NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley bergt braaf imago op

Keira Knightley bergt braaf imago op


http://oi41.tinypic.com/2hohjib.jpg


Ze is vooral bekend om haar rollen in kostuumfilms als 'Pride and Prejudice' en 'Pirates of the Caribean' en haar nieuwe prent 'A Dangerous Method', maar voor het mannenblad GQ opteert Keira Knightley voor een nieuw, pikanter imago.

De 26-jarige Britse actrice verwacht echter niet dat haar gewaagder verschijning zal aanslaan in haar thuisland. "Amerikanen staan meer open voor vernieuwing. Maar ik wil mijn eigen ding doen, ik wil niet iedereen plezieren met middelmaat", verklaart ze in het interview.


31-01-2012 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson en 50 Cent op Les Ardentes

Marilyn Manson en 50 Cent op Les Ardentes

http://oi40.tinypic.com/27ysq34.jpg


De affiches van de zomerfestivals beginnen stilaan ingevuld geraken. Na Werchter, Dour en Tomorrowland is het nu de beurt aan Les Ardentes om een eerste salvo namen bekend te maken.

Aan de boorden van de Maas in Luik zullen deze zomer onder andere 50 Cent, Marilyn Manson, Brigitte, Caravan Palace, Ed Kowalczyk, Death in Vegas en Joker optreden.

Les Ardentes vindt plaats van 5 tot en met 8 juli in de Halles des Foires in Luik. Tickets zijn sinds vandaag beschikbaar.


31-01-2012 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Stone Roses verbaasd met 1,8 miljoen pond op bankrekening

Bassist Stone Roses verbaasd met 1,8 miljoen pond op bankrekening

http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=manib.jpg&res=medium


Mani, de bassist van Stone Roses, ging het voorbije weekend melk, brood en wat kaas kopen maar besloot het toch wat rijkelijker aan te pakken toen hij aan de geldmachine merkte dat hij plots 1,8 miljoen pond (2,1 miljoen euro) rijker was geworden. Het gaat om een voorschot op de reünietournee van Stone Roses deze zomer.

Mani was er zo van onder de voet dat hij een stevige borrel nodig had. Hij repte zich dan ook naar de kroeg om met zijn maten te vieren. "Het is toch waanzinnig. Ik ging brood en melk kopen en plots merk ik dat iemand bijna 2 miljoen pond op mijn rekening heeft gestort. Het scheelde geen haar of ik was flauwgevallen toen ik mijn saldo zag".


31-01-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert David Sylvian in AB afgelast

Concert David Sylvian in AB afgelast

Klik op de foto om ' I surrender ' te beluisteren

Het concert van David Sylvian, op donderdag 8 maart in de AB, is geannuleerd. Zijn management laat weten dat Sylvian in maart en april al zijn concerten afgelast wegens een rugblessure "die hem danig veel pijn oplevert en zijn mobiliteit danig schaadt dat hij niet kan optreden".

Wie tickets per post heeft ontvangen, dient die voor 1 februari terug te sturen naar AB-ticketshop, Anspachlaan 110, 1000 Brussel met vermelding van rekeningnummer.


Wie per e-mail e-tickets heeft ontvangen, verstuurt een reply op deze mail naar info@abconcerts.be met vermelding van uw rekeningnummer.30-01-2012 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney: Mijn vader bepaalde muziek van Beatles

Paul McCartney: "Mijn vader bepaalde muziek van Beatles"

Klik op de foto om ' Yesterday ' te beluisteren
Paul McCartney stelt in een interview dat zijn vader James, een amateur pianist, het geluid van The Beatles bepaalde. McCartney (69) prijst zijn vader omdat die hem de muziek leerde ontdekken.

"Mijn eerste muzikale herinneringen dank ik aan mijn vader. Hij speelde thuis piano, samen met zijn vriend Freddie Rimmer, die net als vader verkoper was in de katoenhandel in Liverpool. We maakte ons eigen amusement, we hadden niets anders. Ik herinner me hoe ik op het tapijt lag en naar vaders piano luisterde en het allemaal in me opnam. Toen ik met John onze eerste nummers schreef, gebruikte ik wat ik van vader had geleerd. John en ik praatten vaak over muziek en we hadden dezelfde achtergrond. We hielden niet alleen van rock-'n-roll. Als ik nu de muziek van The Beatles beluister, besef ik dat het eigenlijk rock-'n-roll was met invloeden uit een totaal verschillende muzikale periode. De muziek die ik via mijn vader had leren kennen".


30-01-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele doodverklaard op Twitter

Adele doodverklaard op Twitter

http://img809.imageshack.us/img809/4473/adelem.jpg


Het leek er zaterdag even op dat zangeres Adele niet meer in leven zou zijn. Fans schrokken zich dood toen 'RIP Adele' een trending topic was op Twitter.

Er bleek echter al gauw niets van waar te zijn. Adele leeft nog, net als Demi Moore en Cher, die eerder deze week ook doodverklaard werden op Twitter, meldt International Business Times.

Eerder dit jaar werd ook Rihanna door grappenmakers doodverklaard op de sociaalnetwerksite nadat ze zogenaamd een vliegtuigongeluk had gehad.


30-01-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad koopt verlovingsring voor Angelina

Brad koopt verlovingsring voor Angelina


http://img824.imageshack.us/img824/4627/bradangelina.jpg


Brad Pitt staat danig onder druk van zijn zes kinderen dat hij hen plechtig heeft beloofd een verlovingsring te kopen voor hun mama.

"We ondervinden veel druk van de kinderen. Voor hen betekent het veel. Ze vroegen me om Angelina een ring te kopen en ik heb beloofd dat ik dat ga doen", zei hij tijdens een interview in de CBS-show 'Sunday Morning'.

Brad en Angelina hadden gezworen dat ze niet zouden trouwen vooraleer homokoppels dat ook mogen, maar dat moet Brad nu herzien.

"Het betekent te veel voor de kinderen, we kunnen het niet blijven uitstellen. Ze vragen er vaak naar en, eerlijk gezegd, het betekent ook iets voor mij om dat engagement aan te gaan".

Gisteren maakten Brad en Angelina een dolverliefde indruk op de rode loper van de SAG Awards in Los Angeles, waar hij zonder wandelstok verscheen.

Gisteren onthulde Pitt bovendien dat hij evenwichtsstoornissen heeft overgehouden aan de val met zijn dochtertje Vivienne enkele weken geleden. Hij moest met een wandelstok lopen nadat hij bij een val met zijn dochtertje Vivienne een ligament scheurde. Sindsdien, zo bekent hij, loopt hij scheef.

"Ik helde naar één kant, en ik probeer me nu terug in balans te krijgen", verklaart Pitt aan Access Hollywood.


30-01-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avicii zal niet ontbreken op Tomorrowland

Avicii zal niet ontbreken op Tomorrowland

http://img207.imageshack.us/img207/1002/avicii.jpg


Net als de voorbije jaren weet Tomorrowland ook dit jaar Avicii naar het Boomse recreatiedomein De Schorre te halen, zij het dat de Zweed sinds vorig jaar uitgegroeid is tot een van de absolute top-dj's. Dat heeft Avicii, ook bekend als Tim Berg(ling), onder anderen te danken aan hits als 'Levels', 'Fade Into Darkness' en 'Blessed'. De prille twintiger was ook goed voor meer dan succesrijke remixen voor Coldplay, Armin Van Buuren, Robyn, Nadia Ali en werkte onlangs nog samen met David Guetta voor diens recentste album 'Nothing But The Beat'.

Naast Avicii maken de organisatoren van Tomorrowland ook de komst van technotoppers Dave Clarke en Carl Cox bekend, terwijl ook de Australische dj Calvin Harris, die momenteel hoog scoort met 'We Found Love' samen met Rihanna, van de partij zal zijn. De achtste editie van Tomorrowland zal plaatsvinden op vrijdag 27 zaterdag 28 zondag 29 juli. Op 1 februari zal alle ticketinfo worden vrijgeven zodat op 7 april de effectieve voorverkoop zal starten. Op de Facebookpagina van Tomorrowland worden trouwens dagelijks nieuwe namen bekend gemaakt.


30-01-2012 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham veilt zijn Rolls Royce op eBay

David Beckham veilt zijn Rolls Royce op eBay

http://img802.imageshack.us/img802/5733/rollsroyce.jpg


David Beckham verkoopt zijn zwarte Rolls-Royce op eBay, de startprijs is 300.000 euro. Beckham kocht de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe in 2008 voor 418.000 euro en gaf nog een klein fortuin uit om het karretje te personaliseren. Zo wilde hij geblindeerde ruiten, een zwarte Spirit of Ecstasy (de mascotte die de radiator van de Rolls Royce siert), en zwarte velgen.

De unieke wagen was de parel aan de kroon van Beckhams collectie zwarte wagens, die voorts onder meer een Range Rover, een Porsche 911 en een Jeep Wrangler omvat. De Rolls-Royce heeft met moeite 10.000 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een 6;75 liter V12, je trekt 'm naar honderd per uur in 5,9 seconden, de topsnelheid is 240 per uur.


30-01-2012 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn piemel en tepels staan stijf

"Mijn piemel en tepels staan stijf": Hulk Hogan over keerzijde van zijn rugtherapie


http://img99.imageshack.us/img99/3995/hulkhoganq.jpg


Wat zou u verkiezen? Haast constant met een halve erectie en stijve tepels rondlopen, zonder erotische prikkeling of frisse bries, of hele dagen krom lopen van de rugpijn? Worstelkampioen Hulk Hogan (58) liet een elektronische pijnstiller in zijn rug implanteren die hij met een afstandsbediening kan regelen. Wanneer hij het ding op de hoogste stand zet, ervaart hij de daarnet beschreven neveneffecten.

Hogan werd al acht keer aan zijn rug geopereerd. Het implantaat, dat met een batterijtje werkt, was zijn ultieme toevlucht om de aanhoudende rugpijn te verlichten.

"Dat apparaatje werkt met elektrische stoten. Als de pijn in mijn rug zo erg wordt dat ik er hoofdpijn van krijg, zorgt de elektrische stroom ervoor dat de pijngolven onderbroken worden. Het is geen medicijn, het werkt puur op elektriciteit. Ik bedien het met een afstandsbediening waarop ik ook de sterkte van de stroom kan regelen. Als ik het heel hoog zet, worden mijn tepels stijf en gaat mijn piemel in het gelid staan. Man, dat ding werkt beter dan Viagra", verklaart snormans.

Hulk, echte naam Terry Bollea, worstelt nog altijd hoewel de problemen met zijn rug hem doen beseffen dat hij beter al lang geleden was gestopt. Momenteel is hij in Engeland voor de TNA Maximum Impact Tour.

Het heeft overigens slechts een snorhaar gescheeld of Hulk was rockster geworden. Hij was in de jaren zeventig bevriend met Metallica-drummer Lars Ulrich. Die was toen op zoek naar een bassist en nodigde Hulk uit om eens te komen repeteren met het prille Metallica. Hij bleek echter zo beroerd op de bas dat hij nooit meer werd gevraagd terug te komen. In 1976 begon hij dan maar te worstelen.


29-01-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderij van Hitler verkocht voor 32.000 euro in Slovakije

Schilderij van Hitler verkocht voor 32.000 euro in SlovakijeEen schilderij van de jonge Adolf Hitler is in Slovakije geveild voor 32.000 euro, meldt het veilinghuis Darte op zijn website. Het doek was geschat op 25.000 euro. De identiteit van de koper is niet bekend.
 
Hitler borstelde het schilderij in 1913. Hij probeerde het in die tijd te maken als schilder in Wenen. Het doek van 60 op 48 cm toont een nachtelijk zeelandschap onder volle maan.
 
De verkoper was de familie van een Slovaakse schilder die Hitler wellicht persoonlijk had ontmoet in Wenen, aldus de eigenaar van Darte.
 
Een ander schilderij van Hitler ging vorig jaar al onder de hamer bij Darte en haalde 10.200 euro. Ook toen was de verkoper de familie van de Slovaakse schilder.(br.hln)


29-01-2012 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Artist sleept Amerikaanse regieprijs in de wacht

'The Artist' sleept Amerikaanse regieprijs in de wacht


http://img845.imageshack.us/img845/8712/theartist.jpg


Gisterenavond vonden de 64ste Directors Guild Awards plaats en dit evenement staat bekend als een betrouwbare indicator voor de Oscars die op 26 februari worden uitgereikt. Goed nieuws dus voor 'The Artist' want de felbegeerde regieprijs van de vakgilde van Amerikaanse cineasten (DGA) brengt het Oscarbeeldje misschien een stapje dichterbij.

Regisseur Michel Hazanavicius stak met deze overwinning Martin Scorsese ('Hugo'), Woody Allen ('Midnight in Paris'), David Fincher ('The Girl With the Dragon Tattoo') en Alexander Payne ('The Descendants') de loef af.

Voor de Fransman was het de eerste nominatie door de DGA ooit. Als we mogen afgaan op vorig jaar, ziet het er goed uit voor 'The Artist'. Toen won de Britse Tom Hooper de regieprijs van de Amerikaanse cineasten met het historische drama 'The King's Speech' en enkele weken later volgde ook de Oscar voor beste regisseur. Sinds 1948, het startjaar van de Directors Guild Awards, is het amper zes keer voorgekomen dat een DGA-winnaar naast de Oscars greep.


29-01-2012 om 17:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden Nieuw-Zeelanders willen figureren in The Hobbit

Duizenden Nieuw-Zeelanders willen figureren in 'The Hobbit'


http://img100.imageshack.us/img100/33/thehobbit.jpg

Duizenden mensen hebben vandaag in Nieuw-Zeeland geprobeerd een rol te krijgen in de film 'The Hobbit'. De politie moest erbij komen, omdat mensen dwars over de weg in de rij waren gaan staan, hun auto's parkeerden op afritten en de snelweg overstaken om bij de audities te komen. Dat melden lokale media.

De producenten van de film hadden ongeveer 1.200 mensen verwacht, maar er kwamen er naar schatting meer dan 3.000. Daardoor werden de audities voortijdig stopgezet. Circa 800 mensen lukte het om het gebouw in Lower Hutt, nabij Wellington, binnen te komen.

Voor de film werden figuranten gezocht. Mannen korter dan 1.63 meter en vrouwen korter dan 1.55 meter mochten zich melden. Net als grote kerels met 'karakteristieke gezichten' en acteurs met flinke spierballen. Wie een elf wil spelen moet dun zijn en tussen de 1.65 meter en 2.03 meter lang.

'The Hobbit' is gebaseerd op een in 1937 gepubliceerd boek van J.R.R. Tolkien. Het verhaal gaat over hobbit Bilbo Balings, die samen met een groep dwergen de wereld in trekt en onderweg een beruchte, magische ring vindt. Het gaat vooraf aan de verhalen uit de bekende trilogie 'Lord of the Rings'.


28-01-2012 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
27-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg maakt film over Moses

Steven Spielberg maakt film over Moses


http://img705.imageshack.us/img705/4218/stevenspielbergh.jpg


Steven Spielberg gaat zijn tanden zetten in het epische 'Gods and Kings', het verhaal van Moses en hoe die de Rode Zee splitst en de Tien Geboden van God krijgt. In de film wordt Moses voorgesteld als "de krijger aller krijgers".

"Het wordt een Braveheart-achtige versie van het verhaal van Moses: hoe hij uit de rivier opgevist wordt, geadopteerd wordt, zijn huis verlaat, een leger vormt en de Tien Geboden krijgt toegespeeld. Er zijn al eerder films gemaakt over Moses, maar dit wordt een echt krijgsverhaal", aldus een insider op Deadline.com.

Het script is van de hand van Stuart Hazeldine ('Paradise Lost') en Michael Green ('Green Lantern'), de opnames beginnen dit voorjaar. De film, gebaseerd op het boek 'Exodus' uit de bijbel wordt geen remake van de film 'The Ten Commandments' uit 1956.


27-01-2012 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Johnny Hallyday naakt van straat geplukt

Dochter Johnny Hallyday naakt van straat geplukt

http://img706.imageshack.us/img706/1863/laurasmet.jpg


De ene interventie is duidelijk de andere niet: vanmorgen kregen agenten in Parijs de opdracht om twee jonge exhibitionistes van dichterbij te gaan bestuderen. Groot was hun verbazing toen ze niemand minder dan... Laura Smet naakt op straat aantroffen.

De dochter van Johnny Hallyday en Nathalie Baye bleek danig onder invloed van drugs en alcohol, wat haar een verblijf in de cel opleverde. Nadat de 28-jarige actrice haar roes uitgeslapen had, mocht ze opnieuw beschikken.

Volgens 'Le Parisien' was lamentabele Laura de avond ervoor nog gast op een diner dat georganiseerd werd door onder meer een aidsstichting. Blijkbaar amuseerde de jongedame zich zodanig dat ze de volgende morgen om 8.30 uur nog steeds niet uit gefeest was...


27-01-2012 om 17:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivier Gourmet, Marie Gillain en de broers Dardenne in competitie voor de Césars

Olivier Gourmet, Marie Gillain en de broers Dardenne in competitie voor de Césars

http://img141.imageshack.us/img141/9282/broersdardenne.jpg
De broers Dardenne


De Belgische Franstalige acteurs Olivier Gourmet en Marie Gillain stijden net zoals de regisseurs Luc en Jean-Pierre Dardenne mee voor de Franse filmprijzen tijdens de 37ste ceremonie van de Césars, die plaatsheeft op 24 februari. Dat heeft de Académie des César vrijdag meegedeeld tijdens een persconferentie in Parijs.

Olivier Gourmet, die tijdens het filmfestival van Cannes in 2002 tot beste acteur werd verkozen (Le Fils), moet het opnemen tegen zwaargewichten uit de Franse filmwereld voor zijn rol in de film "L'exercice de l'Etat", van Pierre Schoeller.
 
Als beste acteur zijn ook Jean Dujardin ("The Artist"), Denis Podalydès ("La conquête"), Philippe Torreton ("Présumé coupable"), Sami Bouajila ("Omar m'a tuer"), François Cluzet en Omar Sy ("Intouchables") genomineerd.
 
Marie Gillain, die al voor de vierde keer is genomineerd voor de Césars, doet mee in de categorie beste actrice voor haar rol in de film "Toutes nos envies" van Philippe Lioret.
 
Zij neemt het op tegen Bérénice Béjo ("The Artist"), Ariane Ascaride ("Les neiges du Kilimandjaro"), Leïla Bekhti ("La source des femmes"), Valérie Donzelli ("La guerre est déclarée"), Marina Foïs en Karin Viard ("Polisse").
 
"Le gamin au vélo" van de broers Dardenne, bekroond met de Grand prix op het laatste festival van Cannes en de European Award 2011 voor het beste scenario, is in competitie met "Black Swan" van Darren Aronofsky, "The King's Speech" van Tom Hooper, "Drive" van Nicolas Winding Refn, "Incendies" van Denis Villeneuve, "Melancholia" van Lars von Trier, en "A separation" van Asghar Farhadi.
 
De ceremonie, voorgezeten door Guillaume Canet en gepresenteerd door Antoine de Caunes, vindt plaats op 24 februari in het Théâtre du Châtelet in Parijs.


27-01-2012 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton haast zich naar LA om Demi te steunen

Ashton haast zich naar LA om Demi te steunen

http://img28.imageshack.us/img28/4549/ashtonkutcherdemimoore.jpg


In november vorig jaar gingen ze uit elkaar omdat hij haar had bedrogen, maar nu ze wat steun best kan gebruiken, staat hij er weer. Ashton Kutcher is uit Brazilië naar Los Angeles gevlogen om bij zijn ex te kunnen zijn. Demi werd maandag in de kliniek opgenomen, officieel wegens uitputting maar volgens sommige bronnen lijdt ze aan anorexia en is ze verslaafd aan amfetamines. Inmiddels mocht ze de kliniek verlaten. Ashton maakt zich ernstige zorgen om zijn ex.

Ashton was in Brazilië voor de Sau Paulo Fashion Week. Dinsdagavond amuseerde hij zich nog op het concert van Florence & The Machine, maar gisteren zag hij er zorgelijk uit toen hij op de luchthaven van Los Angeles landde. "Ashton maakt zich zorgen om Demi. Hij geeft nog om haar en wil het beste voor haar", aldus een bron in People.

