NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink nieuwe ambassadrice voor Unicef

Pink nieuwe ambassadrice voor Unicef

http://oi68.tinypic.com/2ecf0k9.jpg

Pink is de nieuwe ambassadeur van Unicef. De zangeres vertelt in een interview met People dat haar driejarige dochter Willow de belangrijkste motivatie was om zich in te zetten voor het goede doel. "Het vuur werd aangewakkerd doordat ik moeder ben."

Pink ging in juli al op reis voor Unicef. Haar bezoek aan Haïti inspireerde de zangeres. "Kinderen zijn zo veerkrachtig, ze blijven gewoon doorgaan." Een ontmoeting met een jong meisje bleef Pink in het bijzonder bij. "Ze legde haar handen op mijn gezicht en zong voor me. Ze woonde met haar hele familie in een klein schuurtje en had nauwelijks voedsel, maar nam de tijd om voor mij te zingen." De zangeres zegt dat kinderen haar hoop geven.

Ze heeft zin om 'haar grote mond' in te zetten voor Unicef. In de Verenigde Staten wordt Pink het gezicht van een nieuw initiatief van de liefdadigheidsinstelling, Kid Power. Dat moet Amerikaanse kinderen inspireren gezonder te gaan leven en meer te bewegen.

30-11-2015 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift ontmoet fan die doof wordt

Taylor Swift ontmoet fan die doof wordt

http://oi66.tinypic.com/2le4i0k.jpg

Taylor Swift heeft zaterdag in Sydney een jonge fan ontmoet die langzaam doof wordt. De 12-jarige Jorja Hope had dit te danken aan een sociale mediacampagne van haar tweelingzus Chloe.

"Ze was geweldig en heel mooi", zei Jorja na afloop van de ontmoeting tegen de lokale krant Maitland Mercury. Het was Jorja's grootste wens Taylor live te horen zingen voordat ze haar gehoor verliest. Zusje Chloe begon daarom een campagne op Facebook en Twitter om dit voor elkaar te krijgen.

Toen de radiozender Nova 96.9 lucht van de campagne kreeg, regelden ze de ontmoeting met de zangeres voorafgaand aan haar concert in Sydney.

30-11-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Van Geel: "Ik denk dat ik niet mijn hele leven ga presenteren"

Jonas Van Geel: "Ik denk dat ik niet mijn hele leven ga presenteren"

http://oi67.tinypic.com/slmxhi.jpg

Met 'Jonas & Van Geel' presenteerde Jonas Van Geel onlangs nog een topprogramma. Toch denkt hij dat hij niet zijn hele loopbaan zal blijven presenteren.

Dat zegt hij in Het Belang van Limburg. "Ik denk niet dat ik mijn hele leven ga blijven presenteren. Acteren wel, dat weet ik nu al. Als me dat tenminste gegund is", aldus Jonas.

"Ik heb het gevoel dat men nog steeds verwacht dat artiesten zich aan één discipline houden: ofwel acteren, ofwel presenteren, punt. Ik hoop dat dat niet de Vlaamse norm blijft."

30-11-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck is een heel ander persoon na opnames 'Eline Gets Dirty'

Eline De Munck is een heel ander persoon na opnames 'Eline Gets Dirty'

http://oi66.tinypic.com/1z4wifr.jpg

Eline De Munck ging voor vrouwenzender TLC een opmerkelijk experiment aan. Voor 'Eline Gets Dirty' waste zij zich dertig dagen niet. Eline is hierdoor ook een ander persoon geworden.

"Ik ben veel opener en toegankelijker geworden, daarnaast draag ik ook veel minder make-up", vertelt Eline in Het Belang van Limburg.

"Als ik vroeger naar de bakker moest of iets ging drinken met een vriendin of naar een feestje ging, zag ik er drie keer even uitgedost uit. Nu niet meer. Het is niet nodig om mij helemaal op te maken om eventjes een boodschap te doen." 'Eline Gets Dirty' is op 30 november om 22 uur te bekijken op TLC.

30-11-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We bouwen een feestje en dat zou Luc De Vos heel plezant gevonden hebben"

"We bouwen een feestje en dat zou Luc De Vos heel plezant gevonden hebben"

http://oi65.tinypic.com/152pdo8.jpg

Ruim 1.200 mensen herdachten vanavond in de Gentse Vooruit de dood van Luc De Vos. De Gorki-zanger overleed vorig jaar op 29 november onverwachts op 52-jarige leeftijd. Er waren optredens van The van Jets, Het Zesde Metaal en The Bony King met een Neil Young repertoire. "We bouwen een feestje en Luc zou dat heel plezant gevonden hebben", zegt Gorki-manager Noelle Vanhelsuwé.

En in de Theaterzaal brachten schrijvers waaronder Christophe Vekeman, Saskia De Coster, Dimitri Verhulst en Herman Brusselmans getuigenissen, anekdotes, eigen werk en werk uit het oeuvre van De Vos. Want Luc De Vos was naast muzikant, zanger en performer ook auteur en columnist.  

Luc De Vos overleed op 52-jarige leeftijd aan een acuut falen van vitale organen. Zijn lichaam werd op 29 november 2014 aangetroffen in zijn werkplaats aan de Gentse Kasteellaan. Op de afscheidsviering in de kerk Onze-Lieve-Vrouw Sint-Pieters en op het Sint-Pietersplein waren vorig jaar meer dan 15.000 mensen aanwezig.

Een jaar na zijn overlijden zijn 1.200 personen aanwezig in een uitverkochte Vooruit voor 'Zondag Vosdag' met muziek, literatuur en film. De toeschouwers kunnen ook bijschuiven voor stoverij met frietjes, het gerecht dat De Vos op zijn trouwfeest in de Vooruit liet serveren.

30-11-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Her Royal Cuteness: Kate Middleton neemt kiekjes van haar prinsesje

Her Royal Cuteness: Kate Middleton neemt kiekjes van haar prinsesje

http://oi66.tinypic.com/ifdi8h.jpg

Kate Middelton toont haar zes maanden oude dochtertje Charlotte aan de wereld met deze schattige foto's.  Met de ogen van Prins William en de haren van Prinses Kate is de Charlotte een perfecte mix van papa en mama. Kate Middleton bewijst met haar foto's dat ze een meer dan verdienstelijke fotografe is. Naar verluidt waren de foto's niet bedoeld voor publicatie, maar vond Prinses Kate de foto's zo mooi dat ze besloot om ze met iedereen te delen.

Het was al van haar doop in juli geleden dat Prinses Charlotte nog in het openbaar te zien was.

Met de foto's willen William en Kate de Britse media bedanken, omdat ze hun dochter de kans hebben gegeven om uit de spotlights op te groeien.

"De hertog en hertogin ontvangen van over de hele wereld hartverwarmende berichten voor Prinses Charlotte en ze hopen dat iedereen even veel van de foto's geniet als zij zelf", klinkt het vanuit het Paleis.

29-11-2015 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Herremans voor tweede keer papa van schattige Sue

Marc Herremans voor tweede keer papa van schattige Sue

http://oi65.tinypic.com/288xshz.jpg

Een week eerder dan gepland, maar gisteren is Marc Herremans voor de tweede keer papa van de kleine Sue geworden. Dat maakte de atleet gisteren bekend via Twitter.

Eerder dit jaar had Marc al aangekondigd dat zijn vrouw Griet Dingemans rond Sinterklaas nog een kindje verwachtte. Samen hebben ze al een dochtertje Anne-Lou, zij is bijna drie jaar oud.

29-11-2015 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna krijgt Sportpaleis niet vol

Madonna krijgt Sportpaleis niet vol

http://oi64.tinypic.com/serc4k.jpg

Madonna streek gisteren met haar nieuwe tournee neer in het Sportpaleis in Antwerpen. De koningin van de pop brengt spektakel vanaf de eerste seconde: op het podium staat een gigantische kooi waar ze uit stapt. Een tiental dansers verkleed als exotische krijgers, wacht haar op.

En toch: enkele uren voor het optreden in Antwerpen waren er nog tickets beschikbaar. Madonna krijgt in België dus geen 20.000 fans op de been. Tijdens haar concert verwees ze ook even naar de terreurdreiging. "Ze hadden me gezegd dat ik beter niet naar België kon komen omdat het hier veel te gevaarlijk is. Maar heb ik geluisterd? Nee. Ik doe mijn eigen zin. Zoals ik altijd heb gedaan. Ik luister niet naar andere mensen."

29-11-2015 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top Gear vanaf mei terug op Britse tv

Top Gear vanaf mei terug op Britse tv

http://oi64.tinypic.com/idfwp1.jpg

Het populaire autoprogramma 'Top Gear' komt op 5 mei terug op de Britse tv. Dat heeft de nieuwe presentator Chris Evans zich vandaag laten ontvallen in het BBC-kookprogramma 'Saturday Kitchen'.

Evans is de opvolger van Jeremy Clarkson, die het veld moest ruimen nadat hij een producer van het programma had geslagen.

Clarkson's secondanten Richard Hammond en James May stapten ook op. Het trio gaat nu in 2016 een autoprogramma maken voor internetgigant Amazon.

Volgens Evans zijn de opnames voor het nieuwe Top Gear in volle gang. Wie zijn medepresentatoren worden, is nog niet bekend.

28-11-2015 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw laat enorme 'tip' achter voor serveuse

Bart De Pauw laat enorme 'tip' achter voor serveuse

http://oi66.tinypic.com/a4bslv.jpg

Dat je als gierige fooigever tegenwoordig moet opletten met wat je doet, bewijzen de talloze virale verhalen van horecapersoneel over bedroevende 'tips' van klanten. Bart De Pauw probeerde het met een ludieke aanpak, maar of de serveuse in kwestie dat ook zo grappig vond...

Dat de Vlaamse televisiemaker Bart De Pauw een echte bourgondiër is, heeft hij nog nooit onder stoelen of banken gestoken. En daar hoort op tijd en stond een restaurantbezoekje bij. Maar De Pauw blijkt niet zo'n vrijgevige klant te zijn. In plaats van een fooi te geven, laat hij deze, in zijn eigen ogen ook waardevolle, tip achter voor de serveuse: "Oogschaduw kan je best na de maquiallage aanbrengen."

Opmerkzame lezers zullen ook zien dat de televisiemaker meer geld heeft uitgegeven aan drank dan aan eten.

28-11-2015 om 17:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Van Beirendonck trekt aandacht voor expo met... opblaaspop

Walter Van Beirendonck trekt aandacht voor expo met... opblaaspop

http://oi65.tinypic.com/4j9bvn.jpg

Om aandacht te trekken voor de tentoonstelling Nirvana in het Zwitserse Gewerbemuseum heeft modeontwerper Walter Van Beirendonck alles uit de kast gehaald.

Dat Antwerpenaar Walter Van Beirendonck een man van vele talenten is, weten we al langer. Zo brengt hij niet alleen eigen collecties op de markt, tekent hij budgetvriendelijke kinderkleding voor JBC en ontwierp hij al podiumkostuums voor de sterren van U2.

Nu maakte hij voor de persvoorstelling van een tentoonstelling over ideeën en percepties van plezier een opblaaspop die het evenbeeld van zichzelf is. De opblaaspop heeft alvast onze aandacht getrokken. Morgen gaan de Nirvana-expo in Zwitserland van start.

28-11-2015 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: "Ik vond mijn vriend op Instagram van mijn zoon"

Anouk: "Ik vond mijn vriend op Instagram van mijn zoon"

http://oi68.tinypic.com/okpr0p.jpg

Zangeres Anouk (40) is verliefd. Zoveel te beter voor ons, want die liefdeshormonen hebben het heerlijke 'Dominique' opgeleverd, haar eerste Nederlandstalige nummer. "Hij is heel lief, heel verantwoordelijk. En hij ziet er ook nog eens prachtig uit", vertelt Anouk over de 21-jarige basketbalcoach. Waar ze hem leerde kennen? "Op de Instagram van mijn zoon."

"Ik val op lange mannen, en dan is basketbal zeer prettig", vertelt Anouk. "Mijn zonen spelen basket en ik vond het nooit een probleem om naar die wedstrijden te gaan. Ik keek mijn ogen uit. En op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: wie is dat? 'Nou', zegt mijn zoon, 'dat is mijn coach.' Ik dacht: 'Jeetjemina, dat is een stuk. Ik ga nog wel wat vaker kijken!"

"Van het één kwam dus het ander. Máár... Ik hou wel altijd rekening met mijn kinderen. Als ik zou voelen 'het is niet goed voor mijn kinderen', dan had ik dit nooit gedaan. En ik had ook niet gelijk iets van 'trek maar bij me in', maar het waren net de kinderen die na een tijd zeiden: 'Komaan! Doen!' Het is ook een superlieve gast, hij is zo goed met de kinderen, dat is onvoorstelbaar, dat is mazzel."

28-11-2015 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."U bent groter dan ik dacht": Gert Verhulst neemt VTM-journaliste heerlijk te grazen

"U bent groter dan ik dacht": Gert Verhulst neemt VTM-journaliste heerlijk te grazen

http://oi68.tinypic.com/14tndy1.jpg

"Nog één ding voor we stoppen: u bent groter dan ik dacht." Gert Verhulst had wel zin in een grapje nadat Aagje Vanthomme hem live geïnterviewd had naar aanleiding van de start van de eerste tournee van de nieuwe K3. U moet weten: de VTM-journaliste stond op dat moment vanwege het lengteverschil op een bankje. "Da's heel stout van jou", luidde haar antwoord. Dany Verstraeten deed er vanuit de studio echter nog een schepje bovenop.  "Vanop haar kleine bankje, bedankt Aagje."

"Wat de extra veiligheidsmaatregelen betreft: ik heb niet de indruk dat de toeschouwers daar last van hebben", verkondigde de Studio 100-baas eerder. In Flanders Expo werden extra toegangscontroles uitgevoerd door de terreurdreiging in ons land. "Het is een feest en dat blijft zo."

De eerste officiële K3-show met de drie nieuwe meisjes vond vanochtend plaats in Gent. Daarin staan ze samen met Karen, Kristel en Josje op het podium. "Het was super", zegt Verhulst. "Zowel voor de "oude" K3, als de jonge K3. Er waren fans van het eerste uur en ook heel jonge kindjes. De drie nieuwe meisjes zijn er helemaal klaar voor. Ze hebben hier heel hard voor gewerkt en geoefend."

"Wat ze hier vandaag doen, dat is een klein wonder. Ze zullen wel moe zijn vanavond, mede door de stress, maar ze zullen dit wel gewoon worden. Het grootste verschil is vooral de grote rust en zelfzekerheid waarmee de oude K3 op het podium staat. Zij hebben natuurlijk jaren ervaring."

28-11-2015 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allerlaatste uitzending van JIM op 16 december

Allerlaatste uitzending van JIM op 16 december

http://oi66.tinypic.com/2whjyx4.jpg

JIM, de jongerenzender van Medialaan, zendt op 16 december voor de laatste keer uit. In aanloop daarvan presenteren JIM-gezichten Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs vanaf maandag 30 november tot dinsdag 15 december Check Out, een dagelijks programma waarin ze samen met heel wat gasten terugblikken op 14 jaar JIM. Vanaf 18 december om 16.00 uur wordt het signaal van JIM ingevuld door de nieuwe kinderzender KADET.

In Check Out zetten Niko en Britt onder meer de programma's Freaky Frank Show en Regi's world in de kijker, samen met Frank Molnar en Regi Penxten. Met ex-presentator Sean Dhondt blikken ze terug op programma's als Festivalitis, Fuzz, The Bro Trip en Sean Late Night. Er wordt ook een aflevering besteed aan de JIM Pool Parties en eentje aan JIM Kot Deluxe en er wordt teruggeblikt op programma's als The Bro Trip, Models en Alive.Style, met onder meer Vincent Banic en Tiany Kiriloff.

Check Out wordt elke weekdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur.

28-11-2015 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin vertelt waarom Coldplay Rode Neuzen Dag steunt

Chris Martin vertelt waarom Coldplay Rode Neuzen Dag steunt

http://oi66.tinypic.com/2806x4.jpg

Chris Martin en Jonny Buckland van Coldplay steunen Rode Neuzen Dag, en leggen uit waarom tijdens een interview met Sean Dhondt.

Ze hebben ook twee rode neuzen gesigneerd die je kan winnen bij Qmusic. Daarvoor moet je 'Coldplay' sms'en naar 4666.

Nu maandag 30 november worden de twee winnaars bekendgemaakt door Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen in hun programma 'Sam & Heidi'.

26-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kinderzender van Medialaan heet 'Kadet' en gaat vanaf 18 december van start

Nieuwe kinderzender van Medialaan heet 'Kadet' en gaat vanaf 18 december van start

http://oi65.tinypic.com/okzggj.jpg

De nieuwe kinderzender van Medialaan is Kadet gedoopt. De zender gaat vanaf vrijdagnamiddag 18 december van start. Dat maakt het moederbedrijf van VTM bekend.

Kadet wordt gelanceerd vlak voor de start van de kerstvakantie, op vrijdag 18 december om 16.00 uur. Op de nieuwe kinderzender zullen voornamelijk internationale animatie- en live actionreeksen uitgezonden worden zoals 'Star Wars Rebels', 'Ultimate Spider-man' en 'Transformers'. "Actie, avontuur, humor en vriendschap staan centraal in de programmatie van Kadet, dat zich vooral richt op 8 tot 12-jarigen", meldt Medialaan.

"Net voor de kerstvakantie begint, zullen de kinderen in Vlaanderen onze nieuwe kinderzender Kadet ontdekken. We gaan voor de allerbeste internationale animatiereeksen en zijn ook blij dat we hiervoor een samenwerking aangaan met Disney", zegt Ricus Jansegers, programmadirecteur van Medialaan.

Naast Kadet blijft ook VTMKZOOM, dat zich richt op kinderen tussen 4 en 9 jaar, bestaan.

Programmatie

De eerste uitzenddag van Kadet op vrijdag 18 december 2015 ziet er zo uit:

16.00 - 17.35: Spy Kids 3
17.35 - 18.15: Ultimate Spider-Man
18.15 - 18.55: Zeke and Luther
18.55 - 19.35: Star Wars Rebels
19.35 - 20.15: Kick Buttowski
20.15 - 20.55: The Super Hero Squad Show
20.55 - 21.35: Avengers Assemble
21.35 - 22.15: Transformers: Robots in Disguise
22.15 - 22.55: Pokémon de serie: XY  - Ontdekkingsreis door Kalos
22.55 - 00.00: Draken: Rijders van Berk

Kadet wordt uitgezonden via kanaal 30 (Telenet) en kanaal 161 (Proximus), op de plaats van muziekzender JIM. Die zal voor de laatste keer uitzenden op woensdag 16 december.

26-11-2015 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nasrien Cnops: "Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees'"

Nasrien Cnops: "Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees'"

http://oi68.tinypic.com/29bbyvo.jpg

Een maand geleden deed Nasrien Cnops een oproep om de perfecte date te vinden voor het Festival van de Ambiance. De voormalige MNM-dj wilde het Festival graag bijwonen, maar wilde als vrijgezelle vrouw niet zonder date verschijnen. Ze vroeg de organisatoren daarom om hulp. "Als jullie voor mij een date regelen, dan kom ik", klonk het. Meer dan 500 mannen boden zich uiteindelijk als mogelijke date aan.

"Ik heb een overaanbod aan 'mannenvlees' gekregen", zegt Nasrien met enige verontwaardiging. "Ik kan tegen veel, maar een aantal mannen vonden het blijkbaar nodig om hun kandidatuur te stellen met enkele naaktfoto's van zichzelf en daar knap ik op af. Gelukkig gaat het om een minderheid." Samen met twee vriendinnen, selecteerde Nasrien 10 kandidaten die ze vanavond ontmoet tijdens een 'ambiance speeddate-sessie'. "De 10 mannen die ik wel zie zitten, heb ik geselecteerd op de inhoud. Wat ze mij gemaild hebben en hoe ze mij dingen verteld hebben, vind ik even belangrijk als hoe ze eruitzien. Uiteraard kijk je naar de 'verpakking', maar bij mij is ook de 'inhoud' belangrijk. Ik val voor mannen met persoonlijkheid, met humor en uitstraling. Wat ik vooral wil doen, is mij goed amuseren op het Festival van de Ambiance. Even alle zorgen en terreurdreigingen vergeten, gewoon eens goed feesten en als ik dat kan doen met fijn gezelschap, dan ben ik een gelukkige vrouw."    

Met de uiteindelijke winnaar verschijnt Nasrien volgende week zaterdag op het Festival van de Ambiance.
  
Wie zelf het Festival van de Ambiance wil meemaken op zaterdag 5 december in 't Kuipke in Gent (met optredens van o.a. 2 Unlimited, Christoff, De Romeo's, 2 Fabiola, Yves Segers, Willy Sommers, DJ Ward, Lindsay, Sasha & Davy,  Rob de Nijs, Jan Smit), kan nog tickets kopen via www.festivalvandeambiance.be

26-11-2015 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vonken spatten ervan af tussen Koen Wauters en Nathalie Meskens

Vonken spatten ervan af tussen Koen Wauters en Nathalie Meskens

http://oi67.tinypic.com/nx9eys.jpg

Jonas Van Geel en Koen Wauters maakten er gisterenavond een leuke boel van. De twee kwamen hun belofte na en zette de Lotto Arena helemaal op z'n kop tijdens hun unieke Van Geel & Wauters concert ten voordele van Rode Neuzen Dag.

"We hebben toch de volle één keer gerepeteerd", klonk het bij de heren voor aanvang van het concert. Maar dat was er niet aan te merken. De sfeer in de Antwerpse Lotto Arena zat helemaal goed en de 7.400 aanwezigen waren dolenthousiast. Teksten werden van begin tot eind meegezongen en er weerklonk zelfs een indrukwekkende a capella van Anne door het voltallige publiek en zonder de hulp van Koen.  

Mysterieuze gast
Naast Jonas en Koen nam ook Bart Peeters even plaats op het podium. Maar ook Nathalie Meskens haalde haar beste zangstem boven. Eerst verscheen ze in een jurkje met Angelina Jolie-split, later in een kort glitterjurkje. "Zowel Clouseau als The Radio's zijn jeugdidolen. Al ga ik nu niet zeggen dat ik ooit verliefd was op Koen of Bart", klonk het lichtjes blozend. Toen Nathalie op het podium stond met Koen spatten de vonken er dan ook vanaf.  Ook Stan Van Samang, die samen met Lisa Castelli, het Rode Neuzen Themalied Fix You zingt, werd er achteraf bijgeroepen. "Dit is echt een geweldige avond. We zitten achter de coulissen net of we op een festival zitten. Tot je de deur opent en merkt dat het vriest", klonk het droog.

