat grensoverschrijdend is en na een ‘nee’ onmiddellijk ook stopte: dat is gewoon niet waar, punt.”

“Meer dan handvol slachtoffers”
Over hoeveel slachtoffers het dan precies gaat? “Meer dan een handvol. En dan zijn er nog veel waarvan ik het niet weet. Ik heb vandaag telefoon gekregen van vrouwen die er wel mogelijk iets willen van zeggen en daar wist ik het niet eens van. De angst van de vrouwen is terecht, want dit kan zo als een boemerang terugkomen. Ik ken dat spelletje.”

“Ik word op deze manier een beetje de moeder Teresa van de misbruikte vrouwen: dat vind ik ook lastig, maar blijkbaar ben ik de enige die er iets durft over zeggen.”

Voorbeeld van Zweden
“Wat ik graag zou hebben, is dat het voorbeeld van Zweden gevolgd zou worden. Daar zijn 450 vrouwen naar buiten gekomen met een groot artikel. Onder hen ook slachtoffers, maar zo weet het grote publiek niet wie ze zijn. Door zo’n massale aanklacht komt er wel een stem op gang. Het is toch heel eenvoudig: als iemand zegt dat ze niet wil, dan wil ze niet. Daar stopt het.”

Van Mieghem, die zelf meermaals seksueel geïntimideerd werd, luidde enkele weken geleden al de alarmbel in het Canvasprogramma ‘Alleen Elvis blijft bestaan’. Naar aanleiding van het seksschandaal in Hollywood zei ze toen dat er “ook bij ons iets broeit”. Nu geeft ze toe dat ze toen verwees naar gevallen waarbij Bart De Pauw betrokken was.

VRT-CEO Paul Lembrechts benadrukte in de Canvas-studio ook nog eens dat de feiten zwaar genoeg wegen. “Het gaat om heel andere dingen dan waar De Pauw het nu over heeft (in een zatte bui een ongepaste sms versturen bijvoorbeeld; nvdr). Het gaat om een stortvloed van sms’en naar één individu, dagen- en wekenlang. Dat is stalking. Ik zou het een mooie geste vinden als hij echte excuses zou aanbieden aan de slachtoffers in plaats van continu te ontkennen.”

11-11-2017 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Ellen DeGeneres: “Steven Seagal ritste zijn broek open”

Vrouw Ellen DeGeneres: “Steven Seagal ritste zijn broek open”

https://www.mupload.nl/img/fi3f1conplruj.jpg

De Australische Portia de Rossi, bij ons vooral bekend als de vrouw van talkshowhost Ellen DeGeneres, heeft acteur Steven Seagal er op Twitter van beschuldigd “zijn broek los te maken” in haar bijzijn.

Één scherpe tweet. Meer heeft de wederhelft van de Amerikaanse talkshowhost niet nodig om acteur Steven Seagal te beschuldigen van seksuele intimidatie. Hij is de zoveelste naam in de nog steeds lager wordende lijst van daders van seksueel misbruik. 

“Broek opengeritst”

Portia beweert op Twitter dat Seagal zijn broek heeft opengeritst, toen zij hem in zijn kantoor ontmoette voor een auditie. “Terwijl hij dit deed, vertelde hij me hoe belangrijk het was om buiten het werk chemie met elkaar te hebben”, schrijft ze.

Gevlucht

De actrice was zo onder de indruk, dat ze meteen is weggevlucht. Ze belde ook haar agent op, zo schrijft ze. “Ach, ik wist niet zeker of hij jouw type was”, zou die echter hebben gereageerd. Woordvoerders van zowel De Rossi als Seagal hebben nog geen tekst en uitleg gegeven bij de tweet. Portia is trouwens niet de eerste die Seagal beschuldigd van ongepast gedrag: actrice Julianna Margulies ging haar al voor.

09-11-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney zet acteercarrière op laag pitje: “Ik heb het geld niet meer nodig”

George Clooney zet acteercarrière op laag pitje: “Ik heb het geld niet meer nodig”

https://www.mupload.nl/img/nttfxiunzk29s.jpg

Slecht nieuws voor de fans van George Clooney. De acteur heeft besloten om zijn acteercarrière op een laag pitje te zetten om een wel erg opvallende - en eerlijke - reden. “Acteren was wat ik deed om de huur te betalen, maar ik heb net een tequilabedrijf verkocht voor een miljard, ik heb het geld niet nodig”, zegt Clooney in The Sunday Times. Al geeft hij ook nog een andere verklaring. “Ik ben al lang aan het acteren, maar ik ben 56 jaar oud nu. Ik ben niet meer de kerel die het meisje krijgt aan het einde van de film. En dat zou ik in ieder geval ook niet meer moeten zijn.”

09-11-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch nog een huwelijksreis(je) voor Willy Sommers

Dan toch nog een huwelijksreis(je) voor Willy Sommers

https://www.mupload.nl/img/oey1rri3mzomo.jpg

Zes weken nadat Willy Sommers volmondig ja zei tegen zijn Cindy, heeft hij nog steeds geen tijd gehad om te bekomen. “Het is zo druk dat onze kinderen aan de alarmbel trokken: ‘papa, je moet op reis met ons!’. Oké, dan maken we er meteen een huwelijksreisje van”, zegt hij.

In de kerstvakantie trekt Willy met z’n kersverse vrouw en hun twee kinderen voor vier dagen naar Spanje. “Eventjes weg van alle drukte en de dagelijkse sleur. Tijdens de herfstvakantie zijn we al drie dagen naar zee geweest met het gezin. Ik ben eens gaan shoppen met m’n dochter, naar een voetbaltornooi van mijn zoon gaan zien. Maar als je hier op straat loopt, herkennen de mensen je constant hé. Dat is leuk, maar de kinderen willen hun papa eens voor zichzelf en dat snap ik volledig”, glimlacht hij. “Het programma van Nathalie Meskens, ‘De Laatste 24 uur’ - waarin o.a. zijn huwelijk werd voltrokken - heeft me daar wel bij doen stilstaan. Door mijn werk heb ik weinig tijd over, maar het doet zoveel deugd om er eventjes samen tussenuit te zijn. Het is heel belangrijk om daar tijd voor te màken. Ook al zijn Cindy en ik dan niet alleen op ‘huwelijksreis’”, lacht hij. “Maar wij zijn al 20 jaar samen hé, veel is er niet veranderd door te trouwen. We zijn nog altijd even gelukkig.”