Maar laat Ashton volgens velen nu net de bron van Demi's miserie zijn. Hij bedroog haar met een delletje van 23 jaar, en dat viel bij de 49-jarige cougar uiteraard niet in goede aarde. Na hun breuk moest Demi het aanzien hoe Ashton links en rechts met jonge vrouwen begon te flirten, terwijl hij haar nog opbelde op dagen waarop hij zich minder goed voelde.

Een en ander leidde ertoe dat Demi omzeggens stopte met eten en haar toevlucht zocht in Red Bull en amfetamine in de vorm van het medicijn Adderall. Die pillen zijn enkel in de VS en Canada legaal en worden voorgeschreven aan patiënten met ADHD en narcolepsie.

"Ze slikt Adderall en drinkt hele dagen Red Bull zonder ook maar iets te eten. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze maandagavond instortte", aldus een insider.


27-01-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van den Begin en Stany Crets keren terug naar vtm

Peter Van den Begin en Stany Crets keren terug naar vtm

http://img716.imageshack.us/img716/2636/petervandenbeginenstany.jpg


In het speciale mediajaar 2012 heeft vtm dit voorjaar de ambitie om "meer dan ooit te bruisen". "We zijn goed wakker en alert om ons marktaandeel te verder uit te bouwen, op basis van onze eigen merken en ons eigen verhaal", zegt programmadirecteur Jan Segers. De commerciële zender pakt dit voorjaar uit met elf nieuwe programma's.

De commerciële zender heeft vijf ambities voor dit voorjaar. "We gaan hard sleutelen aan de vaste afspraken met de kijkers. Ten tweede moet ons weekend in het teken staan van sterk familie-entertainment. Voorts focussen we ons op onze sterkhouders én op elf nieuwe programma's. Vtm moet meer dan ooit relevant zijn, met veel aandacht voor nieuws. En ten vijfde staat talent centraal bij vtm: we blijven investeren in onze schermgezichten", aldus Segers.
 
Enkele nieuwe programma's zijn al gestart en doen het volgens Segers alvast goed: Junior Masterchef en Jambers, het leven gaat voort. Een van de speerpunten dit voorjaar wordt de nieuwe fictiereeks Danni Lowinski, met Nathalie Meskens in de hoofdrol.


De programmadirecteur kijkt ook erg uit naar het medische magazine Het Spreekuur en naar Cijfers liegen niet, een praatprogramma over enquêtes en statistieken. Segers verwacht ook veel van De Meesterbakker (werktitel), een zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker, gepresenteerd door Rani De Coninck en toppatissiers Sofie Dumont en Bernard Proot.
 
Andere nieuwe programma's zijn Wie trouwt mijn zoon, Operatie Renovatie, "De slechtste chauffeur van Vlaanderen en Zomer van Van As.
 
Segers onthulde ook al een nieuwtje voor het najaar: Peter Van den Begin en Stany Crets komen terug op vtm. Vanaf oktober kruipen ze opnieuw in de rol van Debby en Nancy voor een nieuwe show op zaterdagavond.


27-01-2012 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina gaan trouwen

Brad en Angelina gaan trouwen


http://img824.imageshack.us/img824/4627/bradangelina.jpg

Zes jaar zijn ze al samen, ze hebben zes kinderen en hebben gezworen dat ze niet zouden trouwen vooraleer het homohuwelijk wordt toegelaten in de hele VS. Maar plots kunnen Brad en Angelina niet meer wachten met trouwen. Waarmee ook het gerucht als zou Angelina weer zwanger zijn meteen wordt gevoed.

"We hebben dat lang geleden gezegd, dat we niet zouden trouwen voordat iedereen kan trouwen. Maar nu vrees ik dat we het niet zo lang kunnen uitstellen", verklaart Brad in een interview.

"We willen graag trouwen, ook al lijkt het meer te betekenen voor onze kinderen dan voor onszelf. Zij vinden dat belangrijk, ze vragen er vaak naar. En ook voor mij is het wel belangrijk om dat soort engagement te tonen".

Brad en Angelina hebben biologische kinderen Shiloh (5) en de tweeling Knox en Vivienne (3) en adoptiekinderen Maddox (11), Pax (8) en Zahara (6).

De voorbije weken gonst in Hollywood het gerucht dat Angelina weer zwanger is, maar Brad sluit ook een nieuwe adoptie niet uit. "We zijn er nog niet  klaar mee. Momenteel is ons gezin mooi in balans, maar als we ergens ellende zien en we krijgen die flits van 'we kunnen dat kind helpen, we kunnen hier iets doen', dan zouden we absoluut nog een kind adopteren", stelt hij in een interview in The Hollywood Reporter.

Brad was eerder getrouwd met Jennifer Aniston, Angelina heeft al twee huwelijken achter de rug: met Jonny Lee Miller en met Billy Bob Thornton.


26-01-2012 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay en Mumford & Sons spelen voor Amnesty International

Coldplay en Mumford & Sons spelen voor Amnesty International


http://img202.imageshack.us/img202/5612/coldplayv.jpg
Coldplay

Coldplay en Mumford & Sons and Mumford & Sons gaan optreden tijdens het benefiet Amnesty International's Secret Policeman's Ball. Ook komieken Russell Brand, Jon Stewart en John Cleese tekenen present op 4 maart in de New Yorkse Radio City Music Hall. "We zijn enorm blij dat we erbij zijn. We steunen Amnesty International al jaren", laat Chris Martin van Coldplay weten.


26-01-2012 om 18:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ABBA brengt nieuwe song uit

ABBA brengt nieuwe song uit

http://img440.imageshack.us/img440/4606/abba.jpg

Voor het eerst in achttien jaar geeft ABBA een nooit eerder uitgebracht nummer prijs

Agnetha Faltskog, Benny Anderson, Bjorn Ulvaeus en Anni-Frid Lyngstad zetten 'From a Twinkling Star to a Passing Angel' op de luxe-uitgave van hun laatste album, 'The Visitors' uit 1981.

Op de fansite wordt het nummer omschreven als "een demo medley". De populariteit van de Zweedse band is de voorbije jaren toegenomen door theater- en filmversies van de musical 'Mamma Mia!', gebaseerd op de hits van ABBA.

ABBA, in 1972 opgericht in Stockholm, verkocht meer dan 200 miljoen albums en werd in 2010 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. De groep trad in 1982 voor het laatste samen op en hoewel ze officieel nooit zijn gesplit, hebben de vier leden een reünie altijd geweigerd. De heruitgave van 'The Visitors' is voor april gepland.


26-01-2012 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse acteur James Farentino overleden

Amerikaanse acteur James Farentino overleden

http://img13.imageshack.us/img13/4756/jamesfarentino.jpg


De Amerikaanse acteur James Farentino is gisteren overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij werd 73 en bezweek aan hartfalen, zo heeft een woordvoerder van de familie vandaag aan de Los Angeles Times laten weten.

Farentino werd bekend door zijn rollen in televisieseries als 'Melrose Place' en 'Denver-Clan'. In 'ER' speelde hij de vader van het personage van George Clooney.

In 1978 werd hij genomineerd voor een Emmy voor zijn rol van Petrus in de Amerikaanse televisiefilm 'Jesus of Nazareth'. In 1980 was hij naast Kirk Douglas en Martin Sheen te zien in de sciencefictionfilm 'The Final Countdown'.


25-01-2012 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste spant rechtszaak aan tegen Story

Phaedra Hoste spant rechtszaak aan tegen Story

http://img513.imageshack.us/img513/6355/phaedrahoste.jpgPhaedra Hoste spant een rechtszaak in kort geding aan tegen Story. Het model wil dat de editie van Story die momenteel in de winkel ligt uit de handel wordt gehaald. Daarin staat een artikel waarin zij het blad te woord stond over haar publieke verschijning in het gezelschap van Glenn Janssens bij de opening van een Maserati-garage. Dat meldt Story deze namiddag.

Phaedra Hoste zou aandringen op een behandeling van de zaak in kort geding, morgen om 9 uur in de Handelsrechtbank in Brussel.
Sanoma Media, de uitgever van Story, legt zich hier niet bij neer en zal zich voor de rechtbank verdedigen.


25-01-2012 om 17:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore naar spoeddienst wegens verslaving

"Demi Moore naar spoeddienst wegens verslaving"

http://img37.imageshack.us/img37/8356/demimooreo.jpg

Demi Moore heeft zich in het ziekenhuis laten opnemen. Volgens haar woordvoerder wegens uitputtingsverschijnselen, volgens bronnen van TMZ.com wordt ze er behandeld wegens verslavingsproblemen. De 49-jarige actrice maakt nu officieel werk van haar "algemene gezondheidstoestand".

In november vorig jaar vroeg Moore de scheiding aan van Ashton Kutcher, met wie ze zes jaar getrouwd was. Kutcher wordt ervan beschuldigd naast de pot te hebben gepist. Eerder al rees bezorgdheid over Moore, die de voorbije maanden enorm afviel.

"Wegens de stress die ze momenteel kent, heeft Demi geopteerd voor professionele hulp om haar uitputting te behandelen en haar algemene gezondheidstoestand te verbeteren", zo liet haar woordvoerder weten.

Volgens bronnen van TMZ.com wordt Moore echter behandeld voor 'substance abuse', zeg maar drank- dan wel drugmisbruik.

Maandagavond belde Moore de hulpdiensten, de ambulanciers oordeelden na een kort onderzoek dat ze naar de spoeddienst moest. Volgens E! News beefde de moeder van drie en "leek het alsof ze een epileptische aanval kreeg".

De woordvoerder liet voorts weten dat Moore zich terugtrekt uit het filmproject 'Linda Lovelace', waarin ze de rol van feministisch icoon Gloria Steinem zou spelen.

Naar aanleiding van haar huwelijksbreuk liet Moore optekenen dat ze bang is dat ze "het niet waard is geliefd te worden".

"Wat me bang maakt is dat ik aan het einde van mijn leven zal ontdekken dat ik echt niet minzaam ben, dat ik het niet waard ben geliefd te worden. Dat er iets fundamenteel fout is met me en dat ik hier nooit gewenst ben geweest".


25-01-2012 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston is blut

Whitney Houston is blut

http://img32.imageshack.us/img32/4079/whitneyhoustony.jpgWhitney Houston (48) heeft geen nagel meer om aan haar achterste te krabben. Ze dreigt naar verluidt zelfs haar huis te verliezen.

"Whitneys fortuin is weg. Platenbazen helpen haar te overleven met een voorschot op een nieuw album. Maar niemand weet wanneer dat album uitkomt", aldus een bron op RadarOnline. "Had niemand haar geholpen, ze was al dakloos".

Whitney klopt volgens diezelfde bron aan bij al haar vrienden in de hoop geld dat die haar geld willen lenen. "Ze belde iemand en vroeg of ze honderd dollar kon lenen. Het is een trieste situatie".


24-01-2012 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal: Heidi blijft voor mij de mooiste vrouw ter wereld


Seal: "Heidi blijft voor mij de mooiste vrouw ter wereld"


http://img39.imageshack.us/img39/703/heidiklumenseal.jpg

Seal vindt het blijkbaar geen enkel probleem om publiekelijk te praten over zijn aangekondigde scheiding van Heidi Klum. Dat hij een nieuw album te promoten heeft, zal daar wel voor iets tussen zitten. Hij doet alleszins zijn best te onderstrepen hoe graag hij Heidi nog ziet. "Ze is voor mij nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. We houden nog veel van elkaar en door onze kinderen zullen we tot het einde van ons dagen verbonden blijven met elkaar. Maar daarnaast is er ook enorm veel bewondering, respect en liefde voor elkaar".

De Britse zanger was op bezoek in de talkshow van Tavis Smiley waar het gevoelige onderwerp al snel ter sprake kwam. "In zo'n situatie is het van het grootste belang dat je je waardigheid behoudt, professioneel blijft en begrijpt dat we niet de enigen op de wereld zijn die hier doorheen gaan", vertelt hij rustig.

Er gaan geruchten dat Heidi de scheiding aanvroeg vanwege het opvliegkende karakter van haar echtgenoot, maar Seal houdt vol dat de twee op goede voet met elkaar staan. "Wat liefde en respect voor elkaar betreft, is er niets veranderd. Dit is niet meer dan een ongelukkig hoofdstuk uit ons leven."

Het is dan ook nog maar de vraag of Seal zijn trouwring ooit af zal doen. "Deze trouwring is een aandenken van mijn gevoelens voor deze vrouw. We zijn acht jaren, acht fantastische jaren samen geweest. Dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan wil niet automatisch zeggen dat je je ring afdoet en dat je geen verbondenheid meer met die persoon voelt."

In de Ellen DeGeneres show liet hij een gelijkaardig geluid horen. "We houden nog enorm veel van elkaar. Ik draag mijn trouwring nog. Waar ik bij Heidi to trots op ben, en dat meen ik uit het diepst van mijn hart, is dat ze me vier ongelooflijke geschenken heeft gegeven. Vier prachtige kinderen. Ze is voor mij nog altijd de mooiste vrouw ter wereld. We houden nog veel van elkaar en door onze kinderen zullen we tot het einde van ons dagen verbonden blijven met elkaar. Maar daarnaast is er ook enorm veel bewondering, respect en liefde voor elkaar. Zullen we onze ringen altijd blijven dragen? Wie weet? Nu zit hij in elk geval nog comfortabel, en ik ben niet van plan hem gauw af te doen".

Seal bekende dat hij net als iedereen geschokt was toen hij besefte dat zijn huwelijk voorbij was. "Het huwelijk is iets waar je met de beste bedoelingen aan begint, onze huwelijksgeloften zijn me altijd heel dierbaar geweest. Het zijn niet zomaar woorden. Maar je kan na een tijd uit elkaar groeien".

Sinds ze in 2005 in Mexico trouwden, hebben Seal en Heidi elk jaar hun huwelijksgeloften hernieuwd, maar ook dat kon blijkbaar niet baten.

Seal en Klum hebben twee zonen, Henry en Johan, en een dochter, Lou. Seal adopteerde Leni, Klums dochter met Flavio Briatore.


24-01-2012 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young neemt album op met Crazy Horse

Neil Young neemt album op met Crazy Horse

http://img94.imageshack.us/img94/8513/neilyoungn.jpg

Neil Young heeft zin om nog eens stevig te drammen en wie kan hij daarvoor beter opbellen dan zijn band Crazy Horse?

Op zijn fansite verscheen een post waarin werd gesteld dat Young tijdens het Slamdance Film Festival aan fans had onthuld dat hij een nieuw album gaat opnemen met het dolle paard, het eerste sinds 'Greendale' uit 2003. Daarop vroegen tal van fans op drummer Ralph Molina's Facebookmuur of dat bericht klopte, waarop Molina 'Yes!' antwoordde.

"Het ziet er goed uit", liet Youngs woordvoerder voorts weten aan Rolling Stone. Voor het geval dit nieuws ook in een tournee zou resulteren, leggen wij alvast een spaarpot aan.


Young vormde Crazy Horse al in 1968 en maakte met hen klassieke albums waaronder 'Everybody Knows This Is Nowhere', 'Zuma', 'Rust Never Sleeps' en 'Ragged Glory'.

Vier jaar geleden verklaarde Young nog, gevraagd of hij zin had om opnieuw met Crazy Horse samen te werken: "Daar denk ik momenteel niet aan, we zien wel wat er gebeurt. Je weet nooit. We mogen niet achterom kijken. Maar als de vibe goed zit om terug vast te grijpen wat we hebben achtergelaten en dat in de toekomst te sleuren, zou dat een schitterende taak zijn".

Tijdens het Slamdance Film Festival het voorbije weekend maakte Young nog zijn beklag over de volgens hem lamentabele geluidskwaliteit van mp3's. "Alles draait daarbij om de beats in de lagere regionen, de finesses in de hogere klanken gaat totaal verloren. Hoe is het toch mogelijk? We zijn in 2012 en we krijgen een geluid dat slechts vijf procent van de oorspronkelijke opname weergeeft, het is amper beter dan een 78-toerenplaat. Vroeger waren we de 100 procent, nu zijn we de 5 procent", zei hij met een verwijzing naar de 'We Are the 99 Percent'-slogan van de Occupy Wall Street-beweging. (br.hln)24-01-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cure, dEUS, Kasabian en Elbow op Rock Werchter

The Cure, dEUS, Kasabian en Elbow op Rock Werchter

http://img651.imageshack.us/img651/800/thecure.jpg
The Cure


De organisatie van Rock Werchter heeft vanavond een blik met nieuwe namen opengetrokken en dat zijn niet van de minste. Zo maken The Cure, Elbow, Snow Patrol, dEUS, Blink-182, Kasabian, Deadmau5, Skrillex, Garbage, Katy B, Beirut, DJ Fresh, Wolfmother, Wiz Khalifa, Katzenjammer en X hun opwachting.

Daarnaast bevestigt de 'Schuer' de geruchten over een derde podium op de festivalweide. Headliners krijgen hun stek op de Main Stage terwijl de Pyramid Marquee focust op electronische muziek in al zijn dansbare vormen op donderdag en vrijdag. Op zaterdag en zondag wordt de programmatie daar, naar analogie met de vorige jaren, met aanstormend talent, intieme(re) optredens en dance beats in de late uren ingevuld.  De nieuwe, voorlopig naamloze, tent brengt een zeer eclectisch aanbod. Reeds schitterende sterren maar ook sterren in wording huizen in dit stelsel. Het wordt een fijn weerzien met bekende namen maar evengoed een plaats om de helden van morgen te ontdekken", klinkt het in een persbericht.

Van de nieuwe namen zakt The Cure voor de zesde keer af naar Werchter. De Engelse groep behoort tot de selecte club van levende legendes. Op donderdag 28 juni treden ze aan op de Main Stage als headliner. Het beste uit 36 jaar The Cure staat dan op het programma.  Elbow en Rock Werchter. Het is een verhaal apart. Een mooi verhaal ook, dat in 2012 een vervolg krijgt. Daarom terecht co-headliner op donderdag. Ook Blink-182, voor het allereerst op Rock Werchter, zal de eerste dag van het festival kleuren. Justice, eerder reeds aangekondigd, sluit dag 1 op het hoofdpodium af.

De Pyramid Marquee kent ook zijn eerste naam voor donderdag. Wizkid, creatieve duizendpoot én vaandeldrager van een nieuwe generatie muziekmakers, Skrillex, heeft zijn komst bevestigd. Op het derde, nieuwe podium, wordt het alvast uitkijken naar de terugkeer van Garbage. Na zeven jaar grote stilte pakken Shirley Manson en haar mannen uit met een nieuw album. De headliner voor vrijdag 29 juni was al even gekend: Pearl Jam. Co-headliner wordt dEUS. Deadmau5 is de afsluitende dance act op de Main Stage voor vrijdag.

Zaterdag 30 juni brengt Wolfmother en Kasabian naar de Main Stage. Wolfmother heeft de patenten van Black Sabbath en Led Zeppelin op lange jams en elegante riffs overgenomen. Een wonderbaarlijke groep van 'down under'. Het lijkt of geen Engelsman nog zonder Kasabian kan. Magazine Q roept de groep uit tot Best Act In The World Today. De line-up van de Main Stage op zondag 1 juli kent momenteel drie namen. Florence + the Machine, Snow Patrol en de Red Hot Chili Peppers.

Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli in Werchter. Tickets zijn te koop via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be.


24-01-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin blaast huwelijk af

Aretha Franklin blaast huwelijk af


http://img140.imageshack.us/img140/5725/arethafranklins.jpg


Aretha Franklin (69) heeft haar voor deze zomer geplande huwelijk met William 'Willie' Wilkerson afgeblazen omdat ze vond dat de zaken "te snel" begonnen te gaan in hun relatie.

In een gezamenlijke mededeling hebben de twee het tevens over "zaken die we nog niet voldoende overlegd hadden" en verontschuldigen ze zich tegenover vrienden en sympathisanten. "Wegens de gevoelige en persoonlijke aard van de zaak zullen we hier verder niet op ingaan", voegen ze er aan toe. De soulkeizerin, die haar privéleven altijd goed heeft kunnen afschermen, kondigde eerder deze maand haar verloving met haar partner sinds jaren. Ze wilden in juni of juli trouwen op een yacht in Miami Beach, Florida.