De highlights worden op VTM uitgezonden na de Rode Neuzen Show op 5 december.

26-11-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Sneijder moest Yolanthe geruststellen: "Hij had gelijk"

Wesley Sneijder moest Yolanthe geruststellen: "Hij had gelijk"

http://oi67.tinypic.com/j8mhxv.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder werden onlangs de trotse ouders van Xess. Yolanthe had het de dagen nadien moeilijk.

"Onze grootste droom is eindelijk uitgekomen en het is nog mooier dan dat ik me had kunnen voorstellen. Xess is nu een maandje oud en niet meer weg te denken uit ons leven."

De bevalling duurde twee dagen en dat was zeer intens. "Toch is het me gelukt rustig te blijven." (...) "Wes, mijn rots in de branding tijdens de bevalling, heeft de navelstreng doorgeknipt. Trots, geëmotioneerd", zegt ze in Grazia.

Moeilijk
Na drie dagen moest Wesley terug aan de slag bij Galatasaray. Dat was niet makkelijk voor Yolanthe. "En toen kwamen de baby blues. Ik was over-emotioneel en wist niet eens waaróm. Ik keek naar ons baby'tje en dacht: 'Als hij maar gelukkig wordt, als niemand hem maar pijn doet, als ik hem maar kan beschermen'. Dat maakte me verdrietig, ik dacht: doe ik het wel goed? Uiteindelijk bleek alle hysterie voor niets, zoals Wes al had voorspeld."

25-11-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moora Vander Veken stelt fans van 'Thuis' gerust

Moora Vander Veken stelt fans van 'Thuis' gerust

http://oi63.tinypic.com/1z689au.jpg

Moora Vander Veken speelt 'Olivia' in de populaire serie 'Thuis'. Ze heeft goed nieuws voor de fans van dat programma. Een exit is zeker nog niet voor de nabije toekomst.

"Bij 'Thuis' kan ik laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik hoop daar nog lang te mogen blijven. Stap voor stap leer ik mezelf kennen. Je mag daar ook niet bang voor zijn want dan ga je doordraaien", zegt ze in Jet Magazine.

Via sociale media laat ze de echte Moora zien. "Sociale media zijn erg handig om te laten zien wie je echt bent. Via Instagram en Facebook kunnen mijn echte fans mij volgen. Zo zien ze me niet alleen als Olivia."

Toekomst
Aan de toekomst denkt ze een beetje. "Als ik ooit geen werk heb als actrice, dan zou ik mijn diploma communicatie kunnen bovenhalen. Maar ik denk dat ik dan eerder een eigen theaterstuk of film in elkaar zou steken en zo mijn eigen werk zou maken. Ik heb te veel goesting om dingen te doen, om te kunnen zitten wachten op werk."

25-11-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum showt pikante foto

Heidi Klum showt pikante foto

http://oi67.tinypic.com/2utqhic.jpg

Sexy model Heidi Klum (42) heeft op Instagram een verleidelijke foto geplaatst. Het model, gehuld in slechts een zwarte kanten string, promoot hiermee haar nieuwe lingerielijn Heidi Klum Intimates.

"Ik hou ervan om brutaal te zijn", zet de blondine onder de foto. Met haar lange, natte haren kijkt ze zwoel de camera in. Maar alle ogen zijn vooral op haar derrière gericht.

Het is niet de eerste keer dat de blondine halfnaakt voor de camera staat: op haar Instagram deelt ze vele pikante kiekjes met haar volgers.

Heidi werd in 2014 benoemd tot creative director én het nieuwe gezicht van haar eigen lijn bij lingeriemerk Bendon. Haar Heidi Klum Intimates verving de eerdere lingerielijn van collega-model Elle Macpherson. Klum is tot dusver een succesvolle opvolger gebleken. De blondine vertelde aan de Australische Daily Mail dat zij het een "ontzettend spannende" ervaring vindt.

Naast Heidi Klum Intimates besloot de Duitse schoonheid een meer betaalbare lijn te ontwerpen voor Amerikaans warenhuis Macy's, genaamd Heidi.

25-11-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelder van dit lingeriemodel puilt uit van de schoenen

Kelder van dit lingeriemodel puilt uit van de schoenen

http://oi66.tinypic.com/os8w90.jpg

'Hoeveel ben je waard?' trok naar een sexy fotoshoot met model Lynneke van den Heuvel. Een expert schatte ook de waarde van haar immense schoenencollectie.

Inboedelexpert Maxime Sys was onder de indruk van Lynnekes 'schoenenwalhalla'. Haar verzameling neemt dan ook een hele kelderkamer in.

25-11-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' vanavond meer dan ooit hot op sociale media

'Thuis' vanavond meer dan ooit hot op sociale media

http://oi68.tinypic.com/11a8z6o.jpg

Toon leeft, maar hij zal moeten vechten voor zijn leven. En de baby van Sam, die heeft het gehaald! Opluchting en bezorgdheid bij de kijkers van de soap Thuis dus. En dat zullen we op Twitter en Facebook geweten hebben. De hashtags #thuis en #thuisopeen zijn niet van de lucht.

De aflevering van Thuis van gisteravond scoorde al enorm, met maar liefst 1.452.817 kijkers. En dat zal vanavond niet anders zijn geweest. Want toen de gijzeling van Sam en Emma door ex-agent en pedofiel Danny tot een einde kwam, schoot die Danny Toon in de borst. Maar Toon leeft dus nog, al is hij er erg aan toe. "De kogel is uit zijn long gehaald en ze houden hem in een kunstmatige coma", vertelde Tim aan Sam.

Dokter Judith had nog meer nieuws: "De operatie is geslaagd en hij is stabiel", klonk het na een telefoontje naar het ziekenhuis. Maar aan het einde van de uitzending begon de monitor waaraan Toon ligt te piepen, toen hij een klaplong kreeg.

Voor Sam en Toon was er wel goed nieuws: ze kon haar baby houden, nadat ze een bloeding kreeg. "Nog een maandje wachten hé", klonk het toen Tim over haar buik wreef.

25-11-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens verbaasd over "lege vierbaansweg", midden in Brusselse voetgangerszone

Goedele Liekens verbaasd over "lege vierbaansweg", midden in Brusselse voetgangerszone

http://oi66.tinypic.com/wrm3p0.jpg

Om eens te voelen hoe het tegenwoordig met de terreurdreiging gesteld is in Brussel, voert het Nederlandse tv-programma 'RTL Boulevard' Goedele Liekens op. Maar die blijkt Brussel toch niet zo goed te kennen als ze doet uitschijnen.

"Arme Belgen, zo kreunend onder juk van de terreurdreiging", zo lijkt het nieuwsitem van 'RTL Boulevard' te suggereren. De makers van het tv-programma willen zelf ook eens rondlopen in die belegerde stad die Brussel heet. Met de hulp van Goedele Liekens, die zegt op een paar kilometer van het stadscentrum te wonen, worden de Nederlanders rondgeleid.

Onder de indruk toont Liekens de grote politieaanwezigheid en de legervoertuigen. "Het voelt alsof ik in de Gazastrook ben." Ze omschrijft hoe veel 'kippenvel van angst' ze krijgt bij de hele situatie. "Je kan moeilijk niet angstig zijn als je zo rondkijkt."

Waarop ze naar de Anspachlaan wijst: "Dit is normaal een vierbaansweg, vol auto's, zeker op dit uur. Leeg gewoon." Wat Liekens niet lijkt te beseffen, is dat ze pal in het midden van de voetgangerszone staat, die op die plek intussen al vijf maanden in voege is. Voor de periode van de viervaksbaan moet je op de Anspachlaan al terug naar 2012. Zo lang heerst die terreurdreiging hier nu ook weer niet.

24-11-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie De Block toen ze 17 was

Maggie De Block toen ze 17 was

http://oi67.tinypic.com/2hcm5cg.jpg

Ze was 17 jaar en hield zich nauwgezet aan een moordend dieet van sla en tomaten, waardoor ze voortdurend flauwviel. Tot ze besloot dat zo'n leven niet voor haar bestemd was en dat ze vrede moest nemen met de gevolgen van de erfelijke belasting.

Vanavond is Maggie De Block (53), minister van Volksgezondheid en de populairste politica van Vlaanderen en Wallonië, te gast in het Eén-programma 'Het Huis'. Gastheer Erik Goens moest lang aandringen voor hij de minister mocht wegplukken uit haar biotoop in de Wetstraat. In 'Het Huis' praat ze open over haar afkomst, haar ambitie en haar eeuwige strijd tegen de kilo's. En belooft ze in 'De Biecht­kamer' opnieuw wat te doen tegen dat gewicht. Door te starten met tien lessen aquagym.

24-11-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Lau' en Roos gaan trouwen

'De Lau' en Roos gaan trouwen

http://oi67.tinypic.com/vevurn.jpg

Twee maanden nadat Astrid Bryan aankondigde dat ze verloofd is met haar vriend Bram, heeft ook haar broer Laurens (35) groot nieuws. Hij heeft zijn vriendin Roos Vandekerckhove (32) ten huwelijk gevraagd.

Echt romantisch kan je het aanzoek van Laurens niet noemen. "Ik heb Roos gevraagd op het vliegtuig naar België. Ik hecht zelf niet zo veel belang aan een aanzoek, maar ik weet dat vrouwen dat wel belangrijk vinden, dus ik dacht: hoe kan ik het beter vragen dan op het vliegtuig, tussen Amerika en België in?" Laurens ging niet op één knie in het gangpad, maar pakte het onopvallender aan. "We hadden onze hond Olaf mee op het vliegtuig, en die lag aan onze voeten. Toen ik bukte om te kijken of alles in orde was met hem, heb ik het Roos langs mijn neus weg gevraagd. Ik zat toch al op mijn knieën", lacht hij in Story.

Nog geen ring
Roos was alvast verrast, maar zei volmondig ja. De Gentse kreeg wel geen ring van haar verloofde. "Ik heb haar voorlopig ten huwelijk gevraagd met een ring die ze al had. Ik zou het stom vinden om in Amerika een verlovingsring te kopen, terwijl Antwerpen dé diamantstad van de wereld is. We kunnen die ring dus beter samen gaan kiezen, nu we hier toch een tijdje in het land zijn."

Boek
Laurens vertelde ook over de zaken waar hij zich in Amerika mee bezig houdt nu hij niet langer voor John Bryan, de ex-man van zijn zus, werkt.  "Ik werk als zelfstandig consultant. Ik bestudeer en analyseer informatie en financiële gegevens en probeer een oplossing te bieden aan mijn klanten. In mijn vrije tijd werk ik aan een boek dat gaat over alles wat ik de voorbije jaren heb meegemaakt. Zonder het zelf te willen of te beseffen ben ik van de ene op de andere dag een publiek figuur geworden. Het wordt een bloemlezing van de mooie momenten in de media en misschien wel een afrekening met de heel wat minder aangename figuren die je in die wereld onmogelijk kunt ontlopen. Het is dus non-fictie, maar misschien pas ik wel enkele namen aan. Ik heb geen zin in een klacht wegens laster en eerroof."

24-11-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Ideale Wereld' verhuist naar Canvas

'De Ideale Wereld' verhuist naar Canvas

http://oi67.tinypic.com/r9llc4.jpg

Het satirische actualiteitsprogramma De Ideale Wereld verruilt Vier voor Canvas. De VRT heeft daarover een overeenkomst gesloten met Woestijnvis. Het is de eerste keer dat het productiehuis en de openbare omroep zullen samenwerken sinds de breuk in 2011.

In De Ideale Wereld neemt Otto-Jan Ham samen met een centrale gast, Jelle De Beule en Sven De Leijer de actualiteit onder de loep. Sinds 2013 was het programma vier avonden per week te zien op VIER.

VIER kondigde enkele weken geleden al aan dat er voor het satirische actuamagazine geen plaats meer was. De kijkcijfers waren te laag voor een commerciële zender en er zat ook nog nauwelijks groei in. De VRT gooit nu een reddingsboei uit naar Otto-Jan Ham en co door het programma over te nemen. De Ideale Wereld moet zo meteen Canvas helpen. De vernieuwde zender heeft het nog steeds erg moeilijk en slaagt er moeilijk in zijn stempel te drukken. Het vaak spraakmakende De Ideale Wereld moet daar mee verandering in brengen.  

Meteen verandert ook de hele avond van Canvas. Canvas start vanaf 4 januari een halfuur vroeger. Om 20 uur komt er een kort journaal dat gevolgd wordt door Terzake dat inzoomt op de nieuws van de dag. Daarna volgt De Afspraak met gesprekken en reportages over de bredere actualiteit.

De Ideale Wereld vult drie keer per week de laatavond van Canvas, op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag is er Extra Time.

24-11-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe sluit uitdaging af met pikante foto

Lesley-Ann Poppe sluit uitdaging af met pikante foto

http://oi63.tinypic.com/2n1yyoo.jpg

Honderd dagen geleden ging Lesley-Ann Poppe de uitdaging aan om 100 dagen lang in ondergoed of bikini te poseren terwijl ze dagdagelijkse dingen doet. Die uitdaging sloot ze nu af met een naaktfoto.

Lesley-Ann deelde eerder al foto's waarop ze naakt te zien was, maar dan verborg ze de juiste dingen met een handdoek, zeep of een goedgeplaatste hand. Voor de laatste foto gebruikte ze gewoon twee zwarte balkjes die later toegevoegd werden aan de foto. "De laatste foto... Overdag genomen in een Antwerpse winkelstraat (De Lange Gasthuisstraat, red.). Opgelucht en trots tegelijk. Heb veel geld ingezameld voor Moeders voor Moeders VZW, waarmee veel gezinnen geholpen zullen zijn. Ik hoop ook dat jullie ervan genoten hebben. Bon, nu is het tijd om die winterjas aan te trekken, brrrr.... :) xxxx", schrijft Poppe bij de foto.  

Per foto die de blondine met de wereld deelde, ging 25 euro naar de vzw Moeders voor Moeders.

24-11-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofia Vergara en Joe Manganiello getrouwd

Sofia Vergara en Joe Manganiello getrouwd

http://oi63.tinypic.com/2ue070w.jpg

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn getrouwd. De twee acteurs hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven tijdens een luxueus huwelijksfeest in Florida.

Het huwelijk werd om 19 uur voltrokken tijdens een ceremonie in een goed bewaakt resort in Palm Beach. Sofia, die een unieke jurk vol kraaltjes van ontwerper Zuhair Murad droeg, werd naar het altaar begeleid door haar 23-jarige zoon Manolo. Haar nichtje Claudia Daniela was haar bruidsmeisje.

Verder zaten onder anderen Sofia's collega's uit de serie Modern Family, Joe's collega's uit de film Magic Mike en Sofia's goede vriendin Reese Witherspoon onder de vierhonderd gasten. De feestelijkheden begonnen eerder in het weekend al, met een feestje aan het zwembad zondagmiddag en een diner en feest zaterdagavond.

Sofia droeg het hele weekend witte outfits. Het hele feest kostte naar verluidt maar liefst vier miljoen dollar (3,8 miljoen euro). Het stel kreeg geen cadeaus. In plaats daarvan hadden Sofia en Joe hun gasten verzocht een donatie over te maken aan een kinderziekenhuis. De 38-jarige Joe vroeg Sofia (43) bijna een jaar geleden ten huwelijk, ongeveer zes maanden nadat ze begonnen te daten.

23-11-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift grote winnares American Music Awards

Taylor Swift grote winnares American Music Awards

http://oi68.tinypic.com/2pr6xx3.jpg

Taylor Swift kwam gisteravond in Los Angeles als de grote winnares van de American Music Awards uit de bus. De zangeres won de prijzen voor het favoriete pop-of rockalbum met haar plaat 1989, lied van het jaar met Blank Space en werd verkozen tot favoriete eigentijdse artiest.

In de categorie favoriete vrouwelijke pop- or rockartiest werd Taylor verslagen door Ariana Grande. Ook in de categorie artiest van het jaar wist Taylor, die vanwege haar wereldtournee afwezig was, haar nominatie niet te verzilveren. Deze felbegeerde award ging naar de boyband One Direction, die verder de prijs voor het favoriete duo of groep won.

Nicki Minaj en The Weeknd wonnen ook twee prijzen elk. Nicki kreeg de awards voor de favoriete rap- of hiphopartiest en die voor het favoriete rap- of hiphopalbum, met haar plaat The Pinkprint. Daarmee versloeg ze Drake en J. Cole. The Weeknd won de prijzen voor de favoriete mannelijke soul- of R&B-artiest en het favoriete soul- of R&B-album, met de plaat Beauty Behind The Madness.

Overige awards waren voor onder anderen Carrie Underwood (favoriete countryzangeres), Sam Hunt (nieuwe artiest), Enrique Iglesias (favoriete Latin-artiest), Ed Sheeran (favoriete mannelijke pop- of rockartiest) en Rihanna (favoriete vrouwelijke soul- of R&B-artiest).

Jennifer Lopez praatte het evenement aan elkaar en prijzen werden uitgedeeld door onder anderen Prince en Kylie Jenner.

23-11-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent verkoopt kantoorgebouw om uit rode cijfers te geraken

Prins Laurent verkoopt kantoorgebouw om uit rode cijfers te geraken

http://oi65.tinypic.com/n56btd.jpg

Prins Laurent zet het gebouw te koop van zijn vennootschap in de Aarlenstraat 63 in Brussel, berichten de kranten van de groep Sudpresse vandaag. De verkoop moet zijn bedrijf Rec Arlon 67 er weer bovenop helpen.

Rec Arlon 67 heeft een passief van 960.000 euro. Het gebouw waarin het bedrijf gevestigd is, ligt in de Europese wijk en is 2.600 vierkante meter groot. Volgens Sudpresse kan het voor meer dan een miljoen euro worden verkocht.

Het gebouw zou oorspronkelijk worden verhuurd, maar dat zou niet voldoende geweest zijn om uit de rode cijfers te geraken.

23-11-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martine Tanghe viert 60ste verjaardag (en dit was haar eerste journaal)

Martine Tanghe viert 60ste verjaardag (en dit was haar eerste journaal)

http://oi64.tinypic.com/33eo0bd.jpg

Martin Tanghe viert vandaag, 23 november, haar 60ste verjaardag. Het boegbeeld van de VRT-nieuwsdienst maakte 37 jaar geleden haar debuut op televisie. Alvast van harte gefeliciteerd Martine!

Op woensdag 10 mei 1978 maakte ze haar debuut als nieuwslezeres. Martine, toen 22 jaar, is dus al vele jaren actief voor de VRT. In de jaren '90 nam ze wel even loopbaanonderbreking om woordvoerster te worden voor het Vlaams Parlement.

Eind 2011 kende Martine een moeilijke periode. Er werd toen borstkanker vastgesteld. Ze verdween toen bijna een jaar van het scherm en kreeg enorm veel steun van kijkers en vele BV's.

23-11-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio 100: extra beveiliging komende K3-concerten

Studio 100: extra beveiliging komende K3-concerten

http://oi64.tinypic.com/1zqq4uh.jpg

Ook Studio 100 gaat extra veiligheidsmaatregelen nemen naar aanleiding van de terreurdreiging. Bij de populaire K3-shows die vanaf zaterdag in Flanders Expo in Gent gepland staan en later nog naar Antwerpen, Hasselt en Oostende trekken, zal het bedrijf "de waakzaamheid vergroten" en een strengere toegangscontrole voorzien.

Bagage, (rug)zakken en grote (hand)tassen zijn tot nader order niet toegestaan voor bezoekers. "We volgen hiermee de aanbevelingen van de bevoegde veiligheidsinstanties", zegt Ann Janssens van Studio 100.

In een mededeling op zijn website stelt Studio 100 te begrijpen dat het publiek met "extra zorgen" kampt naar aanleiding van de berichten in de media over de terreurdreiging. "Studio 100 is hierover in constant en nauw overleg met de bevoegde veiligheidsinstanties", klinkt het. "Samen met hen en de lokale overheden is er besloten om de waakzaamheid bij de evenementen te vergroten."
        
De afscheidstour van Karen, Kristel en Josje en meteen ook de kennismaking van het nieuwe K3 (Hanne, Klaasje en Marthe) met de fans zal zaterdag wel zoals gepland van start gaan, stelt het bedrijf. Hoe lang de extra maatregelen zullen gelden, zal afhangen van hoe de terreurdreiging evolueert. "Voorlopig concentreren we ons op de K3-shows van dit weekend", zegt Janssens. "Nadien, bijvoorbeeld met het oog op de Grote Sinterklaasshow, zien we wel verder."

23-11-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Pauw en gasten eren overleden Armand met joints

Jeroen Pauw en gasten eren overleden Armand met joints

http://oi68.tinypic.com/2ducbus.jpg

De donderdag overleden protestzanger Armand was een dag later onderwerp van gesprek in het televisiepraatprogramma van Jeroen Pauw. De presentator en een aantal van zijn gasten staken aan het einde van de uitzending een joint op, ter ere van de zanger die naast zijn muziek bekend stond om zijn drugsgebruik.

Aan tafel in Pauw zaten gisteravond onder meer de zangers Lucky Fonz en Dave von Raven van de Rotterdamse band The Kik. De laatste bracht dit jaar met zijn band nog een album uit met Armand.

Joints
De zangers waren in het programma om de overleden protestzanger te eren. Dat eindigde aan het einde van de uitzending met het uitdelen van enkele joints. "Dit was een van zijn grootste wensen", zegt The Kik-zanger terwijl hij en zijn collega-zanger Lucky Fonz de rookwaar verspreiden onder de gasten aan tafel.

"Dit is mijn eerste joint ooit, he", grapt cabaretier Dolf Jansen, die ook te gast was, vlak voor het aansteken ervan. Journalisten Derk Sauer en Stefan de Vries bedanken vriendelijk. Zij zien lachend toe hoe Jeroen Pauw zijn joint aansteekt en in een wolk van rook het programma uitblaast (in bovenstaande video vanaf minuut zeven).

23-11-2015 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Schleierhaft" van Tim Ellrich wint prijs voor beste kortfilm op Holebifilmfestival

"Schleierhaft" van Tim Ellrich wint prijs voor beste kortfilm op Holebifilmfestival

http://oi67.tinypic.com/95odah.jpg

Tijdens het Holebifilmfestival is zaterdagavond in het Provinciehuis in Leuven de prijs voor beste kortfilm uitgereikt aan de 26-jarige Duitse regisseur Tim Ellrich voor "Schleierhaft". Deze film was ook de laureaat in de Jong Talentwedstrijd. De kortfilm "Golden" van de eveneens Duitse regisseur Kai Stänicke kreeg de OUTtv Audience Award.