Ook professioneel lacht de toekomst hem toe. Letterlijk, want Willy is zelfs al tot in 2021 geboekt. “Dat is vreemd om te zien, want je weet niet wat er op vier jaar tijd allemaal kan gebeuren… Maar dat is wel superfijn. Da’s een teken dat ze heel tevreden zijn hé. Ik zie het zeker niet als een extra druk of zo, integendeel. Ik denk lang nog niet aan stoppen. Ik schrijf nog dagelijks nieuwe teksten, ik heb nog zoveel nieuwe muziek in petto!”

09-11-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners maken comeback én stellen meteen nieuwe single ‘Viktoria’ voor

De Kreuners maken comeback én stellen meteen nieuwe single ‘Viktoria’ voor

https://www.mupload.nl/img/8raosyasultsl.jpg

Vijf jaar na hun afscheid in het Sportpaleis zijn De Kreuners weer helemaal terug. Met een nieuwe single ‘Viktoria’ (hieronder te beluisteren) en een nieuw avontuur langs de zomerfestivals. “Ik heb de tijd genomen om mijn kinderen te zien opgroeien, maar nu was de goesting te groot”, aldus Walter Grootaers. “We klinken beter dan ooit. Of beter nog: we gaan eindelijk goed klinken.” (lacht)

“Eigenlijk is het allemaal begonnen als grap”, vertelt Grootaers. ”‘Zodra Jan Van Eyken minder dan 100 kilo weegt, maken we er werk van’, zei ik twee jaar geleden op de radio. Allemaal in de gedachte dat dat nooit mogelijk zou zijn, natuurlijk. Maar een jaar later belt Van Eyken me plots op. ‘Hé Walter, ik weeg 84 kilo. Wanneer gaan we spelen?’ (lacht) Toen kon ik niet meer terug.”

09-11-2017 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: “Je bent een topwijf”

Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: “Je bent een topwijf”

https://www.mupload.nl/img/3lbutfa2firfi.jpg

De afgelopen dagen maakte Dalilla Hermans furore in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De journaliste wist maar liefst negen keren door te stoten, en laat met die score voorlopig iedereen achter zich. Welverdiend, vinden velen. Maar één iemand kan Dalila duidelijk niet appreciëren.

De schrijfster kreeg namelijk te maken met een gemene brief, waarin iemand verwijst naar alle heisa rond de Oerwoudfuif van een tijdje geleden. Hermans vond het toen niet kunnen dat de scouts van Hansbeke een stereotiepe afbeelding van een zwarte had gebruikt om reclame te maken voor hun jaarlijkse fuif in het gelijknamige thema. 

Het was zanger Tijs Vanneste, beter bekend als Jef Van Echelpoel, die de kwetsende brief deelde via zijn Facebookprofiel. ​“Geen praatjes van een illegaal aub!!! afrikanen naar africa!!”, schrijft de afzender onomwonden. Vanneste en Dalila waren samen in ‘De Slimste Mens’ te zien, hij reageert ontzet. 

“Zo triestig”

“Zo triestig dat het bijna lachwekkend is”, begint hij zijn relaas. ”Een beetje exposure door een f****ng SPELprogramma op tv en dit soort briefjes krijgt Dalilla (overigens een topper EN verstandig!) dus in haar brievenbus...”

“Kijk, je hoeft een niet eens te zijn met haar kritische kijk op de dingen... bijlange nie zelfs”, gaat hij verder. “In een vrije samenleving is iedereen vrij om te denken en te vinden wat hij/zij wil, daarover wordt dan gepraat als volwassen mensen (of zo zou het toch moeten zijn) maar dit soort dingen zijn in mijn ogen gewoonweg schaamtelijk. En dan bedoel ik niet alleen de spelfouten.... Als ik mijn ietwat publieke status van het afgelopen jaar ERGENS voor wil gebruiken is het dit wel!!”

De zanger waarschuwt er ook voor enkele vriendschappen in de vuilbakken te gooien: “Mochten er zich onder mijn 5000 virtuele fb-vrienden mensen bevinden die het niet eens zijn met mij in deze, gelieve u dan ASAP uit mijn vriendenlijst te schrappen en ruimte te maken voor weldenkende mensen ;-) You go girl!”

Hartverwarmende reacties

In de vele reacties onder de post willen tientallen mensen Dalila Hermans nu een hart onder de riem steken: “Wat nen triestige mens heeft zen eigen daar mee bezig gehouden Zeg??? Hoe achterlijk kunde zijn!!! Dalila ge zijt een topwijf en een knappe verschijning ook en trekt u alstublieft niks aan van die domme onnozelaars die van die briefjes sturen”, klinkt het.

09-11-2017 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griet Op de Beeck na getuigenis over misbruik: “Mijn leven is op dit moment geen feestje”

Griet Op de Beeck na getuigenis over misbruik: “Mijn leven is op dit moment geen feestje”

https://www.mupload.nl/img/iiujoxzliknnq.jpg

Schrijfster Griet Op de Beeck heeft er zware maanden op zitten, sinds ze op de Nederlandse televisie getuigde over het seksueel misbruik door haar vader. Toch heeft ze geen spijt dat ze erover heeft gesproken, zo zei ze gisteren in De afspraak. “Ik ben meer dan ooit overtuigd van het belang om ongemakkelijke waarheden te benoemen.”

Sinds de schrijfster in De wereld draait door voor het eerst vertelde hoe ze als kind door haar vader misbruikt werd, is haar leven grondig op zijn kop gezet. “Het is ongelooflijk heftig”, zei ze in De afspraak over de emoties en de vele reacties op haar verhaal. “Mensen hebben plots een mening over je, hoewel ze je nog nooit gezien hebben.”

Maar Op de Beeck kreeg ook veel hartverwarmende reacties van mensen die haar openheid toejuichen. “De hele #MeToo-beweging bewijst ook dat daar nood aan is”, aldus de auteur, die in haar jongste boek, Het beste wat we hebben, het incestthema aansnijdt.