24-01-2012 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Piet Römer in besloten kring begraven

Acteur Piet Römer in besloten kring begraven

http://img267.imageshack.us/img267/5577/pietromer.jpg


De Nederlandse acteur Piet Römer, die vorige week op 83-jarige leeftijd overleed, is  vandaag in besloten kring begraven op de begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam. Dat heeft een woordvoerder van de familie gezegd.

De familie wilde de begrafenis besloten houden en wilde vooraf niet zeggen waar de acteur zou worden begraven. Circa 150 genodigden woonden de plechtigheid bij. In de aula werden volgens de woordvoerder enkele mooie toespraken gehouden door familieleden en vrienden.

Vervolgens begeleidden de aanwezigen de acteur naar zijn laatste rustplaats. Römer was vooral bij ons bekend als inspecteur Jurriaan 'Jurre' De Cock in de detectiveserie Baantjer, die Eén momenteel heruitzendt.


24-01-2012 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley:

Keira Knightley: "Wodka sleurde me door expliciete seksscènes"

http://img513.imageshack.us/img513/1765/keiraknightleyc.jpg


Tot nu toe schitterde ze enkel in brave familiefilms als 'Bend it like Beckham' en 'Pirates of the Carribbean'. Met het historische psychodrama 'A Dangerous Method' komt daar echter verandering in: daar speelt Keira Knightley de rol van een seksueel geobsedeerde psychiatrische patiënte, die wel een streepje sm lust. Zo wordt ze gespankt door Michael Fassbender en ligt ze op een gegeven moment ook topless in bed.

Vóór de 26-jarige actrice de seksueel getinte scènes inblikte, deed ze beroep op een stevige scheut wodka. "Een of twee shotjes, zodat de zenuwen weggingen. En dat hielp echt", geeft ze toe. "Als die scènes erop zaten, dronken we champagne. Een goede combinatie."

De film speelt zich af in de jaren voor de Eerste Wereldoorlog en beschrijft de soms woelige relatie tussen Carl Jung en zijn leermeester Sigmund Freud, allebei grondleggers van de psychoanalyse. Die band komt nog meer onder druk als de mooie en verstandige -maar niet altijd evenwichtige- Sabrina Spielrein tussen hen in komt te staan. Om die psychose geloofwaardig op het scherm te brengen, haalde Knightley naar eigen zeggen inspiratie uit de schilderijen van Francis Bacon.

Vaarwel softe rolletjes, lijkt het wel: vorig speelde de actrice ook al de pannen van het dak in 'The Children's Hour', waarin twee vrouwen in de jaren dertig beschuldigd worden van een lesbische affaire. "Ik ben verzot op historische drama's", legt knappe Keira uit. "Geschiedenis interesseert me enorm en het is dan ook een voorrecht om zo'n rollen te mogen spelen."

Op liefdesvlak doet Knightley het nu met James Righton, de zanger en keyboardspeler van de Britse band Klaxons. Vorig jaar liep haar langdurige relatie met acteur Rupert Friend op de klippen.


23-01-2012 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum en Seal gaan scheiden

 Heidi Klum en Seal gaan scheiden

http://img39.imageshack.us/img39/703/heidiklumenseal.jpg


Na een weekend van speculaties, nuances en voorzichtige 'nog niets', is de kogel toch door de kerk: het Duitse topmodel Heidi Klum en de Britse zanger Seal gaan scheiden. Het koppel stond erom bekend elk jaar de huwelijksgeloften te vernieuwen in weelderige ceremonies met gekke bruidskostuums.

"Hoewel we voor zeven jaar genoten hebben van een liefdevol, trouw en gelukkig huwelijk, hebben we diep in ons hart gekeken en besloten om te scheiden", laat het koppel in een persbericht weten.

"We hebben veel respect gehad voor elkaar tijdens onze relatie, en we zien elkaar nog graag, maar we zijn te veel uit elkaar gegroeid. Dit is een vriendschappelijk proces, en het welzijn van onze kinderen blijft onze prioriteit, zeker tijdens de overgangsfase."

Heidi en Seal maken er een punt van alle vrienden en familie te bedanken voor hun steun en vragen de pers om hun privacy te respecteren, vooral voor de kinderen.

De eerste geruchten over een scheiding doken vrijdag al op, toen  Seal de cryptische woorden 'The End' op Twitter postte. Hij zette daarbij een foto van zijn tattoo met engelenvleugels. Dat zou verwezen hebben naar het einde van de relatie met Heidi, die ook een van de 'engels' voor het lingeriemerk Victoria's Secret is.

Zaterdag wist het welingelichte TMZ.com te melden dat Heidi de scheiding zou aanvragen op grond van onverzoenbare verschillen.

Dat werd even later genuanceerd, door te zeggen dat het koppel door een moeilijke periode ging maar 'nog' niet had besloten om te scheiden. Twee dagen later is het dan toch definitief.

Heidi en Seal zijn bijna 7 jaar getrouwd geweest en vormden bijna 8 jaar lang een koppel. Ze hebben samen drie biologische kinderen (Henry, Johan en Lou), de oudste dochter van Heidi (Leni) uit haar relatie met Flavio Briatore werd door Seal officieel geadopteerd in 2009.

2012 heeft zich woelig ingezet voor vele celebrities: naast verschillende verlovingen en zwangerschappen, gingen ook Russell Brand en Katy Perry het jaar single in. Het gonst van de geruchten dat Johnny Depp en Vanessa Paradis na 14 jaar uit elkaar zijn, en ook Avril Lavigne, Demi Lovato, Olivia Munn en Zooey Deschanel zagen hun relaties afspringen.


23-01-2012 om 12:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische mezzosopraan Rita Gorr overleden

Belgische mezzosopraan Rita Gorr overleden

http://img820.imageshack.us/img820/5972/ritagorr.jpg


In Spanje is de Belgische mezzosopraan Rita Gorr overleden. Ze werd 85. Dat heeft iemand uit haar entourage gemeld aan Forum Opera, een gespecialiseerd magazine. Gorr zou bezweken zijn aan hartproblemen.

Gorr, geboren in Zelzate als Marguerite Geirnaert, begon haar carrière in de Antwerpse Opera in 1949, als Fricka in 'Die Walküre'. Haar ster rees snel en de jaren daarop trad ze op in de internationale operahuizen. Ze trok naar Frankrijk en werd de ster van de opera van Straatsburg. In 1952 won ze de eerste prijs in het zangconcours van Lausanne en werd ze aangeworven door de Opéra de Paris, waar ze bleef tot 1957.
 
Ze keerde terug naar Straatsburg en bleef daar nog vijftien jaar.
Gorr beëindigde in juli 2007 haar zangcarrière in de Vlaamse Opera in Gent met de rol van gravin in de opera 'Pikovaja Dama' (Schoppenvrouw) van Pjotr Tsjaikovski. De laatste jaren verbleef Gorr in Spanje.


23-01-2012 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat dagvaardt Pukkelpop voor terugbetaling 350 tickets

Advocaat dagvaardt Pukkelpop voor terugbetaling 350 tickets


http://img191.imageshack.us/img191/7702/chokrimahassine.jpg

Alex Wijnant gaat Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine dagvaarden in een burgerlijk proces. De advocaat wil voor 350 festivalgangers de ticketprijs terugkrijgen na de afgelasting van het festival, schrijft De Morgen vandaag.

Wijnant richtte eerder al een ingebrekestelling aan de Pukkelpop-organisatie. Daarop liet Chokri Mahassine weten dat hij bij zijn standpunt blijft en geen tickets gaat terugbetalen.
 
In de laatste paragraaf van zijn brief schreef Chokri echter dat hij blijft openstaan voor een 'constructief gesprek'. Wijnant interpreteerde dat als een uitnodiging om de zaak alsnog in der minne te regelen, zonder dat er een proces aan te pas kwam. "Fout", zegt Chokri nu. "Waarom zou ik voor 350 Pukkelpoppers een uitzondering maken, als meer dan 80.000 festivalgangers wel zijn ingegaan op het voorstel om hun ticket te laten compenseren in drank- en eetbonnen voor de komende drie edities?"
 
Wijnant stapt daarom naar de rechtbank van eerste aanleg in Hasselt. Hij gaat een dagvaarding opstellen en die door een deurwaarder laten betekenen aan de betrokken rechtbank. Daarmee wordt de zaak ingeleid, maar een vonnis zou pas voor ten vroegste eind juni zijn. Mogelijk valt de uitspraak na het gerechtelijk verlof, en dus na de volgende Pukkelpop-editie.


22-01-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blueszangeres Etta James (73) overleden

Blueszangeres Etta James (73) overleden

Klik op de foto om ' I just wanna make love to you ' te beluisteren

De Amerikaanse rhythm-and-blueszangeres Etta James is overleden. Ze stierf op 73-jarige leeftijd aan een longontsteking. Dat heeft haar manager vandaag gezegd. James leed ook aan leukemie, dementie en hepatitis C. Ze zou woensdag 74 zijn geworden.

Etta James is vooral bekend van de liedjes The Wallflower, At Last en I Just Want To Make Love To You, dat in een Coca Cola-reclame werd gebruikt. De zangeres won in haar lange loopbaan zes Grammy Awards. Ze is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.
 
James heette in werkelijkheid Jamesetta Hawkins. Ze werd op 25 januari 1938 geboren in Los Angeles. Haar moeder was toen 14 jaar oud, haar vader heeft ze nooit gekend. Toen James zelf 14 was, werd ze ontdekt door Johnny Otis, de blueslegende die afgelopen dinsdag overleed. Hij schreef het nummer The Wallflower.

James kampte lange tijd met gezondheidsklachten. Ze was verslaafd aan heroïne. Bovendien woog ze op een gegeven moment ongeveer 200 kilo.


21-01-2012 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bee Gee Robin Gibb componeert Requiem voor Titanic

Bee Gee Robin Gibb componeert Requiem voor Titanic


http://img830.imageshack.us/img830/4123/robingibb.jpg

Robin Gibb gaat de klassieke toer op: de 62-jarige Bee Gee heeft samen met zijn zoon RJ een Requiem gecomponeerd om de honderdste verjaardag van de scheepsramp met de Titanic te herdenken. Dat meldt Gibb op zijn website. Het Requiem wordt op 10 april, honderd jaar na de tragedie, opgevoerd in Londen.

Gibb's Requiem wordt gespeeld door het Royal Philharmonic Orchestra. Ook tenor Mario Frangoulis en zangeres Isabel Suckling werkten mee aan de opnames. De laatste jaren haalde Gibb vooral het nieuws met zijn slechte gezondheid. "Het maken van het album heeft me geholpen met mijn herstel", zo laat hij weten.

The Bee Gees, waarin naast Robin ook zijn tweelingbroer Maurice en oudere broer Barry zaten, waren vooral in de jaren zeventig razend populair met hits als 'Night Fever', 'Stayin' alive' en 'How deep is your love'. Na de dood van Maurice in 2003 viel de band uiteen.

De Titanic kwam tijdens zijn maidenvaart, van Southampton naar New York, in de nacht van 14 op 15 april 1912 in aanvaring met een ijsberg. Enkele uren later zonk de boot. Van de 2.223 opvarenden kwamen er 1.522 om het leven. (br.hln)


20-01-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand doet boekje open over Katy Perry

Russell Brand doet boekje open over Katy Perry


http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


Als we de laatste geruchten in Hollywood mogen geloven, dan is Russell Brand vastberaden om een boek te schrijven over zijn blitzhuwelijk met Katy Perry. De 36-jarige acteur zou van plan zijn om de smerigste details uit hun 14 maanden durende huwelijk uit de doeken te doen. De zangeres zou er het hart van in zijn. Dat schijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

"Katy voelt zich beledigd en bedrogen. Ze vindt trouwens dat Russell haar heel slecht heeft behandeld", vertelt een bron aan het blad. "Ze zal hem nooit vergeven. Nooit. Hij misdraagt zich zo erg waardoor ze nu het gevoel heeft alsof zij hem nooit heeft gekend."

Volgens hetzelfde magazine zou Katy helemaal niet geweten hebben dat Russell een punt wilde zetten achter hun huwelijk: "Ze hadden normale problemen, zoals een normaal koppel dat heeft. Ze hebben met Thanksgiving helemaal niet samen gezeten om de brokken te lijmen. Het is vlak voor Kerstmis allemaal misgelopen, maar niemand zag het aankomen. Zelfs Katy niet."


20-01-2012 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Prodigy is beste dance-act ooit

The Prodigy is beste dance-act ooit

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

The Prodigy is door de lezers van het vakblad Mixmag uitgeroepen tot de beste dance-act ooit. Ze haalden het in de poll nipt van Daft Punk.

Prodigy-zanger Keith Flint: "Onze grootste beloning is van het podium stappen en voelen dat we de tent hebben afgebroken. Maar deze erkenning, door het volkje voor wie we het doen, is ook schitterend". Na de zomer brengt The Prodigy hun zesde album uit. Ze geven dit jaar slechts één concert, op het Download Festival in Engeland.


20-01-2012 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga genomineerd voor holebi-award

Lady Gaga genomineerd voor holebi-award


http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg


Lady Gaga is genomineerd voor een GLAAD Media Award, de holebiprijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan media voor hun eerlijke en niet-discriminerende behandeling van lesbiennes, homo's en transseksuelen. In de reeks komedie dingt 'Glee' mee naar de award, de film 'J. Edgar' van regisseur Clint Eastwood in de categorie 'films voor een breed publiek'.

Chaz Bono, de dochter van zangeres Cher die zich tot man liet verbouwen, kreeg twee nominaties: voor zijn documentaire 'Becoming Chaz' en voor zijn interview in de 'Late Show with David Letterman'.


20-01-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Halle Berry achter tralies

Stalker Halle Berry achter tralies

http://img163.imageshack.us/img163/2655/halleberrym.jpg


Richard Franco, de geobsedeerde fan die Halle Berry vorig jaar de stuipen op het lijf joeg, heeft een celstraf van 386 dagen gekregen.

De stalker drong vorig jaar drie keer het huis van de actrice binnen. In juli kon de politie hem arresteren. De rechter oordeelde gisteren dat het gedrag van de fan absoluut niet door de beugel kan en strafte hem met 386 dagen gevangenisstraf en een contactverbod van tien jaar. Richard heeft al 193 dagen in voorarrest gezeten en hoeft daarom nog maar 193 dagen te brommen, meldt TMZ.

Halle was zo bang voor haar stalker, dat ze verhuisde. "Ze heeft me gezegd dat ze nog steeds nachtmerries heeft. Ze droomt dat Richard haar door het keukenraam begluurt. Ze wil niet dat dat gaat gebeuren, dus verhuist ze naar een zwaar beveiligd huis buiten Los Angeles", zo onthulde een insider eerder.


20-01-2012 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's dierbaarste bezit? Haar lingerie

Madonna's dierbaarste bezit? Haar lingerie

Klik op de foto om ' Like A Virgin ' te beluisteren
Om er op haar best voor te komen voor haar 24-jarig vriendje Brahim Zabrat, neemt Madonna (53) haar toevlucht tot pikante lingerie van Victoria's Secret. Haar collectie stijlvol ondergoed is dan ook haar dierbaarste bezit.

"Mijn dierbaarste spullen zijn mijn visnetkousen en mijn lingerie van Victoria's Secret", verklaart ze in de Daily Star.

De zangeres bereidt momenteel de release van haar twaalfde album 'M.D.N.A.' en heeft de fitness ingeruild voor danstrainingen. "Ik doe even geen Pilates meer. Ik dans gewoon, dance aerobics, beter bestaat niet voor je kont". 'M.D.N.A.' wordt in maart uitgebracht.


20-01-2012 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
19-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus spendeert fortuin om te vermageren

Miley Cyrus spendeert fortuin om te vermageren

http://img835.imageshack.us/img835/3388/mileycyrush.jpg


Miley Cyrus zet de grote middelen in om de overtollige kilo's kwijt te spelen. Het tienersterretje klopte aan bij haar personal trainer Harley Pasternak, die ze maar liefst 50.000 dollar gaf om op een paar weken tijd 7 kilo af te vallen.

"Miley gaf ongeveer 50.000 dollar uit om op een paar weken tijd 7 kilo af te vallen", verklapt een bron. "Het interesseerde haar niet hoeveel ze ervoor moest neertellen, zolang ze er maar goed uitzag."

De bekende dochter van Billy Ray Cyrus vertelde tijdens een recent interview nog dat ze het perfecte rolmodel voor "normale" meisjes is: "Ik neem 'rolmodel zijn' heel serieus en daarom probeer ik om zo goed mogelijk te begrijpen wat mijn fans precies voelen. Ik ben hier niet om iemand te zijn die ik niet ben. Ik heb het gevoel dat ik hen door dik en dun kan steunen, en dat ook zij mij kunnen helpen."


19-01-2012 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhythm & bluespionier Johnny Otis overleden

Rhythm & bluespionier Johnny Otis overleden

Klik op de foto om ' Hand Jive ' te beluisteren
De Amerikaanse rhythm-and-blueslegende Johnny Otis is eergisteren op 90-jarige leeftijd overleden. Dat meldt The Los Angeles Times.

Otis was de ontdekker van onder anderen Etta James en Little Richard en had in 1958 een hit met 'Willie and the Hand Jive'. In 1994 werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

Otis, geboren in 1921, heette in werkelijkheid Ioannis Alexandres Veliotes. Hij was de zoon van een Griekse immigrant die een kruidenierszaak had in Berkeley in de staat Californië. Zijn broer was in de jaren '70 en '80 ambassadeur in Jordanië en Egypte. Ook al had hij Griekse wortels, hij voelde zich altijd meer aangetrokken tot de zwarte cultuur in Amerika. "Ondanks alle moeilijkheden heeft de zwarte cultuur een prachtige rijkdom", zei hij in 1979 in een interview.

Otis begon zijn carrière als drummer in diverse jazzorkesten en ging in de jaren '40 naar Los Angeles waar hij ging spelen bij de Kansas City Rockers, het huisorkest van Club Alabam aan Central Avenue. In 1945 stichtte hij zijn eigen band, die met 'Harlem Nocturne' een jaar later een hit had.


19-01-2012 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor opgenomen in psychiatrische instelling

Sinéad O'Connor opgenomen in psychiatrische instelling

http://img51.imageshack.us/img51/8271/connoru.jpg


Sinéad O'Connor heeft zich laten opnemen in een psychiatrische kliniek. De 'Nothing Compares 2 u'-zangeres, die eerder deze maand zelfmoord probeerde te plegen in Los Angeles, zal de volgende weken in een Iers ziekenhuis verblijven. De aan lager wal geraakte artieste hoopt dat ze snel weer de oude is.

"Ik knijp er een paar weekjes tussenuit, maar wees gerust: ik kom terug!", twitterde O'Connor vlak voordat ze werd opgenomen. "Ik ga naar het ziekenhuis. Ga in behandeling voor mijn depressie. Het gaat helemaal niet goed maar ze gaan me snel weer oplappen. Ik kom nog terug, met een glimlach op mijn gezicht. Waarschijnlijk over twee weken."

"Over twee weken ben ik opnieuw de oude. Het was de juiste beslissing om het ziekenhuis te bellen. Ze zijn geweldig. Goed team. Ik wil dat niemand zich zorgen maakt. Maak je enkel zorgen wanneer een depressief persoon NIET naar de kliniek gaat. Alles komt goed, het is gewoon een kwestie van tijd."


19-01-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliff Richard gaat nog enkele jaren touren

Cliff Richard gaat nog enkele jaren touren

Klik op de foto om ' The Young Ones ' te beluisteren

De Britse zanger Cliff Richard (71) zal de komende jaren weer gaan touren en voelt zich absoluut nog niet te oud voor de muziekwereld. "Een paar jaar nog zal ik op tournee gaan", zegt hij in een interview met het tijdschrift Bunte. "Ik kijk in de spiegel en vraag me af: Kan ik zo nog naar buiten gaan? En dan denk ik: Ja, dat gaat nog."
 