Voor "Holebikort 2015" werden meer dan 150 kortfilms uit 33 verschillende landen ingestuurd. Een jury selecteerde hieruit 6 films waaruit het publiek gisterenavond in Leuven een laureaat kon kiezen. De winnende kortfilm "Schleierhaft" vertelt het verhaal van een moslimtravestiet die gekleed in de boerka van zijn schoonmoeder de straat optrekt. Aan de prijs is een bedrag van 1.000 euro verbonden. Regisseur Tim Ellricht ging zoals gezegd ook naar huis met de prijs voor het beste Jonge Talent, die 300 euro waard is. De OUTtv Audience Award ter waarde van 500 euro werd toegekend door de kijkers van die zender.

In het kader van het Holebifilmfestival, die inmiddels aan zijn vijftiende editie toe is en nog tot 28 november loopt, worden niet alleen films, maar ook toneel, zang en dans met een holebi- of transgenderthema getoond in elf steden en gemeenten in Vlaams-Brabant. Het festival wil bijdragen tot de aanvaarding en integratie van holebi's en transgenders in onze samenleving en mensen helpen "uit de kast" te komen. Het volledige programma is consulteerbaar op www.holebifilmfestival.be

22-11-2015 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zingt ex Selena toe in restaurant

Justin Bieber zingt ex Selena toe in restaurant

http://oi63.tinypic.com/t0j5v8.jpg

Justin Bieber heeft in een restaurant een serenade gebracht aan Selena Gomez. De Canadese zanger zong zijn hit 'Sorry' en coverde 'My Girl' van The Temptations voor zijn ex. Verschillende aanwezigen in het hotel in Beverly Hills (Californië) deelden via social media foto's en video's van het mierzoete tafereel.

De 21-jarige zanger zou Selena's hand vast hebben gehouden en zijn 23-jarige ex een voetmassage hebben gegeven, schrijft Latin Times.
Justin en Selena hadden tussen 2010 en 2013 een knipperlichtromance en hebben nog steeds contact met elkaar.

Bieber noemde zijn ex onlangs nog 'zijn eerste echte liefde' en zei dat zijn liefde voor haar nooit helemaal over zal gaan. Drie van de dertien nummers op zijn nieuwe album Purpose gaan over Selena.

Hoewel fans van beide sterren op social media jubelen vanwege 'Jelena 2.0' is het nog maar de vraag of Justin en Selena echt weer samen zijn. Gomez werd deze maand nog hand in hand gespot met Samuel Krost, een jonge zakenman. Tijdens een etentje kroop ze bij hem op schoot en kuste ze Krost op zijn wang.

Bieber vierde vorige maand op Bora Bora vakantie met het model Jayde Pierce. Tijdens het tripje werd een poedelnaakte Justin door paparazzi vastgelegd op de gevoelige plaat. De foto's van Biebers geslachtsdeel gingen vervolgens in geen tijd de wereld over.

22-11-2015 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pearl Jam covert Eagles of Death Metal

Pearl Jam covert Eagles of Death Metal

http://oi67.tinypic.com/2ivbguh.jpg

De Amerikaanse rockband Pearl Jam heeft een nummer van Eagles of Death Metal (EODM) gespeeld tijdens een concert in Brazilië. Dat meldt de website Alternative Nation.

EODM trad vorige week vrijdag op in het Parijse theater Bataclan toen terroristen een aanslag pleegden op het publiek. In totaal kwamen daarbij 89 mensen om het leven. De band kon op tijd van het podium vluchten, maar EODM-merchandise manager Nick Alexander kwam wel om het leven.

Pearl Jam bracht vrijdagavond, een week na de aanslagen in de Franse hoofdstad, het EODM-nummer I Want You So Hard ten gehore in Belo Horizonte. "We hebben dit nummer nog nooit gespeeld", zei Pearl Jam-frontman Eddie Vedder vooraf. Beelden van de cover staan onder andere op de site van muziekblad Rolling Stone.

Eerbetoon
Het is niet de eerste keer dat Pearl Jam, dat bezig is met een tournee door Zuid-Amerika, tijdens een concert terugkomt op de aanslagen. Eerder deze week speelde de band in São Paulo als eerbetoon aan de slachtoffers een aangepaste versie van de hit Love Boat Captain.

22-11-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele haalt geweldige grap uit met Adele-imitators

Adele haalt geweldige grap uit met Adele-imitators

http://oi65.tinypic.com/2uiw0uc.jpg

Wat als zangeres Adele (25) in de huid zou kruipen van één van haar talrijke imitators?  Dat is de insteek van deze leuke clip die de BBC gisteravond uitzond. Talkshowpresentator en goede vriend Graham Norton zat mee in het complot.

We zie hoe een vermomde Adele, na uren make-up én met een nepkin en een nepneus, plaatsneemt tussen andere kandidates voor een verzonnen talentenjacht. Ze stelt zich er voor als kinderjuf 'Jenny'.  "Ik kijk echt uit naar de nieuwe plaat", merkte een nep-Adele op. "Ze heeft er wel de tijd voor genomen", klaagde 'Jenny'. "Zeg dat maar eens in d'r gezicht, ik ben benieuwd hoe ze zou reageren."

Net als de andere Adele-imitators moet 'Jenny' auditie doen met de klassieker 'Make You Feel My Love'. Nog voor ze het podium op moet, heeft 'Jenny' aardig last van de zenuwen.

De andere Adele-imitators spreken haar moedige woordjes in waarna 'Jenny' toch doorzet. Verbazing alom bij de andere kandidates, als ze merken dat Jenny's stem wel heel hard op die van Adele trekt...  Na een korte discussie of het echt Adele is die voor hen staat, krijgen de fans het door en vloeien de tranen volop.

De clip is een promotiefilmpje voor het concert dat Adele onlangs op de BBC gaf. De beelden daarvan zijn drie weken online te zien via BBC Music.

22-11-2015 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber breekt Brits hitlijstrecord

Justin Bieber breekt Brits hitlijstrecord

http://oi64.tinypic.com/10oo7yd.jpg

Justin Bieber heeft een record verbroken in de Top 40 van Groot-Brittannië. De Britse hitlijst bevat maar liefst acht nummers van zijn nieuwe album Purpose. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de hitlijsten dat een artiest zoveel hitnoteringen in de lijst heeft staan, meldt BBC.

Zijn nieuwe single Sorry staat bovenaan in de Britse hitlijst en verdrong Adele van de eerste plaats. Justin domineert de top 5 met drie nummers. Love Yourself staat op de derde plek en What Do You Mean staat op vijf. Met acht noteringen in de Britse Top 40 heeft Justin het record van Elvis Presley uit 1957 verbroken. Elvis had destijds zeven nummers in de Top 40.

One Direction
Justins album Purpose doet het bij de Britten ook heel goed, al verkocht One Direction nog meer exemplaren van Made in the A.M.. One Direction verkocht in de eerste week 93.189 exemplaren van het album. Daarmee is Made in the A.M. het snelst verkopende album van het jaar in Groot-Brittannië. Justin Biebers Purpose blijft slechts met 3000 achter. De BBC verwacht dat One Direction niet lang titelhouder blijft en dat Adele komende week nog meer albums verkoopt.

21-11-2015 om 03:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Malkovich maakt film die pas over 100 jaar uitkomt

John Malkovich maakt film die pas over 100 jaar uitkomt

http://oi66.tinypic.com/23kyz4p.jpg

Acteur John Malkovich heeft samen met regisseur Robert Rodriguez een film gemaakt die pas over een eeuw vertoond zal worden. De film, die de toepasselijke titel '100 Years' kreeg, speelt zich af in het heden, maar wordt pas in 2115 vertoond.

John Malkovich werd door het likeurmerk Louis XIII Cognac benaderd met de vraag om een idee uit te werken rond voor een promotiecampagne rond de drank, die zelf honderd jaar rijpt vooraleer hij verkocht wordt. Op dit ogenblik verkoopt het merk cognac die gestookt werd in 1915.

De film '100 Years' zal pas op 18 november 2115 vertoond worden. Tot dan wordt de film bewaard in een kluis van het bedrijf Louis XIII. De safe is beveiligd met een tijdsslot dat pas over honderd jaar weer zal openen.

Waar de film precies over gaat, wordt geheim gehouden. Regisseur Robert Rodriguez licht wel een tipje van de sluier op en vertelt dat het verhaal "emotioneel geladen" is. Er werden drie teasers vrijgegeven. Ze tonen dezelfde scène in drie verschillende interpretaties van hoe de toekomst eruit kan zien. De bedoeling van de teasers is om de kijker een idee te geven van hoe de wereld eruit zal zien als iemand over 100 jaar de kluis opent. De scènes maken dus geen deel uit van de eigenlijke film.

 "Toen het project voor de eerste keer werd voorgesteld, waren er verschillende opties voor hoe de toekomst eruit zou zien," aldus Malkovich. "Een ongelooflijk high-tech doorgedreven computerversie van de wereld, een deels in elkaar gestorte post-Chernobyl, 'back-to-nature'-maatschappij en dan een retrotoekomst zoals die werd voorgesteld in science fiction in de jaren 1940 en 1950."

Het merk Louis XIII zal 1000 metalen tickets uitdelen aan invloedrijke klanten. Hun nakomelingen zullen zo de kans krijgen om over 100 jaar naar de voorstelling van '100 Years' te gaan. De film wordt bewaard op een klassieke filmrol en zal vertoond worden met een oude projector.

21-11-2015 om 03:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armand maakte 'Ben ik te min' echt mee

Armand maakte 'Ben ik te min' echt mee

http://oi63.tinypic.com/125qk5i.jpg

Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet. Die uitspraak van de Nederlandse protestzanger Armand typeerde zijn kijk op de wereld misschien wel het best. De Eindhovenaar overleed donderdag op 69-jarige leeftijd. Een protestzanger in hippietijd, fervent cannabisgebruiker, die vooral zal worden herinnerd door zijn hit 'Ben ik te min'.

Armand zijn echte naam is Herman van Loenhout, geboren op 10 april 1946. Als tiener speelde hij in (meest Engelstalige) bands in en rond Eindhoven, zoals Splendour Boys, Shannon Boys en Les Gilets.

Meisje uit Roosendaal
Zijn doorbraak kwam in 1967 als soloartiest met direct, naar later zou blijken, zijn enige echte hit. De oorspronkelijke tekst was 'Ben ik een beest', maar toen zijn moeder tijdens een oefensessie naar boven riep of hij niet iets fatsoenlijks kon schrijven, paste Armand die tekst aan. 'Ben ik te min' gaat over een meisje uit Roosendaal waar Armand niet mee om mocht gaan. Het nummer werd pas later een hit. Drie maanden na verschijning pikte Radio Veronica het op, met een plek in de Nederlandse Top 40 tot gevolg. Het nummer zou liefst veertien weken in de hitlijst blijven staan.

De roodharige zanger profileerde zich steeds meer als voorstander van geestverruimende middelen, wat eind jaren zestig nog illegaal was. "Rook er nog een of bak er een cake van!'', was een van de uitspraken uit die tijd van Armand, die in de hippietijd ook streed tegen kruisraketten, het grootkapitaal en de burgerlijkheid.

Platenmaatschappij Phonogram zette de zanger vanwege zijn drugsgebruik aan de kant. Armand stopte met het maken van muziek, ging aan de harddrugs en raakte in een diep dal. Twee jaar later bracht de Noord-Brabander weer muziek uit, maar het succes van zijn eerste jaren evenaarde hij niet meer.

Helemaal uit beeld verdween Armand nooit. De zanger bleef voor veel mensen de verpersoonlijking van de vrije jaren zestig en zeventig. In 1998 stond hij op Lowlands, en in 2012 nog eens, toen met The Kik. Met de Rotterdamse band was hij de laatste jaren erg actief. "Ik doe al die festivals met The Kik heel graag, maar ik houd de hardcore Armand-adepten in ere'', zei hij tegen de VPRO. En ook op oudere leeftijd bleef hij zich afzetten tegen de gevestigde orde. Toen het Maagdenhuis in Amsterdam begin dit jaar werd bezet door boze studenten, was hij ook van de partij. "Het werd godverdomme weer eens tijd. Sinds de bezetting van 1969 hebben we genoegen genomen met repressieve tolerantie.''

21-11-2015 om 03:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff en zijn nieuwe vriend wonen al samen

Christoff en zijn nieuwe vriend wonen al samen

http://oi65.tinypic.com/30a5m4i.jpg

Christoff is weer gelukkig in de liefde. Hij vormt sinds enkele maanden een koppel met Jef, een 24-jarige ingenieur en ruiter. De twee wonen al samen. Dat bevestigde de zanger in Het Laatste Nieuws.

"Jef en ik zijn vrij snel gaan samenwonen ja. Als het goed zit, zit het goed. Dan moet je geen maanden wachten om elkaar nog beter te leren kennen. Zelfs na acht jaar heeft het leven nog verrassingen in petto, dat heb ik nu wel geleerd. Maar deze liefde voelt goed en daarom heb ik gezegd: we gaan nú genieten."

Hij verbergt zijn relatie zeker niet. "Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik zeg: iedereen mag weten wie mijn vriend is. 2015 is een kanteljaar geweest. Mensen hebben gezien dat het niet goed met mij ging, nu mogen ze ook weten dat ik weer gelukkig ben. Voor één keer laat ik in mijn ziel kijken."

21-11-2015 om 03:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om deze reden zal Kathleen Aerts voor onbepaalde tijd in Zuid-Afrika wonen

Om deze reden zal Kathleen Aerts voor onbepaalde tijd in Zuid-Afrika wonen

http://oi63.tinypic.com/28btqoh.jpg

Kathleen Aerts vertrekt voor onbepaalde tijd naar Zuid-Afrika. De voormalige zangeres van K3 wil ten volle genieten van de laatste periode uit haar moeders leven. De moeder van Kathleen lijdt al jaren aan jongdementie.

"De gezondheid van mama gaat razendsnel achteruit. Hoeveel tijd ons samen nog rest kan niemand ons vertellen, maar ik ben vastbesloten om elk moment te koesteren en geen seconde te laten verdampen. Geen betere plek op aarde om tot rust te komen, dan Zuid-Afrika", zegt ze aan Het Belang van Limburg.

"De laatste periode uit mama's leven wil ik intens, samen met haar, beleven. Ik wil in alle rust elk moment samen koesteren en haar een plekje geven dicht bij mijn gezin. Daarom brengen we alles in gereedheid om ons voor onbepaalde tijd - samen met mama - terug te trekken in Zuid-Afrika. De rust, de zon en onze liefde die haar omringt: het zal haar - én ons - goed doen."

De drie allerbelangrijkste dingen
"Mama, mijn gezin en muziek: dat zijn de drie allerbelangrijkste dingen in mijn leven. En voorlopig wil ik mij even alleen daarmee bezighouden. Even een stap achteruit zetten en tijd maken om te genieten van mijn kinderen, mijn man en mijn mama. Nieuwe liedjes maken onder de Afrikaanse zon. Mijn liefde voor muziek opnieuw voluit beleven in een prachtige setting. Ik kijk daar enorm naar uit."

21-11-2015 om 03:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksproblemen bij Kate Beckinsale?

Huwelijksproblemen bij Kate Beckinsale?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken002/media_xll_4.jpg

Kate Becksinale vertoeft momenteel in Praag voor de filmopnames van 'Underworld 5'. Haar man Len Wiseman profiteert van haar afwezigheid en zet de bloemetjes buiten.

TMZ meldt dat hij werd gespot met het 24-jarige model CJ Franco. Ze gingen feesten in de nachtclub 'The Nice Guy'. Het was al de derde keer dat hij aan haar zijde werd gezien.

Kate en Len zijn al sinds 2004 getrouwd. Het management van Kate wil niet reageren op de geruchten dat er huwelijksproblemen zijn tussen de twee.

19-11-2015 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook 'Two And A Half Men'-vriendin woedend op Charlie Sheen

Ook 'Two And A Half Men'-vriendin woedend op Charlie Sheen

http://oi64.tinypic.com/2mczub9.jpg

Charlie Sheen zijn laatste grote succes was zijn vertolking van 'Charlie' in de Amerikaanse tv-reeks 'Two And A Half Men'. Daar was hij een notoir vrouwenversierder en onder meer Jenny McCarthy speelde er zijn vriendin. Zij is boos op de acteur.

Dat komt door het verzwijgen van zijn hiv-besmetting. "Omdat ik zijn vriendin speelde in de serie. Het is een tijd geleden maar toch denk ik: 'Bah'! Het is niet eerlijk, het is eng. Dat had waardevolle informatie kunnen zijn. Als je ziet hoeveel mensen zijn vriendin hebben gespeeld... Niet dat je het kunt krijgen van zoenen, maar toch is het niet niets."

De manager van Charlie reageerde op de uitlatingen. "Charlie raakte pas lang nadat hij weg was bij 'Two And A Half Men' geïnfecteerd met het hiv-virus, dus ook pas lang nadat hij met Jenny werkte."

19-11-2015 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milk Inc keert in 2016 helemaal terug

Milk Inc keert in 2016 helemaal terug

http://oi64.tinypic.com/optetk.jpg

Goed nieuws voor de fans van Milk Inc. Linda Mertens en Regi Penxten gaan daan weer voluit met de groep. De groep kende een sabbatperiode van ongeveer anderhalf jaar.

Die sabbatperiode werd ingelast vanwege de zwangerschap van Linda. Zij werd de trotse moeder van dochtertje Lio. In 2016 starten zij en Regi dus terug met Milk Inc.

Volgens Het Belang van Limburg gaan ze in 2016 het 20-jarige bestaan vieren met tal van optredens. Daarin gaan ze oude én nieuwe hits brengen. Het is zeer waarschijnlijk dat er ook een nieuw album zal verschijnen.

19-11-2015 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe laat de mannenharten sneller slaan met deze gewaagde foto

Lesley-Ann Poppe laat de mannenharten sneller slaan met deze gewaagde foto

http://oi64.tinypic.com/34ilpva.jpg

Al 95 dagen lang kan je elke dag een sexy foto van Lesley-Ann Poppe bekijken op Instagram. Op dag 95 pakte ze uit met een gewaagde foto in de douche.

De blondine neemt een douche. Ze toont haar achterwerk, maar de voorzijde kunnen haar fans niet aanschouwen. Lesley-Ann houdt van een beetje mysterie en houdt haar hand voor haar linkerborst. De actie is voor het goede doel. Op dag 100 stopt ze met de foto's.

"Gewoon... Omdat ik het een mooie foto vind... Nog 5 dagen en dan tijd voor de rolkraagtruien :) #100days#dailylifeinunderwear #day95", schreef ze bij haar foto.

19-11-2015 om 23:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het briljante antwoord van Stephen Hawking op terreur van IS

Dit is het briljante antwoord van Stephen Hawking op terreur van IS

http://oi68.tinypic.com/203uyw.jpg

De vreselijke aanslagen in Frankrijk hebben Europa veranderd. Sinds vrijdagavond kampeert de onzekerheid voortdurend in ons hoofd. Wat in Parijs gebeurd is, kan ieder van ons overkomen. De briljante fysicus Stephen Hawking waarschuwt al jaren dat het een grote vergissing zou zijn om geweld met geweld te beantwoorden. We moeten ons bezinnen want zijn woorden zijn nu belangrijker dan ooit. Angst en vergelding zijn niet de juiste weg.

"Onze ontwikkeling gaat met rasse schreden vooruit", schreef hij al eerder. "Onze kennis groeit exponentieel net zoals onze technologieën. Maar mensen beschikken nog steeds over hun instinct, in het bijzonder over een agressieve impuls die we ook als holbewoners al hadden. Dergelijke agressie vergrootte toen onze overlevingskansen maar wanneer onze moderne technologieën hand in hand gaan met die aloude agressie, dan is de gehele mensheid in gevaar."

Intelligent?
Hawking vervolgt: "In Syrië zien we de moderne technologieën aan het werk onder de vorm van bommen en chemische wapens om het 'intelligente' politieke proces vooruit te helpen. Maar het doden van 100.000 volwassenen en kinderen is niet erg intelligent. Het is buitengewoon dom dat bijvoorbeeld zo verhinderd wordt dat humanitaire hulp de hospitalen bereikt waardoor lichaamsdelen van kinderen moeten geamputeerd worden omdat andere medische middelen ontbreken."

Empathie
Volgens hem moeten we onze angst overwinnen en onze agressie aan banden leggen om IS te verslaan. In plaats van politieke doelen met wapens na te streven, zet Hawking al zijn hoop op empathie. "De menselijke eigenschap die ik het liefst zou willen versterken, is de empathie", verklaart hij. "Ze verenigt ons in een vredige, liefdevolle toestand."

Angst
We moeten beseffen dat IS niet zo sterk is als de terreurorganisatie doet uitschijnen. Op militair vlak kan IS het niet halen van Europa. Ook in het Midden-Oosten kunnen de moslimterroristen hun territorium niet vrijwaren. IS is zwak en heeft maar één wapen tegen ons: angst opwekken en de mensen tegen elkaar opzetten.

Vergelding
Opkomende islamofobie en de drang naar vergelding, zijn net zaken die IS wil zien gebeuren. De terroristen willen dat onze maatschappij uit elkaar valt zodat hun wereldbeeld kan domineren. Dat valt ook op te maken uit het manifest van IS waarin ze de wereld willen opdelen in gelovigen en ongelovigen wat moet uitmonden in een grote oorlog.

Eensgezind
De woorden van Hawking zijn ontzettend belangrijk omdat ze ons eraan herinneren dat we intelligent moeten handelen. Indien we toelaten dat vooroordelen onze geest bezoedelen, spelen we IS eenvoudigweg in de kaart. We moeten nog meer eensgezindheid, tolerantie en liefde tonen om deze crisis te overwinnen.

19-11-2015 om 17:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Staat doet afstand van nazi-roofkunst uit collectie van Koninklijke Bibliotheek

Belgische Staat doet afstand van nazi-roofkunst uit collectie van Koninklijke Bibliotheek

http://oi63.tinypic.com/nvb4fn.jpg

De Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) geeft een tekening uit de 17de eeuw terug aan de nabestaanden van slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog. De teruggave kadert binnen internationale afspraken die zijn gesloten op de zogeheten Conferentie van Washington uit 1998. Dat meldt de KBR vandaag.

Het gaat om de originele tekening "Gezicht op het Kattenberghof in Antwerpen met ruiters op de voorgrond" van de Brusselse kunstenaar Gillis Neyts. Op 6 november 1978 kocht de Koninklijke Bibliotheek van België via het Amsterdamse filiaal van veilinghuis Sotheby's de tekening van Neyts. Daar deze tekening na de oorlog meermaals door dit veilinghuis werd verhandeld, liet volgens de KBR niets vermoeden dat de tekening op 15 maart 1939 onrechtmatig door de Sicherheitspolizei-Sicherheitsdienst werd ontvreemd van Dr. Arthur Feldmann, een joodse kunstverzamelaar uit Brno in de huidige Tsjechische Republiek.