Ontkennen is misdadig

“Het taboe is nog groter dan ik dacht”, aldus Op de Beeck. “Seksueel misbruik vinden we vervelend, zeker als het binnen de familie gebeurt. We hebben allemaal een vader en sommigen zijn het ook.” Toch is ze overtuigd van “het belang om ongemakkelijke waarheden te benoemen, ook al heb ik er zelf een prijs voor betaald”.

“Mijn stem klinkt blijkbaar iets luider en dan zou het misdadig zijn om te ontkennen wat aan de hand is, zowel voor mezelf als voor iedereen die zoiets heeft meegemaakt. Het zou mijn schuld en schaamte in stand hebben gehouden. Ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan, maar intussen is de boel wel opengereten en is mijn leven op dit moment niet echt een feestje.”

08-11-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de eerste beelden van ‘de nieuwe Benny’ in ‘Familie’

Dit zijn de eerste beelden van ‘de nieuwe Benny’ in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/uit6jvp4fkusz.jpg

Pas vanaf 11 december maakt de ‘Familie’-kijker kennis met de vervanger van Roel Vanderstukken. Maar nu al kunnen wij tonen hoe Govert Deploige eruit ziet in het personage van Benny Coppens.

Actrice Jasmijn Van Hoof (Stefanie, de dochter van Benny in ‘Familie’, red.) toonde vandaag via haar ‘stories’ op Instagram de eerste beelden van Govert Deploige op de set van ‘Familie’. Govert vervangt Roel Vanderstukken tijdelijk, omdat die moet revalideren na zijn zware hartoperatie. ‘De nieuwe Benny’ is overigens geen onbekende in ‘Familie’. Govert speelde al twee keer een gastrol in de soap. In 2009 was hij te zien als Geert Van Loo, een ingenieur die een revolutionair project kwam aanbieden bij VDB Electronics, maar in werkelijkheid een mannetje was van slechterik Xavier Latour. In 2013 dook hij opnieuw op als Wouter Dewynter, een architect die geraadpleegd werd door Véronique Van den Bossche en gevoelens voor haar kreeg.

08-11-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of Heidi Klum het nog heeft!

En of Heidi Klum het nog heeft!

https://www.mupload.nl/img/3vxof6xerw6kx.jpg

Officieel is de Duitse al een tijdje met pensioen als model. Maar hier toont ze dat  ze er als gepensioneerde nog best mag zijn.

Dat bewees Heidi tijdens opnamen voor haar tv-show ‘Germany’s Next Topmodel’. Op het strand van de Dominicaanse Republiek toonde ze de jonge kandidates in haar show hoe het moet. In een minuscule bikini bewees la Klum dat ze op haar 44ste best nog catwalkwaardig kan zijn. Vraag is nu of ze die meisjes op die manier inspiratie gaf dan wel of ze hen compleet ontmoedigde...

08-11-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

https://www.mupload.nl/img/xkxch28yayerp.jpg

Komen, zien en winnen. Dat deed Elodie Ouedraogo bij haar nieuwe deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze droogde niet alleen haar echtgenote Jeroom keihard af – de immer gortdroge moppentapper zat er, wellicht mooi in scène gezet, meer dan eens voor spek en bonen bij-, maar knalde met een topscore ook genadeloos naar een straffe overwinning. De voormalige hordenloopster en gouden medaille van de 4 x 100 meter, landde op de zesde plaats in de top tien van beste scores sinds seizoen 7. 

Dit is de nieuwe top tien:

1. Gilles van Bouwel (seizoen 14) 559 seconden

2. Danira Boukhriss Terkessidis (S13) 548

3. Sophie Matthys (S14) 545

4. Eva De Roo (S14) 543

5. Bieke Ilegems (S14) 542

6. ELODIE OUEDRAOGO (S15) 541

7. Eva Daeleman (S11) 538

8. Gert Verhulst (S12) 533

9. Jonas Geirnaert (S14) 528

10. Bert Kruismans (S9) 523

Hoogste scores van de winnaars sinds seizoen 7. Voordien werd er met lijstjes gespeeld en niet met foto’s (seizoen 1-5) en in seizoen 6 en 7 kreeg je maar 10 seconden per gevonden foto, nu 15 seconden.

08-11-2017 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

https://www.mupload.nl/img/lbbxomjgcokot.jpg

Het gezin Janssen uit Knokke-Heist dient een klacht in tegen productiehuis Geronimo dat verantwoordelijk is voor het VTM-programma ’Helden van Hier: in de lucht, schrijft Het Nieuwsblad. Zonder dat ze op de hoogte waren, kregen ze beelden te zien van hulpverleners die naar het station van Beernem gingen omdat er even voordien een wanhoopsdaad gebeurde.

“We kregen details te zien waar ze ons bewust van gespaard hadden”, aldus papa Luc Janssen. De mama van Timothy (34) zat nietsvermoedend naar de aflevering te kijken en had al snel door dat het over haar zoon ging. Luc kreeg achteraf pas te horen wat er gebeurd was omdat zijn vrouw en dochter de aflevering gewist hadden. 

Het gezin nam contact op met VTM en productiehuis Geronimo. ”Ze hebben zich wel geëxcuseerd, maar veel meer niet.” Ze raadpleegden een advocaat, die nu een deontologische klacht gaat indienen. “Ze hadden die mensen op voorhand moeten verwittigen”, aldus de advocaat.

“Details moeten zien en horen”

“Als ik op de hoogte was geweest, had ik de uitzending niet tegengehouden, maar ik had het op een andere manier willen zien. Wij waren bewust niet op de hoogte van de details, maar hebben ze nu toch moeten aanhoren. Dit is de zoveelste mokerslag”, aldus Luc.

VTM betreurt wat er gebeurd is en wil benadrukken dat het productiehuis met de grootste zorg tewerk gaat en strenge procedures hanteert. “We willen uitdrukkelijk onze excuses aanbieden”, aldus Sara Vercauteren.

08-11-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

https://www.mupload.nl/img/hn3y4twyvfhtk.jpg

Het is al een tijdje gelden dat we de familie nog elke week op tv konden bekijken, maar online kan je nog wel een blik binnenwerpen ten huize Planckaert. 

Stephanie Planckaert en echtgenoot Christopher hebben hun eigen B&B, die toepasselijk Ten Huize Planckaert gedoopt werd. Hoewel het in het verleden eerder rustig was op hun Facebook pagina, is er nu volop leven in de brouwerij. 