Er goed uitzien is belangrijk in de branche, dus zal hij uiteraard alles daarvoor doen. Geruchten dat hij aan een levensbedreigende ziekte lijdt, spreekt hij resoluut tegen. "Het enige 'gevaar' is wanneer ik geen levenspartner heb. Ik ben niet graag alleen, en daarom ben ik heel blij dat ik momenteel iemand heb die op me wacht, me thuis verzorgt en me op mijn reizen begeleidt."


18-01-2012 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rundskop' haalt shortlist voor Oscars

'Rundskop' haalt shortlist voor Oscars


http://img692.imageshack.us/img692/5349/rundskop.jpg
Acteur Matthias Schoenaerts vertolkt de hoofdrol in Rundskop.


'Rundskop', het prijzenwinnende langspeelfilmdebuut van regisseur Michael J. Roskam, is opgenomen in de shortlist voor de Oscar voor de Niet-Engelstalige film. Die shortlist bevat nog negen films, komende van een totaal van 64 inzendingen in de Foreign Language-categorie.

Volgende dinsdag weten we of de film met een hormonale Matthias Schoenaerts ook de eindselectie van vijf films voor de 84ste Academy Awards haalt. Zowel Roskam, momenteel in de VS om de prent te promoten, als producent Bart Van Langendonck is opgetogen met de opname van de film over de hormonenmaffia in de shortlist, zo blijkt uit een communiqué van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).

Naast 'Rundskop' (in de VS bekend als 'Bullhead') bevat de shortlist ook de ronkende namen van Wim Wenders ('Pina'), Agnieszka Holland ('In Darkness'), Ole Christian Madsen ('Superclasico') en Asghar Farhadi (het eveneens al vaak bekroonde 'A Separation').

De andere geselecteerden klinken minder bekend in de oren: 'Monsieur Lazhar' van Philippe Falardeau (Canada), 'Footnote' van Joseph Cedar (Israël), 'Omar killed me' van Roschdy Dem (Marokko) en 'Warriors of the Rainbow: Seediq Bay' van Wei Te-sheng uit Taiwan.


18-01-2012 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga vestigt record op Twitter met 18 miljoen volgers

Lady Gaga vestigt record op Twitter met 18 miljoen volgers


http://img213.imageshack.us/img213/1889/ladygagajc.jpg

Lady Gaga heeft met haar 18 miljoen volgers op Twitter opnieuw een record gebroken. Een jaar geleden werd ze nog de eerste persoon met 10 miljoen volgers, meldt NME.

"Ik kan niet geloven dat ik 18 miljoen TwittterMonsters heb," reageert de zangeres. "Een paar jaar geleden had ik ze nauwelijks", schrijft ze.

Justin Bieber staat met 16,5 miljoen fans op nummer 2 van de meeste volgers ter wereld, terwijl Katy Perry kan rekenen op 13,9 miljoen fans.


18-01-2012 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoekers stomme film 'The Artist' eisen geld terug

Bezoekers stomme film 'The Artist' eisen geld terug

Klik op de foto om de trailer te bekijken
Hij won drie Golden Globes en is de grote kanshebber voor de Oscar voor Beste Film, maar in Groot-Brittannië eisen bioscoopbezoekers hun geld terug omdat ze niet wisten dat het een stomme film is.

'The Artist' brengt hulde aan het Hollywood van voor de gesproken film, de Franse prent wil nieuwe generaties laten kennismaken met de magie van de stomme film. Maar dat hebben niet alle Britse cinemagangers begrepen, zo meldt de Daily Mail.

Precies wat de film onderscheidt van de concurrentie, dat hij in zwart-wit werd opgenomen en geen dialoog bevat, schiet de kijkers in het verkeerde keelgat. Cinemaketen Odeon Cinemas bevestigt dat mensen hun geld terugvragen omdat ze niet wisten dat het om een stomme film ging.

Nochtans is de promotie voor de film volledig in zwart-wit, wordt er niet gesproken in de trailers en is er sinds de première in mei vorig jaar op het festival van Cannes heel wat inkt gevloeid over 'The Artist'. Een woordvoerder van Odeon Cinemas bevestigt dat de keten "een klein aantal" bezoekers in Liverpool hun inkomticket terugbetaalde.

"We doen dat indien de bezoeker in kwestie binnen de tien minuten na het begin van de film bezwaar maakt bij een van onze medewerkers". Ook in Leeds en Manchester waren er "enkele" ongelukkige klanten. Andere bioscoopketens in Groot-Brittannië kregen nog geen klachten.


18-01-2012 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker slaat weer toe bij Sylvia Kristel (59)

Kanker slaat weer toe bij Sylvia Kristel (59)


http://img600.imageshack.us/img600/1566/sylviakristel.jpg


De keelkanker die de Nederlandse actrice Sylvia Kristel bijna tien jaar geleden bedwong, is teruggekeerd. Dat meldt het blad Privé. Kristel, die samen met wijlen Hugo Claus in 1975 zoon Arthur kreeg, is vooral bekend van de twee softerotische 'Emmanuelle'-films maar speelde in meer dan vijftig internationale films. Ze kende ook succes als schrijfster, regisseur en schilderes.

In 2003 werd bij Kristel keelkanker vastgesteld. Ze kreeg toen 35 bestralingen en een aantal chemokuren, waarna ze genezen werd verklaard. Ook de uitzaaiingen in haar longen wist ze te bedwingen. Ze stond op het punt een tournee door Nederland te maken met de theatervoorstelling 'Calendar Girls', maar dat plan wordt nu gedwarsboomd omdat ze opnieuw behandeld moet worden.

Het leven van Kristel wordt gekenmerkt door artistieke hoogtepunten en persoonlijke tragedies. Ze speelde serieuze rollen, onder meer in 'Alice ou la dernière fugue' van Claude Chabrol, en overtrof de box-office cijfers van 'Emmanuelle' met de luchtige Amerikaanse sekskomedie 'Private Lessons'.

Haar relatie met acteur Ian McShane eindigde tragisch met drank- en drugsproblemen. Kristel verhuisde naar Amerika en na een kortstondig huwelijk met een zakenman stierf ze bijna de hongerdood. Ze zwoer de drugs af en speelde onder meer in 'Lady Chatterley's Lover' en 'Mata Hari'. Haar tweede echtgenoot, regisseur Philippe Blot, pluimde haar financieel.

In de jaren '90 oogstte ze succes als schilderes. Nadat ze de kanker bedwong, stortte ze zich op poëzie en muziek, in 2006 verscheen haar biografie 'Naakt'. Datzelfde jaar kreeg ze op het Tribeca Film Festival een speciale juryprijs voor de animatiefilm 'Topor et Moi'. In 2009 speelde ze in het theaterstuk 'Wie weet overleeft de begeerte me', waarin ze vertelt over haar leven op het hoogtepunt van haar carrière, haar relaties en haar verslaving.18-01-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Davenport bevallen van dochtertje

Lindsay Davenport bevallen van dochtertje


http://img339.imageshack.us/img339/4481/lindsaydavenport.jpg


Lindsay Davenport is voor de derde keer mama geworden. De tennisster zette op maandag een flinke dochter ter wereld.

"We zijn zo blij om aan te kondigen dat ons derde kind vanmorgen gearriveerd is", schrijft de 35-jarige Davenport op Twitter. "Een grote, mooie en gezonde dochter van 4,5 kilo! Iedereen stelt het goed."

Lindsay en haar echtgenoot Jonathan Leach hebben nog geen naam uitgekozen voor het kersvers zusje van Lauren Andrus (2,5) en Jagger Jonathan (4,5). "We hebben nog geen naam, hopelijk komt het er morgen van."


18-01-2012 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspecteur De Cock uit Baantjer overleden

Inspecteur De Cock uit Baantjer overleden


http://img694.imageshack.us/img694/1662/baantjer.jpg


Piet Römer -beter bekend als De Cock in de politieserie Baantjer- is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in zijn slaap, in het bijzijn van zijn familie.

Legendarisch was de spelling van zijn familienaam, "met cé oo cé ka.". De Nederlandse acteur kroop elf seizoenen lang -van 1995 tot 2006- in de huid van de bekende inspecteur. "Baantjer is heel rustig, anekdotisch en erg Amsterdams", zei Römer daarover in 2000. Hij was ook de enige bij onze noorderburen die tot drie maal toe de Gouden Televizier-ring wist te winnen. Zijn acteerprestaties leverden hem ook het ereburgerschap van Amsterdam op.

Begin vorig jaar was Römer al eens ernstig ziek. Hij lag toen zeven weken deels in coma met een zware longontsteking. Wonder boven wonder overleefde hij die lijdensweg. "Het had zo over geweest kunnen zijn", verlaarde hij toen in het AD. "En dan was het, wat mij betreft, ook afgelopen geweest. Jammer maar einde verhaal, want ik ben niet religieus geaard. Vroeger al niet en nu nog steeds niet."

Sinds 1956 speelde Römer in verschillende televisieseries, zoals het legendarische 'Stiefbeen en Zoon' en 't Schaep met de vijf poten'. Ook meer dan zestig theaterproducties en een twintigtal films staan op zijn palmares. Daarnaast vervulde hij ook zestien jaar lang de rol van hoofdpiet bij de intocht van sinterklaas. Römer was tot slot ook als zanger actief, bijvoorbeeld in het liedje 'Het zal je kind maar wezen'.

"Ik heb Goldoni en Shakespeare gespeeld, Pinter en Brecht. Als de gelegenheid zich voordoet, doe ik dat met plezier nog eens, maar de ambitie hoef ik niet meer te hebben, want ik heb 't gedáán. Ik heb een prachtige toekomst achter me", zei hij enkele jaren geleden.

Römer werd op 2 april 1928 in Amsterdam geboren als helft van een tweeling. Zijn broer Paul was tv-regisseur. Dat hij uiteindelijk acteur werd, is eigenlijk toevallig. Römer speelde bij een amateurgezelschap en ging op advies van een kennis eind jaren veertig naar de toneelschool. Maar na drie maanden werd hij al van school gestuurd, officieel wegens gebrek aan talent.

Römer werd figurant bij het Amsterdams Toneel Gezelschap en kon vanaf 1952 terecht bij De Witte Vogel, een jeugdgezelschap in Den Haag. Hij speelde onder meer bij toneelgroep Centrum, de Haagsche Comedie, Stadstoneel Rotterdam en Orkater. In het najaar van 2002 stond hij na jaren van tv-werk weer op de planken, bij toneelgezelschap De Ploeg. Met de cabaretiers van NUHR - en voor het eerst met zijn zoon Han - speelde hij de wrange gezinskomedie 'Festen'.


18-01-2012 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
17-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soul-bandleider Jimmy Castor overleden

Soul-bandleider Jimmy Castor overleden

Klik op de foto om ' Troglodyte ' te beluisteren

Jimmy Castor, voorman van de funk-soulband Jimmy Castor Bunch die in de vroege jaren zeventig een reeks hits scoorde, is gisteren overleden in Las Vegas. Castor werd 64, de doodsoorzaak is nog onbekend, zo meldt RollingStone.com.

Castor was saxofonist en percussionist en zijn bands speelden zowat alles: van doowoop tot R&B, soul en rauwe funk.

Hij kreeg dan ook de bijnaam 'The Everything Man'. In 1973 had The Jimmy Castor Bunch een hit met 'Troglodyte (Cave Man)', dat later zou gesampeld worden door Niggers With Attitude. De hit 'It's Just Begun' werd dan weer gebruikt voor een breakdance battle in 'Flashdance'. Naast NWA sampelden onder meer ook Ice Cube, Eric B. and Rakim en Kanye West de muziek van Castor.

In zijn latere jaren tourde Jimmy Castor met een heruitgave van de doowopgroep The Teenagers, wiens in 1968 overleden zanger Frankie Lymon een schoolvriend van Castor was.


17-01-2012 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Public Enemy brengt dit jaar twee albums uit

Public Enemy brengt dit jaar twee albums uit

http://img88.imageshack.us/img88/4633/publicenemy.jpg


Legendarische hiphopband Public Enemy brengt deze zomer het album 'Most of My Heroes Still Don't Appear on No Stamp' uit, in september komt al meteen 'The Evil Empire of Everything' uit.

Rapper Chuck D verklaart aan Billboard.com: "Het zijn twee statements in één en dezelfde adem".

De band heeft ook toegezegd mee te zullen werken met het straatfestival 'Operation Skid Row', waarvan de opbrengst naar de daklozen van Los Angeles gaat. "Het is niet mijn bedoeling met hiphop een tycoon te worden die biljarden verdient en een yacht heeft. Dat is mijn plaats niet. Het is eerder mijn taak mensen samen te brengen en een goede zaak te dienen. We zullen het de daklozen comfortabel maken  en hen een platform bieden om te zeggen wat ze willen".

Sinds 1987 bracht Public Enemy twaalf albums uit. Het laatste was 'How You Sell Soul to a Soulless People Who Sold Their Soul?' uit 2007.


17-01-2012 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof krijgt zoontje op verjaardag overleden moeder

Peaches Geldof krijgt zoontje op verjaardag overleden moeder


http://img233.imageshack.us/img233/9189/peachesgeldof.jpg
Peaches en Bob Geldof


Peaches Geldof, de 22-jarige dochter van 'Saint Bob', heeft onthuld dat ze een jongen verwacht en dat ze uitgerekend is om op 24 april te bevallen. Dat is ook de verjaardag van haar moeder Paula Yates, die in 2000 overleed aan een overdosis heroïne. "Het is haar manier om me te tonen dat ze over me waakt", meent Peaches.

Vijf maanden hield Peaches haar zwangerschap geheim voor haar vader, aan wie ze het blijde nieuws op tweede kerstdag vertelde. "Ik was zo gelukkig toen ik vernam dat ik zou bevallen op de verjaardag van mijn moeder. Dat is voor mij als een knipoog van mama, een teken dat ze over mij en mijn baby waakt", verklaart Peaches in de Daily Mail.

Peaches was elf toen haar moeder Paula Yates, die haar vader jaren eerder had verlaten voor INXS-zanger Michael Hutchence, in september 2000 overleed aan een overdosis heroïne. Ze was toen 41 en drie jaar eerder had Hutchence zich op zijn 37ste verhangen in een hotelkamer.

Haar vader was volgens Peaches opgetogen en overweldigd door het nieuws. Haar verloofde, muzikant Thomas Cohen, is twintig. Na een jaar verkering verloofden ze zich vorige maand. "Papa was zo gelukkig, vooral toen ik zei dat het een jongen wordt. De arme man is al zijn hele leven omringd door vrouwen".

Sir Bob gaf ook zijn toekomstige schoonzoon zijn zegen. "Hij bood Tom een glas champagne aan en zei hem dat hij blij was met mijn keuze. Van alle vriendjes die ik ooit heb gehad, is Tom zijn favoriet. Hij zei dat we nooit uit elkaar mogen gaan, dat we ons kind gelukkig moeten maken, trouwen en voor altijd samenblijven".

Peaches, die de voorbije jaren in het nieuws kwam wegens haar druggebruik, winkeldiefstallen en extreme diëten, zegt dat ze haar avonden nu doorbrengt met het surfen naar babykleertjes.

Peaches en Thomas Cohen, zanger van artrockband S.C.U.M., waren al vijf jaar bevriend toen ze in december 2010 een stel werden. In 2009 scheidde ze van rockmuzikant Max Drummey na een huwelijk van zes maanden. Ze waren in Las Vegas getrouwd toen ze elkaar tien dagen kenden.

Peaches en Thomas kochten onlangs een huis in Londen.


17-01-2012 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u nog niet wist: Angelina Jolie mist een lichaamsdeel

Wat u nog niet wist: Angelina Jolie mist een lichaamsdeel

http://img715.imageshack.us/img715/5250/angelinajoliex.jpg


Acteren is een zwaar beroep. Kijk maar naar Angelina Jolie die een stuk elleboog kwijtspeelde tijdens de opnames van Tomb Raider.

De 36-jarige Hollywoodster vertelde onlangs in een interview hoe ze zich zwaar bezeerde op de filmset. "Ik mis een stuk elleboog", verklapt Jolie. "Ik zat voor een scène op veertig meter hoogte in een harnas en botste ergens tegenaan. Ik bezeerde mijn linkerelleboog, en dat is nooit meer goed gekomen."

"Ze hebben de meeste stukjes van mijn elleboog teruggevonden maar er zweeft nog steeds een klein deeltje rond in mijn lichaam", aldus de mama van zes.


17-01-2012 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cure doet deze zomer Europese festivals aan

The Cure doet deze zomer Europese festivals aan

Klik op de foto om ' A Forest ' te beluisteren

Belgische fans van The Cure mogen beginnen hopen en watertanden. De band rond Robert Smith (foto) maakte vandaag bekend dat er deze zomer een Europese tournee komt.

Bij de drie festivals die vandaag werden aangekondigd zijn nog geen optredens in ons land, maar geen nood: de komende weken volgen meer tourdata.

Vandaag zette The Cure al het Zweedse Hultsfred-festival op de agenda, samen met Hurricane en Southside in Duitsland. Daarmee is de lijst met concerten verre van volledig. Zo is er nog geen enkel Brits optreden aangekondigd, maar zouden er wel onderhandelingen met het Nederlandse Pinkpop aan de gang zijn.

Binnen afzienbare tijd weten we wellicht dus of de legendarische groep ook België aandoet, én op welk festival dat wordt. Indien ons land in de tournee zit, zijn de grootste kanshebbers uiteraard Rock Werchter en Pukkelpop.

The Cure putte tijdens recente concerten zwaar uit haar newwave-verleden. Robert Smith en co speelden dan hun debuutplaat 'Three Imaginary Boys' en de twee vroege klassiekers 'Seventeen Seconds' en 'Faith' integraal live.


17-01-2012 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
16-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep schaamt zich voor vuilgebekte speech


Meryl Streep schaamt zich voor vuilgebekte speech

http://img577.imageshack.us/img577/866/merylstreep.jpg


Gênant momentje voor Meryl Streep op de uitreiking van de Golden Globes in LA. Toen de 62-jarige 'Iron Lady' haar award voor 'beste actrice in een dramafilm' in ontvangst mocht nemen, was Streep zo overmand door emoties dat ze het podium opging zonder haar bril. Wat volgde was een "Oh shit! Mijn bril!", vlak voordat ze aan haar speech begon.

Terwijl een zenuwachtige Meryl wat probeert te improviseren, schieten Harvey Weinstein en George Clooney haar te hulp door haar bril door het publiek door te geven.

"Ik kan niet geloven dat ik 'shit' zei op tv", vertelt Streep backstage aan de reporters. "Ik had zo een goede speech voorbereid maar ik kon het niet eens lezen. Al had ik mijn tekst op de eerste rij gezet, dan zou ik het nog niet kunnen zien omdat ik mijn bril op de tafel had laten liggen."


16-01-2012 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby van Beyoncé is wietsoort

Naam baby Beyoncé is wietsoort


http://img683.imageshack.us/img683/3412/beyoncetr.jpg


Blue Ivy, het tien dagen oude dochtertje van Beyoncé en Jay-Z, heeft ongevraagd haar naam geleend aan een nieuwe wietsoort. In Californië kan je nu in illegale winkels een wietje kopen dat 'OG Blue Ivy' heet. 'OG' staat daarbij voor 'Original Ganster', naar het album van rapper Ice-T.

Beyoncé en Jay-Z hebben vooralsnog niet gereageerd op het onrechtmatig gebruik van de naam van hun baby.


16-01-2012 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Artist' en 'The Descendants' kapen hoofdprijs weg op Golden Globes

'The Artist' en 'The Descendants' kapen hoofdprijs weg op Golden Globes

http://img823.imageshack.us/img823/1461/michelhazanavicius.jpg
Michel Hazanavicius


De zwarte-witte stomme film 'The Artist' kaapte drie awards weg op de 69ste Golden Globes, de nieuwe Clooney-film 'The Descendants' moest genoegen nemen met twee. In de categorie tv was kaapte de familiekomedie 'Modern Family' de hoofdprijs weg. 'Le Gamin au Vélo' van de broers Dardenne viel niet in de prijzen.