Elke Sleurs, staatssecretaris bevoegd voor de kunstcollecties van de federale wetenschappelijke instellingen, heeft beslist om de tekening terug te geven aan de rechtmatige erfgenamen, die worden vertegenwoordigd door Uri Peled Feldmann. Eerder werden ook andere tekeningen van oude meesters uit de geroofde Feldmann-collectie teruggevonden in The British Museum in Londen en de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Neyts werd in de late jaren 1610 of begin jaren 1620 vermoedelijk geboren in Overijse bij Brussel. Gedurende het eerste deel van zijn carrière was hij actief in Antwerpen, waar hij in 1643 in het huwelijk trad. In 1665 woonde hij in Namen. Vermoedelijk overleed hij in 1687 in Antwerpen. Hoewel een tachtigtal schilderijen van Neyts bewaard is gebleven, is hij voornamelijk bekend als tekenaar van topografische gezichten. Het "Gezicht op het Kattenberghof in Antwerpen met ruiters op de voorgrond" is op basis van de signatuur te dateren in de jaren 1660-1670.

18-11-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk van Fabre ingehuldigd in Antwerpse kathedraal

Kunstwerk van Fabre ingehuldigd in Antwerpse kathedraal

http://oi63.tinypic.com/dzb7k9.jpg

In de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen is vandaag "De man die het kruis draagt" ingehuldigd, een sculptuur van Jan Fabre dat een op Fabre lijkende figuur voorstelt die een groot christelijk kruis op zijn hand probeert te balanceren. Het is het eerste nieuwe kunstwerk dat een vaste plaats krijgt in de kathedraal sinds 1924.

"De man die het kruis draagt" is een bronzen variant van een wassen beeld dat vorig jaar te zien was in een expo van een Antwerpse kunstgalerij.

Bart Paepen, pastoor van de Antwerpse kathedraal, was meteen vragende partij om het in huis te halen. "Voor het eerst is de centrale figuur in een kunstwerk in deze kathedraal niet God, een heilige, een profeet of een engel", zegt hij. "Dit is een gewone mens zoals u en ik - sorry, Jan - die te gast is in dit huis en zoekt naar balans. Bezoekers aan de kathedraal moeten niet enkel bezig zijn met de kunstkenmerken van de zeventiende-eeuwse barok die hier te zien is, maar ook de 'spirit' van het gebouw aan den lijve ondervinden. In deze dagen van extremistisch geweld moeten we laten voelen wat religie kan doen als je het in alle vrijheid in je leven toelaat en het in vraag kan stellen."

Fabre zelf verklaarde vereerd en te zijn dat een van zijn werken nu in de kathedraal prijkt. "Oude meesters zoals Rubens en Van Dyck zijn altijd een inspiratie voor mij geweest", zei hij. "Bovendien staat mijn sculptuur hier op één lijn en dus in relatie met de Kruisafname van Rubens. Ik ben hier een dwerg in het land der reuzen."

18-11-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: "Voor het geld moet je 'De Slimste Mens' niet doen, neen"

Tom Waes: "Voor het geld moet je 'De Slimste Mens' niet doen, neen"

http://oi63.tinypic.com/2lmth8n.jpg

Tom Waes doet het goed in 'De Slimste Mens'. De presentator amuseert zich in het programma van Erik Van Looy. Voor het grote geld doet hij zeker niet mee aan de quiz.

"Je krijgt wel een soort onkostenvergoeding, maar met geld ben je totaal niet bezig op het moment dat je daar in je stoel gaat zitten, de studiolichten uitgaan en de tune begint", aldus Tom in Knack.

"Ik vind 'De Slimste Mens' de meest onbelangrijke quiz ter wereld, maar hij is tegelijk wel van staatsbelang. Die combinatie blijft ook na al die jaren een ijzersterke formule."

18-11-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-minnares van Thibaut Courtois pakt stevig uit tijdens talentenshow

Ex-minnares van Thibaut Courtois pakt stevig uit tijdens talentenshow

http://oi63.tinypic.com/29avcp5.jpg

Emily Vanhoutte won in een dicht verleden het WK Discodansen en toonde in Hurghada dat ze die moves nog lang niet is verleerd. De dame, die recentelijk een affaire had met Rode Duivel Thibaut Courtois, verblijft momenteel in Egypte met de dertig finalistes voor Miss België en etaleerde er tijdens de talentenjacht haar bijzonder lenige kunstjes. Winnen deed Emily niet, maar tussen een resem zingende en dansende missen, was haar passage op zijn minst opmerkelijk.

18-11-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck onder de indruk tijdens bezoek aan Colombia: "Geen woorden"

Eline De Munck onder de indruk tijdens bezoek aan Colombia: "Geen woorden"

http://oi67.tinypic.com/6ezwhg.jpg

Voor de musical 'Maestro', die in maart 2016 in première gaat, is Eline De Munck samen met Bert Verbeke op doortocht in Colombia. Ze was er onder meer op bezoek in Bogota. Dat maakte indruk op haar.

Ze ging er op bezoek in de sloppenwijken. Via Instagram deelde ze het volgende filmpje. "Het leven zoals het (helaas) is in de sloppenwijken van #Bogota#Colombia #RealityCheck#OnceInALifetimeExperience #Muerto."

Eline deelde ook enkele foto's die niets aan de verbeelding overlaten. "Geen woorden", schreef Eline, duidelijk onder de indruk van de omstandigheden in de sloppenwijken.

18-11-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksplannen van Dimitri Bontinck gaan niet door

Huwelijksplannen van Dimitri Bontinck gaan niet door

http://oi67.tinypic.com/xp5v1h.jpg

Van uitstel komt dan toch afstel. De blitzverloving van Dimitri Bontinck (41) en Elke Schaevers (40), die aanvankelijk dit najaar bezegeld zou worden met een huwelijk, is gecrasht. "De maskers van Elke zijn afgevallen", zegt Dimitri.

"Dimitri Bontinck is weer vrijgezel, dus de dames zijn gewaarschuwd", liet de ex-militair afgelopen week plots aan Story weten. Vlaanderen, hou uw dochters binnen, want Dimitri is niet langer onder de pannen bij Elke, een ex-Misses Glamour Antwerpen die hij deze zomer leerde kennen. Het koppel maakte nochtans snel hun verloving bekend. Ze zouden dit najaar al trouwen, maar het huwelijk werd uitgesteld tot volgende zomer, zodat ze de kans kregen om in alle stilte te trouwen én met beter weer. Volgens Elke was er helemaal niks aan de hand, maar ondertussen zijn haar woorden achterhaald. Voor Dimitri is de liefdesbreuk een ferme opdoffer, zo blijkt uit de toon van zijn sms'en.  Elke zou hem net op haar veertigste verjaardag gedumpt hebben. "Net vandaag stuurt ze me de laan uit. Zogezegd omdat ze de druk van de media niet meer aan zou kunnen."

Overspel
Elke heeft, als verloofde van een berucht figuur, de laatste maanden wel heel wat bagger over zich heen gekregen. Nochtans is Dimitri ervan overtuigd dat zijn bekendheid haar net aantrok. En daar is hij niet langer van gediend. "Ik bevestig wat haar eigen vrienden en vriendinnen onlangs al in de pers zeiden: dat ze een BV uitkiest om zelf bekend te worden." Voor Dimitri hoeft een huwelijk ook niet meer, want volgens hem neemt Elke het niet nauw met trouw. Hij beschuldigt haar ook van overspel met een andere BV. "De maskers zijn afgevallen. Daarom wil ik bewust niet trouwen met haar", besluit hij.

Dimitri en Elke waren daarna niet langer bereikbaar voor meer commentaar.

18-11-2015 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Aerts verhuist naar Zuid-Afrika

Kathleen Aerts verhuist naar Zuid-Afrika

http://oi63.tinypic.com/2qi5xg4.jpg

Kathleen Aerts (37) stuurde haar kat naar de finale van K3 zoekt K3, en daar had ze een goede reden voor. Ze moet op doktersbevel rusten. En er is meer nieuws uit het kamp van Kathleen: binnenkort verhuist zij met haar gezin naar Zuid-Afrika.

Het was een historisch moment. Karen, Kristel en Josje die de fakkel doorgaven aan de nieuwe K3-meisjes Hanne, Klaasje en Marthe. Maar de grote afwezige tijdens die finale was Kathleen Aerts. De zangeres maakte elf jaar deel uit van het populaire meidentrio, maar tijdens de slotshow werd ze enkel door Karen kort bedankt. "Zonder Kathleen hadden we hier nooit gestaan" klonk het. Studio 100-baas Gert Verhulst deed er in Van Gils & gasten geheimzinnig over. "We vonden het bijzonder jammer dat Kathleen er niet bij kon zijn, maar het kon niet anders. Ik kan er niet over uitweiden, dat is interne keuken", zei hij.  

Geen tijd
Kathleen blijkt te kampen met gezondheidsproblemen. "Zo erg is het niet, hoor. Alleen wat pijnlijke fysieke ongemakken, maar meer wil ik daar niet over kwijt, want dat is privé", reageert de zangeres in Het Belang van Limburg. "Er zijn ook geen afspraken geweest met Studio 100. Ik had het druk met de promotie van mijn boek, Voor altijd mijn mama. Ik heb de shows dus niet zo goed kunnenvolgen. Hoe dan ook wens ik de nieuwe K3 een lange, succesvolle carrière. Of ik aanwezig zal zijn bij het allerlaatste optreden van Karen, Kristel en Josje op 17 april in Hasselt? Studio 100 heeft me de vraag nog niet gesteld, dus ik denk het niet."  

Naar het buitenland
En mochten ze toch aan Kathleen vragen om mee op het podium te komen, dan is de kans klein dat de blondine in het land zal zijn. We vernamen uit goede bron dat ze binnenkort samen met haar man Steven en hun twee kinderen Lewis en Jay naar Zuid-Afrika verhuist. Dat de zangeres haar hart verloren heeft aan dat land, is allang bekend. Elk jaar trekt ze rond Kerstmis naar daar. Uiteraard brengt ze dan ook een bezoekje aan Niels William, de oprichter van K3, die nu in Zuid-Afrika woont.

18-11-2015 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries van Asparaguus zit nu in een instelling

Dries van Asparaguus zit nu in een instelling

http://oi64.tinypic.com/2irur5u.jpg

In juni leek er niets aan de hand toen Dries en Guus 'Mijn Pop-uprestaurant' wonnen, maar amper een paar maanden later liep het fout. Dries sloeg hun zaak boven discotheek Versuz kort en klein. "Hij zit nu in een instelling om aan zijn problemen te werken", vertelt Guus in Dag Allemaal.

Het nieuws sloeg in Vlaanderen in als een bom: Dries ging door het lint en verwoestte de inboedel van hun pop-up in Versuz compleet. Ondanks de heisa en de onmiddellijke stopzetting van de samenwerking liet Guus zijn vriend echter niet vallen. "Hij belt mij soms", vertelt hij. "Hij zit erg verveeld met wat er gebeurd is. Hij heeft al tientallen keren zijn excuses aangeboden. Ook aan onze sponsors. Toch moedig, vind ik. Dries zit nu in een instelling, waar hij aan zijn problemen werkt."

Een nieuwe samenwerking zit er echter niet meteen in. "Ik hoop alleszins dat hij snel weer beter is. En wie weet, misschien dat we rond de tafel kunnen zitten... Voorlopig ben ik uitsluitend met mijn eigen toekomst bezig." En die ziet er opnieuw rooskleurig uit, met zijn nieuwe pop-up 'Guus' Thing'. Hij stopt er klassiekers in een nieuw jasje. "'Stoofvlees met peperkoek, appelstroop en winterbier, bijvoorbeeld', zegt hij. "En in een grote spiegeltent serveren we winterse street food. Kortom,  ik ben weer op en top."

18-11-2015 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitta Callens: "Ik heb Peter Boeckx terug naar zijn vrouw gestuurd"

Brigitta Callens: "Ik heb Peter Boeckx terug naar zijn vrouw gestuurd"

http://oi65.tinypic.com/2hwfdvs.jpg

Half september maakten tv-maker Peter Boeckx en Brigitta Callens aan de wereld duidelijk dat hun liefde nooit meer stuk ging. Maar nu blijkt de liefde alweer voorbij. "Ik heb Peter naar zijn echtgenote gestuurd om zijn huwelijk te proberen redden. Intussen is hun scheiding afgeblazen", aldus Brigitta in Dag Allemaal.

Callens vertelt dat ze zich al vanaf het begin ongemakkelijk voelde bij de situatie tussen Peter en zijn ex-vrouw.  "Toen ik met Peter begon, wist ik niet dat hij nog getrouwd was, dat hij de scheiding maar pas had aangevraagd", vertelt ze. "Toen hij me dat vertelde, keek ik op de Facebook-pagina van zijn vrouw Katrien. En tja, ik zag al die foto's van hen samen. Ik dacht eraan hoe verschrikkelijk het voor haar moest zijn om beelden van haar man met mij te zien."

Peter en Brigitta zagen elkaar ook weinig door hun werk, dus maakte Callens een moeilijke beslissing. "Uiteindelijk heb ik Peter naar zijn echtgenote gestuurd. Om alles uit te klaren. Dat klinkt nogal raar, maar in mijn ogen is het huwelijk heilig. Zowel Juul (haar ex-man, nvdr) als ik hebben werkelijk álles geprobeerd om toch samen te blijven. Ik voelde aan dat het verhaal van Peter en Katrien nog niet áf is."

Uiteindelijk werd de scheiding tussen de twee afgeblazen. Boeckx liet weten dat hij nu tot het uiterste gaat om de relatie nog te redden. "Hoe raar het ook mag klinken: ik voel me er opgelucht en dankbaar bij", aldus Callens. "Ik ben de schakel geweest, waardoor dat koppel elkaar opnieuw heeft gevonden."

De maat is nu echter vol: Callens zal nooit meer met de pers praten. "Dit is mijn laatste interview", aldus Brigitta. "Ik breek met de showbizz. Na mijn scheiding van Juul probeerde ik al uit de schijnwerpers te blijven. Maar nu is het écht definitief. Ik wil verdwijnen, weg van het BV-wereldje."

18-11-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen: "Ja, ik heb hiv"

Charlie Sheen: "Ja, ik heb hiv"

http://oi64.tinypic.com/2ykgkeu.jpg

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen heeft hiv. Dat heeft de voormalige ster uit 'Two and a Half Men' vandaag in een interview met NBC News Today gezegd. "Ik moet toegeven dat ik inderdaad hiv-positief ben", vertelde hij in het gesprek met presentator Matt Lauer.

"Deze drie letters veranderen mijn leven, het is een keerpunt", zei hij in het interview. Met de bekentenis wil de acteur naar eigen zeggen een halt toeroepen aan de geruchten en halve waarheden die de laatste tijd in de pers verschenen. "Sommige van mijn zogenaamde vrienden hebben me voor miljoenen dollars gechanteerd om mijn ziekte geheim te houden. Ik vertrouwde hen en ik dacht dat ze mij konden helpen. In plaats daarvan hebben ze mij verraden", aldus de acteur.

De 50-jarige acteur kreeg de diagnose vier jaar geleden na een doktersbezoek, maar hij weet niet hoe hij het virus opliep. "Het begon met een reeks ernstige aanvallen van hoofdpijn. Ik dacht dat ik een hersentumor had. Ik dacht dat het gedaan was met mij."

Sheen is vooral bekend als de losbandige vrijgezel Charlie Harper uit de sitcom 'Two and a Half Men'. In 2011 werd hij door het productieteam van de televisieserie ontslagen na klachten over zijn gedrag op en buiten de set. De acteur was jarenlang verslaafd aan drugs en seks.

18-11-2015 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Cleymans weet wat hij wil doen na 'Thuis'

Jelle Cleymans weet wat hij wil doen na 'Thuis'

http://oi64.tinypic.com/6oo8w7.jpg

Jelle Cleymans stopte na acht jaar met 'Thuis'. De acteur weet goed wat hij wil doen met zijn loopbaan. Hij heeft een duidelijke visie over zijn toekomst.

"Ik wil naar een praatprogramma toewerken waar flink wat vlees aan zit. Zoals 'De Wereld Draait Door' op de Nederlandse tv, dat is mijn lievelingstalkshow", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Geen gesprekken
"Niemand is erin geslaagd in de buurt te komen, al zijn er wel al enkele pogingen ondernomen. Bij 'Café Corsari' hebben ze het bijvoorbeeld geprobeerd, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik mag graag denken dat ik het recept heb, maar dat ga ik hier natuurlijk niet op tafel leggen."

Hij voerde nog geen gesprekken met zenders. "Nee, het is nog te vroeg. Je moet zelf al wat geleefd hebben voor je een talkshow kan modereren. En ik ben ook afhankelijk van de logge machine die televisie is. Met een plaat maken is het anders. Als ik zeg dat ik een nieuwe cd wil, begin ik er gewoon aan."

16-11-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evy Gruyaert: "Ik had geen zin om eeuwig quizprogramma's te doen"

Evy Gruyaert: "Ik had geen zin om eeuwig quizprogramma's te doen"

http://oi66.tinypic.com/161bbbq.jpg

Met 'Hoeveel ben je Waard' heeft Evy Gruyaert een nieuw programma op VIER. Voordien was ze quizmaster in 'De Val Van 1 Miljoen' en 'Weet Ik Veel'. Daar had ze genoeg van.

"Dat is verleden tijd en dat vind ik oké, want ik had geen zin om het eeuwige quizmadammeke van VIER te zijn", verklaart ze in Het Belang van Limburg.

VRT
Ze was ook omroepster. Daar kwam ook een einde aan. "Ik ben nog steeds blij dat ik er indertijd mee gestopt ben. Ik bleef bij de VRT inhoudelijk op mijn honger zitten. Niet dat het geen uitdaging was om dezelfde programma's steeds op een andere manier aan te kondigen, maar ik wilde toch vooral zelf de programma's maken."

16-11-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne streek in 2014 dagelijks dit enorme bedrag op

Cara Delevingne streek in 2014 dagelijks dit enorme bedrag op

http://oi67.tinypic.com/syqvrt.jpg

Cara Delevingne zet haar carrière als model op een lager pitje. Ze gaat voluit voor een loopbaan als actrice. Financieel boerde ze nochtans zeer goed in de modellenwereld.

Het Britse model diende haar administratie in van haar bedrijf 'Cara & Co'. Daaruit blijkt dat ze in 2014 ongeveer 12.000 euro per dag verdiende. In totaal streek ze 4,4 miljoen euro op. Ze deed opdrachten voor onder meer Chanel, Burberry, Topshop en Mulberry.

De 23-jarige Delevingne is het modellenwereldje beu en wil het over een andere boeg gooien.

16-11-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen meter van stigWA: "Mijn broer is al jarenlang in behandeling"

Evi Hanssen meter van stigWA: "Mijn broer is al jarenlang in behandeling"

http://oi66.tinypic.com/33d9zpe.jpg

Evi Hanssen nam onlangs het meterschap van stigWa op zich. Dat is een project van het psychiatrisch centrum (PC) Bethanië in Zoersel. Met stigWa hopen ze het stigma dat op geestelijke gezondheid kleeft, weg te werken.

Ze wordt via haar broer geconfronteerd met psychiatrische zorgen. "Mijn oudere broer Koen is al jaren in behandeling. We zijn thuis met vier kinderen, hij is de middelste. Hij heeft ook in Duffel gezeten, overal eigenlijk. Mijn ouders hebben er alles aan gedaan om hem te helpen: Bachbloesems, gezinstherapie, mediums, alternatieve therapie, noem maar op."

"Sinds 2,5 jaar is hij in dagtherapie in PC Bethanië en verblijft hij in De Sprong, een huis van Bethanië", vertelt ze in Gazet van Antwerpen. Evi was twee jaar toen Koen problemen kreeg.

Dwanggedachten
"Hij was zeven jaar toen hij van school naar huis kwam met 'tics'. Het tourettesyndroom maar in de jaren tachtig kende men dat allemaal nog niet zo." Koen heeft last van dwanggedachten en angsten.

"Als hij daarover vertelt, herken ik veel van die zaken. Iedereen denkt wel eens: 'wat als ik nu ineens aan mijn stuur draai? Of als ik hier ineens op de alarmknop druk in de tram?' Maar het verschil is dat ik geen angst heb voor die gedachten, dat het mij niet verlamt, terwijl dat bij Koen wel het geval is."

16-11-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Charlie Sheen onthult dat hij hiv-positief is"

"Charlie Sheen onthult dat hij hiv-positief is"

http://oi65.tinypic.com/2wlqydz.jpg

Charlie Sheen onthult morgen dat hij hiv-positief is. Dat meldt TMZ. Tv-zender NBC maakte vandaag alleen bekend dat Sheen dinsdag te gast is in de Today Show en een 'onthullende persoonlijke boodschap' heeft.

Ingewijden rond de show lieten TMZ echter al weten dat Sheen het in het praatprogramma over zijn gezondheid gaat hebben. Een Amerikaans roddelblad schreef maandag dat Sheen al jarenlang geheimhoudt dat hij seropositief is.

De 50-jarige acteur schepte eerder op dat hij met duizenden vrouwen de lakens deelde.

16-11-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

http://oi67.tinypic.com/6r12d5.jpg

Het management van de Amerikaanse garagerockband band Eagles of Death Metal heeft via verschillende sociale media gereageerd op de gijzeling in theater Bataclan in de Franse hoofdstad Parijs waarbij terroristen zeker honderd bezoekers gegijzeld hielden en tientallen doden vielen.

"We zijn nog steeds bezig om de veiligheid en de verblijfplaats van al onze bandleden en de crew. Onze gedachten zijn bij alle mensen die betrokken zijn bij deze tragische situatie'', was de eerste reactie op officiële Facebookpagina van de band die vorig jaar nog op Pinkpop en Rock Werchter stond. De band is momenteel bezig met een Europese tournee.
Zondag zouden ze optreden in het Koninklijk Circus in Brussel. Over een mogelijke annulatie van dat concert is nog geen nieuws, maar het is nog maar de vraag of de bandleden twee dagen na de gruwelijke ervaringen in Parijs opnieuw het podium op wil.

De schietpartij door een of twee mensen in Bataclan begon een uur na het begin van een optreden van de Californische rockband. Speciale Franse politietroepen hebben twee terroristen gedood tijdens een bestorming van het Parijse theater.