In enkele recente blogfilmpjes, ofwel ‘vlogs’, kan je onder andere zien hoe de kids verkleed waren met Halloween, maar ook hoe je de lekkerste wafels kan bakken. Iluna, Mageno en Elara weten precies hoe dat moet. 

Extra schattig: Het begint steeds duidelijker te worden dat oudste dochter Iluna als twee druppels water op haar moeder lijkt.

06-11-2017 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Becker slaat terug: “Ik ben niet failliet”

Boris Becker slaat terug: “Ik ben niet failliet”

https://www.mupload.nl/img/r0v4txg1q2b4v.jpg

Boris Becker (49) ontkent dat hij geen geld meer heeft. In juni werd de voormalig tenniskampioen nochtans failliet verklaard door een Engelse rechter. “Het is gek om te denken dat ik blut ben”, zegt Becker tegen de Zwitserse krant Neue Zürcher Zeitung.

De advocaten van Becker hadden in juni uitstel gevraagd voor het betalen van schulden, alles bij elkaar zo’n zestig miljoen euro. De schuldeisers gingen echter niet akkoord, omdat de zaak eerder al eens was uitgesteld in een eerdere zitting. En dus werd Boris, die al zes Grand Slams won, bankroet verklaard. 

“Niet blut”

Al die tijd repte Becker met geen woord over de situatie. Tot nu. “Het is gek om te denken dat ik blut ben”, zei Boris tegen Neue Zürcher Zeitung. “Ik heb genoeg nationale en internationale deals om een inkomen te verdienen waarmee ik mijn personeel op tijd kan betalen en mijn leven normaal kan voortzetten.

“Ik ga vanavond naar Zürich, ik ga inchecken in een hotel en mijn eigen rekening betalen”, ging Boris verder. “Als ik insolvent was, kon ik dat niet doen. Als ik een taxi neem, zal ik ervoor betalen. En geloof me, ik heb niets gestolen.”

De voormalige tenniskampioen is dezer dagen als commentator aan de slag. In 1985 maakte hij furore door op 17-jarige leeftijd Wimbledon te winnen.

06-11-2017 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Aspe: “Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs”

Pieter Aspe: “Het is een schande dat mensen 10 euro moeten betalen voor de Boekenbeurs”

https://www.mupload.nl/img/sxow4rexz64sv.jpg

Successchrijver Pieter Aspe is messcherp voor Boek.be, dat de Boekenbeurs organiseert. Hij noemt het “een heel schimmige organisatie”. Aspe wijt het teruglopende aantal bezoekers van de Boekenbeurs deels aan de dure toegangsprijs. “Ik vind het een schande dat mensen tien euro inkom moeten betalen”, aldus de auteur op Radio 1 vanochtend. 

Aspe begrijpt niet waarom het toegangsgeld integraal naar Boek.be moet vloeien: “De uitgevers betalen al een fortuin om er een stand te hebben. De mensen betalen eigenlijk tien euro om een boekenwinkel binnen te gaan. Ik vind het een schande”.

Een toegangsticket voor de Boekenbeurs in de Antwerp Expo kost tien euro voor al wie ouder is dan elf jaar. Ook in boeken geïnteresseerde tieners moeten dus betalen. En aan de ingang zijn ze streng: wie bijvoorbeeld een half uur voor sluitingstijd iemand wil komen ophalen, geraakt zonder geldig ticket niet voorbij de security.

“Ik kom niet meer”

Greet Spaepen van Boek.be verweert zich in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Ze stelt dat een groot deel van het geld naar de huur van Antwerp Expo gaat en dat de Boekenbeurs veel meer is dan een gigantische boekenwinkel. “Het is een unieke plaats waar je een overzicht hebt van alle boeken die op dit moment in de boekhandel te krijgen zijn”, aldus Spaepen. Maar Pieter Aspe zegt dat hij volgend jaar niet meer wil komen, “dan moeten de mensen van Boek.be maar zelf aan een stand zitten en signeren”.

“Héél kort door de bocht”

De kritiek van de thrillerauteur is volgens Boek.be-woordvoerder Alexis Dragonetti “héél kort door de bocht”. In een reactie zegt Dragonetti dat de auteur een complex economisch gebeuren tot iets sloganesks herleidt. Vooral Aspes uitval dat de Boekenbeurs dient “om een aantal ambtenaren bezig te houden”, schiet bij Dragonetti in het verkeerde keelgat. “Dit slaat echt nergens op.”

Niet iedereen betaalt zelf

Dragonetti wijst erop dat elke beurs inkomgeld vraagt. “Het Autosalon, Batibouw, noem maar op, altijd wordt toegangsgeld gevraagd”, aldus Dragonetti. “En wie als beursbezoeker wat creatief is, zal via een uitgeverij of een mediapartner al vlug aan een gratis ticket geraken. De 150.000 bezoekers die de Boekenbeurs gemiddeld bezoeken, betalen zeker niet allemaal voor hun ticket. Voor jongeren onder de twaalf jaar is de toegang trouwens gratis.”

Dat een auteur voor signeersessies of panelgesprekken niet betaald wordt, vindt Dragonetti normaal: “Hij krijgt de kans om met duizenden lezers in contact te komen. Dat is allemaal reclame voor zijn werk.”

Drie dagen gesloten

Dragonetti vindt verder de conclusie over de opkomst die dit jaar zou tegenvallen, voorbarig. “Er zijn nog vier dagen te gaan, waaronder enkele waarop veel scholen op bezoek komen en een weekend dat meestal ook veel mensen lokt.” De Boekenbeurs is nu drie dagen dicht en gaat donderdag weer open.

06-11-2017 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin”

“Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin”

https://www.mupload.nl/img/s1mt6t4nug9np.jpg

Er zijn opnieuw barsten ontstaan in het huwelijk tussen celebrities Kim Kardashian (37) en Kanye West (40). De wulpse reality-ster zou de grillen van haar echtgenoot zo zat zijn, dat de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online spreekt van een mogelijke scheiding. Dat terwijl het koppel binnen een paar maanden een kindje via draagmoederschap verwacht.