'The Artist', een film van Michel Hazanavicius was met zes nominaties een van de favorieten van de avond, en haalde zijn eerste award binnen dankzij de muziek van Ludovic Bource. De film werd ook bedacht met de prijs voor beste komedie/musical en ook beste komische acteur (Jean Dujardin).

Hazanavicius greep wel naast de Golden Globe voor beste scenario. Die ging naar Woody Allen voor 'Midnight in Paris'. Martin Scorsese werd nog eens beste regisseur voor 'Hugo'.

'The Descendants' kaapte ook beste film weg in de categorie drama. George Clooney (voor zijn rol in 'The Descendants') werd beste acteur in een drama. De andere genomineerde Clooney-film 'The Ides of March' werd zo compleet overklast.

De Oscarstrijd voor beste actrice spitst zich toe op Meryl Streep en Michelle Williams, die alletwee wonnen op de Golden Globes: Meryl Streep als beste actrice in een drama ('The Iron Lady) en Michelle Williams werd benoemd tot beste actrice in een komedie ('My week with Marilyn').

Meryl Streep is een oudgediende, en ze vond duidelijk dat haar prijs naar iemand anders had moeten gaan: Mia Wasikowska in 'Jane Eyre'. Michelle Williams bedankte haar dochter Mathilda in haar bedankingsspeech: "Zonder jouw kus en knuffel elke ochtend voor het werk zou ik het niet gekund hebben."
 
De 82-jarige Canadese acteur Christopher Plummer was de eerste artiest van de avond die een prijs ontving, voor zijn bijrol in 'Beginners'. Octavia Spencer haalde beste vrouwelijke bijrol binnen voor de film 'The Help'.

Steven Spielberg mocht ook nog eens een beeldje in ontvangst nemen voor zijn bewerking van 'Kuifje' (beste animatiefilm).

Zangeres Madonna won dan weer de award voor beste lied, 'Masterpiece' uit haar eigen geregiseerde film 'W.E.'. Een streep door de rekening van Elton John, die eveneens genomineerd was met 'Hello hello' uit de animatiefilm 'Gnomeo & Juliet'. Op voorhand gezegd had Elton stoer gezegd dat Madonna "no fucking chance" had om de award te winnen. Verkeerd gedacht, Elton!

De Golden Globes prijzen ook tv-series. De familiekomedie 'Modern Family' werd bedacht met beste komische tv-serie, 'Homeland' werd beste dramareeks. Die laatste leverde ook beste drama-actrice (Claire Danes), haar tegenhanger werd Kelsey Grammer in Boss.

Geen enkele Modern Family-acteur kon de nominatie voor beste acteur in een komische reeks verzilveren, die ging naar Laura Dern (Enlightened). Matt LeBlanc ('Episodes') werd beste acteur in een komische serie. Kate Winslet was de beste actrice in een tv-serie of minireeks voor 'Mildred Pierce'. De BBC-reeks Downtown Abbey won dan weer de prijs voor beste miniserie.


16-01-2012 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen award voor broers Dardenne op Golden Globes

Geen award voor broers Dardenne op Golden Globes


http://img546.imageshack.us/img546/9282/broersdardenne.jpgDe film 'A Separation' van de Iraniër Asghar Farhadi heeft op de 69ste Golden Globes de award voor 'beste niet-Engelstalige film' gewonnen. De Belgische broers Dardenne, die met 'Le Gamin au Vélo' eveneens genomineerd waren voor de prijs, zagen de award aan hun neus voorbijgaan.
 
De andere kanshebbers voor de award waren Pedro Almodovar en zijn laatste film 'La Piel que habito' (The Skin I live in), 'The Flowers of War' van de Chinees Zhang Yimou en 'In the Land of Blood and Honey' van Angelina Jolie, die een film in het Bosnisch draaide. 'Le Gamin au Vélo' won eerder al de Grand Prix op het Filmfestival van Cannes en de European Award voor beste scenario.


16-01-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelsey Grammers vrouw verwacht tweeling

Kelsey Grammers vrouw verwacht tweeling

http://img214.imageshack.us/img214/4545/kelseygrammerkaytewalsh.jpg


Kelsey Grammer (56), bekend uit 'Cheers' en de spin-off 'Frasier', verwacht zijn vijfde én zesde kind bij zijn vrouw Kayte Walsh (32).

Grammer onthulde backstage bij de Golden Globes gisteren dat zijn vrouw tussen de vier en zes maanden zwanger is. Grammer trouwde in februari vorig jaar met de voormalige airhostess, ze kreeg in het najaar van 2010 een miskraam.

De acteur is al vader van zoon Jude (7) en dochter Mason (10) uit zijn huwelijk met Camille Donatacci. Met vriendin Barrie Buckner kreeg hij Greer (19) en dochter Spencer komt uit zijn eerste huwelijk met Doreen Alderman. Ook is Kelsey al opa van Spencers drie maanden oude zoontje Emmett.

Grammer ontmoette Kayte zes maanden voordat hij zijn scheiding van Camilla aankondigde. "We leerden elkaar kennen op een vlucht naar Engeland. Het was zeer romantisch, hoewel zij aan het werken was. Enkele dagen later gingen we in Londen samen koffie drinken en we beleefden een magische avond in de sneeuw rond Kerstmis".


16-01-2012 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed Ali wordt 70

Mohammed Ali wordt 70

http://img696.imageshack.us/img696/986/mohammedali.jpg

Mohammed Ali wordt overmorgen 70, en de bokslegende werd daarom in de bloemetjes gezet in zijn geboortestad Louisville in de Amerikaanse staat Kentucky.

Enkele honderden genodigden woonden het feest met diner gisteren bij, en betaalden daarvoor 1.000 dollar, bestemd voor het goede doel.

Ook Ali, die fel verzwakt is door de ziekte van Parkinson, maakte (even) zijn opwachting. Vanop een balkon werd hij toegejuicht en zongen de genodigden 'Happy birthday' voor The Louisville Lip, die bedankte met een applausje.16-01-2012 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
15-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbeth List stopt met optreden

Liesbeth List stopt met optreden

Klik op de foto om ' Pastorale ' te beluisterenLiesbeth List met wijlen Ramses Shaffy


Zangeres Liesbeth List (70) stopt met optreden. Haar jubileumtour van de komende maanden is meteen haar afscheidstournee. "Op een gegeven moment houdt het wel op", zei de zangeres in een interview, dat de NOS vandaag uitzond.

List werd vorige maand 70 jaar. Om die mijlpaal te vieren, is ze vandaag het middelpunt van een jubileumconcert in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Het concert vormt de aftrap van haar jubileumshow. List toert de komende drie maanden door Nederland met het programma '70 jaar Liesbeth'.
 
"Misschien heeft het er wel mee te maken dat ik het wel genoeg vind", aldus List in het interview. De zangeres is moe van het iedere dag in de auto zitten, in de file staan en midden in de nacht thuis komen. "Mijn privéleven is heilig voor mij. Af en toe wil ik helemaal niets hebben. Zo'n avond in je eentje voor de microfoon is heel erg intensief; op een gegeven ogenblik ben je moe."


15-01-2012 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
14-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira en Piqué gaan trouwen

"Shakira en Piqué gaan trouwen"

http://img576.imageshack.us/img576/2677/shakirapique.jpg


Als we de Spaanse versie van People mogen geloven, dan stappen Shakira en Piqué dit jaar nog in het huwelijksbootje.

De zangeres en de voetballer vormen sinds februari vorig jaar een koppel en zouden nu klaar zijn voor de volgende stap: trouwen. Volgens het magazine zijn de twee van plan om zich deze zomer in de echt te verbinden.

Eerder deed het gerucht de ronde dat de 24-jarige Piqué en de 34-jarige Colombiaanse popster in verwachting waren van hun eerste kindje, maar dat nieuws werd nog niet bevestigd.


14-01-2012 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor heeft haar man niet nodig:

Sinéad O'Connor heeft haar man niet nodig: "Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes"

Klik op de foto om ' Nothing Compares To You ' te beluisteren

Het huwelijk van Sinéad O'Connor is nog maar eens voorbij. De zangeres en haar echtgenoot Barry Herridge gingen amper twee weken na hun trouw uit elkaar om vervolgens de brokken te lijmen, maar nu ziet het ernaar uit dat het sprookje voorgoed gedaan is. O'Connor blijft echter niet bij de pakken zitten en is ervan overtuigd dat ze het ook zonder man kan stellen: "Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes, en dan heb ik het niet over speelgoed."

Volgens O'Connor is haar stukgelopen huwelijk de schuld van de Ierse media. Op haar website schreef ze het volgende: "Zijn verbintenis met mij werd iets slechts in zijn leven. Sinds we getrouwd zijn werd ik langzaam maar zeker erg ziek door alles wat ze mijn echtgenoot hebben aangedaan. Dat kon ik gewoon niet aan. Ik werd depressief."

"Het gedrag van een bepaalde krant heeft mijn man en mij heel veel schade berokkend. Zij maakten ons huwelijk ondraaglijk en nu dat het voorbij is, hoop ik dat de media de arme man met rust laten zodat hij met zijn leven kan verder gaan."

"Ik zal nooit nog een relatie beginnen omdat ik niet wil dat ze opnieuw hetzelfde gaan doen met iemand van wie ik hou, dat kan ik niet aan. Ik ga mezelf zijn en als iemand daar problemen mee heeft, dan moeten ze maar in therapie gaan. Ik ben een prachtmens. Ik ben wie ik ben. Zoals Bridget Jones dat zou zeggen. Ik zal altijd mezelf blijven. Als 'mezelf zijn' betekent dat de Ierse media mijn liefdesleven moet verwoesten, dan is dat maar zo. Ik heb tien vingers en een heleboel speeltjes (geen echt speelgoed natuurlijk) maar ik heb ze nu wel nodig, dus misschien kunnen jullie er wel een paar opsturen!"


14-01-2012 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
13-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina delen zondag award uit op Golden Globes

Brad en Angelina delen zondag award uit op Golden Globes

http://img542.imageshack.us/img542/5284/bradenangelina.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie zullen zondag een award uitreiken op de Golden Globe Awards. Beide sterren zijn ook zelf genomineerd voor een prijs: hij zowel als regisseur en als acteur, zij voor haar debuut als filmmaakster in het Bosnische oorlogsdrama 'In the land of blood and honey'.

Het sterrenkoppel schaart zich daarmee in een lange rij van beroemdheden die zeker op het podium mogen schitteren. Of wat dacht u van onder meer Natalie Portman, George Clooney, Mila Kunis, Reese Witherspoon, Michelle Pfeiffer, Salma Hayek en Nicole Kidman?
 
De Belgische gebroeders Dardenne maken met 'Le Gamin au Vélo' dan weer kans op de award voor 'beste niet-Engelstalige film'. Ze kruisen onder meer de degens met Pedro Almodovar en zijn laatste film 'La Piel que habito' (The Skin I live in). De andere kanshebbers zijn 'A Separation' van de Iraniër Asghar Farhadi, 'The Flowers of War' van de Chinees Zhang Yimou en... jawel, Angelina Jolie. 'Le Gamin au Vélo' won eerder al de Grand Prix op het Filmfestival van Cannes en de European Award voor beste scenario.
 
Favoriet voor de meeste prijzen op de Golden Globes is 'The Artist', een pastiche in zwartwit over de stomme Hollywoodfilms. De film van Michel Hazanavicius werd genomineerd in de categorieën 'beste komedie', 'beste regie', 'beste scenario', 'beste komische acteur' (Jean Dujardin), 'beste vrouwelijke bijrol' (Bérénice Bejo) en 'beste soundtrack'. De Golden Globes zijn een organisatie van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) en worden dit jaar gepresenteerd door de Britse komiek Ricky Gervais.


13-01-2012 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Beyoncé staat nu al in de hitlijsten

Baby Beyoncé staat nu al in de hitlijsten

http://img717.imageshack.us/img717/7108/beyoncejay.jpg


De dochter van Beyoncé Knowles en Jay-Z heeft zich nu al een weg gebaand naar de top. Amper een week oud en toch is ze nu al de jongste baby ooit die een plek verovert in de Billboard-charts.
 
De jonge vader Jay-Z heeft meteen enkele geluidjes die zijn dochter maakte opgenomen en op plaat uitgebracht. 'Glory' heet het lied dat hij samen met zijn dochter brengt. Slechts 48 uur na haar geboorte stond het meisje al in de hitlijsten.
 
Blue Ivy verslaat hierdoor Stevie Wonders dochter Aisha. Haar vader schreef in de jaren 70 de hit 'Isn't she lovely'. Aisha's naam stond volgens Billboard oorspronkelijk niet bij de credits, maar pas twee jaar later.


13-01-2012 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramp o ramp: Hulk Hogan gaat zijn snor afscheren

Ramp o ramp: Hulk Hogan gaat zijn snor afscheren

http://img94.imageshack.us/img94/7052/hulkhoganh.jpg


Hulk Hogan is van plan zijn wereldberoemde snor af te scheren. Op die manier hoopt de beroemde worstelaar meer kans te maken op filmrollen. "En mijn hoofdharen gaan er ook af, dus dat zou wel eens schrikken kunnen zijn", legt hij uit op TMZ.

Een onbeduidende mededeling? Denk maar snel wat anders, want in de Verenigde Staten staan ze op hun achterste poten. De fans zijn er immers rotsvast van overtuigd dat hun held zijn ziel zal verliezen en voor het American Mustache Institute valt de pil al helemaal niet te slikken.

"Als Hulk zijn snor afscheert, dreigen heel wat Amerikaanse lotgenoten in een diepe depressie te belanden", luidt haar oordeel. "Hopelijk bedenkt Hulk Hogan zich nog, anders gaat hij heel wat personen -voor wie hij een voorbeeld was- ontgoochelen", aldus voorzitter Aaron Perlut.13-01-2012 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toni Braxton in het ziekenhuis na lupusaanval

Toni Braxton in het ziekenhuis na lupusaanval

Klik op de foto om ' Un-Break My Heart ' te beluisteren


Toni Braxton is opgenomen in het ziekenhuis wegens problemen met haar immuunsysteem. De zangeres kreeg af te rekenen met een lupusaanval, waarbij gezonde cellen, organen en weefsel het zwaar te verduren krijgen. "Alles is nu echter onder controle, ik voel me uitstekend", laat ze weten. "Mijn fans en mijn geweldige familie bedank ik voor hun steun. Ik zal nog een paar dagen in het hospitaal moeten blijven. Ik speel open kaart omdat ik de geruchten voor wilde zijn."

Toni, die aan haar vorige relatie met muzikant Keri Lewis twee zonen overgehouden heeft, sukkelt al een hele tijd met haar gezondheid. In 2008 maakte ze zelfs bekend dat ze aan pericarditis lijdt, een ontsteking van het hartzakje.

"Vier of vijf jaar geleden heb ik ontdekt dat ik een hartaandoening heb", klonk het toen. "Ik heb ook last van hypertensie. Toen dat aan het licht kwam, was ik teleurgesteld. Ik snapte het niet. Gelukkig besefte ik snel dat ik mijn levensstijl moest veranderen. Ik at altijd vrij goed, maar soms werkte ik 's avonds laat nog pizza's en hamburgers naar binnen. Dat mocht niet meer."


13-01-2012 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting en Lenny Kravitz op TW Classic 2012

Sting en Lenny Kravitz op TW Classic 2012

Klik op de foto om ' Message in a Bottle ' te beluisteren

De eerste namen voor TW Classic zijn bekend. Lenny Kravitz en Sting zijn alvast twee topnamen voor het festival, dat op zaterdag 23 juni in het Festivalpark in Werchter plaatsvindt. Dat maakt organisator Live Nation vandaag bekend.

Lenny Kravitz zal TW Classic 2012 met een spervuur aan hits en klassiekers afsluiten. Zijn jongste album "Black and White America" (2011) beschouwt hij als de meest persoonlijke en diverse collectie uit zijn carrière. Kravitz keert letterlijk en figuurlijk terug naar zijn roots.
 
Sting, die wereldberoemd werd als frontman van The Police, heeft voor de Back To Bass Tour (2011-2012) zijn solohits en een aantal nummers van The Police ontmanteld en uitgepuurd. De oefening past in de viering van 25 jaar solocarrière. Begin maart speelt hij twee keer voor een uitverkocht Koninklijk Circus in Brussel. De zomer brengt Sting naar TW Classic.
 
Binnenkort worden meer namen aan de affiche toegevoegd.
Een ticket voor TW Classic kost 69 euro in voorverkoop. De tickets zijn vanaf vrijdag 20 januari om 9 uur te koop via Proximus Go For Music: 0900/260.60 en www.proximusgoformusic.be. Tickets zijn vanaf 1 februari ook verkrijgbaar via Fnac en Free Record Shop.


13-01-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
12-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga huldigt Nationaal Stadion Warschau in

Lady Gaga huldigt Nationaal Stadion Warschau in

http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpg


De Amerikaanse popster Lady Gaga en enkele lokale beroemdheden huldigen op 29 januari het volledig nieuwe nationale voetbalstadion in de Poolse hoofdstad Warschau in. Dat maakten de organisatoren vandaag bekend.
 
Het stadion werd gebouwd voor het EK 2012, dat deze zomer georganiseerd wordt door Polen en Oekraïne. In Warschau zal onder andere de openingswedstrijd tussen Polen en Griekenland gespeeld worden. Het nationale stadion in Warschau is het laatste Poolse stadion dat nog afgewerkt moest worden. Met 58.000 zitplaatsen wordt het meteen het grootste voetbalstadion van het land.


12-01-2012 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter en I Love Techno winnen European Festival Award

Rock Werchter en I Love Techno winnen European Festival Award


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/_rock-werchter.jpg


Rock Werchter en I Love Techno hebben gisteravond in het Nederlandse Groningen een European Festival Award gewonnen. Het rockfestival sleepte de prijs voor Best European Festival Line-Up in de wacht, het dance-evenement in Gent kaapte de prijs voor Best Indoor Festival weg. Dat maakt organisator Live Nation vandaag bekend.
 
De European Festival Awards werden woensdagavond uitgereikt tijdens Eursonic in Groningen. De voorbije maanden werden festivalgangers en experten uit de muziekwereld gehoord om 13 winnaars te bepalen. Tijdens de ceremonie in de Oosterpoort in Groningen, die muzikaal opgeluisterd werd door onder andere Selah Sue en James Vincent McMorrow, nam Rock Werchter de award voor Best European Festival Line-Up in ontvangst. I Love Techno won de prijs voor Best Indoor Festival.
 
Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli. Onder meer Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en Florence + the Machine staan op de affiche. Meer namen worden later bekendgemaakt. I Love Techno 2012 vindt op zaterdag 10 november plaats in Flanders Expo Gent.


12-01-2012 om 08:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue wint belangrijke Europese publieksprijs

Selah Sue wint belangrijke Europese publieksprijs

Klik op de foto om ' This World ' te beluisteren
Selah Sue is vanavond de grote winnares geworden bij de uitreiking van de European Border Breakers Awards (EBBA) op het Eurosonic-Noorderslagfestival in Groningen. De Belgische zangeres kaapte er de publieksprijs weg.

Met de European Border Breaker Awards bekroont Europa elk jaar veelbelovende debutanten in de Europese popmuziek die grensoverschrijdend succes hebben geboekt. Selah Sue is naast onder meer Swedish House Mafia (Zweden), Anna Calvi (Verenigd Koninkrijk), Boy (Duitsland), Agnes Obel (Denemarken) en Ben l'Oncle Soul (Frankrijk) één van de tien winnaars voor 2012. Die worden geselecteerd op basis van verkoopcijfers voor digitale releases en airplaygegevens.

Daarnaast konden muziekliefhebbers tussen 1 november en 31 december op het internet stemmen op hun favoriet onder de tien laureaten. Vanavond bleek tijdens de uitreiking in Groningen dat de Vlaamse zangeres die publieksprijs in de wacht heeft gesleept. Haar met soul, funk en ragga doordrenkte debuutalbum haalde de top-10 in België, Nederland en Frankrijk.

Het is inmiddels de negende keer dat de EBBA's worden uitgereikt. Op het palmares prijken onder meer Adele, The Baseballs, Carla Bruni, KT Tunstall, Tokio Hotel, The Ting Tings, Lykke Li, Milow, Katie Melua, Mumford and Sons en Caro Emerald.