Moeder van zanger: '"Ze zijn zwaar aangedaan"
Het management van de band meldde via BuzzFeed dat de volledige band de verschrikkelijke aanslag heeft overleefd. Jo Ellen Hughes, de moeder van zanger Jesse sprak met nieuwsagentschap Reuters vanuit haar woning in Californië. Ze telefoneerde vannacht met haar zoon die 'erg aangedaan en geëmotioneerd' is. Volgens haar zou de volledige band het drama overleefd hebben, maar ze voegde er nog aan toe dat ze er niet helemaal zeker van was omdat de band en crew van elkaar werden gescheiden tijdens de aanslag. 
Verschillende bronnen bevestigen nu ook dat de groep wel degelijk op het podium stond toen de hel losbarstte.

16-11-2015 om 09:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
15-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

http://oi68.tinypic.com/2le48wj.jpg

Het themapark Disneyland Parijs bleef vandaag gesloten na de aanslagen in de Franse hoofdstad. "In het licht van de ernst van de gebeurtenissen in Frankrijk en uit solidariteit met de Franse regering en de slachtoffers van deze gruwelijke aanslagen, heeft Disneyland Parijs beslist het themapark zaterdag 14 november niet te openen", klonk het.

Charmezanger Christoff zou vandaag normaal gezien zijn kerstalbum 'Kerstmis met jou' voorstellen in Disneyland Parijs voor een leger fans. Dit evenement kon uiteraard niet doorgaan.

Christoff was al enkele dagen van tevoren ter plekke om een tv-special op te nemen. «Veiligheid boven alles,» reageert hij aangeslagen vanuit het park. «Ik zou niet willen dat 'mijn mensen' naar hier afreizen en hen iets overkomt. Alle bussen - zo'n 700 fans - zijn deze ochtend dan ook in België gebleven. En ook uit solidariteit met de slachtoffers is een sluiting van het park maar logisch.»

"Wees voorzichtig"
Christoff had vrijdagavond laat pas iets in de gaten toen hij een sms'je kreeg van zijn moeder. «Wees voorzichtig,» klonk het. Hier in het park was alles heel rustig, niemand had een idee dat zich op tien minuten rijden zo'n drama aan het afspelen was. De veiligheidsmaatregelen zijn hier sowieso al erg scherp. Ik heb deze nacht wel geen oog dichtgedaan, toen de omvang van de situatie langzaam duidelijk werd. Midden in de nacht heb ik nog een crisisvergadering gehouden met mijn manager, zodat we de fans goed konden informeren. De sfeer hier is er één van verslagenheid.»

Christoff en zijn crew keren vandaag nog terug naar België. «Dat zou ondanks de strenge grenscontroles wel mogelijk zijn, vertelt men hier. Er zou wel een heel lange file staan aan de grens.»

Het is de allereerste keer in het 23-jarig bestaan van Disneyland dat het pretpark een volledige dag gesloten werd. In 1999 ging het park wel al eens een halve dag dicht door een zware storm.

15-11-2015 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Eagles of Death Metal willen band op nr 1 in hitlijsten

Fans Eagles of Death Metal willen band op nr 1 in hitlijsten

http://oi66.tinypic.com/15x55v.jpg

Fans van Eagles Of Death Metal (EODM) zijn een online campagne begonnen om ervoor te zorgen dat de groep bovenaan komt te staan in de Britse hitlijsten. Vrijdagavond openden terroristen tijdens een optreden van de Amerikaanse band in de Parijse concerthal Bataclan het vuur op concertgangers waardoor er meer dan tachtig doden vielen.

"Help Eagles Of Death Metal naar nummer één uit solidariteit, tegen terrorisme en voor vrede", zo staat op de Facebookpagina van de actie te lezen. "We vinden het een mooi gebaar om de EODM-versie van Save A Prayer te downloaden en zo naar de eerste plaats in de hitlijsten te helpen om de band en allen die geraakt zijn door de tragedie te steunen."

Volgens de fans gaat het niet om financieel gewin, aangezien de royalties van de cover naar Duran Duran gaan, maar ze benadrukken dat ze de campagne enkel in het leven geroepen hebben om een sterk statement te maken.

15-11-2015 om 16:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikant Hendrik Willemyns (Arsenal) over LSD-gebruik: "Fantastische ervaring"

Muzikant Hendrik Willemyns (Arsenal) over LSD-gebruik: "Fantastische ervaring"

http://oi64.tinypic.com/15x0c5d.jpg

Hendrik Willemyns, die samen met John Roach het popcollectief Arsenal vormt, was vrijdag te gast in het Canvas-programma 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'. Hij had het er over zijn druggebruik en hoe hij het eigenlijk niet wil afraden aan jongeren, ook niet aan zijn eigen kinderen.

Willemyns was als jonge kerel gefascineerd door drugs en het escapisme dat ermee gepaard gaat. Als 17-jarige nam hij al eens LSD, wat hij een fantastische ervaring vond. "Het was een avontuur", aldus Willemyns. "Ik vond LSD geweldig interessant, ik ben het blijven gebruiken tot het foutliep."

Na zijn 'bad trip' zwoer Willemyns LSD af: "Het was alsof ik in een psychische ziekte terechtkwam", zegt de muzikant, die de gevaren van druggebruik relativeert: "Er zijn risico's aan verbonden, maar dat is ook het geval bij iemand die parachutespringt. Het hoort er gewoon bij."

Gastheer Thomas Van der Veken, die zich vragen stelde bij het standpunt van Willemyns, vroeg of hij het dan ook aan zijn eigen kinderen zou aanraden: "Je wil toch niet dat je kinderen uit het raam springen?" "Nee, maar dan wil ik ook niet dat ze met de auto rijden, alcohol drinken of reizen", antwoordde Willemyns.

"En al die slachtoffers die vallen door drugs?" vraagt Van der Veken. "Ik denk dat dat eigenlijk nog goed meevalt hoor", besluit Willemyns. "Je kan drugs ook niet wegdenken uit de muziek."

15-11-2015 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie viert Te Deum onder verhoogde veiligheidsmaatregelen

Koninklijke familie viert Te Deum onder verhoogde veiligheidsmaatregelen

http://oi64.tinypic.com/2s6lhty.jpg

In de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele in Brussel is ter gelegenheid van Koningsdag het Te Deum gevierd, in aanwezigheid van de leden van de koninklijke familie en de federale regering. Voor de dienst waren verhoogde veiligheidsmaatregelen van kracht.

In de buurt van de kathedraal was zondagmorgen een grote politieaanwezigheid. Ook de veiligheidsdiensten van het paleis waren nadrukkelijker aanwezig. Een honderdtal geïnteresseerden stond buiten de leden van de koninklijke familie op te wachten.

Naast Koning Albert en koningin Paola waren ook prinses Astrid en prins Lorenz aanwezig. Traditioneel wonen de koning en de koningin zelf het Te Deum niet bij. Prins Laurent had eerder in de week ziek afgezegd.

Van de federale regering waren premier Charles Michel (MR), vice-eersteministers Kris Peeters (CD&V) en Didier Reynders (MR) en ministers van Justitie Koen Geens (CD&V), Defensie Steven Vandeput (N-VA), Energie Marie-Christine Marghem (MR) en Mobiliteit Jaqueline Galant (MR) aanwezig. De dienst werd ook bijgewoond door vertegenwoordigers van de islam, het judaïsme en de orthodoxe en protestantse kerk, de pauselijke nuntius, en door burgers die daarvoor vooraf een aanvraag hadden ingediend.

Bij het buitenkomen namen de leden van de koninklijke familie uitgebreid de tijd om de wachtende burgers te begroeten. De leden van de regering verlieten de kerk via de zijuitgang.

15-11-2015 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benji Madden verkoopt huis voor 1,4 miljoen

Benji Madden verkoopt huis voor 1,4 miljoen

http://oi63.tinypic.com/2rm9hes.jpg

Nadat Cameron Diaz haar luxeappertement te koop heeft gezet, heeft ook Benji Madden zijn huis in de heuvels van Hollywood te koop gezet voor ongeveer 1,4 miljoen euro. Voor dat bedrag krijgt de nieuwe eigenaar volgens Variety een woning met drie slaapkamers en drie badkamers.

Op foto's is te zien dat het een donkerbruin boshut-achtig huis is, omringd door bomen en met een ruim terras. Benji kocht het huis uit de jaren vijftig in 2013 en heeft van binnen weinig aan de originele stijl veranderd. Wel heeft hij een likje verse verf aangebracht en nieuwe badkamers en een nieuwe keuken laten bouwen.

Benji heeft zijn huis niet meer nodig nu hij getrouwd is met Cameron Diaz en in haar villa in Beverly Hills is ingetrokken.

15-11-2015 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue bevestigt nieuwe relatie

Kylie Minogue bevestigt nieuwe relatie

http://oi68.tinypic.com/orphzo.jpg

Kylie Minogue (47) heeft een nieuwe vriend. Ze bevestigde dat Joshua Sasse (27) en zijzelf een koppel zijn. De geruchten liepen al enkele maanden.

"Ja, ik heb een relatie met Joshua Sasse", deelde ze mee. Kylie en Joshua leerden elkaar kennen tijdens de opnames van 'Galavant'. In september werden ze voor het eerste hand in hand gezien.

Kylie brak in 2013 met model Andres Velencoso. Ook hij was tien jaar jonger en ze waren vijf jaar samen. Voordien had ze ook een relatie met Olivier Martinez.

15-11-2015 om 02:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NCIS-actrice aangevallen door dakloze

NCIS-actrice aangevallen door dakloze

http://oi68.tinypic.com/aa9k7q.jpg

De politie in Los Angeles heeft een 45-jarige dakloze man gearresteerd nadat die NCIS-actrice Pauley Perrette op straat had aangevallen.

Perrette speelt in NCIS de rol van wetenschapper Abby Sciuto. De actrice noemt haar aanvaller een psychopathische dakloze die haar in haar gezicht heeft geslagen en dreigde haar te vermoorden.

Perrette liep op straat in Hollywood toen de man haar lastigviel. ''Ik raakte in een shock, zakte ineen op het trottoir", twittert ze. "Ik ben getraumatiseerd. Mijn huis, mijn geliefde Hollywood. Mijn leven is vanavond veranderd. Je kunt niet in je eentje buiten lopen. Ik ging vannacht bijna dood."

Pauley tekende voor de politie een goed signalement van haar belager. Met behulp van deze schets pakte de politie de man op.

15-11-2015 om 02:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

Eagles of Death Metal in veiligheid, maar erg aangedaan na drama in Bataclan

http://oi67.tinypic.com/p4zlv.jpg

Het management van de Amerikaanse garagerockband band Eagles of Death Metal heeft via verschillende sociale media gereageerd op de gijzeling in theater Bataclan in de Franse hoofdstad Parijs waarbij terroristen zeker honderd bezoekers gegijzeld hielden en tientallen doden vielen.

"We zijn nog steeds bezig om de veiligheid en de verblijfplaats van al onze bandleden en de crew. Onze gedachten zijn bij alle mensen die betrokken zijn bij deze tragische situatie'', was de eerste reactie op officiële Facebookpagina van de band die vorig jaar nog op Pinkpop en Rock Werchter stond. De band is momenteel bezig met een Europese tournee.
Zondag zouden ze optreden in het Koninklijk Circus in Brussel. Over een mogelijke annulatie van dat concert is nog geen nieuws, maar het is nog maar de vraag of de bandleden twee dagen na de gruwelijke ervaringen in Parijs opnieuw het podium op wil.

De schietpartij door een of twee mensen in Bataclan begon een uur na het begin van een optreden van de Californische rockband. Speciale Franse politietroepen hebben twee terroristen gedood tijdens een bestorming van het Parijse theater.

Moeder van zanger: '"Ze zijn zwaar aangedaan"
Het management van de band meldde via BuzzFeed dat de volledige band de verschrikkelijke aanslag heeft overleefd. Jo Ellen Hughes, de moeder van zanger Jesse sprak met nieuwsagentschap Reuters vanuit haar woning in Californië. Ze telefoneerde vannacht met haar zoon die 'erg aangedaan en geëmotioneerd' is. Volgens haar zou de volledige band het drama overleefd hebben, maar ze voegde er nog aan toe dat ze er niet helemaal zeker van was omdat de band en crew van elkaar werden gescheiden tijdens de aanslag. 
Verschillende bronnen bevestigen nu ook dat de groep wel degelijk op het podium stond toen de hel losbarstte.

15-11-2015 om 02:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

Disneyland Parijs dicht: fandag Christoff valt in het water

http://oi68.tinypic.com/30ht1yw.jpg

Het themapark Disneyland Parijs bleef vandaag gesloten na de aanslagen in de Franse hoofdstad. "In het licht van de ernst van de gebeurtenissen in Frankrijk en uit solidariteit met de Franse regering en de slachtoffers van deze gruwelijke aanslagen, heeft Disneyland Parijs beslist het themapark zaterdag 14 november niet te openen", klonk het.

Charmezanger Christoff zou vandaag normaal gezien zijn kerstalbum 'Kerstmis met jou' voorstellen in Disneyland Parijs voor een leger fans. Dit evenement kon uiteraard niet doorgaan.

Christoff was al enkele dagen van tevoren ter plekke om een tv-special op te nemen. «Veiligheid boven alles,» reageert hij aangeslagen vanuit het park. «Ik zou niet willen dat 'mijn mensen' naar hier afreizen en hen iets overkomt. Alle bussen - zo'n 700 fans - zijn deze ochtend dan ook in België gebleven. En ook uit solidariteit met de slachtoffers is een sluiting van het park maar logisch.»

"Wees voorzichtig"
Christoff had vrijdagavond laat pas iets in de gaten toen hij een sms'je kreeg van zijn moeder. «Wees voorzichtig,» klonk het. Hier in het park was alles heel rustig, niemand had een idee dat zich op tien minuten rijden zo'n drama aan het afspelen was. De veiligheidsmaatregelen zijn hier sowieso al erg scherp. Ik heb deze nacht wel geen oog dichtgedaan, toen de omvang van de situatie langzaam duidelijk werd. Midden in de nacht heb ik nog een crisisvergadering gehouden met mijn manager, zodat we de fans goed konden informeren. De sfeer hier is er één van verslagenheid.»

Christoff en zijn crew keren vandaag nog terug naar België. «Dat zou ondanks de strenge grenscontroles wel mogelijk zijn, vertelt men hier. Er zou wel een heel lange file staan aan de grens.»

Het is de allereerste keer in het 23-jarig bestaan van Disneyland dat het pretpark een volledige dag gesloten werd. In 1999 ging het park wel al eens een halve dag dicht door een zware storm.

15-11-2015 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young 70: rockgod met enorme invloed en amper 1 hit

Neil Young 70: rockgod met enorme invloed en amper 1 hit

http://oi63.tinypic.com/1551beu.jpg

Neil Young. De naam doet ongetwijfeld zelfs bij niet-fans een belletje rinkelen. In lijstjes van de meest genoemde muzikale invloeden haalt de Canadese singer-songwriter vlot de top tien bij zijn collega's. Godfather of Grunge ook. Een heel grote meneer in de muziekwereld, dát zeker. Neil Percival Young wordt vandaag 70. Hiep hiep!

Geboren in Toronto in de Canadese staat Ontario, exact 70 jaar geleden vandaag. Al snel trok de jonge muzikant de grens over naar Zuid-Californië, in een zwarte lijkwagen van het merk Pontiac. Er kwam een groep van, nadat hij en Bruce Palmer (bas) Stephen Stills (gitaar) op Sunset Boulevard in Los Angeles hadden ontmoet: Buffalo Springfield. Neil was daarna de Young in Crosby, Stills, Nash & Young, een band die op Woodstock stond. Opnieuw met Stephen Stills met wie hij een soort van professionele knipperlichtrelatie had. De derde formatie die we hier zeker moeten vermelden is uiteraard Crazy Horse. De min of meer vaste begeleidingsgroep van het eigenwijze houthakkershemd.

Min of  meer
Het is altijd 'min of meer' of 'soort van' bij Neil Young. De verrassende loner is niet voor één gat te vangen. Van knallende elektrische gitaren met Crazy Horse over strakkere sets met Booker T. & The MG's tot akoestische pareltjes met zichzelf: Neil Young deed - en doet! - het allemaal, én nog formidabel ook.

Zelf werden we jaren geleden verliefd op 's mans muziek na een intieme beluistering - koptelefoon, please! - van A Man Needs A Maid, waarin Neil Young zowaar zelfs met klassieke muziek flirt. Het hele album Harvest is steengoed. Het bevat onder meer zijn - gek genoeg - enige echte hit, Heart Of Gold. Het bekende The Needle And The Damage Done pronkt er ook op.

Van de jaarlijkse top 100 aller tijden kent de brede muziekliefhebber vast nog Like A Hurricane en Keep On Rocking In The Free World. De film Philadelphia leverde Young dan weer een Oscarnominatie voor zijn gelijknamige titelsong. Het was Bruce Springsteen die de Oscar in de wacht sleepte met Streets of Philadelphia uit diezelfde film. Bruce deelde het beeldje met Neil in zijn dankwoord.

Omvangrijk oeuvre
Het oeuvre van Neil Young omvat meer dan 40 officiële albums. Dan tellen we de bootlegs nog niet mee. Zijn laatste plaat dateert van dit jaar. Een stevig iPodje vol dus, na een carrière van ongeveer een halve eeuw. Laten we het daarom simpelweg houden op: er is in principe voor elk wat wils. En voor Neil zelf: Tonight's The Night. Want, Hey Hey, My My, dat is het áltijd, Old Man!

Amper één hit, een krakkemikkig stemmetje en toch zo veel invloed op de muziekgeschiedenis: faut le faire! Idolatrie is ons verder compleet vreemd, maar voor good ol' Neil maken we toch graag een uitzondering. Min of meer. Congratz!

13-11-2015 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was papa van Gert Verhulst inspiratie voor Kabouter Plop?

Was papa van Gert Verhulst inspiratie voor Kabouter Plop?

http://oi68.tinypic.com/2irokz8.jpg

Jos Verhulst, de 85-jarige vader van Studio 100-topman Gert, was afgelopen vrijdag een graag geziene gast bij de finale van 'K3 zoekt K3'.

Sommige mensen deed Jos echter ook denken aan niemand minder dan Studio 100-personage Kabouter Plop. Zijn pet zwiept niet vanzelf omhoog, maar de volle grijze baard en de bril van Jos vertonen opvallend veel gelijkenissen met de bekende kabouter. Zou het?

Pa Verhulst was alleszins erg blij dat hij de finale kon bijwonen. "Ik heb zestien weken achter elkaar in een ziekenhuisbed gelegen", vertelde hij aan weekblad Privé. Wegens blaasproblemen moest hij eigenlijk onder het mes, maar artsen durfden hem vanwege zijn leeftijd niet onder narcose te brengen.

Verhulst moest daardoor acht weken platliggen. "Mijn spieren zijn zo verslapt dat ik me eigenlijk in een rolstoel zou moeten voortbewegen", liet hij optekenen. "Maar de voorbije maand heb ik vijf dagen in de week keihard getraind om bij deze show aanwezig te kunnen zijn. En amai, wat ben ik trots op mijn zoon!"

13-11-2015 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel Wiels verklapt hoe nieuwe K3-hits ontstonden

Miguel Wiels verklapt hoe nieuwe K3-hits ontstonden

http://oi65.tinypic.com/vio93b.jpg

Vanaf morgen ligt de eerste single van de nieuwe K3 in de winkel: 'Tienduizend luchtballonnen'. Dat wordt meteen de eerste monsterhit voor Marthe, Klaasje en Hanne, zoveel is zeker.

Het nieuwe album van de vernieuwde K3 moet nog uitkomen, maar is intussen al 95.000 keer besteld. En daar komen nog elke dag 1.000 bestellingen bij.

13-11-2015 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekrabbeld schoolbord geveild voor 65 miljoen euro

Bekrabbeld schoolbord geveild voor 65 miljoen euro

http://oi63.tinypic.com/8xubr8.jpg

Op een veiling van Sotheby's in New York is gisteren een werk van de Amerikaanse abstracte kunstenaar Cy Twombly geveild voor een recordbedrag van 70,5 miljoen dollar (65,42 miljoen euro). Het titelloze kunstwerk is een zwart krijtbord met witte krabbels dat dateert uit 1968.

Het is voorlopig het duurste werk dat dit jaar bij Sotheby's onder de hamer ging. Er werden tijdens de Contemporary Art Evening Sale in totaal 54 werken geveild.

Voor 44 daarvan werden er kopers gevonden. De totale opbrengst van de avond bedraagt bijna 295 miljoen dollar (een kleine 274 miljoen euro).  

Het tweede duurste item van de avond was een portret van de voormalige Chinese communistische leider Mao van de hand van Andy Warhol. Dat bracht zo'n 44 miljoen euro op. De laatste keer dat het werk geveild werd, was in 1996 voor minder dan een miljoen euro.  

Verder werden onder andere een werk van Jackson Pollock geveild voor 21 miljoen euro en een portret van de hand van Francis Bacon voor ongeveer 14 miljoen euro.

13-11-2015 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes onttroont Kobe Ilsen in 'Slimste Mens': wie houdt hem van de eindzege?

Tom Waes onttroont Kobe Ilsen in 'Slimste Mens': wie houdt hem van de eindzege?

http://oi68.tinypic.com/2qun8cy.jpg

"Het is gebeurd." Erik Van Looy had het kunnen zeggen, maar hij deed het niet. Toch heeft Tom Waes nu al de hoogste notering in het lopende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Waes onttroonde  Kobe Ilsen, die weliswaar evenveel deelnames heeft als Tom maar 'slechts' drie overwinningen boekte. Waes heeft er voorlopig vier en begint maandag aan een nieuwe week. Op naar het absolute record dat op naam staat van Gert Verhulst.

Er is ook een einde gekomen aan de Tom-Tom-club. Tom Coninx werd genekt door Ché Guevara, nadat hij in het finalespel alweer blunderde en vergat om zich strategisch onder de score van nieuwkomer en politica Zuhal Demir te laten zakken. De Limburgse aarzelde niet en speelde Coninx naar huis.

"Het wordt spannend", meldde Van Looy net voor aanvang van het finalespel. De quizmaster had gelijk, vooral omdat de drie deelnemers niet echt op hoog niveau speelden.

12-11-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi plaagt Gert Verhulst met nieuwe K3: "Pas op Gert, afblijven hè!"

Adil El Arbi plaagt Gert Verhulst met nieuwe K3: "Pas op Gert, afblijven hè!"

http://oi67.tinypic.com/1g0t8z.jpg

Adil El Arbi is niet op zijn mondje gevallen. Vraag dat maar aan Gert Verhulst. Toen Lieven van Gils zich in 'Van Gils & Gasten' luidop afvroeg of het wel goed zou komen met de nieuwe K3'tjes, kwam Adil grappend tussen met een niet mis te verstane boodschap aan het adres van de Studio-100 baas: "Pas op Gert, afblijven hè!"