“Kim heeft het helemaal gehad met Kanyes gedrag”, vertelt een insider aan Radar Online. “Na zijn breakdown ging het goed, maar de laatste tijd is hij compleet doorgedraaid.” Kanye kapte zijn Saint Pablo Tour vorig jaar november af nadat hij op de psychiatrische afdeling van het UCLA-ziekenhuis terecht was gekomen door een zenuwinzinking.

Medicijnen

Volgens de anonieme bron zou Kim haar vriendinnen onlangs in vertrouwen hebben genomen over dat ze denkt dat haar man, van wie ze een maand geleden haar laatste foto via haar populaire Instagramaccount deelde, zijn medicijnen niet meer slikt. De superster heeft last van manische buien en sluit zich nachten in zijn studio op. “Kim is heel verdrietig en zegt dat ze dit niet had verwacht van haar huwelijk. Ze wil dat hij er voor haar is, fysiek en mentaal, maar hij is er nooit.” Tot overmaat van ramp zou Kanye zich zelfs niet op een feestje willen vertonen met zijn vrouw.

Mislukte date

Radar Online kwam eerder met het bericht dat een date, die was gepland om Kims verjaardag te vieren, compleet mis liep. “Ze was in een rotstemming en zei bijna niets tegen hem.”

In september werd bekend dat Kim en Kanye via een draagmoeder een meisje verwachten. De vrouw die het derde kindje van ‘Kimye’ zal baren zou uit San Diego komen en eind 20 zijn. Naar verluidt krijgt ze een vergoeding van 45.000 euro. De baby wordt het zusje van North (4) en Saint West (1). Kim en Kanye trouwden in 2014.

06-11-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maker van ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’ maakt fictiereeks over beginjaren van VTM

Maker van ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’ maakt fictiereeks over beginjaren van VTM

https://www.mupload.nl/img/xyplzxyrrg51f.jpg

Regisseur Tim Van Aelst, de man achter bekroonde reeksen als ‘Safety First’ en ‘Wat Als?’, werkt in alle stilte aan een nieuwe VTM-fictiereeks over... VTM. Meer bepaald de bejubelde beginjaren, ergens tussen 1990 en 1995. De reeks, met al zeker een hoofdrol voor Koen De Graeve en Ruth Beeckmans, moet in 2019 op de kijker losgelaten worden.

“We zijn vollebak aan het werken, aan het schrijven dus, aan een nieuwe reeks voor VTM. Na de pure komische fictie van ‘Safety First’, wordt het een tragikomische fictiereeks van tien afleveringen van telkens drie kwartier. Het gaat over de cast en de crew van een sketchshow uit 1993 die destijds zogezegd bij VTM werd uitgezonden”, vertelt een enthousiaste Tim Van Aelst ons. 

“Het is uiteraard een fictieve show, maar wel herkenbaar, want we nemen de kijkers mee terug naar de gouden jaren van VTM. De jaren van ‘Rad van Fortuin’, ‘Tien om te Zien’ en ‘Zondag Josdag’, om maar een paar parels te noemen. Die sketchshow hebben we ‘Studio Tarara’ gedoopt en wordt dus de rode draad doorheen de reeks.”

“Concreet volgen we de cast en de crew van die reeks voor en achter de schermen. Het is een bende tragische gelukzoekers die voor een stuk zichzelf de duivel aandoen. Het gaat over verslavingen aan drank, drugs en succes. Allemaal korte shots geluk, waarvan je er steeds meer nodig hebt om het emmertje te vullen. Wat uiteindelijk leidt tot een soort bodemloosheid en een spiraal van zelfdestructie.”

06-11-2017 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse droombruiloft voor Kate Upton

Italiaanse droombruiloft voor Kate Upton

https://www.mupload.nl/img/2txxikxpnpejx.jpg

Kate Upton is sinds gisteren een getrouwde vrouw. Het 25-jarige model en de 34-jarige honkballer Justin Verlander gaven elkaar het jawoord in een droombruiloft in het Italiaanse plaatsje Montalcino.

De huwelijksceremonie werd voltrokken in een middeleeuwse kerk, gesitueerd op een heuvel omgeven door eeuwenoude ruïnes en uitkijkend op een vallei vol wijngaarden. Een lange rij kaarsen vormden een pad naar boven. De omgeving was versierd met weelderige rode bloemen en olijftakken. Kate droeg een witte jurk met kanten mouwen.

De dienst duurde een half uur. Daarna ging het gezelschap weer naar beneden om verder te feesten in het luxueuze resort Rosewood Castiglion Del Bosco.

Upton en Verlander verloofden zich begin vorig jaar. Daarvoor waren ze al drie jaar samen.

05-11-2017 om 18:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Dreyfuss: “Kevin Spacey randde mij aan toen ik 18 was”

Harry Dreyfuss: “Kevin Spacey randde mij aan toen ik 18 was”

https://www.mupload.nl/img/j39uyxncws6dc.jpg

Harry Dreyfuss, zoon van Hollywood-acteur Richard Dreyfuss, claimt via een column dat hij als 18-jarige is aangerand door Kevin Spacey terwijl zijn eigen vader in dezelfde ruimte was. 

Dreyfuss is de elfde man die naar buitenkomt met beschuldigingen in de richting van acteur Spacey. Eerder kwam Anthony Rapp naar buiten dat hij als 13-jarige last had van de ongewenste seksuele aandacht van de gelauwerde acteur.  

Harry Dreyfuss stelt dat hij is aangerand in 2008 toen hij 18 jaar oud was. Zijn vader speelde in het toneelstuk Complicit in Londen dat geregisseerd werd door Spacey. “Het gebeurde op een avond toen we alle drie in Kevins appartement waren waar mijn vader zijn tekst oefende. Mijn vader zag het niet en ik heb hem jarenlang niets over het incident verteld”, schrijft hij. “In plaats daarvan grapte ik er jarenlang over op feestjes bij wijze van goede grap.”

“Kevin Spacey is een seksueel roofdier. Maar om over mijn ervaringen daarmee te praten, zag ik nooit als serieuze optie.” Volgens de column legde Spacey zijn hand op de dij van de 18-jarige terwijl ze het script bespraken.