12-01-2012 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Munn opnieuw vrijgezel

Olivia Munn opnieuw vrijgezel

http://img194.imageshack.us/img194/6730/oliviamunnh.jpg


Olivia Munn is opnieuw vrijgezel. De 31-jarige actrice beëindigde haar relatie met hockeyspeler Brad Richards omdat ze besefte dat ze 'niet meer dan vrienden' wilde zijn. Olivia en Brad vormden sinds november 2011 een koppel.

"Zij heeft er een punt achter gezet. Ze moest wel. Het is eigenlijk heel simpel. Ze besefte dat ze hem graag zag als een gewone vriend, maar niet als lief", vertelt een vriend van de actrice aan Us.

Of fans van Brad's hockeyteam blij zijn met het nieuws, valt te betwijfelen: "Olivia groeide uit tot de geluksbrenger van de New York Rangers. Ze hebben al zes wedstrijden na elkaar gewonnen sinds ze twee weken geleden een koppel werden", vertelde een insider eind vorig jaar.

De actrice geeft toe dat ze een zwak heeft voor beroemde vriendjes, maar wil verder geen namen noemen: "Ik ben het afgelopen jaar met heel wat mannen samen geweest die je op de cover van tijdschriften ziet staan. Maar mensen komen nooit te weten om wie het gaat omdat ik mijn dates altijd vraag of ze met mij naar Valencia willen gaan."

Olivia werd in het verleden gelinkt met een resem bekende Hollywoodsterren waaronder Justin Timberlake en Glee-acteur Matthew Morrison.


11-01-2012 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halle Berry gaat voor de derde keer trouwen

Halle Berry gaat voor de derde keer trouwen

http://img585.imageshack.us/img585/3717/halleberryoliviermartins.jpg

Halle Berry gaat trouwen. De 45-jarige actrice werd door Olivier Martinez ten huwelijk gevraagd. Dat bevestigt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Martinez (46) zou haar tijdens de feestdagen ten huwelijk gevraagd hebben met een diamanten ring van Gurhan.

Berry, die een driejarige dochter Nahla heeft met ex-vriend Gabriel Aubry, heeft er al twee mislukte huwelijken opzitten. Zo trouwde ze in 1993 voor de eerste keer met honkbalspeler David Justice maar dat huwelijk liep na vier jaar op de klippen. Daarna probeerde ze het in 2001 opnieuw met r&b-zanger Eric Benet. Ook dat huwelijk zat er na twee jaar alweer op.

Halle en de Franse acteur leerden elkaar kennen op de set van 'Dark Tide', maar werden pas in de herfst van 2010 een koppel. Martinez was tot 2007 samen met de Australische popzangeres Kylie Minogue.

"Ze wilde nooit meer trouwen, maar ze vertrouwt Olivier. Halle voelt zich veilig bij hem. Martinez is er eentje die je niet kwijt wil!", aldus de bron aan Us.


11-01-2012 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor vraagt psychische hulp via Twitter:

Sinéad O'Connor vraagt psychische hulp via Twitter: "Ik ben in gevaar"

http://img51.imageshack.us/img51/8271/connoru.jpg

Het gaat niet goed met Sinéad O'Connor. De 'Nothing Compares 2 U'-zangeres heeft via haar Twitterpagina om psychische hulp gevraagd. O'Connor, die naar eigen zeggen dringend medicijnen nodig heeft, is er zelfs van overtuigd dat haar leven "in gevaar" is.

"Ik besef dat ik in de problemen ga geraken omdat ik dit doe... maar Ierland is een zeer moeilijke plaats om hulp te vinden. Ik heb het al via verschillende wegen geprobeerd, dus nu probeer ik het op een andere manier: kent iemand een psychiater in Dublin of Wicklow met wie ik vandaag - heel dringend - kan afspreken? Ik voel me echt niet goed en ben in gevaar."

"Ik ben ziek en ik moet dringend mijn medicijnen innemen. Ik ben in groot gevaar. Stuur me alsjeblieft een e-mail op iamwonderful@me.com indien je een psychiater kent of bent die me vandaag kan helpen."

Een verwarde Sinéad vraagt haar fans vervolgens om niet via Twitter te reageren omdat ze naar de spoedafdeling moest voor haar gebroken enkel. "Tweet me niet want ik zit momenteel niet achter mijn computer. Ik brak mijn enkel dus e-mail me alsjeblieft op iamwonderful@me.com. Welke psychiater kan me vandaag zien en me aan medicijnen helpen zonder dat ik daarvoor naar het ziekenhuis moet gaan?"

"Ik wil mijn kinderen niet achterlaten of mijn werk verknallen. Het spijt me als ik jullie ongerust heb gemaakt. Ik ben gewoon ziek en ik weet niet hoe ik hier in Ierland aan hulp kan geraken."

Sinéad, die vier kinderen heeft uit vorige relatie, verbrak onlangs haar huwelijk met haar vierde echtgenoot Barry Herridge om een paar dagen nadien opnieuw de brokken te lijmen.11-01-2012 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry opnieuw getrouwd

Bryan Ferry opnieuw getrouwd


http://img94.imageshack.us/img94/8595/bryanferryd.jpg

Bryan Ferry is voor de tweede keer getrouwd. De 'Slave to Love'-zanger en Amanda Sheppard stapten op 4 januari in het huwelijksbootje tijdens een romantische ceremonie op het strand van de Turks- en Caicoseilanden.

De 30-jarige Amanda droeg een witte jurk van Lavin, de 66-jarige artiest droeg voor de gelegenheid een donkerblauw pak van Anderson & Sheppard.

Bryan maakt zich geen zorgen om het leeftijdsverschil van 36 jaar, omdat hij naar eigen zeggen nog "jong van geest is"."Wel, ik heb er geen moeite mee om in de spiegel te kijken omdat ik weet wat ik te zien ga krijgen. Maar soms dan zie ik een reflectie van mezelf in een winkelraam en denk ik: 'Wie is die oude kerel?' In mijn hoofd ben ik nog altijd 35."

Ferry en Sheppard leerden elkaar in 2009 kennen. Bryan was eerder getrouwd met Lucy Helmore maar dat huwelijk liep na 21 jaar op de klippen. De twee hebben samen vier zonen: Otis, Isaac, Tara en Merlin.

Ferry werd in het verleden gelinkt aan een resem bekende vrouwen waaronder danseres Katie Turner en Jerry Hall, die hem uiteindelijk in de steek liet voor Mick Jagger.


11-01-2012 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik en Sanne geven er de brui aan

Erik en Sanne geven er de brui aan


http://img689.imageshack.us/img689/5030/erikensanne.jpg


Het muzikale duo Erik en Sanne stopt ermee. het koppel plant nog een afscheidstournee, maar zou eind september een laatste keer optreden. Reden is de wankele gezondheid van Erik. "Het wordt tijd dat we aan onszelf denken", zo stelt het duo.

Erik Van Neygen werd in 2010 geveld door een hersenbloeding. Zijn gezondheidsproblemen zijn nu de oorzaak van hun afscheid. "Erik sukkelt nu al tweeënhalf jaar met zijn gezondheid en elk optreden blijft een zware opgave", klinkt het in een persbericht.

"Hij heeft eigenlijk nooit de tijd of de kans gehad om te genezen en te herstellen, ook niet na de operatie in mei 2011. Wij wilden jullie en de organisatoren niet ontgoochelen. Maar nu wordt het tijd dat we even aan onszelf denken."

Erik en Sanne braken in 1990 door met de hit 'Veel te mooi'. Samen hebben ze een dochter, Maartje. Ze nemen afscheid met een album met countrymuziek dat ze dit voorjaar zullen opnemen in Austin, Texas.


10-01-2012 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Charlotte van Monaco strikt 'Kuifje'-acteur

Prinses Charlotte van Monaco strikt 'Kuifje'-acteur

http://img580.imageshack.us/img580/3659/charlottecasiraghigadel.jpg


Prinses Charlotte Casiraghi, de 25-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco, is gevallen voor de Frans-Marokkaanse acteur Gad Elmaleh. De 40-jarige Elmaleh speelt de rol van Omar Ben Salaad in de film 'Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn'.

Charlotte Casiraghi is nummer vier in de lijn van de troonopvolging. De Franse komiek was recent ook te zien in Woody Allens 'Midnight in Paris'. De twee ontmoetten elkaar in Parijs tijdens de Gucci Masters, de internationale jumping waar de paardenliefhebster present gaf. Eind vorig jaar werden de twee samen gespot in een Parijse nachtclub. De twee zouden elkaar aan vrienden al als geliefden hebben voorgesteld.

De oma van Charlotte was filmdiva Grace Kelly, en haar moeder Caroline werd op haar 25ste amoureus gelinkt aan Ingrid Bergmans zoon Roberto Rossellini.


10-01-2012 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Police Academy' in de maak

Nieuwe 'Police Academy' in de maak


http://img857.imageshack.us/img857/8016/policeacademy.jpg


New Line Cinema heeft Scott Zabielski onder de arm genomen om de remake van 'Police Academy' te regisseren. De laatste film uit de franchise, 'Police Academy 8' werd in 1984 uitgebracht en bracht iets meer dan 125.000 dollar in het laatje.

Het is niet de eerste keer dat er plannen zijn om een remake van Police Academy in elkaar te boksen. In maart 2010 was de studio volop op zoek naar een nieuwe cast, maar die zoektocht werd uiteindelijk afgeblazen.

Zabielski is de zesde regisseur die aan de franchise zal werken.

10-01-2012 om 17:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry wil huwelijk nog redden

Katy Perry wil huwelijk nog redden

http://img163.imageshack.us/img163/3210/katyperryy.jpg


Katy Perry staat op het punt haar pikantste lingerie in een reistas te gooien en naar Engeland te vliegen om Russell Brand op andere gedachten te brengen. De Engelse acteur-komiek vroeg twee weken geleden de scheiding aan, maar Katy is niet van plan zich daar zomaar bij neer te leggen. Of net wel, het is maar hoe je het bekijkt.

"Katy was totaal onder de voet door Russells beslissing. Ze is woest op hem, maar gelooft tegelijk dat er een manier moet zijn om zich te verzoenen en hun problemen van de baan te krijgen", aldus een insider in het magazine Grazia.

"Ze zei Russell dat indien hij maanden geleden had ingestemd met de huwelijkstherapie die ze hem voorstelde, het niet tot een scheiding was gekomen. Ze smeekte hem terug naar de VS te komen, maar overweegt nu ernstig om hem in Londen te gaan opzoeken. Ze kan het niet verdragen dat alles over de telefoon geregeld werd en ze wil hem zien vooraleer ze aanvaardt dat alles voorbij is".

Na een reeks hevige ruzies besloten Katy en Russell de feestdagen apart door te brengen en die tijd te gebruiken om elk voor zich uit te maken of ze hun huwelijk nog wilden en konden redden. Katy was naar verluidt geschokt toen Russell haar liet weten dat hij de scheiding aanvraagt.

"Ze waren de ruzies allebei beu. Russell vloog naar Engeland, Katy in de omgekeerde richting naar Hawaï. Plots vroeg Russell de scheiding aan, Katie probeert nog altijd uit te vogelen wat hem precies heeft bezield", aldus een andere bron in het tijdschrift LOOK.


10-01-2012 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatboy Slim komt naar Tomorrowland

Fatboy Slim komt naar Tomorrowland

http://img51.imageshack.us/img51/6310/fatboyslim.jpg


Tomorrowland voegt een tweede naam aan zijn programma toe. Dj Fatboy Slim zal eind juli naar het Recreatiedomein 'De Schorre' in Boom afzakken. Op 1 januari sprak de Franse ster-dj David Guetta al een videoboodschap in waarbij hij zichzelf aankondigde. Vanaf vandaag zal er dagelijks een naam vrijgegeven worden op de website van Tomorrowland. De achtste editie van het Antwerpse festival zal plaatsvinden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli. Alle informatie rond tickets wordt op 1 februari vrijgegeven zodat op 7 april de effectieve voorverkoop zal starten. (br.hln)


09-01-2012 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boogie Woogie Man Dave Alexander is niet meer

Boogie Woogie Man Dave Alexander is niet meer

Klik op de foto om hem te beluisteren

Bluesmuzikant Dave Alexander is niet meer. Politieagenten hebben de 73-jarige zanger en pianist doodgeschoten teruggevonden in zijn woning in de Texaanse stad Marshall, aldus de plaatselijke zender KSLA. Gezien er geen aanwijzingen van een misdaad zijn gaat de politie van zelfdoding uit.

Alexander, alias Omar Sharriff en Omar Khayam, was ook bekend als de 'Boogie Woogie Man van Marshall'. Hij was in vele stijlen thuis, in het bijzonder in Texasblues. Maar hij beheerste de boogie woogie perfect en was trouwens opgegroeid in Marshall dat als de geboorteplaats van het genre geldt.
 
Alexander leerde zichzelf piano spelen en musiceerde onder meer aan de zijde van Big Mama Thornton, Jimmy Witherspoon, Muddy Waters, Buddy Guy, en Albert Collins. Tot zijn songs horen 'The Hoodoo Man (The Voodoo Woman & The Witch Doctor)', 'St. James Infirmary', 'Blue Tumbleweed', 'Sundown', 'Sufferin' With The Lowdown Blues', 'Strange Woman', 'Cold Feelin', 'Jimmy, Is That You?', 'So You Wanna Be A Man' and 'The Dirt On The Ground'.

09-01-2012 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Sabbath-gitarist Tony Iommi strijdt tegen kanker

Black Sabbath-gitarist Tony Iommi strijdt tegen kanker

http://img638.imageshack.us/img638/8183/tonyiommi.jpg
Iommi verklaarde zich 'vastberaden' om volledig te herstellen van de ziekte.


Artsen stelden lymfeklierkanker vast bij Tony Iommi (63), de legendarische gitarist van metalband Black Sabbath. Dat maakte de groep op zijn Facebookpagina bekend. Black Sabbath werkt momenteel aan een nieuwe plaat en plant later dit jaar een tournee die onder meer langs Graspop in Dessel leidt.

"Na het nieuws dat bij Tony Iommi een vroeg stadium van lymfeklierkanker werd vastgesteld, hopen zijn bandmakkers dat iedereen positieve signalen naar de gitarist stuurt", luidt het in de mededeling. "Iommi werkt op dit ogenblik samen met zijn artsen om het beste behandelingsplan uit te dokteren. De 'Iron Man of Rock and Roll' blijft positief en is vastbesloten om volledig te herstellen."

De andere Black Sabbath-leden, onder wie Ozzy Osbourne, verblijven momenteel in Los Angeles om er met producer Rick Rubin aan het nieuwe album te werken. Ze lieten weten dat ze eerstdaags naar het Verenigd Koninkrijk terugkeren om de plaat verder met Iommi op te nemen.

Momenteel is nog niet bekend of het slechte nieuws invloed zal hebben op het Europese tourschema van de band deze zomer, met headlineplaatsen op onder meer Graspop Metal Meeting in Dessel,  het Britse Download-festival en Hellfest nabij het Franse Nantes.


09-01-2012 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse tv-kok steelt kaas en wijn in supermarkt

Britse tv-kok steelt kaas en wijn in supermarkt

http://img513.imageshack.us/img513/3351/antonyworrallthompson.jpg


De Britse tv-kok Antony Worrall Thompson is gearresteerd nadat hij wijn en kaas stal uit een warenhuis. Thompson, bekend van het programma 'Ready Steady Cook', had op zestien dagen tijd vijf keer gestolen in hetzelfde warenhuis.

Medewerkers van het Tesco-filiaal in Henley-on-Thames filmden de tv-kok aan de self servive kassa, waar klanten zelf de barcodes van producten moeten inscannen en betalen aan machines. Thompson slaagde er telkens in kaas en flessen wijn niet te scannen. Vrijdag liep hij tegen de lamp en werd hij door de politie gearresteerd.

Worrall Thompson had in de jaren negentig veel succes als televisiekok en opende een reeks toprestaurants. Die vielen echter ten prooi aan de crisis en recent moest de kok zijn villa van 2 miljoen euro verkopen.

"Hij bestelde kaas aan de delicatessentoog, nam flessen wijn uit de rekken en scande telkens een aantal producten maar stapte ook altijd buiten met producten die hij niet had gescand. Hij werd meer dan eens betrapt, maar gezien zijn bekendheid wilden de veiligheidsmensen honderd procent zeker zijn voor ze hem aanspraken", aldus een bron in The Sun.

De kok werd meegenomen naar het politiekantoor, waar zijn vingerafdrukken genomen werden. Hij bekende de diefstallen en kreeg een waarschuwing. Vermoed wordt dat de man kleptomaan is.


09-01-2012 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perfect tweetalige Laura Beyne is nieuwe Miss België

Perfect tweetalige Laura Beyne is nieuwe Miss België

http://img85.imageshack.us/img85/3562/laurabeyne.jpg


De 19-jarige Laura Beyne uit Brussel is de nieuwe Miss België. Op het gala met 20 finalistes in het casino van Knokke-Heist haalde ze het voor eerste eredame Aurore De Geest en Jade Moens. Laura Beyne is perfect tweetalig en volgt Justine De Jonckheere op. Ze rijdt met een gloednieuwe auto naar huis.
Laura Beyne is studente Immobiliën. De brunette met exotische huidskleur en uitstraling houdt van dansen, voetbal en zwemmen. Laura Beyne is half Congolese en schoonheidsspecialiste. Ze viel tijdens het gala op met haar charmante glimlach en haar vlotte babbel, zowel in het het Nederlands als in het Frans. Beyne is van thuis uit Franstalig, maar spreekt ook Nederlands en Engels. Taal bleek voor heel wat finalistes weer een probleem, maar niet voor de winnares dus. Ze pinkte ook een traantje weg bij de kroning.

Eerste eredame werd Aurore De Geest (21) uit het Henegouwse Gosselies, tweede eredame Jade Moens (21) uit het Waals-Brabantse Bièrges bij Waver. Geen Vlaamse miss op het podium dus.  De kandidates zelf verkozen Sophie Boulanger (20) uit Terwagne tot Miss Sympathie.

Voor presentatrice Veronique De Kock begon het gala letterlijk met een misstap, want ze struikelde bij haar intrede over de trappen. Tijdens de verkiezingen deed Jade Moens haar dat nog eens na. Het verhinderde haar niet tweede eredame te worden na Laura Beyne en eerste eredame Aurore De Geest. Febe D'Haenens en Sherelle De Jong waren de twee andere superfinalistes. (br.hln - foto belga)


09-01-2012 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber praat rechtstreeks met God

Justin Bieber praat rechtstreeks met God

http://img577.imageshack.us/img577/3731/justinbieberz.jpg


Justin Bieber heeft een directe lijn naar de oppermachtige. Moet wel, want Bieber gaat niet naar de kerk.

"Heel wat mensen die gelovig zijn, raken de weg kwijt. Ze gaan naar de kerk omdat ze vinden dat het zo hoort. Dat is hun volste recht, maar ik focus me op het gebed, ik praat rechtstreeks met Hem. Ik hoef daarvoor niet naar de kerk te gaan", verklaart Bieber in het magazine V.

Onlangs liet de 17-jarige zanger nog een tatoeage van het gezicht van Christus op zijn kuit zetten.


09-01-2012 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé bevallen van dochter Ivy Blue Carter

Beyoncé bevallen van dochter Ivy Blue Carter

http://img717.imageshack.us/img717/7108/beyoncejay.jpg


Na veel speculaties is het nu toch echt zover: zangeres Beyoncé is gisteren in New York bevallen van een dochter. Dat melden de Amerikaanse websites TMZ en E!.

Volgens de websites is de naam van het meisje Ivy Blue Carter. Vader Jay-Z, die eigenlijk Shawn Carter heet, was erbij toen de baby door middel van een keizersnede ter wereld kwam.

De New York Daily News laat verder weten dat de zangeres sinds vrijdag in het ziekenhuis was opgenomen, onder de naam Ingrid Jackson. Beyoncé en haar echtgenoot, rapper Jay-Z, hadden de volledige vierde verdieping gehuurd voor een bedrag van 1,3 miljoen dollar. Reeds gisteravond kwamen verschillende fans aandraven met cadeautjes voor de ster.