Met Marthe, Klaasje en Hanne is een nieuwe K3 geboren. "Komt het goed met die meisjes?", vroeg Lieven Van Gils in zijn praatprogramma 'Van Gils & Gasten' op Eén. "Want ik heb er soms toch een beetje schrik voor. Wat hen nu allemaal te wachten staat, wat er allemaal aankomt..." Gert Verhulst begon alvast een antwoord te formuleren op die vraag, toen Black-regisseur Adil El Arbi  tussenkwam. "Pas op Gert, afblijven hé", zei hij, gretig inspelend op het veelbesproken amoureuze verleden van Gert met K3-zangeressen.

Gert kon er wel om lachen. Adil zelf probeerde snel zijn 'uitschuiver' goed te maken. "Sorry, sorry. Ik hou van u", stamelde hij lachend uit, vissend naar een high-five met zijn 'De Slimste Mens'-maatje Gert. "Er is ook een reden waarom Kristel is aangesteld" (als manager van de nieuwe K3'tjes, nvdr.) antwoordde Gert gevat. "We zullen er maar over zwijgen", gooide Lieven het diplomatisch over een andere boeg.

Gert reageerde ook op de kritiek rond het programma 'K3 zoekt K3'. "Het was geen doorgestoken kaart", verduidelijkte hij.

11-11-2015 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian zegt hoeveel ze al is bijgekomen tijdens haar tweede zwangerschap

Kim Kardashian zegt hoeveel ze al is bijgekomen tijdens haar tweede zwangerschap

http://oi66.tinypic.com/672hc8.jpg

Kim Kardashian is tijdens haar tweede zwangerschap opnieuw flink aangekomen. De realityster laat op Twitter weten dat ze 23,5 kilo extra erbij heeft gekregen.

De vrouw van Kayne West schrijft ook dat ze nog zes weken te gaan heeft voor de geboorte van haar zoontje, maar dat ze al een een trainingsschema klaar heeft. Tijdens haar vorige zwangerschap van dochtertje North (2) kwam de 34-jarige Kim naar verluidt ook meer dan 20 kilo aan, naar eigen zeggen door het veelvuldig eten van brood.

Om deze kilo's weer kwijt te raken volgde ze verschillende diëten. "In het ziekenhuis was het best triest", vertelde een vriend toen aan Hollywood Life. "Ze was net bevallen van een lief dochtertje, maar ze maakte zich alweer zorgen over haar gewicht." 

11-11-2015 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence valt weer op rode loper

Jennifer Lawrence valt weer op rode loper

http://oi67.tinypic.com/sn1gyw.jpg

Jennifer Lawrence is gisteravond in Madrid gevallen op de rode loper. Een fan deelde een video van het incident via Twitter.

Tijdens de première van 'The Hunger Games: Mockingjay Part 2' in Madrid liep de actrice gekleed in een lange zwarte jurk de trap richting de bioscoop op. Hoewel ze zich tijdens de klim goed vasthield aan vrienden struikelde ze onderweg naar boven. Producente van de film Nina Jacobson liet later via Tumblr weten dat het goed gaat met Jennifer. "Ze is eraan gewend."

Tijdens de Ocars vorig jaar struikelde Jennifer terwijl ze bij aankomst uit haar auto stapte. Een jaar eerder viel ze over de trap toen ze het podium opliep om haar Oscar voor haar hoofdrol in Silver Linings Playbook in ontvangst te nemen.

11-11-2015 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kondigt wereldtournee aan

Justin Bieber kondigt wereldtournee aan

http://oi68.tinypic.com/kdtmx1.jpg

Zanger Justin Bieber (21) gaat op wereldtournee om zijn nieuwe album Purpose te promoten. Dat kondigde het Canadese tieneridool aan in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Toen de startdatum van de tour ter sprake kwam, schoot Bieber even in de stress; hij wist namelijk niet wanneer en waar hij begint met zijn optredens. "Dit was het enige wat ik moest onthouden, en ik ben het vergeten. Maar je kunt op mijn website kijken'', stamelde de zanger.

Biebers tour begint volgens zijn website op 9 maart 2016 en fans kunnen vanaf 16 november een ticket kopen. Het is niet duidelijk of hij ook naar ons land komt. De website van Justin is momenteel niet bereikbaar.

In 2013 ging Bieber voor het laatst op tournee. Het album 'Purpose' met daarop onder meer het nummer 'What Do You Mean?' komt vrijdag uit.

11-11-2015 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Erik Van Looy om te kopen?

Is Erik Van Looy om te kopen?

http://oi67.tinypic.com/egy5bm.jpg

Geen nieuw Marc-Marie Huijbregtsfenomeen in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Stand-upcomedian Jandino Asporaat had dezelfde hoge stem, hetzelfde hoog hyperactiviteitsgehalte, maar ondanks een verwoede poging van Tom Coninx die zichzelf even buitenspel zette in de finale, knalde Asporaat toch tegen de muur en moest hij de quiz al na één deelname verlaten.

Al liet Asporaat het daar niet bij. "Ik geef je 150 euro. Ik geef je dez horloge", fleemde de Nederlander naar Erik Van Looy. Tevergeefs uiteraard, zodat de Tom-Tom-club naar een derde gemeenschappelijke deelname in 'De Slimste Mens' stoomt.

In de vakjury zetelde de onverbeterbare Philippe Geubels naast Slimste Mens 2014 Adil El Arbi. Die mocht wat reclame komen maken voor zijn nieuwe prent 'Black', maar viel voor het overige geen seconde op. Leuk zijn is nog wat anders dan regisseur zijn.

11-11-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Nick Cave had lsd genomen voor hij stierf

Zoon van Nick Cave had lsd genomen voor hij stierf

http://oi63.tinypic.com/2yoa73k.jpg

De zoon van de Australische muzikant Nick Cave had niet lang voor hij overleed lsd genomen. Dat bleek vandaag tijdens een rechtszitting over de zaak. Arthur Cave is deze zomer om het leven gekomen na een val.

De 15-jarige jongeman werd voor hij viel al wankelend opgemerkt aan de rand van de klif van de Britse badstad Brighton, in het zuiden van het land. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij korte tijd later.

Volgens de getuigenis van een vriend die die dag bij hem was, deelden ze drie lsd-tabletten. Hij liet hem daarna alleen omdat hij hallucinaties had, zo blijkt uit een getuigenis die de jongen deed aan de politie.

Nick Cave en zijn echtgenote Susie verlieten even de rechtszaal tijdens de lezing van het autopsierapport. Daarin kwamen de vele verwondingen, die uiteindelijk tot de dood geleid hebben, ter sprake. De 58-jarige schrijver en zanger verliet Australië in 1980 en woont sindsdien in Brighton.

10-11-2015 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Victoria's Secret is een zeepbel"

"Victoria's Secret is een zeepbel"

http://oi67.tinypic.com/52ncc5.jpg

Het is de Premier League voor modellen, zeggen kenners over de show van Victoria's Secret in New York. Maar het is ook één grote reclamefuik en een zeepbel die elk moment uiteen kan spatten, zegt Martin Robbe, agent van de Nederlandse 'Angel' Romee Strijd.

De show omvat spektakel, een diamanten bh van twee miljoen euro en de jaloersmakende maten van de gevleugelde Angels, onder wie Adriana Lima en Candice Swanepoel. Hitkanon Rihanna zegde haar optreden wel af: zij werd vervangen door Ellie Goulding. En verder paraderen sterren als Kendall Jenner en Gigi Hadid in vol ornaat op de catwalk voor overvolle persvakken. De twee Belgische modellen Yumi Lambert en Leila Ndabirabe lopen mee.

In de show optreden met de vleugels heeft dezelfde status als poseren voor de cover van Vogue of het badpakkennummer van Sports Illustrated, zegt Mariana Verkerk, oprichtster van het scoutingbureau The Model Convention.

Reclamefuik
Martin Robbe, medeoprichter van modellenbureau Wilma Wakker, dat Romee Strijd vertegenwoordigt, noemt die speciale uitverkiezing eveneens uniek en toonaangevend in zijn soort. Tegelijkertijd stelt hij dat de hele show één grote reclamefuik en zeepbel is die elk moment uiteen kan spatten: "Voor Romee is dit haar droom, dit wilde zij al vanaf haar 13de. Maar het is allemaal zo betrekkelijk. Relativeren kan geen kwaad."

Robbe: "Ik vind het enorm knap en een stunt hoe die onderbroekenfabrikant die buzz creëert en oppompt, zodat iedereen erin meegaat. Daar moet ik om lachen. Er zijn fanclubs, de modellen hebben duizenden volgers op Instagram. Verder heeft de show een budget van 12 miljoen dollar, er is kabaal, er zijn lichteffecten, de hele rataplan. Mensen betalen duizenden euro's voor een stoel, hijsen zich in avondkleding. En dat terwijl het draait om de commercials die verkocht worden. De show is over een maand wereldwijd te zien. Kassa! Maar het is straks net als met de Playboy Mansion-feesten en andere hypes. Het wordt groter en groter en groter en dan: beng! Dan zakt het in elkaar. Iedereen verveeld, tijd voor iets nieuws en dan is het weer voorbij.''

Circusspektakel
Op de vraag wat het veroveren van de felbegeerde vleugels betekent voor de modellencarrière van de Zoetermeerse Strijd, antwoordt Robbe: "Niks. Het is een soort Las Vegas-achtige grap, een circusspektakel à la de Folies Bergère. Niet meer en niet minder. Maar voor haar loopbaan levert het niets extra's op. Dat komt omdat ze een heleboel projecten en klussen moet laten schieten. Geen H&M, geen badpakken of lingerie dragen van andere fabrikanten. Victoria's Secret eist exclusiviteit. Heb je pech, dan danken ze je na een of twee jaar weer af. Nu al draaien nieuwe Angels zich warm. En als je eenmaal het gezicht bent van Victoria's Secret - door chiquere merken toch gezien als ordinaire winkel - kun je het vergeten om door bijvoorbeeld Prada te worden ingehuurd. Dat past niet in hun beeld. En daar zit toch het geld.

"Want de modellensalarissen zijn enorm gedevalueerd. In de jaren 80 werden miljoenen verdiend door Linda Evangelista en Naomi Campbell. Nu niet meer. Er komen wagonladingen meisjes uit Rusland en Oekraïne, die voor een appel en een ei op de catwalk gaan staan."

"Voor een gewone klus verdien je 3.000 tot 10.000 euro. Ben je een Angel, dan houd je er een leuke spaarpot op na, waarvan je later een comfortabel huis in Amsterdam kunt kopen, mits je het niet te gek maakt."

10-11-2015 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Cleymans stapt na 7 jaar uit 'Thuis'

Jelle Cleymans stapt na 7 jaar uit 'Thuis'

http://oi66.tinypic.com/209lid5.jpg

Jelle Cleymans stapt uit 'Thuis'. De acteur - 'Jens' in de reeks - wordt nog voor het einde van dit jaar uit de soap geschreven. "De reden is een optelsom van factoren", klinkt het. "Er is de drang naar iets nieuws en ik wil meer tijd maken voor mijn vrienden."

Op 11 maart 2008 maakte hij voor het eerst zijn opwachting als Jens De Belder, maar nu houdt Jelle Cleymans het voor bekeken. De acteur draait momenteel zijn laatste scènes en zal nog voor de jaarwisseling een laatste keer te zien zijn. Hoe zijn personage de reeks zal verlaten, is nog niet duidelijk. Al lijkt alles er wel op te wijzen dat het afscheid - na zijn korte pauze in 2012 - nu definitief is.

10-11-2015 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom uw stem tijdens 'K3 zoekt K3' niet meetelde

Waarom uw stem tijdens 'K3 zoekt K3' niet meetelde

http://oi63.tinypic.com/1zqxd1c.jpg

Niets dan hoera-berichten bij VTM gisteren. De spannende finale van 'K3 zoekt K3' had dan ook heel wat kijkcijferrecords gebroken. Hoewel, spannend? Een eenvoudige rekensom leert ons dat de stemmen van de kijkers helemaal niet meetelden en dat het nieuwe trio dus al lang vastlag.

Vooraf was er meegedeeld dat de stemmen van de kijkers voor 50 procent zouden meetellen. De jury nam de overige 50 procent voor haar rekening. Máár, de jury stemde unaniem. Kijkers daarentegen deden dat niet.

Stel dat de kijkers wel unaniem stemden voor één samenstelling die niet door de jury weerhouden was. Dan zou er wel een gelijke stand zijn in de stemmentelling. Van zodra één kijker op een andere samenstelling zou stemmen, zou de voorkeur van de jury sowieso gewonnen hebben. Of hoe we ons massaal hebben laten beetnemen.

We hoeven daar overigens helemaal niet verbaasd over te zijn. Studio 100 had ons vooraf zelfs gewaarschuwd. "We moeten daar niet flauw over doen, natuurlijk hebben wij een hand in de uiteindelijke keuze", zei Studio 100-baas Anja Van Mensel in een interview met De Morgen. "Aanvankelijk zou de publieksvoting zelfs niet officieel meetellen. De stemmen zouden dan enkel als een soort populariteitstest dienen."

Misschien één troost. De opbrengst van alle stemmen ging naar een goed doel, Rode Neuzendag. Hetzelfde geldt voor Nederland trouwens.

10-11-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters in 'Het Huis': van kolder naar loodzware ernst en weer terug

Bart Peeters in 'Het Huis': van kolder naar loodzware ernst en weer terug

http://oi65.tinypic.com/2cxjlmt.jpg

De onverbeterlijke ADHD-nar en rasentertainer enerzijds en de nuchtere man met eelt op zijn ziel anderzijds: Bart Peeters liet de vele facetten van zijn persoonlijkheid aan bod komen in 'Het Huis' op Eén.

De presentator die de jongste jaren opnieuw vooral bekendstaat als zanger, zette aanvankelijk vooral zijn muzikale kant in de verf. Hij haalde geluid uit potjes krab- en zalmsla en speelde 'Walk on Water' van Milk Inc. op een boomstam. "Alles heeft geluid", was zijn nuchtere uitleg. Maar in tegenstelling tot de meeste mensen laat Peeters dat geluid niet gewoon zitten waar het zit.

De dood
Peeters is echter op zijn best wanneer zijn ernstige en olijke kant samenvloeien, zoals bij de anekdote over zijn onlangs overleden vader Marcel. "Zijn droom was om verstrooid te worden op de Nete, de mooie rivier van zijn geliefde Lier", zei Peeters. Dat is illegaal, maar toch gebeurde het met de gevleugelde woorden: "Marcel, here you go!".

Peeters had het ook over zijn overleden grootvader, die in het Fort van Breendonk tijdens de oorlogsjaren werd mishandeld. Niet door Duitsers, maar door Vlamingen. En dat deed nog het meeste pijn, dat het "mensen waren die dezelfde taal spraken als hij".

Kindje
Peeters stond ook stil bij de dood van mede-Radio en vriend Robert Mosuse, maar het meest aangrijpende moment van de aflevering was het verhaal over zijn overleden kindje. De baby had de ­erfelijke ziekte muco en leefde slechts enkele uren. "Het was heel erg schrikken dat we opeens ouder waren van een kind dat niet levensvatbaar bleek te zijn", vertelde hij. "Tijdens de zwangerschap hadden we geen enkel signaal gekregen dat het zou mislopen. Tot dan voelden Anneke en ik ons alsof we een soort godenkoppel waren. Kindjes krijgen, dat was voor ons heel gewoon. Dat er ook maar iets fout kon gaan, daar stonden wij niet bij stil.

Muziek

Nog een ontroerend moment was het duet van 'Dicht bij mij' met zangeres Tutu Puoane. Zij wou weten aan wie Peeters dacht toen hij het nummer schreef. Het antwoord was niet verrassend zijn vrouw Anneke.

Met stemmenimitator Guga Baúl zong Peeters dan weer 'Lepeltjesgewijs'.

Koken

Het duo bereidde ook een maaltijd. Met speciale ingrediënten.

Al vroeg Peeters zich even later in de biechtkamer wel af of hij daar niet te ver in ging. "Je betreurt altijd kleine dingen, van: 'Was ik op zo'n moment niet te ernstig? En ook: 'Deed ik op andere momenten niet te gek?' Het is soms sterker dan mezelf. Zoals bij dat koken."

Gek en ernstig: geen mens combineert ze zo uitmuntend als Bart Peeters.

10-11-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 3 meisjes die 8 miljoen per jaar moeten opbrengen

De 3 meisjes die 8 miljoen per jaar moeten opbrengen

http://oi66.tinypic.com/t69k0h.jpg

Voor Marthe, Hanne en Klaasje start een fantastisch avontuur. Het voorbije weekend leefden ze op een grote, roze wolk, vanaf vandaag is het menens. Want K3 is zoveel meer dan dat leuke meidengroepje dat honderdduizenden kinderharten sneller doet slaan. Het is één van de drie topproducten van ­Studio 100 Benelux.

Hoe luid de K3-kassa precies rinkelt, is strikt geheim. Maar dat het om vele miljoenen euro's gaat, staat buiten kijf - volgens de­rijkstebelgen.be gaat het om een ­omzet van zo'n 8 miljoen per jaar. Bij Studio 100 schatten ze dat K3 best nog 15 jaar meekan.

En óf de ­inzet hoog is...

• Meer dan 180 liedjes
• 19 cd's
• 5,5 miljoen albums verkocht in 15 jaar
• 5 bioscoopfilms met meer dan 2,3 miljoen bezoekers
• 13 tournees en 3 musicals met 2,14 miljoen bezoekers
• 3 miljoen merchandiseproducten verkocht (brooddozen, T-shirts, shampoo...)
• 1 miljoen boeken en strips verkocht
• 5 miljoen views per maand op YouTube
• Bijna 70.000 fans op Facebook
• 1 tekenfilmserie die in 5 landen loopt

10-11-2015 om 08:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie kent de schattige Franklin uit 'My Wife and Kids' nog? Hij is een beetje 'gegroeid'

Wie kent de schattige Franklin uit 'My Wife and Kids' nog? Hij is een beetje 'gegroeid'

http://oi64.tinypic.com/35n3ndz.jpg

De naam Noah Gray-Cabey zegt je waarschijnlijk niets, maar zijn personage Franklin Aloysius Mumford uit 'My Wife and Kids' ken je misschien wel. Het geniale liefje van Kady, een pianovirtuoos en de grootste romanticus ooit was een fantastisch personage, maar de acteur die hem speelde lijkt totaal niet meer op hem. Vijftien jaar na de serie is de kleine, magere Franklin een gigantische man geworden met veel spieren. Zijn brein heeft hij niet verloren, want hij studeert aan Harvard.

Op zijn Instagrampagina pronkt de ooit tengere 'Franklin' met zijn indrukwekkende torso. Hij traint samen met de enige echte Gerard Butler.

10-11-2015 om 08:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Dora van der Groen is overleden

Actrice Dora van der Groen is overleden

http://oi67.tinypic.com/k4xqib.jpg

De Antwerpse actrice en toneelregisseur Dora van der Groen is overleden. Van der Groen, onder andere bekend van haar rol in de film Pauline en Paulette, werd 88 jaar oud. Dat meldt haar zoon.

Van der Groen begon haar carrière als actrice bij de Antwerpse Koninklijke Nederlandse Schouwburg. Later speelde ze bij de Brusselse Koninklijke Vlaamse Schouwburg.

Van der Groen was bovendien jarenlang artistiek leider van de toneelafdeling van het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium in Antwerpen. In de film Pauline en Paulette speelde ze de verstandelijk gehandicapte Pauline, zus van Paulette, een rol van wijlen Ann Petersen. In de kortfilm Leonie uit 1996 vertolkte ze ook een dementerende vrouw, net als in Villa des Roses van Frank Van Passel.

Ook was ze een veelgevraagd televisie-acteur, met rollen in series als Terug naar Oosterdonk, Moeder, waarom leven wij, De Bossen van Vlaanderen en Wij, Heren van Zichem.

Van der Groen verbleef al een aantal jaar in het Huis Perrekes in Geel, een woonproject voor mensen met dementieverschijnselen.

Dora van der Groen was getrouwd met de acteur Tone Brulin en later met Wies Andersen.

Rouwregister

De stad Antwerpen opent een rouwregister voor de zondag overleden Dora van der Groen, "uit respect voor het werk van deze belangrijke Antwerpse actrice en docente". Het document zal vanaf dinsdag beschikbaar zijn aan de balie van het stadhuis op de Grote Markt. Tot de dag van de begrafenis kan je er van 08.00 uur tot 17.30 uur terecht om een rouwboodschap achter te laten.

09-11-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristel zal een veel grotere rol spelen voor de nieuwe K3 dan verwacht

Kristel zal een veel grotere rol spelen voor de nieuwe K3 dan verwacht

http://oi63.tinypic.com/2j3o9hf.jpg

Nu Hanne, Klaasje en Marthe plots in een volledig nieuw avontuur worden gedropt, hebben ze nood aan iemand die ze goed begeleidt. Die rots in de branding wordt Kristel Verbeke, die geen tourmanager wordt, maar wel de manager van K3.

"Ik word de manager van K3. Na zeventien jaar laat ik K3 niet zomaar los. Ik zal Hanne, Klaasje en Marthe alles doorgeven wat ik geleerd heb. Ik blijf betrokken bij K3, maar ik word géén tourmanager", zegt Kristel op de site van Studio 100. "Dat is iemand die het reilen en zeilen van een tour begeleidt. Die ons met het busje naar het optreden brengt, en alle praktische zaken regelt. Ik kan niet met een busje rijden, laat staan parkeren."

Stefan Staes wordt net als voor de 'oude K3' de tourmanager voor Hanne, Klaasje en Marthe. Kristel heeft de overkoepelende supervisie over het reilen en zeilen van K3: "Van interviewaanvragen over kledij tot decor en videoclips."

Kristel hoopt dat de drie meisjes goede vriendinnen worden. "Maar dat zijn ze al denk ik. En mochten er eens spanningen zijn, dan ga ik dat aanpakken zoals ik dat bij mijn dochters doe: soms zal ik er een klapke mee doen, soms laat ik ze het onder elkaar regelen. Eén van mijn beste vriendinnen is psychologe, en ik doe zelf ook aan yoga. Indien het nodig is, sleur ik ze alle drie wel eens op een matje naast mij", grapt Kristel.  