Een van mijn helden

“Het kwam niet bij me op dat Kevin in mij geïnteresseerd was”, aldus Dreyfuss. “Het was een volwassen man, een van mijn helden, mijn vaders baas: geen categorie die paste bij mijn radar voor seksuele interacties.” Bovendien vond hij het een bizarre gedachte dat Spacey dit deed waar zijn vader bij was. “Maar toch gebeurde het, zijn hand bleef daar liggen.”

Toen Dreyfuss uit de ongemakkelijke situatie probeerde te ontsnappen, en naar een andere stoel verhuisde, bleef Spacey hem volgen. Hij bleef zijn dij aaien. “Ik kon niet goed met de bizarre situatie omgaan: mijn vader en ik speelden de scene waarbij we geliefden waren in het toneelstuk terwijl Kevin Spacey mij probeerde te verleiden. Ik was in het echt nog een maagd die alleen maar een beroemde acteur wilde te worden.”

Pas toen Spacey naar zijn kruis reikte, liet Dreyfuss de handtastelijkheden niet meer toe. “Ik was bang dat als ik wat zou zeggen mijn vader zijn werk kwijt zou raken.”

05-11-2017 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens: “Ik geloof in karma. Ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen het deksel op de neus krijgen”

Nathalie Meskens: “Ik geloof in karma. Ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen het deksel op de neus krijgen”

Wie zoekt naar een bewijs dat de dingen zelden zwart of wit zijn, moet eens goed naar Nathalie Meskens (35) kijken. Ooit was ze zogezegd te mollig en nu zou ze graatmager zijn. Terwijl ze er de hele tijd erg normaal en ongewoon mooi heeft uitgezien, nu eens met meer, dan weer met minder kilo’s. Maar lichter voelt Meskens zich gezonder, en voor wie ook naar verlichting zoekt, heeft ze nu een kookboek geschreven. Op VTM waagt ze zich aan zwaardere kost: daar stelt ze vanaf donderdag aan BV’s de vraag: ‘Wat zou je doen mocht je maar 24 uur meer te leven hebben?’

Wat zou jij zelf doen mocht je maar 24 uur meer te leven hebben?

“Had je me dat een jaar geleden gevraagd, dan zou ik zonder veel nadenken gezegd hebben: ‘Ik wil nog eens de Machu Picchu gezien hebben’, of zoiets. Maar nu ik wél bij die vraag ben blijven stilstaan, besef ik dat ik helemaal geen bucketlist zou willen afwerken. Geen enkele gast in het programma, trouwens. Iedereen wil vooral samen zijn met de mensen die ze graag zien. Het belangrijkste in het leven is en blijft de liefde. En daar gaat het programma uiteindelijk over, niet over zomaar wat spannende of sensationele dingen beleven, maar over wat er echt essentieel is in ons bestaan, over wat het de moeite maakt.”

“Dit programma sluit heel nauw aan bij hoe ik denk en leef. ‘Pluk de dag’ en ‘Viva la vida’ - al dat soort bijna commerciële slogans - daar geloof ik heel hard in. Ik sta gulzig in het leven en probeer elke dag de moeite te maken. Als ik ga slapen, wil ik niet het gevoel hebben dat het zomaar allemaal aan mij is voorbijgegaan. Ik wil er altijd iets van maken. Ik probeer heel bewust te leven, en me ook heel bewust te zijn van het feit dat ik gezegend ben met de mensen die me graag zien en de dingen die ik mag doen.”

Omdat elke dag de laatste kan zijn?

“Ja. Mocht iemand me vertellen dat mijn laatste 24 uur zijn ingegaan, wil ik niet het gevoel krijgen dat ik in mijn leven te weinig heb gedaan. Dat ik meer heb toegekeken dan deelgenomen, dat ik niet vaak genoeg heb durven springen. Dat zou ik spijtig vinden en spijt probeer ik zo veel mogelijk te vermijden.”

“Ik ben een entertainer, dat is mijn missie hier op aarde. Allez, zo zie ik dat toch. Ik geloof dat we hier allemaal met een reden zijn, dat we allemaal een rol of een taak hebben, hoe klein of groot die ook is. Mijn werk valt perfect samen met wie ik ben. Voor mij is dat heel helder: ik ben hier om de mensen te doen lachen, te doen vergeten. Heb jij dat dan niet? Jij bent al een stuk ouder, jij weet toch al beter dan ik waarom je hier bent?”

Ik denk niet dat daar een reden achter schuilt, of dat ik een taak heb. Ik geloof nogal in zinloos toeval.

“Echt? Ikke to-taal niet. Ik geloof zelfs niet dat toeval bestáát. Ik denk dat alles - of toch bijna alles - gebeurt om een reden, zeker de belangrijke dingen. Ik geloof ook heel erg in karma. Dat is geen fabeltje, want ik heb al vaak gezien dat mensen die iets slechts doen daarna het deksel op de neus krijgen.”

04-11-2017 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks beschuldigingen: Netflix blijft samenwerken met ’That ‘70s Show’-acteur

Ondanks beschuldigingen: Netflix blijft samenwerken met ’That ‘70s Show’-acteur

Terwijl Netflix vrijdag bekendmaakte alle banden met Kevin Spacey te verbreken, gaat de streamingsdienst gewoon door met haar samenwerking met Danny Masterson. De 41-jarige That ’70s Show-acteur wordt door vier vrouwen beschuldigd van verkrachting.

The Huffington Post deed navraag bij Netflix nadat de website er vrijdag achter kwam dat een maandenlang onderzoek naar de aantijgingen op onverklaarbare wijze vertraging oploopt. Dit ondanks dat de openbaar aanklager van Los Angeles ‘overweldigend en overtuigend bewijs’ tegen de acteur in handen zou hebben.

“We zijn op de hoogte van de beschuldigingen en het onderzoek dat hierop volgde. We zullen reageren zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn”, aldus een woordvoerder van Netflix, dat momenteel met Masterson werkt aan de opnames van het vijfde seizoen van de Netflix-comedyserie The Ranch. De streamingsdienst wilde verder geen commentaar geven op vragen waarom Spacey wel de deur is gewezen, maar Masterson niet.

04-11-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Justin Bieber zat al een tijdje achter Selena Gomez aan”

“Justin Bieber zat al een tijdje achter Selena Gomez aan”

 Justin Bieber is degene die achter Selena Gomez aanzat en niet andersom. En volgens TMZ moest de 23-jarige zanger heel wat moeite doen om de 25-jarige zangeres ervan te overtuigen om hun relatie nieuw leven in te blazen.