Zangeres Rihanna feliciteerde de ouders al via Twitter: 'Welkom op deze wereld prinses Carter! Liefs van tante Rih', schrijft ze. Ook platenbaas Russell Simmons bracht via Twitter zijn felicitaties over aan het stel.

Beyoncé maakte in augustus bekend dat ze zwanger was, tijdens de MTV Video Music Awards. Na haar onthulling werd het record van 8868 tweets per seconde gevestigd, meldde Twitter. Het vorige record stond op 7196 tweets per seconde.

Beyoncé en Jay-Z trouwden drie jaar geleden in New York. De twee hebben sinds 2002 een relatie, maar zijn hier nooit erg openhartig over geweest. (br.hln)


09-01-2012 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The artist bekroond door Unie van de Filmkritiek

'The artist' bekroond door Unie van de Filmkritiek

http://img823.imageshack.us/img823/1461/michelhazanavicius.jpg
Michel Hazanavicius 


De critici van de Unie van de Filmkritiek (UFK) hebben vanavond de Grote Prijs 2012 uitgereikt aan de film 'The artist' van regisseur Michel Hazanavicius. Dat maakte de beroepsvereniging van filmjournalisten bekend.

'The artist' is de eerste Franse winnaar sinds 'Hiroshima mon amour' van regisseur Alain Resnais in 1959. "De film geeft op briljante wijze de overgang van de oude naar de nieuwe generatie weer, in de film uitgedrukt door het subtiele spel van de acteurs die zonder woorden en in een universele taal een prachtige hommage brengen aan de essentie van het medium", zegt de UFK in een persbericht.
 
De andere finalisten waren 'Drive', 'Winter's bone', 'A separation' en 'Essential killing'. 'The artist' is een hommage aan de hoogdagen van de stomme film in Hollywood. De film, met de Franse acteur Jean Dujardin, is zes keer genomineerd voor de Golden Globes. Cinéart verdeelt 'The artist' in België.

08-01-2012 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Johnny Depp staat op springen

Relatie Johnny Depp staat op springen


http://img703.imageshack.us/img703/6646/johnnydeppvanessaparadi.jpg

Als we de laatste geruchten in Hollywood mogen geloven, dan staat de relatie tussen Johnny Depp en Vanessa Paradis op wel erg losse schroeven. Volgens RadarOnline staat het koppel op punt om de handdoek in de ring te gooien.

Johnny (48) en de moeder van zijn twee kinderen zouden voortdurend ruzie maken. "Het gaat niet goed met Johnny", verklapt een vriend van de 'Pirates of the Caribbean'-ster aan de entertainmentwebsite. "Iedereen vraagt zich af hoe het met hem gaat want Johnny en Vanessa staan op het punt om uit elkaar te gaan."

Hoewel zijn films het nog steeds ontzettend goed doen, valt zijn privéleven langzaam maar zeker aan diggelen: "Johnny heeft ondertussen advocaten onder de arm genomen, waarschijnlijk om te bespreken wat de beste manier is om de relatie te beëindigen. Ze zijn niet getrouwd maar ze zijn al jaren samen en ze hebben samen kinderen dus het is niet gemakkelijk om er zo maar mee op te houden", aldus de bron.

Johnny probeert zich voor het oog van de camera's dan wel sterk te houden, toch zijn z'n vrienden erg bezorgd: "Johnny is een getalenteerd acteur, maar hij slaagt er maar niet in om zijn problemen te verbergen."


08-01-2012 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
07-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuifje-film brengt in VS al 43 miljoen euro in het laatje

Kuifje-film brengt in VS al 43 miljoen euro in het laatje


http://img515.imageshack.us/img515/175/hetgeheimvandeeenhoorn.jpg


De Kuifje-film heeft in de Verenigde Staten op zestien dagen tijd 55 miljoen dollar (43 miljoen euro) opgebracht. Dat meldt de website Box Office Mojo.
 
Ter vergelijking: 'Mission Impossible - Ghost Protocol' bracht de eerste drie weken 149 miljoen dollar op en 'Alvin and the Chipmunks' was goed voor 102 miljoen dollar op 21 dagen tijd.
 
Wereldwijd haalde de film van regisseur Steven Spielberg al de kaap van 300 miljoen dollar. Daarmee werden de productiekosten (135 miljoen dollar) al ruimschoots terugverdiend. Ruim 17 procent van de opbrengst werd in de VS gehaald. In Europa kwam de 3D-film uit in oktober.


07-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cd-verkoop verder gedaald in 2011

Cd-verkoop verder gedaald in 2011

http://img69.imageshack.us/img69/3033/54606727.jpg


In 2011 zijn ongeveer 8,5 miljoen cd's over de toonbank gegaan. Dat meldt auteursrechtenmaatschappij Sabam, op basis van een schatting van de auteursrechten die Sabam vorig jaar geïnd heeft.

De verkoop van fysieke cd's zit in een dalende lijn. Zo inde Sabam in 2002 nog voor ongeveer 28 miljoen cd's auteursrechten, terwijl dat er in 2010 nog "amper" ongeveer 12 miljoen waren. Volgens de auteursrechtenmaatschappij is vooral de manier waarop muziek geconsumeerd wordt, veranderd.
 
Dat zegt ook Olivier Maeterlinck, directeur van Belgian Entertainment Association (BEA). Hij meldt dat de digitale verkoop in de lift zit, terwijl de fysieke daalt. Niettemin is de omzet uit de fysieke verkoop nog altijd goed voor 85 procent van de totale omzet uit de cd-verkoop.
 
"Bij singles ligt de verhouding dan weer net omgekeerd", aldus Maeterlinck. Zo wordt nog slechts 10 procent van de singles in de winkel gekocht, terwijl 90 procent via het internet aangeschaft wordt.


07-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Butler aan de dood ontsnapt

Gerard Butler aan de dood ontsnapt

http://img836.imageshack.us/img836/7320/gerardbutler.jpg

Gerard Butler mag van geluk spreken dat hij het nog kan navertellen: de acteur ontsnapte twee weken geleden aan de dood nadat hij een surfongeval kreeg. "Het was héél nipt", luidt het.

Butler was een stunt aan het opnemen voor 'Of Men and Mavericks' toen hij plots verrast werd door hoge golven. De acteur ging kopje onder en raakte met moeite terug boven water. "Het is misschien wel één van de weinige keren dat de nieuwsberichten niet overdreven waren", laat Butler weten. "De golven zogen me mee en ik slaagde er maar niet in om me terug recht te trekken."

"Toen ik in de ambulance zat, vroeg ik om terug te gaan. Dat was natuurlijk een beetje gek van mij, maar surfen is gewoon erg verslavend", aldus Gerard tijdens zijn gastoptreden in 'The Graham Norton Show'.

Butler mocht diezelfde dag het ziekenhuis nog verlaten. Volgens de Hollywoodster is zijn nieuwe rol in de film over het leven van surfer Jay Moriarty, die bij een surfongeval in 2001 om het leven kwam, hem dankzij het incident op het lijf geschreven: "Alles wat er in de film gebeurt, is ook mij overkomen."07-01-2012 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keri Russell bevallen van dochtertje

Keri Russell bevallen van dochtertje

http://img39.imageshack.us/img39/958/kerirussellr.jpg


Keri Russell is opnieuw mama geworden. Dat heeft de woordvoerder van de actrice vandaag bekend gemaakt. De 'Waitress'-ster en haar echtgenote Shane Deary zijn op 27 december de trotse ouders geworden van een meisje dat naar de naam Willa Lou luistert.

Russell en Deary stapten vier jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze hebben nog een zoon, de vierjarige River.

De actrice kondigde in juli haar zwangerschap aan.


07-01-2012 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy: Ben te bekend voor Dancing With the Stars

Jenny McCarthy: "Ben te bekend voor Dancing With the Stars"


http://pbr655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Jenny-McCarthy.jpg


Jenny McCarthy vindt dat ze 'te bekend' is om mee te doen aan het dansprogramma 'Dancing With The Stars'. "Ze vragen me elk jaar of ik wil meedoen, maar ik wil dat gewoon niet", legt de ex van Jim Carrey uit.

"Ik vertel hen ook altijd waarom: 'Jullie beloven ieder jaar dat jullie een hoop A-listers gaan strikken en dan komen jullie uiteindelijk af met een of ander meisje dat met George Clooney samen was!'"(Elisabetta Canalis, nvdr)

Jenny liet onlangs in een interview weten dat ze geen enkele man kan versieren omdat ze allemaal bang zijn van haar: "Ik denk dat mannen bang zijn van mij want ik krijg helemaal niet zo veel aandacht. Ik ben niet echt op zoek maar ik zou eens wat meer naar plaatsen moeten gaan waar mannen uithangen, al vind ik discotheken enzo nogal cliché."(br.hln)


06-01-2012 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde dochter voor Bruce Willis (56) op komst

Vierde dochter voor Bruce Willis (56) op komst

http://img267.imageshack.us/img267/3863/brucewillisemmaheming.jpg


Bruce Willis (56) wordt opnieuw vader. Naar verluidt is zijn echtgenote Emma Heming (33) in verwachting van een dochtertje. "Bruce krijgt een nieuw meisje in zijn leven, hij is dolgelukkig!", aldus een vriend.

Voor de acteur wordt het zijn vierde kind en ook zijn vierde dochter. Willis heeft met Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (17) al drie dochters uit zijn huwelijk met Demi Moore. In 2009 stapte de acteur in het huwelijksbootje met de 23 jaar jongere Emma.


06-01-2012 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R&B-zanger Jason Derulo breekt nekwervel

R&B-zanger Jason Derulo breekt nekwervel


http://img94.imageshack.us/img94/2226/jasonderulob.jpg


R&B-zanger Jason Derulo heeft een aantal concerten en promotieoptredens moeten afzeggen nadat hij een nekwervel heeft gebroken, schrijft AD.nl.

Derulo (22) brak eerder deze week een nekwervel toen hij een aantal acrobatische capriolen oefende, die hij tijdens zijn wereldtournee wilde uithalen. Hij viel op zijn voorhoofd en brak daarbij een nekwervel.

De zanger moet wel met een nekbrace rondlopen, maar het had veel slechter kunnen aflopen.


06-01-2012 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde tatoeage voor Justin Bieber (17)

Derde tatoeage voor Justin Bieber (17)

http://img577.imageshack.us/img577/3731/justinbieberz.jpgJustin Bieber heeft een nieuwe tattoo. De Canadese popzanger werd op het strand van Los Angeles gespot met een afbeelding van Jezus op zijn been.

Het is niet de eerste 'regilieuze' tatoeage van de zanger. Zo liet Bieber  vorig jaar de naam 'Jezus' op zijn borstkas zetten. De 17-jarige knaap is ook nog de trotse eigenaar van een vogeltje op zijn heup.

Foto's van zijn nieuwste aanwinst kan u hier bekijken.


06-01-2012 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson vereeuwigd op Hollywood Boulevard

Michael Jackson vereeuwigd op Hollywood Boulevard

http://img859.imageshack.us/img859/5263/princeparisenblanket.jpg
Prince, Paris en Blanket. 


Michael Jackson wordt postuum vereeuwigd op de Hollywood Boulevard. Tijdens een herdenkingsplechtigheid op 26 januari zullen de drie kinderen van de 'King of Pop' de voet- en handafdruk van hun vader in het natte cement drukken.
    
Paris, Prince en Blanket, de drie kinderen van Jackson, zullen voor het Chinese Theatre een afdruk maken van de schoenen en van de bekende blinkende handschoenen van hun vader. De afdrukken van de in 2009 overleden popzanger passen in het rijtje naast die van andere sterren zoals Marylin Monroe, Humphrey Bogaert en Bette Davis. (br.hln - getty)


06-01-2012 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy kon niet aan Russells seksuele eisen voldoen

"Katy kon niet aan Russells seksuele eisen voldoen"


http://img515.imageshack.us/img515/7058/katyperryrussell.jpg

Het nieuws over de scheiding tussen Katy Perry en Russell Brand is nog geen week oud, of de details over hoe en wat liggen al op straat. Terwijl als officiële reden 'onverzoenbare meningsverschillen' werd opgegeven, blijkt de waarheid een stuk sappiger. Katy kan Russells sekslust gewoon niet bijbenen. Ze heeft het geprobeerd, maar voor manlief- een ex-seksverslaafde- is het nooit genoeg, schrijft AD.nl.

"Katy was bij hun eerste ontmoetingen kinky genoeg en Russell voelde zich heel erg tot haar aangetrokken", aldus een vriend van het koppel tegen US Weekly. "Als het eens tegenzat, was een vrijpartij genoeg om alles op te lossen. Ondanks Katy's pogingen om het spannend te houden in de slaapkamer, waaronder maandelijkse 'uitstapjes' naar louche hotelletjes, was het voor Russell nooit genoeg."

Het was niet zozeer het tempo dat Katy opbrak, maar wel het lijstje met seksuele voorkeuren van Russell. "Hij houdt van vieze spelletjes. Vooral een bepaalde pornofilm, met een kerel in een rolstoel, windt hem op." Russell zou er ook een kast vol seksspeeltjes op na houden.

Daarnaast zou de acteur altijd iemand om zich heen willen hebben. Met een overvolle agenda is dat voor Katy geen optie. De zangeres heeft een leven vol vrienden en houdt van een feestje. Een bar binnengaan is voor Russell, gezien zijn drank- en drugsverleden, uitgesloten.

Katy wilde het, volgens de bron, zelfs voor haar man niet rustiger aandoen en dat maakte Brand woest. Tel daarbij Russells, niet door Katy gesteunde, kinderwens en zijn absolute desinteresse voor haar carrière bij op, en het plaatje is compleet.


06-01-2012 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Cohen op 24 februari in Depot Leuven

Adam Cohen op 24 februari in Depot Leuven

Klik op de foto om ' Like A Man ' te beluisteren

In de week dat zijn vader Leonard Cohen een nieuw album uitbrengt, stelt Adam Cohen zijn solodebuut 'Like A Man' live voor in Het Depot in Leuven.

Adam Cohen (38) brengt op het onlangs verschenen 'Like A Man', de titelsuggestie komt van zijn pa, hulde aan het oeuvre van zijn vader. Zijn warme stem en doorleefde teksten leunen sterk aan bij het werk van zijn pa, maar toch staat Adam op zichzelf en treedt hij uit de schaduw van de Grootmeester. Dat bleek in november vorig jaar alvast tijdens zijn clubconcert in de AB.

Tickets voor het concert in Leuven kosten 17 euro. Voorverkoop via Ticketmatic (016/22 06 03) en in Fnac. Meer info op www.hetdepot.be.


05-01-2012 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John weigert rolletje in Glee'

Elton John weigert rolletje in 'Glee'

http://img266.imageshack.us/img266/1199/eltonjohnj.jpg

Elton John heeft het veel te druk om in Glee mee te spelen. Ryan Murphy, de maker van Glee, doet er alles aan om de zanger in één van de afleveringen te krijgen, maar Elton heeft naar eigen zeggen helemaal geen tijd om toe te happen.

Murphy zegt dat hij de 'Rocket Man'-ster de geknipte persoon vindt om één van de homoseksuele vaders van Rachel Berry te spelen.

"Ik voer momenteel gesprekken met verschillende acteurs. Er zijn zoveel mensen geïnteresseerd in deze rol, maar Elton is jammer genoeg op tournee", aldus Murphy.

Ook Lea Michele, Rachel Berry in Glee, steekt niet onder stoelen of banken dat ze John in de serie wil: "Het is mijn droom om één van de vaders van Rachel in een aflevering te krijgen. Ook al zouden ze gewoon maar vanuit het publiek zwaaien wanneer ze een optreden geeft. Ze zou dan in het publiek kijken en daar zou dan Elton John moeten zitten!"05-01-2012 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton verdient 18 miljoen dollar per maand

Paris Hilton verdient 18 miljoen dollar per maand

http://img521.imageshack.us/img521/7027/parishiltonk.jpg


Mediageil, jetsetslet, aandachtshoer, ... Paris Hilton krijgt het zowat dagelijks naar haar hoofd geslingerd. Toch wil de steenrijke hotelerfgename voor eens en voor altijd komaf maken met het fabeltje dat ze 'bekend is om haar bekendheid'. De 30-jarige realityster schreeuwt dan ook van de daken dat ze zich te pletter werkte om haar fortuin bijeen te scharrelen.

"Ik ben wel degelijk nauw betrokken bij mijn eigen producten. Mijn parfums doen het verschrikkelijk goed op dit moment", pocht Hilton in het Britse blad FHM. "Ik verdiende er sinds 2005 meer dan 1,3 miljard dollar mee." Wie snel een rekensommetje maakt, komt op ongeveer 18 miljoen dollar (of 14 miljoen euro) per maand uit.

"Ik heb 35 winkels en 17 verschillende producten op de markt. Verder heb ik een eigen raceteam, 14 parfums en een nieuw project op stapel: de Paris Hilton Beach Club-keten. De eerste wordt binnenkort op de Filippijnen geopend. Het zal discotheken, restaurants, cafés en fitnesszalen hebben. Alles."

Hilton, die momenteel samen is met de Nederlandse dj en producer Afrojack, is bovendien van plan om opnieuw een album op te nemen. Paris bracht in 2006 haar debuutalbum uit, maar die plaat was niet meteen om over naar huis te schrijven.

"Ik heb een passie voor house", aldus Hilton. "Ik heb gewoonweg nog geen tijd gehad om me ermee bezig te houden, omdat ik zoveel tijd in mijn realityshow heb gestoken. Ik ben momenteel aan een nieuw album aan het werken met een heleboel topdeejays en ik ben er zeker van dat mensen aangenaam  verrast zullen zijn. Het is een erg modern en catchy plaat, perfect feestmuziek."

"Er zijn op dit moment zoveel deejays", voegt Paris eraan toe. "Ik zou dat moeten weten want ik was het voorbije jaar op meer dan honderd houseparty's." (br.hln)05-01-2012 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof (22) is zwanger

Peaches Geldof (22) is zwanger

http://img515.imageshack.us/img515/9189/peachesgeldof.jpg


Peaches Geldof, de 22-jarige dochter van Bob, is zwanger van haar eerste kind met haar verloofde Thomas Cohen. Dat bevestigt de woordvoerder van de tv-ster. Onnodig te zeggen dat de twee in de wolken zijn en dat ze de steun hebben van hun beider families.

De voorbije zomer verloofde Peaches zich met de zanger van de artrockband S.C.U.M.. Ze was in 2009 zes maanden getrouwd met muzikant Max Drummey. Enkele maanden geleden verklaarde ze nog dat ze pas over enkele jaren wilde trouwen.


05-01-2012 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore geeft eindelijk toe: Ik ben extreem dun

Demi Moore geeft eindelijk toe: "Ik ben extreem dun"

http://img710.imageshack.us/img710/2283/demimoorem.jpg

We hadden het zelf al eventjes in de smiezen, maar nu heeft Demi Moore dan eindelijk toegegeven wat iedereen eigenlijk al wist: "Ik ben extreem dun." Dat lezen we in het nieuwe nummer van Harper's Bazaar.

De actrice zegt dat ze zich er wel degelijk van bewust is dat ze "extreem dun" is, maar dat ze daar doorheen de jaren mee heeft leren leven. "Nu heb ik het niet alleen over mijn gewicht maar over alles wat er met jouw lichaam gebeurt wanneer je ouder wordt."

"Ik ben dun, zo dun dat mensen zeggen dat ik te dun ben en er niet goed uitzie. Ik heb nooit durven denken dat dit mij zou overkomen", bekent Moore.

"Het doet me deugd dat ik mijn lichaam niet meer als mijn vijand beschouw. Ik kan naar mijn lichaam kijken, het waarderen en zien wat mijn lichaam met mij heeft gedaan."

Moore kromp zienderogen weg nadat het gerucht de ronde deed dat haar man Ashton Kutcher haar bedrogen had op hun zesde huwelijksverjaardag. In november kondigden Demi aan dat ze ging scheiden en dat ze had besloten om "verder te gaan" met haar leven.

Of ze ooit bang was om bedrogen te worden? "Ik was vroeger bang dat iemand me zou verlaten, totdat iemand zei: 'Alleen kinderen kunnen in de steek gelaten worden.'"