09-11-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker mishandelt dochter Humberto Tan

Inbreker mishandelt dochter Humberto Tan

http://oi65.tinypic.com/2dc8g0k.jpg

De Nederlandse presentator Humberto Tan (50) heeft een heftig weekend achter de rug. Een inbreker probeerde zaterdag- op zondagnacht zijn slag te slaan in het huis van Tan, nabij Amsterdam. Toen zijn 18-jarige dochter Isa de inbreker op heterdaad betrapte, werd ze aangevallen.

Isa kwam thuis van een avondje uit, toen ze de inbreker zag in de tuin. Ze belde direct alarmnummer 112, meldt showbizzprogramma RTL Boulevard. Toen de inbreker haar zag, werd ze neergeslagen.

De dochter van Tan liep daarbij een hersenschudding op, waarna de inbreker vluchtte. Een zoektocht naar de geweldpleger door Tan en zijn buurman leverden niets op.

"Humberto is erg geschrokken. Alle zorg gaat nu uit naar Isa. Je denkt dat je dochter veilig thuiskomt vanuit het drukke Amsterdam en dat gebeurt dit'', aldus Boulevard-presentator Albert Verlinde.

De politie Amsterdam wil maandagavond geen uitspraken over de zaak doen. "Omwille de wet op de privacy geven wij geen informatie'', aldus een woordvoerder.

Humberto Tan presenteert sinds zomer 2013 praatshow RTL Late Night op de commerciële zender RTL 4. Het programma behoort tot de best bekeken programma's in Nederland. In de jaren '90 was Tan een van de presentatoren van Studio Sport op de NOS.

09-11-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitaar van John Lennon voor 2,4 miljoen dollar onder de hamer

Gitaar van John Lennon voor 2,4 miljoen dollar onder de hamer

http://static2.hln.be/static/photo/2015/14/7/4/20151108042549/media_xll_8144554.jpg

Een verloren gewaande gitaar van de Britse muzikant John Lennon (1940-1980) is gisteren in Beverly Hills voor een recordbedrag van 2,4 miljoen dollar (zowat 2,2 miljoen euro) geveild. Volgens het Amerikaanse veilinghuis Julien's gaat het om het hoogste bedrag dat ooit tijdens een openbare verkoop voor een gitaar werd neergeteld.

De J-160E Gibson van de ex-Beatle brengt een pak meer op dan verwacht. Schatters van het veilinghuis hadden gerekend op een verkoopprijs van 600.000 tot 800.000 dollar.

Lennon zou de akoestische gitaar in 1962 gekocht hebben. Hij speelde er onder meer de Beatles-hits "Love Me Do", "She Loves You", "I Want to Hold Your Hand" en "All My Loving" op. Maar eind 1963 raakte het instrument vermist na een optreden in Londen. Later dook de gitaar weer op in Californië, maar het was pas vorig jaar dat Beatles-expert Andy Babiuk het instrument als Lennons gitaar kon identificeren.

Het vorige veilingrecord voor een gitaar bedroeg 965.000 dollar. Eind 2013 werd dat bedrag neergeteld voor de Fender Stratocaster waarmee Bob Dylan in 1965 aantrad tijdens zijn historische concert op het Newport Folk Festival. Het was toen de eerste keer dat Dylan met een elektrische gitaar optrad, waardoor hij op boegeroep werd onthaald door fans die vonden dat hij de folkmuziek had "verraden". (br.hln)

09-11-2015 om 09:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn koppel

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn koppel

http://oi64.tinypic.com/15hoffn.jpg

De beste dj ter wereld Dimitri Vegas (33) ontkent de geruchten niet langer: hij bezweek de voorbije maand voor Anouk ­Matton (23). Het tegendeel beweren, kan ook niet meer, want de twee zijn ­onafscheidelijk en als MATTN reist ze met haar 'platenbaas' de ­wereld rond.

Ze hoeft niet langer langs een zij-ingang worden binnengeloodst. Voortaan mag mooie Anouk ­Matton openlijk aan zijn zijde. Het meisje dat al jaren mannen verleidt via de zwoele covers van mannenbladen strikte nu ook ­officieel de helft van het 'Nummer 1 dj'-duo. Niet geheel onverwacht, want recent kreeg ze uit het niets een felbegeerd plaatsje op het label van de broers. Als ­eerste vrouw ooit.

07-11-2015 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt haalt uit: "Je doet toch ook geen pop-uptandarts op televisie?"

Piet Huysentruyt haalt uit: "Je doet toch ook geen pop-uptandarts op televisie?"

http://oi64.tinypic.com/6iqhch.jpg

Piet Huysentruyt vindt het niet kunnen dat er veel kookprogramma's zijn die volgens hem niet de nodige kwaliteit hebben. Zo is hij van mening dat het niet goed is voor het imago van chef-kok.

"Het is nooit mijn bedoeling geweest om bekend te zijn. Ik wou gewoon dat er gekookt werd op tv en dat is me toen ook gelukt. Ik heb de amateurs en de hobbykoks van het scherm gehouden. Maar bon, dat is weer naar de vaantjes", vertelt hij in Goesting.

Pop-uprestaurant
"Alleen op Njam! wordt er nog echt gekookt. Ik erger mij daar aan. Wij hebben een beroep waar niet mee gelachen moet worden. Het is niet omdat koken succes heeft dat je er allerlei randactiviteiten van moet maken, zoals een pop-uprestaurant. Wat een zever. Je doet toch ook geen pop-uptandarts op tv? Of pop-updokter? Weet jij nog wie er gewonnen heeft de laatste keer? Voilà, dat is mijn punt."

07-11-2015 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sesamstraat blijft op tv"

"Sesamstraat blijft op tv"

http://oi66.tinypic.com/24vmyw2.jpg

Volgens de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) blijft Sesamstraat vanaf 1 januari gewoon te zien op NPO 3. Het kinderprogramma zit namelijk ook in de ochtenduitzending van Zappelin, en dat blijft zo. Alleen de avondeditie, een herhaling van de ochtendshow, komt te vervallen, zo laat de NPO weten in een reactie over alle ophef omtrent de verhuizing.

Sesamstraat wordt in de ochtend ook beter bekeken in de doelgroep van drie tot vijf jaar (40 procent tegen 15 procent), aldus de omroep. "Veel kijkers zijn met Sesamstraat opgegroeid en we begrijpen de emotie die de verhuizing losmaakt bij de oudere kijkers en de mensen die betrokken zijn bij Sesamstraat." De keuze om het kinderprogramma op NPO 1 te vervangen door Tijd voor Max heeft ermee te maken dat kinderen steeds meer flexibel naar programma's kijken, niet alleen op tv maar ook via NPO Gemist en internet. Bovendien zitten er rond 17.30 uur ook veel ouderen voor de televisie, licht de omroep verder toe.

"Dat het voor de vaste kijkers van de avonduitzending van Sesamstraat wennen is, begrijpen we natuurlijk. Er zijn nog voldoende manieren om Sesamstraat te volgen: op tv en online, live en op een later moment als het de kijker beter uitkomt. Sesamstraat blijft en is te zien op elke plek, op ieder moment, voor iedereen."

De uitzending van 17.30 uur is vanaf 1 januari rond dezelfde tijd te zien op het digitale themakanaal Zapp Xtra.

07-11-2015 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marthe barst in tranen uit als haar broer plots voor haar neus staat

Marthe barst in tranen uit als haar broer plots voor haar neus staat

http://oi63.tinypic.com/1znbhqw.jpg

Alsof de emoties nog niet hoog genoeg opliepen tijdens de finale van 'K3 zoekt K3' kreeg Marthe vlak voor ze één van de gloednieuwe K3'tje werd nog een andere grote verrassing. Haar broer, die ze al een jaar niet meer gezien heeft, stond plots voor haar neus op het podium. Een dolblije en compleet verraste Marthe deed geen moeite om haar tranen van geluk te verbergen en vloog hem in de armen.

07-11-2015 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe K3!

Dit is de nieuwe K3!

http://oi65.tinypic.com/20kpqba.jpg

Eindelijk weten we het! De nieuwe K3-meisjes zijn topfavorieten... Hanne, Klaasje en Marthe! Voor de drie publiekslievelingen begint het grote K3-avontuur nu echt.

Schorre kelen van het roepen en het luidkeels meezingen, helemaal buiten adem van het fanatiek meedansen, nagels tot pijnlijke stompjes herleid en mogelijk ook een jaar van ons leven kwijt door de spanning... De zoektocht naar de nieuwe K3'tjes heeft Vlaanderen en Nederland volledig in de ban gehouden. Maar eindelijk is het zover. Na een spetterende finaleshow weten we wie de nieuwe K3 is. De topfavorieten hebben het uiteindelijk gehaald.

"Met veel trots en veel liefde geef ik mijn plaatsje door aan Hanne", zei Karen. "Het meisje dat mijn plaats mag innemen -en ik weet dat ze dat heel goed gaat doen- is Klaasje", aldus Josje. "En ik vertrouw mijn plekje met heel veel liefde toe aan Marthe", sloot Kristel af. "Het zijn toppertjes", zei ze. Kristel noemde het trio eerder zelfs een "match made in heaven".

07-11-2015 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Binge-watching' is Brits woord van het jaar

'Binge-watching' is Brits woord van het jaar

http://oi68.tinypic.com/2vryb84.jpg

Nog bijna zestig nachten slapen en het jaar 2015 zit er op. Voor het Britse woordenboek Collin's is begin november laat genoeg op het jaar om al een woord van het jaar te kiezen. Dat is 'binge-watching' geworden, het tv-kijken als marathongebeuren.

Volgens de opstellers van het woordenboek is het binge-watching het voorbije jaar verdrievoudigd, waardoor het woord "een samenvatting van een grote verandering in ons vrijetijdspatroon is geworden". De meest voorkomende vorm van binge-watching is het in één ruk consumeren van een hele tv-serie.

Een mogelijke Nederlandse term, naar analogie met het binge-drinking (comazuipen, een vroegere laureaat) en binge-eating (comavreten), voor het continu tv-kijken is "comakijken".

05-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje over K3-finalisten: "Ze doen het allemaal goed"

Josje over K3-finalisten: "Ze doen het allemaal goed"

http://oi66.tinypic.com/2iru1au.jpg

Josje Huisman noemt het een 'gek gevoel' dat morgenavond een nieuw K3-tijdperk begint. ''Ik voel wel een soort van zenuwen door mijn lijf'', erkent de jongste K3-zangeres.

De 29-jarige blondine weet als geen ander wat de zes finalisten doormaken. K3 zoekt K3 roept herinneringen op aan de talentenjacht die ze zelf in 2009 won. ''Het doet me heel veel denken aan die tijd, het hele traject vanaf de auditierondes is een grote flashback voor mij'', vertelt Josje tussen de repetities door.

De finalisten vragen K3 het hemd van het lijf. ''Ze willen vooral weten hoe ons leven eruitziet. Hun levens veranderen binnenkort in sneltreinvaart. Ze gaan meteen aan het werk en beginnen een heel nieuw leven. Zelf besefte ik die nieuwe realiteit destijds pas na een jaar."

De Nederlandse finalisten Jindra, Klaasje en Lisa en de Belgische Hanne, Lauren en Marthe hebben volgens Josje allemaal de kwaliteiten in huis om een nieuwe meidengroep te vormen. ''Iedereen doet het goed op zijn eigen manier. Allemaal hebben ze veel geleerd. Ze worden tijdens de shows goed begeleid en hebben ons nauwelijks nodig. Ik voel met ze mee tijdens de finale, elke week vind ik het spannend'', vervolgt Josje.

05-11-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sesamstraat' verhuist naar Nederlandse digitale zender

'Sesamstraat' verhuist naar Nederlandse digitale zender

http://oi63.tinypic.com/2ns55sg.jpg

NPO1, het voormalige Nederland 1, stopt met het uitzenden van kinderprogramma Sesamstraat. Het legendarische kinderprogramma verhuist vanaf 1 januari 2016 naar het themakanaal NPO Zappelin Xtra. Enkel mensen met digitale televisie in Nederland kunnen die zender ontvangen. Het lijkt er dan ook op dat het programma in Vlaanderen van het scherm verdwijnt.

Het kinderuurtje tussen 5 en 6 's middags verdwijnt, omdat kinderen steeds meer op een andere manier naar programma's kijken,'' aldus de NPO. De tv-zender wijst op de 'Zapp app' die volgens een woordvoerster erg populair is onder de jeugd. De app zou al 700.000 keer zijn gedownload in Nederland.

Op 10 november 1969 werd in de Verenigde Staten Sesame Street voor het eerst uitgezonden. Op 4 januari 1976 werd de eerste reguliere uitzending van Sesamstraat uitgezonden op de Nederlandse televisie. De Vlaamse Sien Diels acteerde tientallen jaren in de reeks, net als Paula Sleyp.

05-11-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk: "Alles wat ik wilde, is gelukt"

Anouk: "Alles wat ik wilde, is gelukt"

http://oi63.tinypic.com/md1q8z.jpg

Het eerste verzamelalbum van de Nederlandse zangeres A­nouk (40) omvat dertig hits. Ze beluistert ze geen van alle ooit nog thuis, zegt ze in een interview met onze collega's van het Algemeen Dagblad. "Wat is geweest, vind ik totaal niet interessant meer."

Ze had er eigenlijk weinig zin in. Zo'n verzamel-cd, het leek Anouk een signaal ter afsluiting van een carrière. "Zoiets van: dit waren de grootste hits en nu tot ziens. Als ik iets niet wil uitstralen, is dat het." Tot haar manager Kees iets opmerkte waar volgens haar best wel eens waarheid in zat. "Hij zei: 'Dit heb je in al die jaren nooit gedaan en er zijn nu nog mensen die het kopen.' Toen dacht ik: Whatever, doe het maar."

En zo verschijnt morgen 'Greatest Hits', een verzameling van dertig nummers die vrijwel allemaal een plek in het Nederlandse collectieve muzikale geheugen vergaarden. Van haar recalcitrante onafhankelijkheidshymne 'Nobody's Wife' tot haar laatste, van verliefdheid tintelende single 'Dominique'. Twee liedjes geschreven vanuit diametraal andere gemoedstoestanden, 17 jaar van elkaar gescheiden.

Als jij alle nummers na elkaar beluistert...
"Dat doe ik niet, man. Wat is geweest, vind ik totaal niet interessant meer. Maar nu je het zegt: het zal best wel raar klinken, qua productie en zangstem en zo. Heel verschillend. Maar ik luister echt never nooit mijn eigen muziek terug."

Zelfs niet als je een dinertje geeft, dat je 'Birds' even op de achtergrond opzet?
Giert het uit: "Je bent niet goed bij je hoofd! Never! De enige muziek die je bij mij thuis hoort, zijn de nieuwe tracks die ik aan het schrijven ben."

Welk gevoel heb je dan als je die dertig liedjes achter elkaar ziet staan?
"Dan ik denk toch: Jeetje, ik mag blij zijn dat ik er na zo'n tijd nog ben. Alles wat ik wilde, is gelukt: moeder worden, heel veel kinderen krijgen en dat allemaal goed kunnen betalen. En dan ook nog met wat ik het liefst doe: muziek maken. Wie, behalve Marco Borsato, gaat er zo lang mee? Trijntje misschien."

Over Trijntje gesproken. Hoe reageerde ze op jouw optreden bij RTL Late Night? Je bekritiseerde daar haar optreden op het Songfestival met jouw compositie 'Walk Along'.
"Daar was ze niet zo blij mee, merkte ik. Het ding is: ik heb haar sinds het Songfestival nooit meer gezien. Ze heeft na die uitzending m'n voicemail minutenlang ingesproken. Maar daar heb ik niet zo veel mee. Ik spreek iemand liever face to face. Ik heb haar laten weten: de deur staat hier voor je open, kom een kop koffie drinken. Maar ze had geen tijd, stuurde ze terug. Ik heb haar ook gezegd: 'Ik begrijp je probleem niet. Want alles wat ik zei, heb ik jou al verteld.'"

Wanneer heb je het haar dan gezegd?
"Tijdens het Songfestival al. Toen ik die jurk zag, heb ik haar geappt. Kijk, als je zelf te weinig creatieve mind hebt om een koers uit te zetten, moet je die door anderen laten bepalen. Maar als die niet zo veel smaak hebben, gaat het mis. Dat is wat er is gebeurd. Toch heb ik ook met haar te doen. Ik denk dat ze aan dat Songfestival wel een klap heeft overgehouden. Ze is er klaar mee nu. Dat begrijp ik wel, maar je moet ook tegen kritiek kunnen. En ik ga niemand coveren, omdat ik je toevallig goed ken. Zo leef ik niet. Nou goed. Op naar Douwe Bob. Ik verwacht dat hij het goed gaat doen."

Die nieuwe muziek waar je over sprak: er is een nieuw album in de maak?
"Dat ga ik er volgend jaar uitgooien als het goed is, ja. Echt een te gekke grooveplaat wordt het. Benieuwd of radiozenders er iets mee kunnen. Intussen probeer ik ook heel goede popsongs te schrijven. Een paar daarvan gebruik ik voor de finalisten van 'The Voice'."

Hoe bevalt het je daar als coach?
"Op zich wel oké, hoor. In het begin ging het moeilijk. Drie dagen in die stoelen en dan honderd mensen voor je snufferd. Zo heavy om dan gefocust te blijven. En ik moest wennen aan die tv-manieren. Toen ze me vroegen, zeiden ze: 'Blijf vooral jezelf.' Maar ze dachten denk ik toch dat ik mee zou gaan in die  hypertheatrale reacties, die daar normaal zijn. Het is geen onwil, maar ik heb die skills gewoon niet."

Wat vind je van het niveau van de kandidaten?
"Nou, soms begrijp ik dat overdreven reageren van de anderen wel weer. Er komt zoveel crap voorbij, dat je echt 'thank God' denkt, wanneer iemand écht wat kan. En daarbij heb ik ook iets ontdekt: er zijn mensen die geweldig kunnen zingen, maar toch heel saai zijn. Het is gewoon heel moeilijk iemand te oordelen op zijn stem. Het gaat echt om het totaalplaatje: lichaamstaal, houding, gezichtsuitdrukking."

Over 'The Voice' werd altijd gezegd: 'Het is eerlijker om kandidaten alleen op hun stem te beoordelen.'
"Omdat er veel mensen bij 'Idols' of 'X Factor' werden afgewezen vanwege hun uiterlijk. Stond er iemand met een kei van een stem, maar met acne of overgewicht, dan kon hij naar huis. Goed dat dit voorbij is. Maar alleen een goede stem is ook niet genoeg. Van die honderd mensen die ik heb gezien, waren er hooguit vijf van wie ik een heel concert zou kunnen aanhoren.''

Hoeveel van hen zitten er in jouw team?
'Twee, denk ik. Maar ik zeg nu niet wie.'

Jij sprak al eerder over deelname aan 'The Voice'. In deze krant zei je in 2011: 'Ze betalen niet genoeg.'
"Klopt. Als ik de plank compleet missla en een load of shit over me heen krijg, wil ik wel even naar mijn bankrekening kunnen kijken en denken: zo erg is het niet, want mijn kinderen kunnen weer een paar jaar naar school."

Je noemde jouw 'Voice'-collega Marco Borsato in 2007 in deze krant onecht. Ook zei je toen: 'Hij heeft een deal met de roddelbladen'. Hoe is jullie omgang in de studio?
"We hebben eigenlijk niet zo veel contact. We zien elkaar bij de besprekingen, zeggen elkaar vriendelijk gedag. Meer niet. Het is respectvol, maar we hebben weinig gespreksstof buiten het programma."

Wil je die uitspraken terugnemen?
"Nee joh. Dat zag ik in die tijd zo. Ik heb daar geen spijt van, maar zou zoiets nu moeilijk vinden om te zeggen. Misschien is hij echt zo als hij zich voor de camera's gedraagt. Ik kan me bijna niet voorstellen dat als je kinderen hebt, je hun op televisie een heel ander type laat zien dan zij thuis tegenkomen."

Op de plaat staat ook je eerste Nederlandstalige single, een liefdesverklaring aan je nieu­we vriend 'Dominique'. Wat vond hij ervan?
"Hij heeft hem wekenlang in de douche gedraaid. Stond-ie mee te zingen. Elke ochtend. Tot het me de strot uitkwam, haha."

Hij is bij je ingetrokken?
"Ja, klopt."

Eerder zei je dat je het met mannen nooit meer verder wilde laten komen dan 'gezellig latten'. Weer een lachsalvo. "Nou, dat is waar, ja. Maar ik zei ook: 'Zeg nooit nooit'. En dan zul je het net zien. Op het moment dat ik alles wil afsluiten, probeer ik het toch weer."

Hoe kennen jullie elkaar?
"Hij is basketbalcoach van mijn zoon Benjahmin. Ik zag Dominique vaak reageren op Benjahmins Instagram en zei: 'Wie is dat? Je nieuwe coach? Jeetjemina, dan moet ik toch weer wat vaker langskomen daar. Wat een stuk!' Benjahmin vond dat natuurlijk stom, maar de volgende keer stond ik mooi langs de lijn.

In het lied zing je: 'Oh baby, wat heb je me aangedaan/Nee, dit wil ik niet'
"Ik heb weleens geprobeerd hem het huis uit te duwen, ja. Niet te dichtbij komen, dacht ik. Er is zo veel gebeurd, toch? Maar toen dacht ik: ik leef maar één keer, we zien wel hoe het gaat. En ik heb er echt vertrouwen in. Maar ik heb het uiteraard wel voorgelegd aan mijn kinderen. Zij zeiden: 'Kom op mam, doe het nou.' Toch zijn er nooit garanties, dat weet ik maar al te goed. Dus geniet ik van wat ik nu heb. Dominique is ongecompliceerd vrolijk en ook heel goed met mijn kinderen. Hij vindt het echt leuk om met hen op te trekken. Dat doet een moeder goed."

Zou je met hem nog een zesde kind willen?
"Ik weet het niet. Maar eerlijk: ik hoop het wel. Dan moet het alleen wel snel natuurlijk, ik ben op weg naar de 41. Ik weet niet of ik mezelf al te oud vind. En het is ook eng. Ik heb vijf gezonde kinderen, wil het noodlot niet tarten. Maar het zou voor hem zo leuk zijn. Hij is wat jonger dan ik, heeft geen eigen kinderen en wil het ook een keer zelf meemaken. Dat begrijp ik maar al te goed."

05-11-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook doven wisten dat Nora uit 'K3 zoekt K3' vals zong

Ook doven wisten dat Nora uit 'K3 zoekt K3' vals zong

http://oi67.tinypic.com/55jd3a.jpg

Afgelopen vrijdag moesten twee meisjes K3 zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van de huidige K3-zangeressen Karen, Kristel en Josje, verlaten. Nora was een van hen. Zij kon de jury niet overtuigen met haar solo met valse klanken. Dat die solo vals klonk, konden ook doven en slechthorenden weten door de teletekst-ondertiteling.