Verschillende bronnen vertellen dat Justins ogen werden geopend toen hij afgelopen zomer hoorde van Selena’s niertransplantatie. Het popidool zou zich hebben gerealiseerd hoeveel zij voor hem betekent en dat Gomez zijn ware liefde is. Daarom zocht Bieber contact met Gomez en zat haar achterna terwijl ze nog een relatie had met zanger The Weeknd.

Selena’s familie was naar verluidt tegen een hernieuwde romance tussen de twee. Ze houden Justin verantwoordelijk voor de depressie waarin ze vorig jaar terecht kwam en waardoor ze hulp moest zoeken bij een kliniek. Justin moest daardoor alles in het werk stellen om zijn ex ervan te overtuigen om weer een relatie met hem aan te gaan. Maar de zanger hield vol.

Een van de ingewijden ontkent het gerucht dat Justin en Selena samen zijn als publiciteitsstunt. De twee zijn weer dolverliefd op elkaar, aldus de insider.

04-11-2017 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Johnny Depp stomdronken bij première”

“Johnny Depp stomdronken bij première”

https://www.mupload.nl/img/uxkgyjivjidbb.jpg

Johnny Depp verscheen afgelopen donderdag in Londen stomdronken bij de première van ‘Murder On The Orient Express’. Dat schrijft The Sun. De 54-jarige acteur zou het zelfs aan zijn trouwe bodyguard te danken hebben dat hij überhaupt nog op zijn benen stond.

“Op de dag van de première was hij in een vreemde bui. Iedereen dacht dat hij had gedronken”, vertelt een insider. Er zou een walm van alcohol rond de acteur hangen. Op foto’s is te zien dat Depps bodyguard hem meerdere keren stevig vastpakt in een poging hem te begeleiden of te voorkomen dat hij omvalt.

Een dag na de première ging de Hollywoodster langs bij de Graham Norton Show. Ook daar viel zijn vreemde gedrag op. “Is Johnny Depp dronken? Of stoned? Of ziek?”, twitterde een kijker van de Britse talkshow. “Het lijkt erop dat Johnny aan de drugs zit”, schreef een ander.

Op de dag van de première zou Depp het ook nog uitgebreid hebben gehad over zijn scheiding van Amber Heard, waar hij nog niet overheen lijkt te zijn. “Je kunt zien waarom er ernstige zorgen zijn over het welzijn van Johnny.” Heard en Depp gingen vorig jaar mei uit elkaar nadat de actrice hem beschuldigde van huiselijk geweld.

04-11-2017 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk krijgen we Stromae nog eens te zien: “We missen je”

Eindelijk krijgen we Stromae nog eens te zien: “We missen je”

https://www.mupload.nl/img/bh8gukuaj9bei.jpg

Geen muzikaal nieuws meer, nauwelijks interviews, geen foto’s, tweets of berichtjes: het is héél erg stil rond Paul Van Haver, alias Stromae. De ‘formidable’ zanger is nog altijd niet de oude sinds hij heftige bijwerkingen kreeg na het nemen van malariapillen.

Intussen is het al meer dan twee jaar geleden dat hij Lariam innam, maar de vreselijke gevolgen blijven. Onlangs moest Stromae nog naar het ziekenhuis en hij is nog steeds in behandeling. “Ik ben volledig de kluts kwijt. Ik ben duizelig en heb angstaanvallen”, klonk het in het Franse dagblad Libération. Heel wat fans maakten zich ongerust, want “wanneer gaat het opnieuw beter met Stromae?”

Zijn vrouw Coralie Barbier brak de stilte en postte gisteren plots een foto van hun tweetjes - en wat was het lang geleden dat we Stromae nog eens hadden gezien. Een onderschrift kreeg de foto niet mee, alleen een sterretje, geel hartje en twee glaasjes champagne. Uit alle hoeken kreeg Stromae steunbetuigingen, maar de meest gehoorde boodschap bleef toch: “We missen je.”

04-11-2017 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dustin Hoffman beticht van aanranden stagiair

Dustin Hoffman beticht van aanranden stagiair

https://www.mupload.nl/img/vfwtvzolcxmxs.jpg

De Amerikaanse acteur Dustin Hoffman is door schrijfster Anna Graham Hunter ervan beschuldigd dat hij haar ‘seksueel heeft lastiggevallen’. Volgens de actrice ‘kon Hoffman zijn handen niet thuis houden’, tijdens de opnamen van de televisiefilm ‘Death Of A Salesman’ in 1985.

Hunter liep als student stage bij het bedrijf dat de film produceerde en was zeventien jaar oud ten tijde van het incident. “Het begon onschuldig, toen hij me vroeg om een voetmassage. Die heb ik ’m gegeven. Maar al snel daarna ging het van kwaad tot erger. Hoffman greep me geregeld bij mijn achterwerk en sprak me toe in zeer expliciete bewoordingen. Ook deed hij enkele oneerbare voorstellen”, zegt ze in een interview met The Hollywood Reporter.

Hoffman zegt in een reactie aan het blad dat hij “het diepste respect heeft voor vrouwen”. Ook zegt hij: “Ik voel me verschrikkelijk dat iets dat ik heb gedaan iemand een ongemakkelijke situatie heeft bezorgd. Het spijt me, het is geen goede afspiegeling van wie ik ben.”

Opvallend genoeg bracht Kristien Morato, onze showbizzreporter in Hollywood, het gevoelige thema onlangs nog ter sprake tijdens een gesprek met de Hollywoodveteraan, naar aanleiding van de waslijst aan beschuldigingen tegen producer Harvey Weinstein. 

Toen zei Hoffman dit: “Het is heel goed dat het probleem nu besproken wordt, maar het heeft in een of andere vorm altijd wel bestaan. Niet alleen in ons wereldje trouwens. Ik heb trouwens nooit begrepen waarom feminisme zo’n negatieve bijklank heeft. Vrouwen worden nog steeds behandeld als tweederangsburgers, niet alleen op financieel vlak. Hun strijd is nog lang niet ten einde.”