05-01-2012 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele heeft nieuwe vriend

Adele heeft nieuwe vriend

http://img809.imageshack.us/img809/4473/adelem.jpg


De Britse zangeres Adele (23) heeft een nieuwe vriend. Tijdens haar vakantie in Florida werd ze zoenend gespot met haar 36-jarige landgenoot Simin Konecki, baas van de Britse goeddoelactie Drop4Drop die ijvert voor de beschikbaarheid van drinkwater in ontwikkelingslanden.

Hier kan je de foto's zien van Adele met haar nieuwe vriend.


04-01-2012 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Justin Timberlake en Jessica Biel gaan trouwen

 Justin Timberlake en Jessica Biel gaan trouwen

http://img3.imageshack.us/img3/6054/justintimberlakejessicag.jpg

Na een knipperlichtrelatie van 4,5 jaar zijn Justin Timberlake en Jessica Biel eindelijk klaar om de grote stap te zetten: het showbizzkoppel gaat trouwen!

Volgens verschillende bronnen aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly vroeg Justin zijn Jessica eind december ten huwelijk in de bergen van Jackson, Wyoming.

"Justin weet hoeveel ze van snowboarden en van de bergen houdt, dus het was de perfecte plaats", legt een insider uit.

Na een split van drie maanden, maakte Biel vorige zomer duidelijk dat ze de rest van haar leven met Justin wilde doorbrengen: "Toen ze de draad terug oppikten, hebben ze een lang gesprek gehad over de volgende stap in hun relatie."

Volgens een andere bron is Justin "nog nooit zo gelukkig" geweest. "Hij wist dat dit het ideale moment was om haar ten huwelijk te vragen."04-01-2012 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Paay (62) schaamt zich niet voor stripact

Patricia Paay (62) schaamt zich niet voor stripact

Klik op de foto om de stripact te bekijken
Tijdens de jaarwisseling gaf de 62-jarige Patricia Paay een stripact ten beste tijdens een party in Utrecht. Daarmee oogstte ze een storm van verontwaardigde reacties, maar daar snapt de diva niets van.

"Ik schaam me totaal nergens voor", vertelt Patricia in het AD. "Als oudere vrouw ben ik nog altijd trots op mijn lijf. Dat zouden anno 2012 meer vrouwen moeten doen: alle achterhaalde normen en waarden over vrouwen op leeftijd overboord kieperen en gewoon lekker los gaan."

Patricia luidde het jaar in door op haar eigen feestje in Utrecht uit de kleren te gaan. Gehuld in een doorschijnend pakje, een string en een paar hoge hakken vermaakte zij het aanwezige publiek met een striptease. Een bezoeker filmde de act en plaatste de beelden op internet, waarop La Paay een golf van kritiek over zich heen kreeg. Zo zou ze te oud zijn voor 'dergelijke erotische fratsen'.

Die opmerkingen doen Patricia echter niets. "Die mensen zijn afgunstig, ouderwets of hebben geen smaak."

In 2009, op haar zestigste, poseerde Paay nog naakt voor de Nederlandse editie van Playboy.


04-01-2012 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds geen duidelijkheid over film F.C. De Kampioenen

Nog steeds geen duidelijkheid over film F.C. De Kampioenen

http://img217.imageshack.us/img217/6430/fcdekampioenen.jpg


Komt er, na jaren van getouwtrek en gedumpte scenario's, dan toch een film van 'F.C. De Kampioenen'? Onze collega's van de krant Het Laatste Nieuws meldden vanochtend dat de vrt de rechten vrijgeeft, de acteurs het scenario hebben goedgekeurd en de filmopnames rond de zomer starten. Toch blijkt niet alles rond te zijn.

Bij Q-music probeerden ze de hele ochtend één van de acteurs te bereiken voor enig commentaar bij het nieuws. Dat bleek niet zo makkelijk: niemand wilde echt reageren omdat er nog niet echt groen licht is gegeven. Enkel Marijn Devalck (Baltahazar Boma, nvdr) wilde een woordje uitleg kwijt.

"Ik ben niet bij dit project betrokken geweest, maar had op zijn minst toch al een telefoontje of mailtje van Jean Philip De Tender verwacht", aldus Marijn. De Tender is de netmanager van Eén en dus betrokken partij bij een eventueel filmproject van de successerie.

De Valck zegt voorts dat hij nooit voorstander is geweest van een film, maar wel "een goede collega". Waarmee hij insinueert dat hij wel zijn medewerking zal verlenen aan het project.


04-01-2012 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor verzoent zich met echtgenoot

Sinéad O'Connor verzoent zich met echtgenoot

http://img137.imageshack.us/img137/8489/connorv.jpg


Op 8 december trouwde Sinéad O'Connor in Las Vegas met de Ier Barry Herridge, die ze slechts enkele weken eerder via een chatsessie had leren kennen. Zestien dagen later gingen de twee al uit elkaar, officieel wegens "immense druk van buitenaf". Maar nu zijn Sinéad en Barry weer samen, zo blijkt uit een reeks openhartige twitterberichten van de zangeres.

"Raad eens wie de voorbije nacht wilde seks had met haar echtgenoot? Rot op als het je niet aanstaat, ik ben gelukkig. Ik hou van mijn vent en hij houdt van mij. God is goed. Mijn man is een grote behaarde holbewoner die me met zijn knuppel is komen opeisen en nu ben ik in grottenland. Morgen gaan we naar Los Angeles, hoera!".

Sinéad en Barry beseffen nu dat ze wat hard van stapel zijn gelopen en nemen zich voor het rustig aan te doen. "We hebben besloten vrienden ze zijn en getrouwd te blijven. We hebben het wat overhaast aangepakt. We gaan vrienden worden en onwezenlijk gelukkig worden, en over een jaar of zo gaan we samenwonen".

Sinéad was al drie keer eerder getrouwd, ze heeft vier kinderen.

04-01-2012 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop rekent slechts helft btw-verhoging door aan bezoekers

Pinkpop rekent slechts helft btw-verhoging door aan bezoekers


http://img843.imageshack.us/img843/2053/pinkpop.jpg

Pinkpop heeft vandaag de ticketprijzen voor de komende editie via twitter bekendgemaakt. Het popfestival in Landgraaf neemt de helft van de veel besproken btw-verhoging op podiumkunsten in het eerste jaar voor eigen rekening door een besparing op het artiestenbudget.

"Aan de aangekondigde alom vervloekte verhoging van de btw van 6 naar 19 procent valt niet te ontkomen", aldus de organisatie. Dat zou betekenen dat een dagkaart minimaal 10 euro duurder wordt en een weekendkaart zeker 20 euro. In plaats daarvan stijgt de prijs van dagkaarten nu van 75 naar 80 euro, en die van weekendkaarten van 150 naar 160 euro.

Pinkpopbaas Jan Smeets legde uit dat deze bijdrage vooralsnog gedeeltelijk wordt bekostigd door 0,5 miljoen euro minder uit te geven aan de artiesten: 4 miljoen in plaats van 4,5 miljoen euro. Maar als een grote artiest zich onverwacht aandient die de kosten alsnog omhoog stuwt, zit er nog ruimte in het aantal bezoekers. Vorig jaar telde Pinkpop ruim 92.000 unieke gasten (ruim 50.000 weekendgasten plus elke dag ruim 10.000 gasten met dagkaarten), terwijl het festival een vergunning heeft voor 70.000 bezoekers per dag. De organisatie heeft er tot nu toe voor gekozen om de capaciteit niet volledig te benutten.

Pinkpop 2012 vindt plaats op 26, 27 en 28 mei. Met Soundgarden en Bruce Springsteen & The E Street Band werden al twee groepen bevestigd. De voorverkoop begint op 3 maart.


03-01-2012 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse flamencogitarist Enrique de Melchor overleden

Spaanse flamencogitarist Enrique de Melchor overleden

http://img545.imageshack.us/img545/9497/enriquedemelchor.jpg


Flamencogitarrist Enrique de Melchor is op 61-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De Melchor wordt beschouwd als een van de hedendaagse meest toonaangevende flamencovirtuozen.

Spaanse muziekdeskundigen zetten de Melchor op dezelfde hoogte als Paco de Lucía of Manolo Sanlucar. De Melchor was niet alleen meesterlijk in zijn zangbegeleiding, maar was ook een virtuoze solist. In die hoedanigheid trad hij ook op op 's werelds grootste podia, zoals de Queen Elizabeth Hall in Londen of de Carnegie Hall in New York.
 
Als gitarist begeleidde hij onder andere zijn collega Paco de Lucía en operazangeressen en zangers zoals de sopraan Montserrat Caballé en de tenor José Carreras.


03-01-2012 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd klaar voor reünieconcert tijdens Olympische Spelen

"Pink Floyd klaar voor reünieconcert tijdens Olympische Spelen"

Klik op de foto om ' Wish you were here' te beluisteren

Geruchten doen de ronde als zouden de overlevende leden van Pink Floyd hun meningsverschillen aan de kant zetten voor een reünieconcert ter gelegenheid van de Olympische Spelen. Het is van 2005 geleden dat ze nog samen een concert gaven. Het was toen twintig jaar geleden dat ze samen op een podium stonden.

"Het is al jaren duidelijk dat er een heel bijzondere gelegenheid zal nodig zijn om Pink Floyd nog eens samen te krijgen. De Olympische Spelen zijn daar ideaal voor. Net als Paul McCartney (die al eerder getipt werd om de OS te openen) maakt Pink Floyd deel uit van de Britse cultuur van de voorbije veertig jaar. Vermoedelijk komt alles in de komende weken in kannen en kruiken", aldus een insider in de Daily Express.

Eerder dit jaar kwamen Roger Waters, Nick Mason en David Gilmour even samen op het podium tijdens Waters' soloconcert in Londen. Ze speelden toen samen 'Dark Side Of the Moon'.

Het was Waters die in 1985 de band verliet, wat leidde tot een rechtszaak tussen hem en David Gilmour over het gebruik van de bandnaam. In 2005 gaven ze een eenmalig reünieconcert tijdens Live 8.


03-01-2012 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand kan helft Katy's fortuin opeisen: 30 miljoen

Russell Brand kan helft Katy's fortuin opeisen: 30 miljoen

http://img515.imageshack.us/img515/7058/katyperryrussell.jpg


De scheiding van Katy Perry en Russell Brand blijft 'hot news'. Het feit dat Katy nog geen kinderen wilde en Russell wel, zou aan de basis liggen van de breuk. Maar het laatste nieuwsfeit is dat de 37-jarige Russell wel eens een stevige duit aan de scheiding kan overhouden.

Perry en Brand trouwden iets meer dan een jaar geleden in grootse stijl, maar besloten vorige week een punt te zetten achter hun huwelijk. Nu blijkt dat de twee geen huwelijkscontract hadden getekend, wat betekent dat Perry de helft van haar vermogen aan Russell moet overmaken. De Brit zou daardoor naargelang de bronnen ongeveer 30 miljoen dollar kunnen trekken.


03-01-2012 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga baadt in bloed

"Lady Gaga baadt in bloed"


http://img137.imageshack.us/img137/8523/ladygaganp.jpgDe poetsvrouw die de suite in het Londense vijfsterrenhotel Intercontinental moest opruimen waarin Lady Gaga had verbleven, schrok zich een halve beroerte toen ze merkte dat de badkuip  gevuld was met een rode vloeistof. "Ze baadt in bloed als onderdeel van een of ander satanisch ritueel", meent de poetsvrouw.

"Lady Gaga liet een bad vol bloed achter in haar suite tijdens haar verblijf de voorbije zomer. Ik heb dat gemeld aan de concierge, maar die zei me dat ik het moest vergeten", getuigt de vrouw op de website Truthquake.

"Alle hotelmedewerkers zijn ervan overtuigd dat ze een bad nam in die rode troep, of tenminste dat het deel uitmaakte van één van haar nieuwe kostuums of krankzinnige podiumroutines", aldus een insider.


03-01-2012 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin (69) gaat trouwen

Aretha Franklin (69) gaat trouwen

Klik op de foto om ' It Hurts Like Hell  ' te beluisteren

Het ziet ernaar uit dat de 'Queen of Soul' haar prins op het witte paard heeft gevonden. Aretha Franklin en haar boezemvriend William Wilkerson gaan trouwen. Dat heeft de woordvoerder van de 69-jarige zangeres vandaag bekend gemaakt.

Franklin en Wilkerson zijn al volop bezig met de huwelijksvoorbereidingen. Zo zouden de verloofden hun jawoord willen geven op Miami Beach, gevolgd door een receptie op een privéjacht. Over de trouwjurk wil haar woordvoerder het volgende kwijt: "Franklin heeft drie ontwerpers op haar lijstje staan: Donna Karan, Valentino en de koningin van de bruidsjaponnen: Vera Wang."

"We zullen ofwel in juni of juli trouwen, en nee, ik ben niet zwanger!", aldus Aretha.


02-01-2012 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans LeAnn Rimes mogen niet meer over haar eierstokken praten

Fans LeAnn Rimes mogen niet meer over haar eierstokken praten

http://img4.imageshack.us/img4/485/leannrimes.jpg

LeAnn Rimes heeft de buik vol van alle zwangerschapsgeruchten. Ze wil dan ook eens en voor altijd komaf maken met de roddels over haar vermeende zwangerschap: "Ik heb nooit geprobeerd om een kind te krijgen. Praat alsjeblieft niet meer over mijn eierstokken", twitterde de 29-jarige zangeres.

Rimes, die in april vorig jaar met haar minnaar Eddie Cibrian trouwde, is de babygeruchten zo beu als koude pap: "Ik vind het knettergek dat mensen complete onzin schrijven. Ik moet daar eens goed om lachen", aldus LeAnn.

Hoewel de countryster zelf geen biologische kinderen heeft, behandelt ze de zonen van Cibrian, Mason en Jake, alsof "ze mijn eigen kinderen zijn".

"Ik weet één ding en dat is dat ik hun moeder nooit zal kunnen vervangen. Dat zou ik ook nooit durven proberen. Toch hou ik zielsveel van hen en zal ik er alles aan doen om hen in een liefdevol, veilig en warm nest op te voeden", aldus LeAnn in een van haar blogberichten.


02-01-2012 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etta James ademt weer zelfstandig

Etta James ademt weer zelfstandig

http://img829.imageshack.us/img829/8946/ettajames.jpg


R&B-zangeres Etta James, die op kerstavond in het ziekenhuis werd opgenomen en kunstmatig moest beademd worden, kan weer zelfstandig ademen. De 73-jarige James zou binnenkort de afdeling intensieve zorgen van het ziekenhuis in Californië mogen verlaten. Dat bevestigt haar agent. James is terminaal ziek, ze heeft leukemie.

Haar agent stelt voorts dat haar toestand stabiel is en dat haar bloeddruk normaal is. Haar zoon Donto James laat CNN weten dat hij, ondanks haar verbeterde toestand, niet wil dat zijn moeder het ziekenhuis al verlaat. "Ze stelt het goed. Mijn broer en ik willen dat ze nog wat in het hospitaal blijft tot haar toestand volledig stabiel is. Onze grootste bekommernis is dat ze de beste zorgen krijgt".

James, bekend van hits als 'I'd Rather Go Blind' en 'Tell Mama', communiceert nu met eenvoudige woorden. Haar gezondheidstoestand is al enkele jaren belabberd. Ze lijdt ook aan dementie en had vorig jaar een nierfalen.02-01-2012 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland strikt nu al David Guetta

Tomorrowland strikt nu al David Guetta


http://img36.imageshack.us/img36/7288/davidguettaq.jpg

De Franse dj David Guetta is de eerste topper die present zal zijn op Tomorrowland. Het populaire dancefestival zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli in Boom. Vanaf 9 januari zullen de andere artiesten worden bekendgemaakt.

De lezers van het populaire Franse magazine 'Only for dj's' hebben Tomorrowland overigens uitgeroepen tot het beste festival van 2011. 'Votre Palmarès Dancefloor 2011' is een poll waarbij er gestemd wordt op verschillende dance-gerelateerde categorieën, gaande van dj, producer, talent, hit, tot festival. Zo scoorde David Guetta een eerste plaats in de categorie 'DJ Star' en werd 'Levels' van Avicii uitgeroepen tot beste 'Tube Dancefloor d'Année'. De Antwerpse dj's Dimitri Vegas & Like Mike staan in de categorie 'beste dj electro-house' op de vijfde plaats.
 
Tomorrowland scoorde met 66 % van de stemmen een eerste plaats  in de categorie "Best festival 2011". Het is de tweede keer op rij dat Tomorrowland verkozen wordt door het Franse magazine. Na Tomorrowland volgden het Duitse Time Warp (12,97 %), het Amerikaanse Burning Man (8,74 %) en Kazantip festival (7,57 %) in Oekraïne. Het Franse Inox festival, Global Gathering uit Engeland en Exit Festival uit Servië haalden dit jaar de top 5 niet.

De officiële aftermovie van Tomorrowland 2011 werd ondertussen al meer dan 10.500.000 (!) keer bekeken. Dat is bijna gelijk aan het aantal inwoners in België (10.839.905), al wordt de video -ook vandaag nog- vooral bekeken vanuit het buitenland en meer bepaald de States. In deze dertien minuten durende film komen alle audiovisuele aspecten, waarvoor TML zo geroemd wordt, naar boven terwijl de energieke minimix van de hand van Dimitri Vegas & Like Mike blijft boeien. (br.hln)

02-01-2012 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue afgelopen decennium meest gedraaid

Kylie Minogue afgelopen decennium meest gedraaid

Klik op de foto om ' All The Lovers ' te beluisteren

'Can't Get You Out of My Head' van Kylie Minogue is het meest gedraaide nummer van het afgelopen decennium in het Verenigd Koninkrijk. Geen ander liedje kwam de afgelopen tien jaar vaker voorbij op de radio, zo meldt de BBC.

Can't Get You Out of My Head verscheen in het najaar van 2001 en werd een nummer 1-hit aan de andere kant van de Noordzee. Ook in België bereikte het liedje van de Australische zangeres de hoogste positie op de hitlijst.

Britney Spears' Toxic uit 2004 was het op een na meest gedraaide nummer in het Verenigd Koninkrijk, blijkt uit cijfers van de Britse muziekrechtenorganisatie PRS for Music. Angels van Robbie Williams, uit 1997, completeert de top drie.

Can't Get You Out of My Head en Toxic zijn geschreven door dezelfde persoon. De Britse songwriter Cathy Dennis was de genius achter beide hits.


02-01-2012 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
01-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen New Yorkers vieren Nieuwjaar met Lady Gaga

Miljoen New Yorkers vieren Nieuwjaar met Lady Gaga

http://img208.imageshack.us/img208/5203/ladygagaaj.jpg
Gaga steelt de show, burgemeester Bloomberg kijkt toe. 


Zes uur na de Belgen hebben ook de inwoners van New York het jaar 2012 begroet. Zowat een miljoen mensen zagen de traditionele bol, in beweging gezet door popster Lady Gaga, om middernacht over Times Square neerdalen. Het signaal om massaal "New York, New York" van Frank Sinatra in te zetten.
 
De glinsterende bol is al meer dan honderd jaar het nieuwjaarssymbool op Times Square in New York. Ook dit jaar moesten de feestvierders het zonder vuurwerk stellen. Dat is enkel toegelaten op 4 juli, de nationale feestdag. (br.hln - foto afp)


01-01-2012 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry en Russell Brand gaan scheiden

Katy Perry en Russell Brand gaan scheiden


http://img155.imageshack.us/img155/4069/katyperryrussellbrand.jpg


De geruchten kloppen dan toch: Russell Brand en Katy Perry gaan scheiden.

"Katy en ik beëindigen jammer genoeg ons huwelijk", laat Brand in een mededeling aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ weten. "Ik zal haar altijd graag blijven zien en ik weet dat we vrienden zullen blijven."

Brand diende de echtscheidingspapieren vandaag in bij een rechtbank in Los Angeles. De acteur gaf als reden 'onverzoenbare meningverschillen' op.

Perry en Brand waren amper een jaar en twee maanden getrouwd. De twee stapten op 23 oktober 2010 in het huwelijksbootje in India.


01-01-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (9)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!