Toen Nora het liedje K3 Airlines inzette was meteen duidelijk dat er enkele valse noten aan te pas kwamen. De ondertitelaar van teletekst liet dat dan ook blijken en schreef 'vals gezang' als ondertiteling.

Bij VTM noemen ze dat geen uitschuiver. "De ondertiteling is voor doven en slechthorenden die het enkel moeten doen met de ondertitels. De situatie moet dus beknopt beschreven worden zoals die is. Als iedereen hoort dat het niet echt op de toon is, zou het raar zijn om dit niet mee te geven", klinkt het in Het Nieuwsblad.

05-11-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lid van Scientology doet boekje open over Tom Cruise en John Travolta

Ex-lid van Scientology doet boekje open over Tom Cruise en John Travolta

http://oi63.tinypic.com/5lvry9.jpg

Actrice Leah Remini, bekend van onder andere 'The King of Queens', was een tijdlang lid van Scientology. Maar nu is ze er helemaal klaar mee. Ze schreef een boek over haar tijd bij de organisatie. Daarin praat ze openlijk over Tom Cruise en John Travolta, ook lid van Scientology.

Ze vond Tom Cruise zeker niet indruwekkend als 'Scientologist'. "Als acteur is hij zeker groter, maar als Scientology-lid was ik beter." Ze vertelde ook dat Cruise een groot kind was dat soms explosieve uitbarstingen had.

Remini had ook een schokkend verhaal over Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes. Ze hoorde een baby huilen tijdens een chique diner dat werd gehouden voor hun huwelijk. Ze ging naar de toiletten en zag Suri op de vloer liggen. Remini overtuigde onder meer de zus van Tom en zijn assistent om haar wat melk te geven.

Tijdens een interview met ABC News over haar boek vertelde Remini vorige week nog dat Cruise en Holmes destijds een officiële klacht bij de Scientologykerk tegen haar hadden ingediend. "Omdat ik hun trouw zou hebben verpest", zei ze daarover. Tijdens het trouwfeest kaartte ze immers de mysterieuze verdwijning aan van de vrouw van kerkleider David Miscavige. De kerk ontkent echter dat de vrouw verdwenen zou zijn.

Over John Travolta was ze positiever. "Hij is fan van de technologie van Scientology. Hij gelooft er in. John is een heel lieve man."

05-11-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
04-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens over aanbiedingen: "Voorlopig hou ik de boot af"

Pascale Naessens over aanbiedingen: "Voorlopig hou ik de boot af"

http://oi68.tinypic.com/5wxqjd.jpg

Pascale Naessens is enorm succesvol met haar kookboeken. Een kookprogramma staat momenteel niet op de agenda. Al zijn er wel voorstellen geweest.

"Er zijn al voorstellen geweest, maar voorlopig hou ik de boot af. Er zijn al zoveel kookprogramma's, goeie en slechte. Moet ik nu het zoveelste maken? Daar heb ik geen zin in", is ze duidelijk in Goesting.

Geen tijd
Ze heeft wel een visie over een kookprogramma. "Bovendien is het programma dat ik voor ogen heb een ongelooflijk dure productie, want eten is veel meer dan voeding alleen. Ik wil voeding niet alleen herleiden tot wat er op je bord ligt."

"Als ik aan voeding denk, denk ik aan romantiek, gezelligheid, maar ook aan natuur, de invloed op onze hersenen. Bovendien heb ik nu geen tijd, ik ben fulltime bezig met de passies die ik graag doe. Een goed programma, daar steek je veel tijd en energie in."

04-11-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Clooney en zijn Amal zijn zwanger"

"George Clooney en zijn Amal zijn zwanger"

http://oi68.tinypic.com/w2now.jpg

De geruchtenmolen in Hollywood draait volop sinds het gerucht naar buiten kwam dat George Clooney (54) eindelijk vader wordt. Volgens OK Magazine zou zijn beeldschone Amal (37), met wie hij in september vorig jaar in het huwelijksbootje stapte, zwanger zijn. Het stel zelf wil (nog) niets bevestigen.

Superster Clooney maakte er nooit een geheim van zijn carrière op de eerste plaats te zetten. Zou hij dat voor Amal opzij schuiven? "Amal is 14 weken zwanger", klinkt het overtuigd in OK Magazine.

Pastelroze jurkje
Het ranke figuurtje van de Britse advocate Amal is dikwijls onderwerp van gesprek in showbizzland. Een ontluikend babybuikje zou bewijzen dat ze een kindje verwacht. Geruchten over de komst van een showbizzbaby gaan rond sinds de filmpremière van 'Our Brand is Crisis', op 27 oktober, alwaar de twee zich stapelverliefd tussen de genodigden begaven. Amal schitterde in een pastelroze jurkje die haar beginnende buikje zou verbergen.

Vier jaar geleden, voordat George voor de charmes van de brunette viel, dacht de acteur heel anders over gezinsuitbreiding. "Ik heb altijd geweten dat het vaderschap niet aan mij is besteed. Kinderen opvoeden vergt een enorm engagement en moet je topprioriteit zijn. Mijn prioriteit is mijn werk. Dat is ook de reden waarom ik nooit meer zal trouwen", zei hij tegen de Australische Daily Telegraph.

04-11-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Craig: "8 maanden getraind om stunts zelf te doen"

Daniel Craig: "8 maanden getraind om stunts zelf te doen"

http://oi64.tinypic.com/123b72e.jpg

James Bond-fans mogen ein-de-lijk de Martini bovenhalen - shaken not stirred natuurlijk: vanaf vandaag draait de langverwachte nieuwe Bondfilm 'Spectre' in onze zalen. Trekt voor de vierde keer de smoking aan: Daniel Craig, in real life even flegmatiek en cool als 007. "Ik heb twee jaar Bond geademd. Nu wil ik hem even niet meer zijn."

'Spectre' belooft ook in onze contreien een kaskraker van formaat te worden, want tot dusver heeft de film overal waar hij al uitkwam records gebroken, met ruim 80 miljoen dollar (73 miljoen euro) opbrengst - en dan moeten de Amerikanen nog komen. "De beste Bond-film ooit" is de Britse pers unaniem, maar tegelijk rijst de vraag: wordt 'Spectre' de vierde en laatste met Daniel Craig in de hoofdrol? De charismatische Brit bleek een godsgeschenk te zijn voor de Bond-franchise, maar liet eerder optekenen dat hij "nog liever zijn polsen oversnijdt" dan nogmaals achter het stuur van een Aston Martin plaats te vatten.

"Eerlijk: ik heb géén idee of ik nog eens in de huid van James Bond kruip", vertelt Daniel Craig ons persoonlijk in Londen. "Het enige wat Sam (Mendes, de regisseur, red.) en ik de voorbije twee jaar hebben zitten doen is James Bond eten, drinken en ademen - en nu wil ik het even niet meer. Maar wat de toekomst brengt, weet ik niet. Bond heeft me ook heel veel mooie dingen geschonken. Ik mag met de beste mensen samenwerken, en had nooit durven te dromen dat we zulke hoge toppen zouden scheren."

Relaxen
Craig vond naar eigen zeggen het spelplezier terug tijdens de opnames van 'Spectre': "Tijdens mijn eerste Bondfilm 'Casino Royale' kon ik vrijuit spelen - de volgende films kwam er meer druk door het succes van de eerste. Dankzij de goede zorgen van Sam viel die druk nu weer weg, en kon ik gewoon relaxen en genieten van het spel."

Daniel Craig zegt maar liefst 8 maanden te hebben getraind om zo veel mogelijk stuntwerk zelf te doen. Niet zonder risico: de 47-jarige acteur moest geopereerd worden aan zijn knie na een ongeluk op de set. "Ik ben misschien wijzer geworden, maar ik veer inderdaad niet zo goed meer op als vroeger", lacht hij. "Maar het team heeft uitstekend werk gedaan: zelfs in de scènes die ik niet zelf deed, valt het niet op dat ik het niet ben." Craig is overigens iets te bescheiden: zelfs de spectaculaire helikopterstunt deed hij voor een groot deel zelf, en volgens Sam Mendes was hij "in een betere conditie dan tijdens 'Skyfall'".

Monica Bellucci
Ook deze keer mag James Bond twee exquise Bondgirls aan zijn degen rijgen: de Franse Léa Seydoux (30) en Monica Bellucci, met haar 51 jaar de oudste Bondgirl ooit. Hoe het was om met twee verschillende types, en vooral: generaties, actrices samen te werken, willen we nog weten? "Je bedoelt met een blondine en een brunette?", lacht Craig. "Ach er is al heel wat inkt gevloeid over de keuze van de Bondgirls, maar voor mij was het een 'no-brainer'. Ze zijn allebei fantastische actrices, die de lat erg hoog leggen. Voor mij was het een privilege om naast hen op de set te mogen staan."

04-11-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zal de finale van 'K3 zoekt K3' verlopen

Zo zal de finale van 'K3 zoekt K3' verlopen

http://oi65.tinypic.com/28txqhe.jpg

Vrijdagavond is het eindelijk zover, dan weten we welke drie meisjes Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman zullen opvolgen als K3-zangeressen. De finale van K3 zoekt K3 belooft alvast een spannende show te worden.

De zes overgebleven meisjes, Hanne, Klaasje, Lisa, Jindra, Marthe en Lauren, namen afgelopen week al plaats in de kappersstoel en kregen al dan niet een nieuwe haarkleur. Welke dat wordt pas vrijdag duidelijk. Die haarkleur zal meteen een grote rol spelen in de finale. Met de nieuwe verdeling acht K3-combinaties mogelijk zijn met telkens één roodharige, één zwartharige en één blonde kandidate. De kijkers én juryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels zullen niet langer stemmen op één kandidate, maar wel op hun ideale K3-combinatie.

Battle
Na het laatste live televisieoptreden van Karen, Kristel en Josje als K3 volgt een spannende muzikale battle waarin elke kandidaat het opneemt tegen haar rechtstreekse tegenstandster. Na de duels worden de acht mogelijke K3-combinaties aan de kijker voorgesteld in een flitsende K3-medley. Op de schouders van kijkend Vlaanderen en Nederland én van de jury rust meteen een moeilijke taak. Zij stemmen immers op hun favoriete combinatie en bepalen zo welke trio's nog steeds kans maken en welke drie combinaties worden geschrapt. De stemmen van de kijker en die van de jury tellen elk mee voor 50%. De opbrengst van de Vlaamse voting gaat trouwens integraal naar Rode Neuzen Dag.

Nieuw K3-nummer
Met de vijf resterende combinaties wordt vanaf dan de eindsprint ingezet. Elk trio brengt in primeur een gloednieuw K3-nummer. Nadat het publiek en de jury opnieuw hun stem hebben uitgebracht, wordt duidelijk welke winnende combinatie de nieuwe K3 wordt. Dat rood-zwart-blond-trio staat aan de start van een nieuw leven en een bloeiende carrière. Wie ziet zijn droom werkelijkheid worden in de ultraspannende finale van K3 Zoekt K3? Welke meiden mogen aan het einde van de finale als kersverse K3'tjes hun eerste single 10.000 Luchtballonnen zingen in de nieuwe, legendarische regenboogjurkjes? We komen het vrijdagavond te weten.

Dit weekend gingen de zes meisjes gelijk de kappersstoel in... Het blijft nog even een geheimpje wat het is geworden tot vrijdag. Wie heeft welke kleur denk je?

04-11-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Bourlon: "Als de lancering van de nieuwe K3 mislukt? Dan is dat maar zo"

Hans Bourlon: "Als de lancering van de nieuwe K3 mislukt? Dan is dat maar zo"

http://oi64.tinypic.com/1z2ofgj.jpg

'K3 zoekt K3' nadert stilaan zijn einde. De opvolgsters van Karen, Josje en Kristel zullen binnenkort bekendgemaakt worden. Hans Bourlon, CEO van Studio 100, gaf in Humo zijn mening over de nieuwe start.

"Wat als de lancering mislukt? Dan is dat maar zo. Echt. De start was alvast fantastisch", verrast hij. Hij geeft ook meer prijs over de toekomstige plannen met K3.

Veel verkochte tickets
"Er zijn shows gepland vanaf 28 november tot april, met de huidige én de nieuwe K3. Die lopen bijzonder goed: er zijn al meer dan 215.000 tickets voorverkocht, wa tuitzonderlijk veel is. Verder zal de nieuwe K3 de nieuwe single '10.000 luchtballonnen' opnemen, de bijbehorende videoclip, en een cd."

03-11-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookgodin verdeelt wat avocado op een toast en verontwaardigt tv-kijkers

Kookgodin verdeelt wat avocado op een toast en verontwaardigt tv-kijkers

http://oi63.tinypic.com/2wekwtf.jpg

Haar nieuwe tv-show draait rond het presenteren van "ongecompliceerde" recepten. De kinderlijk eenvoudige bereidingen van kookgodin Nigella Lawson lokken verontwaardiging uit bij heel wat kijkers.

Gisteravond werd de eerste aflevering uitgezonden van 'Simply Nigella': de langverwachte terugkeer van Lawson naar de beeldbuis. Haar fans waren dan ook zeer benieuwd naar wat ze dit keer uit haar kookpotten zou toveren. Bitter weinig, volgens ontgoochelde kijkers.

Vooral het moment waarop Nigella wel eindeloos lang leek te doen over het uitsmeren van wat avocado op een toast, deed de wenkbrauwen fronsen. Simpel, dat wel. Maar de kijkers waren niet onder de indruk. "Is dit een recept?", was de teneur op sociale media.

03-11-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-man woest op Halle Berry na beschuldiging mishandeling

Ex-man woest op Halle Berry na beschuldiging mishandeling

http://oi64.tinypic.com/2cp2rus.jpg

David Justice heeft op Twitter flink uitgehaald naar zijn ex-vrouw Halle Berry. De voormalig honkbalspeler beweert dat de actrice hem mishandeling in de schoenen heeft geprobeerd te schuiven. Ook waarschuwt hij Halle's aanstaande ex-man Olivier Martinez.

Justice en Berry waren getrouwd van 1992 tot en met 1997. "Ik, Eric (Benet, Halle's tweede man red.), Gabriel (Aubry, Berrys ex-vriend en vader van haar dochter red.) en Olivier waren allemaal haar 'prins op het witte paard', totdat het eindigde. Toen werden we allemaal de ergste mannen in de geschiedenis", begint David zijn tirade.

Berry heeft in het verleden toegegeven dat ze is mishandeld door een 'beroemde ex-vriend'. De actrice wilde nooit zijn naam noemen, waardoor het gerucht ging dat het om Justice ging. David heeft het zijn ex altijd kwalijk genomen dat ze deze geruchten nooit heeft ontkracht. "Ze was boos op me omdat ik haar had verlaten, daarom probeerde zij en haar team mijn imago kapot te maken. Het moest mijn schuld wel zijn." David zegt dat het Wesley Snipes is geweest die Halle ooit zo hard op haar oor heeft geslagen dat ze deels doof is geworden.

Waarschuwing
Halle kondigde vorige week aan na een huwelijk van twee jaar te gaan scheiden van Martinez, de vader van haar tweejarige zoon Maceo. En David waarschuwt hem. "Wacht maar, Olivier. Het komt eraan. Ze insinueerde dat haar dochter niet veilig was bij Gabriel. Zoek het maar op en ontdek de reden."

03-11-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke dames kroont Twitter tot de nieuwe K3?

Welke dames kroont Twitter tot de nieuwe K3?

http://oi64.tinypic.com/5y7z1d.jpg

Met zes zijn ze nog om de nieuwe K3 te worden. Dat betekent dat de helft van de kandidates nog moet afvallen en dat er vrijdag in de finale maar liefst negentien mogelijke combinaties zullen sneuvelen. Want er kan natuurlijk maar één trio winnen. Welk precies, dat is complex, maar hier gaan we toch met onze poging!

Uiteraard zien we pieken in de Twitterberichten over de kandidates net vóór, tijdens en net ná de liveshows van K3 Zoekt K3. Maar volgens het totale aantal vermeldingen op Twitter tot nu toe staan Jindra, Marthe en Klaasje helemaal bovenaan. Dat berekenden de taaltechnologen van Textgain op basis van alle tweets over de wedstrijd sinds 15 oktober.

03-11-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift aangeklaagd voor diefstal songtekst

Taylor Swift aangeklaagd voor diefstal songtekst

http://oi67.tinypic.com/65wfg2.jpg

R&B-artiest Jesse Graham eist een schadevergoeding van 42 miljoen dollar (38 miljoen euro) van Taylor Swift voor haar hit 'Shake It Off'. Volgens Graham heeft Swift een tekstfragment gestolen van zijn song 'Haters Gone Hate'.

Jesse Graham, 50, dagvaardt Swift omdat hij ervan overtuigd is dat ze het refrein van 'Shake It Off' heeft gestolen uit zijn werk 'Haters Gone Hate'. Volgens de artiest is het niet mogelijk dat de zangeres uit zichzelf op de tekst van het nummer is gekomen.

Graham schreef het nummer in 2013, maar de artiest is weinig bekend. Swifts refrein bevat de tekst "cause the players gonna play, play, play, play, play/ And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate," terwijl in Grahams song de regel "haters gonna hate, players gonna play" voorkomt.

De bluesartiest zegt dat Swifts nummer dezelfde insteek heeft als het zijne. "Als ik niet het nummer 'Haters Gone Hate' had geschreven, dan zou de song 'Shake It Off' er niet zijn." Hij heeft naar eigen zeggen al vier of vijf keer gesproken met Big Machine, Swifts platenlabel, maar naar zijn eisen werd niet geluisterd. Aanvankelijk eiste hij een vermelding op Swifts album en een selfie met de zangeres, maar dat werd hem geweigerd.  Nu wil hij dus een schadevergoeding van 42 miljoen dollar. "Eerst wilde ik het laten gaan, maar dit nummer is echt helemaal het mijne," zei hij.

Wat Graham misschien nog niet weet is dat een nummer van 3LW uit 2000 ook de regels "Playas, the gonna play/ And haters, they gonna hate" omvat. Swifts advocaten hebben nog niet gereageerd op de zaak.

03-11-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Duivel Yannick Ferreira-Carrasco vormt koppel met Miss België 2013

Rode Duivel Yannick Ferreira-Carrasco vormt koppel met Miss België 2013

http://oi68.tinypic.com/300ad81.jpg

Yannick Ferreira-Carrasco (22) kent leuke weken. Hij is aardig op dreef bij Atlético Madrid en ook naast het veld heeft hij succes. Sinds enkele weken vormt hij een koppel met Noémie Happart (22).

Noémie werd in 2013 verkozen tot Miss België. Volgens La Capitale zijn ze sinds 13 september samen. Toen veranderden ze hun status op Facebook. Via Instagram lieten ze ook merken dat ze samen Halloween vierden.

Carrasco kende zijn jeugdopleiding bij KRC Genk. Hij verliet de Limburgers voor AS Monaco en sinds dit seizoen speelt hij voor Atlético Madrid. Voor Happart is het niet haar eerste profvoetballer. Ze was eerder al samen met Leroy Labylle (MVV en ex-Standard).

03-11-2015 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
02-11-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 fragmenten die bewijzen dat 'De Ideale Wereld' niet mag verdwijnen

10 fragmenten die bewijzen dat 'De Ideale Wereld' niet mag verdwijnen

http://oi67.tinypic.com/358qbli.jpg

VIER-programma 'De Ideale Wereld', de dagelijkse dealer van prikkelende satire, komt ten vroegste in het najaar van 2016 weer op het scherm en keert allicht zelfs nooit meer terug. Dat meldt Humo. Enkele staaltjes van sterke televisie zullen de trouwe fans missen. Een bloemlezing.

De besparingsreceptie van Wetstraatreporter Sven de Leijer

Minister-president Bourgeois houdt naar jaarlijkse gewoonte de Septemberverklaring, de Vlaamse state of the union aan het eind van het zomerreces. Normaal wordt die altijd afgesloten met een uitgebreide receptie, behalve dit jaar dan. Maar dat was buiten DIW-Wetstraatreporter Sven de Leijer gerekend.

02-11-2015 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele weigert exclusief Brits tv-contract

Goedele weigert exclusief Brits tv-contract

http://oi67.tinypic.com/oa7xmq.jpg

Goedele Liekens heeft zo veel succes in Groot-Brittannië met haar programma 'Sex in Class' dat Channel Four haar een exclusief contract heeft aangeboden. De Vlaamse peinst echter niet over een overstap, vertelt ze aan het AD.

"Op zich kan het, want ze hebben me al gevraagd of ik een exclusief contract zou willen voor een aantal verschillende programma's. Maar de televisie bij ons opgeven? Nee, dat nooit!", vertelt Goedele aan de krant.

"Sex in Class is in Engeland supergoed ontvangen. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n bom aan positieve reacties over mij heen gekregen. The Guardian schreef: 'We moeten die vrouw klonen'. Dat was echt schrikken hoor. Vooral voor een Vlaming. Trots zijn zit niet echt in onze genen."

Goedele Liekens tekende begin vorig jaar een contract van twee jaar bij RTL Nederland. Vanaf maandag presenteert ze een tweede seizoen van Sex Academy op RTL5.

02-11-2015 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

Spannend: K3-finalistes hebben al een bezoekje aan de kapper gebracht

http://oi68.tinypic.com/10on22o.jpg

Studio-100 baas Gert Verhulst is formeel: de nieuwe K3 moet opnieuw bestaan uit een brunette, een blondje en een roodharig meisje. Toen de kandidates dat in de vorige liveshow te weten kwamen, moesten ze duidelijk even slikken. Maar zo gezegd, zo gedaan. Op de Facebookpagina van 'K3 zoekt K3' is te zien dat de finalistes intussen al een bezoekje aan de kapper hebben gebracht. Voor de kijker is het nog even nagelbijtend afwachten tot vrijdag, want de meisjes poseerden allemaal geheimzinnig met een dikke, wollen muts op.

Blijkbaar mochten de kandidates zelf ook niet meteen weten welke haarkleur ze zouden krijgen, want op een foto bij de kapper is te zien dat de meisjes allemaal geblinddoekt in de kapperstoel zitten.

Intussen weten Hanne, Klaasje, Marthe, Jindra, Lisa en Lauren zelf welk nieuw kleurtje ze hebben gekregen, maar wij nog niet. Afwachten dus tot de grote finale van vrijdagavond, waarin ze allemaal hun nieuwe coupe zullen onthullen en ze rechtstreeks de strijd zullen aangaan met de meisjes met dezelfde haarkleur.

02-11-2015 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!