02-11-2017 om 08:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff krijgt een aanzoek op restaurant, maar het is niet wat het lijkt

Christoff krijgt een aanzoek op restaurant, maar het is niet wat het lijkt

https://www.mupload.nl/img/h1j6f33pt5a5z.jpg

Christoff heeft een aanzoek gekregen. Zanger Jan Smit ging letterlijk op één knie voor de Vlaamse zanger in een restaurant, maar stelde daarbij niet de vraag die je zou verwachten.

Christoff zit momenteel in Duitsland, waar hij aan een nieuw album werkt met zijn KLUBB3-collega’s Jan Smit en Florian Silbereisen. Toen hij op restaurant zat, dook Smit ineens op. Hij ging op een knie en vroeg aan Christoff... of hij zijn muzikale gast wou zijn in het Sportpaleis op 10 maart volgend jaar.

“We stonden op het punt om samen iets te gaan eten”, aldus Christoff. “Ik had echt honger dus ik dacht, ik vertrek al naar het restaurant. Ik zat rustig op mijn gemak, was in de kaart aan het kijken en plotseling dook hij op. Mijn kameraad Jan Smit. Ik schrok van de charmante knieval die hij maakte.” Natuurlijk zei hij volmondig ‘ja’. “Ik ben echt blij met deze uitnodiging. Ik heb er nu al onwaarschijnlijk veel zin in.”

Op 10 maart viert Smit zijn 20-jarig jubileum in Vlaanderen. Hij zal zijn grootste hits spelen, en krijgt het gezelschap van heel wat gasten als K3, André Hazes en nu dus ook Christoff. ”Ik ben nu al gezond nerveus voor mijn eerste keer Sportpaleis. Als je ziet welke nationale en internationale artiesten al concerteerden in de grootste concertzaal van België, dan kan ik alleen maar dankbaar zijn dat ik daar straks ook sta met mijn bandje.”

02-11-2017 om 08:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs gespot in de Erdem x H&M-collectie die morgen te koop is

Celebs gespot in de Erdem x H&M-collectie die morgen te koop is

https://www.mupload.nl/img/drzr7fqjinpku.jpg

Om 9u ’s ochtends is de langverwachte designercollectie van Erdem voor H&M te koop morgen. Om 10u kan je de items ook online shoppen. Ben je er nog niet uit welke stuks je graag wil scoren? Een heel aantal celebs mochten de ontwerpen al dragen op het lanceringsevent in Los Angeles. Misschien kunnen zij je wel over de streep trekken.

02-11-2017 om 08:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julie Van den Steen: “Ik krijg heel veel kritiek. Dat trok ik me in het begin hard aan”

Julie Van den Steen: “Ik krijg heel veel kritiek. Dat trok ik me in het begin hard aan”

https://www.mupload.nl/img/1a0epd0mpudmp.jpg

The show must go on, gesterkt door die hit van Queen stapte ze elke dag als onzeker meisje de middelbare school binnen. Tien jaar later heeft Julie Van den Steen (25) er de soundtrack van haar leven van gemaakt. Na drie jaar aan de zijde van Peter Van de Veire treedt ze uit de schaduw, met een exclusiviteitscontract bij VRT op zak en een toekomst op het scherm in petto. “Ik ben geboren als diva”, bekent ze aan Goesting Magazine.

Bij de VRT beseffen ze dat ze met Julie Van den Steen een goudklompje in handen hebben. Misschien is ze nu nog voor velen een anonieme stem op de radio, tijdens de Grote Peter Van de Veire Show ’s ochtends op MNM. Maar dat kan snel veranderen. Op Eén zou ze wel eens een grote rol kunnen spelen. “Zo mooi, zo blond en zo getalenteerd”, kopte een krant onlangs nog. “Ik krijg toch wat stress van die heisa en dat exclusiviteitscontract”, bekent Julie. “Het schept verwachtingen, weet je. Je voelt die druk op je schouders. En ik twijfel ook weleens aan mezelf, net zoals iedereen, zeker op mijn leeftijd. Zitten mensen wel op mij te wachten, schiet er soms door mijn hoofd. Ik kan niet zeggen dat ik een groot plan heb. Ik ben er gewoon ingerold. Na mijn studies kreeg ik meteen kansen en dat is fijn. Ik heb op sommige momenten geluk gehad, maar ik werk er ook hard voor. Het is niet dat ik het zomaar in de schoot geworpen krijg.”

02-11-2017 om 07:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksistische grappen? Jeroom tackelt Auschwitz-slachtoffers, Van Looy en co-jury met beide voeten vooruit!

Seksistische grappen? Jeroom tackelt Auschwitz-slachtoffers, Van Looy en co-jury met beide voeten vooruit!

https://www.mupload.nl/img/dybjdh9fgc4dc.jpg

Het vuurwerk kwam in de elfde aflevering niet echt van de kandidaten, wel van jurylid Jeroom, die het zwaar geschut bovenhaalde. Geen lading seksistische moppen dit keer – eentje van Jan Jaap niet te na gesproken- wel een grove grap over het dodenkamp Auschwitz (“Ik ben onlangs nog in Auschwitz geweest. Daar werd ik toch even stil van. Zo 25 euro inkom”), een verwijzing naar de hazenlip van van der Wal – “Bij Jan Jaap heeft een krokodil toegeslagen” en een lading groffe hagel (“Uw totem? Simpele duif”) richting presentator Erik Van Looy. Fijngevoelig was het allemaal niet, integendeel, behoorlijk grof gebekt, maar in de tv-studio werd er smakelijk om gelachen. U thuis ook?

Vlug de stand van zaken in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: auteur Dalilla Hermans heeft ook haar zesde deelname succesvol afgerond. Ze zit nu op twee deelnames van Goedele Wachters en heeft al evenveel overwinningen binnen. Voor de Ecuadoraanse professor Magaly Rodriguez Garcia is het ‘Slimste Mens’-avontuur na twee beurten afgelopen. Acteur Bill Barberis rekende met haar af in de finale. Tot zover het quizgebeuren.

Ook nog even meegeven dat Van Looy tijdens de quiz een nieuwe regel bedacht: Als er bij een gokvraag een ex aequo is, dan is de eerste die er het dichtst bij zit gewonnen.

02-11-2017 om 07:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!